143s Ndikimi i marrëveshjes së stimulit për Oregonians images and subtitles

KUSH KUSH BAKENI WHO B MN 75,000 dollarë WHO B MNI 75,000 dollarë PER KUSH BAKEN 75,000 dollarë PER VITIN KUSH BAKEN 75,000 dollarë PER VITE OSE KUSH BAKEN 75,000 dollarë P YR VITIN OSE LEX. Më pak. Më pak. LINDSAY Më pak. LINDSAY NADRICH Më pak. LINDSAY NADRICH SPOKE Më pak. LINDSAY NADRICH FALAS TE Më pak. LINDSAY NADRICH FALAS N TO AN LINDSAY NADRICH FALAS N TO AN LINDSAY NADRICH FALAS N TO NJ AN EKONOMIST LINDSAY NADRICH FALAS N AN NJ AN EKONOMIST RRETH LINDSAY NADRICH FALAS N TO NJ AN EKONOMIST POR T LINDSAY NADRICH FTOHEN N AN NJ AN EKONOMIST POR NDIKIM. EKONOMIK POR NDIKIM. EKONOMIK POR NDIKIM. >> EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: BESIM EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: PAKETA E MIR >> Gazetari: PAKETA E MIR >> Reporter: SHTETI I PAKETAVE TEL VETELM >> Gazetari: PAKETA E DUHET T ST NEVOJN >> Reporter: PAKETA E RIKUAR DUHET T TO NDODHET >> Reporter: PAKETA E RIKUAR DUHET T TO BNI >> Gazetari: PAKETA E RIKUARA DUHET T VAZHDOHET >> Gazetari: PAKETA E RIKUARA DUHET T TO BJN VOTIM >> Reporter: PAKETA E VETM DUHET T TO BNI VOTIM NGA DUHET T TO BNI VOTIM NGA DUHET T TO BNI VOTIM N BY T THE DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA DUHET T TO BNI VOTIM N BY SENAT DHE DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA DHE Shtëpia DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA DHE Shtëpia, POR DUHET T TO BNI VETSISHME NGA SENATA DHE Shtëpia POR IT SENATI DHE Shtëpia POR IT SENATI DHE Shtëpia POR DUHET SENATI DHE Shtëpia POR SI DUHET TV BNI SENATI DHE Shtëpia, por ajo do të sigurojë financiar SENATI DHE Shtëpia, por ajo do të sigurojë ndihmë financiare DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR DO TV DHNI HELP FINANCIAR P FORR DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES DO TV DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES DHE DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES DHE FAMILJE P FORR BIZNES DHE FAMILJE P FORR BIZNES DHE STRUGJEN E FAMILJES P FORR BIZNES DHE STRUGJEN E FAMILJES N P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO BNI P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO B TONI P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO BNI MIR STRUGJIKUAR T TO BNI MIR FUQIQ TOSISHT T TO B ITNI WSHT MIR FUQIQET T TO BNI WSHT ELLSHT SHT FUQIQET T M BNI WSHT MIR ISSHT IS SHTET FUQIQET T TO BNI T W GJITHA ELLdo gjë SHSHT SH M .SON FUQIQET T TO BNI T GJITHA ELLdo gjë ISSHT SH SHPESHT B T B BESUAR VERDO ISSHT Mbyllet SHQYRTI VERDO GJITHA SHSHT SHPENZONI NGA PJESA E VERDO GJITHA SHSHT NDEROHEN NDRMARRJEN E KUVENDIT-19. E KOHS-19. E KOHS-19. IT E KOHS-19. ESHTE E KOHS-19. ISshtë E PRITUR E KOHS-19. ISshtë E PRITUR N E KOHS-19. ISSHTP PRITET T TO PCRFshihen ISSHTP PRITET T TO PCRFshihen ISshtë E PRITUR T P TORFSHIJEN MJETET ISshtë E PRITUR T P INRFSHIJEN MJETET E MJETEVE ISshtë E PRITUR T TO P INRFSHIJEN MJETET E DOLLARAVE ISshtë E PRITUR T TO P TORFSHIJEN MJETET E DOLLARAVE N. MJETET E DOLLARAVE N. MJETET E DOLLARAVE N IN ASISTENCA MJETET E DOLLARAVE N IN ASISTENCA P FORR MJETET E DOLLARAVE N IN NDIHM P FORR SH HRBIMET, MJETET E DOLLARAVE N IN NDIHM P FORR SPIT HT, AS ASHISTENCA P FORR SH HRBIMET, AS Ndihma për spitalet, AS WELL Ndihma për spitalet, AS WELL AS Ndihma për spitalet, AS MIR SI KORPORATA Ndihma P HR SH HRBIMET, SI DUHET AS KORPORATA TANI Ndihma P HR SH HRBIMET, SI MIR SI KORPORATA N HNT HURT MIR SI KORPORATA HURT BY MIR SI KORPORATA NDIKOHEN NGA MIR SI KORPORATA NDIKON T NDRMJET. DYQANI. DYQANI. KETU DYQANI. KETU ESHTE DYQANI. KETU ISFAR DYQANI. KETU WHFAR ATSHT DYQANI. KETU ISFAR MESHT SHT DYQANI. KETU ISFAR MESHT NDIKON PR DYQANI. KETU ISFAR MESHT NDIKON P FORR KETU ISFAR MESHT NDIKON P FORR KETU WHFAR MESHT MESHT NNDONI P FORR AVERAGE KETU ISFAR MESHT MESHT NNDONI P FORR PERSONIN E AVERAGE. PERSON MESATAR. PERSON MESATAR. IF PERSON MESATAR. NËSE TI PERSON MESATAR. NSE DO TAKE BNI PERSON MESATAR. N YSE JENI 75,000 dollarë PERSON MESATAR. NSE KENI 75,000 dollarë OSE PERSON MESATAR. NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë APO LEXI, NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë APO LEXI, NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, JU NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G BNI A NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G KENI një kontroll NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G B GNI NJ CH kontroll për DUHET TET BNI NJ CH CHECK P FORR DUHET T G B CHNI një kontroll për 1200 dollarë. $ 1200. $ 1200. IF $ 1200. NËSE TI $ 1200. NË QOFTË SE JU JENI $ 1200. NSE Jeni të martuar $ 1200. NSE JENI Martuar DHE $ 1200. NSE JANE Martuar dhe AS $ 1200. NSE JENI Martuar dhe SI A NSE JENI Martuar dhe SI A NSE Jeni të martuar dhe si bashkëpunëtorë NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE JU NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE TOU BNI NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE BAKENI 150,000 dollarë NSE JENI Martuar dhe SI AS COUPLE BAKENI 150,000 dollarë OSE SHUM BNI 150,000 dollarë OSE KUPTOJM Y BOUNI 150,000 dollarë OSE LEXI, KUPTOJM Y BAKENI 150,000 dollarë OSE LEXI, JU KUPTOJM Y BAKENI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET KUPTOJM BNI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET T G MEREN KUPTOI T Y BNI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. IF LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NËSE TI LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI FILMIJ, LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. N YSE KA FILMIJ, JU LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET NSE KENI F CHMIJ,, ​​DUHET T MEREN NSE KENI F CHMIJ,, ​​DUHET T G GJENI NJ AN NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G MESNI NJ AN SHTES NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G GJENI 500 dollarë shtesë NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G GJIJN AN 500 dollarë shtesë Merrni NJ 500 500 $ PER Merrni NJIL FILMIJER shtesë 500 $. CHILD. CHILD. AT CHILD. NË CHILD. N WH BARDH CHILD. N AT Shtëpinë e Bardhë CHILD. N AT SHQYRTIMIN E Shtëpisë së Bardhë N AT SHQYRTIMIN E Shtëpisë së Bardhë N THE DITN E SH WHRBIMIT TUS Shtëpisë së Bardhë N AT SHTPIN E BARDH SHKAKTRUAJ E MEDRDITED E PASPARA, N AT SHTPIN E BARDH SHQYRTUESH WN W MEDRDITDN PTRPARA, TY N AT SHTPIN E BARDH B SHQYRTUESH WN W MEDRDIT AFN PTR PASQYR,, ata thanë E Mërkurë PASPARA, ato thanë E Mërkurë, PASPARA, ata thanë ne NDEDRMARR PTRDIT, ato thanë që ne mund të mundemi NDEDRMARR PTRDIT, ato thanë që ne mund të shohim NDEDRMJET PASPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë E Mërkurë PTRPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë para E MIRPTRPASHT, PASQYT Ne thamë që mund të shohim këtë para në E Mërkurë, PASPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë para në Ne mund të shohim këtë para në Ne mund të shohim këtë para në afërsi Ne mund të shohim këtë para në të ardhshmen Ne mund të shohim këtë para në tre javë të ardhshme. TRE JAVA T NE VJETRA. TRE JAVA T NE VJETRA. NE TRE JAVA T NE VJETRA. DUHET TRE JAVA T NE VJETRA. DUHET T TO TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T TO DNI, TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T TO DUHET T, DNI, TE GJITHA, TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T DUHET T, DNOJM TH, DO T BNI DUA T DUHET T, DNOJM TH, DO T BNI DUA T TO DUHET T, DNOJM,, DO T BNI DUA T DUHET TN DNI, K THTU, NE KEMI DUA T TO DUHET T, DNOJM,, DO T B DON WE DUA T DUHET T, DNI, TOU GJITHA, NE DUHET T P paguajmë DUA T TO DUHET T, DNI, T TH GJITHA, NE DUHET T P paguajmë TATIMIN DUA T TO DUHET T, DNI, TOU GJITHA, NE DUHET T P paguajmë TATIMIN N DUA T DUHET T K DNI, T TH GJITHA, A DUHET T P paguajmë TATIMIN P THR KT? KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? unë KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? I SHKAK KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? E DUA QE KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? DUHET QAT PYETJE KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? DUHET SE PYETJE PYETJE DUHET SE PYETJE PYETJE DUHET PYETJE PYETJE EKONOMISTI. Ekonomist. Ekonomist. >> Ekonomist. >> AT Ekonomist. >> N THE Ekonomist. >> N THE FEDERAL Ekonomist. >> N LE Nivelin FEDERAL, Ekonomist. >> NV Nivelin FEDERAL, IT >> NV Nivelin FEDERAL, IT >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHOHET >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHON TUAJ >> NV Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHOJ KIGNDSISHME TUAJ NUK DO T CH NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ NUK DO TAN NDRYSHOJM EL K ELNDSISHME TUAJ P FORR NUK DO TAN NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR T IN ARDHURA NUK DO TAN NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR NDIHMN E T IN ardhurave NUK DO T CH NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR PROGRAMET E ASISTENCS SC T ND ASRMARRJES P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHMERAVE P FORR PROGRAMET E T NDRMARRJSHME T AS ASISTENCAVE OSE P FORR PROGRAMET E TS ND ORRMARRJSHMIT TS ndihmës ose ushqimit P FORR PROGRAMET E T NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE TOOD USHQIMIT P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ASISTENCAVE OSE STAMPE TOOD USHQIMIT OSE P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE TOOD USHQIMIT OSE GJITHA P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE T ST USHQIMIT OSE GJITHA LIKE OSE STAMPSE T F USHQIMIT OSE GJITHA LIKE OSE STAMPE T F USHQIMIT OSE GJITHA MUND T KETO. QË. QË. AT QË. NË QË. NATE SHTET QË. NV NIVELIN E SHTETIT QË. NV NIVELIN E SHTETIT T IT IT QË. NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T BNI QË. NV Nivelin e shtetit do të ndryshojë NV Nivelin e shtetit do të ndryshojë NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI NGA NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI N BY SHTET NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI N BY SHTETIN NSE NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI NGA SHTETI N IFSE NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMO N TO NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN N THE NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN KOMBTARE NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN N C KODIN Kombëtar. KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: TO KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: T RE REITEROHET, KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: T RE REITEROHET, NE >> Gazetari: T RE REITEROHET, NE >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO T FEMIJ >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO TVE KEMI >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO T DUHET T >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUA T TO paguajmë >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUHET T TO paguajmë federatën >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUHET T TO paguajmë TAKSET FEDERALE DO T HA DUHET T P paguani taksa federale DO T DUHET T P paguani DETYRAT FEDERALE NUK DUHET T TO paguani taksa federale në DO T HA DUHET T P paguani taksa federale në para DO T DUHET T P paguani taksa federale në para dhe NUK DUHET T TO paguani TAKSA FEDERALE N ON PARA DHE AS NUK DUHET T TO paguani taksa federale në para dhe si ajo NUK DUHET T TO paguani TAKSA FEDERALE P THER PARA DHE SI Q STNDRON P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, HE N ON PARA DHE SI QANDNDRON, NUK DO P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, NUK MENDONI N THE PARA DHE SI QANDNDRON, NUK MUND T MENDONI NE N THE PARA DHE SI Q STNDRON, NUK MUND T MENDONI N THE PARA DHE SI QANDNDRON, NUK MUND T MENDONI që DUHET TVE KEMI Ai nuk mendon se do të kemi Ai nuk mendon se do të duhej Ai nuk mendon se ne duhet të paguajmë Ai nuk mendon se ne duhet të paguajmë shtetin Ai nuk mendon se do të duhet të paguajmë taksa shtetërore Ai nuk mendon se do të duhet të paguajmë taksa shtetërore më tej, T P PAGUAJ TATIMET SHTETE TITH TJERA, T P PAGUAJ TATIMET SHTETE TITH NDONJE, PA SHUM T P paguani taksa SHTETE TITH TJERA, Pavarësisht T P paguani taksa shtetërore edhe më tutje, LEGJISLATURA T P PAGUAJ TATIMET SHTETE T E TJERA, Pavarësisht LEGJISLATURA E AKT PAVARUR LEGJISLATURA E AKT E PAVARUR VEPRIMI I LEKISLATURLS S TOO SHUM TOO E PAVARUR LEGJISLATURA E AKTIONIT T LE LEGJISLATURS SI PA VEPRIMI LEGJISLATURA E AKTIVIT T TO MBI T MBIJETIN. VEPRIMI N T MBIJEN. VEPRIMI N T MBIJEN. >> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE ESHTE VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE NDODHET VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE DUHET TE NDODHET VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE DUHET T TO BNI >> QE DUHET T TO BNI >> QE DUHET T TO PETRCAKTOHET >> QE DUHET T TO PRCAKTOHET SI >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KTO >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO SHT >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO ISSHT A >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO BRSHT A BRAND- P DRCAKTUAR SI KJO është një markë- PETRCAKTUAR SI KJO ISSHT A BRENDA- E RE PETRCAKTUAR SI KJO ISSHT A POLITIKA E BRENDSHME PETRCAKTUAR SI KJO ASHT A NJ BR POLITIK E BRENDSHM P DRCAKTUAR SI KJO ASHT A POLITIKA E BRENDSH NEWM E RE P NEWRFUNDUAR P DRCAKTUAR SI KJO ISSHT A NJ BR POLITIK E BRENDSH NEWM E RE NUK OLSHT ROLLUAR P DRCAKTUAR SI KJO ISSHT A NJ BR BRENDA POLITIK E RE NUK OLSHT SHTYPI POLITIKA E RI NUK JETOL SHUM R SHTYPE POLITIKA E RI NUK JETOL SHUM ZGJIDHJE POR. ENDE. ENDE. >> ENDE. >> Gazetari: ENDE. >> Gazetari: POR ENDE. >> Gazetari: POR PAAJ >> Gazetari: POR PAAJ >> Gazetari: POR PA MIR >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, >> Gazetari: POR PA VEPRIMTARI TUAJ, AS >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI FAR >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI FAR AS >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI T F MIR VEPRIMI T F MADH, SI T F DYT VEPRIMI T F MADH, SI DUHET T AS BNI VEPRIMI T F TJER, SI KA DUHET TI VEPRIMI TUAJ, SI KA DUHET TN DUHET VEPRIMI TUR TJER, SI KA DUHET TN DUHET TIK LIKE VEPRIMI TUAJ, SI DUHET T DUHET T IT DUHET TIK MUND T BNI VEPRIMI TUR TJER, SI KA DUHET TN DUHET TOO DUHET T L DUHET TOU DUHET DI T DUHET TIK DUHET DI T DUHET TIK DUHET TOU MERRNI DI T DUHET TIK DUHET T W MIR DUHET TOO DUHET TIK DUHET T G GJITIN PARA DUHET TOO DUHET T DUHET TET GJENI PARA DHE DI T DUHET TIK DUHET TET GJITHA PARA DHE JO DI T DUHET TIK DUHET TET GJITHA PARA DHE PAGESIMI DINI T L DUHET T DUHET T G GJENI PARA DHE NUK PAGUAR TATIM, Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, PER Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, PER TANI. PËR TANI. PËR TANI. >> PËR TANI. >> QE PËR TANI. >> QE ESHTE PËR TANI. >> QE ESHTE MUA PËR TANI. >> QE MSHT MUND T NDERTUAR >> QE MSHT MUND T NDERTUAR >> QE MSHT MY NDERRMARRJE DITA. SOT. SOT. >> SOT. >> Gazetari: SOT. >> Gazetari: Mijëra SOT. >> Gazetari: Mijëra JAN SOT. >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >> Gazetari: Mijëra janë jashtë punës, >> Gazetari: Mijëra janë nga puna, e cila >> Gazetari: Mijëra janë jashtë punës, Cila do të thotë >> Gazetari: Mijëra JAN JAN WH PUNS, CILANSUAR A >> Gazetari: Mijëra janë nga puna, e cila nënkupton një rekord E PUNS, E CILA DO TAN A NJ R REKORD E PUNS, E CILA NDODHNI NUM RR T RECORD E PUNS, E CILA MJET NJ A REKORD NUMBERR T AP APLIKUAR E PUNS, E CILA NDIKON NJEC NUMBERR T PRGJITHSHME APLIKUAR PR NUMBERR T APLIKUAR P FORR NUMBERR T AP APLIKUARA P FORR PUNEMSIM NUMBERR T AP APLIKUARA P FORR SIGURIMIN E PUNSIMIT SIGURIMI I PUNEMSIMIT P BRFITIMET E SIGURIMIT T PUNSIS S UN PUNSIS. Përfitime. Përfitime. Përfitime. BESIMI Përfitime. PAKETA E MESME Përfitime. PAKETA E MESME DUHET Përfitime. PAKETA E FEJT DUHET T B BNI PAKETA E FEJT DUHET T B BNI PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNEMSIMIN, PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, NGA PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, duke e zgjeruar PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, duke e SHPPRNDARUR KUSH PUNEMSIMI, duke e zgjeruar WHO PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, të pëlqejnë njerëzit PUNEMSIMI, NGA SHPENZIMI KUSH SHT EL I KUFIZUAR, LIKE NJERZIT KUSH SHT EL E KUFIZUAR, LIKE NJERZIT KUSH Shtë e pranueshme, të ngjashëm me njerëzit që janë Shtë e pranueshme, si njerëzit që janë vetëm Shtë e pranueshme, si njerëz, të cilët janë vetëm të punësuar. JANE VETPUNUAR. JANE VETPUNUAR. DHE JANE VETPUNUAR. DHE NGA JANE VETPUNUAR. DHE duke dhënë JANE VETPUNUAR. DHE NGA TIV DHNI PUNT JANE VETPUNUAR. DHE duke dhënë punëtorët AN DHE duke dhënë punëtorët AN DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një SHTES DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një 600 $ shtesë DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një shtesë shtesë 600 dollarë DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një javë shtesë 600 $ DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një javë shtesë 600 $ PER JAVA JAVA SHTES 600 600 USD PER JAVA JAVA SHTES 600 USD PERR KATR JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, JAVA SHTES 600 $ PER JET MUAJ, N JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, në krye JAVA SHTES $ 600 $ PER JET MUAJ, N TO TOP T JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, në krye të çfarë JAVA SHTES $ 600 $ PER JET MUAJ, N TO TOP T WH CILS KATR MUAJ, N TO TOP T WH CILS KATR MUAJ, N TO TOP T WH CILS SHTETI Katër muajt, në krye të asaj që është shteti Katër muajt, në krye të asaj që po paguan shteti. SHTETI po paguan. SHTETI po paguan. >> SHTETI po paguan. >> THOSE SHTETI po paguan. >> KOSTO PENRFITIME SHTETI po paguan. >> KOSTO P BRFITIMET DO T SHTETI po paguan. >> KOSTO P BRFITIMET DO T FTOHEN >> KOSTO P BRFITIMET DO T FTOHEN >> KOSTO PENRFITIMET DO T ST forcohen >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRE >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET OR APO >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET OR T OR KATR >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TREE TRET OR T OR MUAJ, >> KOSTO PENRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET TH APO MTH T MUAJ, BAZUAR P THR TJET OR ose KAT MON MUAJ, BAZUAR P THR TJET OR APO MUAJ, bazuar në P THR TJET OR APO KAT MON MUAJ, BAZUAR N P THR TJET OR MUAJ MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, P THR TJET OR ose KATO MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SO P THR T MUAJ, KAT FR MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SI Q P THR T MUAJ, KATOR MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SI Q SHT MBI LEGJISLACIONIT, SI QAT SHT MBI LEGJISLACIONIT, SI ATA ISSHT më e gjata MBI LEGJISLACIONIT, SI ATA ISSHT BESIM I GJITHA-TERM. BESIMI I gjate. BESIMI I gjate. IF BESIMI I gjate. NËSE NE BESIMI I gjate. NSE JEMI BESIMI I gjate. NSE JEMI NUK BESIMI I gjate. NSE NUK JEMI VESHT BESIMI I gjate. NSE JEMI NUK E shohim këtë NSE JEMI NUK E shohim këtë NSE NUK JEMI VEJT K THT SITUATA NSE NUK JEMI VESHT ​​TH K THTO SITUAT IM P IMRPUNIMI NSE NUK JEMI V SESHTJE KT S SITUATA PPRMIRIMI N. NSE JEMI NUK E shohim këtë SITUATA IMPROVOJE N THE NSE JEMI NUK E shohim këtë SITUATA IMPROVOJE N VAJ SITUATA IMPROVOHET N THE VAJTJE SITUATA PPRMBAJTJEN N WE VITE TING ARDHSHME SITUATA PPRMBAJTJEN N WE VITE TING VJET DHE SITUATA IMPROVOJE N WE VITE TE VAJTJE DHE MUAJ, SITUATA PPRMIRSUAR N WE VITE DHE MUAJ VJET, PASTE SITUATA PPRMIRONI N WE VITE DHE MUAJ TING ardhur, PASTAJ KONGRES JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES JAVA DHE MUAJT, PASTE DO T CON KONGRESA JAVA DHE MUAJT, PASTAJ KONGRES DO TA KEMI JAVA DHE MUAJT, PASTAJ KONGRES DO TVE DUHET JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES DO T BE BNI JAVA DHE MUAJT, PASQYRAT DO TGR KENI T BE BNDET JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES DO T BE BNI KTU WEEKSET DHE MUAJET, PASQYRET DO T KENGESHT T TO BNI KACKTU WEEKSET DHE MUAJET, PASTE KONGRES DO T BE B BENI KAQ T AT KUFIZUAR DO TVE DUHET T BE BNI KUJT AT N AT TI DO T BE DUHET T BE NDODHME N IT T AT NDIHMOJ DO TVE DUHET T BE KUJDES N IT T IT NDIHMOJ. Ndihmoni. Ndihmoni. >> Ndihmoni. >> Gazetari: Ndihmoni. >> Gazetari: P FORR Ndihmoni. >> Gazetari: P FORR VET >> Gazetari: P FORR VET >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGLA, >> Gazetari: P FORR BIZNESET E VOGLA, IT >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGL, DUHET >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGLA, DUHET T C KRIJOHET BIZNESET, DO T KRIJOHET BIZNESET, DUHET TRE KRIJOJN M SHUM BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M M M SHUM SE BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M MORE SHUM SE A BIZNESET, DUHET TRE KRIJOJN M MORE SHUM SE 350 dollarë BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M M M SHUM SE Miliardë 350 dollarë BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M MORE SHUM SE KUJ $ 350 Miliard M M SHUM SE KUJ $ 350 Miliard M M SHUM SE PROGRAMI I KUAVE $ 350 Miliardë M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE N IFSE M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE N B BIZNESA M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE NESE MBI BIZNESET PROGRAMI DHE BIZNESI NGA MJETET PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJEN PUNT PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJEN PUNT E PUNSUARA PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJET PUNSOR EMVE TERS PUNSUARA Deri më tani PROGRAMI DHE N B BIZNESA MUND T PUNOJNERS Punëtorët e Punësuar deri në këtë PROGRAMI DHE N B BIZNESA QE MUND T PUNUAN T PUNUARA T PUNSUAR Deri sa është PUNT E PUNSUARA Deri sa kjo është PUNT E PUNSUARA Deri kur kjo është më lart, PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM PUNT E PUNSUAR Deri kur kjo është më shumë, SHUM PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM prej atyre PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM nga këto kredi PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM nga këto kredi mund të

Ndikimi i marrëveshjes së stimulit për Oregonians

Josh Lehner, an economist with the state of Oregon, discusses the impact the stimulus deal could have on Oregonians. Subscribe: www.youtube.com/c/KGWNews8 Get the KGW app: kgw.com/appredirect
STIMULUS, money, local, coronavirus,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.967" dur="0.1"> KUSH >

< start="1.067" dur="0.167"> KUSH BAKENI >

< start="1.234" dur="0.067"> WHO B MN 75,000 dollarë >

< start="1.301" dur="0.167"> WHO B MNI 75,000 dollarë PER >

< start="1.468" dur="0.734"> KUSH BAKEN 75,000 dollarë PER VITIN >

< start="2.202" dur="2.269"> KUSH BAKEN 75,000 dollarë PER VITE OSE >

< start="4.471" dur="0.567"> KUSH BAKEN 75,000 dollarë P YR VITIN OSE LEX. >

< start="5.038" dur="0.233"> Më pak. >

< start="5.271" dur="0.134"> Më pak. LINDSAY >

< start="5.405" dur="0.1"> Më pak. LINDSAY NADRICH >

< start="5.505" dur="0.067"> Më pak. LINDSAY NADRICH SPOKE >

< start="5.572" dur="0.133"> Më pak. LINDSAY NADRICH FALAS TE >

< start="5.705" dur="0.334"> Më pak. LINDSAY NADRICH FALAS N TO AN >

< start="6.039" dur="0.3"> LINDSAY NADRICH FALAS N TO AN >

< start="6.339" dur="0.1"> LINDSAY NADRICH FALAS N TO NJ AN EKONOMIST >

< start="6.439" dur="0.1"> LINDSAY NADRICH FALAS N AN NJ AN EKONOMIST RRETH >

< start="6.539" dur="0.134"> LINDSAY NADRICH FALAS N TO NJ AN EKONOMIST POR T >

< start="6.673" dur="0.767"> LINDSAY NADRICH FTOHEN N AN NJ AN EKONOMIST POR NDIKIM. >

< start="7.44" dur="0.167"> EKONOMIK POR NDIKIM. >

< start="7.607" dur="5.005"> EKONOMIK POR NDIKIM. >> >

< start="12.612" dur="0.467"> EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: >

< start="13.079" dur="0.2"> EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: BESIM >

< start="13.279" dur="0.267"> EKONOMIK POR NDIKIM. >> Gazetari: PAKETA E MIR >

< start="13.546" dur="0.201"> >> Gazetari: PAKETA E MIR >

< start="13.747" dur="0.1"> >> Reporter: SHTETI I PAKETAVE TEL VETELM >

< start="13.847" dur="0.066"> >> Gazetari: PAKETA E DUHET T ST NEVOJN >

< start="13.913" dur="0.134"> >> Reporter: PAKETA E RIKUAR DUHET T TO NDODHET >

< start="14.047" dur="0.267"> >> Reporter: PAKETA E RIKUAR DUHET T TO BNI >

< start="14.314" dur="0.133"> >> Gazetari: PAKETA E RIKUARA DUHET T VAZHDOHET >

< start="14.447" dur="0.2"> >> Gazetari: PAKETA E RIKUARA DUHET T TO BJN VOTIM >

< start="14.647" dur="0.334"> >> Reporter: PAKETA E VETM DUHET T TO BNI VOTIM NGA >

< start="14.981" dur="0.167"> DUHET T TO BNI VOTIM NGA >

< start="15.148" dur="0.133"> DUHET T TO BNI VOTIM N BY T THE >

< start="15.281" dur="0.067"> DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA >

< start="15.348" dur="0.167"> DUHET T TO BNI VOTIM N BY SENAT DHE >

< start="15.515" dur="0.167"> DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA DHE Shtëpia >

< start="15.682" dur="0.167"> DUHET T TO BNI VOTIM NGA SENATA DHE Shtëpia, POR >

< start="15.849" dur="0.367"> DUHET T TO BNI VETSISHME NGA SENATA DHE Shtëpia POR IT >

< start="16.216" dur="0.233"> SENATI DHE Shtëpia POR IT >

< start="16.449" dur="0.134"> SENATI DHE Shtëpia POR DUHET >

< start="16.583" dur="0.167"> SENATI DHE Shtëpia POR SI DUHET TV BNI >

< start="16.75" dur="0.1"> SENATI DHE Shtëpia, por ajo do të sigurojë financiar >

< start="16.85" dur="0.167"> SENATI DHE Shtëpia, por ajo do të sigurojë ndihmë financiare >

< start="17.017" dur="0.166"> DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR >

< start="17.183" dur="0.201"> DO TV DHNI HELP FINANCIAR P FORR >

< start="17.384" dur="0.1"> DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES >

< start="17.484" dur="0.133"> DO TV DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES DHE >

< start="17.617" dur="0.2"> DO T PRO DHNI HELP FINANCIAR P FORR BIZNES DHE FAMILJE >

< start="17.817" dur="0.301"> P FORR BIZNES DHE FAMILJE >

< start="18.118" dur="0.033"> P FORR BIZNES DHE STRUGJEN E FAMILJES >

< start="18.151" dur="0.534"> P FORR BIZNES DHE STRUGJEN E FAMILJES N >

< start="18.685" dur="1.601"> P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO BNI >

< start="20.286" dur="0.101"> P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO B TONI >

< start="20.387" dur="0.3"> P FORR BIZNES DHE FAMILJE FAMILJARE T TO BNI MIR >

< start="20.687" dur="0.3"> STRUGJIKUAR T TO BNI MIR >

< start="20.987" dur="0.067"> FUQIQ TOSISHT T TO B ITNI WSHT MIR >

< start="21.054" dur="0.1"> FUQIQET T TO BNI WSHT ELLSHT SHT >

< start="21.154" dur="0.1"> FUQIQET T M BNI WSHT MIR ISSHT IS SHTET >

< start="21.254" dur="0.2"> FUQIQET T TO BNI T W GJITHA ELLdo gjë SHSHT SH M .SON >

< start="21.454" dur="0.234"> FUQIQET T TO BNI T GJITHA ELLdo gjë ISSHT SH SHPESHT B T B BESUAR >

< start="21.688" dur="0.167"> VERDO ISSHT Mbyllet SHQYRTI >

< start="21.855" dur="0.2"> VERDO GJITHA SHSHT SHPENZONI NGA PJESA E >

< start="22.055" dur="0.1"> VERDO GJITHA SHSHT NDEROHEN NDRMARRJEN E KUVENDIT-19. >

< start="22.155" dur="0.167"> E KOHS-19. >

< start="22.322" dur="0.067"> E KOHS-19. IT >

< start="22.389" dur="0.166"> E KOHS-19. ESHTE >

< start="22.555" dur="0.067"> E KOHS-19. ISshtë E PRITUR >

< start="22.622" dur="0.267"> E KOHS-19. ISshtë E PRITUR N >

< start="22.889" dur="0.234"> E KOHS-19. ISSHTP PRITET T TO PCRFshihen >

< start="23.123" dur="0.267"> ISSHTP PRITET T TO PCRFshihen >

< start="23.39" dur="0.066"> ISshtë E PRITUR T P TORFSHIJEN MJETET >

< start="23.456" dur="0.167"> ISshtë E PRITUR T P INRFSHIJEN MJETET E MJETEVE >

< start="23.623" dur="0.067"> ISshtë E PRITUR T TO P INRFSHIJEN MJETET E DOLLARAVE >

< start="23.69" dur="0.267"> ISshtë E PRITUR T TO P TORFSHIJEN MJETET E DOLLARAVE N. >

< start="23.957" dur="0.3"> MJETET E DOLLARAVE N. >

< start="24.257" dur="0.3"> MJETET E DOLLARAVE N IN ASISTENCA >

< start="24.557" dur="3.904"> MJETET E DOLLARAVE N IN ASISTENCA P FORR >

< start="28.461" dur="0.401"> MJETET E DOLLARAVE N IN NDIHM P FORR SH HRBIMET, >

< start="28.862" dur="0.333"> MJETET E DOLLARAVE N IN NDIHM P FORR SPIT HT, AS >

< start="29.195" dur="0.201"> ASHISTENCA P FORR SH HRBIMET, AS >

< start="29.396" dur="0.066"> Ndihma për spitalet, AS WELL >

< start="29.462" dur="0.234"> Ndihma për spitalet, AS WELL AS >

< start="29.696" dur="0.1"> Ndihma për spitalet, AS MIR SI KORPORATA >

< start="29.796" dur="0.1"> Ndihma P HR SH HRBIMET, SI DUHET AS KORPORATA TANI >

< start="29.896" dur="0.334"> Ndihma P HR SH HRBIMET, SI MIR SI KORPORATA N HNT HURT >

< start="30.23" dur="0.167"> MIR SI KORPORATA HURT BY >

< start="30.397" dur="0.2"> MIR SI KORPORATA NDIKOHEN NGA >

< start="30.597" dur="0.1"> MIR SI KORPORATA NDIKON T NDRMJET. >

< start="30.697" dur="0.2"> DYQANI. >

< start="30.897" dur="0.067"> DYQANI. KETU >

< start="30.964" dur="0.1"> DYQANI. KETU ESHTE >

< start="31.064" dur="0.067"> DYQANI. KETU ISFAR >

< start="31.131" dur="0.2"> DYQANI. KETU WHFAR ATSHT >

< start="31.331" dur="0.2"> DYQANI. KETU ISFAR MESHT SHT >

< start="31.531" dur="0.167"> DYQANI. KETU ISFAR MESHT NDIKON PR >

< start="31.698" dur="0.367"> DYQANI. KETU ISFAR MESHT NDIKON P FORR >

< start="32.065" dur="0.233"> KETU ISFAR MESHT NDIKON P FORR >

< start="32.298" dur="0.134"> KETU WHFAR MESHT MESHT NNDONI P FORR AVERAGE >

< start="32.432" dur="0.1"> KETU ISFAR MESHT MESHT NNDONI P FORR PERSONIN E AVERAGE. >

< start="32.532" dur="0.167"> PERSON MESATAR. >

< start="32.699" dur="0.1"> PERSON MESATAR. IF >

< start="32.799" dur="0.1"> PERSON MESATAR. NËSE TI >

< start="32.899" dur="0.167"> PERSON MESATAR. NSE DO TAKE BNI >

< start="33.066" dur="0.634"> PERSON MESATAR. N YSE JENI 75,000 dollarë >

< start="33.7" dur="1.835"> PERSON MESATAR. NSE KENI 75,000 dollarë OSE >

< start="35.535" dur="0.567"> PERSON MESATAR. NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë APO LEXI, >

< start="36.102" dur="0.167"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë APO LEXI, >

< start="36.269" dur="0.134"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, JU >

< start="36.403" dur="0.1"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET >

< start="36.503" dur="0.1"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI >

< start="36.603" dur="0.267"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G BNI A >

< start="36.87" dur="0.1"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G KENI një kontroll >

< start="36.97" dur="0.367"> NSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DUHET T G B GNI NJ CH kontroll për >

< start="37.337" dur="0.233"> DUHET TET BNI NJ CH CHECK P FORR >

< start="37.57" dur="0.1"> DUHET T G B CHNI një kontroll për 1200 dollarë. >

< start="37.67" dur="0.167"> $ 1200. >

< start="37.837" dur="0.1"> $ 1200. IF >

< start="37.937" dur="0.101"> $ 1200. NËSE TI >

< start="38.038" dur="0.166"> $ 1200. NË QOFTË SE JU JENI >

< start="38.204" dur="0.1"> $ 1200. NSE Jeni të martuar >

< start="38.304" dur="0.101"> $ 1200. NSE JENI Martuar DHE >

< start="38.405" dur="0.166"> $ 1200. NSE JANE Martuar dhe AS >

< start="38.571" dur="0.401"> $ 1200. NSE JENI Martuar dhe SI A >

< start="38.972" dur="0.233"> NSE JENI Martuar dhe SI A >

< start="39.205" dur="0.067"> NSE Jeni të martuar dhe si bashkëpunëtorë >

< start="39.272" dur="0.1"> NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE JU >

< start="39.372" dur="0.167"> NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE TOU BNI >

< start="39.539" dur="0.667"> NSE JANE Martuar dhe SI AS COUPLE BAKENI 150,000 dollarë >

< start="40.206" dur="0.167"> NSE JENI Martuar dhe SI AS COUPLE BAKENI 150,000 dollarë OSE >

< start="40.373" dur="1.902"> SHUM BNI 150,000 dollarë OSE >

< start="42.275" dur="0.4"> KUPTOJM Y BOUNI 150,000 dollarë OSE LEXI, >

< start="42.675" dur="0.267"> KUPTOJM Y BAKENI 150,000 dollarë OSE LEXI, JU >

< start="42.942" dur="0.134"> KUPTOJM Y BAKENI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET >

< start="43.076" dur="0.267"> KUPTOJM BNI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET T G MEREN >

< start="43.343" dur="0.267"> KUPTOI T Y BNI 150,000 dollarë OSE LEXIM, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. >

< start="43.61" dur="0.167"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. >

< start="43.777" dur="0.1"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. IF >

< start="43.877" dur="0.1"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NËSE TI >

< start="43.977" dur="0.2"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI >

< start="44.177" dur="0.167"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI FILMIJ, >

< start="44.344" dur="0.2"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. N YSE KA FILMIJ, JU >

< start="44.544" dur="0.3"> LEXONI, DUHET T G MEREN 2400 dollarë. NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET >

< start="44.844" dur="0.167"> NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET >

< start="45.011" dur="0.067"> NSE KENI F CHMIJ,, ​​DUHET T MEREN >

< start="45.078" dur="0.2"> NSE KENI F CHMIJ,, ​​DUHET T G GJENI NJ AN >

< start="45.278" dur="0.1"> NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G MESNI NJ AN SHTES >

< start="45.378" dur="0.734"> NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G GJENI 500 dollarë shtesë >

< start="46.112" dur="0.134"> NSE KENI FILMIJ,, ​​DUHET T G GJIJN AN 500 dollarë shtesë >

< start="46.246" dur="1.701"> Merrni NJ 500 500 $ PER >

< start="47.947" dur="0.568"> Merrni NJIL FILMIJER shtesë 500 $. >

< start="48.515" dur="0.166"> CHILD. >

< start="48.681" dur="0.101"> CHILD. AT >

< start="48.782" dur="0.133"> CHILD. NË >

< start="48.915" dur="0.134"> CHILD. N WH BARDH >

< start="49.049" dur="0.233"> CHILD. N AT Shtëpinë e Bardhë >

< start="49.282" dur="0.234"> CHILD. N AT SHQYRTIMIN E Shtëpisë së Bardhë >

< start="49.516" dur="0.267"> N AT SHQYRTIMIN E Shtëpisë së Bardhë >

< start="49.783" dur="0.2"> N THE DITN E SH WHRBIMIT TUS Shtëpisë së Bardhë >

< start="49.983" dur="0.1"> N AT SHTPIN E BARDH SHKAKTRUAJ E MEDRDITED E PASPARA, >

< start="50.083" dur="0.1"> N AT SHTPIN E BARDH SHQYRTUESH WN W MEDRDITDN PTRPARA, TY >

< start="50.183" dur="0.133"> N AT SHTPIN E BARDH B SHQYRTUESH WN W MEDRDIT AFN PTR PASQYR,, ata thanë >

< start="50.316" dur="0.167"> E Mërkurë PASPARA, ato thanë >

< start="50.483" dur="0.1"> E Mërkurë, PASPARA, ata thanë ne >

< start="50.583" dur="0.1"> NDEDRMARR PTRDIT, ato thanë që ne mund të mundemi >

< start="50.683" dur="0.167"> NDEDRMARR PTRDIT, ato thanë që ne mund të shohim >

< start="50.85" dur="0.234"> NDEDRMJET PASPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë >

< start="51.084" dur="0.133"> E Mërkurë PTRPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë para >

< start="51.217" dur="0.234"> E MIRPTRPASHT, PASQYT Ne thamë që mund të shohim këtë para në >

< start="51.451" dur="0.3"> E Mërkurë, PASPARA, ato thanë që ne mund të shohim këtë para në >

< start="51.751" dur="0.2"> Ne mund të shohim këtë para në >

< start="51.951" dur="0.468"> Ne mund të shohim këtë para në afërsi >

< start="52.419" dur="1.201"> Ne mund të shohim këtë para në të ardhshmen >

< start="53.62" dur="0.6"> Ne mund të shohim këtë para në tre javë të ardhshme. >

< start="54.22" dur="0.167"> TRE JAVA T NE VJETRA. >

< start="54.387" dur="0.134"> TRE JAVA T NE VJETRA. NE >

< start="54.521" dur="0.066"> TRE JAVA T NE VJETRA. DUHET >

< start="54.587" dur="0.134"> TRE JAVA T NE VJETRA. DUHET T TO >

< start="54.721" dur="0.233"> TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T TO DNI, >

< start="54.954" dur="0.134"> TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T TO DUHET T, DNI, TE GJITHA, >

< start="55.088" dur="0.334"> TRE JAVA T NE VJETRA. DUA T DUHET T, DNOJM TH, DO T BNI >

< start="55.422" dur="0.166"> DUA T DUHET T, DNOJM TH, DO T BNI >

< start="55.588" dur="0.1"> DUA T TO DUHET T, DNOJM,, DO T BNI >

< start="55.688" dur="0.067"> DUA T DUHET TN DNI, K THTU, NE KEMI >

< start="55.755" dur="0.134"> DUA T TO DUHET T, DNOJM,, DO T B DON WE >

< start="55.889" dur="0.2"> DUA T DUHET T, DNI, TOU GJITHA, NE DUHET T P paguajmë >

< start="56.089" dur="0.2"> DUA T TO DUHET T, DNI, T TH GJITHA, NE DUHET T P paguajmë TATIMIN >

< start="56.289" dur="0.234"> DUA T TO DUHET T, DNI, TOU GJITHA, NE DUHET T P paguajmë TATIMIN N >

< start="56.523" dur="0.3"> DUA T DUHET T K DNI, T TH GJITHA, A DUHET T P paguajmë TATIMIN P THR KT? >

< start="56.823" dur="0.167"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? >

< start="56.99" dur="0.1"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? unë >

< start="57.09" dur="0.1"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? I SHKAK >

< start="57.19" dur="0.2"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? E DUA QE >

< start="57.39" dur="0.134"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? DUHET QAT PYETJE >

< start="57.524" dur="0.333"> KEMI T P PAGUAR TATIMIN P ONR KT? DUHET SE PYETJE PYETJE >

< start="57.857" dur="0.301"> DUHET SE PYETJE PYETJE >

< start="58.158" dur="0.1"> DUHET PYETJE PYETJE EKONOMISTI. >

< start="58.258" dur="0.167"> Ekonomist. >

< start="58.425" dur="0.066"> Ekonomist. >> >

< start="58.491" dur="0.067"> Ekonomist. >> AT >

< start="58.558" dur="0.567"> Ekonomist. >> N THE >

< start="59.125" dur="3.604"> Ekonomist. >> N THE FEDERAL >

< start="62.729" dur="0.033"> Ekonomist. >> N LE Nivelin FEDERAL, >

< start="62.762" dur="0.367"> Ekonomist. >> NV Nivelin FEDERAL, IT >

< start="63.129" dur="0.234"> >> NV Nivelin FEDERAL, IT >

< start="63.363" dur="0.133"> >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO >

< start="63.496" dur="0.1"> >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHOHET >

< start="63.596" dur="0.201"> >> N LE Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHON TUAJ >

< start="63.797" dur="0.166"> >> NV Nivelin FEDERAL, NUK DO T CH NDRYSHOJ KIGNDSISHME TUAJ >

< start="63.963" dur="0.167"> NUK DO T CH NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ >

< start="64.13" dur="0.134"> NUK DO TAN NDRYSHOJM EL K ELNDSISHME TUAJ P FORR >

< start="64.264" dur="0.2"> NUK DO TAN NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR T IN ARDHURA >

< start="64.464" dur="0.167"> NUK DO TAN NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR NDIHMN E T IN ardhurave >

< start="64.631" dur="0.1"> NUK DO T CH NDRYSHOJM EL KIGNDSISHME TUAJ P FORR PROGRAMET E ASISTENCS SC T ND ASRMARRJES >

< start="64.731" dur="0.167"> P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHMERAVE >

< start="64.898" dur="0.5"> P FORR PROGRAMET E T NDRMARRJSHME T AS ASISTENCAVE OSE >

< start="65.398" dur="2.636"> P FORR PROGRAMET E TS ND ORRMARRJSHMIT TS ndihmës ose ushqimit >

< start="68.034" dur="0.434"> P FORR PROGRAMET E T NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE TOOD USHQIMIT >

< start="68.468" dur="0.267"> P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ASISTENCAVE OSE STAMPE TOOD USHQIMIT OSE >

< start="68.735" dur="0.167"> P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE TOOD USHQIMIT OSE GJITHA >

< start="68.902" dur="0.3"> P FORR PROGRAMET E TS NDRMARRJSHME TS ndihmës ose STAMPE T ST USHQIMIT OSE GJITHA LIKE >

< start="69.202" dur="0.2"> OSE STAMPSE T F USHQIMIT OSE GJITHA LIKE >

< start="69.402" dur="0.1"> OSE STAMPE T F USHQIMIT OSE GJITHA MUND T KETO. >

< start="69.502" dur="0.167"> QË. >

< start="69.669" dur="0.1"> QË. AT >

< start="69.769" dur="0.134"> QË. NË >

< start="69.903" dur="0.133"> QË. NATE SHTET >

< start="70.036" dur="0.067"> QË. NV NIVELIN E SHTETIT >

< start="70.103" dur="0.233"> QË. NV NIVELIN E SHTETIT T IT IT >

< start="70.336" dur="0.201"> QË. NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T BNI >

< start="70.537" dur="0.3"> QË. NV Nivelin e shtetit do të ndryshojë >

< start="70.837" dur="0.167"> NV Nivelin e shtetit do të ndryshojë >

< start="71.004" dur="0.1"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga >

< start="71.104" dur="0.067"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI >

< start="71.171" dur="0.2"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI NGA >

< start="71.371" dur="0.167"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI N BY SHTET >

< start="71.538" dur="0.233"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI N BY SHTETIN NSE >

< start="71.771" dur="0.301"> NV NIVELIN E SHTETIT T IT DO T V ndryshojë nga SHTETI NGA SHTETI N IFSE >

< start="72.072" dur="0.233"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE >

< start="72.305" dur="0.067"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN >

< start="72.372" dur="0.1"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMO N TO >

< start="72.472" dur="0.167"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN N THE >

< start="72.639" dur="0.167"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN KOMBTARE >

< start="72.806" dur="0.267"> NGA SHTETI NGA SHTETI N IFSE KONFORMOHEN N C KODIN Kombëtar. >

< start="73.073" dur="0.166"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >

< start="73.239" dur="0.167"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> >

< start="73.406" dur="0.067"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: >

< start="73.473" dur="0.2"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: TO >

< start="73.673" dur="0.1"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: T RE REITEROHET, >

< start="73.773" dur="0.334"> KONFORMIMI N C KODIN Kombëtar. >> Gazetari: T RE REITEROHET, NE >

< start="74.107" dur="0.2"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NE >

< start="74.307" dur="0.1"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO T FEMIJ >

< start="74.407" dur="0.067"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO TVE KEMI >

< start="74.474" dur="0.133"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DO T DUHET T >

< start="74.607" dur="0.267"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUA T TO paguajmë >

< start="74.874" dur="0.134"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUHET T TO paguajmë federatën >

< start="75.008" dur="0.3"> >> Gazetari: T RE REITEROHET, NUK DUHET T TO paguajmë TAKSET FEDERALE >

< start="75.308" dur="0.167"> DO T HA DUHET T P paguani taksa federale >

< start="75.475" dur="0.467"> DO T DUHET T P paguani DETYRAT FEDERALE >

< start="75.942" dur="0.234"> NUK DUHET T TO paguani taksa federale në >

< start="76.176" dur="0.4"> DO T HA DUHET T P paguani taksa federale në para >

< start="76.576" dur="0.234"> DO T DUHET T P paguani taksa federale në para dhe >

< start="76.81" dur="0.2"> NUK DUHET T TO paguani TAKSA FEDERALE N ON PARA DHE AS >

< start="77.01" dur="0.3"> NUK DUHET T TO paguani taksa federale në para dhe si ajo >

< start="77.31" dur="0.234"> NUK DUHET T TO paguani TAKSA FEDERALE P THER PARA DHE SI Q STNDRON >

< start="77.544" dur="0.166"> P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, >

< start="77.71" dur="0.134"> P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, HE >

< start="77.844" dur="0.133"> N ON PARA DHE SI QANDNDRON, NUK DO >

< start="77.977" dur="0.067"> P ONR PARA DHE SI Q STNDRON, NUK MENDONI >

< start="78.044" dur="0.2"> N THE PARA DHE SI QANDNDRON, NUK MUND T MENDONI NE >

< start="78.244" dur="0.201"> N THE PARA DHE SI Q STNDRON, NUK MUND T MENDONI >

< start="78.445" dur="0.333"> N THE PARA DHE SI QANDNDRON, NUK MUND T MENDONI që DUHET TVE KEMI >

< start="78.778" dur="0.167"> Ai nuk mendon se do të kemi >

< start="78.945" dur="0.067"> Ai nuk mendon se do të duhej >

< start="79.012" dur="0.1"> Ai nuk mendon se ne duhet të paguajmë >

< start="79.112" dur="0.701"> Ai nuk mendon se ne duhet të paguajmë shtetin >

< start="79.813" dur="2.636"> Ai nuk mendon se do të duhet të paguajmë taksa shtetërore >

< start="82.449" dur="0.166"> Ai nuk mendon se do të duhet të paguajmë taksa shtetërore më tej, >

< start="82.615" dur="0.234"> T P PAGUAJ TATIMET SHTETE TITH TJERA, >

< start="82.849" dur="0.067"> T P PAGUAJ TATIMET SHTETE TITH NDONJE, PA SHUM >

< start="82.916" dur="0.2"> T P paguani taksa SHTETE TITH TJERA, Pavarësisht >

< start="83.116" dur="0.1"> T P paguani taksa shtetërore edhe më tutje, LEGJISLATURA >

< start="83.216" dur="0.2"> T P PAGUAJ TATIMET SHTETE T E TJERA, Pavarësisht LEGJISLATURA E AKT >

< start="83.416" dur="0.234"> PAVARUR LEGJISLATURA E AKT >

< start="83.65" dur="0.066"> E PAVARUR VEPRIMI I LEKISLATURLS S TOO SHUM TOO >

< start="83.716" dur="0.167"> E PAVARUR LEGJISLATURA E AKTIONIT T LE LEGJISLATURS >

< start="83.883" dur="0.167"> SI PA VEPRIMI LEGJISLATURA E AKTIVIT T TO MBI T MBIJETIN. >

< start="84.05" dur="0.167"> VEPRIMI N T MBIJEN. >

< start="84.217" dur="0.1"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> >

< start="84.317" dur="0.067"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE >

< start="84.384" dur="0.167"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE ESHTE >

< start="84.551" dur="0.166"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE NDODHET >

< start="84.717" dur="0.768"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE DUHET TE NDODHET >

< start="85.485" dur="0.167"> VEPRIMI N T MBIJEN. >> QE DUHET T TO BNI >

< start="85.652" dur="2.302"> >> QE DUHET T TO BNI >

< start="87.954" dur="0.434"> >> QE DUHET T TO PETRCAKTOHET >

< start="88.388" dur="0.233"> >> QE DUHET T TO PRCAKTOHET SI >

< start="88.621" dur="0.167"> >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KTO >

< start="88.788" dur="0.167"> >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO SHT >

< start="88.955" dur="0.334"> >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO ISSHT A >

< start="89.289" dur="0.066"> >> QE DUHET T TO P DRCAKTOHET SI KJO BRSHT A BRAND- >

< start="89.355" dur="0.201"> P DRCAKTUAR SI KJO është një markë- >

< start="89.556" dur="0.1"> PETRCAKTUAR SI KJO ISSHT A BRENDA- E RE >

< start="89.656" dur="0.066"> PETRCAKTUAR SI KJO ISSHT A POLITIKA E BRENDSHME >

< start="89.722" dur="0.134"> PETRCAKTUAR SI KJO ASHT A NJ BR POLITIK E BRENDSHM >

< start="89.856" dur="0.2"> P DRCAKTUAR SI KJO ASHT A POLITIKA E BRENDSH NEWM E RE P NEWRFUNDUAR >

< start="90.056" dur="0.2"> P DRCAKTUAR SI KJO ISSHT A NJ BR POLITIK E BRENDSH NEWM E RE NUK OLSHT ROLLUAR >

< start="90.256" dur="0.301"> P DRCAKTUAR SI KJO ISSHT A NJ BR BRENDA POLITIK E RE NUK OLSHT SHTYPI >

< start="90.557" dur="0.2"> POLITIKA E RI NUK JETOL SHUM R SHTYPE >

< start="90.757" dur="0.1"> POLITIKA E RI NUK JETOL SHUM ZGJIDHJE POR. >

< start="90.857" dur="0.167"> ENDE. >

< start="91.024" dur="0.2"> ENDE. >> >

< start="91.224" dur="0.1"> ENDE. >> Gazetari: >

< start="91.324" dur="0.134"> ENDE. >> Gazetari: POR >

< start="91.458" dur="0.667"> ENDE. >> Gazetari: POR PAAJ >

< start="92.125" dur="0.267"> >> Gazetari: POR PAAJ >

< start="92.392" dur="2.436"> >> Gazetari: POR PA MIR >

< start="94.828" dur="0.033"> >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, >

< start="94.861" dur="0.267"> >> Gazetari: POR PA VEPRIMTARI TUAJ, AS >

< start="95.128" dur="0.167"> >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI FAR >

< start="95.295" dur="0.2"> >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI FAR AS >

< start="95.495" dur="0.334"> >> Gazetari: POR PA VEPRIMT E M TJERA, SI T F MIR >

< start="95.829" dur="0.2"> VEPRIMI T F MADH, SI T F DYT >

< start="96.029" dur="0.067"> VEPRIMI T F MADH, SI DUHET T AS BNI >

< start="96.096" dur="0.133"> VEPRIMI T F TJER, SI KA DUHET TI >

< start="96.229" dur="0.1"> VEPRIMI TUAJ, SI KA DUHET TN DUHET >

< start="96.329" dur="0.167"> VEPRIMI TUR TJER, SI KA DUHET TN DUHET TIK LIKE >

< start="96.496" dur="0.233"> VEPRIMI TUAJ, SI DUHET T DUHET T IT DUHET TIK MUND T BNI >

< start="96.729" dur="0.334"> VEPRIMI TUR TJER, SI KA DUHET TN DUHET TOO DUHET T L DUHET TOU DUHET >

< start="97.063" dur="0.167"> DI T DUHET TIK DUHET >

< start="97.23" dur="0.1"> DI T DUHET TIK DUHET TOU MERRNI >

< start="97.33" dur="0.1"> DI T DUHET TIK DUHET T W MIR >

< start="97.43" dur="0.134"> DUHET TOO DUHET TIK DUHET T G GJITIN PARA >

< start="97.564" dur="0.166"> DUHET TOO DUHET T DUHET TET GJENI PARA DHE >

< start="97.73" dur="0.201"> DI T DUHET TIK DUHET TET GJITHA PARA DHE JO >

< start="97.931" dur="0.233"> DI T DUHET TIK DUHET TET GJITHA PARA DHE PAGESIMI >

< start="98.164" dur="0.301"> DINI T L DUHET T DUHET T G GJENI PARA DHE NUK PAGUAR TATIM, >

< start="98.465" dur="0.2"> Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, >

< start="98.665" dur="0.1"> Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, PER >

< start="98.765" dur="0.1"> Merrni PARA DHE PAGUAR TATIMIN, PER TANI. >

< start="98.865" dur="0.167"> PËR TANI. >

< start="99.032" dur="0.1"> PËR TANI. >> >

< start="99.132" dur="0.067"> PËR TANI. >> QE >

< start="99.199" dur="0.133"> PËR TANI. >> QE ESHTE >

< start="99.332" dur="0.4"> PËR TANI. >> QE ESHTE MUA >

< start="99.732" dur="0.167"> PËR TANI. >> QE MSHT MUND T NDERTUAR >

< start="99.899" dur="0.234"> >> QE MSHT MUND T NDERTUAR >

< start="100.133" dur="0.1"> >> QE MSHT MY NDERRMARRJE DITA. >

< start="100.233" dur="0.167"> SOT. >

< start="100.4" dur="0.167"> SOT. >> >

< start="100.567" dur="0.233"> SOT. >> Gazetari: >

< start="100.8" dur="0.1"> SOT. >> Gazetari: Mijëra >

< start="100.9" dur="0.1"> SOT. >> Gazetari: Mijëra JAN >

< start="101" dur="0.134"> SOT. >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >

< start="101.134" dur="0.167"> >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >

< start="101.301" dur="0.133"> >> Gazetari: Mijëra janë jashtë >

< start="101.434" dur="0.134"> >> Gazetari: Mijëra janë jashtë punës, >

< start="101.568" dur="0.133"> >> Gazetari: Mijëra janë nga puna, e cila >

< start="101.701" dur="0.1"> >> Gazetari: Mijëra janë jashtë punës, Cila do të thotë >

< start="101.801" dur="0.834"> >> Gazetari: Mijëra JAN JAN WH PUNS, CILANSUAR A >

< start="102.635" dur="0.1"> >> Gazetari: Mijëra janë nga puna, e cila nënkupton një rekord >

< start="102.735" dur="3.504"> E PUNS, E CILA DO TAN A NJ R REKORD >

< start="106.239" dur="0.534"> E PUNS, E CILA NDODHNI NUM RR T RECORD >

< start="106.773" dur="0.1"> E PUNS, E CILA MJET NJ A REKORD NUMBERR T AP APLIKUAR >

< start="106.873" dur="0.334"> E PUNS, E CILA NDIKON NJEC NUMBERR T PRGJITHSHME APLIKUAR PR >

< start="107.207" dur="0.333"> NUMBERR T APLIKUAR P FORR >

< start="107.54" dur="0.167"> NUMBERR T AP APLIKUARA P FORR PUNEMSIM >

< start="107.707" dur="0.1"> NUMBERR T AP APLIKUARA P FORR SIGURIMIN E PUNSIMIT >

< start="107.807" dur="0.301"> SIGURIMI I PUNEMSIMIT >

< start="108.108" dur="0.1"> P BRFITIMET E SIGURIMIT T PUNSIS S UN PUNSIS. >

< start="108.208" dur="0.166"> Përfitime. >

< start="108.374" dur="0.134"> Përfitime. >

< start="108.508" dur="0.133"> Përfitime. BESIMI >

< start="108.641" dur="0.1"> Përfitime. PAKETA E MESME >

< start="108.741" dur="0.101"> Përfitime. PAKETA E MESME DUHET >

< start="108.842" dur="0.1"> Përfitime. PAKETA E FEJT DUHET T B BNI >

< start="108.942" dur="0.367"> PAKETA E FEJT DUHET T B BNI >

< start="109.309" dur="0.033"> PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNEMSIMIN, >

< start="109.342" dur="0.2"> PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, NGA >

< start="109.542" dur="0.1"> PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, duke e zgjeruar >

< start="109.642" dur="0.1"> PAKETA E FEJT DUHET T UN BN PUNSIMIN, duke e SHPPRNDARUR KUSH >

< start="109.742" dur="0.167"> PUNEMSIMI, duke e zgjeruar WHO >

< start="109.909" dur="0.167"> PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është >

< start="110.076" dur="0.1"> PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, >

< start="110.176" dur="0.134"> PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, >

< start="110.31" dur="0.1"> PUNEMSIMI, duke e zgjeruar atë që është i pranueshëm, të pëlqejnë njerëzit >

< start="110.41" dur="0.801"> PUNEMSIMI, NGA SHPENZIMI KUSH SHT EL I KUFIZUAR, LIKE NJERZIT KUSH >

< start="111.211" dur="0.2"> SHT EL E KUFIZUAR, LIKE NJERZIT KUSH >

< start="111.411" dur="1.134"> Shtë e pranueshme, të ngjashëm me njerëzit që janë >

< start="112.545" dur="0.501"> Shtë e pranueshme, si njerëzit që janë vetëm >

< start="113.046" dur="0.267"> Shtë e pranueshme, si njerëz, të cilët janë vetëm të punësuar. >

< start="113.313" dur="0.2"> JANE VETPUNUAR. >

< start="113.513" dur="0.067"> JANE VETPUNUAR. DHE >

< start="113.58" dur="0.133"> JANE VETPUNUAR. DHE NGA >

< start="113.713" dur="0.167"> JANE VETPUNUAR. DHE duke dhënë >

< start="113.88" dur="0.1"> JANE VETPUNUAR. DHE NGA TIV DHNI PUNT >

< start="113.98" dur="0.334"> JANE VETPUNUAR. DHE duke dhënë punëtorët AN >

< start="114.314" dur="0.3"> DHE duke dhënë punëtorët AN >

< start="114.614" dur="0.067"> DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një SHTES >

< start="114.681" dur="0.1"> DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një 600 $ shtesë >

< start="114.781" dur="0.1"> DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një shtesë shtesë 600 dollarë >

< start="114.881" dur="0.133"> DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një javë shtesë 600 $ >

< start="115.014" dur="0.868"> DHE NGA TIV DHNI Punëtorët një javë shtesë 600 $ PER JAVA >

< start="115.882" dur="0.2"> JAVA SHTES 600 600 USD PER JAVA >

< start="116.082" dur="1.535"> JAVA SHTES 600 USD PERR KATR >

< start="117.617" dur="0.434"> JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, >

< start="118.051" dur="0.233"> JAVA SHTES 600 $ PER JET MUAJ, N >

< start="118.284" dur="0.167"> JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, në krye >

< start="118.451" dur="0.234"> JAVA SHTES $ 600 $ PER JET MUAJ, N TO TOP T >

< start="118.685" dur="0.2"> JAVA SHUM 600 dollarë shtesë për katër muaj, në krye të çfarë >

< start="118.885" dur="0.3"> JAVA SHTES $ 600 $ PER JET MUAJ, N TO TOP T WH CILS >

< start="119.185" dur="0.2"> KATR MUAJ, N TO TOP T WH CILS >

< start="119.385" dur="0.067"> KATR MUAJ, N TO TOP T WH CILS SHTETI >

< start="119.452" dur="0.134"> Katër muajt, në krye të asaj që është shteti >

< start="119.586" dur="0.2"> Katër muajt, në krye të asaj që po paguan shteti. >

< start="119.786" dur="0.167"> SHTETI po paguan. >

< start="119.953" dur="0.133"> SHTETI po paguan. >> >

< start="120.086" dur="0.167"> SHTETI po paguan. >> THOSE >

< start="120.253" dur="0.1"> SHTETI po paguan. >> KOSTO PENRFITIME >

< start="120.353" dur="0.234"> SHTETI po paguan. >> KOSTO P BRFITIMET DO T >

< start="120.587" dur="0.233"> SHTETI po paguan. >> KOSTO P BRFITIMET DO T FTOHEN >

< start="120.82" dur="0.167"> >> KOSTO P BRFITIMET DO T FTOHEN >

< start="120.987" dur="0.134"> >> KOSTO PENRFITIMET DO T ST forcohen >

< start="121.121" dur="0.066"> >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRE >

< start="121.187" dur="0.701"> >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET OR APO >

< start="121.888" dur="0.601"> >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET OR T OR KATR >

< start="122.489" dur="0.5"> >> KOSTO P BRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TREE TRET OR T OR MUAJ, >

< start="122.989" dur="0.267"> >> KOSTO PENRFITIME DO T ST RREZIKOJN TH TRET TH APO MTH T MUAJ, BAZUAR >

< start="123.256" dur="0.167"> P THR TJET OR ose KAT MON MUAJ, BAZUAR >

< start="123.423" dur="0.1"> P THR TJET OR APO MUAJ, bazuar në >

< start="123.523" dur="0.233"> P THR TJET OR APO KAT MON MUAJ, BAZUAR N >

< start="123.756" dur="0.067"> P THR TJET OR MUAJ MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, >

< start="123.823" dur="0.134"> P THR TJET OR ose KATO MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SO >

< start="123.957" dur="0.167"> P THR T MUAJ, KAT FR MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SI Q >

< start="124.124" dur="0.333"> P THR T MUAJ, KATOR MUAJ, BAZUAR N ON LEGJISLACION, SI Q SHT >

< start="124.457" dur="0.334"> MBI LEGJISLACIONIT, SI QAT SHT >

< start="124.791" dur="0.133"> MBI LEGJISLACIONIT, SI ATA ISSHT më e gjata >

< start="124.924" dur="0.1"> MBI LEGJISLACIONIT, SI ATA ISSHT BESIM I GJITHA-TERM. >

< start="125.024" dur="0.167"> BESIMI I gjate. >

< start="125.191" dur="0.067"> BESIMI I gjate. IF >

< start="125.258" dur="0.067"> BESIMI I gjate. NËSE NE >

< start="125.325" dur="0.567"> BESIMI I gjate. NSE JEMI >

< start="125.892" dur="2.502"> BESIMI I gjate. NSE JEMI NUK >

< start="128.394" dur="0.434"> BESIMI I gjate. NSE NUK JEMI VESHT >

< start="128.828" dur="0.334"> BESIMI I gjate. NSE JEMI NUK E shohim këtë >

< start="129.162" dur="0.267"> NSE JEMI NUK E shohim këtë >

< start="129.429" dur="0.133"> NSE NUK JEMI VEJT K THT SITUATA >

< start="129.562" dur="0.067"> NSE NUK JEMI VESHT ​​TH K THTO SITUAT IM P IMRPUNIMI >

< start="129.629" dur="0.1"> NSE NUK JEMI V SESHTJE KT S SITUATA PPRMIRIMI N. >

< start="129.729" dur="0.167"> NSE JEMI NUK E shohim këtë SITUATA IMPROVOJE N THE >

< start="129.896" dur="0.267"> NSE JEMI NUK E shohim këtë SITUATA IMPROVOJE N VAJ >

< start="130.163" dur="0.2"> SITUATA IMPROVOHET N THE VAJTJE >

< start="130.363" dur="0.067"> SITUATA PPRMBAJTJEN N WE VITE TING ARDHSHME >

< start="130.43" dur="0.133"> SITUATA PPRMBAJTJEN N WE VITE TING VJET DHE >

< start="130.563" dur="0.1"> SITUATA IMPROVOJE N WE VITE TE VAJTJE DHE MUAJ, >

< start="130.663" dur="0.267"> SITUATA PPRMIRSUAR N WE VITE DHE MUAJ VJET, PASTE >

< start="130.93" dur="0.234"> SITUATA PPRMIRONI N WE VITE DHE MUAJ TING ardhur, PASTAJ KONGRES >

< start="131.164" dur="0.2"> JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES >

< start="131.364" dur="0.1"> JAVA DHE MUAJT, PASTE DO T CON KONGRESA >

< start="131.464" dur="0.067"> JAVA DHE MUAJT, PASTAJ KONGRES DO TA KEMI >

< start="131.531" dur="0.133"> JAVA DHE MUAJT, PASTAJ KONGRES DO TVE DUHET >

< start="131.664" dur="0.234"> JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES DO T BE BNI >

< start="131.898" dur="0.167"> JAVA DHE MUAJT, PASQYRAT DO TGR KENI T BE BNDET >

< start="132.065" dur="0.2"> JAVA DHE MUAJT, PASTE KONGRES DO T BE BNI KTU >

< start="132.265" dur="0.2"> WEEKSET DHE MUAJET, PASQYRET DO T KENGESHT T TO BNI KACKTU >

< start="132.465" dur="0.334"> WEEKSET DHE MUAJET, PASTE KONGRES DO T BE B BENI KAQ T AT KUFIZUAR >

< start="132.799" dur="0.2"> DO TVE DUHET T BE BNI KUJT AT N AT TI >

< start="132.999" dur="0.1"> DO T BE DUHET T BE NDODHME N IT T AT NDIHMOJ >

< start="133.099" dur="0.1"> DO TVE DUHET T BE KUJDES N IT T IT NDIHMOJ. >

< start="133.199" dur="0.167"> Ndihmoni. >

< start="133.366" dur="0.2"> Ndihmoni. >> >

< start="133.566" dur="0.067"> Ndihmoni. >> Gazetari: >

< start="133.633" dur="0.667"> Ndihmoni. >> Gazetari: P FORR >

< start="134.3" dur="0.1"> Ndihmoni. >> Gazetari: P FORR VET >

< start="134.4" dur="2.103"> >> Gazetari: P FORR VET >

< start="136.503" dur="0.433"> >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGLA, >

< start="136.936" dur="0.267"> >> Gazetari: P FORR BIZNESET E VOGLA, IT >

< start="137.203" dur="0.2"> >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGL, DUHET >

< start="137.403" dur="0.267"> >> Reporteri: P FORR BIZNESET E VOGLA, DUHET T C KRIJOHET >

< start="137.67" dur="0.201"> BIZNESET, DO T KRIJOHET >

< start="137.871" dur="0.1"> BIZNESET, DUHET TRE KRIJOJN M SHUM >

< start="137.971" dur="0.033"> BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M M M SHUM SE >

< start="138.004" dur="0.167"> BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M MORE SHUM SE A >

< start="138.171" dur="0.267"> BIZNESET, DUHET TRE KRIJOJN M MORE SHUM SE 350 dollarë >

< start="138.438" dur="0.133"> BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M M M SHUM SE Miliardë 350 dollarë >

< start="138.571" dur="0.334"> BIZNESET, DUHET T C KRIJOJN M MORE SHUM SE KUJ $ 350 Miliard >

< start="138.905" dur="0.267"> M M SHUM SE KUJ $ 350 Miliard >

< start="139.172" dur="0.067"> M M SHUM SE PROGRAMI I KUAVE $ 350 Miliardë >

< start="139.239" dur="0.066"> M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE >

< start="139.305" dur="0.201"> M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE N IFSE >

< start="139.506" dur="0.1"> M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE N B BIZNESA >

< start="139.606" dur="0.867"> M M SHUM SE PROGRAMI I HUAJ $ 350 Miliardë DHE NESE MBI BIZNESET >

< start="140.473" dur="0.267"> PROGRAMI DHE BIZNESI NGA MJETET >

< start="140.74" dur="0.134"> PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJEN PUNT >

< start="140.874" dur="0.133"> PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJEN PUNT E PUNSUARA >

< start="141.007" dur="0.1"> PROGRAMI DHE N B BIZNESA T K MBIJET PUNSOR EMVE TERS PUNSUARA Deri më tani >

< start="141.107" dur="0.1"> PROGRAMI DHE N B BIZNESA MUND T PUNOJNERS Punëtorët e Punësuar deri në këtë >

< start="141.207" dur="0.334"> PROGRAMI DHE N B BIZNESA QE MUND T PUNUAN T PUNUARA T PUNSUAR Deri sa është >

< start="141.541" dur="0.233"> PUNT E PUNSUARA Deri sa kjo është >

< start="141.774" dur="0.101"> PUNT E PUNSUARA Deri kur kjo është më lart, >

< start="141.875" dur="0.066"> PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM >

< start="141.941" dur="0.1"> PUNT E PUNSUAR Deri kur kjo është më shumë, SHUM >

< start="142.041" dur="0.201"> PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM prej atyre >

< start="142.242" dur="0.2"> PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM nga këto kredi >

< start="142.442" dur="0.834"> PUNT E PUNSUAR Deri sa kjo është më shumë, SHUM nga këto kredi mund të >