143s Dampak deal tina stimulus pikeun Oregonians images and subtitles

SUKAN SAHA NU MAKE WHO MANGGU $ 75,000 WHO MANGGU $ 75,000 PER SATU NGUMANA $ 75,000 PER TAHUN SATU NGUMANA $ 75,000 PER TAHUN ATAWA ATAWA SATU GAMPIR $ 75,000 PER TAHUN ATAWA KURANG. LANGKUNG SAKEDIK. LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE TO LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN LINDSAY NADRICH SPOKE TO ECONOMIST LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN ECONOMIST ABOUT LINDSAY NADRICH SPOKE TO ECONOMIST ABOUT THE LINDSAY NADRICH SPOKE TO EKONOMI NGENTOTA TENTANG IMPACT. EKONOMIS TENTANG IMPACT. EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: AGUNG EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: PAKEJET HAHI >> Wartawan: PAKEJET HAHI >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN RUMAH >> Wartawan: PAKEJIS HENTEU TAPI MASIH PERLU >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN MASIH PERLU PERTUJUAN >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIAJAK >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DITILU KAJIL >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIPANGGU UNTUK DIPOTA ON >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIPANGGU UNTUK DILOKO PADA NGATIL NEGERI DIPANGKEUN PADA DITIKO NGATIL NEGERI DIPANGKEUN PUTRA DI KANGGURAN MASIH PERTU BOLEH DILOKO SA SENATE MASIH NEGARA KANGGO DIPUNITA DENGAN SENATE AND MASIH PERTU BOLEH DILOKO SA SENATE AND RUMAH MASIH NEGARA KANGGO DIPUNASAN HENTEU DENGAN NGAPUNGKEUN PERANG SENATE ARI KOMPUT MASIH NEGARA KANGGO DIPUNITA DENGAN SENATE AND RUMAH TAPI IT THE SENATE AND RUMAH TAPI IT THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA THE SENATE AND RUMAH TAPI TAPI DIA NGADIHKEUN THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA NANGGALKEUN KEWANGAN THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA NANGKATKEUN HENTEUN HUT SANGKAT NUJUKKEUN KEPUTUAN AKAN SANGKAT NUJU NYUKTANG AKHIR KEPUTUSAN SANGKAT NUJUKKEUN KEPUTUSAN AKSARA KEPUTUSAN TUNGGAL NANGGALKEUN HENTEUN KEPUTUSAN UNTUK NEGARA BISA TUNGGAL NANGGALKEUN HENTEUN KEPUTUSAN UNTUK NEGARA NEGARA ARAWA UNTUK NEGARA BISA DAN KELUAR UNTUK NEGARA BISA DAN KELULUSAN KELUATAN UNTUK NEGARA ARÉNG DAN KELUATAN TENGAH UNTUK NEGARA BISA DAN KAKILUHAN KELUATAN NYAWA UNTUK BISNIS NEGARA DAN KELUATAN KELUARAN MANGSA NYAWA UNTUK BISNIS NEGARA DAN KELUATAN KELUARAN UNTUK MANGGUNG WELÉ Ngageguh pikeun ngalakukeunana Ngageguh pikeun ngalakukeunana dina unggal ayeuna NGENTOTKEUN UNTUK NAMPAKKEUN INGGALANA ANYANA NGENTOTKEUN UNTUK NAMPIKEUN NYAWA ANYA JATI NGENTOTKEUN UNTUK NAMPAKKEUN INGGRIS INGKEUN AYA NUNGGALKEUN NGENTOTKEUN UNTUK NAMPIKEUN NYAWA ANYA NUNGGALKEUN AYA NUNGGALKEUN DENGAN PULANG HENTEUN HENTEU HENTEU EVERYING IS SHUT DOWN KUMAHA DENGAN SEMUA ADUPUN PUNYA HENTEU AYEUNA COVID-19. OF COVID-19. OF COVID-19. IEU OF COVID-19. IEU OF COVID-19. IT ISIP OF COVID-19. TI SUKANG KECAP OF COVID-19. TI SANGGO NAMPANGKEUN TI SANGGO NAMPANGKEUN IT IS GAMPASKAN UNTUK NGADUTKATUN JABATAN IT IS dipasihan pikeun ngangkut milyar OF IT IS GAMPASKAN UNTUK NGIMPUTAN Jutaan DOLLARS IT IS GAMPASKAN UNTUK NGIMBUTKAN Jutaan DOLLARS DI Jutaan DOLLARS di Jutaan DOLLAR DI ASSISTANCE Jutaan DOLLAR IN ASSISTANCE FOR Jutaan DOLLAR IN ASSISTANCE FOR HOSPITALS, Jutaan DOLLAR DI ASSISTANCE FOR HOSPITALS, AS ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN WELL AS CORPORATIONS HURT BY THE OUTBREAK. THE OUTBREAK. THE OUTBREAK. IEUH THE OUTBREAK. DINI AYA THE OUTBREAK. DINI NYAWA THE OUTBREAK. DINI NYAWA THE OUTBREAK. DINI NYAWA ITAU ITAN THE OUTBREAK. DINI NYAWA NANJI HENTEUN ITU THE OUTBREAK. DIA NYAWA ITU ITAN HENTEU NYAWA DIA NYAWA ITU ITAN HENTEU NYAWA DINI DIA NYAJUK ITU ITU UNTUK PERKARA DINI DIA NYAJUK ITU ITU UNTUK PERIBADI AVERAGE. PERSON AVERAGE. PERSON AVERAGE. IF PERSON AVERAGE. IF YOU PERSON AVERAGE. KUNG MACAPKE PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURING, anjeun bakal Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, anjeun bakal nyandak Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, anjeun bakal nyandak Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, KAU NYIEUKEUNCI Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, KAU NYIEUNAN PAKSAKEUN KAJEU AYA DAPAT PAKSA PAKSA KAUJI MUDAH KECAP AS $ 1200. $ 1200. $ 1200. IF $ 1200. IF YOU $ 1200. KUNG TEGI $ 1200. KUNG NYAWA DI KABIN $ 1200. KUNG NYAWA DIWAKILE sareng $ 1200. KUNG NYAWA DIWIN AND AS $ 1200. KUNG NYAWA DIWIN AND AS A KUNG NYAWA DIWIN AND AS A KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE YOU KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE YOU MAKE KUNG NYAWA DIWIN AND AS PAKSA HENTEU NGUMANA $ 150,000 IF KINI DI pasangan sareng anjeun janten kantun $ 150,000 ATAWA PANGGILAN MUNTUK KASIH $ 150,000 ATAWA PANGGILAN MUNTUNG KUNING $ 150,000 ATAWA KURANG. COUPLE YOU MAKE $ 150,000 ATAWA KURANG, KAU PIPUN ING MUNGGUH $ 150,000 ATAWA KURANG, KAU KOKO NYUNTIKEUN $ 150,000 ATAWA KURANG, INGKE DAPATKEUN KABEH ING MUNGKEUN $ 150,000 ATAWA KURANG, INGKE DAPAT $ 2400. PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF YOU PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. KUNG KABELAS MANEH PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. Upami anjeun ANAK PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. Upami KAKI ANAK, KAU PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF KAKI ANAK, KAJIL IF KAKI ANAK, KAJIL IF KAKI ANAK, KAJILNA IF KAKI ANAK, KAJIL ANJEUN IF KAKI ANAK, KA ANTU DAPATKEUN TAMBAHAN Upami anjeun ANAK, salira bakal nampi $ 50000 TAMBAHAN IF KAKI ANAK, KA ANAK ANJEUN ADDITIONAL $ 500 PER DAPATKEUN TAMBAHAN $ 500 PER DAPATKAN ANTARI ADDITIONAL $ 500 PER ANAK. ANAK. ANAK. AT ANAK. AT THE ANAK. AT DI PUTIH ANAK. ATAS GAMPANG ANAK. PUTUP DI RUMAH PUTUP DI RUMAH DI PUTIH RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY DI PUTIH RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY AFTERNOON, PUTIH ING RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY HARI INI, TEU PUTIH ING RUMAH DI BUMI, PAKSA SUMBANG KAHAN WEDNESDAY, TEMA SUKA AFTERNOON WEDNESDAY, INGKEWAT KITA AFTERNOON WEDNESDAY, TEMPAT SIEWE KAMI KAHAN WEDNESDAY, TEMA SANGGU NU MENGITA SAHAR WEDNESDAY, TEMA SANGKU NGEBAB ATAWA SAHARA WEDNESDAY, SIEWE NU MANGSA NU MANGSA NU TIUN WANG SAHARA WEDNESDAY, TEMA SANGGU MANGSA NU DENGAN WANG INI SAHARA WEDNESDAY, TEMA SANGGU MANGSA NU DENGAN WANG INI Kami ngawaskeun artos ieu dina Kami ngawaskeun artos ieu dina artos Kami ngempo deui artosna dina tilu taun Kami ngawaskeun artos ieu dina artos tilu minggu. NEXT TIGA PINGGUP. NEXT TIGA PINGGUP. Kami NEXT TIGA PINGGUP. Urang hoyong NEXT TIGA PINGGUP. Urang miharep NEXT TIGA PINGGUP. Kami hoyong terang NEXT TIGA PINGGUP. Kami hoyong terang, teraskeun NEXT TIGA PINGGUP. Urang hoyong hoyong terang, langkung Urang hoyong hoyong terang, langkung Urang hoyong terang, janten Urang hoyong hoyong terang, ngalakukeunana Kami Kami hoyong terang, langkung, henteu Urang hoyong hoyong terang, nampi, mayar Kami hoyong terang, naha, ngalakukeunana pikeun mayar Urang hoyong terang, naha, ngalakukeunana maca dina Urang hoyong terang, naha, naha urang bakal mayar ayeuna? KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? abdi KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK YANG KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK KANG TANYA KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring KUNCI NU TEMPE DENGAN DUA Kuring KUNCI NU TEMPE DENGAN DUA Kuring KUNCI NU TEMPE SUKA EKONOMI DUA. EKONOMI. EKONOMI. >> EKONOMI. >> AT EKONOMI. >> DI THE EKONOMI. >> DI FEDERAL EKONOMI. >> DI TEMBANG FEDERAL, EKONOMI. >> DI TEMBANG FEDERAL, IT >> DI TEMBANG FEDERAL, IT >> Dina tingkat pendidikan, IT WON'T >> DI TEMBANG FEDERAL, TU PERANG GISANG >> Dina tingkat pendidikan, éta teu bisa ngarobah anjeun >> DI TEMBANG FEDERAL, TU GANGSA NANGGAL KELEMAHAN ANDA WONTU TUKAR KELULISAN ING WONTU PERUBAHAN KABUPATEN ING UNTUK WONTU TUKARKEUNitas AND UNTUK PENDAPATAN WONTU TUKARKEUNTIKAN INGGARA UNTUK ASSISTANCE PAKAIAN WONTU TUKARKEUNitas ING UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGAL UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKAN ATAWA UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKAN ATAWA MAKANAN UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKKE ATAWA STAMPS MAKAN UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGALKE ATAWA MAKAN STAMPS ATAWA UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKKE ATAWA ATAWA KAJANAN ATAWA PANUTUP UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGALKE ATAWA MAKAN STAMPS ATAWA PANAS HENTEU ATAWA PANAS STAMPS ATAWA BAWA KOMPUTAN ATAWA PANAS STAMPS ATAWA BAWA KESEUASAN. NU. NU. AT NU. AT THE NU. DI STATE NU. ATAS TAHAP NEGARA NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN NGASIL ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN NGASIL ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DITASAR ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DITASANGKEUN NEGARA NEGARA ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DIAJAKAR NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DIAJAK OLEH DENGAN NEGARA NEGARA ATAS TAMPILAN NEGARA ARI AKAN DIAJAK OLEH NEGARA DENGAN NEGARA NEGARA IF ATAS TAHAP NEGARA ITU AKAN DITASU DENGAN NEGERI DENGAN NEGARA NATE NEGARA DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNG TEH DENGAN NEGARA DENGAN NEGERI KUNGSA ING KAWAL DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNGGUH KONSEP TO DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNGGUP ING SULU KANG DENGAN NEGERI NEGARA NATE NEGARA NU KONSEP KEPADA NATIONAL DENGAN NEGERI NEGARA NU NEGARA NU KONSEP KEPADA KOD NATIONAL. KONFORM TO KODE NATIONAL. KONFORM TO KODE NATIONAL. >> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: TO KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: REITERATE, KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: MEMBANGKEUNAN, KITA >> Wartawan: MEMBANGKEUNAN, KITA >> Wartawan: REITERATE, WE WON'T >> Wartawan: REITERATE, WE WON AYA PUTRA >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TAPI >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA PUNTUKAN >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TAPI DENGAN FEDERAL >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TANGGO NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL TUNGGU AYA TEMBANG BUNTUNG FEDERAL TUNGGU AYA TANGGO BAYAR FEDERAL PADANG TUNGGU BOLEH NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL DI TUNGGU AYA TANGGO NU NGUMANA TAJIL FEDERAL DI WANG TUNGGU AYA TANGGO BAYAR NGEDRUKAN FEDERAL ATAS DENGAN AND TUNGGU AYA TANGGO NU NGUMANA TAJIL FEDERAL ATAS DENGAN ATAU AS TUNGGU AYA TANGGO NU TUNTUKAN MAKLUMAN PERSEKUTUAN ING ATAU DENGAN IT IT TUNGGU TUNGGU NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL ATAWA DENGAN ATAU AS AS STANDS, ON WANGI sareng AS IT STANDS, DI WANGI sareng AS IT STANDS, HE DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA ANTUNG DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA PUPUNAN DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA PENTING MUHASAN ON WANG DENGAN AS AS STANDS, DIA PENTING MANGSA DENGAN ON WANG DENGAN AS AS STANDS, DIA PAKSA INGKEUN MANGSA Anjeunna henteu nganggap Anjeunna henteu nganggap Anjeunna henteu ngartos. Urang bakal mayar Anjeunna henteu nganggur ku anjeun Anjeunna henteu nganggap yén urang bakal mayar hasil Anjeunna henteu nganggap yén Kami hasil bakal ngahasilkeun agama salain, UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA KOMUNITAS, UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA KUKU, UNIV UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK SUKU, UNLES UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK KABUPATEN, UNLES PEMBELAJARAN UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK KABUPATEN, UNLES TOOK PELAJAR UNLES TOOK KURINGAN UNLES TINDAKUKAN TOOK TINDAKAN UNLES TINDAKUKAN TOOK AKTIF TO UNLES TINDAKUKAN TOOK AKTIF UNTUK KOLEK. AKTIF UNTUK KOLEK. AKTIF UNTUK KOLEK. >> AKTIF UNTUK KOLEK. >> TI AKTIF UNTUK KOLEK. >> IS ISLI AKTIF UNTUK KOLEK. >> TUNGGU MASIH AKTIF UNTUK KOLEK. >> TU DIA MASIH AKTIF UNTUK KOLEK. >> TANGGO MASIH MUNGGUL >> TANGGO MASIH MUNGGUL >> TUNGGUL SAHA MASIH DITULUSKAN >> TANGGO MASIH KANGGO DITULUS AS >> TI ANU MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJAWA >> TI ANU MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJATNA INI >> TI ANU MASIH DENGAN DITULUSKAN AS INI ADALAH BASA >> TANGGO MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJATNA DIPUTRAT AS PADI ANTARA DITUTURAN ASYA ATAWA ANU BARAT DITUTUPKEUN AS AS ISIKA ING DESA BARAT DITUTUPKEUN AS AS ING DESA BARAT JANGAN DITUTUPKEUN AS AS ING DASAMPILAN BANDANG BARU-HUJI DITUTUNKE PADANG AS DIA ANTARA POLISI BARAT- TANPA DITUTUP DITUTUPKEUN ASIKE ATAWA ING DESA BARAT- BUKU BARU DENGAN PELUANG DITUTUP POLISI BARU ING AKU TANGGAL RÉWATI Politik Anyar Henteu Masih Kaberat. YET. YET. >> YET. >> Wartawan: YET. >> Wartawan: TAPI TAPI YET. >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA DENGAN >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA DENGAN >> Wartawan: TAPI TANPA PUTRA >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAKAN SUKUWANG. >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF AMAN, AS >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER, AS FAR >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER AS AS FAR AS >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER, AS FAR AS YOU TINDAKAN SUKU, AS AS JIEUNAN TINDAKAN SUKU, AS JIEUN ATAU KAJAWA TINDAKAN SUKU, AS JIEUN ATAU NYAHUI TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SIEUN NYAJEH NYIEU SUKU TINDAKAN SUKU, AS JIEUN Sateuacana anjeun terang dina ngintip TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SANGGU NU TENTI NU TENTI NU DENGAN HENTEU TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SANGGU NU TENTI TENTIU TANGGO DIA TAPI TU NYAHU TU INGAH SANGGO KAHEU ITU TIKI NU NGADEU DIRI SIEUN KAHEU ITU TIKI NU NGADEU DIRI SIEUN KIKU TU INGKEUN ITU MANGKEU MANA NU MANGSA NU WANG KAHEU ITU TIKI NU NGADEU INGKEUN ANTARA MANA ANTANA KIKU TU INGKEUN SUKU DIA NU MANGSA NU ING DENGAN ATAUN KATU NYANGGIH ITU SUKANG DIA NU MANGSA DENGAN WANG sareng henteu mayar TAHU NYAHU ITU TIKU SIEUN AYA MANGSA NU MANA TANGTUNG. DAPATKEUN PERTANAAN sareng Henteu mayar. DAPATKEUN PERTANAAN ATAU MABAR TAX BAYAR, KANGGO DAPATKEUN ING ATAU ATAU MAJI ATAU BAYAR, UNTUK AYEUNA. KANGGO AYEUNA. KANGGO AYEUNA. >> KANGGO AYEUNA. >> TI KANGGO AYEUNA. >> IS ISLI KANGGO AYEUNA. >> AYA NAK SUKA KANGGO AYEUNA. >> SATU ANTARA SUKURU >> SATU ANTARA SUKURU >> ANTARA NU DENGAN UNTUK DENGAN HARI INI. SUKADÉ. SUKADÉ. >> SUKADÉ. >> Wartawan: SUKADÉ. >> Wartawan: THOUSANDS SUKADÉ. >> Wartawan: TIGA INGKANG AYA SUKADÉ. >> Wartawan: THOUSANDS ARE OUT >> Wartawan: THOUSANDS ARE OUT >> Wartawan: THOUSANDS KABEH DIRI >> Wartawan: THOUSANDS KABEH KABAR BAWA, >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU TUNGGUH, KANGSA >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU TUNGGUH, KANG GURU >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU ING GALAKNA, NAON SUKAN A >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU ING damel, NAJI APA KANG RECORD Gawéna, anu dianggotkeun AKSARI, KANGGURU NU DITAPTOR NOMBOR DINA Gawé, NGUARI NGUKSANA NU KUTU PINJAMAN APLIKASI AKSARI, KANA NGUMAMBANG ANU KOMUNITAS NANGGIH APA KANGGO SUMBER APPLYING FOR Nomer ngalamar UNEMPLOYMENT Nomer ngalamar INSURANS UNEMPLOYMENT INSURANS UNEMPLOYMENT KOMUNITAS INSURANS INSURANS INSURANS. MANUSAHA. MANUSAHA. THE MANUSAHA. FUNGSI YANG MANUSAHA. PAKEJ KUMAHA MANUSAHA. PAKEJ AGUNG TUNGGUH MANUSAHA. PAKEJ AGUNG HENTEU TAPI PAKEJ AGUNG HENTEU TAPI PAKEJ AGAMA INGKEUN NGENTOT PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGO, PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG, KUMAHA PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGURAN, DENGAN NAMBAKKAN SINO UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAH SINO UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAH SINO UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA ISLAM, UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA ISLUK, SUKA UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA SANGGANG, SUKA DENGAN PADANG UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA SANGGANG, SUKA DENGAN Jalma Nyaeta GOLONGAN, SUKU DINA SUMBANG IS LIGAR, SUKA DIA ANAK SUKA IS GOLAH, SUKA NU SUKAN DIRI IS LIGAR, SAKITNA RAKYAT SAHA DIPASKEUN DI KABUPATAN. NANGKUT DIHILMU. NANGKUT DIHILMU. AND NANGKUT DIHILMU. AND ku NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN GADANG NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN KUMAHA BISA NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN MENYUMKAN KARYA AN AND DENGAN MENYUMKAN KARYA AN AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL AND DENGAN GADANG KARYA AN $ ADDITIONAL $ 600 AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER MINGGU AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER MINGGU TAMBAHAN $ 600 PER MINGGU TAMBAHAN $ 600 PER WIBAAN KOMPUT TAMBAH $ 600 PER MINGGU-UNTUK APA APAT, ADDITIONAL $ 600 PER WIBAAN KANG APA APAT, ON TAMBAHAN $ 600 PER WIBTU UNTUK APA APAT, ON TOP TAMBAHAN $ 600 PER WIBAAN KANG APA APAT, ON TOP OF ADDITIONAL $ 600 PER WIBASA UNTUK APA APAT, ON TOP APA ADDITIONAL $ 600 PER WIBTU UNTUK APA APAT, ON PENTING APA LIMA BULANAN, ON PENTING APABAT NA LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA NEGARA LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA NEGARA DENGAN PAYING. NEGARA PUNJUK. NEGARA PUNJUK. >> NEGARA PUNJUK. >> TI NEGARA PUNJUK. >> TIGA KAJIAN NEGARA PUNJUK. >> TIAS NA AKHIR NEGARA PUNJUK. >> KUMAHA IMPAT ING AKHIR >> KUMAHA IMPAT ING AKHIR >> KUMAHA ANTARI anu bakal dianggo >> KATAKAN PANGGILAN MANGSA NUKAN TIGA >> KUMAHA ANTARI NGADULKEUN TIGA TIGA ATAWA >> KUMAHA IMPAT ING NGENTOTKEUN TIGA ATAWA NGAPUTAN >> KUMAHA MASALAH AKAN NGUKULKEUN TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN. >> KUMAHA MASALAH AKAN NGUKULKEUN TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED PUTIH TIGA ATAWA APPUL BULAN, BASED ON PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED DI PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED IN LEGISLATION, PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED IN LEGISLATION, SO PUTIH TIGA ATAWA NGAPUL ING WULAN, BASED ING KUDU, JADI PUTIH TIGA ATAWA NGAPUL ING TRANS, DITASKEUN ON THE LEGISLATION, SO AYA ON THE LEGISLATION, SO SASATINANA ON THE LEGISLATION, SO YG IS LONGER-TERM ON THE LEGISLATION, SO YG ISLI LONGER-TERM RELIEF. HUBUNGAN LONGER-TERM. HUBUNGAN LONGER-TERM. IF HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang AYEUNA HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang moal ningali HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang moal ningali ieu IF Urang moal ningali ieu IF Urang teu ningali hasil ieu IF Urang moal ningali dina SITUASI ieu IF Urang teu ningali dina SITUASI ieu KUNG INGIN Urang moal ningali hasil ieu KUNG INGIN Urang moal ningali hasil ieu dina ngintunkeun SITUASI NAMPANGKEUN INSARI SITUASI NAMPANGKEUN INGKHINGAN Minggu SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND WANG, SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND BULAN, SITUASI NAMPANGKEUN INGKHARI INGKHARI AND BULAN, INGKEWÉ MINGGU AND BULAN, INGKEWÉ MINGGU AND BULAN, KANG ANAK AYA MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO DI IT MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO NUNG Nuju TIANG AKU KANGGO NU TUNGGUH TIANG AKU KANGGO NU NUNG NU NAMPANG TIANG AKU KANGGO NU TUNGGUH NU MUNGGUNGKEUN. NULUNGAN. NULUNGAN. >> NULUNGAN. >> Wartawan: NULUNGAN. >> Wartawan: UNTUK NULUNGAN. >> Wartawan: UNTUK BUNGA >> Wartawan: UNTUK BUNGA >> Wartawan: UNTUK NEGARA KANGGO. >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMALL, IT >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMALL, IT WOULD >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMP, IT KUMAHA BISNES, TAMIN NYAPAK Usaha, IT PÉNGKEUN NYAWA Usaha, IT WISI NYIKAL KUMAHA Usaha, IT WISI NYALIKKEUN INGKEUN AYA Usaha, TIANG NANGGALKEUN AYA KARANA Dinten $ 350 Usaha, IT WISI NGEJATKEUNNA KARANA Dinten $ 350 milyaran BISNES, TUJI NYAWA NYALIKI KANA Dinten PINKU AS $ 350 LAGI DENGAN Pinjaman AS $ 350 LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN $ 350 BILLION LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 BILLION AND IF BISNES LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 BILLION AND IF PERNIAGAAN BISA PROGRAM DAN KELUARASAN PERNIAGAAN PROGRAM AND IF BISNES BISNES KANGKUNGAN PROGRAM DAN SAHA GELENGKEUN NGENTOTEKEUNTIKAN KEPELENGKEUN PEKAL PROGRAM DAN SAHA GELENGKEUN NGENTOTE KANGGO BUDAK GAMPANG UNTIL PROGRAM JEUNG GELENGGARISKEUN KEPELENGKEUN BUDAK GAMPANG UNTIL INI PROGRAM DAN KELUARISAN UNTUK KANGGO NANGGALKEUN UNTIL INI KAWASA GALU UNTIL ANU BASA Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA. Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA, HANYAT KARYA DIPENGKEUN UNTIL INI SENTIASA ATAWA, MANY OF Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA ATAWA, MANY OF THOS KARYA DIPENGKEUN UNTIL INI SENTIASA, ATAWA MANUSING KANGGURAN GURU DIPANGGU UNTIL INGGULAN INI SENTIASA, MANUSNA ATAWA KANGGURAN PINJAMAN

Dampak deal tina stimulus pikeun Oregonians

Josh Lehner, an economist with the state of Oregon, discusses the impact the stimulus deal could have on Oregonians. Subscribe: www.youtube.com/c/KGWNews8 Get the KGW app: kgw.com/appredirect
STIMULUS, money, local, coronavirus,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.967" dur="0.1"> SUKAN >

< start="1.067" dur="0.167"> SAHA NU MAKE >

< start="1.234" dur="0.067"> WHO MANGGU $ 75,000 >

< start="1.301" dur="0.167"> WHO MANGGU $ 75,000 PER >

< start="1.468" dur="0.734"> SATU NGUMANA $ 75,000 PER TAHUN >

< start="2.202" dur="2.269"> SATU NGUMANA $ 75,000 PER TAHUN ATAWA ATAWA >

< start="4.471" dur="0.567"> SATU GAMPIR $ 75,000 PER TAHUN ATAWA KURANG. >

< start="5.038" dur="0.233"> LANGKUNG SAKEDIK. >

< start="5.271" dur="0.134"> LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY >

< start="5.405" dur="0.1"> LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH >

< start="5.505" dur="0.067"> LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE >

< start="5.572" dur="0.133"> LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE TO >

< start="5.705" dur="0.334"> LANGKUNG SAKEDIK. LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN >

< start="6.039" dur="0.3"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN >

< start="6.339" dur="0.1"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO ECONOMIST >

< start="6.439" dur="0.1"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO AN ECONOMIST ABOUT >

< start="6.539" dur="0.134"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO ECONOMIST ABOUT THE >

< start="6.673" dur="0.767"> LINDSAY NADRICH SPOKE TO EKONOMI NGENTOTA TENTANG IMPACT. >

< start="7.44" dur="0.167"> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >

< start="7.607" dur="5.005"> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> >

< start="12.612" dur="0.467"> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: >

< start="13.079" dur="0.2"> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: AGUNG >

< start="13.279" dur="0.267"> EKONOMIS TENTANG IMPACT. >> Wartawan: PAKEJET HAHI >

< start="13.546" dur="0.201"> >> Wartawan: PAKEJET HAHI >

< start="13.747" dur="0.1"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN RUMAH >

< start="13.847" dur="0.066"> >> Wartawan: PAKEJIS HENTEU TAPI MASIH PERLU >

< start="13.913" dur="0.134"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN MASIH PERLU PERTUJUAN >

< start="14.047" dur="0.267"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIAJAK >

< start="14.314" dur="0.133"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DITILU KAJIL >

< start="14.447" dur="0.2"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIPANGGU UNTUK DIPOTA ON >

< start="14.647" dur="0.334"> >> Wartawan: PAKEJI KUMPULAN HENTEU DIPANGGU UNTUK DILOKO PADA >

< start="14.981" dur="0.167"> NGATIL NEGERI DIPANGKEUN PADA DITIKO >

< start="15.148" dur="0.133"> NGATIL NEGERI DIPANGKEUN PUTRA DI KANGGURAN >

< start="15.281" dur="0.067"> MASIH PERTU BOLEH DILOKO SA SENATE >

< start="15.348" dur="0.167"> MASIH NEGARA KANGGO DIPUNITA DENGAN SENATE AND >

< start="15.515" dur="0.167"> MASIH PERTU BOLEH DILOKO SA SENATE AND RUMAH >

< start="15.682" dur="0.167"> MASIH NEGARA KANGGO DIPUNASAN HENTEU DENGAN NGAPUNGKEUN PERANG SENATE ARI KOMPUT >

< start="15.849" dur="0.367"> MASIH NEGARA KANGGO DIPUNITA DENGAN SENATE AND RUMAH TAPI IT >

< start="16.216" dur="0.233"> THE SENATE AND RUMAH TAPI IT >

< start="16.449" dur="0.134"> THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA >

< start="16.583" dur="0.167"> THE SENATE AND RUMAH TAPI TAPI DIA NGADIHKEUN >

< start="16.75" dur="0.1"> THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA NANGGALKEUN KEWANGAN >

< start="16.85" dur="0.167"> THE SENATE AND RUMAH TAPI ANTARA NANGKATKEUN HENTEUN HUT >

< start="17.017" dur="0.166"> SANGKAT NUJUKKEUN KEPUTUAN AKAN >

< start="17.183" dur="0.201"> SANGKAT NUJU NYUKTANG AKHIR KEPUTUSAN >

< start="17.384" dur="0.1"> SANGKAT NUJUKKEUN KEPUTUSAN AKSARA KEPUTUSAN >

< start="17.484" dur="0.133"> TUNGGAL NANGGALKEUN HENTEUN KEPUTUSAN UNTUK NEGARA BISA >

< start="17.617" dur="0.2"> TUNGGAL NANGGALKEUN HENTEUN KEPUTUSAN UNTUK NEGARA NEGARA ARAWA >

< start="17.817" dur="0.301"> UNTUK NEGARA BISA DAN KELUAR >

< start="18.118" dur="0.033"> UNTUK NEGARA BISA DAN KELULUSAN KELUATAN >

< start="18.151" dur="0.534"> UNTUK NEGARA ARÉNG DAN KELUATAN TENGAH >

< start="18.685" dur="1.601"> UNTUK NEGARA BISA DAN KAKILUHAN KELUATAN NYAWA >

< start="20.286" dur="0.101"> UNTUK BISNIS NEGARA DAN KELUATAN KELUARAN MANGSA NYAWA >

< start="20.387" dur="0.3"> UNTUK BISNIS NEGARA DAN KELUATAN KELUARAN UNTUK MANGGUNG WELÉ >

< start="20.687" dur="0.3"> Ngageguh pikeun ngalakukeunana >

< start="20.987" dur="0.067"> Ngageguh pikeun ngalakukeunana dina unggal ayeuna >

< start="21.054" dur="0.1"> NGENTOTKEUN UNTUK NAMPAKKEUN INGGALANA ANYANA >

< start="21.154" dur="0.1"> NGENTOTKEUN UNTUK NAMPIKEUN NYAWA ANYA JATI >

< start="21.254" dur="0.2"> NGENTOTKEUN UNTUK NAMPAKKEUN INGGRIS INGKEUN AYA NUNGGALKEUN >

< start="21.454" dur="0.234"> NGENTOTKEUN UNTUK NAMPIKEUN NYAWA ANYA NUNGGALKEUN AYA NUNGGALKEUN >

< start="21.688" dur="0.167"> DENGAN PULANG HENTEUN HENTEU HENTEU >

< start="21.855" dur="0.2"> EVERYING IS SHUT DOWN KUMAHA DENGAN >

< start="22.055" dur="0.1"> SEMUA ADUPUN PUNYA HENTEU AYEUNA COVID-19. >

< start="22.155" dur="0.167"> OF COVID-19. >

< start="22.322" dur="0.067"> OF COVID-19. IEU >

< start="22.389" dur="0.166"> OF COVID-19. IEU >

< start="22.555" dur="0.067"> OF COVID-19. IT ISIP >

< start="22.622" dur="0.267"> OF COVID-19. TI SUKANG KECAP >

< start="22.889" dur="0.234"> OF COVID-19. TI SANGGO NAMPANGKEUN >

< start="23.123" dur="0.267"> TI SANGGO NAMPANGKEUN >

< start="23.39" dur="0.066"> IT IS GAMPASKAN UNTUK NGADUTKATUN JABATAN >

< start="23.456" dur="0.167"> IT IS dipasihan pikeun ngangkut milyar OF >

< start="23.623" dur="0.067"> IT IS GAMPASKAN UNTUK NGIMPUTAN Jutaan DOLLARS >

< start="23.69" dur="0.267"> IT IS GAMPASKAN UNTUK NGIMBUTKAN Jutaan DOLLARS DI >

< start="23.957" dur="0.3"> Jutaan DOLLARS di >

< start="24.257" dur="0.3"> Jutaan DOLLAR DI ASSISTANCE >

< start="24.557" dur="3.904"> Jutaan DOLLAR IN ASSISTANCE FOR >

< start="28.461" dur="0.401"> Jutaan DOLLAR IN ASSISTANCE FOR HOSPITALS, >

< start="28.862" dur="0.333"> Jutaan DOLLAR DI ASSISTANCE FOR HOSPITALS, AS >

< start="29.195" dur="0.201"> ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS >

< start="29.396" dur="0.066"> PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL >

< start="29.462" dur="0.234"> ASSISTANS UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS >

< start="29.696" dur="0.1"> PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS >

< start="29.796" dur="0.1"> PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT >

< start="29.896" dur="0.334"> PENILAIAN UNTUK HOSPITALS, AS WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN >

< start="30.23" dur="0.167"> WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN >

< start="30.397" dur="0.2"> WELL AS CORPORATIONS HURT DENGAN >

< start="30.597" dur="0.1"> WELL AS CORPORATIONS HURT BY THE OUTBREAK. >

< start="30.697" dur="0.2"> THE OUTBREAK. >

< start="30.897" dur="0.067"> THE OUTBREAK. IEUH >

< start="30.964" dur="0.1"> THE OUTBREAK. DINI AYA >

< start="31.064" dur="0.067"> THE OUTBREAK. DINI NYAWA >

< start="31.131" dur="0.2"> THE OUTBREAK. DINI NYAWA >

< start="31.331" dur="0.2"> THE OUTBREAK. DINI NYAWA ITAU ITAN >

< start="31.531" dur="0.167"> THE OUTBREAK. DINI NYAWA NANJI HENTEUN ITU >

< start="31.698" dur="0.367"> THE OUTBREAK. DIA NYAWA ITU ITAN HENTEU NYAWA >

< start="32.065" dur="0.233"> DIA NYAWA ITU ITAN HENTEU NYAWA >

< start="32.298" dur="0.134"> DINI DIA NYAJUK ITU ITU UNTUK PERKARA >

< start="32.432" dur="0.1"> DINI DIA NYAJUK ITU ITU UNTUK PERIBADI AVERAGE. >

< start="32.532" dur="0.167"> PERSON AVERAGE. >

< start="32.699" dur="0.1"> PERSON AVERAGE. IF >

< start="32.799" dur="0.1"> PERSON AVERAGE. IF YOU >

< start="32.899" dur="0.167"> PERSON AVERAGE. KUNG MACAPKE >

< start="33.066" dur="0.634"> PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 >

< start="33.7" dur="1.835"> PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA >

< start="35.535" dur="0.567"> PERSON AVERAGE. Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG. >

< start="36.102" dur="0.167"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG. >

< start="36.269" dur="0.134"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU >

< start="36.403" dur="0.1"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURING, anjeun bakal >

< start="36.503" dur="0.1"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, anjeun bakal nyandak >

< start="36.603" dur="0.267"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, anjeun bakal nyandak >

< start="36.87" dur="0.1"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, KAU NYIEUKEUNCI >

< start="36.97" dur="0.367"> Upami anjeun nyieun $ 75,000 ATAWA KURANG, KAU NYIEUNAN PAKSAKEUN >

< start="37.337" dur="0.233"> KAJEU AYA DAPAT PAKSA PAKSA >

< start="37.57" dur="0.1"> KAUJI MUDAH KECAP AS $ 1200. >

< start="37.67" dur="0.167"> $ 1200. >

< start="37.837" dur="0.1"> $ 1200. IF >

< start="37.937" dur="0.101"> $ 1200. IF YOU >

< start="38.038" dur="0.166"> $ 1200. KUNG TEGI >

< start="38.204" dur="0.1"> $ 1200. KUNG NYAWA DI KABIN >

< start="38.304" dur="0.101"> $ 1200. KUNG NYAWA DIWAKILE sareng >

< start="38.405" dur="0.166"> $ 1200. KUNG NYAWA DIWIN AND AS >

< start="38.571" dur="0.401"> $ 1200. KUNG NYAWA DIWIN AND AS A >

< start="38.972" dur="0.233"> KUNG NYAWA DIWIN AND AS A >

< start="39.205" dur="0.067"> KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE >

< start="39.272" dur="0.1"> KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE YOU >

< start="39.372" dur="0.167"> KUNG NYAWA DIWIN AND AS COUPLE YOU MAKE >

< start="39.539" dur="0.667"> KUNG NYAWA DIWIN AND AS PAKSA HENTEU NGUMANA $ 150,000 >

< start="40.206" dur="0.167"> IF KINI DI pasangan sareng anjeun janten kantun $ 150,000 ATAWA >

< start="40.373" dur="1.902"> PANGGILAN MUNTUK KASIH $ 150,000 ATAWA >

< start="42.275" dur="0.4"> PANGGILAN MUNTUNG KUNING $ 150,000 ATAWA KURANG. >

< start="42.675" dur="0.267"> COUPLE YOU MAKE $ 150,000 ATAWA KURANG, KAU >

< start="42.942" dur="0.134"> PIPUN ING MUNGGUH $ 150,000 ATAWA KURANG, KAU >

< start="43.076" dur="0.267"> KOKO NYUNTIKEUN $ 150,000 ATAWA KURANG, INGKE DAPATKEUN >

< start="43.343" dur="0.267"> KABEH ING MUNGKEUN $ 150,000 ATAWA KURANG, INGKE DAPAT $ 2400. >

< start="43.61" dur="0.167"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. >

< start="43.777" dur="0.1"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF >

< start="43.877" dur="0.1"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF YOU >

< start="43.977" dur="0.2"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. KUNG KABELAS MANEH >

< start="44.177" dur="0.167"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. Upami anjeun ANAK >

< start="44.344" dur="0.2"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. Upami KAKI ANAK, KAU >

< start="44.544" dur="0.3"> PELAJARAN, KAJINÉ INGGRIS $ 2400. IF KAKI ANAK, KAJIL >

< start="44.844" dur="0.167"> IF KAKI ANAK, KAJIL >

< start="45.011" dur="0.067"> IF KAKI ANAK, KAJILNA >

< start="45.078" dur="0.2"> IF KAKI ANAK, KAJIL ANJEUN >

< start="45.278" dur="0.1"> IF KAKI ANAK, KA ANTU DAPATKEUN TAMBAHAN >

< start="45.378" dur="0.734"> Upami anjeun ANAK, salira bakal nampi $ 50000 TAMBAHAN >

< start="46.112" dur="0.134"> IF KAKI ANAK, KA ANAK ANJEUN ADDITIONAL $ 500 PER >

< start="46.246" dur="1.701"> DAPATKEUN TAMBAHAN $ 500 PER >

< start="47.947" dur="0.568"> DAPATKAN ANTARI ADDITIONAL $ 500 PER ANAK. >

< start="48.515" dur="0.166"> ANAK. >

< start="48.681" dur="0.101"> ANAK. AT >

< start="48.782" dur="0.133"> ANAK. AT THE >

< start="48.915" dur="0.134"> ANAK. AT DI PUTIH >

< start="49.049" dur="0.233"> ANAK. ATAS GAMPANG >

< start="49.282" dur="0.234"> ANAK. PUTUP DI RUMAH >

< start="49.516" dur="0.267"> PUTUP DI RUMAH >

< start="49.783" dur="0.2"> DI PUTIH RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY >

< start="49.983" dur="0.1"> DI PUTIH RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY AFTERNOON, >

< start="50.083" dur="0.1"> PUTIH ING RUMAH NGUMAMBANG WEDNESDAY HARI INI, TEU >

< start="50.183" dur="0.133"> PUTIH ING RUMAH DI BUMI, PAKSA SUMBANG >

< start="50.316" dur="0.167"> KAHAN WEDNESDAY, TEMA SUKA >

< start="50.483" dur="0.1"> AFTERNOON WEDNESDAY, INGKEWAT KITA >

< start="50.583" dur="0.1"> AFTERNOON WEDNESDAY, TEMPAT SIEWE KAMI >

< start="50.683" dur="0.167"> KAHAN WEDNESDAY, TEMA SANGGU NU MENGITA >

< start="50.85" dur="0.234"> SAHAR WEDNESDAY, TEMA SANGKU NGEBAB ATAWA >

< start="51.084" dur="0.133"> SAHARA WEDNESDAY, SIEWE NU MANGSA NU MANGSA NU TIUN WANG >

< start="51.217" dur="0.234"> SAHARA WEDNESDAY, TEMA SANGGU MANGSA NU DENGAN WANG INI >

< start="51.451" dur="0.3"> SAHARA WEDNESDAY, TEMA SANGGU MANGSA NU DENGAN WANG INI >

< start="51.751" dur="0.2"> Kami ngawaskeun artos ieu dina >

< start="51.951" dur="0.468"> Kami ngawaskeun artos ieu dina artos >

< start="52.419" dur="1.201"> Kami ngempo deui artosna dina tilu taun >

< start="53.62" dur="0.6"> Kami ngawaskeun artos ieu dina artos tilu minggu. >

< start="54.22" dur="0.167"> NEXT TIGA PINGGUP. >

< start="54.387" dur="0.134"> NEXT TIGA PINGGUP. Kami >

< start="54.521" dur="0.066"> NEXT TIGA PINGGUP. Urang hoyong >

< start="54.587" dur="0.134"> NEXT TIGA PINGGUP. Urang miharep >

< start="54.721" dur="0.233"> NEXT TIGA PINGGUP. Kami hoyong terang >

< start="54.954" dur="0.134"> NEXT TIGA PINGGUP. Kami hoyong terang, teraskeun >

< start="55.088" dur="0.334"> NEXT TIGA PINGGUP. Urang hoyong hoyong terang, langkung >

< start="55.422" dur="0.166"> Urang hoyong hoyong terang, langkung >

< start="55.588" dur="0.1"> Urang hoyong terang, janten >

< start="55.688" dur="0.067"> Urang hoyong hoyong terang, ngalakukeunana Kami >

< start="55.755" dur="0.134"> Kami hoyong terang, langkung, henteu >

< start="55.889" dur="0.2"> Urang hoyong hoyong terang, nampi, mayar >

< start="56.089" dur="0.2"> Kami hoyong terang, naha, ngalakukeunana pikeun mayar >

< start="56.289" dur="0.234"> Urang hoyong terang, naha, ngalakukeunana maca dina >

< start="56.523" dur="0.3"> Urang hoyong terang, naha, naha urang bakal mayar ayeuna? >

< start="56.823" dur="0.167"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? >

< start="56.99" dur="0.1"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? abdi >

< start="57.09" dur="0.1"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK >

< start="57.19" dur="0.2"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK YANG >

< start="57.39" dur="0.134"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring TOOK KANG TANYA >

< start="57.524" dur="0.333"> KAMI NU NU TUNKEUN ATAU TAJIL ATAWA? Kuring KUNCI NU TEMPE DENGAN DUA >

< start="57.857" dur="0.301"> Kuring KUNCI NU TEMPE DENGAN DUA >

< start="58.158" dur="0.1"> Kuring KUNCI NU TEMPE SUKA EKONOMI DUA. >

< start="58.258" dur="0.167"> EKONOMI. >

< start="58.425" dur="0.066"> EKONOMI. >> >

< start="58.491" dur="0.067"> EKONOMI. >> AT >

< start="58.558" dur="0.567"> EKONOMI. >> DI THE >

< start="59.125" dur="3.604"> EKONOMI. >> DI FEDERAL >

< start="62.729" dur="0.033"> EKONOMI. >> DI TEMBANG FEDERAL, >

< start="62.762" dur="0.367"> EKONOMI. >> DI TEMBANG FEDERAL, IT >

< start="63.129" dur="0.234"> >> DI TEMBANG FEDERAL, IT >

< start="63.363" dur="0.133"> >> Dina tingkat pendidikan, IT WON'T >

< start="63.496" dur="0.1"> >> DI TEMBANG FEDERAL, TU PERANG GISANG >

< start="63.596" dur="0.201"> >> Dina tingkat pendidikan, éta teu bisa ngarobah anjeun >

< start="63.797" dur="0.166"> >> DI TEMBANG FEDERAL, TU GANGSA NANGGAL KELEMAHAN ANDA >

< start="63.963" dur="0.167"> WONTU TUKAR KELULISAN ING >

< start="64.13" dur="0.134"> WONTU PERUBAHAN KABUPATEN ING UNTUK >

< start="64.264" dur="0.2"> WONTU TUKARKEUNitas AND UNTUK PENDAPATAN >

< start="64.464" dur="0.167"> WONTU TUKARKEUNTIKAN INGGARA UNTUK ASSISTANCE PAKAIAN >

< start="64.631" dur="0.1"> WONTU TUKARKEUNitas ING UNTUK PROGRAM PENILAIAN PENDIDIKAN >

< start="64.731" dur="0.167"> UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGAL >

< start="64.898" dur="0.5"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKAN ATAWA >

< start="65.398" dur="2.636"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKAN ATAWA MAKANAN >

< start="68.034" dur="0.434"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKKE ATAWA STAMPS MAKAN >

< start="68.468" dur="0.267"> UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGALKE ATAWA MAKAN STAMPS ATAWA >

< start="68.735" dur="0.167"> UNTUK PROGRAM ASSISTANS NGGALAKKE ATAWA ATAWA KAJANAN ATAWA PANUTUP >

< start="68.902" dur="0.3"> UNTUK PROGRAM PENILAIAN NANGGALKE ATAWA MAKAN STAMPS ATAWA PANAS HENTEU >

< start="69.202" dur="0.2"> ATAWA PANAS STAMPS ATAWA BAWA KOMPUTAN >

< start="69.402" dur="0.1"> ATAWA PANAS STAMPS ATAWA BAWA KESEUASAN. >

< start="69.502" dur="0.167"> NU. >

< start="69.669" dur="0.1"> NU. AT >

< start="69.769" dur="0.134"> NU. AT THE >

< start="69.903" dur="0.133"> NU. DI STATE >

< start="70.036" dur="0.067"> NU. ATAS TAHAP NEGARA >

< start="70.103" dur="0.233"> NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI >

< start="70.336" dur="0.201"> NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN >

< start="70.537" dur="0.3"> NU. ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN NGASIL >

< start="70.837" dur="0.167"> ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN NGASIL >

< start="71.004" dur="0.1"> ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DITASAR >

< start="71.104" dur="0.067"> ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DITASANGKEUN NEGARA NEGARA >

< start="71.171" dur="0.2"> ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DIAJAKAR NEGARA NEGARA DENGAN NEGARA >

< start="71.371" dur="0.167"> ATAS TAHAP NEGARA ARI AKAN DIAJAK OLEH DENGAN NEGARA NEGARA >

< start="71.538" dur="0.233"> ATAS TAMPILAN NEGARA ARI AKAN DIAJAK OLEH NEGARA DENGAN NEGARA NEGARA IF >

< start="71.771" dur="0.301"> ATAS TAHAP NEGARA ITU AKAN DITASU DENGAN NEGERI DENGAN NEGARA NATE NEGARA >

< start="72.072" dur="0.233"> DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNG TEH >

< start="72.305" dur="0.067"> DENGAN NEGARA DENGAN NEGERI KUNGSA ING KAWAL >

< start="72.372" dur="0.1"> DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNGGUH KONSEP TO >

< start="72.472" dur="0.167"> DENGAN NEGERI DENGAN NEGERI KUNGGUP ING SULU KANG >

< start="72.639" dur="0.167"> DENGAN NEGERI NEGARA NATE NEGARA NU KONSEP KEPADA NATIONAL >

< start="72.806" dur="0.267"> DENGAN NEGERI NEGARA NU NEGARA NU KONSEP KEPADA KOD NATIONAL. >

< start="73.073" dur="0.166"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >

< start="73.239" dur="0.167"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> >

< start="73.406" dur="0.067"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: >

< start="73.473" dur="0.2"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: TO >

< start="73.673" dur="0.1"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: REITERATE, >

< start="73.773" dur="0.334"> KONFORM TO KODE NATIONAL. >> Wartawan: MEMBANGKEUNAN, KITA >

< start="74.107" dur="0.2"> >> Wartawan: MEMBANGKEUNAN, KITA >

< start="74.307" dur="0.1"> >> Wartawan: REITERATE, WE WON'T >

< start="74.407" dur="0.067"> >> Wartawan: REITERATE, WE WON AYA PUTRA >

< start="74.474" dur="0.133"> >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TAPI >

< start="74.607" dur="0.267"> >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA PUNTUKAN >

< start="74.874" dur="0.134"> >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TAPI DENGAN FEDERAL >

< start="75.008" dur="0.3"> >> Wartawan: REITERATE, KAMI DIA TANGGO NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL >

< start="75.308" dur="0.167"> TUNGGU AYA TEMBANG BUNTUNG FEDERAL >

< start="75.475" dur="0.467"> TUNGGU AYA TANGGO BAYAR FEDERAL PADANG >

< start="75.942" dur="0.234"> TUNGGU BOLEH NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL DI >

< start="76.176" dur="0.4"> TUNGGU AYA TANGGO NU NGUMANA TAJIL FEDERAL DI WANG >

< start="76.576" dur="0.234"> TUNGGU AYA TANGGO BAYAR NGEDRUKAN FEDERAL ATAS DENGAN AND >

< start="76.81" dur="0.2"> TUNGGU AYA TANGGO NU NGUMANA TAJIL FEDERAL ATAS DENGAN ATAU AS >

< start="77.01" dur="0.3"> TUNGGU AYA TANGGO NU TUNTUKAN MAKLUMAN PERSEKUTUAN ING ATAU DENGAN IT IT >

< start="77.31" dur="0.234"> TUNGGU TUNGGU NUNTUNGAN TAJUK FEDERAL ATAWA DENGAN ATAU AS AS STANDS, >

< start="77.544" dur="0.166"> ON WANGI sareng AS IT STANDS, >

< start="77.71" dur="0.134"> DI WANGI sareng AS IT STANDS, HE >

< start="77.844" dur="0.133"> DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA ANTUNG >

< start="77.977" dur="0.067"> DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA PUPUNAN >

< start="78.044" dur="0.2"> DI WANGI sareng AS IT STANDS, DIA PENTING MUHASAN >

< start="78.244" dur="0.201"> ON WANG DENGAN AS AS STANDS, DIA PENTING MANGSA DENGAN >

< start="78.445" dur="0.333"> ON WANG DENGAN AS AS STANDS, DIA PAKSA INGKEUN MANGSA >

< start="78.778" dur="0.167"> Anjeunna henteu nganggap >

< start="78.945" dur="0.067"> Anjeunna henteu nganggap >

< start="79.012" dur="0.1"> Anjeunna henteu ngartos. Urang bakal mayar >

< start="79.112" dur="0.701"> Anjeunna henteu nganggur ku anjeun >

< start="79.813" dur="2.636"> Anjeunna henteu nganggap yén urang bakal mayar hasil >

< start="82.449" dur="0.166"> Anjeunna henteu nganggap yén Kami hasil bakal ngahasilkeun agama salain, >

< start="82.615" dur="0.234"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA KOMUNITAS, >

< start="82.849" dur="0.067"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA KUKU, UNIV >

< start="82.916" dur="0.2"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK SUKU, UNLES >

< start="83.116" dur="0.1"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK KABUPATEN, UNLES PEMBELAJARAN >

< start="83.216" dur="0.2"> UNTUK BAYAR NEGARA NEGARA-UNTUK KABUPATEN, UNLES TOOK PELAJAR >

< start="83.416" dur="0.234"> UNLES TOOK KURINGAN >

< start="83.65" dur="0.066"> UNLES TINDAKUKAN TOOK TINDAKAN >

< start="83.716" dur="0.167"> UNLES TINDAKUKAN TOOK AKTIF TO >

< start="83.883" dur="0.167"> UNLES TINDAKUKAN TOOK AKTIF UNTUK KOLEK. >

< start="84.05" dur="0.167"> AKTIF UNTUK KOLEK. >

< start="84.217" dur="0.1"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> >

< start="84.317" dur="0.067"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> TI >

< start="84.384" dur="0.167"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> IS ISLI >

< start="84.551" dur="0.166"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> TUNGGU MASIH >

< start="84.717" dur="0.768"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> TU DIA MASIH >

< start="85.485" dur="0.167"> AKTIF UNTUK KOLEK. >> TANGGO MASIH MUNGGUL >

< start="85.652" dur="2.302"> >> TANGGO MASIH MUNGGUL >

< start="87.954" dur="0.434"> >> TUNGGUL SAHA MASIH DITULUSKAN >

< start="88.388" dur="0.233"> >> TANGGO MASIH KANGGO DITULUS AS >

< start="88.621" dur="0.167"> >> TI ANU MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJAWA >

< start="88.788" dur="0.167"> >> TI ANU MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJATNA INI >

< start="88.955" dur="0.334"> >> TI ANU MASIH DENGAN DITULUSKAN AS INI ADALAH BASA >

< start="89.289" dur="0.066"> >> TANGGO MASIH MUNGGULI DENGAN DIAJATNA >

< start="89.355" dur="0.201"> DIPUTRAT AS PADI ANTARA >

< start="89.556" dur="0.1"> DITUTURAN ASYA ATAWA ANU BARAT >

< start="89.656" dur="0.066"> DITUTUPKEUN AS AS ISIKA ING DESA BARAT >

< start="89.722" dur="0.134"> DITUTUPKEUN AS AS ING DESA BARAT JANGAN >

< start="89.856" dur="0.2"> DITUTUPKEUN AS AS ING DASAMPILAN BANDANG BARU-HUJI >

< start="90.056" dur="0.2"> DITUTUNKE PADANG AS DIA ANTARA POLISI BARAT- TANPA DITUTUP >

< start="90.256" dur="0.301"> DITUTUPKEUN ASIKE ATAWA ING DESA BARAT- BUKU BARU DENGAN PELUANG DITUTUP >

< start="90.557" dur="0.2"> POLISI BARU ING AKU TANGGAL RÉWATI >

< start="90.757" dur="0.1"> Politik Anyar Henteu Masih Kaberat. >

< start="90.857" dur="0.167"> YET. >

< start="91.024" dur="0.2"> YET. >> >

< start="91.224" dur="0.1"> YET. >> Wartawan: >

< start="91.324" dur="0.134"> YET. >> Wartawan: TAPI TAPI >

< start="91.458" dur="0.667"> YET. >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA DENGAN >

< start="92.125" dur="0.267"> >> Wartawan: TAPI TANPA TANPA DENGAN >

< start="92.392" dur="2.436"> >> Wartawan: TAPI TANPA PUTRA >

< start="94.828" dur="0.033"> >> Wartawan: TAPI TANPA TINDAKAN SUKUWANG. >

< start="94.861" dur="0.267"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF AMAN, AS >

< start="95.128" dur="0.167"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER, AS FAR >

< start="95.295" dur="0.2"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER AS AS FAR AS >

< start="95.495" dur="0.334"> >> Wartawan: TAPI TANPA AKTIF FURTHER, AS FAR AS YOU >

< start="95.829" dur="0.2"> TINDAKAN SUKU, AS AS JIEUNAN >

< start="96.029" dur="0.067"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN ATAU KAJAWA >

< start="96.096" dur="0.133"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN ATAU NYAHUI >

< start="96.229" dur="0.1"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SIEUN NYAJEH NYIEU SUKU >

< start="96.329" dur="0.167"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN Sateuacana anjeun terang dina ngintip >

< start="96.496" dur="0.233"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SANGGU NU TENTI NU TENTI NU DENGAN HENTEU >

< start="96.729" dur="0.334"> TINDAKAN SUKU, AS JIEUN SANGGU NU TENTI TENTIU TANGGO DIA TAPI >

< start="97.063" dur="0.167"> TU NYAHU TU INGAH SANGGO >

< start="97.23" dur="0.1"> KAHEU ITU TIKI NU NGADEU DIRI SIEUN >

< start="97.33" dur="0.1"> KAHEU ITU TIKI NU NGADEU DIRI SIEUN >

< start="97.43" dur="0.134"> KIKU TU INGKEUN ITU MANGKEU MANA NU MANGSA NU WANG >

< start="97.564" dur="0.166"> KAHEU ITU TIKI NU NGADEU INGKEUN ANTARA MANA ANTANA >

< start="97.73" dur="0.201"> KIKU TU INGKEUN SUKU DIA NU MANGSA NU ING DENGAN ATAUN >

< start="97.931" dur="0.233"> KATU NYANGGIH ITU SUKANG DIA NU MANGSA DENGAN WANG sareng henteu mayar >

< start="98.164" dur="0.301"> TAHU NYAHU ITU TIKU SIEUN AYA MANGSA NU MANA TANGTUNG. >

< start="98.465" dur="0.2"> DAPATKEUN PERTANAAN sareng Henteu mayar. >

< start="98.665" dur="0.1"> DAPATKEUN PERTANAAN ATAU MABAR TAX BAYAR, KANGGO >

< start="98.765" dur="0.1"> DAPATKEUN ING ATAU ATAU MAJI ATAU BAYAR, UNTUK AYEUNA. >

< start="98.865" dur="0.167"> KANGGO AYEUNA. >

< start="99.032" dur="0.1"> KANGGO AYEUNA. >> >

< start="99.132" dur="0.067"> KANGGO AYEUNA. >> TI >

< start="99.199" dur="0.133"> KANGGO AYEUNA. >> IS ISLI >

< start="99.332" dur="0.4"> KANGGO AYEUNA. >> AYA NAK SUKA >

< start="99.732" dur="0.167"> KANGGO AYEUNA. >> SATU ANTARA SUKURU >

< start="99.899" dur="0.234"> >> SATU ANTARA SUKURU >

< start="100.133" dur="0.1"> >> ANTARA NU DENGAN UNTUK DENGAN HARI INI. >

< start="100.233" dur="0.167"> SUKADÉ. >

< start="100.4" dur="0.167"> SUKADÉ. >> >

< start="100.567" dur="0.233"> SUKADÉ. >> Wartawan: >

< start="100.8" dur="0.1"> SUKADÉ. >> Wartawan: THOUSANDS >

< start="100.9" dur="0.1"> SUKADÉ. >> Wartawan: TIGA INGKANG AYA >

< start="101" dur="0.134"> SUKADÉ. >> Wartawan: THOUSANDS ARE OUT >

< start="101.134" dur="0.167"> >> Wartawan: THOUSANDS ARE OUT >

< start="101.301" dur="0.133"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH DIRI >

< start="101.434" dur="0.134"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH KABAR BAWA, >

< start="101.568" dur="0.133"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU TUNGGUH, KANGSA >

< start="101.701" dur="0.1"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU TUNGGUH, KANG GURU >

< start="101.801" dur="0.834"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU ING GALAKNA, NAON SUKAN A >

< start="102.635" dur="0.1"> >> Wartawan: THOUSANDS KABEH NU ING damel, NAJI APA KANG RECORD >

< start="102.735" dur="3.504"> Gawéna, anu dianggotkeun >

< start="106.239" dur="0.534"> AKSARI, KANGGURU NU DITAPTOR NOMBOR >

< start="106.773" dur="0.1"> DINA Gawé, NGUARI NGUKSANA NU KUTU PINJAMAN APLIKASI >

< start="106.873" dur="0.334"> AKSARI, KANA NGUMAMBANG ANU KOMUNITAS NANGGIH APA KANGGO >

< start="107.207" dur="0.333"> SUMBER APPLYING FOR >

< start="107.54" dur="0.167"> Nomer ngalamar UNEMPLOYMENT >

< start="107.707" dur="0.1"> Nomer ngalamar INSURANS UNEMPLOYMENT >

< start="107.807" dur="0.301"> INSURANS UNEMPLOYMENT >

< start="108.108" dur="0.1"> KOMUNITAS INSURANS INSURANS INSURANS. >

< start="108.208" dur="0.166"> MANUSAHA. >

< start="108.374" dur="0.134"> MANUSAHA. THE >

< start="108.508" dur="0.133"> MANUSAHA. FUNGSI YANG >

< start="108.641" dur="0.1"> MANUSAHA. PAKEJ KUMAHA >

< start="108.741" dur="0.101"> MANUSAHA. PAKEJ AGUNG TUNGGUH >

< start="108.842" dur="0.1"> MANUSAHA. PAKEJ AGUNG HENTEU TAPI >

< start="108.942" dur="0.367"> PAKEJ AGUNG HENTEU TAPI >

< start="109.309" dur="0.033"> PAKEJ AGAMA INGKEUN NGENTOT >

< start="109.342" dur="0.2"> PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGO, >

< start="109.542" dur="0.1"> PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG, KUMAHA >

< start="109.642" dur="0.1"> PAKEJ AGUNG TUNGGALKEUN UNDANG-UNDANG KANGGURAN, DENGAN NAMBAKKAN SINO >

< start="109.742" dur="0.167"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAH SINO >

< start="109.909" dur="0.167"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAH SINO >

< start="110.076" dur="0.1"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA ISLAM, >

< start="110.176" dur="0.134"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA ISLUK, SUKA >

< start="110.31" dur="0.1"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA SANGGANG, SUKA DENGAN PADANG >

< start="110.41" dur="0.801"> UNEMPLOYMENT, DENGAN NAMBAHKAN SENTIASA SANGGANG, SUKA DENGAN Jalma >

< start="111.211" dur="0.2"> Nyaeta GOLONGAN, SUKU DINA SUMBANG >

< start="111.411" dur="1.134"> IS LIGAR, SUKA DIA ANAK SUKA >

< start="112.545" dur="0.501"> IS GOLAH, SUKA NU SUKAN DIRI >

< start="113.046" dur="0.267"> IS LIGAR, SAKITNA RAKYAT SAHA DIPASKEUN DI KABUPATAN. >

< start="113.313" dur="0.2"> NANGKUT DIHILMU. >

< start="113.513" dur="0.067"> NANGKUT DIHILMU. AND >

< start="113.58" dur="0.133"> NANGKUT DIHILMU. AND ku >

< start="113.713" dur="0.167"> NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN GADANG >

< start="113.88" dur="0.1"> NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN KUMAHA BISA >

< start="113.98" dur="0.334"> NANGKUT DIHILMU. AND DENGAN MENYUMKAN KARYA AN >

< start="114.314" dur="0.3"> AND DENGAN MENYUMKAN KARYA AN >

< start="114.614" dur="0.067"> AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL >

< start="114.681" dur="0.1"> AND DENGAN GADANG KARYA AN $ ADDITIONAL $ 600 >

< start="114.781" dur="0.1"> AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER >

< start="114.881" dur="0.133"> AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER MINGGU >

< start="115.014" dur="0.868"> AND DENGAN GADANG KARYA AN ADDITIONAL $ 600 PER MINGGU >

< start="115.882" dur="0.2"> TAMBAHAN $ 600 PER MINGGU >

< start="116.082" dur="1.535"> TAMBAHAN $ 600 PER WIBAAN KOMPUT >

< start="117.617" dur="0.434"> TAMBAH $ 600 PER MINGGU-UNTUK APA APAT, >

< start="118.051" dur="0.233"> ADDITIONAL $ 600 PER WIBAAN KANG APA APAT, ON >

< start="118.284" dur="0.167"> TAMBAHAN $ 600 PER WIBTU UNTUK APA APAT, ON TOP >

< start="118.451" dur="0.234"> TAMBAHAN $ 600 PER WIBAAN KANG APA APAT, ON TOP OF >

< start="118.685" dur="0.2"> ADDITIONAL $ 600 PER WIBASA UNTUK APA APAT, ON TOP APA >

< start="118.885" dur="0.3"> ADDITIONAL $ 600 PER WIBTU UNTUK APA APAT, ON PENTING APA >

< start="119.185" dur="0.2"> LIMA BULANAN, ON PENTING APABAT NA >

< start="119.385" dur="0.067"> LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA >

< start="119.452" dur="0.134"> LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA NEGARA >

< start="119.586" dur="0.2"> LIMA BULANAN, ON PENTING APA NEGARA NEGARA DENGAN PAYING. >

< start="119.786" dur="0.167"> NEGARA PUNJUK. >

< start="119.953" dur="0.133"> NEGARA PUNJUK. >> >

< start="120.086" dur="0.167"> NEGARA PUNJUK. >> TI >

< start="120.253" dur="0.1"> NEGARA PUNJUK. >> TIGA KAJIAN >

< start="120.353" dur="0.234"> NEGARA PUNJUK. >> TIAS NA AKHIR >

< start="120.587" dur="0.233"> NEGARA PUNJUK. >> KUMAHA IMPAT ING AKHIR >

< start="120.82" dur="0.167"> >> KUMAHA IMPAT ING AKHIR >

< start="120.987" dur="0.134"> >> KUMAHA ANTARI anu bakal dianggo >

< start="121.121" dur="0.066"> >> KATAKAN PANGGILAN MANGSA NUKAN TIGA >

< start="121.187" dur="0.701"> >> KUMAHA ANTARI NGADULKEUN TIGA TIGA ATAWA >

< start="121.888" dur="0.601"> >> KUMAHA IMPAT ING NGENTOTKEUN TIGA ATAWA NGAPUTAN >

< start="122.489" dur="0.5"> >> KUMAHA MASALAH AKAN NGUKULKEUN TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN. >

< start="122.989" dur="0.267"> >> KUMAHA MASALAH AKAN NGUKULKEUN TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED >

< start="123.256" dur="0.167"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED >

< start="123.423" dur="0.1"> PUTIH TIGA ATAWA APPUL BULAN, BASED ON >

< start="123.523" dur="0.233"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED DI >

< start="123.756" dur="0.067"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED IN LEGISLATION, >

< start="123.823" dur="0.134"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPULAN WULAN, BASED IN LEGISLATION, SO >

< start="123.957" dur="0.167"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPUL ING WULAN, BASED ING KUDU, JADI >

< start="124.124" dur="0.333"> PUTIH TIGA ATAWA NGAPUL ING TRANS, DITASKEUN ON THE LEGISLATION, SO AYA >

< start="124.457" dur="0.334"> ON THE LEGISLATION, SO SASATINANA >

< start="124.791" dur="0.133"> ON THE LEGISLATION, SO YG IS LONGER-TERM >

< start="124.924" dur="0.1"> ON THE LEGISLATION, SO YG ISLI LONGER-TERM RELIEF. >

< start="125.024" dur="0.167"> HUBUNGAN LONGER-TERM. >

< start="125.191" dur="0.067"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF >

< start="125.258" dur="0.067"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang >

< start="125.325" dur="0.567"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang >

< start="125.892" dur="2.502"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang AYEUNA >

< start="128.394" dur="0.434"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang moal ningali >

< start="128.828" dur="0.334"> HUBUNGAN LONGER-TERM. IF Urang moal ningali ieu >

< start="129.162" dur="0.267"> IF Urang moal ningali ieu >

< start="129.429" dur="0.133"> IF Urang teu ningali hasil ieu >

< start="129.562" dur="0.067"> IF Urang moal ningali dina SITUASI ieu >

< start="129.629" dur="0.1"> IF Urang teu ningali dina SITUASI ieu >

< start="129.729" dur="0.167"> KUNG INGIN Urang moal ningali hasil ieu >

< start="129.896" dur="0.267"> KUNG INGIN Urang moal ningali hasil ieu dina ngintunkeun >

< start="130.163" dur="0.2"> SITUASI NAMPANGKEUN INSARI >

< start="130.363" dur="0.067"> SITUASI NAMPANGKEUN INGKHINGAN Minggu >

< start="130.43" dur="0.133"> SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND >

< start="130.563" dur="0.1"> SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND WANG, >

< start="130.663" dur="0.267"> SITUASI NAMPANGKEUN INTAN MINGGU AND BULAN, >

< start="130.93" dur="0.234"> SITUASI NAMPANGKEUN INGKHARI INGKHARI AND BULAN, INGKEWÉ >

< start="131.164" dur="0.2"> MINGGU AND BULAN, INGKEWÉ >

< start="131.364" dur="0.1"> MINGGU AND BULAN, KANG ANAK AYA >

< start="131.464" dur="0.067"> MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA >

< start="131.531" dur="0.133"> MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA >

< start="131.664" dur="0.234"> MINGGU AND BULAN, INGKU KABEH AYEUNA >

< start="131.898" dur="0.167"> MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO >

< start="132.065" dur="0.2"> MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO >

< start="132.265" dur="0.2"> MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO DI IT >

< start="132.465" dur="0.334"> MINGGU AND BULAN, INGKU KONGGU MUNGSAUN KANGGO NUNG Nuju >

< start="132.799" dur="0.2"> TIANG AKU KANGGO NU TUNGGUH >

< start="132.999" dur="0.1"> TIANG AKU KANGGO NU NUNG NU NAMPANG >

< start="133.099" dur="0.1"> TIANG AKU KANGGO NU TUNGGUH NU MUNGGUNGKEUN. >

< start="133.199" dur="0.167"> NULUNGAN. >

< start="133.366" dur="0.2"> NULUNGAN. >> >

< start="133.566" dur="0.067"> NULUNGAN. >> Wartawan: >

< start="133.633" dur="0.667"> NULUNGAN. >> Wartawan: UNTUK >

< start="134.3" dur="0.1"> NULUNGAN. >> Wartawan: UNTUK BUNGA >

< start="134.4" dur="2.103"> >> Wartawan: UNTUK BUNGA >

< start="136.503" dur="0.433"> >> Wartawan: UNTUK NEGARA KANGGO. >

< start="136.936" dur="0.267"> >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMALL, IT >

< start="137.203" dur="0.2"> >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMALL, IT WOULD >

< start="137.403" dur="0.267"> >> Wartawan: UNTUK PERNIAGAAN SMP, IT KUMAHA >

< start="137.67" dur="0.201"> BISNES, TAMIN NYAPAK >

< start="137.871" dur="0.1"> Usaha, IT PÉNGKEUN NYAWA >

< start="137.971" dur="0.033"> Usaha, IT WISI NYIKAL KUMAHA >

< start="138.004" dur="0.167"> Usaha, IT WISI NYALIKKEUN INGKEUN AYA >

< start="138.171" dur="0.267"> Usaha, TIANG NANGGALKEUN AYA KARANA Dinten $ 350 >

< start="138.438" dur="0.133"> Usaha, IT WISI NGEJATKEUNNA KARANA Dinten $ 350 milyaran >

< start="138.571" dur="0.334"> BISNES, TUJI NYAWA NYALIKI KANA Dinten PINKU AS $ 350 >

< start="138.905" dur="0.267"> LAGI DENGAN Pinjaman AS $ 350 >

< start="139.172" dur="0.067"> LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN $ 350 BILLION >

< start="139.239" dur="0.066"> LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 >

< start="139.305" dur="0.201"> LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN PINJAMAN AS $ 350 >

< start="139.506" dur="0.1"> LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 BILLION AND IF BISNES >

< start="139.606" dur="0.867"> LAGI DENGAN PROGRAM PINJAMAN AS $ 350 BILLION AND IF PERNIAGAAN BISA >

< start="140.473" dur="0.267"> PROGRAM DAN KELUARASAN PERNIAGAAN >

< start="140.74" dur="0.134"> PROGRAM AND IF BISNES BISNES KANGKUNGAN >

< start="140.874" dur="0.133"> PROGRAM DAN SAHA GELENGKEUN NGENTOTEKEUNTIKAN KEPELENGKEUN PEKAL >

< start="141.007" dur="0.1"> PROGRAM DAN SAHA GELENGKEUN NGENTOTE KANGGO BUDAK GAMPANG UNTIL >

< start="141.107" dur="0.1"> PROGRAM JEUNG GELENGGARISKEUN KEPELENGKEUN BUDAK GAMPANG UNTIL INI >

< start="141.207" dur="0.334"> PROGRAM DAN KELUARISAN UNTUK KANGGO NANGGALKEUN UNTIL INI >

< start="141.541" dur="0.233"> KAWASA GALU UNTIL ANU BASA >

< start="141.774" dur="0.101"> Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA. >

< start="141.875" dur="0.066"> Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA, HANYAT >

< start="141.941" dur="0.1"> KARYA DIPENGKEUN UNTIL INI SENTIASA ATAWA, MANY OF >

< start="142.041" dur="0.201"> Gawé DIPASKEUN UNTIL INI SENTIASA ATAWA, MANY OF THOS >

< start="142.242" dur="0.2"> KARYA DIPENGKEUN UNTIL INI SENTIASA, ATAWA MANUSING KANGGURAN >

< start="142.442" dur="0.834"> GURU DIPANGGU UNTIL INGGULAN INI SENTIASA, MANUSNA ATAWA KANGGURAN PINJAMAN >