722s K-POP STARS sing nang TIGA Basa๐ŸŽค | INA / TAG / RUS | PENTAGON | TRANSONGLATION images and subtitles

Aduh! Cookie! Cemilan! Apa iki? Sampeyan wis njupuk? Sampeyan ora bisa entuk. We seneng panganan. Mudhun. Sijine. Ana ngendi? Ing njero ati. Tangan nakal Yeo-siji ora tau owah. Napa ketat banget? Ketat banget !! Mag Hi dhisik! Sugeng! Sampeyan mung tumpukan, kaya iki ~ apa ?! Oalah, mesthine ora ana sing kedadeyan! Ayo dhisik! 1 2 3 ... Tentastic! Halo! Kita Pentagon! Aku bungah ndeleng sampeyan. Saiki kita kene kanggo njupuk tantangan. ~ Transonglasi! Saiki kita kene kanggo njupuk tantangan. ~ Transonglasi! Iki minangka misi sing bisa ngganti basa kasebut. Iki minangka misi sing bisa ngganti basa kasebut. Negara-negara sing ana ing kene bisa uga makili basa kasebut saiki. Negara-negara sing ana ing kene bisa uga makili basa kasebut saiki. Ana sawetara negara sing dikunjungi tur tur ing jagad iki. Rusia, Filipina lan Indonesia. Langkah 1. Saben tim bakal ditugasake basa asing. Langkah 2. Nyanyi nganggo basa Korea lan sing ditunjuk. Langkah 2. Nyanyi nganggo basa Korea lan sing ditunjuk. Langkah 3. Yen sampeyan nggawe kesalahan luwih saka kaping pindho, ora ana panganan! Langkah 3. Yen sampeyan nggawe kesalahan luwih saka kaping pindho, ora ana panganan! Hui tuku ing Rusia nalika dheweke ngunjungi. Aku tuku kabeh macem-macem rasa. Ana macem-macem jinis! Aku tuku nalika ana ing tur dunia. Aku tuku nalika ana ing tur dunia. Lan isih ana ing kulkas. Shinwon ujar yen kita kudu ngresiki kulkas. Aku mesthi ngresiki kulkas. Aku ora duwe apa-apa ngomong! Mbok Kino. Aku ora duwe apa-apa ngomong! Mbok Kino. Dudu aku, apa sing dingomong ?! Oke, kabeh wong tenang. Oke, kabeh wong tenang. Apa sampeyan mikir bisa nindakake proyek sing apik? Apa kita nindakake pagawean sing apik? Apa sampeyan mikir, Wooseok? Aku bakal tetep sampurna dina iki. Pramila kula priksa tahap-tahap sanesipun. Klompok liyane pancen apik tenan. Kita ora bisa ngalahake! Nanging nalika nganggo basa, kita duwe Yuto! Halo? Hongseok. Sugeng rawuh! Kita duwe anggota sing nganggo basa kanthi becik. Kita bakal nyoba iku! Kepiye tim bisa disiyapake? Hongseok, jupuk Hongseok! Ah, aku uga, monggo Hongseok! Hongseok, aku tresna sampeyan! Telu, telu, loro? Tim Rusia. Kino Yeo Salah, Wooseok. Ora ~ Ora! Ngalamun wae! Yeo Onesky Kinosky. Wooseoksky. Boneka Rusia. Tim Indonesia Hui Salah Shin. Hei, tim kita Agung. Agung! Iki tim asing, tim asing. Dadi, kita nganggo basa liyane. Kuwi kumpulane wong sing nganggo basa liyane. Kuwi kumpulane wong sing nganggo basa liyane. Sampeyan seneng karo tim sampeyan? Ya, aku marem. Ora! Ora! Ing mratelakake panemume, kita isih luwih apik tinimbang coupon ing pungkasan. Aku kuwatir karo kowe! Aku? Aku luwih seneng. Aku duwe imajinasi sing apik. Wis rampung! Tenan? Tenan? Gulungake ing ilat. Ah, kuwi nyenengake. Ah, sawijining hard! Aku ora ngerti carane ngalahake. Apa kita bisa miwiti game nyata saiki? Yuto salah. Dadi ayo tumindak kanthi bener. Apa kita uga kudu ngalahake bener? Ya. Dadi, sampeyan ngerti uga ngalahake? Ya. Cidra! Ayo dadi konsentrasi ing sprinting. Kasep wae! Tara na !! Wis rampung! Wis rampung! Ora bisa salah. Meh skor sampurna! Apa sampeyan ngerteni skor sampeyan? Apa sampeyan ngerteni skor sampeyan? Skor sing sampurna! Ora. Aku nggawe loro kesalahan dadi .. Ora. Kita entuk kabeh. Kabeh iku bener. Malah bagean terakhir sing bener. Pira sing awake dhewe salah? Aku rumangsa salah. Tim Indonesia mboten salah. Tenan? Kenging punapa? Dheweke nindakake kanthi becik. Ah, pancene? Ing sandi mratelakake panemume, padha duwe pratelan. Team Philippines, siji salah. Iki biasane normal. Iki biasane normal. Kita ing ndhuwur. Tim iki dadi salah. Pungkasan. Kita mung loro salah. Iki cemilan! Cemilan! Aku gumun! Apa aku bisa mangan? Ya! Matur suwun! Thanks kanggo panganan ~ Apa iki? Jambu, jambu. Apa sing jambu? Jambu, jambu, sampeyan ora ngerti jambu? Jambu batu jambu, nyoba narik kawigaten mangga lan dheweke kejiret ~ Bayabas! Apa kita arep nggawe roti panggang? Cheers. Jambon. Rasane beda karo jus mangga Korea. Iku meh seger. Kaya mangga seger. Bener? Kaya mangga seger. Wah, enak! Apik banget, coba. Apa gula uga? Menehi apik banget! Coklat iki katon larang. Katon saka pabrik Charlie lan Chocolate. Aku rumangsa wis weruh 6 kaping. Aku uga! Apa sampeyan ngerti Oompa Loompas? Akeh. Dheweke ujar yen aktor nindakake kabeh. Siji wong nindakake kasebut kanthi kapisah. Sing ngapusi! Iki ngelingake aku babagan World World, rasa. Minangka apik tenan. Minangka apik tenan. Sampeyan ujar manawa nalika sinau ing luar negeri sampeyan bakal nate nyoba kaping pirang-pirang. Apa enak? Ya, ora becik. Mocha? Hutan Mocha? Aku duwe prekara sing padha karo Korea. Custard? Cupcakes Custard sing Enak. Iki enak! Aku seneng cupcakes Custard. Tengen, sampeyan mung mangan cupcake custard. Aku bakal weruh lan aku bisa nyritakake prabรฉdan kasebut. Kanggo kula, iku luwih becik tinimbang siji. Beda! Beda-beda. ร‰ca! Wenehi pesen babagan penggemar ing macem-macem papan. Ora suwe wiwit kita nemoni Rusia ing tur World. Nanging kita pengin bali maneh. Ing kene Korea ora kadhemen, dadi aku luwih kaget amarga kepenak Rusia. Ati-ati aja nganti lara! Panganan ing kene tenan enak. Kita bakal bali lan sampeyan bakal nunggu kita! Nuwun sewu ora bisa ngunjungi Filipina ing tur jagad iki. Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. Ayo ketemu, Filipina! Wisata Asia Donya saiki wis diwiwiti ing Indonesia Wisata Asia Donya saiki wis diwiwiti ing Indonesia. Kita kabeh pengeling-eling apik. Kita kabeh pengeling-eling apik. Panganan iki enak. Lan blumbang, kita seneng banget. Pagelaran kita uga nyenengake. Kita bakal ngunjungi maneh kanggo pembaharuan. Mangan panganan sing enak. Deleng maneh, Indonesia! Banget kanggo kula. Ayo mudhun. Aku kudu nyanyi saka sirahku. Sampeyan apik tenan!

K-POP STARS sing nang TIGA Basa๐ŸŽค | INA / TAG / RUS | PENTAGON | TRANSONGLATION

โœจMake sure to turn on "CC" for more subtitles(Indonesian&Filipino&Russian are available now!)โœจ **We are always open to your cc/subtitles contribution for any languages!** ๐Ÿ‘‰ www.youtube.com/timedtext_video Hi, all the K-POP lovers from all corners of the globe๐ŸŒ๐Ÿ’š Here we come with the sixth episode of #TRANSONGLATION #CHALLENGE ๐ŸŽค, sung by #PENTAGON โœจ ๐Ÿ“ธ All the behind the scenes and photos ๐Ÿ“ธ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Check it out on our TWITTER PAGE (twitter.com/ROLLING_KPOP) ๐ŸŒ Multinational K-POP Contents, ROLLING ๐ŸŒ
์šฐ์„, ํŽœํƒ€๊ณค, sinwon, ํŽœํƒ€๊ณค ๋‹ฅํ„ฐ๋ฒ ๋ฒ , ์—ฌ์›, wooseok, transonglation, pentagon indonesia, kpop, ์œ ํ† , ํ‚ค๋…ธ, pentagon live, pentagon dr.bebe, pentagon ๋‹ฅํ„ฐ๋ฒ ๋ฒ , ์ง„ํ˜ธ, hui, ์‹ ์›, ํ›„์ด, hongseok, pentagon russia, rolling pentagon, yeo one, ํ™์„, jinho, kino, pentagon philippines, yuto, pentagon dr bebe, pentagon rolling, pentagon multilingual, multilingual, pentagon comeback,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.865" dur="1.6">>

< start="16.755" dur="1"> Aduh! Cookie! >

< start="20.295" dur="1"> Cemilan! >

< start="24.785" dur="2"> Apa iki? >

< start="26.785" dur="2">>

< start="28.785" dur="2">>

< start="30.785" dur="2">>

< start="32.785" dur="0.495">>

< start="33.28" dur="2">>

< start="36.78" dur="2"> Sampeyan wis njupuk? Sampeyan ora bisa entuk. >

< start="38.78" dur="1.84"> We seneng panganan. >

< start="40.62" dur="2.58"> Mudhun. Sijine. Ana ngendi? >

< start="43.42" dur="0.5"> Ing njero ati. >

< start="43.92" dur="0.5">>

< start="45.58" dur="2.76"> Tangan nakal Yeo-siji ora tau owah. >

< start="48.34" dur="2"> Napa ketat banget? Ketat banget !! >

< start="50.48" dur="2.48"> Mag Hi dhisik! Sugeng! >

< start="54.4" dur="2.88"> Sampeyan mung tumpukan, kaya iki ~ apa ?! >

< start="57.28" dur="0.5">>

< start="57.78" dur="1.72"> Oalah, mesthine ora ana sing kedadeyan! >

< start="59.5" dur="2.94"> Ayo dhisik! 1 2 3 ... >

< start="62.595" dur="1"> Tentastic! Halo! Kita Pentagon! >

< start="66.095" dur="0.42"> Aku bungah ndeleng sampeyan. >

< start="66.515" dur="3.39"> Saiki kita kene kanggo njupuk tantangan. ~ Transonglasi! >

< start="69.915" dur="1.73"> Saiki kita kene kanggo njupuk tantangan. ~ Transonglasi! >

< start="72.245" dur="2.86"> Iki minangka misi sing bisa ngganti basa kasebut. >

< start="75.105" dur="2.87"> Iki minangka misi sing bisa ngganti basa kasebut. >

< start="77.975" dur="3.07"> Negara-negara sing ana ing kene bisa uga makili basa kasebut saiki. >

< start="81.045" dur="0.495"> Negara-negara sing ana ing kene bisa uga makili basa kasebut saiki. >

< start="81.54" dur="2.96"> Ana sawetara negara sing dikunjungi tur tur ing jagad iki. >

< start="86.825" dur="2.095"> Rusia, Filipina lan Indonesia. >

< start="91.005" dur="1"> Langkah 1. Saben tim bakal ditugasake basa asing. >

< start="92.005" dur="2"> Langkah 2. Nyanyi nganggo basa Korea lan sing ditunjuk. >

< start="97.615" dur="1"> Langkah 2. Nyanyi nganggo basa Korea lan sing ditunjuk. >

< start="98.62" dur="0.5"> Langkah 3. Yen sampeyan nggawe kesalahan luwih saka kaping pindho, ora ana panganan! >

< start="99.12" dur="2.92"> Langkah 3. Yen sampeyan nggawe kesalahan luwih saka kaping pindho, ora ana panganan! >

< start="102.04" dur="1.3"> Hui tuku ing Rusia nalika dheweke ngunjungi. >

< start="103.34" dur="3.08"> Aku tuku kabeh macem-macem rasa. >

< start="106.42" dur="0.5"> Ana macem-macem jinis! >

< start="106.92" dur="2.62"> Aku tuku nalika ana ing tur dunia. >

< start="109.82" dur="3.48"> Aku tuku nalika ana ing tur dunia. Lan isih ana ing kulkas. Shinwon ujar yen kita kudu ngresiki kulkas. >

< start="113.3" dur="0.5">>

< start="113.8" dur="0.5">>

< start="114.3" dur="0.5"> Aku mesthi ngresiki kulkas. Aku ora duwe apa-apa ngomong! Mbok Kino. >

< start="114.8" dur="2"> Aku ora duwe apa-apa ngomong! Mbok Kino. >

< start="119.58" dur="0.5"> Dudu aku, apa sing dingomong ?! >

< start="120.08" dur="0.5"> Oke, kabeh wong tenang. >

< start="120.58" dur="0.5"> Oke, kabeh wong tenang. Apa sampeyan mikir bisa nindakake proyek sing apik? >

< start="121.08" dur="2"> Apa kita nindakake pagawean sing apik? Apa sampeyan mikir, Wooseok? >

< start="126.02" dur="0.64"> Aku bakal tetep sampurna dina iki. >

< start="126.68" dur="5.48"> Pramila kula priksa tahap-tahap sanesipun. Klompok liyane pancen apik tenan. >

< start="132.24" dur="2.68"> Kita ora bisa ngalahake! Nanging nalika nganggo basa, kita duwe Yuto! >

< start="134.935" dur="2.985"> Halo? >

< start="137.935" dur="3.145"> Hongseok. Sugeng rawuh! >

< start="141.085" dur="2.75"> Kita duwe anggota sing nganggo basa kanthi becik. >

< start="143.835" dur="2.37"> Kita bakal nyoba iku! >

< start="146.205" dur="3.17"> Kepiye tim bisa disiyapake? Hongseok, jupuk Hongseok! >

< start="149.375" dur="2.27"> Ah, aku uga, monggo Hongseok! Hongseok, aku tresna sampeyan! >

< start="151.645" dur="3.17"> Telu, telu, loro? Tim Rusia. Kino >

< start="155.545" dur="1"> Yeo Salah, >

< start="157.275" dur="1"> Wooseok. Ora ~ >

< start="158.865" dur="1"> Ora! >

< start="160.965" dur="1.14"> Ngalamun wae! >

< start="163.325" dur="3.11"> Yeo Onesky >

< start="166.435" dur="3.19"> Kinosky. Wooseoksky. Boneka Rusia. >

< start="169.625" dur="2"> Tim Indonesia Hui >

< start="171.625" dur="1.4"> Salah Shin. >

< start="173.025" dur="1.37">>

< start="175.875" dur="3.09"> Hei, tim kita >

< start="179.455" dur="2.97"> Agung. Agung! >

< start="182.425" dur="2.52"> Iki tim asing, tim asing. Dadi, kita nganggo basa liyane. >

< start="184.945" dur="1.76"> Kuwi kumpulane wong sing nganggo basa liyane. >

< start="186.705" dur="1.83"> Kuwi kumpulane wong sing nganggo basa liyane. >

< start="194.605" dur="2.56"> Sampeyan seneng karo tim sampeyan? Ya, aku marem. Ora! >

< start="197.165" dur="3.19"> Ora! Ing mratelakake panemume, kita isih luwih apik tinimbang coupon ing pungkasan. >

< start="200.74" dur="2.44"> Aku kuwatir karo kowe! Aku? Aku luwih seneng. >

< start="203.18" dur="1.32"> Aku duwe imajinasi sing apik. >

< start="211.345" dur="1">>

< start="212.795" dur="1">>

< start="213.885" dur="1.69">>

< start="215.955" dur="3.14">>

< start="219.095" dur="2.9">>

< start="228.685" dur="1">>

< start="231.465" dur="1.46">>

< start="232.925" dur="2">>

< start="234.925" dur="2"> Wis rampung! Tenan? >

< start="236.925" dur="0.69"> Tenan? >

< start="237.615" dur="1.53"> Gulungake ing ilat. >

< start="244.775" dur="3.05"> Ah, kuwi nyenengake. Ah, sawijining hard! Aku ora ngerti carane ngalahake. >

< start="247.825" dur="0.99">>

< start="248.815" dur="2.61"> Apa kita bisa miwiti game nyata saiki? >

< start="251.425" dur="1.94"> Yuto salah. Dadi ayo tumindak kanthi bener. >

< start="253.365" dur="2.49"> Apa kita uga kudu ngalahake bener? Ya. >

< start="255.855" dur="2.63"> Dadi, sampeyan ngerti uga ngalahake? Ya. >

< start="258.855" dur="5.83"> Cidra! Ayo dadi konsentrasi ing sprinting. >

< start="264.685" dur="1.91"> Kasep wae! Tara na !! >

< start="269.645" dur="1.91">>

< start="272.195" dur="1.36">>

< start="277.625" dur="2.3">>

< start="280.595" dur="1">>

< start="281.885" dur="3.11">>

< start="284.995" dur="3.22">>

< start="288.215" dur="3.04">>

< start="291.255" dur="3.04">>

< start="294.295" dur="1.41">>

< start="296.175" dur="3.04">>

< start="299.225" dur="3.15">>

< start="302.375" dur="1">>

< start="305.035" dur="1">>

< start="313.095" dur="1.22">>

< start="314.955" dur="1">>

< start="316.495" dur="1">>

< start="320.695" dur="1">>

< start="323.875" dur="1.1">>

< start="327.705" dur="1">>

< start="328.875" dur="1">>

< start="330.025" dur="1">>

< start="334.135" dur="1">>

< start="336.375" dur="2">>

< start="338.965" dur="1">>

< start="340.545" dur="1">>

< start="343.285" dur="1">>

< start="345.985" dur="1">>

< start="347.425" dur="1.47">>

< start="349.545" dur="2.82">>

< start="352.365" dur="1.28">>

< start="354.485" dur="2.81">>

< start="357.295" dur="1">>

< start="359.385" dur="1.43">>

< start="364.045" dur="1.32"> Wis rampung! >

< start="368.055" dur="1">>

< start="369.155" dur="1.53">>

< start="370.995" dur="1.01"> Wis rampung! >

< start="373.325" dur="1.36">>

< start="375.985" dur="1.98">>

< start="379.625" dur="1">>

< start="384.975" dur="0.96">>

< start="385.935" dur="1.36">>

< start="387.705" dur="1">>

< start="396.755" dur="2">>

< start="399.335" dur="1">>

< start="407.255" dur="1">>

< start="412.445" dur="1.82">>

< start="414.905" dur="1">>

< start="423.145" dur="1">>

< start="424.575" dur="1.02">>

< start="426.375" dur="2.92">>

< start="430.785" dur="1">>

< start="434.965" dur="1.12">>

< start="441.155" dur="1">>

< start="442.265" dur="0.99">>

< start="443.255" dur="1.18">>

< start="445.715" dur="1">>

< start="450.395" dur="0.95">>

< start="451.345" dur="1">>

< start="462.705" dur="1">>

< start="465.355" dur="1.43"> Ora bisa salah. >

< start="467.445" dur="2.81"> Meh skor sampurna! Apa sampeyan ngerteni skor sampeyan? >

< start="470.255" dur="1.94"> Apa sampeyan ngerteni skor sampeyan? >

< start="472.195" dur="2.81"> Skor sing sampurna! Ora. >

< start="475.005" dur="3.04"> Aku nggawe loro kesalahan dadi .. >

< start="478.045" dur="1"> Ora. Kita entuk kabeh. Kabeh iku bener. >

< start="479.685" dur="3"> Malah bagean terakhir sing bener. Pira sing awake dhewe salah? >

< start="482.685" dur="2.7"> Aku rumangsa salah. >

< start="485.985" dur="1.55"> Tim Indonesia mboten salah. >

< start="487.915" dur="1">>

< start="489.825" dur="1.57"> Tenan? >

< start="491.395" dur="0.62"> Kenging punapa? Dheweke nindakake kanthi becik. >

< start="492.015" dur="2.99"> Ah, pancene? Ing sandi mratelakake panemume, padha duwe pratelan. >

< start="495.005" dur="1">>

< start="496.005" dur="0.95">>

< start="496.955" dur="1"> Team Philippines, siji salah. >

< start="498.325" dur="1">>

< start="499.765" dur="1.85"> Iki biasane normal. >

< start="502.155" dur="3.39"> Iki biasane normal. Kita ing ndhuwur. >

< start="505.775" dur="1"> Tim iki dadi salah. >

< start="509.085" dur="3.02"> Pungkasan. Kita mung loro salah. >

< start="516.875" dur="1.08"> Iki cemilan! >

< start="517.955" dur="0.63"> Cemilan! >

< start="518.585" dur="3.12"> Aku gumun! Apa aku bisa mangan? >

< start="521.815" dur="2.83"> Ya! Matur suwun! Thanks kanggo panganan ~ >

< start="524.645" dur="2.73"> Apa iki? Jambu, jambu. Apa sing jambu? >

< start="527.375" dur="3.01"> Jambu, jambu, sampeyan ora ngerti jambu? >

< start="530.385" dur="2.68"> Jambu batu jambu, nyoba narik kawigaten mangga lan dheweke kejiret ~ >

< start="533.175" dur="1.09"> Bayabas! >

< start="535.805" dur="2.23"> Apa kita arep nggawe roti panggang? >

< start="538.035" dur="0.96"> Cheers. >

< start="538.995" dur="2.36"> Jambon. >

< start="542.815" dur="2.99"> Rasane beda karo jus mangga Korea. >

< start="545.805" dur="2.46"> Iku meh seger. Kaya mangga seger. >

< start="550.855" dur="2.77"> Bener? Kaya mangga seger. >

< start="553.625" dur="2.78"> Wah, enak! >

< start="556.405" dur="2.75"> Apik banget, coba. Apa gula uga? >

< start="559.155" dur="1">>

< start="560.595" dur="2.19">>

< start="563.125" dur="1">>

< start="565.065" dur="2.98"> Menehi apik banget! Coklat iki katon larang. >

< start="568.185" dur="2.36">>

< start="570.545" dur="2.78"> Katon saka pabrik Charlie lan Chocolate. Aku rumangsa wis weruh 6 kaping. >

< start="573.325" dur="2.71"> Aku uga! Apa sampeyan ngerti Oompa Loompas? >

< start="576.035" dur="3.02"> Akeh. Dheweke ujar yen aktor nindakake kabeh. >

< start="579.055" dur="1.6"> Siji wong nindakake kasebut kanthi kapisah. >

< start="581.035" dur="2.96"> Sing ngapusi! Iki ngelingake aku babagan World World, rasa. >

< start="583.995" dur="2.08"> Minangka apik tenan. >

< start="586.075" dur="3.09"> Minangka apik tenan. Sampeyan ujar manawa nalika sinau ing luar negeri sampeyan bakal nate nyoba kaping pirang-pirang. >

< start="589.165" dur="2.99"> Apa enak? Ya, ora becik. Mocha? >

< start="592.155" dur="1.4"> Hutan Mocha? >

< start="593.945" dur="2.84">>

< start="596.785" dur="3.38"> Aku duwe prekara sing padha karo Korea. >

< start="600.255" dur="0.645"> Custard? >

< start="600.9" dur="2.295"> Cupcakes Custard sing Enak. >

< start="603.2" dur="2.225"> Iki enak! Aku seneng cupcakes Custard. >

< start="605.425" dur="2.255"> Tengen, sampeyan mung mangan cupcake custard. >

< start="608.175" dur="1"> Aku bakal weruh lan aku bisa nyritakake prabรฉdan kasebut. >

< start="609.395" dur="1.61"> Kanggo kula, iku luwih becik tinimbang siji. >

< start="617.385" dur="3.18"> Beda! >

< start="620.565" dur="3.27"> Beda-beda. ร‰ca! >

< start="623.835" dur="1.35"> Wenehi pesen babagan penggemar ing macem-macem papan. >

< start="625.185" dur="2.6"> Ora suwe wiwit kita nemoni Rusia ing tur World. >

< start="627.785" dur="2.81"> Nanging kita pengin bali maneh. >

< start="630.595" dur="1.57"> Ing kene Korea ora kadhemen, >

< start="632.165" dur="3.02"> dadi aku luwih kaget amarga kepenak Rusia. Ati-ati aja nganti lara! >

< start="635.185" dur="2.76"> Panganan ing kene tenan enak. >

< start="637.945" dur="3.38"> Kita bakal bali lan sampeyan bakal nunggu kita! >

< start="641.325" dur="1.64">>

< start="643.595" dur="2.93"> Nuwun sewu ora bisa ngunjungi Filipina ing tur jagad iki. >

< start="646.525" dur="2.86"> Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. >

< start="649.385" dur="2.87"> Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. >

< start="653.435" dur="3.02"> Yen ana kesempatan, kita bakal nyoba luwih angel ngunjungi Filipina taun iki. >

< start="656.455" dur="2.94"> Ayo ketemu, Filipina! >

< start="659.395" dur="1">>

< start="660.475" dur="2.91"> Wisata Asia Donya saiki wis diwiwiti ing Indonesia >

< start="663.385" dur="3.06"> Wisata Asia Donya saiki wis diwiwiti ing Indonesia. Kita kabeh pengeling-eling apik. >

< start="666.445" dur="0.495"> Kita kabeh pengeling-eling apik. >

< start="666.94" dur="2.98"> Panganan iki enak. >

< start="669.92" dur="2"> Lan blumbang, kita seneng banget. >

< start="672.465" dur="2.955"> Pagelaran kita uga nyenengake. >

< start="675.545" dur="3.12"> Kita bakal ngunjungi maneh kanggo pembaharuan. >

< start="678.665" dur="3.05"> Mangan panganan sing enak. >

< start="681.715" dur="1.03"> Deleng maneh, Indonesia! >

< start="683.085" dur="1.79">>

< start="685.465" dur="1.28">>

< start="687.515" dur="1">>

< start="689.955" dur="1.35"> Banget kanggo kula. >

< start="691.825" dur="1">>

< start="694.935" dur="2.43">>

< start="698.295" dur="3.29"> Ayo mudhun. >

< start="701.585" dur="3.04"> Aku kudu nyanyi saka sirahku. >

< start="704.875" dur="2.26">>

< start="707.615" dur="1.33"> Sampeyan apik tenan! >

< start="709.415" dur="1">>