722s Nembangkeun K-POP STARS dina TIGA Basa🎤 | INA / TAG / RUS | PENTAGON | TRANSONGLATION images and subtitles

Wow! Cookie! Jajanan! Naon ieu? Dupi anjeun nyandak éta? Anjeun moal tiasa kéngingkeun éta. Urang resep tuangeun dahareun. Iklas. Iklaskeun. Dimana salah sahijina angkat? Dina haté kuring. Leungitna Yeo-salah henteu pernah dirobih. Naha ketat pisan? Ketat pisan !! Mag Hi heula! Gening! Anjeun ngan ukur tumpukan, siga kieu ~ naon ?! Oke, anggap teu aya kajadian! Hayu urang heula! 1 2 3 ... Tentastic! Hai! Kami anu Pentagon! Abdi resep ningali anjeun. Ayeuna kami di dieu pikeun tangtangan. ~ Transonglation! Ayeuna kami di dieu pikeun tangtangan. ~ Transonglation! Ieu mangrupikeun misi dimana urang tiasa ngarobih bahasa. Ieu mangrupikeun misi dimana urang tiasa ngarobih bahasa. Nagara-nagara anu kami di dieu sigana ngagambarkeun basa pikeun ayeuna. Nagara-nagara anu kami di dieu sigana ngagambarkeun basa pikeun ayeuna. Aya sababaraha nagara anu urang kunjungan dina wisata dunya urang. Rusia, Filipina sareng Indonesia. Léngkah 1. Tiap tim bakal ditugaskeun basa asing. Léngkah 2. Nembangkeun dina basa Korea sareng ditunjuk. Léngkah 2. Nembangkeun dina basa Korea sareng ditunjuk. Léngkah 3. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan langkung ti dua kali, teu aya tuangeun dahareun! Léngkah 3. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan langkung ti dua kali, teu aya tuangeun dahareun! Hui ngagaleuhna di Rusia nalika anjeunna didatangan. Kuring meuli sagala rasa anu béda. Aya seueur jinis béda! Abdi ngagaleuh nalika milarian wisata di dunya. Abdi ngagaleuh nalika milarian wisata di dunya. Sareng keneh dina kulkas. Shinwon nyebatkeun urang kedah ngabersihan kulkas. Abdi atos ngabersihan kulkas. Kuring teu boga nanaon ngomong! Panginten Kino. Kuring teu boga nanaon ngomong! Panginten Kino. Henteu kuring, naon anu anjeun nyarios ?! Oke, sadayana tenang. Oke, sadayana tenang. Naha anjeun pikir anjeun tiasa ngalakukeun padamel anu saé? Naha urang ngalakukeun pakasaban saé? Kumaha pikir anjeun, Wooseok? Abdi badé sampurna dinten ayeuna. Éta sababna kuring pariksa tahap-tahap sanés. Grup séjén leres-leres. Kami moal tiasa ngéléhkeun éta! Tapi lamun nganggo basa, urang gaduh Yuto! Sampurasun? Hongseok. Wilujeung sumping! Kami ngagaduhan anggota anu nyarios basa anu hadé. Urang bakal nyobian! Kumaha tim bisa diatur? Hongseok, nyandak Hongseok! Ah, kuring ogé, punten Hongseok! Hongseok, Kami bogoh ka anjeun! Tilu, tilu, dua? Tim Rusia. Kino Yeo Hiji, Wooseok. Henteu ~ Henteu! Ngaleueungkeun hiji! Yeo Onesky Kinosky. Wooseoksky. Boneka Rusia. Tim Indonesia Hui Shin Hiji. Hei, tim kami Saé. Saé! Ieu mangrupikeun tim asing, tim asing. Janten urang nyarios basa anu béda. Éta mangrupikeun pasisan jalma-jalma tina basa anu béda. Éta mangrupikeun pasisan jalma-jalma tina basa anu béda. Naha anjeun bahagia sareng tim anjeun? Leres, kuring wareg. Henteu! Henteu! Dina pamanggih kuring, kami tetep langkung saé tibatan kupon dina tungtungna. Abdi hariwang pisan anjeun! Kuring? Abdi langkung resep. Kuring ngagaduhan imajinasi anu saé. Kalayan saé! Emang? Emang? Gulungkeun kana létah Anjeun. Ah, éta lucu. Ah, nya sesah! Abdi henteu terang kumaha ngéléhkeun éta. Naha urang tiasa ngamimitian kaulinan ayeuna? Yuto janten salahna. Janten hayu urang leres sadayana. Naha urang ogé kedah kéngingkeun ngéléhkeun? Leres. Janten, anjeun terang yén ngéléhkeun ogé? Leres. Bohong! Hayu urang konséntrasi ngan ukur dina ngutruk. Éta telat! Tara na !! Kalayan saé! Kalayan saé! Kami henteu tiasa janten salah. Ampir skor sampurna! Naon saur anjeun ngagaduhan skor anjeun? Naon saur anjeun ngagaduhan skor anjeun? Skor anu sampurna! Teu. Kuring dilakukeun dua kasalahan janten .. Teu. Kami ngagaduhan sadayana. Sagala rupa. Bahkan anu terakhir bagian anu leres. Sakumaha seueur urang salah? Sigana kuring ngalakukeun kasalahan dua kali. Tim Indonesia teu salah. Emang? Naha? Aranjeunna damel ogé. Ah, bener? Dina pamanggih kuring, aranjeunna gaduh anu ngaku. Tim Filipina, salah anu salah. Éta normal. Éta normal. Kami tingkat luhur. Tim ieu ngagaduhan dua salah. Anu pangahirna. Kami ngan dua salah. Éta jajanan! Jajanan! Abdi saéran! Dupi abdi tiasa tuangeun? Leres! Hatur nuhun! Hatur nuhun tuangeun ~ Naon ieu? Jambu batu, jambu batu. Naon jambu buah? Jambu jambu batu, anjeun henteu terang jambu? Jambu batu, jambu batu, diusahakeun narik mangga ~ sareng anjeunna katangkep ~ Bayabas! Dupi kami badé ngadamel roti bakar? Soré. Aink. Rasa béda jeung jus mangga Korea. Éta ampir seger. Siga mangga seger. Leres? Siga mangga seger. Wah, enak! Éta saé alus, coba waé. Naha gula ogé? Anu saé pisan! Coklat ieu awis. Sigana ti Charlie sareng pabrik Coklat. Kuring pikir kuring geus ngawaskeun éta 6 kali. Kuring ogé! Naha anjeun terang Oompa Loompas? Seueur. Aranjeunna nyarioskeun salah saurang aktor anu dilakukeun sadaya. Hiji jalma ngalaksanakeunna sacara misah. Éta bohong! Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan Dunya, rasa. Éta saé. Éta saé. Anjeun nyarios yén nalika diajar di mancanagara anjeun bakal nyéép éta kali. Éta nikmat? Sumuhun, henteu kunanaon. Mocha? Leuweung Mocha? Kuring sigana ngagaduhan hal anu mirip sareng Korea. Custard? Kueus Custard cupcakes. Ieu nikmat! Abdi resep cupcakes Custard. Bener, anjeun ngan ukur tuang cupcakes custard. Kuring ningali sareng kuring tiasa nyarios bédana éta. Pikeun kuring, éta langkung saé tibatan hiji. Béda! Béda. Énéh! Pasihkeun pesen ka fans anjeun dina bagian anu sanés dunya. Éta henteu acan lami ti saprak kami didatangan Rusia dina tur sadunya. Tapi urang badé uih deui. Di dieu di Korea memang tiis. jadi kuring langkung heran kumaha cool Rusia. Ati-ati henteu gering! Dieuneuneuneuneuneuneuneuneuneun dahareuneuneun Kami bakal balik sareng anjeun bakal ngantosan kami! Hanjakal yén urang henteu acan tiasa nganjang ka Filipina dina wisata dunya urang. Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. Hayu urang pendak, Filipina! Wisata Asia Urang parantos mimiti di Indonesia Wisata Asia Urang parantos mimiti di Indonesia. Kami gaduh seueur kenangan anu saé. Kami gaduh seueur kenangan anu saé. Éta tuangeun langkung enak. Sareng kolam renang, kami kedah langkung senang. Pagelaran kami ogé pikaresepeun. Urang bakal nganjang deui ka reformat. Dahar tuangeun nikmat. Ningali anjeun deui, Indonesia! Luhur teuing kanggo kuring. Hayu urang turun. Abdi kedah nyanyi tina sirah kuring. Anjeun saé!

Nembangkeun K-POP STARS dina TIGA Basa🎤 | INA / TAG / RUS | PENTAGON | TRANSONGLATION

✨Make sure to turn on "CC" for more subtitles(Indonesian&Filipino&Russian are available now!)✨ **We are always open to your cc/subtitles contribution for any languages!** 👉 www.youtube.com/timedtext_video Hi, all the K-POP lovers from all corners of the globe🌐💚 Here we come with the sixth episode of #TRANSONGLATION #CHALLENGE 🎤, sung by #PENTAGON ✨ 📸 All the behind the scenes and photos 📸 👉👉 Check it out on our TWITTER PAGE (twitter.com/ROLLING_KPOP) 🌐 Multinational K-POP Contents, ROLLING 🌐
우석, 펜타곤, sinwon, 펜타곤 닥터베베, 여원, wooseok, transonglation, pentagon indonesia, kpop, 유토, 키노, pentagon live, pentagon dr.bebe, pentagon 닥터베베, 진호, hui, 신원, 후이, hongseok, pentagon russia, rolling pentagon, yeo one, 홍석, jinho, kino, pentagon philippines, yuto, pentagon dr bebe, pentagon rolling, pentagon multilingual, multilingual, pentagon comeback,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.865" dur="1.6">>

< start="16.755" dur="1"> Wow! Cookie! >

< start="20.295" dur="1"> Jajanan! >

< start="24.785" dur="2"> Naon ieu? >

< start="26.785" dur="2">>

< start="28.785" dur="2">>

< start="30.785" dur="2">>

< start="32.785" dur="0.495">>

< start="33.28" dur="2">>

< start="36.78" dur="2"> Dupi anjeun nyandak éta? Anjeun moal tiasa kéngingkeun éta. >

< start="38.78" dur="1.84"> Urang resep tuangeun dahareun. >

< start="40.62" dur="2.58"> Iklas. Iklaskeun. Dimana salah sahijina angkat? >

< start="43.42" dur="0.5"> Dina haté kuring. >

< start="43.92" dur="0.5">>

< start="45.58" dur="2.76"> Leungitna Yeo-salah henteu pernah dirobih. >

< start="48.34" dur="2"> Naha ketat pisan? Ketat pisan !! >

< start="50.48" dur="2.48"> Mag Hi heula! Gening! >

< start="54.4" dur="2.88"> Anjeun ngan ukur tumpukan, siga kieu ~ naon ?! >

< start="57.28" dur="0.5">>

< start="57.78" dur="1.72"> Oke, anggap teu aya kajadian! >

< start="59.5" dur="2.94"> Hayu urang heula! 1 2 3 ... >

< start="62.595" dur="1"> Tentastic! Hai! Kami anu Pentagon! >

< start="66.095" dur="0.42"> Abdi resep ningali anjeun. >

< start="66.515" dur="3.39"> Ayeuna kami di dieu pikeun tangtangan. ~ Transonglation! >

< start="69.915" dur="1.73"> Ayeuna kami di dieu pikeun tangtangan. ~ Transonglation! >

< start="72.245" dur="2.86"> Ieu mangrupikeun misi dimana urang tiasa ngarobih bahasa. >

< start="75.105" dur="2.87"> Ieu mangrupikeun misi dimana urang tiasa ngarobih bahasa. >

< start="77.975" dur="3.07"> Nagara-nagara anu kami di dieu sigana ngagambarkeun basa pikeun ayeuna. >

< start="81.045" dur="0.495"> Nagara-nagara anu kami di dieu sigana ngagambarkeun basa pikeun ayeuna. >

< start="81.54" dur="2.96"> Aya sababaraha nagara anu urang kunjungan dina wisata dunya urang. >

< start="86.825" dur="2.095"> Rusia, Filipina sareng Indonesia. >

< start="91.005" dur="1"> Léngkah 1. Tiap tim bakal ditugaskeun basa asing. >

< start="92.005" dur="2"> Léngkah 2. Nembangkeun dina basa Korea sareng ditunjuk. >

< start="97.615" dur="1"> Léngkah 2. Nembangkeun dina basa Korea sareng ditunjuk. >

< start="98.62" dur="0.5"> Léngkah 3. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan langkung ti dua kali, teu aya tuangeun dahareun! >

< start="99.12" dur="2.92"> Léngkah 3. Upami anjeun ngalakukeun kasalahan langkung ti dua kali, teu aya tuangeun dahareun! >

< start="102.04" dur="1.3"> Hui ngagaleuhna di Rusia nalika anjeunna didatangan. >

< start="103.34" dur="3.08"> Kuring meuli sagala rasa anu béda. >

< start="106.42" dur="0.5"> Aya seueur jinis béda! >

< start="106.92" dur="2.62"> Abdi ngagaleuh nalika milarian wisata di dunya. >

< start="109.82" dur="3.48"> Abdi ngagaleuh nalika milarian wisata di dunya. Sareng keneh dina kulkas. Shinwon nyebatkeun urang kedah ngabersihan kulkas. >

< start="113.3" dur="0.5">>

< start="113.8" dur="0.5">>

< start="114.3" dur="0.5"> Abdi atos ngabersihan kulkas. Kuring teu boga nanaon ngomong! Panginten Kino. >

< start="114.8" dur="2"> Kuring teu boga nanaon ngomong! Panginten Kino. >

< start="119.58" dur="0.5"> Henteu kuring, naon anu anjeun nyarios ?! >

< start="120.08" dur="0.5"> Oke, sadayana tenang. >

< start="120.58" dur="0.5"> Oke, sadayana tenang. Naha anjeun pikir anjeun tiasa ngalakukeun padamel anu saé? >

< start="121.08" dur="2"> Naha urang ngalakukeun pakasaban saé? Kumaha pikir anjeun, Wooseok? >

< start="126.02" dur="0.64"> Abdi badé sampurna dinten ayeuna. >

< start="126.68" dur="5.48"> Éta sababna kuring pariksa tahap-tahap sanés. Grup séjén leres-leres. >

< start="132.24" dur="2.68"> Kami moal tiasa ngéléhkeun éta! Tapi lamun nganggo basa, urang gaduh Yuto! >

< start="134.935" dur="2.985"> Sampurasun? >

< start="137.935" dur="3.145"> Hongseok. Wilujeung sumping! >

< start="141.085" dur="2.75"> Kami ngagaduhan anggota anu nyarios basa anu hadé. >

< start="143.835" dur="2.37"> Urang bakal nyobian! >

< start="146.205" dur="3.17"> Kumaha tim bisa diatur? Hongseok, nyandak Hongseok! >

< start="149.375" dur="2.27"> Ah, kuring ogé, punten Hongseok! Hongseok, Kami bogoh ka anjeun! >

< start="151.645" dur="3.17"> Tilu, tilu, dua? Tim Rusia. Kino >

< start="155.545" dur="1"> Yeo Hiji, >

< start="157.275" dur="1"> Wooseok. Henteu ~ >

< start="158.865" dur="1"> Henteu! >

< start="160.965" dur="1.14"> Ngaleueungkeun hiji! >

< start="163.325" dur="3.11"> Yeo Onesky >

< start="166.435" dur="3.19"> Kinosky. Wooseoksky. Boneka Rusia. >

< start="169.625" dur="2"> Tim Indonesia Hui >

< start="171.625" dur="1.4"> Shin Hiji. >

< start="173.025" dur="1.37">>

< start="175.875" dur="3.09"> Hei, tim kami >

< start="179.455" dur="2.97"> Saé. Saé! >

< start="182.425" dur="2.52"> Ieu mangrupikeun tim asing, tim asing. Janten urang nyarios basa anu béda. >

< start="184.945" dur="1.76"> Éta mangrupikeun pasisan jalma-jalma tina basa anu béda. >

< start="186.705" dur="1.83"> Éta mangrupikeun pasisan jalma-jalma tina basa anu béda. >

< start="194.605" dur="2.56"> Naha anjeun bahagia sareng tim anjeun? Leres, kuring wareg. Henteu! >

< start="197.165" dur="3.19"> Henteu! Dina pamanggih kuring, kami tetep langkung saé tibatan kupon dina tungtungna. >

< start="200.74" dur="2.44"> Abdi hariwang pisan anjeun! Kuring? Abdi langkung resep. >

< start="203.18" dur="1.32"> Kuring ngagaduhan imajinasi anu saé. >

< start="211.345" dur="1">>

< start="212.795" dur="1">>

< start="213.885" dur="1.69">>

< start="215.955" dur="3.14">>

< start="219.095" dur="2.9">>

< start="228.685" dur="1">>

< start="231.465" dur="1.46">>

< start="232.925" dur="2">>

< start="234.925" dur="2"> Kalayan saé! Emang? >

< start="236.925" dur="0.69"> Emang? >

< start="237.615" dur="1.53"> Gulungkeun kana létah Anjeun. >

< start="244.775" dur="3.05"> Ah, éta lucu. Ah, nya sesah! Abdi henteu terang kumaha ngéléhkeun éta. >

< start="247.825" dur="0.99">>

< start="248.815" dur="2.61"> Naha urang tiasa ngamimitian kaulinan ayeuna? >

< start="251.425" dur="1.94"> Yuto janten salahna. Janten hayu urang leres sadayana. >

< start="253.365" dur="2.49"> Naha urang ogé kedah kéngingkeun ngéléhkeun? Leres. >

< start="255.855" dur="2.63"> Janten, anjeun terang yén ngéléhkeun ogé? Leres. >

< start="258.855" dur="5.83"> Bohong! Hayu urang konséntrasi ngan ukur dina ngutruk. >

< start="264.685" dur="1.91"> Éta telat! Tara na !! >

< start="269.645" dur="1.91">>

< start="272.195" dur="1.36">>

< start="277.625" dur="2.3">>

< start="280.595" dur="1">>

< start="281.885" dur="3.11">>

< start="284.995" dur="3.22">>

< start="288.215" dur="3.04">>

< start="291.255" dur="3.04">>

< start="294.295" dur="1.41">>

< start="296.175" dur="3.04">>

< start="299.225" dur="3.15">>

< start="302.375" dur="1">>

< start="305.035" dur="1">>

< start="313.095" dur="1.22">>

< start="314.955" dur="1">>

< start="316.495" dur="1">>

< start="320.695" dur="1">>

< start="323.875" dur="1.1">>

< start="327.705" dur="1">>

< start="328.875" dur="1">>

< start="330.025" dur="1">>

< start="334.135" dur="1">>

< start="336.375" dur="2">>

< start="338.965" dur="1">>

< start="340.545" dur="1">>

< start="343.285" dur="1">>

< start="345.985" dur="1">>

< start="347.425" dur="1.47">>

< start="349.545" dur="2.82">>

< start="352.365" dur="1.28">>

< start="354.485" dur="2.81">>

< start="357.295" dur="1">>

< start="359.385" dur="1.43">>

< start="364.045" dur="1.32"> Kalayan saé! >

< start="368.055" dur="1">>

< start="369.155" dur="1.53">>

< start="370.995" dur="1.01"> Kalayan saé! >

< start="373.325" dur="1.36">>

< start="375.985" dur="1.98">>

< start="379.625" dur="1">>

< start="384.975" dur="0.96">>

< start="385.935" dur="1.36">>

< start="387.705" dur="1">>

< start="396.755" dur="2">>

< start="399.335" dur="1">>

< start="407.255" dur="1">>

< start="412.445" dur="1.82">>

< start="414.905" dur="1">>

< start="423.145" dur="1">>

< start="424.575" dur="1.02">>

< start="426.375" dur="2.92">>

< start="430.785" dur="1">>

< start="434.965" dur="1.12">>

< start="441.155" dur="1">>

< start="442.265" dur="0.99">>

< start="443.255" dur="1.18">>

< start="445.715" dur="1">>

< start="450.395" dur="0.95">>

< start="451.345" dur="1">>

< start="462.705" dur="1">>

< start="465.355" dur="1.43"> Kami henteu tiasa janten salah. >

< start="467.445" dur="2.81"> Ampir skor sampurna! Naon saur anjeun ngagaduhan skor anjeun? >

< start="470.255" dur="1.94"> Naon saur anjeun ngagaduhan skor anjeun? >

< start="472.195" dur="2.81"> Skor anu sampurna! Teu. >

< start="475.005" dur="3.04"> Kuring dilakukeun dua kasalahan janten .. >

< start="478.045" dur="1"> Teu. Kami ngagaduhan sadayana. Sagala rupa. >

< start="479.685" dur="3"> Bahkan anu terakhir bagian anu leres. Sakumaha seueur urang salah? >

< start="482.685" dur="2.7"> Sigana kuring ngalakukeun kasalahan dua kali. >

< start="485.985" dur="1.55"> Tim Indonesia teu salah. >

< start="487.915" dur="1">>

< start="489.825" dur="1.57"> Emang? >

< start="491.395" dur="0.62"> Naha? Aranjeunna damel ogé. >

< start="492.015" dur="2.99"> Ah, bener? Dina pamanggih kuring, aranjeunna gaduh anu ngaku. >

< start="495.005" dur="1">>

< start="496.005" dur="0.95">>

< start="496.955" dur="1"> Tim Filipina, salah anu salah. >

< start="498.325" dur="1">>

< start="499.765" dur="1.85"> Éta normal. >

< start="502.155" dur="3.39"> Éta normal. Kami tingkat luhur. >

< start="505.775" dur="1"> Tim ieu ngagaduhan dua salah. >

< start="509.085" dur="3.02"> Anu pangahirna. Kami ngan dua salah. >

< start="516.875" dur="1.08"> Éta jajanan! >

< start="517.955" dur="0.63"> Jajanan! >

< start="518.585" dur="3.12"> Abdi saéran! Dupi abdi tiasa tuangeun? >

< start="521.815" dur="2.83"> Leres! Hatur nuhun! Hatur nuhun tuangeun ~ >

< start="524.645" dur="2.73"> Naon ieu? Jambu batu, jambu batu. Naon jambu buah? >

< start="527.375" dur="3.01"> Jambu jambu batu, anjeun henteu terang jambu? >

< start="530.385" dur="2.68"> Jambu batu, jambu batu, diusahakeun narik mangga ~ sareng anjeunna katangkep ~ >

< start="533.175" dur="1.09"> Bayabas! >

< start="535.805" dur="2.23"> Dupi kami badé ngadamel roti bakar? >

< start="538.035" dur="0.96"> Soré. >

< start="538.995" dur="2.36"> Aink. >

< start="542.815" dur="2.99"> Rasa béda jeung jus mangga Korea. >

< start="545.805" dur="2.46"> Éta ampir seger. Siga mangga seger. >

< start="550.855" dur="2.77"> Leres? Siga mangga seger. >

< start="553.625" dur="2.78"> Wah, enak! >

< start="556.405" dur="2.75"> Éta saé alus, coba waé. Naha gula ogé? >

< start="559.155" dur="1">>

< start="560.595" dur="2.19">>

< start="563.125" dur="1">>

< start="565.065" dur="2.98"> Anu saé pisan! Coklat ieu awis. >

< start="568.185" dur="2.36">>

< start="570.545" dur="2.78"> Sigana ti Charlie sareng pabrik Coklat. Kuring pikir kuring geus ngawaskeun éta 6 kali. >

< start="573.325" dur="2.71"> Kuring ogé! Naha anjeun terang Oompa Loompas? >

< start="576.035" dur="3.02"> Seueur. Aranjeunna nyarioskeun salah saurang aktor anu dilakukeun sadaya. >

< start="579.055" dur="1.6"> Hiji jalma ngalaksanakeunna sacara misah. >

< start="581.035" dur="2.96"> Éta bohong! Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan Dunya, rasa. >

< start="583.995" dur="2.08"> Éta saé. >

< start="586.075" dur="3.09"> Éta saé. Anjeun nyarios yén nalika diajar di mancanagara anjeun bakal nyéép éta kali. >

< start="589.165" dur="2.99"> Éta nikmat? Sumuhun, henteu kunanaon. Mocha? >

< start="592.155" dur="1.4"> Leuweung Mocha? >

< start="593.945" dur="2.84">>

< start="596.785" dur="3.38"> Kuring sigana ngagaduhan hal anu mirip sareng Korea. >

< start="600.255" dur="0.645"> Custard? >

< start="600.9" dur="2.295"> Kueus Custard cupcakes. >

< start="603.2" dur="2.225"> Ieu nikmat! Abdi resep cupcakes Custard. >

< start="605.425" dur="2.255"> Bener, anjeun ngan ukur tuang cupcakes custard. >

< start="608.175" dur="1"> Kuring ningali sareng kuring tiasa nyarios bédana éta. >

< start="609.395" dur="1.61"> Pikeun kuring, éta langkung saé tibatan hiji. >

< start="617.385" dur="3.18"> Béda! >

< start="620.565" dur="3.27"> Béda. Énéh! >

< start="623.835" dur="1.35"> Pasihkeun pesen ka fans anjeun dina bagian anu sanés dunya. >

< start="625.185" dur="2.6"> Éta henteu acan lami ti saprak kami didatangan Rusia dina tur sadunya. >

< start="627.785" dur="2.81"> Tapi urang badé uih deui. >

< start="630.595" dur="1.57"> Di dieu di Korea memang tiis. >

< start="632.165" dur="3.02"> jadi kuring langkung heran kumaha cool Rusia. Ati-ati henteu gering! >

< start="635.185" dur="2.76"> Dieuneuneuneuneuneuneuneuneuneun dahareuneuneun >

< start="637.945" dur="3.38"> Kami bakal balik sareng anjeun bakal ngantosan kami! >

< start="641.325" dur="1.64">>

< start="643.595" dur="2.93"> Hanjakal yén urang henteu acan tiasa nganjang ka Filipina dina wisata dunya urang. >

< start="646.525" dur="2.86"> Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. >

< start="649.385" dur="2.87"> Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. >

< start="653.435" dur="3.02"> Upami aya kasempetan, urang bakal nyobian malah nganjang ka Filipina di taun ieu. >

< start="656.455" dur="2.94"> Hayu urang pendak, Filipina! >

< start="659.395" dur="1">>

< start="660.475" dur="2.91"> Wisata Asia Urang parantos mimiti di Indonesia >

< start="663.385" dur="3.06"> Wisata Asia Urang parantos mimiti di Indonesia. Kami gaduh seueur kenangan anu saé. >

< start="666.445" dur="0.495"> Kami gaduh seueur kenangan anu saé. >

< start="666.94" dur="2.98"> Éta tuangeun langkung enak. >

< start="669.92" dur="2"> Sareng kolam renang, kami kedah langkung senang. >

< start="672.465" dur="2.955"> Pagelaran kami ogé pikaresepeun. >

< start="675.545" dur="3.12"> Urang bakal nganjang deui ka reformat. >

< start="678.665" dur="3.05"> Dahar tuangeun nikmat. >

< start="681.715" dur="1.03"> Ningali anjeun deui, Indonesia! >

< start="683.085" dur="1.79">>

< start="685.465" dur="1.28">>

< start="687.515" dur="1">>

< start="689.955" dur="1.35"> Luhur teuing kanggo kuring. >

< start="691.825" dur="1">>

< start="694.935" dur="2.43">>

< start="698.295" dur="3.29"> Hayu urang turun. >

< start="701.585" dur="3.04"> Abdi kedah nyanyi tina sirah kuring. >

< start="704.875" dur="2.26">>

< start="707.615" dur="1.33"> Anjeun saé! >

< start="709.415" dur="1">>