132s Napa Republik papat iki nglawan R rangsangan koronavirus Senat images and subtitles

- Bangsa kita dibangun kanthi martabat pakaryan. Apa sing ditindakake tagihan iki, tanpa ndandani, iku mung ujar yen sampeyan bisa entuk dhuwit luwih akeh kanthi ora nganggur saka sampeyan bisa nalika bisa digunakake. Iki minangka insentif sing salah. Kita ora bisa duwe tujuan kanggo nyengkuyung wong ora nggarap lan golek dhuwit luwih akeh tinimbang mundur kerja lan nampa upah normal. -Njaluk tagihan iki, pambayaran $ 600 ing ndhuwur keuntungan negara sejatine ngidini wong entuk penghasilan meh tikel tikel ing kahanan tartamtu. Lan aku pengin mbantu wong. Aku pengin priksa manawa, yen sampeyan ilang proyek. yen kita nutupi upahmu. Nanging miturut tagihan iki, sampeyan entuk dhuwit $ 23,15 jam, adhedhasar minggu kerja 40 jam, ora digarap. - Iki debat babagan apa utawa ora kita bakal ngeculake tagihan sing kurang ngalahake bangsa iki isih luwih angel ing wulan-wulan sing bakal teka kanthi tanpa sengaja nambah pengangguran. Mekaten debat menika. Dadi, kita pengin nglakoni sing pancen prasaja. Kita pengin ndandani apa sing rusak ing kene kanthi ngendika manawa asuransi pengangguran entuk manfaat kudu ditutup kanthi 100% saka upah sing sadurunge sampeyan ora nganggur. Iki ora mung kanggo wong sing wis digawe nganggur. Iki babagan wong sing bakal dadi pengangguran ing minggu ngarep. Kabeh amandemen iki ujar yen kita lagi milih sawetara menit yaiku kita kudu entuk bathi pengangguran kanthi 100% upah sing sampeyan tampa nalika kerja. -Njaluk tagihan iki, kaya sing ditulis saiki, pemerintah bakal mbayar akeh wong Amerika maneh supaya oleh pitulung pemerintah katimbang apa bisa ditindakake yen lagi makarya kanthi biasa. Aku ndhukung ngembangake program asuransi pengangguran. Cara paling apik lan paling cepet kanggo golek dhuwit marang wong sing butuh banget. Nanging kita ora kudu nggawe sistem ing endi asuransi pengangguran entuk manfaat luwih dhuwur tinimbang gaji. Kita ora bisa mbayar wong luwih akeh supaya ora bisa nyambut gawe. Iki pangertèn umum.

Napa Republik papat iki nglawan R rangsangan koronavirus Senat

On March 25, Sens. Tim Scott (R-S.C.), Rick Scott (R-Fla.), Lindsey O. Graham (R-S.C.) and Ben Sasse (R-Neb.) warned that they would oppose fast-tracking the $2.2 trillion coronavirus bill over a proposed expansion in unemployment benefits, which they said would incentivize people not to return to work. Read more: wapo.st/2WHDAsn. Subscribe to The Washington Post on YouTube: wapo.st/2QOdcqK Follow us: Twitter: twitter.com/washingtonpost Instagram: www.instagram.com/washingtonpost/ Facebook: www.facebook.com/washingtonpost/
republicans, coronavirus stimulus bill, WaPo Video, t:Original, coronavirus bill, unemployment, s:Politics, rick scott, lindsey graham, The Washington Post, a:politics, coronavirus, ben sassee, gop, News, Washington Post YouTube, stimulus bill, coronavirus outbreakl, Washington Post Video, tim scott,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.1" dur="5.1"> - Bangsa kita dibangun kanthi martabat pakaryan. >

< start="5.2" dur="3.768"> Apa sing ditindakake tagihan iki, tanpa ndandani, >

< start="8.968" dur="4.366"> iku mung ujar yen sampeyan bisa entuk dhuwit luwih akeh >

< start="13.334" dur="2.534"> kanthi ora nganggur >

< start="15.868" dur="3.033"> saka sampeyan bisa nalika bisa digunakake. >

< start="18.901" dur="4.433"> Iki minangka insentif sing salah. >

< start="23.334" dur="5.367"> Kita ora bisa duwe tujuan kanggo nyengkuyung wong >

< start="28.701" dur="3.432"> ora nggarap lan golek dhuwit luwih akeh >

< start="32.133" dur="5.167"> tinimbang mundur kerja lan nampa upah normal. >

< start="37.3" dur="2.534"> -Njaluk tagihan iki, pambayaran $ 600 >

< start="39.834" dur="2.1"> ing ndhuwur keuntungan negara >

< start="41.934" dur="3.4"> sejatine ngidini wong entuk penghasilan meh tikel tikel >

< start="45.334" dur="1.733"> ing kahanan tartamtu. >

< start="47.067" dur="1.2"> Lan aku pengin mbantu wong. >

< start="48.267" dur="2.866"> Aku pengin priksa manawa, yen sampeyan ilang proyek. >

< start="51.133" dur="2.334"> yen kita nutupi upahmu. >

< start="53.467" dur="4.9"> Nanging miturut tagihan iki, sampeyan entuk dhuwit $ 23,15 jam, >

< start="58.367" dur="3.2"> adhedhasar minggu kerja 40 jam, ora digarap. >

< start="61.567" dur="2"> - Iki debat babagan apa utawa ora >

< start="63.567" dur="2.633"> kita bakal ngeculake tagihan sing kurang >

< start="66.2" dur="3.467"> ngalahake bangsa iki isih luwih angel ing wulan-wulan sing bakal teka >

< start="69.667" dur="3.8"> kanthi tanpa sengaja nambah pengangguran. >

< start="73.467" dur="1.7"> Mekaten debat menika. >

< start="75.167" dur="1.866"> Dadi, kita pengin nglakoni sing pancen prasaja. >

< start="77.033" dur="2"> Kita pengin ndandani apa sing rusak ing kene >

< start="79.033" dur="2.634"> kanthi ngendika manawa asuransi pengangguran entuk manfaat >

< start="81.667" dur="2.4"> kudu ditutup kanthi 100% >

< start="84.067" dur="2.5"> saka upah sing sadurunge sampeyan ora nganggur. >

< start="86.567" dur="3.267"> Iki ora mung kanggo wong sing wis digawe nganggur. >

< start="89.834" dur="2.6"> Iki babagan wong sing bakal dadi pengangguran >

< start="92.434" dur="1.5"> ing minggu ngarep. >

< start="93.934" dur="3.4"> Kabeh amandemen iki ujar yen kita lagi milih sawetara menit >

< start="97.334" dur="2.467"> yaiku kita kudu entuk bathi pengangguran >

< start="99.801" dur="4.332"> kanthi 100% upah sing sampeyan tampa nalika kerja. >

< start="104.133" dur="1.867"> -Njaluk tagihan iki, kaya sing ditulis saiki, >

< start="106" dur="1.767"> pemerintah bakal mbayar akeh wong Amerika maneh >

< start="107.767" dur="1.7"> supaya oleh pitulung pemerintah >

< start="109.467" dur="2.434"> katimbang apa bisa ditindakake yen lagi makarya kanthi biasa. >

< start="111.901" dur="3.7"> Aku ndhukung ngembangake program asuransi pengangguran. >

< start="115.601" dur="2.399"> Cara paling apik lan paling cepet kanggo golek dhuwit >

< start="118" dur="2.133"> marang wong sing butuh banget. >

< start="120.133" dur="1.801"> Nanging kita ora kudu nggawe sistem >

< start="121.934" dur="2.066"> ing endi asuransi pengangguran entuk manfaat >

< start="124" dur="2.334"> luwih dhuwur tinimbang gaji. >

< start="126.334" dur="3.133"> Kita ora bisa mbayar wong luwih akeh supaya ora bisa nyambut gawe. >

< start="129.467" dur="1.501"> Iki pangertèn umum. >