132s Naha opat Republik ieu ngalawan tagihan rangsangan koronavirus Sénat images and subtitles

-Negara kami diwangun dina martabat karya. Naon anu dilakukeun ku tagihan ieu, tanpa ngalereskeun nya ngan saukur nyarios anjeun tiasa earn langkung seueur artos ku pangangguran tibatan anjeun tiasa bari damel. Éta mangrupikeun insentip anu ngabalikeun. Urang teu tiasa parantos waé pikeun ngadorong jalma henteu damel sareng artos langkung seueur tibatan balik damel sareng nampi gaji normal anjeun. -Pasang tagihan ieu, pamayaran $ 600 kauntungan luhureun nagara saleresna ngamungkinkeun jalma-jalma gaduh penghasilan ampir dua kali dina kaayaan anu tangtu. Sareng kuring badé ngabantosan jalma. Kuring hoyong mastikeun yén, upami anjeun leungit padamelan anjeun. yén urang nutupan upah anjeun. Tapi dina kaayaan tagihan ieu, anjeun nampi $ 23.15 sajam. dumasar kana minggu 40 jam kerja, sanés damel. -This mangrupakeun perdebatan ngeunaan naha atanapi henteu kami badé ngantunkeun tagihan anu kirang sambel bangsa ieu masih sesah deui dina sasih bulan ku teu ngahaja ningkatkeun pangangguran. Éta naon debat ieu. Janten urang badé ngalakukeun hal anu saderhana pisan. Kami hoyong ngalereskeun naon anu rusak di dieu ku nyarioskeun yén asuransi nganggur kauntungan kudu capped dina 100% tina gaji anjeun kantos sateuacan anjeun pangangguran. Ieu sanés perkawis jalma anu parantos didamel padamelan. Ieu ngeunaan jalma anu bade dianggo nganggur dina minggu anu bakal datang. Sadaya amandemen ieu nyarios yén kami nuju milih dina sababaraha menit nyaéta yén urang kedah cap kana kauntungan pangangguran dina 100% tina upah anjeun nembé nampi nalika damel. -Jalan tagihan ieu, siga anu ditulis ayeuna, pamaréntah bakal mayar seueur Amérika langkung janten dina bantuan pamaréntahan dibandingkeun aranjeunna bakal damel upami aranjeunna damel padamelan biasa na. Kuring ngadukung ngembangkeun program asuransi pangangguran. Éta jalan pangsaéna sareng gancang pikeun meunangkeun duit pikeun jalma anu peryogi pisan. Tapi urang teu kedah nyiptakeun sistem dimana asuransi pangangguran ngabantuan leuwih luhur tibatan gaji. Kami moal tiasa mayar jalma langkung-langkung pikeun henteu dianggo ti damel. Ieu raos umum dasar.

Naha opat Republik ieu ngalawan tagihan rangsangan koronavirus Sénat

On March 25, Sens. Tim Scott (R-S.C.), Rick Scott (R-Fla.), Lindsey O. Graham (R-S.C.) and Ben Sasse (R-Neb.) warned that they would oppose fast-tracking the $2.2 trillion coronavirus bill over a proposed expansion in unemployment benefits, which they said would incentivize people not to return to work. Read more: wapo.st/2WHDAsn. Subscribe to The Washington Post on YouTube: wapo.st/2QOdcqK Follow us: Twitter: twitter.com/washingtonpost Instagram: www.instagram.com/washingtonpost/ Facebook: www.facebook.com/washingtonpost/
republicans, coronavirus stimulus bill, WaPo Video, t:Original, coronavirus bill, unemployment, s:Politics, rick scott, lindsey graham, The Washington Post, a:politics, coronavirus, ben sassee, gop, News, Washington Post YouTube, stimulus bill, coronavirus outbreakl, Washington Post Video, tim scott,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.1" dur="5.1"> -Negara kami diwangun dina martabat karya. >

< start="5.2" dur="3.768"> Naon anu dilakukeun ku tagihan ieu, tanpa ngalereskeun >

< start="8.968" dur="4.366"> nya ngan saukur nyarios anjeun tiasa earn langkung seueur artos >

< start="13.334" dur="2.534"> ku pangangguran >

< start="15.868" dur="3.033"> tibatan anjeun tiasa bari damel. >

< start="18.901" dur="4.433"> Éta mangrupikeun insentip anu ngabalikeun. >

< start="23.334" dur="5.367"> Urang teu tiasa parantos waé pikeun ngadorong jalma >

< start="28.701" dur="3.432"> henteu damel sareng artos langkung seueur >

< start="32.133" dur="5.167"> tibatan balik damel sareng nampi gaji normal anjeun. >

< start="37.3" dur="2.534"> -Pasang tagihan ieu, pamayaran $ 600 >

< start="39.834" dur="2.1"> kauntungan luhureun nagara >

< start="41.934" dur="3.4"> saleresna ngamungkinkeun jalma-jalma gaduh penghasilan ampir dua kali >

< start="45.334" dur="1.733"> dina kaayaan anu tangtu. >

< start="47.067" dur="1.2"> Sareng kuring badé ngabantosan jalma. >

< start="48.267" dur="2.866"> Kuring hoyong mastikeun yén, upami anjeun leungit padamelan anjeun. >

< start="51.133" dur="2.334"> yén urang nutupan upah anjeun. >

< start="53.467" dur="4.9"> Tapi dina kaayaan tagihan ieu, anjeun nampi $ 23.15 sajam. >

< start="58.367" dur="3.2"> dumasar kana minggu 40 jam kerja, sanés damel. >

< start="61.567" dur="2"> -This mangrupakeun perdebatan ngeunaan naha atanapi henteu >

< start="63.567" dur="2.633"> kami badé ngantunkeun tagihan anu kirang >

< start="66.2" dur="3.467"> sambel bangsa ieu masih sesah deui dina sasih bulan >

< start="69.667" dur="3.8"> ku teu ngahaja ningkatkeun pangangguran. >

< start="73.467" dur="1.7"> Éta naon debat ieu. >

< start="75.167" dur="1.866"> Janten urang badé ngalakukeun hal anu saderhana pisan. >

< start="77.033" dur="2"> Kami hoyong ngalereskeun naon anu rusak di dieu >

< start="79.033" dur="2.634"> ku nyarioskeun yén asuransi nganggur kauntungan >

< start="81.667" dur="2.4"> kudu capped dina 100% >

< start="84.067" dur="2.5"> tina gaji anjeun kantos sateuacan anjeun pangangguran. >

< start="86.567" dur="3.267"> Ieu sanés perkawis jalma anu parantos didamel padamelan. >

< start="89.834" dur="2.6"> Ieu ngeunaan jalma anu bade dianggo nganggur >

< start="92.434" dur="1.5"> dina minggu anu bakal datang. >

< start="93.934" dur="3.4"> Sadaya amandemen ieu nyarios yén kami nuju milih dina sababaraha menit >

< start="97.334" dur="2.467"> nyaéta yén urang kedah cap kana kauntungan pangangguran >

< start="99.801" dur="4.332"> dina 100% tina upah anjeun nembé nampi nalika damel. >

< start="104.133" dur="1.867"> -Jalan tagihan ieu, siga anu ditulis ayeuna, >

< start="106" dur="1.767"> pamaréntah bakal mayar seueur Amérika langkung >

< start="107.767" dur="1.7"> janten dina bantuan pamaréntahan >

< start="109.467" dur="2.434"> dibandingkeun aranjeunna bakal damel upami aranjeunna damel padamelan biasa na. >

< start="111.901" dur="3.7"> Kuring ngadukung ngembangkeun program asuransi pangangguran. >

< start="115.601" dur="2.399"> Éta jalan pangsaéna sareng gancang pikeun meunangkeun duit >

< start="118" dur="2.133"> pikeun jalma anu peryogi pisan. >

< start="120.133" dur="1.801"> Tapi urang teu kedah nyiptakeun sistem >

< start="121.934" dur="2.066"> dimana asuransi pangangguran ngabantuan >

< start="124" dur="2.334"> leuwih luhur tibatan gaji. >

< start="126.334" dur="3.133"> Kami moal tiasa mayar jalma langkung-langkung pikeun henteu dianggo ti damel. >

< start="129.467" dur="1.501"> Ieu raos umum dasar. >