s images and subtitles

Здраво момци. Пробувам нешто ново. Се чини дека многу од вас момци сакаат да ги видат новите работи пред да бидат дури објавени во оригиналниот сервер. За жал, бидејќи серверите се од Азија, единствениот начин на кој можам да ги тестирам хероите во режимот на сопствени услуги. Но, како и да е, ќе ви покажам момци како ќе изгледа новиот херој Бенедета во нормална игра и да ви дадам неколку совети и трикови за да можете да ја имате горната рака кога херојот е ослободување во оригиналниот сервер. Ајде брзо да ги разгледаме нејзините вештини. Нејзиниот пасив ќе и 'дозволи да го наплати својот основен напад, а потоа да се насочи кон правецот нејзиното тело е свртено. Значи, мора да го користите левиот аналог, за да го насочите нападот врз нејзиниот полнеж. Оваа цртичка се смета за вештина, па се скали со физичко оштетување и работи со Bloodlust Секира. Потребна е приближно една секунда за да се наплати пасивната, а вие само може да ја ослободите вештината кога е целосно наполнета. Можете исто така да го наплатите пасивното со тоа што ќе нанесете штета на основните напади и вештини. Нејзината прва вештина ќе се справи со оштетување во областа во форма на вентилатор. Оваа вештина се однесува на најголема штета, затоа се препорачува прво да се максимизира. Нејзината втора вештина е доста слична на втората вештина на Ланселот. Ако го имате правилно време, можете да избегнете вештина за контрола на толпата и исто така да блокирате оштетување 1 пат од кој било извор. Ова исто така ја забавува целта што таа ја погодува, но ако успеете да блокирате ефект на CC, вие би го сториле тоа наместо тоа, зашеметете ги. Нејзината крајност ќе ја натера да се намали напред по кратко одложување, забавувајќи ги сите цели натаму патот. После прободувањето, патеката постојано ќе нанесуваше штета и ќе го забави непријателот. Таа исто така би била непобедлива додека се мачкаше. Читајќи ги вештините и малку го тестирав херојот, сфатив дека ќе завршиш користејќи го нејзиниот пасивен дел од времето, наместо да го користиме основниот напад. Можете да ја користите нејзината пасивна да се движите низ мапата многу побрзо. Не троши никаква мана. Постојано треба да ја користите нејзината пасивна за да го исчистите минијатурниот бран. Тоа е многу побрзо отколку само да се прават основни напади. Можете да видите како јас постојано ја наплаќам нејзината пасивна наместо само да правам основни напади. Кога го играте овој херој, не се мачи да користите основен напад, сакате постојано да се држите и наплаќајте го пасивниот. Ова е како јас би препорачал да ја изградам засега. Бидејќи можете постојано да го користите нејзиниот напад со полнење, мислам дека Bloodlust Axe е од суштинско значење за нејзината опстанок. Да бидам искрен, сега не сум сигурен колку е добра бескрајната битка. Тие ја вознемирија оваа ставка навистина лошо, па затоа не мислам дека е неопходно да се изгради толку рано во играта. Ова е мој препорачан амблем поставен. Ова allow овозможи да се одржи многу повеќе во раната игра. Мислам дека овој херој навистина не е направен да ги истреми целите, како Хелкурт и Ланселот. Мислам дека таа е повеќе слична на Леомор и Тамуз. Таа е добра во одржување и создавање хаос во тимска борба. Кога ја играте, сакате да обрнете многу внимание на нејзиниот пасивен. Секој пат кога таа ќе се појави вештина, тоа исто така ќе го наплати, а нејзината крајност целосно ќе ја наплати веднаш. Само запомнете да не се мачите да направите основен напад, и наместо тоа, да го одржите основниот напад за да продолжите да се вознемирувате. Се занимава со поголема штета и може да ве излечи затоа што се смета за вештина. Таа е навистина добра во бегството, бидејќи сите нејзини вештини се всушност своевидна вештина за трепкање. Нејзините најголеми бројачи веројатно ќе бидат Хелкурт и Куфра. Тие веднаш би ја спречиле да ја користи својата вештина нон-стоп. Мислам дека ако го совладате овој херој, ќе беше многу тешко да се убие. Таа може да го контролира имунитетот на толпата, ако може соодветно да ја заврши својата втора вештина. Таа постојано може да се замара и да се врати здравјето. И, таа е навистина добра во движењето околу мапата. Целта на нејзиниот пасивен е малку тешко да се контролира затоа што има одложување, но еднаш малку вежбате, мислам дека може да се откажам од тоа прилично брзо. Овој херој ќе им помогне на сите оние мрзливи играчи кои само сакаат постојано да ги автоматуваат своите вештини. На сите нејзини вештини им треба рачно насочување, па мислам дека овој херој би создал добри навики, па кога тие играат други херои, тие веќе нема да бидат автоматско насочени кон своите вештини. Ова е прв пат да пробам нови херои во напредниот сервер, но претпоставувам дека би го правел тоа почесто ако се чини дека многу луѓе се заинтересирани. Овде можете да видите како ја искористив нејзината втора вештина како што треба, така што го имунира зашеметувањето на крајната тигриал. Јас би рекол дека за да се добие добра идеја за тоа како да се користи овој херој, вие дефинитивно би потребна е практика затоа што многу нејзини вештини имаат свои доцнења. И нејзиниот напад со обвинение, исто така, е незгодно да се стремите. Но, во целина, не би рекол дека овој херој е премногу комплициран. Па после ова видео, веројатно ќе го обесетете тоа екстремно брзо кога херојот е ослободување во оригиналниот сервер.

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.56" dur="0.62"> Здраво момци. >

< start="2.34" dur="1.24"> Пробувам нешто ново. >

< start="3.58" dur="3.63"> Се чини дека многу од вас момци сакаат да ги видат новите работи пред да бидат дури објавени >

< start="7.21" dur="1.37"> во оригиналниот сервер. >

< start="8.74" dur="4.54"> За жал, бидејќи серверите се од Азија, единствениот начин на кој можам да ги тестирам хероите >

< start="13.28" dur="1"> во режимот на сопствени услуги. >

< start="14.62" dur="4.68"> Но, како и да е, ќе ви покажам момци како ќе изгледа новиот херој Бенедета >

< start="19.3" dur="4.289"> во нормална игра и да ви дадам неколку совети и трикови за да можете да ја имате горната рака кога >

< start="23.589" dur="2.131"> херојот е ослободување во оригиналниот сервер. >

< start="26.38" dur="1.96"> Ајде брзо да ги разгледаме нејзините вештини. >

< start="29.24" dur="3.86"> Нејзиниот пасив ќе и 'дозволи да го наплати својот основен напад, а потоа да се насочи кон правецот >

< start="33.1" dur="1.3"> нејзиното тело е свртено. >

< start="35.08" dur="3.4"> Значи, мора да го користите левиот аналог, за да го насочите нападот врз нејзиниот полнеж. >

< start="38.98" dur="4.04"> Оваа цртичка се смета за вештина, па се скали со физичко оштетување и работи со Bloodlust >

< start="43.02" dur="0.52"> Секира. >

< start="44.44" dur="3.9"> Потребна е приближно една секунда за да се наплати пасивната, а вие само може да ја ослободите вештината >

< start="48.34" dur="1.2"> кога е целосно наполнета. >

< start="50.34" dur="3.92"> Можете исто така да го наплатите пасивното со тоа што ќе нанесете штета на основните напади и вештини. >

< start="55.38" dur="3"> Нејзината прва вештина ќе се справи со оштетување во областа во форма на вентилатор. >

< start="58.64" dur="3.42"> Оваа вештина се однесува на најголема штета, затоа се препорачува прво да се максимизира. >

< start="62.68" dur="2.8"> Нејзината втора вештина е доста слична на втората вештина на Ланселот. >

< start="65.62" dur="4.08"> Ако го имате правилно време, можете да избегнете вештина за контрола на толпата и исто така да блокирате оштетување 1 пат >

< start="69.7" dur="1.04"> од кој било извор. >

< start="71.1" dur="4.16"> Ова исто така ја забавува целта што таа ја погодува, но ако успеете да блокирате ефект на CC, вие би го сториле тоа >

< start="75.26" dur="1.1"> наместо тоа, зашеметете ги. >

< start="77.18" dur="4.04"> Нејзината крајност ќе ја натера да се намали напред по кратко одложување, забавувајќи ги сите цели натаму >

< start="81.22" dur="0.74"> патот. >

< start="82.32" dur="3.94"> После прободувањето, патеката постојано ќе нанесуваше штета и ќе го забави непријателот. >

< start="86.48" dur="2.42"> Таа исто така би била непобедлива додека се мачкаше. >

< start="89.46" dur="3.899"> Читајќи ги вештините и малку го тестирав херојот, сфатив дека ќе завршиш >

< start="93.36" dur="3.64"> користејќи го нејзиниот пасивен дел од времето, наместо да го користиме основниот напад. >

< start="100.16" dur="2.82"> Можете да ја користите нејзината пасивна да се движите низ мапата многу побрзо. >

< start="102.98" dur="1.66"> Не троши никаква мана. >

< start="112.4" dur="2.96"> Постојано треба да ја користите нејзината пасивна за да го исчистите минијатурниот бран. >

< start="115.42" dur="2.3"> Тоа е многу побрзо отколку само да се прават основни напади. >

< start="123.6" dur="3.9"> Можете да видите како јас постојано ја наплаќам нејзината пасивна наместо само да правам основни напади. >

< start="127.7" dur="4.06"> Кога го играте овој херој, не се мачи да користите основен напад, сакате постојано да се држите >

< start="131.76" dur="1.54"> и наплаќајте го пасивниот. >

< start="137.18" dur="2.32"> Ова е како јас би препорачал да ја изградам засега. >

< start="139.74" dur="5.32"> Бидејќи можете постојано да го користите нејзиниот напад со полнење, мислам дека Bloodlust Axe е од суштинско значење за нејзината опстанок. >

< start="145.6" dur="3.9"> Да бидам искрен, сега не сум сигурен колку е добра бескрајната битка. >

< start="149.5" dur="4.2"> Тие ја вознемирија оваа ставка навистина лошо, па затоа не мислам дека е неопходно да се изгради толку рано >

< start="153.7" dur="0.92"> во играта. >

< start="155.12" dur="1.98"> Ова е мој препорачан амблем поставен. >

< start="157.28" dur="2.88"> Ова allow овозможи да се одржи многу повеќе во раната игра. >

< start="183.04" dur="4.2"> Мислам дека овој херој навистина не е направен да ги истреми целите, како Хелкурт и Ланселот. >

< start="187.56" dur="2.56"> Мислам дека таа е повеќе слична на Леомор и Тамуз. >

< start="190.24" dur="3.08"> Таа е добра во одржување и создавање хаос во тимска борба. >

< start="227.08" dur="2.9"> Кога ја играте, сакате да обрнете многу внимание на нејзиниот пасивен. >

< start="230.28" dur="4.94"> Секој пат кога таа ќе се појави вештина, тоа исто така ќе го наплати, а нејзината крајност целосно ќе ја наплати веднаш. >

< start="247.44" dur="4.72"> Само запомнете да не се мачите да направите основен напад, и наместо тоа, да го одржите основниот напад за да продолжите да се вознемирувате. >

< start="252.68" dur="3.62"> Се занимава со поголема штета и може да ве излечи затоа што се смета за вештина. >

< start="280.52" dur="4.76"> Таа е навистина добра во бегството, бидејќи сите нејзини вештини се всушност своевидна вештина за трепкање. >

< start="285.88" dur="3.1"> Нејзините најголеми бројачи веројатно ќе бидат Хелкурт и Куфра. >

< start="289.2" dur="3.16"> Тие веднаш би ја спречиле да ја користи својата вештина нон-стоп. >

< start="336.76" dur="3.08"> Мислам дека ако го совладате овој херој, ќе беше многу тешко да се убие. >

< start="340.16" dur="3.34"> Таа може да го контролира имунитетот на толпата, ако може соодветно да ја заврши својата втора вештина. >

< start="343.82" dur="2.34"> Таа постојано може да се замара и да се врати здравјето. >

< start="346.24" dur="2.32"> И, таа е навистина добра во движењето околу мапата. >

< start="369.68" dur="4.23"> Целта на нејзиниот пасивен е малку тешко да се контролира затоа што има одложување, но еднаш >

< start="373.91" dur="3.91"> малку вежбате, мислам дека може да се откажам од тоа прилично брзо. >

< start="379.68" dur="4.38"> Овој херој ќе им помогне на сите оние мрзливи играчи кои само сакаат постојано да ги автоматуваат своите вештини. >

< start="384.46" dur="4.24"> На сите нејзини вештини им треба рачно насочување, па мислам дека овој херој би создал добри навики, па кога >

< start="389.12" dur="3.62"> тие играат други херои, тие веќе нема да бидат автоматско насочени кон своите вештини. >

< start="657.64" dur="2.82"> Ова е прв пат да пробам нови херои во напредниот сервер, >

< start="660.56" dur="4.22"> но претпоставувам дека би го правел тоа почесто ако се чини дека многу луѓе се заинтересирани. >

< start="679.42" dur="4.94"> Овде можете да видите како ја искористив нејзината втора вештина како што треба, така што го имунира зашеметувањето на крајната тигриал. >

< start="693.78" dur="4.36"> Јас би рекол дека за да се добие добра идеја за тоа како да се користи овој херој, вие дефинитивно би >

< start="698.14" dur="3.5"> потребна е практика затоа што многу нејзини вештини имаат свои доцнења. >

< start="701.88" dur="2.62"> И нејзиниот напад со обвинение, исто така, е незгодно да се стремите. >

< start="705.2" dur="3"> Но, во целина, не би рекол дека овој херој е премногу комплициран. >

< start="708.72" dur="3.69"> Па после ова видео, веројатно ќе го обесетете тоа екстремно брзо кога херојот >

< start="712.41" dur="1.91"> е ослободување во оригиналниот сервер. >