196s Mnuchin pirembagan paket stimulus, muji Kongres kanggo tumindak bipartisan images and subtitles

GAMPANG TINDAK ING ING ING ING WORLD. Dheweke wis ngerti supaya ngerti, Dheweke wis Gegawai ngerti, tetep, luwih WELL. SANGAT KANGGO. BISANANA NUNG KITA NGAPAK ING ING SANA Dadi Yen kita bakal duwe UPDATE LITTLE, STEVE bakal FANTASTIK UPDATE, MANGSA KANGGO ING FANTASTIK KANGGO Nindakake, APA ITU ITU KONTAK KITA NGANGGO, APA ITU NGUTANG. NAMPANGKEKE. KANGGO. KANGGO. >> SALAH INGKULU INGGIH, >> SALAH INGGAL ING SAK TU, MR. PRESIDEN, lan TANPA LET ME MR. PRESIDEN, LAN UNDANG-UNDANG LET ING AKU ING AKU KANGGO Nuwun INGKU ING AKU KANGGURU MITCH McCONNELL UNTUK KANGGO MITCH McCONNELL UNTUK KEPIMPINAN HATI DENGAN AKU SAIKI PEMIMPINAN lan aku bakal seneng ngrampungake sekolah ing sekolah KANGGO SEKOLAH KOLEKTOR KANGGO NUNGGUH SOKONGAN BIPARTISAN ENORMOUS KAMI SOKONGAN BIPARTISAN ENORMOUS KANGGO NATE ING RANGKONG ING INI LAN ING MANY DITENGGALKAN ING RENYO INI LAN SENATOR MANY, BAKAL REPUBLIKAN DAN SENATOR, BOTH REPUBLIKAN lan DEMOKRATS sing digarap TIRELESSLY DEMOKRATKE YANG DIPAKO DENGAN BASA-BISA ING DARI Pungkasan LIMA ING ING LAGU HARI ING PANJARI ING ING ING INSING BASA. KENCANGAN TASK. ING PRESIDEN SUKU AKU NGENTOT KANGGO PRESIDEN AKU ING NGANGGO ING JAWA LBJ UNTUK ING Pungkasan ING JAWA LBJ UNTUK HARI LIMA ING BISA lan ING KITA NGAKO LIMA Dinten lan Kita ora bisa uga luwih Luwih PAKET ING TANPA TANGGAP UNTUK BASA TANGGUNGJAWAB TANPA SENATE ING UNTUK NGETENGKE AMERIKA SENATE UNTUK NGENGGALAKKAN PEKERJA AMERIKAN LAN PERNIAGAAN AMERIKA Karyawan lan BISNESIK AMERIKAN ING SITUASI. SITUASI ING. PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA ING ING INI NGANGGO INGKANG ING NGETENG ING INI NGANGGO LET ME INGKU Cepet MUDAH DENGAN INI. PULANGGO. LAMPIRAN, PEMBANGUNAN NEGARA BISA LAMPIRAN, PINJAMAN PULISAN NEGARA BISA, ING KENE ING KANGGO KANGGURAN, ING ING KANGGO KANGGO 50% ING PAYROLL PRIVATE IN 50% PAYROLL PRIVATE ING NEGARA BISA ING KANGGO GAMPANG GAMPANG ING APA KANGGO NATE GAMPANG GAMPANG MAKA AKAN GAMPANG GAMPANG GOLEKA PADANG KANGGO NGANGGO WANGGO WANGSARI ING TARI SARI MINGGU WULANGAN NGGAL ING SALARIES AS LENGGAL ING KANGGURU BISA AS LONG AS DENGAN KANGGO NGGOLAH UNDANG-UNDANG UNGGAI KANGGO lan KANGGO. EMPLOYED lan OVERHEAD. Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal diijolake ing pungkasaning omah minangka LONG ING AKHE TEMPAT AS LONG AS KANG TINDAK DENGAN KERJA ING DIPANGGUH. AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. INGKAH INGKANG SBA PINJAMAN TETAPI Iki SBA LOANS TAPI RAWATAN KANGGO NAKAU KABUPATEN BARU NAMPAK KABUPATEN KABUPATEN APLIKASI KABUPATEN ING SUKU BISA NGANGGO ALMOST INGGE BISA SINGLE FDIC INGGRIS BANK INGKE ING NGANGGO. FDIC BANK INSURED MANGSA INGGO. AKU EXPEK DENGAN PUTUP NEXT AKU NGENTUK OLEH ING MINGGU INGKE ING AKU KANGGO TAMPIL KAMI NATE PROSES SANGGO SANGGUH ING INI NGANGGURNA PROSES KENE BISA ING ING NGANGGO LAN ING ING ING BASA. Lan dibuwang ing dina Sabtu. Dadi, iki bakal dadi luwih gampang Dadi, ING AKU SISTEM SIMPLE sing SANGGITU UNTUK KANGGO ING ING ING KUNCI SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing tangan usaha. Tangan Bisnis. UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualifikasi Kanggo Sing, Kita Bakal duwe EKONOMI KANGGO, KANGGO NANGKA PROGRAM EKONOMI NGUKTIK TINDAK KE PROGRAM TANGGUNG TANGGO UNTUK BASA KANGGO BASA. KARYA KARYA. Lan AS KAMPUNG PRESIDEN, KAMI Lan AS KANGGO PRESIDEN, KITA NUNGGAL UNEMPLOYMENT NUNGGUH INSURAN UNEMPLOYEN UNEMPLOYMENT UNTUK Wong sing KONTAK INSURAN UNTUK Wong KONTEN sing ING ING ING NGANGGALANG ING DUA PROGRAM INI ING ING ING SULU ING WULANG PROGRAM YANG DITADU ING ING KANGGO Bakal DIPANGGULKI INI INI BISAN-ARAH. KANGGO. KANGGO NUNG MENGIKUT GAMPANG EKONOMI KANGGO NATE ING TINDAKAN IMPACT EKONOMI. TEMBANG. Iki bakal Bebarengan karo NEXT Iki bakal diatasi karo minggu kepungkur, luwih mbayar Telung minggu, Bayar LANGSUNG ING DEPOSIT PALING KABUPATEN AKU OTIKAN KANGGO ING PALING KABEH lan NGANGGO AKSARI lan kanggo wong sing ora bakal duwe, kita bakal seneng Ora Nate Duwe, KAMI NATE NGANGGO MACAP SEMENAN ING MAIL. KES PAKAI ING MAIL. TREASURY bakal entuk ADDITIONAL CAMPURSAN NUNG MAMPU AKTOR TAMBAHAN. AUTHORITIES. NINI NGGOLAH $ 500 Milyun sing Kasedhiya NINI NGGOLAH $ 500 Yuta sing KANGGO NGGOLA KARYA DENGAN PERSEKUTUAN GAMPANG GAMPANG DUMADU DENGAN KOMUNITAN PEDAN UNTUK PROGRAM EMERGENCY ULANGAN PROGRAM EMERGENSYEN sing bakal ngrampungake UP AN Sing bakal nggawe UP DOLLAR TRANSLAT FOUR TRADION DOLLAR TRILLION EMAS DENGAN KANGGO UNDANG-UNDANG NGAJUKAN NGOKO AMERIKAN NUNGGUH DIPANGGUHAN NGOKONG NEGARA AMERIKAN DAN KARYA AMERIKAN IN BISNES NEGARA lan KARYA AMERIKAN ING ING PARA TINDAK. KANGGO ING UNTUK KANGGO. Pungkasan karo PRESIDEN MENTIONED Rampung PRESIDEN MENTIONED 100 APPROXIMATELY DOLLARS TO 100 DOLLIK APPROXIMATELI TO HOSPITALS lan Ringgit $ 150 HOSPITALS lan $ 150 Milyuner kanggo stats sing duwe spesifik STATES YANG Duwe EKONEKSI CORONAVIRUS KHUSUS AS WELL AS GAMPANG KORONAVIRUS AS NGANGGO ASAKI KANGGO PENTAKSANA. BEDHAN TAMBAHAN MANY. MR. PRESIDEN, ING AKU ESPESIAL MR. PRESIDEN, AKU GAMPANG NAMPAK INGKE LAN ING ING KANGGO KANGGO LAN PRESIDEN VIS. PRESIDEN VICE. ING INGKANG INGGRIS ING GRATIS TO ING ING KANGGO MUNGGUL ING USU. US. KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG KOMUNITAN INGKANG KANGGO MUNGSA Dinten. THE DAY. Sampeyan Menehi Panuntun AS lan Cepet Sampeyan Menehi Panuntun AS lan Cepet Tampilake ING ISI BASA. HARI ING ISI MANUSIA. Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo Lan LAMPIRAN, THANK EVERYBODY UNTUK KANGGO BIPARTISAN KANGGO. SAIKI KARYA BIPARTISAN. ING AKU KANGGO MUNGGUH ING ING KANGGO UNDANG-UNDANG NGEDANGGAL UNTUK KARYA AMERIKA UNTUK MEMBANGUN UNTUK KARYA AMERIKA UNTUK EKONOMI AMERIKA. EKONOMI AMERIKA. ING PRESIDEN ING SUKU PRESIDEN INGKU TANGGO INGKU INGKU KANGGO DITANGGALKE INGKU KANGGO NUNG MENGUTUP MUDAH UNTUK MENGETEKA Ngalih kanthi gampang kanggo nglindhungi AMERIKA KERJA lan AMERIKA lan ngencengi bisnis ing bisnis sing ora bisa dingerteni Bisnis ing ING SITUASI sing ora bisa dingerteni.

Mnuchin pirembagan paket stimulus, muji Kongres kanggo tumindak bipartisan

Treasury Secretary Steven Mnuchin spoke to press during the White House Coronavirus Task Force press briefing. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is one of the leading business networks on television, having topped CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year in 2018. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX Corporation, FBN is a unit of FOX News Media and has bureaus in Chicago, Los Angeles, and Washington, D.C. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
employees, chuck schumer, dems, coronavirus relief aid, steve mnuchin, coronavirus pandemic, MItch McConnell, coronavirus, covid 19, nancy pelosi, businesses, news, small businesses, politics, democrats, corporate bailouts, us economy, gop senators, treasury secretary, us congress, us lawmakers, Fox Business Network, FBN, White House coronavirus press briefing, republicans, Fox Business, trillion dollar bill, coronavirus relief, Senate Majority Leader, american workers, senators,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.102" dur="1.8"> GAMPANG TINDAK ING ING ING ING WORLD. Dheweke wis ngerti supaya ngerti, >

< start="2.904" dur="0.833"> Dheweke wis Gegawai ngerti, tetep, luwih WELL. >

< start="3.771" dur="2.101"> SANGAT KANGGO. BISANANA NUNG KITA NGAPAK ING ING SANA >

< start="5.906" dur="1.434"> Dadi Yen kita bakal duwe UPDATE LITTLE, STEVE bakal FANTASTIK >

< start="7.341" dur="2.668"> UPDATE, MANGSA KANGGO ING FANTASTIK KANGGO Nindakake, APA ITU ITU >

< start="10.011" dur="0.432"> KONTAK KITA NGANGGO, APA ITU NGUTANG. >

< start="10.445" dur="0.399"> NAMPANGKEKE. KANGGO. >

< start="10.878" dur="1.668"> KANGGO. >> SALAH INGKULU INGGIH, >

< start="12.547" dur="0.867"> >> SALAH INGGAL ING SAK TU, MR. PRESIDEN, lan TANPA LET ME >

< start="13.447" dur="2.102"> MR. PRESIDEN, LAN UNDANG-UNDANG LET ING AKU ING AKU KANGGO >

< start="15.582" dur="1.768"> Nuwun INGKU ING AKU KANGGURU MITCH McCONNELL UNTUK KANGGO >

< start="17.352" dur="1.466"> MITCH McCONNELL UNTUK KEPIMPINAN HATI DENGAN AKU SAIKI >

< start="18.853" dur="2.668"> PEMIMPINAN lan aku bakal seneng ngrampungake sekolah ing sekolah >

< start="21.522" dur="1"> KANGGO SEKOLAH KOLEKTOR KANGGO NUNGGUH SOKONGAN BIPARTISAN ENORMOUS KAMI >

< start="22.523" dur="2.135"> SOKONGAN BIPARTISAN ENORMOUS KANGGO NATE ING RANGKONG ING INI LAN ING MANY >

< start="24.692" dur="1.835"> DITENGGALKAN ING RENYO INI LAN SENATOR MANY, BAKAL REPUBLIKAN DAN >

< start="26.561" dur="2.101"> SENATOR, BOTH REPUBLIKAN lan DEMOKRATS sing digarap TIRELESSLY >

< start="28.696" dur="2.035"> DEMOKRATKE YANG DIPAKO DENGAN BASA-BISA ING DARI Pungkasan LIMA ING ING >

< start="30.765" dur="0.866"> LAGU HARI ING PANJARI ING ING ING INSING BASA. >

< start="31.633" dur="1.5"> KENCANGAN TASK. ING PRESIDEN SUKU AKU NGENTOT >

< start="33.134" dur="2.635"> KANGGO PRESIDEN AKU ING NGANGGO ING JAWA LBJ UNTUK ING Pungkasan >

< start="35.77" dur="2.001"> ING JAWA LBJ UNTUK HARI LIMA ING BISA lan ING KITA NGAKO >

< start="37.772" dur="2.802"> LIMA Dinten lan Kita ora bisa uga luwih >

< start="40.575" dur="2.968"> Luwih PAKET ING TANPA TANGGAP UNTUK BASA >

< start="43.545" dur="1.133"> TANGGUNGJAWAB TANPA SENATE ING UNTUK NGETENGKE AMERIKA >

< start="44.712" dur="1.134"> SENATE UNTUK NGENGGALAKKAN PEKERJA AMERIKAN LAN PERNIAGAAN AMERIKA >

< start="45.88" dur="0.7"> Karyawan lan BISNESIK AMERIKAN ING SITUASI. >

< start="46.581" dur="1.801"> SITUASI ING. PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA >

< start="48.416" dur="2.068"> PRESIDEN KANGGO NUNGGUH MANAWA ING ING INI NGANGGO INGKANG ING NGETENG >

< start="50.485" dur="1.567"> ING INI NGANGGO LET ME INGKU Cepet MUDAH DENGAN INI. >

< start="52.086" dur="1.701"> PULANGGO. LAMPIRAN, PEMBANGUNAN NEGARA BISA >

< start="53.821" dur="1.801"> LAMPIRAN, PINJAMAN PULISAN NEGARA BISA, ING KENE ING KANGGO >

< start="55.657" dur="3.302"> KANGGURAN, ING ING KANGGO KANGGO 50% ING PAYROLL PRIVATE IN >

< start="58.96" dur="2.101"> 50% PAYROLL PRIVATE ING NEGARA BISA ING KANGGO >

< start="61.062" dur="3.002"> GAMPANG GAMPANG ING APA KANGGO NATE GAMPANG GAMPANG MAKA AKAN >

< start="64.065" dur="1.434"> GAMPANG GAMPANG GOLEKA PADANG KANGGO NGANGGO WANGGO WANGSARI ING TARI SARI >

< start="65.5" dur="2.702"> MINGGU WULANGAN NGGAL ING SALARIES AS LENGGAL ING KANGGURU BISA >

< start="68.203" dur="2.101"> AS LONG AS DENGAN KANGGO NGGOLAH UNDANG-UNDANG UNGGAI KANGGO lan KANGGO. >

< start="70.338" dur="1.801"> EMPLOYED lan OVERHEAD. Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal dibayar >

< start="72.173" dur="1.734"> Lan Wong-wong sing mbayar utang bakal diijolake ing pungkasaning omah minangka LONG >

< start="73.908" dur="3.402"> ING AKHE TEMPAT AS LONG AS KANG TINDAK DENGAN KERJA ING DIPANGGUH. >

< start="77.312" dur="2.969"> AS KEKERJA KANGGO DIPANGGUH. INGKAH INGKANG SBA PINJAMAN TETAPI >

< start="80.282" dur="1.834"> Iki SBA LOANS TAPI RAWATAN KANGGO NAKAU KABUPATEN BARU >

< start="82.117" dur="1.901"> NAMPAK KABUPATEN KABUPATEN APLIKASI KABUPATEN ING SUKU BISA >

< start="84.019" dur="1.8"> NGANGGO ALMOST INGGE BISA SINGLE FDIC INGGRIS BANK INGKE ING NGANGGO. >

< start="85.821" dur="1.766"> FDIC BANK INSURED MANGSA INGGO. AKU EXPEK DENGAN PUTUP NEXT >

< start="87.589" dur="2.501"> AKU NGENTUK OLEH ING MINGGU INGKE ING AKU KANGGO TAMPIL >

< start="90.092" dur="1.7"> KAMI NATE PROSES SANGGO SANGGUH ING INI NGANGGURNA >

< start="91.793" dur="2.702"> PROSES KENE BISA ING ING NGANGGO LAN ING ING ING BASA. >

< start="94.496" dur="2.702"> Lan dibuwang ing dina Sabtu. Dadi, iki bakal dadi luwih gampang >

< start="97.199" dur="2.701"> Dadi, ING AKU SISTEM SIMPLE sing SANGGITU UNTUK KANGGO ING ING ING KUNCI >

< start="99.902" dur="1.132"> SISTEM Kanggo entuk dhuwit ing tangan usaha. >

< start="101.036" dur="2.401"> Tangan Bisnis. UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualitas >

< start="103.438" dur="4.303"> UNTUK KOMPUTER sing Ora Kualifikasi Kanggo Sing, Kita Bakal duwe EKONOMI >

< start="107.743" dur="2.401"> KANGGO, KANGGO NANGKA PROGRAM EKONOMI NGUKTIK TINDAK KE >

< start="110.145" dur="1.067"> PROGRAM TANGGUNG TANGGO UNTUK BASA KANGGO BASA. >

< start="111.213" dur="1.233"> KARYA KARYA. Lan AS KAMPUNG PRESIDEN, KAMI >

< start="112.481" dur="1.733"> Lan AS KANGGO PRESIDEN, KITA NUNGGAL UNEMPLOYMENT >

< start="114.249" dur="1.267"> NUNGGUH INSURAN UNEMPLOYEN UNEMPLOYMENT UNTUK Wong sing KONTAK >

< start="115.517" dur="1.3"> INSURAN UNTUK Wong KONTEN sing ING ING ING NGANGGALANG ING DUA PROGRAM INI >

< start="116.818" dur="2.001"> ING ING ING SULU ING WULANG PROGRAM YANG DITADU ING ING KANGGO >

< start="118.82" dur="1.133"> Bakal DIPANGGULKI INI INI BISAN-ARAH. >

< start="119.955" dur="3.269"> KANGGO. KANGGO NUNG MENGIKUT GAMPANG EKONOMI >

< start="123.225" dur="0.333"> KANGGO NATE ING TINDAKAN IMPACT EKONOMI. >

< start="123.592" dur="1.867"> TEMBANG. Iki bakal Bebarengan karo NEXT >

< start="125.461" dur="1.533"> Iki bakal diatasi karo minggu kepungkur, luwih mbayar >

< start="127.029" dur="2.835"> Telung minggu, Bayar LANGSUNG ING DEPOSIT PALING KABUPATEN >

< start="129.899" dur="1.233"> AKU OTIKAN KANGGO ING PALING KABEH lan NGANGGO >

< start="131.166" dur="1.868"> AKSARI lan kanggo wong sing ora bakal duwe, kita bakal seneng >

< start="133.035" dur="3.836"> Ora Nate Duwe, KAMI NATE NGANGGO MACAP SEMENAN ING MAIL. >

< start="136.872" dur="1.701"> KES PAKAI ING MAIL. TREASURY bakal entuk ADDITIONAL >

< start="138.574" dur="0.399"> CAMPURSAN NUNG MAMPU AKTOR TAMBAHAN. >

< start="138.974" dur="2.168"> AUTHORITIES. NINI NGGOLAH $ 500 Milyun sing Kasedhiya >

< start="141.143" dur="1.834"> NINI NGGOLAH $ 500 Yuta sing KANGGO NGGOLA KARYA DENGAN PERSEKUTUAN >

< start="143.012" dur="2.367"> GAMPANG GAMPANG DUMADU DENGAN KOMUNITAN PEDAN UNTUK PROGRAM EMERGENCY >

< start="145.381" dur="2.001"> ULANGAN PROGRAM EMERGENSYEN sing bakal ngrampungake UP AN >

< start="147.383" dur="1.267"> Sing bakal nggawe UP DOLLAR TRANSLAT FOUR TRADION >

< start="148.684" dur="2.568"> DOLLAR TRILLION EMAS DENGAN KANGGO UNDANG-UNDANG NGAJUKAN NGOKO AMERIKAN >

< start="151.253" dur="2.134"> NUNGGUH DIPANGGUHAN NGOKONG NEGARA AMERIKAN DAN KARYA AMERIKAN IN >

< start="153.389" dur="2.501"> BISNES NEGARA lan KARYA AMERIKAN ING ING PARA TINDAK. >

< start="155.925" dur="1.533"> KANGGO ING UNTUK KANGGO. Pungkasan karo PRESIDEN MENTIONED >

< start="157.493" dur="2.001"> Rampung PRESIDEN MENTIONED 100 APPROXIMATELY DOLLARS TO >

< start="159.495" dur="2.268"> 100 DOLLIK APPROXIMATELI TO HOSPITALS lan Ringgit $ 150 >

< start="161.764" dur="2.401"> HOSPITALS lan $ 150 Milyuner kanggo stats sing duwe spesifik >

< start="164.166" dur="1.3"> STATES YANG Duwe EKONEKSI CORONAVIRUS KHUSUS AS WELL AS >

< start="165.467" dur="1.234"> GAMPANG KORONAVIRUS AS NGANGGO ASAKI KANGGO PENTAKSANA. >

< start="166.735" dur="1.835"> BEDHAN TAMBAHAN MANY. MR. PRESIDEN, ING AKU ESPESIAL >

< start="168.604" dur="2.101"> MR. PRESIDEN, AKU GAMPANG NAMPAK INGKE LAN ING ING >

< start="170.706" dur="0.466"> KANGGO KANGGO LAN PRESIDEN VIS. >

< start="171.173" dur="1.234"> PRESIDEN VICE. ING INGKANG INGGRIS ING GRATIS TO >

< start="172.408" dur="0.266"> ING ING KANGGO MUNGGUL ING USU. >

< start="172.675" dur="1.834"> US. KOMPOK KITA INGKIRI INGKANG >

< start="174.51" dur="0.6"> KOMUNITAN INGKANG KANGGO MUNGSA Dinten. >

< start="175.111" dur="2.201"> THE DAY. Sampeyan Menehi Panuntun AS lan Cepet >

< start="177.313" dur="1.6"> Sampeyan Menehi Panuntun AS lan Cepet Tampilake ING ISI BASA. >

< start="178.948" dur="1.8"> HARI ING ISI MANUSIA. Lan LAGU, KANGGO UNDANG-UNDANG kanggo >

< start="180.783" dur="2.301"> Lan LAMPIRAN, THANK EVERYBODY UNTUK KANGGO BIPARTISAN KANGGO. >

< start="183.085" dur="1.334"> SAIKI KARYA BIPARTISAN. ING AKU KANGGO MUNGGUH >

< start="184.453" dur="2.302"> ING ING KANGGO UNDANG-UNDANG NGEDANGGAL UNTUK KARYA AMERIKA UNTUK >

< start="186.789" dur="0.9"> MEMBANGUN UNTUK KARYA AMERIKA UNTUK EKONOMI AMERIKA. >

< start="187.69" dur="1.934"> EKONOMI AMERIKA. ING PRESIDEN ING SUKU >

< start="189.625" dur="1.401"> PRESIDEN INGKU TANGGO INGKU INGKU KANGGO >

< start="191.06" dur="2.268"> DITANGGALKE INGKU KANGGO NUNG MENGUTUP MUDAH UNTUK MENGETEKA >

< start="193.329" dur="0.666"> Ngalih kanthi gampang kanggo nglindhungi AMERIKA KERJA lan >

< start="194.03" dur="1.7"> AMERIKA lan ngencengi bisnis ing bisnis sing ora bisa dingerteni >

< start="195.765" dur="0.166"> Bisnis ing ING SITUASI sing ora bisa dingerteni. >