196s Пакетот за стимули за разговори на Мнучин, го пофали Конгрес за двопартиска акција images and subtitles

ГРАДИНИ АКТУАЛНО ВО СВЕТОТ. САМО ДОБИ ДА ЗНАЕТЕ, СВЕТЕ, САМО ДОБИ ДА ЗНАЕТЕ ДА, ГОДИШЕ, МНОГУ ДОБРО. МНОГУ добро. ПАКО СЕ МОЕ ДА СМЕЕ ВО ЛАТЛИ САКО ДА СЕ МОЕМЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ ЛАТЛИ, СВЕТЕ WЕ БИДЕ Фантастична Ажурирајте, СВЕТЕ WЕ БИДЕ Фантастично КАКО СЕ ПРАВУВАМЕ, ШТО Е КАКО СЕ ПРАВУВАМЕ, ШТО СЕ СМЕУВА ПОБЕДНИКО ПОВЕЕ. Благодарам. Благодарам. >> Благодарам, МНОГУ МНОГУ, >> Благодарам, МНОГУ, М-р. ПРЕТСЕДАТЕЛ, И ПРВ МО LЕ Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, И ПРВИ МО LЕ ДА СЕ СЛУЧАМ: САКАМ ДА СЕ БЛАГОДАРАМ САКАТЕ ДА СЕ TOЕ СЕ ДА ГО БЛАГОДАРАМ МИКНОТ Мекконел за неговата MITCH McCONNELL ЗА НЕГОВИОТ ЛИДЕРСТВО И САКАМ ДА СЕ IKЕ СЕ Е СЕ ЛИДЕРСИОТ И МОЕ SЕ МОIKЕ ДА САКАМ ДА БЛАГОДАРАМ ЧУКИ ШУМЕР ЗА ДА БЛАГОДАРАМ ЧАКУ ШУМЕР ЗА ЕНОРМИОТ БИПАРТИЗАН ПОДДРШКА НЕ НЕВЕРНА БИПАРТИЗАННА ПОДДРШКА САМО САМО ОВАА БАНКА И МНОГУ САМО НА ОВАА Сметка и МНОГУ СЕНАТОРИ, ДРУГИ РЕПУБЛИКАНИ И СЕНАТЕРИ, ДР REАВНИ РЕПУБЛИКАНИ И ДЕМОКРАТИ ОД РАБОТНО ТИЕЛЕСНО ДЕМОКРАТИ ТОА РАБОТНИ ТИЕЛЕСНО ДО ГОЛЕМИТЕ ПЕТНИ ДЕНИ НА СИТЕ ОД ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТНИ ДЕНИ НА СИТЕ РАБОТА ТОРЕСНА ТЕРКА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ИВОТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ИВОТ ВО СВЕТИТЕ ЛБЈ ЗА ПОСЛЕДНОСТА ВО СВЕТИТЕ ЛБЈ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТИ ДЕНИ И НЕ МОЕМЕ ПЕТНИ ДЕНИ И НЕ МОЕМЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ САМО ДОСТАВНИ СО ПОВЕЕ ПОВЕЕ СО НЕПРЕЦЕДЕНТИВЕН ОДГОВОР ОД НЕПРЕЦЕНДИРАНО ОДГОВОР ОД СЕНАТИТЕ ЗА ЗАШТИТА НА АМЕРИКАН СЕНЕТ ЗА ЗАШТИТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО ОВАА СОСТОЈБА. ОВАА СОСТОЈБА. ПРЕТСЕДАТЕТО Е НАДВОРЕШНА МНОГУ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБЕДИНЕТЕ МНОГУ ОД ОВИЕ НО, БЕГАШ ДА БИДЕ БЕЗ БРЗО ОД ОВАА НО, МОЕ ДА БИДЕ БЕЗ БЕЗ ДА ГО ОДГОВИМЕ. Одете преку нив. ПРОТИВ, МАЛО РЕВИЗИЈА НА БИЗНИС ПРОТИВ, МАЛКИ БИЗНИС РЕТЕНЦИИ КОНДАРИ, ОВОЈ COЕ ГО ПОВЕЕ РУГИ Кредити, ОВОЈ COЕ ПОВЕЕ РУНО 50% од ПРИВАТНИОТ ПЕAYАР ВО 50% од ПРИВАТНИОТ ПЕРИЛАЛ ВО МАЛИ БИЗНИС КАДЕ WEЕ Е МАЛНИ БИЗНИСИ КАДЕ Е БЕЗБЕДНО ПРАВИМЕ кредити што ќе ВЕДНО ДОБИТЕ КОИ КОИ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ Осум недели на саларите НАДВОРЕШНИТЕ ОБЕДИНЕВИ СЕДЕКИ НА ПАРИРАА САМО ДАЛИ ДА ГИ ОБИДУВАТЕ РАБОТНИЦИ КАКО ДА ГО ПРАВИЛАТЕТЕ РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ И ГОДИНИ. ВРАБОТУВА И НАГОВОР. И ТОА КОANАРИ BEЕ БИДЕ ЗАБОЛНИ И ТОА КОANАРИ BEЕ FORЕ ЗАБОЛУВААТ НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ДОЛГО НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ОД РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТНИЦИТЕ. КАКО ГО ВРАБОТЕНИТЕ РАБОТНИЦИТЕ РАБОТНИЦИ. ОВИЕ САБА КАРКИ, НО ТЕРАЗИРАЕ ОВИЕ САБОВНИ КАРИНИ, НО БАРАЕТЕ ILLЕ ИСТАНЕТЕ НОВИ РЕГУЛАЦИИ SЕ ИМАА НОВИ РЕГУЛАЦИИ ОБВРЗУВА ALЕ НА СЕКОЈ СЕКОЈ Единствен ОБЕЗБЕДУВА ALЕ НА СИТЕ СЕДНИ ЕДНИЦИСКИ ОСВОТНИ БАНКИ ДА СЕ ОСТАВУВААТ ОВОЈ. ФДИК ОСИГУРНА БАНКА ДА ЈА ДА ЈА ОВИЕ. ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНАТА недела ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНАТА ВЕДЕНА Е ИМАМЕ МНОГУ Едноставна ILLЕ ИМАМЕ МНОГУ ЕДНОСТА ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОАТ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ И РАЗГОВОРИТЕ САМО ДЕН. И РАСПРЕДЕНА ВО САМО ДЕН. ПО ОВОЈ Е БИДЕ МНОГУ Едноставно ПО ОВОЈ WЕ БИДЕ МНОГУ ЕДНОСТАВЕН СИСТЕМ ЗА ДА ГО ДОБИЕ ПАРИТЕ ВО МАЛ СИСТЕМ ДА ГО ДОБИТЕ ПАРИ ВО МАЛИ БИЗНИСНИ РАБОТИ. РАБОТНИ РАБОТИ. ЗА КОМПАНИИ, кои НЕ Е КВАЛИФИ ЗА КОМПАНИИ, КОИ НЕ Е КВАЛИФИРАНА ЗА ТОА, ИМАМЕ ЕКОНОМСКА ЗА ТОА, ИМАМЕ ЕКОНОМСКА ПРОГРАМА НА ДАНОЦИТЕ ПОВТОРНИ ДА ПРОГРАМА НА ДАНИЦИ ЗА ДАНОЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИ РАБОТНИЦИ. РАБОТНИ РАБОТНИЦИ. И како што рече ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, НЕ И како што рече ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, САМО ЗАБОЛУВАМЕ ОБРАЗОВАНИЕ ПОДГОТВОРИТЕ ОСИГУРУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУЕ ШТО НЕ СЕ ОСИГУРУВАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ МОАТ ДА СЕ ОВДЕ ДВЕ ПРОГРАМИ ТОА ПОДГОТВЕТЕ ОД ОВИЕ ДВЕ ПРОГРАМИ КОИ BEЕ СЕ УПРАВУВАТЕ СЕ BEЕ СЕ УПРАВУВАТЕ ДА СЕ КАКО ГРАДИТЕ. Државите. ИСТО ИМАМЕ ЕКОНОМСКО ВЛИЈАНИЕ ИМА ИМАМЕ ЕКОНОМСКИ ПЛАТНИ ИСПИТУВАА. ПЛААА. ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНОСТА ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНИТЕ Три недели, ДИРЕКТНИ ПЛААИ Три СЕБЕ, ДИРЕКТНИ ПЛААИ ВО НАЈДОБРИСКИОТ ДЕПОЗИТЕ НА Луѓето ВО НАЈДОБРИИТЕ СМЕТКИ ЗА СЛЕДНИЦИ НА ЛУ PEЕТО И ЗА ОВИЕ ТОА СМЕТКОВИ И ЗА ОВИЕ КОИ НЕ МОАТ, WEЕ BEЕ БИДЕ НЕ СМЕЕТЕ, WEЕ Е ДА ГО ПРАВИМЕ НАПРАВИТЕ ВО МАШАТА. ПРОВЕРИТЕ ВО РАЗВОЈОТ. БЕЗБЕДНОСТА HAЕ ADDЕ ДОДАТОЦИ БЕЗБЕДНОСТА HAЕ ADDЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ. ОРГАНИ Имаме 500 милијарди американски долари што можеме Имаме 500 милијарди американски долари што можеме да ги користиме за да работиме со федералниот УПОТРЕБА ДА РАБОТЕТЕ СО ФЕДЕРАЛНА РЕЗЕРВИРАНА ЗА ПРОГРАМИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА РЕЗЕРВИРА ЗА ПРОГРАМИ ЗА ИЗВЕДНИЦИТЕ, КОИ REЕ СЕ СОГЛАСААТ ДА СЕ ТОА CЕ ГО УПОТРЕБУВА ДА ДОПОЛНИТЕЛНИ Четврти трилиони долар ДОПОЛНИТЕЛНИ ЧЕТВРИ ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ ДА Е ПОТРЕБНИ ДА ПОДДРШКАТ АМЕРИКАН ДА ПОТРЕБНО ДА ПОДДРШИМЕ АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС И АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ ВО БИЗНИС И АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ НА НЕПРЕЦЕДЕНТНИ НАЧИН. НЕПРЕЦЕНДЕН ПАТ. ЗАВРШНО ПРЕТСЕДАТЕТО МЕНТИЕН Конечно, ПРЕТСЕДАТЕТО Спомна 100 ОДГОВОРНИ ДОЛАРИ ДО 100 ДОГОВОРНИ ДОЛАРИ ДО ГОЛЕМИТЕ И 150 милијарди американски долари БОЛНИЦИ И 150 милијарди американски долари на државите што имаат посебни ДРATАВИ, кои имаат посебни коронавирусни екстензии како што е добро КОРОНАВИРУС ТРУДИ ДА СЕ ДОБАВ КАКО МНОГУ ДОПОЛНИТЕЛНИ СЕ. МНОГУ ДОПОЛНИТЕЛНИ СЕ. Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САМО САКАМ Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САМО САКАМ ДА БЛАГОДАРАМЕ И ДА БЛАГОДАРАМ И ВА THEА ПРЕТСЕДАТЕЛ. ВИЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ. ВИЕ СЕ ДОГОВОРНО ДОСТАПНО ДА ВИЕ СЕ ДОГОВОРНО ДОСТАВНИ КОН САД. САД ПОСТОЈАНУВАМЕ СИТЕ ПРЕСУДА НИЕ ГО ОБВРСУВАМЕ СВЕТНО ПРЕД ДЕН. ДЕН ВАШАТ НАДВОРЕШНА УПРАВУВАЕ И БРЗО ВАШАТЕ НАДВОРЕШНИ ВАШАНИЦИ И БЕЗ РАБОТНИ ОДГОВОРИ ЗА МНОГУ РЕШУВАА. ОДЛУКИ ЗА МНОГУ ПРАШАА. И ПОТВРД, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ДЕЛ ЗА И ПОВЕЕ, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ЗА ДОГОВОРНА БИБАРТИЗАНСКА РАБОТА. ТОА ГОЛЕМА БИПАРТИСНА РАБОТА. ОВА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ЕНЕРМИВНО ОВА ДА СЕ ОБЕДУВА ПОВЕЕ ПОМОШНА ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ РАБОТНИК ЗА ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ РАБОТНИК ЗА АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. Претседателот беше многу ПРЕТСЕДАТЕКОТ СЕ ДОБИВНО ДВЕЕ ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕС ДЕТЕРИМИРАНА КАКО КОНГРЕС БЕЗ ПОСТАВУВА БРЗО ДА ЗАШТИТИ ДВДЕТЕ Брзо да ги заштитиме америчките работници кои работат со тешко работење и ТРУДНИ РАБОТНИ АМЕРИЦИ И БИЗНИС ВО ОВОЈ НЕПРЕЦЕНДЕНИ БИЗНИС ВО ОВАА НЕПРЕЦЕДЕНТИРАНА СОСТОЈБА.

Пакетот за стимули за разговори на Мнучин, го пофали Конгрес за двопартиска акција

Treasury Secretary Steven Mnuchin spoke to press during the White House Coronavirus Task Force press briefing. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is one of the leading business networks on television, having topped CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year in 2018. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX Corporation, FBN is a unit of FOX News Media and has bureaus in Chicago, Los Angeles, and Washington, D.C. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
employees, chuck schumer, dems, coronavirus relief aid, steve mnuchin, coronavirus pandemic, MItch McConnell, coronavirus, covid 19, nancy pelosi, businesses, news, small businesses, politics, democrats, corporate bailouts, us economy, gop senators, treasury secretary, us congress, us lawmakers, Fox Business Network, FBN, White House coronavirus press briefing, republicans, Fox Business, trillion dollar bill, coronavirus relief, Senate Majority Leader, american workers, senators,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.102" dur="1.8"> ГРАДИНИ АКТУАЛНО ВО СВЕТОТ. САМО ДОБИ ДА ЗНАЕТЕ, СВЕТЕ, >

< start="2.904" dur="0.833"> САМО ДОБИ ДА ЗНАЕТЕ ДА, ГОДИШЕ, МНОГУ ДОБРО. >

< start="3.771" dur="2.101"> МНОГУ добро. ПАКО СЕ МОЕ ДА СМЕЕ ВО ЛАТЛИ >

< start="5.906" dur="1.434"> САКО ДА СЕ МОЕМЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВАМЕ ЛАТЛИ, СВЕТЕ WЕ БИДЕ Фантастична >

< start="7.341" dur="2.668"> Ажурирајте, СВЕТЕ WЕ БИДЕ Фантастично КАКО СЕ ПРАВУВАМЕ, ШТО Е >

< start="10.011" dur="0.432"> КАКО СЕ ПРАВУВАМЕ, ШТО СЕ СМЕУВА >

< start="10.445" dur="0.399"> ПОБЕДНИКО ПОВЕЕ. Благодарам. >

< start="10.878" dur="1.668"> Благодарам. >> Благодарам, МНОГУ МНОГУ, >

< start="12.547" dur="0.867"> >> Благодарам, МНОГУ, М-р. ПРЕТСЕДАТЕЛ, И ПРВ МО LЕ >

< start="13.447" dur="2.102"> Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, И ПРВИ МО LЕ ДА СЕ СЛУЧАМ: САКАМ ДА СЕ БЛАГОДАРАМ >

< start="15.582" dur="1.768"> САКАТЕ ДА СЕ TOЕ СЕ ДА ГО БЛАГОДАРАМ МИКНОТ Мекконел за неговата >

< start="17.352" dur="1.466"> MITCH McCONNELL ЗА НЕГОВИОТ ЛИДЕРСТВО И САКАМ ДА СЕ IKЕ СЕ Е СЕ >

< start="18.853" dur="2.668"> ЛИДЕРСИОТ И МОЕ SЕ МОIKЕ ДА САКАМ ДА БЛАГОДАРАМ ЧУКИ ШУМЕР ЗА >

< start="21.522" dur="1"> ДА БЛАГОДАРАМ ЧАКУ ШУМЕР ЗА ЕНОРМИОТ БИПАРТИЗАН ПОДДРШКА НЕ >

< start="22.523" dur="2.135"> НЕВЕРНА БИПАРТИЗАННА ПОДДРШКА САМО САМО ОВАА БАНКА И МНОГУ >

< start="24.692" dur="1.835"> САМО НА ОВАА Сметка и МНОГУ СЕНАТОРИ, ДРУГИ РЕПУБЛИКАНИ И >

< start="26.561" dur="2.101"> СЕНАТЕРИ, ДР REАВНИ РЕПУБЛИКАНИ И ДЕМОКРАТИ ОД РАБОТНО ТИЕЛЕСНО >

< start="28.696" dur="2.035"> ДЕМОКРАТИ ТОА РАБОТНИ ТИЕЛЕСНО ДО ГОЛЕМИТЕ ПЕТНИ ДЕНИ НА СИТЕ >

< start="30.765" dur="0.866"> ОД ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТНИ ДЕНИ НА СИТЕ РАБОТА >

< start="31.633" dur="1.5"> ТОРЕСНА ТЕРКА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ИВОТ >

< start="33.134" dur="2.635"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ИВОТ ВО СВЕТИТЕ ЛБЈ ЗА ПОСЛЕДНОСТА >

< start="35.77" dur="2.001"> ВО СВЕТИТЕ ЛБЈ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТИ ДЕНИ И НЕ МОЕМЕ >

< start="37.772" dur="2.802"> ПЕТНИ ДЕНИ И НЕ МОЕМЕ ДА БИДЕ ПОВЕЕ САМО ДОСТАВНИ СО >

< start="40.575" dur="2.968"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ СО НЕПРЕЦЕДЕНТИВЕН ОДГОВОР ОД >

< start="43.545" dur="1.133"> НЕПРЕЦЕНДИРАНО ОДГОВОР ОД СЕНАТИТЕ ЗА ЗАШТИТА НА АМЕРИКАН >

< start="44.712" dur="1.134"> СЕНЕТ ЗА ЗАШТИТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО >

< start="45.88" dur="0.7"> РАБОТНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС ВО ОВАА СОСТОЈБА. >

< start="46.581" dur="1.801"> ОВАА СОСТОЈБА. ПРЕТСЕДАТЕТО Е НАДВОРЕШНА МНОГУ >

< start="48.416" dur="2.068"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБЕДИНЕТЕ МНОГУ ОД ОВИЕ НО, БЕГАШ ДА БИДЕ БЕЗ БРЗО >

< start="50.485" dur="1.567"> ОД ОВАА НО, МОЕ ДА БИДЕ БЕЗ БЕЗ ДА ГО ОДГОВИМЕ. >

< start="52.086" dur="1.701"> Одете преку нив. ПРОТИВ, МАЛО РЕВИЗИЈА НА БИЗНИС >

< start="53.821" dur="1.801"> ПРОТИВ, МАЛКИ БИЗНИС РЕТЕНЦИИ КОНДАРИ, ОВОЈ COЕ ГО ПОВЕЕ РУГИ >

< start="55.657" dur="3.302"> Кредити, ОВОЈ COЕ ПОВЕЕ РУНО 50% од ПРИВАТНИОТ ПЕAYАР ВО >

< start="58.96" dur="2.101"> 50% од ПРИВАТНИОТ ПЕРИЛАЛ ВО МАЛИ БИЗНИС КАДЕ WEЕ Е >

< start="61.062" dur="3.002"> МАЛНИ БИЗНИСИ КАДЕ Е БЕЗБЕДНО ПРАВИМЕ кредити што ќе >

< start="64.065" dur="1.434"> ВЕДНО ДОБИТЕ КОИ КОИ СЕ ДА ГО ПОДНЕСУВАТЕ Осум недели на саларите >

< start="65.5" dur="2.702"> НАДВОРЕШНИТЕ ОБЕДИНЕВИ СЕДЕКИ НА ПАРИРАА САМО ДАЛИ ДА ГИ ОБИДУВАТЕ РАБОТНИЦИ >

< start="68.203" dur="2.101"> КАКО ДА ГО ПРАВИЛАТЕТЕ РАБОТНИЦИ ВРАБОТЕНИ И ГОДИНИ. >

< start="70.338" dur="1.801"> ВРАБОТУВА И НАГОВОР. И ТОА КОANАРИ BEЕ БИДЕ ЗАБОЛНИ >

< start="72.173" dur="1.734"> И ТОА КОANАРИ BEЕ FORЕ ЗАБОЛУВААТ НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ДОЛГО >

< start="73.908" dur="3.402"> НА КРАЈОТ НА ПЕРИОДОТ КАКО ОД РАБОТНИТЕ РАБОТНИЦИ РАБОТНИЦИТЕ. >

< start="77.312" dur="2.969"> КАКО ГО ВРАБОТЕНИТЕ РАБОТНИЦИТЕ РАБОТНИЦИ. ОВИЕ САБА КАРКИ, НО ТЕРАЗИРАЕ >

< start="80.282" dur="1.834"> ОВИЕ САБОВНИ КАРИНИ, НО БАРАЕТЕ ILLЕ ИСТАНЕТЕ НОВИ РЕГУЛАЦИИ >

< start="82.117" dur="1.901"> SЕ ИМАА НОВИ РЕГУЛАЦИИ ОБВРЗУВА ALЕ НА СЕКОЈ СЕКОЈ Единствен >

< start="84.019" dur="1.8"> ОБЕЗБЕДУВА ALЕ НА СИТЕ СЕДНИ ЕДНИЦИСКИ ОСВОТНИ БАНКИ ДА СЕ ОСТАВУВААТ ОВОЈ. >

< start="85.821" dur="1.766"> ФДИК ОСИГУРНА БАНКА ДА ЈА ДА ЈА ОВИЕ. ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНАТА недела >

< start="87.589" dur="2.501"> ИЗВЕДУВАМЕ СО КРАЈ НА СЛЕДНАТА ВЕДЕНА Е ИМАМЕ МНОГУ Едноставна >

< start="90.092" dur="1.7"> ILLЕ ИМАМЕ МНОГУ ЕДНОСТА ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОАТ ДА СЕ ДОБИРАТЕ >

< start="91.793" dur="2.702"> ПРОЦЕС КОГА ОВОЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ И РАЗГОВОРИТЕ САМО ДЕН. >

< start="94.496" dur="2.702"> И РАСПРЕДЕНА ВО САМО ДЕН. ПО ОВОЈ Е БИДЕ МНОГУ Едноставно >

< start="97.199" dur="2.701"> ПО ОВОЈ WЕ БИДЕ МНОГУ ЕДНОСТАВЕН СИСТЕМ ЗА ДА ГО ДОБИЕ ПАРИТЕ ВО МАЛ >

< start="99.902" dur="1.132"> СИСТЕМ ДА ГО ДОБИТЕ ПАРИ ВО МАЛИ БИЗНИСНИ РАБОТИ. >

< start="101.036" dur="2.401"> РАБОТНИ РАБОТИ. ЗА КОМПАНИИ, кои НЕ Е КВАЛИФИ >

< start="103.438" dur="4.303"> ЗА КОМПАНИИ, КОИ НЕ Е КВАЛИФИРАНА ЗА ТОА, ИМАМЕ ЕКОНОМСКА >

< start="107.743" dur="2.401"> ЗА ТОА, ИМАМЕ ЕКОНОМСКА ПРОГРАМА НА ДАНОЦИТЕ ПОВТОРНИ ДА >

< start="110.145" dur="1.067"> ПРОГРАМА НА ДАНИЦИ ЗА ДАНОЦИТЕ ДА СЕ РАБОТИ РАБОТНИЦИ. >

< start="111.213" dur="1.233"> РАБОТНИ РАБОТНИЦИ. И како што рече ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, НЕ >

< start="112.481" dur="1.733"> И како што рече ПРЕТСЕДАТЕЛОТ, САМО ЗАБОЛУВАМЕ ОБРАЗОВАНИЕ >

< start="114.249" dur="1.267"> ПОДГОТВОРИТЕ ОСИГУРУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ ЗА ЛУЕ ШТО НЕ СЕ >

< start="115.517" dur="1.3"> ОСИГУРУВАЕ ЗА ЛУЕ КОИ НЕ МОАТ ДА СЕ ОВДЕ ДВЕ ПРОГРАМИ ТОА >

< start="116.818" dur="2.001"> ПОДГОТВЕТЕ ОД ОВИЕ ДВЕ ПРОГРАМИ КОИ BEЕ СЕ УПРАВУВАТЕ СЕ >

< start="118.82" dur="1.133"> BEЕ СЕ УПРАВУВАТЕ ДА СЕ КАКО ГРАДИТЕ. >

< start="119.955" dur="3.269"> Државите. ИСТО ИМАМЕ ЕКОНОМСКО ВЛИЈАНИЕ >

< start="123.225" dur="0.333"> ИМА ИМАМЕ ЕКОНОМСКИ ПЛАТНИ ИСПИТУВАА. >

< start="123.592" dur="1.867"> ПЛААА. ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНОСТА >

< start="125.461" dur="1.533"> ОВИЕ BEЕ БЕЗ СЛЕДНИТЕ Три недели, ДИРЕКТНИ ПЛААИ >

< start="127.029" dur="2.835"> Три СЕБЕ, ДИРЕКТНИ ПЛААИ ВО НАЈДОБРИСКИОТ ДЕПОЗИТЕ НА Луѓето >

< start="129.899" dur="1.233"> ВО НАЈДОБРИИТЕ СМЕТКИ ЗА СЛЕДНИЦИ НА ЛУ PEЕТО И ЗА ОВИЕ ТОА >

< start="131.166" dur="1.868"> СМЕТКОВИ И ЗА ОВИЕ КОИ НЕ МОАТ, WEЕ BEЕ БИДЕ >

< start="133.035" dur="3.836"> НЕ СМЕЕТЕ, WEЕ Е ДА ГО ПРАВИМЕ НАПРАВИТЕ ВО МАШАТА. >

< start="136.872" dur="1.701"> ПРОВЕРИТЕ ВО РАЗВОЈОТ. БЕЗБЕДНОСТА HAЕ ADDЕ ДОДАТОЦИ >

< start="138.574" dur="0.399"> БЕЗБЕДНОСТА HAЕ ADDЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ. >

< start="138.974" dur="2.168"> ОРГАНИ Имаме 500 милијарди американски долари што можеме >

< start="141.143" dur="1.834"> Имаме 500 милијарди американски долари што можеме да ги користиме за да работиме со федералниот >

< start="143.012" dur="2.367"> УПОТРЕБА ДА РАБОТЕТЕ СО ФЕДЕРАЛНА РЕЗЕРВИРАНА ЗА ПРОГРАМИ ЗА ИНТЕРГЕНЦИЈА >

< start="145.381" dur="2.001"> РЕЗЕРВИРА ЗА ПРОГРАМИ ЗА ИЗВЕДНИЦИТЕ, КОИ REЕ СЕ СОГЛАСААТ ДА СЕ >

< start="147.383" dur="1.267"> ТОА CЕ ГО УПОТРЕБУВА ДА ДОПОЛНИТЕЛНИ Четврти трилиони долар >

< start="148.684" dur="2.568"> ДОПОЛНИТЕЛНИ ЧЕТВРИ ТРИЛИОННИ ДОЛАРИ ДА Е ПОТРЕБНИ ДА ПОДДРШКАТ АМЕРИКАН >

< start="151.253" dur="2.134"> ДА ПОТРЕБНО ДА ПОДДРШИМЕ АМЕРИКАНСКИ БИЗНИС И АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ ВО >

< start="153.389" dur="2.501"> БИЗНИС И АМЕРИКАНСКИ РАБОТНИЦИ НА НЕПРЕЦЕДЕНТНИ НАЧИН. >

< start="155.925" dur="1.533"> НЕПРЕЦЕНДЕН ПАТ. ЗАВРШНО ПРЕТСЕДАТЕТО МЕНТИЕН >

< start="157.493" dur="2.001"> Конечно, ПРЕТСЕДАТЕТО Спомна 100 ОДГОВОРНИ ДОЛАРИ ДО >

< start="159.495" dur="2.268"> 100 ДОГОВОРНИ ДОЛАРИ ДО ГОЛЕМИТЕ И 150 милијарди американски долари >

< start="161.764" dur="2.401"> БОЛНИЦИ И 150 милијарди американски долари на државите што имаат посебни >

< start="164.166" dur="1.3"> ДРATАВИ, кои имаат посебни коронавирусни екстензии како што е добро >

< start="165.467" dur="1.234"> КОРОНАВИРУС ТРУДИ ДА СЕ ДОБАВ КАКО МНОГУ ДОПОЛНИТЕЛНИ СЕ. >

< start="166.735" dur="1.835"> МНОГУ ДОПОЛНИТЕЛНИ СЕ. Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САМО САКАМ >

< start="168.604" dur="2.101"> Г. ПРЕТСЕДАТЕЛ, САМО САКАМ ДА БЛАГОДАРАМЕ И >

< start="170.706" dur="0.466"> ДА БЛАГОДАРАМ И ВА THEА ПРЕТСЕДАТЕЛ. >

< start="171.173" dur="1.234"> ВИЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ. ВИЕ СЕ ДОГОВОРНО ДОСТАПНО ДА >

< start="172.408" dur="0.266"> ВИЕ СЕ ДОГОВОРНО ДОСТАВНИ КОН САД. >

< start="172.675" dur="1.834"> САД ПОСТОЈАНУВАМЕ СИТЕ ПРЕСУДА >

< start="174.51" dur="0.6"> НИЕ ГО ОБВРСУВАМЕ СВЕТНО ПРЕД ДЕН. >

< start="175.111" dur="2.201"> ДЕН ВАШАТ НАДВОРЕШНА УПРАВУВАЕ И БРЗО >

< start="177.313" dur="1.6"> ВАШАТЕ НАДВОРЕШНИ ВАШАНИЦИ И БЕЗ РАБОТНИ ОДГОВОРИ ЗА МНОГУ РЕШУВАА. >

< start="178.948" dur="1.8"> ОДЛУКИ ЗА МНОГУ ПРАШАА. И ПОТВРД, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ДЕЛ ЗА >

< start="180.783" dur="2.301"> И ПОВЕЕ, БЛАГОДАРАМЕ СЕКОЈ ЗА ДОГОВОРНА БИБАРТИЗАНСКА РАБОТА. >

< start="183.085" dur="1.334"> ТОА ГОЛЕМА БИПАРТИСНА РАБОТА. ОВА СЕ СМЕЕ ДА СЕ ЕНЕРМИВНО >

< start="184.453" dur="2.302"> ОВА ДА СЕ ОБЕДУВА ПОВЕЕ ПОМОШНА ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ РАБОТНИК ЗА >

< start="186.789" dur="0.9"> ПОМОШ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ РАБОТНИК ЗА АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. >

< start="187.69" dur="1.934"> АМЕРИКАНСКА ЕКОНОМИЈА. Претседателот беше многу >

< start="189.625" dur="1.401"> ПРЕТСЕДАТЕКОТ СЕ ДОБИВНО ДВЕЕ ДА СЕ ДА СЕ КОНГРЕС >

< start="191.06" dur="2.268"> ДЕТЕРИМИРАНА КАКО КОНГРЕС БЕЗ ПОСТАВУВА БРЗО ДА ЗАШТИТИ >

< start="193.329" dur="0.666"> ДВДЕТЕ Брзо да ги заштитиме америчките работници кои работат со тешко работење и >

< start="194.03" dur="1.7"> ТРУДНИ РАБОТНИ АМЕРИЦИ И БИЗНИС ВО ОВОЈ НЕПРЕЦЕНДЕНИ >

< start="195.765" dur="0.166"> БИЗНИС ВО ОВАА НЕПРЕЦЕДЕНТИРАНА СОСТОЈБА. >