196s Mnuchin ngobrolkeun pakét rangsangan, muji Kongrés pikeun tindakan bipartisan images and subtitles

GAMPUNG AKSUN AKTIF ING DUNIA. DIA GATTEN NU DIACARI NU, NGENTOT. DIA SATU NU NU NU DENGAN HENTEU, NANGKEUN, SANGATNA. SANGAT KANGGO. JADI AKU NUNG NU KAYU NYAWA DI LITTLE JADI AKU NUNG NU TAPI NU TINGKATKEUN, TANGGALKEUN AYA PADAKONAN UPDATE, NGANGGANGKEU AYA AKAN FANTASTIK KONTOH KITA GALING, APA ANIMANA Kumaha Kami ngalakukeun, Naon anu INGIN INGIN. NINCIHKAN. TERIMA KASIH. TERIMA KASIH. >> SUKA HENTEU DENGAN PULANG >> TERIMA KASIH DENGAN PULANG, MR. PRESIDENT, ANTARI ANTARI ANTARI MR. PRESIDENT, ARTING NU NGENTAKKEUN SAPI NU NGADI SAYU AKAN HENTEU NGIMPAN HANYA MITCH McCONNELL UNTUK NYA MITCH McCONNELL UNTUK KEPIMPINAN HIS DAN Kuring ANAK DIAJAKI PEMIMPINAN AND AKU HENTEU HENTEU KANGGO KOLEKSI SEKOLAH KANGGURU UNTUK KEBANGSAAN SEKOLAH UNTUK SUKU KANGGURUAN BIPARTISAN ENTEK KITA DAFTUNG NU KOMPOTEN BIPARTISAN KITA NUNGGAL KANGGO ING APA ATAU MANYANA HAD PADAN BAKAL INI DAN SENATOR BANYAK, REPUBLIKAN ANAK DAN SENATOR, BOTH REPUBLICANS AND DEMOKRATS anu digawekeun digarap DEMOKRATKE ANTARA GOLEK ANTARI ANJEUN ING DESA PANGKINAN DARI ATAWA LEUTAS ING DESA PANGGUNG TINGKAT ING ATAWA INTAS TASK. TEUJI TASK. PRESIDEN SAID I GOT TO LIVE PANGGUNG SENTIASA AKU DAPAT HENTEU DI KAMPUNG LBJ UNTUK PANGKAT DI KAMPUNG LBJ UNTUK DARI LIMA LIMA DENGAN AND Urang NGENTUH LIMA Dinten sareng Urang Henteu Kéngingkeun deui HANYA DITAYANGKEUN DENGAN RESPONSE UNPRECEDENTED DENGAN RESPON KANGGURU DI SENATE UNTUK MELEKA AMERIKAN SENATE UNTUK NGALAYANGKEUN AMERIKAN KANGGURU sareng NEGERI AMERIKAN DI Pangusaha sareng Usaha Améria dina SITUASI ieu. SITUASI Ieu. PRESIDEN SAHA NU LUKAS MANUSIA PRESIDEN NU NU TAPI MANY NU TAPI TAPI LET AKU HANYA Cepet DARI INI TAPI LET ME AKAN HANYA Cepet MAJI ATAU. PULANGKEUN SIEUN. LAGI, KOMUNITAS PERNIAGAAN BUKU LAGI, PINJAMAN GELENG BISA PERNIAGAAN, INGKEUN KANGGURU RÉSUR PINJAMAN, KANGGO NU KUMENTO 50% ING PAYROLL PRIVATE IN 50% PAYROLL PRIVATE DI PERNIAGAAN DI SMPETÉS DI SAHA NANGGANG Usaha TIAK ING NGATOSKEUN KITA GELENGKEUN AYA GAMPIRAN NU TELAH KANGGO GAMPANG TANGGALKEUN KANGGOAN KANGGO NGEBAB ANTARI ING TARI NGALAMUN MINGGU WANGGUJEWARI TARI SENTONG AS AS LONG AS NGEROSA KANGGURU AS LONG AS DIA NGERITA KANGGO GURU EMPLOYED AND OVERHEAD. GELAS DAN OVERHEAD. AND ANTARA PINTU AKAN DIPANGGO AND ING KELANGGAN AYA DIDANGKEUN ING AKHAT TEMPAT AS LONG DI AKHIR TEMPAT AS LONG AS DENGAN KEKEBUTAN GOLEK DIPANGGUNG. AS SUMBER KEPANGSAEUNG DIPASARKAN. INGIN NYAIN SBA PINJAMAN TAPI INGKEUN AYA PINTU SBA NGAPUNKAN KECAPONAN AYA NANGGALKEUN KABUPATEN BARU AKAN NUNGGULKEUN KABUPATEN KABEH NU TUJUAN HENTEU NGANUTKEUN ALMOSTAT EVERY SINGLE FDIC INSURED BANK TO MAKE IT. FDIC BANK INSURED TO MAKE INGKI. Kuring ngempelkeun ku akhir minggu ka Kuring NGAMBUNGKEUN KANGGO MINGGU NGÉNGAN NGÉSGAN MINGGU RÉTÉNA MANGSA DENGAN SIMPLE SANGAT Kami bakal boga préparasi SIMPLE ING INI BISA KUMAHA PROSES INI DIA DAPAT DESANGGO ARI DI PUTRA ING Dinten. AND DISPERSED DI HARI ING. KATA SATU INGU BUDAK SANGGU Janten INGIN SIEUN SISTEM SIMPLE SANGGU MANGSA INGKEUN INTAN KUNTUNG SISTEM UNTUK MANGKEUN INTAN KUNTUNG NEGARA BISA. KOMUNITAS BISA. UNTUK SYARIKAT YANG DUKTU SUKU UNTUK PERTANDINGAN YANG AYA KANGGO KANGGO, KANGGO BATANG EKONOMI UNTUK NAJI, KITA BISA PROGRAM EKONOMI NGUKSANG PAUKNA PROGRAM TANGGALJUK CUKAI UNTUK MANGSA KANGGURAN. KAWASAN RAWA. AND AS SAJAK PRESIDEN, KAMI AND AS SAJAK PRESIDEN, KAMI NANGGALKEUN UNEMPLOYMENT AYA GOLEKTIKAN INSURAN UNEMPLOYMENT UNTUK UNTUK Jalma anu henteu JAWABAN UNTUK RAKSIA TUNGGU INGKEJI INGKEJI INI DUA DUA PROGRAM TI FIT INTO ING DUA PROGRAM KONTAK INGAT PADI DIA KAYU DIA ADMINISTERED YOU INGNA KANGGO. KANGGO. Urang Sateuacana ngagaduhan épéktonik Urang Sateuacana ngagaduhan BAYAR IMPACT EKONOMI. BAYAR. INGIN INGIN UNTUK NEXT NEGARA INGIN INGIN UNTUK TIGA NEGARA TIAS INGKAH, KAYU BAYAR TIGA WAKTU, BAYANG TAMPIL INT KANGGOAN RAKYATANG PALING TANGGAL AKUN PENTING AKSARA PALING PUTRAAN ATAWA KANA ANTARA AKSARI sareng kanggo anu teu kagungan, urang bakal nganggur NGARUJE, AYA NUNGGUH, HENTEU AYA NU NU ANAK ANAK DI MAIL. SEMAK DI MAIL. KECAKTAN TUNGGUH ADDITIONAL KECAKTOHAN KANGGO MANGSA AKTOR. AUTHORITIES. Kami boga $ 500 Milyar yén Kami tiasa Kami boga $ 500 Milyar yén Kami tiasa dianggo pikeun digawekeun THE FEDERAL GUNTAK GAMPANG DENGAN RESERI FEDERAL UNTUK PROGRAM EMERGENCY NAMBAH PROGRAM EMERGENSI KANGGO NU TUNGGU UPATANG ANU SATU AYA NU TUNGGUH UNTUK DATANG DUA LATIHAN DITAPTOR DUA LATIHAN EMAS DOLLAR KUNGSA DIAJAKAT UNTUK SOKONGAN AMERIKAN KUNG ING DIPANGGU UNTUK NANGGANG Usaha AMERIKAN DAN BIKIR AMERIKAN DI BISNIS DAN BISNERIKA AMERIKAN ING DUANG UNPRECEDENTED. Cara Anu Henteu. PUTIH PERHENTEAN HENTEUS PUTIH PRESIDENT MENTIONED 100 APPROXIMATELY DOLLARS TO 100 APPROXIMATELY DOLLAR TO HOSPITALS AND A $ 150 Milyun TO HOSPITAL JEUNG A $ 150 Milyuner pikeun STATES Éta boga Spesialisasi LANGKAH-APA YANG DENGAN PELAKONAN CORONAVIRUS EKSPESEN AS WELL AS TAMPILAN CORONAVIRUS AS WELL AS MANAWA TAMBAHKEUN. BANYAKKAN TUTUP. MR. PRESIDENT, Kuring GANTI HENTEU MR. PRESIDENT, sim kuring GANTI HENTEU MANGSA NU DENGAN ANDA UNTUK SUKU DENGAN AND PRESIDENTE VICE. PRESIDENT VICE. SINI NU DIANGGURAN SANGGURNA SINI Nuju SUMBANG KECAP. US. Kami nyarioskeun Kami nyembadé dina dinten ieu. THE DAY. YOU GAVE US GUIDANCE AND CEPAT YOU GAVE US GUIDANCE AND CEPOT DECISIONS ON ISYÉS HANYA. PERKEMBANGAN ATAS ISI BANYASA. AND LAGU, KUMAHA SANGGURAN UNTUK AND LAGU, KUMAHA SANGGUH UNTUK BAWA KANGGO BIPARTISAN. SUMBANG HEBAT BIPARTISAN. ING ING BISA KANGGO INI BISA KANGGO NUNGGULKEUN AYA NAMPANG UNTUK KAGAMATAN AMERIKA UNTUK BANTUAN UNTUK KAGAMATAN AMERIKA Pikeun EKONOMI AMERIKA. EKONOMI AMERIKA. PRESIDEN BASA INGNA THE PRESIDENTE NANGGAH MANGSAAKAN ANTARA CONGRESS DITUTUKKEKEH yen CONGRESS AYEUNA NGALAKKEUN GAMPIRA Pikeun ngalindungi Ngalihkeun sakedik pikeun ngajagi usaha-usaha sareng AMERIKAN GAGASANG HERANGGO sareng NEGOSI INI UNPRECEDENTED Bisnis di SITUASI ITU ITU GOLONGAN.

Mnuchin ngobrolkeun pakét rangsangan, muji Kongrés pikeun tindakan bipartisan

Treasury Secretary Steven Mnuchin spoke to press during the White House Coronavirus Task Force press briefing. FOX Business Network (FBN) is a financial news channel delivering real-time information across all platforms that impact both Main Street and Wall Street. Headquartered in New York — the business capital of the world — FBN launched in October 2007 and is one of the leading business networks on television, having topped CNBC in Business Day viewers for the second consecutive year in 2018. The network is available in more than 80 million homes in all markets across the United States. Owned by FOX Corporation, FBN is a unit of FOX News Media and has bureaus in Chicago, Los Angeles, and Washington, D.C. Subscribe to Fox Business! bit.ly/2D9Cdse Watch more Fox Business Video: video.foxbusiness.com Watch Fox Business Network Live: www.foxnewsgo.com/ Watch full episodes of FBN Primetime shows Lou Dobbs Tonight: video.foxbusiness.com/playlist/longform-lou-dobbs-tonight Trish Regan Primetime: video.foxbusiness.com/playlist/longform-trish-regan-primetime Kennedy: video.foxbusiness.com/playlist/longform-kennedy Follow Fox Business on Facebook: www.facebook.com/FoxBusiness Follow Fox Business on Twitter: twitter.com/foxbusiness Follow Fox Business on Instagram: www.instagram.com/foxbusiness
employees, chuck schumer, dems, coronavirus relief aid, steve mnuchin, coronavirus pandemic, MItch McConnell, coronavirus, covid 19, nancy pelosi, businesses, news, small businesses, politics, democrats, corporate bailouts, us economy, gop senators, treasury secretary, us congress, us lawmakers, Fox Business Network, FBN, White House coronavirus press briefing, republicans, Fox Business, trillion dollar bill, coronavirus relief, Senate Majority Leader, american workers, senators,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.102" dur="1.8"> GAMPUNG AKSUN AKTIF ING DUNIA. DIA GATTEN NU DIACARI NU, NGENTOT. >

< start="2.904" dur="0.833"> DIA SATU NU NU NU DENGAN HENTEU, NANGKEUN, SANGATNA. >

< start="3.771" dur="2.101"> SANGAT KANGGO. JADI AKU NUNG NU KAYU NYAWA DI LITTLE >

< start="5.906" dur="1.434"> JADI AKU NUNG NU TAPI NU TINGKATKEUN, TANGGALKEUN AYA PADAKONAN >

< start="7.341" dur="2.668"> UPDATE, NGANGGANGKEU AYA AKAN FANTASTIK KONTOH KITA GALING, APA ANIMANA >

< start="10.011" dur="0.432"> Kumaha Kami ngalakukeun, Naon anu INGIN INGIN. >

< start="10.445" dur="0.399"> NINCIHKAN. TERIMA KASIH. >

< start="10.878" dur="1.668"> TERIMA KASIH. >> SUKA HENTEU DENGAN PULANG >

< start="12.547" dur="0.867"> >> TERIMA KASIH DENGAN PULANG, MR. PRESIDENT, ANTARI ANTARI ANTARI >

< start="13.447" dur="2.102"> MR. PRESIDENT, ARTING NU NGENTAKKEUN SAPI NU NGADI >

< start="15.582" dur="1.768"> SAYU AKAN HENTEU NGIMPAN HANYA MITCH McCONNELL UNTUK NYA >

< start="17.352" dur="1.466"> MITCH McCONNELL UNTUK KEPIMPINAN HIS DAN Kuring ANAK DIAJAKI >

< start="18.853" dur="2.668"> PEMIMPINAN AND AKU HENTEU HENTEU KANGGO KOLEKSI SEKOLAH KANGGURU >

< start="21.522" dur="1"> UNTUK KEBANGSAAN SEKOLAH UNTUK SUKU KANGGURUAN BIPARTISAN ENTEK KITA >

< start="22.523" dur="2.135"> DAFTUNG NU KOMPOTEN BIPARTISAN KITA NUNGGAL KANGGO ING APA ATAU MANYANA >

< start="24.692" dur="1.835"> HAD PADAN BAKAL INI DAN SENATOR BANYAK, REPUBLIKAN ANAK DAN >

< start="26.561" dur="2.101"> SENATOR, BOTH REPUBLICANS AND DEMOKRATS anu digawekeun digarap >

< start="28.696" dur="2.035"> DEMOKRATKE ANTARA GOLEK ANTARI ANJEUN ING DESA PANGKINAN DARI >

< start="30.765" dur="0.866"> ATAWA LEUTAS ING DESA PANGGUNG TINGKAT ING ATAWA INTAS TASK. >

< start="31.633" dur="1.5"> TEUJI TASK. PRESIDEN SAID I GOT TO LIVE >

< start="33.134" dur="2.635"> PANGGUNG SENTIASA AKU DAPAT HENTEU DI KAMPUNG LBJ UNTUK PANGKAT >

< start="35.77" dur="2.001"> DI KAMPUNG LBJ UNTUK DARI LIMA LIMA DENGAN AND Urang NGENTUH >

< start="37.772" dur="2.802"> LIMA Dinten sareng Urang Henteu Kéngingkeun deui >

< start="40.575" dur="2.968"> HANYA DITAYANGKEUN DENGAN RESPONSE UNPRECEDENTED DENGAN >

< start="43.545" dur="1.133"> RESPON KANGGURU DI SENATE UNTUK MELEKA AMERIKAN >

< start="44.712" dur="1.134"> SENATE UNTUK NGALAYANGKEUN AMERIKAN KANGGURU sareng NEGERI AMERIKAN DI >

< start="45.88" dur="0.7"> Pangusaha sareng Usaha Améria dina SITUASI ieu. >

< start="46.581" dur="1.801"> SITUASI Ieu. PRESIDEN SAHA NU LUKAS MANUSIA >

< start="48.416" dur="2.068"> PRESIDEN NU NU TAPI MANY NU TAPI TAPI LET AKU HANYA Cepet >

< start="50.485" dur="1.567"> DARI INI TAPI LET ME AKAN HANYA Cepet MAJI ATAU. >

< start="52.086" dur="1.701"> PULANGKEUN SIEUN. LAGI, KOMUNITAS PERNIAGAAN BUKU >

< start="53.821" dur="1.801"> LAGI, PINJAMAN GELENG BISA PERNIAGAAN, INGKEUN KANGGURU RÉSUR >

< start="55.657" dur="3.302"> PINJAMAN, KANGGO NU KUMENTO 50% ING PAYROLL PRIVATE IN >

< start="58.96" dur="2.101"> 50% PAYROLL PRIVATE DI PERNIAGAAN DI SMPETÉS DI SAHA NANGGANG >

< start="61.062" dur="3.002"> Usaha TIAK ING NGATOSKEUN KITA GELENGKEUN AYA GAMPIRAN NU TELAH KANGGO >

< start="64.065" dur="1.434"> GAMPANG TANGGALKEUN KANGGOAN KANGGO NGEBAB ANTARI ING TARI NGALAMUN >

< start="65.5" dur="2.702"> MINGGU WANGGUJEWARI TARI SENTONG AS AS LONG AS NGEROSA KANGGURU >

< start="68.203" dur="2.101"> AS LONG AS DIA NGERITA KANGGO GURU EMPLOYED AND OVERHEAD. >

< start="70.338" dur="1.801"> GELAS DAN OVERHEAD. AND ANTARA PINTU AKAN DIPANGGO >

< start="72.173" dur="1.734"> AND ING KELANGGAN AYA DIDANGKEUN ING AKHAT TEMPAT AS LONG >

< start="73.908" dur="3.402"> DI AKHIR TEMPAT AS LONG AS DENGAN KEKEBUTAN GOLEK DIPANGGUNG. >

< start="77.312" dur="2.969"> AS SUMBER KEPANGSAEUNG DIPASARKAN. INGIN NYAIN SBA PINJAMAN TAPI >

< start="80.282" dur="1.834"> INGKEUN AYA PINTU SBA NGAPUNKAN KECAPONAN AYA NANGGALKEUN KABUPATEN BARU >

< start="82.117" dur="1.901"> AKAN NUNGGULKEUN KABUPATEN KABEH NU TUJUAN HENTEU >

< start="84.019" dur="1.8"> NGANUTKEUN ALMOSTAT EVERY SINGLE FDIC INSURED BANK TO MAKE IT. >

< start="85.821" dur="1.766"> FDIC BANK INSURED TO MAKE INGKI. Kuring ngempelkeun ku akhir minggu ka >

< start="87.589" dur="2.501"> Kuring NGAMBUNGKEUN KANGGO MINGGU NGÉNGAN NGÉSGAN MINGGU RÉTÉNA MANGSA DENGAN SIMPLE SANGAT >

< start="90.092" dur="1.7"> Kami bakal boga préparasi SIMPLE ING INI BISA KUMAHA >

< start="91.793" dur="2.702"> PROSES INI DIA DAPAT DESANGGO ARI DI PUTRA ING Dinten. >

< start="94.496" dur="2.702"> AND DISPERSED DI HARI ING. KATA SATU INGU BUDAK SANGGU >

< start="97.199" dur="2.701"> Janten INGIN SIEUN SISTEM SIMPLE SANGGU MANGSA INGKEUN INTAN KUNTUNG >

< start="99.902" dur="1.132"> SISTEM UNTUK MANGKEUN INTAN KUNTUNG NEGARA BISA. >

< start="101.036" dur="2.401"> KOMUNITAS BISA. UNTUK SYARIKAT YANG DUKTU SUKU >

< start="103.438" dur="4.303"> UNTUK PERTANDINGAN YANG AYA KANGGO KANGGO, KANGGO BATANG EKONOMI >

< start="107.743" dur="2.401"> UNTUK NAJI, KITA BISA PROGRAM EKONOMI NGUKSANG PAUKNA >

< start="110.145" dur="1.067"> PROGRAM TANGGALJUK CUKAI UNTUK MANGSA KANGGURAN. >

< start="111.213" dur="1.233"> KAWASAN RAWA. AND AS SAJAK PRESIDEN, KAMI >

< start="112.481" dur="1.733"> AND AS SAJAK PRESIDEN, KAMI NANGGALKEUN UNEMPLOYMENT >

< start="114.249" dur="1.267"> AYA GOLEKTIKAN INSURAN UNEMPLOYMENT UNTUK UNTUK Jalma anu henteu >

< start="115.517" dur="1.3"> JAWABAN UNTUK RAKSIA TUNGGU INGKEJI INGKEJI INI DUA DUA PROGRAM TI >

< start="116.818" dur="2.001"> FIT INTO ING DUA PROGRAM KONTAK INGAT PADI DIA >

< start="118.82" dur="1.133"> KAYU DIA ADMINISTERED YOU INGNA KANGGO. >

< start="119.955" dur="3.269"> KANGGO. Urang Sateuacana ngagaduhan épéktonik >

< start="123.225" dur="0.333"> Urang Sateuacana ngagaduhan BAYAR IMPACT EKONOMI. >

< start="123.592" dur="1.867"> BAYAR. INGIN INGIN UNTUK NEXT NEGARA >

< start="125.461" dur="1.533"> INGIN INGIN UNTUK TIGA NEGARA TIAS INGKAH, KAYU BAYAR >

< start="127.029" dur="2.835"> TIGA WAKTU, BAYANG TAMPIL INT KANGGOAN RAKYATANG PALING TANGGAL >

< start="129.899" dur="1.233"> AKUN PENTING AKSARA PALING PUTRAAN ATAWA KANA ANTARA >

< start="131.166" dur="1.868"> AKSARI sareng kanggo anu teu kagungan, urang bakal nganggur >

< start="133.035" dur="3.836"> NGARUJE, AYA NUNGGUH, HENTEU AYA NU NU ANAK ANAK DI MAIL. >

< start="136.872" dur="1.701"> SEMAK DI MAIL. KECAKTAN TUNGGUH ADDITIONAL >

< start="138.574" dur="0.399"> KECAKTOHAN KANGGO MANGSA AKTOR. >

< start="138.974" dur="2.168"> AUTHORITIES. Kami boga $ 500 Milyar yén Kami tiasa >

< start="141.143" dur="1.834"> Kami boga $ 500 Milyar yén Kami tiasa dianggo pikeun digawekeun THE FEDERAL >

< start="143.012" dur="2.367"> GUNTAK GAMPANG DENGAN RESERI FEDERAL UNTUK PROGRAM EMERGENCY >

< start="145.381" dur="2.001"> NAMBAH PROGRAM EMERGENSI KANGGO NU TUNGGU UPATANG ANU >

< start="147.383" dur="1.267"> SATU AYA NU TUNGGUH UNTUK DATANG DUA LATIHAN DITAPTOR >

< start="148.684" dur="2.568"> DUA LATIHAN EMAS DOLLAR KUNGSA DIAJAKAT UNTUK SOKONGAN AMERIKAN >

< start="151.253" dur="2.134"> KUNG ING DIPANGGU UNTUK NANGGANG Usaha AMERIKAN DAN BIKIR AMERIKAN DI >

< start="153.389" dur="2.501"> BISNIS DAN BISNERIKA AMERIKAN ING DUANG UNPRECEDENTED. >

< start="155.925" dur="1.533"> Cara Anu Henteu. PUTIH PERHENTEAN HENTEUS >

< start="157.493" dur="2.001"> PUTIH PRESIDENT MENTIONED 100 APPROXIMATELY DOLLARS TO >

< start="159.495" dur="2.268"> 100 APPROXIMATELY DOLLAR TO HOSPITALS AND A $ 150 Milyun TO >

< start="161.764" dur="2.401"> HOSPITAL JEUNG A $ 150 Milyuner pikeun STATES Éta boga Spesialisasi >

< start="164.166" dur="1.3"> LANGKAH-APA YANG DENGAN PELAKONAN CORONAVIRUS EKSPESEN AS WELL AS >

< start="165.467" dur="1.234"> TAMPILAN CORONAVIRUS AS WELL AS MANAWA TAMBAHKEUN. >

< start="166.735" dur="1.835"> BANYAKKAN TUTUP. MR. PRESIDENT, Kuring GANTI HENTEU >

< start="168.604" dur="2.101"> MR. PRESIDENT, sim kuring GANTI HENTEU MANGSA NU DENGAN ANDA >

< start="170.706" dur="0.466"> UNTUK SUKU DENGAN AND PRESIDENTE VICE. >

< start="171.173" dur="1.234"> PRESIDENT VICE. SINI NU DIANGGURAN SANGGURNA >

< start="172.408" dur="0.266"> SINI Nuju SUMBANG KECAP. >

< start="172.675" dur="1.834"> US. Kami nyarioskeun >

< start="174.51" dur="0.6"> Kami nyembadé dina dinten ieu. >

< start="175.111" dur="2.201"> THE DAY. YOU GAVE US GUIDANCE AND CEPAT >

< start="177.313" dur="1.6"> YOU GAVE US GUIDANCE AND CEPOT DECISIONS ON ISYÉS HANYA. >

< start="178.948" dur="1.8"> PERKEMBANGAN ATAS ISI BANYASA. AND LAGU, KUMAHA SANGGURAN UNTUK >

< start="180.783" dur="2.301"> AND LAGU, KUMAHA SANGGUH UNTUK BAWA KANGGO BIPARTISAN. >

< start="183.085" dur="1.334"> SUMBANG HEBAT BIPARTISAN. ING ING BISA KANGGO >

< start="184.453" dur="2.302"> INI BISA KANGGO NUNGGULKEUN AYA NAMPANG UNTUK KAGAMATAN AMERIKA UNTUK >

< start="186.789" dur="0.9"> BANTUAN UNTUK KAGAMATAN AMERIKA Pikeun EKONOMI AMERIKA. >

< start="187.69" dur="1.934"> EKONOMI AMERIKA. PRESIDEN BASA INGNA >

< start="189.625" dur="1.401"> THE PRESIDENTE NANGGAH MANGSAAKAN ANTARA CONGRESS >

< start="191.06" dur="2.268"> DITUTUKKEKEH yen CONGRESS AYEUNA NGALAKKEUN GAMPIRA Pikeun ngalindungi >

< start="193.329" dur="0.666"> Ngalihkeun sakedik pikeun ngajagi usaha-usaha sareng >

< start="194.03" dur="1.7"> AMERIKAN GAGASANG HERANGGO sareng NEGOSI INI UNPRECEDENTED >

< start="195.765" dur="0.166"> Bisnis di SITUASI ITU ITU GOLONGAN. >