s images and subtitles

DINA AS SINI, TAMAT H DINA AS SINI, TAMAT H >> ING DENGAN PEMBANGUNAN HENTEU BARAT ING DENGAN MELBOURNE >> ING DENGAN PEMBANGUNAN ANTARI NGENTOTA JAWA BARAT ING MELBOURNE ING INVESTIGASI SANGSA. SANG LALAKI PEMBANGUNAN HARI INTARI MELBOURNE AYA KASUKAN SUKAN. LELAKI YANG DIJALIKEUN AYA leres AYAT INGTOR SANGSA. LELAKI YANG DIJALIKEAN AYA NU TANGGAL MANGSA APATAR APA JUDGE JUSTGE SATUJAK DIAJAR AYA DIA APA NGENALKEUN APATAR APA JADI JUDGE JAWA 3 JAMINAN RÉWAS AND RÉSIA WILLIAM RODDIE DEATH APPEAR SABTU JUDGE LANGKE 3 JAMINAN RUMAH AND RÉDI WILLIAM RODDIE PELANGSAAN AKAN 3 RUMAH JAWA sareng RÉDI WILLIAM RODDIE PELAYANAN YANG DIAJAK DENGAN UNTUK TRIAL DENGAN JULY 4. ATTORNE KUMANGSAAN AKAN DIAJAKHAT UNDANG UNDANGKEUN SUMBANG JULAI 4. ♪ >> KOMPUT KUMAHA: KAMI JUGA DENGAN KURANG >> BASA PELAYAN: KAMI JUGA DENGAN KURING DI GEORGIA BUREAU OF >> PELAYAN KOMUNITAS: KAMI JUGA DENGAN KURSARI BUREAU GEORGIA INTEN PELABURAN, AGENS THE GEORGIA BUREAU INVESTIGATION Dinten ieu, AGENSI SENTIASA ASYA DIHENTEU UNTUK BLOK INVESTIGASI Dinten ieu, AGENSI SENTIASA NU DIHENTEU UNTUK BOLEH BLOK DENGAN KULITAN KITA BARRI SAYANG ASI DIUKA BISA NGENTOT OUR BARRI KULIT JAMINAN SEBELUM INGKEUN JOGGER JAMINAN BARRI JAMINAN TEMPAT ANTARA JOGGER ING PUTIH DAN DITILANG. VIDEO BRIAN TUNGGU JOGGER MUDAHKEUN DAN KILOS. VIDEO BRIAN DITUTUPKEYA YANG AYA TAPI AND DITILUH. VIDEO BRIAN DITUTUPKEYA YANG AYA SAKIT NU KATAKUAN DIPANGKULKE INGKEJI YANG BISA KANGGO ♪ THE CATALYST ♪ UNTUK KANGGO ANTARA BRYAN AND THE ♪ UNTUK KABIRI KANGGO BRYAN AND ARREST OF 2 LAIN. >> AING WÉS: WILLIAM BRYAN AND >> AING WAKTU: WILLIAM BRYAN DAN HEG AND TRAVIS MCMICHAEL SEMUA >> AING WAKTU: KANGGURAN WIWANGI AYA BRYAN AND GURU DAN TRAVIS MCMICHAEL SEMUA GELANG FELONY FURONY AND FRAJES HEBAT sareng TRAVIS MCMICHAEL ALL FAD FELONY MURDER CHARGES AND ING ING NEGARA GLYNN JAIL. RUMAH GELENG FELONY MURDER AND DI INGGU GLYNN JAIL. BERITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR ING DI GLYNN NEGARA JAIL. BERITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR KELLY WILEY SPOKE DENGAN JENI BALITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR KELLY WILEY SPOKE DENGAN ATTORNEY JENI DAN AYA NGAGOLA AS LIVE KELLY WILEY SPOKE DENGAN ATTORNEY KANGGURAN AND AYA NGAGOLA AS LIVE SUKANGKEUN KURSUS DI ATTORNEY ATAWA NGAGOLA AS LIVE NENGANGKEUN KURSUS DI BRUNSWICK, KELLY. >> JUJURAN ATTORNEY JAMINAN >> PEKAN JUJUR HENTEU RUMAH SEJATU INI DENGAN PANGKAL BOND >> SUKAN JUWANG PENTING GIRANG SEJATU ANTARA ANTARA DENGAN PANGGILAN BOND KANAN ATAWA TIADA KONTOH NU KADUJUK BASAAR Pikeun KURSUS ING. DIA DI SASUA BRIAN KANAK UNTUK KURSUS ING. DIA PELAKONAN BRIAN TIDAK NEGARA TAPI ANTARA KURSUS ieu. Anjeunna nyarioskeun nalika henteu ngarajutkeun aranjeunna nalika ngintipkeun 23 FEAT GBI TAPI TETAPI TAPI NYATA INGKEUN DI FEBRUARI 23RD GBI INVESTIGATORS DI SATUWE Nempatkeun ON FEBROARI 23RD GBI INVESTIGATORS SAYANG INGKEUN NUNGGAL GAMPANG NGELUJUK NGARUJAT PAKSA INGKEUN AYA GAMPANG NU TANGGALKEUN AYA GAMPANG TIASA. PROBABLE HENTEU UNTUK Laksanakeun INI. HARI INTU DIDANGKEUN 3RD DI ARREST. HARI INTU DIDANGKEUN 3RD DI ARTIKO TAMPILAN HARI INTU DIDANGKEJUNG 3RD DI AROYA ARTIKO NGADUNKEUN JUDGE. SHOOTING ARBERY FACED A JUDGE. >> Waktos INI INGNA MAN MANUSIA A JUDGE. >> Waktos INI INGNA MAN MANUSIA PANGGIHAN CAMERA TBI SUKU DIA >> Waktos ING TUNGGU MAN INTAH NGEBLESAN CAMERA TBI TANGGALKEUN ING DIA MUKA MUKA NU JAMINAN MANUSIA CAMERA TBI PELANGGAN NU DIA MANGSA NU MUKA NU TELAH MANGSAJAKKAN MANUSIA INGKAH GAMPANG HENTEU AYA NU NU TANGGO NU MELENGKEBARKEUN TELPON KOMPUTER INGKE DENGAN PENTING. TULISAN INGKAH GAMPANG KASUKAN DENGAN PELEKA. >> Kuring BISA JELAS INYA NU MUNGKUNG KITA A PITIK. >> Kuring BISA JELAS NYAU ATAU NU ANU ANU ANU ANAK ANAK SAKITNA >> Kuring BISA JELAS NYAJEYA KUNG ANU MUNGKU DIA ANTARA SAKIT DIA Dipercanten Nya kitu Wita Waktari Pikeun maca. PUSAT NUJUAN DIAJUT. >> PERHATIAN ARREST DITAYANG Nuju DIA. >> PELANGSAAN ARREST DITUTUPKEUN DARI GBI SAY WIKI AYA BRYAN JUGA >> SADIWANG ARREST DITUTUPAN DARI GBI SAY WIKI AYA BRYAN JUGA DENGAN DARI GBI SAY WANI AYEAM BRYAN JUGA DENGAN DENGAN RODDY DITADANGKEUN NGELIMA TAPI KETIKA AS RODDY DITASANGKEUN Pikeun DENGAN TINDAKAN ARETYE DENGAN DENGAN HATIS AS RODDY DITASANGKEUN Pikeun DENGAN TINDAKAN AND DATAIN DENGAN MENETAPI HIS VEHICLE ON AND NGARAPATKE ARBERY NUJU NYA KENEHAN DI AKSARA MULTIPLE. VEHICLE ON OGAS MULTIPLE. >> RUJUKAN DASAR NEGARA NEGARA INI OCCASIONS MULTIPLE. >> RUJUKAN DESA NEGERI NEGARA INGKEWATI DENGAN ANTARA SAKIMA sareng KAKUNG >> RUJUKAN DESA NEGERI NEGARA INGKEWATI DENGAN NAMATI KATA ANAK LAN ANAK GURU DAN TRAVIS MCMICHAEL DIPENGKEWARKEASA DENGAN SUMAT DENGAN KAKI sareng ANAK GAMPANG AND TRAVIS MCMICHAEL GOTS TEMA GOTS ING GRAFIS DAN TEKNISIS MCMICHAEL GOTS TEMA GOTE ING TRUTIK DIRI. IT NGAPAKKEUN ARBERY GOT TEMA GUNSANG GOT ING TRUCK DIRI. IT NGUMPUL ARBERY NU INI NEGARA KANGGO TEU TRUCK. IT ngiringan ARBERY NU NU TIJEU NEGARA GAMPANG HENTEU DIA SUKANKEU NYUKULAN SUKU MEREKA DENGAN ITU LAKU NANGGAL GELENG BURGLARY. KAPAN NYAIN INGNA DIA SAKAPNA. >> SEMUA 3 LELAKON AYA NGUDAK CHARGES SUSPEK BURGLARI. >> SEMUA 3 LELAKON AYA NGUDAK PELARASAN >> SEMUA 3 LELAKON AYA FACING CHARGES OF FELONY MURDER. KANGGURAN ATTORNEY TUNGGU FELONY MURDER. THE ATTORNEY UNTUK RODDY BRYAN DIPANGGU KUMAHA SASAKAT MELAH. THE ATTORNEY UNTUK RODDY BRYAN DITUTUPKE UNTUK TANYA NUJE ANTARA BALITA. RODDY BRYAN REFUS TO TO TANYA NU TUNTUK TENTANGKEUN NGENTOT TANYA NANUTAN KANGGO GOLEKONG ANTARA HENTEU. DENGAN PELANGGANAN PELANGGAN HIS. >> DI RESPONSE TO KANGGO HIS KLIENT. >> DENGAN RESPONSE TO STATEMENT DIBAWA BY GBI DIRECTOR VIC >> DENGAN RESPONSE TO STATEMENT DIBUKA DENGAN GBI DIREKTOR REYNOLDS VIK, BASA ING DENGAN SEMUA DITAWA DENGAN GBI DIREKTOR VIK REYNOLDS, ING GOLUNG DENGAN SEMUA RESPEK DUA REYNOLDS, INGGULIS ING DENGAN SEMUA RESPEK DUA DARI PERSPEKTIF KAMI. SUKANG GIRANG RESEP DUE DARI PERSPEKTIF DUA KAMI. ITU FEAT ING HENTEU DENGAN KANGGO NABUNG KAMING PERSPEKTIF. ITU FEELS INI HENTEU DENGAN HENTEU BASA NANGGAL KASUKAN 23RD ATAWA MAY 8TH, INGKEUN HENTEU AYA NANGGANG HENTEUN FEBRUARI 23RD ATAWA KANGSA 8 HENTEU, DENGAN NANGGALKEUN RODDY BRYAN HARI FEBROARI 23RD ATAWA KANGGU 8, DENGAN RESPEK TO RODDY BRYAN AYA NABAKKAN PINDIHAN POLITIK. DENGAN RESPEK TO RODDY BRYAN AYA TEMPAT NGINDEKAN POLITIK. TAPI KITA BISA RUSH PANGKUNG TINDAHAN DESEN. TAPI KITA BISA RUSH UNTUK KUDUHAN. TAPI KITA BISA RUSH UNTUK KUDUHAN. >> OUR CAMERAS KAMI DI ROLLING AS KAJIAN. >> KAMI CAMERAS DI SULIT ASLI ASI GBI INVESTIGATOR SWARMED THE >> KAMI CAMERAS DI SINI DITENGKEUN ASI GBI INVESTIGATORS digabungkeun GBI INVESTIGATORS GAMPANG HOME RODDY BRYAN UNTUK JARI NU KUMAHA RODDY BRYAN MELIHATKEUN UNTUK ACARA ING DENGAN, ING RODDY BRYAN MONTARI KAHLAWANAN KAYU DENGAN KOLEK, ING KELUANGAN ARBERY NU DIA KITA WISATA KULIT ING, ING KELUARGA KOMUNITAS NU DATANG KITA ARREST BRIAN. KINI DENGAN KELUARGA ARBERY NU DIA KITA ARREST OF BRIAN. KATILAN SUKU. KATALANGAN BRIAN. KATILAN SUKU. >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. SAD. >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. ABDI >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. SAYA DENGAN NU DENGAN HENTEU DENGAN KAMI SAYA DENGAN HENTI NU DIAJAKKEUN ATAU KITA ANJANG NU TUHAN DENGAN HAYANG DI PUTIH Janten DENGAN HENTI NU NU NU TAK ANU HENTEU YANG DIAJAKARKAN TANGAN DI INI DENGAN DAN MELIHIN NYATA NYANGSA TAHU NYAWA NYAWA MANGSAAKAN TANGAN INI DENGAN DAN MENGITA DENGAN SIEU NYANG MASIH. Urang KADU NANYA NANYA NUJE INGNA AND GURU NYAWA NYEKEUN KULIT MASUK. KAMI NU NU NU TANYA NUJUT TANYA NGAPUTAN KONTOH AYEUNA GBI AYA SUKU. KAMI NU NU NU TANYA NANYA NUJUT TAPI AYA NU NGADAKI GBI KONTIKAN TEMPAT IT SUKA TAPI AYEUNA NAON GBI NGAWANGKEUN NGENTOTEY SENTIASA SEGAL SUKA JAWA NU GELENG GALAKNA DI PADA SENI NGENTOTKEUN SIKI TEMPAT HENTEU AYEUNA KONEKA GAWA ANAK DI APLIK KITA. >> Sareng BOND BISA TANJUNG DENGAN >> Sareng BOND NUNG NU JATI UNTUK NULIS RODDY BRYAN HARI INI, A >> Sareng BOND NUNG NU JATI UNTUK NULIS RODDY BRYAN HARI ING, AYA JUDGE MANGSA KURSUS SUPERIOR MENULISKAN RODDY BRYAN Dinten, JUDGE NANGGAL KURSUS SUPERIOR INGKEJI NYANGHIRANA DENGAN HANYA, JUDGE MANGSA KURSUS SUPERIOR INGKEJANGKEUN NYAWA UNTUK DIA SIEUN, TAPI NYA ATTORNEY DIDA SAPI NANGGUREU AYEUNA AYEUNA DENGAN HENTEU, TAPI DIA HATI ATTORNEY DIDAAT SIEUN NYAU TAPI NYA NYA ATTORNEY DIDA SUMAAT KANGGURU NU MELENGKEUN DEMAND A TEMPAT SUKAN TEMA SANGGUP NU DIGAND A TRIAL SUKAN DI INGKI KASIH ING DATI HARI UNTUK ING TRIAL SUKA INGKE KASAL INI Dinten KOMUNING HARI DIA HENTEU AYA AKHIR KANGGO DI JULAI INGKAH KASIH INI Dinten HARÉ HOPES AKU AKHAT AKHEUN DI JULAI 4 HENTEUN DI ATAWA 6 WE'RE AKSARI KAJAWA INYA JULAI 4 KEPUTIHAN AT 6 GUNUNG NU TENGKEUN UNTUK NANGGANG GBI

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="7.307"> DINA AS SINI, TAMAT H >

< start="7.341" dur="0.43"> DINA AS SINI, TAMAT H >

< start="7.806" dur="2.17"> >> ING DENGAN PEMBANGUNAN HENTEU BARAT ING DENGAN MELBOURNE >

< start="10.011" dur="0.699"> >> ING DENGAN PEMBANGUNAN ANTARI NGENTOTA JAWA BARAT ING MELBOURNE ING INVESTIGASI SANGSA. SANG LALAKI >

< start="10.711" dur="0.7"> PEMBANGUNAN HARI INTARI MELBOURNE AYA KASUKAN SUKAN. LELAKI YANG DIJALIKEUN AYA leres >

< start="11.412" dur="1.567"> AYAT INGTOR SANGSA. LELAKI YANG DIJALIKEAN AYA NU TANGGAL MANGSA APATAR APA JUDGE JUSTGE >

< start="12.98" dur="2.835"> SATUJAK DIAJAR AYA DIA APA NGENALKEUN APATAR APA JADI JUDGE JAWA 3 JAMINAN RÉWAS AND RÉSIA WILLIAM RODDIE >

< start="15.816" dur="0.7"> DEATH APPEAR SABTU JUDGE LANGKE 3 JAMINAN RUMAH AND RÉDI WILLIAM RODDIE PELANGSAAN AKAN >

< start="16.517" dur="0.633"> 3 RUMAH JAWA sareng RÉDI WILLIAM RODDIE PELAYANAN YANG DIAJAK DENGAN UNTUK TRIAL DENGAN JULY 4. >

< start="17.185" dur="2.001"> ATTORNE KUMANGSAAN AKAN DIAJAKHAT UNDANG UNDANGKEUN SUMBANG JULAI 4. ♪ >

< start="21.522" dur="0.967"> >> KOMPUT KUMAHA: KAMI JUGA DENGAN KURANG >

< start="22.49" dur="1.567"> >> BASA PELAYAN: KAMI JUGA DENGAN KURING DI GEORGIA BUREAU OF >

< start="24.091" dur="0.7"> >> PELAYAN KOMUNITAS: KAMI JUGA DENGAN KURSARI BUREAU GEORGIA INTEN PELABURAN, AGENS >

< start="24.825" dur="1.434"> THE GEORGIA BUREAU INVESTIGATION Dinten ieu, AGENSI SENTIASA ASYA DIHENTEU UNTUK BLOK >

< start="26.294" dur="3.002"> INVESTIGASI Dinten ieu, AGENSI SENTIASA NU DIHENTEU UNTUK BOLEH BLOK DENGAN KULITAN KITA BARRI >

< start="29.33" dur="1.835"> SAYANG ASI DIUKA BISA NGENTOT OUR BARRI KULIT JAMINAN SEBELUM INGKEUN JOGGER >

< start="31.199" dur="0.933"> JAMINAN BARRI JAMINAN TEMPAT ANTARA JOGGER ING PUTIH DAN DITILANG. VIDEO BRIAN >

< start="32.167" dur="0.666"> TUNGGU JOGGER MUDAHKEUN DAN KILOS. VIDEO BRIAN DITUTUPKEYA YANG AYA TAPI >

< start="32.834" dur="0.399"> AND DITILUH. VIDEO BRIAN DITUTUPKEYA YANG AYA SAKIT NU KATAKUAN >

< start="33.234" dur="0.266"> DIPANGKULKE INGKEJI YANG BISA KANGGO ♪ >

< start="33.501" dur="2.235"> THE CATALYST ♪ UNTUK KANGGO ANTARA BRYAN AND THE >

< start="35.737" dur="3.002"> ♪ UNTUK KABIRI KANGGO BRYAN AND ARREST OF 2 LAIN. >

< start="39.24" dur="1.434"> >> AING WÉS: WILLIAM BRYAN AND >

< start="40.708" dur="0.7"> >> AING WAKTU: WILLIAM BRYAN DAN HEG AND TRAVIS MCMICHAEL SEMUA >

< start="41.409" dur="2.401"> >> AING WAKTU: KANGGURAN WIWANGI AYA BRYAN AND GURU DAN TRAVIS MCMICHAEL SEMUA GELANG FELONY FURONY AND FRAJES >

< start="43.845" dur="2.301"> HEBAT sareng TRAVIS MCMICHAEL ALL FAD FELONY MURDER CHARGES AND ING ING NEGARA GLYNN JAIL. >

< start="46.147" dur="1.834"> RUMAH GELENG FELONY MURDER AND DI INGGU GLYNN JAIL. BERITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR >

< start="48.016" dur="1.1"> ING DI GLYNN NEGARA JAIL. BERITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR KELLY WILEY SPOKE DENGAN JENI >

< start="49.117" dur="0.699"> BALITA 4 JAX I TEAM INVESTIGATOR KELLY WILEY SPOKE DENGAN ATTORNEY JENI DAN AYA NGAGOLA AS LIVE >

< start="49.851" dur="2.501"> KELLY WILEY SPOKE DENGAN ATTORNEY KANGGURAN AND AYA NGAGOLA AS LIVE SUKANGKEUN KURSUS DI >

< start="52.353" dur="3.002"> ATTORNEY ATAWA NGAGOLA AS LIVE NENGANGKEUN KURSUS DI BRUNSWICK, KELLY. >

< start="55.723" dur="0.6"> >> JUJURAN ATTORNEY JAMINAN >

< start="56.357" dur="2.402"> >> PEKAN JUJUR HENTEU RUMAH SEJATU INI DENGAN PANGKAL BOND >

< start="58.76" dur="1.934"> >> SUKAN JUWANG PENTING GIRANG SEJATU ANTARA ANTARA DENGAN PANGGILAN BOND >

< start="60.728" dur="2.301"> KANAN ATAWA TIADA KONTOH NU KADUJUK BASAAR Pikeun KURSUS ING. DIA DI SASUA BRIAN >

< start="63.031" dur="0.733"> KANAK UNTUK KURSUS ING. DIA PELAKONAN BRIAN TIDAK NEGARA TAPI ANTARA >

< start="63.798" dur="2.335"> KURSUS ieu. Anjeunna nyarioskeun nalika henteu ngarajutkeun aranjeunna nalika ngintipkeun 23 FEAT GBI >

< start="66.134" dur="0.666"> TAPI TETAPI TAPI NYATA INGKEUN DI FEBRUARI 23RD GBI INVESTIGATORS DI SATUWE >

< start="66.835" dur="2.501"> Nempatkeun ON FEBROARI 23RD GBI INVESTIGATORS SAYANG INGKEUN NUNGGAL GAMPANG NGELUJUK >

< start="69.338" dur="2.1"> NGARUJAT PAKSA INGKEUN AYA GAMPANG NU TANGGALKEUN AYA GAMPANG TIASA. >

< start="71.439" dur="3.102"> PROBABLE HENTEU UNTUK Laksanakeun INI. HARI INTU DIDANGKEUN 3RD DI >

< start="74.575" dur="2.068"> ARREST. HARI INTU DIDANGKEUN 3RD DI ARTIKO TAMPILAN >

< start="76.645" dur="0.332"> HARI INTU DIDANGKEJUNG 3RD DI AROYA ARTIKO NGADUNKEUN JUDGE. >

< start="76.979" dur="1.433"> SHOOTING ARBERY FACED A JUDGE. >> Waktos INI INGNA MAN MANUSIA >

< start="78.446" dur="0.7"> A JUDGE. >> Waktos INI INGNA MAN MANUSIA PANGGIHAN CAMERA TBI SUKU DIA >

< start="79.147" dur="2.401"> >> Waktos ING TUNGGU MAN INTAH NGEBLESAN CAMERA TBI TANGGALKEUN ING DIA MUKA MUKA NU JAMINAN MANUSIA >

< start="81.583" dur="2.301"> CAMERA TBI PELANGGAN NU DIA MANGSA NU MUKA NU TELAH MANGSAJAKKAN MANUSIA INGKAH GAMPANG >

< start="83.885" dur="0.399"> HENTEU AYA NU NU TANGGO NU MELENGKEBARKEUN TELPON KOMPUTER INGKE DENGAN PENTING. >

< start="84.286" dur="0.666"> TULISAN INGKAH GAMPANG KASUKAN DENGAN PELEKA. >> Kuring BISA JELAS INYA NU MUNGKUNG KITA >

< start="84.953" dur="2.068"> A PITIK. >> Kuring BISA JELAS NYAU ATAU NU ANU ANU ANU ANAK ANAK SAKITNA >

< start="87.055" dur="1.434"> >> Kuring BISA JELAS NYAJEYA KUNG ANU MUNGKU DIA ANTARA SAKIT DIA >

< start="88.523" dur="0.366"> Dipercanten Nya kitu Wita Waktari Pikeun maca. >

< start="88.89" dur="0.666"> PUSAT NUJUAN DIAJUT. >> PERHATIAN ARREST DITAYANG >

< start="89.558" dur="2.034"> Nuju DIA. >> PELANGSAAN ARREST DITUTUPKEUN DARI GBI SAY WIKI AYA BRYAN JUGA >

< start="91.593" dur="1.901"> >> SADIWANG ARREST DITUTUPAN DARI GBI SAY WIKI AYA BRYAN JUGA DENGAN >

< start="93.495" dur="1.3"> DARI GBI SAY WANI AYEAM BRYAN JUGA DENGAN DENGAN RODDY DITADANGKEUN NGELIMA TAPI >

< start="94.796" dur="3.035"> KETIKA AS RODDY DITASANGKEUN Pikeun DENGAN TINDAKAN ARETYE DENGAN DENGAN HATIS >

< start="97.866" dur="0.333"> AS RODDY DITASANGKEUN Pikeun DENGAN TINDAKAN AND DATAIN DENGAN MENETAPI HIS VEHICLE ON >

< start="98.233" dur="0.5"> AND NGARAPATKE ARBERY NUJU NYA KENEHAN DI AKSARA MULTIPLE. >

< start="98.767" dur="1.3"> VEHICLE ON OGAS MULTIPLE. >> RUJUKAN DASAR NEGARA NEGARA INI >

< start="100.102" dur="1.066"> OCCASIONS MULTIPLE. >> RUJUKAN DESA NEGERI NEGARA INGKEWATI DENGAN ANTARA SAKIMA sareng KAKUNG >

< start="101.169" dur="3.035"> >> RUJUKAN DESA NEGERI NEGARA INGKEWATI DENGAN NAMATI KATA ANAK LAN ANAK GURU DAN TRAVIS MCMICHAEL >

< start="104.206" dur="3.068"> DIPENGKEWARKEASA DENGAN SUMAT DENGAN KAKI sareng ANAK GAMPANG AND TRAVIS MCMICHAEL GOTS TEMA GOTS ING >

< start="107.276" dur="0.732"> GRAFIS DAN TEKNISIS MCMICHAEL GOTS TEMA GOTE ING TRUTIK DIRI. IT NGAPAKKEUN ARBERY >

< start="108.009" dur="2.435"> GOT TEMA GUNSANG GOT ING TRUCK DIRI. IT NGUMPUL ARBERY NU INI NEGARA KANGGO >

< start="110.479" dur="0.699"> TEU TRUCK. IT ngiringan ARBERY NU NU TIJEU NEGARA GAMPANG HENTEU DIA >

< start="111.18" dur="0.499"> SUKANKEU NYUKULAN SUKU MEREKA DENGAN ITU LAKU NANGGAL GELENG BURGLARY. >

< start="111.68" dur="2.201"> KAPAN NYAIN INGNA DIA SAKAPNA. >> SEMUA 3 LELAKON AYA NGUDAK CHARGES >

< start="113.882" dur="1.2"> SUSPEK BURGLARI. >> SEMUA 3 LELAKON AYA NGUDAK PELARASAN >

< start="115.083" dur="0.9"> >> SEMUA 3 LELAKON AYA FACING CHARGES OF FELONY MURDER. KANGGURAN ATTORNEY >

< start="115.984" dur="1.134"> TUNGGU FELONY MURDER. THE ATTORNEY UNTUK RODDY BRYAN DIPANGGU KUMAHA >

< start="117.152" dur="3.035"> SASAKAT MELAH. THE ATTORNEY UNTUK RODDY BRYAN DITUTUPKE UNTUK TANYA NUJE ANTARA BALITA. >

< start="120.189" dur="0.866"> RODDY BRYAN REFUS TO TO TANYA NU TUNTUK TENTANGKEUN NGENTOT >

< start="121.089" dur="0.399"> TANYA NANUTAN KANGGO GOLEKONG ANTARA HENTEU. >

< start="121.49" dur="0.699"> DENGAN PELANGGANAN PELANGGAN HIS. >> DI RESPONSE TO KANGGO >

< start="122.224" dur="0.566"> HIS KLIENT. >> DENGAN RESPONSE TO STATEMENT DIBAWA BY GBI DIRECTOR VIC >

< start="122.791" dur="3.002"> >> DENGAN RESPONSE TO STATEMENT DIBUKA DENGAN GBI DIREKTOR REYNOLDS VIK, BASA ING DENGAN SEMUA >

< start="125.794" dur="2.702"> DITAWA DENGAN GBI DIREKTOR VIK REYNOLDS, ING GOLUNG DENGAN SEMUA RESPEK DUA >

< start="128.497" dur="0.8"> REYNOLDS, INGGULIS ING DENGAN SEMUA RESPEK DUA DARI PERSPEKTIF KAMI. SUKANG GIRANG >

< start="129.298" dur="2.034"> RESEP DUE DARI PERSPEKTIF DUA KAMI. ITU FEAT ING HENTEU DENGAN KANGGO NABUNG >

< start="131.333" dur="2.101"> KAMING PERSPEKTIF. ITU FEELS INI HENTEU DENGAN HENTEU BASA NANGGAL KASUKAN 23RD ATAWA MAY 8TH, >

< start="133.435" dur="2.401"> INGKEUN HENTEU AYA NANGGANG HENTEUN FEBRUARI 23RD ATAWA KANGSA 8 HENTEU, DENGAN NANGGALKEUN RODDY BRYAN >

< start="135.838" dur="3.035"> HARI FEBROARI 23RD ATAWA KANGGU 8, DENGAN RESPEK TO RODDY BRYAN AYA NABAKKAN PINDIHAN POLITIK. >

< start="138.907" dur="1.301"> DENGAN RESPEK TO RODDY BRYAN AYA TEMPAT NGINDEKAN POLITIK. TAPI KITA BISA RUSH >

< start="140.242" dur="0.867"> PANGKUNG TINDAHAN DESEN. TAPI KITA BISA RUSH UNTUK KUDUHAN. >

< start="141.11" dur="0.699"> TAPI KITA BISA RUSH UNTUK KUDUHAN. >> OUR CAMERAS KAMI DI ROLLING AS >

< start="141.811" dur="2.334"> KAJIAN. >> KAMI CAMERAS DI SULIT ASLI ASI GBI INVESTIGATOR SWARMED THE >

< start="144.146" dur="0.967"> >> KAMI CAMERAS DI SINI DITENGKEUN ASI GBI INVESTIGATORS digabungkeun >

< start="145.114" dur="1.767"> GBI INVESTIGATORS GAMPANG HOME RODDY BRYAN UNTUK JARI >

< start="146.915" dur="0.6"> NU KUMAHA RODDY BRYAN MELIHATKEUN UNTUK ACARA ING DENGAN, ING >

< start="147.549" dur="2.502"> RODDY BRYAN MONTARI KAHLAWANAN KAYU DENGAN KOLEK, ING KELUANGAN ARBERY NU DIA KITA >

< start="150.052" dur="0.7"> WISATA KULIT ING, ING KELUARGA KOMUNITAS NU DATANG KITA ARREST BRIAN. KINI DENGAN >

< start="150.753" dur="0.266"> KELUARGA ARBERY NU DIA KITA ARREST OF BRIAN. KATILAN SUKU. >

< start="151.02" dur="2.068"> KATALANGAN BRIAN. KATILAN SUKU. >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. >

< start="153.122" dur="0.232"> SAD. >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. ABDI >

< start="153.389" dur="2.668"> >> TANGGO KANGGURANA OLEJOYED. SAYA DENGAN NU DENGAN HENTEU DENGAN KAMI >

< start="156.058" dur="2.768"> SAYA DENGAN HENTI NU DIAJAKKEUN ATAU KITA ANJANG NU TUHAN DENGAN HAYANG DI PUTIH >

< start="158.827" dur="1.167"> Janten DENGAN HENTI NU NU NU TAK ANU HENTEU YANG DIAJAKARKAN TANGAN DI INI DENGAN DAN MELIHIN NYATA NYANGSA >

< start="160.029" dur="2.401"> TAHU NYAWA NYAWA MANGSAAKAN TANGAN INI DENGAN DAN MENGITA DENGAN SIEU NYANG MASIH. Urang KADU NANYA NANYA NUJE >

< start="162.431" dur="0.633"> INGNA AND GURU NYAWA NYEKEUN KULIT MASUK. KAMI NU NU NU TANYA NUJUT TANYA NGAPUTAN KONTOH AYEUNA GBI AYA >

< start="163.098" dur="0.667"> SUKU. KAMI NU NU NU TANYA NANYA NUJUT TAPI AYA NU NGADAKI GBI KONTIKAN TEMPAT IT SUKA >

< start="163.766" dur="1.7"> TAPI AYEUNA NAON GBI NGAWANGKEUN NGENTOTEY SENTIASA SEGAL SUKA JAWA NU GELENG GALAKNA DI PADA SENI >

< start="165.468" dur="3.001"> NGENTOTKEUN SIKI TEMPAT HENTEU AYEUNA KONEKA GAWA ANAK DI APLIK KITA. >

< start="171.54" dur="1"> >> Sareng BOND BISA TANJUNG DENGAN >

< start="172.574" dur="0.633"> >> Sareng BOND NUNG NU JATI UNTUK NULIS RODDY BRYAN HARI INI, A >

< start="173.242" dur="2.235"> >> Sareng BOND NUNG NU JATI UNTUK NULIS RODDY BRYAN HARI ING, AYA JUDGE MANGSA KURSUS SUPERIOR >

< start="175.511" dur="0.666"> MENULISKAN RODDY BRYAN Dinten, JUDGE NANGGAL KURSUS SUPERIOR INGKEJI NYANGHIRANA DENGAN HANYA, >

< start="176.179" dur="2.334"> JUDGE MANGSA KURSUS SUPERIOR INGKEJANGKEUN NYAWA UNTUK DIA SIEUN, TAPI NYA ATTORNEY DIDA SAPI >

< start="178.547" dur="1"> NANGGUREU AYEUNA AYEUNA DENGAN HENTEU, TAPI DIA HATI ATTORNEY DIDAAT SIEUN NYAU >

< start="179.548" dur="1"> TAPI NYA NYA ATTORNEY DIDA SUMAAT KANGGURU NU MELENGKEUN DEMAND A TEMPAT SUKAN >

< start="180.549" dur="3.102"> TEMA SANGGUP NU DIGAND A TRIAL SUKAN DI INGKI KASIH ING DATI HARI >

< start="183.685" dur="2.702"> UNTUK ING TRIAL SUKA INGKE KASAL INI Dinten KOMUNING HARI DIA HENTEU AYA AKHIR KANGGO DI JULAI >

< start="186.389" dur="0.599"> INGKAH KASIH INI Dinten HARÉ HOPES AKU AKHAT AKHEUN DI JULAI 4 HENTEUN DI ATAWA 6 WE'RE >

< start="186.99" dur="1.533"> AKSARI KAJAWA INYA JULAI 4 KEPUTIHAN AT 6 GUNUNG NU TENGKEUN UNTUK NANGGANG GBI >