446s Njupuk aku pesawat untu laminasi anyar (mung telung jam heh) laminate-Edward Avila images and subtitles

Fleeting Saiki ~ ~ ~ ~ Loro sepatu Bareng karo Leo Jay ~! ~ Sapa wae Wong lanang, aku kabeh ~ aku Leo J. Sinau basa ing dina iki Dadi nada mau kaya robot Kesel banget, ngantuk lan ngantuk amarga kurang turu saiki. Kita saiki Aku ing dokter gigi telung jam. 3 jam Aku mikir yen ora apa-apa kanggo untu ?? ㄴㄴ; Gigi sampeyan katon apik banget ?? Aku ora ujar tenan lan aku mung ujar ora ala Ngandika manawa wong bengkong lan kuning Lan apa liyane sampeyan ngomong? Aku ngandika katon kaya iki Bener? Aku ujar ora cukup ing tengah Saiki dadi corona Dadi, kanggo nyoba Konsep sampeyan bisa nylamina sajrone telung jam. Kayane arep 3 jam maneh Klinik 3,5 jam Nanging aku ora ngerti apa bakal ana bedane gedhe Aku ora masang lipstik pastel Yen sampeyan ngetrapake iki, untune katon luwih kuning Lha cah ayu * Lipstik Maybelline * Hahaha Kaya pisang Ngadhepi Tampilake untu Sing tengah sampeyan wis meh putih Kuning ing pungkasan Onslaught Apa sing dikandhakake dokter Kethok banget ing kene Lan baris Ora apik lan rapi. Dadi aku bakal nyekel Malahan warna untu Kaping pisanan, aku mikir kudu ngiling kabeh untu Nanging ing kene, ing kasusku Rasane kaya pucuk pucuk Dash Diva. Sawise sithik ing njaba untu Sithik ing ndhuwur Tinimbang prostesis (aku ora bisa ngeling-eling Mahkota) Jujur, aku mikir untu ngisor minangka masalah paling gedhe Aku bisa ndeleng nalika aku ngomong Nanging aku kudu mbenerake? Ah, misale jek ora nggawa balsem Barang sing ndandani untune ditutupi nganggo kelembapan lenga, saengga tetep tetep :) (Sing) * Gel anesthesia sawise anestesi separa * Pendhaftaran katon: Swasana aku: Sadurunge iki Lan iki sawise Nggumunke Rasa kaya manikur matte ;; Aku mikir, aku bisa nyelehake babagan iki Kayane sampeyan lagi nggawe prostitusi saiki Tulung aku nganti rampung ... tetep wae ... Apa aku arep mulih? Nanging ora lunga Bebas nindakake apa wae sing ditindakake sajrone telung jam Lungguh ing lobi utawa lunga menyang njaba kanggo tuku utawa mangan Nanging aku Aku seneng turu Nyata Im Kanthi tembung liyane, 3 jam durung lulus 7 jam kepungkur Aku bali lan aku rumangsa anyar !!! Aku krasa resik lan jelas kristal Ngobrol Apa bedane? Wis seminggu iki Sampeyan rumangsa kaya saiki? Aku wis biasa digunakake Tinimbang ngrasakake manawa ana untu Aku arep nyoba produk lambe Sampeyan bisa ndeleng untune ing ngisor Lan nalika mriksa produk lambe asli Aku ora ngguyu banget. Kaya ngono Aku bakal njupuk warna sing kuwat lan nempatake barang sing aneh banget Cukup ora urutan tartamtu Dear Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick Werna Olivia K-kecantikan ngejar wong akeh Jeneng warnane kabeh jenenge bocah wadon putih Sanajan ngomong apa warna, aku ora ngerti apa biasane Ana sing mrana Olivia Brenda utawa Cabang Wah ... Padhang Iki minangka merek sing diarani Hens Iki minangka salah sawijining merek K-kecantikan anyar Dina iki, wong enom seneng 'Warna Permintaan' sing lembut Iki ana innisfree Tinta katun sing cetha Tulip beku sing luntur Werna kabeh padha. Pungkasane Ayo menyang acara sing nyenengake wektu iki. Ayo Pura Sailor iki ~! Koleksi Pop Colour Sailor Moon X Warna 'Usagi' Ora kanker ing njero

Njupuk aku pesawat untu laminasi anyar (mung telung jam heh) laminate-Edward Avila

Leo J ╰ Instagram: instagram.com/leojmakeup ╰ YouTube: www.youtube.com/channel/UCnFFOjljp1_sacTz7PfIIyg 3 Hours Dental Clinic ╰ Instagram: instagram.com/threehours_dentalnaver.me/IDSaWtOH ╰ Building Directly outside Hakdong Station Exit 10, 8th floor SNS ╰ Instagram: instagram.com/edweird0 ╰ Business Email: edwardgavila.management@gmail.com
Edward, vlogs, kbeauty, seoul, makeup, avila, kpop, style, 라미네이트, hair,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="0.98"> Fleeting >

< start="0.98" dur="3.72"> Saiki ~ ~ ~ ~ Loro sepatu >

< start="5.12" dur="1.7"> Bareng karo Leo Jay ~! ~ >

< start="6.82" dur="1.4"> Sapa wae >

< start="9.2" dur="1.96"> Wong lanang, aku kabeh ~ aku Leo J. >

< start="12.86" dur="1.94"> Sinau basa ing dina iki >

< start="14.8" dur="2.24"> Dadi nada mau kaya robot >

< start="17.04" dur="4.5"> Kesel banget, ngantuk lan ngantuk amarga kurang turu saiki. >

< start="21.54" dur="1.18"> Kita saiki >

< start="23.14" dur="1.62"> Aku ing dokter gigi telung jam. >

< start="27.2" dur="0.76"> 3 jam >

< start="28.36" dur="1.7"> Aku mikir yen ora apa-apa kanggo untu ?? >

< start="31.42" dur="0.62"> ㄴㄴ; >

< start="38.56" dur="1.68"> Gigi sampeyan katon apik banget ?? >

< start="40.24" dur="2.18"> Aku ora ujar tenan lan aku mung ujar ora ala >

< start="42.42" dur="3.34"> Ngandika manawa wong bengkong lan kuning >

< start="50.16" dur="2.1"> Lan apa liyane sampeyan ngomong? >

< start="53.32" dur="1.2"> Aku ngandika katon kaya iki >

< start="54.52" dur="0.5"> Bener? >

< start="55.02" dur="1.46"> Aku ujar ora cukup ing tengah >

< start="57.9" dur="0.9"> Saiki dadi corona >

< start="58.8" dur="1.16"> Dadi, kanggo nyoba >

< start="59.96" dur="4.72"> Konsep sampeyan bisa nylamina sajrone telung jam. >

< start="64.68" dur="1.96"> Kayane arep 3 jam maneh >

< start="69.54" dur="1.86"> Klinik 3,5 jam >

< start="75.98" dur="3.42"> Nanging aku ora ngerti apa bakal ana bedane gedhe >

< start="80.96" dur="1.98"> Aku ora masang lipstik pastel >

< start="85.38" dur="2.46"> Yen sampeyan ngetrapake iki, untune katon luwih kuning >

< start="101.76" dur="1.12"> Lha cah ayu >

< start="102.88" dur="2.18"> * Lipstik Maybelline * >

< start="107.12" dur="2.34"> Hahaha Kaya pisang >

< start="109.46" dur="0.96"> Ngadhepi >

< start="114.96" dur="0.58"> Tampilake untu >

< start="117.46" dur="3.28"> Sing tengah sampeyan wis meh putih >

< start="120.74" dur="1.56"> Kuning ing pungkasan >

< start="139.96" dur="1.32"> Onslaught >

< start="147.86" dur="1.3"> Apa sing dikandhakake dokter >

< start="151.24" dur="1.4"> Kethok banget ing kene >

< start="152.64" dur="1.94"> Lan baris >

< start="156.06" dur="2.6"> Ora apik lan rapi. >

< start="158.66" dur="1.62"> Dadi aku bakal nyekel >

< start="160.28" dur="2.58"> Malahan warna untu >

< start="162.86" dur="6.38"> Kaping pisanan, aku mikir kudu ngiling kabeh untu >

< start="169.24" dur="2.16"> Nanging ing kene, ing kasusku >

< start="171.4" dur="4.32"> Rasane kaya pucuk pucuk Dash Diva. >

< start="175.72" dur="2.12"> Sawise sithik ing njaba untu >

< start="177.84" dur="1.82"> Sithik ing ndhuwur >

< start="179.66" dur="1.7"> Tinimbang prostesis (aku ora bisa ngeling-eling Mahkota) >

< start="181.36" dur="3.5"> Jujur, aku mikir untu ngisor minangka masalah paling gedhe >

< start="184.86" dur="2.06"> Aku bisa ndeleng nalika aku ngomong >

< start="186.92" dur="2.88"> Nanging aku kudu mbenerake? >

< start="189.8" dur="1.72"> Ah, misale jek ora nggawa balsem >

< start="194.98" dur="2.6"> Barang sing ndandani untune ditutupi nganggo kelembapan lenga, saengga tetep tetep :) >

< start="197.58" dur="0.84"> (Sing) >

< start="204.7" dur="2.84"> * Gel anesthesia sawise anestesi separa * >

< start="207.54" dur="1.6"> Pendhaftaran katon: >

< start="209.14" dur="1.64"> Swasana aku: >

< start="210.78" dur="1.64"> Sadurunge iki >

< start="212.86" dur="1.12"> Lan iki sawise >

< start="214.76" dur="0.88"> Nggumunke >

< start="215.64" dur="1.74"> Rasa kaya manikur matte ;; >

< start="217.38" dur="2.06"> Aku mikir, aku bisa nyelehake babagan iki >

< start="220.02" dur="1.94"> Kayane sampeyan lagi nggawe prostitusi saiki >

< start="222.52" dur="2.72"> Tulung aku nganti rampung ... tetep wae ... >

< start="225.24" dur="0.94"> Apa aku arep mulih? >

< start="226.18" dur="2.06"> Nanging ora lunga >

< start="228.24" dur="2.88"> Bebas nindakake apa wae sing ditindakake sajrone telung jam >

< start="231.12" dur="3.68"> Lungguh ing lobi utawa lunga menyang njaba kanggo tuku utawa mangan >

< start="234.8" dur="2.64"> Nanging aku >

< start="237.44" dur="2.06"> Aku seneng turu >

< start="239.5" dur="0.94"> Nyata Im >

< start="250.58" dur="2.32"> Kanthi tembung liyane, 3 jam durung lulus >

< start="252.9" dur="1.98"> 7 jam kepungkur >

< start="254.88" dur="3.12"> Aku bali lan aku rumangsa anyar !!! >

< start="275.68" dur="2.3"> Aku krasa resik lan jelas kristal >

< start="299.76" dur="0.62"> Ngobrol >

< start="310.02" dur="1.84"> Apa bedane? >

< start="312.66" dur="1.12"> Wis seminggu iki >

< start="313.78" dur="2.14"> Sampeyan rumangsa kaya saiki? Aku wis biasa digunakake >

< start="315.92" dur="2.52"> Tinimbang ngrasakake manawa ana untu >

< start="318.44" dur="2.06"> Aku arep nyoba produk lambe >

< start="320.5" dur="2.4"> Sampeyan bisa ndeleng untune ing ngisor >

< start="322.9" dur="2.64"> Lan nalika mriksa produk lambe asli >

< start="325.54" dur="2.44"> Aku ora ngguyu banget. >

< start="327.98" dur="1.04"> Kaya ngono >

< start="331.58" dur="3.18"> Aku bakal njupuk warna sing kuwat lan nempatake barang sing aneh banget >

< start="334.76" dur="1.16"> Cukup ora urutan tartamtu >

< start="335.92" dur="4.08"> Dear Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick >

< start="340.6" dur="0.8"> Werna Olivia >

< start="341.4" dur="2.66"> K-kecantikan ngejar wong akeh >

< start="344.06" dur="3.66"> Jeneng warnane kabeh jenenge bocah wadon putih >

< start="347.72" dur="2.64"> Sanajan ngomong apa warna, aku ora ngerti apa biasane >

< start="350.36" dur="0.68"> Ana sing mrana >

< start="351.04" dur="0.62"> Olivia >

< start="351.66" dur="0.96"> Brenda utawa >

< start="352.62" dur="1"> Cabang >

< start="357.8" dur="1.6"> Wah ... >

< start="361.08" dur="0.76"> Padhang >

< start="372.2" dur="1.66"> Iki minangka merek sing diarani Hens >

< start="373.86" dur="2.18"> Iki minangka salah sawijining merek K-kecantikan anyar >

< start="376.04" dur="2.9"> Dina iki, wong enom seneng >

< start="378.94" dur="2.76"> 'Warna Permintaan' sing lembut >

< start="395.2" dur="1.52"> Iki ana innisfree >

< start="396.72" dur="2.56"> Tinta katun sing cetha >

< start="399.28" dur="2.34"> Tulip beku sing luntur >

< start="406.14" dur="1.92"> Werna kabeh padha. >

< start="420.9" dur="0.76"> Pungkasane >

< start="421.66" dur="1.32"> Ayo menyang acara sing nyenengake wektu iki. >

< start="422.98" dur="1.22"> Ayo Pura Sailor iki ~! >

< start="424.2" dur="2.54"> Koleksi Pop Colour Sailor Moon X >

< start="427.44" dur="0.88"> Warna 'Usagi' >

< start="444.02" dur="1.92"> Ora kanker ing njero >