446s Kéngingkeun diri kana sakumpulan untamin laminasi (ngan tilu jam heh) laminate-Edward Avila images and subtitles

Diaku Dinten ayeuna ~ ~ ~ ~ Dua sapatu Kalawan Leo Jay ~! ~ Saha waé Sok atuh, sadayana ~ Kuring Leo J. Diajar basa Inggris ayeuna Janten nada sapertos robot Bosen pisan sareng tunduh sareng ngantuk kusabab kurang saré ayeuna. Kami ayeuna Abdi di kedokteran gigi tilu jam. 3 jam Kuring panginten éta henteu kunanaon pikeun kuring? ㄴㄴ; Gigi anjeun katingali saé ?? Abdi henteu nyarios leres pisan yén kuring ngan nyarios teu goréng Cenah anjeunna bengkok sareng konéng Sareng naon deui anjeun nyarios? Cenah mah sigana kieu Leres? Cék kuring éta henteu cukup di tengah Ayeuna korona Janten, dicobian Konsépna nyaéta yén anjeun tiasa laminate dina tilu jam. Sigana mah éta bakal nyandak 3 jam deui Klinik 3,5 jam Tapi kuring henteu terang naha bakal aya bédana anu gedé Abdi henteu nganggo lipstik pastel Upami anjeun nerapkeun ieu, huntu anjeun bakal katingali langkung konéng Haha * Lipstik Maybelline * Hahaha Jiga cau Beungeut ramo Tunjukkeun huntu kuring Tengah anjeun kawarna bodas Konéng di tungtung Serep Naon saur dokter Seukeut pisan Sareng ditalian Éta henteu digentos sareng rapih. Janten abdi badé tangkap éta Malahan warna huntu na Mimiti sadayana, panginten kuring kedah ngilu sadaya huntu abdi Tapi di dieu, bisi kuring Éta sapertos tip kuku Dashing Diva. Saatos rada sakedik dina luar huntu Sakedik di luhur Tinimbang ngagepkeun prostésis (Abdi henteu émut Mahkota) Jujur, kuring pikirkeun huntu handap mangrupikeun masalah pangbadagna Kuring tiasa ningali nalika kuring nyarios Tapi kedah kuring ngabenerkeunana? Ah, sigana mah henteu mawa bulao Hal anu ngalereskeun huntu anu ditutupan ku minyak lembab lebet, janten tetep :) (Éta) * Gel anesthesia + saatos anestesi separa * Penampilan abdi: Haté kuring: Sateuacan ieu Sareng ieu anu saatos Édip Éta karasaeun kawas manikur matte ;; Kuring nyangka kuring tiasa nahan naon-naon Sigana mah anjeun nuju nyieun prosthetics Bantosan abdi dugi ka parantos réngsé ... kantun tetep ... Naha abdi kedah angkat deui? Tapi henteu indit Gratis pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pigawé salila tilu jam Diuk deui dina lobi atanapi angkat di luar mésér atanapi tuang tuangeun Tapi kuring Abdi resep bobo Im Real Dina basa sanés, 3 jam teu lulus 7 jam kaliwat Kuring balik deui sareng kuring ngarasa anyar !!! Abdi ngaraos beresih sareng jelas kristal ayeuna Ngobrol Naon bedana? Saminggu sakali Anjeun ngarasa siga ayeuna? Kuring geus biasa deui Tinimbang ngarasa yén aya anu asup huntu anjeun Abdi badé nyobian sababaraha produk lip Anjeun tiasa ningali huntu di handapeunna Sareng nalika pariksa produk lip asli Abdi henteu seuri pisan. Ngan sapertos kieu Abdi badé nyandak warna anu kuat sareng nempatkeun anu anéh di ditu Ngan dina raraga henteu khusus Sayang Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick Warna Olivia K-kageulisan ngejar jalma-jalma Ngaran warna sadayana nami awéwé bodas Sanaos éta nyarios naon warna éta, kuring henteu terang biasana biasana Aya anu anjeun angkat Olivia Brenda atanapi Kumis Wah ... Herang Ieu mangrupikeun merek anu disebut Hens Ieu mangrupikeun salah sahiji merek K-kecantikan énggal Poé ieu, jalma ngora resep éta 'Warna paménta' warna Ieu mangrupikeun innisfree Tinta katun sing jelas Tulip beku luntur Nu warna sadayana sami. Tungtungna Hayu urang angkat anu pikaresepeun ayeuna. Hayu urang Pulo Bulan Sailor ieu ~! Sailor Moon X Colour Pop Koleksi Warna 'Usagi' Henteu aya kanker di jero

Kéngingkeun diri kana sakumpulan untamin laminasi (ngan tilu jam heh) laminate-Edward Avila

Leo J ╰ Instagram: instagram.com/leojmakeup ╰ YouTube: www.youtube.com/channel/UCnFFOjljp1_sacTz7PfIIyg 3 Hours Dental Clinic ╰ Instagram: instagram.com/threehours_dentalnaver.me/IDSaWtOH ╰ Building Directly outside Hakdong Station Exit 10, 8th floor SNS ╰ Instagram: instagram.com/edweird0 ╰ Business Email: edwardgavila.management@gmail.com
Edward, vlogs, kbeauty, seoul, makeup, avila, kpop, style, 라미네이트, hair,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0" dur="0.98"> Diaku >

< start="0.98" dur="3.72"> Dinten ayeuna ~ ~ ~ ~ Dua sapatu >

< start="5.12" dur="1.7"> Kalawan Leo Jay ~! ~ >

< start="6.82" dur="1.4"> Saha waé >

< start="9.2" dur="1.96"> Sok atuh, sadayana ~ Kuring Leo J. >

< start="12.86" dur="1.94"> Diajar basa Inggris ayeuna >

< start="14.8" dur="2.24"> Janten nada sapertos robot >

< start="17.04" dur="4.5"> Bosen pisan sareng tunduh sareng ngantuk kusabab kurang saré ayeuna. >

< start="21.54" dur="1.18"> Kami ayeuna >

< start="23.14" dur="1.62"> Abdi di kedokteran gigi tilu jam. >

< start="27.2" dur="0.76"> 3 jam >

< start="28.36" dur="1.7"> Kuring panginten éta henteu kunanaon pikeun kuring? >

< start="31.42" dur="0.62"> ㄴㄴ; >

< start="38.56" dur="1.68"> Gigi anjeun katingali saé ?? >

< start="40.24" dur="2.18"> Abdi henteu nyarios leres pisan yén kuring ngan nyarios teu goréng >

< start="42.42" dur="3.34"> Cenah anjeunna bengkok sareng konéng >

< start="50.16" dur="2.1"> Sareng naon deui anjeun nyarios? >

< start="53.32" dur="1.2"> Cenah mah sigana kieu >

< start="54.52" dur="0.5"> Leres? >

< start="55.02" dur="1.46"> Cék kuring éta henteu cukup di tengah >

< start="57.9" dur="0.9"> Ayeuna korona >

< start="58.8" dur="1.16"> Janten, dicobian >

< start="59.96" dur="4.72"> Konsépna nyaéta yén anjeun tiasa laminate dina tilu jam. >

< start="64.68" dur="1.96"> Sigana mah éta bakal nyandak 3 jam deui >

< start="69.54" dur="1.86"> Klinik 3,5 jam >

< start="75.98" dur="3.42"> Tapi kuring henteu terang naha bakal aya bédana anu gedé >

< start="80.96" dur="1.98"> Abdi henteu nganggo lipstik pastel >

< start="85.38" dur="2.46"> Upami anjeun nerapkeun ieu, huntu anjeun bakal katingali langkung konéng >

< start="101.76" dur="1.12"> Haha >

< start="102.88" dur="2.18"> * Lipstik Maybelline * >

< start="107.12" dur="2.34"> Hahaha Jiga cau >

< start="109.46" dur="0.96"> Beungeut ramo >

< start="114.96" dur="0.58"> Tunjukkeun huntu kuring >

< start="117.46" dur="3.28"> Tengah anjeun kawarna bodas >

< start="120.74" dur="1.56"> Konéng di tungtung >

< start="139.96" dur="1.32"> Serep >

< start="147.86" dur="1.3"> Naon saur dokter >

< start="151.24" dur="1.4"> Seukeut pisan >

< start="152.64" dur="1.94"> Sareng ditalian >

< start="156.06" dur="2.6"> Éta henteu digentos sareng rapih. >

< start="158.66" dur="1.62"> Janten abdi badé tangkap éta >

< start="160.28" dur="2.58"> Malahan warna huntu na >

< start="162.86" dur="6.38"> Mimiti sadayana, panginten kuring kedah ngilu sadaya huntu abdi >

< start="169.24" dur="2.16"> Tapi di dieu, bisi kuring >

< start="171.4" dur="4.32"> Éta sapertos tip kuku Dashing Diva. >

< start="175.72" dur="2.12"> Saatos rada sakedik dina luar huntu >

< start="177.84" dur="1.82"> Sakedik di luhur >

< start="179.66" dur="1.7"> Tinimbang ngagepkeun prostésis (Abdi henteu émut Mahkota) >

< start="181.36" dur="3.5"> Jujur, kuring pikirkeun huntu handap mangrupikeun masalah pangbadagna >

< start="184.86" dur="2.06"> Kuring tiasa ningali nalika kuring nyarios >

< start="186.92" dur="2.88"> Tapi kedah kuring ngabenerkeunana? >

< start="189.8" dur="1.72"> Ah, sigana mah henteu mawa bulao >

< start="194.98" dur="2.6"> Hal anu ngalereskeun huntu anu ditutupan ku minyak lembab lebet, janten tetep :) >

< start="197.58" dur="0.84"> (Éta) >

< start="204.7" dur="2.84"> * Gel anesthesia + saatos anestesi separa * >

< start="207.54" dur="1.6"> Penampilan abdi: >

< start="209.14" dur="1.64"> Haté kuring: >

< start="210.78" dur="1.64"> Sateuacan ieu >

< start="212.86" dur="1.12"> Sareng ieu anu saatos >

< start="214.76" dur="0.88"> Édip >

< start="215.64" dur="1.74"> Éta karasaeun kawas manikur matte ;; >

< start="217.38" dur="2.06"> Kuring nyangka kuring tiasa nahan naon-naon >

< start="220.02" dur="1.94"> Sigana mah anjeun nuju nyieun prosthetics >

< start="222.52" dur="2.72"> Bantosan abdi dugi ka parantos réngsé ... kantun tetep ... >

< start="225.24" dur="0.94"> Naha abdi kedah angkat deui? >

< start="226.18" dur="2.06"> Tapi henteu indit >

< start="228.24" dur="2.88"> Gratis pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pigawé salila tilu jam >

< start="231.12" dur="3.68"> Diuk deui dina lobi atanapi angkat di luar mésér atanapi tuang tuangeun >

< start="234.8" dur="2.64"> Tapi kuring >

< start="237.44" dur="2.06"> Abdi resep bobo >

< start="239.5" dur="0.94"> Im Real >

< start="250.58" dur="2.32"> Dina basa sanés, 3 jam teu lulus >

< start="252.9" dur="1.98"> 7 jam kaliwat >

< start="254.88" dur="3.12"> Kuring balik deui sareng kuring ngarasa anyar !!! >

< start="275.68" dur="2.3"> Abdi ngaraos beresih sareng jelas kristal ayeuna >

< start="299.76" dur="0.62"> Ngobrol >

< start="310.02" dur="1.84"> Naon bedana? >

< start="312.66" dur="1.12"> Saminggu sakali >

< start="313.78" dur="2.14"> Anjeun ngarasa siga ayeuna? Kuring geus biasa deui >

< start="315.92" dur="2.52"> Tinimbang ngarasa yén aya anu asup huntu anjeun >

< start="318.44" dur="2.06"> Abdi badé nyobian sababaraha produk lip >

< start="320.5" dur="2.4"> Anjeun tiasa ningali huntu di handapeunna >

< start="322.9" dur="2.64"> Sareng nalika pariksa produk lip asli >

< start="325.54" dur="2.44"> Abdi henteu seuri pisan. >

< start="327.98" dur="1.04"> Ngan sapertos kieu >

< start="331.58" dur="3.18"> Abdi badé nyandak warna anu kuat sareng nempatkeun anu anéh di ditu >

< start="334.76" dur="1.16"> Ngan dina raraga henteu khusus >

< start="335.92" dur="4.08"> Sayang Dalia Bloom Edition Lip Paradise Sheer Dew Tinted Lipstick >

< start="340.6" dur="0.8"> Warna Olivia >

< start="341.4" dur="2.66"> K-kageulisan ngejar jalma-jalma >

< start="344.06" dur="3.66"> Ngaran warna sadayana nami awéwé bodas >

< start="347.72" dur="2.64"> Sanaos éta nyarios naon warna éta, kuring henteu terang biasana biasana >

< start="350.36" dur="0.68"> Aya anu anjeun angkat >

< start="351.04" dur="0.62"> Olivia >

< start="351.66" dur="0.96"> Brenda atanapi >

< start="352.62" dur="1"> Kumis >

< start="357.8" dur="1.6"> Wah ... >

< start="361.08" dur="0.76"> Herang >

< start="372.2" dur="1.66"> Ieu mangrupikeun merek anu disebut Hens >

< start="373.86" dur="2.18"> Ieu mangrupikeun salah sahiji merek K-kecantikan énggal >

< start="376.04" dur="2.9"> Poé ieu, jalma ngora resep éta >

< start="378.94" dur="2.76"> 'Warna paménta' warna >

< start="395.2" dur="1.52"> Ieu mangrupikeun innisfree >

< start="396.72" dur="2.56"> Tinta katun sing jelas >

< start="399.28" dur="2.34"> Tulip beku luntur >

< start="406.14" dur="1.92"> Nu warna sadayana sami. >

< start="420.9" dur="0.76"> Tungtungna >

< start="421.66" dur="1.32"> Hayu urang angkat anu pikaresepeun ayeuna. >

< start="422.98" dur="1.22"> Hayu urang Pulo Bulan Sailor ieu ~! >

< start="424.2" dur="2.54"> Sailor Moon X Colour Pop Koleksi >

< start="427.44" dur="0.88"> Warna 'Usagi' >

< start="444.02" dur="1.92"> Henteu aya kanker di jero >