130s Jangkoan Coronavirus ing 5 PM ing 25 Maret images and subtitles

ING KOMUNITAS KOMUNITAS YAWA KOMUNITIS sing padha KOMUNITING YANG PANJENANG NYALANG. SERV. SERV. >> SERV. >> KRIS SERV. >> KRITKI DANIEL SERV. >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan NATIONAL >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> lan HEADLIN NEGARA, >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan HEADLIN NEGARA, A >>> Lan HEADLIN NEGARA, A >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGSA DEAT >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUNGSA >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUDAH DITANGGANG >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO TUNGGAL DIPANGGO >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUDAH DITANGGANG MANGSA TAHAN wis ditampa nalika nggawe TANGGO MUNGSA DIPANGGO UNTUK NGANGGALKEJAWA TANGGO MUNGSA DIDANGGO UNDANGGULIS UNTUK MENGIKUT AGUNG EKONOMI TANGGO MUNGSA GAMPANG TEMBANG UNDANG-UNDANG MANGGO WULANG EKONOMI MUNGSA GAMPANG DIPANGGO UNTUK NGANGGO GRATIS EKONOMI MUNGSA AMERIKA, AGAMA EKONOMI KANGGO AMERIKA, KELULUSAN EKONOMI KE AMERIKA, TAPI KELULUSAN EKONOMI KANG AMERIKA, TAPI CONGRONG KELULUSAN EKONOMI MUNGSA AMERIKA, TAPI PERCATIKAN KANGGO KELULUSAN EKONOMI MUNGSA AMERIKA, TAPI CONGRONG PERLU KANGGO AGAMA EKONOMI KANGGO AMERIKA, TAPI CONGRONG PERLUKAN PILIH. TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. ING TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE IS TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE ISIP TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE DIPANGGULKE TO TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE DIPANGGULKE ING Pilih SENATE DIPANGGULKE ING Pilih SENATE DIPANGGULKE ING ING Pilih SENATE DIPANGGO UNGGAL ING ING ING ING SENATE DIPANGGULKE ING UNTUK VOTE ING $ 2 SENATE DIPANGGULKE ING ING ING ING TRANO $ 2 SENATE DIPANGGO UNGGAL ING BASA ING Ringgit $ 2 ING Ringgit TRADION $ 2 ING SOMETIME BILL TRANES $ 2 ING TANPA SOMETIME BILL TRANON TRADION $, ING TANGGAL SOMETIME BONSEN TRANS $ 2, lan ING SOSETIME RONOMI RONTOS TRADION $ 2, lan banjur ING SOSETIME RONOMI RONTOS TRADION $ 2, lan banjur SOMETIME CAMPURAN, lan banjur IT SOMETIME CARI, Lan ING AKU KANGEN SOMETIME TONIGHT, lan yen bakal ana SOMETIME CARI, Lan ING KENE AKU KANGGO SOMETIME CARI, Lan ING KENE AKU KANGGO SOMETIME CAMPUR, lan ING AKU KANGGO DITULUT SOMETIME CAMPUR, lan ING AKU KANGGO DITUTUKAN OLEH SOMETIME CARI, Lan ING KENE DIPANGGULI DENGAN WANGI Bakal Duwe DITANGGO DENGAN PENTING AYUH DITANGGANG DITULUT OGO RUMAH NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN JUGA Bakal DITANGGANG APIK DUMADI RUMAH lan BASA SAIKI NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN JUGA DIPENGAN Griya lan BUKU DITUTURAN BY Griya lan BUKU DITENTUKAN dening PRESIDEN Omah-omah lan JUGA Dituduhake dening PRESIDENT TRUMP. PRESIDEN TRUMP. PRESIDEN TRUMP. Lan PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene Lan ana kene Lan ING NGETENG ING KARANGAN Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO Lan ana ing kene sawetara saka tagihan, Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO BASA, INGKEUT KANGGO BASA ING KANGGO, INGGRIS KANGGO-TANGGO BASA, ING ING NGANGGO KATAKAN TANGGAPAN, INGKANG INGKU BASA KATAKAN TANGGAPAN, ING NGANGGO INGKANG TANGGUNG KANGGO BASA ING NGANGGO, ING NGANGGO ING SUKU TANGKA KANGGO BASA ING, KANGGO INGKANG TANGGAL NUNGGAL BASA. INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Bener INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. KAYA Yen INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. SO Yen sampeyan INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. SO Yen sampeyan nggawe INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75.000 INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 UTAWA INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KENAN, Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KENAN, Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, YOU'LL Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 IN Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 IN PAYMENT. YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. THOS YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. KANGGO BASA YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. ING PEMBANGUNAN KANGGO YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. Wong-wong sing Mbayar GAMPANG Wong-wong sing Mbayar GAMPANG Wong-wong sing mbayar luwih Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan nggawe UP Wong-wong sing mbayar luwih saka sing luwih sampeyan gawe Wong-wong sing mbayar maneh luwih saka $ 9 Wong-wong sing mbayar maneh luwih saka $ 9 9,000 Liyane sampeyan Gawe UP $ 9 9,000 Liyane sampeyan Gawe UP $ 9 9,000 ANTUN. SANGAT. SANGAT. UNEMPLOYMENT SANGAT. Keuntungan UNEMPLOYMENT SANGAT. GAMPANG UNEMPLOYMENT INGGRIS SANGAT. GAMPANG UNEMPLOYMENT BISA ING JUGA GAMPANG UNEMPLOYMENT BISA ING JUGA Keuntungan UNEMPLOYMENT KANGGO NUNG MUNGSA Keuntungan UNEMPLOYMENT ISU KANGGO DIBUAT Keuntungan UNEMPLOYMENT ISU KANGGO BISA DITULU Keuntungan UNEMPLOYMENT DITAWE ING AKU KENANGAN DENGAN INDEPENDENT NAMPI DENGAN INDEPENDENT SEDANG DENGAN KONTAKTOR INDEPENDEN SEDAP DIDANG UNTUK KONTAKTOR INDEPENDEN ING MUNGKIN TO KONTOR KONTOR KONTOR sing kalebu MUNGKIN TOKONTOR KANGGURU INDEPENDEN YANG MENYANG TAMPIL KONTEKTOR YANG ROTONGAN KANGGO KONTEKTOR YANG MENENGKUTI WONG RARA KONTAKTOR PENTAKSANA NATE ING TARIKH RAHSIA RAHSIA KONTAKTOR PENTAKSANA ING NGANGGO KANGGO GROUP LAN KONTRACTORS sing kalebu PITAKSARA PARA SASARAN lan AMAZON SHARE DRIVERS lan AMAZON SONGKONG KANGGO lan AMAZON SONGKONG PAKAI lan DRIVERS AMAZON. DRIVER KANGGO. DRIVER KANGGO. KANGGO DRIVER KANGGO. SUKU BASA DRIVER KANGGO. SUKU BANYAK SAIKI DRIVER KANGGO. SUKU BANYAK SUMBER INGGRIS SUKU BANYAK SUMBER INGGRIS AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 Bilyar AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 Miliar IN SUKU BASA ING NGETENGGOLAH INGGRIS $ 25 Milyun ING NGANGGO. $ 25 Milyun ing HELP. $ 25 Milyun ing HELP. Lan $ 25 Milyun ing HELP. Lan umpan $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka $ 2 $ 25 Milyun ing HELP. Lan umpamane TRILLION $ 2 Lan umpamane TRILLION $ 2 Lan sawetara saka $ 2 TRILLION bakal Lan ILANG TRANES $ 2 BISAN Lan umume ING TRADION $ 2 BISAN Lan umpamane TRILYUN $ 2 ING AKU KANGGO Lan umpamane TRILYUN $ 2 ING AKU KANGGO TO Lan sawetara saka dolar 2 dolar bakal luwih saka stats, Bakal SAIKI KANGGO MUKA NATE, Bakal SAIKI AKU KANGGO BASA-BENTANG, HOSPITAL, ING AKU BISA KANGGO APA, HOSPITALS, SMALL Bakal OGO BISA PISANG PISAH, HOSPITAL, Bocah-bocah cilik, Bakal OGO BISA PISANG PENTING, HOSPITAL, Bocah-bocah SMP, lan HOSPITALS, bocah cilik, lan HOSPITALS, Bocah-bocah cilik, lan SMP HOSPITAL, Bocah-bocah murub, lan Pinjaman SMALL HOSPITALS, Bocah-bocah murub, lan Pinjaman SMALL HOSPITALS, Bocah-bocah murub, lan PINJAMAN ING UNTUK LARGE PINJAMAN KANGGO UNTUK LARGE PINJAMAN KANGGO UNTUK NEGARA BISAN. Bisnis. Bisnis. >> Bisnis. >> TAPI Bisnis. >> TAPI INI Bisnis. >> TAPI PAKET INI Bisnis. >> TAPI PAKET ING JUGA >> TAPI PAKET ING JUGA >> TAPI PAKET ING JAWATAN KANGGO >> TAPI PAKET ING JUGA NYALIKHANA >> TAPI PAKE KANGGO ING JAWABAN ING JENIS >> TAPI PAKE KANGGO ING JAWABAN ING UNTUK KANGGO >> TAPI PAKET ING JUGA NYALIKHANA ING UNTUK KANGGURU LAMPIRAN YANG UNIK KITA BANTU LAMPIRAN YANG UNGGUH KANGGURU NAMPUNG NEGARA LAMPIRAN YANG UNGGUH KANGGURU NAMPUL NEGERI lan LAMPIRAN YANG UNGKEH KITA NGANTI PERNIAGAAN lan KARYA LAMPIRAN-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDUH KANGGURU NUNGGULIS BISNES lan KARYA DENGAN, Bisnis lan Pakaryan saiki, Bisnis lan Pakaryan HARI ING, Seneng Bisnis lan Pakaryan saiki, ora bisa Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu Bisnis lan KARYA DENGAN, ora bakal dakpilih NATE OGO BISA DITULUKAN NATE OGO BISA PIKUT NANGGO WANGGO NATE OGO BISA PITANGGONG DENGAN KAMI NATE OGO GAMPANG DIPANGGULI UNTUK EKONOMI NATE OGO BISA DITULUKAN UNTUK EKONOMI KENE NATE OGO BISA DITULUKAN UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE NATE OGO KANGGO ING SAIKI UNTUK EKONOMI KENE ING ING KENE UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE UNTUK EKONOMI PUNGSA ING KENE KANGGO ING REBUNGA. KANGGO NULIS. KANGGO NULIS. >> KANGGO NULIS. >> PRESIDEN KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP SAYS KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP Says HE >> PRESIDENT TRUMP Says HE >> PRESIDENT TRUMP ING DIDI NGANGGO >> PRESIDENT TRUMP ING DIDI NGANGGO >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA TO >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA NGANGGO >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA NGANGGO UP >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA UNTUK DIBUKA UP INGGRIS NANGSA BUKA MUKA DENGAN NGANGGO NEGARA KANGGO MUKA DENGAN NGUKANG. EASTER. EASTER. IT EASTER. IKU EASTER. IT IS A EASTER. IT IS DESE EASTER. IT IS IS DESE EASTER. IT IS IS DESE ING SAIKI EASTER. ITU NATE TARI ING SUKU ITU NATE TARI ING SUKU ITU NATE TANGGO YANG HEBUT PENDIDIKAN SULIT ITU NATE TANGGO YANG NGANGGO WANGI MANUSIA ING IS DESI ANAK NAMPI JUGA WANG HEBATNA IT IS IS DESI ANAK NAMPI NGLAMPIRAN KANGSA DIPANA ITU NATE TANGGO PITUWANG HEBATOR PENDIDIKAN ING JAWA TUNGGU ING WISI TAMPILAN ING AKU JAWA TUNGGUL GAMPANG JUGA AKU NUNGGUH WASA TO TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGGU BASA TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGGU UNTUK KANGGO TAPE TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN ING UNTUK KANGGO WULANG TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGKU UNTUK MENGUTUR ING SIKARA TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN ING UNTUK KANGGO WANGSULAN ING SUKU KANGGO KANGGO PIRIK KANGGO UNTUK KAMPUNG KORONAVIRUS. CORONAVIRUS. CORONAVIRUS. [ CORONAVIRUS. [BELL CORONAVIRUS. [TOLAK BELL CORONAVIRUS. [BELL TOLLS] [BELL TOLLS] [BELL TOLLS] >>> [BELL TOLLS] >>> A [BELL TOLLS]>>> A MIXED [BELL TOLLS] >>> HARI ING MIXED [BELL TOLLS]>>> AUT ING MIXED DAY [BOLEH TOLLS]>>> A DUN MIXED Dinten [BOLEH TOLLS]>>> AS DENGAN PADAN MIXED IN WALL >>> HARI INGGRIS ING DI WANGI >>> HARI INGGUNG HARI INGGRIS ING LANGKAH >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGUT AS >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGANG WANG NUNGGUNG TRADERS >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGANG WANG NUNGGAL NANGGALKANG TRADERS >>> HARI INGGUNG HARI INGGRIS ING WINDUNG AS TRADERS KONTAK KANGGO JALAN AS TRADER SULUS TO JALAN AS TRADER KANGGO KANGGURU JALAN AS TRADERS KONTAK KANGGO INGKE KOMPUTER JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, TAPI JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO TINDAK JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO TANGGAL KANGGO KARYA KANGGO, TAPI ING DOW ING KARYA KANGGO, TAPI ING DOW HAD SOP KARYA KANGGO, TAPI ING DOW HAD SOP GAS KARYA KANGGO, TAPI BALAK DOW HAD SOP KARYA KANGGO, TAPI BALAK DOW HAD SOP NGGAL BAKAL KARYA KANGGO, TAPI KABUPATEN DOW HAD SOP GOOD GOLONG PUTIH SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING SOP GOOD NEWS PADAN PAKSA PAKSA LAGI SOP GOOD NEWS PADAN PAKSA PAKSA BAKAL SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING Luwih luwih 2% SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING ING Luwih saka 2% IN SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING ING Luwih saka 2% IN. Luwih saka 2% ING. Luwih saka 2% ING. Neng kene Luwih saka 2% ING. NENG KENE HLO Luwih saka 2% ING. DINI A Luwih saka 2% ING. ING SAIKI Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU AT Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU DI Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU DI PANUTUP ING SAIKI LUKU DI PANUTUP ING ING SAIKI ING NGOMBUT NOMBOR KOMPUTER ING SAIKI LUKA DI NOMBOR NGOMBUT NENG INGGRIS. NOMBUT NGGENG. NOMBUT NGGENG. ING NOMBUT NGGENG. THE DOW NOMBUT NGGENG. THE DOW DIPANGGUH NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGO DUMADAHKE OLEH INGKANG NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH KABUPATEN 500 ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH KABUPATEN 500 ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH NGENTOTA 500 POINTS ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH NGENTOTA 500 POINT. POINTS HARI ING. POINTS HARI ING. ING POINTS HARI ING. ING NASDAQ POINTS HARI ING. KOMUNITAS NASDAQ POINTS HARI ING. KANGGO GRATIS NASDAQ POINTS HARI ING. KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ KANGGO INDOSES NASDAQ KENAL 33 KENANGAN NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ 33 POINTS lan KONSUS NASDAQ COMPOSITE INDOSING PALING 33 POINTS lan KONSUS NASDAQ COMPOSITE INDOSING PALING 33 POINTS lan S&P KONSUS NASDAQ COMPOSITE PALING 33 POINTS lan S&P 500 KENCANGAN INDAHSING NASDAQ PALING 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 # 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 # POINTS. 2 # POINTS. 2 # POINTS. >>> 2 # POINTS. >>> IN 2 # POINTS. >>> IN THE 2 # POINTS. >>> ING lapangan >>> ING lapangan >>> ING KANGGAL MUNGKULUNG >>> ING MEANTIME CALIFORNIANS GAMBUNG >>> ING KARIPORNAL MEKANIK DIKENE >>> ING KARIFORNIA MEKANIK DUMADAKI OLEH Kalorone nggambarake CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS BISA CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS DAPAT PUT CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS BISA PUTIH KORONAVIRUS BISA PUTIH KORONAVIRUS BOLEH PUTIR TEMA KORONAVIRUS BISA PUTIR PEMBUAT PENTING MEREKA KORONAVIRUS BISA PUTIR PEMBAYARAN ING PENTING ING KORONAVIRUS BISA PUTRUKA PEMBAYARAN INGKANG ING TANGAN. TEMBUNG TEMPOH INGGO. TEMBUNG TEMPOH INGGO. JP JP JP MORGAN BISA JP MORGAN, JP MORGAN CHASE, KANGGO JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO JP MORGAN CHASE, KANGGO FARGO DATENG CHOR MORGAN, KANGGO FARGO DUMADI CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA CHOR MORGAN, KANGGO FARGO DATENG ING KABEH CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGRIS CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGU BASA SAIKI CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGRIS kanggo mbayar ragad ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT FOR ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT FOR SAIKI. KANGGO SAIKI. KANGGO SAIKI. KENE KANGGO SAIKI. KANG KITA KANGGO SAIKI. NUNG KITA KANGGO KANGGO SAIKI. NUNG KITA NGANGGO KANGGO SAIKI. NUNG KITA WULUWAR WARNA KANGGO SAIKI. NUNG KITA NGANGGO WARNA TO NUNG KITA NGANGGO WARNA TO NUNG KITA NGANGGO WARISAN ING KALIFORNIA, NUNG KITA NGANGGO WARNA PADA CALIFORNIA, KAMI NUNG KITA NGANGGO WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KITA KITA NUNG KITA NGANGGO WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KULIT STRAIGHT NUNG KITA NUNGGAL WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KITA NGENTUK CALIFORNIA, KITA KANGGO STRAIGHT CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK KAMI CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI IN CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI ING WASHINGTON CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI ING WASHINGTON A GOOF KAMI ING WASHINGTON A GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR GOVERNOR SPOKESPERSON KANGGO SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE SPOKESPERSON UNTUK GSMNOR INSLEE SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SATI SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SINIING DIA SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SUKU DENGAN INSLEE SENT ING DENGI NDAWA INSLEE SENT ING DENGI NUNG DIDANG INSLEE SENT ING DIA SIDI DENGAN TANPA BISA

Jangkoan Coronavirus ing 5 PM ing 25 Maret

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at 5 p.m. on Wednesday, March 25th.
seattle, coronavirus, virus, covid,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.101" dur="0.267"> ING >

< start="1.368" dur="1.468"> KOMUNITAS >

< start="2.836" dur="0.4"> KOMUNITAS YAWA >

< start="3.236" dur="1.034"> KOMUNITIS sing padha >

< start="4.27" dur="0.101"> KOMUNITING YANG PANJENANG NYALANG. >

< start="4.371" dur="0.166"> SERV. >

< start="4.537" dur="0.134"> SERV. >> >

< start="4.671" dur="1.234"> SERV. >> KRIS >

< start="5.905" dur="0.367"> SERV. >> KRITKI DANIEL >

< start="6.272" dur="0.101"> SERV. >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >

< start="6.373" dur="0.2"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >

< start="6.573" dur="0.066"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> >

< start="6.639" dur="0.201"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan >

< start="6.84" dur="0.333"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan NATIONAL >

< start="7.173" dur="0.034"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> lan HEADLIN NEGARA, >

< start="7.207" dur="0.2"> >> GELANGKAN DANIEL KANGGO. >>> Lan HEADLIN NEGARA, A >

< start="7.407" dur="0.2"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, A >

< start="7.607" dur="0.1"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO >

< start="7.707" dur="0.267"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGSA DEAT >

< start="7.974" dur="0.334"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUNGSA >

< start="8.308" dur="0.267"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUDAH DITANGGANG >

< start="8.575" dur="0.3"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO TUNGGAL DIPANGGO >

< start="8.875" dur="0.534"> >>> Lan HEADLIN NEGARA, KANGGO MUDAH DITANGGANG MANGSA >

< start="9.409" dur="0.267"> TAHAN wis ditampa nalika nggawe >

< start="9.676" dur="0.4"> TANGGO MUNGSA DIPANGGO UNTUK NGANGGALKEJAWA >

< start="10.076" dur="0.234"> TANGGO MUNGSA DIDANGGO UNDANGGULIS UNTUK MENGIKUT AGUNG EKONOMI >

< start="10.31" dur="0.467"> TANGGO MUNGSA GAMPANG TEMBANG UNDANG-UNDANG MANGGO WULANG EKONOMI >

< start="10.777" dur="0.534"> MUNGSA GAMPANG DIPANGGO UNTUK NGANGGO GRATIS EKONOMI MUNGSA AMERIKA, >

< start="11.311" dur="0.167"> AGAMA EKONOMI KANGGO AMERIKA, >

< start="11.478" dur="0.333"> KELULUSAN EKONOMI KE AMERIKA, TAPI >

< start="11.811" dur="0.267"> KELULUSAN EKONOMI KANG AMERIKA, TAPI CONGRONG >

< start="12.078" dur="0.367"> KELULUSAN EKONOMI MUNGSA AMERIKA, TAPI PERCATIKAN KANGGO >

< start="12.445" dur="0.501"> KELULUSAN EKONOMI MUNGSA AMERIKA, TAPI CONGRONG PERLU KANGGO >

< start="12.946" dur="0.333"> AGAMA EKONOMI KANGGO AMERIKA, TAPI CONGRONG PERLUKAN PILIH. >

< start="13.279" dur="0.167"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. >

< start="13.446" dur="0.167"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. ING >

< start="13.613" dur="0.067"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE >

< start="13.68" dur="0.567"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE IS >

< start="14.247" dur="0.2"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE ISIP >

< start="14.447" dur="0.968"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE DIPANGGULKE TO >

< start="15.415" dur="0.334"> TAPI CONGRONG PERLUKAN NATE. SENATE DIPANGGULKE ING Pilih >

< start="15.749" dur="0.166"> SENATE DIPANGGULKE ING Pilih >

< start="15.915" dur="0.067"> SENATE DIPANGGULKE ING ING Pilih >

< start="15.982" dur="0.067"> SENATE DIPANGGO UNGGAL ING ING ING ING >

< start="16.049" dur="0.233"> SENATE DIPANGGULKE ING UNTUK VOTE ING $ 2 >

< start="16.282" dur="0.234"> SENATE DIPANGGULKE ING ING ING ING TRANO $ 2 >

< start="16.516" dur="0.334"> SENATE DIPANGGO UNGGAL ING BASA ING Ringgit $ 2 >

< start="16.85" dur="0.267"> ING Ringgit TRADION $ 2 >

< start="17.117" dur="0.166"> ING SOMETIME BILL TRANES $ 2 >

< start="17.283" dur="0.101"> ING TANPA SOMETIME BILL TRANON TRADION $, >

< start="17.384" dur="0.1"> ING TANGGAL SOMETIME BONSEN TRANS $ 2, lan >

< start="17.484" dur="0.066"> ING SOSETIME RONOMI RONTOS TRADION $ 2, lan banjur >

< start="17.55" dur="0.334"> ING SOSETIME RONOMI RONTOS TRADION $ 2, lan banjur >

< start="17.884" dur="0.2"> SOMETIME CAMPURAN, lan banjur IT >

< start="18.084" dur="0.1"> SOMETIME CARI, Lan ING AKU KANGEN >

< start="18.184" dur="0.1"> SOMETIME TONIGHT, lan yen bakal ana >

< start="18.284" dur="0.034"> SOMETIME CARI, Lan ING KENE AKU KANGGO >

< start="18.318" dur="0.367"> SOMETIME CARI, Lan ING KENE AKU KANGGO >

< start="18.685" dur="0.2"> SOMETIME CAMPUR, lan ING AKU KANGGO DITULUT >

< start="18.885" dur="0.067"> SOMETIME CAMPUR, lan ING AKU KANGGO DITUTUKAN OLEH >

< start="18.952" dur="0.333"> SOMETIME CARI, Lan ING KENE DIPANGGULI DENGAN WANGI >

< start="19.285" dur="0.234"> Bakal Duwe DITANGGO DENGAN PENTING >

< start="19.519" dur="0.234"> AYUH DITANGGANG DITULUT OGO RUMAH >

< start="19.753" dur="0.333"> NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN >

< start="20.086" dur="0.334"> NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN JUGA >

< start="20.42" dur="0.233"> Bakal DITANGGANG APIK DUMADI RUMAH lan BASA SAIKI >

< start="20.653" dur="0.368"> NATE INGKANG DITULUT ORA ING ORA LAN JUGA DIPENGAN >

< start="21.021" dur="0.3"> Griya lan BUKU DITUTURAN BY >

< start="21.321" dur="0.1"> Griya lan BUKU DITENTUKAN dening PRESIDEN >

< start="21.421" dur="0.1"> Omah-omah lan JUGA Dituduhake dening PRESIDENT TRUMP. >

< start="21.521" dur="0.167"> PRESIDEN TRUMP. >

< start="21.688" dur="0.1"> PRESIDEN TRUMP. Lan >

< start="21.788" dur="0.067"> PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene >

< start="21.855" dur="0.1"> PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene >

< start="21.955" dur="0.067"> PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene >

< start="22.022" dur="0.166"> PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene >

< start="22.188" dur="0.367"> PRESIDEN TRUMP. Lan ana kene >

< start="22.555" dur="0.234"> Lan ana kene >

< start="22.789" dur="0.067"> Lan ING NGETENG ING KARANGAN >

< start="22.856" dur="0.066"> Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO >

< start="22.922" dur="0.101"> Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO >

< start="23.023" dur="0.4"> Lan ana ing kene sawetara saka tagihan, >

< start="23.423" dur="0.601"> Lan ING NGETRA SIK ING KANGGO BASA, INGKEUT >

< start="24.024" dur="0.2"> KANGGO BASA ING KANGGO, INGGRIS >

< start="24.224" dur="0.1"> KANGGO-TANGGO BASA, ING ING NGANGGO >

< start="24.324" dur="0.367"> KATAKAN TANGGAPAN, INGKANG INGKU BASA >

< start="24.691" dur="0.334"> KATAKAN TANGGAPAN, ING NGANGGO INGKANG TANGGUNG >

< start="25.025" dur="0.5"> KANGGO BASA ING NGANGGO, ING NGANGGO ING SUKU TANGKA >

< start="25.525" dur="0.267"> KANGGO BASA ING, KANGGO INGKANG TANGGAL NUNGGAL BASA. >

< start="25.792" dur="0.167"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. >

< start="25.959" dur="0.267"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Bener >

< start="26.226" dur="0.634"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. KAYA Yen >

< start="26.86" dur="0.8"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. SO Yen sampeyan >

< start="27.66" dur="1.068"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. SO Yen sampeyan nggawe >

< start="28.728" dur="0.234"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75.000 >

< start="28.962" dur="1.802"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 UTAWA >

< start="30.764" dur="0.3"> INGKANG TANGGAL NUNGGUH APIK. Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KENAN, >

< start="31.064" dur="0.233"> Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KENAN, >

< start="31.297" dur="0.101"> Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, YOU'LL >

< start="31.398" dur="0.4"> Dadi Yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk >

< start="31.798" dur="1.235"> Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 >

< start="33.033" dur="0.934"> Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 IN >

< start="33.967" dur="0.267"> Dadi yen sampeyan nggawe $ 75,000 utawa KEDAI, sampeyan bakal entuk $ 1, THE00 IN PAYMENT. >

< start="34.234" dur="0.233"> YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. >

< start="34.467" dur="0.134"> YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. THOS >

< start="34.601" dur="0.167"> YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. KANGGO BASA >

< start="34.768" dur="0.1"> YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. ING PEMBANGUNAN KANGGO >

< start="34.868" dur="0.5"> YOU'LL Nampa $ 1, THE00 IN PAYMENT. Wong-wong sing Mbayar GAMPANG >

< start="35.368" dur="0.2"> Wong-wong sing Mbayar GAMPANG >

< start="35.568" dur="0.067"> Wong-wong sing mbayar luwih >

< start="35.635" dur="0.367"> Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan >

< start="36.002" dur="0.267"> Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan >

< start="36.269" dur="0.501"> Wong-wong sing mbayar luwih saka sampeyan nggawe UP >

< start="36.77" dur="0.6"> Wong-wong sing mbayar luwih saka sing luwih sampeyan gawe >

< start="37.37" dur="1.402"> Wong-wong sing mbayar maneh luwih saka $ 9 >

< start="38.772" dur="0.467"> Wong-wong sing mbayar maneh luwih saka $ 9 9,000 >

< start="39.239" dur="0.3"> Liyane sampeyan Gawe UP $ 9 9,000 >

< start="39.539" dur="0.1"> Liyane sampeyan Gawe UP $ 9 9,000 ANTUN. >

< start="39.639" dur="0.334"> SANGAT. >

< start="39.973" dur="0.167"> SANGAT. UNEMPLOYMENT >

< start="40.14" dur="0.066"> SANGAT. Keuntungan UNEMPLOYMENT >

< start="40.206" dur="0.201"> SANGAT. GAMPANG UNEMPLOYMENT INGGRIS >

< start="40.407" dur="0.567"> SANGAT. GAMPANG UNEMPLOYMENT BISA ING JUGA >

< start="40.974" dur="0.2"> GAMPANG UNEMPLOYMENT BISA ING JUGA >

< start="41.174" dur="0.167"> Keuntungan UNEMPLOYMENT KANGGO NUNG MUNGSA >

< start="41.341" dur="0.801"> Keuntungan UNEMPLOYMENT ISU KANGGO DIBUAT >

< start="42.142" dur="0.433"> Keuntungan UNEMPLOYMENT ISU KANGGO BISA DITULU >

< start="42.575" dur="0.501"> Keuntungan UNEMPLOYMENT DITAWE ING AKU KENANGAN DENGAN INDEPENDENT >

< start="43.076" dur="0.3"> NAMPI DENGAN INDEPENDENT >

< start="43.376" dur="0.1"> SEDANG DENGAN KONTAKTOR INDEPENDEN >

< start="43.476" dur="0.267"> SEDAP DIDANG UNTUK KONTAKTOR INDEPENDEN ING >

< start="43.743" dur="0.234"> MUNGKIN TO KONTOR KONTOR KONTOR sing kalebu >

< start="43.977" dur="0.534"> MUNGKIN TOKONTOR KANGGURU INDEPENDEN YANG MENYANG TAMPIL >

< start="44.511" dur="0.233"> KONTEKTOR YANG ROTONGAN KANGGO >

< start="44.744" dur="0.134"> KONTEKTOR YANG MENENGKUTI WONG RARA >

< start="44.878" dur="0.6"> KONTAKTOR PENTAKSANA NATE ING TARIKH RAHSIA RAHSIA >

< start="45.478" dur="1.902"> KONTAKTOR PENTAKSANA ING NGANGGO KANGGO GROUP LAN >

< start="47.38" dur="0.701"> KONTRACTORS sing kalebu PITAKSARA PARA SASARAN lan AMAZON >

< start="48.081" dur="0.267"> SHARE DRIVERS lan AMAZON >

< start="48.348" dur="0.167"> SONGKONG KANGGO lan AMAZON >

< start="48.515" dur="0.1"> SONGKONG PAKAI lan DRIVERS AMAZON. >

< start="48.615" dur="0.267"> DRIVER KANGGO. >

< start="48.882" dur="1.201"> DRIVER KANGGO. KANGGO >

< start="50.083" dur="0.434"> DRIVER KANGGO. SUKU BASA >

< start="50.517" dur="0.166"> DRIVER KANGGO. SUKU BANYAK SAIKI >

< start="50.683" dur="0.101"> DRIVER KANGGO. SUKU BANYAK SUMBER INGGRIS >

< start="50.784" dur="0.2"> SUKU BANYAK SUMBER INGGRIS >

< start="50.984" dur="0.167"> AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 >

< start="51.151" dur="0.066"> AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 Bilyar >

< start="51.217" dur="0.467"> AIRLINES JUGA INGGRIS ING $ 25 Miliar IN >

< start="51.684" dur="0.334"> SUKU BASA ING NGETENGGOLAH INGGRIS $ 25 Milyun ING NGANGGO. >

< start="52.018" dur="0.167"> $ 25 Milyun ing HELP. >

< start="52.185" dur="0.934"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan >

< start="53.119" dur="0.267"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan umpan >

< start="53.386" dur="0.067"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka >

< start="53.453" dur="0.033"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka >

< start="53.486" dur="0.301"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan sawetara saka $ 2 >

< start="53.787" dur="0.1"> $ 25 Milyun ing HELP. Lan umpamane TRILLION $ 2 >

< start="53.887" dur="0.2"> Lan umpamane TRILLION $ 2 >

< start="54.087" dur="0.1"> Lan sawetara saka $ 2 TRILLION bakal >

< start="54.187" dur="0.3"> Lan ILANG TRANES $ 2 BISAN >

< start="54.487" dur="0.501"> Lan umume ING TRADION $ 2 BISAN >

< start="54.988" dur="0.834"> Lan umpamane TRILYUN $ 2 ING AKU KANGGO >

< start="55.822" dur="0.4"> Lan umpamane TRILYUN $ 2 ING AKU KANGGO TO >

< start="56.222" dur="0.734"> Lan sawetara saka dolar 2 dolar bakal luwih saka stats, >

< start="56.956" dur="0.301"> Bakal SAIKI KANGGO MUKA NATE, >

< start="57.257" dur="0.133"> Bakal SAIKI AKU KANGGO BASA-BENTANG, HOSPITAL, >

< start="57.39" dur="0.1"> ING AKU BISA KANGGO APA, HOSPITALS, SMALL >

< start="57.49" dur="0.134"> Bakal OGO BISA PISANG PISAH, HOSPITAL, Bocah-bocah cilik, >

< start="57.624" dur="0.333"> Bakal OGO BISA PISANG PENTING, HOSPITAL, Bocah-bocah SMP, lan >

< start="57.957" dur="0.201"> HOSPITALS, bocah cilik, lan >

< start="58.158" dur="0.133"> HOSPITALS, Bocah-bocah cilik, lan SMP >

< start="58.291" dur="1.235"> HOSPITAL, Bocah-bocah murub, lan Pinjaman SMALL >

< start="59.526" dur="0.433"> HOSPITALS, Bocah-bocah murub, lan Pinjaman SMALL >

< start="59.959" dur="0.301"> HOSPITALS, Bocah-bocah murub, lan PINJAMAN ING UNTUK LARGE >

< start="60.26" dur="0.333"> PINJAMAN KANGGO UNTUK LARGE >

< start="60.593" dur="0.1"> PINJAMAN KANGGO UNTUK NEGARA BISAN. >

< start="60.693" dur="0.167"> Bisnis. >

< start="60.86" dur="0.067"> Bisnis. >> >

< start="60.927" dur="0.234"> Bisnis. >> TAPI >

< start="61.161" dur="1.167"> Bisnis. >> TAPI INI >

< start="62.328" dur="0.267"> Bisnis. >> TAPI PAKET INI >

< start="62.595" dur="0.334"> Bisnis. >> TAPI PAKET ING JUGA >

< start="62.929" dur="0.3"> >> TAPI PAKET ING JUGA >

< start="63.229" dur="0.1"> >> TAPI PAKET ING JAWATAN KANGGO >

< start="63.329" dur="0.167"> >> TAPI PAKET ING JUGA NYALIKHANA >

< start="63.496" dur="0.367"> >> TAPI PAKE KANGGO ING JAWABAN ING JENIS >

< start="63.863" dur="0.634"> >> TAPI PAKE KANGGO ING JAWABAN ING UNTUK KANGGO >

< start="64.497" dur="1.502"> >> TAPI PAKET ING JUGA NYALIKHANA ING UNTUK KANGGURU >

< start="65.999" dur="0.3"> LAMPIRAN YANG UNIK KITA BANTU >

< start="66.299" dur="0.1"> LAMPIRAN YANG UNGGUH KANGGURU NAMPUNG NEGARA >

< start="66.399" dur="0.267"> LAMPIRAN YANG UNGGUH KANGGURU NAMPUL NEGERI lan >

< start="66.666" dur="0.3"> LAMPIRAN YANG UNGKEH KITA NGANTI PERNIAGAAN lan KARYA >

< start="66.966" dur="0.301"> LAMPIRAN-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDUH KANGGURU NUNGGULIS BISNES lan KARYA DENGAN, >

< start="67.267" dur="0.233"> Bisnis lan Pakaryan saiki, >

< start="67.5" dur="0.067"> Bisnis lan Pakaryan HARI ING, Seneng >

< start="67.567" dur="0.1"> Bisnis lan Pakaryan saiki, ora bisa >

< start="67.667" dur="0.434"> Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu >

< start="68.101" dur="0.4"> Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu >

< start="68.501" dur="0.401"> Bisnis lan Pakaryan HARI ING, ora bakal mlebu >

< start="68.902" dur="0.267"> Bisnis lan KARYA DENGAN, ora bakal dakpilih >

< start="69.169" dur="0.2"> NATE OGO BISA DITULUKAN >

< start="69.369" dur="0.367"> NATE OGO BISA PIKUT NANGGO WANGGO >

< start="69.736" dur="0.6"> NATE OGO BISA PITANGGONG DENGAN KAMI >

< start="70.336" dur="0.234"> NATE OGO GAMPANG DIPANGGULI UNTUK EKONOMI >

< start="70.57" dur="0.901"> NATE OGO BISA DITULUKAN UNTUK EKONOMI KENE >

< start="71.471" dur="1.001"> NATE OGO BISA DITULUKAN UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE >

< start="72.472" dur="0.601"> NATE OGO KANGGO ING SAIKI UNTUK EKONOMI KENE ING ING KENE >

< start="73.073" dur="0.166"> UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE >

< start="73.239" dur="0.134"> UNTUK EKONOMI PAKSA ING KENE >

< start="73.373" dur="0.1"> UNTUK EKONOMI PUNGSA ING KENE KANGGO ING REBUNGA. >

< start="73.473" dur="0.167"> KANGGO NULIS. >

< start="73.64" dur="0.167"> KANGGO NULIS. >> >

< start="73.807" dur="0.1"> KANGGO NULIS. >> PRESIDEN >

< start="73.907" dur="0.1"> KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP >

< start="74.007" dur="0.067"> KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP SAYS >

< start="74.074" dur="0.1"> KANGGO NULIS. >> PRESIDENT TRUMP Says HE >

< start="74.174" dur="0.2"> >> PRESIDENT TRUMP Says HE >

< start="74.374" dur="0.1"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIDI NGANGGO >

< start="74.474" dur="0.133"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIDI NGANGGO >

< start="74.607" dur="0.134"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA >

< start="74.741" dur="0.467"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA TO >

< start="75.208" dur="0.801"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA NGANGGO >

< start="76.009" dur="0.333"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA NGANGGO UP >

< start="76.342" dur="0.968"> >> PRESIDENT TRUMP ING DIA MUNGSA ING NEGARA UNTUK DIBUKA UP >

< start="77.31" dur="0.267"> INGGRIS NANGSA BUKA MUKA DENGAN >

< start="77.577" dur="0.1"> NGANGGO NEGARA KANGGO MUKA DENGAN NGUKANG. >

< start="77.677" dur="0.167"> EASTER. >

< start="77.844" dur="0.067"> EASTER. IT >

< start="77.911" dur="0.066"> EASTER. IKU >

< start="77.977" dur="0.301"> EASTER. IT IS A >

< start="78.278" dur="0.3"> EASTER. IT IS DESE >

< start="78.578" dur="0.3"> EASTER. IT IS IS DESE >

< start="78.878" dur="0.134"> EASTER. IT IS IS DESE ING SAIKI >

< start="79.012" dur="0.233"> EASTER. ITU NATE TARI ING SUKU >

< start="79.245" dur="0.234"> ITU NATE TARI ING SUKU >

< start="79.479" dur="0.1"> ITU NATE TANGGO YANG HEBUT PENDIDIKAN SULIT >

< start="79.579" dur="0.1"> ITU NATE TANGGO YANG NGANGGO WANGI MANUSIA >

< start="79.679" dur="0.434"> ING IS DESI ANAK NAMPI JUGA WANG HEBATNA >

< start="80.113" dur="0.067"> IT IS IS DESI ANAK NAMPI NGLAMPIRAN KANGSA DIPANA >

< start="80.18" dur="0.1"> ITU NATE TANGGO PITUWANG HEBATOR PENDIDIKAN ING JAWA TUNGGU ING WISI >

< start="80.28" dur="0.167"> TAMPILAN ING AKU JAWA TUNGGUL >

< start="80.447" dur="0.066"> GAMPANG JUGA AKU NUNGGUH WASA TO >

< start="80.513" dur="0.401"> TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGGU BASA >

< start="80.914" dur="0.367"> TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGGU UNTUK KANGGO TAPE >

< start="81.281" dur="1.101"> TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN ING UNTUK KANGGO WULANG >

< start="82.382" dur="0.467"> TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN INGKU UNTUK MENGUTUR ING SIKARA >

< start="82.849" dur="4.238"> TAMPILAN SAIKI PANJENENGAN ING UNTUK KANGGO WANGSULAN ING SUKU >

< start="87.087" dur="0.333"> KANGGO KANGGO PIRIK >

< start="87.42" dur="0.1"> KANGGO UNTUK KAMPUNG KORONAVIRUS. >

< start="87.52" dur="0.134"> CORONAVIRUS. >

< start="87.654" dur="0.1"> CORONAVIRUS. [ >

< start="87.754" dur="0.133"> CORONAVIRUS. [BELL >

< start="87.887" dur="0.801"> CORONAVIRUS. [TOLAK BELL >

< start="88.688" dur="0.1"> CORONAVIRUS. [BELL TOLLS] >

< start="88.788" dur="0.2"> [BELL TOLLS] >

< start="88.988" dur="0.034"> [BELL TOLLS] >>> >

< start="89.022" dur="0.133"> [BELL TOLLS] >>> A >

< start="89.155" dur="0.1"> [BELL TOLLS]>>> A MIXED >

< start="89.255" dur="0.1"> [BELL TOLLS] >>> HARI ING MIXED >

< start="89.355" dur="0.334"> [BELL TOLLS]>>> AUT ING MIXED DAY >

< start="89.689" dur="0.334"> [BOLEH TOLLS]>>> A DUN MIXED Dinten >

< start="90.023" dur="0.6"> [BOLEH TOLLS]>>> AS DENGAN PADAN MIXED IN WALL >

< start="90.623" dur="0.234"> >>> HARI INGGRIS ING DI WANGI >

< start="90.857" dur="0.067"> >>> HARI INGGUNG HARI INGGRIS ING LANGKAH >

< start="90.924" dur="0.333"> >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGUT AS >

< start="91.257" dur="0.334"> >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGANG WANG NUNGGUNG TRADERS >

< start="91.591" dur="0.334"> >>> HARI INGGUNG HARI ING ING NGANGGANG WANG NUNGGAL NANGGALKANG TRADERS >

< start="91.925" dur="0.4"> >>> HARI INGGUNG HARI INGGRIS ING WINDUNG AS TRADERS KONTAK KANGGO >

< start="92.325" dur="0.2"> JALAN AS TRADER SULUS TO >

< start="92.525" dur="0.2"> JALAN AS TRADER KANGGO KANGGURU >

< start="92.725" dur="0.167"> JALAN AS TRADERS KONTAK KANGGO INGKE KOMPUTER >

< start="92.892" dur="0.067"> JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, TAPI >

< start="92.959" dur="0.1"> JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO >

< start="93.059" dur="0.3"> JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO TINDAK >

< start="93.359" dur="0.367"> JABUR AS TRADERS KONTAK KANGGO ING KANGGO BAKAL, NGANGGO TANGGAL KANGGO >

< start="93.726" dur="0.167"> KARYA KANGGO, TAPI ING DOW ING >

< start="93.893" dur="0.1"> KARYA KANGGO, TAPI ING DOW HAD SOP >

< start="93.993" dur="0.201"> KARYA KANGGO, TAPI ING DOW HAD SOP GAS >

< start="94.194" dur="0.3"> KARYA KANGGO, TAPI BALAK DOW HAD SOP >

< start="94.494" dur="0.4"> KARYA KANGGO, TAPI BALAK DOW HAD SOP NGGAL BAKAL >

< start="94.894" dur="0.267"> KARYA KANGGO, TAPI KABUPATEN DOW HAD SOP GOOD GOLONG PUTIH >

< start="95.161" dur="0.2"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING >

< start="95.361" dur="0.101"> SOP GOOD NEWS PADAN PAKSA PAKSA LAGI >

< start="95.462" dur="0.066"> SOP GOOD NEWS PADAN PAKSA PAKSA BAKAL >

< start="95.528" dur="0.267"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING Luwih luwih 2% >

< start="95.795" dur="0.434"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING ING Luwih saka 2% IN >

< start="96.229" dur="0.1"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING ING Luwih saka 2% IN. >

< start="96.329" dur="0.2"> Luwih saka 2% ING. >

< start="96.529" dur="0.067"> Luwih saka 2% ING. Neng kene >

< start="96.596" dur="0.033"> Luwih saka 2% ING. NENG KENE HLO >

< start="96.629" dur="0.1"> Luwih saka 2% ING. DINI A >

< start="96.729" dur="0.067"> Luwih saka 2% ING. ING SAIKI >

< start="96.796" dur="0.267"> Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU AT >

< start="97.063" dur="0.367"> Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU DI >

< start="97.43" dur="0.601"> Luwih saka 2% ING. ING SAIKI LUKU DI PANUTUP >

< start="98.031" dur="0.233"> ING SAIKI LUKU DI PANUTUP >

< start="98.264" dur="0.134"> ING ING SAIKI ING NGOMBUT NOMBOR KOMPUTER >

< start="98.398" dur="0.1"> ING SAIKI LUKA DI NOMBOR NGOMBUT NENG INGGRIS. >

< start="98.498" dur="0.2"> NOMBUT NGGENG. >

< start="98.698" dur="0.1"> NOMBUT NGGENG. ING >

< start="98.798" dur="0.467"> NOMBUT NGGENG. THE DOW >

< start="99.265" dur="0.167"> NOMBUT NGGENG. THE DOW DIPANGGUH >

< start="99.432" dur="0.367"> NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH >

< start="99.799" dur="0.267"> NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGO DUMADAHKE OLEH INGKANG >

< start="100.066" dur="1.735"> NOMBUT NGGENG. ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH KABUPATEN 500 >

< start="101.801" dur="0.234"> ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH KABUPATEN 500 >

< start="102.035" dur="0.434"> ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH NGENTOTA 500 POINTS >

< start="102.469" dur="0.3"> ING DIDANGGIH DUMUKU OLEH NGENTOTA 500 POINT. >

< start="102.769" dur="0.2"> POINTS HARI ING. >

< start="102.969" dur="0.1"> POINTS HARI ING. ING >

< start="103.069" dur="0.167"> POINTS HARI ING. ING NASDAQ >

< start="103.236" dur="0.167"> POINTS HARI ING. KOMUNITAS NASDAQ >

< start="103.403" dur="0.333"> POINTS HARI ING. KANGGO GRATIS NASDAQ >

< start="103.736" dur="0.101"> POINTS HARI ING. KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ >

< start="103.837" dur="0.166"> KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ >

< start="104.003" dur="0.267"> KANGGO INDOSES NASDAQ KENAL 33 >

< start="104.27" dur="0.868"> KENANGAN NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 >

< start="105.138" dur="0.434"> KANGGO GRATIS KANGGO NASDAQ 33 POINTS lan >

< start="105.572" dur="0.567"> KONSUS NASDAQ COMPOSITE INDOSING PALING 33 POINTS lan >

< start="106.139" dur="0.334"> KONSUS NASDAQ COMPOSITE INDOSING PALING 33 POINTS lan S&P >

< start="106.473" dur="0.1"> KONSUS NASDAQ COMPOSITE PALING 33 POINTS lan S&P 500 >

< start="106.573" dur="0.267"> KENCANGAN INDAHSING NASDAQ PALING 33 POINTS lan S&P 500 ROSE >

< start="106.84" dur="0.133"> 33 POINTS lan S&P 500 ROSE >

< start="106.973" dur="0.134"> 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 >

< start="107.107" dur="0.4"> 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 # >

< start="107.507" dur="0.1"> 33 POINTS lan S&P 500 ROSE 2 # POINTS. >

< start="107.607" dur="0.167"> 2 # POINTS. >

< start="107.774" dur="1.401"> 2 # POINTS. >>> >

< start="109.175" dur="0.434"> 2 # POINTS. >>> IN >

< start="109.609" dur="2.803"> 2 # POINTS. >>> IN THE >

< start="112.412" dur="0.701"> 2 # POINTS. >>> ING lapangan >

< start="113.113" dur="0.333"> >>> ING lapangan >

< start="113.446" dur="0.167"> >>> ING KANGGAL MUNGKULUNG >

< start="113.613" dur="0.1"> >>> ING MEANTIME CALIFORNIANS GAMBUNG >

< start="113.713" dur="0.3"> >>> ING KARIPORNAL MEKANIK DIKENE >

< start="114.013" dur="0.601"> >>> ING KARIFORNIA MEKANIK DUMADAKI OLEH >

< start="114.614" dur="0.3"> Kalorone nggambarake >

< start="114.914" dur="0.067"> CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS >

< start="114.981" dur="0.067"> CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS BISA >

< start="115.048" dur="0.267"> CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS DAPAT PUT >

< start="115.315" dur="0.3"> CALIFORNIANS DIPANGGAL DENGAN CORONAVIRUS BISA PUTIH >

< start="115.615" dur="0.267"> KORONAVIRUS BISA PUTIH >

< start="115.882" dur="0.367"> KORONAVIRUS BOLEH PUTIR TEMA >

< start="116.249" dur="1.335"> KORONAVIRUS BISA PUTIR PEMBUAT PENTING MEREKA >

< start="117.584" dur="0.967"> KORONAVIRUS BISA PUTIR PEMBAYARAN ING PENTING ING >

< start="118.551" dur="0.301"> KORONAVIRUS BISA PUTRUKA PEMBAYARAN INGKANG ING TANGAN. >

< start="118.852" dur="0.2"> TEMBUNG TEMPOH INGGO. >

< start="119.052" dur="0.1"> TEMBUNG TEMPOH INGGO. JP >

< start="119.152" dur="0.233"> JP >

< start="119.385" dur="0.134"> JP MORGAN >

< start="119.519" dur="0.133"> BISA JP MORGAN, >

< start="119.652" dur="0.301"> JP MORGAN CHASE, KANGGO >

< start="119.953" dur="0.4"> JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO >

< start="120.353" dur="0.601"> JP MORGAN CHASE, KANGGO FARGO DATENG >

< start="120.954" dur="0.167"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO DUMADI >

< start="121.121" dur="0.133"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA >

< start="121.254" dur="0.167"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO DATENG ING KABEH >

< start="121.421" dur="0.367"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGRIS >

< start="121.788" dur="0.133"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGU BASA SAIKI >

< start="121.921" dur="0.734"> CHOR MORGAN, KANGGO FARGO KANGGO SEMUA INGGRIS kanggo mbayar ragad >

< start="122.655" dur="0.201"> ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT >

< start="122.856" dur="0.066"> ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT FOR >

< start="122.922" dur="0.1"> ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT FOR SAIKI. >

< start="123.022" dur="0.201"> KANGGO SAIKI. >

< start="123.223" dur="0.066"> KANGGO SAIKI. KENE >

< start="123.289" dur="0.1"> KANGGO SAIKI. KANG KITA >

< start="123.389" dur="0.101"> KANGGO SAIKI. NUNG KITA KANGGO >

< start="123.49" dur="0.2"> KANGGO SAIKI. NUNG KITA NGANGGO >

< start="123.69" dur="0.367"> KANGGO SAIKI. NUNG KITA WULUWAR WARNA >

< start="124.057" dur="0.801"> KANGGO SAIKI. NUNG KITA NGANGGO WARNA TO >

< start="124.858" dur="0.333"> NUNG KITA NGANGGO WARNA TO >

< start="125.191" dur="0.034"> NUNG KITA NGANGGO WARISAN ING KALIFORNIA, >

< start="125.225" dur="0.1"> NUNG KITA NGANGGO WARNA PADA CALIFORNIA, KAMI >

< start="125.325" dur="0.233"> NUNG KITA NGANGGO WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KITA KITA >

< start="125.558" dur="0.034"> NUNG KITA NGANGGO WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KULIT STRAIGHT >

< start="125.592" dur="0.233"> NUNG KITA NUNGGAL WARISAN UNTUK CALIFORNIA, KITA KITA NGENTUK >

< start="125.825" dur="0.167"> CALIFORNIA, KITA KANGGO STRAIGHT >

< start="125.992" dur="0.1"> CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK KAMI >

< start="126.092" dur="0.2"> CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI >

< start="126.292" dur="0.167"> CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI IN >

< start="126.459" dur="0.567"> CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI ING WASHINGTON >

< start="127.026" dur="1.001"> CALIFORNIA, KAMI NUNGGUH UNTUK GOOF KAMI ING WASHINGTON A >

< start="128.027" dur="0.334"> GOOF KAMI ING WASHINGTON A >

< start="128.361" dur="0.067"> GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON >

< start="128.428" dur="0.167"> GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON >

< start="128.595" dur="0.1"> GOOF KAMI ING WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR GOVERNOR >

< start="128.695" dur="0.233"> SPOKESPERSON KANGGO >

< start="128.928" dur="0.1"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE >

< start="129.028" dur="0.067"> SPOKESPERSON UNTUK GSMNOR INSLEE >

< start="129.095" dur="0.134"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SATI >

< start="129.229" dur="0.3"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SINIING DIA >

< start="129.529" dur="0.334"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE INGKU SUKU DENGAN >

< start="129.863" dur="0.3"> INSLEE SENT ING DENGI NDAWA >

< start="130.163" dur="0.167"> INSLEE SENT ING DENGI NUNG DIDANG >

< start="130.33"> INSLEE SENT ING DIA SIDI DENGAN TANPA BISA >