130s Покриеност на коронавирус во 17 часот на 25 март images and subtitles

СЕ ЗАЕДНИЦИ ЗАЕДНИЦИТЕ ТОА Заедниците што тие Заедниците што тие служат. СЕРВИНА СЕРВИНА >> >> СЕРВИНА >> ХРИС СЕРВИНА >> ХРИС ДАНИЕЛИ СЕРВИНА >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНО >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ, >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, А >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, А >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, ПРЕДМЕТ >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, САМО САМО >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СОДРИНА BEЕ БИДЕ >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СЕ БИДЕ ДОГОВОР >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СЕ БИДЕ ДА СЕ РАБОТИ >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, ПРИДОБА СЕ СЕ СОГЛАСУВА ДА СЕ СОГЛАСОТ ЗДРАВЈЕТО СЕ ДОБИВ ДА СЕ СОДРИИ ЗДРАВЈЕТО ДА СЕ БИДЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКИ ЗДРАВЈЕТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ СОДРИНА СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ СОДРИНА СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕС ЕКОНОМСКИОТ ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, НО БИДНИТЕ ПОТРЕБИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕС ПОТРЕБНО ДА ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕСНИТЕ ПОТРЕБИ ДА ГЛАСААТ. НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕ НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ Е НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. Сенатот е очекуван од гласање Сенатот е очекуван од гласање СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААТ ВАС Сенатот е очекуван од гласање Сенатот се очекува да гласаат на 2 долари СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААТ ТРИЛИОНАТА 2 УСД СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ДА ГЛАСАТ ДА БИДНИТЕ Трилион НА ДЕЛ ТРИЛИОН 2 УСД СЕКОЈ ДОБИВ ТРИЛИОНИ ДВЕДНИЧКИ ВЕДНИК НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОНИ ДЕЛОВИ, НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОН НА ДЕЛОВИ, И НА ДЕЛОВНОТО ДЕЛ ТРИЛИОН НА ДВД Трилион, И ТОА НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОНИ ДЕЛОВИ, И ТОА ИТ НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА ИТ НЕКОЈ ВЕONЕ, И ТОА ITЕ Е НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е ИМА НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е СЕ ДОБИ НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е Е ДА БИДЕ НЕКОЈ ВЕЕ, И ТОА ИМА Е ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОКОТ ILLЕ TOЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИ НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА ИМА Е ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА СО СВЕТОТ ILLЕ TOЕ СЕ ОДГОВОРИТЕ СО НА ILLЕ ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА ДЕАТА WЕ ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА ДОМАА И ILLЕ Е СЕ ОДГОВОРИ ДЕАТА И СЕ HAЕ Е СЕ ОДГОВОРИ ДОМААТА И СЕ ПОВТОРНО HAЕ TOЕ СЕ ОДГОВОРИ ДОМААТА И ДОСТОРНИ СЕ ОДГОВОРИ КУUSА И СИТЕ СИГУРЕН ОД Дом и исто така потпишан од ПРЕТСЕДАТЕЛ Дом и исто така потпишан од Претседателот Трамп. Претседател Трамп. Претседател Трамп. И Претседател Трамп. И ТУКА Претседател Трамп. И ОВДЕ СЕ Претседател Трамп. И ОВДЕ СЕКО НЕКОИ Претседател Трамп. И ОВДЕ Е НЕКОИ Претседател Трамп. И ОВДЕ Е НЕКОИ НА И ОВДЕ Е НЕКОИ НА И ОВДЕ Е НЕКОИ ПОДАТОЦИ И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИТЕ НА И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИЦИ НА И ОВДЕ СЕКО НЕКОИ ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИТЕ НА Сметката, Вклучувајќи ПОДАТОЦИ НА Сметката, Вклучувајќи ПОДАТОЦИ НА Сметката, Вклучувајќи ги ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАЛКИ ПОДАТОЦИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАКОВНО ЗА ЗДРАВЈЕ ПОДАТОЦИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАКОВНО ЗА ПРАВИЛНИЦИ. МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. СО МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПА АКО МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. САКО ДА СЕ СЕ МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИТЕ МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД ИЛИ МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД ИЛИ МАESSЕ, .Е ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75 000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИТЕ 1 УСД, ТИЕ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИВТЕ 1 УСД, ТЕРИ ВО ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИВТЕ 1 УСД, ТИЕ ВО ПЛААЕ. ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ТОА ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ТИЕ ПЛААА ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ОВИЕ ПЛАMENTАЕ САМО ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ОВАА ПЛАMENTАА ЗАВРШИТЕ ОВАА ПЛАMENTАА ЗАВРШИТЕ ОВИ ПЛАА DА СЕ СМЕТУВА ПОВЕЕ ОВИ ПЛААА ЗАВРШУВАТЕ ПОВЕЕ ВАС ОВИ ПЛАА DА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА ГО ПРАВОТЕ ОВАА ПЛААА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ ТИЕ ПЛАА DЕ САМО ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ ДА ГО ПРАВИШТЕ ОВАА ПЛААА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА СИ ОБВИНЕТЕ НА 9 УСД ОВАА ПЛААА ЗАВРШИТЕ ПОВЕЕ ДА ГО ПРАВОТИТЕ ДА 9.9000 УСД ПОВЕЕ ПОДНЕСУВАТЕ ДО 9.9000 УСД ПОВЕЕ ДОБИВИ ДО 9.9000 УСД ГОДИШНО. ГОДИШНО. ГОДИШНО. БЕСПЛАТНО ГОДИШНО. ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ГОДИШНО. ПРИДОБИВКИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ ГОДИШНО. ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СИТЕ СЕ ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СИТЕ СЕ ПРИДОБИВКИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ СЕ ИСТО ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СЕ ПОСТОРНИ ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СЕ ДА СЕ ОТВОРЕНИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВА AЕ СЕ ДА СЕ ПОСТОРУВААТ НА НЕВЕРОТ ДА СЕ НАГРАДИ ДО НЕЗАВИСНО ДА СЕ НАГРАДИ ДО НЕЗАВИСНИ ДОГОВОРИ ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИТЕ ТОА ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИ кои вклучуваат ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИ кои вклучуваат возење ДОГОВОРИ кои вклучуваат возење ДОГОВОРИ, кои вклучуваат возач на возење ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи на возачи на возење ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи и споделување на возачи и ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи кои споделуваат возачи и амазон АКЦИИ ВОВЕДИ И АМАЗОН СПОДЕЛУВАЈТЕ Возачи и испорака на АМАЗОН АКЦИИ Возачи и возачи за испорака на АМАЗОН. Возачи на испорака. Возачи на испорака. АВЕРЛИНИ Возачи на испорака. АВРЛИНИ ИСТО Возачи на испорака. АВРЛИНИТЕ ИСТО Директно Возачи на испорака. АВЕРЛИНИТЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО ДОБИВУВА АВЕРЛИНИТЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО ДОБИВУВА АВИРИИ И ДИРЕКТОРНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБАВТЕ 25 УСД АВИРИЛИТЕ ДА СЕ ДИРЕКТИВНО ДОБИВУВАМЕ 25 милијарди долари АВИРИЛИТЕ ДА СЕ ДИРЕКТИВНО ДОБИВУВААТ 25 милијарди американски долари во АВИРИЛИИТЕ ДА ИМА ДИРЕКТИВНО ДОДЕЛУВААТ 25 милијарди американски долари во ПОМОШ. 25 милијарди долари за помош. 25 милијарди долари за помош. И 25 милијарди долари за помош. И НЕКОЈ 25 милијарди долари за помош. И НЕКОГО 25 милијарди долари за помош. И НЕКОИ НА 25 милијарди долари за помош. И НЕКОИ НА 2 УСД 25 милијарди долари за помош. И НЕКОЈ ТРИЛИОН 2 УСД И НЕКОЈ ТРИЛИОН 2 УСД И НЕКОГА TRЕ ТРИЛИОН 2 УСД И НЕКОЈ ТРИЛИОНА 2 УСД ILLЕ СЕ И НЕКОГА BEЕ БИДЕ ДЕЛИ ТРИЛИНА 2 УСД И НЕКОГАШ ТОА ТРИЛИНА 2 УСД ALЕ СЕ ДА СЕ ПРИМЕ И НЕКОГОВЕТЕ ТРИЛИОНА 2 УСД ДА СЕ СЕ ОДБЕДАТ И НЕКОГА ТРИЛИОНА 2 УСД ALЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРНИ ДР STАВНИТЕ, SЕ ИМА ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ, ALЕ BEЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДРATАВИТЕ, БОЛНИЦИ, ALЕ GЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДР STАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИ SЕ GЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДР STАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИТЕ ПОНУДИ, SЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДРATАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИТЕ ПОНУДИ И ДА БОЛНИЦИ, мали понуди, И БОЛНИЦИ, мали понуди и мали БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми за БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми за големи Мали заеми за поголеми Мали заеми за поголеми деловни активности. БИЗНИС. БИЗНИС. >> >> БИЗНИС. >> НО БИЗНИС. >> Но, ова БИЗНИС. >> НО ОВАА ПАКЕТ БИЗНИС. >> НО, исто така >> НО, исто така >> Но, ОВАА ПАКЕТ ИСТО ПРИГОДУВА >>, НО ОВАА ПАКЕТ И ДОГОВОРИ ДЕКА >>, НО ОВАА ПАКЕТ ИСТО ПРИЗНАНИ ДЕКА ДЕКОЛНО >>, НО ОВАА ПАКУВАЕ ДА ЈА ДОГОВОРУВААТ ДЕКА Е НЕВЕСНО НЕ >>, НО ОВАА ПАКУВА ALЕ ДА ЈА ПРИЗНАНИИ ДА СЕ ПОМОГНЕМЕ РАЗГОВОРИМЕ ДЕКОЛНО ДА ГО ПОМОГНЕМЕ ПРИЗНАМИ ДЕКА ЕДНА СЕ ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС ПРИЗНАМИ ДЕКА ЕДНА СЕ ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС И РАЗГОВОРИМЕ ДЕКОЛНО ДА ГО ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС И РАБОТНИЦИ РАЗГОВОРИМЕ ДЕЛИ ЕДНО СЕ ПОМОГУВАМЕ БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, ДЕЛОВИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, СМЕ БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ Е ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ ГО ОДДЕМЕ ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕ ДА СЕ ОДМЕ ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕ ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ НЕ СМЕ ДА СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМ НЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШИОТ НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ можеме да ја вратиме повторно. ДОБИРАЕ. ДОБИРАЕ. >> >> ДОБИРАЕ. ПРЕТСЕДАТЕЛ ДОБИРАЕ. >> Претседател Трамп ДОБИРАЕ. >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМП СЕ вели ДОБИРАЕ. >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој >> Претседателот Трамп вели дека сака >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТУРМ вели дека тој сака >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП вели дека тој сака нацијата >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата да се отвори >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата да ја отвори >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака НАРОД да отвори од САКАТЕ НАЦИЈАТА ДА ОТВОРИ ОД САКАТЕ НАЦИЈАТА да се отвори од Исток. Источен. Источен. ИТ Источен. Е Источен. ТОА Е Источен. ДА СЕ ДАТУВА Источен. ДА СЕ ДАТУВА ДАКА Источен. ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО Источен. ДА СЕ ДАТЕЛНО ОВА МНОГУ ЗДРАВЈЕ ДА СЕ ДАТЕЛНО ОВА МНОГУ ЗДРАВЈЕ ДА СЕ ДАТЕМЕ ДЕКОЛНО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ ИСТО Е ДАТНО ДО НЕКОГАШКО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ ДА СЕ ДАТЕ ДА ДЕКОЈ ЕВЕДЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗДРАВЈЕ ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ И ДО БИДЕ РАЗВОЈ ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО ИСКУСТВО ЗА ЗДРАВЈЕ, И ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ИСКУСТВО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ИСКУСТВО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ДА ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОСТОР ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗВИСНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОСТОР НА ДА СЕ СОГЛАСИ СПОРЕД НА ДА СЕ СОГЛАСИ СПОРЕДОТ НА КОРОНАВИРУС. КОРОНАВИРУС. КОРОНАВИРУС. [ КОРОНАВИРУС. [БЕЛ КОРОНАВИРУС. [БОЛНИ ТОЛЛОВИ КОРОНАВИРУС. [БЕЛ ТОЛОВИ] [БЕЛ ТОЛОВИ] [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> [БЕЛНИ ТОЛИ] >>> А [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СИМЕНА [БОЛНИ ТОЛОВИ] >>> СЛЕДЕН ДЕН [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СМЕСЕН ДЕН ДЕНЕС [БЕЛНИ ТОЛОВИ]>> ВА MIЕ СЕКОЈ ДЕН [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА ALLид >>> Смешан ден денес на ALLид >>> Смешан ден ДЕНЕС НА Wидната улица >>> Смешан ден ДЕНЕС НА Wидната улица КАКО >>> Смешан ден ДЕНЕС НА ALLидната улица како трговци >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА Wидната улица како што продолжуваат трговците >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА Wидната улица КАКО Трговците продолжуваат до Улицата како трговци продолжува до Улицата како трговци продолжува во работата УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВА ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВА ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, НО УЛИЦА КАКО Трговците продолжуваат да работат РЕМОТЕЛНО, НО УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВАТЕ ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, НО ДОО УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВАТЕ ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ГОЛЕМАТ ДАМА РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ГОЛЕМЕ ДОД РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВИНАТА СОП РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВОРОТ ДОБРА СО ДОБРА РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВОРИТЕ ДОБИ ДОБРА ВЕСТИ РАМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ДОГОВИНА СОДРИНА ДРУГИ ДОБИВНИ ВЕСТИ РЕМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ДОГОВИНА СОП ДОБРА ДОБРА ВЕЕ ДЕНЕСНО КЛИППИНГ ПОДОБРИ ДОБРА ВЕСТ ДЕНЕС КЛИППИНГ ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕСНО ПОВЕЕ ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕС СО Клиппирање ПОВЕЕ ПОДОБРИ ДРУГИ ВЕСТИ ДЕНЕС Клипинг повеќе од 2% ПОДОБРИ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕС Клипинг повеќе од 2% во ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТ ДЕНЕС КЛИППИРАЕ ПОВЕ THЕ ОД 2% ДА СЕ ТОА. ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е А ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ЛУЕ ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ЛУ LЕ НА ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НАС ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ЗАТВОР ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ЗАТВОР ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА БРОЈОТ НА БЕЗБЕДНОСТА ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА БЕЗБЕДНИОТ БРОЈ ДЕНЕС. Бројки ДЕНЕС. Бројки ДЕНЕС. СЕ Бројки ДЕНЕС. ДОО Бројки ДЕНЕС. ДОГОВОРОТ ЗГОЛЕМЕН Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМОТ ДОГОВОРЕН ОД ПОВЕЕ Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД 500 ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД 500 ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД околу 500 точки ДОГОВОРОТ ЗДРАВЕН ОД ОД 500 ПОДЕЛИ ДЕНЕС. ДОДЕЛИ ДЕНЕС. ДОДЕЛИ ДЕНЕС. СЕ ДОДЕЛИ ДЕНЕС. НАСДАК ДОДЕЛИ ДЕНЕС. СОСТАВ НА НАСДАК ДОДЕЛИ ДЕНЕС. Индекс на композиции НАСДАК ДОДЕЛИ ДЕНЕС. ПОГОЛЕМ НА Индексот за композиции НАСДАК ПОГОЛЕМ НА Индексот за композиции НАСДАК Индекс на композиција НАСДАК НА ПОГЛАВЈЕ 33 Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и на S&P Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и на С & П 500 Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и точката S&P 500 33 ПОСТАВИ И СОП 500 РОЗА 33 ПОСЕТИ И СОП 500 РОЗ 2 33 ПОСЕТИ И S&P 500 ROSE 2 # 33 ПОСЕТИ И С & П 500 РОЗИ 2 # ПОСЕТИ. 2 # ПОСЕТИ. 2 # ПОСЕТИ. >>> 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО СО 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО ПРЕДМЕТО >>> ВО ПРЕДМЕТО >>> ВО ПРЕДМЕТНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ >>> СО ВНАТРЕШНИ КАЛИФОРНИНИ >>> ВО ПРЕДМЕТНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ ВЕДНИЦИ СО >>> ВО ПРЕДВИДНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ ВЕДНИЦИ СО КАЛИФОРНИЦИ ОД ВНАТРЕШНИЦИ КАЛИФОРНИЦИ ПОДНЕСУВАНИ ОД КОРОНАВИРУС КАЛИФОРНИЦИ ПОДНЕСУВАНИ ОД МОANЕ КОРОНАВИРУС Калифорнијците погодени од КОРОНАВИРУС МОАТ да стават Калифорнијците погодени од КОРОНАВИРУС МОЕТЕ ДА СИТЕ КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСТОРИИ СИТЕ КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПОЛНЕТЕ СВОЈАТА Мртважа КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ СИТЕ ПЛАТНИЦИ ЗА МПЦИЈА КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ ПОВИКОТ ПЛАТЕНИ НА МПЦИЈАТА КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ СЛОБОДНИТЕ ПЛАНИИ МОНТАГНИ ПЛААИ НА ДОЛОВНО. МОНТАГНИ ПЛААИ НА ДОЛОВНО. Ј.П. Ј.П. ЈП МОРГАН ЈП Морган ЈП МОРГАНСКА ПРИБА, Добро ЈП МОРГАН ЧАСЕ, Добро ФАРГО ЈП МОРГАНСКИ ПРИСТАП, ВЕЛЕСКИ ФАРГО САМО МОРГАНСКА ПОСТАПКА, ВЕЛЕСКИ ФАРГО САМО МОРГАНСКА ПОСТАПКА, ДОБРО ФАРГО СИТЕ СИТЕ МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СЕ СИТЕ ДОГОВОРИ МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СИТЕ ДОГОВОРИ ДА МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СИТЕ ДОГОВОРИ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СЕ СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА СИТЕ ДОГОВОРНИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА ЗА СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ДА ОБЕДИТЕ ПЛААИ СЕГА. ЗА СЕГА. ЗА СЕГА. КОГА ЗА СЕГА. КОГА НИЕ ЗА СЕГА. КОГА СЕ Слушаме ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ВЕСТИ ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ ДА КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ ДА КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДА КАЛИФОРНИЈА, КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДО КАЛИФОРНИЈА, НЕ КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДА КАЛИФОРНИЈА, САМО САМО КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ВЕСТИТЕ КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРАНА КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРАНА КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРУЧНО ДА КАЛИФОРНИЈА, САКАМ СТРАТ ДО НАШАТА КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДО НАШИОТ ГОФ КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОВФ ВО КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОФ ВО ВАШИНГТОН КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОВФ ВО ВАШИНГТОН А. НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН А. НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСОН НАШИОТ ГУБ ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСКО ЗА НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДА СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДА СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ СЕ вели СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЕЛЕ СЕ вели НЕ СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЕЛЕ СЕ СЛУЧИ: СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕМА ИНСЛЕ СЕ Е НЕМА ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕ ​​Е ПОТВРДЕНО ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕ ​​Е НАЈАВНИ СЕКОГАШ

Покриеност на коронавирус во 17 часот на 25 март

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at 5 p.m. on Wednesday, March 25th.
seattle, coronavirus, virus, covid,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.101" dur="0.267"> СЕ >

< start="1.368" dur="1.468"> ЗАЕДНИЦИ >

< start="2.836" dur="0.4"> ЗАЕДНИЦИТЕ ТОА >

< start="3.236" dur="1.034"> Заедниците што тие >

< start="4.27" dur="0.101"> Заедниците што тие служат. >

< start="4.371" dur="0.166"> СЕРВИНА >

< start="4.537" dur="0.134"> СЕРВИНА >> >> >

< start="4.671" dur="1.234"> СЕРВИНА >> ХРИС >

< start="5.905" dur="0.367"> СЕРВИНА >> ХРИС ДАНИЕЛИ >

< start="6.272" dur="0.101"> СЕРВИНА >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >

< start="6.373" dur="0.2"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >

< start="6.573" dur="0.066"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> >

< start="6.639" dur="0.201"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И >

< start="6.84" dur="0.333"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНО >

< start="7.173" dur="0.034"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНИ ОСНОВИ, >

< start="7.207" dur="0.2"> >> ХРИС ДАНИЕЛИ ИЗВЕШТАЈ. >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, А >

< start="7.407" dur="0.2"> >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, А >

< start="7.607" dur="0.1"> >>> И НАЦИОНАЛНИ УСЛОВИ, ПРЕДМЕТ >

< start="7.707" dur="0.267"> >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, САМО САМО >

< start="7.974" dur="0.334"> >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СОДРИНА BEЕ БИДЕ >

< start="8.308" dur="0.267"> >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СЕ БИДЕ ДОГОВОР >

< start="8.575" dur="0.3"> >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, СЕ БИДЕ ДА СЕ РАБОТИ >

< start="8.875" dur="0.534"> >>> И НАЦИОНАЛНИТЕ ГОДИНИ, ПРИДОБА СЕ СЕ СОГЛАСУВА ДА СЕ СОГЛАСОТ >

< start="9.409" dur="0.267"> ЗДРАВЈЕТО СЕ ДОБИВ ДА СЕ СОДРИИ >

< start="9.676" dur="0.4"> ЗДРАВЈЕТО ДА СЕ БИДЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКИ >

< start="10.076" dur="0.234"> ЗДРАВЈЕТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ >

< start="10.31" dur="0.467"> СОДРИНА СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ >

< start="10.777" dur="0.534"> СОДРИНА СЕ СМЕЕ ДА СЕ СОДРИИ ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, >

< start="11.311" dur="0.167"> ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, >

< start="11.478" dur="0.333"> ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО >

< start="11.811" dur="0.267"> ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕС >

< start="12.078" dur="0.367"> ЕКОНОМСКИОТ ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, НО БИДНИТЕ ПОТРЕБИ >

< start="12.445" dur="0.501"> ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕС ПОТРЕБНО ДА >

< start="12.946" dur="0.333"> ЕКОНОМСКО ВЕРУВАЕ НА АМЕРИКАНИТЕ, НО КОНГРЕСНИТЕ ПОТРЕБИ ДА ГЛАСААТ. >

< start="13.279" dur="0.167"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. >

< start="13.446" dur="0.167"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕ >

< start="13.613" dur="0.067"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ >

< start="13.68" dur="0.567"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ Е >

< start="14.247" dur="0.2"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА >

< start="14.447" dur="0.968"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА >

< start="15.415" dur="0.334"> НО КОНГРЕС ПОТРЕБНИТЕ ДА ГЛАСААТ. Сенатот е очекуван од гласање >

< start="15.749" dur="0.166"> Сенатот е очекуван од гласање >

< start="15.915" dur="0.067"> СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААТ ВАС >

< start="15.982" dur="0.067"> Сенатот е очекуван од гласање >

< start="16.049" dur="0.233"> Сенатот се очекува да гласаат на 2 долари >

< start="16.282" dur="0.234"> СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ГЛАСААТ ТРИЛИОНАТА 2 УСД >

< start="16.516" dur="0.334"> СЕНАТИТЕ СЕ ОЧЕКУВА ДА ДА ГЛАСАТ ДА БИДНИТЕ Трилион >

< start="16.85" dur="0.267"> НА ДЕЛ ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="17.117" dur="0.166"> СЕКОЈ ДОБИВ ТРИЛИОНИ ДВЕДНИЧКИ ВЕДНИК >

< start="17.283" dur="0.101"> НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОНИ ДЕЛОВИ, >

< start="17.384" dur="0.1"> НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОН НА ДЕЛОВИ, И >

< start="17.484" dur="0.066"> НА ДЕЛОВНОТО ДЕЛ ТРИЛИОН НА ДВД Трилион, И ТОА >

< start="17.55" dur="0.334"> НА ДЕЛОВНОТО ВРЕДНО ДВД ТРИЛИОНИ ДЕЛОВИ, И ТОА ИТ >

< start="17.884" dur="0.2"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА ИТ >

< start="18.084" dur="0.1"> НЕКОЈ ВЕONЕ, И ТОА ITЕ Е >

< start="18.184" dur="0.1"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е ИМА >

< start="18.284" dur="0.034"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е СЕ ДОБИ >

< start="18.318" dur="0.367"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА Е Е ДА БИДЕ >

< start="18.685" dur="0.2"> НЕКОЈ ВЕЕ, И ТОА ИМА Е ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА >

< start="18.885" dur="0.067"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОКОТ ILLЕ TOЕ ИМА ДА СЕ ОДГОВОРИ >

< start="18.952" dur="0.333"> НЕКОЈ ДЕЛОВНО, И ТОА ИМА Е ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА СО СВЕТОТ >

< start="19.285" dur="0.234"> ILLЕ TOЕ СЕ ОДГОВОРИТЕ СО НА >

< start="19.519" dur="0.234"> ILLЕ ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА ДЕАТА >

< start="19.753" dur="0.333"> WЕ ИМА ДА СЕ ОДНЕСУВА ДОМАА И >

< start="20.086" dur="0.334"> ILLЕ Е СЕ ОДГОВОРИ ДЕАТА И СЕ >

< start="20.42" dur="0.233"> HAЕ Е СЕ ОДГОВОРИ ДОМААТА И СЕ ПОВТОРНО >

< start="20.653" dur="0.368"> HAЕ TOЕ СЕ ОДГОВОРИ ДОМААТА И ДОСТОРНИ СЕ ОДГОВОРИ >

< start="21.021" dur="0.3"> КУUSА И СИТЕ СИГУРЕН ОД >

< start="21.321" dur="0.1"> Дом и исто така потпишан од ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="21.421" dur="0.1"> Дом и исто така потпишан од Претседателот Трамп. >

< start="21.521" dur="0.167"> Претседател Трамп. >

< start="21.688" dur="0.1"> Претседател Трамп. И >

< start="21.788" dur="0.067"> Претседател Трамп. И ТУКА >

< start="21.855" dur="0.1"> Претседател Трамп. И ОВДЕ СЕ >

< start="21.955" dur="0.067"> Претседател Трамп. И ОВДЕ СЕКО НЕКОИ >

< start="22.022" dur="0.166"> Претседател Трамп. И ОВДЕ Е НЕКОИ >

< start="22.188" dur="0.367"> Претседател Трамп. И ОВДЕ Е НЕКОИ НА >

< start="22.555" dur="0.234"> И ОВДЕ Е НЕКОИ НА >

< start="22.789" dur="0.067"> И ОВДЕ Е НЕКОИ ПОДАТОЦИ >

< start="22.856" dur="0.066"> И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИТЕ НА >

< start="22.922" dur="0.101"> И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИЦИ НА >

< start="23.023" dur="0.4"> И ОВДЕ СЕКО НЕКОИ ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, >

< start="23.423" dur="0.601"> И ОВДЕ СЕКОЕ НА ДЕТАЛНИТЕ НА Сметката, Вклучувајќи >

< start="24.024" dur="0.2"> ПОДАТОЦИ НА Сметката, Вклучувајќи >

< start="24.224" dur="0.1"> ПОДАТОЦИ НА Сметката, Вклучувајќи ги >

< start="24.324" dur="0.367"> ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ >

< start="24.691" dur="0.334"> ДЕТАЛИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАЛКИ >

< start="25.025" dur="0.5"> ПОДАТОЦИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАКОВНО ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="25.525" dur="0.267"> ПОДАТОЦИ НА БИЛОТ, ВКЛУЧУВАЕ НА МНОГУ ТАКОВНО ЗА ПРАВИЛНИЦИ. >

< start="25.792" dur="0.167"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. >

< start="25.959" dur="0.267"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. СО >

< start="26.226" dur="0.634"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПА АКО >

< start="26.86" dur="0.8"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. САКО ДА СЕ СЕ >

< start="27.66" dur="1.068"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИТЕ >

< start="28.728" dur="0.234"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД >

< start="28.962" dur="1.802"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД ИЛИ >

< start="30.764" dur="0.3"> МНОГУ ТАЛКУВА ЗА ВЕБИ. ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, >

< start="31.064" dur="0.233"> ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75.000 УСД ИЛИ ЛАС, >

< start="31.297" dur="0.101"> ПАКО ДА СЕ ПРАВИ 75000 УСД ИЛИ МАESSЕ, .Е >

< start="31.398" dur="0.4"> ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИЕ >

< start="31.798" dur="1.235"> ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75 000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИТЕ 1 УСД, ТИЕ >

< start="33.033" dur="0.934"> ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИВТЕ 1 УСД, ТЕРИ ВО >

< start="33.967" dur="0.267"> ДА СЕ ДА СЕ ДОБИТЕ 75.000 УСД ИЛИ ЛЕС, ETЕ ДОБИВТЕ 1 УСД, ТИЕ ВО ПЛААЕ. >

< start="34.234" dur="0.233"> ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. >

< start="34.467" dur="0.134"> ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ТОА >

< start="34.601" dur="0.167"> ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ТИЕ ПЛААА >

< start="34.768" dur="0.1"> ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ОВИЕ ПЛАMENTАЕ САМО >

< start="34.868" dur="0.5"> ETЕ ДОБИЕТЕ 1 УСД, НЕГОВИТЕ ВО ПЛААЕ. ОВАА ПЛАMENTАА ЗАВРШИТЕ >

< start="35.368" dur="0.2"> ОВАА ПЛАMENTАА ЗАВРШИТЕ >

< start="35.568" dur="0.067"> ОВИ ПЛАА DА СЕ СМЕТУВА ПОВЕЕ >

< start="35.635" dur="0.367"> ОВИ ПЛААА ЗАВРШУВАТЕ ПОВЕЕ ВАС >

< start="36.002" dur="0.267"> ОВИ ПЛАА DА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА ГО ПРАВОТЕ >

< start="36.269" dur="0.501"> ОВАА ПЛААА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕ >

< start="36.77" dur="0.6"> ТИЕ ПЛАА DЕ САМО ПОВЕЕТЕ ПОВЕЕ ДА ГО ПРАВИШТЕ >

< start="37.37" dur="1.402"> ОВАА ПЛААА ЗАВРШУВАЈТЕ ПОВЕ YЕ ДА СИ ОБВИНЕТЕ НА 9 УСД >

< start="38.772" dur="0.467"> ОВАА ПЛААА ЗАВРШИТЕ ПОВЕЕ ДА ГО ПРАВОТИТЕ ДА 9.9000 УСД >

< start="39.239" dur="0.3"> ПОВЕЕ ПОДНЕСУВАТЕ ДО 9.9000 УСД >

< start="39.539" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДОБИВИ ДО 9.9000 УСД ГОДИШНО. >

< start="39.639" dur="0.334"> ГОДИШНО. >

< start="39.973" dur="0.167"> ГОДИШНО. БЕСПЛАТНО >

< start="40.14" dur="0.066"> ГОДИШНО. ПРИДОБИВКИ ЗА ВРАБОТУВАЕ >

< start="40.206" dur="0.201"> ГОДИШНО. ПРИДОБИВКИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ >

< start="40.407" dur="0.567"> ГОДИШНО. ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СИТЕ СЕ >

< start="40.974" dur="0.2"> ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СИТЕ СЕ >

< start="41.174" dur="0.167"> ПРИДОБИВКИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВАЕ СЕ ИСТО >

< start="41.341" dur="0.801"> ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СЕ ПОСТОРНИ >

< start="42.142" dur="0.433"> ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИВИ СЕ ДА СЕ ОТВОРЕНИ >

< start="42.575" dur="0.501"> ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ВРАБОТУВА AЕ СЕ ДА СЕ ПОСТОРУВААТ НА НЕВЕРОТ >

< start="43.076" dur="0.3"> ДА СЕ НАГРАДИ ДО НЕЗАВИСНО >

< start="43.376" dur="0.1"> ДА СЕ НАГРАДИ ДО НЕЗАВИСНИ ДОГОВОРИ >

< start="43.476" dur="0.267"> ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИТЕ ТОА >

< start="43.743" dur="0.234"> ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИ кои вклучуваат >

< start="43.977" dur="0.534"> ДА СЕ НАГРАДИ НА НЕДВИНИ ДОГОВОРИ кои вклучуваат возење >

< start="44.511" dur="0.233"> ДОГОВОРИ кои вклучуваат возење >

< start="44.744" dur="0.134"> ДОГОВОРИ, кои вклучуваат возач на возење >

< start="44.878" dur="0.6"> ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи на возачи на возење >

< start="45.478" dur="1.902"> ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи и споделување на возачи и >

< start="47.38" dur="0.701"> ДОГОВОРИ кои вклучуваат возачи кои споделуваат возачи и амазон >

< start="48.081" dur="0.267"> АКЦИИ ВОВЕДИ И АМАЗОН >

< start="48.348" dur="0.167"> СПОДЕЛУВАЈТЕ Возачи и испорака на АМАЗОН >

< start="48.515" dur="0.1"> АКЦИИ Возачи и возачи за испорака на АМАЗОН. >

< start="48.615" dur="0.267"> Возачи на испорака. >

< start="48.882" dur="1.201"> Возачи на испорака. АВЕРЛИНИ >

< start="50.083" dur="0.434"> Возачи на испорака. АВРЛИНИ ИСТО >

< start="50.517" dur="0.166"> Возачи на испорака. АВРЛИНИТЕ ИСТО Директно >

< start="50.683" dur="0.101"> Возачи на испорака. АВЕРЛИНИТЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО ДОБИВУВА >

< start="50.784" dur="0.2"> АВЕРЛИНИТЕ ДА СЕ ДИРЕТЕЛНО ДОБИВУВА >

< start="50.984" dur="0.167"> АВИРИИ И ДИРЕКТОРНО ДА СЕ ДА СЕ ДОБАВТЕ 25 УСД >

< start="51.151" dur="0.066"> АВИРИЛИТЕ ДА СЕ ДИРЕКТИВНО ДОБИВУВАМЕ 25 милијарди долари >

< start="51.217" dur="0.467"> АВИРИЛИТЕ ДА СЕ ДИРЕКТИВНО ДОБИВУВААТ 25 милијарди американски долари во >

< start="51.684" dur="0.334"> АВИРИЛИИТЕ ДА ИМА ДИРЕКТИВНО ДОДЕЛУВААТ 25 милијарди американски долари во ПОМОШ. >

< start="52.018" dur="0.167"> 25 милијарди долари за помош. >

< start="52.185" dur="0.934"> 25 милијарди долари за помош. И >

< start="53.119" dur="0.267"> 25 милијарди долари за помош. И НЕКОЈ >

< start="53.386" dur="0.067"> 25 милијарди долари за помош. И НЕКОГО >

< start="53.453" dur="0.033"> 25 милијарди долари за помош. И НЕКОИ НА >

< start="53.486" dur="0.301"> 25 милијарди долари за помош. И НЕКОИ НА 2 УСД >

< start="53.787" dur="0.1"> 25 милијарди долари за помош. И НЕКОЈ ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="53.887" dur="0.2"> И НЕКОЈ ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="54.087" dur="0.1"> И НЕКОГА TRЕ ТРИЛИОН 2 УСД >

< start="54.187" dur="0.3"> И НЕКОЈ ТРИЛИОНА 2 УСД ILLЕ СЕ >

< start="54.487" dur="0.501"> И НЕКОГА BEЕ БИДЕ ДЕЛИ ТРИЛИНА 2 УСД >

< start="54.988" dur="0.834"> И НЕКОГАШ ТОА ТРИЛИНА 2 УСД ALЕ СЕ ДА СЕ ПРИМЕ >

< start="55.822" dur="0.4"> И НЕКОГОВЕТЕ ТРИЛИОНА 2 УСД ДА СЕ СЕ ОДБЕДАТ >

< start="56.222" dur="0.734"> И НЕКОГА ТРИЛИОНА 2 УСД ALЕ СЕ ДА ГО ОДГОВОРНИ ДР STАВНИТЕ, >

< start="56.956" dur="0.301"> SЕ ИМА ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ, >

< start="57.257" dur="0.133"> ALЕ BEЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДРATАВИТЕ, БОЛНИЦИ, >

< start="57.39" dur="0.1"> ALЕ GЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДР STАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИ >

< start="57.49" dur="0.134"> SЕ GЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДР STАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИТЕ ПОНУДИ, >

< start="57.624" dur="0.333"> SЕ СЕ ДА СЕ ОДБИТЕ НА ДРATАВИТЕ, БОЛНИЦИТЕ, МАЛИТЕ ПОНУДИ И ДА >

< start="57.957" dur="0.201"> БОЛНИЦИ, мали понуди, И >

< start="58.158" dur="0.133"> БОЛНИЦИ, мали понуди и мали >

< start="58.291" dur="1.235"> БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми >

< start="59.526" dur="0.433"> БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми за >

< start="59.959" dur="0.301"> БОЛНИЦИ, мали понуди и мали заеми за големи >

< start="60.26" dur="0.333"> Мали заеми за поголеми >

< start="60.593" dur="0.1"> Мали заеми за поголеми деловни активности. >

< start="60.693" dur="0.167"> БИЗНИС. >

< start="60.86" dur="0.067"> БИЗНИС. >> >> >

< start="60.927" dur="0.234"> БИЗНИС. >> НО >

< start="61.161" dur="1.167"> БИЗНИС. >> Но, ова >

< start="62.328" dur="0.267"> БИЗНИС. >> НО ОВАА ПАКЕТ >

< start="62.595" dur="0.334"> БИЗНИС. >> НО, исто така >

< start="62.929" dur="0.3"> >> НО, исто така >

< start="63.229" dur="0.1"> >> Но, ОВАА ПАКЕТ ИСТО ПРИГОДУВА >

< start="63.329" dur="0.167"> >>, НО ОВАА ПАКЕТ И ДОГОВОРИ ДЕКА >

< start="63.496" dur="0.367"> >>, НО ОВАА ПАКЕТ ИСТО ПРИЗНАНИ ДЕКА ДЕКОЛНО >

< start="63.863" dur="0.634"> >>, НО ОВАА ПАКУВАЕ ДА ЈА ДОГОВОРУВААТ ДЕКА Е НЕВЕСНО НЕ >

< start="64.497" dur="1.502"> >>, НО ОВАА ПАКУВА ALЕ ДА ЈА ПРИЗНАНИИ ДА СЕ ПОМОГНЕМЕ >

< start="65.999" dur="0.3"> РАЗГОВОРИМЕ ДЕКОЛНО ДА ГО ПОМОГНЕМЕ >

< start="66.299" dur="0.1"> ПРИЗНАМИ ДЕКА ЕДНА СЕ ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС >

< start="66.399" dur="0.267"> ПРИЗНАМИ ДЕКА ЕДНА СЕ ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС И >

< start="66.666" dur="0.3"> РАЗГОВОРИМЕ ДЕКОЛНО ДА ГО ПОМОГНЕМЕ БИЗНИС И РАБОТНИЦИ >

< start="66.966" dur="0.301"> РАЗГОВОРИМЕ ДЕЛИ ЕДНО СЕ ПОМОГУВАМЕ БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, >

< start="67.267" dur="0.233"> ДЕЛОВИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, >

< start="67.5" dur="0.067"> БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, СМЕ >

< start="67.567" dur="0.1"> БИЗНИС И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ Е >

< start="67.667" dur="0.434"> ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ ГО ОДДЕМЕ >

< start="68.101" dur="0.4"> ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕ ДА СЕ ОДМЕ >

< start="68.501" dur="0.401"> ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕЕ ДА СЕ БИДЕ >

< start="68.902" dur="0.267"> ДЕЛОВНИЦИ И РАБОТНИЦИ ДЕНЕС, НЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ >

< start="69.169" dur="0.2"> НЕ СМЕ ДА СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМ >

< start="69.369" dur="0.367"> НЕ СМЕ ДА СЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ >

< start="69.736" dur="0.6"> НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШИОТ >

< start="70.336" dur="0.234"> НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА >

< start="70.57" dur="0.901"> НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА >

< start="71.471" dur="1.001"> НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ >

< start="72.472" dur="0.601"> НЕ СМЕ ДА СЕ ПОДГОТВУВАМЕ ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ >

< start="73.073" dur="0.166"> ЗА НАШАТА ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ >

< start="73.239" dur="0.134"> ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ СМЕ >

< start="73.373" dur="0.1"> ЗА НАШИОТ ЕКОНОМИЈА КОГА СМЕ можеме да ја вратиме повторно. >

< start="73.473" dur="0.167"> ДОБИРАЕ. >

< start="73.64" dur="0.167"> ДОБИРАЕ. >> >> >

< start="73.807" dur="0.1"> ДОБИРАЕ. ПРЕТСЕДАТЕЛ >

< start="73.907" dur="0.1"> ДОБИРАЕ. >> Претседател Трамп >

< start="74.007" dur="0.067"> ДОБИРАЕ. >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТРУМП СЕ вели >

< start="74.074" dur="0.1"> ДОБИРАЕ. >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој >

< start="74.174" dur="0.2"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој >

< start="74.374" dur="0.1"> >> Претседателот Трамп вели дека сака >

< start="74.474" dur="0.133"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТУРМ вели дека тој сака >

< start="74.607" dur="0.134"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП вели дека тој сака нацијата >

< start="74.741" dur="0.467"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата >

< start="75.208" dur="0.801"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата да се отвори >

< start="76.009" dur="0.333"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака нацијата да ја отвори >

< start="76.342" dur="0.968"> >> ПРЕТСЕДАТЕЛНИОТ ТУРМ вели дека тој сака НАРОД да отвори од >

< start="77.31" dur="0.267"> САКАТЕ НАЦИЈАТА ДА ОТВОРИ ОД >

< start="77.577" dur="0.1"> САКАТЕ НАЦИЈАТА да се отвори од Исток. >

< start="77.677" dur="0.167"> Источен. >

< start="77.844" dur="0.067"> Источен. ИТ >

< start="77.911" dur="0.066"> Источен. Е >

< start="77.977" dur="0.301"> Источен. ТОА Е >

< start="78.278" dur="0.3"> Источен. ДА СЕ ДАТУВА >

< start="78.578" dur="0.3"> Источен. ДА СЕ ДАТУВА ДАКА >

< start="78.878" dur="0.134"> Источен. ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО >

< start="79.012" dur="0.233"> Источен. ДА СЕ ДАТЕЛНО ОВА МНОГУ ЗДРАВЈЕ >

< start="79.245" dur="0.234"> ДА СЕ ДАТЕЛНО ОВА МНОГУ ЗДРАВЈЕ >

< start="79.479" dur="0.1"> ДА СЕ ДАТЕМЕ ДЕКОЛНО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="79.579" dur="0.1"> ИСТО Е ДАТНО ДО НЕКОГАШКО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="79.679" dur="0.434"> ДА СЕ ДАТЕ ДА ДЕКОЈ ЕВЕДЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗДРАВЈЕ >

< start="80.113" dur="0.067"> ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО ЕКСПЕРТ ЗА ЗДРАВЈЕ И ДО БИДЕ РАЗВОЈ >

< start="80.18" dur="0.1"> ДА СЕ ДАТУВА ДЕКОЛНО ИСКУСТВО ЗА ЗДРАВЈЕ, И ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ >

< start="80.28" dur="0.167"> ИСКУСТВО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ >

< start="80.447" dur="0.066"> ИСКУСТВО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ДА >

< start="80.513" dur="0.401"> ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗВОЈ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ >

< start="80.914" dur="0.367"> ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="81.281" dur="1.101"> ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ >

< start="82.382" dur="0.467"> ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОСТОР >

< start="82.849" dur="4.238"> ИСКУСТВОТО ДА БИДЕ РАЗВИСНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ПРОСТОР НА >

< start="87.087" dur="0.333"> ДА СЕ СОГЛАСИ СПОРЕД НА >

< start="87.42" dur="0.1"> ДА СЕ СОГЛАСИ СПОРЕДОТ НА КОРОНАВИРУС. >

< start="87.52" dur="0.134"> КОРОНАВИРУС. >

< start="87.654" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС. [ >

< start="87.754" dur="0.133"> КОРОНАВИРУС. [БЕЛ >

< start="87.887" dur="0.801"> КОРОНАВИРУС. [БОЛНИ ТОЛЛОВИ >

< start="88.688" dur="0.1"> КОРОНАВИРУС. [БЕЛ ТОЛОВИ] >

< start="88.788" dur="0.2"> [БЕЛ ТОЛОВИ] >

< start="88.988" dur="0.034"> [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> >

< start="89.022" dur="0.133"> [БЕЛНИ ТОЛИ] >>> А >

< start="89.155" dur="0.1"> [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СИМЕНА >

< start="89.255" dur="0.1"> [БОЛНИ ТОЛОВИ] >>> СЛЕДЕН ДЕН >

< start="89.355" dur="0.334"> [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СМЕСЕН ДЕН ДЕНЕС >

< start="89.689" dur="0.334"> [БЕЛНИ ТОЛОВИ]>> ВА MIЕ СЕКОЈ ДЕН >

< start="90.023" dur="0.6"> [БЕЛНИ ТОЛОВИ] >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА ALLид >

< start="90.623" dur="0.234"> >>> Смешан ден денес на ALLид >

< start="90.857" dur="0.067"> >>> Смешан ден ДЕНЕС НА Wидната улица >

< start="90.924" dur="0.333"> >>> Смешан ден ДЕНЕС НА Wидната улица КАКО >

< start="91.257" dur="0.334"> >>> Смешан ден ДЕНЕС НА ALLидната улица како трговци >

< start="91.591" dur="0.334"> >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА Wидната улица како што продолжуваат трговците >

< start="91.925" dur="0.4"> >>> СЕКОЈ ДЕН ДЕН ДЕН НА Wидната улица КАКО Трговците продолжуваат до >

< start="92.325" dur="0.2"> Улицата како трговци продолжува до >

< start="92.525" dur="0.2"> Улицата како трговци продолжува во работата >

< start="92.725" dur="0.167"> УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВА ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, >

< start="92.892" dur="0.067"> УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВА ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, НО >

< start="92.959" dur="0.1"> УЛИЦА КАКО Трговците продолжуваат да работат РЕМОТЕЛНО, НО >

< start="93.059" dur="0.3"> УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВАТЕ ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТА, НО ДОО >

< start="93.359" dur="0.367"> УЛИЦА КАКО ТРГОВИТЕ ПРОДОЛУВАТЕ ДА РЕМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ГОЛЕМАТ ДАМА >

< start="93.726" dur="0.167"> РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ГОЛЕМЕ ДОД >

< start="93.893" dur="0.1"> РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВИНАТА СОП >

< start="93.993" dur="0.201"> РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВОРОТ ДОБРА СО ДОБРА >

< start="94.194" dur="0.3"> РАБОТЕТЕ РЕМОТЕЛНО, НО ДОГОВОРИТЕ ДОБИ ДОБРА ВЕСТИ >

< start="94.494" dur="0.4"> РАМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ДОГОВИНА СОДРИНА ДРУГИ ДОБИВНИ ВЕСТИ >

< start="94.894" dur="0.267"> РЕМОТЕЛНО РАБОТНО, НО ДОГОВИНА СОП ДОБРА ДОБРА ВЕЕ ДЕНЕСНО КЛИППИНГ >

< start="95.161" dur="0.2"> ПОДОБРИ ДОБРА ВЕСТ ДЕНЕС КЛИППИНГ >

< start="95.361" dur="0.101"> ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕСНО ПОВЕЕ >

< start="95.462" dur="0.066"> ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕС СО Клиппирање ПОВЕЕ >

< start="95.528" dur="0.267"> ПОДОБРИ ДРУГИ ВЕСТИ ДЕНЕС Клипинг повеќе од 2% >

< start="95.795" dur="0.434"> ПОДОБРИ ДОБРА ВЕСТИ ДЕНЕС Клипинг повеќе од 2% во >

< start="96.229" dur="0.1"> ПОДОБРУВАТЕ ДОБРА ВЕСТ ДЕНЕС КЛИППИРАЕ ПОВЕ THЕ ОД 2% ДА СЕ ТОА. >

< start="96.329" dur="0.2"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. >

< start="96.529" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ >

< start="96.596" dur="0.033"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е >

< start="96.629" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е А >

< start="96.729" dur="0.067"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ЛУЕ >

< start="96.796" dur="0.267"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ЛУ LЕ НА >

< start="97.063" dur="0.367"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА НАС >

< start="97.43" dur="0.601"> ПОВЕЕ ОД 2% ПОСТОИ. ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ЗАТВОР >

< start="98.031" dur="0.233"> ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА ЗАТВОР >

< start="98.264" dur="0.134"> ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА БРОЈОТ НА БЕЗБЕДНОСТА >

< start="98.398" dur="0.1"> ОВДЕ Е ПОГЛЕД НА БЕЗБЕДНИОТ БРОЈ ДЕНЕС. >

< start="98.498" dur="0.2"> Бројки ДЕНЕС. >

< start="98.698" dur="0.1"> Бројки ДЕНЕС. СЕ >

< start="98.798" dur="0.467"> Бројки ДЕНЕС. ДОО >

< start="99.265" dur="0.167"> Бројки ДЕНЕС. ДОГОВОРОТ ЗГОЛЕМЕН >

< start="99.432" dur="0.367"> Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА >

< start="99.799" dur="0.267"> Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМОТ ДОГОВОРЕН ОД ПОВЕЕ >

< start="100.066" dur="1.735"> Бројки ДЕНЕС. ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД 500 >

< start="101.801" dur="0.234"> ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД 500 >

< start="102.035" dur="0.434"> ГОЛЕМО СЕ ЗГОЛЕМУВА ОД околу 500 точки >

< start="102.469" dur="0.3"> ДОГОВОРОТ ЗДРАВЕН ОД ОД 500 ПОДЕЛИ ДЕНЕС. >

< start="102.769" dur="0.2"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. >

< start="102.969" dur="0.1"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. СЕ >

< start="103.069" dur="0.167"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. НАСДАК >

< start="103.236" dur="0.167"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. СОСТАВ НА НАСДАК >

< start="103.403" dur="0.333"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. Индекс на композиции НАСДАК >

< start="103.736" dur="0.101"> ДОДЕЛИ ДЕНЕС. ПОГОЛЕМ НА Индексот за композиции НАСДАК >

< start="103.837" dur="0.166"> ПОГОЛЕМ НА Индексот за композиции НАСДАК >

< start="104.003" dur="0.267"> Индекс на композиција НАСДАК НА ПОГЛАВЈЕ 33 >

< start="104.27" dur="0.868"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки >

< start="105.138" dur="0.434"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и >

< start="105.572" dur="0.567"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и >

< start="106.139" dur="0.334"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и на S&P >

< start="106.473" dur="0.1"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и на С & П 500 >

< start="106.573" dur="0.267"> Индекс на композиции НАСДАК изгуби 33 точки и точката S&P 500 >

< start="106.84" dur="0.133"> 33 ПОСТАВИ И СОП 500 РОЗА >

< start="106.973" dur="0.134"> 33 ПОСЕТИ И СОП 500 РОЗ 2 >

< start="107.107" dur="0.4"> 33 ПОСЕТИ И S&P 500 ROSE 2 # >

< start="107.507" dur="0.1"> 33 ПОСЕТИ И С & П 500 РОЗИ 2 # ПОСЕТИ. >

< start="107.607" dur="0.167"> 2 # ПОСЕТИ. >

< start="107.774" dur="1.401"> 2 # ПОСЕТИ. >>> >

< start="109.175" dur="0.434"> 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО >

< start="109.609" dur="2.803"> 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО СО >

< start="112.412" dur="0.701"> 2 # ПОСЕТИ. >>> ВО ПРЕДМЕТО >

< start="113.113" dur="0.333"> >>> ВО ПРЕДМЕТО >

< start="113.446" dur="0.167"> >>> ВО ПРЕДМЕТНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ >

< start="113.613" dur="0.1"> >>> СО ВНАТРЕШНИ КАЛИФОРНИНИ >

< start="113.713" dur="0.3"> >>> ВО ПРЕДМЕТНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ ВЕДНИЦИ СО >

< start="114.013" dur="0.601"> >>> ВО ПРЕДВИДНИТЕ КАЛИФОРНИЦИ ВЕДНИЦИ СО >

< start="114.614" dur="0.3"> КАЛИФОРНИЦИ ОД ВНАТРЕШНИЦИ >

< start="114.914" dur="0.067"> КАЛИФОРНИЦИ ПОДНЕСУВАНИ ОД КОРОНАВИРУС >

< start="114.981" dur="0.067"> КАЛИФОРНИЦИ ПОДНЕСУВАНИ ОД МОANЕ КОРОНАВИРУС >

< start="115.048" dur="0.267"> Калифорнијците погодени од КОРОНАВИРУС МОАТ да стават >

< start="115.315" dur="0.3"> Калифорнијците погодени од КОРОНАВИРУС МОЕТЕ ДА СИТЕ >

< start="115.615" dur="0.267"> КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСТОРИИ СИТЕ >

< start="115.882" dur="0.367"> КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПОЛНЕТЕ СВОЈАТА Мртважа >

< start="116.249" dur="1.335"> КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ СИТЕ ПЛАТНИЦИ ЗА МПЦИЈА >

< start="117.584" dur="0.967"> КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ ПОВИКОТ ПЛАТЕНИ НА МПЦИЈАТА >

< start="118.551" dur="0.301"> КОРОНАВИРУС МОЕ ДА ГО ИСПРАВИТЕ СЛОБОДНИТЕ ПЛАНИИ >

< start="118.852" dur="0.2"> МОНТАГНИ ПЛААИ НА ДОЛОВНО. >

< start="119.052" dur="0.1"> МОНТАГНИ ПЛААИ НА ДОЛОВНО. Ј.П. >

< start="119.152" dur="0.233"> Ј.П. >

< start="119.385" dur="0.134"> ЈП МОРГАН >

< start="119.519" dur="0.133"> ЈП Морган >

< start="119.652" dur="0.301"> ЈП МОРГАНСКА ПРИБА, Добро >

< start="119.953" dur="0.4"> ЈП МОРГАН ЧАСЕ, Добро ФАРГО >

< start="120.353" dur="0.601"> ЈП МОРГАНСКИ ПРИСТАП, ВЕЛЕСКИ ФАРГО САМО >

< start="120.954" dur="0.167"> МОРГАНСКА ПОСТАПКА, ВЕЛЕСКИ ФАРГО САМО >

< start="121.121" dur="0.133"> МОРГАНСКА ПОСТАПКА, ДОБРО ФАРГО СИТЕ СИТЕ >

< start="121.254" dur="0.167"> МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СЕ СИТЕ ДОГОВОРИ >

< start="121.421" dur="0.367"> МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СИТЕ ДОГОВОРИ ДА >

< start="121.788" dur="0.133"> МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СИТЕ ДОГОВОРИ ДА СЕ ОБЕДИНЕТЕ >

< start="121.921" dur="0.734"> МОРГАНСКА ПОСТАВКА, Велс ФАРГО СЕ СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА >

< start="122.655" dur="0.201"> СИТЕ ДОГОВОРНИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА >

< start="122.856" dur="0.066"> СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ОБЕДИТЕ ПЛААА ЗА >

< start="122.922" dur="0.1"> СИТЕ ДОГОВОРИ ДА ДА ОБЕДИТЕ ПЛААИ СЕГА. >

< start="123.022" dur="0.201"> ЗА СЕГА. >

< start="123.223" dur="0.066"> ЗА СЕГА. КОГА >

< start="123.289" dur="0.1"> ЗА СЕГА. КОГА НИЕ >

< start="123.389" dur="0.101"> ЗА СЕГА. КОГА СЕ Слушаме >

< start="123.49" dur="0.2"> ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ >

< start="123.69" dur="0.367"> ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ВЕСТИ >

< start="124.057" dur="0.801"> ЗА СЕГА. КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ ДА >

< start="124.858" dur="0.333"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ ДА >

< start="125.191" dur="0.034"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДА КАЛИФОРНИЈА, >

< start="125.225" dur="0.1"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДО КАЛИФОРНИЈА, НЕ >

< start="125.325" dur="0.233"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ ВЕСТИ ДА КАЛИФОРНИЈА, САМО САМО >

< start="125.558" dur="0.034"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА ВЕСТИТЕ КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРАНА >

< start="125.592" dur="0.233"> КОГА СЕ СЛУЧУВАМЕ НА НОВИТЕ КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРАНА >

< start="125.825" dur="0.167"> КАЛИФОРНИЈА, САМО ДА СЕ СТРУЧНО ДА >

< start="125.992" dur="0.1"> КАЛИФОРНИЈА, САКАМ СТРАТ ДО НАШАТА >

< start="126.092" dur="0.2"> КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДО НАШИОТ ГОФ >

< start="126.292" dur="0.167"> КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОВФ ВО >

< start="126.459" dur="0.567"> КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОФ ВО ВАШИНГТОН >

< start="127.026" dur="1.001"> КАЛИФОРНИЈА, САКАМЕ СТРАТ ДА СЕ НАШИОТ ГОВФ ВО ВАШИНГТОН А. >

< start="128.027" dur="0.334"> НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН А. >

< start="128.361" dur="0.067"> НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСОН >

< start="128.428" dur="0.167"> НАШИОТ ГУБ ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСКО ЗА >

< start="128.595" dur="0.1"> НАШИОТ ГОБОД ВО ВАШИНГТОН СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДА >

< start="128.695" dur="0.233"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДА >

< start="128.928" dur="0.1"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ >

< start="129.028" dur="0.067"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ СЕ вели >

< start="129.095" dur="0.134"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЕЛЕ СЕ вели НЕ >

< start="129.229" dur="0.3"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЕЛЕ СЕ СЛУЧИ: >

< start="129.529" dur="0.334"> СПОКЕСПЕРСОТ ЗА ВЛАДАТА ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕМА >

< start="129.863" dur="0.3"> ИНСЛЕ СЕ Е НЕМА >

< start="130.163" dur="0.167"> ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕ ​​Е ПОТВРДЕНО >

< start="130.33"> ИНСЛЕ СЕ вели дека НЕ ​​Е НАЈАВНИ СЕКОГАШ >