130s Mbulimi i koronavirusit në 5 të mëngjesit në 25 Mars images and subtitles

KOMUNITETET KOMUNITET QE Komunitetet që ato Komunitetet që shërbejnë ato. Shërbejnë. Shërbejnë. >> Shërbejnë. >> KRISHTI Shërbejnë. >> KANIS D DANIELS Shërbejnë. >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DHE >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DHE KOMBETARE >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DREJTAT KOMBTARE, >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DREJTAT KOMBTARE, A >>> DREJTAT KOMBTARE, A >>> DREJTAT KOMBTARE, NJ DE SHUM. >>> DHE KADELET KOMBTARE, NJ A SHENJT >>> DHE KADELET KOMBëTARE, JANE BEHT >>> DREJTADSIT KOMBTARE, NJ DE SHENJT H JANACH DUHET >>> DREJT HESIT KOMBTARE, NJ DE SHUM DUHET T DE BNI >>> DREJTSIT KOMBTARE, NJ DE SHUM DUHET T BR BNI ZBATIMI I KA DUHET T BR sjellë SHPENZIMI I KA DUHET T BR BNI EKONOMIK SHPENZIMI I KA DUHET T BR sjellë sjelljen e besimit ekonomik ZBATIMI I KA DUHET T BR Sillni BESIMET EKONOMIKE N SHPENZIMI I KA DUHET T BR BNI PELRFSHIRJEN EKONOMIKE P AMR SHQIPTAR, BESIMI EKONOMIK T AM SHQIPRVE, BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR KONGRES BESIMI EKONOMIK TE SHQIPTARVE, POR NEVOJAT E KONGRESIT BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR KONGRES TGR NEVOJ T BESIMI EKONOMIK P AMR SHQIPTAR ,T, POR SHENJE KONGRESE P TOR VOTE. POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATA POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI SHT POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANohet POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANohet POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANE VOTE SENATI PRANE VOTE SENATI PSHT EX PRITET T V Votohet SENATI EXSHT EX PRANUAR P VR VOTE MBI SENATI PSHT EX PRITET T V Votohet në 2 dollarë SENATI PRANOHET T Votohet në TRILLIONIN 2 dollarë SENATI EXSHT PRITET T TO Votohet NE faturën 2 TRILLION MBI BILI 2 TILL TARILL N ON DISA T B TRILLIONAVE T $ TRILLIONIT N ON TONA DETYET TONA T TRILLIONIT TILL DYT T DYT,, N ON TONA DETYREN DETYROM TILL TRILLIONIT T $ 2 TLIL ANDS, DHE N ON TONA DETYET TUAJ TILL TRILLIONIT TILL DYT T AND DYT, DHE THEN N ON DETYROMN DETYREN DETYR TILL TRILLIONIT T $ DYT, DHE TIJ DETYRONI DHE DETYR IT DITA E DIT SS, DHE ATA DO T DO DITA E DITOMS, DHE PASQE DO TVE KET DETYRA E DETYR ,S, DHE ATA DO T HA DUHET T DITA E DITOMS, DHE ATA DO T HA DUHET T BE BNI DETYRONI DETYR,, DHE ATA DO T HA DUHET T AP APLIKOHET DETYRONI DHE DETYR IT DO TVE DUHET T AP PRANOHET NGA DITA E DETYR ANDS, DHE ATA DO T HA DUHET T BE PRANOHET NGA DO TVE APLIKOHET NGA DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia DHE DO T BE APLIKOHET NGA Shtëpia DHE EDHE DO T BE APLIKOHET NGA Shtëpia DHE SHENJATA E DYT DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia DHE N SNSHKRUAR NGA Shtëpi DHE SHENJTUAR NGA Shtëpia DHE E SHENJTUAR NGA PRESIDENTI Shtëpia DHE E SHENJTUAR NGA TRUMP PRESIDENT. TRUMP PRESIDENT. TRUMP PRESIDENT. DHE TRUMP PRESIDENT. DHE KËTU TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA T THE DHE KETU JAN S DIKA T THE DHE KETU JAN S DISA DETAJE DHE K HERTU JAN S DISA T DETAJEVE T DHE K HERTU JAN S DISA TET DETAJEVE T THE DHE K HERTU JAN S DIKA TET DETAJEVE T B FILLIMIT, DHE KETU JAN DHNI TET DETAJEVE T faturës, PCRFSHIR DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR DETAJET E LIGJIT, duke përfshirë edhe ato DETAJE T THE LIGJIT, P INRFSHIJEN SHUM DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR THE TK SHUMND TSISHT DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIRSIMIN E SHUM T T BASHKUARA RRETH DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR T SHUM T DYQSUARA RRETH SHKENCAT. SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. KËSHTU QË SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. KESHTU NESE SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE JU SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXI, N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXI, N IFSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, TUAJ N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T MERREN N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI 1 $, THE00 N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T MERRNI 1 $, THE00 IN N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI 1 $, THEME N P PAGES. DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. ATA DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA VDES DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA TEC SHKARKOJN KOST PAGESA TEC SHKARKOJN KOST PAGESA T D SHPESH M SHUM KOST PAGESA DEKRASOJN M MORE SHUM TUAJ KOST PAGESA TEC SHKARKOJN THE M M SHUM BOUNI KOST PAGESA TEC SHKARKOJN THE M SHUM TOU BNI KOST PAGESA DEKRASOJN THE M M SHUM TOU B MNI KOST PAGESA TEC SHKARKOJN M M M SHUM TOU BNI N TO 9 dollarë KOST PAGESA TEC SHKARKOJN M M M SHUM TOU BNI N TO 9 9,000 dollarë M M SHUM T M BNI N TO 9 9,000 dollarë M M SHUM T M BNI N TO 9 9,000 dollarë çdo vit. Në vit. Në vit. PAPUNËSIA Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL EDHE P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL EDHE P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL TING GJITHA PRFITIMET E PUNSIMIT JU JAN SHPENZUAR P BRFITIMET E PUNSIMIT JU JENI SHPENZUAR N TO P BRFITIMET E PUNSIMIT TAN JAN T EX SHUM T EX PAVARUR T SHPENZUAR T TO PAVARUR JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e PAVARUR JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e PAVARUR Q TH JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e Pavarur që përfshijnë JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e pavarur që përfshijnë udhëtimin Kontraktuesit që përfshijnë udhëtimin Kontraktuesit që përfshijnë aksionin e udhëtimit KONTRATORCT QAT PCRFSHIJEN shoferë të aksioneve KONTRATOR THT QAT PCRFUNDOJNIV SHKOLLS TIDE SHTYPIT DHE KONTRATOR INT QAT PCRFUNDOJNIV DREJTSIT DHE SHUMN AMAZONS T R RREZIKUT SHARE shoferët dhe amazoni SHARE SHKOLLA DHE D DRGIMI AMAZON SHARE SHKOLLAT DHE SHKOLLOR DT E SHERRBIMIT AMAZON. Vozitësit e dorëzimit. Vozitësit e dorëzimit. AIRLINES Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE DREJT Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE GETTING DREJTSISHT AIRLINET EDHE GETTING DREJTSISHT AIRLINET EDHE GJITHA DREJTIMI 25 $ AIRLINET EDHE MUND T FITOJN DREJT 25 dollarë AIRLINET EDHE GJITHA DREJTSISHT duke marrë 25 miliardë dollarë në AIRLINET EDHE MUND T MUND T FITON 25 Miliard dollarë në ndihmë. 25 miliardë dollarë në ndihmë. 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DIKA 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA E 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DIKA T THE 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA T 2 2 $ 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA T THE TRILLIONIT 2 dollarë DHE DISA T THE TRILLIONIT 2 dollarë DHE DISA T 2 TRILLIONIT T $ 2 US $ DHE DISA TREGJI $ 2 TRAJTILL DO T DUHET DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë EDHE DO T BEHET DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë SHQIP BESISHT DO T GJITHA DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë do të shkojnë gjithashtu DHE DISA T TR TRILLIONIT 2 dollarë do të shkojnë gjithashtu në shtetet, DO T BE DUHET N SHTET, DO T BE DUHET T TO SHTETI P STR SHTETET, SPITITT, DO T BE DUHET T TO SHTETI P STR SHTETET, SPITITT, FJALALL DO T BE DUHET T ST SHTETSISHT, SHOSRBIMET, OFERTET E VLERA, DO T BE DUHET T ST SHTETSISHT, SHOSRBIMET, OFERTA E VET, DHE SPITALI, OFERTA E VOGLA, DHE SPITALI, OFERTA E VET, DHE E VETA SPITALI, OFERTA E VET, DHE KUJDESI I VOGLA SPITALI, OFERTA E VE SMT, DHE KUJDESI I VETE PER SPITALI, OFERTA E VET, DHE KUJDESI I VETE P FORR SHUM Kredi të Vogla për shumicë Kredi të Vogla për biznese të mëdha. Bizneset. Bizneset. >> Bizneset. >> POR Bizneset. >> POR KJO Bizneset. >> POR këtë paketë Bizneset. >> POR këtë pako gjithashtu >> POR këtë pako gjithashtu >> POR KETO SHTYPI RI NJOHET >> POR K PTO Pako gjithashtu e njohin atë >> POR K PTO Pako gjithashtu njohu se nuk është e domosdoshme >> POR K PTO PAKETA EDHE SHQIPONI Q TH NUK JENI >> POR K PTO PAKETA EDHE SHQIPONI QAT NUK JU NDIHMON NJOHNI QAT NDONJ NDIHME NJOHNI Q TH SI TLE PAVARUR NDIHMOJMUS BIZNES NJOHNI QAT SI T PAVARUR NDIHMOJMUS BIZNES DHE NJOHNI Q TH SI TLE VETEM NDIHMOJMUS BIZNES DHE PUNT NJOHNI QAT SI TLE VETEM NDIHMOJM B BIZNES DHE PUNT, BIZNESET DHE PUNT E DITS, BIZNESET DHE PUNT E TYRE, JEMI BIZNESET DHE PUNT E TYRE, NUK JEMI BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI SHKOJ BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI NDODHEN BIZNESET DHE PUNT E TYRE, NUK JEMI DO T G BNI BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI DO T BN PARAQITJE NUK JEMI DUHET T BE PRGATITET NUK JEMI DUHET T BE JET P PRGATITUR NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITEMI P FORR TON NUK JEMI DUHET T BE PRERGATITET P FORR EKONOMIN TON NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITET P FORR EKONOMIN TONA KUR NUK JEMI DUHET T BE PRERGATITET P FORR EKONOMIN TONA KU JEMI NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITET P FORR EKONOMIN TONA KU JEMI T GJITHA PR EKONOMIN TON WH KU JEMI FUND PR EKONOMIN TON WH KU JEMI T aftë PR EKONOMIN TON WH KU JEMI aftë të rindizemi. T RE REBANOHET. T RE REBANOHET. >> T RE REBANOHET. >> PRESIDENTI T RE REBANOHET. >> TRUMP PRESIDENT T RE REBANOHET. >> THUMRI PRESIDENT thotë T RE REBANOHET. >> TRUMP PRESIDENT thotë TA >> TRUMP PRESIDENT thotë TA >> TRUMP PRESIDENT thotë se DUA >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai dëshiron >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBIN >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai dëshiron Kombin për të Hapur >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ T TO HAPNI >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ T TO HAPNI NGA DUA KOMBININ T TO HAPNI NGA DUA KOMBININ T BY HAPNI NGA Lindja. PASHKE. PASHKE. IT PASHKE. ESHTE PASHKE. ISSHT A PASHKE. Shtë DATA PASHKE. Shtë një datë që PASHKE. SHT A DATA QAT Pak PASHKE. Shtë një DIT TH Q TH SHEWNDETSISHT Shtë një DIT TH Q TH SHEWNDETSISHT Shtë një DATA QAT EKSPERTI SHALNDETSOR ISshtë një DATA Q TH EKSPERTI I SHALNDETSIS AL EDHE ISshtë një DATA Q TH EKSPERTI I SHEWNDETIT T SH HENDETSISS EDHE JET BE Shtë një DATA QAT EKSPERTI I SHEWNDETIT T SH HENDETSIS AL EDHE JU SUFIZUES Shtë një DIT TH QAT EKSPERTI I SH HENDETIT T SHNDETSISS EDHE JEMI KOHA FUQIT EKSPERTI TI JETI KOHA SUFIKUESE EKSPERTI EDHE JAN S KOHA SUFIKUESE T EKSPERTI EDHE JEMI KOHA SUFIKUESE T TO CON EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE T TO KONTABESTIT EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE T TO KONTABILITET EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE P TOR T KUFIZUAR FJALN EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE P CONR T KUFIZUAR FJALN E TE KUPTOJME SHPESHTEN E P CONR T KUPTUAR HAPSIN OF E CORONAVIRUS. Koronavirusit. Koronavirusit. [ Koronavirusit. [ ZILE Koronavirusit. [TOLLST E SHUM Koronavirusit. [TOLL BT E SHUM] [TOLL BT E SHUM] [TOLLAT E BELJE] >>> [TOLLST E BELJE] >>> A [TOLLST E BELJE] >>> NJ A T MI MIZUAR [TOLLST E SHUM] >>> Një ditë të përzier [TOLLST E BELJE] >>> Një DITA E MIRSUAR TODAY [TOLLST E BELJE] >>> Një ditë të përzier TODAY ON [TOLLST E BELJE] >>> Një ditë të përzier DITA N ON MALLRA >>> Një ditë të përzier sot në mur >>> Një DITA E MIRSUAR DITA NRE Rrugën e Murit >>> Një ditë të përzier sot në Rrugën e Murit AS >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit si tregtarë >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit SI TREGUESIT VAZHDON >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit, pasi tregtarët vazhdojnë Rruga si tregtarët që vazhdojnë te Rruga si tregtarët vazhdojnë të punojnë SHTETI SI TREGTART VAZHDON NEM PUN R REMOTELIN, STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN REMOTELIN, POR STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN REMOTELIN, POR STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN R REMOTELIN, POR DUG STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUNEM REMOTELI, POR DAD HAD PUN R REMOTELI, POR DUHET PUN R REMOTELI, POR D DSHKUAR SOP PUNI REMOTELI, POR DOW KA SOP T MIR PUNI REMOTELI, POR SHUM RRITJET E MIR SOT DOW PUNI REMOTELI, POR DUHET SI DUHET SI LAJME TOOD MIRA TODAY PUNI REMOTELI, POR DUHET SI DUHET SIPAS LAJME TOOD MIR TIPARA SOP LAJME TE MIRA TODAY CLIPPING SOP LAJME TOOD MIRA TODAY CLIPPING M M SHUM SOP LAJME TOOD MIRA TODAY CLIPPING M M SHUM SE SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% në SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% në ekzistencë. M M SHUM SE 2% N HA KA. M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ESHTE M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJOO SHUM M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM AT M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM N AT M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM N AT MBYRJE KETU ASHT A NJ L SHUM N AT MBYRJE KETU ISSHT A NJ L SHUM N AT NUM NRT E VLERS KETU ISSHT A NJ L SHUM N AT NUMRIN E MBYRJES TODAY. NUMBR TODAY. NUMBR TODAY. NUMBR TODAY. SHUM NUMBR TODAY. DUA E RRITUR NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA RRETH NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA 500 PIKA E RRITUR NGA 500 DUA E RRITUR NGA 500 PIKA PIKA E RRITUR NGA 500 PIKA DITA. POINET TODAY. POINET TODAY. POINET TODAY. NASDAQ POINET TODAY. Kompozita NASDAQ POINET TODAY. INDEKSI I P COMPRBASHKS NASDAQ POINET TODAY. INDEKSI I humbur i INDEKSIT NASDAQ INDEKSI I humbur i INDEKSIT NASDAQ Humbja e indeksit të kompozimit NASDAQ 33 INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA INDEKSI I POSRBASHK LS NASDAQ Humbur 33 pikat DHE INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ HUAJ 33 pikat dhe INDEKSI I PRBASHK LS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE S&P INDEKSI I PRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE S&P 500 INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE ROSE S&P 500 33 PIKA DHE ROSE S&P 500 33 PIKTST DHE S&P 500 ROSE 2 33 PIKA DHE S&P 500 ROSE 2 # 33 PIKA DHE S&P 500 ROSE 2 # POINTE. 2 # PIKA. 2 # PIKA. >>> 2 # PIKA. >>> IN 2 # PIKA. >>> N THE 2 # PIKA. >>> N THE MANTNYR >>> N THE MANTNYR >>> N C KALIFORNIANT MEANIME >>> NAL KALIFORNIK ME T ME NDIKUAR NDIKUAR >>> NAL KALIFORNIAN ME T ME MADH IMPAKUAR NGA >>> N C KALIFORNIAN MET NDRMARRJE NDIKUAR NGA KALIFORNIANT E IMPACTUAR NGA THE KALIFORNIANT E IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS KALIFORNIANST E IMPACTUAR NGA MUND T COR KORONAVIRUSIT KALIFORNIANST E IMPACTUAR NGA MUND T COR VAJN COR CORONAVIRUS KALIFORNIANST E IMPACTUARA NGA KORONAVIRUSI MUND T P VUTNI T TIJ CORONAVIRUS MUND T P V PNI T TYRE CORONAVIRUS MUND T P V PRTI MARTESAGEN E TIJ CORONAVIRUS MUND T P VUTNI PAGESAT E TYRE CORONAVIRUS MUND T P VNI PAGESAT E TYRE T M MARTESAGES CORONAVIRUS MUND T P V PNI Pagimet e tyre për motort PAGESAT E MARTESA P ONR MIR. PAGESAT E MARTESA P ONR MIR. JP JP JP MORGAN JP MORGAN CHASE, JP MORGAN CHASE, MIR JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO KANE CHASE MORGAN, E MIRANE FARGO CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN. T GJITHA CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA MARRVESHME MORGAN CHASE, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA MARRVESHT ​​TO T TO MORGAN CHASE, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA Marrëveshjet për të pritur CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa T ALL GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa T ALL GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa P FORR T ALL GJITHA janë pajtuar që të presin pagesa për tani. PËR TANI. PËR TANI. KUR PËR TANI. KUR NE PËR TANI. KUR KEMI ZEMRUAR PËR TANI. KU KEMI ZGJOJ PËR TANI. KU JU KEMI L THENGJET PËR TANI. KU JU KEMI LSN T LIDHJAT KU JU KEMI LSN T LIDHJAT KU JU KEMI LSNT E LAJMEVE N C KALIFORNI, KU JU KEMI LSNT E LAJMEVE N C KALIFORNIA, NE KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE N C KALIFORNI, DUHET KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE NAL KALIFORNI, DUA T MIR KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE N C KALIFORNIA, DUHET TRA MIR KALIFORNIA, DUA T MIR N KALIFORNIA, DUAJ T ST MIR N TO TON KALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJE N TO GOOF TONA CALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJEN NOO GOOF TAN N IN CALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJE NOO GOOF TONA N IN WASHINGTON CALIFORNIA, DUAJ TRA NDRMARRJE N TO GOOF TONA N IN WASHINGTON A GOOF TONA N IN WASHINGTON A GOOF TONA N IN WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON GOOF TONA N W WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON P FORR GOOF TONA N IN WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON P FORR QEVERIT SPOKESPERSON P FORR QEVERISJE SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERIT Thotë SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERIT SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë HE SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë se KA SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë se nuk ka INSLEE thotë se nuk ka INSLEE thotë se ai nuk ka njoftuar INSLEE thotë se ai nuk ka njoftuar asgjë

Mbulimi i koronavirusit në 5 të mëngjesit në 25 Mars

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at 5 p.m. on Wednesday, March 25th.
seattle, coronavirus, virus, covid,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.101" dur="0.267"> >

< start="1.368" dur="1.468"> KOMUNITETET >

< start="2.836" dur="0.4"> KOMUNITET QE >

< start="3.236" dur="1.034"> Komunitetet që ato >

< start="4.27" dur="0.101"> Komunitetet që shërbejnë ato. >

< start="4.371" dur="0.166"> Shërbejnë. >

< start="4.537" dur="0.134"> Shërbejnë. >> >

< start="4.671" dur="1.234"> Shërbejnë. >> KRISHTI >

< start="5.905" dur="0.367"> Shërbejnë. >> KANIS D DANIELS >

< start="6.272" dur="0.101"> Shërbejnë. >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >

< start="6.373" dur="0.2"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >

< start="6.573" dur="0.066"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> >

< start="6.639" dur="0.201"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DHE >

< start="6.84" dur="0.333"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DHE KOMBETARE >

< start="7.173" dur="0.034"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DREJTAT KOMBTARE, >

< start="7.207" dur="0.2"> >> RAPORTET CHRIS DANIELS. >>> DREJTAT KOMBTARE, A >

< start="7.407" dur="0.2"> >>> DREJTAT KOMBTARE, A >

< start="7.607" dur="0.1"> >>> DREJTAT KOMBTARE, NJ DE SHUM. >

< start="7.707" dur="0.267"> >>> DHE KADELET KOMBTARE, NJ A SHENJT >

< start="7.974" dur="0.334"> >>> DHE KADELET KOMBëTARE, JANE BEHT >

< start="8.308" dur="0.267"> >>> DREJTADSIT KOMBTARE, NJ DE SHENJT H JANACH DUHET >

< start="8.575" dur="0.3"> >>> DREJT HESIT KOMBTARE, NJ DE SHUM DUHET T DE BNI >

< start="8.875" dur="0.534"> >>> DREJTSIT KOMBTARE, NJ DE SHUM DUHET T BR BNI >

< start="9.409" dur="0.267"> ZBATIMI I KA DUHET T BR sjellë >

< start="9.676" dur="0.4"> SHPENZIMI I KA DUHET T BR BNI EKONOMIK >

< start="10.076" dur="0.234"> SHPENZIMI I KA DUHET T BR sjellë sjelljen e besimit ekonomik >

< start="10.31" dur="0.467"> ZBATIMI I KA DUHET T BR Sillni BESIMET EKONOMIKE N >

< start="10.777" dur="0.534"> SHPENZIMI I KA DUHET T BR BNI PELRFSHIRJEN EKONOMIKE P AMR SHQIPTAR, >

< start="11.311" dur="0.167"> BESIMI EKONOMIK T AM SHQIPRVE, >

< start="11.478" dur="0.333"> BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR >

< start="11.811" dur="0.267"> BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR KONGRES >

< start="12.078" dur="0.367"> BESIMI EKONOMIK TE SHQIPTARVE, POR NEVOJAT E KONGRESIT >

< start="12.445" dur="0.501"> BESIMI EKONOMIK T AM AMERIKANVE, POR KONGRES TGR NEVOJ T >

< start="12.946" dur="0.333"> BESIMI EKONOMIK P AMR SHQIPTAR ,T, POR SHENJE KONGRESE P TOR VOTE. >

< start="13.279" dur="0.167"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. >

< start="13.446" dur="0.167"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. >

< start="13.613" dur="0.067"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATA >

< start="13.68" dur="0.567"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI SHT >

< start="14.247" dur="0.2"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANohet >

< start="14.447" dur="0.968"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANohet >

< start="15.415" dur="0.334"> POR KONGRES NEVOJN TO T TO VOTO. SENATI PRANE VOTE >

< start="15.749" dur="0.166"> SENATI PRANE VOTE >

< start="15.915" dur="0.067"> SENATI PSHT EX PRITET T V Votohet >

< start="15.982" dur="0.067"> SENATI EXSHT EX PRANUAR P VR VOTE MBI >

< start="16.049" dur="0.233"> SENATI PSHT EX PRITET T V Votohet në 2 dollarë >

< start="16.282" dur="0.234"> SENATI PRANOHET T Votohet në TRILLIONIN 2 dollarë >

< start="16.516" dur="0.334"> SENATI EXSHT PRITET T TO Votohet NE faturën 2 TRILLION >

< start="16.85" dur="0.267"> MBI BILI 2 TILL TARILL >

< start="17.117" dur="0.166"> N ON DISA T B TRILLIONAVE T $ TRILLIONIT >

< start="17.283" dur="0.101"> N ON TONA DETYET TONA T TRILLIONIT TILL DYT T DYT,, >

< start="17.384" dur="0.1"> N ON TONA DETYREN DETYROM TILL TRILLIONIT T $ 2 TLIL ANDS, DHE >

< start="17.484" dur="0.066"> N ON TONA DETYET TUAJ TILL TRILLIONIT TILL DYT T AND DYT, DHE THEN >

< start="17.55" dur="0.334"> N ON DETYROMN DETYREN DETYR TILL TRILLIONIT T $ DYT, DHE TIJ >

< start="17.884" dur="0.2"> DETYRONI DHE DETYR IT >

< start="18.084" dur="0.1"> DITA E DIT SS, DHE ATA DO T DO >

< start="18.184" dur="0.1"> DITA E DITOMS, DHE PASQE DO TVE KET >

< start="18.284" dur="0.034"> DETYRA E DETYR ,S, DHE ATA DO T HA DUHET T >

< start="18.318" dur="0.367"> DITA E DITOMS, DHE ATA DO T HA DUHET T BE BNI >

< start="18.685" dur="0.2"> DETYRONI DETYR,, DHE ATA DO T HA DUHET T AP APLIKOHET >

< start="18.885" dur="0.067"> DETYRONI DHE DETYR IT DO TVE DUHET T AP PRANOHET NGA >

< start="18.952" dur="0.333"> DITA E DETYR ANDS, DHE ATA DO T HA DUHET T BE PRANOHET NGA >

< start="19.285" dur="0.234"> DO TVE APLIKOHET NGA >

< start="19.519" dur="0.234"> DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia >

< start="19.753" dur="0.333"> DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia DHE >

< start="20.086" dur="0.334"> DO T BE APLIKOHET NGA Shtëpia DHE EDHE >

< start="20.42" dur="0.233"> DO T BE APLIKOHET NGA Shtëpia DHE SHENJATA E DYT >

< start="20.653" dur="0.368"> DO T BE APLIKOHEN NGA Shtëpia DHE N SNSHKRUAR NGA >

< start="21.021" dur="0.3"> Shtëpi DHE SHENJTUAR NGA >

< start="21.321" dur="0.1"> Shtëpia DHE E SHENJTUAR NGA PRESIDENTI >

< start="21.421" dur="0.1"> Shtëpia DHE E SHENJTUAR NGA TRUMP PRESIDENT. >

< start="21.521" dur="0.167"> TRUMP PRESIDENT. >

< start="21.688" dur="0.1"> TRUMP PRESIDENT. DHE >

< start="21.788" dur="0.067"> TRUMP PRESIDENT. DHE KËTU >

< start="21.855" dur="0.1"> TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN >

< start="21.955" dur="0.067"> TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA >

< start="22.022" dur="0.166"> TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA >

< start="22.188" dur="0.367"> TRUMP PRESIDENT. DHE KETU JAN S DIKA T THE >

< start="22.555" dur="0.234"> DHE KETU JAN S DIKA T THE >

< start="22.789" dur="0.067"> DHE KETU JAN S DISA DETAJE >

< start="22.856" dur="0.066"> DHE K HERTU JAN S DISA T DETAJEVE T >

< start="22.922" dur="0.101"> DHE K HERTU JAN S DISA TET DETAJEVE T THE >

< start="23.023" dur="0.4"> DHE K HERTU JAN S DIKA TET DETAJEVE T B FILLIMIT, >

< start="23.423" dur="0.601"> DHE KETU JAN DHNI TET DETAJEVE T faturës, PCRFSHIR >

< start="24.024" dur="0.2"> DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR >

< start="24.224" dur="0.1"> DETAJET E LIGJIT, duke përfshirë edhe ato >

< start="24.324" dur="0.367"> DETAJE T THE LIGJIT, P INRFSHIJEN SHUM >

< start="24.691" dur="0.334"> DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR THE TK SHUMND TSISHT >

< start="25.025" dur="0.5"> DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIRSIMIN E SHUM T T BASHKUARA RRETH >

< start="25.525" dur="0.267"> DETAJE T THE LIGJIT, PCRFSHIR T SHUM T DYQSUARA RRETH SHKENCAT. >

< start="25.792" dur="0.167"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. >

< start="25.959" dur="0.267"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. KËSHTU QË >

< start="26.226" dur="0.634"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. KESHTU NESE >

< start="26.86" dur="0.8"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE JU >

< start="27.66" dur="1.068"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI >

< start="28.728" dur="0.234"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë >

< start="28.962" dur="1.802"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE >

< start="30.764" dur="0.3"> SHUM E LALNDUAR RRETH SHKENCAT. N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXI, >

< start="31.064" dur="0.233"> N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXI, >

< start="31.297" dur="0.101"> N IFSE DO TAKE BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, TUAJ >

< start="31.398" dur="0.4"> N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T MERREN >

< start="31.798" dur="1.235"> N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI 1 $, THE00 >

< start="33.033" dur="0.934"> N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T MERRNI 1 $, THE00 IN >

< start="33.967" dur="0.267"> N IFSE DO T M BNI 75,000 dollarë OSE LEXONI, DO T G MERRNI 1 $, THEME N P PAGES. >

< start="34.234" dur="0.233"> DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. >

< start="34.467" dur="0.134"> DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. ATA >

< start="34.601" dur="0.167"> DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA >

< start="34.768" dur="0.1"> DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA VDES >

< start="34.868" dur="0.5"> DO T G MERRNI 1 $, THE00 NE PAGES. KOST PAGESA TEC SHKARKOJN >

< start="35.368" dur="0.2"> KOST PAGESA TEC SHKARKOJN >

< start="35.568" dur="0.067"> KOST PAGESA T D SHPESH M SHUM >

< start="35.635" dur="0.367"> KOST PAGESA DEKRASOJN M MORE SHUM TUAJ >

< start="36.002" dur="0.267"> KOST PAGESA TEC SHKARKOJN THE M M SHUM BOUNI >

< start="36.269" dur="0.501"> KOST PAGESA TEC SHKARKOJN THE M SHUM TOU BNI >

< start="36.77" dur="0.6"> KOST PAGESA DEKRASOJN THE M M SHUM TOU B MNI >

< start="37.37" dur="1.402"> KOST PAGESA TEC SHKARKOJN M M M SHUM TOU BNI N TO 9 dollarë >

< start="38.772" dur="0.467"> KOST PAGESA TEC SHKARKOJN M M M SHUM TOU BNI N TO 9 9,000 dollarë >

< start="39.239" dur="0.3"> M M SHUM T M BNI N TO 9 9,000 dollarë >

< start="39.539" dur="0.1"> M M SHUM T M BNI N TO 9 9,000 dollarë çdo vit. >

< start="39.639" dur="0.334"> Në vit. >

< start="39.973" dur="0.167"> Në vit. PAPUNËSIA >

< start="40.14" dur="0.066"> Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT >

< start="40.206" dur="0.201"> Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN >

< start="40.407" dur="0.567"> Në vit. P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL EDHE >

< start="40.974" dur="0.2"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL EDHE >

< start="41.174" dur="0.167"> P BRFITIMET E PUNEMSIMIT JAN AL TING GJITHA >

< start="41.341" dur="0.801"> PRFITIMET E PUNSIMIT JU JAN SHPENZUAR >

< start="42.142" dur="0.433"> P BRFITIMET E PUNSIMIT JU JENI SHPENZUAR N TO >

< start="42.575" dur="0.501"> P BRFITIMET E PUNSIMIT TAN JAN T EX SHUM T EX PAVARUR >

< start="43.076" dur="0.3"> T SHPENZUAR T TO PAVARUR >

< start="43.376" dur="0.1"> JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e PAVARUR >

< start="43.476" dur="0.267"> JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e PAVARUR Q TH >

< start="43.743" dur="0.234"> JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e Pavarur që përfshijnë >

< start="43.977" dur="0.534"> JANE SHPENZUAR N CON kontraktuesit e pavarur që përfshijnë udhëtimin >

< start="44.511" dur="0.233"> Kontraktuesit që përfshijnë udhëtimin >

< start="44.744" dur="0.134"> Kontraktuesit që përfshijnë aksionin e udhëtimit >

< start="44.878" dur="0.6"> KONTRATORCT QAT PCRFSHIJEN shoferë të aksioneve >

< start="45.478" dur="1.902"> KONTRATOR THT QAT PCRFUNDOJNIV SHKOLLS TIDE SHTYPIT DHE >

< start="47.38" dur="0.701"> KONTRATOR INT QAT PCRFUNDOJNIV DREJTSIT DHE SHUMN AMAZONS T R RREZIKUT >

< start="48.081" dur="0.267"> SHARE shoferët dhe amazoni >

< start="48.348" dur="0.167"> SHARE SHKOLLA DHE D DRGIMI AMAZON >

< start="48.515" dur="0.1"> SHARE SHKOLLAT DHE SHKOLLOR DT E SHERRBIMIT AMAZON. >

< start="48.615" dur="0.267"> Vozitësit e dorëzimit. >

< start="48.882" dur="1.201"> Vozitësit e dorëzimit. AIRLINES >

< start="50.083" dur="0.434"> Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE >

< start="50.517" dur="0.166"> Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE DREJT >

< start="50.683" dur="0.101"> Vozitësit e dorëzimit. AIRLINET EDHE GETTING DREJTSISHT >

< start="50.784" dur="0.2"> AIRLINET EDHE GETTING DREJTSISHT >

< start="50.984" dur="0.167"> AIRLINET EDHE GJITHA DREJTIMI 25 $ >

< start="51.151" dur="0.066"> AIRLINET EDHE MUND T FITOJN DREJT 25 dollarë >

< start="51.217" dur="0.467"> AIRLINET EDHE GJITHA DREJTSISHT duke marrë 25 miliardë dollarë në >

< start="51.684" dur="0.334"> AIRLINET EDHE MUND T MUND T FITON 25 Miliard dollarë në ndihmë. >

< start="52.018" dur="0.167"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. >

< start="52.185" dur="0.934"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE >

< start="53.119" dur="0.267"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DIKA >

< start="53.386" dur="0.067"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA E >

< start="53.453" dur="0.033"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DIKA T THE >

< start="53.486" dur="0.301"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA T 2 2 $ >

< start="53.787" dur="0.1"> 25 miliardë dollarë në ndihmë. DHE DISA T THE TRILLIONIT 2 dollarë >

< start="53.887" dur="0.2"> DHE DISA T THE TRILLIONIT 2 dollarë >

< start="54.087" dur="0.1"> DHE DISA T 2 TRILLIONIT T $ 2 US $ >

< start="54.187" dur="0.3"> DHE DISA TREGJI $ 2 TRAJTILL DO T DUHET >

< start="54.487" dur="0.501"> DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë EDHE DO T BEHET >

< start="54.988" dur="0.834"> DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë SHQIP BESISHT DO T GJITHA >

< start="55.822" dur="0.4"> DHE DISA T TR TRILLIONIT prej 2 dollarë do të shkojnë gjithashtu >

< start="56.222" dur="0.734"> DHE DISA T TR TRILLIONIT 2 dollarë do të shkojnë gjithashtu në shtetet, >

< start="56.956" dur="0.301"> DO T BE DUHET N SHTET, >

< start="57.257" dur="0.133"> DO T BE DUHET T TO SHTETI P STR SHTETET, SPITITT, >

< start="57.39" dur="0.1"> DO T BE DUHET T TO SHTETI P STR SHTETET, SPITITT, FJALALL >

< start="57.49" dur="0.134"> DO T BE DUHET T ST SHTETSISHT, SHOSRBIMET, OFERTET E VLERA, >

< start="57.624" dur="0.333"> DO T BE DUHET T ST SHTETSISHT, SHOSRBIMET, OFERTA E VET, DHE >

< start="57.957" dur="0.201"> SPITALI, OFERTA E VOGLA, DHE >

< start="58.158" dur="0.133"> SPITALI, OFERTA E VET, DHE E VETA >

< start="58.291" dur="1.235"> SPITALI, OFERTA E VET, DHE KUJDESI I VOGLA >

< start="59.526" dur="0.433"> SPITALI, OFERTA E VE SMT, DHE KUJDESI I VETE PER >

< start="59.959" dur="0.301"> SPITALI, OFERTA E VET, DHE KUJDESI I VETE P FORR SHUM >

< start="60.26" dur="0.333"> Kredi të Vogla për shumicë >

< start="60.593" dur="0.1"> Kredi të Vogla për biznese të mëdha. >

< start="60.693" dur="0.167"> Bizneset. >

< start="60.86" dur="0.067"> Bizneset. >> >

< start="60.927" dur="0.234"> Bizneset. >> POR >

< start="61.161" dur="1.167"> Bizneset. >> POR KJO >

< start="62.328" dur="0.267"> Bizneset. >> POR këtë paketë >

< start="62.595" dur="0.334"> Bizneset. >> POR këtë pako gjithashtu >

< start="62.929" dur="0.3"> >> POR këtë pako gjithashtu >

< start="63.229" dur="0.1"> >> POR KETO SHTYPI RI NJOHET >

< start="63.329" dur="0.167"> >> POR K PTO Pako gjithashtu e njohin atë >

< start="63.496" dur="0.367"> >> POR K PTO Pako gjithashtu njohu se nuk është e domosdoshme >

< start="63.863" dur="0.634"> >> POR K PTO PAKETA EDHE SHQIPONI Q TH NUK JENI >

< start="64.497" dur="1.502"> >> POR K PTO PAKETA EDHE SHQIPONI QAT NUK JU NDIHMON >

< start="65.999" dur="0.3"> NJOHNI QAT NDONJ NDIHME >

< start="66.299" dur="0.1"> NJOHNI Q TH SI TLE PAVARUR NDIHMOJMUS BIZNES >

< start="66.399" dur="0.267"> NJOHNI QAT SI T PAVARUR NDIHMOJMUS BIZNES DHE >

< start="66.666" dur="0.3"> NJOHNI Q TH SI TLE VETEM NDIHMOJMUS BIZNES DHE PUNT >

< start="66.966" dur="0.301"> NJOHNI QAT SI TLE VETEM NDIHMOJM B BIZNES DHE PUNT, >

< start="67.267" dur="0.233"> BIZNESET DHE PUNT E DITS, >

< start="67.5" dur="0.067"> BIZNESET DHE PUNT E TYRE, JEMI >

< start="67.567" dur="0.1"> BIZNESET DHE PUNT E TYRE, NUK JEMI >

< start="67.667" dur="0.434"> BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI SHKOJ >

< start="68.101" dur="0.4"> BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI NDODHEN >

< start="68.501" dur="0.401"> BIZNESET DHE PUNT E TYRE, NUK JEMI DO T G BNI >

< start="68.902" dur="0.267"> BIZNESET DHE PUNT E DITAVE, NUK JEMI DO T BN PARAQITJE >

< start="69.169" dur="0.2"> NUK JEMI DUHET T BE PRGATITET >

< start="69.369" dur="0.367"> NUK JEMI DUHET T BE JET P PRGATITUR >

< start="69.736" dur="0.6"> NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITEMI P FORR TON >

< start="70.336" dur="0.234"> NUK JEMI DUHET T BE PRERGATITET P FORR EKONOMIN TON >

< start="70.57" dur="0.901"> NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITET P FORR EKONOMIN TONA KUR >

< start="71.471" dur="1.001"> NUK JEMI DUHET T BE PRERGATITET P FORR EKONOMIN TONA KU JEMI >

< start="72.472" dur="0.601"> NUK JEMI DUHET T BE P PRGATITET P FORR EKONOMIN TONA KU JEMI T GJITHA >

< start="73.073" dur="0.166"> PR EKONOMIN TON WH KU JEMI FUND >

< start="73.239" dur="0.134"> PR EKONOMIN TON WH KU JEMI T aftë >

< start="73.373" dur="0.1"> PR EKONOMIN TON WH KU JEMI aftë të rindizemi. >

< start="73.473" dur="0.167"> T RE REBANOHET. >

< start="73.64" dur="0.167"> T RE REBANOHET. >> >

< start="73.807" dur="0.1"> T RE REBANOHET. >> PRESIDENTI >

< start="73.907" dur="0.1"> T RE REBANOHET. >> TRUMP PRESIDENT >

< start="74.007" dur="0.067"> T RE REBANOHET. >> THUMRI PRESIDENT thotë >

< start="74.074" dur="0.1"> T RE REBANOHET. >> TRUMP PRESIDENT thotë TA >

< start="74.174" dur="0.2"> >> TRUMP PRESIDENT thotë TA >

< start="74.374" dur="0.1"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se DUA >

< start="74.474" dur="0.133"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai dëshiron >

< start="74.607" dur="0.134"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBIN >

< start="74.741" dur="0.467"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ >

< start="75.208" dur="0.801"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai dëshiron Kombin për të Hapur >

< start="76.009" dur="0.333"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ T TO HAPNI >

< start="76.342" dur="0.968"> >> TRUMP PRESIDENT thotë se ai DUA KOMBININ T TO HAPNI NGA >

< start="77.31" dur="0.267"> DUA KOMBININ T TO HAPNI NGA >

< start="77.577" dur="0.1"> DUA KOMBININ T BY HAPNI NGA Lindja. >

< start="77.677" dur="0.167"> PASHKE. >

< start="77.844" dur="0.067"> PASHKE. IT >

< start="77.911" dur="0.066"> PASHKE. ESHTE >

< start="77.977" dur="0.301"> PASHKE. ISSHT A >

< start="78.278" dur="0.3"> PASHKE. Shtë DATA >

< start="78.578" dur="0.3"> PASHKE. Shtë një datë që >

< start="78.878" dur="0.134"> PASHKE. SHT A DATA QAT Pak >

< start="79.012" dur="0.233"> PASHKE. Shtë një DIT TH Q TH SHEWNDETSISHT >

< start="79.245" dur="0.234"> Shtë një DIT TH Q TH SHEWNDETSISHT >

< start="79.479" dur="0.1"> Shtë një DATA QAT EKSPERTI SHALNDETSOR >

< start="79.579" dur="0.1"> ISshtë një DATA Q TH EKSPERTI I SHALNDETSIS AL EDHE >

< start="79.679" dur="0.434"> ISshtë një DATA Q TH EKSPERTI I SHEWNDETIT T SH HENDETSISS EDHE JET BE >

< start="80.113" dur="0.067"> Shtë një DATA QAT EKSPERTI I SHEWNDETIT T SH HENDETSIS AL EDHE JU SUFIZUES >

< start="80.18" dur="0.1"> Shtë një DIT TH QAT EKSPERTI I SH HENDETIT T SHNDETSISS EDHE JEMI KOHA FUQIT >

< start="80.28" dur="0.167"> EKSPERTI TI JETI KOHA SUFIKUESE >

< start="80.447" dur="0.066"> EKSPERTI EDHE JAN S KOHA SUFIKUESE T >

< start="80.513" dur="0.401"> EKSPERTI EDHE JEMI KOHA SUFIKUESE T TO CON >

< start="80.914" dur="0.367"> EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE T TO KONTABESTIT >

< start="81.281" dur="1.101"> EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE T TO KONTABILITET >

< start="82.382" dur="0.467"> EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE P TOR T KUFIZUAR FJALN >

< start="82.849" dur="4.238"> EKSPERTI EDHE JANI KOHA SUFIKUESE P CONR T KUFIZUAR FJALN E >

< start="87.087" dur="0.333"> TE KUPTOJME SHPESHTEN E >

< start="87.42" dur="0.1"> P CONR T KUPTUAR HAPSIN OF E CORONAVIRUS. >

< start="87.52" dur="0.134"> Koronavirusit. >

< start="87.654" dur="0.1"> Koronavirusit. [ >

< start="87.754" dur="0.133"> Koronavirusit. [ ZILE >

< start="87.887" dur="0.801"> Koronavirusit. [TOLLST E SHUM >

< start="88.688" dur="0.1"> Koronavirusit. [TOLL BT E SHUM] >

< start="88.788" dur="0.2"> [TOLL BT E SHUM] >

< start="88.988" dur="0.034"> [TOLLAT E BELJE] >>> >

< start="89.022" dur="0.133"> [TOLLST E BELJE] >>> A >

< start="89.155" dur="0.1"> [TOLLST E BELJE] >>> NJ A T MI MIZUAR >

< start="89.255" dur="0.1"> [TOLLST E SHUM] >>> Një ditë të përzier >

< start="89.355" dur="0.334"> [TOLLST E BELJE] >>> Një DITA E MIRSUAR TODAY >

< start="89.689" dur="0.334"> [TOLLST E BELJE] >>> Një ditë të përzier TODAY ON >

< start="90.023" dur="0.6"> [TOLLST E BELJE] >>> Një ditë të përzier DITA N ON MALLRA >

< start="90.623" dur="0.234"> >>> Një ditë të përzier sot në mur >

< start="90.857" dur="0.067"> >>> Një DITA E MIRSUAR DITA NRE Rrugën e Murit >

< start="90.924" dur="0.333"> >>> Një ditë të përzier sot në Rrugën e Murit AS >

< start="91.257" dur="0.334"> >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit si tregtarë >

< start="91.591" dur="0.334"> >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit SI TREGUESIT VAZHDON >

< start="91.925" dur="0.4"> >>> Një DITA E MIXUAR DITA NRE Rrugën e Murit, pasi tregtarët vazhdojnë >

< start="92.325" dur="0.2"> Rruga si tregtarët që vazhdojnë te >

< start="92.525" dur="0.2"> Rruga si tregtarët vazhdojnë të punojnë >

< start="92.725" dur="0.167"> SHTETI SI TREGTART VAZHDON NEM PUN R REMOTELIN, >

< start="92.892" dur="0.067"> STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN REMOTELIN, POR >

< start="92.959" dur="0.1"> STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN REMOTELIN, POR >

< start="93.059" dur="0.3"> STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUN R REMOTELIN, POR DUG >

< start="93.359" dur="0.367"> STREET SI TREGTART VAZHDON ME PUNEM REMOTELI, POR DAD HAD >

< start="93.726" dur="0.167"> PUN R REMOTELI, POR DUHET >

< start="93.893" dur="0.1"> PUN R REMOTELI, POR D DSHKUAR SOP >

< start="93.993" dur="0.201"> PUNI REMOTELI, POR DOW KA SOP T MIR >

< start="94.194" dur="0.3"> PUNI REMOTELI, POR SHUM RRITJET E MIR SOT DOW >

< start="94.494" dur="0.4"> PUNI REMOTELI, POR DUHET SI DUHET SI LAJME TOOD MIRA TODAY >

< start="94.894" dur="0.267"> PUNI REMOTELI, POR DUHET SI DUHET SIPAS LAJME TOOD MIR TIPARA >

< start="95.161" dur="0.2"> SOP LAJME TE MIRA TODAY CLIPPING >

< start="95.361" dur="0.101"> SOP LAJME TOOD MIRA TODAY CLIPPING M M SHUM >

< start="95.462" dur="0.066"> SOP LAJME TOOD MIRA TODAY CLIPPING M M SHUM SE >

< start="95.528" dur="0.267"> SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% >

< start="95.795" dur="0.434"> SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% në >

< start="96.229" dur="0.1"> SOP Lajmet e mira sot duke klipuar më shumë se 2% në ekzistencë. >

< start="96.329" dur="0.2"> M M SHUM SE 2% N HA KA. >

< start="96.529" dur="0.067"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU >

< start="96.596" dur="0.033"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ESHTE >

< start="96.629" dur="0.1"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A >

< start="96.729" dur="0.067"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJOO SHUM >

< start="96.796" dur="0.267"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM AT >

< start="97.063" dur="0.367"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM N AT >

< start="97.43" dur="0.601"> M M SHUM SE 2% N HA KA. KETU ASHT A NJ L SHUM N AT MBYRJE >

< start="98.031" dur="0.233"> KETU ASHT A NJ L SHUM N AT MBYRJE >

< start="98.264" dur="0.134"> KETU ISSHT A NJ L SHUM N AT NUM NRT E VLERS >

< start="98.398" dur="0.1"> KETU ISSHT A NJ L SHUM N AT NUMRIN E MBYRJES TODAY. >

< start="98.498" dur="0.2"> NUMBR TODAY. >

< start="98.698" dur="0.1"> NUMBR TODAY. >

< start="98.798" dur="0.467"> NUMBR TODAY. SHUM >

< start="99.265" dur="0.167"> NUMBR TODAY. DUA E RRITUR >

< start="99.432" dur="0.367"> NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA >

< start="99.799" dur="0.267"> NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA RRETH >

< start="100.066" dur="1.735"> NUMBR TODAY. PIKA E RRITUR NGA 500 >

< start="101.801" dur="0.234"> PIKA E RRITUR NGA 500 >

< start="102.035" dur="0.434"> DUA E RRITUR NGA 500 PIKA >

< start="102.469" dur="0.3"> PIKA E RRITUR NGA 500 PIKA DITA. >

< start="102.769" dur="0.2"> POINET TODAY. >

< start="102.969" dur="0.1"> POINET TODAY. >

< start="103.069" dur="0.167"> POINET TODAY. NASDAQ >

< start="103.236" dur="0.167"> POINET TODAY. Kompozita NASDAQ >

< start="103.403" dur="0.333"> POINET TODAY. INDEKSI I P COMPRBASHKS NASDAQ >

< start="103.736" dur="0.101"> POINET TODAY. INDEKSI I humbur i INDEKSIT NASDAQ >

< start="103.837" dur="0.166"> INDEKSI I humbur i INDEKSIT NASDAQ >

< start="104.003" dur="0.267"> Humbja e indeksit të kompozimit NASDAQ 33 >

< start="104.27" dur="0.868"> INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA >

< start="105.138" dur="0.434"> INDEKSI I POSRBASHK LS NASDAQ Humbur 33 pikat DHE >

< start="105.572" dur="0.567"> INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ HUAJ 33 pikat dhe >

< start="106.139" dur="0.334"> INDEKSI I PRBASHK LS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE S&P >

< start="106.473" dur="0.1"> INDEKSI I PRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE S&P 500 >

< start="106.573" dur="0.267"> INDEKSI I POSRBASHKS NASDAQ Humbur 33 PIKA DHE ROSE S&P 500 >

< start="106.84" dur="0.133"> 33 PIKA DHE ROSE S&P 500 >

< start="106.973" dur="0.134"> 33 PIKTST DHE S&P 500 ROSE 2 >

< start="107.107" dur="0.4"> 33 PIKA DHE S&P 500 ROSE 2 # >

< start="107.507" dur="0.1"> 33 PIKA DHE S&P 500 ROSE 2 # POINTE. >

< start="107.607" dur="0.167"> 2 # PIKA. >

< start="107.774" dur="1.401"> 2 # PIKA. >>> >

< start="109.175" dur="0.434"> 2 # PIKA. >>> IN >

< start="109.609" dur="2.803"> 2 # PIKA. >>> N THE >

< start="112.412" dur="0.701"> 2 # PIKA. >>> N THE MANTNYR >

< start="113.113" dur="0.333"> >>> N THE MANTNYR >

< start="113.446" dur="0.167"> >>> N C KALIFORNIANT MEANIME >

< start="113.613" dur="0.1"> >>> NAL KALIFORNIK ME T ME NDIKUAR NDIKUAR >

< start="113.713" dur="0.3"> >>> NAL KALIFORNIAN ME T ME MADH IMPAKUAR NGA >

< start="114.013" dur="0.601"> >>> N C KALIFORNIAN MET NDRMARRJE NDIKUAR NGA >

< start="114.614" dur="0.3"> KALIFORNIANT E IMPACTUAR NGA THE >

< start="114.914" dur="0.067"> KALIFORNIANT E IMPACTUAR NGA CORONAVIRUS >

< start="114.981" dur="0.067"> KALIFORNIANST E IMPACTUAR NGA MUND T COR KORONAVIRUSIT >

< start="115.048" dur="0.267"> KALIFORNIANST E IMPACTUAR NGA MUND T COR VAJN COR CORONAVIRUS >

< start="115.315" dur="0.3"> KALIFORNIANST E IMPACTUARA NGA KORONAVIRUSI MUND T P VUTNI T TIJ >

< start="115.615" dur="0.267"> CORONAVIRUS MUND T P V PNI T TYRE >

< start="115.882" dur="0.367"> CORONAVIRUS MUND T P V PRTI MARTESAGEN E TIJ >

< start="116.249" dur="1.335"> CORONAVIRUS MUND T P VUTNI PAGESAT E TYRE >

< start="117.584" dur="0.967"> CORONAVIRUS MUND T P VNI PAGESAT E TYRE T M MARTESAGES >

< start="118.551" dur="0.301"> CORONAVIRUS MUND T P V PNI Pagimet e tyre për motort >

< start="118.852" dur="0.2"> PAGESAT E MARTESA P ONR MIR. >

< start="119.052" dur="0.1"> PAGESAT E MARTESA P ONR MIR. JP >

< start="119.152" dur="0.233"> JP >

< start="119.385" dur="0.134"> JP MORGAN >

< start="119.519" dur="0.133"> JP MORGAN CHASE, >

< start="119.652" dur="0.301"> JP MORGAN CHASE, MIR >

< start="119.953" dur="0.4"> JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO >

< start="120.353" dur="0.601"> JP MORGAN CHASE, WELLS FARGO KANE >

< start="120.954" dur="0.167"> CHASE MORGAN, E MIRANE FARGO >

< start="121.121" dur="0.133"> CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN. T GJITHA >

< start="121.254" dur="0.167"> CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA MARRVESHME >

< start="121.421" dur="0.367"> MORGAN CHASE, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA MARRVESHT ​​TO T TO >

< start="121.788" dur="0.133"> MORGAN CHASE, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA Marrëveshjet për të pritur >

< start="121.921" dur="0.734"> CHASE MORGAN, WELLS FARGO KAN ALL T AG GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa >

< start="122.655" dur="0.201"> T ALL GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa >

< start="122.856" dur="0.066"> T ALL GJITHA Marrëveshjet për të pritur pagesa P FORR >

< start="122.922" dur="0.1"> T ALL GJITHA janë pajtuar që të presin pagesa për tani. >

< start="123.022" dur="0.201"> PËR TANI. >

< start="123.223" dur="0.066"> PËR TANI. KUR >

< start="123.289" dur="0.1"> PËR TANI. KUR NE >

< start="123.389" dur="0.101"> PËR TANI. KUR KEMI ZEMRUAR >

< start="123.49" dur="0.2"> PËR TANI. KU KEMI ZGJOJ >

< start="123.69" dur="0.367"> PËR TANI. KU JU KEMI L THENGJET >

< start="124.057" dur="0.801"> PËR TANI. KU JU KEMI LSN T LIDHJAT >

< start="124.858" dur="0.333"> KU JU KEMI LSN T LIDHJAT >

< start="125.191" dur="0.034"> KU JU KEMI LSNT E LAJMEVE N C KALIFORNI, >

< start="125.225" dur="0.1"> KU JU KEMI LSNT E LAJMEVE N C KALIFORNIA, NE >

< start="125.325" dur="0.233"> KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE N C KALIFORNI, DUHET >

< start="125.558" dur="0.034"> KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE NAL KALIFORNI, DUA T MIR >

< start="125.592" dur="0.233"> KU JU KEMI LSNDT E LAJMEVE N C KALIFORNIA, DUHET TRA MIR >

< start="125.825" dur="0.167"> KALIFORNIA, DUA T MIR N >

< start="125.992" dur="0.1"> KALIFORNIA, DUAJ T ST MIR N TO TON >

< start="126.092" dur="0.2"> KALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJE N TO GOOF TONA >

< start="126.292" dur="0.167"> CALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJEN NOO GOOF TAN N IN >

< start="126.459" dur="0.567"> CALIFORNIA, DUAJ T ST NDRMARRJE NOO GOOF TONA N IN WASHINGTON >

< start="127.026" dur="1.001"> CALIFORNIA, DUAJ TRA NDRMARRJE N TO GOOF TONA N IN WASHINGTON A >

< start="128.027" dur="0.334"> GOOF TONA N IN WASHINGTON A >

< start="128.361" dur="0.067"> GOOF TONA N IN WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON >

< start="128.428" dur="0.167"> GOOF TONA N W WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON P FORR >

< start="128.595" dur="0.1"> GOOF TONA N IN WASHINGTON NJ SP SPOKESPERSON P FORR QEVERIT >

< start="128.695" dur="0.233"> SPOKESPERSON P FORR QEVERISJE >

< start="128.928" dur="0.1"> SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERIT >

< start="129.028" dur="0.067"> Thotë SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERIT >

< start="129.095" dur="0.134"> SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë HE >

< start="129.229" dur="0.3"> SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë se KA >

< start="129.529" dur="0.334"> SPOKESPERSON P FORR INSLEE QEVERISE thotë se nuk ka >

< start="129.863" dur="0.3"> INSLEE thotë se nuk ka >

< start="130.163" dur="0.167"> INSLEE thotë se ai nuk ka njoftuar >

< start="130.33"> INSLEE thotë se ai nuk ka njoftuar asgjë >