130s Liputan Coronavirus tabuh 5 PM dina tanggal 25 Maret images and subtitles

THE KOMUNITAS KOMUNITAS YANG KOMUNITAS YANG SIEW KOMUNITAS YANG SAKIN NUJUKAN. NGARUHKEUN. NGARUHKEUN. >> NGARUHKEUN. >> KRIS NGARUHKEUN. >> KRIS DANIELS NGARUHKEUN. >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> AND >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> DAN NATIONAL >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> sareng NEADLIN NATIONAL, >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> sareng NEADLIN KEBANGSAAN, A >>> sareng NEADLIN KEBANGSAAN, A >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DATAL >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL HAS >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYEUNA >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJAR >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJAR TO >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJI KUMAHA NUNGKOSKEUN AYA AKU DIAJAR ATAWA NGEMBANG DEAL MUNGSAIN DIAJAR ATAWA NEMBANG EKONOMI DEAL MUNGSAIN DIAJAR ATAWA NGEMBANGKEUN AGAMA EKONOMI NUNGKOSKEUN AYA AKU DIAJARKEUN UNTUK MEMBANGKANG AGAMA EKONOMI DEAL MUNGSAU DIAJAR ATAWA NEMBANGKAN AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKAN, AGAMA EKONOMI TO AMERIKAN, FUNGSI EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI CONGRESS AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI PERCAKONAN NGAPONGAN AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI KONGRONG PERLU BOLEH AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI CONGRESS PERLU BOTE. TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. THE TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE IS TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE ISU PUTIH TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE DIPENGKEUN UNTUK TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ON SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ON THE SENATE DIPANGKATKEUN ING UNTUK VOTE ON $ 2 SENATE DIPANGKATKEUN ING UNTUK VOTE ON THE $ 2 TRILLION SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ING TRILLION $ 2 ON RÉNAS TRADION $ 2 ON THE SOMETIME BILL NG $ 2 TRILLION ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND THEN ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND ITU ITU SOMETIME Waktos, sareng ATAWA SOMETIME Waktos, sareng ING AKU AYA SOMETIME Waktos, sareng langkungna waé SOMETIME Waktos, sareng langkungna waé SOMETIME Ton, sareng Sateuacana INGIN SIEUN SOMETIME Ton, sareng Sateuacanaana bakal nampi SOMETIME Ton, sareng Sateuacanaana bakal dipidangkeun SOMETIME Ton, sareng Sateuacana deui bakal dipasihkeun ku éta TIANG AKAN DIDENGKEUN NYAWA NGANGGO AKU AYA DITANGGO BALIK AKAN bakal diarepkeun ku halaman imah sareng AKU AYE DITANGGO BALIKKEUN SUKU ANUM KONTOH TANGGUJE AYA AKU DITANGGO BALIK KONTAK KONTOH AND JUGA DITIKIRU TANGGU APA DIAJAKI DENGAN WOH MAU TUJEUN DIHENTEU DENGAN RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN PRESIDENT RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN PRESIDENT TRUMP. PRESIDENT TRUMP. PRESIDENT TRUMP. AND PRESIDENT TRUMP. AND DI DIN PRESIDENT TRUMP. AND DINI AYA PRESIDENT TRUMP. AND DENGAN SUMAT DENGAN PRESIDENT TRUMP. AND DINI SUMAT DENGAN PRESIDENT TRUMP. AND DIA DI SATUJATna AND DIA DI SATUJATna AND DINI SAHA DUA BAKAL AND DINI SAHA DAKIT SAPATENGAN AND DINI SAHA DUA BAKAL KANA AND DI SINI NU DESA NGAPUNGKAN RUU. AND DIA DI SATU DESA NGAPUNGKAN RUU, INGGRIS KATAKANAN NGILAI RÉSAN, INCLUDING KATAKANAN NGILAI RAKYAT, INGKEUNTU THE KATAKANAN NGILAI RAKYAT, INGGALKEUN ING JAMINAN KATAKANAN RANCIS, NAMPANGKEUN INGKHABI KATAKANAN RÉNG BISA, NUTUP MASKU NGENTOT KATAKANAN RÉNG BISA, NUTUP MASKU TUNGGALKEUN NGENTOTA TENAGA. PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. KAYA PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. SO IF PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. SO IF YOU PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. KAYA AKU MUNGGUH PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA TEGI MUNGKEUN $ 75,000 PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA DENGAN MUNGGU $ 75,000 ATAWA PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG. JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG. JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL Janten TEG anjeun NGADEUN $ 75,000 ATAWA KURANG, DAPAT DAPAT JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 JIKA TEGI MUNGGUNG $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN PAYMENT. YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. KINI YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. Éta pembayaran YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. TIANG TANGGAP BAYAR YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. KAYU-TINDAKAN BAYAR NYAWA KAYU-TINDAKAN BAYAR NYAWA KAYU TUTUP MEMBANGKEUN NYA KAYU AYA NGANGGOKEUN ATAU KAKI MÉTÉ KAYU AYA NGANGGOKEUN ATAU MASIH SABAT KAYU AYA NGANGGIHKEUN ING NGALAKI MASIH KADAWA KAYU AYA NGANGGIHKEUN ATAWA LEUWATI KANGGURAN NU MUNGKEUN KAYU TUTUP MEMBANGKEUN INGKEUN ING NGEU ATAWA NGAPUNG $ 9 KAYU NYAIN NGANJUKKEUN NYAWA ING NGEU ATAWA NGADEUNG $ 9 9,000 Langkung deui anjeun ka $ 9 9,000 Langkung deui ku anjeun $ 9 9,000 saatos. SANGAT. SANGAT. UNEMPLOYMENT SANGAT. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT SANGAT. KEBANGSAAN UNEMPLOYMENT AYA SANGAT. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYA JUGA KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYA JUGA KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE ING GUNUNGAN KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE INGNA DIUTUSAN KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE ING DIAUNTUKKEUN KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE INGNA DIHENTEU UNTUK INDEPENDENT KAYU DIHENTI TO INDEPENDENT DITANGKATKEUN KEPUTUSAN KOMPUTER DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YG DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YANG DIUTUSI DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YANG TUTUPKEUN jalan Konstruksional anu ngalangkungan jalan KONTEKTOR YANG MENUTUP KONGSI Bagian KONTEKTOR YANG MENYANGKAN PELABURAN RINDAH KONTEKTOR YANG MENUTUP RONGKONG SONGKRONG DAN KONTEKTOR YANG MENUTUP RONGKONG SONGKI GAMPANG AND AMAZON SHARE DRIVERS AND AMAZON SHARE DRIVERS AND AMAZON DELIVERY Ngabagikeun DRIVERS sareng DRIVERS AMAZON. DRIVER KASAHA. DRIVER KASAHA. AIRLINES DRIVER KASAHA. LIRIK DIRI DRIVER KASAHA. DIRI JUJO HENTEU DRIVER KASAHA. DIRI JUJAN HENTEU GETTING DIRI JUJAN HENTEU GETTING DIRI JUGA INGGRIS DAPAT AS $ 25 DIRI JUGA INGGRIS DAPATKAN $ 25 Bilyar DIRI JUGA INGGRIS DAPATKAN $ 25 Milyun AS DIRI JUJAN HENTEU GETTING $ 25 Milyun ASI. $ 25 Miliar IN HELP. $ 25 Miliar IN HELP. AND $ 25 Miliar IN HELP. AND SUMBAT $ 25 Miliar IN HELP. AND EHIP OF $ 25 Miliar IN HELP. AND NANGSAAN $ 25 Miliar IN HELP. AND SENTI $ 2 $ 25 Miliar IN HELP. AND SUMAT TRANSLAT $ 2 AND SUMAT TRANSLAT $ 2 AND SENTIASA $ TRILLION $ 2 AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN JUGA AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HAYAT AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HENTEUN AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HENTEUN PÉLANG AND NU TROSI AS $ 2 bakal DITANGGANG KANGGO, BUHAN AKAN JANGGANG HENTEUN, AKU JUGA AYEUNA BISA NGUDUK, HOSPITALS, AKU JUGA AYEUNA BISA NGAMBUNG, HOSPITALS, SMALL AKU JUGA AYEUNA BISA NGAMBUNG, HOSPITALS, ANAK ANJEUN, AKU JUGA AYEUNA BISA NGUDAH, HOSPITAL, ANAK ANAK, sareng HOSPITALS, murangkalih barudak, AND HOSPITALS, murangkalih barudak, sareng murid HOSPITALS, ANAK ANJARI, LAN PINJAMAN HOSPITALS, ANAK ANJARI, sareng PINJAMAN KANGGO HOSPITALS, ANAK ANJARI, sareng PINJAMAN KANGGO UNTUK LARGE PINJAMAN GOLONG UNTUK LARGE PINJAMAN KANGGURU BISNES KANGGO BISA. BISNIS. BISNIS. >> BISNIS. >> TAPI BISNIS. >> TAPI INI BISNIS. >> TAPI PAKEJET INI BISNIS. >> TAPI PAKEJI INI JUGA >> TAPI PAKEJI INI JUGA >> TAPI PAKEJI INI JAWAPAN JAWAPAN >> TAPI PAKEJI INI JUGA NYAUKAN >> TAPI PAKEJI INI JUGA NYAJUKKEUN YANG UNTUK >> TAPI PAKEJI INI JUGA NANGGALKEUN YANG DIHENTEU KITA >> TAPI PAKEJET INI JUGA NYAJUKKEUN YANG ANAK UNTUK BANTU RECOGNIZES IN UNLESS WE HELP RECOGNIZES IN UNLESS WE HELP NEGOSI Ngadaptarkeun yén Kami Ngabantosan usaha sareng Ngadaptarkeun yén Kami moal ngabebaskeun usaha sareng pagawé RECOGNIZES TUJEUN UNTUK BISA NUNGGUH NEGARA BISA sareng KARYA Dinten, BISNIS NEGERI sareng SUMÉTARI. BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNÉS, KAYU BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG Dinten, henteu BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNG, KANGGO NU GAMPANG BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG Dinten, KANGGO NU MUKA NU BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNG, KANGGO NU SANGGO WANG Usaha sareng Buruh-bosen ayeuna, teu meunang ngadeudeul Urang teu meunang ngadeukeutan Urang teu meunang ngadeukeutan Urang henteu resep ka payun Urang henteu resep ka salancarna Urang henteu resep ka sateuacana nalika kasusah Urang henteu resep ka salancar dina kaayaan urang Urang henteu resep ka salancar dina kaayaan urang UNTUK EKONOMI KAMI KANGSA DATANG UNTUK EKONOMI KAMI KANGGURANA KABEH UNTUK EKONOMI KAMI KANGGO NINGGU APLIK. KANGGO NAMPANG. KANGGO NAMPANG. >> KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP SES KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP SAYS HE HE >> PRESIDENT TRUMP SAYS HE HE >> PRESIDEN TRUMP SENTUH DIA GANTI >> PRESIDENT TRUMP SESYA NU DIA GANTI >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NATION >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NENG WANGI >> PRESIDENT TRUMP SASEH HAYAT NANGGANG NATION TO OPEN >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NANGSA NUKA UPEN >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NANGSA NUKA DENGAN UP INGIN NATION TO OPEN UP BY INGAMAT NEGARA UNTUK MUKA UP DENGAN BASA. BISA. BISA. IEU BISA. IEU BISA. IT IS A BISA. IT IS DATE BISA. IT IS DATE AYA BISA. IT IS DATE ING DENGAN BISA. IT IS DATE INGNA KESIHATAN IT IS DATE INGNA KESIHATAN IT IS DATE ING DENGAN JATI HEPAT KESIHATAN IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN SUKU IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN JUJANG HENTEU IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN JUGA NYANGSA KANA IT IS DATE ING DIPANGKEUN NU TUJUAN ULIHAT KESIHATAN JUGA DIAJANGKEUN ATAWA TAMPILAN JUJAH ATAWA INGGUJEUNG ATAWA PELUANG JUGA DIAJAKKEUN ATAWA WAKTU KEJOHANAN PELUANG JUGA DIAJANGKEUN INGKEUN SUKA TO PELUANG JUGA DIAJANGKEUN INGKEUN UNTUK NAMPANG TAPE TAMPILAN JUJAH ATAWA INGKEJUJEUNG UNTUK NAMPANGKEUNNA TAMPILAN JUJAH JANGGU NU MANGSA KASA GAMPANG UNTUK NAMPANGKEUN TAMPANG TAMPILAN JUGA JANGKA KANGGO NENG NAMPANGKEUN SUKU UNTUK NAMPANGKEUN SUKU UNTUK BASA-UNTUK TAMPIKAN KORONAVIRUS. KORONAVIRUS. KORONAVIRUS. [ KORONAVIRUS. [BELL KORONAVIRUS. [BOLEH TOLLS KORONAVIRUS. [BELL TOLLS] [BELL TOLLS] [BELL TOLLS] >>> [BELL TOLLS] >>> A [BELL TOLLS]>>> A MIXED [BOLA TOLLS]>>> A DIDANG MIXED [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DAYANG MIXED [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DARI MIXED DENGAN [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DARI MIXED DENGAN WALL >>> PADU DARI MIXED DENGAN WALL >>>> HARI ING DARI MIXED DI WALL STREET >>>> HARI ING DENGAN MIXED DI WALL ASING AS >>> HARI ING DENGAN HARI INGGAL DI JALAN ASI DENGAN TRADERS >>> HARI ING DENGAN HARI INI DENGAN KANGGURU WALL AS TRADERS CONTINUE >>> HARI ING DENGAN MIXED IN WALL STREET AS TRADERS CONTINUE TO JALAN AS TRADERS TERUS KE JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO JABUR AS Dagang KANGGO NU KUMENTO KANGGO BUDAK, JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO KANGGURU Gawé, TAPI JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO KANGGURU Gawé, TAPI ANTARA JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO BUDAK GAMPANG, TAPI DOW JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO BUDAK HENTEU, TAPI DOW HAD Gawéna dihukum, TAPI KANGGURUAN DOW Gawéna dihukum, TAPI KANGGURUAN DOW HAD SOP Gawéna dihapus, TAPI KANGGURUAN DOW HAD SOP BARAT Gawéna dihapus, TAPI KANGGURUAN DOW HAD NGADUKAN KITA NGADAK Gawéna dihapus, TAPI ING DOW HAD SOP NGADULKE BALITA Dinten ayeuna Gawéna dihapus, TAPI ING DOW HAD SOP NGADULKE BALITA NGADUTAN KOMPUTEN SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% IN SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% IN AYA. LEBIH INI 2% DI MUNGSA. LEBIH INI 2% DI MUNGSA. IEUH LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA A LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA BUKU LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DIA NYAIN SAIN LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA TINGKAT TU LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI DENGAN TEMPAT DI PANUTUP DINI DENGAN TEMPAT DI PANUTUP DINI DIA NINGGAL KANGGO NUTUP NOMBOR DINI DIA NUKA TUTUP PUTRA NOMBOR HARI INTARI. Nomer Dinten ieu. Nomer Dinten ieu. THE Nomer Dinten ieu. THE DOW Nomer Dinten ieu. THE DOW DIPASANG Nomer Dinten ieu. THE DOW DITASARKAN OLEH Nomer Dinten ieu. THE DOW DIPASANG DENGAN TENTANG Nomer Dinten ieu. THE DOW DITASANGKE OLEH TENTANG 500 THE DOW DITASANGKE OLEH TENTANG 500 THE DOW DITASANGKE OLEH NGENTOTA 500 POINTS THE DOW DITASANGKE OLEH NGENTOTA 500 POINT Dinten. POENT HARI. POENT HARI. THE POENT HARI. THE NASDAQ POENT HARI. KOMPUTER NASDAQ POENT HARI. TAMAN INDIVIS NASDAQ POENT HARI. TUTUP KOMPAS INDAH NASDAQ TUTUP KOMPAS INDAH NASDAQ THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND THE THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND THE S&P THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND S&P 500 THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND S&P 500 ROSE 33 POINTS AND S&P 500 ROSOS 33 POINTS AND S&P 500 ROSE 2 33 POINTS sareng S&P 500 ROSE 2 # 33 POINTS AND S&P 500 ROSE 2 # POINTS. 2 # POINTS. 2 # POINTS. >>> 2 # POINTS. >>> IN 2 # POINTS. >>> IN THE 2 # POINTS. >>> IN MEANTIME >>> IN MEANTIME >>> DI MEANTIME CALIFORNIANS >>> IN MEANTIME CALIFORNIANS GAMPANG >>> DI KANGGURAN CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH >>> DI KANGGURAN CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH KABEH CORONAVIRUS CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS DAPAT PUTUT CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS BOLEH NANGKAT TEMA KORONAVIRUS BUTA TUTUP KORONAVIRUS BOLEH NANGKAT TEMPAT LIRIK KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT KURING TEMA KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT KENYANAAN KANGGO ON KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT TEMPAT TEMA ON HOLD. BAYARAN TEMPAT ON HOLD. BAYARAN TEMPAT ON HOLD. JP JP JP MORGAN KASIH JP MORGAN, KASIH JP MORGAN, KELULUSAN KASIH JP MORGAN, WELLS FARGO JABAR JP MORGAN, WARSO WARNA TUTUP MORGAN, NGELUKEUN FARGO KASUT MORGAN, NGELUKEUN FARGO SEMUA KASUT MORGAN, WARNA FARGO KONTOH SEMUA DAHULUR OTAK MORGAN, NGELUWANG FARGO KONTOH SEMUA DIAJAKAT OTAK MORGAN, NGELUKEUN FARGO KONTOH SEMUA DITULU INJEUN OTAK MORGAN, WARNA FARGO KONTOH SEMUA DITAYU SAUNTUNG BAYARAN ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT ALL AGREED UNTUK NAMPANG BAYAR BAYANG ALL AGREED UNTUK NAMPANG PAYARI UNTUK AYEUNA. KANGGO AYEUNA. KANGGO AYEUNA. IRAHA KANGGO AYEUNA. SAHA KITA KANGGO AYEUNA. SUKAN KITA GOLONG KANGGO AYEUNA. SAHA KITA KANGGO KANGGO AYEUNA. SAHA KITA NANGKAT KITA KANGGO AYEUNA. SAHA KITA NGAPASKONG KITA SAHA KITA NGAPASKONG KITA SAHA KITA NGANGGAR BALITA TO CALIFORNIA, SATU KITA NU KITA WARNA BALAKBEUN CALIFORNIA, KAMI SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, KITA PERAK SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, Urang NGENTOT STRAIGHT SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, KITA NINGKATKEUN CALIFORNIA, KAMI INGGRIS KEUNTUKAN CALIFORNIA, KAMI INGGRIS ATAS KAMI CALIFORNIA, KAMI INGKEUNTUK KEPADA GOOF KITA CALIFORNIA, KAMI INGGRIS ATAWA KEPADA GOOF DI CALIFORNIA, KAMI INGKEUNTUK KEPADA GOOF KITA DI WASHINGTON CALIFORNIA, KAMI NANGGUHKEUN UNTUK GOOF KITA DI WASHINGTON A GOOF KAMI DI WASHINGTON A GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR GOVERNOR SPOKESPERSON UNTUK GIGNOR SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE DIA Parios SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE HENTEU DIA TIADA SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE DIA SAPIU NU NENG INSLEE DESA HENTEU AYEUNA INSLEE HENTEU DIA TIDAK DITAYANG INSLEE SESUATU HENTEU AYA NU DITANGGANG SUKAN

Liputan Coronavirus tabuh 5 PM dina tanggal 25 Maret

Continuing coverage of the coronavirus pandemic in western Washington. Updated at 5 p.m. on Wednesday, March 25th.
seattle, coronavirus, virus, covid,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.101" dur="0.267"> THE >

< start="1.368" dur="1.468"> KOMUNITAS >

< start="2.836" dur="0.4"> KOMUNITAS YANG >

< start="3.236" dur="1.034"> KOMUNITAS YANG SIEW >

< start="4.27" dur="0.101"> KOMUNITAS YANG SAKIN NUJUKAN. >

< start="4.371" dur="0.166"> NGARUHKEUN. >

< start="4.537" dur="0.134"> NGARUHKEUN. >> >

< start="4.671" dur="1.234"> NGARUHKEUN. >> KRIS >

< start="5.905" dur="0.367"> NGARUHKEUN. >> KRIS DANIELS >

< start="6.272" dur="0.101"> NGARUHKEUN. >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >

< start="6.373" dur="0.2"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >

< start="6.573" dur="0.066"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> >

< start="6.639" dur="0.201"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> AND >

< start="6.84" dur="0.333"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> DAN NATIONAL >

< start="7.173" dur="0.034"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> sareng NEADLIN NATIONAL, >

< start="7.207" dur="0.2"> >> KRISTIAN DANIEL PELANGGAN. >>> sareng NEADLIN KEBANGSAAN, A >

< start="7.407" dur="0.2"> >>> sareng NEADLIN KEBANGSAAN, A >

< start="7.607" dur="0.1"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DATAL >

< start="7.707" dur="0.267"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL HAS >

< start="7.974" dur="0.334"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYEUNA >

< start="8.308" dur="0.267"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJAR >

< start="8.575" dur="0.3"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJAR TO >

< start="8.875" dur="0.534"> >>> sareng NEADLIN NATIONAL, A DEAL AYA DIAJI KUMAHA >

< start="9.409" dur="0.267"> NUNGKOSKEUN AYA AKU DIAJAR ATAWA NGEMBANG >

< start="9.676" dur="0.4"> DEAL MUNGSAIN DIAJAR ATAWA NEMBANG EKONOMI >

< start="10.076" dur="0.234"> DEAL MUNGSAIN DIAJAR ATAWA NGEMBANGKEUN AGAMA EKONOMI >

< start="10.31" dur="0.467"> NUNGKOSKEUN AYA AKU DIAJARKEUN UNTUK MEMBANGKANG AGAMA EKONOMI >

< start="10.777" dur="0.534"> DEAL MUNGSAU DIAJAR ATAWA NEMBANGKAN AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKAN, >

< start="11.311" dur="0.167"> AGAMA EKONOMI TO AMERIKAN, >

< start="11.478" dur="0.333"> FUNGSI EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI >

< start="11.811" dur="0.267"> AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI CONGRESS >

< start="12.078" dur="0.367"> AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI PERCAKONAN NGAPONGAN >

< start="12.445" dur="0.501"> AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI KONGRONG PERLU BOLEH >

< start="12.946" dur="0.333"> AGAMA EKONOMI UNTUK AMERIKA, TAPI CONGRESS PERLU BOTE. >

< start="13.279" dur="0.167"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. >

< start="13.446" dur="0.167"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. THE >

< start="13.613" dur="0.067"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE >

< start="13.68" dur="0.567"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE IS >

< start="14.247" dur="0.2"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE ISU PUTIH >

< start="14.447" dur="0.968"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE DIPENGKEUN UNTUK >

< start="15.415" dur="0.334"> TAPI TANGGI KONGROT PERDANA MANGSA. SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE >

< start="15.749" dur="0.166"> SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE >

< start="15.915" dur="0.067"> SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ON >

< start="15.982" dur="0.067"> SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ON THE >

< start="16.049" dur="0.233"> SENATE DIPANGKATKEUN ING UNTUK VOTE ON $ 2 >

< start="16.282" dur="0.234"> SENATE DIPANGKATKEUN ING UNTUK VOTE ON THE $ 2 TRILLION >

< start="16.516" dur="0.334"> SENATE DIPANGKULKE UNTUK VOTE ING TRILLION $ 2 >

< start="16.85" dur="0.267"> ON RÉNAS TRADION $ 2 >

< start="17.117" dur="0.166"> ON THE SOMETIME BILL NG $ 2 TRILLION >

< start="17.283" dur="0.101"> ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, >

< start="17.384" dur="0.1"> ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND >

< start="17.484" dur="0.066"> ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND THEN >

< start="17.55" dur="0.334"> ON THE $ 2 TRILLION BILL SOMETIME TONIGHT, AND ITU ITU >

< start="17.884" dur="0.2"> SOMETIME Waktos, sareng ATAWA >

< start="18.084" dur="0.1"> SOMETIME Waktos, sareng ING AKU AYA >

< start="18.184" dur="0.1"> SOMETIME Waktos, sareng langkungna waé >

< start="18.284" dur="0.034"> SOMETIME Waktos, sareng langkungna waé >

< start="18.318" dur="0.367"> SOMETIME Ton, sareng Sateuacana INGIN SIEUN >

< start="18.685" dur="0.2"> SOMETIME Ton, sareng Sateuacanaana bakal nampi >

< start="18.885" dur="0.067"> SOMETIME Ton, sareng Sateuacanaana bakal dipidangkeun >

< start="18.952" dur="0.333"> SOMETIME Ton, sareng Sateuacana deui bakal dipasihkeun ku éta >

< start="19.285" dur="0.234"> TIANG AKAN DIDENGKEUN NYAWA >

< start="19.519" dur="0.234"> NGANGGO AKU AYA DITANGGO BALIK >

< start="19.753" dur="0.333"> AKAN bakal diarepkeun ku halaman imah sareng >

< start="20.086" dur="0.334"> AKU AYE DITANGGO BALIKKEUN SUKU ANUM KONTOH >

< start="20.42" dur="0.233"> TANGGUJE AYA AKU DITANGGO BALIK KONTAK KONTOH AND JUGA DITIKIRU >

< start="20.653" dur="0.368"> TANGGU APA DIAJAKI DENGAN WOH MAU TUJEUN DIHENTEU DENGAN >

< start="21.021" dur="0.3"> RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN >

< start="21.321" dur="0.1"> RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN PRESIDENT >

< start="21.421" dur="0.1"> RUMAH AND JUGA DIPANGGO DENGAN PRESIDENT TRUMP. >

< start="21.521" dur="0.167"> PRESIDENT TRUMP. >

< start="21.688" dur="0.1"> PRESIDENT TRUMP. AND >

< start="21.788" dur="0.067"> PRESIDENT TRUMP. AND DI DIN >

< start="21.855" dur="0.1"> PRESIDENT TRUMP. AND DINI AYA >

< start="21.955" dur="0.067"> PRESIDENT TRUMP. AND DENGAN SUMAT DENGAN >

< start="22.022" dur="0.166"> PRESIDENT TRUMP. AND DINI SUMAT DENGAN >

< start="22.188" dur="0.367"> PRESIDENT TRUMP. AND DIA DI SATUJATna >

< start="22.555" dur="0.234"> AND DIA DI SATUJATna >

< start="22.789" dur="0.067"> AND DINI SAHA DUA BAKAL >

< start="22.856" dur="0.066"> AND DINI SAHA DAKIT SAPATENGAN >

< start="22.922" dur="0.101"> AND DINI SAHA DUA BAKAL KANA >

< start="23.023" dur="0.4"> AND DI SINI NU DESA NGAPUNGKAN RUU. >

< start="23.423" dur="0.601"> AND DIA DI SATU DESA NGAPUNGKAN RUU, INGGRIS >

< start="24.024" dur="0.2"> KATAKANAN NGILAI RÉSAN, INCLUDING >

< start="24.224" dur="0.1"> KATAKANAN NGILAI RAKYAT, INGKEUNTU THE >

< start="24.324" dur="0.367"> KATAKANAN NGILAI RAKYAT, INGGALKEUN ING JAMINAN >

< start="24.691" dur="0.334"> KATAKANAN RANCIS, NAMPANGKEUN INGKHABI >

< start="25.025" dur="0.5"> KATAKANAN RÉNG BISA, NUTUP MASKU NGENTOT >

< start="25.525" dur="0.267"> KATAKANAN RÉNG BISA, NUTUP MASKU TUNGGALKEUN NGENTOTA TENAGA. >

< start="25.792" dur="0.167"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. >

< start="25.959" dur="0.267"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. KAYA >

< start="26.226" dur="0.634"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. SO IF >

< start="26.86" dur="0.8"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. SO IF YOU >

< start="27.66" dur="1.068"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. KAYA AKU MUNGGUH >

< start="28.728" dur="0.234"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA TEGI MUNGKEUN $ 75,000 >

< start="28.962" dur="1.802"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA DENGAN MUNGGU $ 75,000 ATAWA >

< start="30.764" dur="0.3"> PANGGILAN DIHENTEU NGENTUKKEUNSIK. JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG. >

< start="31.064" dur="0.233"> JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG. >

< start="31.297" dur="0.101"> JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL >

< start="31.398" dur="0.4"> Janten TEG anjeun NGADEUN $ 75,000 ATAWA KURANG, DAPAT DAPAT >

< start="31.798" dur="1.235"> JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 >

< start="33.033" dur="0.934"> JIKA TEGI MUNGGUNG $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN >

< start="33.967" dur="0.267"> JIKA TEGI MUNGGU $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN PAYMENT. >

< start="34.234" dur="0.233"> YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. >

< start="34.467" dur="0.134"> YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. KINI >

< start="34.601" dur="0.167"> YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. Éta pembayaran >

< start="34.768" dur="0.1"> YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. TIANG TANGGAP BAYAR >

< start="34.868" dur="0.5"> YOU'LL DAPAT $ 1, THE00 IN BAYAN. KAYU-TINDAKAN BAYAR NYAWA >

< start="35.368" dur="0.2"> KAYU-TINDAKAN BAYAR NYAWA >

< start="35.568" dur="0.067"> KAYU TUTUP MEMBANGKEUN NYA >

< start="35.635" dur="0.367"> KAYU AYA NGANGGOKEUN ATAU KAKI MÉTÉ >

< start="36.002" dur="0.267"> KAYU AYA NGANGGOKEUN ATAU MASIH SABAT >

< start="36.269" dur="0.501"> KAYU AYA NGANGGIHKEUN ING NGALAKI MASIH KADAWA >

< start="36.77" dur="0.6"> KAYU AYA NGANGGIHKEUN ATAWA LEUWATI KANGGURAN NU MUNGKEUN >

< start="37.37" dur="1.402"> KAYU TUTUP MEMBANGKEUN INGKEUN ING NGEU ATAWA NGAPUNG $ 9 >

< start="38.772" dur="0.467"> KAYU NYAIN NGANJUKKEUN NYAWA ING NGEU ATAWA NGADEUNG $ 9 9,000 >

< start="39.239" dur="0.3"> Langkung deui anjeun ka $ 9 9,000 >

< start="39.539" dur="0.1"> Langkung deui ku anjeun $ 9 9,000 saatos. >

< start="39.639" dur="0.334"> SANGAT. >

< start="39.973" dur="0.167"> SANGAT. UNEMPLOYMENT >

< start="40.14" dur="0.066"> SANGAT. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT >

< start="40.206" dur="0.201"> SANGAT. KEBANGSAAN UNEMPLOYMENT AYA >

< start="40.407" dur="0.567"> SANGAT. KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYA JUGA >

< start="40.974" dur="0.2"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYA JUGA >

< start="41.174" dur="0.167"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE ING GUNUNGAN >

< start="41.341" dur="0.801"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE INGNA DIUTUSAN >

< start="42.142" dur="0.433"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE ING DIAUNTUKKEUN >

< start="42.575" dur="0.501"> KOMUNITAS UNEMPLOYMENT AYE INGNA DIHENTEU UNTUK INDEPENDENT >

< start="43.076" dur="0.3"> KAYU DIHENTI TO INDEPENDENT >

< start="43.376" dur="0.1"> DITANGKATKEUN KEPUTUSAN KOMPUTER >

< start="43.476" dur="0.267"> DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YG >

< start="43.743" dur="0.234"> DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YANG DIUTUSI >

< start="43.977" dur="0.534"> DITUTUKKEUN KE ARTIKAN INDEPENDENT YANG TUTUPKEUN jalan >

< start="44.511" dur="0.233"> Konstruksional anu ngalangkungan jalan >

< start="44.744" dur="0.134"> KONTEKTOR YANG MENUTUP KONGSI Bagian >

< start="44.878" dur="0.6"> KONTEKTOR YANG MENYANGKAN PELABURAN RINDAH >

< start="45.478" dur="1.902"> KONTEKTOR YANG MENUTUP RONGKONG SONGKRONG DAN >

< start="47.38" dur="0.701"> KONTEKTOR YANG MENUTUP RONGKONG SONGKI GAMPANG AND AMAZON >

< start="48.081" dur="0.267"> SHARE DRIVERS AND AMAZON >

< start="48.348" dur="0.167"> SHARE DRIVERS AND AMAZON DELIVERY >

< start="48.515" dur="0.1"> Ngabagikeun DRIVERS sareng DRIVERS AMAZON. >

< start="48.615" dur="0.267"> DRIVER KASAHA. >

< start="48.882" dur="1.201"> DRIVER KASAHA. AIRLINES >

< start="50.083" dur="0.434"> DRIVER KASAHA. LIRIK DIRI >

< start="50.517" dur="0.166"> DRIVER KASAHA. DIRI JUJO HENTEU >

< start="50.683" dur="0.101"> DRIVER KASAHA. DIRI JUJAN HENTEU GETTING >

< start="50.784" dur="0.2"> DIRI JUJAN HENTEU GETTING >

< start="50.984" dur="0.167"> DIRI JUGA INGGRIS DAPAT AS $ 25 >

< start="51.151" dur="0.066"> DIRI JUGA INGGRIS DAPATKAN $ 25 Bilyar >

< start="51.217" dur="0.467"> DIRI JUGA INGGRIS DAPATKAN $ 25 Milyun AS >

< start="51.684" dur="0.334"> DIRI JUJAN HENTEU GETTING $ 25 Milyun ASI. >

< start="52.018" dur="0.167"> $ 25 Miliar IN HELP. >

< start="52.185" dur="0.934"> $ 25 Miliar IN HELP. AND >

< start="53.119" dur="0.267"> $ 25 Miliar IN HELP. AND SUMBAT >

< start="53.386" dur="0.067"> $ 25 Miliar IN HELP. AND EHIP OF >

< start="53.453" dur="0.033"> $ 25 Miliar IN HELP. AND NANGSAAN >

< start="53.486" dur="0.301"> $ 25 Miliar IN HELP. AND SENTI $ 2 >

< start="53.787" dur="0.1"> $ 25 Miliar IN HELP. AND SUMAT TRANSLAT $ 2 >

< start="53.887" dur="0.2"> AND SUMAT TRANSLAT $ 2 >

< start="54.087" dur="0.1"> AND SENTIASA $ TRILLION $ 2 >

< start="54.187" dur="0.3"> AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN JUGA >

< start="54.487" dur="0.501"> AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HAYAT >

< start="54.988" dur="0.834"> AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HENTEUN >

< start="55.822" dur="0.4"> AND SENTIASA $ 2 TRILYUNÉ AKAN HENTEUN PÉLANG >

< start="56.222" dur="0.734"> AND NU TROSI AS $ 2 bakal DITANGGANG KANGGO, >

< start="56.956" dur="0.301"> BUHAN AKAN JANGGANG HENTEUN, >

< start="57.257" dur="0.133"> AKU JUGA AYEUNA BISA NGUDUK, HOSPITALS, >

< start="57.39" dur="0.1"> AKU JUGA AYEUNA BISA NGAMBUNG, HOSPITALS, SMALL >

< start="57.49" dur="0.134"> AKU JUGA AYEUNA BISA NGAMBUNG, HOSPITALS, ANAK ANJEUN, >

< start="57.624" dur="0.333"> AKU JUGA AYEUNA BISA NGUDAH, HOSPITAL, ANAK ANAK, sareng >

< start="57.957" dur="0.201"> HOSPITALS, murangkalih barudak, AND >

< start="58.158" dur="0.133"> HOSPITALS, murangkalih barudak, sareng murid >

< start="58.291" dur="1.235"> HOSPITALS, ANAK ANJARI, LAN PINJAMAN >

< start="59.526" dur="0.433"> HOSPITALS, ANAK ANJARI, sareng PINJAMAN KANGGO >

< start="59.959" dur="0.301"> HOSPITALS, ANAK ANJARI, sareng PINJAMAN KANGGO UNTUK LARGE >

< start="60.26" dur="0.333"> PINJAMAN GOLONG UNTUK LARGE >

< start="60.593" dur="0.1"> PINJAMAN KANGGURU BISNES KANGGO BISA. >

< start="60.693" dur="0.167"> BISNIS. >

< start="60.86" dur="0.067"> BISNIS. >> >

< start="60.927" dur="0.234"> BISNIS. >> TAPI >

< start="61.161" dur="1.167"> BISNIS. >> TAPI INI >

< start="62.328" dur="0.267"> BISNIS. >> TAPI PAKEJET INI >

< start="62.595" dur="0.334"> BISNIS. >> TAPI PAKEJI INI JUGA >

< start="62.929" dur="0.3"> >> TAPI PAKEJI INI JUGA >

< start="63.229" dur="0.1"> >> TAPI PAKEJI INI JAWAPAN JAWAPAN >

< start="63.329" dur="0.167"> >> TAPI PAKEJI INI JUGA NYAUKAN >

< start="63.496" dur="0.367"> >> TAPI PAKEJI INI JUGA NYAJUKKEUN YANG UNTUK >

< start="63.863" dur="0.634"> >> TAPI PAKEJI INI JUGA NANGGALKEUN YANG DIHENTEU KITA >

< start="64.497" dur="1.502"> >> TAPI PAKEJET INI JUGA NYAJUKKEUN YANG ANAK UNTUK BANTU >

< start="65.999" dur="0.3"> RECOGNIZES IN UNLESS WE HELP >

< start="66.299" dur="0.1"> RECOGNIZES IN UNLESS WE HELP NEGOSI >

< start="66.399" dur="0.267"> Ngadaptarkeun yén Kami Ngabantosan usaha sareng >

< start="66.666" dur="0.3"> Ngadaptarkeun yén Kami moal ngabebaskeun usaha sareng pagawé >

< start="66.966" dur="0.301"> RECOGNIZES TUJEUN UNTUK BISA NUNGGUH NEGARA BISA sareng KARYA Dinten, >

< start="67.267" dur="0.233"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTARI. >

< start="67.5" dur="0.067"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNÉS, KAYU >

< start="67.567" dur="0.1"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG Dinten, henteu >

< start="67.667" dur="0.434"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNG, KANGGO NU GAMPANG >

< start="68.101" dur="0.4"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG Dinten, KANGGO NU MUKA NU >

< start="68.501" dur="0.401"> BISNIS NEGERI sareng SUMÉTÉNG KÉNG, KANGGO NU SANGGO WANG >

< start="68.902" dur="0.267"> Usaha sareng Buruh-bosen ayeuna, teu meunang ngadeudeul >

< start="69.169" dur="0.2"> Urang teu meunang ngadeukeutan >

< start="69.369" dur="0.367"> Urang teu meunang ngadeukeutan >

< start="69.736" dur="0.6"> Urang henteu resep ka payun >

< start="70.336" dur="0.234"> Urang henteu resep ka salancarna >

< start="70.57" dur="0.901"> Urang henteu resep ka sateuacana nalika kasusah >

< start="71.471" dur="1.001"> Urang henteu resep ka salancar dina kaayaan urang >

< start="72.472" dur="0.601"> Urang henteu resep ka salancar dina kaayaan urang >

< start="73.073" dur="0.166"> UNTUK EKONOMI KAMI KANGSA DATANG >

< start="73.239" dur="0.134"> UNTUK EKONOMI KAMI KANGGURANA KABEH >

< start="73.373" dur="0.1"> UNTUK EKONOMI KAMI KANGGO NINGGU APLIK. >

< start="73.473" dur="0.167"> KANGGO NAMPANG. >

< start="73.64" dur="0.167"> KANGGO NAMPANG. >> >

< start="73.807" dur="0.1"> KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT >

< start="73.907" dur="0.1"> KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP >

< start="74.007" dur="0.067"> KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP SES >

< start="74.074" dur="0.1"> KANGGO NAMPANG. >> PRESIDENT TRUMP SAYS HE HE >

< start="74.174" dur="0.2"> >> PRESIDENT TRUMP SAYS HE HE >

< start="74.374" dur="0.1"> >> PRESIDEN TRUMP SENTUH DIA GANTI >

< start="74.474" dur="0.133"> >> PRESIDENT TRUMP SESYA NU DIA GANTI >

< start="74.607" dur="0.134"> >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NATION >

< start="74.741" dur="0.467"> >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NENG WANGI >

< start="75.208" dur="0.801"> >> PRESIDENT TRUMP SASEH HAYAT NANGGANG NATION TO OPEN >

< start="76.009" dur="0.333"> >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NANGSA NUKA UPEN >

< start="76.342" dur="0.968"> >> PRESIDENT TRUMP SESI NU MANGSA NANGSA NUKA DENGAN UP >

< start="77.31" dur="0.267"> INGIN NATION TO OPEN UP BY >

< start="77.577" dur="0.1"> INGAMAT NEGARA UNTUK MUKA UP DENGAN BASA. >

< start="77.677" dur="0.167"> BISA. >

< start="77.844" dur="0.067"> BISA. IEU >

< start="77.911" dur="0.066"> BISA. IEU >

< start="77.977" dur="0.301"> BISA. IT IS A >

< start="78.278" dur="0.3"> BISA. IT IS DATE >

< start="78.578" dur="0.3"> BISA. IT IS DATE AYA >

< start="78.878" dur="0.134"> BISA. IT IS DATE ING DENGAN >

< start="79.012" dur="0.233"> BISA. IT IS DATE INGNA KESIHATAN >

< start="79.245" dur="0.234"> IT IS DATE INGNA KESIHATAN >

< start="79.479" dur="0.1"> IT IS DATE ING DENGAN JATI HEPAT KESIHATAN >

< start="79.579" dur="0.1"> IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN SUKU >

< start="79.679" dur="0.434"> IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN JUJANG HENTEU >

< start="80.113" dur="0.067"> IT IS DATE ING DENGAN FEPERT KESIHATAN JUGA NYANGSA KANA >

< start="80.18" dur="0.1"> IT IS DATE ING DIPANGKEUN NU TUJUAN ULIHAT KESIHATAN JUGA DIAJANGKEUN ATAWA >

< start="80.28" dur="0.167"> TAMPILAN JUJAH ATAWA INGGUJEUNG ATAWA >

< start="80.447" dur="0.066"> PELUANG JUGA DIAJAKKEUN ATAWA WAKTU KEJOHANAN >

< start="80.513" dur="0.401"> PELUANG JUGA DIAJANGKEUN INGKEUN SUKA TO >

< start="80.914" dur="0.367"> PELUANG JUGA DIAJANGKEUN INGKEUN UNTUK NAMPANG TAPE >

< start="81.281" dur="1.101"> TAMPILAN JUJAH ATAWA INGKEJUJEUNG UNTUK NAMPANGKEUNNA >

< start="82.382" dur="0.467"> TAMPILAN JUJAH JANGGU NU MANGSA KASA GAMPANG UNTUK NAMPANGKEUN TAMPANG >

< start="82.849" dur="4.238"> TAMPILAN JUGA JANGKA KANGGO NENG NAMPANGKEUN SUKU >

< start="87.087" dur="0.333"> UNTUK NAMPANGKEUN SUKU >

< start="87.42" dur="0.1"> UNTUK BASA-UNTUK TAMPIKAN KORONAVIRUS. >

< start="87.52" dur="0.134"> KORONAVIRUS. >

< start="87.654" dur="0.1"> KORONAVIRUS. [ >

< start="87.754" dur="0.133"> KORONAVIRUS. [BELL >

< start="87.887" dur="0.801"> KORONAVIRUS. [BOLEH TOLLS >

< start="88.688" dur="0.1"> KORONAVIRUS. [BELL TOLLS] >

< start="88.788" dur="0.2"> [BELL TOLLS] >

< start="88.988" dur="0.034"> [BELL TOLLS] >>> >

< start="89.022" dur="0.133"> [BELL TOLLS] >>> A >

< start="89.155" dur="0.1"> [BELL TOLLS]>>> A MIXED >

< start="89.255" dur="0.1"> [BOLA TOLLS]>>> A DIDANG MIXED >

< start="89.355" dur="0.334"> [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DAYANG MIXED >

< start="89.689" dur="0.334"> [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DARI MIXED DENGAN >

< start="90.023" dur="0.6"> [BELL TOLLS]>>> A DENGAN DARI MIXED DENGAN WALL >

< start="90.623" dur="0.234"> >>> PADU DARI MIXED DENGAN WALL >

< start="90.857" dur="0.067"> >>>> HARI ING DARI MIXED DI WALL STREET >

< start="90.924" dur="0.333"> >>>> HARI ING DENGAN MIXED DI WALL ASING AS >

< start="91.257" dur="0.334"> >>> HARI ING DENGAN HARI INGGAL DI JALAN ASI DENGAN TRADERS >

< start="91.591" dur="0.334"> >>> HARI ING DENGAN HARI INI DENGAN KANGGURU WALL AS TRADERS CONTINUE >

< start="91.925" dur="0.4"> >>> HARI ING DENGAN MIXED IN WALL STREET AS TRADERS CONTINUE TO >

< start="92.325" dur="0.2"> JALAN AS TRADERS TERUS KE >

< start="92.525" dur="0.2"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO >

< start="92.725" dur="0.167"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KUMENTO KANGGO BUDAK, >

< start="92.892" dur="0.067"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO KANGGURU Gawé, TAPI >

< start="92.959" dur="0.1"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO KANGGURU Gawé, TAPI ANTARA >

< start="93.059" dur="0.3"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO BUDAK GAMPANG, TAPI DOW >

< start="93.359" dur="0.367"> JABUR AS Dagang KANGGO NU KANGGO BUDAK HENTEU, TAPI DOW HAD >

< start="93.726" dur="0.167"> Gawéna dihukum, TAPI KANGGURUAN DOW >

< start="93.893" dur="0.1"> Gawéna dihukum, TAPI KANGGURUAN DOW HAD SOP >

< start="93.993" dur="0.201"> Gawéna dihapus, TAPI KANGGURUAN DOW HAD SOP BARAT >

< start="94.194" dur="0.3"> Gawéna dihapus, TAPI KANGGURUAN DOW HAD NGADUKAN KITA NGADAK >

< start="94.494" dur="0.4"> Gawéna dihapus, TAPI ING DOW HAD SOP NGADULKE BALITA Dinten ayeuna >

< start="94.894" dur="0.267"> Gawéna dihapus, TAPI ING DOW HAD SOP NGADULKE BALITA NGADUTAN KOMPUTEN >

< start="95.161" dur="0.2"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING >

< start="95.361" dur="0.101"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE >

< start="95.462" dur="0.066"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN >

< start="95.528" dur="0.267"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% >

< start="95.795" dur="0.434"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% IN >

< start="96.229" dur="0.1"> SOP GOOD NEWS TODAY CLIPPING MORE THAN 2% IN AYA. >

< start="96.329" dur="0.2"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. >

< start="96.529" dur="0.067"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. IEUH >

< start="96.596" dur="0.033"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA >

< start="96.629" dur="0.1"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA A >

< start="96.729" dur="0.067"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA BUKU >

< start="96.796" dur="0.267"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DIA NYAIN SAIN >

< start="97.063" dur="0.367"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI AYA TINGKAT TU >

< start="97.43" dur="0.601"> LEBIH INI 2% DI MUNGSA. DINI DENGAN TEMPAT DI PANUTUP >

< start="98.031" dur="0.233"> DINI DENGAN TEMPAT DI PANUTUP >

< start="98.264" dur="0.134"> DINI DIA NINGGAL KANGGO NUTUP NOMBOR >

< start="98.398" dur="0.1"> DINI DIA NUKA TUTUP PUTRA NOMBOR HARI INTARI. >

< start="98.498" dur="0.2"> Nomer Dinten ieu. >

< start="98.698" dur="0.1"> Nomer Dinten ieu. THE >

< start="98.798" dur="0.467"> Nomer Dinten ieu. THE DOW >

< start="99.265" dur="0.167"> Nomer Dinten ieu. THE DOW DIPASANG >

< start="99.432" dur="0.367"> Nomer Dinten ieu. THE DOW DITASARKAN OLEH >

< start="99.799" dur="0.267"> Nomer Dinten ieu. THE DOW DIPASANG DENGAN TENTANG >

< start="100.066" dur="1.735"> Nomer Dinten ieu. THE DOW DITASANGKE OLEH TENTANG 500 >

< start="101.801" dur="0.234"> THE DOW DITASANGKE OLEH TENTANG 500 >

< start="102.035" dur="0.434"> THE DOW DITASANGKE OLEH NGENTOTA 500 POINTS >

< start="102.469" dur="0.3"> THE DOW DITASANGKE OLEH NGENTOTA 500 POINT Dinten. >

< start="102.769" dur="0.2"> POENT HARI. >

< start="102.969" dur="0.1"> POENT HARI. THE >

< start="103.069" dur="0.167"> POENT HARI. THE NASDAQ >

< start="103.236" dur="0.167"> POENT HARI. KOMPUTER NASDAQ >

< start="103.403" dur="0.333"> POENT HARI. TAMAN INDIVIS NASDAQ >

< start="103.736" dur="0.101"> POENT HARI. TUTUP KOMPAS INDAH NASDAQ >

< start="103.837" dur="0.166"> TUTUP KOMPAS INDAH NASDAQ >

< start="104.003" dur="0.267"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 >

< start="104.27" dur="0.868"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS >

< start="105.138" dur="0.434"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND >

< start="105.572" dur="0.567"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND THE >

< start="106.139" dur="0.334"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND THE S&P >

< start="106.473" dur="0.1"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND S&P 500 >

< start="106.573" dur="0.267"> THE NASDAQ COMPOSITE INDEX PALING 33 POINTS AND S&P 500 ROSE >

< start="106.84" dur="0.133"> 33 POINTS AND S&P 500 ROSOS >

< start="106.973" dur="0.134"> 33 POINTS AND S&P 500 ROSE 2 >

< start="107.107" dur="0.4"> 33 POINTS sareng S&P 500 ROSE 2 # >

< start="107.507" dur="0.1"> 33 POINTS AND S&P 500 ROSE 2 # POINTS. >

< start="107.607" dur="0.167"> 2 # POINTS. >

< start="107.774" dur="1.401"> 2 # POINTS. >>> >

< start="109.175" dur="0.434"> 2 # POINTS. >>> IN >

< start="109.609" dur="2.803"> 2 # POINTS. >>> IN THE >

< start="112.412" dur="0.701"> 2 # POINTS. >>> IN MEANTIME >

< start="113.113" dur="0.333"> >>> IN MEANTIME >

< start="113.446" dur="0.167"> >>> DI MEANTIME CALIFORNIANS >

< start="113.613" dur="0.1"> >>> IN MEANTIME CALIFORNIANS GAMPANG >

< start="113.713" dur="0.3"> >>> DI KANGGURAN CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH >

< start="114.013" dur="0.601"> >>> DI KANGGURAN CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH >

< start="114.614" dur="0.3"> CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH >

< start="114.914" dur="0.067"> CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS >

< start="114.981" dur="0.067"> CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH KABEH CORONAVIRUS >

< start="115.048" dur="0.267"> CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS DAPAT PUTUT >

< start="115.315" dur="0.3"> CALIFORNIANS DIPASARKAN OLEH CORONAVIRUS BOLEH NANGKAT TEMA >

< start="115.615" dur="0.267"> KORONAVIRUS BUTA TUTUP >

< start="115.882" dur="0.367"> KORONAVIRUS BOLEH NANGKAT TEMPAT LIRIK >

< start="116.249" dur="1.335"> KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT KURING TEMA >

< start="117.584" dur="0.967"> KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT KENYANAAN KANGGO ON >

< start="118.551" dur="0.301"> KORONAVIRUS BOLA PUTIH TEMPAT TEMPAT TEMA ON HOLD. >

< start="118.852" dur="0.2"> BAYARAN TEMPAT ON HOLD. >

< start="119.052" dur="0.1"> BAYARAN TEMPAT ON HOLD. JP >

< start="119.152" dur="0.233"> JP >

< start="119.385" dur="0.134"> JP MORGAN >

< start="119.519" dur="0.133"> KASIH JP MORGAN, >

< start="119.652" dur="0.301"> KASIH JP MORGAN, KELULUSAN >

< start="119.953" dur="0.4"> KASIH JP MORGAN, WELLS FARGO >

< start="120.353" dur="0.601"> JABAR JP MORGAN, WARSO WARNA >

< start="120.954" dur="0.167"> TUTUP MORGAN, NGELUKEUN FARGO >

< start="121.121" dur="0.133"> KASUT MORGAN, NGELUKEUN FARGO SEMUA >

< start="121.254" dur="0.167"> KASUT MORGAN, WARNA FARGO KONTOH SEMUA DAHULUR >

< start="121.421" dur="0.367"> OTAK MORGAN, NGELUWANG FARGO KONTOH SEMUA DIAJAKAT >

< start="121.788" dur="0.133"> OTAK MORGAN, NGELUKEUN FARGO KONTOH SEMUA DITULU INJEUN >

< start="121.921" dur="0.734"> OTAK MORGAN, WARNA FARGO KONTOH SEMUA DITAYU SAUNTUNG BAYARAN >

< start="122.655" dur="0.201"> ALL AGREED TO WAYVE PAYMENT >

< start="122.856" dur="0.066"> ALL AGREED UNTUK NAMPANG BAYAR BAYANG >

< start="122.922" dur="0.1"> ALL AGREED UNTUK NAMPANG PAYARI UNTUK AYEUNA. >

< start="123.022" dur="0.201"> KANGGO AYEUNA. >

< start="123.223" dur="0.066"> KANGGO AYEUNA. IRAHA >

< start="123.289" dur="0.1"> KANGGO AYEUNA. SAHA KITA >

< start="123.389" dur="0.101"> KANGGO AYEUNA. SUKAN KITA GOLONG >

< start="123.49" dur="0.2"> KANGGO AYEUNA. SAHA KITA KANGGO >

< start="123.69" dur="0.367"> KANGGO AYEUNA. SAHA KITA NANGKAT KITA >

< start="124.057" dur="0.801"> KANGGO AYEUNA. SAHA KITA NGAPASKONG KITA >

< start="124.858" dur="0.333"> SAHA KITA NGAPASKONG KITA >

< start="125.191" dur="0.034"> SAHA KITA NGANGGAR BALITA TO CALIFORNIA, >

< start="125.225" dur="0.1"> SATU KITA NU KITA WARNA BALAKBEUN CALIFORNIA, KAMI >

< start="125.325" dur="0.233"> SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, KITA PERAK >

< start="125.558" dur="0.034"> SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, Urang NGENTOT STRAIGHT >

< start="125.592" dur="0.233"> SAHA KITA NU KITA KITA BENTUK KARIFORNIA, KITA NINGKATKEUN >

< start="125.825" dur="0.167"> CALIFORNIA, KAMI INGGRIS KEUNTUKAN >

< start="125.992" dur="0.1"> CALIFORNIA, KAMI INGGRIS ATAS KAMI >

< start="126.092" dur="0.2"> CALIFORNIA, KAMI INGKEUNTUK KEPADA GOOF KITA >

< start="126.292" dur="0.167"> CALIFORNIA, KAMI INGGRIS ATAWA KEPADA GOOF DI >

< start="126.459" dur="0.567"> CALIFORNIA, KAMI INGKEUNTUK KEPADA GOOF KITA DI WASHINGTON >

< start="127.026" dur="1.001"> CALIFORNIA, KAMI NANGGUHKEUN UNTUK GOOF KITA DI WASHINGTON A >

< start="128.027" dur="0.334"> GOOF KAMI DI WASHINGTON A >

< start="128.361" dur="0.067"> GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON >

< start="128.428" dur="0.167"> GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR >

< start="128.595" dur="0.1"> GOOF KAMI DI WASHINGTON A SPOKESPERSON FOR GOVERNOR >

< start="128.695" dur="0.233"> SPOKESPERSON UNTUK GIGNOR >

< start="128.928" dur="0.1"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE >

< start="129.028" dur="0.067"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE >

< start="129.095" dur="0.134"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE DIA Parios >

< start="129.229" dur="0.3"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE HENTEU DIA TIADA >

< start="129.529" dur="0.334"> SPOKESPERSON UNTUK GOVERNOR INSLEE DIA SAPIU NU NENG >

< start="129.863" dur="0.3"> INSLEE DESA HENTEU AYEUNA >

< start="130.163" dur="0.167"> INSLEE HENTEU DIA TIDAK DITAYANG >

< start="130.33"> INSLEE SESUATU HENTEU AYA NU DITANGGANG SUKAN >