s images and subtitles

>>> KANGGO MANU ING ING ING TUTUP EDGE. DADI MALAM INGGUNG. KWARP TEED COUPLES DAPAT KREATIF MUNGE ING AKU ING KANG KENIT MASA. PARNNGET WARNA SARI SARI NGANGGO CDC AS HUNDREDS ATTEND A DPRAUGS IN ALABAMA NUNG KENE ING ING ING RISAH. PRESIDENT TRUMP'S MASSES IN MICHIGAN AS Piyambakipun Wigati VENTILATOR PEMBANGUNAN. Dheweke ngramalake Laporan sing 10s ING KOLEKSI KANGGO BASA Wis disimpen. AHMAUD AUBRY, Saiki Wong Sapa Nyengkuyung INCIDENT lan SAID HE WIS ING INGKANG TANGGO NATE Kasedhiya. Lan ora bakal DENGAN karo SUSPEK Dadi PAMEDAN KEDAI INTERES ING LARGE IN THE KOMUNITAS. >>> DUA TALES, ONE KOTA. MODAL KANGGO. KOKURAN PANJENENGAN HOT SPOT, THE VIRUS Duwe PAKAI LAID BARE. >>> JAMINAN PLEA KANGGO TRIAL, LORI LOUGHLIN LAN HERUS HUSBAND SAIKI KANGGO PRISON. LATEST ING PANGGILAN SCARAL KABUPATEN VARSITI. KANGKUTAN KABUPATEN KOREA GAMPANG SUKU DI TANGAN COVID-19 LAN APA YANG AS NGGALKE SARI CONTOH LIRIK. KANG KANGGO BUKU ING DENGAN INI MENTERI FOREIGN KOREA SOUTH. >>> Apik-apek. AKU LINSEY DAVIS. THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG Kanthi US. KITA WULANG TANPA KANGEN LAMPIRAN KORONAVIRUS ING INI ING AS, lan ING INDAH NUNG NINI NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL STAND UNTUK GUNUH LAGI. KANGGO NATE WARISAN APA NGENTOT ACCURACY saka tes ANTIBODY lan A PELAJAR YANG TAMPILAN NGGAL KENAL DATANG ING KANGGO ING PREPAREDNESS. PRESIDEN KANGGO NUKANG LAPORAN AS SUKAN DIGUNTUKAN STATES GAMPANG BATTLE. TONIGHT HEADLINE PANGGILAN, ING CDC PARI ING SUKU DADI SANGSA ING SAIKI Yaiku WANG PESANGGUL SES ING VIRUS SINI. EVA PILGRIM NGANGGO PRESIDEN Tanggapan ING APPAT US Apa Yen BISA. >> Wartawan: KANGGURU HEAD OF CDC lan PRESIDEN TALKING TENTANG RESPONSE TO A WAVE SUNGGUL. INI AS DIRECTOR ROBF REDFIELD SUKU SUKU NU TARI. Dheweke dikepengini menyang SOUTHERN KAWASAN HEMISPHERE TEMPATURAN lan SPIKE IN CASES. PENGARAH CDC ora bisa dakkirim A LOKDEKA KEDAI Pungkasan, MULU, "Aku JAMINAN NGGO. ING AKU SUDAH DENGAN ING IS KAMI KOMUNITAS INGGRIS kanggo nggunakake wektu sing ING SAIKI KANGGO NATE ING NEGARA ING AS OVER PREPARED AS POSSIBLE. " TAPI RASA INGGO MOMENTS, PRESIDEN GAMPANG PENTING WONTUNG GAMPANG. >> DENGAN KANGGO ING EMAS UTAWA A GAMPANG, KANGGO NENG PUT KENE Pungkasan. TAPI Timbang ora nutup NEGARA. >> Wartawan: KEDAIAN CDC LAMPIRAN LIRIK, NGEDALKI PADAN VIRUS DENGAN ora ngganggu Gampang INTIKAN KONTOR AS INITIAL KANGGO. SAYING, QUOTE, THE VIRUS SPREADS EASILY ANTARA wong, nambah, KESELAMATAN LAMPIRAN ATAWA OBJEKS IS BUKAN ING NGANGGANG MACAM VIRUS Bebarengan. WAYANG KENE ENTORE NEGARA SAIKI ROTRIAS MUDAH, INGKAP INI IN HOOVER, ALABAMA, ora luwih saka 400 GRADUATING KAJIAN, STADIUM Ora Ninggali Kapabilitas. MASKU ING DIPANGGUH MENGIKUT. LAMPIRAN TOOK ING ING NGANGGO CEREMONY WHILE SOSIAL MENGKUT. PENTING AS ALABAMA 676 KASMAS Anyar JAWA ING PADA 24 BUKU. SATU SUKAN SEBENAK KENE CASES MANGSA. >>> IN TEXAS, ING NGANGGO GRADUATION IN AN 800-SEAT STADIUM FOOTBALL UNTUK LANGKAH LANGKAH KAJIAN. TAPI INN MINNESOTA ING NGANGGO GRADUATION LARGE-SCALE. DR. ANTHONY FAUCI LAMPIRAN MENYANGGALKU PAKSA RASA INGGAL. >> Saiki ora wektu kanggo milih LATIHAN KANGGO. >> Wartawan: CARI MATA PELAJAR Anyar TEMBANG ING SOSIAL MENYELENGKARKE PEDULAN NGANGGO INTOR TEMPAT SATU WANG minggu LAMPIRAN, ITU AKAN DITANGGANG 36.000 DEATHS. KOLEJ UNIVERSITI KOLEKBIA 61% ING KES MUNGSA DUMADI Yen Tugas ING TINGGAL SARI GOVERNMENT HAD INI NGENTOT. >> KITA WULOT NUNGGUL 100.000 wong ING NEGARA ING KANGGO. Yen negara luwih ngerti lan AKU NGENGGKE, AKU KANGGO KANGGO MUNGGUH SUKU JAWA, INGKE BISA HIDUP. >> Wartawan: PRESIDENT TRUMP RESPONDING TODAY. >> AKU BISA PADANGGANG. AKU GAMPANG NAMPI INI ANYBODY KANGGO. AKU PUTA ING NGANGGO ING Wong SARI CHINA. EVERYBODY ING NGANGGO - ING ING SUKU ING NGANGGO. >> Wartawan: PRESIDEN RAILING AGAINST COLUMBIA UNIVERSITI SUKU DENGAN ING LIBERAL INSTITUSI, NUKA PELAJAR A POLITIK HIT Proyek. >> Lan EVA PILGRIM Kita NGGABUNGA AS SAIKI. EVA, APA NATE INGSA KANGGO Wong TUTUP ING PROBLEMATIK Tes? >> Wartawan: LINSEY, IT SEEMS FDA IS TRYING TO ADDRESS ING ISU ING ANTIBODI GAMPANG TESTS. Wong-wong mau padha dakkandhakake 27 padha OGO NATE TINDAK KRITERIA. SATU ING NGET ING KENE TUNGGAL ING JAWA ING PAPERWORK UTAWA UTAWA NATE INGKANG SUKU JAWA, QUOTE, MASALAH SIGNIFIKANT. Saiki, dheweke ora mikir Wong-wong mau tes bakal dijlentrehake ING MARKET, TAPI INI DENGAN INI TANGGO TANGGO TANGGO MELALUI ING SENARAI. Yaiku 200, luwih saka 200 TESES ing salah sawijine POINT sing INI INI Pangujian MARKET UNTUK ANTIBODI, BASA. >> EVA PILGRIM, ING JAWA KANGGO UNTUK PENTING. >>> SAIKI UNTUK PRESIDEN TRUMP WHO ONCE LENGKAP DENGAN PULANGAN VENTURED SAIKI RUMAH PUTIH ING VISIT Tanduran GAMBAR ING MIKESAN YANG Saiki VENTILATOR PRODUK. TUTUP DESPITE DARI NEGERI KAWASAN, ING PRESIDEN INI LAMPIRAN TIDAK LUKU ING MASK IN WONTUNG CAMERA, NAWANGKI INI POTONGAN UNGGRANG. SAIKI SAIKI KAYU ABC RUMAH CORRESPONDENT JONATHAN KARL. >> Wartawan: HARI INI PRESIDEN TANGGAP WANGGO KANGGO GRATIS KANGGO ING KETIGA ING minggu kaping tiga menyang PILIH NEGARA NEGARA DENGAN HIS GAMPANG. ING WAKTU MIKEKAN. Dheweke ngajokake A RANCANGAN FORD sing SAIKI PEMBANGUNAN VENTILATOR. DOKANES SOSIAL MACAMAT, TAPI ON ONGA LAMPIRAN MUKA DIGUNAKAN A MASKU, APA KANG ING KANGGO DID. >> TANPA NEGOSI SAIKI. EVERYBODY ING DITENTENG lan AKU Wis diuji. >> Wartawan: MASEK DIPANGGIH ING TAMAN lan MIKEKAN ATTORNEY GENERAL HAD URGED HIM KANGGO WULANG ISTOR >> ING JAMINAN ACARA ING JAMINAN MENYAMBUNGKE LAN YET TOTALLY PREDICTABLE. >> Wartawan: PRESIDEN NGADI Ora Nate DENGAN PUBLIK DENGAN A MASK ING, BUT DIA SEDIA NATE DIA NATE ING SUKU. DIA SUKA DENGAN NGANGGO GAMPANG. >> DENGAN INGKU MASKI SAIKI. AKU NATE INGKANG SAIKI. >> Wartawan: PITURAN HIS ING TO MICHIGAN Nampilake dina HARI SAIKI THREATENED TO CUT FEDERAL FUNDS ING PILIHAN NEGARA KAWASAN INI MAKA APA PILIHAN APLIKASI UNTUK ABSENTEE KANGGO. ING PRESIDENT FALSELY DITUTUP ING WIS ILLEGAL. GOVERNOR MICHIGAN, SAIKI TEMBANG TANPA DENGAN KABEH PANDEMIK TAPI TANPA PAKET 500 FUNG TAUN, KANGGO TO PENTING MENGIKUT THREATS. >> SAIKI UNTUK NGANGGO WANG SUKU DARI NEGARA PAKSA HURTING AS BAD AS KAMI KANGGO SAIKI IS INGGRIS lan aku mikir SUKU DENGAN ING UNTUK UNTUK. >> Wartawan: MASIH ING JAWA, ING PRESIDENT RAMPED UP KANGGO TENAGA CHARGES MENGENUT VOTING BY MAIL, SUKU INGKIRI KANGGO MUNGSA Sakit Wong utawa Sakit Wong GAMPANG REBAB lan ING HIMSELF. >> TANPA KANG ING KANGGO ING VOTE BY MAIL. Kita kepengin wong milih - Saiki, Yen sampeyan bakal milih STATES UNIK lan sampeyan VOTE IN FLORIDA lan sampeyan ora bakal bisa, Sampeyan kudu bisa menehi kabar ing A BALLOT TO VOTE, ING NGANGGO VOTE. Lan TANPA FRAUD. Sampeyan kudu pindhah lan sampeyan duwe Pilih IN TEMPAT POLLING. >> Wartawan: TANPA SAIKI KANGGO WIDESPREAD FRAUD IN PILIH DENGAN MAIL. SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT Sing 90% ING VOTER IN REPUBLICAN-DIPANGGO UTAH VOTE BY MAIL. >> IT KANGGO NGGAL NAIK, YEAH. KAMI DENGAN OGAN MAIL SISTEM KUNING DI UTAH. >> ING AKU KANGGO KE JONATHAN KARL. Lan SAIKI KANGGO NGAPAK LAK-LAKIRAN PAWARTA. PANJENENGAN ING JAWA BARAT DI AHMAUD KES ARBERY. DIA NENG NENGGALAKI JOGGING ING NGANGGO A PALING PUTIH PALING PUTIH IN GEORGIA NUNG NUNG KETAWA DITULIS PENTING. KAMPUNG KANGGO ING TAPE Lan TAMBAHAN NEGARA GAMBANG SARI ING TANPA TIGA BULAN lan PENTING PROSEKUTOR PENTING ON KAS. Wong Loro ING ING ING VIDEO, TRAVIS lan GOLEKTOR McMICHAEL, BANYAK lan Bocah-bocah, ING ING SAIKI Lan dikantheni MURDER AHMAD. Apa sing kudu ngelingake Apa iki MAN WILLIAM "RODDIE" BRIAN Nyekel lan mateni lan AT ING GAMPANG ING TEMPAT GAMPANG. Dheweke digabung karo MURDER lan ATTEMPT KRIMINAL UNTUK KABUPAT KOMUNITAS GAMPANG. Dheweke SAID Dheweke ora bisa didelok lan Wis GAMPANG RASA DIKULU INVESTIGATOR. DIA NENG NENG NENG WULUT ING INI "BAGUS MORNING AMERIKA. " >> ITU INGKANG TENAGA. AKU TANPA NAMPANG APA LIKE SAIKI. UM, AKU KANG TUNGGUH NGAPENKE lan, Aku KANGGO, SEMUA KANGGO PENTING, TAPI SORRY ING DEFINITELI SAIKI UNTUK KELUARGA KABEHNA KANGGO NUNG TUNGGUH, AKU NGENTUK. AKU SUKU - Sampeyan ngerti, aku ora ngerti Bener ngerti apa sing bakal diomongake LAIN LAIN. AKU NATE INGKANG TANPA DENGAN AKU GUNIT NGALANGKE UNDANG-UNDANG UNGGAL LAGI. AKU TANPA BISA. Yen VIDEO ora ana, aku OGO NGAPAK ING OGO TANGGO KELUARGA, ING ANYBODY ING AKU SUKU DENGAN KANA ING SAK INGGO Pikirake ANYBODY ING NGANGGO PENTING. TAPI TINDAK AKU NGENTOT VIDEO INI, TAPI LENGKAP MUNGKIN ING ING ING PUNGKASAN. >> Lan Kita Saiki MANGGO IN LEE MERRETT Sapa sing nolak AUBREYS Wong tuwa UNTUK KANGGO ING JENIS. KANGGO SAIKI SUKU UNGGULIS KANGGO AS, LEE. >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >> Pungkasan, ING ING NGANGGANG KANGGO LAN KABUPATEN AHMAUD ING PUSHING FOR. KANGGO TINDAKAN KANGGO APA? >> ING KELUARGA DITANGGUH. WANDA, AKU CUTI UNTUK NUKAN lan SHE NGANGGO INGKE ING ING NGANGGO SAIKI, TAPI KITA KITA NGADI SAIKI NAMPANG. Lan SO INGIN ING INI KANGGO. KITA KITA AKU TAK SUKU JATI. KITA KANGGO NENG NENG PARA SES Konsep Kanggo MURDER HER SON lan PELUANG NANGGAL NANGGAL BASA A PROSESUSI. >> BRIAN SAID Dheweke ora PANJENENGAN ING KILUKAN lan Saiki, IN FAKTOR, DENGAN NIMBUT SUKU ING AKU BISA KANGGO NAMPANG NENG AKHIR. Napa sampeyan ora bisa ndeleng dheweke? >> WELL, BRIAN, MR. BRIAN WIS Nuwun INGKU SUKU DIDANG ING PELABUR Pungkasan. ING ING ING KARANGAN TAWASAN PELUANG TENAGA KEDAI GAMPANG KABUPATEN POLISI, Piyambakipun Gunakake CARI KANGGO TO BLOK KANGGO AHMAD. ING KANG KITA NGADI MANGSAU AHMAD KANGGO NABI KRIMINAL AS DIKENE DENGAN VICTIM. ITU ING POPULAR PADA MASA. HARI INGGU MANAJAWA AHMAD WIS A VICTIM. Wong KANGGO KANGGO, TAPI KANGGO TINDAK BISA ING ING SAIKI. KANGGO NUNG NUNGGUH DENGI, APO NALIA LUKISAN UNTUK NGANGGO AHMAD PENTING ing TEMPAT GAMPANG LAN Apa sing dikendhaleni dening ROLE HEU Teka ING CAHAYA ING PANALITEN UNTUK KANGGO BASA. >> Apa Sampeyan mikirake SIGNIFIKAN ING SITUS PAKEN ING VIDEO KANGGO NUNG TANGGO, IT APLIKASI, sadurunge dheweke ngrampungake AT THE SCENE? ITAU BISAN ING KENE SUKSARA WULANGAN lan ING AKU SAID, OH, LET ME Miwiti ULANGAN ING. >> WAYANG sing paling nyata. Dheweke bisa ngindhari pacoban AHMAD WILNA sadurunge ndeleng McMICHAELS DATENG ING KANGGO. Dheweke IS BEHIND AHMAD RECORDING. AS Yen DIA NGADI SOMETHING WASANA TAMBAH KANGGO. Aku mikir yen dheweke ngerti yen dheweke TENTANG - - AHMAD NUNGGUL TANGGO TO NAMPAHKAN KULIT McMICHAEL SAPI SUKU APA KANGGO NAMPANG. >> Lan mung CURIOUS, aku mikir LAPORAN PALING APLIKASI ING SUKU Yaiku wong liya sing golek panemu MENGIKUT VIDEO INI. ING NGANGGO ANYE - KANGGO INGGRIS OF ANY ING KANGGO - PENTING VIDEO TANPA ING ING TANGAN ING INI Wong sing NAMPU DENGAN LASA SAIKI REPRESENTED McMICHAELS? >> PENTING PENTING. RODDIE, ING KURSUS, TOOK VIDEO PIRANG. ING KANGGO RENISAN ING KASUT JAWA FAR. TAPI DIA SORANG DENGAN TANPA DIDENG ING OGO TO KELUARGA. Dheweke Ora Nate DIPENGKE ING ORA TO ANYBODY ING KABEH PUBLIC. ITU LAWAN UNDANG-UNDANG kanggo McMICHAELS sing Wigati banget Tampilake IT lan kasebut KANGGO PUBLIK KABEH SAIKI SAIKI. >> Sampeyan IS ING ING SENTUH NGANGGANG TRIAL FAIR? >> Kita KANGGO, lan Bakal Waca PUSHING UNTUK KESELAMATAN kanggo nambani KAWASAN ULU. Akeh wong-wong mau wis GAMPANG. JOYETTE HOLMES, PUTRA GETARAN TANGGAP, TAPI TANGGAP KAMI KITA NGAKO ING GRATIS SAIKI KANGGO WULANGAN NULIS KAS. NEXT UP, ING KURSUS, IS ING SOALAN JURISDICTION. ING KANGGO BASA JAWA ING KAS Lan KAMI KANGGO ING ING KABUPANAN TO KANGGO ING NGANGGANG. >> LEE MERIT, MANGSA ING KENE WASA LAN INPUT. KITA LAMPIRANI IT. >> SALAMO. >> Lan SAIKI UNGGUH TERROR ATTACK IN TEXAS. ING SHOOTING ING GATE ING TAMPILAN NAVAL AIR DI CORPUS KRISTI, GUNMAN KANGGO KANGGO IN A Pungkasane WULANG A SAILOR YO DIJAMATKE OLEH BESTET-PROOF VEST. AUTHORITIES SAIKI MENGANGKUTKAN INGKANG PENTING Nampilake ING wulan Pungkasan wektu JABATAN JABAYAN DIBENCANG ING ING ING AKSIR TAHUN YANG GOLONG DENGAN ING NEGARA NAVAL AIR ING PENSACOLA ING NGEWIH INGGRIS KE AL QAEDA. JAWA TAMASAN ABC CORRESPONDENT PIERRE THOMAS DITUTU ING TERBARNA. >> Wartawan: ING NGANGGO TAMPILAN NAVAL DI CORPUS CHRISTI, TEXAS, UNDER ATTACK. >> ATTENTION ALL UNITS, AKU Dhewe TINDAKAN AKTIVITI ING BES. >> Wartawan: APPROXIMATELI 6:15 AM LOCAL TIME, AN ARMED SPEEDS SUSPEK IN BES. AUTHORITIES NGANJAWA ING INI VIDEO DENGAN APA SATU DENGAN MANUSS GUNFIRE. Dheweke njaluk metu saka karcis, GAMPANG PARI KANGGO TANGAN GUN, LAN KANGGO. HITTING SAIKI SAILOR ING SUKU Sapa sing BARELY ESCAPES SERIOUS INJURY MENGGUNAKAN KANGGO BASA A BESTET-PROOF VEST. RESEP KURSUS KABUPATEN LAIN DENGAN GUNFIRE KABUPATEN SENDIRI. Dheweke SAIKI lan DIES KANGGO. FBI TINDAK YANG DIPANGGAL SHOOTER. >> Kita Nuli DITENGKE MENGGUNJUKKI ING SUKU ING INI TAMPAHAN ING CORPUS KRISTI IS TERRORISMAT DIRI. >> Wartawan: CONCERN TONIGHT HE MUNGSAAK ING AKU TINDAK. PANJENENGAN UNTUK UNTUK-APA ANTARI INDIVIDU. >> KAMI NUNG ING POTENSI PERSON KAEDAH KEDUA INTERES ING LARGE IN THE KOMUNITAS. >> GAMBAR PIERRE THOMAS. GAMBAR, Cara Ngerteni AUTHORITIES MERANGKA KANGGO MUNGKU TERRORISMO? >> Wartawan: WELL, dheweke ora duwe DITAWANG US ANY SPESIFIKAL YET, LUTIRAN. DENGAN SAIKI INGGRIS ING AKSIK bakal WULANGAN PAKSA BAKAL. Dheweke bakal ngerti sapa wong liya Wis DITENGKEKAN DENGAN DENGAN. Wong-wong iku bakal dicritakake ing dheweke TELAH. LAIN LAIN-LAIN NGANGGO INGKE KANGGO NATE ING ING AKU KANGGO GALAKNA AKTIVITI INGKAP. >> Lan Apa sing paling SAIKI ING ING SAIKI ING POTENSI KANGGO PONDOK ING KEPINCUT? >> Saiki, Kita ngerti yen dheweke LAMPIRAN APA PADIK INI PERSON. Yaiku tembung sing mbrayoga DITAWANG NUKU ING ING PENTING. KAYU KANGGO ING TEXAS. KANGGO ING SITUASI SANGGU BASA. SOMETIMES YOU'LL duwe wong DITUTUP AS POTENSI SUSPEK. Kita bakal ora bisa nyuda, TEMA ING AKU TINDAK AKTIVITI A PERSON TONIGHT ING ING INI KAREN MESTHI. >> GAMBAR PIERRE THOMAS US Saka WASHINGTON, DC KANGGO, PIERRE. >>> NEXT ING KADATAN KRISIS ING KANGGO KAMU. MEXICO SAIKI NAIKI ITS HARI ING TUNGGUL BASA ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING INI LAMPIRAN COVID-19. Luwih akeh wong liya MELAYANG. >> Wartawan: Saben WULANGAN IS TAKEN kanggo nglindhungi AS sing Urip RITES ING SAIKI DITANGGO ING SUKU KERANGAN KANGGO BADAN ING SANGGO. Saben Wulan ING PITE Wong-wong mau Gampang Nggunakake BUKU LIMA LIMA RAKYA HARI. SAIKI KANGGO KANGGO, 24 GAMUNG HARI ING, ING LEBIH 25 BADAN. ING ING JAWA INGGAN TERBARU-19 VICTIM TO ENTERED. RODRIGO KANGGO NENG NENG TENGOK Babagan menyang KREMATORIUM DENGAN KANGGO UNGGUL. Wong-wong mau Gunakake menyang BODY BURY, SAIKI Wong-wong padha DIDANG. >> Penerjemah: MUNGKU GUNUNG Mengkono SITUASI sing beda, TAPI RAWAN KANGGO Nindakake ING Proyek. KANGGO NULIS NUK NUK. OGO Buwang Yen Sampeyan Ora Bakal Wono TO. KANGGO SAIKI WARNA DARI PEDANG. KANG KENE TIDAK DENGAN SUKAN KAMI KELUARGA lan ING AKU SUKU THANG. >> Wartawan: AS COVID-19 BARRELS KAWASAN IKI LATIN AMERIKA, MEXICO TAMPIL ING ING FOREFRONT ING BATAL LOS UNTIL ING AKU VACCINE. MEXICO NATE JAWA SUKUR HARI ING JAMINAN. Luwih saka 6000 KATENAN dilaporake Wengi. Lan BADAN ING NGANGGO UP. INVESTIGASI DAMNING BY AN KUMPULAN ANTISORRUPTION KINI DENGAN KLASIK TANPA KANGSA DINA TOLL ING KANGGO MODAL SAIKI PERHAPS TIGA KANGGO BISA TENAGA ING PANGGUNG DITUKAR. TAPI INSAN MEXICO, Sampeyan Ojo golek INGKE ING SAIKI Deleng TOLL ING DEVASTATING ING VIRUS. KOMUNITAN SUKU NGGOK ING INS OVERDRIVE, lan sawetara KREMAT 0, RIUM KANGGO NUNGGAM 24 JAWA WULAN HARI ING WULANG. KAMI ING ING TANGGAL DI MEKEKI KOTA. >>> KANGGO ING PROSEDUR SAIKI MENGIKUT SAIKI. Lan MET ING Loro LAKON Nindakake ING GRIMMEST ING Proyek ING ING HARDEST ING JAWA. SATU VICTIM, POTONGAN KOKUS Wong-wong padha Urip. KANGGO LENGKAP MANXIKAN, DENGAN ING EKONOMI JADI BAD, INGKANG TINDAK AFFORD ora bisa digunakake. >> Penerjemah: ING KASAHA INI IS PADAN RISIKO SANG UNTUK KAMI KESIHATAN lan KESIHATAN KAMI Kulawarga KANGGO ING VIRUS, KITA NGENTAK Yen ora ana sawijining dina DAPAT ITU LAN APO NUNGGUH US. >> Wartawan: Lan nalika jamane TOLL LAMPIRAN UNTUK RISE DI MEXICO KOTA, ING ING NGENTAK LITTLE A CAMPURAN TAMPILAN. ING ITU MAYOR MENYANGGALKE Bisnis bakal dibukak maneh JUNE 1st. >> Penerjemah: ANYWAY, SOONER UTAWA LATER ING ING ING SEMUA KANGGO DAPAT INFigned BY CORONAVIRUS. KITA SEMUA NANGGULU NUNGGUL NORMAL. >> Wartawan: DOKTOR ana ing kene SAIKI DENGI JANGAN JANGAN NGORANG THE VIRUS, TAPI KANGGO SKEPTICISM. DR. JUAN JOSE IS KOMUNITAS DOKTOR. PATIENTE ING ING SINI, DIA SAPAT, lan AKU NATE ING, NANGGUH COVID. Wong-wong padha ngomong, Ora. ING GADHAN NEGARA GAMPANG YANG UP. ITU KANG INGGIH NGANGGEP Wong-wong MANGSA ING VIRUS LAYAN KENYATA NATE DENGU NAMPAK KENUT. MEXICO DUMADANG TANPA DIRI FEW. APPROXIMATELY 150.000 UNTUK A NATION OF 125 JUTA. Lan ing AS / MEXICO BORDER, KONEKSI Anyar sing VIRUS - TIJUANA. >> ING NGENTAK KANGGO. Wong-wong padha ora apa-apa. >> Wartawan: DESPITE AN AGREEMENT ANTARA AS lan MEXICO ING MARI TO LIMIT TRAFFIC ANTARA Loro DUNIA, PENTING KABUPATAN Wong KONTIK KROSS ING BORDER. >> Penerjemah: Ya pancen BISAN TRAFFIK DI KROSSING NGANGGO SAIKI. KITA KANGGO MANGSA ANA TANGGAP WANGGO KANGGO ING KOUPLE MINGGU. >> Wartawan: LIKE ELSEWHERE, COVID-19 NUNGGAL JADI A Nyuda efek ing PALING VULNERABLE. Wong-wong sing Pakaryan ING EMERGENCI INI PUSAT OPERASI Ngomong KRISIS Ora NUTUT TUTUP MUNGSA BASA. >> Penerjemah: Lan Saiki kita uga KANGGO TANGGAL SANGGUH. KANGGO INGKANG ING KANGGO TINDAK INI. TAPI GAMPANG PANDEMIK, IT Ora tekan akhir. Ora NATE MINGGU, ora BULAN WULANG, NGENTANG TANPA JAWA INI. >> Wartawan: AS NEGARA CUKAI UNTUK KABUPATAN, RODRIGO NAWI INI NU WULANG, ING BADAN ING A MASA. KANGGO TARI ING SUKU GAMPANG TENAGA KANGGO NAK KELUARGA. >> SO MANY IS NGGENEH HARI. IAN PANNELL KANGGO AS SAIKI LIVE IN KOTA MEXICO. IAN, KITA KITA NGANGGO VIRUS INI LATIHAN Saka NATION TO NATION. DATENG US KENE SITUASI IN MEXICO ADALAH SAKITU. >> Wartawan: YEAH, ING KARANGAN. Aku MEAN, MENCARI, ING REAL SENYANA YANG NGGO WANG US Pungkasane dipredhisi Lan Kita bakal KANGGO ING KENE Cahya kanggo nggegirisi lan akèh wong Wong kanggo REPATRIATE. KANGGO NOAH KANGGO BORDER ANTARA AS lan MEXICO DITUTUP. TRAFFIK ING ING DITUTUP ING KOTA KARANGAN. Yaiku Bilangan KESELANGAN AS KAMI ING WISAN. SATU TANGGO TRUCK YANG APLIKASI ING INFI KASAHA ING ING INI ING TANPA SEMEN NUNG DIPIKTORKAN AMERICA. ING TRUCU ING NGENTANG GAMPANG DUMATAKAN TINDAK BUKU. Lan SURELY Ora ACCIDENT, WE'RE SAIKI Spesialisasi. ING TANPA LENGKAP AMERIKA TEMPOH MEXIKAN WANGI JAWA. KANGSA ING KANGGO. UNICEF ING JAWA, ING IS UNIK ANAK ANAK SUKU AS MANY AS PENTING UNIKCANGGIH ANAK-ANAK MELAYUN LUKU BACK menyang MEXICO lan CENTRAL AMERICA. LAMPIRAN, ING ING SADANGAN PANDEMIK, NATE wong TRA ACARA ACROSS BORDER CLEARLY NAMBAH RISIKO ING Mantep SP SPESING. KITA KANGGO ING MINGGU, Miwiti NIKE RAWATAN Sapa sing ENTERED AMERIKA GOLONGAN, POKOK TEMA KANGGO INGKU MAXIKO. KATAKSANAN ING NGE ING NGANGGO LATIHAN LATIHAN. Sampeyan Sampeyan TALKING EARLIER ABOUT ING KETUGA WINDUNG KEDUA. WELL, ING INI NGANGGO NUNG KENE SUKURAN ING Wong MANGGO BUKU LAN KANGGO. Yaiku BANYAK KONSEP KATENANAN ING AS KAMI KANGGO ING SUKU DUNIA, Piye sampeyan Tresna lan entuk BANYAK KABUPATEN NORMALITI TANPA KANGGO ING RISIKO. >> KAYAN, KOMUNITAS INDUNGGO. ING WANG KANGGO BASA NATA. IAN PANEL, INGKANG INGGO BASA SULIT LIVE. >>> KAMI ING NEGARA RANGSA ING DUNIA, TAPI ING KAMU KANGGO MODAL SAIKI KANGGO ULANGAN IKU. Yaiku GESANG HEBAT, lan Ora BISA JAWA POLITIK KANGGO ING SO OFTEN BANDIED TENTANG. ING KANGGO NENG INGKU BASA-BISA KES PELIKSANAN, TENAGA KANGGO NU TENGAH CATETAN. ING KENAIKI POVERTY, COVID-19 SEEMI KANGGO UPE. RACHEL SCOTT Duwe LAKI. >> Wartawan: ING PENTING MODAL NATIONAL, WASHINGTON, DC PALING PALING PANJENENGAN VILNERABLE SUKU ING NGOMONG LONG ING TANPA ING CORONAVIRUS HIT. >> Kita KANGGO TALE DUA KES. INGGRIS ING WASHINGTON. Yaiku KOLEKSI PALING LENGKAP UTAWA Pungkasan LAMPIRAN, NGUTUS ING ORIENTATION Sampeyan. >> Wartawan: LAN KAWASAN AFFLUENT NUNG KENE MANY ING NEGARA N DAFTAR POLISI lan DESI LIMA, Yaiku STOR GROSIS, TOP DOKTOR PERUBATAN LAN PENTADBANGAN SITES TELPAT KENE. TAPI ING PUTRA WANGSA, ING PEMBANGUNAN KANGGO. >> KAMI ING JAMINAN 7 GUNTUNG DARI RUMAH PUTIH. ONO KANGGO KRITAS ANACOSIA RIVER, ING SOSIEKONOMIK KONEKSI GAMBANG kanthi dramatis. Yaiku bagean SEKSYEN POOR DC Kanggo luwih saka 90% BLACK lan Wong-wong padha ngerti ING HARDEST BY COVID-19. >> Wartawan: AFRICAN-AMERIKAN, GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS IN DC, Gawe UP 46% ING POPULASI lan 77% saka Kabeh COVID-19 KABUPATEN ING KABUPATEN. RAKYA UNDER DUMANGGO OLEH PANDEMIK, KANGGO NATE NEGARA TINGGI TINGGI FATALISI. LATINOS PANJENENGAN NEGARA TINGGI INFEKTIF. Sapa sing Urip lan Wong sing Muter Saka COVID-19 ING WASHINGTON BISA DITUSKANKAN ZIP KODE. ING TUTUP ING PANJENGA, RESIDEN KANGGO NAK JAWA TANGGO KANGGO MANGGUT Lan BLACK, lan KANGGO BENGANG TO Duwe AKSARI KE GRATIS GRATIS. ING JAWA TU ING JAMIN NENGGANG MARKET UNTUK Luwih saka 80.000 RESIDENS. IN WARD 7, JAWA INGGAL K ​​loajang. SHOPPING FOR FOOD MASAK INGGALU Dadi EGAL lan TENAGA. LAYAN NGOMUN luwih saka 38 yuta AMERIKA sing wis ditemtokake UNEMPLOYMENT. >> ANTARA AKTIVITI TRANSPORTATION KANGGO KANGGO GAMPANG, ING NGANGGO INGGRIS KANGGO ING INSAN, ING PRETTY PALING HALF ING PENTING HARI KANGGO TO Teka menyang ING GROSIS. >> Wartawan: TAPI GAMPANG GROUP AWAY ING PUTIH MAJORITI lan KENYATAAN WEALTHIER, ING ING JAMINAN NGGOLAH PENTING KANGGO INGGU SAMPURAN INGGO RESIDENS. KUMPULAN GRATIS KANGGO RUMAH KANGGO BUKU APLIKASI GAMPANG. KOMUNITAS POOR lan BLACK PLEAD UNTUK AKSES UNTUK. >> DENGAN NGANGGANG WANGI KANGGO TAMBAHAN. Lan Kita ora bakal ngenteni UNTUK KELOMBONG KANGGO BASA kanggo wong Ngalih menyang KOMUNITI KANGGO KANGGO WONG. >> Wartawan: TAPI HARAPAN LANANG. >> IT NGANGGO ING ANGRY. Lan kita bakal nonton ING NIKET, SEMUA KANGGO BEDHANA, Sampeyan KANGGO, ITU JAWA SUKU-SAIKI US. ING ING KANGGO ING KANGGO. ING KANGGO ING ING ING ING AKU NGENTANG Mbuwang SAIKI KANGGO NATE TUTUP, SAIKI. >> Wartawan: EVATIS BEATRICE Urip ING INI KANGGUR NUNG 50 TAUN LAN SENTIASA SHE Duwe TUKAR LITTLE LITTLE. >> Kita ora duwe INTERNET IN KANGGO INGGRENG. KITA TANPA ING KOMPUTER. Dadi sing INFORMASI INFORMASI IS NANGGO. KANGGO NATE NATE GAMPANG PELUANG sing DIDANG PAKET DC GABUNGAN KANGGO, SEMUA PROGRAM. KANGGO NATE NGANGGO PAKAI BAKAL Ora ana siji sing duwe COMPUTER. >> Wartawan: PUSAT SENIOR HER TANPA SOKONGAN KOMUNITI. >> Aku ora bisa tuku luwih akeh kaya apa AKU KANGGO APIK ING KANGGO? Yen aku CATET THE BUS, padha diganti JADUAL BUS. EYE BISA KANGGO TO PAKET ING BUS. Sampeyan ngerti, lan wong liya KANGGO. Sing ora mbukak kanggo kula. >> OKAY, SEMUA KABEH. KANGGO. KANGGO KANGGO. >> Wartawan: ING LIFELINE IS ANU LAIN. GOLONGAN Goreng TANGGO, MASK GIVEAWAY. ING GRATIS GRATIS GRATIS Ngetokake 1,000 MEALS HARI. ATTORNEY KANGGURU Nindakake ING NGAPAK ING ENAK A MINGGU MANGSA SENIOR PANAS PANAS >> Gampang kanggo entuk Dadi bakal entuk PESIAN FRESH ING BUAH. Kita bakal ngenteni dekorasi kanggo A HOSPITAL, KAWASAN HEALTH, KASAHA TO KAYU SAKITU, PAKAI KANGEN GANDENGAN TANGAN. >> Wartawan: EXPERTS SENT ING TANPA AKSES UNTUK MAKAN KAYU IS KANGGO KANGGO, ING SUMBANGAN KANGGO NUNG WULANG ING UNDANG-UNDANG KESIMPULAN sing nate ngalahake POOR AMERIKA Luwih bisa ngrampungake COVID-19. >> POPULASI KAMI, KITA KENEH TENUNG KAWASAN CO. PROSES DARING Duwur, DIABETES, Sampeyan ngerti, CANCER. ANY TIME Sampeyan Duwe ANY TINDAK KAWASAN KAKIMPULAN sing ADDS ING TO TINGKATAN KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO Kasedhiya lan ditampa, SO CO-MORBIDITIES ngunggahake KESANANAN diskusi. >> Wartawan: KARYA KARYA KARYA ING PUSAT PERUBATAN UNIT ONGUNG HOSPITAL ING KANGGUNG 8, SUKU PAKAI SUMBER ING NGANGGO TINDAKAN TAMPILAN KANGGO ING SUKU ING KANGGO. KOTA TANPA DENGAN INGGAL karo PRIVATE SEKTOR UNTUK ATTRACT Bisnis kanggo Warta 7 lan 8. TAPI TAMBAHKE SUKU DENGAN INI KOS RISIKO IN GENTRIFIKASI. TAWASAN UNTUK AKSES NGGALKE MESIN KARET DENGAN MENGURUT NUNG MAYOR MURIEL BOWSER RANCANGAN TANGAN UNTUK DUA PAKET HOSPITALS ING AREA. IS INGKANG BUKU NUNGGAL INFRASTRUCTURE KANGGO NUNGGUH ING TEMPAT TEMPAT UNTUK PANDEMIK? >> WELL, aku mikir, Ya, KAMI Kabeh ngerti yen kita kudu apik Mbangun BLOK KESIHATAN, lan MANGSA KANGGO INTEGRATED SISTEM, Sampeyan ora entuk nganggo NGANGGO PAKAI TENGAH. KANGGO ING DENGAN GULANG LAGU GAYANG LAGU KANGGO BAKAL lan GAMPANG. >> Wartawan: TAPI TANPA HOSPITAL AREN'T NUNGGAL UNTIL 2023. RESIDEN KANGGO KANGGO TO KROSS ANIVOSIA RIVER KANGGO Tes lan TREATMENT MEDIKAL AT CARA UNIVERSITI. >>> KANGGO SUKUR 40% ING SAH Sampeyan Telusuri ing WARD 1 INI NULI SARI INI KANG KAWASAN. >> KANGGO. >> Wartawan: Apa sing dakkandhakake TENTANG PENTING TARI SANGGUH? >> YEAH, ITU SENTIASA NGENTOT. ING SAIKI, SUKU, INGO TINDAK NECESSARILY Duwe Diuji DI SANA Wong-wong padha. TAPI TU ING SAIKI ING ING NGANGGANG TINDAKAN KANGGO NJAWA KESIHATAN BABAT ING KENE ING TANGGO NU DENGLU KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG MELANCANG KENE KABUPATEN KECIPONAN KAMI Wong-wong iku ora bisa duweni. >> Wartawan: Saiki HBCU RECEIVING PRIVATE FUNDING Saka BANK OF AMERIKA, MUNTUK NGADI ORA Tés GRATIS KANGGO ANU LOKAL RESIDENT YANG NGANGGO. >> ITU ING AKU NGUDAH ING KENUA OF Urip. Sampeyan ora bisa njupuk apa sing ora Ngerti sampeyan wis. >> Wartawan: TAPI INI DI ING MODAL NATIONAL, SUKU APA YANG TANPA KANGGO PANDEMIK, TINDAKAN ING NGANGGEP. >> WULU ING WIS SUKU CITISEN KEDAI-KELAS. BANJIN PUTRA ING TANPA LUKU, NATE BULAN. GAMPANG TINDAK DENGAN ING AKU. >> Wartawan: Lan manawa saka TANGAN NEGARA ACROSS TANPA NATE OGI LAWAN UNTUK MEMBANGKE TEMA. >> Dheweke ora arep ndeleng iki AS PELUANG UNTUK GAMPANG KARAL HEALTH, UNTUK MENGIKUT KASIH ACCESS FOOD, KANGGO NGANGGAL PAKAI, TO NGANGGO LAKI Wong Ora Biso LAKU Urip ing POVERTY. ING KANGGO MANGGUN ING AS AN PELUANG kanggo ngomong, OH, WELL, Wong-wong iku padha wae arep mlebu Kudu ING DIE. >> Wartawan: RACHEL SCOTT FOR Kabar ABC LIVE ING WASHINGTON. >> INGKOLEH KAMI UNTUK RACHEL SCOTT UNTUK LAPORAN. Lan NUNG NINI NUKUR, ING TANGGO TANGGO MUNGGUH KARYA. APA YANG DENGAN LED GUNMAN TO WALK-IN PANDANGAN AN ARIZONA MALL lan BUKU BUKA. >>> IS CINA NENGGALAKKE ADVANTAGE OF PANDEMIK? ING WARNA KABUPATEN ING AKU GAMBAR PONTIK ING SEKOLAH ING BAHASA JENIS KANGGO HONG KONG. >>> Lan UP NEXT, KANGGUH PUTRA AKTIVITI lan KABEHAN HUSBAND TEMA PLEA ING INSAN ING NEGARA KOLEKSI ADMISS GRATIS. NGANGGUR ING WANG SUKU DENGAN ING NGENE'LL PLEAD Garansi. sapunika sampeyan manggon ing ngendi sampeyan manggon risiko sampeyan Kobe sembilan puluh krom Warta berita warta ABC nglaporake telung acara niNightline pandemi sawijining bangsa dibagi wengi pungkasan ing ABC >>> PENTING PRESIDEN TRUMP KOH INTORNE PERSONAL MICHAEL IS PADAN RUMAH lan Rampung PRISON. COHEN WIS ING ORA KANGGO KORONAVIRUS MUNGKIN NAMPI ING INFATES ING KEMENANGAN ING IN. INGKANG INGKANG Dheweke SENTENKE ING TIGA TU ING BEHIND WARNA TANPA ACARA LANJUT CAMPAIGN FINANCE VIOLATION NGAPAKAN DARI WANG HUSH PAYANGAN KE DUA WANITA SAIKI Wong-wong mau Nemokake ING PRESIDEN PRIHAT TRUMPU KE 2016 PILIHAN. COHEN NUNGGAL NGANGGO ING SENTENING ING ING ING ING ING KONEKSI. >>> AKTOR LORI LOUGHLIN lan HES FESENS DESIGNER MOSSIMO GIANNULLI AKU KANGGO PRISON. Wong-wong iku Nuli Mlaku PLEA BAHASA ING ING KARANGAN BAYAR BAYAN VARSITI BLUE SCANDAL WANG KANGGO NAKA ING ING ANAK INTO KOLEKSI. ROBERTOR KAMI DENGAN MASIH LAGI KANGGO RESEP. >> Wartawan: PLEA sing ngejut SARI LORI LOUGHLIN lan MOSSIMO GIANNULLI. Wong-wong mau bakal ngladeni rong ewu wulan PRISON UNTUK KOMUNITAS UNTUK KOMUNITIK WIRE LAN MAIL FRAUD, PAY A $ 150,000 DARI lan GAMPUNG 100 JAM SERVICE KOMUNITAS. HERUS HUSBAND KANGGO NGANGGAL LIMA BULANAN ING SANG TARA ING SAKA, BAYAN $ 250,000, lan PERFORM 250 JAM SERVICE. >> ITU AKU NUNGGAL BASA KANGGO Lan DIDENG NUNGGAL ING SAIKI. >> Wartawan: KAMPUNG DIPUNCANG ING NGANGGO DOLLAR JAMINAN HALF KANGGO ING WULANG DUA ING ING INTO USC. FOTOS DIDANGGANG Nggawe ATHLETIK PROFIL UNTUK GIRL NEGARA KOMPETITEN KANGGO ROWED. Wong-wong mau Nampa PAYANGAN INI GAMPANG GAMPANG GAMPANG PROSEKTOR MISKEL. >> LORI LOUGHLIN lan HUSUSANDER REALISI KANGGO ING NGANGGO KAS sing dibubarake. PROSECUTOR JUGA DIKENE MACIPAT KUNCI KANGGO NGANGGO ING KANGGO HOLES NA ING ING HADN'T ON. Lan aku mikir yen wis rampung GAMPANG PAKSA ING KANGGO. >> Lan Kita Gabung SAIKI BY RANCANGAN DEBRA. DEB, APA KANGGO NUNGGUL DENGAN SAIKI APRIKA NDELENG PRIJE? >> Wartawan: WELL, LINSEY, THEY SUKU BISA NANG KANGGO MACAPAT A JAWA ING KANGGO INGKANG SEMUA DIKANGGUT. TEMA ING AKU ING AKHIRI NGANGGO APPEAR SEBELUM TUJUAN JUDGE KONSEP VIDEO VIA DESA KANGGO PANDEMIK. Yen JUDGE Tandha ING KABEH JAMINAN ING, ING NGANGGO ING INSAN TUTUP 90 HARI ING NGISO SENTENCED. >> KULITAN DEBRA, ING JAM IKI UNTUK PENTING. >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh KANGGO ING WULANG ING JAWONAN ABC PROSES. 500 ING TUNGGULAN WANG KENE INGKANG TANGGAP BEDHIR. Lan ANTARA UPANG KONSITES CATASTROPHIC IN MICHIGAN. >>> PLUS, MENGGUNAKAN DATA BARU LANGGUP Dikandhani babagan omah MARKET. TAPI KENE ING ING SAIKI, ING AKU SAIKI PAKSA NGGAK ING NGANGGUT? >>> SATU PAKSA KANGGO NATE INGKE ING taun 2020, KANGGO EAN RANCANGAN UNTUK REST OF TAHUN. saiki sampeyan manggon ing babagan etnik rar sampeyan bisa nemtokake résiko Kneteen bengi iki saka Warta berita warta ABC nglaporake telung wengi Niine ev >>> WIS KANGGO, INGAT. KANGGO NUNGGAL ING Pasar MARKET, ANTUS INDUSTRI SAIKI UPURED DURING PANDEMIK. DENGAN AMERIKA LAMPIRAN Luwih luwih PANJENENGAN ING GAWA BISA lan ROTONGAN NENGGALKE ING SAKAK LIRIK TREND, KITA WULANG Waca TAMPILAN GAMPANG PAMPIRAN URBAN. SAIKI LUKU OLEH SUKU NIKE. KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS 17,8% IN APRIL. ING BULAN HARI JAWA KULIT 2010. KOMUNITASING ING Nasional ASSOCIATION REALTORS. >>> Lan A AMERIKA MANUS SIGN ING ING NGANGGO MANGSA URBAN AREAS, SALES FELL BULAN ING PANJANG. RENT ING KAWASAN METRO sing paling apik IN APRIL. 22% OGON NGANGGO ING AKTIP HARGA DENGAN LAKON ING APRIL, TAPI HARAPAN HARI INI NGEDANG ROSA 7,4% SARI INI BASA AGO. $ 286,800. SAIKI JAMINAN MEDIAN ING KOMUNITAS EKONOMI ing AS. Lan DENGAN MANY COOPED UP AT RUMAH, PERHAPS INI DENGAN Surprisasi ZILLOW NAMPAK DENGAN MANGSA ING SAIKI ING SAIKI ING LENGKAP LENGKAP KOMPUTER INI WAKTU Pungkasan WAKTU. >>> NGANGGO KANGGO, ING UNAD STATES lan KOTA KOREA SOUTH LAPORAN KASUL-TARI ING OG NG COVID-19 ING ING SAH NGANGGO BACK ING JANUARI kaping 20. JADI NABI KENEUT KOREA LENE Luwih sukses ing tangan iki PANDEMIK? MENTERI FOREIGN KOREA SOUTH NGGABUNGA AS DENGAN JAWAB. >>> PLUS, ING SEJARAH HIDDEN ING KANGGO DANIEL. PITANGGO MUNGSA BAKAL WHISKEY sing paling apik ing AMERICA, lan SAIKI KOMPUTER sing ING SAIKI NAMA NAMPI MACAPATKAN ING KOMUNITAS. TAPI PUTRA ING ING PENTING TRENDING STORIES IN ABCNEWS.COM. >>> JABATAN LABOR Wartosake TAMBAHAN TAMBAHAN 2.4 Wong Jumuah FILED FOR UNEMPLOYMENT Pungkasan Minggu, MEMBANG ING JAMINAN MINGGU-SEMINGGU NGGOLAH TUTUP Kanggo luwih saka 38 yuta. >> SAIKI Proyek Apa maneh BEDHKE ING SUKU DENGAN KANGGO PEKERJA ING BISA sing KANGGO A Luwih KOMPETITI. >> DEMOKRATOR ING SAIKI SENATE NGANGGO WANGSA MULTI-TRILLION DOLLAR DEAL. AKU HEROES KANGGO LENGKAP MINGGU ING ING PANJENENGAN lan KANGGO Nampilake dhuwit kanggo NEGERI lan GAMPANG LOKAL. >> GUNYA JAWA NENG NATE TANGGO SMART lan STRATEGIK. >> PRESIDENT TRUMP HEADS TO MICHIGAN, PUSAT LUKIS HIS PELUANG TUKAR BASA-BASA SAIKI GAMPANG GAMPANG GAMPANG VENTILATOR KANGGO GEAR SENTUK NGULIT PEKAN. >> GENERAL MIKEKAN SAID SHE SENT A LETTER TO THE PRESIDENTE NGENTANGKE PADHIDING MENGGUNAKAN A MASK. >> Aku NENG NUNGGAL BUKU sadurunge. ING AKU ING ING ING KAWASAN, TAPI Aku GUNTUK NGANGGO NATE PROSES PESASAN MELENGKE ITU. AKU NAMPI ING ING BALIK. >> AUTHORITIES WARNA KABUPATEN KANGGO NUNGGUH GUNMAN sing diwarisake ING Pungkasan NUNG KULIT ING A PUSAT MUKA ING GRENDALE. >> GOLONGAN KANGGO NGGAK LENGKAP POLIS INGGRIS KANGGO 21-Taun GUNMAN DIGAWALGA ING TULAGA KANGGO UNTUK KANGGO KOLEKSI DI ING TARIKH SHOPPING. SERGEANT RANDY STEWART SAID HE DITULISKE ING INI PUTIH. >> Dheweke SUKA KANGGO UNTUK TARGET KANGGO. Dheweke kepengin ngatasi tanggapan sing akeh. Dheweke seneng yen dheweke didemehake ING Urip. >> Dheweke milih TIGA VICTIMS sadurunge DIA GAMPANG GOLEK. Dheweke saiki ngrampungake 16 CHARGES. >> PAKAI AKTIF ING BES. >> IN TEXAS, FBI KANGGO ING ING TANGGUNG MORNING ING NAVAL AIR BASE CORPUS CHRISTI TERRORIST RELATED. SATU NU SUKU lan SUKU TUNGGAL Dikandhani Saka HOSPITAL. >> IN MICHIGAN 10,000 FORCED SARI ING KAWASAN. ING JAMINAN NATIONAL DIANGGO IN KOTA KOTA KANGAN. Gubernur bakal INVESTIGATE Apa sing digawa karo DAMIN. >>> DOKTOR ING Wong sing DATENG IN Bagean bagean saka industri COASTAL lan BANGLADESH. TANPA TAMPILAN TANPA KANGGO Lan AIR. >> KULITAN FRESH ING HONG KONG AS CINA CUKUP PENTING UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. PELANGGAN INGGO BAN SEDITION, SUBVERSI OF KANGGO MUNGSA. Yaiku TALK IT MAJAWA KESAN DENGAN BYPASSING HONG KANGGO WANG KONG. NLENKI KAMPUNG UNDANG-UNDANG PELAKONAN ING AN-KAMPUNG GAMBUNG. >> KONEKSI ING SUKU BUKU SISTEM. >> KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG TUTUP ITA, PROMOTING FURTHER TINDUNGAN DOKOKRASI. PRESIDENT TRUMP ING AS Bakal NATE TANGGO MUNGGUH Proposal FOLLOW MENGIKUT. SENATOR NGENTOT A BIPARTISAN BILL VOWING SAKSI RETALIATOR. >> KOREA SOUTH JABAR ITS CORONAVIRUS PERTAMA KES ING VERY TUTUP ING AS AS, JANUARI Kaping 20. SOUTH KOREA NGANGGO WANGTU INFECTION lan DEATH RATE MUCH ING NGENTOT ING KANGGO. Wartosake 11.000 KAS lan FEWER THAN 300 KABUPATEN. NEGARA KANGGO SAIKI UP RUNNING. KANGGO GRATIS ING KOREA MENTERI FOREIGN. SALAMU SUKU DONGGUNG UNGGUL BASA US. >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >> Aku kepengin milih ANAK ING Nomer Topik sing Dikandhani CORONAVIRUS KANGGO RESEPONAN Ing SOUTH KOREA BISA KETAWA APLIKASI WIDELY. STRATEGI MENANGGAL INGKUT MUDAH Sapa sing Ningkatake Negara, UJI PENTING-THRU, diskusi Protokol, TRACING KONTAK. Apa sampeyan mikir ING KOREA SOUTH STRATEGI KANGGO MUNGSA ING ING US? NUNG MUNGKIN NUNGGUH, NATE INGKU ITO KANGGO NATE UNTUK AMERIKAN TO ADOPT ING? >> WELL, AKU NUNGGAL UNTUK SEMUA, NEGARA KITA BISA TANPA JAWA DITUTUP. NATE INGGALISI KANGGO SUKI KANGGO Lan BORDER Dibukak, lan kita ana ABLE Nindakake INGKUNG BISA KANGGO KANGGO TIGA. TEST, TRACING lan RAWATAN, SISTEM ROBUST sing nyata OF TIGA T'S. AKU NATE ING TIGA T ING KANGGO NUNGGUH APLIK ANU APA APA Panyebaran INFECTIOUS, lan IT JUST DENGAN SUKU DENGAN KANGGO NGALAMI DENGAN ANGGO OUTBREAK ING 2016 NGUKANG SEED KANGGO BASA SESE ING BASA. TANGGUNGJAWA KAMU ING BASA ING taun 2015 Dudu TINDAK. NUNGGUH ING NGANGGO LENGKAP. TAPI GAMPANG PIKEJAWA NGALIKSIK EXPERIENCE, Kita KANGGO UP GAMPANG KONTROL INFRASTRUCTURE Lan FRANWORK LEGAL, lan SANGSA KANGGO NATE TAPI ING KENCANG PAKAI. SUKSENGGIRKE TUNGGAL ING SAK INGKU MASA. >> TAMBAHAN ING Tiga Ts, Bagean STRATEGI KORETAN SOUTH UNTUK CORONAVIRUS ISOLATING INGGUH ING INSAN GURNAN GOLEKSI. Apa Sampeyan Nggawe PRIVASI Kahanan lan carane sampeyan bisa ndeleng Kanthi nglindhungi KESIHATAN AWAM? >> SAIKI TAK ING TERMA AKU Gunakake IN TRACING. TRACING ING KENANGAN NECESSARY UNTUK MENGIKUT KANGGO PATIENT lan KONTAK KONEKSI AS UNTUK LAMPIRAN UNTUK KANGGO ING ISOLATE Wong-wong kuwi, yen sampeyan wis padha KANGGO MASA RASA ING KANGGO GAMBAR ING SOSI SESI. IE, ING ORDER UNTUK KEKEP SOSI MUKA, ING IMPERATIF ING IKI Cepet ISOLATE lan QUARANTINE KANGGO lan NUTUT TUTUP KONTAK. ISU PRIVASI rawuh ing KANGGO INFORMASI YANG DITADI KAMI NUNGGUH ING PUBLIK KANGGO ING SUKU. UNDANG-UNDANG PENDEDAHAN KONTIK KITA JAMINAN KANGGO PUBLIK TO KENE NGENTUK ISU KESIHATAN SAIKI. ITU KANGGO TANGGULUAN UNTUK INFORM ING PUBLIK NGENTUKKAN PENTAKSANA INFITION ING lan ING GAMBAR ING SAH. MENGENUT APA PUBLIK NGENTOT PATIEN ING NGANGGO NUNGGUH BASA-BOLEH DITUTUPAKI PAKET ING KENE BISE bisa NDELENG yen dheweke KEDAI KROSSED DENGAN KANGGO PATIENTAN lan PANGGILAN TEMA KENE TINDAK DENGAN ING NGANGGO FORWARD lan DAPAT. Dadi ISU PRIVASI KANGGO PATIENT ING ISI INI INI, lan Kita bakal luwih seneng LIMIT INFORMASI ING IS DIDANGGALKI KE PUBLIK TENTANG ING GAMBAR ING SAH. >> AKU KANGGO TANGGO ING TO PENDIDIKAN Kanggo MOMENT. PANJENENGAN NULIS AKU KANGGO, SUKAN KOREA DITUTUP AGAIN, REOPENING JAWA INGKANG MINGGU. KITA Deleng ING PIKIR LAMPIRAN SUKAN ING NGANGGO MASUK LAN LAYAR PLEXIGLASS ING ING KANGGO DESK LAN TEMPATUR. KONTAK KONTEN KANGGO INI SEKOLAH INGGRIS NGAJUKAK DENGAN DENGAN PENDIDIKAN INI? >> KANGGO KANGGO TINDAK KANGGO MUKA SEKOLAH 80 HARI INGGRIS NINI DIPANGGO UNTUK dibukak ing MAC. APA YANG KANGGO TENGAH ING PENDIDIKAN PAWARTA sing paling dhuwur saka ANY NEGARA. Lan ING PENTING ING KANGGO NANGGO JAWA SEKOLAH BACK ON TRACK. SO KAMU DIDANGGO DIGIKE MUKA SEKOLAH MENENGAH ING AKU GRADERS ING SEKOLAH DENGAN, Lan WONG YESTERDAY. TAPI KITA DADAYAKAN INGGAL ING SATU LANGKAWAN SANITARI ING ING TEMPAT, Keperluan ing bagean saka ING KAJIAN SEMUA, ING SEKOLAH, GUNYANA MENGIKUT LANGKAH SOSIAL DESANGGO WISNA WELL IN PLACE, lan JUGA Protokol ing TAMAN ING KAS ANYARI BISA. >> Lan AS SENTI TENTU, INI Wis NATE GAMPANG. UNTUK GAMPANG, ING SAIKI COVID-19 PUTUP, 29-TAHUN-LAGU MAN MANUSIA GRATIS TENGAH KAB Pungkasan. KANGGO INGGRUK ING ING ING ING ING INI SULITAN lan Cara Sampeyan bisa DAPAT SAIKI DENGAN Cepet? >> AKU PIKIR DENGAN ANY ASIK ING KOLEJ, ING KONSEP. ING KAWASAN. Lan kasus KES PARTIKULAR SAIKI LED TANPA 200 KASUT OVER A PENTING APA APA ATAWA HARI. ING KABEH SEMUA KANGGO ING SUKU AKTIVITI CLUB MALING MURID TEMPOH HOLIDAY LONG ING PADA MUNGGUN. SUKAT PELANGGAN ING MALAM AKTIVITI NGGOLAH KEBAKARAN KANGGO SUKU YANG NGANGGO BARS, I Pikirane ING EXPRESSION, Nggulung Tanduran Nasional. Lan Sapa sing Nggunakake Muga-muga wae INFEKTIF KONTUK ING GRAB AKTIVITI ING BISAN Bagean NEGARA. AKU MIKE, KANGEN LAGI, KENCIAN KAMI LAN KANGGO TRACING KANGGO PUT TO TES. IT Cepet Wungu UP PRIOR TO SPIKE ING. NOMBOR TARI ING NGOMBUT AROUND 5,000 UTAWA 6000. NANGSA ING JAWA KANGGO, ING SAIKI IT - ING TENANG TENAGA ANOMIA lan FREE KOS MUNGSA NUNGGAL NUNGGAL NABI KANGGO SUKU YANG SUKU ESTABLISI INI KANGGO LAMPIRAN ING ING NGANGGO ING UNTUK ING UAPI Diuji. BISAN, KANGGO NANG INGKANG-KANGGURAN AND KOS-GRATIS, KANGGO ING ING SAIKI TEST WELL OVER 60,000, Aku KANGGO, KES OGI PES DESEN, Lan sing duwe LED kanggo iki Cacahe kasus sing dikonfirmasi. KOTA YANG KABUPATEN TENAGA KANGGO PENTING, TAPI INSPEKI KEDUA nomer loro BUKU KELUARGA, KABUPAKAN Lan KOLEKTOR KARYA. >> DENGAN AKSARI AKHIRI NGANGGO SOAL NEXT AKU. ING ING NGANGGO, KANGGO, A INGKU BASA ING KENE? Lan IS ING APA Luwih PREPARASI YANG MENGIKUT INI NENGKA INGGAL TIGA Ts? >> Aku mikir ING KELUAR SEMUA KANGGO MENGIKUT RISIKO ING. ING VIRUS ITU SAHA NGAHAJAWA Cepet. SAIKI LOT KITA KANG INGO NGANGGO TENTOS COVID-19, TAPI TIGA INGKANG KITA KENE, ING NGANGGO LIRIK Cepet lan IT JUGA TRAVELS banget SUKIT. Wong bisa MACAPAT ING PENDENGAN TANPA WIS Ora ngerti ING ING KANGSAI INGKANG VIRUS RAKYAT ASYMPTOMATIK DAPAT KONTEKSUS. KANGGO ING SUKU DUA WULAN PULANG KANGGO SYMPTOMS SHOWING, sing NUNG KENE ING PALING KONTEK. TAMBAHAN ING TULIS Ts, APA KANGGO NUNG MANGSA ING KAWAN OF KONTEN, ING SEOUL KAWASAN METROPOLITAN IS PERHAPS ONE ING PALING KREDDING PALING TENGAH EARTH. Dadi KERAJAAN SEOUL CITY, PROVINCIAL PANGGILAN Gubernur karo PENTINGGKTUT KOTA GIGNING AIRPORT, ING SAIKI PUTTING TOGETHER AN MANAGEMENT HOSPITAL INTEGRATED SISTEM SADIANA Yen NUNGGAL NGOMBUT INFEKTIF ING ING KANGGO, Wong-wong mau bakal padha bisa nuduhake SUMBER HOSPITAL - PENTING LUKSAN ING DIPANGGIH NATE NGANGGO ESTABLISASI MEDIKAL O NGGENALENGKE KES ING KASAHA TANPA TANGAN. KAMI KITA DENGAN GAMPANG LOKAL Konflik HAVING ING TEMPAT KANGGO NGOMBUTAN INGGRIS. BOS HOSPITAL UNTUK KANGGO CARE OF PATIENT INTENSIF, TAPI TANPA JAWA PUSAT KOMUNITI KOMUNITI, KITA TAWAK TEMA, DENGAN SISTEM Cahya PATIENT - Lan 80% wong-wong mau wis ana SISTEM CAHAYA. ING KAJANG HUJAWA ING TANPA BISAN. Wong-wong mau ING ING UNDANGGAL Lan dibebasake. KURSUS, KONSISTEN MENGIKUT KE AWAM, ING NATE OGO BISA KANGGO MACANGGO BALIK Urip PRE-COVID. RISIKO INI INI INI, lan SAIKI, KAMI NATE MANGSA KITA LIVE DENGAN RISIKO ING. Lan sing bakal nindakake EVERYBODY Tindakake SHIRING TEMA KANGGO NGENTUKAN RANCANGAN SANITARI, MEKASA MASK ING TEMPAT AWAM lan AWAM TRANSPORTATION, lan SO ON, lan Mbukak tangan sampeyan, saka KURSUS, KOWE NGERTI. KANGGO MUNGGUNG ING SAK TANGGUT A ROLE TO PLAY. >> SINCE NEGARA NEGARA SAIKI NUNGGUH INGKANG PALING INFESI Negara ing saindenging jagad, Sampeyan uga Digawe, ING, NUNGGUH AMERIKA Nggawe VIRUS TO SOUTH KOREA? >> Kita IS, INDEED. KANGGO - KANGGO TIRUAN ANTARA KOREA LAN AS MASIH SUKA KANGGO. Aku MEAN, ING PANJENENGAN - ING NOMBOR TINGGI BUNGA KANGGO NUNGGUH ING KANGGO Cacahe PITAKSUN NGANGGO Tiket. TAPI RASA ING NGIRANG LARGELY MUKA DI ANTARA UNIK STATES lan KOREA. ING KOREANS KITA KANGGO ING INS. Kita kudu Bangsa liya AMERIKA MENGIKUT INGKANG INI GAMPANG. Lan, OO, Ya, Wong-wong Sopo ING RASA JAWA KANGGO DIANGGO ENRI INTO KOREA, lan ING INI Ora BISAN DARI NEGARA UNIK. SARI ING BENTUK. ITU ING NEGARA ING Negara ASIA PULUS Pungkasan lan Paling Anyar. Lan, LAMPIRAN, ora bakal ditutup ING Wong Ing Bumi. KITA KANGGO NUNGGUH. SAIKI A SERI KANGGO TO Gunakake TRAFFIC INCOMING, WE DITUTUKAN 14 Minggu QUARANTINE AS APIKAL LENGKAP ALL TRAVEL INBOUND. Ora JADI PELEKA, TAPI KOREANS. PADA RUMAH, Yen Sampeyan Ana ADDRESS ING FACILITIES GAMPANG Yen Sampeyan DON'T. SUKU SUKAN TENTANG 15 HARI, KAMI GAMPANG JUGA ING KENAL Tes kanggo Kabeh INBOUND TRAVELERS. Pungkasan, ING PENTING KANGGO BASEBALL ING AKU KANGGO TUNGGUH BESAR. MANAWA SUKAN SUKAN DI AMERIKA TUNING ING TANPA BASA MANGSA BROADCAST ING AS APA PENTING DENGAN PENTING NEGARA KANGGO NANGGO BISA KANGGO? >> Aku mikirake CORONAVIRUS IS CERITA HEALTH CABUTAN, TAPI TU ING JUGA ING PSIKOLOGIK TINDAK. TEMPOH ING PROLONGI ING LOKDENG, Sampeyan ngerti, SOSIAL MENGKUT. IT IS KANGGO NATE ING TANGGO DIMENSI PSYCHOLOGIKAT ING Wong. SO GAMPANG SUKU ING, NGANGGO BASEBALL, sing dadi bagean saka AKTIVITI ing KOREA AS ING MANY NEGARA LAIN. UNTUK KANGGO ING ING SENANG, DIDIK ING STADIUM, TAPI TANPA ING KANGGO, TAPI ING ING ING ING ING SAIKI LAYAN TELEVISI, INI AN GENTING PENTING DENGAN ADDRESS Elemen GLOBAL ING TINDAK. >> SALAH, INGGO, BISAN KANGGO WASA INGMO. KITA LAMPIRANI IT. >> SALAH INGKULU INGGO. >> Lan Yen Nuli teka, ING SUKU BENTUK Tandha. RISIKO POPULAR DIA NULIS PIONEER LAN WANITA SUKU PADANG GOLEKSI DENGAN DITUKUR. Sambung karo US. >>> KAMPUNG PUTIH EMPLOYEE NUNGGAL JAWA KELUAR AS INGKAT ING DENGAN KANGGO-19. WILSON ROOSEVELT GERMAN Miwiti Makarya AS CLEANER ING PUTIH ING TANPA ING PRESIDEN EISENHOWER ing taun 1957 lan WAS DIDANGGO UNTUK BUTLER NGUKTIKAN PENTADBANGAN KENNEDY. IN ALL, GERMAN LAYAR 11 PRESIDEN KANGGO BEDHANA LAYAN KANGGO. DIA 91. >>> NEXT, THE 150-YEAR-OLD KANGGO ING ING GRATIS ING KABEH AMERICA. TEMBANG SENTIWAKI SENI DANIEL BISA NGANGGO INGKISKEN, lan KENE KOMPUTER sing nggawe dheweke NAMA NAMPI MACAPATKAN ING KOMUNITAS. ROBERES DECRA ABC KANGGO. >> Wartawan: TUTUP SAIKI IN A HORSE FARM ING LYNCH BURG, TENNESSEE, LIES SAIKI PANJENENGAN ING KANGGO ING SUKU, UNTIL SAIKI. >> Aku arep menehi cerito, sampeyan CERITO NYOTO. >> Wartawan: WHISKEY MAKER'S MARKI JAWA TENGAH NGANGGO CUKUP. MENGIKUTI INI SUKU UNSPOKEN PIONEER sing nate nambahi cara kasebut ING POPULAR. >> DENGAN BANYAK TENNESSEE KANGGO. >> Wartawan: ENTER UNCLE WHISKEY NAMED UNTUK LENGKAP FORMER SLAVE Wong SAIKI KANGGO NUNGGUH MASTER KULIT GAMPANG TANPA DISTILLER ING NEGARA. >> WULUH ING MANAWA ING SUKU Ora seneng karo EMBI KENE Nggunakake kanthi otomatis AS DISTILLER ING AMERIKA. >> Wartawan: KOMPUTER COMPANY FOLLOW ANAK UNLIKELY CAMARADERIE, BORN ING PUTRA. KANGGO INGKANG, KANGGO APE MENYARI ING WARNA KANGSA DENGAN KANGSAAN TANPA POPULAR, JIJAN DANIEL. KAWINAN TO IS KANGGO DIDANG DANIEL UNTUK BISA NGENTOT ING PENTING LAMPIRAN lan BULAN SHINE DISTILLER LATIHAN INI KAWINAN INGKU, KANGGO AKTIVITI GAMPANG. >> Dheweke KANGGURAN MENTOR TO MENTOR PENTING, lan DIA PAKET Saben-saben wong sing ngerti NGEDANG. >> Wartawan: HEBAT HEBAT, GAMPANG GRANDDAUGHTER VICTORIA ANNIE BUTLER ING MASTER BLENDER UNTUK KEBANGSAAN. >> Ora BISAN ING ING NGANGGO A KANGGO. Wong-wong mau wis ngrampungake kabecikan, A BOND sing WAYANG UNHEARD OF. >> Sampeyan ngerti, ING 1800-an. >> Wartawan: GAMPANG HEAD GAMPANG UNGGAL NUNGGAL UNGGAL SEJARAH, NGAPAK TU ING NGEBUT UNTIL MEMBANGKAT LATER SELEPAS LIMA GENERASI TEMBANG MASJI MASTER SANGGUL NAMA INGGRIS AKHIR KANGGO NGANGGO MACIP. KEDAI ING TIGA taun, ING KAYU TANPA KELUARGA WULAN GAMPANG AMONG AMERICAN WHISKEY SANJARI lan PESE. >> Kita KANGGO INGKANG KABEH THAN 2 JUTO wong GUNUNG GRATIS KANGGO GRATIS. >> Wartawan: DENGAN COVID-19 ING NENGGALU UNTUK GUNUNG HARGA lan TO GAMPANG N95 MASKA lan PPE TO THOS ING TANPA KANGGO. >> WULANGAN NANGGAL KANGGO ING TUNGGUH TUTUP PUTIH, TAPI APA NGENTOT RAKYA PALING SUKAN PALING PALING TANGGO AREN'T ING TANPA JENIS? >> Wartawan: ING SIDED TO GAMPANG PURUKAN ING PUTIH. TEMPORARILY DITUTUP UNTUK BASA, Wong-wong mau padha Nglamar DISTILLERY INTO GROUND ZERO UNTUK PAKET lan PENDIDIKAN MASUK Kanggo KOMUNITAS WARNA TANPA AKU NEGARA. >> 80% KABUPATEN INI AFRICAN-AMERICAN. NUNG NINI NAK Deleng ING DIRI GAMPANG PAKET ING ING KANGGO SOMETHING, KANGGO NAK DAPAT Rampung GAP. >> Wartawan: KANGGO ING GRATIS PERMEATING PANDEMIK. Nggayuh BAB Anyar ING ITU SEJARAH TEMBANG. >> MUNGSA PRIVILEGE lan HONOR KANGGO ING AKU GRATIS KANGGO BESAR KANGGO, ING SAIKI HEBAT, KANGGO NGALAKU. Aku ora bisa NATE WULAWAN PUNTUNG NUNGGUH KANGGO ITU. AKU ING SAIKI UNGGALIT MAJAWA AM GAMPANG UNGGUL BASA kanggo nindakake ING AKU GRATIS GRATIS Miwiti. >> Wartawan: DEBRA ROBERTS, ABC BALITA. >> Lan sadurunge sadurunge mbukak, ING GAMBAR TARI. ANGEL-BLU NGANGGUN NGANGGO WANGI KELAS ACADEMI GRATUATING NAVAL OF 2020. KONGKONG KAMI NENG ING AS WELL. Lan ING JAWA ING TARI ING PROGRAM GAMPANG AMERIKAN AKAN PELUANG ING KAWASAN BARU. NASA lan ELON MUSK SPACEX AKAN SUKAN MISSIL INGGRIS SULU ING ruangan. ABC PAWARTA LIVE ING NGANGGO MANGSA ING RASA ING KANGGO PAD AT LIFT OFF AT 3:00 PM WEDNESDAY. KOLEKOLAHiku TOM LLAMAS lan aku NUNGGALKE INGKANG ING KANGGO IBU KRITIKAL ING MISS. >>> IS ISKITA KITA BUKH ING SAHAM. INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC PAWARTA LIVE UNTUK KONTEKTENG LANANG ANALISIS PENTING Dinten KANGGO. AKU LINSEY DAVIS. THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG Kanthi US, lan SAIKI SAIKI. >> Announcer: ING IS ABC "ING BULAN KULIT "DENGAN MUIR DAVID. >> WULANG GANJANG MA NGGAL MANGSA ING KANGGO ING KAMI ING KANGEN A SAIKI BISA PURWULAN. Lan Kita bakal njaluk menyang ATTACK ING BISA NAVAL DI TEXAS. ING EMAS GURU LAN STORMS ING KANGGO. TAPI GUNUNG TANGKA KANGGO ING SAIKI DENGAN PEMBANGUNAN MAJOR IN KORONAVIRUS ING ING INI US. HEAD TEKN PELANGGAN CDC NUNG KENE DENGI NENG INGKE SANG ING SANGGANG NAMPI Yaiku WANG PESANGGUL SES VIRUS ING ING ING AS, Wong Dhewe ora bisa nulungi A TANPA LUNGKARA DUA. TAPI TARI ING PRESIDEN REFUTING, Ngomong ING NEGARA ora bakal ngiringan. Lan AS iki NEGARA NEGARA ING Minggu Wengi Minggu, TOLL SAIKI Luwih saka 94.000 HILIR LIL Wonten ing AS. ING PRESIDEN ING JAWA TARI ING JAWA Yen ana ANY SULIT NGEDAK. KANGGO WANGI KANGGO O GAMPANG, ING SAIKI, ING KITA MANGGUT PUTE ING. TETAPI KITA NGENTUK KANGGO NEGARA. >>> Lan TARI ING KAJIAN Anyar IS INGKU US NATE TARI AKTIF lan SUKU 36.000 HIRUP TANGGO MUNGGUH DIPUNCUL, LAN KABUPATEN OF AMID ING UPDATE TO Pedoman menyang CDC sing dianggep PADANG PADULUSAN ING JAWA. Dadi SAIKI APA KANG CDC DIPENGAN BULAN lan ING NGANGGANG MEREKA SAKITKE ING sadurunge. SAIKI KANGGO-19 MACAM MAJAWA ING PANUT MUNGGUL SAIKI SARI PERSON TO PERSON, lan ING ING KANGGO MUNGKU KENE TUNGGUH PERSON BISA DAPAT DUMADANG OLEH NGANGGO A SurfACE Utawa OBJEK YANG TANPA ING VIRUS ING ITU LAN ING NGANGGO Wong-wong mau, utawa ora bisa uga, Sing ora duwe MACAM MACAM, ING MACAM MACAM KULIT PERSON TO PERSON, INGGRIS RESPIRATORY RESEP. KAYA KITA NGAKI LAKU KANGGO MANAJAWA CAMPUR. Kita bakal nuntun sampeyan SULITAN ING SEMUA LAN EVA PILGRIM TUTUP US OFF. >> Wartawan: CARI PRESIDEN lan KANGGURU TALKING TAMBAH CKDC TENTANG TANGGAP KANGGO WAVE KEDUA. INI AS DIRECTOR ROBF REDFIELD SUKU SUKU NU TARI. Dheweke dikepengini menyang SOUTHERN KOMUNITAS HEMISPHERE Lan SPIKE IN CASES. Aku ora bisa njamin. ING AKU SUDAH DENGAN ING IS KAMI KOMUNITAS DENGAN MENGGUNAKI KITA WAKTU SAIKI NAKA ING ASI NENG AS OVER PREPARED AS POSSIBLE. TAPI RASA INGGO MOMENTS, PRESIDEN GAMPANG PENTING WONTUNG GAMPANG. >> DENGAN KANGGO ING EMAS UTAWA A GAMPANG, KANGGO NENG PUT KENE Pungkasan. TAPI Timbang ora nutup

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="18.484" dur="3.203"> >>> KANGGO MANU ING ING ING TUTUP >

< start="21.387" dur="1.868"> EDGE. >

< start="21.821" dur="3.504"> DADI MALAM INGGUNG. >

< start="23.389" dur="4.071"> KWARP TEED COUPLES DAPAT KREATIF >

< start="25.458" dur="2.303"> MUNGE ING AKU ING KANG KENIT >

< start="27.594" dur="1.868"> MASA. >

< start="27.894" dur="3.403"> PARNNGET WARNA SARI SARI NGANGGO CDC AS >

< start="29.595" dur="3.971"> HUNDREDS ATTEND A DPRAUGS IN >

< start="31.43" dur="2.437"> ALABAMA NUNG KENE ING ING ING >

< start="33.7" dur="1.634"> RISAH. >

< start="34" dur="4.037"> PRESIDENT TRUMP'S MASSES IN >

< start="35.467" dur="5.74"> MICHIGAN AS Piyambakipun Wigati >

< start="38.17" dur="6.641"> VENTILATOR PEMBANGUNAN. >

< start="41.341" dur="8.308"> Dheweke ngramalake Laporan sing >

< start="44.944" dur="7.44"> 10s ING KOLEKSI KANGGO BASA >

< start="49.782" dur="7.307"> Wis disimpen. >

< start="52.518" dur="7.608"> AHMAUD AUBRY, Saiki Wong Sapa >

< start="57.223" dur="4.137"> Nyengkuyung INCIDENT lan SAID HE >

< start="60.259" dur="1.468"> WIS ING INGKANG TANGGO NATE >

< start="61.494" dur="2.403"> Kasedhiya. >

< start="61.861" dur="3.036"> Lan ora bakal DENGAN karo >

< start="64.03" dur="2.536"> SUSPEK Dadi PAMEDAN KEDAI >

< start="65.03" dur="1.903"> INTERES ING LARGE IN THE >

< start="66.699" dur="2.035"> KOMUNITAS. >

< start="67.066" dur="4.237"> >>> DUA TALES, ONE KOTA. >

< start="68.868" dur="6.073"> MODAL KANGGO. >

< start="71.437" dur="4.838"> KOKURAN PANJENENGAN HOT SPOT, THE >

< start="75.074" dur="3.303"> VIRUS Duwe PAKAI LAID BARE. >

< start="76.409" dur="2.936"> >>> JAMINAN PLEA KANGGO TRIAL, >

< start="78.51" dur="2.17"> LORI LOUGHLIN LAN HERUS HUSBAND >

< start="79.478" dur="5.273"> SAIKI KANGGO PRISON. >

< start="80.813" dur="5.906"> LATEST ING PANGGILAN >

< start="84.884" dur="3.737"> SCARAL KABUPATEN VARSITI. >

< start="86.852" dur="2.536"> KANGKUTAN KABUPATEN KOREA >

< start="88.754" dur="1.869"> GAMPANG SUKU DI TANGAN COVID-19 LAN >

< start="89.522" dur="1.835"> APA YANG AS NGGALKE SARI >

< start="90.756" dur="1.636"> CONTOH LIRIK. >

< start="91.491" dur="4.203"> KANG KANGGO BUKU ING DENGAN INI >

< start="92.525" dur="4.371"> MENTERI FOREIGN KOREA SOUTH. >

< start="95.828" dur="1.802"> >>> Apik-apek. >

< start="97.03" dur="1.534"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="97.764" dur="1.401"> THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG >

< start="98.697" dur="2.37"> Kanthi US. >

< start="99.299" dur="3.002"> KITA WULANG TANPA KANGEN >

< start="101.2" dur="3.17"> LAMPIRAN KORONAVIRUS ING INI >

< start="102.434" dur="3.238"> ING AS, lan ING INDAH >

< start="104.503" dur="2.87"> NUNG NINI NUNGGAL NUNGGAL NUNGGAL >

< start="105.805" dur="3.504"> STAND UNTUK GUNUH LAGI. >

< start="107.507" dur="4.804"> KANGGO NATE WARISAN APA NGENTOT >

< start="109.442" dur="5.171"> ACCURACY saka tes ANTIBODY lan A >

< start="112.445" dur="3.971"> PELAJAR YANG TAMPILAN NGGAL KENAL >

< start="114.747" dur="2.936"> DATANG ING KANGGO ING PREPAREDNESS. >

< start="116.549" dur="2.869"> PRESIDEN KANGGO NUKANG >

< start="117.816" dur="2.504"> LAPORAN AS SUKAN DIGUNTUKAN >

< start="119.551" dur="3.137"> STATES GAMPANG BATTLE. >

< start="120.453" dur="3.637"> TONIGHT HEADLINE PANGGILAN, ING >

< start="122.822" dur="3.436"> CDC PARI ING SUKU DADI SANGSA ING SAIKI >

< start="124.224" dur="3.035"> Yaiku WANG PESANGGUL SES >

< start="126.392" dur="2.268"> ING VIRUS SINI. >

< start="127.393" dur="2.268"> EVA PILGRIM NGANGGO PRESIDEN >

< start="128.794" dur="4.071"> Tanggapan ING APPAT US >

< start="129.795" dur="3.804"> Apa Yen BISA. >

< start="132.999" dur="2.636"> >> Wartawan: KANGGURU HEAD OF >

< start="133.733" dur="4.137"> CDC lan PRESIDEN >

< start="135.768" dur="2.569"> TALKING TENTANG RESPONSE TO A >

< start="138.003" dur="2.57"> WAVE SUNGGUL. >

< start="138.471" dur="3.703"> INI AS DIRECTOR ROBF REDFIELD >

< start="140.707" dur="3.703"> SUKU SUKU NU TARI. >

< start="142.308" dur="2.703"> Dheweke dikepengini menyang SOUTHERN >

< start="144.544" dur="2.335"> KAWASAN HEMISPHERE >

< start="145.144" dur="6.24"> TEMPATURAN lan SPIKE IN CASES. >

< start="147.012" dur="5.673"> PENGARAH CDC ora bisa dakkirim >

< start="151.517" dur="1.935"> A LOKDEKA KEDAI Pungkasan, MULU, "Aku >

< start="152.818" dur="1.436"> JAMINAN NGGO. >

< start="153.586" dur="2.135"> ING AKU SUDAH DENGAN ING IS KAMI >

< start="154.387" dur="3.737"> KOMUNITAS INGGRIS kanggo nggunakake wektu sing >

< start="155.855" dur="4.837"> ING SAIKI KANGGO NATE ING NEGARA ING >

< start="158.258" dur="3.836"> AS OVER PREPARED AS POSSIBLE. " >

< start="160.826" dur="3.371"> TAPI RASA INGGO MOMENTS, >

< start="162.227" dur="2.403"> PRESIDEN GAMPANG PENTING >

< start="164.33" dur="1.968"> WONTUNG GAMPANG. >

< start="164.764" dur="3.102"> >> DENGAN KANGGO ING EMAS UTAWA A >

< start="166.432" dur="1.701"> GAMPANG, KANGGO NENG PUT KENE >

< start="168" dur="1.468"> Pungkasan. >

< start="168.267" dur="1.535"> TAPI Timbang ora nutup >

< start="169.602" dur="1.734"> NEGARA. >

< start="169.935" dur="4.138"> >> Wartawan: KEDAIAN CDC >

< start="171.47" dur="4.038"> LAMPIRAN LIRIK, NGEDALKI PADAN >

< start="174.207" dur="3.036"> VIRUS DENGAN ora ngganggu >

< start="175.641" dur="1.936"> Gampang INTIKAN KONTOR AS INITIAL >

< start="177.377" dur="1.901"> KANGGO. >

< start="177.71" dur="3.637"> SAYING, QUOTE, THE VIRUS SPREADS >

< start="179.412" dur="3.77"> EASILY ANTARA wong, nambah, >

< start="181.48" dur="2.37"> KESELAMATAN LAMPIRAN ATAWA OBJEKS IS >

< start="183.316" dur="4.07"> BUKAN ING NGANGGANG MACAM VIRUS >

< start="183.983" dur="6.473"> Bebarengan. >

< start="187.52" dur="4.404"> WAYANG KENE ENTORE NEGARA SAIKI >

< start="190.589" dur="4.605"> ROTRIAS MUDAH, INGKAP INI >

< start="192.057" dur="4.104"> IN HOOVER, ALABAMA, ora luwih saka 400 >

< start="195.328" dur="2.802"> GRADUATING KAJIAN, STADIUM >

< start="196.295" dur="3.337"> Ora Ninggali Kapabilitas. >

< start="198.264" dur="4.271"> MASKU ING DIPANGGUH MENGIKUT. >

< start="199.766" dur="3.97"> LAMPIRAN TOOK ING ING NGANGGO >

< start="202.668" dur="1.469"> CEREMONY WHILE SOSIAL >

< start="203.87" dur="3.102"> MENGKUT. >

< start="204.27" dur="5.772"> PENTING AS ALABAMA 676 >

< start="207.106" dur="3.336"> KASMAS Anyar JAWA ING PADA 24 >

< start="210.175" dur="1.402"> BUKU. >

< start="210.576" dur="3.47"> SATU SUKAN SEBENAK KENE >

< start="211.71" dur="4.138"> CASES MANGSA. >

< start="214.18" dur="4.771"> >>> IN TEXAS, ING NGANGGO >

< start="215.981" dur="4.839"> GRADUATION IN AN 800-SEAT >

< start="219.084" dur="2.203"> STADIUM FOOTBALL UNTUK LANGKAH LANGKAH >

< start="220.953" dur="3.537"> KAJIAN. >

< start="221.421" dur="6.372"> TAPI INN MINNESOTA ING NGANGGO >

< start="224.624" dur="4.037"> GRADUATION LARGE-SCALE. >

< start="227.927" dur="1.901"> DR. ANTHONY FAUCI LAMPIRAN >

< start="228.794" dur="3.704"> MENYANGGALKU PAKSA RASA INGGAL. >

< start="229.962" dur="3.437"> >> Saiki ora wektu kanggo milih >

< start="232.631" dur="3.037"> LATIHAN KANGGO. >

< start="233.533" dur="2.969"> >> Wartawan: CARI MATA PELAJAR Anyar >

< start="235.802" dur="2.869"> TEMBANG ING SOSIAL >

< start="236.635" dur="3.404"> MENYELENGKARKE PEDULAN NGANGGO >

< start="238.804" dur="3.637"> INTOR TEMPAT SATU WANG minggu >

< start="240.173" dur="4.203"> LAMPIRAN, ITU AKAN DITANGGANG >

< start="242.575" dur="3.136"> 36.000 DEATHS. >

< start="244.51" dur="3.503"> KOLEJ UNIVERSITI KOLEKBIA 61% >

< start="245.845" dur="3.336"> ING KES MUNGSA DUMADI >

< start="248.146" dur="3.271"> Yen Tugas ING TINGGAL SARI >

< start="249.315" dur="5.638"> GOVERNMENT HAD INI NGENTOT. >

< start="251.551" dur="7.707"> >> KITA WULOT NUNGGUL 100.000 wong >

< start="255.087" dur="6.84"> ING NEGARA ING KANGGO. >

< start="259.392" dur="7.841"> Yen negara luwih ngerti lan >

< start="262.06" dur="5.907"> AKU NGENGGKE, AKU KANGGO >

< start="267.366" dur="3.403"> KANGGO MUNGGUH SUKU JAWA, INGKE BISA >

< start="268.1" dur="3.37"> HIDUP. >

< start="270.903" dur="1.769"> >> Wartawan: PRESIDENT TRUMP >

< start="271.603" dur="2.27"> RESPONDING TODAY. >

< start="272.805" dur="3.203"> >> AKU BISA PADANGGANG. >

< start="274.007" dur="2.335"> AKU GAMPANG NAMPI INI ANYBODY >

< start="276.142" dur="1.935"> KANGGO. >

< start="276.475" dur="3.371"> AKU PUTA ING NGANGGO ING Wong >

< start="278.21" dur="2.736"> SARI CHINA. >

< start="279.979" dur="1.835"> EVERYBODY ING NGANGGO - ING ING SUKU >

< start="281.08" dur="1.435"> ING NGANGGO. >

< start="281.948" dur="1.868"> >> Wartawan: PRESIDEN >

< start="282.648" dur="3.27"> RAILING AGAINST COLUMBIA >

< start="283.95" dur="2.702"> UNIVERSITI SUKU DENGAN ING LIBERAL >

< start="286.052" dur="3.703"> INSTITUSI, NUKA PELAJAR A >

< start="286.786" dur="4.637"> POLITIK HIT Proyek. >

< start="289.889" dur="2.001"> >> Lan EVA PILGRIM Kita NGGABUNGA AS >

< start="291.557" dur="1.869"> SAIKI. >

< start="292.024" dur="3.503"> EVA, APA NATE INGSA KANGGO >

< start="293.559" dur="2.269"> Wong TUTUP ING PROBLEMATIK >

< start="295.661" dur="0.867"> Tes? >

< start="295.961" dur="3.737"> >> Wartawan: LINSEY, IT SEEMS >

< start="296.662" dur="6.407"> FDA IS TRYING TO ADDRESS ING >

< start="299.832" dur="3.537"> ISU ING ANTIBODI GAMPANG >

< start="303.202" dur="0.901"> TESTS. >

< start="303.502" dur="2.002"> Wong-wong mau padha dakkandhakake 27 padha >

< start="304.236" dur="2.502"> OGO NATE TINDAK KRITERIA. >

< start="305.638" dur="3.27"> SATU ING NGET ING KENE TUNGGAL ING JAWA >

< start="306.872" dur="4.438"> ING PAPERWORK UTAWA UTAWA >

< start="309.041" dur="3.403"> NATE INGKANG SUKU JAWA, >

< start="311.444" dur="2.502"> QUOTE, MASALAH SIGNIFIKANT. >

< start="312.578" dur="3.17"> Saiki, dheweke ora mikir >

< start="314.079" dur="3.17"> Wong-wong mau tes bakal dijlentrehake >

< start="315.881" dur="2.636"> ING MARKET, TAPI INI DENGAN INI >

< start="317.382" dur="1.936"> TANGGO TANGGO TANGGO MELALUI >

< start="318.651" dur="2.602"> ING SENARAI. >

< start="319.452" dur="3.37"> Yaiku 200, luwih saka 200 >

< start="321.386" dur="3.004"> TESES ing salah sawijine POINT sing INI INI >

< start="322.955" dur="1.969"> Pangujian MARKET UNTUK >

< start="324.524" dur="1.168"> ANTIBODI, BASA. >

< start="325.058" dur="2.635"> >> EVA PILGRIM, ING JAWA KANGGO >

< start="325.825" dur="4.371"> UNTUK PENTING. >

< start="327.827" dur="3.57"> >>> SAIKI UNTUK PRESIDEN TRUMP WHO >

< start="330.329" dur="2.169"> ONCE LENGKAP DENGAN PULANGAN VENTURED >

< start="331.53" dur="2.837"> SAIKI RUMAH PUTIH ING VISIT >

< start="332.631" dur="3.337"> Tanduran GAMBAR ING MIKESAN YANG >

< start="334.5" dur="2.702"> Saiki VENTILATOR PRODUK. >

< start="336.102" dur="2.969"> TUTUP DESPITE DARI NEGERI >

< start="337.336" dur="2.937"> KAWASAN, ING PRESIDEN INI >

< start="339.204" dur="2.937"> LAMPIRAN TIDAK LUKU ING MASK IN >

< start="340.406" dur="2.836"> WONTUNG CAMERA, NAWANGKI INI >

< start="342.274" dur="2.37"> POTONGAN UNGGRANG. >

< start="343.376" dur="1.968"> SAIKI SAIKI KAYU ABC >

< start="344.777" dur="3.036"> RUMAH CORRESPONDENT JONATHAN >

< start="345.478" dur="3.169"> KARL. >

< start="347.947" dur="2.236"> >> Wartawan: HARI INI PRESIDEN >

< start="348.781" dur="3.103"> TANGGAP WANGGO KANGGO GRATIS KANGGO >

< start="350.316" dur="3.67"> ING KETIGA ING minggu kaping tiga menyang >

< start="352.017" dur="2.37"> PILIH NEGARA NEGARA DENGAN HIS >

< start="354.12" dur="1.1"> GAMPANG. >

< start="354.52" dur="3.47"> ING WAKTU MIKEKAN. >

< start="355.354" dur="4.371"> Dheweke ngajokake A RANCANGAN FORD sing >

< start="358.123" dur="3.137"> SAIKI PEMBANGUNAN VENTILATOR. >

< start="359.859" dur="3.202"> DOKANES SOSIAL MACAMAT, TAPI >

< start="361.393" dur="3.604"> ON ONGA LAMPIRAN MUKA DIGUNAKAN A >

< start="363.195" dur="2.102"> MASKU, APA KANG ING KANGGO >

< start="365.13" dur="1.402"> DID. >

< start="365.431" dur="2.135"> >> TANPA NEGOSI SAIKI. >

< start="366.666" dur="3.503"> EVERYBODY ING DITENTENG lan AKU >

< start="367.7" dur="3.203"> Wis diuji. >

< start="370.302" dur="1.301"> >> Wartawan: MASEK DIPANGGIH >

< start="371.036" dur="1.502"> ING TAMAN lan MIKEKAN >

< start="371.737" dur="1.635"> ATTORNEY GENERAL HAD URGED HIM >

< start="372.671" dur="4.371"> KANGGO WULANG ISTOR >

< start="373.506" dur="5.171"> >> ING JAMINAN ACARA ING JAMINAN >

< start="377.176" dur="1.902"> MENYAMBUNGKE LAN YET TOTALLY >

< start="378.811" dur="1.268"> PREDICTABLE. >

< start="379.211" dur="2.236"> >> Wartawan: PRESIDEN NGADI >

< start="380.212" dur="2.903"> Ora Nate DENGAN PUBLIK DENGAN A >

< start="381.581" dur="2.768"> MASK ING, BUT DIA SEDIA NATE DIA >

< start="383.249" dur="3.57"> NATE ING SUKU. >

< start="384.483" dur="2.67"> DIA SUKA DENGAN NGANGGO >

< start="386.952" dur="3.237"> GAMPANG. >

< start="387.286" dur="3.803"> >> DENGAN INGKU MASKI SAIKI. >

< start="390.323" dur="2.035"> AKU NATE INGKANG SAIKI. >

< start="391.223" dur="2.603"> >> Wartawan: PITURAN HIS ING TO >

< start="392.491" dur="3.237"> MICHIGAN Nampilake dina HARI SAIKI >

< start="393.959" dur="3.537"> THREATENED TO CUT FEDERAL FUNDS >

< start="395.861" dur="3.17"> ING PILIHAN NEGARA >

< start="397.629" dur="3.637"> KAWASAN INI MAKA APA PILIHAN >

< start="399.164" dur="2.436"> APLIKASI UNTUK ABSENTEE >

< start="401.4" dur="1.368"> KANGGO. >

< start="401.733" dur="2.737"> ING PRESIDENT FALSELY DITUTUP >

< start="402.901" dur="2.436"> ING WIS ILLEGAL. >

< start="404.604" dur="2.335"> GOVERNOR MICHIGAN, SAIKI >

< start="405.47" dur="4.839"> TEMBANG TANPA DENGAN KABEH >

< start="407.072" dur="4.238"> PANDEMIK TAPI TANPA PAKET >

< start="410.442" dur="1.635"> 500 FUNG TAUN, KANGGO TO >

< start="411.443" dur="1.969"> PENTING MENGIKUT THREATS. >

< start="412.211" dur="2.235"> >> SAIKI UNTUK NGANGGO WANG >

< start="413.545" dur="3.104"> SUKU DARI NEGARA PAKSA >

< start="414.58" dur="5.105"> HURTING AS BAD AS KAMI KANGGO >

< start="416.782" dur="4.004"> SAIKI IS INGGRIS lan aku mikir >

< start="419.818" dur="1.769"> SUKU DENGAN ING UNTUK UNTUK. >

< start="420.92" dur="2.569"> >> Wartawan: MASIH ING JAWA, ING >

< start="421.72" dur="4.137"> PRESIDENT RAMPED UP KANGGO TENAGA >

< start="423.623" dur="3.336"> CHARGES MENGENUT VOTING BY MAIL, >

< start="425.991" dur="3.437"> SUKU INGKIRI KANGGO MUNGSA >

< start="427.092" dur="3.571"> Sakit Wong utawa Sakit Wong >

< start="429.561" dur="1.436"> GAMPANG REBAB lan ING >

< start="430.796" dur="2.669"> HIMSELF. >

< start="431.13" dur="2.636"> >> TANPA KANG ING KANGGO ING VOTE BY >

< start="433.599" dur="2.736"> MAIL. >

< start="433.899" dur="4.671"> Kita kepengin wong milih - Saiki, >

< start="436.469" dur="2.802"> Yen sampeyan bakal milih >

< start="438.703" dur="1.569"> STATES UNIK lan sampeyan VOTE IN >

< start="439.404" dur="3.337"> FLORIDA lan sampeyan ora bakal bisa, >

< start="440.405" dur="4.038"> Sampeyan kudu bisa menehi kabar ing A >

< start="442.874" dur="2.403"> BALLOT TO VOTE, ING NGANGGO VOTE. >

< start="444.577" dur="1.602"> Lan TANPA FRAUD. >

< start="445.411" dur="3.002"> Sampeyan kudu pindhah lan sampeyan duwe >

< start="446.312" dur="2.735"> Pilih IN TEMPAT POLLING. >

< start="448.547" dur="2.269"> >> Wartawan: TANPA SAIKI >

< start="449.181" dur="2.502"> KANGGO WIDESPREAD FRAUD IN >

< start="450.949" dur="2.003"> PILIH DENGAN MAIL. >

< start="451.817" dur="4.438"> SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT >

< start="453.085" dur="4.171"> Sing 90% ING VOTER IN >

< start="456.389" dur="1.267"> REPUBLICAN-DIPANGGO UTAH VOTE >

< start="457.389" dur="1.935"> BY MAIL. >

< start="457.79" dur="2.235"> >> IT KANGGO NGGAL NAIK, YEAH. >

< start="459.458" dur="5.572"> KAMI DENGAN OGAN MAIL SISTEM >

< start="460.158" dur="6.707"> KUNING DI UTAH. >

< start="465.164" dur="3.97"> >> ING AKU KANGGO KE JONATHAN KARL. >

< start="466.999" dur="5.238"> Lan SAIKI KANGGO NGAPAK LAK-LAKIRAN >

< start="469.268" dur="5.005"> PAWARTA. >

< start="472.371" dur="3.103"> PANJENENGAN ING JAWA BARAT DI AHMAUD >

< start="474.406" dur="2.503"> KES ARBERY. >

< start="475.608" dur="2.302"> DIA NENG NENGGALAKI JOGGING ING NGANGGO A >

< start="477.042" dur="1.969"> PALING PUTIH PALING PUTIH IN >

< start="478.043" dur="1.935"> GEORGIA NUNG NUNG KETAWA DITULIS >

< start="479.144" dur="1.902"> PENTING. >

< start="480.112" dur="4.004"> KAMPUNG KANGGO ING TAPE >

< start="481.18" dur="4.804"> Lan TAMBAHAN NEGARA GAMBANG >

< start="484.249" dur="2.436"> SARI ING TANPA TIGA BULAN lan >

< start="486.118" dur="1.034"> PENTING PROSEKUTOR PENTING ON >

< start="486.819" dur="1.902"> KAS. >

< start="487.286" dur="3.136"> Wong Loro ING ING ING VIDEO, >

< start="488.854" dur="4.471"> TRAVIS lan GOLEKTOR McMICHAEL, >

< start="490.556" dur="4.104"> BANYAK lan Bocah-bocah, ING ING SAIKI >

< start="493.459" dur="5.305"> Lan dikantheni MURDER AHMAD. >

< start="494.794" dur="9.442"> Apa sing kudu ngelingake Apa iki >

< start="498.897" dur="6.44"> MAN WILLIAM "RODDIE" BRIAN >

< start="504.369" dur="1.936"> Nyekel lan mateni lan AT >

< start="505.47" dur="4.772"> ING GAMPANG ING TEMPAT GAMPANG. >

< start="506.439" dur="7.006"> Dheweke digabung karo MURDER lan >

< start="510.375" dur="3.504"> ATTEMPT KRIMINAL UNTUK KABUPAT KOMUNITAS >

< start="513.579" dur="3.069"> GAMPANG. >

< start="514.012" dur="5.439"> Dheweke SAID Dheweke ora bisa didelok lan >

< start="516.782" dur="3.103"> Wis GAMPANG RASA DIKULU >

< start="519.585" dur="0.967"> INVESTIGATOR. >

< start="520.018" dur="2.002"> DIA NENG NENG NENG WULUT ING INI "BAGUS >

< start="520.686" dur="5.305"> MORNING AMERIKA. " >

< start="522.154" dur="7.374"> >> ITU INGKANG TENAGA. >

< start="526.125" dur="5.171"> AKU TANPA NAMPANG APA >

< start="529.661" dur="5.306"> LIKE SAIKI. >

< start="531.43" dur="5.338"> UM, AKU KANG TUNGGUH NGAPENKE lan, Aku >

< start="535.1" dur="6.273"> KANGGO, SEMUA KANGGO PENTING, TAPI >

< start="536.902" dur="6.673"> SORRY ING DEFINITELI SAIKI >

< start="541.507" dur="7.774"> UNTUK KELUARGA KABEHNA >

< start="543.708" dur="9.11"> KANGGO NUNG TUNGGUH, AKU NGENTUK. >

< start="549.415" dur="4.972"> AKU SUKU - Sampeyan ngerti, aku ora ngerti >

< start="552.951" dur="3.737"> Bener ngerti apa sing bakal diomongake >

< start="554.52" dur="2.902"> LAIN LAIN. >

< start="556.822" dur="1.301"> AKU NATE INGKANG TANPA DENGAN >

< start="557.556" dur="2.135"> AKU GUNIT NGALANGKE UNDANG-UNDANG UNGGAL >

< start="558.256" dur="5.072"> LAGI. >

< start="559.825" dur="5.372"> AKU TANPA BISA. >

< start="563.462" dur="4.371"> Yen VIDEO ora ana, aku >

< start="565.33" dur="4.706"> OGO NGAPAK ING OGO TANGGO >

< start="567.967" dur="2.803"> KELUARGA, ING ANYBODY ING AKU >

< start="570.169" dur="1.301"> SUKU DENGAN KANA ING SAK INGGO >

< start="570.903" dur="7.574"> Pikirake ANYBODY ING NGANGGO >

< start="571.604" dur="10.31"> PENTING. >

< start="578.611" dur="6.339"> TAPI TINDAK AKU NGENTOT >

< start="582.047" dur="4.938"> VIDEO INI, TAPI LENGKAP MUNGKIN ING ING ING >

< start="585.084" dur="7.407"> PUNGKASAN. >

< start="587.119" dur="7.874"> >> Lan Kita Saiki MANGGO IN LEE >

< start="592.625" dur="3.636"> MERRETT Sapa sing nolak AUBREYS >

< start="595.127" dur="2.503"> Wong tuwa UNTUK KANGGO ING JENIS. >

< start="596.395" dur="1.502"> KANGGO SAIKI SUKU UNGGULIS KANGGO AS, >

< start="597.763" dur="1.034"> LEE. >

< start="598.03" dur="3.536"> >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >

< start="598.931" dur="5.538"> >> Pungkasan, ING ING NGANGGANG >

< start="601.7" dur="3.77"> KANGGO LAN KABUPATEN AHMAUD >

< start="604.603" dur="2.503"> ING PUSHING FOR. >

< start="605.604" dur="1.836"> KANGGO TINDAKAN KANGGO >

< start="607.239" dur="2.202"> APA? >

< start="607.573" dur="3.303"> >> ING KELUARGA DITANGGUH. >

< start="609.575" dur="2.368"> WANDA, AKU CUTI UNTUK NUKAN lan SHE >

< start="611.009" dur="3.571"> NGANGGO INGKE ING ING NGANGGO >

< start="612.077" dur="4.872"> SAIKI, TAPI KITA KITA NGADI >

< start="614.713" dur="4.504"> SAIKI NAMPANG. >

< start="617.082" dur="4.571"> Lan SO INGIN ING INI KANGGO. >

< start="619.351" dur="4.405"> KITA KITA AKU TAK SUKU JATI. >

< start="621.786" dur="3.471"> KITA KANGGO NENG NENG PARA SES >

< start="623.889" dur="4.705"> Konsep Kanggo MURDER HER SON lan >

< start="625.391" dur="3.603"> PELUANG NANGGAL NANGGAL BASA A >

< start="628.727" dur="1.368"> PROSESUSI. >

< start="629.128" dur="1.768"> >> BRIAN SAID Dheweke ora >

< start="630.228" dur="2.27"> PANJENENGAN ING KILUKAN lan >

< start="631.029" dur="2.737"> Saiki, IN FAKTOR, DENGAN NIMBUT >

< start="632.631" dur="1.535"> SUKU ING AKU BISA KANGGO NAMPANG >

< start="633.899" dur="3.303"> NENG AKHIR. >

< start="634.299" dur="5.139"> Napa sampeyan ora bisa ndeleng dheweke? >

< start="637.336" dur="3.97"> >> WELL, BRIAN, MR. BRIAN WIS >

< start="639.571" dur="2.036"> Nuwun INGKU SUKU DIDANG ING PELABUR >

< start="641.44" dur="1.301"> Pungkasan. >

< start="641.74" dur="2.736"> ING ING ING KARANGAN >

< start="642.874" dur="2.604"> TAWASAN PELUANG TENAGA KEDAI >

< start="644.609" dur="3.104"> GAMPANG KABUPATEN POLISI, >

< start="645.611" dur="3.57"> Piyambakipun Gunakake CARI KANGGO TO BLOK >

< start="647.847" dur="2.469"> KANGGO AHMAD. >

< start="649.315" dur="6.072"> ING KANG KITA NGADI >

< start="650.449" dur="5.672"> MANGSAU AHMAD KANGGO NABI >

< start="655.521" dur="3.503"> KRIMINAL AS DIKENE DENGAN VICTIM. >

< start="656.255" dur="4.737"> ITU ING POPULAR PADA MASA. >

< start="659.158" dur="2.168"> HARI INGGU MANAJAWA AHMAD WIS A >

< start="661.126" dur="1.502"> VICTIM. >

< start="661.459" dur="2.436"> Wong KANGGO KANGGO, TAPI >

< start="662.761" dur="3.837"> KANGGO TINDAK BISA ING ING SAIKI. >

< start="664.029" dur="3.938"> KANGGO NUNG NUNGGUH DENGI, APO NALIA >

< start="666.731" dur="2.27"> LUKISAN UNTUK NGANGGO AHMAD >

< start="668.1" dur="2.936"> PENTING ing TEMPAT GAMPANG LAN >

< start="669.134" dur="3.07"> Apa sing dikendhaleni dening ROLE HEU >

< start="671.169" dur="1.869"> Teka ING CAHAYA ING PANALITEN >

< start="672.337" dur="2.102"> UNTUK KANGGO BASA. >

< start="673.172" dur="4.07"> >> Apa Sampeyan mikirake >

< start="674.573" dur="4.638"> SIGNIFIKAN ING SITUS PAKEN ING VIDEO >

< start="677.376" dur="2.903"> KANGGO NUNG TANGGO, IT >

< start="679.345" dur="1.634"> APLIKASI, sadurunge dheweke ngrampungake AT >

< start="680.412" dur="2.436"> THE SCENE? >

< start="681.113" dur="2.97"> ITAU BISAN ING KENE >

< start="682.981" dur="1.836"> SUKSARA WULANGAN lan ING AKU >

< start="684.216" dur="2.469"> SAID, OH, LET ME Miwiti ULANGAN >

< start="684.95" dur="3.97"> ING. >

< start="686.819" dur="4.037"> >> WAYANG sing paling nyata. >

< start="689.054" dur="3.337"> Dheweke bisa ngindhari pacoban >

< start="690.989" dur="3.67"> AHMAD WILNA sadurunge ndeleng >

< start="692.524" dur="4.605"> McMICHAELS DATENG ING KANGGO. >

< start="694.793" dur="3.904"> Dheweke IS BEHIND AHMAD RECORDING. >

< start="697.263" dur="2.368"> AS Yen DIA NGADI SOMETHING WASANA >

< start="698.83" dur="2.336"> TAMBAH KANGGO. >

< start="699.765" dur="3.804"> Aku mikir yen dheweke ngerti yen dheweke >

< start="701.3" dur="3.636"> TENTANG - - AHMAD NUNGGUL TANGGO TO >

< start="703.702" dur="2.603"> NAMPAHKAN KULIT McMICHAEL >

< start="705.07" dur="1.569"> SAPI SUKU APA KANGGO >

< start="706.438" dur="1.935"> NAMPANG. >

< start="706.772" dur="2.436"> >> Lan mung CURIOUS, aku mikir >

< start="708.507" dur="3.737"> LAPORAN PALING APLIKASI ING SUKU >

< start="709.341" dur="4.738"> Yaiku wong liya sing golek panemu >

< start="712.377" dur="4.605"> MENGIKUT VIDEO INI. >

< start="714.213" dur="4.871"> ING NGANGGO ANYE - KANGGO INGGRIS >

< start="717.115" dur="4.004"> OF ANY ING KANGGO - PENTING VIDEO >

< start="719.217" dur="4.305"> TANPA ING ING TANGAN ING INI >

< start="721.252" dur="5.206"> Wong sing NAMPU DENGAN LASA SAIKI >

< start="723.655" dur="6.44"> REPRESENTED McMICHAELS? >

< start="726.592" dur="5.105"> >> PENTING PENTING. >

< start="730.229" dur="2.368"> RODDIE, ING KURSUS, TOOK >

< start="731.83" dur="3.971"> VIDEO PIRANG. >

< start="732.731" dur="3.337"> ING KANGGO RENISAN ING KASUT JAWA >

< start="735.935" dur="1.534"> FAR. >

< start="736.202" dur="1.768"> TAPI DIA SORANG DENGAN TANPA DIDENG ING OGO TO >

< start="737.603" dur="3.003"> KELUARGA. >

< start="738.104" dur="4.103"> Dheweke Ora Nate DIPENGKE ING ORA TO >

< start="740.739" dur="3.27"> ANYBODY ING KABEH PUBLIC. >

< start="742.34" dur="3.838"> ITU LAWAN UNDANG-UNDANG kanggo >

< start="744.142" dur="3.271"> McMICHAELS sing Wigati banget >

< start="746.311" dur="2.903"> Tampilake IT lan kasebut >

< start="747.546" dur="2.603"> KANGGO PUBLIK KABEH SAIKI SAIKI. >

< start="749.348" dur="2.369"> >> Sampeyan IS ING ING SENTUH >

< start="750.282" dur="3.037"> NGANGGANG TRIAL FAIR? >

< start="751.851" dur="3.069"> >> Kita KANGGO, lan Bakal Waca >

< start="753.452" dur="2.335"> PUSHING UNTUK KESELAMATAN kanggo nambani >

< start="755.054" dur="6.706"> KAWASAN ULU. >

< start="755.921" dur="7.107"> Akeh wong-wong mau wis GAMPANG. >

< start="761.894" dur="2.302"> JOYETTE HOLMES, PUTRA >

< start="763.161" dur="2.936"> GETARAN TANGGAP, TAPI TANGGAP >

< start="764.329" dur="3.437"> KAMI KITA NGAKO ING GRATIS SAIKI >

< start="766.231" dur="1.836"> KANGGO WULANGAN NULIS >

< start="767.9" dur="1.601"> KAS. >

< start="768.2" dur="2.302"> NEXT UP, ING KURSUS, IS ING >

< start="769.634" dur="2.536"> SOALAN JURISDICTION. >

< start="770.635" dur="2.27"> ING KANGGO BASA JAWA ING KAS >

< start="772.304" dur="3.169"> Lan KAMI KANGGO ING ING KABUPANAN TO >

< start="773.038" dur="6.072"> KANGGO ING NGANGGANG. >

< start="775.607" dur="4.404"> >> LEE MERIT, MANGSA ING KENE >

< start="779.244" dur="1.268"> WASA LAN INPUT. >

< start="780.145" dur="0.934"> KITA LAMPIRANI IT. >

< start="780.645" dur="2.303"> >> SALAMO. >

< start="781.213" dur="2.702"> >> Lan SAIKI UNGGUH >

< start="783.081" dur="2.97"> TERROR ATTACK IN TEXAS. >

< start="784.049" dur="4.037"> ING SHOOTING ING GATE ING >

< start="786.184" dur="3.003"> TAMPILAN NAVAL AIR DI CORPUS >

< start="788.22" dur="3.037"> KRISTI, GUNMAN KANGGO KANGGO >

< start="789.321" dur="4.204"> IN A Pungkasane WULANG A >

< start="791.39" dur="2.702"> SAILOR YO DIJAMATKE OLEH >

< start="793.659" dur="1.268"> BESTET-PROOF VEST. >

< start="794.226" dur="2.102"> AUTHORITIES SAIKI >

< start="795.06" dur="3.27"> MENGANGKUTKAN INGKANG PENTING >

< start="796.462" dur="2.935"> Nampilake ING wulan Pungkasan wektu >

< start="798.463" dur="2.402"> JABATAN JABAYAN DIBENCANG ING ING ING AKSIR >

< start="799.531" dur="3.07"> TAHUN YANG GOLONG DENGAN ING >

< start="800.999" dur="3.804"> NEGARA NAVAL AIR ING PENSACOLA >

< start="802.734" dur="3.137"> ING NGEWIH INGGRIS KE AL QAEDA. >

< start="804.937" dur="1.668"> JAWA TAMASAN ABC >

< start="806.004" dur="2.903"> CORRESPONDENT PIERRE THOMAS DITUTU >

< start="806.739" dur="3.436"> ING TERBARNA. >

< start="809.041" dur="3.102"> >> Wartawan: ING NGANGGO >

< start="810.308" dur="3.037"> TAMPILAN NAVAL DI CORPUS CHRISTI, >

< start="812.277" dur="2.569"> TEXAS, UNDER ATTACK. >

< start="813.479" dur="5.539"> >> ATTENTION ALL UNITS, AKU Dhewe >

< start="814.979" dur="6.574"> TINDAKAN AKTIVITI ING BES. >

< start="819.151" dur="4.905"> >> Wartawan: APPROXIMATELI 6:15 >

< start="821.686" dur="3.103"> AM LOCAL TIME, AN ARMED >

< start="824.189" dur="1.468"> SPEEDS SUSPEK IN BES. >

< start="824.923" dur="1.401"> AUTHORITIES NGANJAWA ING INI >

< start="825.79" dur="2.837"> VIDEO DENGAN APA SATU DENGAN MANUSS >

< start="826.458" dur="4.638"> GUNFIRE. >

< start="828.761" dur="3.469"> Dheweke njaluk metu saka karcis, >

< start="831.229" dur="2.002"> GAMPANG PARI KANGGO TANGAN >

< start="832.364" dur="2.67"> GUN, LAN KANGGO. >

< start="833.365" dur="3.47"> HITTING SAIKI SAILOR ING SUKU >

< start="835.167" dur="4.237"> Sapa sing BARELY ESCAPES SERIOUS >

< start="836.968" dur="3.57"> INJURY MENGGUNAKAN KANGGO BASA A >

< start="839.538" dur="1.701"> BESTET-PROOF VEST. >

< start="840.672" dur="2.069"> RESEP KURSUS KABUPATEN LAIN >

< start="841.372" dur="3.27"> DENGAN GUNFIRE KABUPATEN SENDIRI. >

< start="842.875" dur="2.535"> Dheweke SAIKI lan DIES KANGGO. >

< start="844.776" dur="2.87"> FBI TINDAK YANG DIPANGGAL >

< start="845.543" dur="4.939"> SHOOTER. >

< start="847.78" dur="5.271"> >> Kita Nuli DITENGKE >

< start="850.615" dur="4.572"> MENGGUNJUKKI ING SUKU ING INI >

< start="853.185" dur="3.002"> TAMPAHAN ING CORPUS KRISTI IS >

< start="855.32" dur="1.902"> TERRORISMAT DIRI. >

< start="856.321" dur="2.102"> >> Wartawan: CONCERN TONIGHT HE >

< start="857.355" dur="2.87"> MUNGSAAK ING AKU TINDAK. >

< start="858.557" dur="2.068"> PANJENENGAN UNTUK UNTUK-APA ANTARI >

< start="860.358" dur="3.004"> INDIVIDU. >

< start="860.759" dur="3.237"> >> KAMI NUNG ING POTENSI >

< start="863.495" dur="1.135"> PERSON KAEDAH KEDUA >

< start="864.129" dur="2.869"> INTERES ING LARGE IN THE >

< start="864.763" dur="4.604"> KOMUNITAS. >

< start="867.132" dur="4.137"> >> GAMBAR PIERRE THOMAS. >

< start="869.501" dur="3.303"> GAMBAR, Cara Ngerteni AUTHORITIES >

< start="871.402" dur="1.769"> MERANGKA KANGGO MUNGKU >

< start="872.938" dur="1.267"> TERRORISMO? >

< start="873.305" dur="2.435"> >> Wartawan: WELL, dheweke ora duwe >

< start="874.339" dur="1.735"> DITAWANG US ANY SPESIFIKAL YET, >

< start="875.874" dur="1.335"> LUTIRAN. >

< start="876.207" dur="2.203"> DENGAN SAIKI INGGRIS ING AKSIK bakal >

< start="877.342" dur="2.403"> WULANGAN PAKSA BAKAL. >

< start="878.544" dur="2.402"> Dheweke bakal ngerti sapa wong liya >

< start="879.878" dur="2.803"> Wis DITENGKEKAN DENGAN DENGAN. >

< start="881.08" dur="1.902"> Wong-wong iku bakal dicritakake ing dheweke >

< start="882.815" dur="1.968"> TELAH. >

< start="883.115" dur="3.337"> LAIN LAIN-LAIN NGANGGO INGKE >

< start="884.916" dur="3.003"> KANGGO NATE ING ING AKU KANGGO >

< start="886.585" dur="3.737"> GALAKNA AKTIVITI INGKAP. >

< start="888.053" dur="4.071"> >> Lan Apa sing paling SAIKI ING ING SAIKI >

< start="890.456" dur="2.035"> ING POTENSI KANGGO PONDOK ING >

< start="892.257" dur="2.202"> KEPINCUT? >

< start="892.624" dur="3.603"> >> Saiki, Kita ngerti yen dheweke >

< start="894.592" dur="1.969"> LAMPIRAN APA PADIK INI >

< start="896.361" dur="0.934"> PERSON. >

< start="896.694" dur="3.004"> Yaiku tembung sing mbrayoga >

< start="897.428" dur="3.237"> DITAWANG NUKU ING ING PENTING. >

< start="899.832" dur="3.603"> KAYU KANGGO ING TEXAS. >

< start="900.799" dur="4.871"> KANGGO ING SITUASI SANGGU BASA. >

< start="903.569" dur="6.105"> SOMETIMES YOU'LL duwe wong >

< start="905.804" dur="4.237"> DITUTUP AS POTENSI >

< start="909.808" dur="1.902"> SUSPEK. >

< start="910.175" dur="3.103"> Kita bakal ora bisa nyuda, >

< start="911.844" dur="2.635"> TEMA ING AKU TINDAK AKTIVITI A >

< start="913.411" dur="1.402"> PERSON TONIGHT ING ING INI KAREN >

< start="914.612" dur="2.403"> MESTHI. >

< start="914.946" dur="3.47"> >> GAMBAR PIERRE THOMAS >

< start="917.148" dur="2.136"> US Saka WASHINGTON, DC >

< start="918.55" dur="2.169"> KANGGO, PIERRE. >

< start="919.418" dur="2.368"> >>> NEXT ING KADATAN KRISIS ING >

< start="920.852" dur="3.47"> KANGGO KAMU. >

< start="921.92" dur="4.472"> MEXICO SAIKI NAIKI ITS >

< start="924.455" dur="2.437"> HARI ING TUNGGUL BASA ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING INI >

< start="926.525" dur="12.112"> LAMPIRAN COVID-19. >

< start="927.026" dur="12.578"> Luwih akeh wong liya MELAYANG. >

< start="938.77" dur="3.771"> >> Wartawan: Saben WULANGAN IS >

< start="939.738" dur="4.838"> TAKEN kanggo nglindhungi AS sing Urip >

< start="942.674" dur="2.236"> RITES ING SAIKI DITANGGO ING SUKU >

< start="944.709" dur="2.069"> KERANGAN >

< start="945.043" dur="5.539"> KANGGO BADAN ING SANGGO. >

< start="946.912" dur="5.572"> Saben Wulan ING PITE >

< start="950.716" dur="2.835"> Wong-wong mau Gampang Nggunakake BUKU LIMA LIMA >

< start="952.617" dur="2.436"> RAKYA HARI. >

< start="953.685" dur="3.27"> SAIKI KANGGO KANGGO, 24 >

< start="955.186" dur="4.238"> GAMUNG HARI ING, ING LEBIH 25 BADAN. >

< start="957.089" dur="4.971"> ING ING JAWA INGGAN TERBARU-19 >

< start="959.558" dur="5.806"> VICTIM TO ENTERED. >

< start="962.194" dur="6.706"> RODRIGO KANGGO NENG NENG TENGOK >

< start="965.497" dur="4.204"> Babagan menyang KREMATORIUM DENGAN >

< start="969.033" dur="3.505"> KANGGO UNGGUL. >

< start="969.835" dur="3.336"> Wong-wong mau Gunakake menyang BODY BURY, SAIKI >

< start="972.671" dur="1.401"> Wong-wong padha DIDANG. >

< start="973.305" dur="1.668"> >> Penerjemah: MUNGKU GUNUNG >

< start="974.205" dur="3.27"> Mengkono SITUASI sing beda, >

< start="975.107" dur="3.636"> TAPI RAWAN KANGGO Nindakake ING Proyek. >

< start="977.609" dur="2.903"> KANGGO NULIS NUK NUK. >

< start="978.877" dur="1.902"> OGO Buwang Yen Sampeyan Ora Bakal Wono >

< start="980.646" dur="1.467"> TO. >

< start="980.913" dur="2.269"> KANGGO SAIKI WARNA DARI PEDANG. >

< start="982.247" dur="1.669"> KANG KENE TIDAK DENGAN SUKAN KAMI >

< start="983.315" dur="3.436"> KELUARGA lan ING AKU SUKU >

< start="984.049" dur="3.737"> THANG. >

< start="986.885" dur="2.636"> >> Wartawan: AS COVID-19 BARRELS >

< start="987.919" dur="2.903"> KAWASAN IKI LATIN AMERIKA, >

< start="989.654" dur="3.404"> MEXICO TAMPIL ING ING >

< start="990.955" dur="3.771"> FOREFRONT ING BATAL LOS >

< start="993.192" dur="4.137"> UNTIL ING AKU VACCINE. >

< start="994.86" dur="3.203"> MEXICO NATE JAWA SUKUR >

< start="997.462" dur="3.003"> HARI ING JAMINAN. >

< start="998.197" dur="2.602"> Luwih saka 6000 KATENAN dilaporake >

< start="1000.599" dur="2.402"> Wengi. >

< start="1000.932" dur="4.338"> Lan BADAN ING NGANGGO UP. >

< start="1003.135" dur="3.336"> INVESTIGASI DAMNING BY AN >

< start="1005.404" dur="2.736"> KUMPULAN ANTISORRUPTION KINI DENGAN KLASIK >

< start="1006.605" dur="3.57"> TANPA KANGSA DINA TOLL ING >

< start="1008.273" dur="3.804"> KANGGO MODAL SAIKI PERHAPS TIGA >

< start="1010.308" dur="2.136"> KANGGO BISA TENAGA ING PANGGUNG >

< start="1012.211" dur="1.501"> DITUKAR. >

< start="1012.578" dur="2.602"> TAPI INSAN MEXICO, Sampeyan >

< start="1013.845" dur="2.069"> Ojo golek INGKE ING SAIKI >

< start="1015.313" dur="3.337"> Deleng TOLL ING DEVASTATING ING >

< start="1016.047" dur="4.905"> VIRUS. >

< start="1018.784" dur="5.671"> KOMUNITAN SUKU NGGOK ING INS >

< start="1021.086" dur="4.871"> OVERDRIVE, lan sawetara KREMAT 0, >

< start="1024.589" dur="2.269"> RIUM KANGGO NUNGGAM 24 JAWA WULAN >

< start="1026.091" dur="3.203"> HARI ING WULANG. >

< start="1026.992" dur="2.603"> KAMI ING ING TANGGAL DI MEKEKI >

< start="1029.428" dur="0.901"> KOTA. >

< start="1029.728" dur="3.069"> >>> KANGGO ING PROSEDUR >

< start="1030.462" dur="4.938"> SAIKI MENGIKUT SAIKI. >

< start="1032.931" dur="6.14"> Lan MET ING Loro LAKON Nindakake ING >

< start="1035.533" dur="5.573"> GRIMMEST ING Proyek ING ING HARDEST >

< start="1039.204" dur="3.136"> ING JAWA. >

< start="1041.24" dur="2.335"> SATU VICTIM, POTONGAN KOKUS >

< start="1042.473" dur="2.871"> Wong-wong padha Urip. >

< start="1043.709" dur="2.302"> KANGGO LENGKAP MANXIKAN, DENGAN ING >

< start="1045.477" dur="5.505"> EKONOMI JADI BAD, INGKANG TINDAK >

< start="1046.144" dur="5.672"> AFFORD ora bisa digunakake. >

< start="1051.116" dur="2.002"> >> Penerjemah: ING KASAHA INI >

< start="1051.949" dur="2.07"> IS PADAN RISIKO SANG UNTUK KAMI >

< start="1053.251" dur="2.002"> KESIHATAN lan KESIHATAN KAMI >

< start="1054.152" dur="2.503"> Kulawarga KANGGO ING VIRUS, >

< start="1055.387" dur="2.736"> KITA NGENTAK Yen ora ana sawijining dina >

< start="1056.788" dur="1.602"> DAPAT ITU LAN APO NUNGGUH >

< start="1058.257" dur="1.2"> US. >

< start="1058.524" dur="3.202"> >> Wartawan: Lan nalika jamane >

< start="1059.591" dur="4.271"> TOLL LAMPIRAN UNTUK RISE DI MEXICO >

< start="1061.86" dur="4.004"> KOTA, ING ING NGENTAK LITTLE A >

< start="1063.995" dur="2.77"> CAMPURAN TAMPILAN. >

< start="1065.997" dur="4.004"> ING ITU MAYOR MENYANGGALKE >

< start="1066.898" dur="3.537"> Bisnis bakal dibukak maneh >

< start="1070.134" dur="1.836"> JUNE 1st. >

< start="1070.569" dur="2.836"> >> Penerjemah: ANYWAY, SOONER UTAWA >

< start="1072.104" dur="2.135"> LATER ING ING ING SEMUA KANGGO DAPAT >

< start="1073.538" dur="2.569"> INFigned BY CORONAVIRUS. >

< start="1074.373" dur="2.769"> KITA SEMUA NANGGULU NUNGGUL NORMAL. >

< start="1076.241" dur="2.001"> >> Wartawan: DOKTOR ana ing kene >

< start="1077.275" dur="1.601"> SAIKI DENGI JANGAN JANGAN NGORANG >

< start="1078.376" dur="3.27"> THE VIRUS, TAPI KANGGO >

< start="1079.01" dur="5.305"> SKEPTICISM. >

< start="1081.78" dur="2.869"> DR. JUAN JOSE IS KOMUNITAS >

< start="1084.449" dur="1.501"> DOKTOR. >

< start="1084.782" dur="3.17"> PATIENTE ING ING SINI, DIA SAPAT, lan >

< start="1086.084" dur="2.235"> AKU NATE ING, NANGGUH >

< start="1088.086" dur="0.934"> COVID. >

< start="1088.453" dur="1.268"> Wong-wong padha ngomong, Ora. >

< start="1089.153" dur="2.403"> ING GADHAN NEGARA GAMPANG >

< start="1089.854" dur="4.405"> YANG UP. >

< start="1091.69" dur="4.17"> ITU KANG INGGIH NGANGGEP >

< start="1094.392" dur="2.804"> Wong-wong MANGSA ING VIRUS >

< start="1095.994" dur="1.535"> LAYAN KENYATA NATE DENGU NAMPAK >

< start="1097.329" dur="2.168"> KENUT. >

< start="1097.663" dur="3.035"> MEXICO DUMADANG TANPA DIRI >

< start="1099.631" dur="2.936"> FEW. >

< start="1100.832" dur="3.47"> APPROXIMATELY 150.000 UNTUK A >

< start="1102.7" dur="4.205"> NATION OF 125 JUTA. >

< start="1104.436" dur="7.774"> Lan ing AS / MEXICO BORDER, >

< start="1107.038" dur="5.506"> KONEKSI Anyar sing VIRUS - >

< start="1112.343" dur="0.935"> TIJUANA. >

< start="1112.677" dur="1.668"> >> ING NGENTAK KANGGO. >

< start="1113.412" dur="1.601"> Wong-wong padha ora apa-apa. >

< start="1114.479" dur="1.969"> >> Wartawan: DESPITE AN >

< start="1115.146" dur="5.472"> AGREEMENT ANTARA AS lan >

< start="1116.581" dur="6.54"> MEXICO ING MARI TO LIMIT TRAFFIC >

< start="1120.752" dur="3.103"> ANTARA Loro DUNIA, >

< start="1123.255" dur="5.538"> PENTING KABUPATAN Wong KONTIK >

< start="1123.989" dur="5.572"> KROSS ING BORDER. >

< start="1128.927" dur="2.269"> >> Penerjemah: Ya pancen BISAN >

< start="1129.694" dur="1.836"> TRAFFIK DI KROSSING NGANGGO >

< start="1131.33" dur="1.233"> SAIKI. >

< start="1131.663" dur="2.969"> KITA KANGGO MANGSA ANA >

< start="1132.697" dur="2.236"> TANGGAP WANGGO KANGGO ING KOUPLE >

< start="1134.766" dur="1.635"> MINGGU. >

< start="1135.066" dur="3.337"> >> Wartawan: LIKE ELSEWHERE, >

< start="1136.534" dur="2.636"> COVID-19 NUNGGAL JADI A >

< start="1138.536" dur="1.668"> Nyuda efek ing >

< start="1139.304" dur="2.569"> PALING VULNERABLE. >

< start="1140.338" dur="2.836"> Wong-wong sing Pakaryan ING EMERGENCI INI >

< start="1142.007" dur="5.471"> PUSAT OPERASI Ngomong KRISIS >

< start="1143.308" dur="4.971"> Ora NUTUT TUTUP MUNGSA BASA. >

< start="1147.612" dur="2.035"> >> Penerjemah: Lan Saiki kita uga >

< start="1148.413" dur="2.302"> KANGGO TANGGAL SANGGUH. >

< start="1149.781" dur="1.568"> KANGGO INGKANG ING KANGGO >

< start="1150.849" dur="1.268"> TINDAK INI. >

< start="1151.483" dur="2.602"> TAPI GAMPANG PANDEMIK, IT >

< start="1152.25" dur="4.405"> Ora tekan akhir. >

< start="1154.219" dur="3.903"> Ora NATE MINGGU, ora BULAN WULANG, >

< start="1156.788" dur="2.569"> NGENTANG TANPA JAWA INI. >

< start="1158.256" dur="3.404"> >> Wartawan: AS NEGARA >

< start="1159.49" dur="4.371"> CUKAI UNTUK KABUPATAN, RODRIGO >

< start="1161.793" dur="2.969"> NAWI INI NU WULANG, ING BADAN ING A >

< start="1163.995" dur="1.468"> MASA. >

< start="1164.896" dur="2.869"> KANGGO TARI ING SUKU >

< start="1165.596" dur="4.005"> GAMPANG TENAGA KANGGO NAK KELUARGA. >

< start="1167.899" dur="2.769"> >> SO MANY IS NGGENEH >

< start="1169.734" dur="2.436"> HARI. >

< start="1170.802" dur="2.369"> IAN PANNELL KANGGO AS SAIKI LIVE IN >

< start="1172.304" dur="2.902"> KOTA MEXICO. >

< start="1173.305" dur="2.936"> IAN, KITA KITA NGANGGO VIRUS INI >

< start="1175.34" dur="2.102"> LATIHAN Saka NATION TO NATION. >

< start="1176.375" dur="4.036"> DATENG US KENE SITUASI IN >

< start="1177.575" dur="3.771"> MEXICO ADALAH SAKITU. >

< start="1180.545" dur="2.703"> >> Wartawan: YEAH, ING KARANGAN. >

< start="1181.48" dur="3.003"> Aku MEAN, MENCARI, ING REAL >

< start="1183.381" dur="1.935"> SENYANA YANG NGGO WANG US >

< start="1184.616" dur="4.838"> Pungkasane dipredhisi >

< start="1185.45" dur="5.706"> Lan Kita bakal KANGGO ING KENE >

< start="1189.587" dur="2.67"> Cahya kanggo nggegirisi lan akèh wong >

< start="1191.289" dur="3.204"> Wong kanggo REPATRIATE. >

< start="1192.391" dur="4.604"> KANGGO NOAH KANGGO BORDER >

< start="1194.626" dur="2.703"> ANTARA AS lan MEXICO >

< start="1197.129" dur="1.801"> DITUTUP. >

< start="1197.462" dur="1.869"> TRAFFIK ING ING DITUTUP ING KOTA >

< start="1199.064" dur="1.001"> KARANGAN. >

< start="1199.464" dur="2.369"> Yaiku Bilangan KESELANGAN >

< start="1200.198" dur="2.902"> AS KAMI ING WISAN. >

< start="1201.967" dur="2.636"> SATU TANGGO TRUCK YANG APLIKASI >

< start="1203.234" dur="3.404"> ING INFI KASAHA ING ING INI >

< start="1204.736" dur="2.236"> ING TANPA SEMEN NUNG DIPIKTORKAN >

< start="1206.772" dur="1.134"> AMERICA. >

< start="1207.105" dur="2.069"> ING TRUCU ING NGENTANG GAMPANG >

< start="1208.04" dur="3.203"> DUMATAKAN TINDAK BUKU. >

< start="1209.307" dur="2.97"> Lan SURELY Ora ACCIDENT, WE'RE >

< start="1211.376" dur="2.135"> SAIKI Spesialisasi. >

< start="1212.411" dur="2.969"> ING TANPA LENGKAP AMERIKA >

< start="1213.644" dur="4.339"> TEMPOH MEXIKAN WANGI JAWA. >

< start="1215.514" dur="4.403"> KANGSA ING KANGGO. >

< start="1218.116" dur="4.404"> UNICEF ING JAWA, ING IS UNIK >

< start="1220.051" dur="4.204"> ANAK ANAK SUKU AS MANY >

< start="1222.654" dur="2.402"> AS PENTING UNIKCANGGIH >

< start="1224.388" dur="2.436"> ANAK-ANAK MELAYUN LUKU >

< start="1225.189" dur="1.969"> BACK menyang MEXICO lan CENTRAL >

< start="1226.958" dur="3.837"> AMERICA. >

< start="1227.291" dur="4.171"> LAMPIRAN, ING ING SADANGAN >

< start="1230.929" dur="2.002"> PANDEMIK, NATE wong >

< start="1231.596" dur="4.838"> TRA ACARA ACROSS BORDER CLEARLY >

< start="1233.064" dur="4.805"> NAMBAH RISIKO ING >

< start="1238.002" dur="1.335"> Mantep SP SPESING. >

< start="1238.503" dur="3.036"> KITA KANGGO ING MINGGU, >

< start="1239.47" dur="3.537"> Miwiti NIKE RAWATAN >

< start="1241.672" dur="2.837"> Sapa sing ENTERED AMERIKA GOLONGAN, >

< start="1243.14" dur="2.904"> POKOK TEMA KANGGO INGKU MAXIKO. >

< start="1244.643" dur="1.868"> KATAKSANAN ING NGE ING NGANGGO >

< start="1246.177" dur="1.602"> LATIHAN LATIHAN. >

< start="1246.645" dur="2.568"> Sampeyan Sampeyan TALKING EARLIER ABOUT >

< start="1247.912" dur="2.469"> ING KETUGA WINDUNG KEDUA. >

< start="1249.347" dur="2.436"> WELL, ING INI NGANGGO >

< start="1250.515" dur="2.302"> NUNG KENE SUKURAN ING Wong >

< start="1251.916" dur="2.904"> MANGGO BUKU LAN KANGGO. >

< start="1252.951" dur="3.803"> Yaiku BANYAK KONSEP KATENANAN >

< start="1254.953" dur="2.936"> ING AS KAMI KANGGO ING SUKU >

< start="1256.888" dur="2.536"> DUNIA, Piye sampeyan Tresna lan entuk >

< start="1258.022" dur="2.803"> BANYAK KABUPATEN NORMALITI >

< start="1259.557" dur="3.737"> TANPA KANGGO ING RISIKO. >

< start="1260.959" dur="4.104"> >> KAYAN, KOMUNITAS INDUNGGO. >

< start="1263.428" dur="2.736"> ING WANG KANGGO BASA NATA. >

< start="1265.197" dur="1.701"> IAN PANEL, INGKANG INGGO BASA >

< start="1266.297" dur="2.069"> SULIT LIVE. >

< start="1267.032" dur="3.203"> >>> KAMI ING NEGARA RANGSA >

< start="1268.499" dur="3.404"> ING DUNIA, TAPI ING KAMU >

< start="1270.368" dur="1.835"> KANGGO MODAL SAIKI KANGGO ULANGAN >

< start="1272.036" dur="1.202"> IKU. >

< start="1272.337" dur="4.437"> Yaiku GESANG HEBAT, lan Ora BISA >

< start="1273.372" dur="4.77"> JAWA POLITIK KANGGO ING >

< start="1276.908" dur="3.67"> SO OFTEN BANDIED TENTANG. >

< start="1278.276" dur="5.639"> ING KANGGO NENG INGKU BASA-BISA >

< start="1280.711" dur="3.605"> KES PELIKSANAN, TENAGA KANGGO NU TENGAH >

< start="1284.049" dur="3.536"> CATETAN. >

< start="1284.449" dur="4.638"> ING KENAIKI POVERTY, >

< start="1287.718" dur="2.536"> COVID-19 SEEMI KANGGO UPE. >

< start="1289.221" dur="1.868"> RACHEL SCOTT Duwe LAKI. >

< start="1290.388" dur="2.669"> >> Wartawan: ING PENTING >

< start="1291.222" dur="3.07"> MODAL NATIONAL, >

< start="1293.19" dur="2.604"> WASHINGTON, DC PALING PALING >

< start="1294.425" dur="2.103"> PANJENENGAN VILNERABLE SUKU >

< start="1295.927" dur="3.103"> ING NGOMONG LONG ING TANPA ING >

< start="1296.661" dur="4.838"> CORONAVIRUS HIT. >

< start="1299.164" dur="4.204"> >> Kita KANGGO TALE DUA KES. >

< start="1301.633" dur="4.505"> INGGRIS ING WASHINGTON. >

< start="1303.502" dur="3.703"> Yaiku KOLEKSI PALING LENGKAP UTAWA >

< start="1306.271" dur="3.803"> Pungkasan LAMPIRAN, NGUTUS ING >

< start="1307.338" dur="4.738"> ORIENTATION Sampeyan. >

< start="1310.208" dur="3.67"> >> Wartawan: LAN KAWASAN AFFLUENT >

< start="1312.209" dur="4.872"> NUNG KENE MANY ING NEGARA N >

< start="1314.011" dur="3.771"> DAFTAR POLISI lan DESI LIMA, >

< start="1317.215" dur="1.735"> Yaiku STOR GROSIS, TOP >

< start="1317.915" dur="1.802"> DOKTOR PERUBATAN LAN PENTADBANGAN >

< start="1319.083" dur="2.403"> SITES TELPAT KENE. >

< start="1319.851" dur="3.236"> TAPI ING PUTRA WANGSA, ING >

< start="1321.619" dur="2.736"> PEMBANGUNAN KANGGO. >

< start="1323.221" dur="2.936"> >> KAMI ING JAMINAN 7 GUNTUNG DARI >

< start="1324.489" dur="3.57"> RUMAH PUTIH. >

< start="1326.29" dur="2.837"> ONO KANGGO KRITAS ANACOSIA >

< start="1328.193" dur="2.135"> RIVER, ING SOSIEKONOMIK >

< start="1329.26" dur="2.402"> KONEKSI GAMBANG kanthi dramatis. >

< start="1330.462" dur="3.269"> Yaiku bagean SEKSYEN POOR >

< start="1331.796" dur="2.669"> DC Kanggo luwih saka 90% BLACK lan >

< start="1333.865" dur="2.869"> Wong-wong padha ngerti ING HARDEST BY >

< start="1334.599" dur="3.336"> COVID-19. >

< start="1336.868" dur="2.802"> >> Wartawan: AFRICAN-AMERIKAN, >

< start="1338.069" dur="4.338"> GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS IN >

< start="1339.804" dur="4.305"> DC, Gawe UP 46% ING >

< start="1342.54" dur="5.205"> POPULASI lan 77% saka Kabeh >

< start="1344.242" dur="5.138"> COVID-19 KABUPATEN ING KABUPATEN. >

< start="1347.879" dur="3.337"> RAKYA UNDER DUMANGGO OLEH >

< start="1349.514" dur="3.103"> PANDEMIK, KANGGO >

< start="1351.349" dur="2.135"> NATE NEGARA TINGGI TINGGI >

< start="1352.751" dur="1.801"> FATALISI. >

< start="1353.618" dur="2.902"> LATINOS PANJENENGAN NEGARA TINGGI >

< start="1354.686" dur="4.004"> INFEKTIF. >

< start="1356.654" dur="3.671"> Sapa sing Urip lan Wong sing Muter Saka >

< start="1358.823" dur="3.07"> COVID-19 ING WASHINGTON BISA >

< start="1360.458" dur="2.702"> DITUSKANKAN ZIP KODE. >

< start="1362.027" dur="3.369"> ING TUTUP ING PANJENGA, RESIDEN >

< start="1363.294" dur="3.337"> KANGGO NAK JAWA TANGGO KANGGO MANGGUT >

< start="1365.53" dur="5.538"> Lan BLACK, lan KANGGO BENGANG TO >

< start="1366.765" dur="5.639"> Duwe AKSARI KE GRATIS GRATIS. >

< start="1371.202" dur="5.772"> ING JAWA TU ING JAMIN NENGGANG >

< start="1372.537" dur="4.804"> MARKET UNTUK Luwih saka 80.000 >

< start="1377.108" dur="3.136"> RESIDENS. >

< start="1377.475" dur="4.471"> IN WARD 7, JAWA INGGAL K ​​loajang. >

< start="1380.378" dur="3.737"> SHOPPING FOR FOOD MASAK INGGALU >

< start="1382.08" dur="3.537"> Dadi EGAL lan TENAGA. >

< start="1384.248" dur="3.938"> LAYAN NGOMUN luwih saka 38 yuta >

< start="1385.75" dur="2.869"> AMERIKA sing wis ditemtokake >

< start="1388.319" dur="1.502"> UNEMPLOYMENT. >

< start="1388.753" dur="2.436"> >> ANTARA AKTIVITI >

< start="1389.954" dur="2.67"> TRANSPORTATION KANGGO KANGGO >

< start="1391.323" dur="4.504"> GAMPANG, ING NGANGGO INGGRIS >

< start="1392.757" dur="4.304"> KANGGO ING INSAN, ING PRETTY >

< start="1395.96" dur="2.135"> PALING HALF ING PENTING HARI KANGGO TO >

< start="1397.194" dur="2.37"> Teka menyang ING GROSIS. >

< start="1398.229" dur="3.837"> >> Wartawan: TAPI GAMPANG GROUP >

< start="1399.697" dur="3.17"> AWAY ING PUTIH MAJORITI lan >

< start="1402.199" dur="2.17"> KENYATAAN WEALTHIER, ING >

< start="1403.001" dur="2.969"> ING JAMINAN NGGOLAH PENTING >

< start="1404.502" dur="1.969"> KANGGO INGGU SAMPURAN INGGO >

< start="1406.104" dur="1.135"> RESIDENS. >

< start="1406.605" dur="3.903"> KUMPULAN GRATIS KANGGO RUMAH >

< start="1407.372" dur="4.904"> KANGGO BUKU APLIKASI GAMPANG. >

< start="1410.642" dur="3.069"> KOMUNITAS POOR lan BLACK PLEAD >

< start="1412.41" dur="2.402"> UNTUK AKSES UNTUK. >

< start="1413.845" dur="1.468"> >> DENGAN NGANGGANG WANGI KANGGO >

< start="1414.945" dur="2.07"> TAMBAHAN. >

< start="1415.446" dur="3.504"> Lan Kita ora bakal ngenteni >

< start="1417.148" dur="2.536"> UNTUK KELOMBONG KANGGO BASA kanggo wong >

< start="1419.084" dur="5.438"> Ngalih menyang KOMUNITI KANGGO >

< start="1419.818" dur="5.872"> KANGGO WONG. >

< start="1424.656" dur="3.002"> >> Wartawan: TAPI HARAPAN LANANG. >

< start="1425.823" dur="4.605"> >> IT NGANGGO ING ANGRY. >

< start="1427.792" dur="4.871"> Lan kita bakal nonton ING NIKET, >

< start="1430.562" dur="4.704"> SEMUA KANGGO BEDHANA, Sampeyan >

< start="1432.797" dur="3.003"> KANGGO, ITU JAWA SUKU-SAIKI >

< start="1435.4" dur="1.835"> US. >

< start="1435.934" dur="2.302"> ING ING KANGGO ING KANGGO. >

< start="1437.369" dur="2.268"> ING KANGGO ING ING ING ING AKU NGENTANG >

< start="1438.369" dur="3.704"> Mbuwang SAIKI KANGGO NATE TUTUP, >

< start="1439.77" dur="3.871"> SAIKI. >

< start="1442.207" dur="3.303"> >> Wartawan: EVATIS BEATRICE >

< start="1443.774" dur="3.337"> Urip ING INI KANGGUR NUNG 50 TAUN LAN SENTIASA >

< start="1445.644" dur="4.471"> SHE Duwe TUKAR LITTLE LITTLE. >

< start="1447.245" dur="3.536"> >> Kita ora duwe INTERNET IN >

< start="1450.248" dur="3.536"> KANGGO INGGRENG. >

< start="1450.915" dur="3.904"> KITA TANPA ING KOMPUTER. >

< start="1453.918" dur="3.003"> Dadi sing INFORMASI INFORMASI >

< start="1454.952" dur="4.072"> IS NANGGO. >

< start="1457.055" dur="4.404"> KANGGO NATE NATE GAMPANG >

< start="1459.157" dur="5.638"> PELUANG sing DIDANG PAKET >

< start="1461.593" dur="3.97"> DC GABUNGAN KANGGO, SEMUA >

< start="1465.696" dur="1.235"> PROGRAM. >

< start="1466.063" dur="1.869"> KANGGO NATE NGANGGO PAKAI BAKAL >

< start="1467.065" dur="2.669"> Ora ana siji sing duwe COMPUTER. >

< start="1468.066" dur="5.305"> >> Wartawan: PUSAT SENIOR HER >

< start="1469.867" dur="6.24"> TANPA SOKONGAN KOMUNITI. >

< start="1473.505" dur="4.07"> >> Aku ora bisa tuku luwih akeh kaya apa >

< start="1476.24" dur="2.537"> AKU KANGGO APIK ING KANGGO? >

< start="1477.709" dur="2.035"> Yen aku CATET THE BUS, padha diganti >

< start="1478.91" dur="2.302"> JADUAL BUS. >

< start="1479.878" dur="1.801"> EYE BISA KANGGO TO PAKET >

< start="1481.345" dur="1.969"> ING BUS. >

< start="1481.812" dur="1.869"> Sampeyan ngerti, lan wong liya >

< start="1483.448" dur="3.136"> KANGGO. >

< start="1483.815" dur="5.305"> Sing ora mbukak kanggo kula. >

< start="1486.718" dur="2.769"> >> OKAY, SEMUA KABEH. >

< start="1489.254" dur="0.601"> KANGGO. >

< start="1489.621" dur="3.069"> KANGGO KANGGO. >

< start="1489.988" dur="3.102"> >> Wartawan: ING LIFELINE IS >

< start="1492.823" dur="2.47"> ANU LAIN. >

< start="1493.224" dur="3.404"> GOLONGAN Goreng TANGGO, MASK GIVEAWAY. >

< start="1495.427" dur="2.735"> ING GRATIS GRATIS GRATIS >

< start="1496.761" dur="4.738"> Ngetokake 1,000 MEALS HARI. >

< start="1498.296" dur="4.537"> ATTORNEY KANGGURU Nindakake ING NGAPAK ING ENAK A >

< start="1501.632" dur="3.237"> MINGGU MANGSA SENIOR PANAS PANAS >

< start="1502.967" dur="3.37"> >> Gampang kanggo entuk >

< start="1505.002" dur="1.802"> Dadi bakal entuk PESIAN FRESH >

< start="1506.471" dur="2.535"> ING BUAH. >

< start="1506.938" dur="3.536"> Kita bakal ngenteni dekorasi kanggo A >

< start="1509.14" dur="2.035"> HOSPITAL, KAWASAN HEALTH, KASAHA TO >

< start="1510.608" dur="2.202"> KAYU SAKITU, PAKAI KANGEN >

< start="1511.308" dur="2.504"> GANDENGAN TANGAN. >

< start="1512.944" dur="4.505"> >> Wartawan: EXPERTS SENT ING >

< start="1513.945" dur="4.771"> TANPA AKSES UNTUK MAKAN KAYU >

< start="1517.582" dur="3.403"> IS KANGGO KANGGO, ING SUMBANGAN >

< start="1518.849" dur="3.437"> KANGGO NUNG WULANG ING UNDANG-UNDANG >

< start="1521.119" dur="3.603"> KESIMPULAN sing nate ngalahake POOR >

< start="1522.419" dur="2.67"> AMERIKA Luwih bisa ngrampungake >

< start="1524.856" dur="2.802"> COVID-19. >

< start="1525.223" dur="4.838"> >> POPULASI KAMI, KITA KENEH TENUNG >

< start="1527.792" dur="5.672"> KAWASAN CO. >

< start="1530.194" dur="4.939"> PROSES DARING Duwur, DIABETES, >

< start="1533.598" dur="4.204"> Sampeyan ngerti, CANCER. >

< start="1535.267" dur="5.438"> ANY TIME Sampeyan Duwe ANY TINDAK >

< start="1537.935" dur="4.472"> KAWASAN KAKIMPULAN sing ADDS ING TO >

< start="1540.839" dur="6.105"> TINGKATAN KANGGO NUNGGUH ING NGANGGO >

< start="1542.54" dur="5.105"> Kasedhiya lan ditampa, SO >

< start="1547.077" dur="2.236"> CO-MORBIDITIES ngunggahake >

< start="1547.778" dur="2.603"> KESANANAN diskusi. >

< start="1549.447" dur="3.204"> >> Wartawan: KARYA KARYA KARYA >

< start="1550.515" dur="3.57"> ING PUSAT PERUBATAN UNIT >

< start="1552.784" dur="3.537"> ONGUNG HOSPITAL ING KANGGUNG 8, SUKU >

< start="1554.219" dur="2.869"> PAKAI SUMBER ING NGANGGO >

< start="1556.454" dur="1.635"> TINDAKAN TAMPILAN KANGGO ING SUKU ING >

< start="1557.222" dur="2.602"> KANGGO. >

< start="1558.223" dur="3.804"> KOTA TANPA DENGAN INGGAL karo >

< start="1559.957" dur="3.303"> PRIVATE SEKTOR UNTUK ATTRACT >

< start="1562.16" dur="3.436"> Bisnis kanggo Warta 7 lan 8. >

< start="1563.394" dur="3.77"> TAPI TAMBAHKE SUKU DENGAN INI >

< start="1565.729" dur="1.902"> KOS RISIKO IN >

< start="1567.298" dur="1.702"> GENTRIFIKASI. >

< start="1567.765" dur="3.271"> TAWASAN UNTUK AKSES NGGALKE >

< start="1569.133" dur="3.804"> MESIN KARET DENGAN MENGURUT >

< start="1571.169" dur="3.003"> NUNG MAYOR MURIEL BOWSER >

< start="1573.07" dur="2.736"> RANCANGAN TANGAN UNTUK DUA PAKET >

< start="1574.305" dur="2.67"> HOSPITALS ING AREA. >

< start="1575.94" dur="1.769"> IS INGKANG BUKU NUNGGAL >

< start="1577.108" dur="3.737"> INFRASTRUCTURE KANGGO NUNGGUH >

< start="1577.842" dur="3.938"> ING TEMPAT TEMPAT UNTUK PANDEMIK? >

< start="1580.979" dur="3.603"> >> WELL, aku mikir, Ya, KAMI >

< start="1581.913" dur="4.705"> Kabeh ngerti yen kita kudu apik >

< start="1584.715" dur="3.737"> Mbangun BLOK KESIHATAN, lan >

< start="1586.751" dur="3.103"> MANGSA KANGGO INTEGRATED >

< start="1588.586" dur="2.135"> SISTEM, Sampeyan ora entuk nganggo >

< start="1589.987" dur="3.504"> NGANGGO PAKAI TENGAH. >

< start="1590.855" dur="4.204"> KANGGO ING DENGAN GULANG LAGU GAYANG LAGU >

< start="1593.624" dur="2.736"> KANGGO BAKAL lan GAMPANG. >

< start="1595.193" dur="3.837"> >> Wartawan: TAPI TANPA HOSPITAL >

< start="1596.494" dur="3.57"> AREN'T NUNGGAL UNTIL 2023. >

< start="1599.164" dur="2.735"> RESIDEN KANGGO KANGGO TO >

< start="1600.197" dur="5.306"> KROSS ANIVOSIA RIVER KANGGO >

< start="1602.032" dur="3.972"> Tes lan TREATMENT MEDIKAL AT >

< start="1605.637" dur="1.467"> CARA UNIVERSITI. >

< start="1606.137" dur="3.771"> >>> KANGGO SUKUR 40% ING SAH >

< start="1607.238" dur="4.104"> Sampeyan Telusuri ing WARD 1 INI >

< start="1610.041" dur="1.868"> NULI SARI INI KANG KAWASAN. >

< start="1611.476" dur="1.535"> >> KANGGO. >

< start="1612.043" dur="2.268"> >> Wartawan: Apa sing dakkandhakake >

< start="1613.144" dur="1.534"> TENTANG PENTING TARI >

< start="1614.445" dur="1.868"> SANGGUH? >

< start="1614.812" dur="3.37"> >> YEAH, ITU SENTIASA NGENTOT. >

< start="1616.447" dur="2.469"> ING SAIKI, SUKU, INGO TINDAK >

< start="1618.315" dur="1.302"> NECESSARILY Duwe Diuji DI SANA >

< start="1619.05" dur="2.202"> Wong-wong padha. >

< start="1619.751" dur="2.436"> TAPI TU ING SAIKI ING ING NGANGGANG >

< start="1621.386" dur="3.603"> TINDAKAN KANGGO NJAWA KESIHATAN >

< start="1622.32" dur="4.304"> BABAT ING KENE ING TANGGO NU DENGLU >

< start="1625.123" dur="2.836"> KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG >

< start="1626.757" dur="3.737"> MELANCANG KENE KABUPATEN KECIPONAN KAMI >

< start="1628.092" dur="4.238"> Wong-wong iku ora bisa duweni. >

< start="1630.628" dur="3.169"> >> Wartawan: Saiki HBCU RECEIVING >

< start="1632.464" dur="2.802"> PRIVATE FUNDING Saka BANK OF >

< start="1633.931" dur="3.037"> AMERIKA, MUNTUK NGADI ORA >

< start="1635.399" dur="4.038"> Tés GRATIS KANGGO ANU LOKAL >

< start="1637.101" dur="3.404"> RESIDENT YANG NGANGGO. >

< start="1639.571" dur="1.534"> >> ITU ING AKU NGUDAH ING KENUA >

< start="1640.638" dur="1.201"> OF Urip. >

< start="1641.239" dur="3.803"> Sampeyan ora bisa njupuk apa sing ora >

< start="1641.973" dur="4.004"> Ngerti sampeyan wis. >

< start="1645.176" dur="2.936"> >> Wartawan: TAPI INI DI ING >

< start="1646.11" dur="3.837"> MODAL NATIONAL, SUKU APA YANG >

< start="1648.246" dur="4.37"> TANPA KANGGO PANDEMIK, >

< start="1650.08" dur="7.241"> TINDAKAN ING NGANGGEP. >

< start="1652.75" dur="5.205"> >> WULU ING WIS SUKU >

< start="1657.454" dur="1.736"> CITISEN KEDAI-KELAS. >

< start="1658.088" dur="2.269"> BANJIN PUTRA ING TANPA LUKU, >

< start="1659.323" dur="2.035"> NATE BULAN. >

< start="1660.491" dur="1.902"> GAMPANG TINDAK DENGAN ING AKU. >

< start="1661.492" dur="2.536"> >> Wartawan: Lan manawa saka >

< start="1662.526" dur="3.671"> TANGAN NEGARA ACROSS TANPA >

< start="1664.161" dur="2.337"> NATE OGI LAWAN UNTUK MEMBANGKE >

< start="1666.331" dur="2.068"> TEMA. >

< start="1666.631" dur="4.137"> >> Dheweke ora arep ndeleng iki >

< start="1668.533" dur="4.371"> AS PELUANG UNTUK GAMPANG >

< start="1670.902" dur="4.771"> KARAL HEALTH, UNTUK MENGIKUT KASIH >

< start="1673.037" dur="4.037"> ACCESS FOOD, KANGGO NGANGGAL PAKAI, TO >

< start="1675.807" dur="3.303"> NGANGGO LAKI Wong Ora Biso LAKU >

< start="1677.208" dur="4.772"> Urip ing POVERTY. >

< start="1679.244" dur="5.738"> ING KANGGO MANGGUN ING AS AN >

< start="1682.113" dur="5.305"> PELUANG kanggo ngomong, OH, WELL, >

< start="1685.115" dur="5.906"> Wong-wong iku padha wae arep mlebu >

< start="1687.551" dur="4.371"> Kudu ING DIE. >

< start="1691.155" dur="3.604"> >> Wartawan: RACHEL SCOTT FOR >

< start="1692.056" dur="4.071"> Kabar ABC LIVE ING WASHINGTON. >

< start="1694.893" dur="2.068"> >> INGKOLEH KAMI UNTUK RACHEL SCOTT >

< start="1696.26" dur="4.204"> UNTUK LAPORAN. >

< start="1697.094" dur="4.238"> Lan NUNG NINI NUKUR, ING >

< start="1700.597" dur="1.036"> TANGGO TANGGO MUNGGUH >

< start="1701.466" dur="2.002"> KARYA. >

< start="1701.766" dur="3.87"> APA YANG DENGAN LED GUNMAN TO >

< start="1703.601" dur="2.802"> WALK-IN PANDANGAN AN ARIZONA MALL lan >

< start="1705.77" dur="2.335"> BUKU BUKA. >

< start="1706.537" dur="2.302"> >>> IS CINA NENGGALAKKE ADVANTAGE OF >

< start="1708.238" dur="2.236"> PANDEMIK? >

< start="1708.973" dur="2.803"> ING WARNA KABUPATEN ING AKU >

< start="1710.608" dur="2.369"> GAMBAR PONTIK ING SEKOLAH ING BAHASA >

< start="1711.91" dur="3.703"> JENIS KANGGO HONG KONG. >

< start="1713.111" dur="5.705"> >>> Lan UP NEXT, KANGGUH PUTRA >

< start="1715.746" dur="3.771"> AKTIVITI lan KABEHAN HUSBAND >

< start="1718.95" dur="1.467"> TEMA PLEA ING INSAN ING NEGARA >

< start="1719.65" dur="1.501"> KOLEKSI ADMISS GRATIS. >

< start="1720.551" dur="2.97"> NGANGGUR ING WANG SUKU DENGAN ING NGENE'LL PLEAD >

< start="1721.285" dur="2.236"> Garansi. >

< start="1830.695" dur="2.669"> sapunika sampeyan manggon ing ngendi sampeyan manggon >

< start="1833.464" dur="2.869"> risiko sampeyan Kobe sembilan puluh krom >

< start="1836.434" dur="4.07"> Warta berita warta ABC nglaporake telung acara niNightline >

< start="1840.605" dur="3.737"> pandemi sawijining bangsa dibagi wengi pungkasan ing ABC >

< start="1850.915" dur="2.77"> >>> PENTING PRESIDEN TRUMP >

< start="1852.416" dur="3.136"> KOH INTORNE PERSONAL MICHAEL >

< start="1853.818" dur="2.135"> IS PADAN RUMAH lan Rampung >

< start="1855.686" dur="1.902"> PRISON. >

< start="1856.087" dur="3.002"> COHEN WIS ING ORA KANGGO >

< start="1857.722" dur="2.536"> KORONAVIRUS MUNGKIN NAMPI >

< start="1859.223" dur="1.702"> ING INFATES ING KEMENANGAN >

< start="1860.391" dur="1.735"> ING IN. >

< start="1861.059" dur="2.835"> INGKANG INGKANG Dheweke >

< start="1862.259" dur="3.738"> SENTENKE ING TIGA TU ING BEHIND >

< start="1864.027" dur="3.038"> WARNA TANPA ACARA LANJUT >

< start="1866.13" dur="2.703"> CAMPAIGN FINANCE VIOLATION >

< start="1867.198" dur="4.171"> NGAPAKAN DARI WANG HUSH >

< start="1868.966" dur="3.703"> PAYANGAN KE DUA WANITA SAIKI >

< start="1871.502" dur="2.702"> Wong-wong mau Nemokake ING PRESIDEN >

< start="1872.803" dur="1.969"> PRIHAT TRUMPU KE 2016 >

< start="1874.338" dur="1.935"> PILIHAN. >

< start="1874.906" dur="5.105"> COHEN NUNGGAL NGANGGO >

< start="1876.407" dur="4.004"> ING SENTENING ING ING ING ING ING >

< start="1880.144" dur="0.968"> KONEKSI. >

< start="1880.545" dur="3.102"> >>> AKTOR LORI LOUGHLIN lan >

< start="1881.246" dur="6.672"> HES FESENS DESIGNER >

< start="1883.78" dur="4.539"> MOSSIMO GIANNULLI AKU KANGGO >

< start="1888.052" dur="1.568"> PRISON. >

< start="1888.453" dur="3.102"> Wong-wong iku Nuli Mlaku PLEA >

< start="1889.754" dur="3.337"> BAHASA ING ING KARANGAN >

< start="1891.688" dur="4.038"> BAYAR BAYAN VARSITI BLUE SCANDAL >

< start="1893.224" dur="2.869"> WANG KANGGO NAKA ING ING ANAK INTO >

< start="1895.86" dur="4.07"> KOLEKSI. >

< start="1896.227" dur="4.838"> ROBERTOR KAMI DENGAN MASIH LAGI >

< start="1900.064" dur="3.404"> KANGGO RESEP. >

< start="1901.199" dur="5.138"> >> Wartawan: PLEA sing ngejut >

< start="1903.601" dur="3.103"> SARI LORI LOUGHLIN lan MOSSIMO >

< start="1906.471" dur="1.535"> GIANNULLI. >

< start="1906.838" dur="3.102"> Wong-wong mau bakal ngladeni rong ewu wulan >

< start="1908.139" dur="4.337"> PRISON UNTUK KOMUNITAS UNTUK KOMUNITIK >

< start="1910.073" dur="3.905"> WIRE LAN MAIL FRAUD, PAY A >

< start="1912.609" dur="2.136"> $ 150,000 DARI lan GAMPUNG 100 JAM >

< start="1914.111" dur="3.337"> SERVICE KOMUNITAS. >

< start="1914.879" dur="5.805"> HERUS HUSBAND KANGGO NGANGGAL LIMA >

< start="1917.581" dur="4.238"> BULANAN ING SANG TARA ING SAKA, BAYAN >

< start="1920.818" dur="1.501"> $ 250,000, lan PERFORM 250 JAM >

< start="1921.953" dur="3.636"> SERVICE. >

< start="1922.453" dur="5.438"> >> ITU AKU NUNGGAL BASA KANGGO >

< start="1925.723" dur="3.403"> Lan DIDENG NUNGGAL ING SAIKI. >

< start="1928.025" dur="2.336"> >> Wartawan: KAMPUNG DIPUNCANG >

< start="1929.259" dur="8.309"> ING NGANGGO DOLLAR JAMINAN HALF >

< start="1930.495" dur="7.74"> KANGGO ING WULANG DUA ING ING INTO >

< start="1937.701" dur="3.404"> USC. >

< start="1938.369" dur="5.672"> FOTOS DIDANGGANG Nggawe ATHLETIK >

< start="1941.239" dur="4.203"> PROFIL UNTUK GIRL NEGARA >

< start="1944.175" dur="3.236"> KOMPETITEN KANGGO ROWED. >

< start="1945.576" dur="4.371"> Wong-wong mau Nampa PAYANGAN INI >

< start="1947.544" dur="3.671"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG >

< start="1950.08" dur="2.87"> PROSEKTOR MISKEL. >

< start="1951.348" dur="2.603"> >> LORI LOUGHLIN lan HUSUSANDER >

< start="1953.084" dur="2.702"> REALISI KANGGO ING NGANGGO >

< start="1954.085" dur="2.635"> KAS sing dibubarake. >

< start="1955.92" dur="3.703"> PROSECUTOR JUGA DIKENE MACIPAT >

< start="1956.854" dur="4.638"> KUNCI KANGGO NGANGGO ING KANGGO >

< start="1959.757" dur="2.002"> HOLES NA ING ING HADN'T >

< start="1961.626" dur="1.434"> ON. >

< start="1961.893" dur="4.303"> Lan aku mikir yen wis rampung >

< start="1963.193" dur="5.306"> GAMPANG PAKSA ING KANGGO. >

< start="1966.33" dur="3.97"> >> Lan Kita Gabung SAIKI BY >

< start="1968.632" dur="2.903"> RANCANGAN DEBRA. >

< start="1970.434" dur="2.436"> DEB, APA KANGGO NUNGGUL DENGAN SAIKI >

< start="1971.668" dur="2.236"> APRIKA NDELENG PRIJE? >

< start="1973.004" dur="2.402"> >> Wartawan: WELL, LINSEY, THEY >

< start="1974.038" dur="2.635"> SUKU BISA NANG KANGGO MACAPAT A >

< start="1975.54" dur="2.268"> JAWA ING KANGGO INGKANG SEMUA DIKANGGUT. >

< start="1976.807" dur="2.169"> TEMA ING AKU ING AKHIRI NGANGGO >

< start="1977.941" dur="2.97"> APPEAR SEBELUM TUJUAN JUDGE >

< start="1979.109" dur="2.236"> KONSEP VIDEO VIA DESA KANGGO >

< start="1981.045" dur="3.07"> PANDEMIK. >

< start="1981.479" dur="4.103"> Yen JUDGE Tandha ING KABEH >

< start="1984.248" dur="2.002"> JAMINAN ING, ING NGANGGO ING INSAN >

< start="1985.716" dur="2.536"> TUTUP 90 HARI ING NGISO >

< start="1986.383" dur="2.67"> SENTENCED. >

< start="1988.386" dur="2.468"> >> KULITAN DEBRA, ING JAM IKI >

< start="1989.186" dur="3.07"> UNTUK PENTING. >

< start="1990.988" dur="3.804"> >>> Lan kita bakal akeh luwih akeh >

< start="1992.39" dur="2.703"> KANGGO ING WULANG ING JAWONAN ABC >

< start="1994.926" dur="1.734"> PROSES. >

< start="1995.226" dur="2.736"> 500 ING TUNGGULAN WANG KENE >

< start="1996.794" dur="2.769"> INGKANG TANGGAP BEDHIR. >

< start="1998.096" dur="2.668"> Lan ANTARA UPANG >

< start="1999.696" dur="1.435"> KONSITES CATASTROPHIC IN >

< start="2000.897" dur="2.103"> MICHIGAN. >

< start="2001.264" dur="4.406"> >>> PLUS, MENGGUNAKAN DATA BARU LANGGUP >

< start="2003.134" dur="3.67"> Dikandhani babagan omah >

< start="2005.803" dur="1.869"> MARKET. >

< start="2007.805" dur="2.569"> TAPI KENE ING ING SAIKI, ING AKU >

< start="2008.539" dur="3.571"> SAIKI PAKSA NGGAK ING NGANGGUT? >

< start="2010.508" dur="3.303"> >>> SATU PAKSA KANGGO >

< start="2012.243" dur="2.302"> NATE INGKE ING taun 2020, KANGGO >

< start="2013.944" dur="1.669"> EAN RANCANGAN UNTUK REST OF >

< start="2014.678" dur="0.935"> TAHUN. >

< start="2091.856" dur="2.669"> saiki sampeyan manggon ing babagan etnik rar sampeyan bisa nemtokake >

< start="2094.625" dur="2.97"> résiko Kneteen bengi iki saka >

< start="2097.595" dur="4.07"> Warta berita warta ABC nglaporake telung wengi Niine ev >

< start="2122.853" dur="2.236"> >>> WIS KANGGO, INGAT. >

< start="2123.854" dur="2.769"> KANGGO NUNGGAL ING Pasar MARKET, >

< start="2125.222" dur="3.437"> ANTUS INDUSTRI SAIKI >

< start="2126.757" dur="2.97"> UPURED DURING PANDEMIK. >

< start="2128.793" dur="2.569"> DENGAN AMERIKA LAMPIRAN Luwih luwih >

< start="2129.86" dur="3.203"> PANJENENGAN ING GAWA BISA lan ROTONGAN >

< start="2131.495" dur="2.837"> NENGGALKE ING SAKAK LIRIK >

< start="2133.197" dur="2.802"> TREND, KITA WULANG Waca >

< start="2134.465" dur="3.403"> TAMPILAN GAMPANG PAMPIRAN URBAN. >

< start="2136.133" dur="4.738"> SAIKI LUKU OLEH SUKU NIKE. >

< start="2138.002" dur="3.336"> KANGGO GRATIS KANGGO GRATIS >

< start="2141.005" dur="2.035"> 17,8% IN APRIL. >

< start="2141.472" dur="3.203"> ING BULAN >

< start="2143.173" dur="3.071"> HARI JAWA KULIT 2010. >

< start="2144.809" dur="5.338"> KOMUNITASING ING Nasional >

< start="2146.377" dur="7.24"> ASSOCIATION REALTORS. >

< start="2150.281" dur="6.706"> >>> Lan A AMERIKA MANUS SIGN >

< start="2153.751" dur="5.705"> ING ING NGANGGO MANGSA URBAN >

< start="2157.121" dur="4.104"> AREAS, SALES FELL BULAN ING PANJANG. >

< start="2159.59" dur="3.436"> RENT ING KAWASAN METRO sing paling apik >

< start="2161.358" dur="3.237"> IN APRIL. >

< start="2163.16" dur="2.603"> 22% OGON NGANGGO ING AKTIP >

< start="2164.728" dur="3.203"> HARGA DENGAN LAKON ING APRIL, >

< start="2165.896" dur="7.741"> TAPI HARAPAN HARI INI NGEDANG >

< start="2168.064" dur="5.84"> ROSA 7,4% SARI INI BASA >

< start="2173.77" dur="0.501"> AGO. >

< start="2174.037" dur="1.235"> $ 286,800. >

< start="2174.404" dur="3.07"> SAIKI JAMINAN MEDIAN ING >

< start="2175.405" dur="4.238"> KOMUNITAS EKONOMI ing AS. >

< start="2177.608" dur="4.505"> Lan DENGAN MANY COOPED UP AT >

< start="2179.777" dur="4.871"> RUMAH, PERHAPS INI DENGAN >

< start="2182.246" dur="3.804"> Surprisasi ZILLOW NAMPAK DENGAN >

< start="2184.781" dur="2.703"> MANGSA ING SAIKI ING SAIKI ING >

< start="2186.183" dur="1.936"> LENGKAP LENGKAP KOMPUTER INI >

< start="2187.617" dur="2.303"> WAKTU Pungkasan WAKTU. >

< start="2188.252" dur="2.836"> >>> NGANGGO KANGGO, ING UNAD >

< start="2190.053" dur="3.07"> STATES lan KOTA KOREA SOUTH >

< start="2191.221" dur="3.571"> LAPORAN KASUL-TARI ING OG NG >

< start="2193.257" dur="3.103"> COVID-19 ING ING SAH NGANGGO >

< start="2194.925" dur="2.97"> BACK ING JANUARI kaping 20. >

< start="2196.494" dur="3.77"> JADI NABI KENEUT KOREA LENE >

< start="2198.028" dur="2.603"> Luwih sukses ing tangan iki >

< start="2200.398" dur="1.234"> PANDEMIK? >

< start="2200.765" dur="2.969"> MENTERI FOREIGN KOREA SOUTH >

< start="2201.766" dur="5.572"> NGGABUNGA AS DENGAN JAWAB. >

< start="2203.868" dur="4.17"> >>> PLUS, ING SEJARAH HIDDEN ING >

< start="2207.471" dur="2.536"> KANGGO DANIEL. >

< start="2208.172" dur="4.805"> PITANGGO MUNGSA BAKAL >

< start="2210.141" dur="4.17"> WHISKEY sing paling apik ing AMERICA, lan >

< start="2213.11" dur="2.536"> SAIKI KOMPUTER sing ING SAIKI >

< start="2214.444" dur="1.569"> NAMA NAMPI MACAPATKAN ING >

< start="2215.78" dur="1.301"> KOMUNITAS. >

< start="2216.147" dur="3.703"> TAPI PUTRA ING ING PENTING >

< start="2217.214" dur="2.636"> TRENDING STORIES IN ABCNEWS.COM. >

< start="2349.046" dur="3.57"> >>> JABATAN LABOR >

< start="2350.013" dur="3.638"> Wartosake TAMBAHAN TAMBAHAN >

< start="2352.749" dur="2.302"> 2.4 Wong Jumuah FILED FOR >

< start="2353.784" dur="3.103"> UNEMPLOYMENT Pungkasan Minggu, MEMBANG >

< start="2355.185" dur="4.071"> ING JAMINAN MINGGU-SEMINGGU NGGOLAH >

< start="2357.02" dur="4.004"> TUTUP Kanggo luwih saka 38 yuta. >

< start="2359.39" dur="2.902"> >> SAIKI Proyek Apa maneh >

< start="2361.157" dur="2.27"> BEDHKE ING SUKU DENGAN KANGGO >

< start="2362.425" dur="2.737"> PEKERJA ING BISA sing KANGGO A >

< start="2363.56" dur="2.569"> Luwih KOMPETITI. >

< start="2365.295" dur="3.203"> >> DEMOKRATOR ING SAIKI >

< start="2366.262" dur="3.271"> SENATE NGANGGO WANGSA >

< start="2368.632" dur="2.702"> MULTI-TRILLION DOLLAR DEAL. >

< start="2369.667" dur="2.969"> AKU HEROES KANGGO LENGKAP >

< start="2371.468" dur="2.436"> MINGGU ING ING PANJENENGAN lan KANGGO >

< start="2372.769" dur="1.935"> Nampilake dhuwit kanggo NEGERI lan >

< start="2374.037" dur="1.635"> GAMPANG LOKAL. >

< start="2374.838" dur="3.637"> >> GUNYA JAWA NENG NATE TANGGO >

< start="2375.806" dur="4.804"> SMART lan STRATEGIK. >

< start="2378.609" dur="3.97"> >> PRESIDENT TRUMP HEADS TO >

< start="2380.744" dur="3.771"> MICHIGAN, PUSAT LUKIS HIS >

< start="2382.712" dur="4.506"> PELUANG TUKAR BASA-BASA >

< start="2384.648" dur="3.536"> SAIKI GAMPANG GAMPANG GAMPANG >

< start="2387.351" dur="1.668"> VENTILATOR KANGGO GEAR SENTUK >

< start="2388.318" dur="2.203"> NGULIT PEKAN. >

< start="2389.153" dur="2.736"> >> GENERAL MIKEKAN >

< start="2390.654" dur="2.97"> SAID SHE SENT A LETTER TO THE >

< start="2392.022" dur="1.902"> PRESIDENTE NGENTANGKE PADHIDING MENGGUNAKAN A >

< start="2393.757" dur="2.969"> MASK. >

< start="2394.057" dur="4.371"> >> Aku NENG NUNGGAL BUKU sadurunge. >

< start="2396.86" dur="2.669"> ING AKU ING ING ING KAWASAN, TAPI Aku >

< start="2398.561" dur="2.536"> GUNTUK NGANGGO NATE PROSES >

< start="2399.663" dur="4.671"> PESASAN MELENGKE ITU. >

< start="2401.231" dur="5.305"> AKU NAMPI ING ING BALIK. >

< start="2404.468" dur="3.236"> >> AUTHORITIES WARNA KABUPATEN >

< start="2406.67" dur="3.037"> KANGGO NUNGGUH GUNMAN sing diwarisake >

< start="2407.838" dur="3.436"> ING Pungkasan NUNG KULIT ING A >

< start="2409.84" dur="4.371"> PUSAT MUKA ING GRENDALE. >

< start="2411.408" dur="4.905"> >> GOLONGAN KANGGO NGGAK LENGKAP >

< start="2414.344" dur="3.571"> POLIS INGGRIS KANGGO 21-Taun >

< start="2416.446" dur="3.737"> GUNMAN DIGAWALGA ING TULAGA >

< start="2418.048" dur="5.238"> KANGGO UNTUK KANGGO KOLEKSI DI ING >

< start="2420.317" dur="4.838"> TARIKH SHOPPING. >

< start="2423.42" dur="3.17"> SERGEANT RANDY STEWART SAID HE >

< start="2425.288" dur="4.572"> DITULISKE ING INI PUTIH. >

< start="2426.724" dur="3.469"> >> Dheweke SUKA KANGGO UNTUK TARGET >

< start="2429.993" dur="2.97"> KANGGO. >

< start="2430.327" dur="3.537"> Dheweke kepengin ngatasi tanggapan sing akeh. >

< start="2433.097" dur="1.667"> Dheweke seneng yen dheweke didemehake >

< start="2433.998" dur="2.435"> ING Urip. >

< start="2434.898" dur="2.769"> >> Dheweke milih TIGA VICTIMS sadurunge >

< start="2436.566" dur="4.105"> DIA GAMPANG GOLEK. >

< start="2437.801" dur="5.138"> Dheweke saiki ngrampungake 16 CHARGES. >

< start="2440.805" dur="3.703"> >> PAKAI AKTIF ING BES. >

< start="2443.073" dur="5.439"> >> IN TEXAS, FBI KANGGO >

< start="2444.642" dur="7.04"> ING ING TANGGUNG MORNING ING NAVAL >

< start="2448.646" dur="6.172"> AIR BASE CORPUS CHRISTI >

< start="2451.815" dur="4.772"> TERRORIST RELATED. >

< start="2454.952" dur="2.903"> SATU NU SUKU lan SUKU TUNGGAL >

< start="2456.72" dur="2.903"> Dikandhani Saka HOSPITAL. >

< start="2457.988" dur="2.302"> >> IN MICHIGAN 10,000 FORCED >

< start="2459.757" dur="3.536"> SARI ING KAWASAN. >

< start="2460.423" dur="6.14"> ING JAMINAN NATIONAL DIANGGO IN >

< start="2463.427" dur="4.304"> KOTA KOTA KANGAN. >

< start="2466.697" dur="5.638"> Gubernur bakal INVESTIGATE >

< start="2467.865" dur="8.308"> Apa sing digawa karo DAMIN. >

< start="2472.469" dur="5.005"> >>> DOKTOR ING Wong sing DATENG IN >

< start="2476.306" dur="1.735"> Bagean bagean saka industri COASTAL lan >

< start="2477.608" dur="1.535"> BANGLADESH. >

< start="2478.175" dur="1.801"> TANPA TAMPILAN TANPA KANGGO >

< start="2479.276" dur="2.269"> Lan AIR. >

< start="2480.11" dur="3.77"> >> KULITAN FRESH ING HONG KONG AS >

< start="2481.678" dur="3.103"> CINA CUKUP PENTING >

< start="2484.013" dur="4.372"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG. >

< start="2484.915" dur="4.704"> PELANGGAN INGGO BAN >

< start="2488.519" dur="1.667"> SEDITION, SUBVERSI OF >

< start="2489.753" dur="1.936"> KANGGO MUNGSA. >

< start="2490.32" dur="2.769"> Yaiku TALK IT MAJAWA >

< start="2491.822" dur="2.268"> KESAN DENGAN BYPASSING HONG >

< start="2493.223" dur="2.47"> KANGGO WANG KONG. >

< start="2494.224" dur="3.804"> NLENKI KAMPUNG UNDANG-UNDANG >

< start="2495.826" dur="2.569"> PELAKONAN ING AN-KAMPUNG >

< start="2498.161" dur="3.237"> GAMBUNG. >

< start="2498.528" dur="5.606"> >> KONEKSI ING SUKU BUKU >

< start="2501.531" dur="5.706"> SISTEM. >

< start="2504.268" dur="5.305"> >> KANGGO INGKANG KANGGO INGKANG >

< start="2507.37" dur="3.771"> TUTUP ITA, PROMOTING FURTHER >

< start="2509.706" dur="3.404"> TINDUNGAN DOKOKRASI. >

< start="2511.275" dur="3.27"> PRESIDENT TRUMP ING AS >

< start="2513.243" dur="2.369"> Bakal NATE TANGGO MUNGGUH >

< start="2514.678" dur="2.937"> Proposal FOLLOW MENGIKUT. >

< start="2515.746" dur="2.469"> SENATOR NGENTOT A >

< start="2517.748" dur="3.436"> BIPARTISAN BILL VOWING >

< start="2518.349" dur="5.038"> SAKSI RETALIATOR. >

< start="2521.318" dur="3.27"> >> KOREA SOUTH JABAR ITS >

< start="2523.52" dur="4.905"> CORONAVIRUS PERTAMA KES ING VERY >

< start="2524.721" dur="4.638"> TUTUP ING AS AS, JANUARI >

< start="2528.558" dur="2.837"> Kaping 20. >

< start="2529.493" dur="2.769"> SOUTH KOREA NGANGGO WANGTU >

< start="2531.528" dur="1.668"> INFECTION lan DEATH RATE MUCH >

< start="2532.396" dur="2.368"> ING NGENTOT ING KANGGO. >

< start="2533.33" dur="2.736"> Wartosake 11.000 KAS lan FEWER >

< start="2534.898" dur="2.736"> THAN 300 KABUPATEN. >

< start="2536.199" dur="1.769"> NEGARA KANGGO SAIKI UP >

< start="2537.768" dur="2.769"> RUNNING. >

< start="2538.101" dur="2.936"> KANGGO GRATIS ING KOREA >

< start="2540.67" dur="1.068"> MENTERI FOREIGN. >

< start="2541.171" dur="1.968"> SALAMU SUKU DONGGUNG UNGGUL BASA >

< start="2541.872" dur="3.336"> US. >

< start="2543.273" dur="3.17"> >> SAIKI DENGAN NUKU DENGAN NAIK. >

< start="2545.342" dur="3.069"> >> Aku kepengin milih ANAK >

< start="2546.576" dur="2.936"> ING Nomer Topik sing Dikandhani >

< start="2548.545" dur="2.269"> CORONAVIRUS KANGGO RESEPONAN >

< start="2549.646" dur="2.502"> Ing SOUTH KOREA BISA KETAWA >

< start="2550.947" dur="2.403"> APLIKASI WIDELY. >

< start="2552.282" dur="3.204"> STRATEGI MENANGGAL INGKUT MUDAH >

< start="2553.484" dur="5.071"> Sapa sing Ningkatake Negara, >

< start="2555.619" dur="4.637"> UJI PENTING-THRU, diskusi >

< start="2558.689" dur="3.736"> Protokol, TRACING KONTAK. >

< start="2560.39" dur="3.203"> Apa sampeyan mikir ING KOREA SOUTH >

< start="2562.559" dur="1.334"> STRATEGI KANGGO MUNGSA ING ING >

< start="2563.726" dur="1.803"> US? >

< start="2564.027" dur="2.87"> NUNG MUNGKIN NUNGGUH, NATE INGKU >

< start="2565.662" dur="2.102"> ITO KANGGO NATE UNTUK AMERIKAN TO >

< start="2567.03" dur="2.169"> ADOPT ING? >

< start="2567.898" dur="4.471"> >> WELL, AKU NUNGGAL UNTUK SEMUA, >

< start="2569.332" dur="3.371"> NEGARA KITA BISA TANPA JAWA >

< start="2572.503" dur="2.202"> DITUTUP. >

< start="2572.836" dur="4.938"> NATE INGGALISI KANGGO SUKI KANGGO >

< start="2574.838" dur="4.271"> Lan BORDER Dibukak, lan kita ana >

< start="2577.908" dur="3.203"> ABLE Nindakake INGKUNG BISA KANGGO >

< start="2579.242" dur="5.973"> KANGGO TIGA. >

< start="2581.245" dur="5.939"> TEST, TRACING lan >

< start="2585.349" dur="3.069"> RAWATAN, SISTEM ROBUST sing nyata >

< start="2587.318" dur="2.736"> OF TIGA T'S. >

< start="2588.552" dur="3.937"> AKU NATE ING TIGA T ING >

< start="2590.187" dur="3.736"> KANGGO NUNGGUH APLIK ANU APA APA >

< start="2592.622" dur="4.839"> Panyebaran INFECTIOUS, lan IT JUST >

< start="2594.057" dur="6.106"> DENGAN SUKU DENGAN KANGGO >

< start="2597.594" dur="3.67"> NGALAMI DENGAN ANGGO >

< start="2600.297" dur="2.602"> OUTBREAK ING 2016 NGUKANG SEED >

< start="2601.398" dur="4.138"> KANGGO BASA SESE ING BASA. >

< start="2603.033" dur="3.67"> TANGGUNGJAWA KAMU ING BASA ING taun 2015 >

< start="2605.669" dur="2.869"> Dudu TINDAK. >

< start="2606.837" dur="3.837"> NUNGGUH ING NGANGGO LENGKAP. >

< start="2608.672" dur="5.805"> TAPI GAMPANG PIKEJAWA NGALIKSIK >

< start="2610.808" dur="4.771"> EXPERIENCE, Kita KANGGO UP >

< start="2614.611" dur="2.536"> GAMPANG KONTROL INFRASTRUCTURE >

< start="2615.712" dur="5.372"> Lan FRANWORK LEGAL, lan >

< start="2617.28" dur="5.072"> SANGSA KANGGO NATE TAPI ING >

< start="2621.217" dur="2.169"> KENCANG PAKAI. >

< start="2622.486" dur="1.334"> SUKSENGGIRKE TUNGGAL ING SAK INGKU >

< start="2623.52" dur="1.835"> MASA. >

< start="2623.954" dur="3.871"> >> TAMBAHAN ING Tiga Ts, >

< start="2625.488" dur="6.907"> Bagean STRATEGI KORETAN SOUTH >

< start="2627.958" dur="6.406"> UNTUK CORONAVIRUS ISOLATING INGGUH >

< start="2632.529" dur="4.004"> ING INSAN GURNAN GOLEKSI. >

< start="2634.497" dur="3.704"> Apa Sampeyan Nggawe PRIVASI >

< start="2636.666" dur="3.504"> Kahanan lan carane sampeyan bisa ndeleng >

< start="2638.334" dur="2.836"> Kanthi nglindhungi KESIHATAN AWAM? >

< start="2640.303" dur="3.804"> >> SAIKI TAK ING TERMA >

< start="2641.304" dur="3.437"> AKU Gunakake IN TRACING. >

< start="2644.241" dur="2.636"> TRACING ING KENANGAN >

< start="2644.875" dur="3.603"> NECESSARY UNTUK MENGIKUT KANGGO >

< start="2647.01" dur="4.471"> PATIENT lan KONTAK KONEKSI >

< start="2648.611" dur="4.539"> AS UNTUK LAMPIRAN UNTUK KANGGO ING ISOLATE >

< start="2651.614" dur="3.571"> Wong-wong kuwi, yen sampeyan wis padha >

< start="2653.283" dur="4.137"> KANGGO MASA RASA ING KANGGO >

< start="2655.318" dur="4.605"> GAMBAR ING SOSI SESI. >

< start="2657.554" dur="4.505"> IE, ING ORDER UNTUK KEKEP SOSI >

< start="2660.057" dur="4.538"> MUKA, ING IMPERATIF ING IKI >

< start="2662.192" dur="4.571"> Cepet ISOLATE lan QUARANTINE >

< start="2664.728" dur="2.402"> KANGGO lan NUTUT TUTUP >

< start="2666.897" dur="2.335"> KONTAK. >

< start="2667.264" dur="3.169"> ISU PRIVASI rawuh ing >

< start="2669.365" dur="4.239"> KANGGO INFORMASI YANG DITADI >

< start="2670.566" dur="5.573"> KAMI NUNGGUH ING PUBLIK >

< start="2673.737" dur="6.44"> KANGGO ING SUKU. >

< start="2676.273" dur="5.738"> UNDANG-UNDANG PENDEDAHAN KONTIK KITA >

< start="2680.31" dur="4.238"> JAMINAN KANGGO PUBLIK TO >

< start="2682.145" dur="3.837"> KENE NGENTUK ISU KESIHATAN >

< start="2684.681" dur="2.402"> SAIKI. >

< start="2686.116" dur="3.37"> ITU KANGGO >

< start="2687.216" dur="3.671"> TANGGULUAN UNTUK INFORM ING >

< start="2689.619" dur="3.604"> PUBLIK NGENTUKKAN PENTAKSANA >

< start="2691.021" dur="3.269"> INFITION ING lan ING >

< start="2693.356" dur="3.137"> GAMBAR ING SAH. >

< start="2694.424" dur="4.471"> MENGENUT APA PUBLIK NGENTOT >

< start="2696.627" dur="6.005"> PATIEN ING NGANGGO >

< start="2699.028" dur="5.907"> NUNGGUH BASA-BOLEH DITUTUPAKI PAKET >

< start="2702.765" dur="3.637"> ING KENE BISE bisa NDELENG yen dheweke >

< start="2705.068" dur="2.669"> KEDAI KROSSED DENGAN KANGGO >

< start="2706.536" dur="2.336"> PATIENTAN lan PANGGILAN >

< start="2707.87" dur="2.336"> TEMA KENE TINDAK DENGAN ING NGANGGO >

< start="2709.005" dur="3.704"> FORWARD lan DAPAT. >

< start="2710.34" dur="4.805"> Dadi ISU PRIVASI KANGGO >

< start="2712.843" dur="5.605"> PATIENT ING ISI INI INI, lan >

< start="2715.278" dur="4.471"> Kita bakal luwih seneng >

< start="2718.581" dur="2.636"> LIMIT INFORMASI ING IS >

< start="2719.882" dur="1.936"> DIDANGGALKI KE PUBLIK TENTANG ING >

< start="2721.351" dur="2.002"> GAMBAR ING SAH. >

< start="2721.951" dur="2.803"> >> AKU KANGGO TANGGO ING TO >

< start="2723.486" dur="3.304"> PENDIDIKAN Kanggo MOMENT. >

< start="2724.888" dur="3.603"> PANJENENGAN NULIS AKU KANGGO, SUKAN >

< start="2726.923" dur="3.437"> KOREA DITUTUP AGAIN, REOPENING >

< start="2728.625" dur="3.103"> JAWA INGKANG MINGGU. >

< start="2730.494" dur="4.237"> KITA Deleng ING PIKIR LAMPIRAN SUKAN >

< start="2731.861" dur="4.205"> ING NGANGGO MASUK LAN >

< start="2734.864" dur="2.403"> LAYAR PLEXIGLASS ING ING KANGGO >

< start="2736.199" dur="2.703"> DESK LAN TEMPATUR. >

< start="2737.401" dur="2.735"> KONTAK KONTEN KANGGO INI >

< start="2739.035" dur="3.17"> SEKOLAH INGGRIS NGAJUKAK DENGAN DENGAN >

< start="2740.269" dur="4.305"> PENDIDIKAN INI? >

< start="2742.338" dur="4.005"> >> KANGGO KANGGO TINDAK KANGGO MUKA >

< start="2744.707" dur="7.374"> SEKOLAH 80 HARI INGGRIS >

< start="2746.476" dur="7.041"> NINI DIPANGGO UNTUK dibukak ing MAC. >

< start="2752.215" dur="3.537"> APA YANG KANGGO TENGAH ING PENDIDIKAN >

< start="2753.65" dur="2.436"> PAWARTA sing paling dhuwur saka ANY >

< start="2755.886" dur="1.1"> NEGARA. >

< start="2756.219" dur="3.27"> Lan ING PENTING >

< start="2757.12" dur="3.336"> ING KANGGO NANGGO JAWA SEKOLAH >

< start="2759.622" dur="2.903"> BACK ON TRACK. >

< start="2760.59" dur="3.77"> SO KAMU DIDANGGO DIGIKE MUKA >

< start="2762.658" dur="4.405"> SEKOLAH MENENGAH ING AKU >

< start="2764.494" dur="3.203"> GRADERS ING SEKOLAH DENGAN, Lan >

< start="2767.197" dur="2.469"> WONG YESTERDAY. >

< start="2767.831" dur="3.903"> TAPI KITA DADAYAKAN INGGAL ING SATU >

< start="2769.799" dur="3.837"> LANGKAWAN SANITARI ING ING TEMPAT, >

< start="2771.868" dur="5.772"> Keperluan ing bagean saka >

< start="2773.77" dur="5.338"> ING KAJIAN SEMUA, ING >

< start="2777.774" dur="3.036"> SEKOLAH, GUNYANA MENGIKUT >

< start="2779.242" dur="4.105"> LANGKAH SOSIAL DESANGGO WISNA >

< start="2780.943" dur="4.372"> WELL IN PLACE, lan JUGA >

< start="2783.48" dur="2.335"> Protokol ing TAMAN ING KAS >

< start="2785.448" dur="2.97"> ANYARI BISA. >

< start="2785.949" dur="4.604"> >> Lan AS SENTI TENTU, INI >

< start="2788.551" dur="6.541"> Wis NATE GAMPANG. >

< start="2790.687" dur="5.939"> UNTUK GAMPANG, ING SAIKI >

< start="2795.225" dur="4.505"> COVID-19 PUTUP, 29-TAHUN-LAGU >

< start="2796.76" dur="3.337"> MAN MANUSIA GRATIS TENGAH KAB >

< start="2799.863" dur="1.167"> Pungkasan. >

< start="2800.23" dur="1.869"> KANGGO INGGRUK ING ING ING ING ING INI >

< start="2801.164" dur="2.503"> SULITAN lan Cara Sampeyan bisa >

< start="2802.232" dur="3.169"> DAPAT SAIKI DENGAN Cepet? >

< start="2803.8" dur="2.669"> >> AKU PIKIR DENGAN ANY ASIK >

< start="2805.535" dur="3.804"> ING KOLEJ, ING KONSEP. >

< start="2806.603" dur="6.239"> ING KAWASAN. >

< start="2809.473" dur="6.639"> Lan kasus KES PARTIKULAR SAIKI >

< start="2812.976" dur="7.307"> LED TANPA 200 KASUT OVER A >

< start="2816.245" dur="6.341"> PENTING APA APA ATAWA HARI. >

< start="2820.417" dur="4.204"> ING KABEH SEMUA KANGGO ING SUKU >

< start="2822.719" dur="3.337"> AKTIVITI CLUB MALING MURID >

< start="2824.755" dur="4.604"> TEMPOH HOLIDAY LONG ING PADA >

< start="2826.189" dur="4.805"> MUNGGUN. >

< start="2829.493" dur="2.903"> SUKAT PELANGGAN ING MALAM >

< start="2831.127" dur="4.538"> AKTIVITI NGGOLAH KEBAKARAN >

< start="2832.529" dur="4.505"> KANGGO SUKU YANG NGANGGO BARS, I >

< start="2835.798" dur="2.303"> Pikirane ING EXPRESSION, Nggulung >

< start="2837.167" dur="4.604"> Tanduran Nasional. >

< start="2838.234" dur="5.506"> Lan Sapa sing Nggunakake Muga-muga wae >

< start="2841.904" dur="4.071"> INFEKTIF KONTUK ING GRAB >

< start="2843.873" dur="2.436"> AKTIVITI ING BISAN Bagean >

< start="2846.109" dur="1.802"> NEGARA. >

< start="2846.442" dur="5.472"> AKU MIKE, KANGEN LAGI, KENCIAN KAMI >

< start="2848.045" dur="4.871"> LAN KANGGO TRACING KANGGO PUT TO >

< start="2852.048" dur="4.571"> TES. >

< start="2853.05" dur="4.203"> IT Cepet Wungu UP PRIOR TO >

< start="2856.752" dur="2.504"> SPIKE ING. >

< start="2857.387" dur="6.072"> NOMBOR TARI ING NGOMBUT >

< start="2859.389" dur="5.673"> AROUND 5,000 UTAWA 6000. >

< start="2863.593" dur="4.305"> NANGSA ING JAWA KANGGO, ING SAIKI >

< start="2865.195" dur="5.105"> IT - ING TENANG TENAGA >

< start="2868.031" dur="3.57"> ANOMIA lan FREE KOS >

< start="2870.433" dur="2.836"> MUNGSA NUNGGAL NUNGGAL NABI >

< start="2871.734" dur="3.404"> KANGGO SUKU YANG SUKU >

< start="2873.403" dur="3.27"> ESTABLISI INI KANGGO >

< start="2875.271" dur="1.935"> LAMPIRAN ING ING NGANGGO ING UNTUK ING UAPI >

< start="2876.807" dur="4.003"> Diuji. >

< start="2877.34" dur="5.239"> BISAN, KANGGO NANG INGKANG-KANGGURAN AND >

< start="2880.944" dur="4.571"> KOS-GRATIS, KANGGO ING ING SAIKI >

< start="2882.712" dur="4.638"> TEST WELL OVER 60,000, Aku KANGGO, >

< start="2885.648" dur="4.105"> KES OGI PES DESEN, >

< start="2887.483" dur="6.74"> Lan sing duwe LED kanggo iki >

< start="2889.886" dur="5.739"> Cacahe kasus sing dikonfirmasi. >

< start="2894.357" dur="2.803"> KOTA YANG KABUPATEN >

< start="2895.758" dur="2.803"> TENAGA KANGGO PENTING, TAPI >

< start="2897.293" dur="5.84"> INSPEKI KEDUA nomer loro >

< start="2898.695" dur="6.239"> BUKU KELUARGA, KABUPAKAN >

< start="2903.266" dur="3.17"> Lan KOLEKTOR KARYA. >

< start="2905.068" dur="2.836"> >> DENGAN AKSARI AKHIRI NGANGGO >

< start="2906.57" dur="3.269"> SOAL NEXT AKU. >

< start="2908.038" dur="3.202"> ING ING NGANGGO, KANGGO, A >

< start="2909.972" dur="2.17"> INGKU BASA ING KENE? >

< start="2911.374" dur="2.469"> Lan IS ING APA Luwih >

< start="2912.275" dur="3.47"> PREPARASI YANG MENGIKUT INI >

< start="2913.976" dur="6.941"> NENGKA INGGAL TIGA Ts? >

< start="2915.879" dur="6.473"> >> Aku mikir ING KELUAR SEMUA >

< start="2921.051" dur="2.802"> KANGGO MENGIKUT RISIKO ING. >

< start="2922.486" dur="1.868"> ING VIRUS ITU SAHA NGAHAJAWA >

< start="2923.986" dur="1.769"> Cepet. >

< start="2924.488" dur="3.436"> SAIKI LOT KITA KANG INGO NGANGGO >

< start="2925.889" dur="3.303"> TENTOS COVID-19, TAPI TIGA INGKANG KITA >

< start="2928.058" dur="4.27"> KENE, ING NGANGGO LIRIK >

< start="2929.325" dur="3.437"> Cepet lan IT JUGA TRAVELS banget >

< start="2932.462" dur="1.936"> SUKIT. >

< start="2932.895" dur="2.437"> Wong bisa MACAPAT ING >

< start="2934.531" dur="4.204"> PENDENGAN TANPA WIS Ora ngerti >

< start="2935.465" dur="5.171"> ING ING KANGSAI INGKANG VIRUS >

< start="2938.869" dur="2.168"> RAKYAT ASYMPTOMATIK DAPAT >

< start="2940.77" dur="3.437"> KONTEKSUS. >

< start="2941.17" dur="6.708"> KANGGO ING SUKU DUA WULAN PULANG >

< start="2944.341" dur="6.039"> KANGGO SYMPTOMS SHOWING, sing >

< start="2948.011" dur="6.706"> NUNG KENE ING PALING KONTEK. >

< start="2950.514" dur="5.705"> TAMBAHAN ING TULIS Ts, >

< start="2954.85" dur="4.606"> APA KANGGO NUNG MANGSA ING KAWAN >

< start="2956.352" dur="4.505"> OF KONTEN, ING SEOUL >

< start="2959.589" dur="4.971"> KAWASAN METROPOLITAN IS PERHAPS ONE >

< start="2960.991" dur="4.17"> ING PALING KREDDING PALING TENGAH >

< start="2964.694" dur="1.669"> EARTH. >

< start="2965.295" dur="3.603"> Dadi KERAJAAN SEOUL CITY, >

< start="2966.496" dur="3.837"> PROVINCIAL PANGGILAN >

< start="2969.032" dur="4.104"> Gubernur karo >

< start="2970.466" dur="4.205"> PENTINGGKTUT KOTA >

< start="2973.269" dur="4.605"> GIGNING AIRPORT, ING >

< start="2974.804" dur="4.571"> SAIKI PUTTING TOGETHER AN >

< start="2978.007" dur="3.538"> MANAGEMENT HOSPITAL INTEGRATED >

< start="2979.508" dur="4.205"> SISTEM SADIANA Yen NUNGGAL NGOMBUT >

< start="2981.678" dur="4.805"> INFEKTIF ING ING KANGGO, >

< start="2983.846" dur="5.54"> Wong-wong mau bakal padha bisa nuduhake >

< start="2986.616" dur="4.872"> SUMBER HOSPITAL - >

< start="2989.519" dur="7.975"> PENTING LUKSAN ING DIPANGGIH NATE NGANGGO >

< start="2991.621" dur="6.807"> ESTABLISASI MEDIKAL >

< start="2997.627" dur="1.501"> O NGGENALENGKE KES ING KASAHA >

< start="2998.561" dur="2.236"> TANPA TANGAN. >

< start="2999.262" dur="3.503"> KAMI KITA DENGAN GAMPANG LOKAL >

< start="3000.93" dur="3.27"> Konflik HAVING ING TEMPAT >

< start="3002.898" dur="2.837"> KANGGO NGOMBUTAN INGGRIS. >

< start="3004.334" dur="4.537"> BOS HOSPITAL UNTUK KANGGO CARE OF >

< start="3005.868" dur="5.706"> PATIENT INTENSIF, TAPI TANPA JAWA >

< start="3009.005" dur="4.572"> PUSAT KOMUNITI KOMUNITI, KITA TAWAK >

< start="3011.708" dur="3.57"> TEMA, DENGAN SISTEM Cahya >

< start="3013.71" dur="2.602"> PATIENT - Lan 80% wong-wong mau wis ana >

< start="3015.412" dur="2.402"> SISTEM CAHAYA. >

< start="3016.446" dur="2.602"> ING KAJANG HUJAWA ING TANPA BISAN. >

< start="3017.948" dur="2.568"> Wong-wong mau ING ING UNDANGGAL >

< start="3019.182" dur="5.505"> Lan dibebasake. >

< start="3020.65" dur="5.039"> KURSUS, KONSISTEN >

< start="3024.82" dur="3.204"> MENGIKUT KE AWAM, ING >

< start="3025.822" dur="3.57"> NATE OGO BISA KANGGO MACANGGO BALIK >

< start="3028.157" dur="3.971"> Urip PRE-COVID. >

< start="3029.526" dur="5.272"> RISIKO INI INI INI, lan >

< start="3032.262" dur="4.237"> SAIKI, KAMI NATE MANGSA KITA >

< start="3034.931" dur="3.571"> LIVE DENGAN RISIKO ING. >

< start="3036.633" dur="5.606"> Lan sing bakal nindakake EVERYBODY Tindakake >

< start="3038.635" dur="5.105"> SHIRING TEMA KANGGO NGENTUKAN >

< start="3042.372" dur="3.436"> RANCANGAN SANITARI, MEKASA MASK ING >

< start="3043.874" dur="3.27"> TEMPAT AWAM lan AWAM >

< start="3045.942" dur="5.339"> TRANSPORTATION, lan SO ON, lan >

< start="3047.277" dur="4.871"> Mbukak tangan sampeyan, saka KURSUS, >

< start="3051.414" dur="2.002"> KOWE NGERTI. >

< start="3052.282" dur="2.035"> KANGGO MUNGGUNG ING SAK TANGGUT >

< start="3053.549" dur="1.969"> A ROLE TO PLAY. >

< start="3054.451" dur="2.569"> >> SINCE NEGARA NEGARA SAIKI >

< start="3055.651" dur="2.87"> NUNGGUH INGKANG PALING INFESI >

< start="3057.153" dur="2.336"> Negara ing saindenging jagad, Sampeyan uga >

< start="3058.655" dur="1.502"> Digawe, ING, NUNGGUH AMERIKA >

< start="3059.623" dur="5.571"> Nggawe VIRUS TO SOUTH >

< start="3060.29" dur="6.34"> KOREA? >

< start="3065.328" dur="3.07"> >> Kita IS, INDEED. >

< start="3066.763" dur="5.139"> KANGGO - KANGGO TIRUAN >

< start="3068.531" dur="3.937"> ANTARA KOREA LAN AS >

< start="3072.035" dur="4.07"> MASIH SUKA KANGGO. >

< start="3072.602" dur="4.705"> Aku MEAN, ING PANJENENGAN - ING >

< start="3076.238" dur="2.537"> NOMBOR TINGGI BUNGA >

< start="3077.44" dur="3.67"> KANGGO NUNGGUH ING KANGGO >

< start="3078.908" dur="2.536"> Cacahe PITAKSUN NGANGGO >

< start="3081.244" dur="1.936"> Tiket. >

< start="3081.577" dur="3.137"> TAPI RASA ING NGIRANG >

< start="3083.313" dur="2.569"> LARGELY MUKA DI ANTARA UNIK >

< start="3084.848" dur="2.402"> STATES lan KOREA. >

< start="3086.016" dur="2.702"> ING KOREANS KITA KANGGO ING INS. >

< start="3087.384" dur="4.17"> Kita kudu Bangsa liya >

< start="3088.851" dur="3.07"> AMERIKA MENGIKUT INGKANG INI >

< start="3091.688" dur="2.702"> GAMPANG. >

< start="3092.055" dur="5.839"> Lan, OO, Ya, Wong-wong Sopo >

< start="3094.524" dur="5.372"> ING RASA JAWA KANGGO DIANGGO >

< start="3098.027" dur="3.303"> ENRI INTO KOREA, lan ING INI >

< start="3100.03" dur="2.301"> Ora BISAN DARI NEGARA UNIK. >

< start="3101.464" dur="6.173"> SARI ING BENTUK. >

< start="3102.465" dur="7.24"> ITU ING NEGARA ING Negara >

< start="3107.771" dur="3.47"> ASIA PULUS Pungkasan lan Paling Anyar. >

< start="3109.839" dur="3.403"> Lan, LAMPIRAN, ora bakal ditutup >

< start="3111.374" dur="4.104"> ING Wong Ing Bumi. >

< start="3113.376" dur="5.072"> KITA KANGGO NUNGGUH. >

< start="3115.612" dur="5.171"> SAIKI A SERI KANGGO TO >

< start="3118.581" dur="5.239"> Gunakake TRAFFIC INCOMING, WE >

< start="3120.917" dur="5.805"> DITUTUKAN 14 Minggu >

< start="3123.953" dur="4.004"> QUARANTINE AS APIKAL LENGKAP >

< start="3126.856" dur="3.604"> ALL TRAVEL INBOUND. >

< start="3128.091" dur="2.702"> Ora JADI PELEKA, TAPI >

< start="3130.593" dur="4.404"> KOREANS. >

< start="3130.927" dur="6.94"> PADA RUMAH, Yen Sampeyan Ana ADDRESS >

< start="3135.131" dur="3.47"> ING FACILITIES GAMPANG Yen Sampeyan >

< start="3138.001" dur="3.57"> DON'T. >

< start="3138.735" dur="5.305"> SUKU SUKAN TENTANG 15 HARI, KAMI >

< start="3141.705" dur="4.537"> GAMPANG JUGA ING KENAL >

< start="3144.173" dur="3.003"> Tes kanggo Kabeh INBOUND >

< start="3146.376" dur="2.769"> TRAVELERS. >

< start="3147.31" dur="3.069"> Pungkasan, ING PENTING >

< start="3149.278" dur="2.97"> KANGGO BASEBALL ING AKU KANGGO >

< start="3150.513" dur="3.837"> TUNGGUH BESAR. >

< start="3152.382" dur="3.87"> MANAWA SUKAN SUKAN DI AMERIKA >

< start="3154.484" dur="2.969"> TUNING ING TANPA BASA >

< start="3156.386" dur="3.07"> MANGSA BROADCAST ING AS >

< start="3157.587" dur="4.371"> APA PENTING DENGAN PENTING >

< start="3159.589" dur="5.072"> NEGARA KANGGO NANGGO BISA KANGGO? >

< start="3162.092" dur="3.336"> >> Aku mikirake CORONAVIRUS IS >

< start="3164.794" dur="2.869"> CERITA HEALTH CABUTAN, >

< start="3165.562" dur="2.468"> TAPI TU ING JUGA ING PSIKOLOGIK >

< start="3167.797" dur="3.537"> TINDAK. >

< start="3168.164" dur="6.606"> TEMPOH ING PROLONGI ING >

< start="3171.467" dur="3.704"> LOKDENG, Sampeyan ngerti, SOSIAL >

< start="3174.904" dur="4.238"> MENGKUT. >

< start="3175.304" dur="5.239"> IT IS KANGGO NATE ING TANGGO >

< start="3179.275" dur="1.602"> DIMENSI PSYCHOLOGIKAT ING >

< start="3180.677" dur="5.939"> Wong. >

< start="3181.01" dur="8.575"> SO GAMPANG SUKU ING, NGANGGO >

< start="3186.75" dur="5.571"> BASEBALL, sing dadi bagean saka >

< start="3189.718" dur="5.339"> AKTIVITI ing KOREA AS ING MANY >

< start="3192.455" dur="3.704"> NEGARA LAIN. >

< start="3195.191" dur="5.739"> UNTUK KANGGO ING ING SENANG, DIDIK ING >

< start="3196.292" dur="5.672"> STADIUM, TAPI TANPA ING >

< start="3201.064" dur="2.102"> KANGGO, TAPI ING ING ING ING ING SAIKI >

< start="3202.097" dur="3.872"> LAYAN TELEVISI, INI AN >

< start="3203.299" dur="3.504"> GENTING PENTING DENGAN ADDRESS >

< start="3206.102" dur="1.068"> Elemen GLOBAL ING >

< start="3206.936" dur="1.201"> TINDAK. >

< start="3207.303" dur="1.268"> >> SALAH, INGGO, BISAN >

< start="3208.27" dur="0.935"> KANGGO WASA INGMO. >

< start="3208.704" dur="3.47"> KITA LAMPIRANI IT. >

< start="3209.339" dur="5.005"> >> SALAH INGKULU INGGO. >

< start="3212.308" dur="3.604"> >> Lan Yen Nuli teka, ING >

< start="3214.477" dur="3.437"> SUKU BENTUK Tandha. >

< start="3216.045" dur="3.237"> RISIKO POPULAR DIA NULIS >

< start="3218.047" dur="1.969"> PIONEER LAN WANITA SUKU >

< start="3219.416" dur="1.334"> PADANG GOLEKSI DENGAN DITUKUR. >

< start="3220.15" dur="0.6"> Sambung karo US. >

< start="3328.324" dur="2.736"> >>> KAMPUNG PUTIH >

< start="3329.959" dur="3.837"> EMPLOYEE NUNGGAL JAWA KELUAR AS >

< start="3331.193" dur="4.038"> INGKAT ING DENGAN KANGGO-19. >

< start="3333.93" dur="4.638"> WILSON ROOSEVELT GERMAN Miwiti >

< start="3335.364" dur="4.338"> Makarya AS CLEANER ING >

< start="3338.701" dur="2.603"> PUTIH ING TANPA ING PRESIDEN >

< start="3339.835" dur="3.204"> EISENHOWER ing taun 1957 lan WAS >

< start="3341.437" dur="2.269"> DIDANGGO UNTUK BUTLER NGUKTIKAN >

< start="3343.172" dur="4.638"> PENTADBANGAN KENNEDY. >

< start="3343.84" dur="5.639"> IN ALL, GERMAN LAYAR 11 >

< start="3347.944" dur="2.202"> PRESIDEN KANGGO BEDHANA >

< start="3349.612" dur="1.568"> LAYAN KANGGO. >

< start="3350.28" dur="3.269"> DIA 91. >

< start="3351.314" dur="4.871"> >>> NEXT, THE 150-YEAR-OLD >

< start="3353.682" dur="2.837"> KANGGO ING ING GRATIS ING KABEH >

< start="3356.319" dur="1.301"> AMERICA. >

< start="3356.652" dur="2.402"> TEMBANG SENTIWAKI SENI >

< start="3357.753" dur="2.503"> DANIEL BISA NGANGGO INGKISKEN, lan >

< start="3359.188" dur="2.803"> KENE KOMPUTER sing nggawe dheweke >

< start="3360.39" dur="2.101"> NAMA NAMPI MACAPATKAN ING >

< start="3362.125" dur="1.1"> KOMUNITAS. >

< start="3362.625" dur="2.435"> ROBERES DECRA ABC >

< start="3363.359" dur="3.003"> KANGGO. >

< start="3365.194" dur="3.07"> >> Wartawan: TUTUP SAIKI IN A >

< start="3366.495" dur="3.237"> HORSE FARM ING LYNCH BURG, >

< start="3368.398" dur="3.836"> TENNESSEE, LIES SAIKI PANJENENGAN >

< start="3369.866" dur="2.635"> ING KANGGO ING SUKU, UNTIL >

< start="3372.368" dur="1.835"> SAIKI. >

< start="3372.635" dur="3.236"> >> Aku arep menehi cerito, sampeyan >

< start="3374.337" dur="6.306"> CERITO NYOTO. >

< start="3376.005" dur="6.306"> >> Wartawan: WHISKEY MAKER'S >

< start="3380.776" dur="1.836"> MARKI JAWA TENGAH NGANGGO >

< start="3382.445" dur="2.336"> CUKUP. >

< start="3382.745" dur="2.736"> MENGIKUTI INI SUKU UNSPOKEN >

< start="3384.914" dur="2.202"> PIONEER sing nate nambahi cara kasebut >

< start="3385.615" dur="2.235"> ING POPULAR. >

< start="3387.25" dur="2.735"> >> DENGAN BANYAK TENNESSEE >

< start="3387.984" dur="4.604"> KANGGO. >

< start="3390.119" dur="5.706"> >> Wartawan: ENTER UNCLE WHISKEY >

< start="3392.722" dur="5.639"> NAMED UNTUK LENGKAP FORMER SLAVE >

< start="3395.958" dur="3.871"> Wong SAIKI KANGGO NUNGGUH >

< start="3398.494" dur="2.135"> MASTER KULIT GAMPANG TANPA >

< start="3399.963" dur="2.301"> DISTILLER ING NEGARA. >

< start="3400.763" dur="3.37"> >> WULUH ING MANAWA ING SUKU >

< start="3402.398" dur="3.637"> Ora seneng karo EMBI KENE >

< start="3404.266" dur="2.403"> Nggunakake kanthi otomatis AS >

< start="3406.169" dur="1.634"> DISTILLER ING AMERIKA. >

< start="3406.802" dur="3.17"> >> Wartawan: KOMPUTER COMPANY >

< start="3407.937" dur="3.603"> FOLLOW ANAK UNLIKELY CAMARADERIE, >

< start="3410.105" dur="5.272"> BORN ING PUTRA. >

< start="3411.674" dur="5.272"> KANGGO INGKANG, KANGGO APE >

< start="3415.511" dur="3.37"> MENYARI ING WARNA KANGSA DENGAN KANGSAAN >

< start="3417.079" dur="3.804"> TANPA POPULAR, JIJAN DANIEL. >

< start="3419.015" dur="3.237"> KAWINAN TO IS KANGGO DIDANG >

< start="3421.017" dur="3.203"> DANIEL UNTUK BISA NGENTOT >

< start="3422.385" dur="3.403"> ING PENTING LAMPIRAN lan BULAN >

< start="3424.354" dur="4.938"> SHINE DISTILLER LATIHAN INI >

< start="3425.921" dur="3.671"> KAWINAN INGKU, KANGGO AKTIVITI >

< start="3429.425" dur="2.602"> GAMPANG. >

< start="3429.726" dur="3.436"> >> Dheweke KANGGURAN MENTOR TO MENTOR >

< start="3432.161" dur="3.07"> PENTING, lan DIA PAKET >

< start="3433.295" dur="2.337"> Saben-saben wong sing ngerti >

< start="3435.365" dur="1.935"> NGEDANG. >

< start="3435.765" dur="4.204"> >> Wartawan: HEBAT HEBAT, >

< start="3437.433" dur="5.072"> GAMPANG GRANDDAUGHTER VICTORIA >

< start="3440.102" dur="3.37"> ANNIE BUTLER ING MASTER BLENDER >

< start="3442.639" dur="2.602"> UNTUK KEBANGSAAN. >

< start="3443.606" dur="2.002"> >> Ora BISAN ING ING NGANGGO A >

< start="3445.375" dur="1.267"> KANGGO. >

< start="3445.742" dur="2.702"> Wong-wong mau wis ngrampungake kabecikan, >

< start="3446.776" dur="4.604"> A BOND sing WAYANG UNHEARD OF. >

< start="3448.577" dur="3.971"> >> Sampeyan ngerti, ING 1800-an. >

< start="3451.514" dur="2.068"> >> Wartawan: GAMPANG HEAD >

< start="3452.682" dur="2.168"> GAMPANG UNGGAL NUNGGAL UNGGAL >

< start="3453.716" dur="3.27"> SEJARAH, NGAPAK TU ING NGEBUT >

< start="3454.983" dur="3.337"> UNTIL MEMBANGKAT LATER SELEPAS LIMA >

< start="3457.119" dur="3.638"> GENERASI TEMBANG MASJI MASTER >

< start="3458.454" dur="3.87"> SANGGUL NAMA INGGRIS AKHIR KANGGO >

< start="3460.89" dur="2.836"> NGANGGO MACIP. >

< start="3462.458" dur="3.003"> KEDAI ING TIGA taun, ING >

< start="3463.859" dur="3.604"> KAYU TANPA KELUARGA WULAN >

< start="3465.594" dur="3.036"> GAMPANG AMONG AMERICAN WHISKEY >

< start="3467.597" dur="2.435"> SANJARI lan PESE. >

< start="3468.764" dur="3.604"> >> Kita KANGGO INGKANG KABEH >

< start="3470.165" dur="8.109"> THAN 2 JUTO wong >

< start="3472.501" dur="7.975"> GUNUNG GRATIS KANGGO GRATIS. >

< start="3478.408" dur="3.67"> >> Wartawan: DENGAN COVID-19 ING >

< start="3480.61" dur="6.172"> NENGGALU UNTUK GUNUNG HARGA lan TO >

< start="3482.211" dur="5.439"> GAMPANG N95 MASKA lan PPE TO THOS >

< start="3486.916" dur="2.602"> ING TANPA KANGGO. >

< start="3487.784" dur="3.436"> >> WULANGAN NANGGAL KANGGO ING TUNGGUH >

< start="3489.652" dur="3.036"> TUTUP PUTIH, TAPI APA NGENTOT >

< start="3491.353" dur="2.77"> RAKYA PALING SUKAN PALING PALING TANGGO >

< start="3492.821" dur="3.771"> AREN'T ING TANPA JENIS? >

< start="3494.257" dur="3.469"> >> Wartawan: ING SIDED TO >

< start="3496.726" dur="2.702"> GAMPANG PURUKAN ING PUTIH. >

< start="3497.86" dur="3.67"> TEMPORARILY DITUTUP UNTUK BASA, >

< start="3499.561" dur="4.972"> Wong-wong mau padha Nglamar DISTILLERY INTO >

< start="3501.663" dur="4.572"> GROUND ZERO UNTUK PAKET lan >

< start="3504.666" dur="4.906"> PENDIDIKAN MASUK Kanggo >

< start="3506.368" dur="3.537"> KOMUNITAS WARNA TANPA AKU >

< start="3509.705" dur="2.536"> NEGARA. >

< start="3510.039" dur="2.703"> >> 80% KABUPATEN INI >

< start="3512.375" dur="2.269"> AFRICAN-AMERICAN. >

< start="3512.875" dur="2.836"> NUNG NINI NAK Deleng ING DIRI >

< start="3514.777" dur="1.802"> GAMPANG PAKET ING ING KANGGO >

< start="3515.845" dur="2.035"> SOMETHING, KANGGO NAK DAPAT >

< start="3516.712" dur="2.403"> Rampung GAP. >

< start="3518.014" dur="6.639"> >> Wartawan: KANGGO ING GRATIS >

< start="3519.248" dur="7.375"> PERMEATING PANDEMIK. >

< start="3524.787" dur="3.069"> Nggayuh BAB Anyar ING ITU >

< start="3526.756" dur="2.068"> SEJARAH TEMBANG. >

< start="3527.99" dur="3.17"> >> MUNGSA PRIVILEGE lan >

< start="3528.957" dur="3.871"> HONOR KANGGO ING AKU >

< start="3531.293" dur="5.139"> GRATIS KANGGO BESAR >

< start="3532.962" dur="3.77"> KANGGO, ING SAIKI HEBAT, KANGGO >

< start="3536.565" dur="2.036"> NGALAKU. >

< start="3536.866" dur="2.302"> Aku ora bisa NATE WULAWAN PUNTUNG NUNGGUH >

< start="3538.734" dur="3.504"> KANGGO ITU. >

< start="3539.302" dur="5.505"> AKU ING SAIKI UNGGALIT MAJAWA >

< start="3542.371" dur="4.705"> AM GAMPANG UNGGUL BASA kanggo nindakake >

< start="3544.94" dur="2.47"> ING AKU GRATIS GRATIS >

< start="3547.21" dur="0.934"> Miwiti. >

< start="3547.543" dur="2.335"> >> Wartawan: DEBRA ROBERTS, ABC >

< start="3548.277" dur="4.304"> BALITA. >

< start="3550.012" dur="3.404"> >> Lan sadurunge sadurunge mbukak, ING >

< start="3552.715" dur="2.503"> GAMBAR TARI. >

< start="3553.549" dur="2.903"> ANGEL-BLU NGANGGUN NGANGGO WANGI >

< start="3555.351" dur="4.571"> KELAS ACADEMI GRATUATING NAVAL >

< start="3556.585" dur="6.24"> OF 2020. >

< start="3560.056" dur="3.07"> KONGKONG KAMI NENG ING AS >

< start="3562.959" dur="1.635"> WELL. >

< start="3563.259" dur="2.403"> Lan ING JAWA ING TARI ING >

< start="3564.727" dur="2.669"> PROGRAM GAMPANG AMERIKAN AKAN >

< start="3565.795" dur="4.705"> PELUANG ING KAWASAN BARU. >

< start="3567.53" dur="5.272"> NASA lan ELON MUSK SPACEX AKAN >

< start="3570.633" dur="3.336"> SUKAN MISSIL INGGRIS SULU >

< start="3572.935" dur="2.47"> ING ruangan. >

< start="3574.103" dur="4.138"> ABC PAWARTA LIVE ING NGANGGO >

< start="3575.538" dur="5.072"> MANGSA ING RASA ING KANGGO >

< start="3578.374" dur="3.503"> PAD AT LIFT OFF AT 3:00 PM >

< start="3580.743" dur="2.603"> WEDNESDAY. >

< start="3582.011" dur="2.736"> KOLEKOLAHiku TOM LLAMAS lan aku >

< start="3583.479" dur="2.235"> NUNGGALKE INGKANG ING KANGGO >

< start="3584.88" dur="2.136"> IBU KRITIKAL ING MISS. >

< start="3585.848" dur="1.635"> >>> IS ISKITA KITA BUKH ING >

< start="3587.15" dur="2.135"> SAHAM. >

< start="3587.617" dur="3.303"> INGGRIS KANGGO MUNGSA DENGAN ABC >

< start="3589.418" dur="3.437"> PAWARTA LIVE UNTUK KONTEKTENG LANANG >

< start="3591.053" dur="2.136"> ANALISIS PENTING Dinten >

< start="3592.989" dur="0.734"> KANGGO. >

< start="3593.322" dur="1.101"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="3593.856" dur="2.903"> THANKS SO LENGKAP UNTUK GAMPANG >

< start="3594.557" dur="2.202"> Kanthi US, lan SAIKI SAIKI. >

< start="3608.938" dur="4.07"> >> Announcer: ING IS ABC "ING >

< start="3610.406" dur="3.704"> BULAN KULIT "DENGAN MUIR DAVID. >

< start="3613.142" dur="2.069"> >> WULANG GANJANG MA NGGAL >

< start="3614.243" dur="1.969"> MANGSA ING KANGGO ING KAMI ING KANGEN A >

< start="3615.344" dur="2.37"> SAIKI BISA PURWULAN. >

< start="3616.345" dur="3.603"> Lan Kita bakal njaluk menyang ATTACK >

< start="3617.847" dur="3.169"> ING BISA NAVAL DI TEXAS. >

< start="3620.082" dur="1.468"> ING EMAS GURU LAN STORMS ING >

< start="3621.149" dur="1.87"> KANGGO. >

< start="3621.684" dur="3.137"> TAPI GUNUNG TANGKA KANGGO ING SAIKI >

< start="3623.152" dur="2.869"> DENGAN PEMBANGUNAN MAJOR IN >

< start="3624.954" dur="1.368"> KORONAVIRUS ING ING INI >

< start="3626.155" dur="1.835"> US. >

< start="3626.455" dur="3.07"> HEAD TEKN PELANGGAN CDC >

< start="3628.123" dur="3.404"> NUNG KENE DENGI NENG INGKE SANG ING SANGGANG NAMPI >

< start="3629.658" dur="3.404"> Yaiku WANG PESANGGUL SES >

< start="3631.66" dur="3.404"> VIRUS ING ING ING AS, >

< start="3633.195" dur="2.87"> Wong Dhewe ora bisa nulungi A >

< start="3635.197" dur="2.57"> TANPA LUNGKARA DUA. >

< start="3636.199" dur="3.403"> TAPI TARI ING PRESIDEN >

< start="3637.9" dur="3.236"> REFUTING, Ngomong ING >

< start="3639.735" dur="3.17"> NEGARA ora bakal ngiringan. >

< start="3641.27" dur="2.67"> Lan AS iki NEGARA NEGARA ING >

< start="3643.038" dur="3.037"> Minggu Wengi Minggu, TOLL >

< start="3644.073" dur="3.57"> SAIKI Luwih saka 94.000 HILIR LIL >

< start="3646.208" dur="3.504"> Wonten ing AS. >

< start="3647.777" dur="3.27"> ING PRESIDEN ING JAWA TARI ING JAWA >

< start="3649.845" dur="2.402"> Yen ana ANY SULIT NGEDAK. >

< start="3651.18" dur="2.036"> KANGGO WANGI KANGGO O >

< start="3652.381" dur="1.635"> GAMPANG, ING SAIKI, ING KITA >

< start="3653.349" dur="1.335"> MANGGUT PUTE ING. >

< start="3654.15" dur="2.802"> TETAPI KITA NGENTUK KANGGO >

< start="3654.817" dur="3.971"> NEGARA. >

< start="3657.086" dur="3.804"> >>> Lan TARI ING KAJIAN Anyar >

< start="3658.921" dur="3.336"> IS INGKU US NATE TARI >

< start="3661.023" dur="2.169"> AKTIF lan SUKU 36.000 HIRUP >

< start="3662.391" dur="2.937"> TANGGO MUNGGUH DIPUNCUL, LAN KABUPATEN >

< start="3663.325" dur="3.37"> OF AMID ING UPDATE TO >

< start="3665.461" dur="2.068"> Pedoman menyang CDC sing dianggep >

< start="3666.829" dur="3.903"> PADANG PADULUSAN ING JAWA. >

< start="3667.663" dur="4.404"> Dadi SAIKI APA KANG CDC DIPENGAN >

< start="3670.866" dur="2.402"> BULAN lan ING NGANGGANG MEREKA >

< start="3672.201" dur="2.135"> SAKITKE ING sadurunge. >

< start="3673.402" dur="1.869"> SAIKI KANGGO-19 MACAM MAJAWA >

< start="3674.47" dur="2.336"> ING PANUT MUNGGUL SAIKI SARI >

< start="3675.404" dur="2.836"> PERSON TO PERSON, lan ING ING KANGGO >

< start="3676.939" dur="3.637"> MUNGKU KENE TUNGGUH PERSON >

< start="3678.374" dur="2.97"> BISA DAPAT DUMADANG OLEH NGANGGO A >

< start="3680.71" dur="2.068"> SurfACE Utawa OBJEK YANG TANPA ING >

< start="3681.477" dur="3.136"> VIRUS ING ITU LAN ING NGANGGO >

< start="3682.912" dur="2.969"> Wong-wong mau, utawa ora bisa uga, >

< start="3684.746" dur="4.439"> Sing ora duwe >

< start="3686.014" dur="3.805"> MACAM MACAM, ING MACAM MACAM >

< start="3689.318" dur="3.036"> KULIT PERSON TO PERSON, >

< start="3689.952" dur="3.336"> INGGRIS RESPIRATORY RESEP. >

< start="3692.488" dur="1.134"> KAYA KITA NGAKI LAKU KANGGO MANAJAWA >

< start="3693.422" dur="2.769"> CAMPUR. >

< start="3693.755" dur="3.238"> Kita bakal nuntun sampeyan >

< start="3696.325" dur="2.803"> SULITAN ING SEMUA LAN EVA PILGRIM >

< start="3697.126" dur="4.17"> TUTUP US OFF. >

< start="3699.262" dur="2.735"> >> Wartawan: CARI >

< start="3701.43" dur="1.501"> PRESIDEN lan KANGGURU >

< start="3702.131" dur="1.635"> TALKING TAMBAH CKDC TENTANG TANGGAP >

< start="3703.065" dur="2.402"> KANGGO WAVE KEDUA. >

< start="3703.9" dur="2.501"> INI AS DIRECTOR ROBF REDFIELD >

< start="3705.601" dur="5.305"> SUKU SUKU NU TARI. >

< start="3706.535" dur="6.84"> Dheweke dikepengini menyang SOUTHERN >

< start="3711.04" dur="5.238"> KOMUNITAS HEMISPHERE >

< start="3713.509" dur="4.371"> Lan SPIKE IN CASES. >

< start="3716.412" dur="2.236"> Aku ora bisa njamin. >

< start="3718.014" dur="2.068"> ING AKU SUDAH DENGAN ING IS KAMI >

< start="3718.781" dur="3.17"> KOMUNITAS DENGAN MENGGUNAKI KITA WAKTU >

< start="3720.216" dur="3.136"> SAIKI NAKA ING ASI NENG AS >

< start="3722.084" dur="4.071"> OVER PREPARED AS POSSIBLE. >

< start="3723.486" dur="4.304"> TAPI RASA INGGO MOMENTS, >

< start="3726.288" dur="1.936"> PRESIDEN GAMPANG PENTING >

< start="3727.923" dur="1.802"> WONTUNG GAMPANG. >

< start="3728.357" dur="2.67"> >> DENGAN KANGGO ING EMAS UTAWA A >

< start="3729.859" dur="1.435"> GAMPANG, KANGGO NENG PUT KENE >

< start="3731.16" dur="1.635"> Pungkasan. >

< start="3731.427" dur="1.733"> TAPI Timbang ora nutup >