s images and subtitles

>>> JU SHUME Jeni në prerje EDGE. DITA NET REMADAM. KUPTIMET E KUARPIT T MIR KREATIV KU VAJN THE T TYRE TIME. Një paralajmërim i ri nga CDC AS Qindra ndjekin një shprishje në ALABAMA KU RASTET JAN ON N RISE. MASET E PRESIDENTIT TRUMP IN MICHIGAN SI VIZITON FORD Ventilatorët që prodhojnë bimë. Ai është duke diskriminuar raportin që 10-të T TH TJETAVE T OF GJITHA T GJITHA JAN SA SHENJT. AHMAUD AUBRY, TANI MAN WHO FILMOHET INCIDENTI DHE Tha HE NUK KA PVRFUNDUAR KA QENI Arrestuar. DHE SHTYPI ME MADHE ME THE SUSPEKTI JET A PERSONI I DYT INTERESI N AT SHUMGE N IN COMMUNITY. >>> DY TALE, NJ O QYTET. KAPITALI I Kombit tonë. VAZHDUESHME NGROHJE NGROHT SHUM, VIRUS KA LIDHUR SHUM. >>> PJESA E DREJTS S G SHQYRTI N TR GJYK, LORI LOUGHLIN DHE HUSBANDI I TIJ JANE TANI SHKENI NIS Burgosje. E VRTETA N IN SHUMNDH SONIE SHKALLA E BLARAVE TE VARSIT. Sekretet e Koreës Jugore SUKSESI N IN SHOQRIN E TRAJTIMIT-19 DHE FAR MARSO MSOJN US SHUM NGA SHEMBULLI I TYRE. JEMI NJNE N ON NJ O ME NJ. MINISTRI I JASHTM I Koresë së Jugut. >>> VLERSIMI I MIR, VERDO GJITHA. Unë jam LINSEY DAVIS. FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE ME SH.B.A. JEMI T T DHN ME T WITH LUFTS KUNDR CORONAVIRUS K HERTU N IN TREGIMET E SH.B.A., DHE DISA Q WE KEMI T F FALUAR PARA DHE Qëndroni për të humbur EVEN M M SHUM GRUPI. KEMI RAPORTIM T NEW RI ​​RRETH Saktësia e provave të antiteve dhe një STUDIMI QAT LLOGARON TAL JETONIN E VDEKUR VDEKJEN N A MUNDSIN OF E PRERGATITJES. PRESIDENTI ISHT SHTUAR RAPORTI SI VAZHDON T V VIZITON SHTETET E GRUPIT TAT BATTLES. TONA E PARA E HEADLINE, THE CDC TODAY SAID IT ISshtë shumë e ngjashme KJO DO T BE BNI NJ WA VAJT SEC E DYT E VIRUSI KETU. EVA PILGRIM KA PRESIDENTIN PPRGJIGJE P WHR FAR DO T US SHBA B IFNI N THSE KA NDODH. >> Gazetari: TONIGHT KRYETARI i CDC DHE PRESIDENTI Duke folur rreth përgjigjes ndaj A Vala e dytë. KJO AS REDFIELD RREZTOR I DIREKTORIT Tha një është duke ardhur. Ai është pikturuar në jug NDERTIMI I HEMISPHERE TEMPERATURAT DHE SPIKE N C RASTET. DREJTORI I CDC NUK VAZHDON NJ L LOCKDOWN i DYT, duke thënë, "Unë MUND T G Garantoni. KA MUND T them: JEMI JEMI Angazhuar për përdorimin e kohës që KEMI TANI T TO MERRNI KIST Komb SI GJITHA P PRGATITET SI MUNDESHME ". POR DUHET MOMENTET AGO, THE PRESIDENTI Tha një LOCKDOWN të DYT NUK MUND T BNI. >> KU JANE NJE EMBER OSE A Flakë, Ne do të VNII OUT. POR NUK JEMI VDEKJE TAN VEND. >> Gazetari: UPDATIMI I CDC-së Uebfaqja e tyre, duke kujtuar njerëzit VIRUS NUK KA SHPESH AS LEHTME P SR SURFACIONET SI Fillimisht Mendimit. FJAL, QUOTE, SHPREHTAT E VIRUSIT B ENDRMARRET NGA NJERZIT, SHTES, M TOSIMI I SURFACIONET OSE OBJEKTET .SHT NUK MENA KRYESORE VIRUSI Përhapet. ME SHTETIN TANI TANI KUJTIMET E LEHTSIS,, KAGETU Imazhi N H HOOVER, ALABAMA, afër 400 GRADUATIMI I STUDENTEVE, STADIUM NUK ATSHT KAPACITETI I PLOT. MASET JU K RERKOHEN T HYREN. DISA PKR T TJERA T OFF GJITHA CEREMONY WHILE SOCIAL Distancimi. KJO ALBAMA RREZIKON 676 RASTET E RIJE DREJT N IN 24 VETM Orë. NJNE SHTET SHTETE ME RASTET E RREZIKUT. >>> N TE TEXAS, ATA T H QEN GRADUACIONI N AN 800 vende STADIUMI FOOTBALL P FORR T DREJT Studentët. POR N MIN MINNESOTA T B BANUAR GRADUACIONI I MADH-SHKALLA. DR. ANTONY FAUCI KUNDER RELAXIMI I RREGULLS S TOO SHUM. >> TANI NUK NOTSHT THE KOHA T P PULL E PRGJITHSHME. >> Gazetari: TONA NJ A STUDIM I RI GJETJE QE NESE SOCIALE MASAT E DISTANCIMIT KAN DUHAN N PL VENDIN NJNE N TO DY WEEKS E PARA, NUK KAN P PARAQITUR TUAJ 36,000 VDEKJE. Universiteti i Kolumbisë që thotë 61% E RASTEVE MUND T HA BN PARAQITJE N OFFSE ZYRTAR ONT N ON T ALL GJITHA Nivelet e QEVERIA KA BONERONE M SHUM. >> MUND T HUMBAN 100,000 NJERZ N. K COTU SHTETI T SHUM. NSE K COTU SHT KPI DNNI M M SHUM DHE E DINI SI T E KUJDES, Unë mendoj se DUHET KANV SHUMV SHUM, SHUM M SHUM Jeton. >> Gazetari: TRUMP PRESIDENT P RESRGJIGJE DITA. >> Unë kam qenë kaq e shpejtë. UN W JAM M T MADH SI ANYBODY Mendimit. SHENI NJ B ndalim për njerëzit që vijnë në NGA KINA. VERDO T TH GJITHA mendoni - NUK KAN D DUAN ATË. >> Gazetari: PRESIDENTI TRAJTIMI KUNDR COLUMBIA UNIVERSITETI QENI SHT A LIBERAL INSTITUCIONI, THIRRJA E STUDIMIT A PUNA HITORE POLITIKE. >> DHE PILGRIMI TONA EVA TONA bashkohet SHBA TANI. EVA, FAR po bëhet në paralajmërim NJERZIT RRETH KESTU PROBLEMATIKE Analiza? >> Gazetari: LINSEY, SEEMS FDA po provon të adresohet SSHTJET N ON KOST ANTIBODI T FA FALTUAR Teste. JAN ID TENT IDENTIFIKUAR 27 TYRE TAN SHENJE NUK KENI KRITERET E TYRE. SI T B BNI NUK DO T T NDURRTOHET N P LETR KORREKT OSE BECNI ATA T S SHENJT POZ, QUOTE, NJ PRO PROBLEM SIGJIFIKUES. TANI, NUK MUND T MUND T MUND T MUND KOST prova do të shpërndahen N THE TREG, por ato janë P SLRMBLEDHJE PASUR SIGURISHT PRORMES QE LISTA. KA JANE 200, më shumë se 200 TESTET N O NJ PO PIK Q TH NDODHEN TESTIMI I TREGUT P MR ANTIBODI, LINSEY. >> EVA PILGRIM, FALEMINDERIT T M GJITHA P FORR RAPORTIN TUAJ. >>> TANI TE TRUMP PRESIDENTI KUSH PCERMBLEDHEN NDRMARRJEN Jashtë shtëpisë së bardhë për të vizituar BIM E FORD N IN MICHIGAN QAN ATSHT TANI PRODHUES VENTILATORT. THIRRJET E DESPITES NGA SHTETI ZYRTAR ,T, SHTYPI PRESIDENT KUNDR NUK VESH NJ A MASKE N PARA E KAMERS, duke e kërkuar atë TOTALI I PAVARESISHT. TANI K HERTU KAFJ E BARDH E ABC-së HOUSE CORONESONI JONATHAN Karl. >> Gazetari: DITA PRESIDENTI TRUMP WASHINGTON i majtë P FORR KOHA E TRET N IN TRET WE JAVA N Vizitoni një çelës shtetëror për të Rizgjedhjeje. KJO KOHA MICHIGAN. KA TUR MIR NJ BIM T FOR FORD FORS Q TH Q TANI VENTILATORT E ND BRTIMIT. MENAXHIMI I DISTANIS SOCIALE, POR PCERKRAHJ N OP OPTING NUK T TO VESHT ​​A MASKA, EDHE SI ATA QE NDJES TIJ Bëri. >> NUK është e nevojshme këtu. VERDO JAN BE TESTUAR DHE DO T KEMI JAN T TESTUAR. >> Gazetari: MASKAT JAN RE KRKOHEN N AT BIM DHE MICHIGAN ATTORNEY PENRGJITHSHME KA URGJIKUAR TIJ TE VESHTE NJE. Ngjarja e ditës TONA JEMI TREGTIMI SHPAPRNDARJES DHE P TOTRFUNDIMTAR Parashikueshme. >> Gazetari: PRESIDENTI KA NUK KA NDERTUAR N IN PUBLIK ME A MASKE N ON, POR ai zbuloi se Ai A KA NJ. Ai tha se ai kishte shumë para tij Skenave. >> KETU E DREJTA MY MASKE MY K HERTU. MË PËLQEU SHUMË. >> Gazetari: VIZITA E TIJ T TO MICHIGAN VAJ DIT AF PAS HE KUJDESI P CR T C PRDORUR fondet federale N THE SHTETIN E SHTETIT T ELE ZGJEDHJES ZYRTAR THT KERT V VOTA T MA MADH APLIKIMET P FORR ABSENTEE Votat. DEKLARONI PRESIDENT FALSELY Q W ISHTE JANE LIGJORE. QEVERITARI i MICHIGANIT, KUSH SHT KUFITIMI NUK JAN T. DREJT PANDEMIK POR EDHE NJ A MASIVE 500-VJETR FLUFIT, NDRRMARRJE TIJ SHPENZONI LRENDIMET E VLERAVE. >> TRAJTIMI P TOR T FITUAR PARA DUHET NGA SHTETI QE ESHTE NUK KA NDODH SI JEMI E DREJTA TANI USTSHT DUHET T SC SHUMSISHME DHE THOTK DISA Q TH SHT E PAVARUR. >> Gazetari: DUHET TODAY, THE PRESIDENTI RAMPED DUHET THEMELORE T TIJ Tarifat rreth votimit nga MAIL, Thënia se duhet të rezervohet NJEREZIT QENI OSE NJEREZ ME A EKSPOZA E ARSYE DHE PER Veten e tij. >> NUK DUA T TO KEMI VOTE NGA MAIL. Ne duam njerëzit për të votuar - TANI, NSE JU jeni PRESIDENTI I SHTETET E BASHKUARA DHE VOTO IN FLORIDA DHE NUK MUND T BE B BENI KET, DUHET T BE JET AB AFT DUHET T S Dërgoni N A A BALLOTI N V VOTE, T TO REZULTOHEN VOTE. DHE PA Mashtrim. DUHET T G SHUM DUHET T Y BNI VOTE N PL vendin e votimit. >> Gazetari: KERTU ISSHT JO DHNIA E Mashtrimit të WIDESPREAD IN VOTIMI NGA MAIL. SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT ATA 90% e votuesve në VOTE UTAH-DOMINATUAR REPUBLIKANE NGA MAIL. >> PUNOJN V SHUM MIR, PO. VOTA TUAJ NGA PUNT E SISTEMIT MAIL SHUM MIR N IN UTAH. >> FALEMINDERIT TANE TE JONATHAN KARL. DHE TANI N TO DIKA T-VDEKJES LAJME TODAY. Një ARREST I RI N NEW AHMAUD RASTI ARBERI. Ai ishte SHENI PERGJIGJE NGA A M M SHUM VESHJEN E BARDH N IN GEORGIA KU JENI STOPPED DHE SHTETI FATALLY. Vrasja ISHTE CAUGHT N ON TAPE DHE T SP SHPIRT OS NDIKIMIT KOMBTAR PAS MUND TRE MUAJ DHE KATOR PROKUROR TIF NDRYSHME RASTI. DY MENA SHENJE N IN VIDEO, TRAVIS DHE GREGORY McMICHAEL, PATI DHE BIRI, JANR ARRESTUAR DHE DUHET ME VDEKJEN E AHMADIT. FAR R KA NDODH GJYQSIN PSE KTO MAN WILLIAM "RODDIE" BRIAN FILMED VRESIN DHE ISHTE AT Skena në vendin e parë. Ai është ngarkuar me vrasjen dhe TETIMI PENALE T COMM B COMMNI FALSE Burgim. Ai tha se ai nuk ishte i përfshirë dhe KA BASHKPUNUAR PLOT ME Hetuesit. Ai ka këtë për të thënë më mirë " AMERIKA E MIR ". >> IT ISHTE SHUM NDIKIMI. Unë NUK KAM SHUM SHPRNDARJE LIKE SE PARA. UM, Unë REZULTONI SORRI I FELT DHE, I DUHET, T ALL GJITHA LLOJET E EMOTIMEVE, POR SORRY ISHTE PFRFUNDIMTAR NJ OF TIJ PR FAMILJEN E KOTU MANI I RI ishte, nuk kam njohur. DUHET - JU DINI, NUK DO DUHET TANI ATFAR T EL B ELN SHUM T TJERA T IT KA NDIKUAR. DUHET TEV NDEROHEN QE DHE NUK KUJDESI P TOR EKSPERIENC ITN IT AGAIN. Unë vërtetë nuk do. NSE VIDEO NUK MUND T TH KJO, I Mos mendoni se këtu do të jeni REZULTATI, QAT DO T BE JET AN NDONJE KUJDESI ME SHQIPE NUK JAM THINK ANYBODY DUHET TN BNI REZULTATI. POR NUK E PROVOJ Q TH KA SHTOJ VIDEO, POR MUND T IT NDIHME N. FUND. >> DHE TANI T BR BNI N IN LEE MERRETT KUSH përfaqëson AUBREY'S PRINDR P FORR KIST ARRESTIN E RE. FALEMINDERIT SHUM P FORR T JO BASHKUAR N SHBA, LEE. >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >> E PARA, K ISTU SSHT S DHNI Q TH FAMILJEN JU DHE AHMAUD NDOSHME PR. WHFAR RESHT RE REACTIONI TUAJ T TO TIJ Arrestuan? >> FAMILJETI RSHT R LIDHUR. WANDA, Unë fol para saj dhe asaj NUK KENI SIGURISHT KIST W KA SHKENI N HAPPEN, POR TE GJITHA E DEMI QE ATA DUHET TAP BNI. DHE K THTU KA KAQ ARRESTUAR. Ne e dimë që është vetëm një hap. Ne besojmë se ai ishte një pjesë e KONSIRUESI P TOR VDEKJEN BIRIN E TIJ DHE JEMI DUHET TW PARA A NDJEKJA. >> Bryan tha se ai nuk ishte PVRFUNDUAR N THE VYRJE DHE QE, N F FAKT, NGA FILMING IT, Q KA MUND T KENI NDIKUAR NË FUND. PSE NUK DO T B BESONI TI? >> Uells, Brian, MR. Bryan ishte Thënia e tij NUK ishte e përfshirë SOT. N THE DIT OFN E SHOQRIS HE HE ZYRA ZYRTARFORT E ZBATIMIT T LA LIGJIT, Në përputhje me RAPORTIN E POLICIS, Q HE P USRDORNI makinën e tij për tu bllokuar PATHI I AHMAD-it. KJO KU JANE VERDO GJITHA TRAJTIMI I AHMADIT LIKE KA ISHTE A KRIMINALI SI OPOZUAR N A VIKTIM. ISHTE POPULLORE N AT KOHA. DITA JEMI REALIZOHME AHMAD ISHTE A VIKTIMË. 'SHT CH NDRYSHOHET HISTORIA E TIJ, POR KOSTU FAKTET PARA NGA TIJ. SI DUHET KERTU, WHFAR W HSHT E TIJ ARSYE P FR T F P FRDORUR AHMAD RRETH N IN VENDIN E PAR DHE WHFAR RO ROLI Q PL LUHET po shkon VENI N L LEHTSIN IS ISSHT THE ARSYE P FORR ARRESTIN DIT. >> A MENDONI QAT NUK SHT SIGJIFIKUES Q TH N IN VIDEO RSHT ROLLIKIMI I GJITHA, IT SHTOJAT, PARA QE MIRNDHNI AT SKENË? NUK ASSHT SI NESE DIKA DITNI DGJIT DHE THEN SAID, OH, LET ME M STARTNYRJEN KJO. >> KJO E DREJT EX E PACRGJITHSHME. Ai ishte TRAJTIMI I MADHE PRPARA AHMAD EVEN PARA SHENI McMICHAELS HYRNI N FR Kornizë. ISSHT RREZIKONI AHMAD AHMAD. SI E DINI DIKA JANE RRETH NDODHJES. Unë mendoj se ai e di se ai ishte P TOR T TO - AHMAD ISHTE P TOR T SHENIMI MIKMIKALET TA SHENJE ATFAR WH ATFAR JAN SET NDODHEN NDODH. >> DUHET TUR KUJDES, Unë mendoj se Raporti më i fundit sugjeron se ajo Ishte një ATTORNEY FORMER WHO LEXUAR K THT V VIDEO. ISHTE KYTO - JU JENI VESHT E YDO GJITHA - SI KU VIDEO NDODHENI N H DYT T KTU MANI QO PRGJIGJE N AT një herë Përfaqësoi McMICHAELS? >> Kjo është vërtet e rëndësishme. RODDIE, E GJYKATS, SHUM VIDEO P FR PARA. KJO ROLI I TIJ N IN KIST C RAST FAR. POR NUK KA NDERUAR N IT T O GJITHA FAMILJA. NUK KA NDERUAR N IT T GJITHA ANYBODIA N T KUSHTET E PUBLIKIT. WSHT LIGJOR P FORR McMICHAELS WHO EVENTUALLY LEXUAR NDODHET DHE SHENI KETO OUTCRI PUBLIKE DO T SE shohim tani. >> Jeni të shqetësuar RRETH FITIMI I NJE PERGJIGJE TE FIRE? >> JEMI, DHE JEMI QENI Shtytja për siguri për t'u siguruar NJ. TRIAL I PRANE. Shumë prej tyre kanë ndodhur. HOLMES JOYETTE, E KATRT ATTORNEY DREJTORI, POR DIKA JEMI BESIMIN ISHTE KONFLIKT-WHO WHO PROVA TIG VIGOROZUAR TU VETEM RAST. NEXT, RREGULLORE, THESHT PYETJE E JURISDIKTIMIT. KEMI NJUD GJYQS S NEW RE në RAST Dhe ne besojmë në aftësinë e tij për të Bëhuni më e drejtë si e mirë. >> LEE MERIT, FALEMINDERIT P FORR TUAJ KOHA DHE INPUT. Ne e vlerësojmë atë. >> FALEMINDERIT TUAJ. >> DHE TANI N TO SIGURUAR SHTETI TERROR N TE TEXAS. SHKOLIMI N THE DHN OF T OF Stacioni i ajrit NAVAL N COR KORPUS KRISHTI, GUNMANI ishte vrarë N A NJOO SHOQORI PAS SHKRIMIT A SAILOR KUSH SASHT SA KVSHTUAR T HER TIJ VESTI I BUJQ -SIS. AUTORITETET JANE TANI HULUMTIMI I SHTETIT T CILHS Vjen vetëm tre ditë pas kësaj DEPARTAMENTI I DREJTSIS RE Zbulohet më vonë VITI I DREJTUESHME NDERTUAR N AT Stacioni i ajrit NAVAL N P PENSACOLA ISHTE LIDHJE P ALR AL-QAEDA. DREJTSIA KREU E ABC PIERRE KORRESPONDENTE THOMA KA E FUNDIT. >> Gazetari: K MT M MIRNIMI STATION NAVAL N IN CORPUS CHRISTI, TEXAS, ND ATRMARRJEN. KUJDES T ALL GJITHA Njësitë, KEMI NJE SHTYPE AKTIVE PER BAZE. >> Gazetari: PPRPUNUAR 6:15 JAM KOHA LOKALE, NJ AR ARM SHPEJTET SUBJEKTI N ON BAZE. Autoritetet që kërkojnë në këtë VIDEO ME WHFAR SI DUHET Armë zjarri. NUK MUND T NXJET N CAR CAR T TIJ, RAPORTUAR T POLLIKOJN O NJ A dorë GUN, DHE ZJARRI. HITI NJNE SAILOR N THE CHEST WHO BARELY ESCAPES SERIOZ LJNDS SI VESHJE E SAJ VESTI I BUJQ -SIS. REZULTATI T TJERA T SEC SIGURIMEVE GARA T SEC SIGURIS ME GUNFIRE E TYRE. Ai është i vdekur dhe i vdes më vonë. FBI NUK JAN IDENTIFIKUAR SHTYPI. >> KEMI DETERMINUAR QE NDIKONI K THTOR MIRNIM N AIR STATION NE CORPUS CHRISTI ISHTE Lidhur me TERRORIZMIN. >> Gazetari: TONA KUJDESI HE MUND TVE KENI T VEPRON TONE VETEM. NDARRMARRJE PDR TIJ tjetër INDIVIDUAL. >> Ne mund të kemi një potencial PERSONI I LIDHUR PERSONI I INTERESI N AT SHUMGE N IN COMMUNITY. >> PIERRE THOMAS bashkohet me ne. PIERRE, SI DUHEN AUTORITETET PFRFUNDUESHME KJO LIDHEN PR Terrorizëm? >> Reporteri: MIR, ata nuk kanë DHNI NDONJE SPDO SPECIFIKA Pavarësisht, Linsey. NGA TANI TYPIKALE DO TA KEMIN BONEN NJ CH KECRKES TACK HUAJ. Ata do të dinë se kush është ky person KA SHOQOCSUAR ME. Ata do të kërkojnë në të PHONE. GJETE TJERA LIKE QAT T TO BNI T G BNI NJ S SHENJE T WH FAR DUHET TVE BNI SHPENZONI KIST A AKT T VI DHUNS. >> DHE'FAR ALSHT E V LRTETA EDHE N ON KJO PERSONI I DYT POTENCIAL I Interesit? >> TANI, NE E dimë që ato janë PPRCAKTOHEN PR KTO PERSON. ERSHT W FJALA QE KA MUND B BENI DISA KARRKESA NDEROHEN. E DREJTA TANI N IN TEXAS. SO'SHT A NJIT SITUAT SHUME E Fluidit. DISA ju do të keni njerëz IDENTIFIKUAR SI POTENCIAL Dyshuarve. JEMI GJUA Q NOT NUK RASHA, ATA JAN A AKTIVITETE P PRGJIGJE A TONA E PERSONIT Deri sa ato janë Të caktuara. >> PIERRE THOMAS RAPORTIMI P FORR SHBA NGA WASHINGTON, DC FALEMINDERIT, PIERRE. >>> NDTRM TO KRISISIS JUGORE T Kufiri ynë. MEXICO ISSHT TANI RREZIKONI TIJ DITA E VDEKJES SI N IN BATTLE KUNDR SHUMVSIS--19. MORE SHUM MORTICIANT JAN RE RAPORTIM. >> Gazetari: VERDO PREKUTIMI SHT TAKEN P TOR MBROJTJEN E JETS SI RITET E VLERS DHIVNI DHNI DEAD. AGanta trupore janë hequr. EDO GJITHA NE PPE të plotë KAN US PRDORUAR P BR BURIM RRETH PIK NJERZIT Një ditë. TANI OSHTUT OUT KAPACITETE, 24 ORA NAY DIT,, NAST T 25 paktën 25 Trupa. KJO JSHT J SHUM SHKURTI I fundit-19 VIKTIMI T TO HYRET. RODRIGO e di se ai sjell ORGANET NM KREMATORIUM ME ZOTI I TIJ. T US PRDORUAR T TO GJITHA ORGANET, TANI JANUR GJYKUAR. >> Përkthyesi: JEMI SHKOJ PROR NJ S SITUAT T D DIFFIKULTIT, POR DISA DUHET T DO BN PUN. JU LUTEM Qëndro SHTPI. Mos shkoni nëse nuk keni PËR. PER TANI SHUME JANE NGA AFAR. KEMI KONTAKT ME TONA FAMILJE DHE KJO ASHT SHUMIN PAVAR Gjë. >> Gazetari: SI BARRELET COVID-19 PJESA PJESA T L AMERIKAS Latine, MEXICO përfundon vetveten në PARAJTIMI I NJ B Beteje Humbëse Deri kur ekziston një vakcinë. MEXICO KA DUHET TANI I TIJ DITA E VDEKJES SI akoma. M M SHUM SE 6000 VDEKJE RAPORTUAR PËRGJITHSHME. DHE ORGANET JAN NGJARJE. Një hetim i dëmshëm nga AN GRUPI ANTIKORRUPTION K HERTU KARKESA TOLLI REAL VDEKJE N IN KAPITALI VETM PSHTER PJES E TRET KOHA T HIGH LART SI KA QENI RAPORTUAR. POR N P PJES T OF MEXICO, JU NUK DUHET T L SHUM SHUM PARA Shihni TOLLIN NVNDVSISHT T OF KTI VIRUS. Shtëpi FUNERALE që punojnë në P ORGJIGJE DHE DISA KREMAT 0, RREJTET JAN W PUNOJM 24 24 orë në ditë SHTET DIT A Një javë. DUHET T TO JEMI NJ OF TM N IN Meksikë CITY. >>> KJO ISSHT POPULLI I PROCEDURES DUHET T G BNI NGA TANI. DHE METO ME DY MENA Q DO BNI GRIMET E PUNT N IN V THENDSIN E KOHA NJNE VIKTIM, KUSHTET PUTTING JETA E TYRE N ON RREZIK. LIKE M SO SHUM MEXICAN, ME T THE EKONOMI SI BAD, NUK MUND T BNI NDOSJE N TO PUN W. >> Përkthyesi: N TH KISTAS RAST TI ISSHT S DISA RREZIKUAR PERR TON SHALNDETI DHE SH HENDETI I TYRE FAMILJET NDARMARR K OFT V VIRUS, NUK E dimë nëse një ditë do të jemi Merrni atë dhe çfarë do të ndodhë SHBA. >> Gazetari: DHE DHNI VDEKJEN TOLL vazhdon të rritet në Meksikë QYTETI, KERTU TSHT T TALKA E LITTUAR A GJYKATA E FLATTENINGS. Kryetari i saj NJOFTUAR QE BIZNESET Do të fillojnë të rihapen 1 QERSHOR. >> Përkthyesja: ANDO PJESA, SI TON SI LATERA JEMI T ALL GJITHA SHKENQET T MERRNI NDIKUAR NGA CORONAVIRUS. JEMI T HA GJITHA KEMI TET Kthehemi N NOR NORMAL. >> Gazetari: DOKTOR HERT K HERTU EDHE Thuaj ato nuk janë vetëm luftime VIRUS, POR WIDESPREAD Skepticizëm. DR. Juan Jose është një komunitet DOCTOR. Pacientët vijnë këtu, ai thotë, dhe Unë i them,'SHT PRO me siguri COVID. Ata thonë, JO. QEVERIA KOMBTARE MADE QE UP. DUHET T BE BNI GETTIMI DIFFIKULT NJERZIT T T BN VIRUS SERIOZE KUR KU TESTIMI SOSHT aq ULET. MEXICO KA MUNDSISHT LIDHUR PAK. PPRMARRJE 150,000 P FORR A KOMBETARI I 125 MILIONAVE. DHE P USR KUFIRIN US / MEXICO, BESIMET E REA Q VIRUS - Tijuana. >> NUK DO T ST NDESH TUAJ. NUK DO T DO BN NDONJ. >> Gazetari: DESPITE AN MARRVESHJE ND USR SHBA dhe DHE MEXICO N MAR MARS TE KUFIZUAR TRAFIKUN NDR T DY VENDET, Mijëra të njerëzve vazhdojnë te SHPIRT E DITS Kufitare. >> Përkthyesi: K ISTU SOSHT SO SHUM TRAFIKUARI N THE SHQYRT M M M SHUM Trembur. Ne po shkojmë të kemi tjetër VAJTI I RASTEVE TV VAJZAVE N IN NJ CO SHUM Javë. >> Gazetari: LIKE ELSEWHERE, COVID-19 KA KA AED EFEKTI DISPROPORTIONUAR N THE MOST SHUM E VULNDRUESHME. KJO WHO PUNOHEN N TH KIST EM EMERGJENC QENDRA E OPERACIONIT SI KRIZA NUK NOTSHT VDEKJE VDEKJE DUHET T O BNI. >> Përkthyesi: DHE TANI KEMI T S ZGJIDHEN SSSHTJEN E VMRMET. Shtë lloji i gjërave që jemi Të bësh KETU. POR EMERGENCIA PANDEMIKE, SI NUK KA NDODH N FUND. NUK JAVA TX VJESHTM, NUK MUAJI I DYT, PROBABLY NUK KA VITE K YT Y VIT. >> Gazetari: SI VEND BRASHA P FORR VDEKJE M, SHUM, RODRIGO Merr një ditë, një trup në një TIME. DREJTIMI I DIT'S T'JET PLERGJIGJET T TO SHUM AGJEN E TIJ FAMILJARE. >> SO shumë janë ëndërruar atë që DAY. IAN PANNELL bashkohet me TANI T L GJITHA N QYTETI MEXICO. IAN, KEMI SHENI SI KU VIRUS UDHZIME NGA Kombi tek Kombi. SHTOJN US N WHSE PSE SITUATA N IN MEXICO SSHT S DISA E VETE. >> Gazetari: PO, E DREJTA E SI. DUAM, DUHET, KA ASHT A E VRTET SENSE QAT ASNJ OF N US SHUM NUK JAN PALLRGATITUR REALI. Dhe ne vazhdojmë të lejojmë Fluturimi në udhëtim dhe shumë NJERZIT T TO RAPETRIJEN. Ne NAHA STENSONABLY Kufiri NDR SHTETRIN US E SH.B.A DHE MEXICO MBYLLUR. TRAFIKA STSHT Mbyllur NOT SHUM Drejtimet. KTO JAN A NUMBERR T EX PCERPUNIMEVE SI T SA SHUM N KATTO RAPORT. NJNE NDRKOMBTAR I KOMBTAR Q WH M T MIR INSHTF INFEKTUAR Tha se KETE NUK KA K CHRKUAR KU JAN HYRUAR AMERICA. KUJTET JAN N ST TRAJTIM SIDET E KUFITIT. DHE SIGURISHT NUK KAM AKTUAJ, JEMI TANI SHIKOJM SP SPIKES. VET N ON anën Amerikane dhe më tej PJESA MEXIKANE E KATT Kufiri. TJERA KUPTIMI I GJETJEVE. UNICEF TODAY, KJO THESHT THE KB KARITYTARIA E FMIJVE SHTETUAR SI SHUM SI NJO MUAJ I PAKOMANDUAR F CHMIJ MT MIGRANT HA DUHET T DHNIEN BACK TE Meksikë dhe qendror AMERICA. RRETH, N THE mes të kësaj PANDEMIK, DUHET NJER PEZIT UDHZUES N AC MNYRA TRO KUFIRIT TRO KUFIRIT RRETH RREZIKUT T OF L SPNDSIA E SISMUNDJES. Ne zbulojmë këtë javë, Duke filluar që të riparohen njerëzit KUSH HYRUAR AMERIKA P ILRGJIGJE, Duke fluturuar ato në pjesën e qytetit Meksiko. E VRTETA ISSHT JU DUHET TRO GJITHA TRAFIKIMET Kufitare. JU JENI duke folur më të hershëm RRETH THREATI I NJ WA VAJTI T SEC DYT. MIR, Kjo është SI MUNGON, KU JENI KUSHTET POPULL SHPENZIMI DHE FORT. ISSHT EDHE GJITHA KONONDRUMI E SHBA JAN F FAKTOHEN RRETH BOTA, SI DO T TR BYNI DHE MERRNI DISA SENE E NORMALITETIT PA PA RRITJE K THTO RREZIKE. >> E DREJTA, NJ CON INDEED KUNDDRR. Kjo është fjala e drejtë për të. IAN PANEL, FALEMINDERIT M M SHUM P FORR QAT RAPORTI I JETS. >>> JEMI VENDI I MADHE N THE BOT, POR Kombi ynë KAPITALI DO T RE REFIKTOHET T GJITHA QË. ISSHT NJIV DIVID GRE E MADH, DHE JO DUHET DIVIDA POLITIKE QAT SI DUHET TT BANDIUAR RRETH. Ne po merremi me një vështrim në një treg STUDIMI I RASTIT, VERSUSI I HAV HS KAN NOT SHENIME. N THE HUQ OFN E ATA T PO POVERTY, COVID-19 SHENJAT PER PARAQITJEN. SCOTT RACHEL ISH M M SHUM. >> Gazetari: P THER rezultatet e KAPITALI I Kombit, WASHINGTON, M'SHUM B RESRSIT V E VNDSISHME thonë ata JAN S duke vuajtur shumë gjatë para CORONAVIRUS HIT. >> JEMI TALE T DY QYTETARAVE. MIREL SE VINI N W WASHINGTON. ISSHT KOLONI I VRTET OR OSE BIMT E FUNDIT, VDEKJE ORIENTIMI TUAJ. >> Gazetari: DHE FUSHAT E FUNDIT KU SHUM SHUM T OF Kombit JETA Krijuesit e POLITIK DS DHE VENDIMIT, KERTU JAN ST DHOMA SHOQRORE, TOP Doktorët mjekësorë dhe shumëfish SITET T T SHQYRTIMIT T AV DHN. POR N EAST LINDJEN E QYTETIT, THE DISPARITETET JAN ST STARK. >> JEMI VETEM 7 MILJE DREJTRO SHTEPIA E BARDHE. PCER TI VDEKJE ANACOSTIA RIVERI, SOCIOECONOMIC KUSHTET NDRYSHOJN DR në mënyrë dramatike. KESTO JAN S Seksionet e Rënda të DC P MR M SHUM SE 90% BLACK DHE JAN QENI HIT ND HRTIMI NGA COVID-19. >> Gazetari: AFRIKAN-Amerikanët, GRUPI RACIAL MAR I MADH N DC, BAKENI 46% T THE POPULLSIA DHE 77% E GJITHA VDEKJET E SHPVRNDARJES-19 N THE SHPRRNDARJE. NJERZIT NGA RREZIKUT NGA PANDEMIK, PER E VDES VESHJET E FJALS T SE SHTYPIT T THE LART Viktima. LATINOS NUK KA NDARJE Nivelin më të lartë E INFEKTIMEVE. KUSH JETON DHE KUSH VDES NGA COVID-19 N W WASHINGTON MUND T BE JET HARTUAR NGA KODI ZIP. N TH KEST MOTA TOT HOTA, vendbanime JAN M MORE SHUM MIK SHUM T BNI T FUNDIT DHE E ZI, DHE E MUNDSISHT T KEMI HYRJE N ST DYT T SHRBIMEVE. ISSHT DUHET NJNE SUPER MEJOR Tregu për më shumë se 80,000 Banorët. N W KUFIRIN 7, DREJT DY. DYQANI P FORR USHQIMI GJITHMON JAN SHPENZIMOR DHE PCRFUNDIMTAR. JANI M M SHUM SE 38 MILION AMERIKANOT Q WH JAN T F DUHET TI GJITHA PAPUNËSIA. >> NGA AKTUALE Transporti për tu marrë në DYQANI, PASTAJ PRITET N L RREZIK T BETNI N THE SHITJE, PRSHT PRETTY SHUM gjysmë një efektiv dite vetëm për të Vijnë tek Dyqani i Ushqimit. >> Reporteri: POR NJ MI SHUM MIJE DHNI N IN BARDHIN E M MASIMIT DHE VESHTIMET E VESHTSISAL SAL VESHT,, KERTU JAN DO DOZEN OF TREGUES SUPER PR ROUGHLY shuma e njëjtë e Banorët. Dyqanet e sendeve ushqimore janë E DREJTA E NDRTESAVE ND DISA NDURTESAVE TART apartamenteve. LIDHEN KOMUNITETET E VDEKJE DHE TE ZI P FORR T DHNAT QNDRON. >> DUHET DUHET T BNI RRETH IT. DHE NUK DUHET T TO PRINI P FORR NJ CL KLAS TER VAZHDUAR T POPULLIT T SHKO NO KOMUNITET P FORR TI PËR T'U BËRË. >> Gazetari: POR HOPE THSHT TH E THIN. >> E MUND TA ANGRES. DHE JEMI T ALL GJITHA NETSIT, T ALL GJITHA SHTETET E DYTVE, JU E DI,'SHT USTSHT SI SHUME PIGHRSHKRIMI SHBA. Kjo është mënyra që duhet të mendojmë. KEMI TIN MENDIMIN VETEM P ABR SI PARA SHUM DUHET T SP PRPANOJM, GJITHMONË. >> Gazetari: BEATRICE EVANS KA JETU K HERTU P FORR 50 VJET DHE SHUM KA SHENJE NDRYSHME LITTLE. >> NUK KEMI INTERNET N IN K BTU NDERTIM. NUK KEMI KOMPJUTERIKE. Kështu që ku janë informatat PO VJEN. NUK KEMI T GJITHA T TH GJITHA Q MUNDATSIA QAT SI JAN KERTU QEVERIA E DC ka, T ALL GJITHA PROGRAMET. NUK MUND T MUND TVER GJITHA TEC BNI Askush nuk ka një kompjuter. >> Gazetari: QENDRA E TJERA E VJETUR BESIMET P SR MBSHTETJEN E KOMUNITETIT. >> Unë NUK MUND TU BIJ SHUM SHUM SI Unë jam duke shkuar për të qortuar atë prapa? NSE KAM SHUM BUSHT, TANI NDRYSHIM Programi i autobusit. VERDO GJITHA KA NDODH T SHKENI P BRPARA E BUSHTIT. JU DINI, DHE NJERZIT GJYKUAR SË BASHKU. QE NUK KA NGJITJE PUNE PER MUAJ. >> RRETH, T ALL GJITHA E DREJTA. FALEMINDERIT. KUJDESU. >> Gazetari: JETA E TYRE SHT NJËRI TJETRIN. PRORDORIMI I USHQIMIT, MUND TIVE DHNI. KOLLABORATIVA E LARGN E LINDJE PASQYRIMI I MJETEVE 1000 VJET N A DIT. KIST PUN N S PUN NT ATTORNEY Gjashtë ditë A JAVA P TOR T MIR SENIORST Një vakt të nxehtë. >> shtë më e lehtë për të marrë një mundësi BEER se sa të merrni një PIECE FRESH E FRUIT. DO T PRINI VDEKJE P FORR A SPITALI, KUJDESI SH HENDETSOR, HYRJE TA USHQIMI I CILITYSIS, këto gjëra shkojnë SHUM ND HRT. >> Gazetari: EKSPERT ST E SHUM Mungesa e aksesit te ushqimi cilesor SHT JETN KOSTOZE, PTRMBAJTJE P SR DISA T SHNDETIT TD VETM KUSHTET Q TH NDODHIN VJET AMERIKANERT MER SHUM VULLUESHME N TO T COVID-19. >> POPULLSIA JON, JEMI SHUM E BASHKPUNIMIT. PRESA E LARTE E GJAKUT, DIABETET, JU DINI, KANCER. YDO KOHA JU KENI KDO LLOJ BASHKPUNIMI QAT NDODHET N Niveli i kujdesit që ju jeni duke shkuar TE DUHET DHE SHPESHTI, SI CO-MORBIDITIES RRITJET THE Ashpërsia e sëmundjes. >> Gazetari: Punëtorët e kujdesit shëndetësor N CENT QENDRIN MJEKSORE BASHKUAR, THE VETM SPITALI N W KUJDES 8, SI thuaj Mungesa e burimeve është e përkohshme TRAJTIMI I VEPRIMIT P FORR PACIENTST N. ZONË. QYTETI JAN P PARTNERUAR ME SEKTORI PRIVAT T AT TTR tërhequr BIZNESET N W LARGJET 7 DHE 8. POR ADVOKATT thonë se vjen në Kostoja e zmadhimit në Gentrification. Thirrjet për qasje më të mirë te KUJDESI SH HENDETSOR MJETET NJ A ZGJIDHJE KUR MESUAR BURASER MURIEL PLANET E ANOKUARA P TR DY T NEW RI SPITALET N IN ZON. SHT K ANTO GJITHA KA QENI INFRASTRUKTURA DUHET DUHET T BE BNI N VEND T PR PAR PANDEMIK? >> MIR, Unë mendoj se, PO, NE T ALL GJITHA TN DINI Q WE KEMI NDONJ G T MIRA BLOKAT NDURTESA T OF SHALNDETIT, DHE NDURTIMI I SHALNDETIT TE INTEGRUAR SISTEMI, NUK MUND T MERRONI NDODHEN SHKAKTET TUAJ. TI MIR T WITH GJITHA KARDNDSISHT T MIR PUNA DHE PARTNERITET E MADH. >> Gazetari: POR KJO SPITALI ARAN’T NDODHT deri më 2023. B RESRTSIT HA NUK JANC NDRTUAR PREJ RRUGOR ANACOSTIA P .R Testimi dhe trajtimi mjekësor në UNIVERSITETI SI. >>> JU SHENJ 40% e PACIENTSVE JU SHENI NE KUJDES 1 KA NDON Vjen nga keto dy fusha. >> QE KORREKT. >> Gazetari: WHFAR DO B THN Q TH SJETE RRETH MUNGESS S OF TESTIMIT Në dispozicion? >> PO, IT thotë se shumë për atë. THOT IT, NJAY, ATA QY NUK JANRE E NEVOJSHME TING BNI TESTUAR KU ATA JANË. POR ATA TI GJITHA NUK KAN HYRJA N CAR KUJDES SHALNDETSORE DHE FAKTI Q KAN T TO DUHET T COM VAZHDOJ N US SHTET T TO JEMI HOSPITALIZUAR DHE VIZIToni MJETET TONA T EM EMERGJENCS SUAJ Q THE NUK KAN QASJE. >> Gazetari: TANI HECU RECEIVING FINANCIMI PRIVAT NGA BANKA E AMERIKA, HAPI N TO T TO DHNI TESTIM FALAS P FORR YDO LOKAL Q RESNDRUAR QO DUHET TI. >> DUHET TVE RVENDOJN A SHUM WH SHUM E JETAVE. Ju NUK MUND TRE TRAJNOJN WH WHFAR NUK DO DUHET TANI. >> Gazetari: POR KETU N IN KAPITALI I Kombit, DISA TE VDEKJE PAS PAS PANDEMIKE, DISPARITETET DO T R RNDET. >> GJITHMON JU LIKE LIKE QYTETET E DYT-KLASë. FUSHA E PLANIFIKIMIT NUK NOTSHT Niveli, NUK KA NDIKUAR. NUK DO TOO DUHET T L MUND T JET. >> Gazetari: DHE DISA SI VESHTET E TYRE NGA QYTET NUK DO T P DUHET LIGJET T TO NDIHMOJN THEM. >> NUK JAN G TO GJITHA T G SHENI KIST SI NJ OP MUND T NDRMARRJEN KUJDESI SH HENDETSOR, P TOR T IM PPRDITUAR SHALNDETIN HYRJE P FR USHQIMIN, P IMR P IMRMIRIMIN E PUNS, P TOR BAKEN SIGURIME NJERZIT NUK JAN NO T LON GJITHA JETA N SHQIPRI. Ata do të përdorin atë si një Mundësia për të thënë, OH, mirë, KOSTU NJERZ JAN DUHET T. DHNI DUHET të vdes. >> Reporteri: P RR RAKEL SHKOTT ABC NEWS LIVE N W WASHINGTON. >> FALEMINDERIT TAN TO T TO RACHEL SCOTT P THR KTO RAPORT. DHE KUR T WE KEMI PACKRBASHK, SHOQRIMI I MUND T HA SHUM DUHET Më keq. FAR DUHET TVE KENI LEHT NJUN GUNMAN T WALK-IN SIDE NJ AR ARIZONA MALLRA DHE ZJARRI I HAPUR. >>> ISSHT T KINA ADVANTAGE E KINA PANDEMIKA? PROPOZIMI DIKA T PARA DO T BNI REIGNITOJNT PROTESTT E DHNT SHTETET E KONG HONG. >>> DHE NEXT, Shtëpia e plotë AKTESA DHE NDRYSHIMI I TIJ HUSBAND PJESA E TYRE N THE Kombin SCANDAL ADMISIONI KOLEGJI. PSE TANI TANI SHTOJN P LUTEN FAJTOR. tani për tani ku jeton yourae rreziku juaj për Kobe nëntëmbëdhjetë tofrom Lajmet e prishjes së lajmeve ABC raportojnë ngjarjen e tre niNightline pandemi një komb i ndarë natën vonë në ABC >>> FORMERI I TRUMPIT TES PRESIDENTIT ATKESA PERSONALE MICHAEL COHEN SHT SHTETI I DYT AND DHE SI FEDERALIT Burg. COHEN WSHT RE LEXUAR MVER SHUM O VITE CORONAVIRUS MUND T BE BNI SHPIRT P INR TAT INMATUAR N THE FAMILJETIN HE ISHTE NE. JU MUND T KUJTSISHT TA ISHTE D SNUAR N TO TRE VJET PYETJE BARA P EVR VLERSIN E TATIMIT DHE SHKELJE FINANCA E KAMPANIT STEMMING NGA PARA HUSH PAGESA P TOR DY GUAJ T CL CILA TA DHNI Ata kanë marrëdhëniet me kryetarin TRUMP PARIMI N THE 2016 ZGJEDHJEVE. COHEN DO TVE SHRBETI KUJDES E FJALSISIS E TIJ N IN SHTPI HEQJA. >>> ACTRESS LORI LOUGHLIN DHE HUSBANDI I PROJEKTIMIT T F FASHIONIT MOSSIMO GIANNULLI DO T G DUHET T Burg. Ata po ndryshojnë kërkesën e tyre PJESA E TYRE N SO T-VAJTUAR SHKALLA E SHKURTRISUE SHKALLA E VARSIT P PAGESORE PARA P GR T FITUAR F CHMIJT E TIJ COLLEGE. ROBERTET TONA TB DEBRA TAN H M SHUM KULTO REZULTET. >> Gazetari: Një PLEA M STNYES NGA LORI LOUGHLIN DHE MOSSIMO GIANNULLI. Ata do të shërbejnë dy muaj në Burgosja për konsultë në komision WIRE DHE Mashtrimi kryesor, paguajeni A 150,000 dollarë të mirë dhe bëjeni 100 orë E SH SERVRBIMIT T COMM KOMUNITETIT. HUSBANDI I TIJ DUHET TVE SHRBETI PES MUAJ P ONR DY TARIFAT Mashtrimi, Paguaj 250,000 dollarë, DHE PERFORMAT 250 orë E SH SERVRBIMIT. >> MUND T HA KA PAGUAR QEN SI DHE TI PRIT TANI TANI. >> Gazetari: SHUM I AKSUAR E PAGESS S D DOLLARILLVE TAL MJETARVE T HALF P GR T DUHET NW DY DAUGHTERS T TIJ USC. FOTO NDRMARRJEN KRIJONA ATLETIKE PROFILI QE FJALA NEKSTI RREZIKON KUFIZUAR. KA INSISTUAR PAGESAT N W KT DHURIMET LEGJITIMORE PCRFSHIJEN PROKUROR OFT E MISKONDUKTIT. >> LORI LOUGHLIN DHE HUSBANDI I TIJ REALIZUAR TA NUK MUND T GJENI RASTI DISPOZITOHET. PROKUROR ALT E RIND RSISHTIN Q SHUM RASTI I TYRE KA NJ CO KUPTIMIN E HOLES QAT KAN H NUK JANUNT TUNT KUFIZUAR ON. Dhe unë mendoj se mbaroi PPRMBAJTJA E PJESAVE TG GJITHA. >> DHE JEMI T JO BASHKUAR TANI NGA DEBRA ROBERTS. DEB, ATFAR KA DUHET TANI TANI PFR PARAJT SE SHENI Burg? >> Gazetari: E pra, LINSEY, THEY JAN Q G DUHET T HA DUHET T G SHKENI PARA A GJYKATA T TO KEMI K ALLTU T ALL GJITHA AKTUAR. Ata janë duke shkuar në mënyrë aktive SHTETI PARA PARA NJ T VDEKJES GJYQSORE KONFERENCA VIA VIDEO VDEKJE N THE PANDEMI. NSE NJ A FJAL J T J GJYKAT OFFS T ON GJITHA T. KISTU MARRVESHJE, PAS PROBABJEN IN RRETH 90 ditëve ato do të jenë Dënuar. >> DEBRA ROBERTS, FALEMINDERIT T M GJITHA P FORR RAPORTIN TUAJ. >>> DHE DO T HA KEMI SHUM A M SHUM P GR T GJUAR KTU N ON LAJME ABC Kryeministri. 500 VJET FLUAJ Q TH NDODHEN Mijëra të Dispozicionuar. DHE NJ U UPDATE P .R KUSHTET KATASTROFIKE N. MICHIGAN. >>> PLUS, duke tronditur të dhënat e reja vetëm LEXUAR RRETH Shtëpisë MARKET. POR N YSE KENI FONDET, DUHET TANI Jini një kohë e mirë për të blerë? >>> NJ O nga pozitat unike JEMI SHENI RRETH 2020, WRECKING PLANET E YDO GJITHA P FORR MBROJTJEN E VITI. tani për tani ku jetoni etninë tuaj të rrallë mund të përcaktojë rreziku juaj i Kneteen sonte nga Lajmet e prishjes së lajmeve ABC raportojnë tri natën Niine ev >>> MIR SE VINI, Kudo. JEMI TREGU N TREGun e shtëpive, INDUSTRIA TJERA QAT NDODHET SHPENZUAR GJAT PANDEMIKICS. ME SHUM SHQIPTAR SPT që shpenzojnë më shumë KOHA NOM SHTPI DHE PUNEM REMOTE DUHET M M SHUM MUND T A KRKUAR TREGTI, JEMI duke filluar për të parë Shenjat e hershme të fluturimit urban. KETU NJ A LOOND BY NGA NUMRAT. SHITJET E SHTETIT T EX SHTETIT DROPOHEN 17.8% N AP PRILL. Kjo është muaji më i madh DEKLINE SI GJYQS S 2010. Në përputhje me KOMBTIN SHOQATA E REALTORS. >>> DHE NJIG SHENJTER SHUM SHUM JANI DUHET T LE Lini Uranen ZONAT, SHITJET E SHUM MUAJ. Qira në zonat më të mëdha METRO NE PRILL. 22% E NDERTESAVE TE SHTETEVE AKTUALE ICmimet e tyre të ulta në prill, POR çmimet e shtëpive ekzistuese RREZIKONI 7.4% NGA KOHA KOHA VIT MË PARË. $ 286.800. KJO TANI THEMIMI MJEDISOR I NJ H SHTPI Ekzistuese në SH.B.A. DHE ME SHUM SHUM T BASHKUARA AT SHTPI, FJAL NUK SHT SURPRISING ZILLOW KA SHENI AN RRITJET NEW SHENJT SHENJT SHITJET N ON Uebfaqja e saj Krahasuar me këtë KOHA VITI I VET. >>> NGJESH NXJES, E BASHKUARA SHTETET DHE KOREA JUAJ VJETORE RAPORTET E RASTET E TYRE COVID-19 N ON DIT SHUM NDR BACK N 20 Janar. PSE PSE ISHTE KOREA JUGORE M M SHUM SUKSESUAR N H TRAJTIMIN E KTY PANDEMI? Ministri i Jashtëm i Koresë së Jugut Bëhet pjesë ne DISA P WITHRGJIGJE. >>> PLUS, HISTORIA E fshehur e DANIELET JACK. SI MUND T HA KRIJOHET WHISKEY më e madhe e AMERIKA, DHE TANI KOMPANIA QE BARA E TIJ EMRI GSHTIV FITUAR PACKR T COMMUNITY. POR PARA KETU JAN S DISA T THE TREGTIMET E STORIES N ON ABCNEWS.COM. >>> DEPARTAMENTI PUN RAPORTIMI I NJ AN SHTES 2.4 Miliona njerëz të vendosur për të Java e fundit e punësimit, duke sjellë Gjithsej nëntë javësh e JOBLESS KARKESA P TOR M SHUM SE 38 MILION. >> GJYKIMI I PUNS është më shumë Diferenca TANI TEC BECNI T ALL GJITHA LAJME PUNORT E PUNSUARA QOU KENI A Shumë më tepër konkurrencë. >> DEMOKRAT TANI NDOSHME SENATE T TO BNI TJER SHTETI DOLLAR MULTI-TRILLION. HEROJ SOT E V -RTET SO T KALUARA AKTI PASUR Java e fundit e shtëpisë dhe do të DHNI PARA P FORR SHTETIN DHE QEVERISJET LOKALE. >> JU DUA T RE RI VETYRE T TO BNI SMART DHE STRATEGJIK. >> Kokat e TRUMP PRESIDENTI TE MICHIGAN, QENDRET E VIZITAVE TIS TJERA RRETH NDRMARRJES NJY FASTERI FORD Q GE SHRBIMET E SHIFTUARA T TO B TONI Ventilatorët e ngjashëm me ingranazhet mbrojtëse GJATË SHPËRTHIMIT. >> P ATRGJITHSHME ATTORNEY e MICHIGANIT Tha se DUHET NJ LETTERR T PRESIDENTI duke kërkuar atë të veshin Maskë. >> KAM NJNE PARA PARA. SHUM W NJORE N AREA, POR unë NUK DUA T TO DHNI SHTYPIN PLERGJIGJEN E SHTYPIT. E KEMI N IN ZONN E PRGJITHSHME. AUTORITETET JAN RE T RE LEXUAR T NEW RI DETAJE RRETH GUNMANIT T AL PAVARUR NOO SHUMTNIMIN E NETTS S VRTET AT N AT A QENDRA E DYQANIT N GL GLENDALE. >> KUJDESI Një pushkë e gjatë e zezë, POLITIKA SHENI 21-VJET-VJET GUNMANI KUVANI TRE TRAJT P SETR T DUHET T SH SHUMT VIKTIMET N. SHTETI I DYQANIT. SERGEANT RANDY STEWART SAID HE I ADMITUAR N W KA SHTET. >> Ai tha se ai kishte për qëllim VIKTIMAT. Ai DUHET T G FITON DIKA REPEKT. Ai ndjehet se ai ishte i formuluar N L JETN E TIJ. >> I SHTET TRE VIKTIMET PARA NDODHET POLICIA. 'SHT TANI FAKTOHEN 16 GARAJ. >> SHTYPI AKTIV N ON BAZE. >> N TE TEXAS, FBI CSHT C QNDRON NDIKIMI I K MT M MESAVE N NA NAVAL KORPUS CHRISTI BAZA E AIRIT LIDHURA TERRORISTIKE. NJNE SHT DE VDEKJE DHE NJNE KA QENE LEXUAR NGA SPITALI. >> N M MICHIGAN 10,000 të detyruar NGA shtëpitë e tyre. GARA KOMBTARE E AKTIVATUAR N. Qyteti i Midlandit. QYTETARI DO T IN INVESTIGJET FAR SHPRNDITON PAMR T DUHET. >>> DOZIN OF E POPULLIT JAN DE VDES N PJEST E INDIAVE KOSTAL DHE BANGLADESH. QYTETET E PLOT JAN PA FUQI DHE UJI. >> NDERTIMI FRESH N H Hong Kong si KINA propozon një kontroll LIGJI I RI I SIGURIS. LEGJISLACIONI DUHET TAN BAN SEDITI, SUBVERSIONI I QEVERISJEN E PJESS. K ISTU JAN T TAL MUND TK BNI EFEKTOJM H HONG PPRPARUES LEGJISLATURA E KONG. PASQYRIMI I LIGJIT T CO FUNDIT T LA LIGJIT SHKAKTIMET N ON QEVERISJEN ANTI Protesta. >> K CONTO konfirmon NJNE VEND NJ CO SISTEMI. LEGJISLATURA E KINA do të DEBATONI atë, duke promovuar më tej Protestat e demokracisë. TRUMP I PRESIDENTIT thotë SH.B.A. DO TAC REACTOHET N FUND N IFSE PROPOZIMI P FR T DHNA. SENATOR INTT HYRJE A BARLI I BIPARTZANIT që zotohet SANKSIONET RETALIATORIALE. >> Koreja Jugore RAPORTET E SAJ CORONAVIRUS I PAR RASTE SHUM NJ S DIT AS SI SH.B.A., Janar 20. KOREA JUGORE KA KEPT E SAJ SHUM MATESIMI I INFEKSIONIT DHE VDEKJES Më të ulët se sa kemi. RAPORTIMI I 11,000 RASTEVE DHE M F PARA SE 300 VDEKJE. VENDI ISSHT TANI DHE DHE Running. Ne po sjellim në Korenë e Jugut MINISTËR I JASHTËM. FALEMINDERIT T FOR SHUM P FORR BASHKIMIN SHBA. >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >> DUA T TO P PRGJIGJEN BRAIN TUAJ N A NUMR TEMA Lidhur me CORONAVIRUS SHPAR PRGJIGJEN Në Korenë Jugore ka qenë kaq APLIKUAR GJITHA. STRATEGJIT LT P LR T MIRNDSISHT NJERZIT KUSH HYRNI VENDIN, TESTIMI I DRIVE-SHPRNDARJES PROTOCOLS, TRAJTIMIN E KONTAKTIT. JU MENDONI QE KOREA E JUGUT STRATEGJIT PUNA E DUHET N IN SHBA? N EVSE N ITNDERI, mund të mendoni TOOshtë vonë për Amerikanët NDOPRNI TIJ? >> MIR, Unë mendoj se PARA E GJITHA, VENDI JON NUK KA NDUHET MBYLLUR. GJITHA T HAPUR SHOQRIA KEPT DHE KUFIRI I HAPUR, DHE NE KEMI E aftë për të bërë këtë për shkak se ne kemi TREKT çelësat. TESTIMI, TRAJTIMI DHE TRAJTIMI, NJ SY SISTEM I SHUM I ROBUSTS E TRET T T'. Unë mendoj se TREE TRET JAN T KRYESORE PR DO L FNDS KUNDR çdo sendi S DMUNDJE INFEKTIVE, DHE T J DREJT NDODH T TH KET T ARDHURA TONA EKSPERIENCA ME MERS DYQSIA N IN 2016 LIDHEN FJALIN P FORR Suksesin e kësaj kohe. P RESRGJIGJET TONA P TOR MERS M N IN 2015 ISHTE NUK KAN Q FAMILJEN. KA SHUM SHUM SHKURTIMI. POR SHUM M LESOHEN NGA KJO EKSPERIENC,, JEMI BEEFUAR DHNI INFRASTRUKTURA E KONTROLLIT TIS SISTEMIT DHE KUADRI LIGJOR, DHE QE KA VETEM QENI NDODHET N THE TESTI I PLOT. Sukses Unë dua ta them këtë TIME. >> N ADD SHTES T TO TRET Ts Ts, PJESA E STRATEGJIS S K KOREAS Jugore P FORR SHKOLIMIN E KORONAVIRUS T E VETEM PASR KA MBROJTJEN E QEVERIS. B DONI VESHT ​​RRETH PRIVACISY T R DREJTAT DHE SI SHENI QENI ME MBROJTJEN E SHALNDETIT PUBLIK? >> SIGURIMI NUK është TERMIK DUHET T US PRDORI N TR TRACING. TRAJTIMI ABSHT AB ABSOLUTELY E NEVOJSHME P TOR T DHNUAR DHNI PATIENTT DHE KONTAKTET E MBROJTJES SI SHUM E SI MUND T TO SHPETOJ ATA ATA QE JENI PASUR P PRR TES PRANUAR LIRIN E LVEVIZJA E RESTIT T OF SHOQRIS. Dmth, ND ORRMARRJEN P KR MBIJET SHOQRIS HAPUR, IMSHT IM IMPERATIVE QE JU Izoluar me shpejtësi dhe QUARANTINE PATIENTT DHE VLERA Kontaktet. ES ISSHTJET E PRIVACIS SI T INFORMACIONIT QAT JEMI LEXONI P THER PUBLIK RRETH L MOVIZJA E PATIENTIT. KONTROLLI I SISMUNDJEN TONA EDHE LIGJI Garanton T R DREJTN E PUBLIKEVE T DINI P ISR SSHTJE T HE SHALNDETSIT QE TA AFTOJM SHT QEVERIA Përgjegjësia për të informuar PUBLIK RRETH natyrës evolucionare E K INT INFEKTIM DHE T L MOVIZJA E PATIENTIT. INFORMACIONI PUBLIK P ABR KU Pacientët kanë përparësi të Duke u konfirmuar si SO POSITIVE ATA MUND T SE SHIKONI N IFSE SISTEMET E KRAHARA ME KONFirmuar PATIENT DHE VENDOS P FORR THEMELET N IFSE KA NEVOJN TO T TO Vijnë PARA DHE MUND TESTUAR. SO ISSSHTJE T PR PRIVACIS OF S. PATIENTI THESHT IS ISSHTJE K HERTU, DHE Ne do të jemi shumë të kujdesshëm ndaj KUFIZIMI I INFORMACIONIT QE SHT PARAQITUR PUBLIKA RRETH L MOVIZJA E PATIENTIT. >> DUA T TO M SHUM ARSIMI P FORR NJ M MOMENT. PAS NJ START FILLIM SHUM F FALAS, Jug KOREA MBYRET AGJEN, RUAJTJES Vetëm këtë javë. SHIKONI N S DISA studentë VIDEO QE JAN VESHJE VESHJE DHE Ekranet PLEXIGLASS RRETH THEMELIT DETYRAT DHE KECRKESA TEMPERATURA. SI KONFIDENT JANE QE SHKOLL WT DO T R BEMNI HAPJEN ME KESTO PARAQITJE? >> KEMI VENDIMIN T OP HAPUR SHKOLLAT 80 DITS PAS TYRE JAN S T S FITUAR T TO HAPUR N MAR MARS. FAR VENDOSI P EDR ARSIMIN SHT PERHAPS N HIGH LART E ANDOJ VEND. DHE ISHTE E RTNDSISHME EKZEKUTISHT Q WE KEMI PROJEKTIMIN E SHKOLLS BACK N TRACK. Kështu që ne kemi vendosur për të hapur SHKOLLAT NGJITJE ME FINALIT Klasat në shkollë të mesme, dhe që ISHTE DETYR. POR NE JEMI SIGURUAR Q ALL T ALL GJITHA Masat sanitare ishin në vend, KQURKESAT N ON Pjesën e THEMELET E STUDENTIT, THE SHKOLLAT, BENI SIGURIN Q KTO Masat e largimit shoqëror janë MIR N VEND, DHE EDHE PROTOCOLS N PL VEND T RASTIT YDO GJITHA HAPPENA. >> DHE SI T T B TNI TO GJITHA, KERTU KAN NGA REZULTATET E PARAJTM. PR SHEMBULL, KA ISHTE SHPRNDARJE KLISHTI I COVID-19, 29-VJETR MANI QO VIZITON CLUBS SEVERAL NJË NATË. SI KUFIZUAR JANE RRETH KTI SPREAD DHE SI KU JENI PLERGJIGJE GJETOJE SHPRNDARME SHUM QU me shpejtësi? >> Unë mendoj me ndonjë LIKE SPIKE KJO, E GJYKATS, ASHT A KUJDES. Shtë një V AND W. DHE Q C RASTI PJESMARRS SI TANI LED për afërsisht 200 raste RRETH A MATERIA E dhjetëra ose aq ditë. KJO ALLSHT ALL GJITHA ORIGJINATIVE P TOR DISA AKTIVITETET E CLUB NIGHT GJAT VITIT PERIODI I DETYRUAR N IN PRFUNDIM MUND. PBRGJIGJE CLUB NIGHT AKTIVITETET përfshijnë një pjesë të madhe NJERZIT RINJ Q WH JAN BARS, I MENDIMI SHT THE EKSPESIMI, Lëvizni RRETH VENDIT. Dhe aq sa ka kuptuar INFEKSIONET Lidhur me CLUB AKTIVITETET N IN T ALL GJITHA PJEST E VEND. Unë mendoj, V ONRREJT, provimin tonë DHE KAPACITETI I TRAJTIMIT ISHTE NDODHET TESTI. SHUMR SHPRRNDARNI PARA PR T KJO SPIKE. Numrat e provimit të ditarit ishin RRETH 5,000 OSE 6000. PAS SPIKE, DO T BNI IT - E MUNDSISHME E TESTIMIT ANONIMI DHE FALAS i Kostos SI BN RE REALIZOJM TH SI SHUM NJERZIT RINJ Q M T GJITHA KESTO THEMELime DUHET T BE JENI Lidhur me të ardhur para se të merrni Testuar. Pra, T TO BNI ANONIM DHE KOSTOS-FALAS, JEMI FEMIJET TESTI MIR Mbi 60,000, Unë mendoj, RASTET PVERR DITA TAST PASTRUAR, DHE KET KA DREJT LED për këtë NUMRI I RASTEVE T CON konfirmuara. SHTET Q DUHET N. THEMELIMET E THEMELIMIT, POR INSPEKTIMET E DYT T TYRE AN MTARAMT E FAMILJES, miqtë e tyre DHE KOLEGJAT E PUNS. >> QE AKTUALE DUHET T TO BNI Pyetja ime e ardhshme. JANI JU PRITUAR, PERHAPA, A Vala e dytë e infektimeve? DHE THSHT NDONJ. M SHUM PRERGATITJA QAT NDON N TI PYR TJET Ts Ts? >> Unë mendoj se duhet të gjithë mësojnë T L JETOJME N TH KT RREZIK. Shtë një VIRUS QAT UDHZON MAV SHUM Shpejt. KERTU JAN SHUM NUK E dimë RRETH COVID-19, POR NJ TH GJITHA NE Dije, ATA UDHZON MAV SHUM Shpejt dhe DUHET EDHE SHUM UDHTIME Heshtje. NJERZIT MUND T BE JET SP SHPIRTSISHT S DMUNDIMI PA PARA DNIM QE KANE VIRUS SHENJE NJERZIT ASYMPTOMATIK MUND T BE JET NGJITËS. NDODHT O Q TH Q T DY PARA PARA P SYR SHUMT E SISTEMEVE T SH SHQYRTUAR, QE KU JANE SHUM CONTAGIOUS. N ADD SHTETIN E TRET Ts, FAR JEMI duke përgatitur në kushte E PTRMBAJTJES, THEULLIMI ZONA METROPOLITAN ISSHT P PJESHM NJ E HAPACSIRVE T GJITHA SHKAKTUAR EARTH. Kështu që QEVERIA SEULLORE QYTETE, PROVINCIALE E PARAQITURIT QEVERISJE ME THE PJESMARRJA E QYTETIT QEVERIA E AIRPORT, TY JANE TANI T P NDEROJN TO GJITHA AN MENAXHIMI I INTEGRUAR HOSPITAL SISTEMI SI Q IF NUMS TU MADH E INFEKTIMEVE QE MUND T AR ARRIHEN, Ata do të jenë në gjendje të ndajnë BURIMET E BURIMET SPITALE - ITshtë shumë e rëndësishme që të mos merrni Themelimi mjekësor PVERRGJIGJE ME RASTET TIJ MUND T H TRAJTOHET. EDHE KEMI QEVERISJE LOKALE KA KUJTIMET N IN VEND P FORR NUMBRT E RREZIKUT. KUJDESET SPITALE T TO KUJDESI Pacientët intensivë, POR EDHE QENDRET E KUJDESIT T COMM KOMUNITETIT, TI THIRRON TEMA, KU SEMPTOMI I DHN Pacientët - DHE 80% e tyre JAN Simbolet e Dritës. DISA NUK KA NEVOJN AN YDO KUJDES. DUHET T TO DUHET T BE KARANANTINOHET DHE MONITORUAR. E GJYKATS, KONSISTENC MESAZHI N THE PUBLIK, QE NUK JEMI SHKOJN TO T TO SHKRONI JETA PARA-COVID. Kjo RREZIK ISSHT TH KA, DHE PARA, NNDHNI T MSOhemi JET ME KIST RREZIK. DHE Q ME NDODHNI T BNI SHTETI I TYRE T TO NDODHET N THE RREGULLAT SANITARE, VESHJE VESHJE N. VENDET PUBLIKE DHE PUBLIKE TRANSPORTI, DHE N ON T, DHE Duke larë duart tuaja, të kursit, JU DINI MESAZHI Q BE DO GJITHA SI Një rol për të luajtur. >> SINCE SHTETET E BASHKUARA TANI KA INFEKTIMET MOST SHUM NDONJ VENDI N THE BOT, JU JENI I VDREJT,, PASPARA, RRETH SHQIPTARVE Sjellja e VIRUSIT N SOUTH JUG KOREA? >> JEMI, INDEED. TRAVELI - TRAVELI I AJRIT ND KR KOREA DHE SH.B.A është DUHET TER HAPI. DUAM, LULETT KAN - NUMRI T OF FLUTURAVE JAN JANEN REDUKTUAR MAT SHUM SI NUMRI I blerjeve të pasagjerëve Bileta. POR M RSIMET E Udhëtimit Ajror LARGJE HAPUR ND THER T BASHKUARA SHTETET DHE KOREA. KEMI KOREAN T COM HYR. KEMI KOMBTAR TJERA T OF Amerikanët që vijnë në këtë FLUTURIMI. DHE, PO, JAN NJER PEZIT KUSH JAN CON T CON konfirmuar POSITIVE PAS PAS Hyrja në Kore, dhe kjo është NUK DUHET NGA SHTETET E BASHKUARA. SHT NGA EVROPA. SHT CO NGA VENDET N. Lindja e Mesme dhe Azia Perëndimore. DHE, PARA, NUK JEMI MBI VDES Kufiri në to. Ne po i menaxhojmë ata. Pas një serie të hapave të MENAXHIMI I TRAFIKUT INCOMING, NE KAN INT HYRJE 14 DITT E QUARANTINE SI PRISHT PRISHT T ALL GJITHA UDHZUES INBOUND. NUK DUHET T FOR HUAJ T HUAJ, POR Koreanët. N H SHTPI, N YSE KENI ADRESA N F FACILITETET E QEVERIS N IFSE Mos. EDHE SI PA 15 DIT 15 AGO, NE EDHE MANDATORIA E HYRJE TESTIMI P FORR T ALL GJITHA Brenda Udhëtarët. P LRFUNDIMI, N A NJ NOT SHENIM T L LEHT, Kthimi i bazës është bërë Një marrëveshje e madhe. SHUM Yje SPORTE N AM SHQIPRI JAN LUNNDIMI N TO LIGJIN THEMELOR QENI BROADCAST N THE SHBA SI E RNDSISHME ASSHT Q TH P FORR TUAJ SHTETI N BR SI T BNI KALIMIN BAZAS? >> Unë mendoj se CORONAVIRUS SHT P CRMBLEDHJE NJALL SFID SHNDETSORE, POR ALSHT EDHE PSIKOLOGJIKE CHALLENGE. KJO PERIODI I PROVUAR I LOCKDOWNS, ju e dini, SOCIALE Distancimi. DUHET T HA KA NDIKUAR N ON DIMENSIONI PSIKOLOGJIK I THE Njerëz. SO Lëvizjet pëlqejnë këtë, për t'u bërë THEMELORE, E CILA ASHT A PJESA E madhe AKTIVITETI N K KOREA SI SHUM MAN SHTETE TE TJERA. P HAR T KTU QAT MUND T DREJT,, JO N STADIUMET, POR PA VET CROWD, POR E disponueshme SHKENJAT E TELEVIZIONIT, KJO ANSHT AN AN LPORTVIZJE E RNDSISHME T TO ADRESOHEN QAT Elementi i këtij globali CHALLENGE. >> FALEMINDERIT TUAJ, MINISTRI, SHUM P FORR KOHA TUAJ. Ne e vlerësojmë atë. >> FALEMINDERIT TER SHUM. >> DHE KUR T COM KEMI PACKRBASHK, HYRJE P AR NJ A SHKOLL. RREZIKULLI POPULLOR NDIHME Pionier dhe gruaja që ndihmuan Merrni NJOHJEN E DUHET. QËNDRO ME NE. >>> NJ HO Shtëpi e Bardhë e FORMER PUNSIA VDES PAS humbjes BOTA E TIJ ME SHOQR-19. Filloi WILSON ROOSEVELT GJERMANI Duke punuar si një pastër në Shtëpia e Bardhë ND PRESIDENT EISENHOWER N 195 1957 DHE ISHTE PROMOVUAR N B BUTLER GJAT SHOQRIT ADMINISTRATA KENNEDY. Në GJITHA, GJERMANI SHMANRBIMI 11 PRESIDENTë TIF NDRYSHME T D GJAT TIJ KUJDESI I gjate. Ai ishte 91. >>> NEXT, VJETI 150-VJET Misteri në markën më të madhe IN AMERICA. SHKELI Q WH JETO TAUGHT JACK DANIELET SI T M BNI WHISKEY, DHE SI KOMPANIA QE BARA E TIJ EMRI GSHTIV FITUAR PACKR T COMMUNITY. Robberët e ABC’s DEBRA ISH T PLOT HISTORI. >> Gazetari: TUCKED UDHZUAR N A A KUQ FARM N L LYNCH BURG, TENNESSEE, GJET NJ A histori të madhe QAT NDODHET P LRGJITHSHME, UNTIL TANI. >> DUA T TO T T TREGU NJ ST STORY, A HISTORI E VËRTETË. >> Reporter: WHISKEY MAKER'S MARK JACK DANIELS I B THEN T TJERA BRAND. LEXONI NUK SHT AN NJ UN SHPENZIM PIONEZER Q WH SHUM MNYR PR PESHKIMI POPULLOR. >> FATIMI I KUVENDIT TENNESSEE Uiski. >> Reporter: HYRni VESHJE UNCLE NAMUAR P AR NJ SL NATYAN TM PRZITSHME KUSH ISHT NDODH T TO BNI MASTERI I PAR I KNDSISHT DISPILI N VEND. >> KJO ISHTE KJO MANI Q NDODHET NUK FITON MODEN E LDFAR OF NE SHENJT USSISHT Shih si MASTER NDISTRTIMI N AM AMERIKA. >> Gazetari: RRETHET E KOMPANIS Ndiqni NJ C KAMARADERIE POTR, LINDUR N A NJANT BIM. Lidhjet e WHISKEY, një përzierje e thellë LIDHJE HISTORI E TIJ N AN TJER BRENDA POPULLORE, DANIELET JACK. KONTRATA P AR NJ ST STORY T P PARAQITUR NGA DANIELST P FORR M SHUM SI Një Shekull QE NJE PASTOR LOKAL DHE HUMAN SHINE TRAJNIMI DISPILI HI IN CRAFT I TIJ, ISHTE AKTUAJ GREEN. >> T B BATNI T R RRITHERM NJ A MENOROR T TO JACK, DHE TAUGHT TIJ EDO GJITHA Q HE E DINI RRETH Distilling. >> Gazetari: E MADH GREEN, VIKTORIA E MIRA GRANDDAUGHTER ANNIE BUTLER BLENDER MASTER PR WHISKEY. >> NUK VETM NUK KAN NUK KANING AJ Uiski. Ata kanë qenë duke ndërtuar një miqësi, NJON LIDHJE QAT NDIKONI PA. >> JU DINI, N THE VITET 1800. >> Gazetari: GREEN HAD PAVARUR MADE WHISKEY HISTORI, POR NUK DO T BE BNI Deri më tani decen më vonë pas pesë GJENERACIONET E BLENDERS MASTER Q N EMRI I GREENIT DUHET FINALI B MNI MARKIN E SAJ. MESSSONI GJITHA VJET, LEGJIA E FAMILJES Mban një FIRM STAKE AMONG WHISKEY AMERIKAN Shpërndarësit dhe Pionierët. >> KEMI KALKUAR Q TH M SHUM SI KAN 2 MILION POPULL NGROHEN NJ A BOT T GL GLASS. >> Gazetari: ME SHUMV-19 TY KOORKUAR P GR GMIMET GOUGING DHE TO Merrni maska ​​N95 DHE PPE TE KETO N ON LINJET E PARONT. >> WIRE KUJTIMI I KUJDESIT T PE NJERIUT N ON LINJET E PARA, POR ATFAR RRETH NJERZIT M M SHUM E VULLUESHME QE ARNIT N ON LIND FRT E PARONT? >> Gazetari: Ata kanë ndihmuar në SHPENDRNI MJETN E TIJ. PEMRBASHKYT MBI VEPRUAR P TOR TURFET, KANUR NDRTOJNIST NDIKIMIN N ZERO GRUPI P PR PAKETIM DHE MASET E SHPRNDARJES P FORR KOMUNITETET E NGJYRAVE NGA NGJYRA VEND. >> 80% e VDEKJEVE JAN Afrikano-amerikan. KU JU SHENI NJEROPZIT TUAJ JANRE STRUGLIKUAR DERI N L MUNDSIN OF E DISA, JEMI JU LULE T WE MUND TI MBUSH BOSHLLEKUN. >> Gazetari: TANI LEGJATA E GJELBR PERMEATIMI I një PANDEMIKE. Duke filluar një kapitull të ri në saj HISTORIA E SHKURTR. >> TE KEMI PRIVILEGE DHE NDRTIMI I KUJDESIT TUAJ GRANDFATHERIA E MADH-E MADH LEGJISJE, BESHTY PARA E MADH, JU KNOW. Unë NUK MUND T P VREJ FJAL T TO FALAS FEEL. Unë jam shumë i nderuar të bëj atë dhe unë JEMI NDERUAR TT VAZHDIM T DO BJ FAR GRUPI I MADHE-I MADHE Filluar. >> Gazetari: DEBRA ROBERTS, ABC LAJME. >> DHE PARA NDODHEN TONIGHT, THE Imazhi i ditës. ANGELT E Kaltër që kripen KLASA GRATUATINGuese AKADEMIKE NAVALE E vitit 2020. KONGRAFACIONET TONA T TO TIJ AS WELL. DHE T J DREJT DREJT DIT PROGRAMI HAP SPACESIN HAPSINOR DO DO NDRNI N A AREA T NEW RE. NASA DHE ELON MUSK SPACE do të Dërgoni MISIONIN E PAR të KRUAR NO HYRJE. ABC NEWS LIVE është partner në Sillni T R DREJT TO N TO LAJM PADI N L LIFT OFF 3:00 PM Të mërkurën. KOLEGJI MY TOM LLAMAS DHE I DO T W DUHET TRO PARA MOMENTET KRITIKE T THE MISIONIT. >>> QE ESHTE SHUME TUAJ PER KETE HOUR. Jini të SIGURUAR Q T T QNDRROHET T AB ABC Lajmet Jetojnë për më shumë KONTEKST DHE ANALIZA E TOPIT T D DITS Tregime. Unë jam LINSEY DAVIS. FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE ME SHBA, DHE NESN E MIR. >> Shpallësi: Kjo është ABC "Bota NEWS TONIGHT "ME DAVID MUIR. >> EVROMIMI I MIR DHE'SHT I MIR T KEMI TUAJ N WITH SHTYPI KETU N ON A SHUM BUSY NESUR E NDRMJET. DHE DO T G BNI N TH KTO QTNDRIM N TH KATT BAZV NAVALE N TE TEXAS. EMERGJENCIA E DEMIT DHE STORMAT N ON LEVIZJA. POR NE JEMI DO T BNI KTU ME ZHVILLIMET Kryesore në CORONAVIRUS K HERTU N THE SHBA. Kreu i lajmeve që krijojnë CDC Kur ai tha se është shumë e ngjashme KJO DO T BE BNI NJ WA VAJT SEC E DYT E VIRUSI KETU N THE SHBA, DHE QE NUK DUHET T R RREZIKON A LLOGARI I DYT. POR PRESIDENTI VETA DHE TANI Duke e refuzuar atë, duke thënë fjalët VENDI NUK DO T SH MBETET. DHE SI K NETU VENDI I DUHET JAVA E DITS Kujtimore, TOLL TANI M M SHUM SE 94,000 JETA T VDEKUR KTU N THE SHBA. PRESIDENTI QAY NDIKON T L DHNI NSE KA ISSHT VEDO VAJTI I DYT, KU JANE NJE EMBER OSE A Flakë, N W FJALT E TIJ, JEMI SHKOJN T NDIKOJ. POR NUK JEMI VDEKJE TAN VEND. >>> DHE TONA STUDIMI I RI Q S SHTPON SHUM US N SHUM AKT DHE SUGJESTET 36,000 JETA BUJQSISHT JAN BE SHUM, DHE T GJITHA E K AMTU NDRMARRJEN N U DHNIE T UDHZUES N TO KCC Q TH K CANDOHET DISA KONFUZION DHE DITA. Pra, KETU ATFAR ATSHT S KA Q THENDRON CDC Ton dhe ata thanë ata kanë Tha KET PARA. QAT SHPIRTSITV E SHUMSIT-19 KRYESORE RRETH KUVESTI KONTAKT NGA PERSONI N P PERSON, DHE DHE TIJ MUND të jetë i mundshëm që një person MUND T G MUND T NDRMARRJEN NGA M TOSIMI A SIPFRMARRJES OSE OBJEKTI Q E KA VIRUSI N IT TI DHE KENT MNYR RINI I TYRE, NOSE OSE SI, QE NUK KENI T BNI Mënyra kryesore, që është kryesisht PROR PERSONIN PERSON, PROR DROPLET E RIPARIMIT. Kështu që ne kemi shumë për të marrë përmes Sonte. Ne do t'ju udhëzojmë me kujdes PROR T GJITHA DHE PILGRIM EVA LEHT US SHUM US. >> Reporter: TONIGHT THE PRESIDENTI DHE KRYETARI I CKDC duke folur rreth përgjigjes TE NJE VETE TE DETE. KJO AS REDFIELD RREZTOR I DIREKTORIT Tha një është duke ardhur. Ai është pikturuar në jug NGJARJE TEMPERATURA E HEMISPERE DHE SPIKE N C RASTET. Unë nuk mund të garantoj. KA MUND T them: JEMI JEMI Angazhuar për përdorimin e kohës ne KAN TANI T TO MUND T TH KISTU Kombin AS P ORGATIT PRGJIGJE SI MUND. POR DUHET MOMENTET AGO, THE PRESIDENTI Tha një LOCKDOWN të DYT NUK MUND T BNI. >> KU JANE NJE EMBER OSE A Flakë, Ne do të VNII OUT. POR NUK JEMI VDEKJE TAN

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="18.484" dur="3.203"> >>> JU SHUME Jeni në prerje >

< start="21.387" dur="1.868"> EDGE. >

< start="21.821" dur="3.504"> DITA NET REMADAM. >

< start="23.389" dur="4.071"> KUPTIMET E KUARPIT T MIR KREATIV >

< start="25.458" dur="2.303"> KU VAJN THE T TYRE >

< start="27.594" dur="1.868"> TIME. >

< start="27.894" dur="3.403"> Një paralajmërim i ri nga CDC AS >

< start="29.595" dur="3.971"> Qindra ndjekin një shprishje në >

< start="31.43" dur="2.437"> ALABAMA KU RASTET JAN ON N >

< start="33.7" dur="1.634"> RISE. >

< start="34" dur="4.037"> MASET E PRESIDENTIT TRUMP IN >

< start="35.467" dur="5.74"> MICHIGAN SI VIZITON FORD >

< start="38.17" dur="6.641"> Ventilatorët që prodhojnë bimë. >

< start="41.341" dur="8.308"> Ai është duke diskriminuar raportin që >

< start="44.944" dur="7.44"> 10-të T TH TJETAVE T OF GJITHA T GJITHA >

< start="49.782" dur="7.307"> JAN SA SHENJT. >

< start="52.518" dur="7.608"> AHMAUD AUBRY, TANI MAN WHO >

< start="57.223" dur="4.137"> FILMOHET INCIDENTI DHE Tha HE >

< start="60.259" dur="1.468"> NUK KA PVRFUNDUAR KA QENI >

< start="61.494" dur="2.403"> Arrestuar. >

< start="61.861" dur="3.036"> DHE SHTYPI ME MADHE ME THE >

< start="64.03" dur="2.536"> SUSPEKTI JET A PERSONI I DYT >

< start="65.03" dur="1.903"> INTERESI N AT SHUMGE N IN >

< start="66.699" dur="2.035"> COMMUNITY. >

< start="67.066" dur="4.237"> >>> DY TALE, NJ O QYTET. >

< start="68.868" dur="6.073"> KAPITALI I Kombit tonë. >

< start="71.437" dur="4.838"> VAZHDUESHME NGROHJE NGROHT SHUM, >

< start="75.074" dur="3.303"> VIRUS KA LIDHUR SHUM. >

< start="76.409" dur="2.936"> >>> PJESA E DREJTS S G SHQYRTI N TR GJYK, >

< start="78.51" dur="2.17"> LORI LOUGHLIN DHE HUSBANDI I TIJ >

< start="79.478" dur="5.273"> JANE TANI SHKENI NIS Burgosje. >

< start="80.813" dur="5.906"> E VRTETA N IN SHUMNDH SONIE >

< start="84.884" dur="3.737"> SHKALLA E BLARAVE TE VARSIT. >

< start="86.852" dur="2.536"> Sekretet e Koreës Jugore >

< start="88.754" dur="1.869"> SUKSESI N IN SHOQRIN E TRAJTIMIT-19 DHE >

< start="89.522" dur="1.835"> FAR MARSO MSOJN US SHUM NGA >

< start="90.756" dur="1.636"> SHEMBULLI I TYRE. >

< start="91.491" dur="4.203"> JEMI NJNE N ON NJ O ME NJ. >

< start="92.525" dur="4.371"> MINISTRI I JASHTM I Koresë së Jugut. >

< start="95.828" dur="1.802"> >>> VLERSIMI I MIR, VERDO GJITHA. >

< start="97.03" dur="1.534"> Unë jam LINSEY DAVIS. >

< start="97.764" dur="1.401"> FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE >

< start="98.697" dur="2.37"> ME SH.B.A. >

< start="99.299" dur="3.002"> JEMI T T DHN ME T WITH LUFTS >

< start="101.2" dur="3.17"> KUNDR CORONAVIRUS K HERTU N IN >

< start="102.434" dur="3.238"> TREGIMET E SH.B.A., DHE DISA >

< start="104.503" dur="2.87"> Q WE KEMI T F FALUAR PARA DHE >

< start="105.805" dur="3.504"> Qëndroni për të humbur EVEN M M SHUM GRUPI. >

< start="107.507" dur="4.804"> KEMI RAPORTIM T NEW RI ​​RRETH >

< start="109.442" dur="5.171"> Saktësia e provave të antiteve dhe një >

< start="112.445" dur="3.971"> STUDIMI QAT LLOGARON TAL JETONIN E VDEKUR >

< start="114.747" dur="2.936"> VDEKJEN N A MUNDSIN OF E PRERGATITJES. >

< start="116.549" dur="2.869"> PRESIDENTI ISHT SHTUAR >

< start="117.816" dur="2.504"> RAPORTI SI VAZHDON T V VIZITON >

< start="119.551" dur="3.137"> SHTETET E GRUPIT TAT BATTLES. >

< start="120.453" dur="3.637"> TONA E PARA E HEADLINE, THE >

< start="122.822" dur="3.436"> CDC TODAY SAID IT ISshtë shumë e ngjashme >

< start="124.224" dur="3.035"> KJO DO T BE BNI NJ WA VAJT SEC E DYT E >

< start="126.392" dur="2.268"> VIRUSI KETU. >

< start="127.393" dur="2.268"> EVA PILGRIM KA PRESIDENTIN >

< start="128.794" dur="4.071"> PPRGJIGJE P WHR FAR DO T US SHBA >

< start="129.795" dur="3.804"> B IFNI N THSE KA NDODH. >

< start="132.999" dur="2.636"> >> Gazetari: TONIGHT KRYETARI i >

< start="133.733" dur="4.137"> CDC DHE PRESIDENTI >

< start="135.768" dur="2.569"> Duke folur rreth përgjigjes ndaj A >

< start="138.003" dur="2.57"> Vala e dytë. >

< start="138.471" dur="3.703"> KJO AS REDFIELD RREZTOR I DIREKTORIT >

< start="140.707" dur="3.703"> Tha një është duke ardhur. >

< start="142.308" dur="2.703"> Ai është pikturuar në jug >

< start="144.544" dur="2.335"> NDERTIMI I HEMISPHERE >

< start="145.144" dur="6.24"> TEMPERATURAT DHE SPIKE N C RASTET. >

< start="147.012" dur="5.673"> DREJTORI I CDC NUK VAZHDON >

< start="151.517" dur="1.935"> NJ L LOCKDOWN i DYT, duke thënë, "Unë >

< start="152.818" dur="1.436"> MUND T G Garantoni. >

< start="153.586" dur="2.135"> KA MUND T them: JEMI JEMI >

< start="154.387" dur="3.737"> Angazhuar për përdorimin e kohës që >

< start="155.855" dur="4.837"> KEMI TANI T TO MERRNI KIST Komb >

< start="158.258" dur="3.836"> SI GJITHA P PRGATITET SI MUNDESHME ". >

< start="160.826" dur="3.371"> POR DUHET MOMENTET AGO, THE >

< start="162.227" dur="2.403"> PRESIDENTI Tha një LOCKDOWN të DYT >

< start="164.33" dur="1.968"> NUK MUND T BNI. >

< start="164.764" dur="3.102"> >> KU JANE NJE EMBER OSE A >

< start="166.432" dur="1.701"> Flakë, Ne do të VNII >

< start="168" dur="1.468"> OUT. >

< start="168.267" dur="1.535"> POR NUK JEMI VDEKJE TAN >

< start="169.602" dur="1.734"> VEND. >

< start="169.935" dur="4.138"> >> Gazetari: UPDATIMI I CDC-së >

< start="171.47" dur="4.038"> Uebfaqja e tyre, duke kujtuar njerëzit >

< start="174.207" dur="3.036"> VIRUS NUK KA SHPESH AS >

< start="175.641" dur="1.936"> LEHTME P SR SURFACIONET SI Fillimisht >

< start="177.377" dur="1.901"> Mendimit. >

< start="177.71" dur="3.637"> FJAL, QUOTE, SHPREHTAT E VIRUSIT >

< start="179.412" dur="3.77"> B ENDRMARRET NGA NJERZIT, SHTES, >

< start="181.48" dur="2.37"> M TOSIMI I SURFACIONET OSE OBJEKTET .SHT >

< start="183.316" dur="4.07"> NUK MENA KRYESORE VIRUSI >

< start="183.983" dur="6.473"> Përhapet. >

< start="187.52" dur="4.404"> ME SHTETIN TANI TANI >

< start="190.589" dur="4.605"> KUJTIMET E LEHTSIS,, KAGETU Imazhi >

< start="192.057" dur="4.104"> N H HOOVER, ALABAMA, afër 400 >

< start="195.328" dur="2.802"> GRADUATIMI I STUDENTEVE, STADIUM >

< start="196.295" dur="3.337"> NUK ATSHT KAPACITETI I PLOT. >

< start="198.264" dur="4.271"> MASET JU K RERKOHEN T HYREN. >

< start="199.766" dur="3.97"> DISA PKR T TJERA T OFF GJITHA >

< start="202.668" dur="1.469"> CEREMONY WHILE SOCIAL >

< start="203.87" dur="3.102"> Distancimi. >

< start="204.27" dur="5.772"> KJO ALBAMA RREZIKON 676 >

< start="207.106" dur="3.336"> RASTET E RIJE DREJT N IN 24 VETM >

< start="210.175" dur="1.402"> Orë. >

< start="210.576" dur="3.47"> NJNE SHTET SHTETE ME >

< start="211.71" dur="4.138"> RASTET E RREZIKUT. >

< start="214.18" dur="4.771"> >>> N TE TEXAS, ATA T H QEN >

< start="215.981" dur="4.839"> GRADUACIONI N AN 800 vende >

< start="219.084" dur="2.203"> STADIUMI FOOTBALL P FORR T DREJT >

< start="220.953" dur="3.537"> Studentët. >

< start="221.421" dur="6.372"> POR N MIN MINNESOTA T B BANUAR >

< start="224.624" dur="4.037"> GRADUACIONI I MADH-SHKALLA. >

< start="227.927" dur="1.901"> DR. ANTONY FAUCI KUNDER >

< start="228.794" dur="3.704"> RELAXIMI I RREGULLS S TOO SHUM. >

< start="229.962" dur="3.437"> >> TANI NUK NOTSHT THE KOHA T P PULL >

< start="232.631" dur="3.037"> E PRGJITHSHME. >

< start="233.533" dur="2.969"> >> Gazetari: TONA NJ A STUDIM I RI >

< start="235.802" dur="2.869"> GJETJE QE NESE SOCIALE >

< start="236.635" dur="3.404"> MASAT E DISTANCIMIT KAN DUHAN >

< start="238.804" dur="3.637"> N PL VENDIN NJNE N TO DY WEEKS >

< start="240.173" dur="4.203"> E PARA, NUK KAN P PARAQITUR TUAJ >

< start="242.575" dur="3.136"> 36,000 VDEKJE. >

< start="244.51" dur="3.503"> Universiteti i Kolumbisë që thotë 61% >

< start="245.845" dur="3.336"> E RASTEVE MUND T HA BN PARAQITJE >

< start="248.146" dur="3.271"> N OFFSE ZYRTAR ONT N ON T ALL GJITHA Nivelet e >

< start="249.315" dur="5.638"> QEVERIA KA BONERONE M SHUM. >

< start="251.551" dur="7.707"> >> MUND T HUMBAN 100,000 NJERZ N. >

< start="255.087" dur="6.84"> K COTU SHTETI T SHUM. >

< start="259.392" dur="7.841"> NSE K COTU SHT KPI DNNI M M SHUM DHE >

< start="262.06" dur="5.907"> E DINI SI T E KUJDES, Unë mendoj se >

< start="267.366" dur="3.403"> DUHET KANV SHUMV SHUM, SHUM M SHUM >

< start="268.1" dur="3.37"> Jeton. >

< start="270.903" dur="1.769"> >> Gazetari: TRUMP PRESIDENT >

< start="271.603" dur="2.27"> P RESRGJIGJE DITA. >

< start="272.805" dur="3.203"> >> Unë kam qenë kaq e shpejtë. >

< start="274.007" dur="2.335"> UN W JAM M T MADH SI ANYBODY >

< start="276.142" dur="1.935"> Mendimit. >

< start="276.475" dur="3.371"> SHENI NJ B ndalim për njerëzit që vijnë në >

< start="278.21" dur="2.736"> NGA KINA. >

< start="279.979" dur="1.835"> VERDO T TH GJITHA mendoni - NUK KAN D >

< start="281.08" dur="1.435"> DUAN ATË. >

< start="281.948" dur="1.868"> >> Gazetari: PRESIDENTI >

< start="282.648" dur="3.27"> TRAJTIMI KUNDR COLUMBIA >

< start="283.95" dur="2.702"> UNIVERSITETI QENI SHT A LIBERAL >

< start="286.052" dur="3.703"> INSTITUCIONI, THIRRJA E STUDIMIT A >

< start="286.786" dur="4.637"> PUNA HITORE POLITIKE. >

< start="289.889" dur="2.001"> >> DHE PILGRIMI TONA EVA TONA bashkohet SHBA >

< start="291.557" dur="1.869"> TANI. >

< start="292.024" dur="3.503"> EVA, FAR po bëhet në paralajmërim >

< start="293.559" dur="2.269"> NJERZIT RRETH KESTU PROBLEMATIKE >

< start="295.661" dur="0.867"> Analiza? >

< start="295.961" dur="3.737"> >> Gazetari: LINSEY, SEEMS >

< start="296.662" dur="6.407"> FDA po provon të adresohet >

< start="299.832" dur="3.537"> SSHTJET N ON KOST ANTIBODI T FA FALTUAR >

< start="303.202" dur="0.901"> Teste. >

< start="303.502" dur="2.002"> JAN ID TENT IDENTIFIKUAR 27 TYRE TAN SHENJE >

< start="304.236" dur="2.502"> NUK KENI KRITERET E TYRE. >

< start="305.638" dur="3.27"> SI T B BNI NUK DO T T NDURRTOHET >

< start="306.872" dur="4.438"> N P LETR KORREKT OSE >

< start="309.041" dur="3.403"> BECNI ATA T S SHENJT POZ, >

< start="311.444" dur="2.502"> QUOTE, NJ PRO PROBLEM SIGJIFIKUES. >

< start="312.578" dur="3.17"> TANI, NUK MUND T MUND T MUND T MUND >

< start="314.079" dur="3.17"> KOST prova do të shpërndahen >

< start="315.881" dur="2.636"> N THE TREG, por ato janë >

< start="317.382" dur="1.936"> P SLRMBLEDHJE PASUR SIGURISHT PRORMES >

< start="318.651" dur="2.602"> QE LISTA. >

< start="319.452" dur="3.37"> KA JANE 200, më shumë se 200 >

< start="321.386" dur="3.004"> TESTET N O NJ PO PIK Q TH NDODHEN >

< start="322.955" dur="1.969"> TESTIMI I TREGUT P MR >

< start="324.524" dur="1.168"> ANTIBODI, LINSEY. >

< start="325.058" dur="2.635"> >> EVA PILGRIM, FALEMINDERIT T M GJITHA >

< start="325.825" dur="4.371"> P FORR RAPORTIN TUAJ. >

< start="327.827" dur="3.57"> >>> TANI TE TRUMP PRESIDENTI KUSH >

< start="330.329" dur="2.169"> PCERMBLEDHEN NDRMARRJEN >

< start="331.53" dur="2.837"> Jashtë shtëpisë së bardhë për të vizituar >

< start="332.631" dur="3.337"> BIM E FORD N IN MICHIGAN QAN ATSHT >

< start="334.5" dur="2.702"> TANI PRODHUES VENTILATORT. >

< start="336.102" dur="2.969"> THIRRJET E DESPITES NGA SHTETI >

< start="337.336" dur="2.937"> ZYRTAR ,T, SHTYPI PRESIDENT >

< start="339.204" dur="2.937"> KUNDR NUK VESH NJ A MASKE N >

< start="340.406" dur="2.836"> PARA E KAMERS, duke e kërkuar atë >

< start="342.274" dur="2.37"> TOTALI I PAVARESISHT. >

< start="343.376" dur="1.968"> TANI K HERTU KAFJ E BARDH E ABC-së >

< start="344.777" dur="3.036"> HOUSE CORONESONI JONATHAN >

< start="345.478" dur="3.169"> Karl. >

< start="347.947" dur="2.236"> >> Gazetari: DITA PRESIDENTI >

< start="348.781" dur="3.103"> TRUMP WASHINGTON i majtë P FORR >

< start="350.316" dur="3.67"> KOHA E TRET N IN TRET WE JAVA N >

< start="352.017" dur="2.37"> Vizitoni një çelës shtetëror për të >

< start="354.12" dur="1.1"> Rizgjedhjeje. >

< start="354.52" dur="3.47"> KJO KOHA MICHIGAN. >

< start="355.354" dur="4.371"> KA TUR MIR NJ BIM T FOR FORD FORS Q TH Q >

< start="358.123" dur="3.137"> TANI VENTILATORT E ND BRTIMIT. >

< start="359.859" dur="3.202"> MENAXHIMI I DISTANIS SOCIALE, POR >

< start="361.393" dur="3.604"> PCERKRAHJ N OP OPTING NUK T TO VESHT ​​A >

< start="363.195" dur="2.102"> MASKA, EDHE SI ATA QE NDJES TIJ >

< start="365.13" dur="1.402"> Bëri. >

< start="365.431" dur="2.135"> >> NUK është e nevojshme këtu. >

< start="366.666" dur="3.503"> VERDO JAN BE TESTUAR DHE DO T KEMI >

< start="367.7" dur="3.203"> JAN T TESTUAR. >

< start="370.302" dur="1.301"> >> Gazetari: MASKAT JAN RE KRKOHEN >

< start="371.036" dur="1.502"> N AT BIM DHE MICHIGAN >

< start="371.737" dur="1.635"> ATTORNEY PENRGJITHSHME KA URGJIKUAR TIJ >

< start="372.671" dur="4.371"> TE VESHTE NJE. >

< start="373.506" dur="5.171"> Ngjarja e ditës TONA JEMI TREGTIMI >

< start="377.176" dur="1.902"> SHPAPRNDARJES DHE P TOTRFUNDIMTAR >

< start="378.811" dur="1.268"> Parashikueshme. >

< start="379.211" dur="2.236"> >> Gazetari: PRESIDENTI KA >

< start="380.212" dur="2.903"> NUK KA NDERTUAR N IN PUBLIK ME A >

< start="381.581" dur="2.768"> MASKE N ON, POR ai zbuloi se Ai >

< start="383.249" dur="3.57"> A KA NJ. >

< start="384.483" dur="2.67"> Ai tha se ai kishte shumë para tij >

< start="386.952" dur="3.237"> Skenave. >

< start="387.286" dur="3.803"> >> KETU E DREJTA MY MASKE MY K HERTU. >

< start="390.323" dur="2.035"> MË PËLQEU SHUMË. >

< start="391.223" dur="2.603"> >> Gazetari: VIZITA E TIJ T TO >

< start="392.491" dur="3.237"> MICHIGAN VAJ DIT AF PAS HE >

< start="393.959" dur="3.537"> KUJDESI P CR T C PRDORUR fondet federale >

< start="395.861" dur="3.17"> N THE SHTETIN E SHTETIT T ELE ZGJEDHJES >

< start="397.629" dur="3.637"> ZYRTAR THT KERT V VOTA T MA MADH >

< start="399.164" dur="2.436"> APLIKIMET P FORR ABSENTEE >

< start="401.4" dur="1.368"> Votat. >

< start="401.733" dur="2.737"> DEKLARONI PRESIDENT FALSELY >

< start="402.901" dur="2.436"> Q W ISHTE JANE LIGJORE. >

< start="404.604" dur="2.335"> QEVERITARI i MICHIGANIT, KUSH SHT >

< start="405.47" dur="4.839"> KUFITIMI NUK JAN T. DREJT >

< start="407.072" dur="4.238"> PANDEMIK POR EDHE NJ A MASIVE >

< start="410.442" dur="1.635"> 500-VJETR FLUFIT, NDRRMARRJE TIJ >

< start="411.443" dur="1.969"> SHPENZONI LRENDIMET E VLERAVE. >

< start="412.211" dur="2.235"> >> TRAJTIMI P TOR T FITUAR PARA >

< start="413.545" dur="3.104"> DUHET NGA SHTETI QE ESHTE >

< start="414.58" dur="5.105"> NUK KA NDODH SI JEMI E DREJTA >

< start="416.782" dur="4.004"> TANI USTSHT DUHET T SC SHUMSISHME DHE THOTK >

< start="419.818" dur="1.769"> DISA Q TH SHT E PAVARUR. >

< start="420.92" dur="2.569"> >> Gazetari: DUHET TODAY, THE >

< start="421.72" dur="4.137"> PRESIDENTI RAMPED DUHET THEMELORE T TIJ >

< start="423.623" dur="3.336"> Tarifat rreth votimit nga MAIL, >

< start="425.991" dur="3.437"> Thënia se duhet të rezervohet >

< start="427.092" dur="3.571"> NJEREZIT QENI OSE NJEREZ ME A >

< start="429.561" dur="1.436"> EKSPOZA E ARSYE DHE PER >

< start="430.796" dur="2.669"> Veten e tij. >

< start="431.13" dur="2.636"> >> NUK DUA T TO KEMI VOTE NGA >

< start="433.599" dur="2.736"> MAIL. >

< start="433.899" dur="4.671"> Ne duam njerëzit për të votuar - TANI, >

< start="436.469" dur="2.802"> NSE JU jeni PRESIDENTI I >

< start="438.703" dur="1.569"> SHTETET E BASHKUARA DHE VOTO IN >

< start="439.404" dur="3.337"> FLORIDA DHE NUK MUND T BE B BENI KET, >

< start="440.405" dur="4.038"> DUHET T BE JET AB AFT DUHET T S Dërgoni N A A >

< start="442.874" dur="2.403"> BALLOTI N V VOTE, T TO REZULTOHEN VOTE. >

< start="444.577" dur="1.602"> DHE PA Mashtrim. >

< start="445.411" dur="3.002"> DUHET T G SHUM DUHET T Y BNI >

< start="446.312" dur="2.735"> VOTE N PL vendin e votimit. >

< start="448.547" dur="2.269"> >> Gazetari: KERTU ISSHT JO >

< start="449.181" dur="2.502"> DHNIA E Mashtrimit të WIDESPREAD IN >

< start="450.949" dur="2.003"> VOTIMI NGA MAIL. >

< start="451.817" dur="4.438"> SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT >

< start="453.085" dur="4.171"> ATA 90% e votuesve në >

< start="456.389" dur="1.267"> VOTE UTAH-DOMINATUAR REPUBLIKANE >

< start="457.389" dur="1.935"> NGA MAIL. >

< start="457.79" dur="2.235"> >> PUNOJN V SHUM MIR, PO. >

< start="459.458" dur="5.572"> VOTA TUAJ NGA PUNT E SISTEMIT MAIL >

< start="460.158" dur="6.707"> SHUM MIR N IN UTAH. >

< start="465.164" dur="3.97"> >> FALEMINDERIT TANE TE JONATHAN KARL. >

< start="466.999" dur="5.238"> DHE TANI N TO DIKA T-VDEKJES >

< start="469.268" dur="5.005"> LAJME TODAY. >

< start="472.371" dur="3.103"> Një ARREST I RI N NEW AHMAUD >

< start="474.406" dur="2.503"> RASTI ARBERI. >

< start="475.608" dur="2.302"> Ai ishte SHENI PERGJIGJE NGA A >

< start="477.042" dur="1.969"> M M SHUM VESHJEN E BARDH N IN >

< start="478.043" dur="1.935"> GEORGIA KU JENI STOPPED DHE >

< start="479.144" dur="1.902"> SHTETI FATALLY. >

< start="480.112" dur="4.004"> Vrasja ISHTE CAUGHT N ON TAPE >

< start="481.18" dur="4.804"> DHE T SP SHPIRT OS NDIKIMIT KOMBTAR >

< start="484.249" dur="2.436"> PAS MUND TRE MUAJ DHE >

< start="486.118" dur="1.034"> KATOR PROKUROR TIF NDRYSHME >

< start="486.819" dur="1.902"> RASTI. >

< start="487.286" dur="3.136"> DY MENA SHENJE N IN VIDEO, >

< start="488.854" dur="4.471"> TRAVIS DHE GREGORY McMICHAEL, >

< start="490.556" dur="4.104"> PATI DHE BIRI, JANR ARRESTUAR >

< start="493.459" dur="5.305"> DHE DUHET ME VDEKJEN E AHMADIT. >

< start="494.794" dur="9.442"> FAR R KA NDODH GJYQSIN PSE KTO >

< start="498.897" dur="6.44"> MAN WILLIAM "RODDIE" BRIAN >

< start="504.369" dur="1.936"> FILMED VRESIN DHE ISHTE AT >

< start="505.47" dur="4.772"> Skena në vendin e parë. >

< start="506.439" dur="7.006"> Ai është ngarkuar me vrasjen dhe >

< start="510.375" dur="3.504"> TETIMI PENALE T COMM B COMMNI FALSE >

< start="513.579" dur="3.069"> Burgim. >

< start="514.012" dur="5.439"> Ai tha se ai nuk ishte i përfshirë dhe >

< start="516.782" dur="3.103"> KA BASHKPUNUAR PLOT ME >

< start="519.585" dur="0.967"> Hetuesit. >

< start="520.018" dur="2.002"> Ai ka këtë për të thënë më mirë " >

< start="520.686" dur="5.305"> AMERIKA E MIR ". >

< start="522.154" dur="7.374"> >> IT ISHTE SHUM NDIKIMI. >

< start="526.125" dur="5.171"> Unë NUK KAM SHUM SHPRNDARJE >

< start="529.661" dur="5.306"> LIKE SE PARA. >

< start="531.43" dur="5.338"> UM, Unë REZULTONI SORRI I FELT DHE, I >

< start="535.1" dur="6.273"> DUHET, T ALL GJITHA LLOJET E EMOTIMEVE, POR >

< start="536.902" dur="6.673"> SORRY ISHTE PFRFUNDIMTAR NJ OF TIJ >

< start="541.507" dur="7.774"> PR FAMILJEN E KOTU >

< start="543.708" dur="9.11"> MANI I RI ishte, nuk kam njohur. >

< start="549.415" dur="4.972"> DUHET - JU DINI, NUK DO >

< start="552.951" dur="3.737"> DUHET TANI ATFAR T EL B ELN SHUM >

< start="554.52" dur="2.902"> T TJERA T IT KA NDIKUAR. >

< start="556.822" dur="1.301"> DUHET TEV NDEROHEN QE DHE >

< start="557.556" dur="2.135"> NUK KUJDESI P TOR EKSPERIENC ITN IT >

< start="558.256" dur="5.072"> AGAIN. >

< start="559.825" dur="5.372"> Unë vërtetë nuk do. >

< start="563.462" dur="4.371"> NSE VIDEO NUK MUND T TH KJO, I >

< start="565.33" dur="4.706"> Mos mendoni se këtu do të jeni >

< start="567.967" dur="2.803"> REZULTATI, QAT DO T BE JET AN NDONJE >

< start="570.169" dur="1.301"> KUJDESI ME SHQIPE NUK JAM >

< start="570.903" dur="7.574"> THINK ANYBODY DUHET TN BNI >

< start="571.604" dur="10.31"> REZULTATI. >

< start="578.611" dur="6.339"> POR NUK E PROVOJ Q TH KA SHTOJ >

< start="582.047" dur="4.938"> VIDEO, POR MUND T IT NDIHME N. >

< start="585.084" dur="7.407"> FUND. >

< start="587.119" dur="7.874"> >> DHE TANI T BR BNI N IN LEE >

< start="592.625" dur="3.636"> MERRETT KUSH përfaqëson AUBREY'S >

< start="595.127" dur="2.503"> PRINDR P FORR KIST ARRESTIN E RE. >

< start="596.395" dur="1.502"> FALEMINDERIT SHUM P FORR T JO BASHKUAR N SHBA, >

< start="597.763" dur="1.034"> LEE. >

< start="598.03" dur="3.536"> >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >

< start="598.931" dur="5.538"> >> E PARA, K ISTU SSHT S DHNI Q TH >

< start="601.7" dur="3.77"> FAMILJEN JU DHE AHMAUD >

< start="604.603" dur="2.503"> NDOSHME PR. >

< start="605.604" dur="1.836"> WHFAR RESHT RE REACTIONI TUAJ T TO TIJ >

< start="607.239" dur="2.202"> Arrestuan? >

< start="607.573" dur="3.303"> >> FAMILJETI RSHT R LIDHUR. >

< start="609.575" dur="2.368"> WANDA, Unë fol para saj dhe asaj >

< start="611.009" dur="3.571"> NUK KENI SIGURISHT KIST W KA SHKENI N >

< start="612.077" dur="4.872"> HAPPEN, POR TE GJITHA E DEMI QE ATA >

< start="614.713" dur="4.504"> DUHET TAP BNI. >

< start="617.082" dur="4.571"> DHE K THTU KA KAQ ARRESTUAR. >

< start="619.351" dur="4.405"> Ne e dimë që është vetëm një hap. >

< start="621.786" dur="3.471"> Ne besojmë se ai ishte një pjesë e >

< start="623.889" dur="4.705"> KONSIRUESI P TOR VDEKJEN BIRIN E TIJ DHE >

< start="625.391" dur="3.603"> JEMI DUHET TW PARA A >

< start="628.727" dur="1.368"> NDJEKJA. >

< start="629.128" dur="1.768"> >> Bryan tha se ai nuk ishte >

< start="630.228" dur="2.27"> PVRFUNDUAR N THE VYRJE DHE >

< start="631.029" dur="2.737"> QE, N F FAKT, NGA FILMING IT, >

< start="632.631" dur="1.535"> Q KA MUND T KENI NDIKUAR >

< start="633.899" dur="3.303"> NË FUND. >

< start="634.299" dur="5.139"> PSE NUK DO T B BESONI TI? >

< start="637.336" dur="3.97"> >> Uells, Brian, MR. Bryan ishte >

< start="639.571" dur="2.036"> Thënia e tij NUK ishte e përfshirë >

< start="641.44" dur="1.301"> SOT. >

< start="641.74" dur="2.736"> N THE DIT OFN E SHOQRIS HE HE >

< start="642.874" dur="2.604"> ZYRA ZYRTARFORT E ZBATIMIT T LA LIGJIT, >

< start="644.609" dur="3.104"> Në përputhje me RAPORTIN E POLICIS, >

< start="645.611" dur="3.57"> Q HE P USRDORNI makinën e tij për tu bllokuar >

< start="647.847" dur="2.469"> PATHI I AHMAD-it. >

< start="649.315" dur="6.072"> KJO KU JANE VERDO GJITHA >

< start="650.449" dur="5.672"> TRAJTIMI I AHMADIT LIKE KA ISHTE A >

< start="655.521" dur="3.503"> KRIMINALI SI OPOZUAR N A VIKTIM. >

< start="656.255" dur="4.737"> ISHTE POPULLORE N AT KOHA. >

< start="659.158" dur="2.168"> DITA JEMI REALIZOHME AHMAD ISHTE A >

< start="661.126" dur="1.502"> VIKTIMË. >

< start="661.459" dur="2.436"> 'SHT CH NDRYSHOHET HISTORIA E TIJ, POR >

< start="662.761" dur="3.837"> KOSTU FAKTET PARA NGA TIJ. >

< start="664.029" dur="3.938"> SI DUHET KERTU, WHFAR W HSHT E TIJ >

< start="666.731" dur="2.27"> ARSYE P FR T F P FRDORUR AHMAD >

< start="668.1" dur="2.936"> RRETH N IN VENDIN E PAR DHE >

< start="669.134" dur="3.07"> WHFAR RO ROLI Q PL LUHET po shkon >

< start="671.169" dur="1.869"> VENI N L LEHTSIN IS ISSHT THE ARSYE >

< start="672.337" dur="2.102"> P FORR ARRESTIN DIT. >

< start="673.172" dur="4.07"> >> A MENDONI QAT NUK SHT >

< start="674.573" dur="4.638"> SIGJIFIKUES Q TH N IN VIDEO >

< start="677.376" dur="2.903"> RSHT ROLLIKIMI I GJITHA, IT >

< start="679.345" dur="1.634"> SHTOJAT, PARA QE MIRNDHNI AT >

< start="680.412" dur="2.436"> SKENË? >

< start="681.113" dur="2.97"> NUK ASSHT SI NESE DIKA >

< start="682.981" dur="1.836"> DITNI DGJIT DHE THEN >

< start="684.216" dur="2.469"> SAID, OH, LET ME M STARTNYRJEN >

< start="684.95" dur="3.97"> KJO. >

< start="686.819" dur="4.037"> >> KJO E DREJT EX E PACRGJITHSHME. >

< start="689.054" dur="3.337"> Ai ishte TRAJTIMI I MADHE PRPARA >

< start="690.989" dur="3.67"> AHMAD EVEN PARA SHENI >

< start="692.524" dur="4.605"> McMICHAELS HYRNI N FR Kornizë. >

< start="694.793" dur="3.904"> ISSHT RREZIKONI AHMAD AHMAD. >

< start="697.263" dur="2.368"> SI E DINI DIKA JANE >

< start="698.83" dur="2.336"> RRETH NDODHJES. >

< start="699.765" dur="3.804"> Unë mendoj se ai e di se ai ishte >

< start="701.3" dur="3.636"> P TOR T TO - AHMAD ISHTE P TOR T >

< start="703.702" dur="2.603"> SHENIMI MIKMIKALET TA SHENJE >

< start="705.07" dur="1.569"> ATFAR WH ATFAR JAN SET NDODHEN >

< start="706.438" dur="1.935"> NDODH. >

< start="706.772" dur="2.436"> >> DUHET TUR KUJDES, Unë mendoj se >

< start="708.507" dur="3.737"> Raporti më i fundit sugjeron se ajo >

< start="709.341" dur="4.738"> Ishte një ATTORNEY FORMER WHO >

< start="712.377" dur="4.605"> LEXUAR K THT V VIDEO. >

< start="714.213" dur="4.871"> ISHTE KYTO - JU JENI VESHT >

< start="717.115" dur="4.004"> E YDO GJITHA - SI KU VIDEO >

< start="719.217" dur="4.305"> NDODHENI N H DYT T KTU >

< start="721.252" dur="5.206"> MANI QO PRGJIGJE N AT një herë >

< start="723.655" dur="6.44"> Përfaqësoi McMICHAELS? >

< start="726.592" dur="5.105"> >> Kjo është vërtet e rëndësishme. >

< start="730.229" dur="2.368"> RODDIE, E GJYKATS, SHUM >

< start="731.83" dur="3.971"> VIDEO P FR PARA. >

< start="732.731" dur="3.337"> KJO ROLI I TIJ N IN KIST C RAST >

< start="735.935" dur="1.534"> FAR. >

< start="736.202" dur="1.768"> POR NUK KA NDERUAR N IT T O GJITHA >

< start="737.603" dur="3.003"> FAMILJA. >

< start="738.104" dur="4.103"> NUK KA NDERUAR N IT T GJITHA >

< start="740.739" dur="3.27"> ANYBODIA N T KUSHTET E PUBLIKIT. >

< start="742.34" dur="3.838"> WSHT LIGJOR P FORR >

< start="744.142" dur="3.271"> McMICHAELS WHO EVENTUALLY >

< start="746.311" dur="2.903"> LEXUAR NDODHET DHE SHENI KETO >

< start="747.546" dur="2.603"> OUTCRI PUBLIKE DO T SE shohim tani. >

< start="749.348" dur="2.369"> >> Jeni të shqetësuar RRETH >

< start="750.282" dur="3.037"> FITIMI I NJE PERGJIGJE TE FIRE? >

< start="751.851" dur="3.069"> >> JEMI, DHE JEMI QENI >

< start="753.452" dur="2.335"> Shtytja për siguri për t'u siguruar >

< start="755.054" dur="6.706"> NJ. TRIAL I PRANE. >

< start="755.921" dur="7.107"> Shumë prej tyre kanë ndodhur. >

< start="761.894" dur="2.302"> HOLMES JOYETTE, E KATRT >

< start="763.161" dur="2.936"> ATTORNEY DREJTORI, POR DIKA >

< start="764.329" dur="3.437"> JEMI BESIMIN ISHTE KONFLIKT-WHO WHO >

< start="766.231" dur="1.836"> PROVA TIG VIGOROZUAR TU VETEM >

< start="767.9" dur="1.601"> RAST. >

< start="768.2" dur="2.302"> NEXT, RREGULLORE, THESHT >

< start="769.634" dur="2.536"> PYETJE E JURISDIKTIMIT. >

< start="770.635" dur="2.27"> KEMI NJUD GJYQS S NEW RE në RAST >

< start="772.304" dur="3.169"> Dhe ne besojmë në aftësinë e tij për të >

< start="773.038" dur="6.072"> Bëhuni më e drejtë si e mirë. >

< start="775.607" dur="4.404"> >> LEE MERIT, FALEMINDERIT P FORR TUAJ >

< start="779.244" dur="1.268"> KOHA DHE INPUT. >

< start="780.145" dur="0.934"> Ne e vlerësojmë atë. >

< start="780.645" dur="2.303"> >> FALEMINDERIT TUAJ. >

< start="781.213" dur="2.702"> >> DHE TANI N TO SIGURUAR >

< start="783.081" dur="2.97"> SHTETI TERROR N TE TEXAS. >

< start="784.049" dur="4.037"> SHKOLIMI N THE DHN OF T OF >

< start="786.184" dur="3.003"> Stacioni i ajrit NAVAL N COR KORPUS >

< start="788.22" dur="3.037"> KRISHTI, GUNMANI ishte vrarë >

< start="789.321" dur="4.204"> N A NJOO SHOQORI PAS SHKRIMIT A >

< start="791.39" dur="2.702"> SAILOR KUSH SASHT SA KVSHTUAR T HER TIJ >

< start="793.659" dur="1.268"> VESTI I BUJQ -SIS. >

< start="794.226" dur="2.102"> AUTORITETET JANE TANI >

< start="795.06" dur="3.27"> HULUMTIMI I SHTETIT T CILHS >

< start="796.462" dur="2.935"> Vjen vetëm tre ditë pas kësaj >

< start="798.463" dur="2.402"> DEPARTAMENTI I DREJTSIS RE Zbulohet më vonë >

< start="799.531" dur="3.07"> VITI I DREJTUESHME NDERTUAR N AT >

< start="800.999" dur="3.804"> Stacioni i ajrit NAVAL N P PENSACOLA >

< start="802.734" dur="3.137"> ISHTE LIDHJE P ALR AL-QAEDA. >

< start="804.937" dur="1.668"> DREJTSIA KREU E ABC >

< start="806.004" dur="2.903"> PIERRE KORRESPONDENTE THOMA KA >

< start="806.739" dur="3.436"> E FUNDIT. >

< start="809.041" dur="3.102"> >> Gazetari: K MT M MIRNIMI >

< start="810.308" dur="3.037"> STATION NAVAL N IN CORPUS CHRISTI, >

< start="812.277" dur="2.569"> TEXAS, ND ATRMARRJEN. >

< start="813.479" dur="5.539"> KUJDES T ALL GJITHA Njësitë, KEMI >

< start="814.979" dur="6.574"> NJE SHTYPE AKTIVE PER BAZE. >

< start="819.151" dur="4.905"> >> Gazetari: PPRPUNUAR 6:15 >

< start="821.686" dur="3.103"> JAM KOHA LOKALE, NJ AR ARM >

< start="824.189" dur="1.468"> SHPEJTET SUBJEKTI N ON BAZE. >

< start="824.923" dur="1.401"> Autoritetet që kërkojnë në këtë >

< start="825.79" dur="2.837"> VIDEO ME WHFAR SI DUHET >

< start="826.458" dur="4.638"> Armë zjarri. >

< start="828.761" dur="3.469"> NUK MUND T NXJET N CAR CAR T TIJ, >

< start="831.229" dur="2.002"> RAPORTUAR T POLLIKOJN O NJ A dorë >

< start="832.364" dur="2.67"> GUN, DHE ZJARRI. >

< start="833.365" dur="3.47"> HITI NJNE SAILOR N THE CHEST >

< start="835.167" dur="4.237"> WHO BARELY ESCAPES SERIOZ >

< start="836.968" dur="3.57"> LJNDS SI VESHJE E SAJ >

< start="839.538" dur="1.701"> VESTI I BUJQ -SIS. >

< start="840.672" dur="2.069"> REZULTATI T TJERA T SEC SIGURIMEVE GARA T SEC SIGURIS >

< start="841.372" dur="3.27"> ME GUNFIRE E TYRE. >

< start="842.875" dur="2.535"> Ai është i vdekur dhe i vdes më vonë. >

< start="844.776" dur="2.87"> FBI NUK JAN IDENTIFIKUAR >

< start="845.543" dur="4.939"> SHTYPI. >

< start="847.78" dur="5.271"> >> KEMI DETERMINUAR QE >

< start="850.615" dur="4.572"> NDIKONI K THTOR MIRNIM N AIR >

< start="853.185" dur="3.002"> STATION NE CORPUS CHRISTI ISHTE >

< start="855.32" dur="1.902"> Lidhur me TERRORIZMIN. >

< start="856.321" dur="2.102"> >> Gazetari: TONA KUJDESI HE >

< start="857.355" dur="2.87"> MUND TVE KENI T VEPRON TONE VETEM. >

< start="858.557" dur="2.068"> NDARRMARRJE PDR TIJ tjetër >

< start="860.358" dur="3.004"> INDIVIDUAL. >

< start="860.759" dur="3.237"> >> Ne mund të kemi një potencial >

< start="863.495" dur="1.135"> PERSONI I LIDHUR PERSONI I >

< start="864.129" dur="2.869"> INTERESI N AT SHUMGE N IN >

< start="864.763" dur="4.604"> COMMUNITY. >

< start="867.132" dur="4.137"> >> PIERRE THOMAS bashkohet me ne. >

< start="869.501" dur="3.303"> PIERRE, SI DUHEN AUTORITETET >

< start="871.402" dur="1.769"> PFRFUNDUESHME KJO LIDHEN PR >

< start="872.938" dur="1.267"> Terrorizëm? >

< start="873.305" dur="2.435"> >> Reporteri: MIR, ata nuk kanë >

< start="874.339" dur="1.735"> DHNI NDONJE SPDO SPECIFIKA Pavarësisht, >

< start="875.874" dur="1.335"> Linsey. >

< start="876.207" dur="2.203"> NGA TANI TYPIKALE DO TA KEMIN >

< start="877.342" dur="2.403"> BONEN NJ CH KECRKES TACK HUAJ. >

< start="878.544" dur="2.402"> Ata do të dinë se kush është ky person >

< start="879.878" dur="2.803"> KA SHOQOCSUAR ME. >

< start="881.08" dur="1.902"> Ata do të kërkojnë në të >

< start="882.815" dur="1.968"> PHONE. >

< start="883.115" dur="3.337"> GJETE TJERA LIKE QAT T TO BNI >

< start="884.916" dur="3.003"> T G BNI NJ S SHENJE T WH FAR DUHET TVE BNI >

< start="886.585" dur="3.737"> SHPENZONI KIST A AKT T VI DHUNS. >

< start="888.053" dur="4.071"> >> DHE'FAR ALSHT E V LRTETA EDHE N ON >

< start="890.456" dur="2.035"> KJO PERSONI I DYT POTENCIAL I >

< start="892.257" dur="2.202"> Interesit? >

< start="892.624" dur="3.603"> >> TANI, NE E dimë që ato janë >

< start="894.592" dur="1.969"> PPRCAKTOHEN PR KTO >

< start="896.361" dur="0.934"> PERSON. >

< start="896.694" dur="3.004"> ERSHT W FJALA QE KA MUND >

< start="897.428" dur="3.237"> B BENI DISA KARRKESA NDEROHEN. >

< start="899.832" dur="3.603"> E DREJTA TANI N IN TEXAS. >

< start="900.799" dur="4.871"> SO'SHT A NJIT SITUAT SHUME E Fluidit. >

< start="903.569" dur="6.105"> DISA ju do të keni njerëz >

< start="905.804" dur="4.237"> IDENTIFIKUAR SI POTENCIAL >

< start="909.808" dur="1.902"> Dyshuarve. >

< start="910.175" dur="3.103"> JEMI GJUA Q NOT NUK RASHA, >

< start="911.844" dur="2.635"> ATA JAN A AKTIVITETE P PRGJIGJE A >

< start="913.411" dur="1.402"> TONA E PERSONIT Deri sa ato janë >

< start="914.612" dur="2.403"> Të caktuara. >

< start="914.946" dur="3.47"> >> PIERRE THOMAS RAPORTIMI P FORR >

< start="917.148" dur="2.136"> SHBA NGA WASHINGTON, DC >

< start="918.55" dur="2.169"> FALEMINDERIT, PIERRE. >

< start="919.418" dur="2.368"> >>> NDTRM TO KRISISIS JUGORE T >

< start="920.852" dur="3.47"> Kufiri ynë. >

< start="921.92" dur="4.472"> MEXICO ISSHT TANI RREZIKONI TIJ >

< start="924.455" dur="2.437"> DITA E VDEKJES SI N IN BATTLE >

< start="926.525" dur="12.112"> KUNDR SHUMVSIS--19. >

< start="927.026" dur="12.578"> MORE SHUM MORTICIANT JAN RE RAPORTIM. >

< start="938.77" dur="3.771"> >> Gazetari: VERDO PREKUTIMI SHT >

< start="939.738" dur="4.838"> TAKEN P TOR MBROJTJEN E JETS SI >

< start="942.674" dur="2.236"> RITET E VLERS DHIVNI DHNI >

< start="944.709" dur="2.069"> DEAD. >

< start="945.043" dur="5.539"> AGanta trupore janë hequr. >

< start="946.912" dur="5.572"> EDO GJITHA NE PPE të plotë >

< start="950.716" dur="2.835"> KAN US PRDORUAR P BR BURIM RRETH PIK >

< start="952.617" dur="2.436"> NJERZIT Një ditë. >

< start="953.685" dur="3.27"> TANI OSHTUT OUT KAPACITETE, 24 >

< start="955.186" dur="4.238"> ORA NAY DIT,, NAST T 25 paktën 25 Trupa. >

< start="957.089" dur="4.971"> KJO JSHT J SHUM SHKURTI I fundit-19 >

< start="959.558" dur="5.806"> VIKTIMI T TO HYRET. >

< start="962.194" dur="6.706"> RODRIGO e di se ai sjell >

< start="965.497" dur="4.204"> ORGANET NM KREMATORIUM ME >

< start="969.033" dur="3.505"> ZOTI I TIJ. >

< start="969.835" dur="3.336"> T US PRDORUAR T TO GJITHA ORGANET, TANI >

< start="972.671" dur="1.401"> JANUR GJYKUAR. >

< start="973.305" dur="1.668"> >> Përkthyesi: JEMI SHKOJ >

< start="974.205" dur="3.27"> PROR NJ S SITUAT T D DIFFIKULTIT, >

< start="975.107" dur="3.636"> POR DISA DUHET T DO BN PUN. >

< start="977.609" dur="2.903"> JU LUTEM Qëndro SHTPI. >

< start="978.877" dur="1.902"> Mos shkoni nëse nuk keni >

< start="980.646" dur="1.467"> PËR. >

< start="980.913" dur="2.269"> PER TANI SHUME JANE NGA AFAR. >

< start="982.247" dur="1.669"> KEMI KONTAKT ME TONA >

< start="983.315" dur="3.436"> FAMILJE DHE KJO ASHT SHUMIN PAVAR >

< start="984.049" dur="3.737"> Gjë. >

< start="986.885" dur="2.636"> >> Gazetari: SI BARRELET COVID-19 >

< start="987.919" dur="2.903"> PJESA PJESA T L AMERIKAS Latine, >

< start="989.654" dur="3.404"> MEXICO përfundon vetveten në >

< start="990.955" dur="3.771"> PARAJTIMI I NJ B Beteje Humbëse >

< start="993.192" dur="4.137"> Deri kur ekziston një vakcinë. >

< start="994.86" dur="3.203"> MEXICO KA DUHET TANI I TIJ >

< start="997.462" dur="3.003"> DITA E VDEKJES SI akoma. >

< start="998.197" dur="2.602"> M M SHUM SE 6000 VDEKJE RAPORTUAR >

< start="1000.599" dur="2.402"> PËRGJITHSHME. >

< start="1000.932" dur="4.338"> DHE ORGANET JAN NGJARJE. >

< start="1003.135" dur="3.336"> Një hetim i dëmshëm nga AN >

< start="1005.404" dur="2.736"> GRUPI ANTIKORRUPTION K HERTU KARKESA >

< start="1006.605" dur="3.57"> TOLLI REAL VDEKJE N IN >

< start="1008.273" dur="3.804"> KAPITALI VETM PSHTER PJES E TRET >

< start="1010.308" dur="2.136"> KOHA T HIGH LART SI KA QENI >

< start="1012.211" dur="1.501"> RAPORTUAR. >

< start="1012.578" dur="2.602"> POR N P PJES T OF MEXICO, JU >

< start="1013.845" dur="2.069"> NUK DUHET T L SHUM SHUM PARA >

< start="1015.313" dur="3.337"> Shihni TOLLIN NVNDVSISHT T OF KTI >

< start="1016.047" dur="4.905"> VIRUS. >

< start="1018.784" dur="5.671"> Shtëpi FUNERALE që punojnë në >

< start="1021.086" dur="4.871"> P ORGJIGJE DHE DISA KREMAT 0, >

< start="1024.589" dur="2.269"> RREJTET JAN W PUNOJM 24 24 orë në ditë >

< start="1026.091" dur="3.203"> SHTET DIT A Një javë. >

< start="1026.992" dur="2.603"> DUHET T TO JEMI NJ OF TM N IN Meksikë >

< start="1029.428" dur="0.901"> CITY. >

< start="1029.728" dur="3.069"> >>> KJO ISSHT POPULLI I PROCEDURES >

< start="1030.462" dur="4.938"> DUHET T G BNI NGA TANI. >

< start="1032.931" dur="6.14"> DHE METO ME DY MENA Q DO BNI >

< start="1035.533" dur="5.573"> GRIMET E PUNT N IN V THENDSIN >

< start="1039.204" dur="3.136"> E KOHA >

< start="1041.24" dur="2.335"> NJNE VIKTIM, KUSHTET PUTTING >

< start="1042.473" dur="2.871"> JETA E TYRE N ON RREZIK. >

< start="1043.709" dur="2.302"> LIKE M SO SHUM MEXICAN, ME T THE >

< start="1045.477" dur="5.505"> EKONOMI SI BAD, NUK MUND T BNI >

< start="1046.144" dur="5.672"> NDOSJE N TO PUN W. >

< start="1051.116" dur="2.002"> >> Përkthyesi: N TH KISTAS RAST TI >

< start="1051.949" dur="2.07"> ISSHT S DISA RREZIKUAR PERR TON >

< start="1053.251" dur="2.002"> SHALNDETI DHE SH HENDETI I TYRE >

< start="1054.152" dur="2.503"> FAMILJET NDARMARR K OFT V VIRUS, >

< start="1055.387" dur="2.736"> NUK E dimë nëse një ditë do të jemi >

< start="1056.788" dur="1.602"> Merrni atë dhe çfarë do të ndodhë >

< start="1058.257" dur="1.2"> SHBA. >

< start="1058.524" dur="3.202"> >> Gazetari: DHE DHNI VDEKJEN >

< start="1059.591" dur="4.271"> TOLL vazhdon të rritet në Meksikë >

< start="1061.86" dur="4.004"> QYTETI, KERTU TSHT T TALKA E LITTUAR A >

< start="1063.995" dur="2.77"> GJYKATA E FLATTENINGS. >

< start="1065.997" dur="4.004"> Kryetari i saj NJOFTUAR QE >

< start="1066.898" dur="3.537"> BIZNESET Do të fillojnë të rihapen >

< start="1070.134" dur="1.836"> 1 QERSHOR. >

< start="1070.569" dur="2.836"> >> Përkthyesja: ANDO PJESA, SI TON SI >

< start="1072.104" dur="2.135"> LATERA JEMI T ALL GJITHA SHKENQET T MERRNI >

< start="1073.538" dur="2.569"> NDIKUAR NGA CORONAVIRUS. >

< start="1074.373" dur="2.769"> JEMI T HA GJITHA KEMI TET Kthehemi N NOR NORMAL. >

< start="1076.241" dur="2.001"> >> Gazetari: DOKTOR HERT K HERTU EDHE >

< start="1077.275" dur="1.601"> Thuaj ato nuk janë vetëm luftime >

< start="1078.376" dur="3.27"> VIRUS, POR WIDESPREAD >

< start="1079.01" dur="5.305"> Skepticizëm. >

< start="1081.78" dur="2.869"> DR. Juan Jose është një komunitet >

< start="1084.449" dur="1.501"> DOCTOR. >

< start="1084.782" dur="3.17"> Pacientët vijnë këtu, ai thotë, dhe >

< start="1086.084" dur="2.235"> Unë i them,'SHT PRO me siguri >

< start="1088.086" dur="0.934"> COVID. >

< start="1088.453" dur="1.268"> Ata thonë, JO. >

< start="1089.153" dur="2.403"> QEVERIA KOMBTARE MADE >

< start="1089.854" dur="4.405"> QE UP. >

< start="1091.69" dur="4.17"> DUHET T BE BNI GETTIMI DIFFIKULT >

< start="1094.392" dur="2.804"> NJERZIT T T BN VIRUS >

< start="1095.994" dur="1.535"> SERIOZE KUR KU TESTIMI SOSHT aq >

< start="1097.329" dur="2.168"> ULET. >

< start="1097.663" dur="3.035"> MEXICO KA MUNDSISHT LIDHUR >

< start="1099.631" dur="2.936"> PAK. >

< start="1100.832" dur="3.47"> PPRMARRJE 150,000 P FORR A >

< start="1102.7" dur="4.205"> KOMBETARI I 125 MILIONAVE. >

< start="1104.436" dur="7.774"> DHE P USR KUFIRIN US / MEXICO, >

< start="1107.038" dur="5.506"> BESIMET E REA Q VIRUS - >

< start="1112.343" dur="0.935"> Tijuana. >

< start="1112.677" dur="1.668"> >> NUK DO T ST NDESH TUAJ. >

< start="1113.412" dur="1.601"> NUK DO T DO BN NDONJ. >

< start="1114.479" dur="1.969"> >> Gazetari: DESPITE AN >

< start="1115.146" dur="5.472"> MARRVESHJE ND USR SHBA dhe DHE >

< start="1116.581" dur="6.54"> MEXICO N MAR MARS TE KUFIZUAR TRAFIKUN >

< start="1120.752" dur="3.103"> NDR T DY VENDET, >

< start="1123.255" dur="5.538"> Mijëra të njerëzve vazhdojnë te >

< start="1123.989" dur="5.572"> SHPIRT E DITS Kufitare. >

< start="1128.927" dur="2.269"> >> Përkthyesi: K ISTU SOSHT SO SHUM >

< start="1129.694" dur="1.836"> TRAFIKUARI N THE SHQYRT M M M SHUM >

< start="1131.33" dur="1.233"> Trembur. >

< start="1131.663" dur="2.969"> Ne po shkojmë të kemi tjetër >

< start="1132.697" dur="2.236"> VAJTI I RASTEVE TV VAJZAVE N IN NJ CO SHUM >

< start="1134.766" dur="1.635"> Javë. >

< start="1135.066" dur="3.337"> >> Gazetari: LIKE ELSEWHERE, >

< start="1136.534" dur="2.636"> COVID-19 KA KA AED >

< start="1138.536" dur="1.668"> EFEKTI DISPROPORTIONUAR N THE >

< start="1139.304" dur="2.569"> MOST SHUM E VULNDRUESHME. >

< start="1140.338" dur="2.836"> KJO WHO PUNOHEN N TH KIST EM EMERGJENC >

< start="1142.007" dur="5.471"> QENDRA E OPERACIONIT SI KRIZA >

< start="1143.308" dur="4.971"> NUK NOTSHT VDEKJE VDEKJE DUHET T O BNI. >

< start="1147.612" dur="2.035"> >> Përkthyesi: DHE TANI KEMI >

< start="1148.413" dur="2.302"> T S ZGJIDHEN SSSHTJEN E VMRMET. >

< start="1149.781" dur="1.568"> Shtë lloji i gjërave që jemi >

< start="1150.849" dur="1.268"> Të bësh KETU. >

< start="1151.483" dur="2.602"> POR EMERGENCIA PANDEMIKE, SI >

< start="1152.25" dur="4.405"> NUK KA NDODH N FUND. >

< start="1154.219" dur="3.903"> NUK JAVA TX VJESHTM, NUK MUAJI I DYT, >

< start="1156.788" dur="2.569"> PROBABLY NUK KA VITE K YT Y VIT. >

< start="1158.256" dur="3.404"> >> Gazetari: SI VEND >

< start="1159.49" dur="4.371"> BRASHA P FORR VDEKJE M, SHUM, RODRIGO >

< start="1161.793" dur="2.969"> Merr një ditë, një trup në një >

< start="1163.995" dur="1.468"> TIME. >

< start="1164.896" dur="2.869"> DREJTIMI I DIT'S T'JET >

< start="1165.596" dur="4.005"> PLERGJIGJET T TO SHUM AGJEN E TIJ FAMILJARE. >

< start="1167.899" dur="2.769"> >> SO shumë janë ëndërruar atë që >

< start="1169.734" dur="2.436"> DAY. >

< start="1170.802" dur="2.369"> IAN PANNELL bashkohet me TANI T L GJITHA N >

< start="1172.304" dur="2.902"> QYTETI MEXICO. >

< start="1173.305" dur="2.936"> IAN, KEMI SHENI SI KU VIRUS >

< start="1175.34" dur="2.102"> UDHZIME NGA Kombi tek Kombi. >

< start="1176.375" dur="4.036"> SHTOJN US N WHSE PSE SITUATA N IN >

< start="1177.575" dur="3.771"> MEXICO SSHT S DISA E VETE. >

< start="1180.545" dur="2.703"> >> Gazetari: PO, E DREJTA E SI. >

< start="1181.48" dur="3.003"> DUAM, DUHET, KA ASHT A E VRTET >

< start="1183.381" dur="1.935"> SENSE QAT ASNJ OF N US SHUM NUK JAN >

< start="1184.616" dur="4.838"> PALLRGATITUR REALI. >

< start="1185.45" dur="5.706"> Dhe ne vazhdojmë të lejojmë >

< start="1189.587" dur="2.67"> Fluturimi në udhëtim dhe shumë >

< start="1191.289" dur="3.204"> NJERZIT T TO RAPETRIJEN. >

< start="1192.391" dur="4.604"> Ne NAHA STENSONABLY Kufiri >

< start="1194.626" dur="2.703"> NDR SHTETRIN US E SH.B.A DHE MEXICO >

< start="1197.129" dur="1.801"> MBYLLUR. >

< start="1197.462" dur="1.869"> TRAFIKA STSHT Mbyllur NOT SHUM >

< start="1199.064" dur="1.001"> Drejtimet. >

< start="1199.464" dur="2.369"> KTO JAN A NUMBERR T EX PCERPUNIMEVE >

< start="1200.198" dur="2.902"> SI T SA SHUM N KATTO RAPORT. >

< start="1201.967" dur="2.636"> NJNE NDRKOMBTAR I KOMBTAR Q WH M T MIR >

< start="1203.234" dur="3.404"> INSHTF INFEKTUAR Tha se KETE >

< start="1204.736" dur="2.236"> NUK KA K CHRKUAR KU JAN HYRUAR >

< start="1206.772" dur="1.134"> AMERICA. >

< start="1207.105" dur="2.069"> KUJTET JAN N ST TRAJTIM >

< start="1208.04" dur="3.203"> SIDET E KUFITIT. >

< start="1209.307" dur="2.97"> DHE SIGURISHT NUK KAM AKTUAJ, JEMI >

< start="1211.376" dur="2.135"> TANI SHIKOJM SP SPIKES. >

< start="1212.411" dur="2.969"> VET N ON anën Amerikane dhe më tej >

< start="1213.644" dur="4.339"> PJESA MEXIKANE E KATT Kufiri. >

< start="1215.514" dur="4.403"> TJERA KUPTIMI I GJETJEVE. >

< start="1218.116" dur="4.404"> UNICEF TODAY, KJO THESHT THE KB >

< start="1220.051" dur="4.204"> KARITYTARIA E FMIJVE SHTETUAR SI SHUM >

< start="1222.654" dur="2.402"> SI NJO MUAJ I PAKOMANDUAR >

< start="1224.388" dur="2.436"> F CHMIJ MT MIGRANT HA DUHET T DHNIEN >

< start="1225.189" dur="1.969"> BACK TE Meksikë dhe qendror >

< start="1226.958" dur="3.837"> AMERICA. >

< start="1227.291" dur="4.171"> RRETH, N THE mes të kësaj >

< start="1230.929" dur="2.002"> PANDEMIK, DUHET NJER PEZIT >

< start="1231.596" dur="4.838"> UDHZUES N AC MNYRA TRO KUFIRIT TRO KUFIRIT >

< start="1233.064" dur="4.805"> RRETH RREZIKUT T OF >

< start="1238.002" dur="1.335"> L SPNDSIA E SISMUNDJES. >

< start="1238.503" dur="3.036"> Ne zbulojmë këtë javë, >

< start="1239.47" dur="3.537"> Duke filluar që të riparohen njerëzit >

< start="1241.672" dur="2.837"> KUSH HYRUAR AMERIKA P ILRGJIGJE, >

< start="1243.14" dur="2.904"> Duke fluturuar ato në pjesën e qytetit Meksiko. >

< start="1244.643" dur="1.868"> E VRTETA ISSHT JU DUHET TRO GJITHA >

< start="1246.177" dur="1.602"> TRAFIKIMET Kufitare. >

< start="1246.645" dur="2.568"> JU JENI duke folur më të hershëm RRETH >

< start="1247.912" dur="2.469"> THREATI I NJ WA VAJTI T SEC DYT. >

< start="1249.347" dur="2.436"> MIR, Kjo është SI MUNGON, >

< start="1250.515" dur="2.302"> KU JENI KUSHTET POPULL >

< start="1251.916" dur="2.904"> SHPENZIMI DHE FORT. >

< start="1252.951" dur="3.803"> ISSHT EDHE GJITHA KONONDRUMI >

< start="1254.953" dur="2.936"> E SHBA JAN F FAKTOHEN RRETH >

< start="1256.888" dur="2.536"> BOTA, SI DO T TR BYNI DHE MERRNI >

< start="1258.022" dur="2.803"> DISA SENE E NORMALITETIT >

< start="1259.557" dur="3.737"> PA PA RRITJE K THTO RREZIKE. >

< start="1260.959" dur="4.104"> >> E DREJTA, NJ CON INDEED KUNDDRR. >

< start="1263.428" dur="2.736"> Kjo është fjala e drejtë për të. >

< start="1265.197" dur="1.701"> IAN PANEL, FALEMINDERIT M M SHUM P FORR >

< start="1266.297" dur="2.069"> QAT RAPORTI I JETS. >

< start="1267.032" dur="3.203"> >>> JEMI VENDI I MADHE >

< start="1268.499" dur="3.404"> N THE BOT, POR Kombi ynë >

< start="1270.368" dur="1.835"> KAPITALI DO T RE REFIKTOHET T GJITHA >

< start="1272.036" dur="1.202"> QË. >

< start="1272.337" dur="4.437"> ISSHT NJIV DIVID GRE E MADH, DHE JO >

< start="1273.372" dur="4.77"> DUHET DIVIDA POLITIKE QAT SI >

< start="1276.908" dur="3.67"> DUHET TT BANDIUAR RRETH. >

< start="1278.276" dur="5.639"> Ne po merremi me një vështrim në një treg >

< start="1280.711" dur="3.605"> STUDIMI I RASTIT, VERSUSI I HAV HS >

< start="1284.049" dur="3.536"> KAN NOT SHENIME. >

< start="1284.449" dur="4.638"> N THE HUQ OFN E ATA T PO POVERTY, >

< start="1287.718" dur="2.536"> COVID-19 SHENJAT PER PARAQITJEN. >

< start="1289.221" dur="1.868"> SCOTT RACHEL ISH M M SHUM. >

< start="1290.388" dur="2.669"> >> Gazetari: P THER rezultatet e >

< start="1291.222" dur="3.07"> KAPITALI I Kombit, >

< start="1293.19" dur="2.604"> WASHINGTON, M'SHUM >

< start="1294.425" dur="2.103"> B RESRSIT V E VNDSISHME thonë ata >

< start="1295.927" dur="3.103"> JAN S duke vuajtur shumë gjatë para >

< start="1296.661" dur="4.838"> CORONAVIRUS HIT. >

< start="1299.164" dur="4.204"> >> JEMI TALE T DY QYTETARAVE. >

< start="1301.633" dur="4.505"> MIREL SE VINI N W WASHINGTON. >

< start="1303.502" dur="3.703"> ISSHT KOLONI I VRTET OR OSE >

< start="1306.271" dur="3.803"> BIMT E FUNDIT, VDEKJE >

< start="1307.338" dur="4.738"> ORIENTIMI TUAJ. >

< start="1310.208" dur="3.67"> >> Gazetari: DHE FUSHAT E FUNDIT >

< start="1312.209" dur="4.872"> KU SHUM SHUM T OF Kombit >

< start="1314.011" dur="3.771"> JETA Krijuesit e POLITIK DS DHE VENDIMIT, >

< start="1317.215" dur="1.735"> KERTU JAN ST DHOMA SHOQRORE, TOP >

< start="1317.915" dur="1.802"> Doktorët mjekësorë dhe shumëfish >

< start="1319.083" dur="2.403"> SITET T T SHQYRTIMIT T AV DHN. >

< start="1319.851" dur="3.236"> POR N EAST LINDJEN E QYTETIT, THE >

< start="1321.619" dur="2.736"> DISPARITETET JAN ST STARK. >

< start="1323.221" dur="2.936"> >> JEMI VETEM 7 MILJE DREJTRO >

< start="1324.489" dur="3.57"> SHTEPIA E BARDHE. >

< start="1326.29" dur="2.837"> PCER TI VDEKJE ANACOSTIA >

< start="1328.193" dur="2.135"> RIVERI, SOCIOECONOMIC >

< start="1329.26" dur="2.402"> KUSHTET NDRYSHOJN DR në mënyrë dramatike. >

< start="1330.462" dur="3.269"> KESTO JAN S Seksionet e Rënda të >

< start="1331.796" dur="2.669"> DC P MR M SHUM SE 90% BLACK DHE >

< start="1333.865" dur="2.869"> JAN QENI HIT ND HRTIMI NGA >

< start="1334.599" dur="3.336"> COVID-19. >

< start="1336.868" dur="2.802"> >> Gazetari: AFRIKAN-Amerikanët, >

< start="1338.069" dur="4.338"> GRUPI RACIAL MAR I MADH N >

< start="1339.804" dur="4.305"> DC, BAKENI 46% T THE >

< start="1342.54" dur="5.205"> POPULLSIA DHE 77% E GJITHA >

< start="1344.242" dur="5.138"> VDEKJET E SHPVRNDARJES-19 N THE SHPRRNDARJE. >

< start="1347.879" dur="3.337"> NJERZIT NGA RREZIKUT NGA >

< start="1349.514" dur="3.103"> PANDEMIK, PER E VDES >

< start="1351.349" dur="2.135"> VESHJET E FJALS T SE SHTYPIT T THE LART >

< start="1352.751" dur="1.801"> Viktima. >

< start="1353.618" dur="2.902"> LATINOS NUK KA NDARJE Nivelin më të lartë >

< start="1354.686" dur="4.004"> E INFEKTIMEVE. >

< start="1356.654" dur="3.671"> KUSH JETON DHE KUSH VDES NGA >

< start="1358.823" dur="3.07"> COVID-19 N W WASHINGTON MUND T BE JET >

< start="1360.458" dur="2.702"> HARTUAR NGA KODI ZIP. >

< start="1362.027" dur="3.369"> N TH KEST MOTA TOT HOTA, vendbanime >

< start="1363.294" dur="3.337"> JAN M MORE SHUM MIK SHUM T BNI T FUNDIT >

< start="1365.53" dur="5.538"> DHE E ZI, DHE E MUNDSISHT T >

< start="1366.765" dur="5.639"> KEMI HYRJE N ST DYT T SHRBIMEVE. >

< start="1371.202" dur="5.772"> ISSHT DUHET NJNE SUPER MEJOR >

< start="1372.537" dur="4.804"> Tregu për më shumë se 80,000 >

< start="1377.108" dur="3.136"> Banorët. >

< start="1377.475" dur="4.471"> N W KUFIRIN 7, DREJT DY. >

< start="1380.378" dur="3.737"> DYQANI P FORR USHQIMI GJITHMON >

< start="1382.08" dur="3.537"> JAN SHPENZIMOR DHE PCRFUNDIMTAR. >

< start="1384.248" dur="3.938"> JANI M M SHUM SE 38 MILION >

< start="1385.75" dur="2.869"> AMERIKANOT Q WH JAN T F DUHET TI GJITHA >

< start="1388.319" dur="1.502"> PAPUNËSIA. >

< start="1388.753" dur="2.436"> >> NGA AKTUALE >

< start="1389.954" dur="2.67"> Transporti për tu marrë në >

< start="1391.323" dur="4.504"> DYQANI, PASTAJ PRITET N L RREZIK >

< start="1392.757" dur="4.304"> T BETNI N THE SHITJE, PRSHT PRETTY >

< start="1395.96" dur="2.135"> SHUM gjysmë një efektiv dite vetëm për të >

< start="1397.194" dur="2.37"> Vijnë tek Dyqani i Ushqimit. >

< start="1398.229" dur="3.837"> >> Reporteri: POR NJ MI SHUM MIJE >

< start="1399.697" dur="3.17"> DHNI N IN BARDHIN E M MASIMIT DHE >

< start="1402.199" dur="2.17"> VESHTIMET E VESHTSISAL SAL VESHT,, KERTU >

< start="1403.001" dur="2.969"> JAN DO DOZEN OF TREGUES SUPER PR >

< start="1404.502" dur="1.969"> ROUGHLY shuma e njëjtë e >

< start="1406.104" dur="1.135"> Banorët. >

< start="1406.605" dur="3.903"> Dyqanet e sendeve ushqimore janë E DREJTA E NDRTESAVE >

< start="1407.372" dur="4.904"> ND DISA NDURTESAVE TART apartamenteve. >

< start="1410.642" dur="3.069"> LIDHEN KOMUNITETET E VDEKJE DHE TE ZI >

< start="1412.41" dur="2.402"> P FORR T DHNAT QNDRON. >

< start="1413.845" dur="1.468"> >> DUHET DUHET T BNI >

< start="1414.945" dur="2.07"> RRETH IT. >

< start="1415.446" dur="3.504"> DHE NUK DUHET T TO PRINI >

< start="1417.148" dur="2.536"> P FORR NJ CL KLAS TER VAZHDUAR T POPULLIT T >

< start="1419.084" dur="5.438"> SHKO NO KOMUNITET P FORR TI >

< start="1419.818" dur="5.872"> PËR T'U BËRË. >

< start="1424.656" dur="3.002"> >> Gazetari: POR HOPE THSHT TH E THIN. >

< start="1425.823" dur="4.605"> >> E MUND TA ANGRES. >

< start="1427.792" dur="4.871"> DHE JEMI T ALL GJITHA NETSIT, >

< start="1430.562" dur="4.704"> T ALL GJITHA SHTETET E DYTVE, JU >

< start="1432.797" dur="3.003"> E DI,'SHT USTSHT SI SHUME PIGHRSHKRIMI >

< start="1435.4" dur="1.835"> SHBA. >

< start="1435.934" dur="2.302"> Kjo është mënyra që duhet të mendojmë. >

< start="1437.369" dur="2.268"> KEMI TIN MENDIMIN VETEM P ABR SI >

< start="1438.369" dur="3.704"> PARA SHUM DUHET T SP PRPANOJM, >

< start="1439.77" dur="3.871"> GJITHMONË. >

< start="1442.207" dur="3.303"> >> Gazetari: BEATRICE EVANS KA >

< start="1443.774" dur="3.337"> JETU K HERTU P FORR 50 VJET DHE SHUM >

< start="1445.644" dur="4.471"> KA SHENJE NDRYSHME LITTLE. >

< start="1447.245" dur="3.536"> >> NUK KEMI INTERNET N IN >

< start="1450.248" dur="3.536"> K BTU NDERTIM. >

< start="1450.915" dur="3.904"> NUK KEMI KOMPJUTERIKE. >

< start="1453.918" dur="3.003"> Kështu që ku janë informatat >

< start="1454.952" dur="4.072"> PO VJEN. >

< start="1457.055" dur="4.404"> NUK KEMI T GJITHA T TH GJITHA Q >

< start="1459.157" dur="5.638"> MUNDATSIA QAT SI JAN KERTU >

< start="1461.593" dur="3.97"> QEVERIA E DC ka, T ALL GJITHA >

< start="1465.696" dur="1.235"> PROGRAMET. >

< start="1466.063" dur="1.869"> NUK MUND T MUND TVER GJITHA TEC BNI >

< start="1467.065" dur="2.669"> Askush nuk ka një kompjuter. >

< start="1468.066" dur="5.305"> >> Gazetari: QENDRA E TJERA E VJETUR >

< start="1469.867" dur="6.24"> BESIMET P SR MBSHTETJEN E KOMUNITETIT. >

< start="1473.505" dur="4.07"> >> Unë NUK MUND TU BIJ SHUM SHUM SI >

< start="1476.24" dur="2.537"> Unë jam duke shkuar për të qortuar atë prapa? >

< start="1477.709" dur="2.035"> NSE KAM SHUM BUSHT, TANI NDRYSHIM >

< start="1478.91" dur="2.302"> Programi i autobusit. >

< start="1479.878" dur="1.801"> VERDO GJITHA KA NDODH T SHKENI P BRPARA >

< start="1481.345" dur="1.969"> E BUSHTIT. >

< start="1481.812" dur="1.869"> JU DINI, DHE NJERZIT GJYKUAR >

< start="1483.448" dur="3.136"> SË BASHKU. >

< start="1483.815" dur="5.305"> QE NUK KA NGJITJE PUNE PER MUAJ. >

< start="1486.718" dur="2.769"> >> RRETH, T ALL GJITHA E DREJTA. >

< start="1489.254" dur="0.601"> FALEMINDERIT. >

< start="1489.621" dur="3.069"> KUJDESU. >

< start="1489.988" dur="3.102"> >> Gazetari: JETA E TYRE SHT >

< start="1492.823" dur="2.47"> NJËRI TJETRIN. >

< start="1493.224" dur="3.404"> PRORDORIMI I USHQIMIT, MUND TIVE DHNI. >

< start="1495.427" dur="2.735"> KOLLABORATIVA E LARGN E LINDJE >

< start="1496.761" dur="4.738"> PASQYRIMI I MJETEVE 1000 VJET N A DIT. >

< start="1498.296" dur="4.537"> KIST PUN N S PUN NT ATTORNEY Gjashtë ditë A >

< start="1501.632" dur="3.237"> JAVA P TOR T MIR SENIORST Një vakt të nxehtë. >

< start="1502.967" dur="3.37"> >> shtë më e lehtë për të marrë një mundësi >

< start="1505.002" dur="1.802"> BEER se sa të merrni një PIECE FRESH >

< start="1506.471" dur="2.535"> E FRUIT. >

< start="1506.938" dur="3.536"> DO T PRINI VDEKJE P FORR A >

< start="1509.14" dur="2.035"> SPITALI, KUJDESI SH HENDETSOR, HYRJE TA >

< start="1510.608" dur="2.202"> USHQIMI I CILITYSIS, këto gjëra shkojnë >

< start="1511.308" dur="2.504"> SHUM ND HRT. >

< start="1512.944" dur="4.505"> >> Gazetari: EKSPERT ST E SHUM >

< start="1513.945" dur="4.771"> Mungesa e aksesit te ushqimi cilesor >

< start="1517.582" dur="3.403"> SHT JETN KOSTOZE, PTRMBAJTJE >

< start="1518.849" dur="3.437"> P SR DISA T SHNDETIT TD VETM >

< start="1521.119" dur="3.603"> KUSHTET Q TH NDODHIN VJET >

< start="1522.419" dur="2.67"> AMERIKANERT MER SHUM VULLUESHME N TO T >

< start="1524.856" dur="2.802"> COVID-19. >

< start="1525.223" dur="4.838"> >> POPULLSIA JON, JEMI SHUM >

< start="1527.792" dur="5.672"> E BASHKPUNIMIT. >

< start="1530.194" dur="4.939"> PRESA E LARTE E GJAKUT, DIABETET, >

< start="1533.598" dur="4.204"> JU DINI, KANCER. >

< start="1535.267" dur="5.438"> YDO KOHA JU KENI KDO LLOJ >

< start="1537.935" dur="4.472"> BASHKPUNIMI QAT NDODHET N >

< start="1540.839" dur="6.105"> Niveli i kujdesit që ju jeni duke shkuar >

< start="1542.54" dur="5.105"> TE DUHET DHE SHPESHTI, SI >

< start="1547.077" dur="2.236"> CO-MORBIDITIES RRITJET THE >

< start="1547.778" dur="2.603"> Ashpërsia e sëmundjes. >

< start="1549.447" dur="3.204"> >> Gazetari: Punëtorët e kujdesit shëndetësor >

< start="1550.515" dur="3.57"> N CENT QENDRIN MJEKSORE BASHKUAR, THE >

< start="1552.784" dur="3.537"> VETM SPITALI N W KUJDES 8, SI thuaj >

< start="1554.219" dur="2.869"> Mungesa e burimeve është e përkohshme >

< start="1556.454" dur="1.635"> TRAJTIMI I VEPRIMIT P FORR PACIENTST N. >

< start="1557.222" dur="2.602"> ZONË. >

< start="1558.223" dur="3.804"> QYTETI JAN P PARTNERUAR ME >

< start="1559.957" dur="3.303"> SEKTORI PRIVAT T AT TTR tërhequr >

< start="1562.16" dur="3.436"> BIZNESET N W LARGJET 7 DHE 8. >

< start="1563.394" dur="3.77"> POR ADVOKATT thonë se vjen në >

< start="1565.729" dur="1.902"> Kostoja e zmadhimit në >

< start="1567.298" dur="1.702"> Gentrification. >

< start="1567.765" dur="3.271"> Thirrjet për qasje më të mirë te >

< start="1569.133" dur="3.804"> KUJDESI SH HENDETSOR MJETET NJ A ZGJIDHJE >

< start="1571.169" dur="3.003"> KUR MESUAR BURASER MURIEL >

< start="1573.07" dur="2.736"> PLANET E ANOKUARA P TR DY T NEW RI >

< start="1574.305" dur="2.67"> SPITALET N IN ZON. >

< start="1575.94" dur="1.769"> SHT K ANTO GJITHA KA QENI >

< start="1577.108" dur="3.737"> INFRASTRUKTURA DUHET DUHET T BE BNI >

< start="1577.842" dur="3.938"> N VEND T PR PAR PANDEMIK? >

< start="1580.979" dur="3.603"> >> MIR, Unë mendoj se, PO, NE >

< start="1581.913" dur="4.705"> T ALL GJITHA TN DINI Q WE KEMI NDONJ G T MIRA >

< start="1584.715" dur="3.737"> BLOKAT NDURTESA T OF SHALNDETIT, DHE >

< start="1586.751" dur="3.103"> NDURTIMI I SHALNDETIT TE INTEGRUAR >

< start="1588.586" dur="2.135"> SISTEMI, NUK MUND T MERRONI >

< start="1589.987" dur="3.504"> NDODHEN SHKAKTET TUAJ. >

< start="1590.855" dur="4.204"> TI MIR T WITH GJITHA KARDNDSISHT T MIR >

< start="1593.624" dur="2.736"> PUNA DHE PARTNERITET E MADH. >

< start="1595.193" dur="3.837"> >> Gazetari: POR KJO SPITALI >

< start="1596.494" dur="3.57"> ARAN’T NDODHT deri më 2023. >

< start="1599.164" dur="2.735"> B RESRTSIT HA NUK JANC NDRTUAR >

< start="1600.197" dur="5.306"> PREJ RRUGOR ANACOSTIA P .R >

< start="1602.032" dur="3.972"> Testimi dhe trajtimi mjekësor në >

< start="1605.637" dur="1.467"> UNIVERSITETI SI. >

< start="1606.137" dur="3.771"> >>> JU SHENJ 40% e PACIENTSVE >

< start="1607.238" dur="4.104"> JU SHENI NE KUJDES 1 KA NDON >

< start="1610.041" dur="1.868"> Vjen nga keto dy fusha. >

< start="1611.476" dur="1.535"> >> QE KORREKT. >

< start="1612.043" dur="2.268"> >> Gazetari: WHFAR DO B THN Q TH SJETE >

< start="1613.144" dur="1.534"> RRETH MUNGESS S OF TESTIMIT >

< start="1614.445" dur="1.868"> Në dispozicion? >

< start="1614.812" dur="3.37"> >> PO, IT thotë se shumë për atë. >

< start="1616.447" dur="2.469"> THOT IT, NJAY, ATA QY NUK JANRE >

< start="1618.315" dur="1.302"> E NEVOJSHME TING BNI TESTUAR KU >

< start="1619.05" dur="2.202"> ATA JANË. >

< start="1619.751" dur="2.436"> POR ATA TI GJITHA NUK KAN >

< start="1621.386" dur="3.603"> HYRJA N CAR KUJDES SHALNDETSORE DHE >

< start="1622.32" dur="4.304"> FAKTI Q KAN T TO DUHET T COM VAZHDOJ >

< start="1625.123" dur="2.836"> N US SHTET T TO JEMI HOSPITALIZUAR DHE >

< start="1626.757" dur="3.737"> VIZIToni MJETET TONA T EM EMERGJENCS SUAJ >

< start="1628.092" dur="4.238"> Q THE NUK KAN QASJE. >

< start="1630.628" dur="3.169"> >> Gazetari: TANI HECU RECEIVING >

< start="1632.464" dur="2.802"> FINANCIMI PRIVAT NGA BANKA E >

< start="1633.931" dur="3.037"> AMERIKA, HAPI N TO T TO DHNI >

< start="1635.399" dur="4.038"> TESTIM FALAS P FORR YDO LOKAL >

< start="1637.101" dur="3.404"> Q RESNDRUAR QO DUHET TI. >

< start="1639.571" dur="1.534"> >> DUHET TVE RVENDOJN A SHUM WH SHUM >

< start="1640.638" dur="1.201"> E JETAVE. >

< start="1641.239" dur="3.803"> Ju NUK MUND TRE TRAJNOJN WH WHFAR NUK DO >

< start="1641.973" dur="4.004"> DUHET TANI. >

< start="1645.176" dur="2.936"> >> Gazetari: POR KETU N IN >

< start="1646.11" dur="3.837"> KAPITALI I Kombit, DISA TE VDEKJE >

< start="1648.246" dur="4.37"> PAS PAS PANDEMIKE, >

< start="1650.08" dur="7.241"> DISPARITETET DO T R RNDET. >

< start="1652.75" dur="5.205"> >> GJITHMON JU LIKE LIKE >

< start="1657.454" dur="1.736"> QYTETET E DYT-KLASë. >

< start="1658.088" dur="2.269"> FUSHA E PLANIFIKIMIT NUK NOTSHT Niveli, >

< start="1659.323" dur="2.035"> NUK KA NDIKUAR. >

< start="1660.491" dur="1.902"> NUK DO TOO DUHET T L MUND T JET. >

< start="1661.492" dur="2.536"> >> Gazetari: DHE DISA SI >

< start="1662.526" dur="3.671"> VESHTET E TYRE NGA QYTET >

< start="1664.161" dur="2.337"> NUK DO T P DUHET LIGJET T TO NDIHMOJN >

< start="1666.331" dur="2.068"> THEM. >

< start="1666.631" dur="4.137"> >> NUK JAN G TO GJITHA T G SHENI KIST >

< start="1668.533" dur="4.371"> SI NJ OP MUND T NDRMARRJEN >

< start="1670.902" dur="4.771"> KUJDESI SH HENDETSOR, P TOR T IM PPRDITUAR SHALNDETIN >

< start="1673.037" dur="4.037"> HYRJE P FR USHQIMIN, P IMR P IMRMIRIMIN E PUNS, P TOR >

< start="1675.807" dur="3.303"> BAKEN SIGURIME NJERZIT NUK JAN NO T LON GJITHA >

< start="1677.208" dur="4.772"> JETA N SHQIPRI. >

< start="1679.244" dur="5.738"> Ata do të përdorin atë si një >

< start="1682.113" dur="5.305"> Mundësia për të thënë, OH, mirë, >

< start="1685.115" dur="5.906"> KOSTU NJERZ JAN DUHET T. DHNI >

< start="1687.551" dur="4.371"> DUHET të vdes. >

< start="1691.155" dur="3.604"> >> Reporteri: P RR RAKEL SHKOTT >

< start="1692.056" dur="4.071"> ABC NEWS LIVE N W WASHINGTON. >

< start="1694.893" dur="2.068"> >> FALEMINDERIT TAN TO T TO RACHEL SCOTT >

< start="1696.26" dur="4.204"> P THR KTO RAPORT. >

< start="1697.094" dur="4.238"> DHE KUR T WE KEMI PACKRBASHK, >

< start="1700.597" dur="1.036"> SHOQRIMI I MUND T HA SHUM DUHET >

< start="1701.466" dur="2.002"> Më keq. >

< start="1701.766" dur="3.87"> FAR DUHET TVE KENI LEHT NJUN GUNMAN T >

< start="1703.601" dur="2.802"> WALK-IN SIDE NJ AR ARIZONA MALLRA DHE >

< start="1705.77" dur="2.335"> ZJARRI I HAPUR. >

< start="1706.537" dur="2.302"> >>> ISSHT T KINA ADVANTAGE E KINA >

< start="1708.238" dur="2.236"> PANDEMIKA? >

< start="1708.973" dur="2.803"> PROPOZIMI DIKA T PARA DO T BNI >

< start="1710.608" dur="2.369"> REIGNITOJNT PROTESTT E DHNT >

< start="1711.91" dur="3.703"> SHTETET E KONG HONG. >

< start="1713.111" dur="5.705"> >>> DHE NEXT, Shtëpia e plotë >

< start="1715.746" dur="3.771"> AKTESA DHE NDRYSHIMI I TIJ HUSBAND >

< start="1718.95" dur="1.467"> PJESA E TYRE N THE Kombin >

< start="1719.65" dur="1.501"> SCANDAL ADMISIONI KOLEGJI. >

< start="1720.551" dur="2.97"> PSE TANI TANI SHTOJN P LUTEN >

< start="1721.285" dur="2.236"> FAJTOR. >

< start="1830.695" dur="2.669"> tani për tani ku jeton yourae >

< start="1833.464" dur="2.869"> rreziku juaj për Kobe nëntëmbëdhjetë tofrom >

< start="1836.434" dur="4.07"> Lajmet e prishjes së lajmeve ABC raportojnë ngjarjen e tre niNightline >

< start="1840.605" dur="3.737"> pandemi një komb i ndarë natën vonë në ABC >

< start="1850.915" dur="2.77"> >>> FORMERI I TRUMPIT TES PRESIDENTIT >

< start="1852.416" dur="3.136"> ATKESA PERSONALE MICHAEL COHEN >

< start="1853.818" dur="2.135"> SHT SHTETI I DYT AND DHE SI FEDERALIT >

< start="1855.686" dur="1.902"> Burg. >

< start="1856.087" dur="3.002"> COHEN WSHT RE LEXUAR MVER SHUM O VITE >

< start="1857.722" dur="2.536"> CORONAVIRUS MUND T BE BNI SHPIRT >

< start="1859.223" dur="1.702"> P INR TAT INMATUAR N THE FAMILJETIN HE >

< start="1860.391" dur="1.735"> ISHTE NE. >

< start="1861.059" dur="2.835"> JU MUND T KUJTSISHT TA ISHTE >

< start="1862.259" dur="3.738"> D SNUAR N TO TRE VJET PYETJE >

< start="1864.027" dur="3.038"> BARA P EVR VLERSIN E TATIMIT DHE >

< start="1866.13" dur="2.703"> SHKELJE FINANCA E KAMPANIT >

< start="1867.198" dur="4.171"> STEMMING NGA PARA HUSH >

< start="1868.966" dur="3.703"> PAGESA P TOR DY GUAJ T CL CILA TA DHNI >

< start="1871.502" dur="2.702"> Ata kanë marrëdhëniet me kryetarin >

< start="1872.803" dur="1.969"> TRUMP PARIMI N THE 2016 >

< start="1874.338" dur="1.935"> ZGJEDHJEVE. >

< start="1874.906" dur="5.105"> COHEN DO TVE SHRBETI KUJDES >

< start="1876.407" dur="4.004"> E FJALSISIS E TIJ N IN SHTPI >

< start="1880.144" dur="0.968"> HEQJA. >

< start="1880.545" dur="3.102"> >>> ACTRESS LORI LOUGHLIN DHE >

< start="1881.246" dur="6.672"> HUSBANDI I PROJEKTIMIT T F FASHIONIT >

< start="1883.78" dur="4.539"> MOSSIMO GIANNULLI DO T G DUHET T >

< start="1888.052" dur="1.568"> Burg. >

< start="1888.453" dur="3.102"> Ata po ndryshojnë kërkesën e tyre >

< start="1889.754" dur="3.337"> PJESA E TYRE N SO T-VAJTUAR >

< start="1891.688" dur="4.038"> SHKALLA E SHKURTRISUE SHKALLA E VARSIT P PAGESORE >

< start="1893.224" dur="2.869"> PARA P GR T FITUAR F CHMIJT E TIJ >

< start="1895.86" dur="4.07"> COLLEGE. >

< start="1896.227" dur="4.838"> ROBERTET TONA TB DEBRA TAN H M SHUM >

< start="1900.064" dur="3.404"> KULTO REZULTET. >

< start="1901.199" dur="5.138"> >> Gazetari: Një PLEA M STNYES >

< start="1903.601" dur="3.103"> NGA LORI LOUGHLIN DHE MOSSIMO >

< start="1906.471" dur="1.535"> GIANNULLI. >

< start="1906.838" dur="3.102"> Ata do të shërbejnë dy muaj në >

< start="1908.139" dur="4.337"> Burgosja për konsultë në komision >

< start="1910.073" dur="3.905"> WIRE DHE Mashtrimi kryesor, paguajeni A >

< start="1912.609" dur="2.136"> 150,000 dollarë të mirë dhe bëjeni 100 orë >

< start="1914.111" dur="3.337"> E SH SERVRBIMIT T COMM KOMUNITETIT. >

< start="1914.879" dur="5.805"> HUSBANDI I TIJ DUHET TVE SHRBETI PES >

< start="1917.581" dur="4.238"> MUAJ P ONR DY TARIFAT Mashtrimi, Paguaj >

< start="1920.818" dur="1.501"> 250,000 dollarë, DHE PERFORMAT 250 orë >

< start="1921.953" dur="3.636"> E SH SERVRBIMIT. >

< start="1922.453" dur="5.438"> >> MUND T HA KA PAGUAR QEN SI >

< start="1925.723" dur="3.403"> DHE TI PRIT TANI TANI. >

< start="1928.025" dur="2.336"> >> Gazetari: SHUM I AKSUAR >

< start="1929.259" dur="8.309"> E PAGESS S D DOLLARILLVE TAL MJETARVE T HALF >

< start="1930.495" dur="7.74"> P GR T DUHET NW DY DAUGHTERS T TIJ >

< start="1937.701" dur="3.404"> USC. >

< start="1938.369" dur="5.672"> FOTO NDRMARRJEN KRIJONA ATLETIKE >

< start="1941.239" dur="4.203"> PROFILI QE FJALA NEKSTI >

< start="1944.175" dur="3.236"> RREZIKON KUFIZUAR. >

< start="1945.576" dur="4.371"> KA INSISTUAR PAGESAT N W KT >

< start="1947.544" dur="3.671"> DHURIMET LEGJITIMORE PCRFSHIJEN >

< start="1950.08" dur="2.87"> PROKUROR OFT E MISKONDUKTIT. >

< start="1951.348" dur="2.603"> >> LORI LOUGHLIN DHE HUSBANDI I TIJ >

< start="1953.084" dur="2.702"> REALIZUAR TA NUK MUND T GJENI >

< start="1954.085" dur="2.635"> RASTI DISPOZITOHET. >

< start="1955.92" dur="3.703"> PROKUROR ALT E RIND RSISHTIN Q >

< start="1956.854" dur="4.638"> SHUM RASTI I TYRE KA NJ CO KUPTIMIN E >

< start="1959.757" dur="2.002"> HOLES QAT KAN H NUK JANUNT TUNT KUFIZUAR >

< start="1961.626" dur="1.434"> ON. >

< start="1961.893" dur="4.303"> Dhe unë mendoj se mbaroi >

< start="1963.193" dur="5.306"> PPRMBAJTJA E PJESAVE TG GJITHA. >

< start="1966.33" dur="3.97"> >> DHE JEMI T JO BASHKUAR TANI NGA >

< start="1968.632" dur="2.903"> DEBRA ROBERTS. >

< start="1970.434" dur="2.436"> DEB, ATFAR KA DUHET TANI TANI >

< start="1971.668" dur="2.236"> PFR PARAJT SE SHENI Burg? >

< start="1973.004" dur="2.402"> >> Gazetari: E pra, LINSEY, THEY >

< start="1974.038" dur="2.635"> JAN Q G DUHET T HA DUHET T G SHKENI PARA A >

< start="1975.54" dur="2.268"> GJYKATA T TO KEMI K ALLTU T ALL GJITHA AKTUAR. >

< start="1976.807" dur="2.169"> Ata janë duke shkuar në mënyrë aktive >

< start="1977.941" dur="2.97"> SHTETI PARA PARA NJ T VDEKJES GJYQSORE >

< start="1979.109" dur="2.236"> KONFERENCA VIA VIDEO VDEKJE N THE >

< start="1981.045" dur="3.07"> PANDEMI. >

< start="1981.479" dur="4.103"> NSE NJ A FJAL J T J GJYKAT OFFS T ON GJITHA T. >

< start="1984.248" dur="2.002"> KISTU MARRVESHJE, PAS PROBABJEN IN >

< start="1985.716" dur="2.536"> RRETH 90 ditëve ato do të jenë >

< start="1986.383" dur="2.67"> Dënuar. >

< start="1988.386" dur="2.468"> >> DEBRA ROBERTS, FALEMINDERIT T M GJITHA >

< start="1989.186" dur="3.07"> P FORR RAPORTIN TUAJ. >

< start="1990.988" dur="3.804"> >>> DHE DO T HA KEMI SHUM A M SHUM >

< start="1992.39" dur="2.703"> P GR T GJUAR KTU N ON LAJME ABC >

< start="1994.926" dur="1.734"> Kryeministri. >

< start="1995.226" dur="2.736"> 500 VJET FLUAJ Q TH NDODHEN >

< start="1996.794" dur="2.769"> Mijëra të Dispozicionuar. >

< start="1998.096" dur="2.668"> DHE NJ U UPDATE P .R >

< start="1999.696" dur="1.435"> KUSHTET KATASTROFIKE N. >

< start="2000.897" dur="2.103"> MICHIGAN. >

< start="2001.264" dur="4.406"> >>> PLUS, duke tronditur të dhënat e reja vetëm >

< start="2003.134" dur="3.67"> LEXUAR RRETH Shtëpisë >

< start="2005.803" dur="1.869"> MARKET. >

< start="2007.805" dur="2.569"> POR N YSE KENI FONDET, DUHET >

< start="2008.539" dur="3.571"> TANI Jini një kohë e mirë për të blerë? >

< start="2010.508" dur="3.303"> >>> NJ O nga pozitat unike >

< start="2012.243" dur="2.302"> JEMI SHENI RRETH 2020, WRECKING >

< start="2013.944" dur="1.669"> PLANET E YDO GJITHA P FORR MBROJTJEN E >

< start="2014.678" dur="0.935"> VITI. >

< start="2091.856" dur="2.669"> tani për tani ku jetoni etninë tuaj të rrallë mund të përcaktojë >

< start="2094.625" dur="2.97"> rreziku juaj i Kneteen sonte nga >

< start="2097.595" dur="4.07"> Lajmet e prishjes së lajmeve ABC raportojnë tri natën Niine ev >

< start="2122.853" dur="2.236"> >>> MIR SE VINI, Kudo. >

< start="2123.854" dur="2.769"> JEMI TREGU N TREGun e shtëpive, >

< start="2125.222" dur="3.437"> INDUSTRIA TJERA QAT NDODHET >

< start="2126.757" dur="2.97"> SHPENZUAR GJAT PANDEMIKICS. >

< start="2128.793" dur="2.569"> ME SHUM SHQIPTAR SPT që shpenzojnë më shumë >

< start="2129.86" dur="3.203"> KOHA NOM SHTPI DHE PUNEM REMOTE >

< start="2131.495" dur="2.837"> DUHET M M SHUM MUND T A KRKUAR >

< start="2133.197" dur="2.802"> TREGTI, JEMI duke filluar për të parë >

< start="2134.465" dur="3.403"> Shenjat e hershme të fluturimit urban. >

< start="2136.133" dur="4.738"> KETU NJ A LOOND BY NGA NUMRAT. >

< start="2138.002" dur="3.336"> SHITJET E SHTETIT T EX SHTETIT DROPOHEN >

< start="2141.005" dur="2.035"> 17.8% N AP PRILL. >

< start="2141.472" dur="3.203"> Kjo është muaji më i madh >

< start="2143.173" dur="3.071"> DEKLINE SI GJYQS S 2010. >

< start="2144.809" dur="5.338"> Në përputhje me KOMBTIN >

< start="2146.377" dur="7.24"> SHOQATA E REALTORS. >

< start="2150.281" dur="6.706"> >>> DHE NJIG SHENJTER SHUM SHUM >

< start="2153.751" dur="5.705"> JANI DUHET T LE Lini Uranen >

< start="2157.121" dur="4.104"> ZONAT, SHITJET E SHUM MUAJ. >

< start="2159.59" dur="3.436"> Qira në zonat më të mëdha METRO >

< start="2161.358" dur="3.237"> NE PRILL. >

< start="2163.16" dur="2.603"> 22% E NDERTESAVE TE SHTETEVE AKTUALE >

< start="2164.728" dur="3.203"> ICmimet e tyre të ulta në prill, >

< start="2165.896" dur="7.741"> POR çmimet e shtëpive ekzistuese >

< start="2168.064" dur="5.84"> RREZIKONI 7.4% NGA KOHA KOHA VIT >

< start="2173.77" dur="0.501"> MË PARË. >

< start="2174.037" dur="1.235"> $ 286.800. >

< start="2174.404" dur="3.07"> KJO TANI THEMIMI MJEDISOR I >

< start="2175.405" dur="4.238"> NJ H SHTPI Ekzistuese në SH.B.A. >

< start="2177.608" dur="4.505"> DHE ME SHUM SHUM T BASHKUARA AT >

< start="2179.777" dur="4.871"> SHTPI, FJAL NUK SHT >

< start="2182.246" dur="3.804"> SURPRISING ZILLOW KA SHENI AN >

< start="2184.781" dur="2.703"> RRITJET NEW SHENJT SHENJT SHITJET N ON >

< start="2186.183" dur="1.936"> Uebfaqja e saj Krahasuar me këtë >

< start="2187.617" dur="2.303"> KOHA VITI I VET. >

< start="2188.252" dur="2.836"> >>> NGJESH NXJES, E BASHKUARA >

< start="2190.053" dur="3.07"> SHTETET DHE KOREA JUAJ VJETORE >

< start="2191.221" dur="3.571"> RAPORTET E RASTET E TYRE >

< start="2193.257" dur="3.103"> COVID-19 N ON DIT SHUM NDR >

< start="2194.925" dur="2.97"> BACK N 20 Janar. >

< start="2196.494" dur="3.77"> PSE PSE ISHTE KOREA JUGORE >

< start="2198.028" dur="2.603"> M M SHUM SUKSESUAR N H TRAJTIMIN E KTY >

< start="2200.398" dur="1.234"> PANDEMI? >

< start="2200.765" dur="2.969"> Ministri i Jashtëm i Koresë së Jugut >

< start="2201.766" dur="5.572"> Bëhet pjesë ne DISA P WITHRGJIGJE. >

< start="2203.868" dur="4.17"> >>> PLUS, HISTORIA E fshehur e >

< start="2207.471" dur="2.536"> DANIELET JACK. >

< start="2208.172" dur="4.805"> SI MUND T HA KRIJOHET >

< start="2210.141" dur="4.17"> WHISKEY më e madhe e AMERIKA, DHE >

< start="2213.11" dur="2.536"> TANI KOMPANIA QE BARA E TIJ >

< start="2214.444" dur="1.569"> EMRI GSHTIV FITUAR PACKR T >

< start="2215.78" dur="1.301"> COMMUNITY. >

< start="2216.147" dur="3.703"> POR PARA KETU JAN S DISA T THE >

< start="2217.214" dur="2.636"> TREGTIMET E STORIES N ON ABCNEWS.COM. >

< start="2349.046" dur="3.57"> >>> DEPARTAMENTI PUN >

< start="2350.013" dur="3.638"> RAPORTIMI I NJ AN SHTES >

< start="2352.749" dur="2.302"> 2.4 Miliona njerëz të vendosur për të >

< start="2353.784" dur="3.103"> Java e fundit e punësimit, duke sjellë >

< start="2355.185" dur="4.071"> Gjithsej nëntë javësh e JOBLESS >

< start="2357.02" dur="4.004"> KARKESA P TOR M SHUM SE 38 MILION. >

< start="2359.39" dur="2.902"> >> GJYKIMI I PUNS është më shumë >

< start="2361.157" dur="2.27"> Diferenca TANI TEC BECNI T ALL GJITHA >

< start="2362.425" dur="2.737"> LAJME PUNORT E PUNSUARA QOU KENI A >

< start="2363.56" dur="2.569"> Shumë më tepër konkurrencë. >

< start="2365.295" dur="3.203"> >> DEMOKRAT TANI NDOSHME >

< start="2366.262" dur="3.271"> SENATE T TO BNI TJER >

< start="2368.632" dur="2.702"> SHTETI DOLLAR MULTI-TRILLION. >

< start="2369.667" dur="2.969"> HEROJ SOT E V -RTET SO T KALUARA AKTI PASUR >

< start="2371.468" dur="2.436"> Java e fundit e shtëpisë dhe do të >

< start="2372.769" dur="1.935"> DHNI PARA P FORR SHTETIN DHE >

< start="2374.037" dur="1.635"> QEVERISJET LOKALE. >

< start="2374.838" dur="3.637"> >> JU DUA T RE RI VETYRE T TO BNI >

< start="2375.806" dur="4.804"> SMART DHE STRATEGJIK. >

< start="2378.609" dur="3.97"> >> Kokat e TRUMP PRESIDENTI TE >

< start="2380.744" dur="3.771"> MICHIGAN, QENDRET E VIZITAVE TIS TJERA >

< start="2382.712" dur="4.506"> RRETH NDRMARRJES NJY FASTERI FORD >

< start="2384.648" dur="3.536"> Q GE SHRBIMET E SHIFTUARA T TO B TONI >

< start="2387.351" dur="1.668"> Ventilatorët e ngjashëm me ingranazhet mbrojtëse >

< start="2388.318" dur="2.203"> GJATË SHPËRTHIMIT. >

< start="2389.153" dur="2.736"> >> P ATRGJITHSHME ATTORNEY e MICHIGANIT >

< start="2390.654" dur="2.97"> Tha se DUHET NJ LETTERR T >

< start="2392.022" dur="1.902"> PRESIDENTI duke kërkuar atë të veshin >

< start="2393.757" dur="2.969"> Maskë. >

< start="2394.057" dur="4.371"> >> KAM NJNE PARA PARA. >

< start="2396.86" dur="2.669"> SHUM W NJORE N AREA, POR unë >

< start="2398.561" dur="2.536"> NUK DUA T TO DHNI SHTYPIN >

< start="2399.663" dur="4.671"> PLERGJIGJEN E SHTYPIT. >

< start="2401.231" dur="5.305"> E KEMI N IN ZONN E PRGJITHSHME. >

< start="2404.468" dur="3.236"> AUTORITETET JAN RE T RE LEXUAR T NEW RI >

< start="2406.67" dur="3.037"> DETAJE RRETH GUNMANIT T AL PAVARUR >

< start="2407.838" dur="3.436"> NOO SHUMTNIMIN E NETTS S VRTET AT N AT A >

< start="2409.84" dur="4.371"> QENDRA E DYQANIT N GL GLENDALE. >

< start="2411.408" dur="4.905"> >> KUJDESI Një pushkë e gjatë e zezë, >

< start="2414.344" dur="3.571"> POLITIKA SHENI 21-VJET-VJET >

< start="2416.446" dur="3.737"> GUNMANI KUVANI TRE TRAJT >

< start="2418.048" dur="5.238"> P SETR T DUHET T SH SHUMT VIKTIMET N. >

< start="2420.317" dur="4.838"> SHTETI I DYQANIT. >

< start="2423.42" dur="3.17"> SERGEANT RANDY STEWART SAID HE >

< start="2425.288" dur="4.572"> I ADMITUAR N W KA SHTET. >

< start="2426.724" dur="3.469"> >> Ai tha se ai kishte për qëllim >

< start="2429.993" dur="2.97"> VIKTIMAT. >

< start="2430.327" dur="3.537"> Ai DUHET T G FITON DIKA REPEKT. >

< start="2433.097" dur="1.667"> Ai ndjehet se ai ishte i formuluar >

< start="2433.998" dur="2.435"> N L JETN E TIJ. >

< start="2434.898" dur="2.769"> >> I SHTET TRE VIKTIMET PARA >

< start="2436.566" dur="4.105"> NDODHET POLICIA. >

< start="2437.801" dur="5.138"> 'SHT TANI FAKTOHEN 16 GARAJ. >

< start="2440.805" dur="3.703"> >> SHTYPI AKTIV N ON BAZE. >

< start="2443.073" dur="5.439"> >> N TE TEXAS, FBI CSHT C QNDRON >

< start="2444.642" dur="7.04"> NDIKIMI I K MT M MESAVE N NA NAVAL >

< start="2448.646" dur="6.172"> KORPUS CHRISTI BAZA E AIRIT >

< start="2451.815" dur="4.772"> LIDHURA TERRORISTIKE. >

< start="2454.952" dur="2.903"> NJNE SHT DE VDEKJE DHE NJNE KA QENE >

< start="2456.72" dur="2.903"> LEXUAR NGA SPITALI. >

< start="2457.988" dur="2.302"> >> N M MICHIGAN 10,000 të detyruar >

< start="2459.757" dur="3.536"> NGA shtëpitë e tyre. >

< start="2460.423" dur="6.14"> GARA KOMBTARE E AKTIVATUAR N. >

< start="2463.427" dur="4.304"> Qyteti i Midlandit. >

< start="2466.697" dur="5.638"> QYTETARI DO T IN INVESTIGJET >

< start="2467.865" dur="8.308"> FAR SHPRNDITON PAMR T DUHET. >

< start="2472.469" dur="5.005"> >>> DOZIN OF E POPULLIT JAN DE VDES N >

< start="2476.306" dur="1.735"> PJEST E INDIAVE KOSTAL DHE >

< start="2477.608" dur="1.535"> BANGLADESH. >

< start="2478.175" dur="1.801"> QYTETET E PLOT JAN PA FUQI >

< start="2479.276" dur="2.269"> DHE UJI. >

< start="2480.11" dur="3.77"> >> NDERTIMI FRESH N H Hong Kong si >

< start="2481.678" dur="3.103"> KINA propozon një kontroll >

< start="2484.013" dur="4.372"> LIGJI I RI I SIGURIS. >

< start="2484.915" dur="4.704"> LEGJISLACIONI DUHET TAN BAN >

< start="2488.519" dur="1.667"> SEDITI, SUBVERSIONI I >

< start="2489.753" dur="1.936"> QEVERISJEN E PJESS. >

< start="2490.32" dur="2.769"> K ISTU JAN T TAL MUND TK BNI >

< start="2491.822" dur="2.268"> EFEKTOJM H HONG PPRPARUES >

< start="2493.223" dur="2.47"> LEGJISLATURA E KONG. >

< start="2494.224" dur="3.804"> PASQYRIMI I LIGJIT T CO FUNDIT T LA LIGJIT >

< start="2495.826" dur="2.569"> SHKAKTIMET N ON QEVERISJEN ANTI >

< start="2498.161" dur="3.237"> Protesta. >

< start="2498.528" dur="5.606"> >> K CONTO konfirmon NJNE VEND NJ CO >

< start="2501.531" dur="5.706"> SISTEMI. >

< start="2504.268" dur="5.305"> LEGJISLATURA E KINA do të >

< start="2507.37" dur="3.771"> DEBATONI atë, duke promovuar më tej >

< start="2509.706" dur="3.404"> Protestat e demokracisë. >

< start="2511.275" dur="3.27"> TRUMP I PRESIDENTIT thotë SH.B.A. >

< start="2513.243" dur="2.369"> DO TAC REACTOHET N FUND N IFSE >

< start="2514.678" dur="2.937"> PROPOZIMI P FR T DHNA. >

< start="2515.746" dur="2.469"> SENATOR INTT HYRJE A >

< start="2517.748" dur="3.436"> BARLI I BIPARTZANIT që zotohet >

< start="2518.349" dur="5.038"> SANKSIONET RETALIATORIALE. >

< start="2521.318" dur="3.27"> >> Koreja Jugore RAPORTET E SAJ >

< start="2523.52" dur="4.905"> CORONAVIRUS I PAR RASTE SHUM >

< start="2524.721" dur="4.638"> NJ S DIT AS SI SH.B.A., Janar >

< start="2528.558" dur="2.837"> 20. >

< start="2529.493" dur="2.769"> KOREA JUGORE KA KEPT E SAJ >

< start="2531.528" dur="1.668"> SHUM MATESIMI I INFEKSIONIT DHE VDEKJES >

< start="2532.396" dur="2.368"> Më të ulët se sa kemi. >

< start="2533.33" dur="2.736"> RAPORTIMI I 11,000 RASTEVE DHE M F PARA >

< start="2534.898" dur="2.736"> SE 300 VDEKJE. >

< start="2536.199" dur="1.769"> VENDI ISSHT TANI DHE DHE >

< start="2537.768" dur="2.769"> Running. >

< start="2538.101" dur="2.936"> Ne po sjellim në Korenë e Jugut >

< start="2540.67" dur="1.068"> MINISTËR I JASHTËM. >

< start="2541.171" dur="1.968"> FALEMINDERIT T FOR SHUM P FORR BASHKIMIN >

< start="2541.872" dur="3.336"> SHBA. >

< start="2543.273" dur="3.17"> >> FALEMINDERIT P FORR MUND T ME MUND. >

< start="2545.342" dur="3.069"> >> DUA T TO P PRGJIGJEN BRAIN TUAJ >

< start="2546.576" dur="2.936"> N A NUMR TEMA Lidhur me >

< start="2548.545" dur="2.269"> CORONAVIRUS SHPAR PRGJIGJEN >

< start="2549.646" dur="2.502"> Në Korenë Jugore ka qenë kaq >

< start="2550.947" dur="2.403"> APLIKUAR GJITHA. >

< start="2552.282" dur="3.204"> STRATEGJIT LT P LR T MIRNDSISHT NJERZIT >

< start="2553.484" dur="5.071"> KUSH HYRNI VENDIN, >

< start="2555.619" dur="4.637"> TESTIMI I DRIVE-SHPRNDARJES >

< start="2558.689" dur="3.736"> PROTOCOLS, TRAJTIMIN E KONTAKTIT. >

< start="2560.39" dur="3.203"> JU MENDONI QE KOREA E JUGUT >

< start="2562.559" dur="1.334"> STRATEGJIT PUNA E DUHET N IN >

< start="2563.726" dur="1.803"> SHBA? >

< start="2564.027" dur="2.87"> N EVSE N ITNDERI, mund të mendoni >

< start="2565.662" dur="2.102"> TOOshtë vonë për Amerikanët >

< start="2567.03" dur="2.169"> NDOPRNI TIJ? >

< start="2567.898" dur="4.471"> >> MIR, Unë mendoj se PARA E GJITHA, >

< start="2569.332" dur="3.371"> VENDI JON NUK KA NDUHET >

< start="2572.503" dur="2.202"> MBYLLUR. >

< start="2572.836" dur="4.938"> GJITHA T HAPUR SHOQRIA KEPT >

< start="2574.838" dur="4.271"> DHE KUFIRI I HAPUR, DHE NE KEMI >

< start="2577.908" dur="3.203"> E aftë për të bërë këtë për shkak se ne kemi >

< start="2579.242" dur="5.973"> TREKT çelësat. >

< start="2581.245" dur="5.939"> TESTIMI, TRAJTIMI DHE >

< start="2585.349" dur="3.069"> TRAJTIMI, NJ SY SISTEM I SHUM I ROBUSTS >

< start="2587.318" dur="2.736"> E TRET T T'. >

< start="2588.552" dur="3.937"> Unë mendoj se TREE TRET JAN T >

< start="2590.187" dur="3.736"> KRYESORE PR DO L FNDS KUNDR çdo sendi >

< start="2592.622" dur="4.839"> S DMUNDJE INFEKTIVE, DHE T J DREJT >

< start="2594.057" dur="6.106"> NDODH T TH KET T ARDHURA TONA >

< start="2597.594" dur="3.67"> EKSPERIENCA ME MERS >

< start="2600.297" dur="2.602"> DYQSIA N IN 2016 LIDHEN FJALIN >

< start="2601.398" dur="4.138"> P FORR Suksesin e kësaj kohe. >

< start="2603.033" dur="3.67"> P RESRGJIGJET TONA P TOR MERS M N IN 2015 ISHTE >

< start="2605.669" dur="2.869"> NUK KAN Q FAMILJEN. >

< start="2606.837" dur="3.837"> KA SHUM SHUM SHKURTIMI. >

< start="2608.672" dur="5.805"> POR SHUM M LESOHEN NGA KJO >

< start="2610.808" dur="4.771"> EKSPERIENC,, JEMI BEEFUAR DHNI >

< start="2614.611" dur="2.536"> INFRASTRUKTURA E KONTROLLIT TIS SISTEMIT >

< start="2615.712" dur="5.372"> DHE KUADRI LIGJOR, DHE >

< start="2617.28" dur="5.072"> QE KA VETEM QENI NDODHET N THE >

< start="2621.217" dur="2.169"> TESTI I PLOT. >

< start="2622.486" dur="1.334"> Sukses Unë dua ta them këtë >

< start="2623.52" dur="1.835"> TIME. >

< start="2623.954" dur="3.871"> >> N ADD SHTES T TO TRET Ts Ts, >

< start="2625.488" dur="6.907"> PJESA E STRATEGJIS S K KOREAS Jugore >

< start="2627.958" dur="6.406"> P FORR SHKOLIMIN E KORONAVIRUS T E VETEM >

< start="2632.529" dur="4.004"> PASR KA MBROJTJEN E QEVERIS. >

< start="2634.497" dur="3.704"> B DONI VESHT ​​RRETH PRIVACISY >

< start="2636.666" dur="3.504"> T R DREJTAT DHE SI SHENI QENI >

< start="2638.334" dur="2.836"> ME MBROJTJEN E SHALNDETIT PUBLIK? >

< start="2640.303" dur="3.804"> >> SIGURIMI NUK është TERMIK >

< start="2641.304" dur="3.437"> DUHET T US PRDORI N TR TRACING. >

< start="2644.241" dur="2.636"> TRAJTIMI ABSHT AB ABSOLUTELY >

< start="2644.875" dur="3.603"> E NEVOJSHME P TOR T DHNUAR DHNI >

< start="2647.01" dur="4.471"> PATIENTT DHE KONTAKTET E MBROJTJES >

< start="2648.611" dur="4.539"> SI SHUM E SI MUND T TO SHPETOJ >

< start="2651.614" dur="3.571"> ATA ATA QE JENI PASUR >

< start="2653.283" dur="4.137"> P PRR TES PRANUAR LIRIN E >

< start="2655.318" dur="4.605"> LVEVIZJA E RESTIT T OF SHOQRIS. >

< start="2657.554" dur="4.505"> Dmth, ND ORRMARRJEN P KR MBIJET SHOQRIS >

< start="2660.057" dur="4.538"> HAPUR, IMSHT IM IMPERATIVE QE JU >

< start="2662.192" dur="4.571"> Izoluar me shpejtësi dhe QUARANTINE >

< start="2664.728" dur="2.402"> PATIENTT DHE VLERA >

< start="2666.897" dur="2.335"> Kontaktet. >

< start="2667.264" dur="3.169"> ES ISSHTJET E PRIVACIS >

< start="2669.365" dur="4.239"> SI T INFORMACIONIT QAT >

< start="2670.566" dur="5.573"> JEMI LEXONI P THER PUBLIK RRETH >

< start="2673.737" dur="6.44"> L MOVIZJA E PATIENTIT. >

< start="2676.273" dur="5.738"> KONTROLLI I SISMUNDJEN TONA EDHE LIGJI >

< start="2680.31" dur="4.238"> Garanton T R DREJTN E PUBLIKEVE T >

< start="2682.145" dur="3.837"> DINI P ISR SSHTJE T HE SHALNDETSIT QE >

< start="2684.681" dur="2.402"> TA AFTOJM >

< start="2686.116" dur="3.37"> SHT QEVERIA >

< start="2687.216" dur="3.671"> Përgjegjësia për të informuar >

< start="2689.619" dur="3.604"> PUBLIK RRETH natyrës evolucionare >

< start="2691.021" dur="3.269"> E K INT INFEKTIM DHE T >

< start="2693.356" dur="3.137"> L MOVIZJA E PATIENTIT. >

< start="2694.424" dur="4.471"> INFORMACIONI PUBLIK P ABR KU >

< start="2696.627" dur="6.005"> Pacientët kanë përparësi të >

< start="2699.028" dur="5.907"> Duke u konfirmuar si SO POSITIVE >

< start="2702.765" dur="3.637"> ATA MUND T SE SHIKONI N IFSE >

< start="2705.068" dur="2.669"> SISTEMET E KRAHARA ME KONFirmuar >

< start="2706.536" dur="2.336"> PATIENT DHE VENDOS P FORR >

< start="2707.87" dur="2.336"> THEMELET N IFSE KA NEVOJN TO T TO Vijnë >

< start="2709.005" dur="3.704"> PARA DHE MUND TESTUAR. >

< start="2710.34" dur="4.805"> SO ISSSHTJE T PR PRIVACIS OF S. >

< start="2712.843" dur="5.605"> PATIENTI THESHT IS ISSHTJE K HERTU, DHE >

< start="2715.278" dur="4.471"> Ne do të jemi shumë të kujdesshëm ndaj >

< start="2718.581" dur="2.636"> KUFIZIMI I INFORMACIONIT QE SHT >

< start="2719.882" dur="1.936"> PARAQITUR PUBLIKA RRETH >

< start="2721.351" dur="2.002"> L MOVIZJA E PATIENTIT. >

< start="2721.951" dur="2.803"> >> DUA T TO M SHUM >

< start="2723.486" dur="3.304"> ARSIMI P FORR NJ M MOMENT. >

< start="2724.888" dur="3.603"> PAS NJ START FILLIM SHUM F FALAS, Jug >

< start="2726.923" dur="3.437"> KOREA MBYRET AGJEN, RUAJTJES >

< start="2728.625" dur="3.103"> Vetëm këtë javë. >

< start="2730.494" dur="4.237"> SHIKONI N S DISA studentë VIDEO >

< start="2731.861" dur="4.205"> QE JAN VESHJE VESHJE DHE >

< start="2734.864" dur="2.403"> Ekranet PLEXIGLASS RRETH THEMELIT >

< start="2736.199" dur="2.703"> DETYRAT DHE KECRKESA TEMPERATURA. >

< start="2737.401" dur="2.735"> SI KONFIDENT JANE QE >

< start="2739.035" dur="3.17"> SHKOLL WT DO T R BEMNI HAPJEN ME >

< start="2740.269" dur="4.305"> KESTO PARAQITJE? >

< start="2742.338" dur="4.005"> >> KEMI VENDIMIN T OP HAPUR >

< start="2744.707" dur="7.374"> SHKOLLAT 80 DITS PAS TYRE >

< start="2746.476" dur="7.041"> JAN S T S FITUAR T TO HAPUR N MAR MARS. >

< start="2752.215" dur="3.537"> FAR VENDOSI P EDR ARSIMIN SHT >

< start="2753.65" dur="2.436"> PERHAPS N HIGH LART E ANDOJ >

< start="2755.886" dur="1.1"> VEND. >

< start="2756.219" dur="3.27"> DHE ISHTE E RTNDSISHME EKZEKUTISHT >

< start="2757.12" dur="3.336"> Q WE KEMI PROJEKTIMIN E SHKOLLS >

< start="2759.622" dur="2.903"> BACK N TRACK. >

< start="2760.59" dur="3.77"> Kështu që ne kemi vendosur për të hapur >

< start="2762.658" dur="4.405"> SHKOLLAT NGJITJE ME FINALIT >

< start="2764.494" dur="3.203"> Klasat në shkollë të mesme, dhe që >

< start="2767.197" dur="2.469"> ISHTE DETYR. >

< start="2767.831" dur="3.903"> POR NE JEMI SIGURUAR Q ALL T ALL GJITHA >

< start="2769.799" dur="3.837"> Masat sanitare ishin në vend, >

< start="2771.868" dur="5.772"> KQURKESAT N ON Pjesën e >

< start="2773.77" dur="5.338"> THEMELET E STUDENTIT, THE >

< start="2777.774" dur="3.036"> SHKOLLAT, BENI SIGURIN Q KTO >

< start="2779.242" dur="4.105"> Masat e largimit shoqëror janë >

< start="2780.943" dur="4.372"> MIR N VEND, DHE EDHE >

< start="2783.48" dur="2.335"> PROTOCOLS N PL VEND T RASTIT >

< start="2785.448" dur="2.97"> YDO GJITHA HAPPENA. >

< start="2785.949" dur="4.604"> >> DHE SI T T B TNI TO GJITHA, KERTU >

< start="2788.551" dur="6.541"> KAN NGA REZULTATET E PARAJTM. >

< start="2790.687" dur="5.939"> PR SHEMBULL, KA ISHTE SHPRNDARJE >

< start="2795.225" dur="4.505"> KLISHTI I COVID-19, 29-VJETR >

< start="2796.76" dur="3.337"> MANI QO VIZITON CLUBS SEVERAL >

< start="2799.863" dur="1.167"> NJË NATË. >

< start="2800.23" dur="1.869"> SI KUFIZUAR JANE RRETH KTI >

< start="2801.164" dur="2.503"> SPREAD DHE SI KU JENI PLERGJIGJE >

< start="2802.232" dur="3.169"> GJETOJE SHPRNDARME SHUM QU me shpejtësi? >

< start="2803.8" dur="2.669"> >> Unë mendoj me ndonjë LIKE SPIKE >

< start="2805.535" dur="3.804"> KJO, E GJYKATS, ASHT A KUJDES. >

< start="2806.603" dur="6.239"> Shtë një V AND W. >

< start="2809.473" dur="6.639"> DHE Q C RASTI PJESMARRS SI TANI >

< start="2812.976" dur="7.307"> LED për afërsisht 200 raste RRETH A >

< start="2816.245" dur="6.341"> MATERIA E dhjetëra ose aq ditë. >

< start="2820.417" dur="4.204"> KJO ALLSHT ALL GJITHA ORIGJINATIVE P TOR DISA >

< start="2822.719" dur="3.337"> AKTIVITETET E CLUB NIGHT GJAT VITIT >

< start="2824.755" dur="4.604"> PERIODI I DETYRUAR N IN PRFUNDIM >

< start="2826.189" dur="4.805"> MUND. >

< start="2829.493" dur="2.903"> PBRGJIGJE CLUB NIGHT >

< start="2831.127" dur="4.538"> AKTIVITETET përfshijnë një pjesë të madhe >

< start="2832.529" dur="4.505"> NJERZIT RINJ Q WH JAN BARS, I >

< start="2835.798" dur="2.303"> MENDIMI SHT THE EKSPESIMI, Lëvizni >

< start="2837.167" dur="4.604"> RRETH VENDIT. >

< start="2838.234" dur="5.506"> Dhe aq sa ka kuptuar >

< start="2841.904" dur="4.071"> INFEKSIONET Lidhur me CLUB >

< start="2843.873" dur="2.436"> AKTIVITETET N IN T ALL GJITHA PJEST E >

< start="2846.109" dur="1.802"> VEND. >

< start="2846.442" dur="5.472"> Unë mendoj, V ONRREJT, provimin tonë >

< start="2848.045" dur="4.871"> DHE KAPACITETI I TRAJTIMIT ISHTE NDODHET >

< start="2852.048" dur="4.571"> TESTI. >

< start="2853.05" dur="4.203"> SHUMR SHPRRNDARNI PARA PR T >

< start="2856.752" dur="2.504"> KJO SPIKE. >

< start="2857.387" dur="6.072"> Numrat e provimit të ditarit ishin >

< start="2859.389" dur="5.673"> RRETH 5,000 OSE 6000. >

< start="2863.593" dur="4.305"> PAS SPIKE, DO T BNI >

< start="2865.195" dur="5.105"> IT - E MUNDSISHME E TESTIMIT >

< start="2868.031" dur="3.57"> ANONIMI DHE FALAS i Kostos >

< start="2870.433" dur="2.836"> SI BN RE REALIZOJM TH SI SHUM >

< start="2871.734" dur="3.404"> NJERZIT RINJ Q M T GJITHA >

< start="2873.403" dur="3.27"> KESTO THEMELime DUHET T BE JENI >

< start="2875.271" dur="1.935"> Lidhur me të ardhur para se të merrni >

< start="2876.807" dur="4.003"> Testuar. >

< start="2877.34" dur="5.239"> Pra, T TO BNI ANONIM DHE >

< start="2880.944" dur="4.571"> KOSTOS-FALAS, JEMI FEMIJET >

< start="2882.712" dur="4.638"> TESTI MIR Mbi 60,000, Unë mendoj, >

< start="2885.648" dur="4.105"> RASTET PVERR DITA TAST PASTRUAR, >

< start="2887.483" dur="6.74"> DHE KET KA DREJT LED për këtë >

< start="2889.886" dur="5.739"> NUMRI I RASTEVE T CON konfirmuara. >

< start="2894.357" dur="2.803"> SHTET Q DUHET N. >

< start="2895.758" dur="2.803"> THEMELIMET E THEMELIMIT, POR >

< start="2897.293" dur="5.84"> INSPEKTIMET E DYT T TYRE >

< start="2898.695" dur="6.239"> AN MTARAMT E FAMILJES, miqtë e tyre >

< start="2903.266" dur="3.17"> DHE KOLEGJAT E PUNS. >

< start="2905.068" dur="2.836"> >> QE AKTUALE DUHET T TO BNI >

< start="2906.57" dur="3.269"> Pyetja ime e ardhshme. >

< start="2908.038" dur="3.202"> JANI JU PRITUAR, PERHAPA, A >

< start="2909.972" dur="2.17"> Vala e dytë e infektimeve? >

< start="2911.374" dur="2.469"> DHE THSHT NDONJ. M SHUM >

< start="2912.275" dur="3.47"> PRERGATITJA QAT NDON N TI >

< start="2913.976" dur="6.941"> PYR TJET Ts Ts? >

< start="2915.879" dur="6.473"> >> Unë mendoj se duhet të gjithë mësojnë >

< start="2921.051" dur="2.802"> T L JETOJME N TH KT RREZIK. >

< start="2922.486" dur="1.868"> Shtë një VIRUS QAT UDHZON MAV SHUM >

< start="2923.986" dur="1.769"> Shpejt. >

< start="2924.488" dur="3.436"> KERTU JAN SHUM NUK E dimë >

< start="2925.889" dur="3.303"> RRETH COVID-19, POR NJ TH GJITHA NE >

< start="2928.058" dur="4.27"> Dije, ATA UDHZON MAV SHUM >

< start="2929.325" dur="3.437"> Shpejt dhe DUHET EDHE SHUM UDHTIME >

< start="2932.462" dur="1.936"> Heshtje. >

< start="2932.895" dur="2.437"> NJERZIT MUND T BE JET SP SHPIRTSISHT >

< start="2934.531" dur="4.204"> S DMUNDIMI PA PARA DNIM >

< start="2935.465" dur="5.171"> QE KANE VIRUS SHENJE >

< start="2938.869" dur="2.168"> NJERZIT ASYMPTOMATIK MUND T BE JET >

< start="2940.77" dur="3.437"> NGJITËS. >

< start="2941.17" dur="6.708"> NDODHT O Q TH Q T DY PARA PARA >

< start="2944.341" dur="6.039"> P SYR SHUMT E SISTEMEVE T SH SHQYRTUAR, QE >

< start="2948.011" dur="6.706"> KU JANE SHUM CONTAGIOUS. >

< start="2950.514" dur="5.705"> N ADD SHTETIN E TRET Ts, >

< start="2954.85" dur="4.606"> FAR JEMI duke përgatitur në kushte >

< start="2956.352" dur="4.505"> E PTRMBAJTJES, THEULLIMI >

< start="2959.589" dur="4.971"> ZONA METROPOLITAN ISSHT P PJESHM NJ >

< start="2960.991" dur="4.17"> E HAPACSIRVE T GJITHA SHKAKTUAR >

< start="2964.694" dur="1.669"> EARTH. >

< start="2965.295" dur="3.603"> Kështu që QEVERIA SEULLORE QYTETE, >

< start="2966.496" dur="3.837"> PROVINCIALE E PARAQITURIT >

< start="2969.032" dur="4.104"> QEVERISJE ME THE >

< start="2970.466" dur="4.205"> PJESMARRJA E QYTETIT >

< start="2973.269" dur="4.605"> QEVERIA E AIRPORT, TY >

< start="2974.804" dur="4.571"> JANE TANI T P NDEROJN TO GJITHA AN >

< start="2978.007" dur="3.538"> MENAXHIMI I INTEGRUAR HOSPITAL >

< start="2979.508" dur="4.205"> SISTEMI SI Q IF NUMS TU MADH >

< start="2981.678" dur="4.805"> E INFEKTIMEVE QE MUND T AR ARRIHEN, >

< start="2983.846" dur="5.54"> Ata do të jenë në gjendje të ndajnë >

< start="2986.616" dur="4.872"> BURIMET E BURIMET SPITALE - >

< start="2989.519" dur="7.975"> ITshtë shumë e rëndësishme që të mos merrni >

< start="2991.621" dur="6.807"> Themelimi mjekësor >

< start="2997.627" dur="1.501"> PVERRGJIGJE ME RASTET TIJ >

< start="2998.561" dur="2.236"> MUND T H TRAJTOHET. >

< start="2999.262" dur="3.503"> EDHE KEMI QEVERISJE LOKALE >

< start="3000.93" dur="3.27"> KA KUJTIMET N IN VEND >

< start="3002.898" dur="2.837"> P FORR NUMBRT E RREZIKUT. >

< start="3004.334" dur="4.537"> KUJDESET SPITALE T TO KUJDESI >

< start="3005.868" dur="5.706"> Pacientët intensivë, POR EDHE >

< start="3009.005" dur="4.572"> QENDRET E KUJDESIT T COMM KOMUNITETIT, TI THIRRON >

< start="3011.708" dur="3.57"> TEMA, KU SEMPTOMI I DHN >

< start="3013.71" dur="2.602"> Pacientët - DHE 80% e tyre JAN >

< start="3015.412" dur="2.402"> Simbolet e Dritës. >

< start="3016.446" dur="2.602"> DISA NUK KA NEVOJN AN YDO KUJDES. >

< start="3017.948" dur="2.568"> DUHET T TO DUHET T BE KARANANTINOHET >

< start="3019.182" dur="5.505"> DHE MONITORUAR. >

< start="3020.65" dur="5.039"> E GJYKATS, KONSISTENC >

< start="3024.82" dur="3.204"> MESAZHI N THE PUBLIK, QE >

< start="3025.822" dur="3.57"> NUK JEMI SHKOJN TO T TO SHKRONI >

< start="3028.157" dur="3.971"> JETA PARA-COVID. >

< start="3029.526" dur="5.272"> Kjo RREZIK ISSHT TH KA, DHE >

< start="3032.262" dur="4.237"> PARA, NNDHNI T MSOhemi >

< start="3034.931" dur="3.571"> JET ME KIST RREZIK. >

< start="3036.633" dur="5.606"> DHE Q ME NDODHNI T BNI >

< start="3038.635" dur="5.105"> SHTETI I TYRE T TO NDODHET N THE >

< start="3042.372" dur="3.436"> RREGULLAT SANITARE, VESHJE VESHJE N. >

< start="3043.874" dur="3.27"> VENDET PUBLIKE DHE PUBLIKE >

< start="3045.942" dur="5.339"> TRANSPORTI, DHE N ON T, DHE >

< start="3047.277" dur="4.871"> Duke larë duart tuaja, të kursit, >

< start="3051.414" dur="2.002"> JU DINI >

< start="3052.282" dur="2.035"> MESAZHI Q BE DO GJITHA SI >

< start="3053.549" dur="1.969"> Një rol për të luajtur. >

< start="3054.451" dur="2.569"> >> SINCE SHTETET E BASHKUARA TANI >

< start="3055.651" dur="2.87"> KA INFEKTIMET MOST SHUM NDONJ >

< start="3057.153" dur="2.336"> VENDI N THE BOT, JU JENI >

< start="3058.655" dur="1.502"> I VDREJT,, PASPARA, RRETH SHQIPTARVE >

< start="3059.623" dur="5.571"> Sjellja e VIRUSIT N SOUTH JUG >

< start="3060.29" dur="6.34"> KOREA? >

< start="3065.328" dur="3.07"> >> JEMI, INDEED. >

< start="3066.763" dur="5.139"> TRAVELI - TRAVELI I AJRIT >

< start="3068.531" dur="3.937"> ND KR KOREA DHE SH.B.A është >

< start="3072.035" dur="4.07"> DUHET TER HAPI. >

< start="3072.602" dur="4.705"> DUAM, LULETT KAN - >

< start="3076.238" dur="2.537"> NUMRI T OF FLUTURAVE JAN JANEN >

< start="3077.44" dur="3.67"> REDUKTUAR MAT SHUM SI >

< start="3078.908" dur="2.536"> NUMRI I blerjeve të pasagjerëve >

< start="3081.244" dur="1.936"> Bileta. >

< start="3081.577" dur="3.137"> POR M RSIMET E Udhëtimit Ajror >

< start="3083.313" dur="2.569"> LARGJE HAPUR ND THER T BASHKUARA >

< start="3084.848" dur="2.402"> SHTETET DHE KOREA. >

< start="3086.016" dur="2.702"> KEMI KOREAN T COM HYR. >

< start="3087.384" dur="4.17"> KEMI KOMBTAR TJERA T OF >

< start="3088.851" dur="3.07"> Amerikanët që vijnë në këtë >

< start="3091.688" dur="2.702"> FLUTURIMI. >

< start="3092.055" dur="5.839"> DHE, PO, JAN NJER PEZIT KUSH >

< start="3094.524" dur="5.372"> JAN CON T CON konfirmuar POSITIVE PAS PAS >

< start="3098.027" dur="3.303"> Hyrja në Kore, dhe kjo është >

< start="3100.03" dur="2.301"> NUK DUHET NGA SHTETET E BASHKUARA. >

< start="3101.464" dur="6.173"> SHT NGA EVROPA. >

< start="3102.465" dur="7.24"> SHT CO NGA VENDET N. >

< start="3107.771" dur="3.47"> Lindja e Mesme dhe Azia Perëndimore. >

< start="3109.839" dur="3.403"> DHE, PARA, NUK JEMI MBI VDES >

< start="3111.374" dur="4.104"> Kufiri në to. >

< start="3113.376" dur="5.072"> Ne po i menaxhojmë ata. >

< start="3115.612" dur="5.171"> Pas një serie të hapave të >

< start="3118.581" dur="5.239"> MENAXHIMI I TRAFIKUT INCOMING, NE >

< start="3120.917" dur="5.805"> KAN INT HYRJE 14 DITT E >

< start="3123.953" dur="4.004"> QUARANTINE SI PRISHT PRISHT >

< start="3126.856" dur="3.604"> T ALL GJITHA UDHZUES INBOUND. >

< start="3128.091" dur="2.702"> NUK DUHET T FOR HUAJ T HUAJ, POR >

< start="3130.593" dur="4.404"> Koreanët. >

< start="3130.927" dur="6.94"> N H SHTPI, N YSE KENI ADRESA >

< start="3135.131" dur="3.47"> N F FACILITETET E QEVERIS N IFSE >

< start="3138.001" dur="3.57"> Mos. >

< start="3138.735" dur="5.305"> EDHE SI PA 15 DIT 15 AGO, NE >

< start="3141.705" dur="4.537"> EDHE MANDATORIA E HYRJE >

< start="3144.173" dur="3.003"> TESTIMI P FORR T ALL GJITHA Brenda >

< start="3146.376" dur="2.769"> Udhëtarët. >

< start="3147.31" dur="3.069"> P LRFUNDIMI, N A NJ NOT SHENIM T L LEHT, >

< start="3149.278" dur="2.97"> Kthimi i bazës është bërë >

< start="3150.513" dur="3.837"> Një marrëveshje e madhe. >

< start="3152.382" dur="3.87"> SHUM Yje SPORTE N AM SHQIPRI JAN >

< start="3154.484" dur="2.969"> LUNNDIMI N TO LIGJIN THEMELOR >

< start="3156.386" dur="3.07"> QENI BROADCAST N THE SHBA >

< start="3157.587" dur="4.371"> SI E RNDSISHME ASSHT Q TH P FORR TUAJ >

< start="3159.589" dur="5.072"> SHTETI N BR SI T BNI KALIMIN BAZAS? >

< start="3162.092" dur="3.336"> >> Unë mendoj se CORONAVIRUS SHT >

< start="3164.794" dur="2.869"> P CRMBLEDHJE NJALL SFID SHNDETSORE, >

< start="3165.562" dur="2.468"> POR ALSHT EDHE PSIKOLOGJIKE >

< start="3167.797" dur="3.537"> CHALLENGE. >

< start="3168.164" dur="6.606"> KJO PERIODI I PROVUAR I >

< start="3171.467" dur="3.704"> LOCKDOWNS, ju e dini, SOCIALE >

< start="3174.904" dur="4.238"> Distancimi. >

< start="3175.304" dur="5.239"> DUHET T HA KA NDIKUAR N ON >

< start="3179.275" dur="1.602"> DIMENSIONI PSIKOLOGJIK I THE >

< start="3180.677" dur="5.939"> Njerëz. >

< start="3181.01" dur="8.575"> SO Lëvizjet pëlqejnë këtë, për t'u bërë >

< start="3186.75" dur="5.571"> THEMELORE, E CILA ASHT A PJESA E madhe >

< start="3189.718" dur="5.339"> AKTIVITETI N K KOREA SI SHUM MAN >

< start="3192.455" dur="3.704"> SHTETE TE TJERA. >

< start="3195.191" dur="5.739"> P HAR T KTU QAT MUND T DREJT,, JO N >

< start="3196.292" dur="5.672"> STADIUMET, POR PA VET >

< start="3201.064" dur="2.102"> CROWD, POR E disponueshme >

< start="3202.097" dur="3.872"> SHKENJAT E TELEVIZIONIT, KJO ANSHT AN AN >

< start="3203.299" dur="3.504"> LPORTVIZJE E RNDSISHME T TO ADRESOHEN QAT >

< start="3206.102" dur="1.068"> Elementi i këtij globali >

< start="3206.936" dur="1.201"> CHALLENGE. >

< start="3207.303" dur="1.268"> >> FALEMINDERIT TUAJ, MINISTRI, SHUM >

< start="3208.27" dur="0.935"> P FORR KOHA TUAJ. >

< start="3208.704" dur="3.47"> Ne e vlerësojmë atë. >

< start="3209.339" dur="5.005"> >> FALEMINDERIT TER SHUM. >

< start="3212.308" dur="3.604"> >> DHE KUR T COM KEMI PACKRBASHK, >

< start="3214.477" dur="3.437"> HYRJE P AR NJ A SHKOLL. >

< start="3216.045" dur="3.237"> RREZIKULLI POPULLOR NDIHME >

< start="3218.047" dur="1.969"> Pionier dhe gruaja që ndihmuan >

< start="3219.416" dur="1.334"> Merrni NJOHJEN E DUHET. >

< start="3220.15" dur="0.6"> QËNDRO ME NE. >

< start="3328.324" dur="2.736"> >>> NJ HO Shtëpi e Bardhë e FORMER >

< start="3329.959" dur="3.837"> PUNSIA VDES PAS humbjes >

< start="3331.193" dur="4.038"> BOTA E TIJ ME SHOQR-19. >

< start="3333.93" dur="4.638"> Filloi WILSON ROOSEVELT GJERMANI >

< start="3335.364" dur="4.338"> Duke punuar si një pastër në >

< start="3338.701" dur="2.603"> Shtëpia e Bardhë ND PRESIDENT >

< start="3339.835" dur="3.204"> EISENHOWER N 195 1957 DHE ISHTE >

< start="3341.437" dur="2.269"> PROMOVUAR N B BUTLER GJAT SHOQRIT >

< start="3343.172" dur="4.638"> ADMINISTRATA KENNEDY. >

< start="3343.84" dur="5.639"> Në GJITHA, GJERMANI SHMANRBIMI 11 >

< start="3347.944" dur="2.202"> PRESIDENTë TIF NDRYSHME T D GJAT TIJ >

< start="3349.612" dur="1.568"> KUJDESI I gjate. >

< start="3350.28" dur="3.269"> Ai ishte 91. >

< start="3351.314" dur="4.871"> >>> NEXT, VJETI 150-VJET >

< start="3353.682" dur="2.837"> Misteri në markën më të madhe IN >

< start="3356.319" dur="1.301"> AMERICA. >

< start="3356.652" dur="2.402"> SHKELI Q WH JETO TAUGHT JACK >

< start="3357.753" dur="2.503"> DANIELET SI T M BNI WHISKEY, DHE >

< start="3359.188" dur="2.803"> SI KOMPANIA QE BARA E TIJ >

< start="3360.39" dur="2.101"> EMRI GSHTIV FITUAR PACKR T >

< start="3362.125" dur="1.1"> COMMUNITY. >

< start="3362.625" dur="2.435"> Robberët e ABC’s DEBRA ISH T PLOT >

< start="3363.359" dur="3.003"> HISTORI. >

< start="3365.194" dur="3.07"> >> Gazetari: TUCKED UDHZUAR N A A >

< start="3366.495" dur="3.237"> KUQ FARM N L LYNCH BURG, >

< start="3368.398" dur="3.836"> TENNESSEE, GJET NJ A histori të madhe >

< start="3369.866" dur="2.635"> QAT NDODHET P LRGJITHSHME, UNTIL >

< start="3372.368" dur="1.835"> TANI. >

< start="3372.635" dur="3.236"> >> DUA T TO T T TREGU NJ ST STORY, A >

< start="3374.337" dur="6.306"> HISTORI E VËRTETË. >

< start="3376.005" dur="6.306"> >> Reporter: WHISKEY MAKER'S >

< start="3380.776" dur="1.836"> MARK JACK DANIELS I B THEN T TJERA >

< start="3382.445" dur="2.336"> BRAND. >

< start="3382.745" dur="2.736"> LEXONI NUK SHT AN NJ UN SHPENZIM >

< start="3384.914" dur="2.202"> PIONEZER Q WH SHUM MNYR PR >

< start="3385.615" dur="2.235"> PESHKIMI POPULLOR. >

< start="3387.25" dur="2.735"> >> FATIMI I KUVENDIT TENNESSEE >

< start="3387.984" dur="4.604"> Uiski. >

< start="3390.119" dur="5.706"> >> Reporter: HYRni VESHJE UNCLE >

< start="3392.722" dur="5.639"> NAMUAR P AR NJ SL NATYAN TM PRZITSHME >

< start="3395.958" dur="3.871"> KUSH ISHT NDODH T TO BNI >

< start="3398.494" dur="2.135"> MASTERI I PAR I KNDSISHT >

< start="3399.963" dur="2.301"> DISPILI N VEND. >

< start="3400.763" dur="3.37"> >> KJO ISHTE KJO MANI Q NDODHET >

< start="3402.398" dur="3.637"> NUK FITON MODEN E LDFAR OF NE >

< start="3404.266" dur="2.403"> SHENJT USSISHT Shih si MASTER >

< start="3406.169" dur="1.634"> NDISTRTIMI N AM AMERIKA. >

< start="3406.802" dur="3.17"> >> Gazetari: RRETHET E KOMPANIS >

< start="3407.937" dur="3.603"> Ndiqni NJ C KAMARADERIE POTR, >

< start="3410.105" dur="5.272"> LINDUR N A NJANT BIM. >

< start="3411.674" dur="5.272"> Lidhjet e WHISKEY, një përzierje e thellë >

< start="3415.511" dur="3.37"> LIDHJE HISTORI E TIJ N AN TJER >

< start="3417.079" dur="3.804"> BRENDA POPULLORE, DANIELET JACK. >

< start="3419.015" dur="3.237"> KONTRATA P AR NJ ST STORY T P PARAQITUR NGA >

< start="3421.017" dur="3.203"> DANIELST P FORR M SHUM SI Një Shekull >

< start="3422.385" dur="3.403"> QE NJE PASTOR LOKAL DHE HUMAN >

< start="3424.354" dur="4.938"> SHINE TRAJNIMI DISPILI HI IN >

< start="3425.921" dur="3.671"> CRAFT I TIJ, ISHTE AKTUAJ >

< start="3429.425" dur="2.602"> GREEN. >

< start="3429.726" dur="3.436"> >> T B BATNI T R RRITHERM NJ A MENOROR T TO >

< start="3432.161" dur="3.07"> JACK, DHE TAUGHT TIJ >

< start="3433.295" dur="2.337"> EDO GJITHA Q HE E DINI RRETH >

< start="3435.365" dur="1.935"> Distilling. >

< start="3435.765" dur="4.204"> >> Gazetari: E MADH GREEN, >

< start="3437.433" dur="5.072"> VIKTORIA E MIRA GRANDDAUGHTER >

< start="3440.102" dur="3.37"> ANNIE BUTLER BLENDER MASTER >

< start="3442.639" dur="2.602"> PR WHISKEY. >

< start="3443.606" dur="2.002"> >> NUK VETM NUK KAN NUK KANING AJ >

< start="3445.375" dur="1.267"> Uiski. >

< start="3445.742" dur="2.702"> Ata kanë qenë duke ndërtuar një miqësi, >

< start="3446.776" dur="4.604"> NJON LIDHJE QAT NDIKONI PA. >

< start="3448.577" dur="3.971"> >> JU DINI, N THE VITET 1800. >

< start="3451.514" dur="2.068"> >> Gazetari: GREEN HAD >

< start="3452.682" dur="2.168"> PAVARUR MADE WHISKEY >

< start="3453.716" dur="3.27"> HISTORI, POR NUK DO T BE BNI >

< start="3454.983" dur="3.337"> Deri më tani decen më vonë pas pesë >

< start="3457.119" dur="3.638"> GJENERACIONET E BLENDERS MASTER >

< start="3458.454" dur="3.87"> Q N EMRI I GREENIT DUHET FINALI >

< start="3460.89" dur="2.836"> B MNI MARKIN E SAJ. >

< start="3462.458" dur="3.003"> MESSSONI GJITHA VJET, >

< start="3463.859" dur="3.604"> LEGJIA E FAMILJES Mban një FIRM >

< start="3465.594" dur="3.036"> STAKE AMONG WHISKEY AMERIKAN >

< start="3467.597" dur="2.435"> Shpërndarësit dhe Pionierët. >

< start="3468.764" dur="3.604"> >> KEMI KALKUAR Q TH M SHUM >

< start="3470.165" dur="8.109"> SI KAN 2 MILION POPULL >

< start="3472.501" dur="7.975"> NGROHEN NJ A BOT T GL GLASS. >

< start="3478.408" dur="3.67"> >> Gazetari: ME SHUMV-19 TY >

< start="3480.61" dur="6.172"> KOORKUAR P GR GMIMET GOUGING DHE TO >

< start="3482.211" dur="5.439"> Merrni maska ​​N95 DHE PPE TE KETO >

< start="3486.916" dur="2.602"> N ON LINJET E PARONT. >

< start="3487.784" dur="3.436"> >> WIRE KUJTIMI I KUJDESIT T PE NJERIUT N ON >

< start="3489.652" dur="3.036"> LINJET E PARA, POR ATFAR RRETH >

< start="3491.353" dur="2.77"> NJERZIT M M SHUM E VULLUESHME QE >

< start="3492.821" dur="3.771"> ARNIT N ON LIND FRT E PARONT? >

< start="3494.257" dur="3.469"> >> Gazetari: Ata kanë ndihmuar në >

< start="3496.726" dur="2.702"> SHPENDRNI MJETN E TIJ. >

< start="3497.86" dur="3.67"> PEMRBASHKYT MBI VEPRUAR P TOR TURFET, >

< start="3499.561" dur="4.972"> KANUR NDRTOJNIST NDIKIMIN N >

< start="3501.663" dur="4.572"> ZERO GRUPI P PR PAKETIM DHE >

< start="3504.666" dur="4.906"> MASET E SHPRNDARJES P FORR >

< start="3506.368" dur="3.537"> KOMUNITETET E NGJYRAVE NGA NGJYRA >

< start="3509.705" dur="2.536"> VEND. >

< start="3510.039" dur="2.703"> >> 80% e VDEKJEVE JAN >

< start="3512.375" dur="2.269"> Afrikano-amerikan. >

< start="3512.875" dur="2.836"> KU JU SHENI NJEROPZIT TUAJ JANRE >

< start="3514.777" dur="1.802"> STRUGLIKUAR DERI N L MUNDSIN OF E >

< start="3515.845" dur="2.035"> DISA, JEMI JU LULE T WE MUND TI >

< start="3516.712" dur="2.403"> MBUSH BOSHLLEKUN. >

< start="3518.014" dur="6.639"> >> Gazetari: TANI LEGJATA E GJELBR >

< start="3519.248" dur="7.375"> PERMEATIMI I një PANDEMIKE. >

< start="3524.787" dur="3.069"> Duke filluar një kapitull të ri në saj >

< start="3526.756" dur="2.068"> HISTORIA E SHKURTR. >

< start="3527.99" dur="3.17"> >> TE KEMI PRIVILEGE DHE >

< start="3528.957" dur="3.871"> NDRTIMI I KUJDESIT TUAJ >

< start="3531.293" dur="5.139"> GRANDFATHERIA E MADH-E MADH >

< start="3532.962" dur="3.77"> LEGJISJE, BESHTY PARA E MADH, JU >

< start="3536.565" dur="2.036"> KNOW. >

< start="3536.866" dur="2.302"> Unë NUK MUND T P VREJ FJAL T TO FALAS >

< start="3538.734" dur="3.504"> FEEL. >

< start="3539.302" dur="5.505"> Unë jam shumë i nderuar të bëj atë dhe unë >

< start="3542.371" dur="4.705"> JEMI NDERUAR TT VAZHDIM T DO BJ >

< start="3544.94" dur="2.47"> FAR GRUPI I MADHE-I MADHE >

< start="3547.21" dur="0.934"> Filluar. >

< start="3547.543" dur="2.335"> >> Gazetari: DEBRA ROBERTS, ABC >

< start="3548.277" dur="4.304"> LAJME. >

< start="3550.012" dur="3.404"> >> DHE PARA NDODHEN TONIGHT, THE >

< start="3552.715" dur="2.503"> Imazhi i ditës. >

< start="3553.549" dur="2.903"> ANGELT E Kaltër që kripen >

< start="3555.351" dur="4.571"> KLASA GRATUATINGuese AKADEMIKE NAVALE >

< start="3556.585" dur="6.24"> E vitit 2020. >

< start="3560.056" dur="3.07"> KONGRAFACIONET TONA T TO TIJ AS >

< start="3562.959" dur="1.635"> WELL. >

< start="3563.259" dur="2.403"> DHE T J DREJT DREJT DIT >

< start="3564.727" dur="2.669"> PROGRAMI HAP SPACESIN HAPSINOR DO DO >

< start="3565.795" dur="4.705"> NDRNI N A AREA T NEW RE. >

< start="3567.53" dur="5.272"> NASA DHE ELON MUSK SPACE do të >

< start="3570.633" dur="3.336"> Dërgoni MISIONIN E PAR të KRUAR >

< start="3572.935" dur="2.47"> NO HYRJE. >

< start="3574.103" dur="4.138"> ABC NEWS LIVE është partner në >

< start="3575.538" dur="5.072"> Sillni T R DREJT TO N TO LAJM >

< start="3578.374" dur="3.503"> PADI N L LIFT OFF 3:00 PM >

< start="3580.743" dur="2.603"> Të mërkurën. >

< start="3582.011" dur="2.736"> KOLEGJI MY TOM LLAMAS DHE I >

< start="3583.479" dur="2.235"> DO T W DUHET TRO PARA >

< start="3584.88" dur="2.136"> MOMENTET KRITIKE T THE MISIONIT. >

< start="3585.848" dur="1.635"> >>> QE ESHTE SHUME TUAJ PER KETE >

< start="3587.15" dur="2.135"> HOUR. >

< start="3587.617" dur="3.303"> Jini të SIGURUAR Q T T QNDRROHET T AB ABC >

< start="3589.418" dur="3.437"> Lajmet Jetojnë për më shumë KONTEKST DHE >

< start="3591.053" dur="2.136"> ANALIZA E TOPIT T D DITS >

< start="3592.989" dur="0.734"> Tregime. >

< start="3593.322" dur="1.101"> Unë jam LINSEY DAVIS. >

< start="3593.856" dur="2.903"> FALEMINDERIT T FOR SHUM FOR P FORR NGJITJE >

< start="3594.557" dur="2.202"> ME SHBA, DHE NESN E MIR. >

< start="3608.938" dur="4.07"> >> Shpallësi: Kjo është ABC "Bota >

< start="3610.406" dur="3.704"> NEWS TONIGHT "ME DAVID MUIR. >

< start="3613.142" dur="2.069"> >> EVROMIMI I MIR DHE'SHT I MIR >

< start="3614.243" dur="1.969"> T KEMI TUAJ N WITH SHTYPI KETU N ON A >

< start="3615.344" dur="2.37"> SHUM BUSY NESUR E NDRMJET. >

< start="3616.345" dur="3.603"> DHE DO T G BNI N TH KTO QTNDRIM >

< start="3617.847" dur="3.169"> N TH KATT BAZV NAVALE N TE TEXAS. >

< start="3620.082" dur="1.468"> EMERGJENCIA E DEMIT DHE STORMAT N ON >

< start="3621.149" dur="1.87"> LEVIZJA. >

< start="3621.684" dur="3.137"> POR NE JEMI DO T BNI KTU >

< start="3623.152" dur="2.869"> ME ZHVILLIMET Kryesore në >

< start="3624.954" dur="1.368"> CORONAVIRUS K HERTU N THE >

< start="3626.155" dur="1.835"> SHBA. >

< start="3626.455" dur="3.07"> Kreu i lajmeve që krijojnë CDC >

< start="3628.123" dur="3.404"> Kur ai tha se është shumë e ngjashme >

< start="3629.658" dur="3.404"> KJO DO T BE BNI NJ WA VAJT SEC E DYT E >

< start="3631.66" dur="3.404"> VIRUSI KETU N THE SHBA, DHE >

< start="3633.195" dur="2.87"> QE NUK DUHET T R RREZIKON A >

< start="3635.197" dur="2.57"> LLOGARI I DYT. >

< start="3636.199" dur="3.403"> POR PRESIDENTI VETA DHE TANI >

< start="3637.9" dur="3.236"> Duke e refuzuar atë, duke thënë fjalët >

< start="3639.735" dur="3.17"> VENDI NUK DO T SH MBETET. >

< start="3641.27" dur="2.67"> DHE SI K NETU VENDI I DUHET >

< start="3643.038" dur="3.037"> JAVA E DITS Kujtimore, TOLL >

< start="3644.073" dur="3.57"> TANI M M SHUM SE 94,000 JETA T VDEKUR >

< start="3646.208" dur="3.504"> KTU N THE SHBA. >

< start="3647.777" dur="3.27"> PRESIDENTI QAY NDIKON T L DHNI >

< start="3649.845" dur="2.402"> NSE KA ISSHT VEDO VAJTI I DYT, >

< start="3651.18" dur="2.036"> KU JANE NJE EMBER OSE A >

< start="3652.381" dur="1.635"> Flakë, N W FJALT E TIJ, JEMI >

< start="3653.349" dur="1.335"> SHKOJN T NDIKOJ. >

< start="3654.15" dur="2.802"> POR NUK JEMI VDEKJE TAN >

< start="3654.817" dur="3.971"> VEND. >

< start="3657.086" dur="3.804"> >>> DHE TONA STUDIMI I RI >

< start="3658.921" dur="3.336"> Q S SHTPON SHUM US N SHUM >

< start="3661.023" dur="2.169"> AKT DHE SUGJESTET 36,000 JETA >

< start="3662.391" dur="2.937"> BUJQSISHT JAN BE SHUM, DHE T GJITHA >

< start="3663.325" dur="3.37"> E K AMTU NDRMARRJEN N U DHNIE T >

< start="3665.461" dur="2.068"> UDHZUES N TO KCC Q TH K CANDOHET >

< start="3666.829" dur="3.903"> DISA KONFUZION DHE DITA. >

< start="3667.663" dur="4.404"> Pra, KETU ATFAR ATSHT S KA Q THENDRON CDC >

< start="3670.866" dur="2.402"> Ton dhe ata thanë ata kanë >

< start="3672.201" dur="2.135"> Tha KET PARA. >

< start="3673.402" dur="1.869"> QAT SHPIRTSITV E SHUMSIT-19 KRYESORE >

< start="3674.47" dur="2.336"> RRETH KUVESTI KONTAKT NGA >

< start="3675.404" dur="2.836"> PERSONI N P PERSON, DHE DHE TIJ >

< start="3676.939" dur="3.637"> MUND të jetë i mundshëm që një person >

< start="3678.374" dur="2.97"> MUND T G MUND T NDRMARRJEN NGA M TOSIMI A >

< start="3680.71" dur="2.068"> SIPFRMARRJES OSE OBJEKTI Q E KA >

< start="3681.477" dur="3.136"> VIRUSI N IT TI DHE KENT MNYR >

< start="3682.912" dur="2.969"> RINI I TYRE, NOSE OSE SI, >

< start="3684.746" dur="4.439"> QE NUK KENI T BNI >

< start="3686.014" dur="3.805"> Mënyra kryesore, që është kryesisht >

< start="3689.318" dur="3.036"> PROR PERSONIN PERSON, >

< start="3689.952" dur="3.336"> PROR DROPLET E RIPARIMIT. >

< start="3692.488" dur="1.134"> Kështu që ne kemi shumë për të marrë përmes >

< start="3693.422" dur="2.769"> Sonte. >

< start="3693.755" dur="3.238"> Ne do t'ju udhëzojmë me kujdes >

< start="3696.325" dur="2.803"> PROR T GJITHA DHE PILGRIM EVA >

< start="3697.126" dur="4.17"> LEHT US SHUM US. >

< start="3699.262" dur="2.735"> >> Reporter: TONIGHT THE >

< start="3701.43" dur="1.501"> PRESIDENTI DHE KRYETARI I >

< start="3702.131" dur="1.635"> CKDC duke folur rreth përgjigjes >

< start="3703.065" dur="2.402"> TE NJE VETE TE DETE. >

< start="3703.9" dur="2.501"> KJO AS REDFIELD RREZTOR I DIREKTORIT >

< start="3705.601" dur="5.305"> Tha një është duke ardhur. >

< start="3706.535" dur="6.84"> Ai është pikturuar në jug >

< start="3711.04" dur="5.238"> NGJARJE TEMPERATURA E HEMISPERE >

< start="3713.509" dur="4.371"> DHE SPIKE N C RASTET. >

< start="3716.412" dur="2.236"> Unë nuk mund të garantoj. >

< start="3718.014" dur="2.068"> KA MUND T them: JEMI JEMI >

< start="3718.781" dur="3.17"> Angazhuar për përdorimin e kohës ne >

< start="3720.216" dur="3.136"> KAN TANI T TO MUND T TH KISTU Kombin AS >

< start="3722.084" dur="4.071"> P ORGATIT PRGJIGJE SI MUND. >

< start="3723.486" dur="4.304"> POR DUHET MOMENTET AGO, THE >

< start="3726.288" dur="1.936"> PRESIDENTI Tha një LOCKDOWN të DYT >

< start="3727.923" dur="1.802"> NUK MUND T BNI. >

< start="3728.357" dur="2.67"> >> KU JANE NJE EMBER OSE A >

< start="3729.859" dur="1.435"> Flakë, Ne do të VNII >

< start="3731.16" dur="1.635"> OUT. >

< start="3731.427" dur="1.733"> POR NUK JEMI VDEKJE TAN >