s images and subtitles

>>> HENTEU AYA INGIN DI PUTUP EDGE. DATE NIGHT REMADAM. KWARP TEED COUPLES DAPAT KREATIF SAHA NU SATUJAKI KANGGURAN Waktos. PEMBANGUNAN BARAT DARI KITA CDC AS HUNDREDS ATTEND A DPRAUGS DI ALABAMA DENGAN NU DI KABUPATAN RISE. PRESIDENT TRUMP'S MASSES IN MICHIGAN AS DIA NGAJUTI NULIS PENTING MUNGGARA VENTILATORS. Anjeunna nyarioskeun laporan éta 10an OF THOUSANDS HANYA COULD TANGGUH MAJI. AHMAUD AUBRY, AYEUNA AYA MAN SAHA NEMPAT INGKAH DAN SAID DIA SIEUN AYA PIEU DIAJAKNA ARRESTED. AND NANGGALKEUN HENTEU DENGAN SUSPEK JADI DESA KATENGGIRAN DESA PENTING AT LARGE IN THE KOMUNITAS. >>> DUA DUA TARI, SUKAN KOTA. MODAL NATION'S. KURIK DIDANGKEUN HOT SPOT, THE VIRUS MANGSA LAID BARE. >>> JAMINAN PLEA BASA-BASA TRIAL, LORI LOUGHLIN AND HERUS HERBAND AYEUNA AYA NU KANGGO. TINGKAT ING DI CINTA HAYATAN VARSITI BLUES. THE RAHSIA SOUTH KOREA'S SUKSARA NENGKEUN TANGAN COVID-19 AND APA US NAJAK PEMBELAJARAN DARI KONEKI TEMA. KAMI Nuju SANG KANGGURAN DENGAN FOREIGN MINISTERIS SOUTH KOREA. >>> BARU GANJANG, ATAWA. AKU LINSEY DAVIS. HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG DENGAN US. Kami bakal nampi kaayaan urang MANGSA KORONAVIRUS DI SINI ING AS, AND BASA INDONESIA INGINLIS YANG ATAWA GELENGKEUN ATAWA TUNGGULAN UNTUK LUPA KUMAHA MASUK. Kami nembé ngawartosan énggal ngeunaan ACCURACY OF ANTIBODY TésTS A KAJLIKAN YANG NENGGALKEUN HIDUP KAPAL DUA TO LACK OF PREPAREDNESS. PRESIDENTE NANGGALKEUN DI LAPORAN AS NU DITULUSKAN TO VISIT STATES GATUR BATIK. PANGHILAN HEADLINE PANGKAL, ANG CDC DENGAN DENGAN SADIJI SATUJE SANGSA INGU AKAN DENGAN PAKSA NUNG WULANG THE VIRUS DI SINI. EVA PILGRIM NGADI PRESIDEN RESPONSE IN APA KANGGO NU US AYA TANGGUH NU MUNGKUR. >> Wartawan: DONGENG KESAHAAN DIRI THE CDC AND PRESIDENT MENENGKEUN TENTANG RESPONSE TO A TUNGGUL KEDUA. INGAN AS DIRECTOR ROBERT REDFIELD SAID SATU AYA DENGAN. DIA DIUKTIKAN KEPUTIHAN KAPI HEMISPHERE TEMPATURAN JEUNG SPIKE DI CASES. THE CDC DIRECTOR Teu Kéngingkeun Kaluar LOKDI KEDUA KURING, SAYING, "Kuring TANJUNG HENTEU. SAHA TEU DAPAT DITIPUNKEUN Pikeun NGUMASAAN ING DIA KAMI AYEUNA AYEUNA NANGGUH NATION ING AS AYA DIAJAKAT ASAS POSSIBLE. " TAPI TANGGO MOMENTS AGO, THE PRESIDENTE SAID A KEDUA LOKDOND WON'T DENGAN. >> DANA SUMA ITU AN EMBER ATAWA A TEMBANG, NINGGU KANGGO PUTUT IT SUKU. TAPI TAPI KAMI AYEUNA PANUTUP Nagara. >> Wartawan: THE CDC UPDATING WEBSITE INI, NGELIHKEUN RAKI VIRUS AYA NAMPANG AS AS Damel ON SURFACES AS INITIALLY TANGKA. SAYING, KOMPUTA, KOMUNITAS VIRUS BISA ANAK ANAK, NGAMBUNG. PELUANG KUMAHA PELEKA ATAWA OBJEKS IS TANPA PUTIH ING PUTIH TAMPILAN. DENGAN NEGARA ENTIRE AYEUNA KALÉSAN RÉTOH, TIAGA INI DI HOOVER, ALABAMA, TU 400 KAJALASAN GRADUATING, STADIUM TUANG ATAU KABUPATEN KAPUNG. MASKI DIASIA dibutuhkeun pikeun nulis. NANGKEUN TOOK TEMA NOLONG DENGAN CEREMONY KUMAHA SOSIAL JABATAN. INI AS NABUT ALABAMA 676 KASÉNAS BARAT DI JAWA BARAT 24 BUKU. SATU NU TUJUAN PELUANG DENGAN KASNGLIS. >>> DI TEXAS, INGKEUNI GRADUATION IN AN 800-SEAT STADIUM FOOTBALL UNTUK SAHA PELUANG KAJALUAN. TAPI DI MINNESOTA TEMA NU DIPANGKAN GRADUATION LARGE-SCALE. DR. ANTHONY FAUCI LAGU MENYELENGKEUN RULIS HENTEU HATI. >> AYEUNA AYEUNA WAKTU TUKANG RAKYA NGAPUNG. >> Wartawan: Waktosna Karawitan Anyar NGIMBUT ATAWA IF SOSIAL MENYUKARKEUN KECAPKAN HADI DIA INTO TEMPAT SATU DUA MINGGU MINGGU PELAKON, TAMU TANGGO TANGGO 36.000 DEATHS. GRATISIA UNIVERSITI SAYING 61% KAS DI PAKSA TUNGGUH KUNG PEPASAN ON ALL TINGKAT OF GOVERNMENT HAD DAWA DAGI. >> KAMI MUNGKEUN 100,000 RAKYA DI INI SUMBANG NYAWA. KUNGGARAAN NEGARA BISA NU DIA NYAHUI ATAWA TEU DENGAN PARAJAWA, TEU MIKIR TULANG MUNGKU KELUAR, BASA DIA HENTEU LIVES. >> Wartawan: PRESIDENT TRUMP RESPONDING TODAY. >> Kuring SUKA JUMLAH. Kuring SUMBANG SUMBANG TANGKA. Kuring PUT A BAN DI RAKYAT DENGAN DARI CINA. EVERYBODY INGGRIS - TEU TIDAK INGIN ITU. >> Wartawan: PRESIDENT NGUMPULAN KOTA GRATIS UNIVERSITI EBANGKEUN INI SAKITNA INSTITUSI, PANGGILAN KAJALUAN A HIT POLITIK BASA. >> Sareng EVA PILGRIM KAMI NGAGUNGAN US AYEUNA. EVA, APA DIA INGAT PERHATOSAN Sadérék ngeunaan Sadayana TESTS? >> Wartawan: LINSEY, IT SEEMS FDA IS TRYING TO ADDRESS THE ISU-ISU INTANG ANTIBODY ANTIBODY TESTS. TEMA SUKA DENGAN PENTING 27 DIA SUKA AYA NEGARA MANGSA KRITERIA. SAHA DIA NU TULAK DENGAN TURN DI PAPERWORK KABUPATEN ATAWA KAH SANGKAP MERDEKA INGKEUN POS, SUKSES, MASALAH KOMUNITAS. AYEUNA, DENGAN TIDAK NEGARA KANGGURAN INGKÉKÉ bakal dibantosan DI MACAP, TAPI INI SIEUN TETAPI TAPI PELANGGAN MELALU DENGAN YANG SASAR. Aya 200, leuwih ti 200 TESES ATAS PILIH SATU DI SUKU Pangujian MARKET UNTUK ANTIBODI, LINSEY. >> EVA PILGRIM, TERIMA KUMAHA UNTUK PENTING. >>> AYEUNA DENGAN PRESIDENT TRUMP WHO ATAWA HENTEU DENGAN HARI ING DIRI SUMBANGKEUNAN WARNA PUTIH TO VISIT PUTUP RANCANGAN DI MIKEKAN AYA AYEUNA PRODUK MANGSA. DESPITE CALLS DARI NEGERI OFFISIALS, PRESIDENT ONCE SENTI TIDAK ANTARA INGKAH BISA BUAH CAMERA, CALLING IT TOTALLY UNNECESSARY. AYEUNA AYA DENGAN PUTIH ABC'S RUMAH CORRESPONDENT JONATHAN KARL. >> Wartawan: HARIUP HENTEU NANGKUT KANGGURU DIRI KANGGO KETIGA TIGA INI TIGA MINGGU TO VISIT NEGERI NEGARA KANGGO GAMPANG. INTUNG MIKAIGAN INI. DIA MELAYU PELAKON TAPAK TEMA AYEUNA GUNUNG TANGGO. MENJARAKAN SOSIAL DESA, TAPI ONAHA LELAKI PILIHAN SAJA ING TO LAMPIRAN A MASK, KULIT AS INGKEUN HAYANG DID. >> BUKAN TUJUAN NEGARA. EVERYBODY DIA DITILANGKEUN ATAWA GAMPANG TIL DIUJUR. >> Wartawan: MASKU DIPANGGU AT DI PLANT AND MICHIGAN'S ATTORNEY KELUATAN HADIAH DIAJATI Pikeun Urang hiji. >> ACARA DENGAN ACARA INGGRIS PANUTUPAN JEUNG YET DENGAN PREDICTABLE. >> Wartawan: PRESIDEN TAMAT TANPA DIAJARI DI PUBLIK DENGAN A MASK ON, TAPI DIA DIAJATKEUNYA DIA TIANG TIANG. DIA SUKA DIA NENG WULISNA ITU SCENES. >> DI SADI MASKU MASKU DI SINI. TANGGU TUNGGUH GAMPANG TANGGAP. >> Wartawan: WISIS HIS TO MICHIGAN DENGAN HARI NINGGALKEUN HARI KAYU INGKEUN NGUTOT DENGAN PERUT KEPUTUSAN NENG NEGARA PILIHAN KAWASANAN SUKAN VOTER DIPOTA APLIKASI UNTUK ABSENTEE BALIK. THE PRESIDENT FALSELY DISALKEUN SATU GURU. SADU MICHIGAN, SINO DENGAN TANPA HENTEU DENGAN PANDEMIK TAPI JUGA AYA SUKU 500 RÉTAH TAUN, DITADUKEUN DIA NGENTOTKEUNTIKKKKKKKKKKTI. >> SUMBANG UNTUK MELENG K artos AWAY DARI SUKA NEGARA YANG HURTING AS BAD AS KAMI RASA AYEUNA AYA JURU JANG SULUARI ATAWA SOMETHING SATU AYA UNACCEPTABLE. >> Wartawan: MASIH HARI INI, ANG PRESIDENT RAMPED UP HIS INGATIS CHARGES TENTANG PILIH DENGAN MAIL, NGAPUNTI ITIN SIEUN NYUTIKAN AYA SAKIT DI ATAWA ATAWA ORANG DENGAN A HENTEU DUKSUKAN DAN BAB HIMSELF. >> KAMI GALAU MANGSA KANGGO PILIK DENGAN MAIL. Kami hoyong jalma-jalma pikeun milih - ayeuna, KUNG KINI NENG PRESIDEN ING STATES UNITED AND YOU VOTE IN FLORIDA AND TEU NYANGGU MANGSA, SUKU DAPATKEUN DI SENDIRI DI A BALLOT TO VOTE, TO VOTE REOTLY. AND TANPA FRAUD. KILOS AKU KUMENTAKI sareng anjeun VOTE DI TEMPAT POLLING. >> Wartawan: DIA TIADA ACARA WIDESPREAD FRAUD IN PILIH DENGAN MAIL. SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT AYA 90% DENGAN VOTERS IN REPUBLICAN-DOMINATED UTAH VOTE DINA MAIL. >> IT GOLEKI TANGGUNG WELL, YEAH. KAMI VOTE DENGAN BAWA SISTEM MAIL SANGAT KANGGO DI UTAH. >> ANTARA KITA ANTARI JONATHAN KARL. AND AYEUNA AYA NU KANGGUR-UNTUK LATE-BREAK BALAYAN HARI INI. KOMUNITAS ARREST IN THE AHMAUD KASET ARBERY. DIA MELENGKEJATI MÉSES JOGGING PENTAS A PALING PUTIH DI PUTIH GEORGIA nalika anjeunna ditampik sareng PENTING. PANGGILAN NGELUANG NYAPAK DI TAPE AND TUTUP SUKU KEBANGSAAN SENTIASA NEGARA TIGA BULAN INI LAPORAN PROSEKUTOR PANGKAL BEDA KASAS. Dua DUA LELAKI DI PUTRA TRAVIS DAN GÉNGKMMMELIE, BANYAK sareng ANAK, AKAN ARRESTED AND DIPASANGKAN DENGAN PULIS AHMAD. SAHAJA NYANGKANG UNTUK MENGHENTI INI MAN WAWI "RODDIE" BRIAN NGILOSIKAN KEMBUNGI ANAK ATAU AT TEMA DI TEMPAT PANGGUNG. DIA MELAYU DENGAN MURDER DAN ATTEMPT KRIMINAL TO COMMIT FALSE GAMBAR. DIA SUKA DIA SUKA DIAJABAT TELAH AKHIR KUMAHA PELABURAN. DIA HAD SINI NU DENGAN DI PADA "BARAT MORNING AMERIKA. " >> ITU INI SANGAT. Kuring TINGGAL SAHA NYAJUR KASEHKEUN Sateuacana. UM, kuring leres-leres ngintunkeun sareng, kuring SANJI, SEMUA PANUTURNA, tapi TAPI SORRY NYABROSI SATU DIA TU UNTUK KELUARGA SATU SEMUA TUNGGU MANUJEU, AYA TIDAK AKU. Kuring JUST - KAU NYAHU, AKU AYUH KANGGURU NYANGKEU ANYEUN SULANG UNTUK LAIN-LAIN TIANG NANGGUH NU MUNGKUR. Kuring mah moal nganggur Kuring teu nganggur pikeun IT LAGU. Kuring REALLY DON'T. KUNG INGAN VIDEO TUNGGUH TI, I INGAH INGIN INGIN DIA TAPI SUMBAT, yen ANTARA NANGGUR SATISFIED DENGAN HENTEU AYEUNA Pikirkeun ANTIPODÉ HENTEU NYAWA TUTUP. TAPI AKU TEU NYANGGURU ATAU AYA PILIHAN ING PILIH, TAPI KANGSA DIA NYAJI TUNGTUNGNA. >> AND KAMI AYEUNA GUNENG DI LEE MASALAH SATU REPRESENTS AUBREY'S Indung UNTUK KUMAHA BARAT ING. HANYA PANJANGGANG SUKU Pikeun ngahijina US, LEE. >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >> PERTAMA, INGIN SENTIASA KAU sareng kulawarga kuring sacara AHMAUD TIANG PUSH UNTUK. INGIN YANG NYAKSIKAN KANGGO NYA TERHAD? >> ANAK KELUARASAN DITAYU. WANDA, kuring BOKKEUN TO HERI AND SHE INGIN SUKA INGIN INGIN WILAYU, TAPI KAMI SEMUA KABEH HENTEU ITU NGARUJIL. AND Leres NINI DIA NYAIN ARRESTED. Urang BALANG HENTEU HENTEU SANG UNTUK. Kami Percaya Anjeunna bakal bagian tina HAYAPAN UNTUK MURDER HER ANAK DAN PELANGGAN WEWRE TO A PROSESUSI. >> BRIAN SAID DIA ANTARI DITUTUP ING KILAY AND AYA, IN FAKTU, DENGAN FILMING IT, SATU AYA NU NU NU NAK SUKU TUNGTUNGNA. KAPI DENGAN anjeun henteu satuju? >> WELL, BRIAN, MR. BRIAN AYA NGUNJUTKEUN DIA SIEUN DIAJAKAR SUKADÉ. DI HARI INGIN PANGGILAN DIA TENAGA KOMPUTER UNIK TUKANG SUKA BENTUK KOMUNITAS POLISI, YANG DIA GAMPANG KANYAAN KANGGURAN UNTUK BLOK RI AHMAD. SAHA NU NU NUNGGUL MENYUKAI AHMAD DIAJADIK DIA KRIMINAL AS DIPANGKULAN TO VICTIM. IT POPULAR DI Waktos. Dinten ayeuna HENTEU ULIKAN AHMAD W A VICTIM. DIA PANGERAN BUKU, Tapi TAPI ING FAKTIKA BURU DIA SUKANG. KUMAHA DIA NUNG NU DAWA, NAHA ANIA MAJABAT UNTUK FOLLOWING AHMAD TUNGGAL DI TEMPAT PANGGUNG AND APA NAON PERAN DIA DIHANGGO KANGGO DATANG INTO CAHAYA NYAWA PANJENAN UNTUK UNTUK DENGAN. >> Naha anjeun mikirkeun deui SIGNIFICANT yen dina pidéo DIA PANGUNGGURAN NU, IT APLIK, SEBELUM DIA ARRIVES AT THE SCENE? DIA TAK INGIN SUKANG SUKA DESA NU SUKAN SAID, OH, LET ME MULIS NULIS Ieu. >> NAJI PUTIH HENTEU. DIA GELENG NU DIHENTEU AHMAD KAHIRI SEPATNA SIEUN SUKA McMICHAELS DENGAN ING KERANA. DIA SAHA DIAJAT AHMAD. AS NUNG NU DIA NU TU NU TAKNA TENTANGKEUN DENGAN. Kuring mikiran yén manéhna leres-leres TENTANGKEUN TO - AHMAD TUNGGAL TO TANGGALKEUN KANGSAJEUNG McMICHAELS INI SAHA NYATA NYEBUT UP TO WILAYU. >> Sareng YANG UNDANG-UNDANG, Kuring KANGGO LAPORAN LAPORAN LAPORAN YANG NYAWA WAS PARA PELAKON ATAS PORAKA DISEURAN PAKAI INI. TI DENGAN SUKA - AYA SUKU ANYA INGGRIS - KUMAHA NABI VIDEO ACARA GOT INTO KANA INI DATÉNA SUKA DENGAN SATU Waktos REPRESENTED THE McMICHAELS? >> YANG TANGGAP PENTING. RODDIE, KURSUS, TOOK VIDEO PADA PERTAMA. INGNA BISA NANG KASIH ING KESE Tebih. TAPI DIA TI NU DIAJAK ANAK ANJEUN KULAWARGA. DIA SATU NU DIAJATI ITU AYEUNA ANUSOD DI KABUPATEN PUBLIC. IT NU LAWYER Pikeun McMICHAELS SATU EKOLEH DIPASANG ITU ITU DI CAEA KURSUS KABEH PUBLIK TINGKATAN AYEUNA. >> ANJEUN ATAWA DIHENTIAN DAPATKEUN DI TRANSLING? >> Urang Sateuacana, sareng urang nampi PUSHING UNTUK SAFEGUARDS TO ENSUR KAWASAN RAKYAT. PARA DIA ING PUTIH. JOYETTE HOLMES, THE APAS DISTRICT ATTORNEY, TAPI AYEUNA Kami bakal ngiringan saha waé MANGSA NU KELUAR NUI KAS. NEXT UP, KURSUS, NYA TANYA JURISDICTION. INGIN Urang AYA JAWA BARAT DI KES AND Urang Percaya dina kamampuan Nya DIPANGAT DINA KANGSA. >> LEE MERIT, TERIMA KASIH INGU DIRI Waktos sareng INPUT. NANGGALKEUN TI. >> TERIMA KASIH. >> AND AYEUNA KEPUTUSAN TERROR ATTACK IN TEXAS. THE SHOOTING AT GATE ING STRATO NAVAL AIR DI CORPUS CHRISTI, GUNMAN RAJIL IN A PENTING HENTEU NGENTOT A SAILOR SAHA PELUAR DIHARI ku HER BURET-PROOF VEST. AUTHORITIES AYEUNA AYEUNA MELAYUKAN PENTING DENGAN HENTEU INGGUP JAWA INGKANG SULU JABATAN JABATAN JABATAN DITANGBANG YEAR MUNGSA GOLONGAN DI ATAWA STATIS NAVAL AIR DI PENSACOLA INGAH NAMIN DENGAN AL QAEDA. KECAPAN ANAK ABC CORRESPONDENT PIERRE THOMAS TAMAT PANGANYARNA. >> Wartawan: MORNING ING ING STATIS NAVAL DI CORPUS CHRISTI, TEXAS, UNDER ATTACK. >> PERHATOSAN UNIT UNIT, KAMI AKSUN PAKSA AKTIF BASA. >> Wartawan: APPROXIMATELY 6:15 Waktosna dianggur, ANCARI SPEEDS KANGKUNG SUSPEK AUTHORITIES NGUKTAN ATA INI VIDEO DENGAN KONTAK SUKA GUNFIRE. Anjeunna NANGGALKEUN KANYA, DIKEHARKEUN NAMBUNGKEUN TANGAN GUN, sareng PERTAMA. WAYANG SATU SAILOR DI KUKU SINO BARELY ESCAPES SERIOUS INJURY DENGAN KECAPAKAN ANAK A BURET-PROOF VEST. LAIN JABAYAN KAYU RESPOND DENGAN GUNFIRE OWN KANÉ. Anjeunna DIHENTEU sareng DIES TARI. FBI TIDAK BASA ARTIP PUTIH. >> Kami tos nyarioskeun yen MANGGARKEUN INGGO BISA INJUNG DIRI STAS DI CORPUS KRISTI IS TERRORISMAT DIRI. >> Wartawan: KONTOH NAMPI DIA ING ING TUNGGU MUNGGUH AKTIP. SEPARU UNTUK UNTUK DENGAN SANGSA INDIVIDU. >> KAMI MANGSA BASA SUKAN DIRI KEDUA PENTING AT LARGE IN THE KOMUNITAS. >> PIERRE THOMAS Gabung AS. GAMBAR, KUMAHA AKAN AUTHORITIES DEFINITIVELY INI DIAJUKKEUN TERRORISMO? >> Wartawan: WELL, TI INI DENGAN DITADANG ASI ANTARA SUKSES LINSEY. DENGAN AYEUNA INGGRUK SIEUN SIEUN AYA PILIHKAN TAPAK. Aranjeunna bakal terang saha ieu TELPON DENGAN ASSOCIATED DENGAN. TEMA Aranjeunna NERANGKEUN DI SENI TEMBANG. LAIN-LAIN HENTEU HENTEU AYEUNA MANGSA INGKEUN INGKEUN AYA MANGGUNG DITANGGALKE ING AKSIA KAYU. >> Sareng APA anu paling HANYA JUGA ING POTENSI KEDUA SUKIRNA INTEREST? >> AYEUNA, Urang BETUL NYAWA TELAH SIEUN NAMPANGKEUN BASA NYA PERSON. INI SALAMU ISI NULIS INGGU BISA DESA PELIK NUKA TAK. KARANGAN DI DI TEXAS. SATU ITU SITUASI APLIKASI SANGGU SANGSA. SOMETIMES YOU'LL PAKEUN Hungkul DITUTUP AS POTENTIAL SUSPEK. Urang SUMUKU NU NU NU KESE, TEMA Aranjeunna AKTIVITI PEMBANGUNAN A PERSON WULANG ANTIL SAHA INGNA PELAKU. >> GAMBAR PIERRE THOMAS AS DARI WASHINGTON, DC TERIMA, PIERRE. >>> NEXT TO KRITIS KRISIS OF KAMI PANGGAL. MEXICO AYEUNA AYEUNA NABIS HARI ING DESA HENTEU DI BATTLE LAGU COVID-19. Langkung deui Masih Masih Masih Kabar. >> Wartawan: ATAWA KAWANNA AYA TAKEN NANGKA NYANGGUP AS RITES PANJENENGAN PANGGILAN DIANGGO MAOT. BADY BAGS NANGGALKEUN. EVERYONE IN FULL PPE DIA GAMPANG MANGSA KANGGO DIRI LIMA RAKYO ARAWA. AYEUNA AYEUNA KABUNGAN, 24 RUMAH DARI, ATAS KULIT 25 KAPI. INI JUST SANGGANG TERBARU-19 VICTIM TO DIPANGKAI. RODRIGO NGAJADI DIA NYAJUT BODES TO KREMATORIUM DENGAN HIS UNCLE. TEMPAT KITA NGANGGURU BODE, AYEUNA SAHA NUJUR. >> Panarjamah: KANGGO BISA THROUK SITUATION DIFFICULT, TAPI TAPI AYA TANGGUH NU KANGGO. PUNTAS HENTEUN HOME. JANGAN NGAJATI PUNGKUNG HENTEU AYEUNA TO. UNTUK AYA DENGAN WARNA SARI. KAMI AYEUNA KONTAK DENGAN KAMI KELUAKAN DAN INGNA SANGGUP SUKU THING. >> Wartawan: AS COVID-19 BARRELS SUMBASAN Bagean tina LATIN AMERIKA, MEXICO NGIMPAT ITSELF DI PELABURAN NGATU BATAS LOS UNTIL INI ADA VACCINE. MEXICO TUNGGUH HADI SANGGUH HARI JAWA TENTU. DENGAN LEPAT 6000 KABUPATEN JABUR OVERALL. AND BODES PILING UP. INVESTIGASI DAMNING DENGAN AN KUMPULAN GRATIS ANTISORRUPTION DI SINI TEU KANGSAIN DENGAN KUMAHA MODAL SATU NU PERHAPS TIAS GELANG TINGGI HENTEU DIPANGSAU DIBABAR. TAPI SA BAKAS NYXIKO, KA TAK INGAH MANGSA NAK BASA SANGSA TO TEMPAT TOLL DEVASTATING TOLL INI VIRUS. FUNGERAL HARI SUMBANG DI kerjakeun LENGKAP, sareng SAKITU KREMAT 0, RIUM NGALOSAKI 24 JAM Dinten PELUANG DARI PINGGUP. Kami miharep ka salah sahiji ti aranjeunna dina MEXICO KOTA. >>> INI NYATA PROSEDUR SADI ING AKHEUN AYA DENGAN AYEUNA. AND MET DUA DUA PELAKON NENG WAWA GRIMMEST OF KAWASAN DI HARDEST TIAPAN. SATU VICTIM, TUTUP MULID TEMA NINI KANGGO DI BARAT. SAKITU LAKI RAKYAT JAWA, DENGAN EKONOMI JADI BADAN, TEU SIEUN HENTEU AFFORD DENGAN Gawé. >> Panarjamah: KAS ING INI AYA NU TAK RISIKO KANGGO ANJEUN KESIHATAN DAN KESIHATAN KITA Kulawarga KOMUNITAS ING VIRUS, Urang teu bakal terang naha hiji Dinten Urang'lL DAPATKAN IT ANU KANG ANAK KANGGO URANG. >> Wartawan: AND KAPUTA KATAKATAN TOLL KONTAK KANGGO RISE IN MEXICO KOTA, INI DENGAN PANGGUNG BUDAK A KURSEN TEMBANG. ITS MUNGKIN MAYOR NGINI Usaha bakal nganggur deui JUNE 1st. >> Panarjamah: Sakumaha, ATAWA ATAWA LATER KAMI SEMUA JANGGANG MANGSA DITUTUPKEUN CORONAVIRUS. Urang KABEH NU KANGGURAN NORMAL TO NORMAL. >> Wartawan: DOKTOR DI SINI DIRI SIEUN SIEUN SIEUN AYA JANGAN NGANGGANG THE VIRUS, TAPI NGAPUNGKEUN SKEPTICISM. DR. JUAN JOS AYA KOMUNITAS DOKTOR. PATIENTE DENGAN DI SINI, DIA ADA, AND KUNCI NU DENGAN TULISAN, ITU MASALAH COVID. Aranjeunna SAYANG, NO. INGGRIS NEGARA GAMPANG YANG UP. DIA DAPATKEUN AYA GOLEKSI Jalma pikeun nganteurkeun bumi SERIUS DENGAN DI UCAPAN ARAWA KENDIRI. MEXICO MANGSAIS HENTIGA DIRI FEW. APPROXIMATELY 150,000 UNTUK A NATION OF 125 JUTA. AND DI US / MEXICO BORDER, KONSEP Anyar NAON KUKUAN VIRUS - TIJUANA. >> TU GURU HENTEU INGIN. TEMA SUKU DENGAN SUKA. >> Wartawan: DESPITE AN AGREEMENT ANTARA AS sareng MEXICO DI MARKOL TO LIMIT TRAFFIC ANTARI DUA DUA, PELUANG INGKUNG SULU KROSS THE BORDER DAILY. >> Panarjamah: TU DIA JATI TRATISAN IN KROSSING NGEKOLAKI KITA AFRAID. Urang bakal ngalakukeun sagala TINGKATKEUN KES DI PAKSA DI KABUPATEN MINGGU >> Wartawan: LIKE LIKE ENSEWHERE, COVID-19 TUNGGUH HADE A NANGKATKEUN KESEUNAN ON PALING NU TENGOK. ATAWA YANG DIANGKANG DI KAWANAN INI PUSAT OPERASI nyatakeun KRISIS AYA NU TAK NU TUTUP MOHONKEUN. >> Panarjamah: AND AYEUNA AYA TARI UNTUK NAMPILKAN ISU PENTING. INGKAH TINDAKI KITA NGETOSAK AYUH DINA. TAPI KASAHA PANDEMIK, IT TANPA BASA KASARI. TANPA GAMPANG NEGARA, TAK NEGARA BULAN. DIPASANG-UNTUK KAHLUKAN TAHUN ITU. >> Wartawan: AS NEGARA BRACES UNTUK KABUPATAN, RODRIGO DIKEUN ITU Dinten, DENGAN ANTARI ANTARI Waktos. DREAMING THE DAY HE'LL BE HENTEU DENGAN HANYA KELUARGA LAGU. >> JADI MANYNA AYA NUNGGUH DINTEN. IAN PANNELL Gabung AS US LIVE IN Bandar Raya MEXICO. IAN, KITA NANGSA DENGAN APA ITU VIRUS PERKARA DARI NATION TO NATION. JABAR AS KENE SITUATION DI MEXICO IS SIEWHAT UNIQUE. >> Wartawan: YEAH, YANG HENTI. Kuring KANGGURAN, NYUKMU, DIA DATANG SENSE NA NU SATU AS DIPANGKEUN. AND Urang SUMBANG UNTUK KANGGO NABI Cahaya TO PEMBANGUNAN DAN PUTRA SAHA NYA REPATRIATE. KAMI NOAH STENSONABLY THE BORDER ANTARA AS sareng MEXICO WAS DITUTUP. TRAFFIC AYA DITUTUP DITUTUP DI ANTARA KARGIHAN. ATAWA mangrupikeun sajumlah éksprési AS KAMI INGKULAN NA. SATU NU TANGGO TRUCK SENTUH APLIK INGIN ING INI SUKAN TI NU MACAM SEMAKAT APABILA DIA DIUKANGKE AMERIKA. PUTRA ING PUTRA MANGSA TAPAK SIDES TUKANG KANGGO. AND KEHIDUPAN TEU AKU, KAYU AYEUNA AYEUNA SPIKES. ANTARA ON DI AMERIKAN SUKANG ON THE MEXICAN SIDE OF BORDER. SUMBANG KUMAHA AKU. UNICEF Dinten ieu, INGIN NYA ANAK ANAK SUMBAT AS MANAWA AS SANGGUH PUTRA UNACCOMPANIED ANAK MUDAH TUNGGUH SENT BACK TO MEXICO sareng PUSAT AMERIKA. LAGI, ING DENGAN PENTING PANDEMIK, Ngabantosan Jalma PANGKAT ACROSS BORDER CLEARLY NANGGAR RISIKO ING PEMBANGKANG PUTRA Urang ngartoskeun Minggu kamari ieu, Mimitian deui Pikeun maca deui Sumpah SINO ENTERED AMERIKA GOLONGAN, GELANG TILIKKEUN BUNGKU TO KOTA MEXICO. KATAKSANAAN INI MASIH DENGAN KROSS LATIHAN LATIHAN. SINI NGALAKKEUN DI GALASAN THE THREAT OF WAVE SECOND. WELL, INGIN INGIN SUMBANG ITU, SAHA NU DIAKONKAN TENT SAHA BUNTAR BUKA ARTUNG. INGU DIA ADA KONTUS KUMAHA AS KAMI NGADUKAN DENGAN DUNIA, KUMAHA ANA TRY AND DAPAT BATANG SENSEN NGEUNAAN NORMALITI TANPA MENGHASILKAN KULISAN RISIKO. >> KANAK, KOMUNITAS KOMUNITAS. ING NYA SALAK KANGGO NUNG NINI. IAN PANEL, JUMLAH DENGAN PULANG UNTUK YANG LIVE JAWA. >>> KAMI NEGARA RESTI DI DUNIA, TAPI KITA GURU CAPITAL AYA TUJUAN HENTEUN NU. NYA DESANG HEU GAMPANG, ARAWA NU HENTEU DENGAN POLITIK YANG NYANG SO OFTEN DIHENTI TENTANG. Kami nyarios sareng ningali NGUDUH KASIH, HAVES VERSUS THE TANGALA CATETAN. DI MAKLUMAT PEMBANGUNAN HENTEU, COVID-19 SEEMI MELENGKEUN UPON. RACHEL SCOTT TELAH KUMAHA. >> Wartawan: DI KAWINAN INSAN MODAL NATIONAL, WASHINGTON, DC'S PALING TUNGGULAN VULNERABLE SIEU DI SAHA NANGKU LONG SEPATI CORONAVIRUS HIT. >> KAMI DINA TALE DUA KITU. NGASUJI PELASA. IT AYA GOLONGAN ING PANJUNG ATAWA PLANTASI TERKINI, NGINUTKEUN ON ORIENTATION Anjeun. >> Wartawan: DAN KAWASAN AFFLUENT SANG MANAWA NU NU NU TUNGGUH NYA DASAR DAN PERBINCANGAN MAKER LIVE, TI AYA GRATIS GRATIS, Luhur DOKTOR PERUBATAN KAJINAN SITES JABATAN TELPON. TAPI DI POHON KOTA, THE PEMBANGUNAN PELUANG. >> KAMI KASAHA 7 JANGGUNG JUJUR DARI THE GUNUNG WANGI. ATAWA KANGGO KROSI ANAKOSIA RIVER, THE SOCIOECONOMIC KONTAK-EGI DENGAN GAMBANG. INGIN NYA SEKSYEN POOR DC UNTUK BISA 90% BLACK AND SAHA NU SUMBANG DENGAN HARDEST BY COVID19. >> Wartawan: AFRICAN-AMERICANS, GROUP GRATIS PANGGILAN TERUS DC, MAKE UP 46% ING POPULASI AND 77% DUA COVID-19 PERATURAN DI KABUPATEN. SUKU DUMASAKKAN SUMAU DENGAN PANDEMIK, POOREST NEIGHBORHOODS MELIHATNA TINGGI TANGKAP. LATINOS MENYANGKAT RATE TERBARU INFEKTIF. SAHA NURUSKAN SAHA NAHA DIES DARI COVID-19 DI WASHINGTON BISA DITUSUSKAN ZIP CODE. DI KOMPAK PANAS HENTE, RESIDENTS SATU AYA NU TUNGGU NU KANGGANG-UNTUK PENDAPATAN AND HITAM, JEUNG KONGGONG UNTUK TANGGUH AKSARI KE GRATIS GRATIS. ATAWA ISU-UNTUK SUKU JAWA KANGGURAN MAJOR MARKET UNTUK LEBIH Deui 80,000 RESIDENTS. IN WARD 7, HANYA DUA. SHOPPING DENGAN MAKANAN KUMAHA TANGGALKEUN DAN INGGRIS. PULANGKEUN NGUMPULAN HENTEU 38 JUTAWAN AMERIKA YANG DIAJARKEUN PAKAI UNEMPLOYMENT. >> ANTAHA AKTIF TRANSPORTATION Pikeun DAPAT RASA, INGKAN PUNGGUNG DI LINE DAPAT ING KANGSA, ING PRETTY HANYAK DENGAN HENTEUN DENGAN PAKAI HARI DENGAN KEBANGSAAN GRATIS. >> Wartawan: TAPI KOMUNITAS GRATIS AWAY DI PUTIH MAJORITI WEALTHIER NEIGHTBORHOODS, TI AYAWA DAFTU NGAREPAKE KARÉNGAN DENGAN SAMPULAN INGGAL SAME PUTIH RESIDENTS. GRORIS GROSES PUNGGUNG RÉSÉ TUJANG BUKU TAPI APLIKASI. KOMUNITAS POOR AND BLACK PLEAD UNTUK AKSARI SAME. >> PERCAKAPAN PERCAKAPAN HENTEUN TENTANG ÉTA. AND Urang moal resep pisan UNTUK KELOMBELAN KELOMPUTAN INGGO KANGGO NGADILKEUN INTO KOMUNITAS UNTUK IT KANGGO DAWA. >> Wartawan: TAPI TAPI SUKAPI. >> TIU NYANGGEU AND ANGRY. AND Urang NGENTAS DI SEMUA NIKET, SEMUA PAKSA PANGGUNGAN, KAU KAHU, ITU ITU SUKU-DENGAN SEHARI URANG. INGIN AYA TARI NANGGUH MANGSA. TANGGI HENTEU HENTEU HENTEU AYA NANGHEU SUMBANG NU INGKEUN NYAWA. TUAT. >> Wartawan: ACARA PERATURAN MANGSA LIVED DIDIEU 50 NU TARI sareng SAPI SHE MANGSA NUKAN TUKAR LITTLE. >> Urang teu resep INTERNET IN TIAR Ieu. Urang moal resep KOMPUTER. KON TEU DI SATU INFORMASI DENGAN DENGAN. Kami teu bakal nyandak sagala PELUANG SAHA NU KITU DC GABUNGAN BOLEH, SEMUA PROGRAM. IT, teu meunang nanaon dina ieu Teu aya anu gaduh koméntar. >> Wartawan: PUSAT SENIOR PUSAT TANPA KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITAS. >> Kuring TEU NYANGGEU MUKA NU KUMAHA AKU BASA NYAPUNKEUN ITAUN? Upami kuring CATET THE BUS, aranjeunna ngarobahna JADI BUS. ATAWA AYA TANGGANG UNTUK KUMAHA THE BUS. TEU NYAHU, sareng Sadayana TIANG. AYA GUNTUNG HENTEU BISA Pikeun kuring. >> OKAY, SEMUA KANAK. HATUR NUHUN. ATI-ATI. >> Wartawan: TEU LIFELINE IS MASING-MASING. DITAWANG GOLONGAN, MASK GIVEAWAY. THE FAR EAST COLLABORATIVE MUNGKEUN KUKU 1,000 HARI ING Dinten. ATTORNEY INGGRIS NGGALKEUN HARI ENTÉ A MINGGU MANGSA SENIOR PANAS PANJANG. >> ITU GAMPANG UNTUK DAPAT DAPAT PESANG UNTUK MANGSAKU PISA FRESH TUNGGAL. Urang bakal nganggur TEMBANG UNTUK A HOSPITAL, KAWASAN KESIHATAN, AKUN TO DAYANG KAYU, ANAK-ANAK PERGI TANGAN DI TANGAN. >> Wartawan: NGUJATKAN SUKU LAKIR ACCESS TO QUALITY FOOD AYA KANGGO KANGGO, KONTAK Nuju kana kasus kasihatan KOMUNITAS YANG NAMPANGKEUN POOR AMERIKAN HENTEU HENTEU HUKUM COVID19. >> POPULASI KAMI, Urang KUDU LOT TANGKAWAN CO. PRESSURE DARAH DAYANG, DIABETES, KAUNTUK anjeun, KANSER. SATU DENGAN KUMAHA ANA DENGAN ANTU TINDAK CO-MORBIDITI YANG ADAKAT ADIDAU TO TINGKAT KANGGOAN SANGGUP SIEUN UNTUK DIPANGSAU sareng DIHARI, SO CO-MORBIDITIES NGEKANKAN KELUARAN TEMPAT. >> Wartawan: KAWASAN KAYU KAYU DI PUSAT PERUBATAN UNITED, THE HANGGANG HOSPITAL DI WARD 8, SORATIKAN LAKSAN RESEPIKE KUNGSAUH RAWATAN COVID UNTUK PELAKSAAN DI KAWASAN. KOTA TANJUNG DENGAN PAKSA PRIVATE SEKTOR UNTUK ATTRACT BISNIS pikeun bisnis 7 sareng 8. TAPI TINGKATKEUN AYA SABAB INI DIAJAK AT KOS RISIKO DI GENTRIFIKASI. PANGGILAN UNTUK AKSARI NGAPUNG MANGSA KAYU METENG DENGAN PELUPUSAN SAHA MAYOR MURIEL BOWSER RANCANGAN PANGKAL UNTUK DUA BARU HOSPITALS DI lapangan. ATAWA TI SANGGU NU SESI INFRASTRUCTURE TUNGGAL TANGGO DI AKSARI TEMPAT PANDEMIK? >> WELL, sim kuring ngiringan, YES, KAMI Sadayana terang yen Kami peryogi pisan TUMBAS KOMUNITAS KASIHAN, AND MANGSA KASIH INTEGRATED SISTEM, KAU AYA DAPATKEUN DENGAN NAMPANGKEUN PAKAI SUKU. YOU GET IT GENG HONONG DENGAN LAGI KERANGKA GURU sareng GAMPANG. >> Wartawan: TAPI TIAP HOSPITALS AREN'T TANPA UNTIL 2023. PARA TANGGU MANGSA NANGGANG KROSS ANIVOSTIA RIVER DENGAN Pangujian sareng Babakan Kasalahan AT UNTUK UNIVERSITI. >>> KAU SAID 40% BUDAK KITA DI SUKA DI KADET 1 DI SINI DENGAN DARI INI DUA DUA. >> TAMADAH SUKA. >> Wartawan: AYA NU DIAJANA NGENTOTKEUN TUNGGU UCANG AYA? >> YEAH, IT DIA HENTEU AYA NU LEPAS ITU. IT SABAR, SATU, SATU SIEUN NECESSARILY DITANGKAT DI SINI MARANÉHNA NYAÉTA. TAPI DIA SIEUN SIEUN AYA MANGSA DIA KOMUNITAS Pikeun KAWASAN KESIHATAN FAKAT YANG SIEWAN ATAWA DAPATKEUN MANGSA KASIH UNTUK HOSPITALIS DAN VISIT DARI KURSUS KECAPNAAN KURSUS SIEUN SIEWANG AYEUNA AKAN AKAN. >> Wartawan: AYEUNA HBCU RECEIVING PRIVATE FUNDING DARI BANK OF AMERIKA, MANGSAKEUN DI PROVIDE Tés GRATIS ANTARA LOKAL RESIDENT SANGGANG NANGGURNA. >> TI DIA JATI SAINGGUHAN SABATUL KULITAN OF LIVES. MANUJU AYA NU TREAT APA ANU ANJEUN SANGGO KASAHA. >> Wartawan: TAPI DI SINI MODAL NATIONAL, SAPI BASA SANG Waktosna pasipatan PANDEMIK. PELANGSAAN INGKEUN TENTANG. >> KAMI SENTIASA NU DIHARI SITUSKUASA KEDUA-KELAS. TUTUP PUTRA TIAP TUNGGU, SATU INGIN. AYA TU INGKEU AYA NU AKU. >> Wartawan: DAN YAKIN SUMBANG TEMA NEGERI ACROSS TANPA TUNGGU APA UNTUK UNTUK MEMBANTU TEMA. >> TEU GILA TANGGANG MANGEJANG AS SANG PELUANG UNTUK NAMPILKE KAYU KAYU, UNTUK NAMPASKEUN KESIHATAN AKSARA Dahar, Pikeun Ngalangkungan Proyék, TO SUMBAT DI SAKOLA SUKU AYA NU LAKON KEHIDUPAN DI POVERTY. SAHA NU MANGGANG GUNA AS AS AN PELABURAN DENGAN SOMPONG, OH, WELL, INGIN SUKAN JAWA KANGGO TO TANGKEUN DI DIEU. >> Wartawan: RACHEL SCOTT FOR ABC KITA LIVE IN WASHINGTON. >> KUMAHA KAMI KANGGO RACHEL UNTUK KABEHAN. AND KAPANG DENGAN KUMAHA, SANG TUNGGU MAJLI MUNGSAUJAK KASKALAN. INGIN AYA DENGAN LED GUNMAN TO WALK-IN SIDE AN ARIZONA MALL AND BUKU BUKA. >>> IS CHINA NENGGALAKKAN ADVANTAGE OF PANDEMIK? FILE ING PANJANG HENTEUH REIGNITE THE VIOLENT Perlindungan ON PANGGUNG HONG KONG. >>> AND UP NEXT, KUMAHA KUMAHA AKTIF DAN PANUKUAN HUSBAND HERUS TEMA PLEA DI NATIONWIDE KOLEKSI ADMISSION SCANDAL. SAHA NYATA NYEU AYEUNA SIEUN SAPI MURID GARISI. ayeuna dimana anjeun cicing yourae résiko anjeun Kobe salapan belas tahu Warta warta warta ABC ngalaporkeun tilu acara niNightline pandemik hiji bangsa dibagi-bagi wengi dina ABC >>> PEMBANGUNAN PRESIDENT TRUMP'S PERSONAL ATTORNEY MICHAEL COHEN ADALAH BACK KUMAHA DENGAN FEDERAL PRISON. COHEN WÉNDEJEUH ATAWA PUTRA THE CORONAVIRUS MUNGSAUN SUKU Nuju INGKATKEUN ING DANA WAS IN. SIEUN INGKEUN anjeunna SENTENCED TO TIGA TIGA PELUANG WILIS KANGGURU BUKU KAWASAN KEWANGAN CAMPAIGN NGANJUT DARI RÉS HOSH BAYARAN TO DUA WANITA SAKITNA MEREKA HADAMANA DENGAN PRESIDEN TRUMP PRIOR TO THE 2016 PILIHANA. COHEN AKAN NGEBATKEUN PENTING SENI HIS DI KUMAHA KAWASAN. >>> AKTOR LORI LOUGHLIN AND HER FASHION DESIGNER HUSBAND MOSSIMO GIANNULLI KANGGO TO PRISON. MEREKA NUKANG KANGGO PLEA TEMPAT INGNA DI KONTOR KONTOR BAYAR SAINS HARGA BOLA TENAGA WANG UNTUK DAPATKAN ANAK ANAK INTO KOLEKOL. ROBERTS KAMI RÉSÉ HENTEUN AYA LAGI TIANG RESEP ieu. >> Wartawan: PLEA PUNJUK DARI LORI LOUGHLIN AND MOSSIMO GIANNULLI. Aranjeunna bakal ngawula DUA BULAN IN PRISON UNTUK KOMUNITAS UNTUK KOMPUTEN WIRE AND MAIL FRAUD, MAJLI A $ 150,000 RASA DENGAN NU 100 JAWA LABUHAN KOMUNITAS. PULUSAN HUSBAND NUJUKKEUN LIMA BULAN-BULAN ING DUA TUJUAN ANAK, BAYARAN $ 250,000, sareng PERFORM 250 JAM SERVICE. >> DIA MUNGSAAKAT PELAYANG MUNGKIN AND DIA NGAJADI SEHARI SUKUR. >> Wartawan: KOUPLE DIPASARKAN DENGAN PEMBUNGKULAN DOLLAR HALF DOLLARS UNTUK MANGSA ING DUA SANGGALA ING USC. FOTOS DIPASANGKEUNKEUNTUKKEUN ATHLETIK PROFIL ANTARA GIRL NEGARA KOMPETITIVASI ROWED. TEMA INI DITASARKAN PAYANGAN DI SINI DONEKA GAMPANG AKAUN PROSECUTOR PELANGSAAN. >> LORI LOUGHLIN AND HERUS HERBAND DIPANGKULKE SIEUN SANGSANA KAS PEDANG. PROSECUTORS JUGA DIPANGSAAN NYAWA MUNGKUL KULIT MÉTÉ KUNCI AYA KAPUNG HOLES SINI NU HADN'T SUMBANG ON. AND Kuring mikir yén TAMAT NGUKTIKAN NEGARA BERSIH. >> Sareng Urang ayeuna dihijikeun ayeuna ROBERTOR DEBRA. DÉB, APA KANGGO NU NU NU NU NU NU SATU NYEWANG PRISON? >> Wartawan: WELL, LINSEY, TEU AYA GOLEKE MANGSA NU NAK SUKA A JUDGE MANGSA NENG INI SEMUA DIHENTUP. SAHA NU AKU AYA AKU GAKANG APPEAR ANTARA JORGE JUDGE KAWASAN VIDEO VIA DUA TO PANDEMI. IF JUDGE SIGNS OFF ON ALL OF AGREEMENT INI, INGGRIS DI APA TENTUH 90 Dinten INGU AKAN SENTENCED. >> MASALAH DEBRA, SUKA JAWA BARAT UNTUK PENTING. >>> DENGAN KAMI MASIH KUDA LISA Pikeun DAPATKEUN DI SINI PRIME. THE 500 TAHUN DUA FUNGSA INGKAH PUTIH. AND ANTARKEUN ON THE KONSITIS CATASTROPHIC IN MICHIGAN. >>> PLUS, MUNTUK BARAT DATA HANYA Dikembangkeun ngeunaan imah MARKET. TAPI KUNG INGIN NUNGGUH DANA, SAPALA AYEUNA AYA JUJANG GASA NU NGEUNAN? >>> SATU DATOS KANGGO NINGGALKEUN PULUH NU TENTUH 2020, WRECKING EAN RANCANGAN KANGGO BASA ING TAHUN. ayeuna dimana anjeun cicing rarity étnis tiasa nangtukeun résiko anjeun Kneteen wengi ayeuna ti Warta warta ABC ngalaporkeun warta tilu wengi Niine ev >>> HANYA KULITAN, EVERYONE. KAMI NU NU TARI KEPUTUAN RUMAH. Sakinjo industri anu dihukum UPURED DURING THE PANDEMIC. DENGAN AMERIKAN NGUKTIKEUN LAIN Waktosna di bumi sareng karya NINCIH BASA DENGAN HENTEU LONGER-TERM TREND, KUMAHA MINGGU WARI PELUANG GUNUNG TAMPILAN URBAN. DINI DITITA TEMPAT DENGAN SUMBAT. THE SALES GANTI DIHENTI GEDIH 17,8% DI APRIL. Éta éta bulan paling lila MENYANGKEUN AKSARI JULAI 2010. SUKA NUKANG NEGARA ASSOCIATION REALTORS. >>> DENGAN ASYA AMERIKAN SIGN MANY INGIN TILU MANGSAKEUN URBAN KOMUNITAS, SALES FELL PALING HARIUP. BENTUK DI KAWASAN METRO BIGGEST IN APRIL. 22% BUNTUNG HAYANG AKTIP HARGA DIRI SANGKAT DI APRIL, TAPI PRESES HOMES PISANG ROSOS 7,4% DARI KAHLAWAN INI NU TAHUN AGO. $ 286,800. AYA AYEUNA AYA NU MEDIA WANGI KOMPUTUS DI AS. AND DENGAN MANUSNA NUNGGUNG UP AT RUMAH, PERHAPS DIA TIDAK MEMBANGKUTKAN ZILLOW BASA DENGAN SEHAT AN MANUSIA DI HOME SALE VIEWS ON LEMBAR ITS KOMPASING DENGAN INI WAKTU WAKTU WAKTU. >>> DENGAN NEXT, THE UNITED STATES AND SOUTH KOREA BOTH REPORT KASÉSULNA KESÉNA PANGERAN COVID-19 DI DARI SUKA SANGGUP BACK DI JANUARI kaping 20. JADI KAPALA DENGAN KOREA LENGKAP MUNGSA HANYA MASIH DI HANDLING INI PANDEMI? MENTA KOREA MENTERI BENTUK Gabung AS KAMI SANGGU SUKU. >>> PLUS, SEJARAH HIDDEN OF PITAKAN TARI. KONTIK INI AKHI KUMAHA KECAPAKAN AMERIKA TERBARU, AND AYEUNA AYA SYARIKAT YANG MASANGKEUN DIA NAMA NINGGALKEUN BUNGKEUN KEPADA KOMUNITAS. TAPI PERTAMA DI SINI SATU SABAT TRENDING STORIES ON ABCNEWS.COM. >>> JABATAN JABATAN LABOR LAPORAN AN TAMBAHAN 2.4 JUTO RAKYAT FILED FOR UNEMPLOYMENT PANJANG TERBARU, MANGSA THE NINE-Minggu TOTAL KASIHATAN TUNTUTAN KANGGO DENGAN 38 JUTUL. >> NGEKE ANTILAN AYA LAGI BEDAHKEUN AYA DENGAN AYA DENGAN KABAYAN PANGGAL BISA NGEROSAK KASAHA KOMPETISI KARÉLANG. >> DEMOKRATKEUN AYEUNA AYEUNA SENATE UNTUK KUMAHA UPAT AN LAIN MULTI-TRILLION DOLLAR DEAL. THE HEROES SO-CALLED AKTIP PEDIH INGGU MINGGU BAHASA GAMPANG sareng ING ATAWA WANG UNTUK NEGARA DAN TANGGUHAN DOKOKOK. >> KAMI HENTEUN DI JAWA NAMPI SMART DAN STRATEGIK. >> PUTRA TRESUS PULUS TO MICHIGAN, PUSAT SENI WIS AROUND TOURING A FORD FASTERY Anu Ngagihkeun GEARS TO MAKE LEMBAR GEAR SUKU DENGAN VENTILATOR SALILA WABAH. >> ANU KANGGURU MIKEKAN SAID SHE SENT A LETTER TO THE PRESIDEN NUJUKKEUN DIA Pikeun Ngabantosan A MASK. >> Kuring HADI SATU DI SEHARI. AKU DENGAN SUKA DI KAWASAN, TAPI Kuring TAK INGIN INGIN UNTUK PROSES PESASAN TINGKATAN TI. Kuring SIEWI DI KAMPUNG KONTOH. >> AUTHORITIES NA NGEUJI BARAT TAMBAHKEUN TENTANG GUNMAN ALLEGED DI PUTRA ING PANJI ATA PUSAT MEMBANGKEUN DI GLENDALE. >> NGUMPULNA HENTEU PANJANG HENTAS, POLISI DENGAN PAKAI 21-TAHAN GUNMAN diusahakeun TIGA TIGA AKEUN NGEUNTUTKEUN TOKKEUN PUTIH IN SISTEM PEMBANGUNAN. SERGEANT RANDY STEWART SAID DIA DITULISKEU DIA PUTRA. >> DIA SAID HEENT TO TARGET KANGSA. DIA GELENG MANGSA KANGGUTAN SUKU. DIA LELAK DIA SAHA DIA MUNGKIN SUKUR DI DIA HIDUP. >> DIA MUKA TIGA TIAK SASAMATNA DIA GAMPANG NU NAIK. Anjeunna ayeuna ngadadak 16 CHARGES. >> AKTIF AKTIK DI BASA. >> DI TEXAS, FBI AYA TEMBANG ING JAMINAN INGGRIS DI NAVAL AIR BASE CORPUS KRISTI TERRORIST RELATED. SATU NU TUNGGULAN ATAWA SAHA NANGGANG DIPASANGKAN DARI HOSPITAL. >> DI MICHIGAN 10.000 DIPASANG DARIPA KAYU TARI. LEMBAR NEGARA NATIONAL GAMPANG DI THE CITY OF MIDLAND. GOVERNOR bakal INVESTIGATE NAJAKKEUN KECAP DAM GURU. >>> KABEH PAKSA ING DI ADAD Bagean-sumber Bagean INDIA BANGLADESH. TANJUNG TAMPILAN TANPA KUASA AND AING. >> KURUSI KULIT DI HONG KONG AS CINA CUKUP SUMBANGAN UNDANG-UNDANG KURINGAN. THE LEGISLATION KUMAHA BAN SEDITION, SUBVERSION OF PERKARA YANG GOLONGAN. DIA NYAJATKEUN SIEUN DIA NGANJEUNG DENGAN BYPASSING HONG TINGKATKONG KONG. NINYA UNTUK UNDANG-UNDANG PELEKAN DI ANTARA-APANI ANTI LINDUNG. >> KONFIRI INI SUKU BUDANG SANGSA SISTEM. >> TIASA PANGKELAN AKU HENTEU IT, PROMOTING FURTHER Protéktor DEMOKRACY. PRESIDENT TRUMP SESA US NANGGUR KANGGURU JADI Proposal hasil tina. SENATOR INTRODUCING A BIPARTISAN BILL VOWING RANCANGAN RETALIATOR. >> KOREA SOUTH DITUTUPKEUN ITS CORONAVIRUS PULUS NGILOSKEUNNA SAMAIN HARI AS AS, JANUARI Ka-20. SOUTH KOREA MANGSA KEKET INFEKTIFATI sareng AKAN HENTEU NYATA SENTANGKEUN DENGAN KAMI. LAPORAN 11.000 KASAS sareng SUKU THAN 300 KABUPATEN. NEGARA AYEUNA AYEUNA NENG UP RUNNING. NINI NUNG DI JATI KOREA MENTERI BENTUK. TERIMA KASIH HENTEU UNTUK Gabung URANG. >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >> Kuring GELENG PIKIR BRAIN AND ON Nomer jejer anu dihubungkeun ka KORONAVIRUS DENGAN RESPONSE DI KOREA KOREA DENGAN LIMA APLIKASI WIDELY. STRATEGI MENUTUP SUMAAN SINO NUJU NEGARA UJI DRIVE-THRU, DISINFECTION Protokol, TRACING HUBUNGAN. Naha anjeun mikir yén bumi KOREA STRATEGI NGEKOLAHKEUN DI keraton URANG? WILUHANA NUNG NUNG KULIT, AYA TIDAK ITO TOATE LATE UNTUK AMERIKA TO ADOPT TEMA? >> WELL, sim kuring ngémut ka sadaya, OUR NEGARA DIA NEGARA TIU DITUTUP. NINGGALKEUN HARI KANGGURAN SUKMAT KANGGO AND THE BORDER kabuka, AND KAMI DI HENTEU UNTUK BISA INI KANGGO NABI TIAS KEYS. THE TESTING, TRACING AND RAWATAN, SISTEM RÉSÉS ROBUST RÉSÉ TIAS Tilu urang. Kuring ngémutan ING TIAS INGALU MENGHENTIKAN ANTARA ANTARA ANTARA APA Panyebaran INFECTIOUS, AND IT JUST JADI HAYANG NU RESEPKEUN ATAWA PELALUAN DENGAN SUKAN OUTBREAK Taun 2016 NGASEHKEUN UNTUK KEJAYAAN INI Waktos. RESPONSE KAMING KANGGO NYAWA dina taun 2015 TANPA LAIN-LAIN. TI NU APIKAT KANGGURAN. TAPI PELANGGAN DIAJAR DIAJAR PANALUNGAN, Urang KANGGO NANGGAL PENDIDIKAN KONTROL INFRASTRUCTURE AND FRANWORK LEGAL, AND SAHA NUWATNA KANGGO NENG MANGSA Tés INGGRIS. SUKSES HAYU AKU DAPATKEUNYA Waktos. >> TAMBAHAN TO TIAS Ts, Bagean STRATEGI SOUTH KOREA UNTUK CORONAVIRUS UNTUK ISOLATING ON AYA GOLEKSI PADAN. SUMBASAN ANTARA NERANGKEUN PRIVASI PANJANG DAN KONTIH INGIN SUKU TANPA JAMINAN KASIHATAN PUBLIK? >> SADUJUK NU TAK WAKTU Kuring bakal nganggo di TRACING. TRACING AYA KABUPATEN PERHATOSAN UNTUK BUKA HILANG PATIENTS ATAU KONTAK KOMPET AS DENGAN PELANGGAN NU MUNGGU KANGGO TEMA DAWA ATAWA NU INGKE ANAK Mantepkeun kabébasan OF PELANGGANAN INGGRANG SOSIETY. IE, IN ORDER MANGKEUN SOSIETY DUKUKA, GAMPANG IMPERATIF ING DIA Gampang ISOLATE sareng SUKU PATIENTI DAN PUTIH KONTAK. ISU PRIVASI DIDI IN KOMPUTES INFORMASI YANG DI Kami nganggur ka PUBLIC ABOUT PANGGIHAN SUKUJU. UNDANG-UNDANG PONTOR KAYU KAWIN JAMINAN HAMIN PUBLIK TO TENTANGKEUN TENTI ISSIA KESIHATAN SANGKUT NMAT. IT AYA KUKUMAN TANGGAPAN INFORM TO INFORM PUBLIK NGENTOTA ALAM INFECTION ING AND THE GAMBAR TUJUAN. MENGKEH PUBLIK NGENTOT DIANA DENGAN SAHA NUJU NYANGSA NU MUNGSA DITANGGANG MUNGSAIN POSITIF JAWA INGU BISA TIDAK DAPATKEUN SUKAWA PUTUP KROSSED DENGAN PELABURAN PATIENT sareng TEMBANG UNTUK TEMA-TEMA SUKAN TIADA PERLU DIANGKA FORWARD AND DAPAT DITILAI. KONTOH ISLIVASI PANGGILAN PATIENT INI NUNG TUNGGAL DI SINI, AND KANGGO NU SANGGANG SUKU LIMIT INFORMASI YANG NYA DITUTUKKEUN KEPUTUSAN NGENTOTA GAMBAR TUJUAN. >> Kuring INGIN KANGGO DI PENDIDIKAN UNTUK PERANCANG. PAGELUAR SUMA NAMPI DIRI KOREA DITUTUP LAGU, REOPENING JUST INGIN MINGGU. Kami ningali dina pésta Budak Piduh INGGU MUNGKIN MASKU DAN PUTIH SULUS PLEXIGLASS DESK DAN TAMPIL TEMPERATUR. KONTAK KONTIHAN DAWA KASAWA SEKOLAH AKAN MANGSA KANGGO DENGAN PERHATIAN INI? >> KAMI TOOK KANGGOAN MUKA THE SEKOLAH 80 DENGAN MASA SADAKNA DINA DITASANGKE UNTUK MUKA DI MACAM. APA KAMU TEMPAT ON PENDIDIKAN PUTIH ING TINGGI-TINGKATNA Nagara. AND ITU PENTING IMPORT INGIN Urang NANGGO JADI SEKOLAH BACK ON TRACK. KITA NU MANGSA DIAJUKKE KANGGO MUKA SEKOLAH DENGAN FINAL GRADERS DI SMA, AND NA TINGGI JAWA. TAPI KITA DIBUATKEUN SEMUA KABEH LANGKAH SANITARI DI TEMPAT. KEPERLUANAN DI BABANA THE KAJIAN SEMASA, THE SUMBER SEKOLAH, DAPATKEUN SUKU LANGKAH SOSIAL DESANGKEUN AYA AYA TEMPAT INGGRIS, AND JUGA Protokol DI TEMPAT DI KAS SUMBANG HENTEU. >> AND AS TALK TENTANG, TI TANGGAL MANGSA NYANGGAL. UNTUK CONTOH, MACAM ADA PELAKSANA-19 PELEK, 29-TAHUN-LAGU LELAKI MANUSIA APLIKAN KENOMUNAN SATU WANG. AKU DIHENTE NU DI KABUPATEN INI NGAPASKAT LAN KUMAHA DI SAHA NAKONKEUN DAPATKE IT SUMBANG DENGAN GALIT? >> Kuring INGU DENGAN SATU SIKAT SUKU ING, KURSIA, TEMBANG KONSEP. TIANG KASAHA. AND KES PARTIKULAR KAS AYEUNA AYEUNA LED HENTEU 200 CASES OVER A MATERI PULUH ATAWA Dinten KULANG. INGIN SEMUA KABEH NU TUNGGU AKTIVITI PELEK NIGHT DURING THE TEMPAT HIRIDAY LONG ING DENGAN KANGGO. SUKA NU KELUAR NIGHT AKTIVITI Ngalangkungan Kurangna SAKAK DUA ANAK HOP BARS, Abdi Pikirkeun mangrupikeun EXPRESSION, MOVE Narkoba nagara. AND KONTOH YANG MANGSAAKAN KANGGO NINI MAKLUMAT DENGAN PELABURAN AKTIVITI DI SEMUA Bagean Nagara. Kuring mikiran, SUKAN LAGI, NU KATILAN KOMUNITAS TRACING DIA PUT TO Tés. IT GALIS NANGKEUN AKHIR UPI SPIKE INI. TINJAUAN NILAI HARI AROUND 5,000 ATAWA 6000. PAGELUAR SUKAN, NANGGUJEUN IT - THE TESTING AVAILABLE ANONISI sareng FREE KOS DIPANA KITA REALISI BAKAL RAKYAT KABEH YANG DIPADAH ING PIKEUN TIUKAN PELUANG DENGAN KOMPUTER UNTUK DAPATKEUN Diuji. KATU, NANGGOLEH NAMPI ANUYEU FREE-KOSA, NANGGU KANGGO Nuju TEST WELL OVER 60,000, Kuring mikir NGUTUSKEUN AYA TAPI PULAK ING, ATAWA NU DENGAN LED NYAWA EKAS KASUT NAJIL. Nami anu ngagaduhan kana PELAKSANAAN TEMPOH, TAPI INSPESI KEDUA SARI AHLI KELUARGA, TEMA AND KOLEKTUR GOLEKSI. >> TANGGO AKSARI ANTANG SAJA NUJEAK NEXT SUKU. ING KAJUTAN, PERHAPS, A INGAH KEDUA MENENGAH? AND ADA DIA ATAU ATAWA SABAT PREPARASI YANG MENYANGKANG INI DENGAN TIAS TIAS Ts? >> Kuring TINGKAT KITA BISA PEMBELA UNTUK LIRIK DENGAN RISIKO INI. KATAKAN DIRI SAHA PANGKALAN SANGGUP GIRI. INGIN BANYOL KITA AYA HENTEU ABOUT COVID-19, TAPI SATI INI KITA TAHU, INGGU TRAJI IT SANG SANGSA GAMPANG ARAWA SENTIASA DIRI SENTENG GALASAN SILENTLY. SUKU BISA NYANGKOLEH DISEASAAN TANPA PERCARA HENTEU ING MEREKA NU DIAJEUN VIRUS SAKITNA ASYMPTOMATIK DAPAT TEPA. TURNS IT NU NUNGKUL DUA PULANG UNTUK SYMPTOMS SHOWING, NA SAHA NU SILA TUNGGUH NUNGGUL. TAMBAHAN TO TIGA Ts, SAHA TEU KANGGO NINGGAL DI TERMA SULU, INGGRIS SEOUL METROPOLITAN AREA ISTU PERHAPS SATU TEMPAT PALING DI PALING PUTRA BUNTUNG. JADI GALUAN KAMPUNG SEOUL, PROVINCIAL PANGGIHAN GUBUNGAN DENGAN PESILIHAN KOTA GOVERNMENT OF AIRPORT, ING AYA AYEUNA AYA NU KOMPUTA AN PENGURUSAN HOSPITAL INTEGRATED SISTEM JADI IF IF GUNG NUNGGUH INFEKTIF KANGGO Nuju sumping, TEMA TU-TI INI AKAN DAPAT KASILAN HOSPITAL RESOURCES KOMUNITAS - ITU SANG PENTING TINDAKNA UNTUK DAPATKEUN THE PERUBATAN JABATAN DISKEHKEUN DENGAN KASUA TANJUNG HANDLE. Urang Sateuacana ngagaduhan panjagaan KONTEN KANGGURU DI TEMPAT UNTUK NGOMBUT KOMPUTER BEDANG HOSPITAL KANGGO TO CARE OF PATIENTTEN INTENSIF, TAPI JUGA PUSAT MANGSA KOMUNITAS, KAMIN TEMA, DI SANGGURAN SISTEM PATIENTS - AND 80% ATAWA ING DAWA SISTEM CAHAYA. SATU HENTEU HENTEU PERTANYAAN KAWAN. MEREKA HENTE INGIN UNTUK SUKU AND DIHENTI. KURSUS, KONSISTEN PANGHIS KEPADA PUBLIK, NA WE'T PUNJANG NGANGGO BUKA TO HIDUP PRE-COVID. RISIKO INI SAHA NYAWA, Sateuacana, Kami PERLU PIKSAAN LIVE DENGAN RISIKO INI. AND NGANGANKEUNAN KANGGIHAN ATAWA TEKI SHARE KANGGO DENGAN RANCANGAN SANITARI, NGEKAN MASKIN DI TEMPAT PUBLIK DAN PUBLIK TRANSPORTATION, AND SO ON, AND Ngabéréskeun tangan anjeun, ti KURSUS. ANJEUN TERANG. PESESANAN DIANGGU EVERYBODY TELPON PERANUSAN HAYATAN. >> SINCE NEGARA TUJU ANTARA NGARGUH ING PENTING ANTARA NEGARA DI DUNIA, AYEUN DIBangun, INGIN, NGENTOT AMERIKA MEMBANGKAN VIRUS TO SOUTH KOREA? >> KAMI NU, DITASAR. THE TRAVEL - THE AIR TRAVEL ANTARA KOREA JEUNG AS KAMI NGENTOT SANGAT KUKU. Kuring MEAN, BISA HIDUP - THE SUMBANGAN HAYU DIAJAT HEBAT BEDA KASIH ING SUMBANG PITU INGKEUN Tikét. TAPI TANGGAP PELANGSAAN AIR LARGELI BUKA ANTARA ANTARI STATES AND KOREA. INGIN Urang SADÉ KOREANS DI. KAMI SUKANG NEGARA LAIN AMERIKAN TUTUP ING INI Cahaya. AND, YA, DINA ADA ANAK AYA DITANGGANG NU KELUAR ENTER INTO KOREA, AND INGIN NYA HENTEU YANG DIHENTEUN NEGARA-NEGARA. DITIPA DARI EUROPE. DIA NEGARA DI NEGARA DI ASIDA DENGAN PULUS AS AS. AND, LAGU, PUTRA NGENTOTA THE BORDER DI TEMA. Kami nyangking aranjeunna. PANEL DENGAN SERI BUKU TO MANGKAT TRAFFIC INCOMING, KAMI Parantos dicandak 14 dinten ka SUKAN ASRAT APLIK LENGKAP ALL INBOUND TRAVEL. HENTEU JUJUR HENTEU, TAPI KOREANS. DI RUMAH, KUNG MAIN EP AN AD ING FAKILIS GOVERNMENT IF YOU DON'T. HENTEU YANG HENTEU DENGAN 15 HARI ARI, KITA PERHATOSAN JUGA INTRODUCED Tés UNTUK SEMUA INBOUND PELANGSAAN. LASTLY, ON CATHIP PELANGGAN BASA BESAR AYA NUNGGAL DATANG BIG. ATAWA HENTEU SUKAN SUKAN DI AMERIKA AYEUNA NGUNTUKAN KEUN TEMBANG BASEBALL TUNGGUH BROADCAST DI AS NYAPLIS NU TANGGO PENTEBAS NEGARA KUNTUNG BATANG DADAK BASA? >> Kuring KANGGO KORONAVIRUS IS HENTEU PUTRA KESIHATAN. TAPI TU INI JUGA ING PIKATIK CABARAN. PERIOD INI PROLONGED OF SASAK DIRI, KAJEUNG, SOSIAL JABATAN. TI SIEUN NANGGUH Nampak KAGUNGAN DIMENSION PSYCHOLOGICAL THE Jalma. KATUJUKAN NU KANG NINI, MANGSA NU BASEBALL, NGANA-AYAT GALUNGGUNG BESAR AKTIVITI DI KOREA AS DI MANY LAIN NEGARA. MANGSA NU NAMPANG, TIDA DI THE STADIUMS, TAPI TANPA TEU TUMBAK, TAPI PELUANG ON LAYASAN TELEVISI, INI DIAJAT GENTING PENTING UNTUK ADDRESS Elemen GLOBAL INI CABARAN. >> TERIMA KASIH, MINISTER, JELAS UNTUK WAKTU Anjeun. NANGGALKEUN TI. >> TERIMA KASIH DUASA SANGATU. >> AND KAPANG DENGAN KANGGURAN, KANGGURU TENTANG PUTRA. RISIKO POPULAR DIA NGAJI PIONEER sareng WANITA YANG BABAR DAPATKE LEPASIHAN DIA DITUKUR. DENGAN DENGAN US. >>> BENTUK PUTIH PUTIH EMPLOYEE NU DITAPOTKEUN DI LEPAS KUMAHA BISA KANGGO DENGAN COVID-19. WILSON ROOSEVELT GERMAN Mimitian Digawe Sakumaha Anu Ngeunaan RUMAH PUTIH ING PRESIDEN EISENHOWER taun 1957 AND WAS DITUTUPKEUN DI BUTLER DURING THE KENNEDY ADMINISTRATION. DI SEMUA, GERMAN SERVED 11 PRESIDEN BENTUK DURING HIS LAGI JELAY. DIA 91. >>>> NEXT, THE 150-TAUN-LAPAS PENTING INGGI-ANU INGGARA HENTEUN AMERIKA. SILIHKAN SATU JATI DANIELS KUMAHA NYAPAKKEUNISAN, AND KONTAK SYARIKAT YANG DIANGGU NYA NAMA NINGGALKEUN BUNGKEUN KEPADA KOMUNITAS. ROBER DECRA DEBRA ABC KUMAHA RÉSAN. >> Wartawan: PELUANG TUTUP DI A HORSE FARM DI LYNCH BURG, TENNESSEE, LIES ANTARA SISAKAT SATU AYA NU LARGELY, UNTIL AYEUNA. >> Kuring GELENG KUMENTO KANG ANJEUN, A CARITA LERES. >> Wartawan: WHISKEY MAKER'S MARKI JIK TARI MANGSA DIRI KARANG. TURNS OUT IT WIS AN UNSPOKEN PIONEER SATU PAVED PARA DANA TANGGAPAN POPULAR. >> NUNGGUH TI NU TENNESSEE KEJELASAN. >> Wartawan: ENTER UNCLE WHISKEY NAMED UNTUK BENTUK PEMBANGUNAN NAVI SATU JUGA NYANGSA KANGGURAN PERTAMA KULIT GURU PERTAMA DISTILLER DI nagara. >> SUKAN INI SUKNA MAN MANUSIA TANPA GOLONG DENGAN APA KITA PANGGAL BISA DENGAN MASTER DISTILLER DI AMERIKA. >> Wartawan: KERANA SYARIKAT NGAPAK ANAK UNLIKELY CAMARADERIE, Ngalor ON a PLANTATION. TINDAKAN WHISKEY, ANTÉRÉK Wéb NGALANGKEWEANA ITS ANTARA ANTARA POPULAR BRAND, JIKI DANIEL. KAWASAN Pikeun KANGGO DITASANGKEUN DENGAN DANIEL UNTUK DENGAN PAKSA KANGGURU AYA PELUANG APOK sareng BULAN GOLONGAN DISTILLER DITASARKEUN DIA HIS CAKAK, TIANG AKTIKAT GIGI. >> DIA PANGERAN RUMAH A MENTOR TO JACK, DIA ARTUH DIA ATAWA ATAWA yen DIA kenal NGANJUK. >> Wartawan: HEBAT BISA, GOLONG GRANDDAUGHTER VICTORIA ANNIE BUTLER THE MASTER BLENDER UNTUK WHISKEY. >> SUKA SAJA SUKU DENGAN MANGSA A KEJELASAN. Aranjeunna dimana aranjeunna nyipta. KOMUNITAS NANGSA DENGAN UNHEARD OF. >> ANU KAJAWA, Taun 1800-an. >> Wartawan: HEAD HEAD UNKNOWING MADEED PISAN SEJARAKAN, TAPI TAPI INI SIEUN UNTIL MEMBANGKANG LATER SELEPAS LIMA KENYATAAN PANGKEL MASTER SATU NU GALA NU TAPAK AKU NGASILKEUN PARA. KURING TIGA TIGA TAHUN, ING KELUARGA KELUARGA PANGGILAN KOMPUTA NGENTOT AMONG AMERICAN WHISKEY DISTILLERS AND PIONEERS. >> KAMI GALASKEUN HENTEU TERIMA 2 JUTAWAN RÉSÉ RAISED A GRATIS WORLDWIDE. >> Wartawan: DENGAN COVID-19 ING DITASARKAN UNTUK HARGA GENGGANG AND TO DAPATKE N95 MASKU sareng PPE TO THOS DI TUTUP KANGGURAN. >> SAKITNA NYEKAL KAYU DI SAKOLA TUNGGU NUNG NANGGANG, TAPI APA ANAK RAKYO PALING NU TENGOK TENGOK AREN'T DI TUTUP KANGGULAN? >> Wartawan: TU SIEWANG TOU PENDIDIKAN TEMA DIRI. TEMPORARILY DITUTUP Pikeun BASA, TEMA TEMPATKAN ING PADALA GROUND ZERO UNTUK PAKEJARI PENDIDIKAN MASKU PADANG KOMUNITAS WARNA ngiringan Nagara. >> 80% KABUPATEN KABEH AFRICAN-AMERICAN. SAHA AYEJEU RAKYU SAKNA Ngagegurkeunkeun Deui nepi ka SOMETHING, WE'RE PLEASED WE CAN KAPAK GAP ING. >> Wartawan: AYA KANGGO GRATIS PERMEATING PANDEMIK. Ngantosan BABAR BARAT INI SEJARAH SHORT. >> UNTUK PRIVILEGE DAN HONOR NGENTUH DI AKING GRANDFATHER HEBAT-BESAR KULITAN, ITU HEBAT NAMPI, KANGGO TAHU. AKU TEU NYANGGO PUTRA NU KATA KANGGURANA TAMPILAN IT. AKU HAYU DIHAYANGKEUN ATAWA KUMAHA ITU AM DITASANGKEUN ATAWA DIHENTEU ATAWA SAHA NU GRATIS SAHA GAMPUNG Mimitian. >> Wartawan: DEBRA ROBERTS, ABC BALONG. >> Sareng sateuacan PELANGGANG PELAKON, KANG GAMBAR HARI. NU NU NU NU NU JADI NU JELAS KELAS ACADEMI NAVAL GRADUATING KELAS OF 2020. CONGRATULASI KITA DI ATAWA WELL. AND DI LANGKEUN EUN EWATNA PROGRAM TAMPILAN AMERIKAN AKAN PANJANGKEAN INTO A AREA Anyar. NASA AND ELON MUSK SPACEX AKAN SENDERI JELAS PERTAMA SEMASA INTO ruang. KULITAN ABC HENTEU AYEUNA DENGAN MANGSA NUNGGU UNTUK GAMPANG PAD AT LIFT OFF pukul 3:00 PM WEDNESDAY. KOLEKSIK kuring TOM LLAMAS AND I SANGGU AYEU BISA INGKEUN NYAWA PEREMPUAN KRITIKAL MISIS. >>>> NYAWA ANAK KAMI ANTARA JAM. PADI SULANGAN UNTUK DIMANGKATKEUN ABC BALAYAN KANGGO UNTUK BASA KOMPUTUK DAN ANALISIS KANGGO DARI KULITAN. AKU LINSEY DAVIS. HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG DENGAN US, ARAWA sareng MALAS. >> Pengumuman: INGINI ABC "DUNYA WARNA JAWA "DAVID MUIR. >> GANJANG HENTEU ATAWA GAMPANG KANGGO DI DENGAN KAMI DENGAN DI SATU A SAHAJA NEGARA SUKUR THURSDAY. AND KAMI DAPATKEUN ATAWA ATTACK ATAWA BASA NAVAL DI TEXAS. THE DAM EMERGENCY AND STORMS ON Éta. TAPI TIANG NGANGGO KANGGO SIEUN DENGAN PEMBANGUNAN MAJOR DI KORONAVIRUS DI SINI DI URANG. HEAD OF CDC MAKING BALITA SATU NU DIA NU NU DITAKO SUKA INGU AKAN DENGAN PAKSA NUNG WULANG THE VIRUS DINA DI AS, AND SATU DIA NU NU NENGKEUN NYAWA LUNGKUNG KEDUA. TAPI PRESIDEN HENTEU HARI INI REFUTING yen, nyarios teh Waktosna moal dihampurkeun. AND AS NEGARA BISA NEGARA NEGARA MINGGU DENGAN MINGGU, TOLL AYEUNA AYA DENGAN KURING 94,000 NU KURING DINA DI US. THE PRESIDENT SAYING LATE TODAY KUNG INI DIA TUJU AYA SUKANG. ATAWA INGIN SUKANG APA ATAWA A TEMBANG, DI KASÉNA DENGAN, KAMI NAMI BASA KANG PUTRA NENG. TAPI KITA WANG AYA NUTOSAN KAMI Nagara. >>> DAN teraskeun pangajaran Anyar INGSES AS NU NU NU KITU ASUS AKTARI sareng SUKU 36.000 HIRUP TULANG MUNGKUL SAJAT, AND SEMUA INI AMID AN UPDATE TO Pedoman ka CDC anu dihukum ILANG KONSUS HENTEUN. SATU DI SATU NU SABAK CDC IS SAPAT BULAN ARI SENTIASA DENGAN MEREKA SAID INI DENGAN. SATU AYA-19 NGUDUK MACAM TERUTUP PUTUP HUBUNGAN DARI PERSON TO PERSON, AND WHILE IT KANGGO NU DIBENAK ING PERSON BOLEH DAPATKEUN DIDI OWAKKAN PELIKON A KUKUHAN ATAWA OBJEK YANG TELENGKEUN VIRUS ON ITU ATAWA NGAPAL TEMA ATAWA MOUTH, ATAWA ATAWA EYES, SANG INGIN SANGGUP SIEUN MAIN WAY, INGIN YANG MAIN THROUGHERS PERSON TO PERSON, TUNGGUH DROPLET RESPIRATORY. SATU RASA KITA NU LAKI MANGSA KUDA CANGGIH. WE'LL NGAJIJI Pitunjuk anjeun TUTUP ING SEMUA AND EVA PILGRIM LEADS US OFF. >> Wartawan: Waktosna PRESIDEN DAN KESIHATAN PANGERAN TAMBAHKEJEAN CKDC TENTANG RESPONSE UNTUK NYA KURING. INGAN AS DIRECTOR ROBERT REDFIELD SAID SATU AYA DENGAN. DIA DIUKTIKAN KEPUTIHAN HEMISPHERE'S TEMPERATURE COOLING AND SPIKE DI CASES. TEU KUDU NUJAMIN. SAHA TEU DAPAT DITIPUNKEUN SAUNTIK KITA Waktosna AYEUNA AYEUN MANGSA NENG AS AS ATAWA DIPASARKEUN AS KANGGO. TAPI TANGGO MOMENTS AGO, THE PRESIDENTE SAID A KEDUA LOKDOND WON'T DENGAN. >> DANA SUMA ITU AN EMBER ATAWA A TEMBANG, NINGGU KANGGO PUTUT IT SUKU. TAPI TAPI KAMI AYEUNA PANUTUP

< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="18.484" dur="3.203"> >>> HENTEU AYA INGIN DI PUTUP >

< start="21.387" dur="1.868"> EDGE. >

< start="21.821" dur="3.504"> DATE NIGHT REMADAM. >

< start="23.389" dur="4.071"> KWARP TEED COUPLES DAPAT KREATIF >

< start="25.458" dur="2.303"> SAHA NU SATUJAKI KANGGURAN >

< start="27.594" dur="1.868"> Waktos. >

< start="27.894" dur="3.403"> PEMBANGUNAN BARAT DARI KITA CDC AS >

< start="29.595" dur="3.971"> HUNDREDS ATTEND A DPRAUGS DI >

< start="31.43" dur="2.437"> ALABAMA DENGAN NU DI KABUPATAN >

< start="33.7" dur="1.634"> RISE. >

< start="34" dur="4.037"> PRESIDENT TRUMP'S MASSES IN >

< start="35.467" dur="5.74"> MICHIGAN AS DIA NGAJUTI NULIS >

< start="38.17" dur="6.641"> PENTING MUNGGARA VENTILATORS. >

< start="41.341" dur="8.308"> Anjeunna nyarioskeun laporan éta >

< start="44.944" dur="7.44"> 10an OF THOUSANDS HANYA COULD >

< start="49.782" dur="7.307"> TANGGUH MAJI. >

< start="52.518" dur="7.608"> AHMAUD AUBRY, AYEUNA AYA MAN SAHA >

< start="57.223" dur="4.137"> NEMPAT INGKAH DAN SAID DIA >

< start="60.259" dur="1.468"> SIEUN AYA PIEU DIAJAKNA >

< start="61.494" dur="2.403"> ARRESTED. >

< start="61.861" dur="3.036"> AND NANGGALKEUN HENTEU DENGAN >

< start="64.03" dur="2.536"> SUSPEK JADI DESA KATENGGIRAN DESA >

< start="65.03" dur="1.903"> PENTING AT LARGE IN THE >

< start="66.699" dur="2.035"> KOMUNITAS. >

< start="67.066" dur="4.237"> >>> DUA DUA TARI, SUKAN KOTA. >

< start="68.868" dur="6.073"> MODAL NATION'S. >

< start="71.437" dur="4.838"> KURIK DIDANGKEUN HOT SPOT, THE >

< start="75.074" dur="3.303"> VIRUS MANGSA LAID BARE. >

< start="76.409" dur="2.936"> >>> JAMINAN PLEA BASA-BASA TRIAL, >

< start="78.51" dur="2.17"> LORI LOUGHLIN AND HERUS HERBAND >

< start="79.478" dur="5.273"> AYEUNA AYA NU KANGGO. >

< start="80.813" dur="5.906"> TINGKAT ING DI CINTA >

< start="84.884" dur="3.737"> HAYATAN VARSITI BLUES. >

< start="86.852" dur="2.536"> THE RAHSIA SOUTH KOREA'S >

< start="88.754" dur="1.869"> SUKSARA NENGKEUN TANGAN COVID-19 AND >

< start="89.522" dur="1.835"> APA US NAJAK PEMBELAJARAN DARI >

< start="90.756" dur="1.636"> KONEKI TEMA. >

< start="91.491" dur="4.203"> KAMI Nuju SANG KANGGURAN DENGAN >

< start="92.525" dur="4.371"> FOREIGN MINISTERIS SOUTH KOREA. >

< start="95.828" dur="1.802"> >>> BARU GANJANG, ATAWA. >

< start="97.03" dur="1.534"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="97.764" dur="1.401"> HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG >

< start="98.697" dur="2.37"> DENGAN US. >

< start="99.299" dur="3.002"> Kami bakal nampi kaayaan urang >

< start="101.2" dur="3.17"> MANGSA KORONAVIRUS DI SINI >

< start="102.434" dur="3.238"> ING AS, AND BASA INDONESIA >

< start="104.503" dur="2.87"> INGINLIS YANG ATAWA GELENGKEUN ATAWA >

< start="105.805" dur="3.504"> TUNGGULAN UNTUK LUPA KUMAHA MASUK. >

< start="107.507" dur="4.804"> Kami nembé ngawartosan énggal ngeunaan >

< start="109.442" dur="5.171"> ACCURACY OF ANTIBODY TésTS A >

< start="112.445" dur="3.971"> KAJLIKAN YANG NENGGALKEUN HIDUP KAPAL >

< start="114.747" dur="2.936"> DUA TO LACK OF PREPAREDNESS. >

< start="116.549" dur="2.869"> PRESIDENTE NANGGALKEUN DI >

< start="117.816" dur="2.504"> LAPORAN AS NU DITULUSKAN TO VISIT >

< start="119.551" dur="3.137"> STATES GATUR BATIK. >

< start="120.453" dur="3.637"> PANGHILAN HEADLINE PANGKAL, ANG >

< start="122.822" dur="3.436"> CDC DENGAN DENGAN SADIJI SATUJE SANGSA >

< start="124.224" dur="3.035"> INGU AKAN DENGAN PAKSA NUNG WULANG >

< start="126.392" dur="2.268"> THE VIRUS DI SINI. >

< start="127.393" dur="2.268"> EVA PILGRIM NGADI PRESIDEN >

< start="128.794" dur="4.071"> RESPONSE IN APA KANGGO NU US >

< start="129.795" dur="3.804"> AYA TANGGUH NU MUNGKUR. >

< start="132.999" dur="2.636"> >> Wartawan: DONGENG KESAHAAN DIRI >

< start="133.733" dur="4.137"> THE CDC AND PRESIDENT >

< start="135.768" dur="2.569"> MENENGKEUN TENTANG RESPONSE TO A >

< start="138.003" dur="2.57"> TUNGGUL KEDUA. >

< start="138.471" dur="3.703"> INGAN AS DIRECTOR ROBERT REDFIELD >

< start="140.707" dur="3.703"> SAID SATU AYA DENGAN. >

< start="142.308" dur="2.703"> DIA DIUKTIKAN KEPUTIHAN >

< start="144.544" dur="2.335"> KAPI HEMISPHERE >

< start="145.144" dur="6.24"> TEMPATURAN JEUNG SPIKE DI CASES. >

< start="147.012" dur="5.673"> THE CDC DIRECTOR Teu Kéngingkeun Kaluar >

< start="151.517" dur="1.935"> LOKDI KEDUA KURING, SAYING, "Kuring >

< start="152.818" dur="1.436"> TANJUNG HENTEU. >

< start="153.586" dur="2.135"> SAHA TEU DAPAT >

< start="154.387" dur="3.737"> DITIPUNKEUN Pikeun NGUMASAAN ING DIA >

< start="155.855" dur="4.837"> KAMI AYEUNA AYEUNA NANGGUH NATION ING >

< start="158.258" dur="3.836"> AS AYA DIAJAKAT ASAS POSSIBLE. " >

< start="160.826" dur="3.371"> TAPI TANGGO MOMENTS AGO, THE >

< start="162.227" dur="2.403"> PRESIDENTE SAID A KEDUA LOKDOND >

< start="164.33" dur="1.968"> WON'T DENGAN. >

< start="164.764" dur="3.102"> >> DANA SUMA ITU AN EMBER ATAWA A >

< start="166.432" dur="1.701"> TEMBANG, NINGGU KANGGO PUTUT IT >

< start="168" dur="1.468"> SUKU. >

< start="168.267" dur="1.535"> TAPI TAPI KAMI AYEUNA PANUTUP >

< start="169.602" dur="1.734"> Nagara. >

< start="169.935" dur="4.138"> >> Wartawan: THE CDC UPDATING >

< start="171.47" dur="4.038"> WEBSITE INI, NGELIHKEUN RAKI >

< start="174.207" dur="3.036"> VIRUS AYA NAMPANG AS AS >

< start="175.641" dur="1.936"> Damel ON SURFACES AS INITIALLY >

< start="177.377" dur="1.901"> TANGKA. >

< start="177.71" dur="3.637"> SAYING, KOMPUTA, KOMUNITAS VIRUS >

< start="179.412" dur="3.77"> BISA ANAK ANAK, NGAMBUNG. >

< start="181.48" dur="2.37"> PELUANG KUMAHA PELEKA ATAWA OBJEKS IS >

< start="183.316" dur="4.07"> TANPA PUTIH ING PUTIH >

< start="183.983" dur="6.473"> TAMPILAN. >

< start="187.52" dur="4.404"> DENGAN NEGARA ENTIRE AYEUNA >

< start="190.589" dur="4.605"> KALÉSAN RÉTOH, TIAGA INI >

< start="192.057" dur="4.104"> DI HOOVER, ALABAMA, TU 400 >

< start="195.328" dur="2.802"> KAJALASAN GRADUATING, STADIUM >

< start="196.295" dur="3.337"> TUANG ATAU KABUPATEN KAPUNG. >

< start="198.264" dur="4.271"> MASKI DIASIA dibutuhkeun pikeun nulis. >

< start="199.766" dur="3.97"> NANGKEUN TOOK TEMA NOLONG DENGAN >

< start="202.668" dur="1.469"> CEREMONY KUMAHA SOSIAL >

< start="203.87" dur="3.102"> JABATAN. >

< start="204.27" dur="5.772"> INI AS NABUT ALABAMA 676 >

< start="207.106" dur="3.336"> KASÉNAS BARAT DI JAWA BARAT 24 >

< start="210.175" dur="1.402"> BUKU. >

< start="210.576" dur="3.47"> SATU NU TUJUAN PELUANG DENGAN >

< start="211.71" dur="4.138"> KASNGLIS. >

< start="214.18" dur="4.771"> >>> DI TEXAS, INGKEUNI >

< start="215.981" dur="4.839"> GRADUATION IN AN 800-SEAT >

< start="219.084" dur="2.203"> STADIUM FOOTBALL UNTUK SAHA PELUANG >

< start="220.953" dur="3.537"> KAJALUAN. >

< start="221.421" dur="6.372"> TAPI DI MINNESOTA TEMA NU DIPANGKAN >

< start="224.624" dur="4.037"> GRADUATION LARGE-SCALE. >

< start="227.927" dur="1.901"> DR. ANTHONY FAUCI LAGU >

< start="228.794" dur="3.704"> MENYELENGKEUN RULIS HENTEU HATI. >

< start="229.962" dur="3.437"> >> AYEUNA AYEUNA WAKTU TUKANG >

< start="232.631" dur="3.037"> RAKYA NGAPUNG. >

< start="233.533" dur="2.969"> >> Wartawan: Waktosna Karawitan Anyar >

< start="235.802" dur="2.869"> NGIMBUT ATAWA IF SOSIAL >

< start="236.635" dur="3.404"> MENYUKARKEUN KECAPKAN HADI DIA >

< start="238.804" dur="3.637"> INTO TEMPAT SATU DUA MINGGU MINGGU >

< start="240.173" dur="4.203"> PELAKON, TAMU TANGGO TANGGO >

< start="242.575" dur="3.136"> 36.000 DEATHS. >

< start="244.51" dur="3.503"> GRATISIA UNIVERSITI SAYING 61% >

< start="245.845" dur="3.336"> KAS DI PAKSA TUNGGUH >

< start="248.146" dur="3.271"> KUNG PEPASAN ON ALL TINGKAT OF >

< start="249.315" dur="5.638"> GOVERNMENT HAD DAWA DAGI. >

< start="251.551" dur="7.707"> >> KAMI MUNGKEUN 100,000 RAKYA DI >

< start="255.087" dur="6.84"> INI SUMBANG NYAWA. >

< start="259.392" dur="7.841"> KUNGGARAAN NEGARA BISA NU DIA NYAHUI ATAWA >

< start="262.06" dur="5.907"> TEU DENGAN PARAJAWA, TEU MIKIR >

< start="267.366" dur="3.403"> TULANG MUNGKU KELUAR, BASA DIA HENTEU >

< start="268.1" dur="3.37"> LIVES. >

< start="270.903" dur="1.769"> >> Wartawan: PRESIDENT TRUMP >

< start="271.603" dur="2.27"> RESPONDING TODAY. >

< start="272.805" dur="3.203"> >> Kuring SUKA JUMLAH. >

< start="274.007" dur="2.335"> Kuring SUMBANG SUMBANG >

< start="276.142" dur="1.935"> TANGKA. >

< start="276.475" dur="3.371"> Kuring PUT A BAN DI RAKYAT DENGAN >

< start="278.21" dur="2.736"> DARI CINA. >

< start="279.979" dur="1.835"> EVERYBODY INGGRIS - TEU TIDAK >

< start="281.08" dur="1.435"> INGIN ITU. >

< start="281.948" dur="1.868"> >> Wartawan: PRESIDENT >

< start="282.648" dur="3.27"> NGUMPULAN KOTA GRATIS >

< start="283.95" dur="2.702"> UNIVERSITI EBANGKEUN INI SAKITNA >

< start="286.052" dur="3.703"> INSTITUSI, PANGGILAN KAJALUAN A >

< start="286.786" dur="4.637"> HIT POLITIK BASA. >

< start="289.889" dur="2.001"> >> Sareng EVA PILGRIM KAMI NGAGUNGAN US >

< start="291.557" dur="1.869"> AYEUNA. >

< start="292.024" dur="3.503"> EVA, APA DIA INGAT PERHATOSAN >

< start="293.559" dur="2.269"> Sadérék ngeunaan Sadayana >

< start="295.661" dur="0.867"> TESTS? >

< start="295.961" dur="3.737"> >> Wartawan: LINSEY, IT SEEMS >

< start="296.662" dur="6.407"> FDA IS TRYING TO ADDRESS THE >

< start="299.832" dur="3.537"> ISU-ISU INTANG ANTIBODY ANTIBODY >

< start="303.202" dur="0.901"> TESTS. >

< start="303.502" dur="2.002"> TEMA SUKA DENGAN PENTING 27 DIA SUKA >

< start="304.236" dur="2.502"> AYA NEGARA MANGSA KRITERIA. >

< start="305.638" dur="3.27"> SAHA DIA NU TULAK DENGAN TURN >

< start="306.872" dur="4.438"> DI PAPERWORK KABUPATEN ATAWA >

< start="309.041" dur="3.403"> KAH SANGKAP MERDEKA INGKEUN POS, >

< start="311.444" dur="2.502"> SUKSES, MASALAH KOMUNITAS. >

< start="312.578" dur="3.17"> AYEUNA, DENGAN TIDAK NEGARA >

< start="314.079" dur="3.17"> KANGGURAN INGKÉKÉ bakal dibantosan >

< start="315.881" dur="2.636"> DI MACAP, TAPI INI SIEUN >

< start="317.382" dur="1.936"> TETAPI TAPI PELANGGAN MELALU DENGAN >

< start="318.651" dur="2.602"> YANG SASAR. >

< start="319.452" dur="3.37"> Aya 200, leuwih ti 200 >

< start="321.386" dur="3.004"> TESES ATAS PILIH SATU DI SUKU >

< start="322.955" dur="1.969"> Pangujian MARKET UNTUK >

< start="324.524" dur="1.168"> ANTIBODI, LINSEY. >

< start="325.058" dur="2.635"> >> EVA PILGRIM, TERIMA KUMAHA >

< start="325.825" dur="4.371"> UNTUK PENTING. >

< start="327.827" dur="3.57"> >>> AYEUNA DENGAN PRESIDENT TRUMP WHO >

< start="330.329" dur="2.169"> ATAWA HENTEU DENGAN HARI ING DIRI >

< start="331.53" dur="2.837"> SUMBANGKEUNAN WARNA PUTIH TO VISIT >

< start="332.631" dur="3.337"> PUTUP RANCANGAN DI MIKEKAN AYA >

< start="334.5" dur="2.702"> AYEUNA PRODUK MANGSA. >

< start="336.102" dur="2.969"> DESPITE CALLS DARI NEGERI >

< start="337.336" dur="2.937"> OFFISIALS, PRESIDENT ONCE >

< start="339.204" dur="2.937"> SENTI TIDAK ANTARA INGKAH BISA >

< start="340.406" dur="2.836"> BUAH CAMERA, CALLING IT >

< start="342.274" dur="2.37"> TOTALLY UNNECESSARY. >

< start="343.376" dur="1.968"> AYEUNA AYA DENGAN PUTIH ABC'S >

< start="344.777" dur="3.036"> RUMAH CORRESPONDENT JONATHAN >

< start="345.478" dur="3.169"> KARL. >

< start="347.947" dur="2.236"> >> Wartawan: HARIUP HENTEU >

< start="348.781" dur="3.103"> NANGKUT KANGGURU DIRI KANGGO >

< start="350.316" dur="3.67"> KETIGA TIGA INI TIGA MINGGU TO >

< start="352.017" dur="2.37"> VISIT NEGERI NEGARA KANGGO >

< start="354.12" dur="1.1"> GAMPANG. >

< start="354.52" dur="3.47"> INTUNG MIKAIGAN INI. >

< start="355.354" dur="4.371"> DIA MELAYU PELAKON TAPAK TEMA >

< start="358.123" dur="3.137"> AYEUNA GUNUNG TANGGO. >

< start="359.859" dur="3.202"> MENJARAKAN SOSIAL DESA, TAPI >

< start="361.393" dur="3.604"> ONAHA LELAKI PILIHAN SAJA ING TO LAMPIRAN A >

< start="363.195" dur="2.102"> MASK, KULIT AS INGKEUN HAYANG >

< start="365.13" dur="1.402"> DID. >

< start="365.431" dur="2.135"> >> BUKAN TUJUAN NEGARA. >

< start="366.666" dur="3.503"> EVERYBODY DIA DITILANGKEUN ATAWA GAMPANG >

< start="367.7" dur="3.203"> TIL DIUJUR. >

< start="370.302" dur="1.301"> >> Wartawan: MASKU DIPANGGU >

< start="371.036" dur="1.502"> AT DI PLANT AND MICHIGAN'S >

< start="371.737" dur="1.635"> ATTORNEY KELUATAN HADIAH DIAJATI >

< start="372.671" dur="4.371"> Pikeun Urang hiji. >

< start="373.506" dur="5.171"> >> ACARA DENGAN ACARA INGGRIS >

< start="377.176" dur="1.902"> PANUTUPAN JEUNG YET DENGAN >

< start="378.811" dur="1.268"> PREDICTABLE. >

< start="379.211" dur="2.236"> >> Wartawan: PRESIDEN TAMAT >

< start="380.212" dur="2.903"> TANPA DIAJARI DI PUBLIK DENGAN A >

< start="381.581" dur="2.768"> MASK ON, TAPI DIA DIAJATKEUNYA DIA >

< start="383.249" dur="3.57"> TIANG TIANG. >

< start="384.483" dur="2.67"> DIA SUKA DIA NENG WULISNA ITU >

< start="386.952" dur="3.237"> SCENES. >

< start="387.286" dur="3.803"> >> DI SADI MASKU MASKU DI SINI. >

< start="390.323" dur="2.035"> TANGGU TUNGGUH GAMPANG TANGGAP. >

< start="391.223" dur="2.603"> >> Wartawan: WISIS HIS TO >

< start="392.491" dur="3.237"> MICHIGAN DENGAN HARI NINGGALKEUN HARI >

< start="393.959" dur="3.537"> KAYU INGKEUN NGUTOT DENGAN PERUT >

< start="395.861" dur="3.17"> KEPUTUSAN NENG NEGARA PILIHAN >

< start="397.629" dur="3.637"> KAWASANAN SUKAN VOTER DIPOTA >

< start="399.164" dur="2.436"> APLIKASI UNTUK ABSENTEE >

< start="401.4" dur="1.368"> BALIK. >

< start="401.733" dur="2.737"> THE PRESIDENT FALSELY DISALKEUN >

< start="402.901" dur="2.436"> SATU GURU. >

< start="404.604" dur="2.335"> SADU MICHIGAN, SINO >

< start="405.47" dur="4.839"> DENGAN TANPA HENTEU DENGAN >

< start="407.072" dur="4.238"> PANDEMIK TAPI JUGA AYA SUKU >

< start="410.442" dur="1.635"> 500 RÉTAH TAUN, DITADUKEUN DIA >

< start="411.443" dur="1.969"> NGENTOTKEUNTIKKKKKKKKKKTI. >

< start="412.211" dur="2.235"> >> SUMBANG UNTUK MELENG K artos >

< start="413.545" dur="3.104"> AWAY DARI SUKA NEGARA YANG >

< start="414.58" dur="5.105"> HURTING AS BAD AS KAMI RASA >

< start="416.782" dur="4.004"> AYEUNA AYA JURU JANG SULUARI ATAWA >

< start="419.818" dur="1.769"> SOMETHING SATU AYA UNACCEPTABLE. >

< start="420.92" dur="2.569"> >> Wartawan: MASIH HARI INI, ANG >

< start="421.72" dur="4.137"> PRESIDENT RAMPED UP HIS INGATIS >

< start="423.623" dur="3.336"> CHARGES TENTANG PILIH DENGAN MAIL, >

< start="425.991" dur="3.437"> NGAPUNTI ITIN SIEUN NYUTIKAN >

< start="427.092" dur="3.571"> AYA SAKIT DI ATAWA ATAWA ORANG DENGAN A >

< start="429.561" dur="1.436"> HENTEU DUKSUKAN DAN BAB >

< start="430.796" dur="2.669"> HIMSELF. >

< start="431.13" dur="2.636"> >> KAMI GALAU MANGSA KANGGO PILIK DENGAN >

< start="433.599" dur="2.736"> MAIL. >

< start="433.899" dur="4.671"> Kami hoyong jalma-jalma pikeun milih - ayeuna, >

< start="436.469" dur="2.802"> KUNG KINI NENG PRESIDEN ING >

< start="438.703" dur="1.569"> STATES UNITED AND YOU VOTE IN >

< start="439.404" dur="3.337"> FLORIDA AND TEU NYANGGU MANGSA, >

< start="440.405" dur="4.038"> SUKU DAPATKEUN DI SENDIRI DI A >

< start="442.874" dur="2.403"> BALLOT TO VOTE, TO VOTE REOTLY. >

< start="444.577" dur="1.602"> AND TANPA FRAUD. >

< start="445.411" dur="3.002"> KILOS AKU KUMENTAKI sareng anjeun >

< start="446.312" dur="2.735"> VOTE DI TEMPAT POLLING. >

< start="448.547" dur="2.269"> >> Wartawan: DIA TIADA >

< start="449.181" dur="2.502"> ACARA WIDESPREAD FRAUD IN >

< start="450.949" dur="2.003"> PILIH DENGAN MAIL. >

< start="451.817" dur="4.438"> SENATOR MITT ROMNEY POINTED OUT >

< start="453.085" dur="4.171"> AYA 90% DENGAN VOTERS IN >

< start="456.389" dur="1.267"> REPUBLICAN-DOMINATED UTAH VOTE >

< start="457.389" dur="1.935"> DINA MAIL. >

< start="457.79" dur="2.235"> >> IT GOLEKI TANGGUNG WELL, YEAH. >

< start="459.458" dur="5.572"> KAMI VOTE DENGAN BAWA SISTEM MAIL >

< start="460.158" dur="6.707"> SANGAT KANGGO DI UTAH. >

< start="465.164" dur="3.97"> >> ANTARA KITA ANTARI JONATHAN KARL. >

< start="466.999" dur="5.238"> AND AYEUNA AYA NU KANGGUR-UNTUK LATE-BREAK >

< start="469.268" dur="5.005"> BALAYAN HARI INI. >

< start="472.371" dur="3.103"> KOMUNITAS ARREST IN THE AHMAUD >

< start="474.406" dur="2.503"> KASET ARBERY. >

< start="475.608" dur="2.302"> DIA MELENGKEJATI MÉSES JOGGING PENTAS A >

< start="477.042" dur="1.969"> PALING PUTIH DI PUTIH >

< start="478.043" dur="1.935"> GEORGIA nalika anjeunna ditampik sareng >

< start="479.144" dur="1.902"> PENTING. >

< start="480.112" dur="4.004"> PANGGILAN NGELUANG NYAPAK DI TAPE >

< start="481.18" dur="4.804"> AND TUTUP SUKU KEBANGSAAN >

< start="484.249" dur="2.436"> SENTIASA NEGARA TIGA BULAN INI >

< start="486.118" dur="1.034"> LAPORAN PROSEKUTOR PANGKAL BEDA >

< start="486.819" dur="1.902"> KASAS. >

< start="487.286" dur="3.136"> Dua DUA LELAKI DI PUTRA >

< start="488.854" dur="4.471"> TRAVIS DAN GÉNGKMMMELIE, >

< start="490.556" dur="4.104"> BANYAK sareng ANAK, AKAN ARRESTED >

< start="493.459" dur="5.305"> AND DIPASANGKAN DENGAN PULIS AHMAD. >

< start="494.794" dur="9.442"> SAHAJA NYANGKANG UNTUK MENGHENTI INI >

< start="498.897" dur="6.44"> MAN WAWI "RODDIE" BRIAN >

< start="504.369" dur="1.936"> NGILOSIKAN KEMBUNGI ANAK ATAU AT >

< start="505.47" dur="4.772"> TEMA DI TEMPAT PANGGUNG. >

< start="506.439" dur="7.006"> DIA MELAYU DENGAN MURDER DAN >

< start="510.375" dur="3.504"> ATTEMPT KRIMINAL TO COMMIT FALSE >

< start="513.579" dur="3.069"> GAMBAR. >

< start="514.012" dur="5.439"> DIA SUKA DIA SUKA DIAJABAT >

< start="516.782" dur="3.103"> TELAH AKHIR KUMAHA >

< start="519.585" dur="0.967"> PELABURAN. >

< start="520.018" dur="2.002"> DIA HAD SINI NU DENGAN DI PADA "BARAT >

< start="520.686" dur="5.305"> MORNING AMERIKA. " >

< start="522.154" dur="7.374"> >> ITU INI SANGAT. >

< start="526.125" dur="5.171"> Kuring TINGGAL SAHA NYAJUR >

< start="529.661" dur="5.306"> KASEHKEUN Sateuacana. >

< start="531.43" dur="5.338"> UM, kuring leres-leres ngintunkeun sareng, kuring >

< start="535.1" dur="6.273"> SANJI, SEMUA PANUTURNA, tapi TAPI >

< start="536.902" dur="6.673"> SORRY NYABROSI SATU DIA TU >

< start="541.507" dur="7.774"> UNTUK KELUARGA SATU SEMUA >

< start="543.708" dur="9.11"> TUNGGU MANUJEU, AYA TIDAK AKU. >

< start="549.415" dur="4.972"> Kuring JUST - KAU NYAHU, AKU AYUH >

< start="552.951" dur="3.737"> KANGGURU NYANGKEU ANYEUN SULANG UNTUK >

< start="554.52" dur="2.902"> LAIN-LAIN TIANG NANGGUH NU MUNGKUR. >

< start="556.822" dur="1.301"> Kuring mah moal nganggur >

< start="557.556" dur="2.135"> Kuring teu nganggur pikeun IT >

< start="558.256" dur="5.072"> LAGU. >

< start="559.825" dur="5.372"> Kuring REALLY DON'T. >

< start="563.462" dur="4.371"> KUNG INGAN VIDEO TUNGGUH TI, I >

< start="565.33" dur="4.706"> INGAH INGIN INGIN DIA TAPI >

< start="567.967" dur="2.803"> SUMBAT, yen ANTARA NANGGUR >

< start="570.169" dur="1.301"> SATISFIED DENGAN HENTEU AYEUNA >

< start="570.903" dur="7.574"> Pikirkeun ANTIPODÉ HENTEU NYAWA >

< start="571.604" dur="10.31"> TUTUP. >

< start="578.611" dur="6.339"> TAPI AKU TEU NYANGGURU ATAU AYA PILIHAN >

< start="582.047" dur="4.938"> ING PILIH, TAPI KANGSA DIA NYAJI >

< start="585.084" dur="7.407"> TUNGTUNGNA. >

< start="587.119" dur="7.874"> >> AND KAMI AYEUNA GUNENG DI LEE >

< start="592.625" dur="3.636"> MASALAH SATU REPRESENTS AUBREY'S >

< start="595.127" dur="2.503"> Indung UNTUK KUMAHA BARAT ING. >

< start="596.395" dur="1.502"> HANYA PANJANGGANG SUKU Pikeun ngahijina US, >

< start="597.763" dur="1.034"> LEE. >

< start="598.03" dur="3.536"> >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >

< start="598.931" dur="5.538"> >> PERTAMA, INGIN SENTIASA >

< start="601.7" dur="3.77"> KAU sareng kulawarga kuring sacara AHMAUD >

< start="604.603" dur="2.503"> TIANG PUSH UNTUK. >

< start="605.604" dur="1.836"> INGIN YANG NYAKSIKAN KANGGO NYA >

< start="607.239" dur="2.202"> TERHAD? >

< start="607.573" dur="3.303"> >> ANAK KELUARASAN DITAYU. >

< start="609.575" dur="2.368"> WANDA, kuring BOKKEUN TO HERI AND SHE >

< start="611.009" dur="3.571"> INGIN SUKA INGIN INGIN >

< start="612.077" dur="4.872"> WILAYU, TAPI KAMI SEMUA KABEH HENTEU ITU >

< start="614.713" dur="4.504"> NGARUJIL. >

< start="617.082" dur="4.571"> AND Leres NINI DIA NYAIN ARRESTED. >

< start="619.351" dur="4.405"> Urang BALANG HENTEU HENTEU SANG UNTUK. >

< start="621.786" dur="3.471"> Kami Percaya Anjeunna bakal bagian tina >

< start="623.889" dur="4.705"> HAYAPAN UNTUK MURDER HER ANAK DAN >

< start="625.391" dur="3.603"> PELANGGAN WEWRE TO A >

< start="628.727" dur="1.368"> PROSESUSI. >

< start="629.128" dur="1.768"> >> BRIAN SAID DIA ANTARI >

< start="630.228" dur="2.27"> DITUTUP ING KILAY AND >

< start="631.029" dur="2.737"> AYA, IN FAKTU, DENGAN FILMING IT, >

< start="632.631" dur="1.535"> SATU AYA NU NU NU NAK SUKU >

< start="633.899" dur="3.303"> TUNGTUNGNA. >

< start="634.299" dur="5.139"> KAPI DENGAN anjeun henteu satuju? >

< start="637.336" dur="3.97"> >> WELL, BRIAN, MR. BRIAN AYA >

< start="639.571" dur="2.036"> NGUNJUTKEUN DIA SIEUN DIAJAKAR >

< start="641.44" dur="1.301"> SUKADÉ. >

< start="641.74" dur="2.736"> DI HARI INGIN PANGGILAN DIA >

< start="642.874" dur="2.604"> TENAGA KOMPUTER UNIK TUKANG >

< start="644.609" dur="3.104"> SUKA BENTUK KOMUNITAS POLISI, >

< start="645.611" dur="3.57"> YANG DIA GAMPANG KANYAAN KANGGURAN UNTUK BLOK >

< start="647.847" dur="2.469"> RI AHMAD. >

< start="649.315" dur="6.072"> SAHA NU NU NUNGGUL >

< start="650.449" dur="5.672"> MENYUKAI AHMAD DIAJADIK DIA >

< start="655.521" dur="3.503"> KRIMINAL AS DIPANGKULAN TO VICTIM. >

< start="656.255" dur="4.737"> IT POPULAR DI Waktos. >

< start="659.158" dur="2.168"> Dinten ayeuna HENTEU ULIKAN AHMAD W A >

< start="661.126" dur="1.502"> VICTIM. >

< start="661.459" dur="2.436"> DIA PANGERAN BUKU, Tapi TAPI >

< start="662.761" dur="3.837"> ING FAKTIKA BURU DIA SUKANG. >

< start="664.029" dur="3.938"> KUMAHA DIA NUNG NU DAWA, NAHA ANIA >

< start="666.731" dur="2.27"> MAJABAT UNTUK FOLLOWING AHMAD >

< start="668.1" dur="2.936"> TUNGGAL DI TEMPAT PANGGUNG AND >

< start="669.134" dur="3.07"> APA NAON PERAN DIA DIHANGGO KANGGO >

< start="671.169" dur="1.869"> DATANG INTO CAHAYA NYAWA PANJENAN >

< start="672.337" dur="2.102"> UNTUK UNTUK DENGAN. >

< start="673.172" dur="4.07"> >> Naha anjeun mikirkeun deui >

< start="674.573" dur="4.638"> SIGNIFICANT yen dina pidéo >

< start="677.376" dur="2.903"> DIA PANGUNGGURAN NU, IT >

< start="679.345" dur="1.634"> APLIK, SEBELUM DIA ARRIVES AT >

< start="680.412" dur="2.436"> THE SCENE? >

< start="681.113" dur="2.97"> DIA TAK INGIN SUKANG >

< start="682.981" dur="1.836"> SUKA DESA NU SUKAN >

< start="684.216" dur="2.469"> SAID, OH, LET ME MULIS NULIS >

< start="684.95" dur="3.97"> Ieu. >

< start="686.819" dur="4.037"> >> NAJI PUTIH HENTEU. >

< start="689.054" dur="3.337"> DIA GELENG NU DIHENTEU >

< start="690.989" dur="3.67"> AHMAD KAHIRI SEPATNA SIEUN SUKA >

< start="692.524" dur="4.605"> McMICHAELS DENGAN ING KERANA. >

< start="694.793" dur="3.904"> DIA SAHA DIAJAT AHMAD. >

< start="697.263" dur="2.368"> AS NUNG NU DIA NU TU NU TAKNA >

< start="698.83" dur="2.336"> TENTANGKEUN DENGAN. >

< start="699.765" dur="3.804"> Kuring mikiran yén manéhna leres-leres >

< start="701.3" dur="3.636"> TENTANGKEUN TO - AHMAD TUNGGAL TO >

< start="703.702" dur="2.603"> TANGGALKEUN KANGSAJEUNG McMICHAELS >

< start="705.07" dur="1.569"> INI SAHA NYATA NYEBUT UP TO >

< start="706.438" dur="1.935"> WILAYU. >

< start="706.772" dur="2.436"> >> Sareng YANG UNDANG-UNDANG, Kuring KANGGO >

< start="708.507" dur="3.737"> LAPORAN LAPORAN LAPORAN YANG NYAWA >

< start="709.341" dur="4.738"> WAS PARA PELAKON ATAS PORAKA >

< start="712.377" dur="4.605"> DISEURAN PAKAI INI. >

< start="714.213" dur="4.871"> TI DENGAN SUKA - AYA SUKU >

< start="717.115" dur="4.004"> ANYA INGGRIS - KUMAHA NABI VIDEO >

< start="719.217" dur="4.305"> ACARA GOT INTO KANA INI >

< start="721.252" dur="5.206"> DATÉNA SUKA DENGAN SATU Waktos >

< start="723.655" dur="6.44"> REPRESENTED THE McMICHAELS? >

< start="726.592" dur="5.105"> >> YANG TANGGAP PENTING. >

< start="730.229" dur="2.368"> RODDIE, KURSUS, TOOK >

< start="731.83" dur="3.971"> VIDEO PADA PERTAMA. >

< start="732.731" dur="3.337"> INGNA BISA NANG KASIH ING KESE >

< start="735.935" dur="1.534"> Tebih. >

< start="736.202" dur="1.768"> TAPI DIA TI NU DIAJAK ANAK ANJEUN >

< start="737.603" dur="3.003"> KULAWARGA. >

< start="738.104" dur="4.103"> DIA SATU NU DIAJATI ITU AYEUNA >

< start="740.739" dur="3.27"> ANUSOD DI KABUPATEN PUBLIC. >

< start="742.34" dur="3.838"> IT NU LAWYER Pikeun >

< start="744.142" dur="3.271"> McMICHAELS SATU EKOLEH >

< start="746.311" dur="2.903"> DIPASANG ITU ITU DI CAEA >

< start="747.546" dur="2.603"> KURSUS KABEH PUBLIK TINGKATAN AYEUNA. >

< start="749.348" dur="2.369"> >> ANJEUN ATAWA DIHENTIAN >

< start="750.282" dur="3.037"> DAPATKEUN DI TRANSLING? >

< start="751.851" dur="3.069"> >> Urang Sateuacana, sareng urang nampi >

< start="753.452" dur="2.335"> PUSHING UNTUK SAFEGUARDS TO ENSUR >

< start="755.054" dur="6.706"> KAWASAN RAKYAT. >

< start="755.921" dur="7.107"> PARA DIA ING PUTIH. >

< start="761.894" dur="2.302"> JOYETTE HOLMES, THE APAS >

< start="763.161" dur="2.936"> DISTRICT ATTORNEY, TAPI AYEUNA >

< start="764.329" dur="3.437"> Kami bakal ngiringan saha waé >

< start="766.231" dur="1.836"> MANGSA NU KELUAR NUI >

< start="767.9" dur="1.601"> KAS. >

< start="768.2" dur="2.302"> NEXT UP, KURSUS, NYA >

< start="769.634" dur="2.536"> TANYA JURISDICTION. >

< start="770.635" dur="2.27"> INGIN Urang AYA JAWA BARAT DI KES >

< start="772.304" dur="3.169"> AND Urang Percaya dina kamampuan Nya >

< start="773.038" dur="6.072"> DIPANGAT DINA KANGSA. >

< start="775.607" dur="4.404"> >> LEE MERIT, TERIMA KASIH INGU DIRI >

< start="779.244" dur="1.268"> Waktos sareng INPUT. >

< start="780.145" dur="0.934"> NANGGALKEUN TI. >

< start="780.645" dur="2.303"> >> TERIMA KASIH. >

< start="781.213" dur="2.702"> >> AND AYEUNA KEPUTUSAN >

< start="783.081" dur="2.97"> TERROR ATTACK IN TEXAS. >

< start="784.049" dur="4.037"> THE SHOOTING AT GATE ING >

< start="786.184" dur="3.003"> STRATO NAVAL AIR DI CORPUS >

< start="788.22" dur="3.037"> CHRISTI, GUNMAN RAJIL >

< start="789.321" dur="4.204"> IN A PENTING HENTEU NGENTOT A >

< start="791.39" dur="2.702"> SAILOR SAHA PELUAR DIHARI ku HER >

< start="793.659" dur="1.268"> BURET-PROOF VEST. >

< start="794.226" dur="2.102"> AUTHORITIES AYEUNA AYEUNA >

< start="795.06" dur="3.27"> MELAYUKAN PENTING >

< start="796.462" dur="2.935"> DENGAN HENTEU INGGUP JAWA INGKANG SULU >

< start="798.463" dur="2.402"> JABATAN JABATAN JABATAN DITANGBANG >

< start="799.531" dur="3.07"> YEAR MUNGSA GOLONGAN DI ATAWA >

< start="800.999" dur="3.804"> STATIS NAVAL AIR DI PENSACOLA >

< start="802.734" dur="3.137"> INGAH NAMIN DENGAN AL QAEDA. >

< start="804.937" dur="1.668"> KECAPAN ANAK ABC >

< start="806.004" dur="2.903"> CORRESPONDENT PIERRE THOMAS TAMAT >

< start="806.739" dur="3.436"> PANGANYARNA. >

< start="809.041" dur="3.102"> >> Wartawan: MORNING ING ING >

< start="810.308" dur="3.037"> STATIS NAVAL DI CORPUS CHRISTI, >

< start="812.277" dur="2.569"> TEXAS, UNDER ATTACK. >

< start="813.479" dur="5.539"> >> PERHATOSAN UNIT UNIT, KAMI >

< start="814.979" dur="6.574"> AKSUN PAKSA AKTIF BASA. >

< start="819.151" dur="4.905"> >> Wartawan: APPROXIMATELY 6:15 >

< start="821.686" dur="3.103"> Waktosna dianggur, ANCARI >

< start="824.189" dur="1.468"> SPEEDS KANGKUNG SUSPEK >

< start="824.923" dur="1.401"> AUTHORITIES NGUKTAN ATA INI >

< start="825.79" dur="2.837"> VIDEO DENGAN KONTAK SUKA >

< start="826.458" dur="4.638"> GUNFIRE. >

< start="828.761" dur="3.469"> Anjeunna NANGGALKEUN KANYA, >

< start="831.229" dur="2.002"> DIKEHARKEUN NAMBUNGKEUN TANGAN >

< start="832.364" dur="2.67"> GUN, sareng PERTAMA. >

< start="833.365" dur="3.47"> WAYANG SATU SAILOR DI KUKU >

< start="835.167" dur="4.237"> SINO BARELY ESCAPES SERIOUS >

< start="836.968" dur="3.57"> INJURY DENGAN KECAPAKAN ANAK A >

< start="839.538" dur="1.701"> BURET-PROOF VEST. >

< start="840.672" dur="2.069"> LAIN JABAYAN KAYU RESPOND >

< start="841.372" dur="3.27"> DENGAN GUNFIRE OWN KANÉ. >

< start="842.875" dur="2.535"> Anjeunna DIHENTEU sareng DIES TARI. >

< start="844.776" dur="2.87"> FBI TIDAK BASA ARTIP >

< start="845.543" dur="4.939"> PUTIH. >

< start="847.78" dur="5.271"> >> Kami tos nyarioskeun yen >

< start="850.615" dur="4.572"> MANGGARKEUN INGGO BISA INJUNG DIRI >

< start="853.185" dur="3.002"> STAS DI CORPUS KRISTI IS >

< start="855.32" dur="1.902"> TERRORISMAT DIRI. >

< start="856.321" dur="2.102"> >> Wartawan: KONTOH NAMPI DIA >

< start="857.355" dur="2.87"> ING ING TUNGGU MUNGGUH AKTIP. >

< start="858.557" dur="2.068"> SEPARU UNTUK UNTUK DENGAN SANGSA >

< start="860.358" dur="3.004"> INDIVIDU. >

< start="860.759" dur="3.237"> >> KAMI MANGSA BASA >

< start="863.495" dur="1.135"> SUKAN DIRI KEDUA >

< start="864.129" dur="2.869"> PENTING AT LARGE IN THE >

< start="864.763" dur="4.604"> KOMUNITAS. >

< start="867.132" dur="4.137"> >> PIERRE THOMAS Gabung AS. >

< start="869.501" dur="3.303"> GAMBAR, KUMAHA AKAN AUTHORITIES >

< start="871.402" dur="1.769"> DEFINITIVELY INI DIAJUKKEUN >

< start="872.938" dur="1.267"> TERRORISMO? >

< start="873.305" dur="2.435"> >> Wartawan: WELL, TI INI DENGAN >

< start="874.339" dur="1.735"> DITADANG ASI ANTARA SUKSES >

< start="875.874" dur="1.335"> LINSEY. >

< start="876.207" dur="2.203"> DENGAN AYEUNA INGGRUK SIEUN SIEUN >

< start="877.342" dur="2.403"> AYA PILIHKAN TAPAK. >

< start="878.544" dur="2.402"> Aranjeunna bakal terang saha ieu >

< start="879.878" dur="2.803"> TELPON DENGAN ASSOCIATED DENGAN. >

< start="881.08" dur="1.902"> TEMA Aranjeunna NERANGKEUN DI SENI >

< start="882.815" dur="1.968"> TEMBANG. >

< start="883.115" dur="3.337"> LAIN-LAIN HENTEU HENTEU AYEUNA >

< start="884.916" dur="3.003"> MANGSA INGKEUN INGKEUN AYA MANGGUNG >

< start="886.585" dur="3.737"> DITANGGALKE ING AKSIA KAYU. >

< start="888.053" dur="4.071"> >> Sareng APA anu paling HANYA JUGA >

< start="890.456" dur="2.035"> ING POTENSI KEDUA SUKIRNA >

< start="892.257" dur="2.202"> INTEREST? >

< start="892.624" dur="3.603"> >> AYEUNA, Urang BETUL NYAWA TELAH SIEUN >

< start="894.592" dur="1.969"> NAMPANGKEUN BASA NYA >

< start="896.361" dur="0.934"> PERSON. >

< start="896.694" dur="3.004"> INI SALAMU ISI NULIS INGGU BISA >

< start="897.428" dur="3.237"> DESA PELIK NUKA TAK. >

< start="899.832" dur="3.603"> KARANGAN DI DI TEXAS. >

< start="900.799" dur="4.871"> SATU ITU SITUASI APLIKASI SANGGU SANGSA. >

< start="903.569" dur="6.105"> SOMETIMES YOU'LL PAKEUN Hungkul >

< start="905.804" dur="4.237"> DITUTUP AS POTENTIAL >

< start="909.808" dur="1.902"> SUSPEK. >

< start="910.175" dur="3.103"> Urang SUMUKU NU NU NU KESE, >

< start="911.844" dur="2.635"> TEMA Aranjeunna AKTIVITI PEMBANGUNAN A >

< start="913.411" dur="1.402"> PERSON WULANG ANTIL SAHA INGNA >

< start="914.612" dur="2.403"> PELAKU. >

< start="914.946" dur="3.47"> >> GAMBAR PIERRE THOMAS >

< start="917.148" dur="2.136"> AS DARI WASHINGTON, DC >

< start="918.55" dur="2.169"> TERIMA, PIERRE. >

< start="919.418" dur="2.368"> >>> NEXT TO KRITIS KRISIS OF >

< start="920.852" dur="3.47"> KAMI PANGGAL. >

< start="921.92" dur="4.472"> MEXICO AYEUNA AYEUNA NABIS >

< start="924.455" dur="2.437"> HARI ING DESA HENTEU DI BATTLE >

< start="926.525" dur="12.112"> LAGU COVID-19. >

< start="927.026" dur="12.578"> Langkung deui Masih Masih Masih Kabar. >

< start="938.77" dur="3.771"> >> Wartawan: ATAWA KAWANNA AYA >

< start="939.738" dur="4.838"> TAKEN NANGKA NYANGGUP AS >

< start="942.674" dur="2.236"> RITES PANJENENGAN PANGGILAN DIANGGO >

< start="944.709" dur="2.069"> MAOT. >

< start="945.043" dur="5.539"> BADY BAGS NANGGALKEUN. >

< start="946.912" dur="5.572"> EVERYONE IN FULL PPE >

< start="950.716" dur="2.835"> DIA GAMPANG MANGSA KANGGO DIRI LIMA >

< start="952.617" dur="2.436"> RAKYO ARAWA. >

< start="953.685" dur="3.27"> AYEUNA AYEUNA KABUNGAN, 24 >

< start="955.186" dur="4.238"> RUMAH DARI, ATAS KULIT 25 KAPI. >

< start="957.089" dur="4.971"> INI JUST SANGGANG TERBARU-19 >

< start="959.558" dur="5.806"> VICTIM TO DIPANGKAI. >

< start="962.194" dur="6.706"> RODRIGO NGAJADI DIA NYAJUT >

< start="965.497" dur="4.204"> BODES TO KREMATORIUM DENGAN >

< start="969.033" dur="3.505"> HIS UNCLE. >

< start="969.835" dur="3.336"> TEMPAT KITA NGANGGURU BODE, AYEUNA >

< start="972.671" dur="1.401"> SAHA NUJUR. >

< start="973.305" dur="1.668"> >> Panarjamah: KANGGO BISA >

< start="974.205" dur="3.27"> THROUK SITUATION DIFFICULT, >

< start="975.107" dur="3.636"> TAPI TAPI AYA TANGGUH NU KANGGO. >

< start="977.609" dur="2.903"> PUNTAS HENTEUN HOME. >

< start="978.877" dur="1.902"> JANGAN NGAJATI PUNGKUNG HENTEU AYEUNA >

< start="980.646" dur="1.467"> TO. >

< start="980.913" dur="2.269"> UNTUK AYA DENGAN WARNA SARI. >

< start="982.247" dur="1.669"> KAMI AYEUNA KONTAK DENGAN KAMI >

< start="983.315" dur="3.436"> KELUAKAN DAN INGNA SANGGUP SUKU >

< start="984.049" dur="3.737"> THING. >

< start="986.885" dur="2.636"> >> Wartawan: AS COVID-19 BARRELS >

< start="987.919" dur="2.903"> SUMBASAN Bagean tina LATIN AMERIKA, >

< start="989.654" dur="3.404"> MEXICO NGIMPAT ITSELF DI >

< start="990.955" dur="3.771"> PELABURAN NGATU BATAS LOS >

< start="993.192" dur="4.137"> UNTIL INI ADA VACCINE. >

< start="994.86" dur="3.203"> MEXICO TUNGGUH HADI SANGGUH >

< start="997.462" dur="3.003"> HARI JAWA TENTU. >

< start="998.197" dur="2.602"> DENGAN LEPAT 6000 KABUPATEN JABUR >

< start="1000.599" dur="2.402"> OVERALL. >

< start="1000.932" dur="4.338"> AND BODES PILING UP. >

< start="1003.135" dur="3.336"> INVESTIGASI DAMNING DENGAN AN >

< start="1005.404" dur="2.736"> KUMPULAN GRATIS ANTISORRUPTION DI SINI >

< start="1006.605" dur="3.57"> TEU KANGSAIN DENGAN KUMAHA >

< start="1008.273" dur="3.804"> MODAL SATU NU PERHAPS TIAS >

< start="1010.308" dur="2.136"> GELANG TINGGI HENTEU DIPANGSAU >

< start="1012.211" dur="1.501"> DIBABAR. >

< start="1012.578" dur="2.602"> TAPI SA BAKAS NYXIKO, KA >

< start="1013.845" dur="2.069"> TAK INGAH MANGSA NAK BASA SANGSA TO >

< start="1015.313" dur="3.337"> TEMPAT TOLL DEVASTATING TOLL INI >

< start="1016.047" dur="4.905"> VIRUS. >

< start="1018.784" dur="5.671"> FUNGERAL HARI SUMBANG DI kerjakeun >

< start="1021.086" dur="4.871"> LENGKAP, sareng SAKITU KREMAT 0, >

< start="1024.589" dur="2.269"> RIUM NGALOSAKI 24 JAM Dinten >

< start="1026.091" dur="3.203"> PELUANG DARI PINGGUP. >

< start="1026.992" dur="2.603"> Kami miharep ka salah sahiji ti aranjeunna dina MEXICO >

< start="1029.428" dur="0.901"> KOTA. >

< start="1029.728" dur="3.069"> >>> INI NYATA PROSEDUR SADI >

< start="1030.462" dur="4.938"> ING AKHEUN AYA DENGAN AYEUNA. >

< start="1032.931" dur="6.14"> AND MET DUA DUA PELAKON NENG WAWA >

< start="1035.533" dur="5.573"> GRIMMEST OF KAWASAN DI HARDEST >

< start="1039.204" dur="3.136"> TIAPAN. >

< start="1041.24" dur="2.335"> SATU VICTIM, TUTUP MULID >

< start="1042.473" dur="2.871"> TEMA NINI KANGGO DI BARAT. >

< start="1043.709" dur="2.302"> SAKITU LAKI RAKYAT JAWA, DENGAN >

< start="1045.477" dur="5.505"> EKONOMI JADI BADAN, TEU SIEUN HENTEU >

< start="1046.144" dur="5.672"> AFFORD DENGAN Gawé. >

< start="1051.116" dur="2.002"> >> Panarjamah: KAS ING INI >

< start="1051.949" dur="2.07"> AYA NU TAK RISIKO KANGGO ANJEUN >

< start="1053.251" dur="2.002"> KESIHATAN DAN KESIHATAN KITA >

< start="1054.152" dur="2.503"> Kulawarga KOMUNITAS ING VIRUS, >

< start="1055.387" dur="2.736"> Urang teu bakal terang naha hiji Dinten Urang'lL >

< start="1056.788" dur="1.602"> DAPATKAN IT ANU KANG ANAK KANGGO >

< start="1058.257" dur="1.2"> URANG. >

< start="1058.524" dur="3.202"> >> Wartawan: AND KAPUTA KATAKATAN >

< start="1059.591" dur="4.271"> TOLL KONTAK KANGGO RISE IN MEXICO >

< start="1061.86" dur="4.004"> KOTA, INI DENGAN PANGGUNG BUDAK A >

< start="1063.995" dur="2.77"> KURSEN TEMBANG. >

< start="1065.997" dur="4.004"> ITS MUNGKIN MAYOR NGINI >

< start="1066.898" dur="3.537"> Usaha bakal nganggur deui >

< start="1070.134" dur="1.836"> JUNE 1st. >

< start="1070.569" dur="2.836"> >> Panarjamah: Sakumaha, ATAWA ATAWA >

< start="1072.104" dur="2.135"> LATER KAMI SEMUA JANGGANG MANGSA >

< start="1073.538" dur="2.569"> DITUTUPKEUN CORONAVIRUS. >

< start="1074.373" dur="2.769"> Urang KABEH NU KANGGURAN NORMAL TO NORMAL. >

< start="1076.241" dur="2.001"> >> Wartawan: DOKTOR DI SINI DIRI >

< start="1077.275" dur="1.601"> SIEUN SIEUN SIEUN AYA JANGAN NGANGGANG >

< start="1078.376" dur="3.27"> THE VIRUS, TAPI NGAPUNGKEUN >

< start="1079.01" dur="5.305"> SKEPTICISM. >

< start="1081.78" dur="2.869"> DR. JUAN JOS AYA KOMUNITAS >

< start="1084.449" dur="1.501"> DOKTOR. >

< start="1084.782" dur="3.17"> PATIENTE DENGAN DI SINI, DIA ADA, AND >

< start="1086.084" dur="2.235"> KUNCI NU DENGAN TULISAN, ITU MASALAH >

< start="1088.086" dur="0.934"> COVID. >

< start="1088.453" dur="1.268"> Aranjeunna SAYANG, NO. >

< start="1089.153" dur="2.403"> INGGRIS NEGARA GAMPANG >

< start="1089.854" dur="4.405"> YANG UP. >

< start="1091.69" dur="4.17"> DIA DAPATKEUN AYA GOLEKSI >

< start="1094.392" dur="2.804"> Jalma pikeun nganteurkeun bumi >

< start="1095.994" dur="1.535"> SERIUS DENGAN DI UCAPAN ARAWA >

< start="1097.329" dur="2.168"> KENDIRI. >

< start="1097.663" dur="3.035"> MEXICO MANGSAIS HENTIGA DIRI >

< start="1099.631" dur="2.936"> FEW. >

< start="1100.832" dur="3.47"> APPROXIMATELY 150,000 UNTUK A >

< start="1102.7" dur="4.205"> NATION OF 125 JUTA. >

< start="1104.436" dur="7.774"> AND DI US / MEXICO BORDER, >

< start="1107.038" dur="5.506"> KONSEP Anyar NAON KUKUAN VIRUS - >

< start="1112.343" dur="0.935"> TIJUANA. >

< start="1112.677" dur="1.668"> >> TU GURU HENTEU INGIN. >

< start="1113.412" dur="1.601"> TEMA SUKU DENGAN SUKA. >

< start="1114.479" dur="1.969"> >> Wartawan: DESPITE AN >

< start="1115.146" dur="5.472"> AGREEMENT ANTARA AS sareng >

< start="1116.581" dur="6.54"> MEXICO DI MARKOL TO LIMIT TRAFFIC >

< start="1120.752" dur="3.103"> ANTARI DUA DUA, >

< start="1123.255" dur="5.538"> PELUANG INGKUNG SULU >

< start="1123.989" dur="5.572"> KROSS THE BORDER DAILY. >

< start="1128.927" dur="2.269"> >> Panarjamah: TU DIA JATI >

< start="1129.694" dur="1.836"> TRATISAN IN KROSSING NGEKOLAKI KITA >

< start="1131.33" dur="1.233"> AFRAID. >

< start="1131.663" dur="2.969"> Urang bakal ngalakukeun sagala >

< start="1132.697" dur="2.236"> TINGKATKEUN KES DI PAKSA DI KABUPATEN >

< start="1134.766" dur="1.635"> MINGGU >

< start="1135.066" dur="3.337"> >> Wartawan: LIKE LIKE ENSEWHERE, >

< start="1136.534" dur="2.636"> COVID-19 TUNGGUH HADE A >

< start="1138.536" dur="1.668"> NANGKATKEUN KESEUNAN ON >

< start="1139.304" dur="2.569"> PALING NU TENGOK. >

< start="1140.338" dur="2.836"> ATAWA YANG DIANGKANG DI KAWANAN INI >

< start="1142.007" dur="5.471"> PUSAT OPERASI nyatakeun KRISIS >

< start="1143.308" dur="4.971"> AYA NU TAK NU TUTUP MOHONKEUN. >

< start="1147.612" dur="2.035"> >> Panarjamah: AND AYEUNA AYA TARI >

< start="1148.413" dur="2.302"> UNTUK NAMPILKAN ISU PENTING. >

< start="1149.781" dur="1.568"> INGKAH TINDAKI KITA NGETOSAK >

< start="1150.849" dur="1.268"> AYUH DINA. >

< start="1151.483" dur="2.602"> TAPI KASAHA PANDEMIK, IT >

< start="1152.25" dur="4.405"> TANPA BASA KASARI. >

< start="1154.219" dur="3.903"> TANPA GAMPANG NEGARA, TAK NEGARA BULAN. >

< start="1156.788" dur="2.569"> DIPASANG-UNTUK KAHLUKAN TAHUN ITU. >

< start="1158.256" dur="3.404"> >> Wartawan: AS NEGARA >

< start="1159.49" dur="4.371"> BRACES UNTUK KABUPATAN, RODRIGO >

< start="1161.793" dur="2.969"> DIKEUN ITU Dinten, DENGAN ANTARI ANTARI >

< start="1163.995" dur="1.468"> Waktos. >

< start="1164.896" dur="2.869"> DREAMING THE DAY HE'LL BE >

< start="1165.596" dur="4.005"> HENTEU DENGAN HANYA KELUARGA LAGU. >

< start="1167.899" dur="2.769"> >> JADI MANYNA AYA NUNGGUH >

< start="1169.734" dur="2.436"> DINTEN. >

< start="1170.802" dur="2.369"> IAN PANNELL Gabung AS US LIVE IN >

< start="1172.304" dur="2.902"> Bandar Raya MEXICO. >

< start="1173.305" dur="2.936"> IAN, KITA NANGSA DENGAN APA ITU VIRUS >

< start="1175.34" dur="2.102"> PERKARA DARI NATION TO NATION. >

< start="1176.375" dur="4.036"> JABAR AS KENE SITUATION DI >

< start="1177.575" dur="3.771"> MEXICO IS SIEWHAT UNIQUE. >

< start="1180.545" dur="2.703"> >> Wartawan: YEAH, YANG HENTI. >

< start="1181.48" dur="3.003"> Kuring KANGGURAN, NYUKMU, DIA DATANG >

< start="1183.381" dur="1.935"> SENSE NA NU SATU AS >

< start="1184.616" dur="4.838"> DIPANGKEUN. >

< start="1185.45" dur="5.706"> AND Urang SUMBANG UNTUK KANGGO NABI >

< start="1189.587" dur="2.67"> Cahaya TO PEMBANGUNAN DAN PUTRA >

< start="1191.289" dur="3.204"> SAHA NYA REPATRIATE. >

< start="1192.391" dur="4.604"> KAMI NOAH STENSONABLY THE BORDER >

< start="1194.626" dur="2.703"> ANTARA AS sareng MEXICO WAS >

< start="1197.129" dur="1.801"> DITUTUP. >

< start="1197.462" dur="1.869"> TRAFFIC AYA DITUTUP DITUTUP DI ANTARA >

< start="1199.064" dur="1.001"> KARGIHAN. >

< start="1199.464" dur="2.369"> ATAWA mangrupikeun sajumlah éksprési >

< start="1200.198" dur="2.902"> AS KAMI INGKULAN NA. >

< start="1201.967" dur="2.636"> SATU NU TANGGO TRUCK SENTUH APLIK >

< start="1203.234" dur="3.404"> INGIN ING INI SUKAN >

< start="1204.736" dur="2.236"> TI NU MACAM SEMAKAT APABILA DIA DIUKANGKE >

< start="1206.772" dur="1.134"> AMERIKA. >

< start="1207.105" dur="2.069"> PUTRA ING PUTRA MANGSA >

< start="1208.04" dur="3.203"> TAPAK SIDES TUKANG KANGGO. >

< start="1209.307" dur="2.97"> AND KEHIDUPAN TEU AKU, KAYU >

< start="1211.376" dur="2.135"> AYEUNA AYEUNA SPIKES. >

< start="1212.411" dur="2.969"> ANTARA ON DI AMERIKAN SUKANG ON >

< start="1213.644" dur="4.339"> THE MEXICAN SIDE OF BORDER. >

< start="1215.514" dur="4.403"> SUMBANG KUMAHA AKU. >

< start="1218.116" dur="4.404"> UNICEF Dinten ieu, INGIN NYA >

< start="1220.051" dur="4.204"> ANAK ANAK SUMBAT AS MANAWA >

< start="1222.654" dur="2.402"> AS SANGGUH PUTRA UNACCOMPANIED >

< start="1224.388" dur="2.436"> ANAK MUDAH TUNGGUH SENT >

< start="1225.189" dur="1.969"> BACK TO MEXICO sareng PUSAT >

< start="1226.958" dur="3.837"> AMERIKA. >

< start="1227.291" dur="4.171"> LAGI, ING DENGAN PENTING >

< start="1230.929" dur="2.002"> PANDEMIK, Ngabantosan Jalma >

< start="1231.596" dur="4.838"> PANGKAT ACROSS BORDER CLEARLY >

< start="1233.064" dur="4.805"> NANGGAR RISIKO ING >

< start="1238.002" dur="1.335"> PEMBANGKANG PUTRA >

< start="1238.503" dur="3.036"> Urang ngartoskeun Minggu kamari ieu, >

< start="1239.47" dur="3.537"> Mimitian deui Pikeun maca deui Sumpah >

< start="1241.672" dur="2.837"> SINO ENTERED AMERIKA GOLONGAN, >

< start="1243.14" dur="2.904"> GELANG TILIKKEUN BUNGKU TO KOTA MEXICO. >

< start="1244.643" dur="1.868"> KATAKSANAAN INI MASIH DENGAN KROSS >

< start="1246.177" dur="1.602"> LATIHAN LATIHAN. >

< start="1246.645" dur="2.568"> SINI NGALAKKEUN DI GALASAN >

< start="1247.912" dur="2.469"> THE THREAT OF WAVE SECOND. >

< start="1249.347" dur="2.436"> WELL, INGIN INGIN SUMBANG ITU, >

< start="1250.515" dur="2.302"> SAHA NU DIAKONKAN TENT SAHA >

< start="1251.916" dur="2.904"> BUNTAR BUKA ARTUNG. >

< start="1252.951" dur="3.803"> INGU DIA ADA KONTUS KUMAHA >

< start="1254.953" dur="2.936"> AS KAMI NGADUKAN DENGAN >

< start="1256.888" dur="2.536"> DUNIA, KUMAHA ANA TRY AND DAPAT >

< start="1258.022" dur="2.803"> BATANG SENSEN NGEUNAAN NORMALITI >

< start="1259.557" dur="3.737"> TANPA MENGHASILKAN KULISAN RISIKO. >

< start="1260.959" dur="4.104"> >> KANAK, KOMUNITAS KOMUNITAS. >

< start="1263.428" dur="2.736"> ING NYA SALAK KANGGO NUNG NINI. >

< start="1265.197" dur="1.701"> IAN PANEL, JUMLAH DENGAN PULANG UNTUK >

< start="1266.297" dur="2.069"> YANG LIVE JAWA. >

< start="1267.032" dur="3.203"> >>> KAMI NEGARA RESTI >

< start="1268.499" dur="3.404"> DI DUNIA, TAPI KITA GURU >

< start="1270.368" dur="1.835"> CAPITAL AYA TUJUAN HENTEUN >

< start="1272.036" dur="1.202"> NU. >

< start="1272.337" dur="4.437"> NYA DESANG HEU GAMPANG, ARAWA NU >

< start="1273.372" dur="4.77"> HENTEU DENGAN POLITIK YANG NYANG >

< start="1276.908" dur="3.67"> SO OFTEN DIHENTI TENTANG. >

< start="1278.276" dur="5.639"> Kami nyarios sareng ningali >

< start="1280.711" dur="3.605"> NGUDUH KASIH, HAVES VERSUS THE >

< start="1284.049" dur="3.536"> TANGALA CATETAN. >

< start="1284.449" dur="4.638"> DI MAKLUMAT PEMBANGUNAN HENTEU, >

< start="1287.718" dur="2.536"> COVID-19 SEEMI MELENGKEUN UPON. >

< start="1289.221" dur="1.868"> RACHEL SCOTT TELAH KUMAHA. >

< start="1290.388" dur="2.669"> >> Wartawan: DI KAWINAN INSAN >

< start="1291.222" dur="3.07"> MODAL NATIONAL, >

< start="1293.19" dur="2.604"> WASHINGTON, DC'S PALING >

< start="1294.425" dur="2.103"> TUNGGULAN VULNERABLE SIEU >

< start="1295.927" dur="3.103"> DI SAHA NANGKU LONG SEPATI >

< start="1296.661" dur="4.838"> CORONAVIRUS HIT. >

< start="1299.164" dur="4.204"> >> KAMI DINA TALE DUA KITU. >

< start="1301.633" dur="4.505"> NGASUJI PELASA. >

< start="1303.502" dur="3.703"> IT AYA GOLONGAN ING PANJUNG ATAWA >

< start="1306.271" dur="3.803"> PLANTASI TERKINI, NGINUTKEUN ON >

< start="1307.338" dur="4.738"> ORIENTATION Anjeun. >

< start="1310.208" dur="3.67"> >> Wartawan: DAN KAWASAN AFFLUENT >

< start="1312.209" dur="4.872"> SANG MANAWA NU NU NU TUNGGUH NYA >

< start="1314.011" dur="3.771"> DASAR DAN PERBINCANGAN MAKER LIVE, >

< start="1317.215" dur="1.735"> TI AYA GRATIS GRATIS, Luhur >

< start="1317.915" dur="1.802"> DOKTOR PERUBATAN KAJINAN >

< start="1319.083" dur="2.403"> SITES JABATAN TELPON. >

< start="1319.851" dur="3.236"> TAPI DI POHON KOTA, THE >

< start="1321.619" dur="2.736"> PEMBANGUNAN PELUANG. >

< start="1323.221" dur="2.936"> >> KAMI KASAHA 7 JANGGUNG JUJUR DARI >

< start="1324.489" dur="3.57"> THE GUNUNG WANGI. >

< start="1326.29" dur="2.837"> ATAWA KANGGO KROSI ANAKOSIA >

< start="1328.193" dur="2.135"> RIVER, THE SOCIOECONOMIC >

< start="1329.26" dur="2.402"> KONTAK-EGI DENGAN GAMBANG. >

< start="1330.462" dur="3.269"> INGIN NYA SEKSYEN POOR >

< start="1331.796" dur="2.669"> DC UNTUK BISA 90% BLACK AND >

< start="1333.865" dur="2.869"> SAHA NU SUMBANG DENGAN HARDEST BY >

< start="1334.599" dur="3.336"> COVID19. >

< start="1336.868" dur="2.802"> >> Wartawan: AFRICAN-AMERICANS, >

< start="1338.069" dur="4.338"> GROUP GRATIS PANGGILAN TERUS >

< start="1339.804" dur="4.305"> DC, MAKE UP 46% ING >

< start="1342.54" dur="5.205"> POPULASI AND 77% DUA >

< start="1344.242" dur="5.138"> COVID-19 PERATURAN DI KABUPATEN. >

< start="1347.879" dur="3.337"> SUKU DUMASAKKAN SUMAU DENGAN >

< start="1349.514" dur="3.103"> PANDEMIK, POOREST >

< start="1351.349" dur="2.135"> NEIGHBORHOODS MELIHATNA TINGGI >

< start="1352.751" dur="1.801"> TANGKAP. >

< start="1353.618" dur="2.902"> LATINOS MENYANGKAT RATE TERBARU >

< start="1354.686" dur="4.004"> INFEKTIF. >

< start="1356.654" dur="3.671"> SAHA NURUSKAN SAHA NAHA DIES DARI >

< start="1358.823" dur="3.07"> COVID-19 DI WASHINGTON BISA >

< start="1360.458" dur="2.702"> DITUSUSKAN ZIP CODE. >

< start="1362.027" dur="3.369"> DI KOMPAK PANAS HENTE, RESIDENTS >

< start="1363.294" dur="3.337"> SATU AYA NU TUNGGU NU KANGGANG-UNTUK PENDAPATAN >

< start="1365.53" dur="5.538"> AND HITAM, JEUNG KONGGONG UNTUK >

< start="1366.765" dur="5.639"> TANGGUH AKSARI KE GRATIS GRATIS. >

< start="1371.202" dur="5.772"> ATAWA ISU-UNTUK SUKU JAWA KANGGURAN MAJOR >

< start="1372.537" dur="4.804"> MARKET UNTUK LEBIH Deui 80,000 >

< start="1377.108" dur="3.136"> RESIDENTS. >

< start="1377.475" dur="4.471"> IN WARD 7, HANYA DUA. >

< start="1380.378" dur="3.737"> SHOPPING DENGAN MAKANAN KUMAHA >

< start="1382.08" dur="3.537"> TANGGALKEUN DAN INGGRIS. >

< start="1384.248" dur="3.938"> PULANGKEUN NGUMPULAN HENTEU 38 JUTAWAN >

< start="1385.75" dur="2.869"> AMERIKA YANG DIAJARKEUN PAKAI >

< start="1388.319" dur="1.502"> UNEMPLOYMENT. >

< start="1388.753" dur="2.436"> >> ANTAHA AKTIF >

< start="1389.954" dur="2.67"> TRANSPORTATION Pikeun DAPAT >

< start="1391.323" dur="4.504"> RASA, INGKAN PUNGGUNG DI LINE >

< start="1392.757" dur="4.304"> DAPAT ING KANGSA, ING PRETTY >

< start="1395.96" dur="2.135"> HANYAK DENGAN HENTEUN DENGAN PAKAI HARI >

< start="1397.194" dur="2.37"> DENGAN KEBANGSAAN GRATIS. >

< start="1398.229" dur="3.837"> >> Wartawan: TAPI KOMUNITAS GRATIS >

< start="1399.697" dur="3.17"> AWAY DI PUTIH MAJORITI >

< start="1402.199" dur="2.17"> WEALTHIER NEIGHTBORHOODS, TI >

< start="1403.001" dur="2.969"> AYAWA DAFTU NGAREPAKE KARÉNGAN DENGAN >

< start="1404.502" dur="1.969"> SAMPULAN INGGAL SAME PUTIH >

< start="1406.104" dur="1.135"> RESIDENTS. >

< start="1406.605" dur="3.903"> GRORIS GROSES PUNGGUNG RÉSÉ >

< start="1407.372" dur="4.904"> TUJANG BUKU TAPI APLIKASI. >

< start="1410.642" dur="3.069"> KOMUNITAS POOR AND BLACK PLEAD >

< start="1412.41" dur="2.402"> UNTUK AKSARI SAME. >

< start="1413.845" dur="1.468"> >> PERCAKAPAN PERCAKAPAN HENTEUN >

< start="1414.945" dur="2.07"> TENTANG ÉTA. >

< start="1415.446" dur="3.504"> AND Urang moal resep pisan >

< start="1417.148" dur="2.536"> UNTUK KELOMBELAN KELOMPUTAN INGGO KANGGO >

< start="1419.084" dur="5.438"> NGADILKEUN INTO KOMUNITAS UNTUK IT >

< start="1419.818" dur="5.872"> KANGGO DAWA. >

< start="1424.656" dur="3.002"> >> Wartawan: TAPI TAPI SUKAPI. >

< start="1425.823" dur="4.605"> >> TIU NYANGGEU AND ANGRY. >

< start="1427.792" dur="4.871"> AND Urang NGENTAS DI SEMUA NIKET, >

< start="1430.562" dur="4.704"> SEMUA PAKSA PANGGUNGAN, KAU >

< start="1432.797" dur="3.003"> KAHU, ITU ITU SUKU-DENGAN SEHARI >

< start="1435.4" dur="1.835"> URANG. >

< start="1435.934" dur="2.302"> INGIN AYA TARI NANGGUH MANGSA. >

< start="1437.369" dur="2.268"> TANGGI HENTEU HENTEU HENTEU AYA NANGHEU >

< start="1438.369" dur="3.704"> SUMBANG NU INGKEUN NYAWA. >

< start="1439.77" dur="3.871"> TUAT. >

< start="1442.207" dur="3.303"> >> Wartawan: ACARA PERATURAN MANGSA >

< start="1443.774" dur="3.337"> LIVED DIDIEU 50 NU TARI sareng SAPI >

< start="1445.644" dur="4.471"> SHE MANGSA NUKAN TUKAR LITTLE. >

< start="1447.245" dur="3.536"> >> Urang teu resep INTERNET IN >

< start="1450.248" dur="3.536"> TIAR Ieu. >

< start="1450.915" dur="3.904"> Urang moal resep KOMPUTER. >

< start="1453.918" dur="3.003"> KON TEU DI SATU INFORMASI >

< start="1454.952" dur="4.072"> DENGAN DENGAN. >

< start="1457.055" dur="4.404"> Kami teu bakal nyandak sagala >

< start="1459.157" dur="5.638"> PELUANG SAHA NU KITU >

< start="1461.593" dur="3.97"> DC GABUNGAN BOLEH, SEMUA >

< start="1465.696" dur="1.235"> PROGRAM. >

< start="1466.063" dur="1.869"> IT, teu meunang nanaon dina ieu >

< start="1467.065" dur="2.669"> Teu aya anu gaduh koméntar. >

< start="1468.066" dur="5.305"> >> Wartawan: PUSAT SENIOR PUSAT >

< start="1469.867" dur="6.24"> TANPA KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITAS. >

< start="1473.505" dur="4.07"> >> Kuring TEU NYANGGEU MUKA NU KUMAHA >

< start="1476.24" dur="2.537"> AKU BASA NYAPUNKEUN ITAUN? >

< start="1477.709" dur="2.035"> Upami kuring CATET THE BUS, aranjeunna ngarobahna >

< start="1478.91" dur="2.302"> JADI BUS. >

< start="1479.878" dur="1.801"> ATAWA AYA TANGGANG UNTUK KUMAHA >

< start="1481.345" dur="1.969"> THE BUS. >

< start="1481.812" dur="1.869"> TEU NYAHU, sareng Sadayana >

< start="1483.448" dur="3.136"> TIANG. >

< start="1483.815" dur="5.305"> AYA GUNTUNG HENTEU BISA Pikeun kuring. >

< start="1486.718" dur="2.769"> >> OKAY, SEMUA KANAK. >

< start="1489.254" dur="0.601"> HATUR NUHUN. >

< start="1489.621" dur="3.069"> ATI-ATI. >

< start="1489.988" dur="3.102"> >> Wartawan: TEU LIFELINE IS >

< start="1492.823" dur="2.47"> MASING-MASING. >

< start="1493.224" dur="3.404"> DITAWANG GOLONGAN, MASK GIVEAWAY. >

< start="1495.427" dur="2.735"> THE FAR EAST COLLABORATIVE >

< start="1496.761" dur="4.738"> MUNGKEUN KUKU 1,000 HARI ING Dinten. >

< start="1498.296" dur="4.537"> ATTORNEY INGGRIS NGGALKEUN HARI ENTÉ A >

< start="1501.632" dur="3.237"> MINGGU MANGSA SENIOR PANAS PANJANG. >

< start="1502.967" dur="3.37"> >> ITU GAMPANG UNTUK DAPAT DAPAT >

< start="1505.002" dur="1.802"> PESANG UNTUK MANGSAKU PISA FRESH >

< start="1506.471" dur="2.535"> TUNGGAL. >

< start="1506.938" dur="3.536"> Urang bakal nganggur TEMBANG UNTUK A >

< start="1509.14" dur="2.035"> HOSPITAL, KAWASAN KESIHATAN, AKUN TO >

< start="1510.608" dur="2.202"> DAYANG KAYU, ANAK-ANAK PERGI >

< start="1511.308" dur="2.504"> TANGAN DI TANGAN. >

< start="1512.944" dur="4.505"> >> Wartawan: NGUJATKAN SUKU >

< start="1513.945" dur="4.771"> LAKIR ACCESS TO QUALITY FOOD >

< start="1517.582" dur="3.403"> AYA KANGGO KANGGO, KONTAK >

< start="1518.849" dur="3.437"> Nuju kana kasus kasihatan >

< start="1521.119" dur="3.603"> KOMUNITAS YANG NAMPANGKEUN POOR >

< start="1522.419" dur="2.67"> AMERIKAN HENTEU HENTEU HUKUM >

< start="1524.856" dur="2.802"> COVID19. >

< start="1525.223" dur="4.838"> >> POPULASI KAMI, Urang KUDU LOT >

< start="1527.792" dur="5.672"> TANGKAWAN CO. >

< start="1530.194" dur="4.939"> PRESSURE DARAH DAYANG, DIABETES, >

< start="1533.598" dur="4.204"> KAUNTUK anjeun, KANSER. >

< start="1535.267" dur="5.438"> SATU DENGAN KUMAHA ANA DENGAN ANTU TINDAK >

< start="1537.935" dur="4.472"> CO-MORBIDITI YANG ADAKAT ADIDAU TO >

< start="1540.839" dur="6.105"> TINGKAT KANGGOAN SANGGUP SIEUN >

< start="1542.54" dur="5.105"> UNTUK DIPANGSAU sareng DIHARI, SO >

< start="1547.077" dur="2.236"> CO-MORBIDITIES NGEKANKAN >

< start="1547.778" dur="2.603"> KELUARAN TEMPAT. >

< start="1549.447" dur="3.204"> >> Wartawan: KAWASAN KAYU KAYU >

< start="1550.515" dur="3.57"> DI PUSAT PERUBATAN UNITED, THE >

< start="1552.784" dur="3.537"> HANGGANG HOSPITAL DI WARD 8, SORATIKAN >

< start="1554.219" dur="2.869"> LAKSAN RESEPIKE KUNGSAUH >

< start="1556.454" dur="1.635"> RAWATAN COVID UNTUK PELAKSAAN DI >

< start="1557.222" dur="2.602"> KAWASAN. >

< start="1558.223" dur="3.804"> KOTA TANJUNG DENGAN PAKSA >

< start="1559.957" dur="3.303"> PRIVATE SEKTOR UNTUK ATTRACT >

< start="1562.16" dur="3.436"> BISNIS pikeun bisnis 7 sareng 8. >

< start="1563.394" dur="3.77"> TAPI TINGKATKEUN AYA SABAB INI DIAJAK AT >

< start="1565.729" dur="1.902"> KOS RISIKO DI >

< start="1567.298" dur="1.702"> GENTRIFIKASI. >

< start="1567.765" dur="3.271"> PANGGILAN UNTUK AKSARI NGAPUNG >

< start="1569.133" dur="3.804"> MANGSA KAYU METENG DENGAN PELUPUSAN >

< start="1571.169" dur="3.003"> SAHA MAYOR MURIEL BOWSER >

< start="1573.07" dur="2.736"> RANCANGAN PANGKAL UNTUK DUA BARU >

< start="1574.305" dur="2.67"> HOSPITALS DI lapangan. >

< start="1575.94" dur="1.769"> ATAWA TI SANGGU NU SESI >

< start="1577.108" dur="3.737"> INFRASTRUCTURE TUNGGAL TANGGO >

< start="1577.842" dur="3.938"> DI AKSARI TEMPAT PANDEMIK? >

< start="1580.979" dur="3.603"> >> WELL, sim kuring ngiringan, YES, KAMI >

< start="1581.913" dur="4.705"> Sadayana terang yen Kami peryogi pisan >

< start="1584.715" dur="3.737"> TUMBAS KOMUNITAS KASIHAN, AND >

< start="1586.751" dur="3.103"> MANGSA KASIH INTEGRATED >

< start="1588.586" dur="2.135"> SISTEM, KAU AYA DAPATKEUN DENGAN >

< start="1589.987" dur="3.504"> NAMPANGKEUN PAKAI SUKU. >

< start="1590.855" dur="4.204"> YOU GET IT GENG HONONG DENGAN LAGI >

< start="1593.624" dur="2.736"> KERANGKA GURU sareng GAMPANG. >

< start="1595.193" dur="3.837"> >> Wartawan: TAPI TIAP HOSPITALS >

< start="1596.494" dur="3.57"> AREN'T TANPA UNTIL 2023. >

< start="1599.164" dur="2.735"> PARA TANGGU MANGSA NANGGANG >

< start="1600.197" dur="5.306"> KROSS ANIVOSTIA RIVER DENGAN >

< start="1602.032" dur="3.972"> Pangujian sareng Babakan Kasalahan AT >

< start="1605.637" dur="1.467"> UNTUK UNIVERSITI. >

< start="1606.137" dur="3.771"> >>> KAU SAID 40% BUDAK >

< start="1607.238" dur="4.104"> KITA DI SUKA DI KADET 1 DI SINI >

< start="1610.041" dur="1.868"> DENGAN DARI INI DUA DUA. >

< start="1611.476" dur="1.535"> >> TAMADAH SUKA. >

< start="1612.043" dur="2.268"> >> Wartawan: AYA NU DIAJANA >

< start="1613.144" dur="1.534"> NGENTOTKEUN TUNGGU UCANG >

< start="1614.445" dur="1.868"> AYA? >

< start="1614.812" dur="3.37"> >> YEAH, IT DIA HENTEU AYA NU LEPAS ITU. >

< start="1616.447" dur="2.469"> IT SABAR, SATU, SATU SIEUN >

< start="1618.315" dur="1.302"> NECESSARILY DITANGKAT DI SINI >

< start="1619.05" dur="2.202"> MARANÉHNA NYAÉTA. >

< start="1619.751" dur="2.436"> TAPI DIA SIEUN SIEUN AYA MANGSA DIA >

< start="1621.386" dur="3.603"> KOMUNITAS Pikeun KAWASAN KESIHATAN >

< start="1622.32" dur="4.304"> FAKAT YANG SIEWAN ATAWA DAPATKEUN >

< start="1625.123" dur="2.836"> MANGSA KASIH UNTUK HOSPITALIS DAN >

< start="1626.757" dur="3.737"> VISIT DARI KURSUS KECAPNAAN KURSUS >

< start="1628.092" dur="4.238"> SIEUN SIEWANG AYEUNA AKAN AKAN. >

< start="1630.628" dur="3.169"> >> Wartawan: AYEUNA HBCU RECEIVING >

< start="1632.464" dur="2.802"> PRIVATE FUNDING DARI BANK OF >

< start="1633.931" dur="3.037"> AMERIKA, MANGSAKEUN DI PROVIDE >

< start="1635.399" dur="4.038"> Tés GRATIS ANTARA LOKAL >

< start="1637.101" dur="3.404"> RESIDENT SANGGANG NANGGURNA. >

< start="1639.571" dur="1.534"> >> TI DIA JATI SAINGGUHAN SABATUL KULITAN >

< start="1640.638" dur="1.201"> OF LIVES. >

< start="1641.239" dur="3.803"> MANUJU AYA NU TREAT APA ANU ANJEUN >

< start="1641.973" dur="4.004"> SANGGO KASAHA. >

< start="1645.176" dur="2.936"> >> Wartawan: TAPI DI SINI >

< start="1646.11" dur="3.837"> MODAL NATIONAL, SAPI BASA SANG >

< start="1648.246" dur="4.37"> Waktosna pasipatan PANDEMIK. >

< start="1650.08" dur="7.241"> PELANGSAAN INGKEUN TENTANG. >

< start="1652.75" dur="5.205"> >> KAMI SENTIASA NU DIHARI >

< start="1657.454" dur="1.736"> SITUSKUASA KEDUA-KELAS. >

< start="1658.088" dur="2.269"> TUTUP PUTRA TIAP TUNGGU, >

< start="1659.323" dur="2.035"> SATU INGIN. >

< start="1660.491" dur="1.902"> AYA TU INGKEU AYA NU AKU. >

< start="1661.492" dur="2.536"> >> Wartawan: DAN YAKIN SUMBANG >

< start="1662.526" dur="3.671"> TEMA NEGERI ACROSS TANPA >

< start="1664.161" dur="2.337"> TUNGGU APA UNTUK UNTUK MEMBANTU >

< start="1666.331" dur="2.068"> TEMA. >

< start="1666.631" dur="4.137"> >> TEU GILA TANGGANG MANGEJANG >

< start="1668.533" dur="4.371"> AS SANG PELUANG UNTUK NAMPILKE >

< start="1670.902" dur="4.771"> KAYU KAYU, UNTUK NAMPASKEUN KESIHATAN >

< start="1673.037" dur="4.037"> AKSARA Dahar, Pikeun Ngalangkungan Proyék, TO >

< start="1675.807" dur="3.303"> SUMBAT DI SAKOLA SUKU AYA NU LAKON >

< start="1677.208" dur="4.772"> KEHIDUPAN DI POVERTY. >

< start="1679.244" dur="5.738"> SAHA NU MANGGANG GUNA AS AS AN >

< start="1682.113" dur="5.305"> PELABURAN DENGAN SOMPONG, OH, WELL, >

< start="1685.115" dur="5.906"> INGIN SUKAN JAWA KANGGO TO >

< start="1687.551" dur="4.371"> TANGKEUN DI DIEU. >

< start="1691.155" dur="3.604"> >> Wartawan: RACHEL SCOTT FOR >

< start="1692.056" dur="4.071"> ABC KITA LIVE IN WASHINGTON. >

< start="1694.893" dur="2.068"> >> KUMAHA KAMI KANGGO RACHEL >

< start="1696.26" dur="4.204"> UNTUK KABEHAN. >

< start="1697.094" dur="4.238"> AND KAPANG DENGAN KUMAHA, SANG >

< start="1700.597" dur="1.036"> TUNGGU MAJLI MUNGSAUJAK >

< start="1701.466" dur="2.002"> KASKALAN. >

< start="1701.766" dur="3.87"> INGIN AYA DENGAN LED GUNMAN TO >

< start="1703.601" dur="2.802"> WALK-IN SIDE AN ARIZONA MALL AND >

< start="1705.77" dur="2.335"> BUKU BUKA. >

< start="1706.537" dur="2.302"> >>> IS CHINA NENGGALAKKAN ADVANTAGE OF >

< start="1708.238" dur="2.236"> PANDEMIK? >

< start="1708.973" dur="2.803"> FILE ING PANJANG HENTEUH >

< start="1710.608" dur="2.369"> REIGNITE THE VIOLENT Perlindungan ON >

< start="1711.91" dur="3.703"> PANGGUNG HONG KONG. >

< start="1713.111" dur="5.705"> >>> AND UP NEXT, KUMAHA KUMAHA >

< start="1715.746" dur="3.771"> AKTIF DAN PANUKUAN HUSBAND HERUS >

< start="1718.95" dur="1.467"> TEMA PLEA DI NATIONWIDE >

< start="1719.65" dur="1.501"> KOLEKSI ADMISSION SCANDAL. >

< start="1720.551" dur="2.97"> SAHA NYATA NYEU AYEUNA SIEUN SAPI MURID >

< start="1721.285" dur="2.236"> GARISI. >

< start="1830.695" dur="2.669"> ayeuna dimana anjeun cicing yourae >

< start="1833.464" dur="2.869"> résiko anjeun Kobe salapan belas tahu >

< start="1836.434" dur="4.07"> Warta warta warta ABC ngalaporkeun tilu acara niNightline >

< start="1840.605" dur="3.737"> pandemik hiji bangsa dibagi-bagi wengi dina ABC >

< start="1850.915" dur="2.77"> >>> PEMBANGUNAN PRESIDENT TRUMP'S >

< start="1852.416" dur="3.136"> PERSONAL ATTORNEY MICHAEL COHEN >

< start="1853.818" dur="2.135"> ADALAH BACK KUMAHA DENGAN FEDERAL >

< start="1855.686" dur="1.902"> PRISON. >

< start="1856.087" dur="3.002"> COHEN WÉNDEJEUH ATAWA PUTRA >

< start="1857.722" dur="2.536"> THE CORONAVIRUS MUNGSAUN SUKU >

< start="1859.223" dur="1.702"> Nuju INGKATKEUN ING DANA >

< start="1860.391" dur="1.735"> WAS IN. >

< start="1861.059" dur="2.835"> SIEUN INGKEUN anjeunna >

< start="1862.259" dur="3.738"> SENTENCED TO TIGA TIGA PELUANG >

< start="1864.027" dur="3.038"> WILIS KANGGURU BUKU >

< start="1866.13" dur="2.703"> KAWASAN KEWANGAN CAMPAIGN >

< start="1867.198" dur="4.171"> NGANJUT DARI RÉS HOSH >

< start="1868.966" dur="3.703"> BAYARAN TO DUA WANITA SAKITNA >

< start="1871.502" dur="2.702"> MEREKA HADAMANA DENGAN PRESIDEN >

< start="1872.803" dur="1.969"> TRUMP PRIOR TO THE 2016 >

< start="1874.338" dur="1.935"> PILIHANA. >

< start="1874.906" dur="5.105"> COHEN AKAN NGEBATKEUN PENTING >

< start="1876.407" dur="4.004"> SENI HIS DI KUMAHA >

< start="1880.144" dur="0.968"> KAWASAN. >

< start="1880.545" dur="3.102"> >>> AKTOR LORI LOUGHLIN AND >

< start="1881.246" dur="6.672"> HER FASHION DESIGNER HUSBAND >

< start="1883.78" dur="4.539"> MOSSIMO GIANNULLI KANGGO TO >

< start="1888.052" dur="1.568"> PRISON. >

< start="1888.453" dur="3.102"> MEREKA NUKANG KANGGO PLEA >

< start="1889.754" dur="3.337"> TEMPAT INGNA DI KONTOR KONTOR >

< start="1891.688" dur="4.038"> BAYAR SAINS HARGA BOLA TENAGA >

< start="1893.224" dur="2.869"> WANG UNTUK DAPATKAN ANAK ANAK INTO >

< start="1895.86" dur="4.07"> KOLEKOL. >

< start="1896.227" dur="4.838"> ROBERTS KAMI RÉSÉ HENTEUN AYA LAGI >

< start="1900.064" dur="3.404"> TIANG RESEP ieu. >

< start="1901.199" dur="5.138"> >> Wartawan: PLEA PUNJUK >

< start="1903.601" dur="3.103"> DARI LORI LOUGHLIN AND MOSSIMO >

< start="1906.471" dur="1.535"> GIANNULLI. >

< start="1906.838" dur="3.102"> Aranjeunna bakal ngawula DUA BULAN IN >

< start="1908.139" dur="4.337"> PRISON UNTUK KOMUNITAS UNTUK KOMPUTEN >

< start="1910.073" dur="3.905"> WIRE AND MAIL FRAUD, MAJLI A >

< start="1912.609" dur="2.136"> $ 150,000 RASA DENGAN NU 100 JAWA >

< start="1914.111" dur="3.337"> LABUHAN KOMUNITAS. >

< start="1914.879" dur="5.805"> PULUSAN HUSBAND NUJUKKEUN LIMA >

< start="1917.581" dur="4.238"> BULAN-BULAN ING DUA TUJUAN ANAK, BAYARAN >

< start="1920.818" dur="1.501"> $ 250,000, sareng PERFORM 250 JAM >

< start="1921.953" dur="3.636"> SERVICE. >

< start="1922.453" dur="5.438"> >> DIA MUNGSAAKAT PELAYANG MUNGKIN >

< start="1925.723" dur="3.403"> AND DIA NGAJADI SEHARI SUKUR. >

< start="1928.025" dur="2.336"> >> Wartawan: KOUPLE DIPASARKAN >

< start="1929.259" dur="8.309"> DENGAN PEMBUNGKULAN DOLLAR HALF DOLLARS >

< start="1930.495" dur="7.74"> UNTUK MANGSA ING DUA SANGGALA ING >

< start="1937.701" dur="3.404"> USC. >

< start="1938.369" dur="5.672"> FOTOS DIPASANGKEUNKEUNTUKKEUN ATHLETIK >

< start="1941.239" dur="4.203"> PROFIL ANTARA GIRL NEGARA >

< start="1944.175" dur="3.236"> KOMPETITIVASI ROWED. >

< start="1945.576" dur="4.371"> TEMA INI DITASARKAN PAYANGAN DI SINI >

< start="1947.544" dur="3.671"> DONEKA GAMPANG AKAUN >

< start="1950.08" dur="2.87"> PROSECUTOR PELANGSAAN. >

< start="1951.348" dur="2.603"> >> LORI LOUGHLIN AND HERUS HERBAND >

< start="1953.084" dur="2.702"> DIPANGKULKE SIEUN SANGSANA >

< start="1954.085" dur="2.635"> KAS PEDANG. >

< start="1955.92" dur="3.703"> PROSECUTORS JUGA DIPANGSAAN NYAWA >

< start="1956.854" dur="4.638"> MUNGKUL KULIT MÉTÉ KUNCI AYA KAPUNG >

< start="1959.757" dur="2.002"> HOLES SINI NU HADN'T SUMBANG >

< start="1961.626" dur="1.434"> ON. >

< start="1961.893" dur="4.303"> AND Kuring mikir yén TAMAT >

< start="1963.193" dur="5.306"> NGUKTIKAN NEGARA BERSIH. >

< start="1966.33" dur="3.97"> >> Sareng Urang ayeuna dihijikeun ayeuna >

< start="1968.632" dur="2.903"> ROBERTOR DEBRA. >

< start="1970.434" dur="2.436"> DÉB, APA KANGGO NU NU NU NU NU NU >

< start="1971.668" dur="2.236"> SATU NYEWANG PRISON? >

< start="1973.004" dur="2.402"> >> Wartawan: WELL, LINSEY, TEU >

< start="1974.038" dur="2.635"> AYA GOLEKE MANGSA NU NAK SUKA A >

< start="1975.54" dur="2.268"> JUDGE MANGSA NENG INI SEMUA DIHENTUP. >

< start="1976.807" dur="2.169"> SAHA NU AKU AYA AKU GAKANG >

< start="1977.941" dur="2.97"> APPEAR ANTARA JORGE JUDGE >

< start="1979.109" dur="2.236"> KAWASAN VIDEO VIA DUA TO >

< start="1981.045" dur="3.07"> PANDEMI. >

< start="1981.479" dur="4.103"> IF JUDGE SIGNS OFF ON ALL OF >

< start="1984.248" dur="2.002"> AGREEMENT INI, INGGRIS DI APA >

< start="1985.716" dur="2.536"> TENTUH 90 Dinten INGU AKAN >

< start="1986.383" dur="2.67"> SENTENCED. >

< start="1988.386" dur="2.468"> >> MASALAH DEBRA, SUKA JAWA BARAT >

< start="1989.186" dur="3.07"> UNTUK PENTING. >

< start="1990.988" dur="3.804"> >>> DENGAN KAMI MASIH KUDA LISA >

< start="1992.39" dur="2.703"> Pikeun DAPATKEUN DI SINI >

< start="1994.926" dur="1.734"> PRIME. >

< start="1995.226" dur="2.736"> THE 500 TAHUN DUA FUNGSA >

< start="1996.794" dur="2.769"> INGKAH PUTIH. >

< start="1998.096" dur="2.668"> AND ANTARKEUN ON THE >

< start="1999.696" dur="1.435"> KONSITIS CATASTROPHIC IN >

< start="2000.897" dur="2.103"> MICHIGAN. >

< start="2001.264" dur="4.406"> >>> PLUS, MUNTUK BARAT DATA HANYA >

< start="2003.134" dur="3.67"> Dikembangkeun ngeunaan imah >

< start="2005.803" dur="1.869"> MARKET. >

< start="2007.805" dur="2.569"> TAPI KUNG INGIN NUNGGUH DANA, SAPALA >

< start="2008.539" dur="3.571"> AYEUNA AYA JUJANG GASA NU NGEUNAN? >

< start="2010.508" dur="3.303"> >>> SATU DATOS KANGGO >

< start="2012.243" dur="2.302"> NINGGALKEUN PULUH NU TENTUH 2020, WRECKING >

< start="2013.944" dur="1.669"> EAN RANCANGAN KANGGO BASA ING >

< start="2014.678" dur="0.935"> TAHUN. >

< start="2091.856" dur="2.669"> ayeuna dimana anjeun cicing rarity étnis tiasa nangtukeun >

< start="2094.625" dur="2.97"> résiko anjeun Kneteen wengi ayeuna ti >

< start="2097.595" dur="4.07"> Warta warta ABC ngalaporkeun warta tilu wengi Niine ev >

< start="2122.853" dur="2.236"> >>> HANYA KULITAN, EVERYONE. >

< start="2123.854" dur="2.769"> KAMI NU NU TARI KEPUTUAN RUMAH. >

< start="2125.222" dur="3.437"> Sakinjo industri anu dihukum >

< start="2126.757" dur="2.97"> UPURED DURING THE PANDEMIC. >

< start="2128.793" dur="2.569"> DENGAN AMERIKAN NGUKTIKEUN LAIN >

< start="2129.86" dur="3.203"> Waktosna di bumi sareng karya >

< start="2131.495" dur="2.837"> NINCIH BASA DENGAN HENTEU LONGER-TERM >

< start="2133.197" dur="2.802"> TREND, KUMAHA MINGGU WARI >

< start="2134.465" dur="3.403"> PELUANG GUNUNG TAMPILAN URBAN. >

< start="2136.133" dur="4.738"> DINI DITITA TEMPAT DENGAN SUMBAT. >

< start="2138.002" dur="3.336"> THE SALES GANTI DIHENTI GEDIH >

< start="2141.005" dur="2.035"> 17,8% DI APRIL. >

< start="2141.472" dur="3.203"> Éta éta bulan paling lila >

< start="2143.173" dur="3.071"> MENYANGKEUN AKSARI JULAI 2010. >

< start="2144.809" dur="5.338"> SUKA NUKANG NEGARA >

< start="2146.377" dur="7.24"> ASSOCIATION REALTORS. >

< start="2150.281" dur="6.706"> >>> DENGAN ASYA AMERIKAN SIGN MANY >

< start="2153.751" dur="5.705"> INGIN TILU MANGSAKEUN URBAN >

< start="2157.121" dur="4.104"> KOMUNITAS, SALES FELL PALING HARIUP. >

< start="2159.59" dur="3.436"> BENTUK DI KAWASAN METRO BIGGEST >

< start="2161.358" dur="3.237"> IN APRIL. >

< start="2163.16" dur="2.603"> 22% BUNTUNG HAYANG AKTIP >

< start="2164.728" dur="3.203"> HARGA DIRI SANGKAT DI APRIL, >

< start="2165.896" dur="7.741"> TAPI PRESES HOMES PISANG >

< start="2168.064" dur="5.84"> ROSOS 7,4% DARI KAHLAWAN INI NU TAHUN >

< start="2173.77" dur="0.501"> AGO. >

< start="2174.037" dur="1.235"> $ 286,800. >

< start="2174.404" dur="3.07"> AYA AYEUNA AYA NU MEDIA >

< start="2175.405" dur="4.238"> WANGI KOMPUTUS DI AS. >

< start="2177.608" dur="4.505"> AND DENGAN MANUSNA NUNGGUNG UP AT >

< start="2179.777" dur="4.871"> RUMAH, PERHAPS DIA TIDAK >

< start="2182.246" dur="3.804"> MEMBANGKUTKAN ZILLOW BASA DENGAN SEHAT AN >

< start="2184.781" dur="2.703"> MANUSIA DI HOME SALE VIEWS ON >

< start="2186.183" dur="1.936"> LEMBAR ITS KOMPASING DENGAN INI >

< start="2187.617" dur="2.303"> WAKTU WAKTU WAKTU. >

< start="2188.252" dur="2.836"> >>> DENGAN NEXT, THE UNITED >

< start="2190.053" dur="3.07"> STATES AND SOUTH KOREA BOTH >

< start="2191.221" dur="3.571"> REPORT KASÉSULNA KESÉNA PANGERAN >

< start="2193.257" dur="3.103"> COVID-19 DI DARI SUKA SANGGUP >

< start="2194.925" dur="2.97"> BACK DI JANUARI kaping 20. >

< start="2196.494" dur="3.77"> JADI KAPALA DENGAN KOREA LENGKAP MUNGSA >

< start="2198.028" dur="2.603"> HANYA MASIH DI HANDLING INI >

< start="2200.398" dur="1.234"> PANDEMI? >

< start="2200.765" dur="2.969"> MENTA KOREA MENTERI BENTUK >

< start="2201.766" dur="5.572"> Gabung AS KAMI SANGGU SUKU. >

< start="2203.868" dur="4.17"> >>> PLUS, SEJARAH HIDDEN OF >

< start="2207.471" dur="2.536"> PITAKAN TARI. >

< start="2208.172" dur="4.805"> KONTIK INI AKHI KUMAHA >

< start="2210.141" dur="4.17"> KECAPAKAN AMERIKA TERBARU, AND >

< start="2213.11" dur="2.536"> AYEUNA AYA SYARIKAT YANG MASANGKEUN DIA >

< start="2214.444" dur="1.569"> NAMA NINGGALKEUN BUNGKEUN KEPADA >

< start="2215.78" dur="1.301"> KOMUNITAS. >

< start="2216.147" dur="3.703"> TAPI PERTAMA DI SINI SATU SABAT >

< start="2217.214" dur="2.636"> TRENDING STORIES ON ABCNEWS.COM. >

< start="2349.046" dur="3.57"> >>> JABATAN JABATAN LABOR >

< start="2350.013" dur="3.638"> LAPORAN AN TAMBAHAN >

< start="2352.749" dur="2.302"> 2.4 JUTO RAKYAT FILED FOR >

< start="2353.784" dur="3.103"> UNEMPLOYMENT PANJANG TERBARU, MANGSA >

< start="2355.185" dur="4.071"> THE NINE-Minggu TOTAL KASIHATAN >

< start="2357.02" dur="4.004"> TUNTUTAN KANGGO DENGAN 38 JUTUL. >

< start="2359.39" dur="2.902"> >> NGEKE ANTILAN AYA LAGI >

< start="2361.157" dur="2.27"> BEDAHKEUN AYA DENGAN AYA DENGAN KABAYAN >

< start="2362.425" dur="2.737"> PANGGAL BISA NGEROSAK KASAHA >

< start="2363.56" dur="2.569"> KOMPETISI KARÉLANG. >

< start="2365.295" dur="3.203"> >> DEMOKRATKEUN AYEUNA AYEUNA >

< start="2366.262" dur="3.271"> SENATE UNTUK KUMAHA UPAT AN LAIN >

< start="2368.632" dur="2.702"> MULTI-TRILLION DOLLAR DEAL. >

< start="2369.667" dur="2.969"> THE HEROES SO-CALLED AKTIP PEDIH >

< start="2371.468" dur="2.436"> INGGU MINGGU BAHASA GAMPANG sareng ING >

< start="2372.769" dur="1.935"> ATAWA WANG UNTUK NEGARA DAN >

< start="2374.037" dur="1.635"> TANGGUHAN DOKOKOK. >

< start="2374.838" dur="3.637"> >> KAMI HENTEUN DI JAWA NAMPI >

< start="2375.806" dur="4.804"> SMART DAN STRATEGIK. >

< start="2378.609" dur="3.97"> >> PUTRA TRESUS PULUS TO >

< start="2380.744" dur="3.771"> MICHIGAN, PUSAT SENI WIS >

< start="2382.712" dur="4.506"> AROUND TOURING A FORD FASTERY >

< start="2384.648" dur="3.536"> Anu Ngagihkeun GEARS TO MAKE >

< start="2387.351" dur="1.668"> LEMBAR GEAR SUKU DENGAN VENTILATOR >

< start="2388.318" dur="2.203"> SALILA WABAH. >

< start="2389.153" dur="2.736"> >> ANU KANGGURU MIKEKAN >

< start="2390.654" dur="2.97"> SAID SHE SENT A LETTER TO THE >

< start="2392.022" dur="1.902"> PRESIDEN NUJUKKEUN DIA Pikeun Ngabantosan A >

< start="2393.757" dur="2.969"> MASK. >

< start="2394.057" dur="4.371"> >> Kuring HADI SATU DI SEHARI. >

< start="2396.86" dur="2.669"> AKU DENGAN SUKA DI KAWASAN, TAPI Kuring >

< start="2398.561" dur="2.536"> TAK INGIN INGIN UNTUK PROSES >

< start="2399.663" dur="4.671"> PESASAN TINGKATAN TI. >

< start="2401.231" dur="5.305"> Kuring SIEWI DI KAMPUNG KONTOH. >

< start="2404.468" dur="3.236"> >> AUTHORITIES NA NGEUJI BARAT >

< start="2406.67" dur="3.037"> TAMBAHKEUN TENTANG GUNMAN ALLEGED >

< start="2407.838" dur="3.436"> DI PUTRA ING PANJI ATA >

< start="2409.84" dur="4.371"> PUSAT MEMBANGKEUN DI GLENDALE. >

< start="2411.408" dur="4.905"> >> NGUMPULNA HENTEU PANJANG HENTAS, >

< start="2414.344" dur="3.571"> POLISI DENGAN PAKAI 21-TAHAN >

< start="2416.446" dur="3.737"> GUNMAN diusahakeun TIGA TIGA >

< start="2418.048" dur="5.238"> AKEUN NGEUNTUTKEUN TOKKEUN PUTIH IN >

< start="2420.317" dur="4.838"> SISTEM PEMBANGUNAN. >

< start="2423.42" dur="3.17"> SERGEANT RANDY STEWART SAID DIA >

< start="2425.288" dur="4.572"> DITULISKEU DIA PUTRA. >

< start="2426.724" dur="3.469"> >> DIA SAID HEENT TO TARGET >

< start="2429.993" dur="2.97"> KANGSA. >

< start="2430.327" dur="3.537"> DIA GELENG MANGSA KANGGUTAN SUKU. >

< start="2433.097" dur="1.667"> DIA LELAK DIA SAHA DIA MUNGKIN SUKUR >

< start="2433.998" dur="2.435"> DI DIA HIDUP. >

< start="2434.898" dur="2.769"> >> DIA MUKA TIGA TIAK SASAMATNA >

< start="2436.566" dur="4.105"> DIA GAMPANG NU NAIK. >

< start="2437.801" dur="5.138"> Anjeunna ayeuna ngadadak 16 CHARGES. >

< start="2440.805" dur="3.703"> >> AKTIF AKTIK DI BASA. >

< start="2443.073" dur="5.439"> >> DI TEXAS, FBI AYA TEMBANG >

< start="2444.642" dur="7.04"> ING JAMINAN INGGRIS DI NAVAL >

< start="2448.646" dur="6.172"> AIR BASE CORPUS KRISTI >

< start="2451.815" dur="4.772"> TERRORIST RELATED. >

< start="2454.952" dur="2.903"> SATU NU TUNGGULAN ATAWA SAHA NANGGANG >

< start="2456.72" dur="2.903"> DIPASANGKAN DARI HOSPITAL. >

< start="2457.988" dur="2.302"> >> DI MICHIGAN 10.000 DIPASANG >

< start="2459.757" dur="3.536"> DARIPA KAYU TARI. >

< start="2460.423" dur="6.14"> LEMBAR NEGARA NATIONAL GAMPANG DI >

< start="2463.427" dur="4.304"> THE CITY OF MIDLAND. >

< start="2466.697" dur="5.638"> GOVERNOR bakal INVESTIGATE >

< start="2467.865" dur="8.308"> NAJAKKEUN KECAP DAM GURU. >

< start="2472.469" dur="5.005"> >>> KABEH PAKSA ING DI ADAD >

< start="2476.306" dur="1.735"> Bagean-sumber Bagean INDIA >

< start="2477.608" dur="1.535"> BANGLADESH. >

< start="2478.175" dur="1.801"> TANJUNG TAMPILAN TANPA KUASA >

< start="2479.276" dur="2.269"> AND AING. >

< start="2480.11" dur="3.77"> >> KURUSI KULIT DI HONG KONG AS >

< start="2481.678" dur="3.103"> CINA CUKUP SUMBANGAN >

< start="2484.013" dur="4.372"> UNDANG-UNDANG KURINGAN. >

< start="2484.915" dur="4.704"> THE LEGISLATION KUMAHA BAN >

< start="2488.519" dur="1.667"> SEDITION, SUBVERSION OF >

< start="2489.753" dur="1.936"> PERKARA YANG GOLONGAN. >

< start="2490.32" dur="2.769"> DIA NYAJATKEUN SIEUN DIA >

< start="2491.822" dur="2.268"> NGANJEUNG DENGAN BYPASSING HONG >

< start="2493.223" dur="2.47"> TINGKATKONG KONG. >

< start="2494.224" dur="3.804"> NINYA UNTUK UNDANG-UNDANG >

< start="2495.826" dur="2.569"> PELEKAN DI ANTARA-APANI ANTI >

< start="2498.161" dur="3.237"> LINDUNG. >

< start="2498.528" dur="5.606"> >> KONFIRI INI SUKU BUDANG SANGSA >

< start="2501.531" dur="5.706"> SISTEM. >

< start="2504.268" dur="5.305"> >> TIASA PANGKELAN AKU >

< start="2507.37" dur="3.771"> HENTEU IT, PROMOTING FURTHER >

< start="2509.706" dur="3.404"> Protéktor DEMOKRACY. >

< start="2511.275" dur="3.27"> PRESIDENT TRUMP SESA US >

< start="2513.243" dur="2.369"> NANGGUR KANGGURU JADI >

< start="2514.678" dur="2.937"> Proposal hasil tina. >

< start="2515.746" dur="2.469"> SENATOR INTRODUCING A >

< start="2517.748" dur="3.436"> BIPARTISAN BILL VOWING >

< start="2518.349" dur="5.038"> RANCANGAN RETALIATOR. >

< start="2521.318" dur="3.27"> >> KOREA SOUTH DITUTUPKEUN ITS >

< start="2523.52" dur="4.905"> CORONAVIRUS PULUS NGILOSKEUNNA >

< start="2524.721" dur="4.638"> SAMAIN HARI AS AS, JANUARI >

< start="2528.558" dur="2.837"> Ka-20. >

< start="2529.493" dur="2.769"> SOUTH KOREA MANGSA KEKET >

< start="2531.528" dur="1.668"> INFEKTIFATI sareng AKAN HENTEU NYATA >

< start="2532.396" dur="2.368"> SENTANGKEUN DENGAN KAMI. >

< start="2533.33" dur="2.736"> LAPORAN 11.000 KASAS sareng SUKU >

< start="2534.898" dur="2.736"> THAN 300 KABUPATEN. >

< start="2536.199" dur="1.769"> NEGARA AYEUNA AYEUNA NENG UP >

< start="2537.768" dur="2.769"> RUNNING. >

< start="2538.101" dur="2.936"> NINI NUNG DI JATI KOREA >

< start="2540.67" dur="1.068"> MENTERI BENTUK. >

< start="2541.171" dur="1.968"> TERIMA KASIH HENTEU UNTUK Gabung >

< start="2541.872" dur="3.336"> URANG. >

< start="2543.273" dur="3.17"> >> TERIMA KASIH UNTUK BASA Kuring. >

< start="2545.342" dur="3.069"> >> Kuring GELENG PIKIR BRAIN AND >

< start="2546.576" dur="2.936"> ON Nomer jejer anu dihubungkeun ka >

< start="2548.545" dur="2.269"> KORONAVIRUS DENGAN RESPONSE >

< start="2549.646" dur="2.502"> DI KOREA KOREA DENGAN LIMA >

< start="2550.947" dur="2.403"> APLIKASI WIDELY. >

< start="2552.282" dur="3.204"> STRATEGI MENUTUP SUMAAN >

< start="2553.484" dur="5.071"> SINO NUJU NEGARA >

< start="2555.619" dur="4.637"> UJI DRIVE-THRU, DISINFECTION >

< start="2558.689" dur="3.736"> Protokol, TRACING HUBUNGAN. >

< start="2560.39" dur="3.203"> Naha anjeun mikir yén bumi KOREA >

< start="2562.559" dur="1.334"> STRATEGI NGEKOLAHKEUN DI keraton >

< start="2563.726" dur="1.803"> URANG? >

< start="2564.027" dur="2.87"> WILUHANA NUNG NUNG KULIT, AYA TIDAK >

< start="2565.662" dur="2.102"> ITO TOATE LATE UNTUK AMERIKA TO >

< start="2567.03" dur="2.169"> ADOPT TEMA? >

< start="2567.898" dur="4.471"> >> WELL, sim kuring ngémut ka sadaya, >

< start="2569.332" dur="3.371"> OUR NEGARA DIA NEGARA TIU >

< start="2572.503" dur="2.202"> DITUTUP. >

< start="2572.836" dur="4.938"> NINGGALKEUN HARI KANGGURAN SUKMAT KANGGO >

< start="2574.838" dur="4.271"> AND THE BORDER kabuka, AND KAMI DI >

< start="2577.908" dur="3.203"> HENTEU UNTUK BISA INI KANGGO NABI >

< start="2579.242" dur="5.973"> TIAS KEYS. >

< start="2581.245" dur="5.939"> THE TESTING, TRACING AND >

< start="2585.349" dur="3.069"> RAWATAN, SISTEM RÉSÉS ROBUST RÉSÉ >

< start="2587.318" dur="2.736"> TIAS Tilu urang. >

< start="2588.552" dur="3.937"> Kuring ngémutan ING TIAS INGALU >

< start="2590.187" dur="3.736"> MENGHENTIKAN ANTARA ANTARA ANTARA APA >

< start="2592.622" dur="4.839"> Panyebaran INFECTIOUS, AND IT JUST >

< start="2594.057" dur="6.106"> JADI HAYANG NU RESEPKEUN ATAWA >

< start="2597.594" dur="3.67"> PELALUAN DENGAN SUKAN >

< start="2600.297" dur="2.602"> OUTBREAK Taun 2016 NGASEHKEUN >

< start="2601.398" dur="4.138"> UNTUK KEJAYAAN INI Waktos. >

< start="2603.033" dur="3.67"> RESPONSE KAMING KANGGO NYAWA dina taun 2015 >

< start="2605.669" dur="2.869"> TANPA LAIN-LAIN. >

< start="2606.837" dur="3.837"> TI NU APIKAT KANGGURAN. >

< start="2608.672" dur="5.805"> TAPI PELANGGAN DIAJAR DIAJAR >

< start="2610.808" dur="4.771"> PANALUNGAN, Urang KANGGO NANGGAL >

< start="2614.611" dur="2.536"> PENDIDIKAN KONTROL INFRASTRUCTURE >

< start="2615.712" dur="5.372"> AND FRANWORK LEGAL, AND >

< start="2617.28" dur="5.072"> SAHA NUWATNA KANGGO NENG MANGSA >

< start="2621.217" dur="2.169"> Tés INGGRIS. >

< start="2622.486" dur="1.334"> SUKSES HAYU AKU DAPATKEUNYA >

< start="2623.52" dur="1.835"> Waktos. >

< start="2623.954" dur="3.871"> >> TAMBAHAN TO TIAS Ts, >

< start="2625.488" dur="6.907"> Bagean STRATEGI SOUTH KOREA >

< start="2627.958" dur="6.406"> UNTUK CORONAVIRUS UNTUK ISOLATING >

< start="2632.529" dur="4.004"> ON AYA GOLEKSI PADAN. >

< start="2634.497" dur="3.704"> SUMBASAN ANTARA NERANGKEUN PRIVASI >

< start="2636.666" dur="3.504"> PANJANG DAN KONTIH INGIN SUKU >

< start="2638.334" dur="2.836"> TANPA JAMINAN KASIHATAN PUBLIK? >

< start="2640.303" dur="3.804"> >> SADUJUK NU TAK WAKTU >

< start="2641.304" dur="3.437"> Kuring bakal nganggo di TRACING. >

< start="2644.241" dur="2.636"> TRACING AYA KABUPATEN >

< start="2644.875" dur="3.603"> PERHATOSAN UNTUK BUKA HILANG >

< start="2647.01" dur="4.471"> PATIENTS ATAU KONTAK KOMPET >

< start="2648.611" dur="4.539"> AS DENGAN PELANGGAN NU MUNGGU KANGGO >

< start="2651.614" dur="3.571"> TEMA DAWA ATAWA NU INGKE ANAK >

< start="2653.283" dur="4.137"> Mantepkeun kabébasan OF >

< start="2655.318" dur="4.605"> PELANGGANAN INGGRANG SOSIETY. >

< start="2657.554" dur="4.505"> IE, IN ORDER MANGKEUN SOSIETY >

< start="2660.057" dur="4.538"> DUKUKA, GAMPANG IMPERATIF ING DIA >

< start="2662.192" dur="4.571"> Gampang ISOLATE sareng SUKU >

< start="2664.728" dur="2.402"> PATIENTI DAN PUTIH >

< start="2666.897" dur="2.335"> KONTAK. >

< start="2667.264" dur="3.169"> ISU PRIVASI DIDI IN >

< start="2669.365" dur="4.239"> KOMPUTES INFORMASI YANG DI >

< start="2670.566" dur="5.573"> Kami nganggur ka PUBLIC ABOUT >

< start="2673.737" dur="6.44"> PANGGIHAN SUKUJU. >

< start="2676.273" dur="5.738"> UNDANG-UNDANG PONTOR KAYU KAWIN >

< start="2680.31" dur="4.238"> JAMINAN HAMIN PUBLIK TO >

< start="2682.145" dur="3.837"> TENTANGKEUN TENTI ISSIA KESIHATAN >

< start="2684.681" dur="2.402"> SANGKUT NMAT. >

< start="2686.116" dur="3.37"> IT AYA KUKUMAN >

< start="2687.216" dur="3.671"> TANGGAPAN INFORM TO INFORM >

< start="2689.619" dur="3.604"> PUBLIK NGENTOTA ALAM >

< start="2691.021" dur="3.269"> INFECTION ING AND THE >

< start="2693.356" dur="3.137"> GAMBAR TUJUAN. >

< start="2694.424" dur="4.471"> MENGKEH PUBLIK NGENTOT DIANA DENGAN >

< start="2696.627" dur="6.005"> SAHA NUJU NYANGSA NU MUNGSA >

< start="2699.028" dur="5.907"> DITANGGANG MUNGSAIN POSITIF JAWA >

< start="2702.765" dur="3.637"> INGU BISA TIDAK DAPATKEUN SUKAWA >

< start="2705.068" dur="2.669"> PUTUP KROSSED DENGAN PELABURAN >

< start="2706.536" dur="2.336"> PATIENT sareng TEMBANG UNTUK >

< start="2707.87" dur="2.336"> TEMA-TEMA SUKAN TIADA PERLU DIANGKA >

< start="2709.005" dur="3.704"> FORWARD AND DAPAT DITILAI. >

< start="2710.34" dur="4.805"> KONTOH ISLIVASI PANGGILAN >

< start="2712.843" dur="5.605"> PATIENT INI NUNG TUNGGAL DI SINI, AND >

< start="2715.278" dur="4.471"> KANGGO NU SANGGANG SUKU >

< start="2718.581" dur="2.636"> LIMIT INFORMASI YANG NYA >

< start="2719.882" dur="1.936"> DITUTUKKEUN KEPUTUSAN NGENTOTA >

< start="2721.351" dur="2.002"> GAMBAR TUJUAN. >

< start="2721.951" dur="2.803"> >> Kuring INGIN KANGGO DI >

< start="2723.486" dur="3.304"> PENDIDIKAN UNTUK PERANCANG. >

< start="2724.888" dur="3.603"> PAGELUAR SUMA NAMPI DIRI >

< start="2726.923" dur="3.437"> KOREA DITUTUP LAGU, REOPENING >

< start="2728.625" dur="3.103"> JUST INGIN MINGGU. >

< start="2730.494" dur="4.237"> Kami ningali dina pésta Budak Piduh >

< start="2731.861" dur="4.205"> INGGU MUNGKIN MASKU DAN >

< start="2734.864" dur="2.403"> PUTIH SULUS PLEXIGLASS >

< start="2736.199" dur="2.703"> DESK DAN TAMPIL TEMPERATUR. >

< start="2737.401" dur="2.735"> KONTAK KONTIHAN DAWA KASAWA >

< start="2739.035" dur="3.17"> SEKOLAH AKAN MANGSA KANGGO DENGAN >

< start="2740.269" dur="4.305"> PERHATIAN INI? >

< start="2742.338" dur="4.005"> >> KAMI TOOK KANGGOAN MUKA >

< start="2744.707" dur="7.374"> THE SEKOLAH 80 DENGAN MASA SADAKNA >

< start="2746.476" dur="7.041"> DINA DITASANGKE UNTUK MUKA DI MACAM. >

< start="2752.215" dur="3.537"> APA KAMU TEMPAT ON PENDIDIKAN >

< start="2753.65" dur="2.436"> PUTIH ING TINGGI-TINGKATNA >

< start="2755.886" dur="1.1"> Nagara. >

< start="2756.219" dur="3.27"> AND ITU PENTING IMPORT >

< start="2757.12" dur="3.336"> INGIN Urang NANGGO JADI SEKOLAH >

< start="2759.622" dur="2.903"> BACK ON TRACK. >

< start="2760.59" dur="3.77"> KITA NU MANGSA DIAJUKKE KANGGO MUKA >

< start="2762.658" dur="4.405"> SEKOLAH DENGAN FINAL >

< start="2764.494" dur="3.203"> GRADERS DI SMA, AND NA >

< start="2767.197" dur="2.469"> TINGGI JAWA. >

< start="2767.831" dur="3.903"> TAPI KITA DIBUATKEUN SEMUA KABEH >

< start="2769.799" dur="3.837"> LANGKAH SANITARI DI TEMPAT. >

< start="2771.868" dur="5.772"> KEPERLUANAN DI BABANA >

< start="2773.77" dur="5.338"> THE KAJIAN SEMASA, THE >

< start="2777.774" dur="3.036"> SUMBER SEKOLAH, DAPATKEUN SUKU >

< start="2779.242" dur="4.105"> LANGKAH SOSIAL DESANGKEUN AYA AYA >

< start="2780.943" dur="4.372"> TEMPAT INGGRIS, AND JUGA >

< start="2783.48" dur="2.335"> Protokol DI TEMPAT DI KAS >

< start="2785.448" dur="2.97"> SUMBANG HENTEU. >

< start="2785.949" dur="4.604"> >> AND AS TALK TENTANG, TI >

< start="2788.551" dur="6.541"> TANGGAL MANGSA NYANGGAL. >

< start="2790.687" dur="5.939"> UNTUK CONTOH, MACAM ADA >

< start="2795.225" dur="4.505"> PELAKSANA-19 PELEK, 29-TAHUN-LAGU >

< start="2796.76" dur="3.337"> LELAKI MANUSIA APLIKAN KENOMUNAN >

< start="2799.863" dur="1.167"> SATU WANG. >

< start="2800.23" dur="1.869"> AKU DIHENTE NU DI KABUPATEN INI >

< start="2801.164" dur="2.503"> NGAPASKAT LAN KUMAHA DI SAHA NAKONKEUN >

< start="2802.232" dur="3.169"> DAPATKE IT SUMBANG DENGAN GALIT? >

< start="2803.8" dur="2.669"> >> Kuring INGU DENGAN SATU SIKAT SUKU >

< start="2805.535" dur="3.804"> ING, KURSIA, TEMBANG KONSEP. >

< start="2806.603" dur="6.239"> TIANG KASAHA. >

< start="2809.473" dur="6.639"> AND KES PARTIKULAR KAS AYEUNA AYEUNA >

< start="2812.976" dur="7.307"> LED HENTEU 200 CASES OVER A >

< start="2816.245" dur="6.341"> MATERI PULUH ATAWA Dinten KULANG. >

< start="2820.417" dur="4.204"> INGIN SEMUA KABEH NU TUNGGU >

< start="2822.719" dur="3.337"> AKTIVITI PELEK NIGHT DURING THE >

< start="2824.755" dur="4.604"> TEMPAT HIRIDAY LONG ING DENGAN >

< start="2826.189" dur="4.805"> KANGGO. >

< start="2829.493" dur="2.903"> SUKA NU KELUAR NIGHT >

< start="2831.127" dur="4.538"> AKTIVITI Ngalangkungan Kurangna >

< start="2832.529" dur="4.505"> SAKAK DUA ANAK HOP BARS, Abdi >

< start="2835.798" dur="2.303"> Pikirkeun mangrupikeun EXPRESSION, MOVE >

< start="2837.167" dur="4.604"> Narkoba nagara. >

< start="2838.234" dur="5.506"> AND KONTOH YANG MANGSAAKAN KANGGO NINI >

< start="2841.904" dur="4.071"> MAKLUMAT DENGAN PELABURAN >

< start="2843.873" dur="2.436"> AKTIVITI DI SEMUA Bagean >

< start="2846.109" dur="1.802"> Nagara. >

< start="2846.442" dur="5.472"> Kuring mikiran, SUKAN LAGI, NU KATILAN >

< start="2848.045" dur="4.871"> KOMUNITAS TRACING DIA PUT TO >

< start="2852.048" dur="4.571"> Tés. >

< start="2853.05" dur="4.203"> IT GALIS NANGKEUN AKHIR UPI >

< start="2856.752" dur="2.504"> SPIKE INI. >

< start="2857.387" dur="6.072"> TINJAUAN NILAI HARI >

< start="2859.389" dur="5.673"> AROUND 5,000 ATAWA 6000. >

< start="2863.593" dur="4.305"> PAGELUAR SUKAN, NANGGUJEUN >

< start="2865.195" dur="5.105"> IT - THE TESTING AVAILABLE >

< start="2868.031" dur="3.57"> ANONISI sareng FREE KOS >

< start="2870.433" dur="2.836"> DIPANA KITA REALISI BAKAL >

< start="2871.734" dur="3.404"> RAKYAT KABEH YANG DIPADAH >

< start="2873.403" dur="3.27"> ING PIKEUN TIUKAN >

< start="2875.271" dur="1.935"> PELUANG DENGAN KOMPUTER UNTUK DAPATKEUN >

< start="2876.807" dur="4.003"> Diuji. >

< start="2877.34" dur="5.239"> KATU, NANGGOLEH NAMPI ANUYEU >

< start="2880.944" dur="4.571"> FREE-KOSA, NANGGU KANGGO Nuju >

< start="2882.712" dur="4.638"> TEST WELL OVER 60,000, Kuring mikir >

< start="2885.648" dur="4.105"> NGUTUSKEUN AYA TAPI PULAK ING, >

< start="2887.483" dur="6.74"> ATAWA NU DENGAN LED NYAWA >

< start="2889.886" dur="5.739"> EKAS KASUT NAJIL. >

< start="2894.357" dur="2.803"> Nami anu ngagaduhan kana >

< start="2895.758" dur="2.803"> PELAKSANAAN TEMPOH, TAPI >

< start="2897.293" dur="5.84"> INSPESI KEDUA SARI >

< start="2898.695" dur="6.239"> AHLI KELUARGA, TEMA >

< start="2903.266" dur="3.17"> AND KOLEKTUR GOLEKSI. >

< start="2905.068" dur="2.836"> >> TANGGO AKSARI ANTANG SAJA >

< start="2906.57" dur="3.269"> NUJEAK NEXT SUKU. >

< start="2908.038" dur="3.202"> ING KAJUTAN, PERHAPS, A >

< start="2909.972" dur="2.17"> INGAH KEDUA MENENGAH? >

< start="2911.374" dur="2.469"> AND ADA DIA ATAU ATAWA SABAT >

< start="2912.275" dur="3.47"> PREPARASI YANG MENYANGKANG INI >

< start="2913.976" dur="6.941"> DENGAN TIAS TIAS Ts? >

< start="2915.879" dur="6.473"> >> Kuring TINGKAT KITA BISA PEMBELA >

< start="2921.051" dur="2.802"> UNTUK LIRIK DENGAN RISIKO INI. >

< start="2922.486" dur="1.868"> KATAKAN DIRI SAHA PANGKALAN SANGGUP >

< start="2923.986" dur="1.769"> GIRI. >

< start="2924.488" dur="3.436"> INGIN BANYOL KITA AYA HENTEU >

< start="2925.889" dur="3.303"> ABOUT COVID-19, TAPI SATI INI KITA >

< start="2928.058" dur="4.27"> TAHU, INGGU TRAJI IT SANG SANGSA >

< start="2929.325" dur="3.437"> GAMPANG ARAWA SENTIASA DIRI SENTENG GALASAN >

< start="2932.462" dur="1.936"> SILENTLY. >

< start="2932.895" dur="2.437"> SUKU BISA NYANGKOLEH >

< start="2934.531" dur="4.204"> DISEASAAN TANPA PERCARA HENTEU >

< start="2935.465" dur="5.171"> ING MEREKA NU DIAJEUN VIRUS >

< start="2938.869" dur="2.168"> SAKITNA ASYMPTOMATIK DAPAT >

< start="2940.77" dur="3.437"> TEPA. >

< start="2941.17" dur="6.708"> TURNS IT NU NUNGKUL DUA PULANG >

< start="2944.341" dur="6.039"> UNTUK SYMPTOMS SHOWING, NA >

< start="2948.011" dur="6.706"> SAHA NU SILA TUNGGUH NUNGGUL. >

< start="2950.514" dur="5.705"> TAMBAHAN TO TIGA Ts, >

< start="2954.85" dur="4.606"> SAHA TEU KANGGO NINGGAL DI TERMA >

< start="2956.352" dur="4.505"> SULU, INGGRIS SEOUL >

< start="2959.589" dur="4.971"> METROPOLITAN AREA ISTU PERHAPS SATU >

< start="2960.991" dur="4.17"> TEMPAT PALING DI PALING PUTRA >

< start="2964.694" dur="1.669"> BUNTUNG. >

< start="2965.295" dur="3.603"> JADI GALUAN KAMPUNG SEOUL, >

< start="2966.496" dur="3.837"> PROVINCIAL PANGGIHAN >

< start="2969.032" dur="4.104"> GUBUNGAN DENGAN >

< start="2970.466" dur="4.205"> PESILIHAN KOTA >

< start="2973.269" dur="4.605"> GOVERNMENT OF AIRPORT, ING >

< start="2974.804" dur="4.571"> AYA AYEUNA AYA NU KOMPUTA AN >

< start="2978.007" dur="3.538"> PENGURUSAN HOSPITAL INTEGRATED >

< start="2979.508" dur="4.205"> SISTEM JADI IF IF GUNG NUNGGUH >

< start="2981.678" dur="4.805"> INFEKTIF KANGGO Nuju sumping, >

< start="2983.846" dur="5.54"> TEMA TU-TI INI AKAN DAPAT KASILAN >

< start="2986.616" dur="4.872"> HOSPITAL RESOURCES KOMUNITAS - >

< start="2989.519" dur="7.975"> ITU SANG PENTING TINDAKNA UNTUK DAPATKEUN >

< start="2991.621" dur="6.807"> THE PERUBATAN JABATAN >

< start="2997.627" dur="1.501"> DISKEHKEUN DENGAN KASUA >

< start="2998.561" dur="2.236"> TANJUNG HANDLE. >

< start="2999.262" dur="3.503"> Urang Sateuacana ngagaduhan panjagaan >

< start="3000.93" dur="3.27"> KONTEN KANGGURU DI TEMPAT >

< start="3002.898" dur="2.837"> UNTUK NGOMBUT KOMPUTER >

< start="3004.334" dur="4.537"> BEDANG HOSPITAL KANGGO TO CARE OF >

< start="3005.868" dur="5.706"> PATIENTTEN INTENSIF, TAPI JUGA >

< start="3009.005" dur="4.572"> PUSAT MANGSA KOMUNITAS, KAMIN >

< start="3011.708" dur="3.57"> TEMA, DI SANGGURAN SISTEM >

< start="3013.71" dur="2.602"> PATIENTS - AND 80% ATAWA ING DAWA >

< start="3015.412" dur="2.402"> SISTEM CAHAYA. >

< start="3016.446" dur="2.602"> SATU HENTEU HENTEU PERTANYAAN KAWAN. >

< start="3017.948" dur="2.568"> MEREKA HENTE INGIN UNTUK SUKU >

< start="3019.182" dur="5.505"> AND DIHENTI. >

< start="3020.65" dur="5.039"> KURSUS, KONSISTEN >

< start="3024.82" dur="3.204"> PANGHIS KEPADA PUBLIK, NA >

< start="3025.822" dur="3.57"> WE'T PUNJANG NGANGGO BUKA TO >

< start="3028.157" dur="3.971"> HIDUP PRE-COVID. >

< start="3029.526" dur="5.272"> RISIKO INI SAHA NYAWA, >

< start="3032.262" dur="4.237"> Sateuacana, Kami PERLU PIKSAAN >

< start="3034.931" dur="3.571"> LIVE DENGAN RISIKO INI. >

< start="3036.633" dur="5.606"> AND NGANGANKEUNAN KANGGIHAN ATAWA >

< start="3038.635" dur="5.105"> TEKI SHARE KANGGO DENGAN >

< start="3042.372" dur="3.436"> RANCANGAN SANITARI, NGEKAN MASKIN DI >

< start="3043.874" dur="3.27"> TEMPAT PUBLIK DAN PUBLIK >

< start="3045.942" dur="5.339"> TRANSPORTATION, AND SO ON, AND >

< start="3047.277" dur="4.871"> Ngabéréskeun tangan anjeun, ti KURSUS. >

< start="3051.414" dur="2.002"> ANJEUN TERANG. >

< start="3052.282" dur="2.035"> PESESANAN DIANGGU EVERYBODY TELPON >

< start="3053.549" dur="1.969"> PERANUSAN HAYATAN. >

< start="3054.451" dur="2.569"> >> SINCE NEGARA TUJU ANTARA >

< start="3055.651" dur="2.87"> NGARGUH ING PENTING ANTARA >

< start="3057.153" dur="2.336"> NEGARA DI DUNIA, AYEUN >

< start="3058.655" dur="1.502"> DIBangun, INGIN, NGENTOT AMERIKA >

< start="3059.623" dur="5.571"> MEMBANGKAN VIRUS TO SOUTH >

< start="3060.29" dur="6.34"> KOREA? >

< start="3065.328" dur="3.07"> >> KAMI NU, DITASAR. >

< start="3066.763" dur="5.139"> THE TRAVEL - THE AIR TRAVEL >

< start="3068.531" dur="3.937"> ANTARA KOREA JEUNG AS KAMI >

< start="3072.035" dur="4.07"> NGENTOT SANGAT KUKU. >

< start="3072.602" dur="4.705"> Kuring MEAN, BISA HIDUP - THE >

< start="3076.238" dur="2.537"> SUMBANGAN HAYU DIAJAT >

< start="3077.44" dur="3.67"> HEBAT BEDA KASIH ING >

< start="3078.908" dur="2.536"> SUMBANG PITU INGKEUN >

< start="3081.244" dur="1.936"> Tikét. >

< start="3081.577" dur="3.137"> TAPI TANGGAP PELANGSAAN AIR >

< start="3083.313" dur="2.569"> LARGELI BUKA ANTARA ANTARI >

< start="3084.848" dur="2.402"> STATES AND KOREA. >

< start="3086.016" dur="2.702"> INGIN Urang SADÉ KOREANS DI. >

< start="3087.384" dur="4.17"> KAMI SUKANG NEGARA LAIN >

< start="3088.851" dur="3.07"> AMERIKAN TUTUP ING INI >

< start="3091.688" dur="2.702"> Cahaya. >

< start="3092.055" dur="5.839"> AND, YA, DINA ADA ANAK >

< start="3094.524" dur="5.372"> AYA DITANGGANG NU KELUAR >

< start="3098.027" dur="3.303"> ENTER INTO KOREA, AND INGIN NYA >

< start="3100.03" dur="2.301"> HENTEU YANG DIHENTEUN NEGARA-NEGARA. >

< start="3101.464" dur="6.173"> DITIPA DARI EUROPE. >

< start="3102.465" dur="7.24"> DIA NEGARA DI NEGARA DI >

< start="3107.771" dur="3.47"> ASIDA DENGAN PULUS AS AS. >

< start="3109.839" dur="3.403"> AND, LAGU, PUTRA NGENTOTA >

< start="3111.374" dur="4.104"> THE BORDER DI TEMA. >

< start="3113.376" dur="5.072"> Kami nyangking aranjeunna. >

< start="3115.612" dur="5.171"> PANEL DENGAN SERI BUKU TO >

< start="3118.581" dur="5.239"> MANGKAT TRAFFIC INCOMING, KAMI >

< start="3120.917" dur="5.805"> Parantos dicandak 14 dinten ka >

< start="3123.953" dur="4.004"> SUKAN ASRAT APLIK LENGKAP >

< start="3126.856" dur="3.604"> ALL INBOUND TRAVEL. >

< start="3128.091" dur="2.702"> HENTEU JUJUR HENTEU, TAPI >

< start="3130.593" dur="4.404"> KOREANS. >

< start="3130.927" dur="6.94"> DI RUMAH, KUNG MAIN EP AN AD >

< start="3135.131" dur="3.47"> ING FAKILIS GOVERNMENT IF YOU >

< start="3138.001" dur="3.57"> DON'T. >

< start="3138.735" dur="5.305"> HENTEU YANG HENTEU DENGAN 15 HARI ARI, KITA >

< start="3141.705" dur="4.537"> PERHATOSAN JUGA INTRODUCED >

< start="3144.173" dur="3.003"> Tés UNTUK SEMUA INBOUND >

< start="3146.376" dur="2.769"> PELANGSAAN. >

< start="3147.31" dur="3.069"> LASTLY, ON CATHIP >

< start="3149.278" dur="2.97"> PELANGGAN BASA BESAR AYA NUNGGAL >

< start="3150.513" dur="3.837"> DATANG BIG. >

< start="3152.382" dur="3.87"> ATAWA HENTEU SUKAN SUKAN DI AMERIKA AYEUNA >

< start="3154.484" dur="2.969"> NGUNTUKAN KEUN TEMBANG BASEBALL >

< start="3156.386" dur="3.07"> TUNGGUH BROADCAST DI AS >

< start="3157.587" dur="4.371"> NYAPLIS NU TANGGO PENTEBAS >

< start="3159.589" dur="5.072"> NEGARA KUNTUNG BATANG DADAK BASA? >

< start="3162.092" dur="3.336"> >> Kuring KANGGO KORONAVIRUS IS >

< start="3164.794" dur="2.869"> HENTEU PUTRA KESIHATAN. >

< start="3165.562" dur="2.468"> TAPI TU INI JUGA ING PIKATIK >

< start="3167.797" dur="3.537"> CABARAN. >

< start="3168.164" dur="6.606"> PERIOD INI PROLONGED OF >

< start="3171.467" dur="3.704"> SASAK DIRI, KAJEUNG, SOSIAL >

< start="3174.904" dur="4.238"> JABATAN. >

< start="3175.304" dur="5.239"> TI SIEUN NANGGUH Nampak KAGUNGAN >

< start="3179.275" dur="1.602"> DIMENSION PSYCHOLOGICAL THE >

< start="3180.677" dur="5.939"> Jalma. >

< start="3181.01" dur="8.575"> KATUJUKAN NU KANG NINI, MANGSA NU >

< start="3186.75" dur="5.571"> BASEBALL, NGANA-AYAT GALUNGGUNG BESAR >

< start="3189.718" dur="5.339"> AKTIVITI DI KOREA AS DI MANY >

< start="3192.455" dur="3.704"> LAIN NEGARA. >

< start="3195.191" dur="5.739"> MANGSA NU NAMPANG, TIDA DI >

< start="3196.292" dur="5.672"> THE STADIUMS, TAPI TANPA TEU >

< start="3201.064" dur="2.102"> TUMBAK, TAPI PELUANG ON >

< start="3202.097" dur="3.872"> LAYASAN TELEVISI, INI DIAJAT >

< start="3203.299" dur="3.504"> GENTING PENTING UNTUK ADDRESS >

< start="3206.102" dur="1.068"> Elemen GLOBAL INI >

< start="3206.936" dur="1.201"> CABARAN. >

< start="3207.303" dur="1.268"> >> TERIMA KASIH, MINISTER, JELAS >

< start="3208.27" dur="0.935"> UNTUK WAKTU Anjeun. >

< start="3208.704" dur="3.47"> NANGGALKEUN TI. >

< start="3209.339" dur="5.005"> >> TERIMA KASIH DUASA SANGATU. >

< start="3212.308" dur="3.604"> >> AND KAPANG DENGAN KANGGURAN, >

< start="3214.477" dur="3.437"> KANGGURU TENTANG PUTRA. >

< start="3216.045" dur="3.237"> RISIKO POPULAR DIA NGAJI >

< start="3218.047" dur="1.969"> PIONEER sareng WANITA YANG BABAR >

< start="3219.416" dur="1.334"> DAPATKE LEPASIHAN DIA DITUKUR. >

< start="3220.15" dur="0.6"> DENGAN DENGAN US. >

< start="3328.324" dur="2.736"> >>> BENTUK PUTIH PUTIH >

< start="3329.959" dur="3.837"> EMPLOYEE NU DITAPOTKEUN DI LEPAS KUMAHA >

< start="3331.193" dur="4.038"> BISA KANGGO DENGAN COVID-19. >

< start="3333.93" dur="4.638"> WILSON ROOSEVELT GERMAN Mimitian >

< start="3335.364" dur="4.338"> Digawe Sakumaha Anu Ngeunaan >

< start="3338.701" dur="2.603"> RUMAH PUTIH ING PRESIDEN >

< start="3339.835" dur="3.204"> EISENHOWER taun 1957 AND WAS >

< start="3341.437" dur="2.269"> DITUTUPKEUN DI BUTLER DURING THE >

< start="3343.172" dur="4.638"> KENNEDY ADMINISTRATION. >

< start="3343.84" dur="5.639"> DI SEMUA, GERMAN SERVED 11 >

< start="3347.944" dur="2.202"> PRESIDEN BENTUK DURING HIS >

< start="3349.612" dur="1.568"> LAGI JELAY. >

< start="3350.28" dur="3.269"> DIA 91. >

< start="3351.314" dur="4.871"> >>>> NEXT, THE 150-TAUN-LAPAS >

< start="3353.682" dur="2.837"> PENTING INGGI-ANU INGGARA HENTEUN >

< start="3356.319" dur="1.301"> AMERIKA. >

< start="3356.652" dur="2.402"> SILIHKAN SATU JATI >

< start="3357.753" dur="2.503"> DANIELS KUMAHA NYAPAKKEUNISAN, AND >

< start="3359.188" dur="2.803"> KONTAK SYARIKAT YANG DIANGGU NYA >

< start="3360.39" dur="2.101"> NAMA NINGGALKEUN BUNGKEUN KEPADA >

< start="3362.125" dur="1.1"> KOMUNITAS. >

< start="3362.625" dur="2.435"> ROBER DECRA DEBRA ABC KUMAHA >

< start="3363.359" dur="3.003"> RÉSAN. >

< start="3365.194" dur="3.07"> >> Wartawan: PELUANG TUTUP DI A >

< start="3366.495" dur="3.237"> HORSE FARM DI LYNCH BURG, >

< start="3368.398" dur="3.836"> TENNESSEE, LIES ANTARA SISAKAT >

< start="3369.866" dur="2.635"> SATU AYA NU LARGELY, UNTIL >

< start="3372.368" dur="1.835"> AYEUNA. >

< start="3372.635" dur="3.236"> >> Kuring GELENG KUMENTO KANG ANJEUN, A >

< start="3374.337" dur="6.306"> CARITA LERES. >

< start="3376.005" dur="6.306"> >> Wartawan: WHISKEY MAKER'S >

< start="3380.776" dur="1.836"> MARKI JIK TARI MANGSA DIRI >

< start="3382.445" dur="2.336"> KARANG. >

< start="3382.745" dur="2.736"> TURNS OUT IT WIS AN UNSPOKEN >

< start="3384.914" dur="2.202"> PIONEER SATU PAVED PARA DANA >

< start="3385.615" dur="2.235"> TANGGAPAN POPULAR. >

< start="3387.25" dur="2.735"> >> NUNGGUH TI NU TENNESSEE >

< start="3387.984" dur="4.604"> KEJELASAN. >

< start="3390.119" dur="5.706"> >> Wartawan: ENTER UNCLE WHISKEY >

< start="3392.722" dur="5.639"> NAMED UNTUK BENTUK PEMBANGUNAN NAVI >

< start="3395.958" dur="3.871"> SATU JUGA NYANGSA KANGGURAN >

< start="3398.494" dur="2.135"> PERTAMA KULIT GURU PERTAMA >

< start="3399.963" dur="2.301"> DISTILLER DI nagara. >

< start="3400.763" dur="3.37"> >> SUKAN INI SUKNA MAN MANUSIA >

< start="3402.398" dur="3.637"> TANPA GOLONG DENGAN APA KITA >

< start="3404.266" dur="2.403"> PANGGAL BISA DENGAN MASTER >

< start="3406.169" dur="1.634"> DISTILLER DI AMERIKA. >

< start="3406.802" dur="3.17"> >> Wartawan: KERANA SYARIKAT >

< start="3407.937" dur="3.603"> NGAPAK ANAK UNLIKELY CAMARADERIE, >

< start="3410.105" dur="5.272"> Ngalor ON a PLANTATION. >

< start="3411.674" dur="5.272"> TINDAKAN WHISKEY, ANTÉRÉK Wéb >

< start="3415.511" dur="3.37"> NGALANGKEWEANA ITS ANTARA ANTARA >

< start="3417.079" dur="3.804"> POPULAR BRAND, JIKI DANIEL. >

< start="3419.015" dur="3.237"> KAWASAN Pikeun KANGGO DITASANGKEUN DENGAN >

< start="3421.017" dur="3.203"> DANIEL UNTUK DENGAN PAKSA KANGGURU >

< start="3422.385" dur="3.403"> AYA PELUANG APOK sareng BULAN >

< start="3424.354" dur="4.938"> GOLONGAN DISTILLER DITASARKEUN DIA >

< start="3425.921" dur="3.671"> HIS CAKAK, TIANG AKTIKAT >

< start="3429.425" dur="2.602"> GIGI. >

< start="3429.726" dur="3.436"> >> DIA PANGERAN RUMAH A MENTOR TO >

< start="3432.161" dur="3.07"> JACK, DIA ARTUH DIA >

< start="3433.295" dur="2.337"> ATAWA ATAWA yen DIA kenal >

< start="3435.365" dur="1.935"> NGANJUK. >

< start="3435.765" dur="4.204"> >> Wartawan: HEBAT BISA, >

< start="3437.433" dur="5.072"> GOLONG GRANDDAUGHTER VICTORIA >

< start="3440.102" dur="3.37"> ANNIE BUTLER THE MASTER BLENDER >

< start="3442.639" dur="2.602"> UNTUK WHISKEY. >

< start="3443.606" dur="2.002"> >> SUKA SAJA SUKU DENGAN MANGSA A >

< start="3445.375" dur="1.267"> KEJELASAN. >

< start="3445.742" dur="2.702"> Aranjeunna dimana aranjeunna nyipta. >

< start="3446.776" dur="4.604"> KOMUNITAS NANGSA DENGAN UNHEARD OF. >

< start="3448.577" dur="3.971"> >> ANU KAJAWA, Taun 1800-an. >

< start="3451.514" dur="2.068"> >> Wartawan: HEAD HEAD >

< start="3452.682" dur="2.168"> UNKNOWING MADEED PISAN >

< start="3453.716" dur="3.27"> SEJARAKAN, TAPI TAPI INI SIEUN >

< start="3454.983" dur="3.337"> UNTIL MEMBANGKANG LATER SELEPAS LIMA >

< start="3457.119" dur="3.638"> KENYATAAN PANGKEL MASTER >

< start="3458.454" dur="3.87"> SATU NU GALA NU TAPAK AKU >

< start="3460.89" dur="2.836"> NGASILKEUN PARA. >

< start="3462.458" dur="3.003"> KURING TIGA TIGA TAHUN, ING >

< start="3463.859" dur="3.604"> KELUARGA KELUARGA PANGGILAN KOMPUTA >

< start="3465.594" dur="3.036"> NGENTOT AMONG AMERICAN WHISKEY >

< start="3467.597" dur="2.435"> DISTILLERS AND PIONEERS. >

< start="3468.764" dur="3.604"> >> KAMI GALASKEUN HENTEU >

< start="3470.165" dur="8.109"> TERIMA 2 JUTAWAN RÉSÉ >

< start="3472.501" dur="7.975"> RAISED A GRATIS WORLDWIDE. >

< start="3478.408" dur="3.67"> >> Wartawan: DENGAN COVID-19 ING >

< start="3480.61" dur="6.172"> DITASARKAN UNTUK HARGA GENGGANG AND TO >

< start="3482.211" dur="5.439"> DAPATKE N95 MASKU sareng PPE TO THOS >

< start="3486.916" dur="2.602"> DI TUTUP KANGGURAN. >

< start="3487.784" dur="3.436"> >> SAKITNA NYEKAL KAYU DI SAKOLA >

< start="3489.652" dur="3.036"> TUNGGU NUNG NANGGANG, TAPI APA ANAK >

< start="3491.353" dur="2.77"> RAKYO PALING NU TENGOK TENGOK >

< start="3492.821" dur="3.771"> AREN'T DI TUTUP KANGGULAN? >

< start="3494.257" dur="3.469"> >> Wartawan: TU SIEWANG TOU >

< start="3496.726" dur="2.702"> PENDIDIKAN TEMA DIRI. >

< start="3497.86" dur="3.67"> TEMPORARILY DITUTUP Pikeun BASA, >

< start="3499.561" dur="4.972"> TEMA TEMPATKAN ING PADALA >

< start="3501.663" dur="4.572"> GROUND ZERO UNTUK PAKEJARI >

< start="3504.666" dur="4.906"> PENDIDIKAN MASKU PADANG >

< start="3506.368" dur="3.537"> KOMUNITAS WARNA ngiringan >

< start="3509.705" dur="2.536"> Nagara. >

< start="3510.039" dur="2.703"> >> 80% KABUPATEN KABEH >

< start="3512.375" dur="2.269"> AFRICAN-AMERICAN. >

< start="3512.875" dur="2.836"> SAHA AYEJEU RAKYU SAKNA >

< start="3514.777" dur="1.802"> Ngagegurkeunkeun Deui nepi ka >

< start="3515.845" dur="2.035"> SOMETHING, WE'RE PLEASED WE CAN >

< start="3516.712" dur="2.403"> KAPAK GAP ING. >

< start="3518.014" dur="6.639"> >> Wartawan: AYA KANGGO GRATIS >

< start="3519.248" dur="7.375"> PERMEATING PANDEMIK. >

< start="3524.787" dur="3.069"> Ngantosan BABAR BARAT INI >

< start="3526.756" dur="2.068"> SEJARAH SHORT. >

< start="3527.99" dur="3.17"> >> UNTUK PRIVILEGE DAN >

< start="3528.957" dur="3.871"> HONOR NGENTUH DI AKING >

< start="3531.293" dur="5.139"> GRANDFATHER HEBAT-BESAR >

< start="3532.962" dur="3.77"> KULITAN, ITU HEBAT NAMPI, KANGGO >

< start="3536.565" dur="2.036"> TAHU. >

< start="3536.866" dur="2.302"> AKU TEU NYANGGO PUTRA NU KATA KANGGURANA >

< start="3538.734" dur="3.504"> TAMPILAN IT. >

< start="3539.302" dur="5.505"> AKU HAYU DIHAYANGKEUN ATAWA KUMAHA ITU >

< start="3542.371" dur="4.705"> AM DITASANGKEUN ATAWA DIHENTEU ATAWA >

< start="3544.94" dur="2.47"> SAHA NU GRATIS SAHA GAMPUNG >

< start="3547.21" dur="0.934"> Mimitian. >

< start="3547.543" dur="2.335"> >> Wartawan: DEBRA ROBERTS, ABC >

< start="3548.277" dur="4.304"> BALONG. >

< start="3550.012" dur="3.404"> >> Sareng sateuacan PELANGGANG PELAKON, KANG >

< start="3552.715" dur="2.503"> GAMBAR HARI. >

< start="3553.549" dur="2.903"> NU NU NU NU NU JADI NU JELAS >

< start="3555.351" dur="4.571"> KELAS ACADEMI NAVAL GRADUATING KELAS >

< start="3556.585" dur="6.24"> OF 2020. >

< start="3560.056" dur="3.07"> CONGRATULASI KITA DI ATAWA >

< start="3562.959" dur="1.635"> WELL. >

< start="3563.259" dur="2.403"> AND DI LANGKEUN EUN EWATNA >

< start="3564.727" dur="2.669"> PROGRAM TAMPILAN AMERIKAN AKAN >

< start="3565.795" dur="4.705"> PANJANGKEAN INTO A AREA Anyar. >

< start="3567.53" dur="5.272"> NASA AND ELON MUSK SPACEX AKAN >

< start="3570.633" dur="3.336"> SENDERI JELAS PERTAMA SEMASA >

< start="3572.935" dur="2.47"> INTO ruang. >

< start="3574.103" dur="4.138"> KULITAN ABC HENTEU AYEUNA DENGAN >

< start="3575.538" dur="5.072"> MANGSA NUNGGU UNTUK GAMPANG >

< start="3578.374" dur="3.503"> PAD AT LIFT OFF pukul 3:00 PM >

< start="3580.743" dur="2.603"> WEDNESDAY. >

< start="3582.011" dur="2.736"> KOLEKSIK kuring TOM LLAMAS AND I >

< start="3583.479" dur="2.235"> SANGGU AYEU BISA INGKEUN NYAWA >

< start="3584.88" dur="2.136"> PEREMPUAN KRITIKAL MISIS. >

< start="3585.848" dur="1.635"> >>>> NYAWA ANAK KAMI ANTARA >

< start="3587.15" dur="2.135"> JAM. >

< start="3587.617" dur="3.303"> PADI SULANGAN UNTUK DIMANGKATKEUN ABC >

< start="3589.418" dur="3.437"> BALAYAN KANGGO UNTUK BASA KOMPUTUK DAN >

< start="3591.053" dur="2.136"> ANALISIS KANGGO DARI >

< start="3592.989" dur="0.734"> KULITAN. >

< start="3593.322" dur="1.101"> AKU LINSEY DAVIS. >

< start="3593.856" dur="2.903"> HANYA PANJIMATAN UNTUK NANGTANG >

< start="3594.557" dur="2.202"> DENGAN US, ARAWA sareng MALAS. >

< start="3608.938" dur="4.07"> >> Pengumuman: INGINI ABC "DUNYA >

< start="3610.406" dur="3.704"> WARNA JAWA "DAVID MUIR. >

< start="3613.142" dur="2.069"> >> GANJANG HENTEU ATAWA GAMPANG >

< start="3614.243" dur="1.969"> KANGGO DI DENGAN KAMI DENGAN DI SATU A >

< start="3615.344" dur="2.37"> SAHAJA NEGARA SUKUR THURSDAY. >

< start="3616.345" dur="3.603"> AND KAMI DAPATKEUN ATAWA ATTACK >

< start="3617.847" dur="3.169"> ATAWA BASA NAVAL DI TEXAS. >

< start="3620.082" dur="1.468"> THE DAM EMERGENCY AND STORMS ON >

< start="3621.149" dur="1.87"> Éta. >

< start="3621.684" dur="3.137"> TAPI TIANG NGANGGO KANGGO SIEUN >

< start="3623.152" dur="2.869"> DENGAN PEMBANGUNAN MAJOR DI >

< start="3624.954" dur="1.368"> KORONAVIRUS DI SINI DI >

< start="3626.155" dur="1.835"> URANG. >

< start="3626.455" dur="3.07"> HEAD OF CDC MAKING BALITA >

< start="3628.123" dur="3.404"> SATU NU DIA NU NU DITAKO SUKA >

< start="3629.658" dur="3.404"> INGU AKAN DENGAN PAKSA NUNG WULANG >

< start="3631.66" dur="3.404"> THE VIRUS DINA DI AS, AND >

< start="3633.195" dur="2.87"> SATU DIA NU NU NENGKEUN NYAWA >

< start="3635.197" dur="2.57"> LUNGKUNG KEDUA. >

< start="3636.199" dur="3.403"> TAPI PRESIDEN HENTEU HARI INI >

< start="3637.9" dur="3.236"> REFUTING yen, nyarios teh >

< start="3639.735" dur="3.17"> Waktosna moal dihampurkeun. >

< start="3641.27" dur="2.67"> AND AS NEGARA BISA NEGARA NEGARA >

< start="3643.038" dur="3.037"> MINGGU DENGAN MINGGU, TOLL >

< start="3644.073" dur="3.57"> AYEUNA AYA DENGAN KURING 94,000 NU KURING >

< start="3646.208" dur="3.504"> DINA DI US. >

< start="3647.777" dur="3.27"> THE PRESIDENT SAYING LATE TODAY >

< start="3649.845" dur="2.402"> KUNG INI DIA TUJU AYA SUKANG. >

< start="3651.18" dur="2.036"> ATAWA INGIN SUKANG APA ATAWA A >

< start="3652.381" dur="1.635"> TEMBANG, DI KASÉNA DENGAN, KAMI NAMI >

< start="3653.349" dur="1.335"> BASA KANG PUTRA NENG. >

< start="3654.15" dur="2.802"> TAPI KITA WANG AYA NUTOSAN KAMI >

< start="3654.817" dur="3.971"> Nagara. >

< start="3657.086" dur="3.804"> >>> DAN teraskeun pangajaran Anyar >

< start="3658.921" dur="3.336"> INGSES AS NU NU NU KITU ASUS >

< start="3661.023" dur="2.169"> AKTARI sareng SUKU 36.000 HIRUP >

< start="3662.391" dur="2.937"> TULANG MUNGKUL SAJAT, AND SEMUA >

< start="3663.325" dur="3.37"> INI AMID AN UPDATE TO >

< start="3665.461" dur="2.068"> Pedoman ka CDC anu dihukum >

< start="3666.829" dur="3.903"> ILANG KONSUS HENTEUN. >

< start="3667.663" dur="4.404"> SATU DI SATU NU SABAK CDC IS SAPAT >

< start="3670.866" dur="2.402"> BULAN ARI SENTIASA DENGAN MEREKA >

< start="3672.201" dur="2.135"> SAID INI DENGAN. >

< start="3673.402" dur="1.869"> SATU AYA-19 NGUDUK MACAM >

< start="3674.47" dur="2.336"> TERUTUP PUTUP HUBUNGAN DARI >

< start="3675.404" dur="2.836"> PERSON TO PERSON, AND WHILE IT >

< start="3676.939" dur="3.637"> KANGGO NU DIBENAK ING PERSON >

< start="3678.374" dur="2.97"> BOLEH DAPATKEUN DIDI OWAKKAN PELIKON A >

< start="3680.71" dur="2.068"> KUKUHAN ATAWA OBJEK YANG TELENGKEUN >

< start="3681.477" dur="3.136"> VIRUS ON ITU ATAWA NGAPAL >

< start="3682.912" dur="2.969"> TEMA ATAWA MOUTH, ATAWA ATAWA EYES, >

< start="3684.746" dur="4.439"> SANG INGIN SANGGUP SIEUN >

< start="3686.014" dur="3.805"> MAIN WAY, INGIN YANG MAIN >

< start="3689.318" dur="3.036"> THROUGHERS PERSON TO PERSON, >

< start="3689.952" dur="3.336"> TUNGGUH DROPLET RESPIRATORY. >

< start="3692.488" dur="1.134"> SATU RASA KITA NU LAKI MANGSA KUDA >

< start="3693.422" dur="2.769"> CANGGIH. >

< start="3693.755" dur="3.238"> WE'LL NGAJIJI Pitunjuk anjeun >

< start="3696.325" dur="2.803"> TUTUP ING SEMUA AND EVA PILGRIM >

< start="3697.126" dur="4.17"> LEADS US OFF. >

< start="3699.262" dur="2.735"> >> Wartawan: Waktosna >

< start="3701.43" dur="1.501"> PRESIDEN DAN KESIHATAN PANGERAN >

< start="3702.131" dur="1.635"> TAMBAHKEJEAN CKDC TENTANG RESPONSE >

< start="3703.065" dur="2.402"> UNTUK NYA KURING. >

< start="3703.9" dur="2.501"> INGAN AS DIRECTOR ROBERT REDFIELD >

< start="3705.601" dur="5.305"> SAID SATU AYA DENGAN. >

< start="3706.535" dur="6.84"> DIA DIUKTIKAN KEPUTIHAN >

< start="3711.04" dur="5.238"> HEMISPHERE'S TEMPERATURE COOLING >

< start="3713.509" dur="4.371"> AND SPIKE DI CASES. >

< start="3716.412" dur="2.236"> TEU KUDU NUJAMIN. >

< start="3718.014" dur="2.068"> SAHA TEU DAPAT >

< start="3718.781" dur="3.17"> DITIPUNKEUN SAUNTIK KITA Waktosna >

< start="3720.216" dur="3.136"> AYEUNA AYEUN MANGSA NENG AS AS >

< start="3722.084" dur="4.071"> ATAWA DIPASARKEUN AS KANGGO. >

< start="3723.486" dur="4.304"> TAPI TANGGO MOMENTS AGO, THE >

< start="3726.288" dur="1.936"> PRESIDENTE SAID A KEDUA LOKDOND >

< start="3727.923" dur="1.802"> WON'T DENGAN. >

< start="3728.357" dur="2.67"> >> DANA SUMA ITU AN EMBER ATAWA A >

< start="3729.859" dur="1.435"> TEMBANG, NINGGU KANGGO PUTUT IT >

< start="3731.16" dur="1.635"> SUKU. >

< start="3731.427" dur="1.733"> TAPI TAPI KAMI AYEUNA PANUTUP >