199s Apa sampeyan nduweni syarat kanggo mriksa stimulasi $ 1,200 $? Kepiye lan kapan dhuwit bakal teka? images and subtitles

TAPI SADLY HE DIDI ora slamet. >> Kim: WE'LL DAPAT NGENTENE >> Kim: WE'LL DAPAT ING RASA KANGGO ING JAWA. ING JAWA. TAPI PUTRA, KANGGO WANNA - KANGGO IKI TAPI UNTUK, KITA WANNA - ING NGAKO VIDEO LIVE? LIVE VIDEO? >> Devin: VIDEO LIVE Saka ING >> Devin: LIVE VIDEO Saka SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH MENENGKUTI ASI SENATE DIDANG TO TALKING AS ING SENATE NGANGGO ING TARI ING BISA ING $ 2 yuta VOTE DENGAN ING BISA ING TANPA $ 2 ING TANPA KANGGO NANGGALKE SUKU MENGENAL KITA KANGGO MANGSA MNUCHIN SUKU APA ITU BASA. IT MUNGGU BASA. >> Kim: APAKAH KESEMPAK SENI AKU >> Kim: ING TINDAK KENE ADA AKU LAMPIRAN UNTUK UTAWA ora LAMPIRAN GOLONG UNTUK UTAWA ATAWA ING JENIS? UNTUK? UNTUK JAWABAN, KANGGO NGGO UNTUK JAWABAN ANU, KANGGO NU DENGAN NEGARA NEGARA EDITOR ROD MELONI. EDITOR RAS MELONI Lowongan Kerja. ROD, BUKU sing apik. ROD, BUKU sing apik. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. KANGGO ING GENDHANA ING KANGGO ING ING NGGANG IRS TUNGGUH ING IRS AKAN AKAN NANGSA ING IRS TANGGO KANGGO NUNGGUH ING INI. NGANGGO WULANG ING. Lan mikir mikir babagan iki: A Lan mikir mikir babagan iki: Kutipan saka DOLLAR TRILLION SENARAI DOLLAR TRILLION YANG KANGGO DENGAN KANGGO SAIKI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO AMERIKAN AS ING ING DAPAT TAMADUN AMERIKAN AS ING NGE UAPI DENGAN PILIHAN INI. Wacahe Waca kene. NENGGALKE APA PAKSA ING SUKU ING NGGALKE APA PISI ING ING KANGGO ING NGANGGAL. SAIKI LUKIS NGGAL. SO PITANGGUH NANG KANGGO. SO PITANGGUH NANG KANGGO. KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. Yen Sampeyan ora nemokake Yen Sampeyan ora nemokake sampeyan kanggo taun 2019, yen sampeyan bakal pengin KANGGO 2019, ING NGE ING ING NGANGGO PELENGON KANGGO 2018. TURN TO RETURN TAX RASA ANDA 2018. KAYU KABUPATEN, SUKU NU DADANG Cara NGANGGO, NENGGALU UNTUK GROSS GRATIS GRATIS sampeyan Saliyane sampeyan Eksploitasi GROS GRATIS ATAWA ING TANGGAP LUKU SUKU. PENDAPATAN CUKAI. Yen Sampeyan FILED INDIVIDU lan Yen sampeyan FILED INDIVIDU ING AKSARI lan MADE $ 75.000 UTAWA Kurang luwih, YOU'LL MADE $ 75,000 UTAWA KURANG, KANGGO KELAYAKAN UNTUK KENCANGAN NGGENAL. Kualitase Kanggo SEMEN. Yen sampeyan lagi seneng, IT Yen sampeyan lagi seneng, ITU $ 150.000 utawa KEDAI UNTUK $ 150,000 Utawa KENANAN KANGGO SEMAK MRIKSO. Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh, sampeyan bakal tetep kualitase PIGNGAN, INGKE MUNGSA KELUAR KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN KAMPUNG. UNTUK KANGGO PENDIDIKAN PENTING FILERS SING DI ANTARI $ 75,000 FILERS SING DIDENG ANTARA $ 75,000 lan $ 99.000 bakal Nampilake SMALLER Lan $ 99,000 Bakal Ngetokake SEMEN. MRIKSO. UNTUK FILERS JOINT, Saka $ 150,000 UNTUK FILERS JOINT, SARI $ 150.000 dumugi $ 198,000. Menyang $ 198,000. TAPI ING ING NGANGGO LAPAKAN ING Wong TAPI ING ING NGANGGO LAKON OGAN ING KABEH ing KIRIK ING KETETIKAN KHUSUS WANJUNG Yen wong padha bakal entuk A NUNGSA ING KENE ING ING NGANGGUT NU Ujer, TOO. Mriksa, TOO. Yen sampeyan lagi ora aman, Yen sampeyan lagi ora aman, sampeyan bakal bisa milih. Sampeyan bakal entuk Yen sampeyan ora bakal nggawe dhuwit Yen sampeyan ora bakal nggawe APA ANYARI ANTARI NGALAMI utawa HAVEN'T NGELIMA TAX Paling Pungkasan taun utawa HAVEN 'ora bisa ngetrapake maneh cukuran PULANGGO RASA MUDAH ING NGEGANG TANPA JAWA, ING BISA KANGGO WANGGO Dhuwit, sampeyan bisa njaluk lengkap. MRIKSO. TAPI ING ORDER KANGGO INGKE, ING MANA Nanging ING ORDER KANGGO ING ING, ING NGANGGO INGGRIS NGGOLAH GOLEKTOR KANGGO NAKA TANGGO RETURN NGANGGO ING IRS SUKU PIKE TENANG KENE IRS Akeh Cara Ngerteni yen Sampeyan INFO INI. ING ING KANGGO. SEMEN CARI KAYU TIDAK ISTIK SEMIKIR DIDENG TANPA BISA CAKAK satemah. BISHAT SEMASA. TANGGURAN INGKANG TANGGAL JAWA ING KANGGO Wong-wong mau bakal DIDANG INGKE UNTUK AKUN BANK ING IRS MUNGGU WULANGAN AKSUN BANK IRS Muga-muga sampeyan. KANGGO. Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK utawa ora nggunakake APPOSIT DIREK, Utawa ora nggunakake Gangguan TINDAK, Gunakake KAPAKEN. GAMPANG KAMPUNG TAPI. MATLAMAT ING KANGGO NANG TULISAN MATLAMAT ING KANGGO NULIS-INGING KANGGO LAN ING SUKU ING ING SULIT Lan digegadhang ing minggu kepungkur, nanging ora bisa didadekake MINGGU, TAPI TANGGO RASA ING ING NGETEKA KENE. Sadurunge wong. Lan, ING KURSUS, ING ING ING Lan, ING KURSUS, ING NGAWA ING NGOMUNI VOTES SENATE. RUMAH ING NGOMUNI VOTES SENATE. Lan Yen wong-wong mau ana ing PROSES OF Lan Yen TINDAK ING PROSES ING JAWA ING SAIKI, BAIK. Mengkono sing Saiki, apik. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. Bener, Pitakonan Yaiku Pitakon SO PITUKSES ING PENTING TENAGA KENE ING NGANGGO ING INI. ING KANGGO NATE. Wong-wong iku bisa nggawe dheweke Wong-wong iku bisa nggawe dheweke dening ACCLIMATATION. AKSARI. TAPI TENGAH INGKU KABUPATEN TAPI TENGAH KANGGO NATE ING ING NGANGGAL NUNG WULAN ATAWA DUA. NUNGGUH ING NGET ING ORA SARI utawa DUA. TAPI TEMBANG KANGGO WULANG, SO TAPI TANGGO MUNGSA DENGAN MUNGSA, JADI NINI NGUNTIKAN. TEMA SUKU BATANG. >> Kim: Lan apa sing ora >> Kim: Lan APA PENTING ANY HOLDUPS? HOLDUPS? >> Rod: PENTING >> Rod: GAMBAR UNEMPLOYMENT YANG DITANGGANG DENGAN UNEMPLOYMENT YANG DIPADE TARIKHAT. Pungkasan. BERNIE SANDERS ING PUTIH UPSET BERNIE SANDERS WARNA UPSET LATIHAN NGENTOT DENGAN KUTUT-TENAGA INI NGENTUK DENGAN KENE ING ING ING ING ING ING, lan ING LAIN-LAIN WIS ING ING ING, lan KANGGO LAIN ING ING TANGGIH. ING RUU. KANGGO ING BONO SAK ING ING, KANGGO ING BONO SAK ING ING SUKU, ING SUKU BISA KANGGO lan ING Siji-sijine sing paling apik lan sampeyan bakal nindakake ing SPEED, sampeyan bakal nggawe ING INI INI DITUTUP ING, ING NGANGGO MACAPAT lan ING INI SULITAN lan ING ING SAHA ING UNTUK KANGGO BUKAN INGGRIS kanggo wong sing ora bisa nyambut gawe, mula bisa nyoba KARYA, BISA NGANGGUR TANGGAL NANGGAL BUKU. TUKAR YANG. >> Devin: Lan kita nonton ING

Apa sampeyan nduweni syarat kanggo mriksa stimulasi $ 1,200 $? Kepiye lan kapan dhuwit bakal teka?

If your income falls within a certain range, you might qualify for a $1,200 stimulus check from the government as part of its coronavirus aid.
Michigan Coronavirus, COVID-19, Stimulus Checks, Financial, Money, Coronavirus Cases, Government Money, Coronavirus, Coronavirus Money, Coronavirus Event Changes,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.135" dur="1.234"> TAPI SADLY HE DIDI ora slamet. >> Kim: WE'LL DAPAT NGENTENE >

< start="2.403" dur="0.933"> >> Kim: WE'LL DAPAT ING RASA KANGGO ING JAWA. >

< start="3.338" dur="3.702"> ING JAWA. TAPI PUTRA, KANGGO WANNA - KANGGO IKI >

< start="7.041" dur="0.733"> TAPI UNTUK, KITA WANNA - ING NGAKO VIDEO LIVE? >

< start="7.775" dur="2.401"> LIVE VIDEO? >> Devin: VIDEO LIVE Saka ING >

< start="10.177" dur="1.634"> >> Devin: LIVE VIDEO Saka SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH >

< start="11.846" dur="2.401"> SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH MENENGKUTI ASI SENATE DIDANG TO >

< start="14.282" dur="2.201"> TALKING AS ING SENATE NGANGGO ING TARI ING BISA ING $ 2 yuta >

< start="16.517" dur="12.645"> VOTE DENGAN ING BISA ING TANPA $ 2 ING TANPA KANGGO NANGGALKE SUKU MENGENAL >

< start="29.163" dur="0.733"> KITA KANGGO MANGSA MNUCHIN SUKU APA ITU BASA. >

< start="29.93" dur="1.801"> IT MUNGGU BASA. >> Kim: APAKAH KESEMPAK SENI AKU >

< start="31.766" dur="2.034"> >> Kim: ING TINDAK KENE ADA AKU LAMPIRAN UNTUK UTAWA ora LAMPIRAN >

< start="33.835" dur="0.132"> GOLONG UNTUK UTAWA ATAWA ING JENIS? >

< start="33.968" dur="3.736"> UNTUK? UNTUK JAWABAN, KANGGO NGGO >

< start="37.705" dur="0.566"> UNTUK JAWABAN ANU, KANGGO NU DENGAN NEGARA NEGARA EDITOR ROD MELONI. >

< start="38.272" dur="0.533"> EDITOR RAS MELONI Lowongan Kerja. ROD, BUKU sing apik. >

< start="38.806" dur="2.802"> ROD, BUKU sing apik. >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. >

< start="41.609" dur="0.967"> >> Rod: Apik banget, KIMBERLY. KANGGO ING GENDHANA ING >

< start="42.577" dur="1.167"> KANGGO ING ING NGGANG IRS TUNGGUH ING IRS AKAN AKAN >

< start="43.778" dur="2.034"> NANGSA ING IRS TANGGO KANGGO NUNGGUH ING INI. >

< start="45.847" dur="2.701"> NGANGGO WULANG ING. Lan mikir mikir babagan iki: A >

< start="48.583" dur="0.833"> Lan mikir mikir babagan iki: Kutipan saka DOLLAR TRILLION >

< start="49.451" dur="2.034"> SENARAI DOLLAR TRILLION YANG KANGGO DENGAN KANGGO >

< start="51.486" dur="1.167"> SAIKI KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO AMERIKAN AS ING ING DAPAT >

< start="52.687" dur="0.9"> TAMADUN AMERIKAN AS ING NGE UAPI DENGAN PILIHAN INI. >

< start="53.588" dur="2.635"> Wacahe Waca kene. NENGGALKE APA PAKSA ING SUKU >

< start="56.257" dur="1.267"> ING NGGALKE APA PISI ING ING KANGGO ING NGANGGAL. >

< start="57.525" dur="1.334"> SAIKI LUKIS NGGAL. SO PITANGGUH NANG KANGGO. >

< start="58.893" dur="2.702"> SO PITANGGUH NANG KANGGO. KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 >

< start="61.596" dur="1.801"> KESEN AVERAGE ING AYE Duwe $ 1200 PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. >

< start="63.431" dur="1.634"> PER ADULT lan $ 500 PER ANAK. Yen Sampeyan ora nemokake >

< start="65.1" dur="2.835"> Yen Sampeyan ora nemokake sampeyan kanggo taun 2019, yen sampeyan bakal pengin >

< start="67.97" dur="1.5"> KANGGO 2019, ING NGE ING ING NGANGGO PELENGON KANGGO 2018. >

< start="69.504" dur="2.902"> TURN TO RETURN TAX RASA ANDA 2018. KAYU KABUPATEN, SUKU NU DADANG >

< start="72.407" dur="1.901"> Cara NGANGGO, NENGGALU UNTUK GROSS GRATIS GRATIS sampeyan Saliyane sampeyan >

< start="74.309" dur="0.8"> Eksploitasi GROS GRATIS ATAWA ING TANGGAP LUKU SUKU. >

< start="75.11" dur="1.7"> PENDAPATAN CUKAI. Yen Sampeyan FILED INDIVIDU lan >

< start="76.845" dur="1.567"> Yen sampeyan FILED INDIVIDU ING AKSARI lan MADE $ 75.000 UTAWA Kurang luwih, YOU'LL >

< start="78.413" dur="1.367"> MADE $ 75,000 UTAWA KURANG, KANGGO KELAYAKAN UNTUK KENCANGAN NGGENAL. >

< start="79.814" dur="3.336"> Kualitase Kanggo SEMEN. Yen sampeyan lagi seneng, IT >

< start="83.184" dur="1.468"> Yen sampeyan lagi seneng, ITU $ 150.000 utawa KEDAI UNTUK >

< start="84.653" dur="0.666"> $ 150,000 Utawa KENANAN KANGGO SEMAK >

< start="85.32" dur="1.2"> MRIKSO. Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh >

< start="86.521" dur="1.767"> Yen sampeyan bakal nggawe luwih akeh, sampeyan bakal tetep kualitase >

< start="88.323" dur="2.935"> PIGNGAN, INGKE MUNGSA KELUAR KANGGO UNTUK KANGGO PENDIDIKAN KAMPUNG. >

< start="91.293" dur="1.567"> UNTUK KANGGO PENDIDIKAN PENTING FILERS SING DI ANTARI $ 75,000 >

< start="92.861" dur="3.603"> FILERS SING DIDENG ANTARA $ 75,000 lan $ 99.000 bakal Nampilake SMALLER >

< start="96.465" dur="0.265"> Lan $ 99,000 Bakal Ngetokake SEMEN. >

< start="96.732" dur="3.401"> MRIKSO. UNTUK FILERS JOINT, Saka $ 150,000 >

< start="100.135" dur="1.934"> UNTUK FILERS JOINT, SARI $ 150.000 dumugi $ 198,000. >

< start="102.07" dur="1.767"> Menyang $ 198,000. TAPI ING ING NGANGGO LAPAKAN ING Wong >

< start="103.839" dur="0.766"> TAPI ING ING NGANGGO LAKON OGAN ING KABEH ing KIRIK >

< start="104.639" dur="1.601"> ING KETETIKAN KHUSUS WANJUNG Yen wong padha bakal entuk A >

< start="106.274" dur="0.4"> NUNGSA ING KENE ING ING NGANGGUT NU Ujer, TOO. >

< start="106.675" dur="1"> Mriksa, TOO. Yen sampeyan lagi ora aman, >

< start="107.676" dur="1.2"> Yen sampeyan lagi ora aman, sampeyan bakal bisa milih. >

< start="108.877" dur="1.601"> Sampeyan bakal entuk Yen sampeyan ora bakal nggawe dhuwit >

< start="110.479" dur="2.335"> Yen sampeyan ora bakal nggawe APA ANYARI ANTARI NGALAMI utawa HAVEN'T NGELIMA TAX >

< start="112.848" dur="1.3"> Paling Pungkasan taun utawa HAVEN 'ora bisa ngetrapake maneh cukuran >

< start="114.149" dur="1.734"> PULANGGO RASA MUDAH ING NGEGANG TANPA JAWA, ING BISA KANGGO WANGGO >

< start="115.917" dur="0.166"> Dhuwit, sampeyan bisa njaluk lengkap. >

< start="116.084" dur="1.734"> MRIKSO. TAPI ING ORDER KANGGO INGKE, ING MANA >

< start="117.853" dur="1.534"> Nanging ING ORDER KANGGO ING ING, ING NGANGGO INGGRIS NGGOLAH GOLEKTOR >

< start="119.421" dur="3.97"> KANGGO NAKA TANGGO RETURN NGANGGO ING IRS SUKU PIKE TENANG KENE >

< start="123.392" dur="0.599"> IRS Akeh Cara Ngerteni yen Sampeyan INFO INI. >

< start="123.993" dur="2.067"> ING ING KANGGO. SEMEN CARI KAYU TIDAK >

< start="126.061" dur="1.334"> ISTIK SEMIKIR DIDENG TANPA BISA CAKAK satemah. >

< start="127.396" dur="2.301"> BISHAT SEMASA. TANGGURAN INGKANG TANGGAL JAWA ING KANGGO >

< start="129.698" dur="1.067"> Wong-wong mau bakal DIDANG INGKE UNTUK AKUN BANK ING IRS MUNGGU WULANGAN >

< start="130.766" dur="0.666"> AKSUN BANK IRS Muga-muga sampeyan. >

< start="131.466" dur="2.502"> KANGGO. Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK >

< start="133.969" dur="1.734"> Yen sampeyan ora duwe AKSUN BANK utawa ora nggunakake APPOSIT DIREK, >

< start="135.737" dur="2.168"> Utawa ora nggunakake Gangguan TINDAK, Gunakake KAPAKEN. >

< start="137.906" dur="1.4"> GAMPANG KAMPUNG TAPI. MATLAMAT ING KANGGO NANG TULISAN >

< start="139.308" dur="1.167"> MATLAMAT ING KANGGO NULIS-INGING KANGGO LAN ING SUKU ING ING SULIT >

< start="140.476" dur="3.736"> Lan digegadhang ing minggu kepungkur, nanging ora bisa didadekake >

< start="144.213" dur="1"> MINGGU, TAPI TANGGO RASA ING ING NGETEKA KENE. >

< start="145.214" dur="2.435"> Sadurunge wong. Lan, ING KURSUS, ING ING ING >

< start="147.683" dur="2.134"> Lan, ING KURSUS, ING NGAWA ING NGOMUNI VOTES SENATE. >

< start="149.852" dur="1.733"> RUMAH ING NGOMUNI VOTES SENATE. Lan Yen wong-wong mau ana ing PROSES OF >

< start="151.587" dur="1.634"> Lan Yen TINDAK ING PROSES ING JAWA ING SAIKI, BAIK. >

< start="153.222" dur="1.634"> Mengkono sing Saiki, apik. RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. >

< start="154.89" dur="1.234"> RUMAH ING TANPA APA ING TOWN. Bener, Pitakonan Yaiku Pitakon >

< start="156.158" dur="1.401"> SO PITUKSES ING PENTING TENAGA KENE ING NGANGGO ING INI. >

< start="157.593" dur="8.908"> ING KANGGO NATE. Wong-wong iku bisa nggawe dheweke >

< start="166.502" dur="0.299"> Wong-wong iku bisa nggawe dheweke dening ACCLIMATATION. >

< start="166.836" dur="1.4"> AKSARI. TAPI TENGAH INGKU KABUPATEN >

< start="168.237" dur="2.335"> TAPI TENGAH KANGGO NATE ING ING NGANGGAL NUNG WULAN ATAWA DUA. >

< start="170.606" dur="3.402"> NUNGGUH ING NGET ING ORA SARI utawa DUA. TAPI TEMBANG KANGGO WULANG, SO >

< start="174.009" dur="0.9"> TAPI TANGGO MUNGSA DENGAN MUNGSA, JADI NINI NGUNTIKAN. >

< start="174.943" dur="2.635"> TEMA SUKU BATANG. >> Kim: Lan apa sing ora >

< start="177.613" dur="0.299"> >> Kim: Lan APA PENTING ANY HOLDUPS? >

< start="177.947" dur="1.033"> HOLDUPS? >> Rod: PENTING >

< start="179.014" dur="1.701"> >> Rod: GAMBAR UNEMPLOYMENT YANG DITANGGANG DENGAN >

< start="180.749" dur="0.233"> UNEMPLOYMENT YANG DIPADE TARIKHAT. >

< start="181.016" dur="1.735"> Pungkasan. BERNIE SANDERS ING PUTIH UPSET >

< start="182.784" dur="1.402"> BERNIE SANDERS WARNA UPSET LATIHAN NGENTOT DENGAN KUTUT-TENAGA INI >

< start="184.22" dur="1.634"> NGENTUK DENGAN KENE ING ING ING ING ING ING, lan ING LAIN-LAIN >

< start="185.888" dur="0.566"> WIS ING ING ING, lan KANGGO LAIN ING ING TANGGIH. >

< start="186.456" dur="1.867"> ING RUU. KANGGO ING BONO SAK ING ING, >

< start="188.324" dur="1.934"> KANGGO ING BONO SAK ING ING SUKU, ING SUKU BISA KANGGO lan ING >

< start="190.259" dur="2.668"> Siji-sijine sing paling apik lan sampeyan bakal nindakake ing SPEED, sampeyan bakal nggawe >

< start="192.928" dur="2.134"> ING INI INI DITUTUP ING, ING NGANGGO MACAPAT lan ING INI >

< start="195.064" dur="1.334"> SULITAN lan ING ING SAHA ING UNTUK KANGGO BUKAN >

< start="196.432" dur="0.933"> INGGRIS kanggo wong sing ora bisa nyambut gawe, mula bisa nyoba >

< start="197.4" dur="1.066"> KARYA, BISA NGANGGUR TANGGAL NANGGAL BUKU. >

< start="198.467" dur="0.867"> TUKAR YANG. >> Devin: Lan kita nonton ING >