199s Naha anjeun cocog kanggo pamariksaan stimulasi $ 1,200? Kumaha jeung iraha artosna bakal dilangkungan? images and subtitles

TAPI TU ANU DIDI HENTEU AYA NU PERCAYA. >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN DENGAN KANGGO DI JAWA KAKI. DI LANGKAH MOMENTE. TAPI PERTAMA, KAMI WANNA - ADA TAPI PERTAMA, KITA WANNA - ADALAH LIVE PIKIR ieu? LIVE VIDEO? >> Devin: LIVE VIDEO DARI THE >> Devin: LIVE VIDEO DARI SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH NGEMBANGKEUN AS jadi NGADUKAN SENATE MENENGKEBIHAN AS NGADEKA SENATE MANGSA NU DENGAN HARI INI DENGAN $ 2 TRilyun ieu VOTE DENGAN DENGAN INI $ 2 TRILLION KAMI NINGGALKEUN NU DENGAN MENGUJATNA NU DENGAN APA KITA NANGGALKEUN KANGGURAN NU DENGAN MANGSA NU DENGAN APA ITU ITU ITU. TINGGALKEUN ITUR. >> Kim: KUMAHA ANJIL KI NU SUKAN >> Kim: KUMAHA ANJUJUK NU TUJUAN SIEUN UNTUK ATAWA ATAWA TEU LAMPIRAN TUNGGU UNTUK ATAWA HENTEU HENTEU DENGAN? UNTUK? UNTUK JAWABAN, KAMI DI KANGGO UNTUK JAWABAN, KAMI NU KANGGO UNTUK NEGARA BISA EDITOR ROD MELONI. BISNIS EDITOR ROD MELONI. ROD, BUKU GURU. ROD, BUKU GURU. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. Urang ngiringan dina keriangan IRS WE'RE DI IRS KONTAK KAPAN AYA IRS ING AKU KUMAHA ITU IRS YANG DIA NGADANGKEUN INI. Bébaskeun ieu. AND ANTARA NGENTOTA TENTANG INI: A AND NGANJAWA TENTIKET TENTANG INI: SUKU DOLLAR TRILLION SATUNYA DOLLAR TROLONIS DENGAN HENTEUN DENGAN DIHARI SAHA NUJI KANGGO NU MUNGGU UNTUK AMERIKA KANGGURAN ASI CIPEREN AMERIKAN AS DIA DAPAT MEMBACA TO VOTE DI SINI. READY TO VOTE DI SINI. HILANGKEUN NYAWA ATAWA KANGGO ANJEUN ATAWA HILANGKEUN NYAWA ATAWA NU PISI ING INGKAH GOLONGAN. SATU DENGAN SUKUR. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. TUJUAN AVERAGE bakal $ 1200 TUJUAN AVERAGE AYA Kéngingkeun $ 1200 PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. IF KAKI HABIS NU NGELUARKAN MAXAT KAJAWA KUNG ING KA NU TUNGGU NU TELPON TAXES ATAWA NU KABUPATEN 2019, INGKEUN KABEH HENTEU UNTUK 2019, INGKEUN KABEH NANGGUR KANGGO TO RÉSURAN TAX 2018 KAJI. TURN TO RÉS RÉSUR TAUH anjeun 2018. Jalan Waktosna, BASA SUKU Cara Dinten, BASAJAK UNTUK GROSS GRATIS GRATIS ATAWA ATAWA PELUANG GRATIS GRATIS ATAWA NGANGGIHAN KAJELAS KAUNIA. PENDAPATAN GOLONGAN. KUNG ING DIPANGKEAKAN ATAWA IF KINI DIAJUTKEUN INDIVIDU sareng KUMAHA $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL MANGKU $ 75,000 ATAWA KURANG, KAYU KANGGO UNTUK SEMASA ING. Kualitas UNTUK PANGKEL KANGGO. KUNG AYUH FILED SUMATUN, IT IF KINI GOLONGAN, IT $ $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK LENGKE ARAWA $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK SEMASA SEMASA. CHECK. KUNG ING DIA MANGSA DENGAN KUNG KINI NUNGGUH LEJI DENGAN FIGURES, ING MUNGGUNG KELUAR RAJAK, AND ANU NGENTOT KELUAR KANGGURU TANGGAL KUNCI PELAJARAN. UNTUK TEMPAT KURNIK DESANG. FILERS SINGLE ANTARA $ 75,000 FILERS WISI ANTARA $ 75,000 sareng $ 99,000 NU DAPATKEUN TELAH AND $ 99,000 NU DAPATKE SEMEK. CHECK. UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 TO $ 198,000. $ 198,000. TAPI TIAP INGKEUN AYA LAPORAN TUA TAPI TIGA INGKEUN AYA KANGGO ANAK DI KABUPATEN KHUSUS DI KABUPATEN KHUSUS NGENTOTA DENGAN INI MÉTÉ'LL DAPAT A NGENTOTA KUNG INI MUNGSA GOLEKKEUN CIK, TOO. CHECK, TOO. IF KINI ATUR KESELAMATAN SOSIAL, KUNG KINI NYAWA dina KESELAMATAN SOSIAL, KAU DAPAT DAPAT. YOU'LL DAPATKEUNCI. KUNG INGIN NU INGIN NU TANGGU SUKU KUNG INGU TUNGGU NU MANGSA KANGGO ANTARA ANTARI ANTARA LEHI ATAWA ATAWA HAVEN'T PELAKON PELEK TAUN ATAWA ATAWA HAVEN'T PELEK NU TELPON TAX RETURN DAH GADE HENTEUN BALIKAN DIAUNJADE INJEUN ING DIA NEGANG MUNGGUL RÉNANA, ANTARI BISA DAPATKEUN FULL LAGI NU INGGU, KAU DAPAT NGADAPKKKÉTEN SEMÉ. CHECK. TAPI IN ORDER UNTUK DAPATKEUN ITU, KAJEUNG TAPI IN ORDER MANGETKEUN ING, KANGGURAN NUJAK ANTARA RÉSUR ANTARA NANGGO NILarkeun TAX RETURN NGADANGKEUN IRS AYA NU NAK KENEANG ATAWA IRS AYA NUANG KANGGO HENTEU ATAWA ANU DI SASAKNA. DI SUKU BASA. TUJUAN SILIH NU TUNGGAL TUJUAN SILIH NU TUNGGALKEUN AYA AYUH AKU KABUPATNA. SEMAK SEMAK. THEY'LL DAPATKEUN DIREKEUN DIREK TO THEY'LL DAPAT DEPOSIT DIREK TO KOMPANG BANK IRS MUNGGU EAT AKAN BANK IRS MANGSA EUR ANTARI. KANGGO ANJEUN. KUNG ING DIA TUKANG AKAUN BANK KUNG ING DIA TUNGGU AKAUN BANK ATAWA TEU GAMPANG MANGSA KUDU. ATAWA TEU GAMPANG TANGGAP MANGSA KONTAK, NAMPAKKKKKKK. LAMPIRANKAPKAP PAPER. MATLI KANGGO NU TANGGO NULIS MATLAMAT ING ADALAH NYANGSA SIEUN NYAWA ATAWA DIHENTEU IN TIGA TIGA DIPENGKEUN DI NEGARA TIU TIGA INI, TAPI DIA TAPI MANGSA MINGGU, TAPI TANGGALKEUN AYA DAPAT MACI ARI ARRIF. Sateuacana sina. AND, KANGKURAN, NYAWA AND, KANGKURAN, NYAWA BAHASA ING NGAPUNGKAN VOTES SENATE. RUMAH MACARI NU KOTA SENATE. AND IF aranjeunna dina PROSES OF AND KUNG NINI TAPI PROSES INGGAL AYEUNA AYEUNA, OU. MANGSA ANJEUN AYEUNA, BARU. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. SATU TI NU TI NU TANYA NT ui SATU NU AYA NU TANYA TANYA NU NGENTUKAN KONTAK SIEUN NU. TEKÉTUNG MANUSÉ. TEMPAT SIEUN INGKEUN ATAWA DAPAT DI SENI TEMPAT SIEUN ATAWA DAPAT DIHENTEU DENGAN AKAUN. ACCLIMATATION. TAPI ANTARA INGGULIS SIEUNNA TAPI ANTARA INGKAH ATAWA NYAWA NYAPIKEUN ITU DENGAN HARI ARAWA ATAWA DUA. TIANG NANGKEUN IT Dinten ATAWA DUA DUA. TAPI TIANG NABI KANGSA DENGAN MONDAY, SO TAPI TIANG MATI DENGAN PULANG, JADI TEMPAT ANTARA. TEMA SUKA TANGGAP. >> Kim: DAN APA-APLIK ANTARA >> Kim: DAN APA ANAK HANYA HOLDUPS? HOLDUPS? >> Rod: PANGGUNGAN >> Rod: PANGGUNGAN UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG. SUKU. SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET PUTIH ING NGENTOT KOMPUTAN KANGSA NGENTOTE NU NGOMBOT NU KUTU ATAWA DENGAN ATAWA, ATAWA ANAK LAIN DIDAU DI EHI, JEUNG OGANG LAIN DI RUU. DI RUU. KAUNSARA BAKAL ING SIZE INI, ANDA NGATIL ANAK SAKI INI, SATU ANU ANU GOLONGAN JEUNG KAU SATU ANU KABEH HENTEU ATAWA ANYA DI AYA DI ING PUTRA TUNGGUH ITU ING DITENTANG ING, INGGU MUNGGUNGKEUN DI MACARA SADISAN sareng SUKU INGRUKAN UNTUK SAKITU UNTUK Jalma GAMPANG UNTUK SAKITU UNTUK Gawé, BISA KANGGURAN NU MANGSAU Gawéna, JADI SANGGUH NU MANGSA KANGGO. TUKAR SINI. >> Devin: AND Urang ngawaskeun Urang

Naha anjeun cocog kanggo pamariksaan stimulasi $ 1,200? Kumaha jeung iraha artosna bakal dilangkungan?

If your income falls within a certain range, you might qualify for a $1,200 stimulus check from the government as part of its coronavirus aid.
Michigan Coronavirus, COVID-19, Stimulus Checks, Financial, Money, Coronavirus Cases, Government Money, Coronavirus, Coronavirus Money, Coronavirus Event Changes,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="1.135" dur="1.234"> TAPI TU ANU DIDI HENTEU AYA NU PERCAYA. >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN >

< start="2.403" dur="0.933"> >> Kim: WE'LL DAPATKEUN KANGGURAN DENGAN KANGGO DI JAWA KAKI. >

< start="3.338" dur="3.702"> DI LANGKAH MOMENTE. TAPI PERTAMA, KAMI WANNA - ADA >

< start="7.041" dur="0.733"> TAPI PERTAMA, KITA WANNA - ADALAH LIVE PIKIR ieu? >

< start="7.775" dur="2.401"> LIVE VIDEO? >> Devin: LIVE VIDEO DARI THE >

< start="10.177" dur="1.634"> >> Devin: LIVE VIDEO DARI SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH >

< start="11.846" dur="2.401"> SENATE FLOOR, SEKOLAH SEKOLAH NGEMBANGKEUN AS jadi NGADUKAN SENATE >

< start="14.282" dur="2.201"> MENENGKEBIHAN AS NGADEKA SENATE MANGSA NU DENGAN HARI INI DENGAN $ 2 TRilyun ieu >

< start="16.517" dur="12.645"> VOTE DENGAN DENGAN INI $ 2 TRILLION KAMI NINGGALKEUN NU DENGAN MENGUJATNA NU DENGAN APA >

< start="29.163" dur="0.733"> KITA NANGGALKEUN KANGGURAN NU DENGAN MANGSA NU DENGAN APA ITU ITU ITU. >

< start="29.93" dur="1.801"> TINGGALKEUN ITUR. >> Kim: KUMAHA ANJIL KI NU SUKAN >

< start="31.766" dur="2.034"> >> Kim: KUMAHA ANJUJUK NU TUJUAN SIEUN UNTUK ATAWA ATAWA TEU LAMPIRAN >

< start="33.835" dur="0.132"> TUNGGU UNTUK ATAWA HENTEU HENTEU DENGAN? >

< start="33.968" dur="3.736"> UNTUK? UNTUK JAWABAN, KAMI DI KANGGO >

< start="37.705" dur="0.566"> UNTUK JAWABAN, KAMI NU KANGGO UNTUK NEGARA BISA EDITOR ROD MELONI. >

< start="38.272" dur="0.533"> BISNIS EDITOR ROD MELONI. ROD, BUKU GURU. >

< start="38.806" dur="2.802"> ROD, BUKU GURU. >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. >

< start="41.609" dur="0.967"> >> Rod: BAIK GANJANG, KIMBERLY. Urang ngiringan dina keriangan IRS >

< start="42.577" dur="1.167"> WE'RE DI IRS KONTAK KAPAN AYA IRS ING AKU >

< start="43.778" dur="2.034"> KUMAHA ITU IRS YANG DIA NGADANGKEUN INI. >

< start="45.847" dur="2.701"> Bébaskeun ieu. AND ANTARA NGENTOTA TENTANG INI: A >

< start="48.583" dur="0.833"> AND NGANJAWA TENTIKET TENTANG INI: SUKU DOLLAR TRILLION >

< start="49.451" dur="2.034"> SATUNYA DOLLAR TROLONIS DENGAN HENTEUN DENGAN DIHARI >

< start="51.486" dur="1.167"> SAHA NUJI KANGGO NU MUNGGU UNTUK AMERIKA KANGGURAN ASI >

< start="52.687" dur="0.9"> CIPEREN AMERIKAN AS DIA DAPAT MEMBACA TO VOTE DI SINI. >

< start="53.588" dur="2.635"> READY TO VOTE DI SINI. HILANGKEUN NYAWA ATAWA KANGGO ANJEUN ATAWA >

< start="56.257" dur="1.267"> HILANGKEUN NYAWA ATAWA NU PISI ING INGKAH GOLONGAN. >

< start="57.525" dur="1.334"> SATU DENGAN SUKUR. KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. >

< start="58.893" dur="2.702"> KONÉNA DIA NYATHEUNA NUNGERANA. TUJUAN AVERAGE bakal $ 1200 >

< start="61.596" dur="1.801"> TUJUAN AVERAGE AYA Kéngingkeun $ 1200 PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. >

< start="63.431" dur="1.634"> PER ADULT AND $ 500 PER ANAK. IF KAKI HABIS NU NGELUARKAN MAXAT KAJAWA >

< start="65.1" dur="2.835"> KUNG ING KA NU TUNGGU NU TELPON TAXES ATAWA NU KABUPATEN 2019, INGKEUN KABEH HENTEU >

< start="67.97" dur="1.5"> UNTUK 2019, INGKEUN KABEH NANGGUR KANGGO TO RÉSURAN TAX 2018 KAJI. >

< start="69.504" dur="2.902"> TURN TO RÉS RÉSUR TAUH anjeun 2018. Jalan Waktosna, BASA SUKU >

< start="72.407" dur="1.901"> Cara Dinten, BASAJAK UNTUK GROSS GRATIS GRATIS ATAWA ATAWA >

< start="74.309" dur="0.8"> PELUANG GRATIS GRATIS ATAWA NGANGGIHAN KAJELAS KAUNIA. >

< start="75.11" dur="1.7"> PENDAPATAN GOLONGAN. KUNG ING DIPANGKEAKAN ATAWA >

< start="76.845" dur="1.567"> IF KINI DIAJUTKEUN INDIVIDU sareng KUMAHA $ 75,000 ATAWA KURANG, YOU'LL >

< start="78.413" dur="1.367"> MANGKU $ 75,000 ATAWA KURANG, KAYU KANGGO UNTUK SEMASA ING. >

< start="79.814" dur="3.336"> Kualitas UNTUK PANGKEL KANGGO. KUNG AYUH FILED SUMATUN, IT >

< start="83.184" dur="1.468"> IF KINI GOLONGAN, IT $ $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK LENGKE ARAWA >

< start="84.653" dur="0.666"> $ 150,000 ATAWA KURANG UNTUK SEMASA SEMASA. >

< start="85.32" dur="1.2"> CHECK. KUNG ING DIA MANGSA DENGAN >

< start="86.521" dur="1.767"> KUNG KINI NUNGGUH LEJI DENGAN FIGURES, ING MUNGGUNG KELUAR >

< start="88.323" dur="2.935"> RAJAK, AND ANU NGENTOT KELUAR KANGGURU TANGGAL KUNCI PELAJARAN. >

< start="91.293" dur="1.567"> UNTUK TEMPAT KURNIK DESANG. FILERS SINGLE ANTARA $ 75,000 >

< start="92.861" dur="3.603"> FILERS WISI ANTARA $ 75,000 sareng $ 99,000 NU DAPATKEUN TELAH >

< start="96.465" dur="0.265"> AND $ 99,000 NU DAPATKE SEMEK. >

< start="96.732" dur="3.401"> CHECK. UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 >

< start="100.135" dur="1.934"> UNTUK FILERS JOINT, DARI $ 150,000 TO $ 198,000. >

< start="102.07" dur="1.767"> $ 198,000. TAPI TIAP INGKEUN AYA LAPORAN TUA >

< start="103.839" dur="0.766"> TAPI TIGA INGKEUN AYA KANGGO ANAK DI KABUPATEN KHUSUS >

< start="104.639" dur="1.601"> DI KABUPATEN KHUSUS NGENTOTA DENGAN INI MÉTÉ'LL DAPAT A >

< start="106.274" dur="0.4"> NGENTOTA KUNG INI MUNGSA GOLEKKEUN CIK, TOO. >

< start="106.675" dur="1"> CHECK, TOO. IF KINI ATUR KESELAMATAN SOSIAL, >

< start="107.676" dur="1.2"> KUNG KINI NYAWA dina KESELAMATAN SOSIAL, KAU DAPAT DAPAT. >

< start="108.877" dur="1.601"> YOU'LL DAPATKEUNCI. KUNG INGIN NU INGIN NU TANGGU SUKU >

< start="110.479" dur="2.335"> KUNG INGU TUNGGU NU MANGSA KANGGO ANTARA ANTARI ANTARA LEHI ATAWA ATAWA HAVEN'T PELAKON >

< start="112.848" dur="1.3"> PELEK TAUN ATAWA ATAWA HAVEN'T PELEK NU TELPON TAX RETURN DAH GADE HENTEUN >

< start="114.149" dur="1.734"> BALIKAN DIAUNJADE INJEUN ING DIA NEGANG MUNGGUL RÉNANA, ANTARI BISA DAPATKEUN FULL >

< start="115.917" dur="0.166"> LAGI NU INGGU, KAU DAPAT NGADAPKKKÉTEN SEMÉ. >

< start="116.084" dur="1.734"> CHECK. TAPI IN ORDER UNTUK DAPATKEUN ITU, KAJEUNG >

< start="117.853" dur="1.534"> TAPI IN ORDER MANGETKEUN ING, KANGGURAN NUJAK ANTARA RÉSUR ANTARA NANGGO >

< start="119.421" dur="3.97"> NILarkeun TAX RETURN NGADANGKEUN IRS AYA NU NAK KENEANG ATAWA >

< start="123.392" dur="0.599"> IRS AYA NUANG KANGGO HENTEU ATAWA ANU DI SASAKNA. >

< start="123.993" dur="2.067"> DI SUKU BASA. TUJUAN SILIH NU TUNGGAL >

< start="126.061" dur="1.334"> TUJUAN SILIH NU TUNGGALKEUN AYA AYUH AKU KABUPATNA. >

< start="127.396" dur="2.301"> SEMAK SEMAK. THEY'LL DAPATKEUN DIREKEUN DIREK TO >

< start="129.698" dur="1.067"> THEY'LL DAPAT DEPOSIT DIREK TO KOMPANG BANK IRS MUNGGU EAT >

< start="130.766" dur="0.666"> AKAN BANK IRS MANGSA EUR ANTARI. >

< start="131.466" dur="2.502"> KANGGO ANJEUN. KUNG ING DIA TUKANG AKAUN BANK >

< start="133.969" dur="1.734"> KUNG ING DIA TUNGGU AKAUN BANK ATAWA TEU GAMPANG MANGSA KUDU. >

< start="135.737" dur="2.168"> ATAWA TEU GAMPANG TANGGAP MANGSA KONTAK, NAMPAKKKKKKK. >

< start="137.906" dur="1.4"> LAMPIRANKAPKAP PAPER. MATLI KANGGO NU TANGGO NULIS >

< start="139.308" dur="1.167"> MATLAMAT ING ADALAH NYANGSA SIEUN NYAWA ATAWA DIHENTEU IN TIGA TIGA >

< start="140.476" dur="3.736"> DIPENGKEUN DI NEGARA TIU TIGA INI, TAPI DIA TAPI MANGSA >

< start="144.213" dur="1"> MINGGU, TAPI TANGGALKEUN AYA DAPAT MACI ARI ARRIF. >

< start="145.214" dur="2.435"> Sateuacana sina. AND, KANGKURAN, NYAWA >

< start="147.683" dur="2.134"> AND, KANGKURAN, NYAWA BAHASA ING NGAPUNGKAN VOTES SENATE. >

< start="149.852" dur="1.733"> RUMAH MACARI NU KOTA SENATE. AND IF aranjeunna dina PROSES OF >

< start="151.587" dur="1.634"> AND KUNG NINI TAPI PROSES INGGAL AYEUNA AYEUNA, OU. >

< start="153.222" dur="1.634"> MANGSA ANJEUN AYEUNA, BARU. BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. >

< start="154.89" dur="1.234"> BUKU TUNGGUH BUKU TANPA DI BANDUNG. SATU TI NU TI NU TANYA NT ui >

< start="156.158" dur="1.401"> SATU NU AYA NU TANYA TANYA NU NGENTUKAN KONTAK SIEUN NU. >

< start="157.593" dur="8.908"> TEKÉTUNG MANUSÉ. TEMPAT SIEUN INGKEUN ATAWA DAPAT DI SENI >

< start="166.502" dur="0.299"> TEMPAT SIEUN ATAWA DAPAT DIHENTEU DENGAN AKAUN. >

< start="166.836" dur="1.4"> ACCLIMATATION. TAPI ANTARA INGGULIS SIEUNNA >

< start="168.237" dur="2.335"> TAPI ANTARA INGKAH ATAWA NYAWA NYAPIKEUN ITU DENGAN HARI ARAWA ATAWA DUA. >

< start="170.606" dur="3.402"> TIANG NANGKEUN IT Dinten ATAWA DUA DUA. TAPI TIANG NABI KANGSA DENGAN MONDAY, SO >

< start="174.009" dur="0.9"> TAPI TIANG MATI DENGAN PULANG, JADI TEMPAT ANTARA. >

< start="174.943" dur="2.635"> TEMA SUKA TANGGAP. >> Kim: DAN APA-APLIK ANTARA >

< start="177.613" dur="0.299"> >> Kim: DAN APA ANAK HANYA HOLDUPS? >

< start="177.947" dur="1.033"> HOLDUPS? >> Rod: PANGGUNGAN >

< start="179.014" dur="1.701"> >> Rod: PANGGUNGAN UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG >

< start="180.749" dur="0.233"> UNEMPLOYMENT YANG AKAN DITAYANG. >

< start="181.016" dur="1.735"> SUKU. SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET >

< start="182.784" dur="1.402"> SIEUN BERNIE MÉTÉNA UPSET PUTIH ING NGENTOT KOMPUTAN KANGSA >

< start="184.22" dur="1.634"> NGENTOTE NU NGOMBOT NU KUTU ATAWA DENGAN ATAWA, ATAWA ANAK LAIN >

< start="185.888" dur="0.566"> DIDAU DI EHI, JEUNG OGANG LAIN DI RUU. >

< start="186.456" dur="1.867"> DI RUU. KAUNSARA BAKAL ING SIZE INI, >

< start="188.324" dur="1.934"> ANDA NGATIL ANAK SAKI INI, SATU ANU ANU GOLONGAN JEUNG KAU >

< start="190.259" dur="2.668"> SATU ANU KABEH HENTEU ATAWA ANYA DI AYA DI ING PUTRA >

< start="192.928" dur="2.134"> TUNGGUH ITU ING DITENTANG ING, INGGU MUNGGUNGKEUN DI MACARA >

< start="195.064" dur="1.334"> SADISAN sareng SUKU INGRUKAN UNTUK SAKITU UNTUK Jalma >

< start="196.432" dur="0.933"> GAMPANG UNTUK SAKITU UNTUK Gawé, BISA KANGGURAN NU MANGSAU >

< start="197.4" dur="1.066"> Gawéna, JADI SANGGUH NU MANGSA KANGGO. >

< start="198.467" dur="0.867"> TUKAR SINI. >> Devin: AND Urang ngawaskeun Urang >