3403s New York Gov. Cuomo nganakake ringkes babagan pandemi koronavirus - 3/25/2020 images and subtitles

SALAMU ING UNTUK NUNG KINI DENGAN JENIS. AKU NATE INGKU TUNGGUH ING WIS Sopo Neng kene. ING AKU KARANGAN, DEPUTY TANGGAL WARNA JABATAN KEDAI SERVISES KEWANGAN. DENGAN AKU LASA LAGI. Dheweke dadi bagian saka Tim SWAT KITA. KAMI NAMPI PRESIDEN EMPIRE KOLEJ, DR. ZUCKER, MADU LISA DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. KAMI KANGGO MUDAH SUKUR BALAK TODAYLISA DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. KAMI KANGGO MUDAH SUKUR PAWARTA ING JAWA, BEDHANA NGANGGO. STATUS SEMASA, KANGGO MUNGSA ING TRAJEKTUK NGGAL UP. NUNG NATE TIDAK NATE INGKU NOR HIT APEX. INGKE yen Line bakal Gawe UP, ITE AKU NATE DIDENG PANGGILAN TINGGI, IT AKU TIP, IT NGANGGO MACANGGAL KANGGO NUNGGUH ING ING KANGGO GUNUNG. Nomer pengaruh sing wis Nuli teka, 80% MASUKU RESOLVED. TUTUP 15% ING Wong sing uji KATOSIKAN POSITIF HOSPITALISASI. Lan banjur Wara-wara kasebut kalebu HOSPITALISASI. TAPI TINDAK UNIVERSE Nyariosaken HOSPITALISASI 15%. KANGGO Gunakake MODEL PROJEKI. AKU KANGGO CORNELL WILE YO NGAPAK MODEL PROJEKI, Kita Gunakake McKENZIE, JABATAN KEDAI HEBAT NATE ING MODEL PROJEKI. Lan TANGGAPAN PENTING DAHULU Sampeyan padha PROJEK JAMER KABUPATEN KENE MACAMAT Miwiti kanggo sing dibutuhake. MODEL PROJEKI AYAT Ya, Wong-wong iku MODEL OF PROJEKS, INGO BUKAN DEFINITIF NECESSARILY, TAPI ITU IS ING JAMINAN ING KENE TO PLAN, RANG? SAIKI DATA, NGGOLAH DATA, NGGOLAH DATA. HOSPITALISASI AKTIVITI Duwe Dipindhahake menyang KADAR sing luwih dhuwur MODEL PROJEKI, ING ING INI INI GAMPANG MODEL. JADI MANUSING SUKU KONTAK. NUNGSA ING TANGGUNG TANGGAP RATE MEANS luwih dhuwur luwih dhuwur Kasedhiya ing HOSPITALS lan Yaiku POIT KRITIKAL AS KANGGO NOMBUT TANGGO MANGGO INTO HOSPITALS. RANGKA SAIKI APA KANGGO ING UNTUK AT NUNGSA TUNGGU 140.000 KES Temu ING HOSPITALS, HOSPITAL Kasedhiya 53.000 BEDS. ING IS MASALAH. NATE INGKU BENTUK 40.000 ICU CASES Nuju ING ING HOSPITAL. KITA NGENTANG 3.000 ICU BEDS. ING IS ANGGUN. APA ANAK ICU BED UNTUK TUJUAN? Wigati A BED Kanthi A VENTILATOR. VENTILATOR ING PALING PIE KRITICAL OF EQUIPMENT FOR KOMUNITAS INTENSIF UNIT BED MUNGKIN ING ING NGANGGO Nyenengake lan Wong Kasedhiya Luwih VENTILASI THAN USUAL. KANGGO ING KANGGO NGGO? NENGGALKHKAN ASAS KES Nuju mlebu ing HOSPITALS, Slow NOMBOR KES TEMPOH Mlebet mlebu HOSPITAL. Yaiku apa DR. FAUCI IS TALKING TENTANG ING TV saben dina. MANGSA KANGGO BASA, NGANGGO KANGGO, NGANGGO PIRANG. Tanduran nomer wong sing teka INTO HOSPITALS kaya kita bisa NGGAL ING ING ING HOSPITAL. Lan Kita KARYA ING. PADA KANGGO BASA, MANGGO KESUKATAN HOSPITAL, KANGGO? SAYA GUNYANG KANGGO MUKA NGOMBUTAN KES TUKANG ING ING HOSPITAL, MEANWHILE MENGGUNAKAN HOSPITAL INI KANGGO. KITA KANGGO KANGGO ING AWAK SASAR. KAMI AKU NUNG NUNG NINING. NENGGALKHKAN ASAS KES Nuju mlebu, Manthi Kraton, GAMPANG INFEKTIF FLFL SPFL. GAMPANG TANGGAP NATE ING KENE. ING BANNING UNESENTIAL KARYA, DOSAN SOSIAL, TUTUP GES, PUTIH RESTORAN. SATU MASALAH ING KOTA YORK BARU ING KANGGO NAMPANG TINGGI KANGGO TINGGI MANGSA INGGRIS KANGGO ING SUKAN BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY DENGAN Wong KAWA, AKU SUKU KETIKA DIGUNAKAN LAN AKU NGOMBLENG AS AKU bisa ING Wong lanang lan MISIFORMASI KANGENUH ING. Sampeyan bisa CATETAN KORONAVIRUS. Sampeyan bakal mikir sampeyan minangka supir HERO, Sampeyan ANTARA TINDAK. Sampeyan bisa CATET IT. Lan Sampeyan bisa menehi TRANSFER ITU MANGSA ING NGANGGO ING KANGGO Wong Sopo sing SUKA. TAPI TAMAN KOTA YORK BARU INGKU Dadi MASALAH Kula KANGGO MASALAH MASALAH KANGGO. Aku SPOKE TO MAYOR De BLASIO lan SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKE UP Kanthi Plancongan ing 24 WULANG AYE EVERYBODY AGREED DENGAN. TEMPAT ING DENGAN RANCANGAN. KANGGO SAIKI NAMPAK PLAN. Aku SAIKI TEMPAT ING PLAN. RANCANGAN AKAN NUTUP PILOT JAWA ING KOTA YORK KOTA ING KULIT TARI KULIT ING JAWA BARU KOTA YORK, KAMI NAMPI TEMBANG ING KOTA YORK BARU. KANGGO MUKA. Wong KAWIN ING NGANGGO, ING ING ING WANGI KANGGO lan NGANGGO SENDIRI. Sampeyan pengin KAWASAN KABUPATEN. KANGGO PILOT PANUTUP TO KANGGO, KANGGO BUKU TO PEDESTRIAN. TAMPILAN KAMI SENTIWO TENAGA SOSIAL PLAYGROUND. Nggawe Konsep Anyar. Ora TUTUP SUKAN SUKAN IN A GROUND PLAY. TANPA BENTANG UNTUK GAMPANG. Sampeyan ora bisa nggawe. GAMPANG TANGGAL NATE ING NGEBUT ING VOLUNTARI BASIS. Yen ora NONCANG DENGAN LELAKI, KAMI NATE NGANGGO MANDATORAN lan KAMI AKSARA AKTIF TUTUP PELANCONG. KANGGO NAK KANGGO NGAKO KANGGO GROUN PLAY ADALAH GAMPANG KANGGO Mumpuni SAIKI lan NGANGGO MUKA AIR, KANGGO INGKE PADANGGULANGAN SOSIAL SENYATA TANPA ING PLAYGROUND. Lan LAGU, ING VOLUNTARI. MUNGSA ING NGANGGO NGANGGO TULISKE ING ING PENTING TO ING KAWIN. NUNG KENE TIDAK NAMPANG, KAMI NATE AKSIN TUTUP MUNGSA PUTRA GROUNDS. KANGGO TAK INGO NGANGGO. TETAPI KITA NGENTAK SUKU INFEKTIF lan Apa Apa PENTING PENTING. ING ING SANG INGGANG INGGO. KANGSA ING SUKATAN ACARA ING KONTROL KABEH Ukuran Bisa Digunakake. Lan LAGU, KITA NAKA ING NGANGGO Saka PROJEKS. TAPI NGGALKE ING BISA INI INTERING. ING PUTIH ING, ING PROJEKS ING WARNA HOSPITALISASI INI GAMPANG PADULIK ING DULUH. NGGIH? ING Bengi, SUMBER NGENTUT ING WANG HOSPITALISASI INI GAMPANG ING BULAN 3.4 HARI. ING TUESDAY, PROJEKS GAMPANG TINDAK HOSPITALISASI ING NGANGGO Saben wulan 4,7 Dinten. SAIKI, SUKU TU ING SAIKI TO OGO TO ING TRANATING. TAPI TEORI DIPANGGO DADI DENSITI YANG KANGGO NUNGGUH, IT LAMPIRAN ING SUKU Cepet, TAPI Yen KANGGO NULISKAN KABUPATEN, Sampeyan bisa Rampungake kanthi cepet banget. KENE PROJEKS INI, AKU Nonton INGKU TANGGAL NATE ING KABEH TEMPAT lan AKU TANPA GAMPANG GAMPANG TINDAKAN STOK ING SATU PROJEKI DENGAN SEMUA RESEP KANGGO GRATIS KANGGO STAT ING NGANGGO. TAPI LAGI, ING ING POSITIF SIGN. Lan Aku ora NATE 100% SUKU Utawa IS ACCURATE. TAPI TINDAKAN ING ING ING ING ING KARANGAN TINDAK. Lan THATIS ​​SAIKI NATE INGNA ING ARROWS ING ING KANGGO KETINDUNGAN. KANGSA ING KANGSA INGKANG-KANGSA Keperluan kasebut, SOSIAL Mantepake, Ora ana Résolusi, Ora KARYA NONESENTIAL, YES, ING KANGGO BUKU. OLEH KANGGO, INGKE NGANGENUH Lan Wong-wong iku ora perlu lan Dheweke SUKAN SUKAN DI POIKO INI Wong-wong iku wis nate nggambarake HOSPITALISASI. Lan ING WULANG. Slowong HOSPITALISASI KADAK, NANGGAL ING HOSPITAL ING KAWasane SEMENANJAWA BISA NGANGGOT WANG MAJAWA RAKO ING Wong Nuju IN. ING PANJANG SAME, DITANGGUH Kasedhiya HOSPITAL, APA APA TINGGI TINGGI? Sampeyan Deleng SAIKI LINE ING NGEDANG. KANGGO ING KAJIAN, ING KANGGO TINGGI TINGGI TINGGI LUKU, APA APEK LINE ING LINE. Yaiku POINT ING GOLONG paling apik kanggo wong-wong sing teka ING SISTEM HOSPITAL KENE IS KANGGO GOLEKA GAMPANG ING KENE APEX. Lan NUNG KENE KANGGO TOKO NAMPANG. LAMPIRAN, ING AYE KANGGO. LAGU, ING AKU KANGGO. TAPI PROJEKI KAMPUNG Sing bakal ING 21 HARI. KAYA RAMP UP KANGGO HOSPITAL NGANGGO - KANGGO ING ING TANGAN ING APOL VOLUME. Apa sampeyan RAMP UP HOSPITAL KAMPUNG? Sampeyan RAMP UP BEDS, Sampeyan RAMP UP STAFF lan Sampeyan RAMP UP EQUIPMENT Lan VENTILATORS ING MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE KANGGO BEDHANA TANGGO. NUNG KENE ING? BEDS, Kita KAYU PERLU 140.000. KAMI 53.000. WANG KANGGO ING KABUPATEN KAB HOSPITAL. NATE INGKAT SEMUA HOSPITAL ING HAD NGANGGO KANGGO TENAGA BY 50%. Aku NATE INGKU SUKU AKU ING S KAWASAN CALL YESTERDAY. KENE BUKAN ING NGANGGO HOSPITAL ING SAIKI ING NGEBARKE SUKU Mupangate Kasedhiya 50%. TAPI, aku kudu dakkandhani, dheweke ING ING SULU NGENTOTI DENGAN lan Wong-wong padha ora ngerti babagan apa TUNGGUH karo. Lan Wong-wong mau Mbukak Upaya UP ING KOMUNIT. Yen Sampeyan bakal ngasilake HOSPITAL Kasedhiya 50%, Nampa Sampeyan 27.000 BEDS ING PENTING EXISTING, IT NUNGGUH ING NGANGGO 80. Sawetara HOSPITAL AKU DITANGGALKE AS SUKAN SAIKI MANAJARI OLEH 100% SAIKI KANGGO. 50% ING MINIMUM. KANGGO MACAM 100. AKU PANJENENGAN NAIKING HOSPITAL ING AKAN AKSES TINDAKAN NGGO. Lan aku NATE INGKIRI UNTUK TRY TO Apa sing dadi IMPOSSIBLE AS IT BASA. TAPI SAIKI ING WAKTU NGANGGO AGGRESSIVE lan NGANGGO ING KANGGO Ora Nate BISA. Yen umume wong-wong mau, lan aku SAKUTHAH INGKU SUKU ING AKU, Bakal NAMBUNG 5.000 BEDS, KANGGO Nuju 85.000 BEDS. FEMA, CIKIN ARMY ING JAM IKI, ING KANGGO ING ING KANGGO ING CENTER, ING KONSEP PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, STONY CAMPUS KANGGO, ING NGANGGO KANGGO 89.000. KAMPUNG NAVY AS "GAMPANG," PRESIDEN GAMPANG, WANG NGANGGO NUNGGUH 1.000 BED TO PAKAI SARI INSAN ING, ING NGANGGO 90.000. Yen KENE NATE ING NEGARA DORMITORI ING LANGKAH NEGARA BARU YORK, YAWA KANGGO NAMPANG US AN 29000 BEDS. Kita ora duwe 119,000 BEDS. Sampeyan ora bakal nganti 140 ING Sampeyan kudu, nanging ora bisa ndeleng Ing HOTEL, NENGGALKE ATUR GOLEKSI NURSING GAMPANG, KONEKTOR GAMPIRAN OWE UNTUK GAMPANG BEDAH. Dadi LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, TETAPI ING Urip BISA ANAK DITANGGU TO nggawe. Lan iku Apa sing ora bakal ditindakake KANGGO BED. PERLINDUNGAN PELINDUNG, Kita Wis NGANGGO LAMPIRAN. KAMI KITA NGOMBUT KANGGO Nindakake IT. KANGEN SAIKI KITA NUNGGUH PERLINDUNGAN PELINDUNG, GAMPANG, MASKU, GAMPANG UNTUK KANGGO HOSPITALS STATEWIDE sing saiki TUNGGUH karo IT. HARI ING TANPA HOSPITAL, Ora BUKU, Ora DOKTOR DAPAT MELIHAT LEGITIMATELI aku Ojo golek pangayoman protektip. KANGEN SAIKI LAN KANGGO PUTIH INGGRIS, KAMI KANGSA A GAMPANG. KANGGO NATE WULANG KANGGO GAMPANG PELULUSAN WANG TULANG SARI SAIKI, PULANG MINGGU SAIKI, LIMA MINGGU SAIKI. TAPI TANGGAL MANGGO WANGGO. Lan ING WARNA BANYAK lan A GOOD Job BY TEAM. Lan LAMPIRAN, GUNUNG WULANG NULIS UNTUK LAMPIRAN Luwih. VENTILATOR, VENTILATOR, VENTILATOR. KAMI NEGARA 30.000. KAMI ING ING HOSPITAL SISTEM 4,000 PENTING PENTING. ING ING JAWA ING NORMAL OPERASI HOSPITALS. GUNUNG KANGGO 7.000.000 lan ING GRATIS TUKAR PEKAL. Gubernur Pariwara duwe SENT 4.000. GAMPANG TAMPILAN ING PIKEN SATU VENTILATOR NGAPAK DULUH GAMBAR. ITALY KANGGO Nindakake. AKU NDELENG NDELIH yen bisa sinau IT Lan Apa Iki SMARTER LITTLE lan NUNGGAL ING LAKU LAKI NGALAMI DENGAN ITU, KANGGO WISI MENYAMBUNG LAN NENGGALKAN ING VENTILATOR. GAMPANG KANGGO NUNGGUH BASA Gubernur FEDERAL TO TRY TO Tampilake liyane VENTILATOR. TETAPI ING MASALAH SANGGUH TULAGAAN ING VENTILATOR. LAGU, KANGGO ICU, YANG KANGGO Nggawe BED VENTILATED BED SAIKI, ING ING SATU NAMA PISI KOMUNITAS YANG DIANGGIH. Sampeyan BEDS, Sampeyan wis PERALATAN, Sampeyan kudu STAFF, lan Sampeyan NATE STAFF UNDERSTANDING SUKU STAF KANA KANGGO Munggah Sakit lan Wong-wong mau bakal mati. Dadi KITA KANGGO NUNGGUH BUKU PUTTING TOGETHER A KESIHATAN LUNGKUNG WARNA KANGGO. KANGGO KANGGO KE KANGGOAN, KANGGO KANGGO ING NURSES lan DOKTOR sing bisa uga Dudu ING JAWA HOSPITAL OCCUPASI KEDAI MEDIKAL, LAN ASK TEMA Tandha ING NGGALU RESERVE DUTY. ALLAH NAMPULKE. 40.000 Wong SAIKI DIGUNAKAN AS AS KANGGO WANGSA KANGGO. FIKESIA, ANYARI NEGARA KANGGO YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40.000 Wong-wong wis Gawe UP. ING IS sing SUKU - INGING BISA, DEAL BIG. NUNG KENE BISA bisa nggawe BEDS, YOU BISA TAMPILAN, EYE KANGGO STAF. Lan sampeyan wis duwe STAFF KANGGO BEDS TAMBAHAN YANG DUMADANG ING SAIKI ING ING HOSPITAL SISTEM. Lan sampeyan duwe STAFF KENE KANGGO STAFF KANGGO NANGGUR ILL. Utawa OLEH INGKU BISA KANGGO NAK GAMPANG KANGGUNGAN ING ING NGANGGO BISA Wong NEGARA ING KANGGO UNGGUH BISA. JADI SAIKI Luwih enak. KANGGO ING JAWA TENAGA ING SENTUH. Aku ora ngerti yen mung siji wae Nuli INGKANG INI. GAMPANG SUKU TENTANG EMOSI STRESS ING NGANGGO ING INI Wong. Lan STRESS KESIHATAN MENTAL lan CUTI KESIHATAN MENTAL. Ora ana sing nate dicenthang ING. KANGGO SEMUA TANGGO TENTANG GAMBAR KRITIKAL PERLU, ING Urip LAN KABUPATEN PENTING GAMPANG SUKAN TENAGA KANGGO, TAPI Ojo ngerteni PEKAN TRAUMA EMOSI BEDHAN lan KESIHATAN EMOSI ISU. KANGGO KANGGO MUNGSA KANGSA PROFESIONAL TO VOLUNTARILY Tandha kanggo Nggunakake MENTAL ONLINE SERVIKES KESIHATAN. 6,000 KESINAN MENTAL PROFESIONALS DIPANGGULAN KE VOLUNTEER kanggo MENTAL MENTAL LAYAN KESIHATAN Kanggo Wong sing Wong PERLU IT. Apa maneh Piye wae. Lan ING PANAS 1-844-863-9314, Sampeyan bisa Nelpon sing Hotline, Jadwal APLIKASI LENGAN A PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL TAMPILAN GRATIS UNTUK TALK TO ING Apa sing kudu digunakake. Lan TUHAN NGGAWATNA 6000 PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL Nindakake ING FREE. Lan AKU SUKU ING NORMAL PRAKTIKAL ING WISI GAYA. Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN OLEH INGKE AKU SUKU ING ING N PRAKTIKAL ING WISI GAYA. Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN BY Wong-wong mau. Aku SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDEN KANGGO BASA SEHARI, LAKI NINGGAL, AKU NO KANGGO ING JAMINAN. AKU DITENTUKAN ING Wong ing PUTIH PUTIH sing NUKUT KANGGO OPERASI. AKU GOLEK DENGAN VIS PRESIDEN. AKU GOLEK DENGAN KUSHNER JARED Sapa sing Warta Anyar, Dheweke ngerti YORK Anyar. Lan DIA KERJA ING ING PUTIH RUMAH lan Dheweke wis GAMPANG NAMPANG INGGAL ING KATUNGURAN ING SITUASI. KANGGO ING ING KANGGO A CABARAN KOMONO. Ora ana siji sing duwe VENTILATOR KANGGO lan TANPA LUKU ora ana sing dingerteni A GAMBUNGAN ING NGANG ING KANGGO PENTING VENTILATOR KANGGO TO TENAGA karo KESIHATAN AWAM KESIMPULAN. Dadi KITA WULANG NUNGGAL JAWA SANGSA BISA DIBUKA. SAIKI ING SITUASI WEYRE TRYING TO ACCELERATE PRODUKSIFEN VENTILATOR Lan VENTILATOR IS DIPANGGO PIECE EQUIPMENT. PRESIDEN LAN TEAM IKI I Mikir Gunakake WPA DPA MUNGSA NATE ING ING AKSES A - IT IS PENTING TANPA KANGGO MUNGKUT DENGAN KOMUNITAS PRIVATE, BASA? KANGGO NAK MEMBANTU. KITA BISA GAMPANG GAMPANG. Utawa kowe bakal nyengkuyung lan KAMI NATE INGKE NGISI UP lan PRODUKTIKAN. NUNG DENGAN WULANG, ING IS RAMP WAKTU UP UNTUK KOMPUTER UNTUK PUT MANGSA KANGGO PUTRA, PUT MANGSA ING KERJA lan njaluk ING PURWAKING LAN KANGGO. Rasane ROH KANGGO NAMPUL, BALAYAN UMUM DENGAN NAMPANG. MASALAH ING NGGAK LAKON MASA INI KENYANAAN, KITA NENGGALU ing AN APEX 21 HARI ING PANJANG. DAPAT KANGGO VENTILATOR lan ING PELINDUNGAN PUTRA BISA TOGETHER, MANGSA KANGGO, KAMPUNG, RAMPED UP IS AN TASK BEDHANA EXTRAORDINARILY. Lan ITU SUKU DENGAN KAMI TEGO BISA KANGGO INGKANG INI TEU KAYU PUTIH lan AKU KANGGO Nampa PRESIDEN UNTUK HIS KOPERASI lan TEKI KANGGO TINDAK KANGGO. KAWASAN GOLEKTIF KENE, KANGGO NUNGGUH ING NEGARA Tumpakan Donya Minangka WELL AS Anyar KOMPUTER sing DIDIKUKAakake PRODUKSI. KANGGO NAK JAWA TENGKING ING PUTIH RUMAH ING TANPA KONSEP. KOMUNITAS BARU Duwe PAKAI sing paling apik ING KABEH Nomer. KOMUNITAS ING JAWA BARU NENG PALING HENTI Kritikal Kabutuhan ING KABEH KANGGO. KANAN? TALK KITA NGENTOT APEKA KITA, WE TALK TINDAKKE ING NGANGGO. KABUPATEN BEDAH NGENTOT NEGARA NEGARA BISA KEDAI BEDAH. ING ING PITANGGAL ING PITU. NOMBUT KES ING KAMI ING UNTUK. LATIHAN KAMI ING ING SUKU. DENGAN POTONG LONG. BEDHING BEDHENG MAHA NGANGGO TAWA ING ING KANGGO BASA. Apa sing dakkarepake menyang PRESIDEN lan TEAM SUKU WIS, NENGGALKANG, ING ING KANGGO SUKU BISA KANGGO NUNGGUH EQUIPMENT UNTUK KEBANGSAAN NEGARA Nuju ING SASA MUNGKU, NGAKLANG TALK NGENTOT MENUKAR KRITIKAL ING ING INSAN ING SAIKI HOT, ING INSAN ING PANAS TAMPILAN SPOT, KANGSA ING ANU APEX lan yen sampeyan wis duwe, Lan KANGGO ING SAIKI SHORT, ONCE ADDRESS ING PANAS SPOT TANPA INTENSITI, Keperluan INTENSE, INTENSE PERSONNEL, ING NGEDANG KANGGO NEXT HOT SPOT. Lan duwe luwih saka wong DEPLOYMENT ACROSS NEGARA Apa KANGGO STATIK, KANGGO? AKU ING ING SADAN PERSEKUTUAN Ing HUD, aku nyambut gawe ing DOZENS TINDAK. Sampeyan mati karo diskusi IN FRONT OF ANDA ING WAKTU lan Mengko sampeyan Mingkar menyang NEXT TULISAN. Lan aku mikir yen ngrampungake JABATAN KARYA DITOLEKI KINI lan ING BEHALF NEW YORK, INDEPENDENT KITA bakal 100% NAMPANG. Kita NATE MEMBANGKANG DARI TENAGA NEGARA NEGARA SAIKI. KANGGO NATE SUMBER SARI KAYANGAN NEGARA RASA SAIKI. Lan KANGGO APEKA KANGGO LAKIRAN Lan NOMBOR KAMU ING TUNGGUH. TAPI POEKT APEKTIK TINGGI KENE ACARA ACROSS Bagean. Dadi aku SUKU ING omah SUKU AS EQUIPMENT YANG KITA PERLU, MANGGO US PERSONNEL. AS DENGAN KITA NANGGO GENDANG KAMI IBU KRITIKAL, AKU KANGGO REDEPLOY sing PERLUKAN LANJUT PERSONNEL TO THE NEXT HOT SPOT. Lan AKU AKAN JAMINAN DIRI IT lan PERSONALLY MANAGE IT. KAYA Yen sampeyan LUKA US 15.000 VENTILATOR lan banjur MANGSA KAMI NGANGGUNKE ANGGOS LOS ANGGUN 15.000 VENTILATORS, KITA BISA NANG ING EQUIPMENT Saka kene, kita bisa njupuk Wong Wong Saka kene, Kita Bisa njupuk PELAJARAN Saka kene, Kita KANGGO PULANG, ING KANGGO BASA PIKO YANG NOBODY ELSE DITULU. KANGSA ING WISI KANGGO SUKU BABAD ING ING ING SUKU. Lan AKU JAMINAN Dhewe INGKANG NANGGALU MANAJELAN, KITA Bakal Nampilake PERSONNEL, WE'LL MEMBANGSA ASSISTANS TEKNIKAL KANGGO SPOT HOT NEXT. AKU SUKU DENGAN PRESIDEN, ING AKU Bagean saka mlebu menyang hotel sing ora cocog SPOT DENGAN TEAM KAMI. GAMPANG MENGUKU NEGARA UNTUK MEMBANGSA US. KAMI KANGGO NAKAUN TEMA. Lan KAMI SEMUA INGKANG INI. Lan kita njaluk bantuan kanggo wong liya Lan KONSIDERASI DIRI LAN KITA ING NGANGGOLA DENGAN DIVIDEN. SENATE ISU ING JAWABAN SAIKI A $ 2 TRILLION BILL NA ING QUOTE / TANPA KANGGO UNTUK Bisnis, Indhividu lan KANGAN. KANGGO MUNGGUH KANGGO SAIKI NEGARA ING JAWA BARU. ING JAMINAN $ 2, APA APA ITAN KANGGO UNDANG-UNDANG NEGARA KERAJAAN? ITANAN $ 3,8 Milyar. $ 3,8 BULANAN SUMAH NGGENHANA OF dhuwit. DIRECTOR BUDGET BISA NGENALKI INI INGKANG SUKU PITIK. TAPI GOLEKSI GOLONGAN ING SAIKI KEDAI saka $ 9 Yuta, $ 10 Bilyar, $ 15 Bilyar. Tanggapan ING ING VIRUS ING SANGGANG Cepet Cepet US $ 1 Milyar, KANGGO NATE PALING HATI DOLLAR RINGGOLAN DENGAN AS DENGAN WIS KANGGO. KOTA YORK Anyar Bener entuk $ 1,3 Milyar Saka PAKET INI. NUNG KENE TANGGO KANGGO ING BUCKET. Aku SPOKE Nuju TOKONO KONSUS KAMI, GAMBAR CONGRESSIONAL, ING ENJING. AKU SUKU ING ING INI NGGO IT. Sampeyan ngerti, Aku ora ngerti Téori SENATE LAN REPUBLIKAN TEORI, Nanging NATE NEGARA KONTENG NGANGGO. Lan RUMAH RUMAH KABUPATEN Saben wulan, NEW YORK NEGARA GOT $ 17 Bilyar. ING ROH SENATE, NINI NGATEN $ 3,8 Bilyar. Lan, WELL, YOU JUST - BIG SPENDING. NATE NATE NEGARA BENTUK NEGARA. AKU CUKAI CUKAK ING Saben taun. AKU KANGGO GRATIS TENAGA KANGGO ING BUDANG NEGARA ING MODERN SEJARAH POLITIK. NGGIH? KAYA KITA KITA FRUGAL LAN TARI KESAN. AKU NATE INGKU, ING ING-ING OGO GOLEKA LAN AKU NATE ING omah AHLI-AHLI YANG KANGGO DIBUAT Wong-wong MUNGSA. ING TERMA Bilangan, TOTAL Dicoba, NATE KANGGO NAMBUNG 103,000 Wong. KENYatan Anyar GUNUNG TOKO 12,000. AS YESTERDAY, TUTUP 28% OF Kabeh NATIONWIDE TESTING Duwe DIPANGGAL DENGAN NEGARA BARU KANGGO. NEGARA GUNUNG BARU ING NGANGGO Nyoba ING APA APA DI ING STATES UNIK AMERIKA. Lan Aku wis entuk TEAM ING PENTING GOLONGAN lan GOTTEN ING TENAGA ING UP lan RUNNING. Wong-wong ASKI KENE ING NATE TENAGA KARYA. ANY HOSPITAL ING NEGARA BISA PELUASAN PERFORM. Sampeyan bisa WALK INTO A HOSPITAL IN BUFFALO, NEW YORK Yen sampeyan nuduhake Kahanan SISTEM LAN MANGSA ING Protokol, Sampeyan bisa Dicoba. Nggegirisi, KANGGO NU GOLEKSI ING KAWASAN PALING KABUPATEN, ING GAMPANG TENAGA KANGGO GRATIS-THRUS lan AND CETERA. KENE? KANGGO NATE TANGGO POSITIVES. POSITIVES HAYTING KANGGO BISA BISA ISOLATE lan NENGGALAKAN SUKU. ING ING KANGGO MANGSA ING ING pikantuk POSITIVES ing POSITIF TINGGI KAWASAN, KANGGO? Gawe UP DRAWA-THRU ING BRONX VERSUS A DRIVE-THRU IN CHAUTAUQUA negara, Sampeyan bakal entuk Luwih akeh POSITIVES ING BRONX. Lan yen iki sing dikarepake. TAPI SUKU APA ING ING INI NEGERI, Yen sampeyan duwe SYMPTOMS, Sampeyan KANGGO NUNGGUH, BISA KANGGO WALK INTO ANY HOSPITAL LAN HOSPITAL BISA KANGGO NAMPI DIJAWA. Cacahe KOS POSITIF, WE'RE UP TO 30,000. PENTING KENCEN ASAS 5.000. LAMPIRAN ING Pandang Wulan. 13.000 - SORRY, 17,000 NEW YORK KOTA. 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN NASSAU NEGARA. PELANGSAAN KABUPATEN KITA INGGO Mbebayani kanthi cepet INGGALUSUS INGGRIS. Dadi LAGU PELAKON sing apik, BISA OGO NATE RATE ING INFECTION. YES. KANGGO KANGGO? SUKA APA KANGGO ING KANGGO WESTCHESTER. ING ING TUTUP ING PENTING NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA AMERIKA. KAMI KAMPUNG SEKOLAH, KAMI DITUTUP GATENGAN. KITA NGENTAK ING SAIKI. Lan KAMI KANGGO DIDUK-MUKA KANGGO. NEGARA NASSAU 3.000. TEMA ING RASA ING NGANGGOT WESTCHESTER. Pikirane ZERO NUNG WESTCHESTER HAD Miwiti. Dadi KITA bisa nggeser ITU lan uga Slowly IT. LAGU, Sampeyan Deleng MACAPATI ACROSS NEGARA sing KANGGO ING KANGGO. NOMBOR KURSUS, 30.000 dicoba POSITIF. 12% ING Wong sing Nguji POSITIF IS HOSPITALISI. 3% ING POSITIVES DI ICU. NGGIH? ING KENE PUTIH ING BASA KAMPUNG. AKU ANU, AKU NATE, APA NUKU MANAJAWA? 30.000 POSITIF TEST. 12% ING ING HOSPITAL. 3% ING ING ing ICU. Yen sampeyan bisa ndeleng 3%, dheweke ING SENIOR ING PRES-DOMINANTI CITIZENS, RAKYAT DENGAN UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUH, RAKANE DENGAN EMPHYSEMA, RAKYAT DENGAN SISTEM GAMBAR GAMPANG. NUNG KENE TUNGGUH BISA ING ING SENTIANG. ALL NOISE, ALL ENERGY, IT IS TENTANG 3%. NGANGGKE BREATH DEEP. Saiki, ING 3%, ING AKU NUNGKU ING NU NENG NENG SUKU SISYA SENDIRI, ING INI KANG KABEH CINTA, ING GRATIS GRATIS Lan kita ora bakal nggawe manawa kita BISA TANGGO JAWA ING SUKU TEMA. Lan Aku Menehi Wong Sadulur NEGARA GUNUNG WULANG GOLONG AKU NANGGAL NUNGGUH. TAPI KENE ING NGENTOT 3% OF Wong-wong sing Nuduhake POSITIF Sopo sing ora bakal ngerti. STATES PALING GAMPANG, PALING ATAWA 30.000. NEGARA PANUT NEXT ING JAWA BARU AT 3. CALIFORNIA 2. ING KENE KANG PALING DRAMATIK BEDAH. Lan INI Apa sing Aku Saran ANYONE SATÉ WANG SUKSIK. KITA NGANGGO LAKSANA MASALAH AS JERSEY Anyar. Sampeyan bisa KOMUNITAS AS TO KALIFORNIA KENE LARGER ING KABEH POPULASI. KANGGO 15 KANGGO PROBLEMA. SAIKI, INGKE INGKANG TEMA KENE. NGANGGANG KANGGO YORK ANTARI NGANGGO A NUMBER TINGGI. Lan LAMPUNG ING TOTALITI, KITA ING UNTUK APA ITU MUNGKIN. TAPI KENE ING JAWA BARU NUNGGAL SUMBER TINGGI? Lan ING PENTING AKU KANGGO. ING AKU NGEBUT DADI AKU FAKTA SEPARATE DARI PERSONAL OPINI. FAKTOR ING AKU MANGSA ING KENE FAKTOR BESEN AKU NUNGGAL LAN NAMPAK DATA NUKAR HARI INGGO. TETAPI AKU NATE INGKU SAIKI ING KUKU DENGAN HARI ING BASIS. OPINI PERSONAL, APA APA JENIS YORK NUNGGUH BASA-BISA NGANGGANG KASÉ APA ISU NEGARA LAIN? PADANG ITU? KABEH 15 NGANGGUR NU WANG SAWA CALIFORNIA. AKU KANGGO, KANGGO ING SUKU NUNGGUH NALING DITENENGKE. MASSAUSUS TANPA 30 JAWA Cacahe CASES. Dadi KENE SENYO WARNA RAKYA ASKAN AKU. DUA JAWAB. JAWAB siji ISU KANGGO NAMPI KABEH Wong-wong Saka ACROSS GROBE. Kita duwe wong sing teka ing kene Duwe wong sing nggawe game ing kene CINA, KANGGO NUNG MUNGGO ING ITALY, Sapa sing nggawe ING Negara saka negara NENGGALKKI KULIT. ING KASAHA ING TANGGONG ANTARABANGSA Sapa sing ana ing CHINA lan sing ana IN ITALY lan sing ana ing KOREA. Lan Sapa sing ngarani. Lan aku ora NATE INGKANG VIRUS ING ING TANGGUNG LAMPAHAN IN AN KITA KENANGAN. Lan aku ora NATE INGKANG VIRUS ING ING ING TANGGUNG KANGGO ING SUKU NEGARA LAIN. NANGSA ING WANO KANG TUTO UNDANG-UNDANG. Yaiku wong sing luwih dhisik. JAWABAN KEDUA KESINIANA ING KITA ING PANUT. KANGSA ING NGENTOT. KITA TENTI ING VIRUS LAN KANGGO TRANSFERS IT DI KAWASAN DENSE. ITU LITERAL INGKANG KENITA PANUT. MUNGKIN NATE NATE TUTUP ING SATU ANOT. MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU ANOTI ING KISI. MUNGKIN NATE NATE TUTUP KOMUNITAS. MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU ANOTHER ING BUS Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana THE RESTAURANT. Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana KANGGO MOVIE. Lan kita duwe salah sawijine DENSE PANUTUP TUTUP ING ING NEGARA. Lan sing NABI KENAPA KOMUNIKASI ING WANG ITU. PANUTUP KAMI Nggawe US SAIKI. PANUTUP KAMI Nggawe US SAIKI. ING PUTRA AKSARI NGGAL US SAIKI. TETAPI KENE TENAGA SAIKI TINDAKAN GOLONGGLIS ING JAWA INI STRENGTH sing paling apik. Lan PANUTUP SAIKI APA KANGGO AS sing KITA KITA. NUNG KENE KABEH YORK Anyar. PANUTUP KITA ADALAH APA KANGGO KHUSUS. AKSARA KITA, OPENNESS KAMI, IS Apa sing Gawe Khusus AS. Yaiku apa sing nggawe US ​​FEEL SO Sambungake siji kanggo wong liya. ITAU APA KANGGO NAMPAK ASI ING Sawijining wong. Yaiku PANUTUP sing NANGGunakake US ING SUKU MANUS ING KAMU. PANUTUP INI KANGGO YORK BARU HUMANITI YANG AKU NARI ING NGENTUK SAIKI ELSE. PANUTUP ING ANAK NGANGGO KAMI KABUPATEN KOMUNITAS. Lan ana wong GENTLEMAN sing aku MASIH UNTUK KANGGO UNTUK Pedoman lan PEMIMPINAN lan INSPIRASI. Dheweke ora ana kene. KANGGO. DIA SENTIWE INI ING AKU. TETAPI DENGAN LAMPIRAN LAMPIRAN Lan ISU INGGIT ING PALING LAIN-LAIN LAIN. Lan SATU INI ING SUKU SAIKI LAMPIRAN UNTUK HARI INGGO, KITA BISA ING ING SAIKI IDEA FUNDAMENTAL YANG MENYANGKE LATIHAN ING PALING TEXTBOOKS IN ANY SPEECH that I COULD WRITE APA PADHADU PUTRA BE. IDEA KELUARGA, MUTUALitas, SHARING KANGGO lan BUKU KANGGO ING BAB LAGI. MANGSA ING SUKU BUKU. Nuduhake Sapa wae Blok. PITUKU, HONEST, FAIRLY TANPA RESPEK ING RADI utawa SEX Utawa GEOGRAFI utawa POLITIKAL GAMBAR. ING JAWA BARU. ITAU KATUTUP, yaiku KONSEP KELUARGA, KABUPATEN. Apa sing Nggawe Warta Anyar KANGGO. Lan Apa sing Nggawe US SULITAN INI. TAPI, ING JUGA NAK TUTUP Lan sing Konsep lan KEMUDAHAN lan nate nuduhake IS KAYU GAMPANG. Lan sing Apa sing arep LAMPIRAN ING KARANGAN. AKU PROMISI INI. Aku NDELENG APA APA YORKERERS Anyar RESPONDING. Aku NDELENG APA APA PADAN WARNA TREATING ONE ANOTHER. KANGGO KANGGIH MUNGSA 6,000 VOLUNTEER. KANGGO KANGGO KANGGURAN 40.000 KARYA KARYA UP. SANGGO VENDORS NGGOLA AKU SUKU BISA KANGSA NGANGKA. ING JAWA BARU. ING JAWA BARU. Lan yen kanca-kanca IN-DEFEATABLE. Lan Aku Bungah ing Piye-padha KANGGO ING SUKU ING SITUASI KANGSA NUNGGUL NUNGGUH. Lan Kita bakal Nuduhake wong liya KOMUNITAS AKROSOS NEGARA KANGGO Nindakake. Kita bakal nggawe dheweke. KITA NGANGGO KANG INGIN ING KANGGO. Lan Kita bakal ING ING BISA LAIN-LAIN DATI NATE INGGO. APA TANYA pitakon? >> Apa NATE NEGARA NEGARA YANG NAMPI IS PRIORITI KANGEN NANG KANGGO TO VENTILATORS? >> Kita Ora ANTIKIPASI OF PANJENENGAN kanggo VENTILATOR PRIORITIZE USAGE. MATI KANGGO KAMI DENGAN VENTILATOR UNTUK APA APA YANG NANGGU TINDAK. >> Sampeyan Nuduhake nomer AS SUKU manawa sampeyan lagi OPTIMISTIKAL SA 15,000 lan sampeyan STATED NATE 40.000. SO NANGGUN NITTY-GRITTY SOAL, NUNG KENE TENGOK VENTILATOR NUNGGUH ING FEMA Miwiti. Apa sampeyan bakal entuk apa wae RUMAH PUTIH sing bakal padha SUKA LUKA 4,000 ING Wong-wong padha wis entuk apa-apa? Lan Apa Plancongan kanggo njaluk SAIKI NATE INGGU INGGRIS ING SAME ING BEDS HOSPITAL DITANGGUH? >> ING ISU SAIKI SAIKI. KANGGO ING VENTILATORS WE'RE Nuju ING ING PUTRA ING Gagal STOKPILE LAN WE'LL SARI KANGGO PENTING AS KAMI NATE ING. NUNGGUL JAMINAN ING PERLU BASIS, KARANGAN? Dadi Yen SATU TAWAN HOSPITAL UP lan SAIKI KABEH SEMUA, WE'LL ING POSITION TO DEPLOY. KANGGO BEDS ING DENGAN KONTROL KAMI, KARET? SAIKI BEDAL ING NEGARA ING. Wong-wong kuwi dudu BANYAK HOSPITAL LAN Sampeyan kudu nulungi babagan TUTUP ING TO BENGKONG HOSPITAL Lan sampeyan kudu ngindhari kepiye carane KANGGO ING AKU ING, ING KITA Duwe BEDS. Dadi, Iku LOGISTIKAL CABARAN OPERASI, BISA KANGGO NUNGGO JALAN DORM INTO A HOSPITAL BED. KANGGO NUNGGAL NUNGGUH BASA HOSPITAL IN PUSAT JAWA. THE VENTILATOR KANG BEDA. KANG ING KANGGO NATE. Gubernur PEDANG TANPA NATE NAWA INGKU KABUPATEN. Ora ana sing nangkep STOKPILE ING THESE. GABUNGAN PERSEKUTU ING SUKUR TANGGALKE ING ING NGANGGANG INGGU KITA ING AKU KANG ING KANGGO. Aku ngrampungake omah IN PARA CREATIF UNTUK ACQUIRE TEMA, GAMPANG GAMPANG GAMPANG SA RAMP UP, GAMPANG GAMPANG PULANGKOK MACINES LAIN, ING METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, TAPI NOBODY NGANGGO. KANG NO BISA KANGGO MEDIKAL WASHINGTON sing bisa diwarisake GAMPANG APLIK. >> Wiwit saiki LAPORAN ing taun 2015 ING NEGARA NEGARA PENTING UTAWA A TASK FORCE DIPANGGUT GOLEKSI NEW YORK DAPAT MANAJAWA ITU STOKPILE. ANY REYA YANG NUNGGUH APA? >> JIMMY, TINDAK BISAN Lan sampeyan ngerti. Waca TENAGA KAJIL FAKTOR INI. Yaiku KOMISI ADVISORY DIKINI KINI DENGAN LAN UNDANG-UNDANG sing wis didadekake CARTA IN 2015 ING SUKU Yen sampeyan HAD THE 1918 SPANISH FLU PANDEMIK, Sampeyan NATE NEGARA X NUMBER OF VENTILATOR. Yaiku Ora NATE NEGARA ING UNIT STATES sing BENTUK VENTILAOR KANGGO PUTEMIK FLU SPANISH. ING GABUNGAN PERSEKUTAN ING ora Tuku VENTILATOR KANGGO 1918 SPANISH FLU PANDEMIC. NOBODY ING DUNIA LATIHAN VENTILATOR IN PREPARATION FOR A 1918 PANDEMIK FLU SPANISH. >> NOMBOR KASES sing Sampeyan KABEH RANCANG, NGANGGANG MANAWA RESOLVED? UNTUK GAMPANG WANITA WANITA SUKU SARI IRAN, IS SHE CLEAR SAIKI LAN ING KENE MASIH KES REJABAT KAS Apa dheweke wis nampa? >> SUKAN JAWABAH YES. KENEWEH, DR. ZUCKER, THE NOMBOR Sapa WARING RESOL? >> WULANG GOLEKA KANGGO lan KANGGO Wong-wong sing wis Kurang Awal HOSPITAL lan KESELURUHAN INDIVIDU Wis RESOLVED lan ana MANAWA LAIN INDIVIDU LAIN sing ora ana CARI ING ING HOSPITAL LAN WE BISA SAIKI DAPAT KANGGO NANG TANGGO NUMBER ING INI. >> TAPI, ING NGANGGO KANGGO KRITERIA lan NEGARA EJABAT AS NUNG KENE PAKIRAN ING NGEBAT. Wong-wong wis diganti - >> KANAN. >> Sampeyan bisa nyandhak babagan apa sing NGANGGO? >> WELL, KANGGO NGGOLAH CDC Tuntunan lan pitunjuk NUNG NENG WULARI HARI ING, Yen kowe ING POSITIF LAN PANJANGGULANG HARI ING NGANGGO POSITIF lan AS LONG ING IKE LAGI IKI LAGI 72 KANGGO TANPA SISTEM, ING ING ING KINI BISA KANGGO BIKI TO RUMAH >> Lan ING DATA paling apik, NGGIH? ING JOHNS HOPKINS. KANG INGKANG ING KES TINI CINA. 435,000. 19.000 DATENG lan LAMPIRAN, Lan aku NATE ING ING NGANGGO WONTOH, KANGGO MACAPORAN 19,000, SENIOR CITIZENS, SISTEM GAMPANG GAMPANG GAMPANG, AND CETERA. RECOVERIES, 100.000. KANAN? GAMPUNG 25%. PENDING 300.000. TAPI OYE, KABUPATEN Rekaman. KANGGO NUNG - Wong sing dak kenal, Wong-wong mau kudu ngrampungake rong minggu, Lan ING-INI KENCANG NEGATIF. Sampeyan bisa nyoba NEGATIF ​​ING DUA Minggu, ing telung minggu, sampeyan bisa Nyoba NEGATIF ​​IN SATENG Minggu kepungkur Sampeyan wis IT. SAIKI KANGGO ING VENG NGANJALING WULANG KABEH. SUMBER paling gedhe ING INI INI WANGI lan KITA BISA AKTIKAN KANGGO Lan nyoba, ING nomer paling apik MANGSA BAKIN RAKO MANUNGSA SUKU Sapa sing ora bisa nganggep dheweke HAD IT. >> Kita bisa NATE Luwih saka ICU BEDS TANPA VENTILATOR ing omah. KAYA KITA WENISAN 14,000 VENTILATOR. NUNG KITA BISA ING KANGGO BAKAL Nggawe 14.000 BEDER POTENAN KENE KANGGO INGKANG TANGGAL KENAPA, CORRECT? >> CORRECT. NUNG KENE TEMPOH ICU BESAR IN <font color="#FF0000"><u>F $ !, dOI NGENI KARANGAN</u> </font> SAIKI BEDAH. BISAN KANGGO NGGAL MACAPAN A VENTILATOR IS ANU ICU. KANGGO NUNGGUH NOMBUT PENTING TETAPI KENE ING INFORMASI AS WELL. >> NEGARA ING SAHA TUNGGAL Apa Kita Plancar kanggo nganyarke NUMBER? <u>BOUT 1.2 JUTAWAN TAMBAHAN</u> KARYA KARYA NGALAMI KANGGO TO NEGERI YORK Anyar lan Deleng SUKU BASA SUMBER ING PENTING INGGRIS NGENTANGGAL ING ASALING TAWAN KANGGO MACAPAT. ING BISA ING NEJI DI NEGARA. KANGGO NAK INGGE UNTUK NEGARA MEMBANGSAAN LAN MANGSA NULIS Tukang kerja lan ngrancang kanggo wong-wong mau KANGGO ING ING ING ING. >> ING WIS RESPIRATORY. >> WISHIRI KANGGO ING NGANGGO SOALAN. >> Apa Sampeyan bisa Nelusuri Nggunakake cepet kanggo wong-wong mau? >> Aku ngrampungake menyang Nomer INGKU BISA. Lan NOMBOR KARET ICU DENGAN VENTILATOR. ING SUKU NOMBOR. Yen Sampeyan Nggawe VENTILATOR KITA Wis ING TANGAN lan NAMBUKI TO BATANG YANG NGOMBUT KANGGO NANGGO UP. Kita bisa ngatasi wong-wong mau. >> Lan STOK PILE. STOK PILED kene. ING PILIH KANGGO MULTIPLE KANGGO KANGGO. BISAN KITA KANGGO NENGGOLAH KABEH KEDAI MULTIPLE. KAMI KANGGO ING TEMPAT ING MULTIPI TELPON STOK. KAMI KANGGO TO KOTA. KAMI KANGGO POKE STOK ING LONG ISLAND.íp ($ oH # & W ■ Lan STOK PILE IT ing ALBANYAN lan PELE STOK ING BASING. >> RULING sing metu. >> KITA KANGGO IKU. KITA KANGGURU VENTILATOR DI ING TELPON STOK. KANG KENE ING ING KANGGO HOSPITAL. Kita ora bakal duwe HOSPITAL DITAYANG UP YANG SUKU AKU PERLU PENTEN BED. >> MUNGKUL KANGGO. Wong-wong padha diumbar menyang TANPA BULANAN. <font color="#FF0000"><u>■ Bagean saka</u> </font> HOSPITAL. >> Sampeyan bisa nggawe aku. Aku ora bakal ngrusak dheweke KANGGO YP. Lan padha RESERVE DUA PAKET. Sampeyan kudu STAFF UNTUK BEDS sing anyar. Saiki sampeyan ora kudu milih 200 wong BEDS ATAWA sampeyan duwe HOSPITAL Nduwe SAIKI PELENGKONG DENGAN KARYA MUNGKIN JAMINAN LAN SIKITIK. TAPI JIM, AKU GUNJUK KENE SAIKI TANGGAP WANGSULANA. >> KANGGO. >> SAIKI DIDUK-UNTUK DITUSKUSKE NGENTANG KABEH KABUPATEN MALAYAN MEDIKAL lan PENDHARI. >> WULU GOLEKAL ING ISU KANGGO AS WELL. SAIKI KONTAK SUKU NUNGGUH DITANGGUH DIRI KANGGO MENTIONED ING PRINSIA PRESENSI PRESIA. KAMI AKU NGITA NGGAL-ORA KANGGO lan Reguler lan ADAPT Luwih-luwih AIR KANGGO Nindakake INGING AS NGANGGANG. ING AKU ING TELEFON DENGAN HOSPITAL ADMINISTRATORS. KESEMBANGAN KESIHATAN - JABATAN KESIHATAN SUKAN KABUPATEN MULTIPLE KANGGO BASA SISTEM KESIHATAN BEST ing UNIT LANGKAH AMERIKA. Lan Wong-wong sing Ndhaptar PARA KABUPATEN BISA SUKATAN DAPAT ING KANGGO PENTAKSANAAN lan FAKILITASI lan MOBILISASI. KAYA KITA NAMPAK ING KASAHA INI Mlaku-mlaku menyang RELAX. SUKU KABUPATEN BISA KANGGO STAF, UPANG ING NGANGGO Kasedhiya, sampeyan ngerti, Sampeyan IS A HOSPITAL KANGGO KAMPUNG. KITA KANGGURAN SEMUA SUKAN Reget. Dadi Sampeyan NATE ING SAKIRIA <u>DOçw Nindakake</u> APA APA DENGAN NG81BI NGGO. >> AKU GALUNG. Yen AKU GOLEKA Nggarap Bumi Anyar KENAPA PUTUT RENE KANGGO RUN BY NEW KOTA YORK. >> Sampeyan Duwe POINT. >> KOTA YORK BARU SAIKI Nindakake INGKANG ING KENE. KITA NUNGGAL ING KOTA YORK BARU 77 BUKU HARI. >> 78. >> Ora. >> Aku bisa. Sampeyan ora bakal bisa ngiringan PERSON. Sampeyan ora pengin dadi SENATOR, AKU KOMUNIKASI DENGAN KABEH SEMUA. ING NGANGGO WANGGO BUREAUCRACY. ING AKU. TAPI TANGGULANG RANG UNDANG-UNDANG NATE AKU KANGGO. AKU NGAPAK MACAPI DENGAN NGENALKE INI NGAPAK INI KANGGO PENTING PAKSA ING NGETAK Neng kene. KANGGO MACARI ING KENAL DI ING REVENUE, APA IKI NINI NGGO TALKING TENTANG AKU. NGANGGO ING NGANGGO BUDAK NEGARA DENGAN RASA DI DRAMATIS ING REVENUE. Dheweke wis nate ngomong-ngomong KERAJAAN PERSEKUTU MUNGGUNG LUKA PAKET STIMULUS YO PAMBUKAN TAMBAHAN TO NEGARA NEGARA. NGGIH. ING PAKE KANGGO. IT Menehi US $ 3,8 Milyar. INGKU BASA AS PADHADING AS $ 15 Bilyar. >> Piye sampeyan PLUG A $ 15 Yuta Hole DENGAN 3,8 Milyar? Sampeyan ora. >> Kepiye sampeyan menehi panjaluk MENTALITI lan FILOSI KANGGO ING SAIKI ING ING SUKU PENYATA LAN GAMPANG PRESIDEN YANG MUNGSA ING NGANGGO KANGGO MUKA NEGARA BY EASTER? >> SAIKI, AKU NGAPAK Bagean WASA, RASA? >> TANPA KANGGO NUNG DENGAN ITU GAMPANG GAMPANG UNTUK MELAYANG EKONOMI DITUTUP. >> Sampeyan ora bisa dipercaya. KAMI KANGGO. KANGGO .1, .2. Bengi Sawijining AGUNG NEGARA INGGO. Kita kudu nggawe kabeh bisa KANGGO ING Urip. Iki wong-wong sing bisa nampa wong liya. Wong-wong mau Nemokake ING SOMETIME SOON ANYWAY. SO LET ING AKU ING. AKU NGENTUKKU ANS AMERIKAN PANJENENGAN. AKU NGENTUKAN KABUPATEN BARU YANG ANAK GELENG YAWA lan AS GOVERNOR ING NEGARA GUNUNG BARU BISA KANGGO MUDAH Sampeyan ora bakal nggawe. Bener, ING ING PENTING Dhewe SULANGAN. Sampeyan kudu njaluk EKONOMI RUNNING lan sampeyan kudu nglindhungi Saben WULANG sing bisa. AKU NGAPAK ING ADA APIK Luwih DITIKIRAN STRATEGI ING ING ING SAIKI TENTANG. Aku ora mikir apa maneh. Aku ora ngerti sampeyan ditutup EKONOMI PUTRA lan dibukak UP SOSI UNTUK PERNIAGAAN AS USAL. KANGGO SAIKI NATE INGKANG KANGGO SITUS PENTING STRATIFIKASI RISIKO. Wong-wong Sadhuwuran wis ninggali RISIKO. Wong-wong sing duwe VIRUS lan RESOLVEN Duwe RISIKO KURANG. Miwiti EKONOMI Dening Nggawe IN Wong Bangsa sing Kurang luwih Kurang Ajar PADA RISIKO lan MUNGGUH MENGIKUT MESIN sing WAYANG. Miwiti GAMPANG EKONOMI MRONO. KANGGO NU ING PUBLIK BEST STRATEGI HEALTH. PERSON KABUPATEN YANG KANGGO MUDAH ING TAMAN. Ora BUKAN LAMPIRAN. Lan banjur Nuli teka ing ndhuwur Omah sing ora Wigati STRATEGI HEALTH. SO PADI SUKU APA DITIMPULEN STRATEGI KESIHATAN AWAM lan Miwiti Nggawe EKONOMI lan Sing Apa Kita - - Sing KANGGO INGGO KANGGO NUNGGUH. >> Apa KENE KESAWA? Apa sampeyan kudu ngatasi KANGGO ING KANGGO >> THE FEDERALr Pitunjuk Wulan. Wong-wong padha Nelpon Tuntunan MANGSA ING PENTING. Lan KANGGO STATIS bisa ngatasi GARIS PANDANGAN. NEGARA BISA NGEDIT GARIS PANDANGAN GAMPANG TEMA KAHANAN. SAIKI TANPA JAWA KENE Nduwe BEDAHAN lan MASALAH INGKANG ANYWHERE ELSE IN NEGARA, RASA? WULUH NU WULANG NJAWA Deleng. ING BISA ING SAK ING KANGGO. SAIKI TANPA LUKU. ING KANGGO ING GRATIS GAMPANG ING KABUPATEN KOTA YORK BARU Lan siji saka INTENS PALING EKONOMI. Lan ISU SEMUA KANGGO NANGGALANG Lan aku ora ngerti ngerti IFS BUKH KANGGO kanggo TULSA utawa SAN ANTONIO. Dadi WE'LL Nampilake UPAN Sing Pakaryan kanggo YORK Anyar lan GABRAN PERSEKUTUAN PEDRO ING SUKU KANGGO MANDATE ANYTHING. Wong-wong lagi NAWANG KENE GARIS PANDANGAN. >> Apa sampeyan nggawe TEAM PRESIDEN ING SUKU TAMPILAN SELF-QUARANTINE LAN SOAL KANGGO SAIKI SENARAI SELF-QUARANTINE ING INI INI ING JAWA BARAT YESK. >> PRESIDEN TANGGAP APA ANYONE ING NGANGGUT ING KOTA YORK BARU TARI INGGRIS UNTUK DUA MINGGU. >> ING JAWA BARU. >> IN KOTA YORK BARU. >> TANPA, Yen sampeyan ING KOMPUTI Anyar KOTA Sampeyan kudu golek dhuwit ing NEW NEGARA YORK. Sampeyan ora bakal mbukak bali menyang NEW KOTA YORK TO QUARANTINE. AKU GUNUH TANPA BASA ING JAWA BARU NEGARA YORK. >> PENTING ADALAH PANJENIS MEDIKAL. PENTING PENTING ING ING Urip IS NGENTUK APA KENE ING NGETO. AKU TANPA MENCAPAKAN LAN AKU TANGGO KANGGO NANG DOKTOR. Aku mikir sampeyan ora bisa ngirim Pedoman CDC lan CDC GARIS SAIKI SAIKI SUKU PAHLAWANAN GOLEKTOR. SOSIAL DOKAN AS AS WELL lan KENE ING JAWA BARU ING AS ING GENTNOR MENTIONED. >> SPENCERy] IS INGKE SUKU SARI KOMPUTER. >> SASARANGAN SOSIAL DAPAT. KES ING KASAHA ING OGO BISA NEGARA. Dudu JENIS Anyar. KANGGO ING GRATIS. >> Yen ora bakal entuk luwih cepet Saking PAKSA, AKU TANPA NGANJAWA KITA NGAPAK WULANG. ING KENE BAKAL SENATE ING INI KANGGO TROUBLESOME. AKU NGENTAK POLITIK ING PLAY NICE Lan ora NATE PROSES ANYE ING ANU KABEH DIDENGGAL PENTING. LAIN-LAIN Wong-wong padha ngomong SHARP / íx BUKAN ING NGANGGO ING KANGGO. ITU PLEASURE.

New York Gov. Cuomo nganakake ringkes babagan pandemi koronavirus - 3/25/2020

New York Governor Andrew Cuomo holds a news conference to provide an update on the coronavirus outbreak impacting the state. He called on President Donald Trump on Tuesday to use the Defense Production Act to secure more medical equipment and asked Health and Human Services Secretary Alex Azar to release the 20,000 ventilators in the U.S. stockpile to New York. Cases across the state are doubling about every three days — standing at 25,665 as of Tuesday. » Subscribe to CNBC TV: cnb.cx/SubscribeCNBCtelevision » Subscribe to CNBC: cnb.cx/SubscribeCNBC » Subscribe to CNBC Classic: cnb.cx/SubscribeCNBCclassic Turn to CNBC TV for the latest stock market news and analysis. From market futures to live price updates CNBC is the leader in business news worldwide. Connect with CNBC News Online Get the latest news: www.cnbc.com/ Follow CNBC on LinkedIn: cnb.cx/LinkedInCNBC Follow CNBC News on Facebook: cnb.cx/LikeCNBC Follow CNBC News on Twitter: cnb.cx/FollowCNBC Follow CNBC News on Instagram: cnb.cx/InstagramCNBC #CNBC #CNBC TV New York Gov. Cuomo holds briefing on the coronavirus pandemic - 3/25/2020
finance news, CNBC, temporary hospital, business news, cuomo, new york coronavirus, coronavirus new york, FEMA, new york cases, money tips, world news, army corps of engineers, finance stock, news channel, new york governor, field hospital, new york, andrew cuomo, javits convention center, gov. cuomo, breaking news, emergency hospital, money, covid-19, coronavirus, javits center, FEMA hospital, stock market, us news, coronavirus outbreak, coronavirus cases, news station,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.333" dur="4.27"> SALAMU ING UNTUK NUNG KINI DENGAN JENIS. >

< start="1.768" dur="3.136"> AKU NATE INGKU TUNGGUH ING WIS Sopo >

< start="4.737" dur="4.372"> Neng kene. >

< start="5.037" dur="5.073"> ING AKU KARANGAN, DEPUTY >

< start="9.242" dur="4.771"> TANGGAL WARNA JABATAN KEDAI >

< start="10.243" dur="4.971"> SERVISES KEWANGAN. >

< start="14.147" dur="4.57"> DENGAN AKU LASA LAGI. >

< start="15.348" dur="6.84"> Dheweke dadi bagian saka Tim SWAT KITA. >

< start="18.851" dur="7.441"> KAMI NAMPI PRESIDEN EMPIRE >

< start="22.322" dur="6.239"> KOLEJ, DR. ZUCKER, MADU LISA >

< start="26.425" dur="2.837"> DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. >

< start="28.695" dur="2.702"> KAMI KANGGO MUDAH SUKUR >

< start="29.395" dur="2.77"> BALAK TODAYLISA >

< start="31.531" dur="1.334"> DeROSA, lan PENGARAH BUDGET. >

< start="32.298" dur="2.903"> KAMI KANGGO MUDAH SUKUR >

< start="32.999" dur="3.737"> PAWARTA ING JAWA, BEDHANA NGANGGO. >

< start="35.335" dur="5.905"> STATUS SEMASA, KANGGO MUNGSA >

< start="36.869" dur="6.574"> ING TRAJEKTUK NGGAL UP. >

< start="41.374" dur="3.002"> NUNG NATE TIDAK NATE INGKU NOR >

< start="43.576" dur="2.336"> HIT APEX. >

< start="44.51" dur="2.836"> INGKE yen Line bakal Gawe UP, >

< start="46.045" dur="2.936"> ITE AKU NATE DIDENG PANGGILAN TINGGI, IT >

< start="47.479" dur="4.405"> AKU TIP, IT NGANGGO MACANGGAL >

< start="49.115" dur="3.136"> KANGGO NUNGGUH ING ING KANGGO >

< start="52.018" dur="1.535"> GUNUNG. >

< start="52.385" dur="5.972"> Nomer pengaruh sing wis >

< start="53.686" dur="5.906"> Nuli teka, 80% MASUKU >

< start="58.491" dur="4.571"> RESOLVED. >

< start="59.726" dur="5.271"> TUTUP 15% ING Wong sing uji >

< start="63.196" dur="3.202"> KATOSIKAN POSITIF >

< start="65.131" dur="3.837"> HOSPITALISASI. >

< start="66.532" dur="2.937"> Lan banjur Wara-wara kasebut kalebu >

< start="69.102" dur="2.202"> HOSPITALISASI. >

< start="69.602" dur="7.841"> TAPI TINDAK UNIVERSE >

< start="71.437" dur="10.377"> Nyariosaken HOSPITALISASI 15%. >

< start="77.577" dur="8.575"> KANGGO Gunakake MODEL PROJEKI. >

< start="81.948" dur="5.939"> AKU KANGGO CORNELL WILE YO NGAPAK >

< start="86.285" dur="4.271"> MODEL PROJEKI, Kita Gunakake >

< start="88.02" dur="5.339"> McKENZIE, JABATAN KEDAI >

< start="90.69" dur="6.273"> HEBAT NATE ING MODEL PROJEKI. >

< start="93.493" dur="7.107"> Lan TANGGAPAN PENTING DAHULU >

< start="97.096" dur="5.038"> Sampeyan padha PROJEK >

< start="100.733" dur="3.336"> JAMER KABUPATEN KENE MACAMAT >

< start="102.267" dur="3.504"> Miwiti kanggo sing dibutuhake. >

< start="104.203" dur="5.172"> MODEL PROJEKI AYAT >

< start="105.905" dur="4.672"> Ya, Wong-wong iku MODEL OF >

< start="109.509" dur="2.568"> PROJEKS, INGO BUKAN >

< start="110.71" dur="3.136"> DEFINITIF NECESSARILY, TAPI ITU >

< start="112.211" dur="2.469"> IS ING JAMINAN ING KENE >

< start="113.979" dur="2.069"> TO PLAN, RANG? >

< start="114.814" dur="4.471"> SAIKI DATA, NGGOLAH >

< start="116.182" dur="6.606"> DATA, NGGOLAH DATA. >

< start="119.419" dur="7.74"> HOSPITALISASI AKTIVITI Duwe >

< start="122.922" dur="6.373"> Dipindhahake menyang KADAR sing luwih dhuwur >

< start="127.292" dur="2.67"> MODEL PROJEKI, ING ING INI INI >

< start="129.428" dur="2.903"> GAMPANG MODEL. >

< start="130.096" dur="2.636"> JADI MANUSING SUKU >

< start="132.465" dur="3.804"> KONTAK. >

< start="132.865" dur="5.139"> NUNGSA ING TANGGUNG TANGGAP >

< start="136.402" dur="4.905"> RATE MEANS luwih dhuwur luwih dhuwur >

< start="138.137" dur="5.772"> Kasedhiya ing HOSPITALS lan >

< start="141.44" dur="4.872"> Yaiku POIT KRITIKAL >

< start="144.042" dur="3.504"> AS KANGGO NOMBUT TANGGO MANGGO >

< start="146.446" dur="3.703"> INTO HOSPITALS. >

< start="147.68" dur="5.739"> RANGKA SAIKI APA KANGGO ING UNTUK AT >

< start="150.282" dur="5.94"> NUNGSA TUNGGU 140.000 KES Temu >

< start="153.552" dur="4.738"> ING HOSPITALS, HOSPITAL >

< start="156.356" dur="3.769"> Kasedhiya 53.000 BEDS. >

< start="158.424" dur="5.338"> ING IS MASALAH. >

< start="160.259" dur="5.472"> NATE INGKU BENTUK 40.000 >

< start="163.896" dur="2.202"> ICU CASES Nuju ING ING >

< start="165.865" dur="2.902"> HOSPITAL. >

< start="166.232" dur="4.304"> KITA NGENTANG 3.000 ICU BEDS. >

< start="168.901" dur="4.204"> ING IS ANGGUN. >

< start="170.67" dur="2.836"> APA ANAK ICU BED UNTUK >

< start="173.239" dur="2.302"> TUJUAN? >

< start="173.639" dur="2.303"> Wigati A BED Kanthi A >

< start="175.675" dur="2.669"> VENTILATOR. >

< start="176.075" dur="5.372"> VENTILATOR ING PALING >

< start="178.477" dur="4.872"> PIE KRITICAL OF EQUIPMENT FOR >

< start="181.58" dur="3.871"> KOMUNITAS INTENSIF UNIT BED >

< start="183.482" dur="4.405"> MUNGKIN ING ING NGANGGO >

< start="185.584" dur="3.437"> Nyenengake lan Wong Kasedhiya Luwih >

< start="188.02" dur="3.17"> VENTILASI THAN USUAL. >

< start="189.155" dur="3.137"> KANGGO ING KANGGO NGGO? >

< start="191.324" dur="3.403"> NENGGALKHKAN ASAS KES >

< start="192.425" dur="4.004"> Nuju mlebu ing HOSPITALS, Slow >

< start="194.86" dur="3.203"> NOMBOR KES TEMPOH Mlebet mlebu >

< start="196.563" dur="3.136"> HOSPITAL. >

< start="198.197" dur="3.17"> Yaiku apa DR. FAUCI IS >

< start="199.832" dur="3.036"> TALKING TENTANG ING TV saben dina. >

< start="201.501" dur="2.502"> MANGSA KANGGO BASA, NGANGGO >

< start="203.002" dur="2.702"> KANGGO, NGANGGO PIRANG. >

< start="204.137" dur="3.736"> Tanduran nomer wong sing teka >

< start="205.838" dur="4.337"> INTO HOSPITALS kaya kita bisa NGGAL >

< start="208.007" dur="4.971"> ING ING ING HOSPITAL. >

< start="210.309" dur="5.606"> Lan Kita KARYA ING. >

< start="213.112" dur="5.072"> PADA KANGGO BASA, MANGGO >

< start="216.048" dur="3.571"> KESUKATAN HOSPITAL, KANGGO? >

< start="218.318" dur="3.803"> SAYA GUNYANG KANGGO MUKA NGOMBUTAN >

< start="219.752" dur="4.404"> KES TUKANG ING ING HOSPITAL, >

< start="222.254" dur="2.269"> MEANWHILE MENGGUNAKAN HOSPITAL INI >

< start="224.29" dur="3.403"> KANGGO. >

< start="224.657" dur="3.537"> KITA KANGGO KANGGO ING AWAK >

< start="227.827" dur="2.368"> SASAR. >

< start="228.327" dur="4.605"> KAMI AKU NUNG NUNG NINING. >

< start="230.329" dur="6.34"> NENGGALKHKAN ASAS KES >

< start="233.065" dur="8.442"> Nuju mlebu, Manthi Kraton, >

< start="236.802" dur="6.24"> GAMPANG INFEKTIF FLFL SPFL. >

< start="241.641" dur="6.239"> GAMPANG TANGGAP NATE ING KENE. >

< start="243.176" dur="6.239"> ING BANNING UNESENTIAL >

< start="250.416" dur="3.603"> KARYA, DOSAN SOSIAL, >

< start="251.417" dur="3.003"> TUTUP GES, PUTIH >

< start="254.153" dur="1.335"> RESTORAN. >

< start="254.553" dur="2.97"> SATU MASALAH ING KOTA YORK BARU ING >

< start="255.621" dur="3.67"> KANGGO NAMPANG TINGGI KANGGO TINGGI >

< start="257.657" dur="2.936"> MANGSA INGGRIS KANGGO ING SUKAN >

< start="259.425" dur="7.374"> BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY >

< start="260.759" dur="7.007"> DENGAN Wong KAWA, AKU SUKU >

< start="268.934" dur="1.803"> KETIKA DIGUNAKAN LAN AKU NGOMBLENG AS >

< start="269.768" dur="1.769"> AKU bisa ING Wong lanang lan >

< start="270.87" dur="4.237"> MISIFORMASI KANGENUH ING. >

< start="271.671" dur="5.738"> Sampeyan bisa CATETAN KORONAVIRUS. >

< start="275.241" dur="3.203"> Sampeyan bakal mikir sampeyan minangka supir >

< start="277.543" dur="3.036"> HERO, Sampeyan ANTARA TINDAK. >

< start="278.578" dur="5.172"> Sampeyan bisa CATET IT. >

< start="280.713" dur="3.971"> Lan Sampeyan bisa menehi TRANSFER ITU >

< start="283.883" dur="3.102"> MANGSA ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="284.817" dur="3.803"> Wong Sopo sing SUKA. >

< start="287.119" dur="3.103"> TAPI TAMAN KOTA YORK BARU INGKU >

< start="288.754" dur="3.203"> Dadi MASALAH >

< start="290.356" dur="2.869"> Kula KANGGO MASALAH MASALAH >

< start="292.091" dur="2.703"> KANGGO. >

< start="293.359" dur="2.869"> Aku SPOKE TO MAYOR De BLASIO lan >

< start="294.927" dur="4.004"> SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKE UP >

< start="296.362" dur="3.57"> Kanthi Plancongan ing 24 WULANG AYE >

< start="299.064" dur="3.671"> EVERYBODY AGREED DENGAN. >

< start="300.066" dur="6.139"> TEMPAT ING DENGAN RANCANGAN. >

< start="302.869" dur="3.636"> KANGGO SAIKI NAMPAK >

< start="306.338" dur="3.671"> PLAN. >

< start="306.638" dur="4.439"> Aku SAIKI TEMPAT ING PLAN. >

< start="310.142" dur="2.202"> RANCANGAN AKAN NUTUP PILOT >

< start="311.21" dur="3.57"> JAWA ING KOTA YORK KOTA >

< start="312.478" dur="3.637"> ING KULIT TARI KULIT ING JAWA BARU >

< start="314.914" dur="2.135"> KOTA YORK, KAMI NAMPI >

< start="316.248" dur="1.702"> TEMBANG ING KOTA YORK BARU. >

< start="317.183" dur="1.969"> KANGGO MUKA. >

< start="318.084" dur="3.87"> Wong KAWIN ING NGANGGO, ING ING ING WANGI >

< start="319.285" dur="5.705"> KANGGO lan NGANGGO SENDIRI. >

< start="322.088" dur="6.439"> Sampeyan pengin KAWASAN KABUPATEN. >

< start="325.124" dur="9.442"> KANGGO PILOT PANUTUP TO >

< start="328.661" dur="6.306"> KANGGO, KANGGO BUKU TO >

< start="334.7" dur="4.071"> PEDESTRIAN. >

< start="335.1" dur="4.838"> TAMPILAN KAMI SENTIWO >

< start="338.904" dur="4.304"> TENAGA SOSIAL PLAYGROUND. >

< start="340.072" dur="6.74"> Nggawe Konsep Anyar. >

< start="343.342" dur="5.439"> Ora TUTUP SUKAN SUKAN IN A >

< start="346.945" dur="5.506"> GROUND PLAY. >

< start="348.915" dur="4.303"> TANPA BENTANG UNTUK GAMPANG. >

< start="352.585" dur="2.669"> Sampeyan ora bisa nggawe. >

< start="353.352" dur="4.805"> GAMPANG TANGGAL NATE ING NGEBUT >

< start="355.387" dur="4.438"> ING VOLUNTARI BASIS. >

< start="358.29" dur="4.138"> Yen ora NONCANG DENGAN >

< start="359.959" dur="3.971"> LELAKI, KAMI NATE NGANGGO >

< start="362.562" dur="2.735"> MANDATORAN lan KAMI AKSARA AKTIF >

< start="364.063" dur="3.002"> TUTUP PELANCONG. >

< start="365.431" dur="3.437"> KANGGO NAK KANGGO NGAKO KANGGO >

< start="367.199" dur="5.172"> GROUN PLAY ADALAH GAMPANG KANGGO Mumpuni >

< start="369.001" dur="4.571"> SAIKI lan NGANGGO MUKA AIR, KANGGO >

< start="372.505" dur="4.504"> INGKE PADANGGULANGAN SOSIAL SENYATA >

< start="373.705" dur="5.639"> TANPA ING PLAYGROUND. >

< start="377.143" dur="4.337"> Lan LAGU, ING VOLUNTARI. >

< start="379.478" dur="3.136"> MUNGSA ING NGANGGO NGANGGO >

< start="381.614" dur="3.102"> TULISKE ING ING PENTING TO >

< start="382.748" dur="3.37"> ING KAWIN. >

< start="384.85" dur="3.136"> NUNG KENE TIDAK NAMPANG, KAMI NATE >

< start="386.251" dur="2.069"> AKSIN TUTUP MUNGSA PUTRA >

< start="388.12" dur="4.004"> GROUNDS. >

< start="388.453" dur="6.04"> KANGGO TAK INGO NGANGGO. >

< start="392.258" dur="3.403"> TETAPI KITA NGENTAK >

< start="394.626" dur="3.103"> SUKU INFEKTIF lan >

< start="395.795" dur="3.636"> Apa Apa PENTING PENTING. >

< start="397.863" dur="2.937"> ING ING SANG INGGANG INGGO. >

< start="399.565" dur="4.137"> KANGSA ING SUKATAN ACARA >

< start="400.933" dur="4.337"> ING KONTROL KABEH >

< start="403.835" dur="3.471"> Ukuran Bisa Digunakake. >

< start="405.404" dur="2.936"> Lan LAGU, KITA NAKA ING NGANGGO >

< start="407.439" dur="3.67"> Saka PROJEKS. >

< start="408.473" dur="4.071"> TAPI NGGALKE ING BISA INI >

< start="411.243" dur="3.036"> INTERING. >

< start="412.678" dur="3.403"> ING PUTIH ING, ING PROJEKS >

< start="414.413" dur="4.838"> ING WARNA HOSPITALISASI INI >

< start="416.214" dur="3.338"> GAMPANG PADULIK ING DULUH. >

< start="419.385" dur="2.236"> NGGIH? >

< start="419.685" dur="3.737"> ING Bengi, SUMBER NGENTUT >

< start="421.754" dur="5.905"> ING WANG HOSPITALISASI INI >

< start="423.555" dur="5.74"> GAMPANG ING BULAN 3.4 HARI. >

< start="427.793" dur="2.77"> ING TUESDAY, PROJEKS >

< start="429.428" dur="2.536"> GAMPANG TINDAK >

< start="430.696" dur="4.805"> HOSPITALISASI ING NGANGGO >

< start="432.097" dur="7.475"> Saben wulan 4,7 Dinten. >

< start="435.635" dur="7.006"> SAIKI, SUKU TU ING SAIKI TO OGO TO >

< start="439.705" dur="7.508"> ING TRANATING. >

< start="442.775" dur="6.072"> TAPI TEORI DIPANGGO DADI >

< start="447.346" dur="4.271"> DENSITI YANG KANGGO NUNGGUH, >

< start="448.981" dur="4.972"> IT LAMPIRAN ING SUKU Cepet, TAPI Yen >

< start="451.751" dur="5.605"> KANGGO NULISKAN KABUPATEN, Sampeyan bisa >

< start="454.086" dur="5.205"> Rampungake kanthi cepet banget. >

< start="457.49" dur="3.136"> KENE PROJEKS INI, AKU >

< start="459.424" dur="3.271"> Nonton INGKU TANGGAL NATE ING KABEH >

< start="460.76" dur="4.738"> TEMPAT lan AKU TANPA GAMPANG GAMPANG >

< start="462.828" dur="4.038"> TINDAKAN STOK ING SATU >

< start="465.631" dur="9.142"> PROJEKI DENGAN SEMUA RESEP >

< start="466.999" dur="8.341"> KANGGO GRATIS KANGGO STAT >

< start="474.907" dur="1.234"> ING NGANGGO. >

< start="475.474" dur="0.967"> TAPI LAGI, ING ING POSITIF >

< start="476.275" dur="2.902"> SIGN. >

< start="476.575" dur="4.338"> Lan Aku ora NATE 100% SUKU >

< start="479.311" dur="3.704"> Utawa IS ACCURATE. >

< start="481.047" dur="2.568"> TAPI TINDAKAN ING ING ING ING ING >

< start="483.149" dur="4.337"> KARANGAN TINDAK. >

< start="483.749" dur="5.505"> Lan THATIS ​​SAIKI NATE INGNA >

< start="487.619" dur="2.236"> ING ARROWS ING ING KANGGO >

< start="489.388" dur="5.606"> KETINDUNGAN. >

< start="489.989" dur="6.439"> KANGSA ING KANGSA INGKANG-KANGSA >

< start="495.127" dur="4.571"> Keperluan kasebut, SOSIAL >

< start="496.562" dur="5.005"> Mantepake, Ora ana Résolusi, Ora >

< start="499.832" dur="3.136"> KARYA NONESENTIAL, YES, ING >

< start="501.7" dur="2.269"> KANGGO BUKU. >

< start="503.102" dur="4.104"> OLEH KANGGO, INGKE NGANGENUH >

< start="504.103" dur="5.505"> Lan Wong-wong iku ora perlu lan >

< start="507.339" dur="5.272"> Dheweke SUKAN SUKAN DI POIKO INI >

< start="509.741" dur="4.505"> Wong-wong iku wis nate nggambarake >

< start="514.38" dur="1.501"> HOSPITALISASI. >

< start="514.88" dur="2.369"> Lan ING WULANG. >

< start="516.015" dur="2.902"> Slowong HOSPITALISASI >

< start="517.382" dur="4.672"> KADAK, NANGGAL ING HOSPITAL >

< start="519.051" dur="4.971"> ING KAWasane SEMENANJAWA >

< start="522.187" dur="2.369"> BISA NGANGGOT WANG MAJAWA RAKO ING Wong >

< start="524.156" dur="3.57"> Nuju IN. >

< start="524.69" dur="4.471"> ING PANJANG SAME, DITANGGUH >

< start="527.859" dur="1.802"> Kasedhiya HOSPITAL, APA APA >

< start="529.295" dur="2.702"> TINGGI TINGGI? >

< start="529.795" dur="2.569"> Sampeyan Deleng SAIKI LINE ING >

< start="532.131" dur="1.801"> NGEDANG. >

< start="532.498" dur="2.936"> KANGGO ING KAJIAN, ING KANGGO >

< start="534.065" dur="3.037"> TINGGI TINGGI TINGGI LUKU, APA >

< start="535.567" dur="3.938"> APEK LINE ING LINE. >

< start="537.236" dur="4.003"> Yaiku POINT ING >

< start="539.638" dur="3.47"> GOLONG paling apik kanggo wong-wong sing teka >

< start="541.373" dur="5.505"> ING SISTEM HOSPITAL KENE >

< start="543.242" dur="3.937"> IS KANGGO GOLEKA GAMPANG ING KENE >

< start="547.012" dur="2.135"> APEX. >

< start="547.312" dur="2.169"> Lan NUNG KENE KANGGO TOKO >

< start="549.281" dur="2.402"> NAMPANG. >

< start="549.614" dur="4.305"> LAMPIRAN, ING AYE KANGGO. >

< start="551.817" dur="3.17"> LAGU, ING AKU KANGGO. >

< start="554.053" dur="3.169"> TAPI PROJEKI KAMPUNG >

< start="555.12" dur="5.205"> Sing bakal ING 21 HARI. >

< start="557.356" dur="6.073"> KAYA RAMP UP KANGGO HOSPITAL >

< start="560.459" dur="4.371"> NGANGGO - KANGGO ING ING TANGAN >

< start="563.562" dur="3.503"> ING APOL VOLUME. >

< start="564.964" dur="2.468"> Apa sampeyan RAMP UP HOSPITAL >

< start="567.199" dur="2.269"> KAMPUNG? >

< start="567.566" dur="3.571"> Sampeyan RAMP UP BEDS, Sampeyan RAMP UP >

< start="569.601" dur="3.671"> STAFF lan Sampeyan RAMP UP EQUIPMENT >

< start="571.27" dur="3.27"> Lan VENTILATORS ING >

< start="573.405" dur="3.604"> MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE >

< start="574.673" dur="5.038"> KANGGO BEDHANA TANGGO. >

< start="577.143" dur="4.437"> NUNG KENE ING? >

< start="579.845" dur="2.969"> BEDS, Kita KAYU PERLU 140.000. >

< start="581.714" dur="3.202"> KAMI 53.000. >

< start="582.948" dur="2.369"> WANG KANGGO ING KABUPATEN KAB >

< start="585.05" dur="1.835"> HOSPITAL. >

< start="585.45" dur="2.67"> NATE INGKAT SEMUA HOSPITAL ING >

< start="587.019" dur="2.969"> HAD NGANGGO KANGGO TENAGA >

< start="588.253" dur="4.639"> BY 50%. >

< start="590.122" dur="5.572"> Aku NATE INGKU SUKU AKU ING S >

< start="593.025" dur="5.572"> KAWASAN CALL YESTERDAY. >

< start="595.828" dur="4.737"> KENE BUKAN ING NGANGGO >

< start="598.73" dur="2.703"> HOSPITAL ING SAIKI ING NGEBARKE SUKU >

< start="600.699" dur="2.97"> Mupangate Kasedhiya 50%. >

< start="601.566" dur="3.471"> TAPI, aku kudu dakkandhani, dheweke >

< start="603.802" dur="3.17"> ING ING SULU NGENTOTI DENGAN lan >

< start="605.17" dur="2.469"> Wong-wong padha ora ngerti babagan apa >

< start="607.105" dur="2.236"> TUNGGUH karo. >

< start="607.773" dur="2.736"> Lan Wong-wong mau Mbukak Upaya UP >

< start="609.474" dur="2.169"> ING KOMUNIT. >

< start="610.643" dur="4.203"> Yen Sampeyan bakal ngasilake HOSPITAL >

< start="611.776" dur="4.705"> Kasedhiya 50%, Nampa Sampeyan >

< start="614.98" dur="6.54"> 27.000 BEDS ING PENTING >

< start="616.615" dur="7.541"> EXISTING, IT NUNGGUH ING NGANGGO 80. >

< start="621.654" dur="6.072"> Sawetara HOSPITAL AKU DITANGGALKE AS SUKAN >

< start="624.29" dur="3.803"> SAIKI MANAJARI OLEH 100% SAIKI >

< start="627.86" dur="1.668"> KANGGO. >

< start="628.227" dur="4.604"> 50% ING MINIMUM. >

< start="629.662" dur="4.704"> KANGGO MACAM 100. >

< start="632.965" dur="3.203"> AKU PANJENENGAN NAIKING HOSPITAL ING AKAN >

< start="634.499" dur="4.271"> AKSES TINDAKAN NGGO. >

< start="636.302" dur="5.271"> Lan aku NATE INGKIRI UNTUK TRY TO >

< start="638.904" dur="3.003"> Apa sing dadi IMPOSSIBLE AS IT >

< start="641.707" dur="2.469"> BASA. >

< start="642.04" dur="4.338"> TAPI SAIKI ING WAKTU NGANGGO >

< start="644.309" dur="3.036"> AGGRESSIVE lan NGANGGO ING KANGGO >

< start="646.511" dur="4.472"> Ora Nate BISA. >

< start="647.479" dur="4.972"> Yen umume wong-wong mau, lan aku >

< start="651.116" dur="3.136"> SAKUTHAH INGKU SUKU ING AKU, >

< start="652.584" dur="5.339"> Bakal NAMBUNG 5.000 >

< start="654.386" dur="5.672"> BEDS, KANGGO Nuju 85.000 BEDS. >

< start="658.057" dur="3.97"> FEMA, CIKIN ARMY ING JAM IKI, >

< start="660.192" dur="3.237"> ING KANGGO ING ING KANGGO >

< start="662.16" dur="3.704"> ING CENTER, ING KONSEP >

< start="663.562" dur="5.205"> PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, STONY >

< start="665.998" dur="3.103"> CAMPUS KANGGO, ING NGANGGO KANGGO >

< start="668.901" dur="2.87"> 89.000. >

< start="669.234" dur="3.738"> KAMPUNG NAVY AS "GAMPANG," >

< start="671.904" dur="2.835"> PRESIDEN GAMPANG, WANG >

< start="673.105" dur="5.105"> NGANGGO NUNGGUH 1.000 BED TO PAKAI >

< start="674.873" dur="4.538"> SARI INSAN ING, ING NGANGGO >

< start="678.344" dur="5.972"> 90.000. >

< start="679.545" dur="6.472"> Yen KENE NATE ING NEGARA >

< start="684.449" dur="3.805"> DORMITORI ING LANGKAH NEGARA BARU >

< start="686.151" dur="4.605"> YORK, YAWA KANGGO NAMPANG US AN >

< start="688.387" dur="7.874"> 29000 BEDS. >

< start="690.89" dur="6.706"> Kita ora duwe 119,000 BEDS. >

< start="696.395" dur="2.669"> Sampeyan ora bakal nganti 140 ING >

< start="697.73" dur="4.27"> Sampeyan kudu, nanging ora bisa ndeleng >

< start="699.198" dur="5.105"> Ing HOTEL, NENGGALKE ATUR >

< start="702.133" dur="5.906"> GOLEKSI NURSING GAMPANG, KONEKTOR >

< start="704.436" dur="4.037"> GAMPIRAN OWE UNTUK GAMPANG >

< start="708.173" dur="3.837"> BEDAH. >

< start="708.606" dur="5.072"> Dadi LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, >

< start="712.143" dur="2.103"> TETAPI ING Urip BISA ANAK DITANGGU >

< start="713.812" dur="2.67"> TO nggawe. >

< start="714.38" dur="4.036"> Lan iku Apa sing ora bakal ditindakake >

< start="716.615" dur="2.67"> KANGGO BED. >

< start="718.55" dur="2.803"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, Kita >

< start="719.418" dur="3.937"> Wis NGANGGO LAMPIRAN. >

< start="721.487" dur="2.735"> KAMI KITA NGOMBUT KANGGO >

< start="723.488" dur="2.87"> Nindakake IT. >

< start="724.356" dur="5.605"> KANGEN SAIKI KITA NUNGGUH >

< start="726.491" dur="5.172"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, GAMPANG, >

< start="730.095" dur="2.703"> MASKU, GAMPANG UNTUK KANGGO >

< start="731.796" dur="5.239"> HOSPITALS STATEWIDE sing saiki >

< start="732.931" dur="6.473"> TUNGGUH karo IT. >

< start="737.169" dur="4.872"> HARI ING TANPA HOSPITAL, Ora BUKU, Ora >

< start="739.537" dur="4.739"> DOKTOR DAPAT MELIHAT LEGITIMATELI aku >

< start="742.174" dur="4.772"> Ojo golek pangayoman protektip. >

< start="744.41" dur="4.137"> KANGEN SAIKI LAN KANGGO >

< start="747.079" dur="1.802"> PUTIH INGGRIS, KAMI KANGSA A >

< start="748.681" dur="2.302"> GAMPANG. >

< start="749.014" dur="3.136"> KANGGO NATE WULANG KANGGO >

< start="751.116" dur="4.371"> GAMPANG PELULUSAN WANG TULANG SARI SAIKI, >

< start="752.284" dur="10.244"> PULANG MINGGU SAIKI, LIMA MINGGU >

< start="755.62" dur="7.609"> SAIKI. >

< start="763.362" dur="1.235"> TAPI TANGGAL MANGGO WANGGO. >

< start="763.996" dur="1.635"> Lan ING WARNA BANYAK lan A >

< start="764.73" dur="2.201"> GOOD Job BY TEAM. >

< start="765.765" dur="2.701"> Lan LAMPIRAN, GUNUNG WULANG NULIS >

< start="767.065" dur="4.705"> UNTUK LAMPIRAN Luwih. >

< start="768.6" dur="3.604"> VENTILATOR, VENTILATOR, >

< start="771.904" dur="1.368"> VENTILATOR. >

< start="772.337" dur="2.97"> KAMI NEGARA 30.000. >

< start="773.405" dur="5.939"> KAMI ING ING HOSPITAL >

< start="775.441" dur="5.738"> SISTEM 4,000 PENTING PENTING. >

< start="779.478" dur="3.403"> ING ING JAWA ING NORMAL >

< start="781.313" dur="3.303"> OPERASI HOSPITALS. >

< start="783.015" dur="3.136"> GUNUNG KANGGO 7.000.000 lan ING GRATIS >

< start="784.749" dur="5.84"> TUKAR PEKAL. >

< start="786.285" dur="7.607"> Gubernur Pariwara duwe SENT >

< start="790.722" dur="7.274"> 4.000. >

< start="798.13" dur="3.203"> GAMPANG TAMPILAN ING PIKEN >

< start="800.532" dur="1.168"> SATU VENTILATOR NGAPAK DULUH >

< start="801.466" dur="0.868"> GAMBAR. >

< start="801.833" dur="1.335"> ITALY KANGGO Nindakake. >

< start="802.467" dur="2.77"> AKU NDELENG NDELIH yen bisa sinau IT >

< start="803.302" dur="3.103"> Lan Apa Iki SMARTER LITTLE lan >

< start="805.37" dur="3.537"> NUNGGAL ING LAKU LAKI >

< start="806.538" dur="3.837"> NGALAMI DENGAN ITU, KANGGO WISI >

< start="809.041" dur="1.735"> MENYAMBUNG LAN NENGGALKAN ING >

< start="810.509" dur="1.901"> VENTILATOR. >

< start="810.909" dur="2.603"> GAMPANG KANGGO NUNGGUH BASA >

< start="812.544" dur="2.869"> Gubernur FEDERAL TO TRY TO >

< start="813.645" dur="4.672"> Tampilake liyane VENTILATOR. >

< start="815.547" dur="4.971"> TETAPI ING MASALAH SANGGUH >

< start="818.45" dur="5.972"> TULAGAAN ING VENTILATOR. >

< start="820.652" dur="6.974"> LAGU, KANGGO ICU, YANG KANGGO >

< start="824.556" dur="4.772"> Nggawe BED VENTILATED BED >

< start="827.76" dur="4.07"> SAIKI, ING ING SATU NAMA >

< start="829.461" dur="3.77"> PISI KOMUNITAS YANG DIANGGIH. >

< start="831.963" dur="3.17"> Sampeyan BEDS, Sampeyan wis >

< start="833.365" dur="2.736"> PERALATAN, Sampeyan kudu STAFF, lan >

< start="835.267" dur="4.771"> Sampeyan NATE STAFF UNDERSTANDING >

< start="836.234" dur="5.773"> SUKU STAF KANA KANGGO Munggah >

< start="840.171" dur="3.271"> Sakit lan Wong-wong mau bakal mati. >

< start="842.141" dur="3.97"> Dadi KITA KANGGO NUNGGUH BUKU >

< start="843.575" dur="3.036"> PUTTING TOGETHER A KESIHATAN LUNGKUNG >

< start="846.244" dur="2.569"> WARNA KANGGO. >

< start="846.745" dur="4.604"> KANGGO KANGGO KE KANGGOAN, KANGGO KANGGO >

< start="848.947" dur="6.706"> ING NURSES lan DOKTOR sing bisa uga >

< start="851.483" dur="6.673"> Dudu ING JAWA HOSPITAL >

< start="855.787" dur="6.741"> OCCUPASI KEDAI MEDIKAL, LAN ASK >

< start="858.29" dur="5.372"> TEMA Tandha ING NGGALU >

< start="862.661" dur="2.936"> RESERVE DUTY. >

< start="863.796" dur="5.405"> ALLAH NAMPULKE. >

< start="865.731" dur="14.814"> 40.000 Wong SAIKI DIGUNAKAN AS AS >

< start="869.334" dur="12.579"> KANGGO WANGSA KANGGO. >

< start="880.679" dur="1.968"> FIKESIA, ANYARI NEGARA KANGGO >

< start="882.547" dur="2.37">>

< start="882.781" dur="3.069"> YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40.000 >

< start="885.05" dur="4.838"> Wong-wong wis Gawe UP. >

< start="885.984" dur="5.305"> ING IS sing SUKU - INGING BISA, >

< start="890.022" dur="3.569"> DEAL BIG. >

< start="891.423" dur="3.837"> NUNG KENE BISA bisa nggawe BEDS, YOU >

< start="893.725" dur="2.936"> BISA TAMPILAN, EYE >

< start="895.393" dur="3.904"> KANGGO STAF. >

< start="896.795" dur="4.004"> Lan sampeyan wis duwe STAFF >

< start="899.43" dur="3.538"> KANGGO BEDS TAMBAHAN YANG DUMADANG >

< start="900.932" dur="2.37"> ING SAIKI ING ING HOSPITAL >

< start="903.101" dur="3.304"> SISTEM. >

< start="903.435" dur="4.504"> Lan sampeyan duwe STAFF KENE >

< start="906.538" dur="5.406"> KANGGO STAFF KANGGO NANGGUR ILL. >

< start="908.073" dur="5.405"> Utawa OLEH INGKU BISA KANGGO NAK GAMPANG >

< start="912.077" dur="2.903"> KANGGUNGAN ING ING NGANGGO BISA >

< start="913.612" dur="5.305"> Wong NEGARA ING KANGGO UNGGUH BISA. >

< start="915.114" dur="5.071"> JADI SAIKI Luwih enak. >

< start="919.051" dur="2.168"> KANGGO ING JAWA TENAGA ING SENTUH. >

< start="920.319" dur="1.768"> Aku ora ngerti yen mung siji wae >

< start="921.353" dur="2.769"> Nuli INGKANG INI. >

< start="922.221" dur="4.437"> GAMPANG SUKU TENTANG EMOSI >

< start="924.256" dur="2.736"> STRESS ING NGANGGO ING INI >

< start="926.792" dur="4.137"> Wong. >

< start="927.125" dur="4.872"> Lan STRESS KESIHATAN MENTAL lan >

< start="931.063" dur="2.802"> CUTI KESIHATAN MENTAL. >

< start="932.131" dur="2.035"> Ora ana sing nate dicenthang >

< start="933.999" dur="1.635"> ING. >

< start="934.299" dur="4.104"> KANGGO SEMUA TANGGO TENTANG >

< start="935.767" dur="5.339"> GAMBAR KRITIKAL PERLU, ING Urip >

< start="938.537" dur="6.139"> LAN KABUPATEN PENTING >

< start="941.239" dur="4.872"> GAMPANG SUKAN TENAGA KANGGO, TAPI >

< start="944.809" dur="2.537"> Ojo ngerteni >

< start="946.244" dur="3.771"> PEKAN TRAUMA EMOSI >

< start="947.479" dur="2.87"> BEDHAN lan KESIHATAN EMOSI >

< start="950.149" dur="2.602"> ISU. >

< start="950.482" dur="5.406"> KANGGO KANGGO MUNGSA KANGSA >

< start="952.884" dur="5.606"> PROFESIONAL TO VOLUNTARILY >

< start="956.021" dur="5.505"> Tandha kanggo Nggunakake MENTAL ONLINE >

< start="958.624" dur="5.638"> SERVIKES KESIHATAN. >

< start="961.66" dur="5.138"> 6,000 KESINAN MENTAL >

< start="964.395" dur="3.404"> PROFESIONALS DIPANGGULAN KE >

< start="966.931" dur="3.538"> VOLUNTEER kanggo MENTAL MENTAL >

< start="967.933" dur="4.804"> LAYAN KESIHATAN Kanggo Wong sing Wong >

< start="970.602" dur="2.869"> PERLU IT. >

< start="972.871" dur="5.873"> Apa maneh Piye wae. >

< start="973.605" dur="10.41"> Lan ING PANAS 1-844-863-9314, >

< start="978.877" dur="6.473"> Sampeyan bisa Nelpon sing Hotline, >

< start="984.148" dur="2.103"> Jadwal APLIKASI LENGAN A >

< start="985.483" dur="5.707"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL >

< start="986.385" dur="6.272"> TAMPILAN GRATIS UNTUK TALK TO ING >

< start="991.323" dur="3.837"> Apa sing kudu digunakake. >

< start="992.791" dur="5.005"> Lan TUHAN NGGAWATNA 6000 >

< start="995.293" dur="6.507"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL >

< start="997.929" dur="6.406"> Nindakake ING FREE. >

< start="1001.934" dur="3.169"> Lan AKU SUKU ING NORMAL >

< start="1004.469" dur="4.571"> PRAKTIKAL ING WISI GAYA. >

< start="1005.237" dur="6.306"> Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN >

< start="1009.174" dur="3.003"> OLEH INGKE AKU SUKU ING ING N >

< start="1011.676" dur="1.302"> PRAKTIKAL ING WISI GAYA. >

< start="1012.31" dur="1.602"> Dadi KENE ING UNTUK LATIHAN >

< start="1013.111" dur="3.17"> BY Wong-wong mau. >

< start="1014.046" dur="4.137"> Aku SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDEN >

< start="1016.414" dur="2.603"> KANGGO BASA SEHARI, LAKI NINGGAL, AKU NO >

< start="1018.316" dur="2.67"> KANGGO ING JAMINAN. >

< start="1019.151" dur="3.804"> AKU DITENTUKAN ING Wong ing >

< start="1021.119" dur="2.936"> PUTIH PUTIH sing NUKUT >

< start="1023.088" dur="3.036"> KANGGO OPERASI. >

< start="1024.189" dur="2.336"> AKU GOLEK DENGAN VIS >

< start="1026.258" dur="2.636"> PRESIDEN. >

< start="1026.658" dur="4.571"> AKU GOLEK DENGAN KUSHNER JARED >

< start="1029.027" dur="2.569"> Sapa sing Warta Anyar, Dheweke ngerti >

< start="1031.363" dur="3.537"> YORK Anyar. >

< start="1031.73" dur="5.005"> Lan DIA KERJA ING ING PUTIH >

< start="1035.033" dur="2.636"> RUMAH lan Dheweke wis >

< start="1036.868" dur="4.037"> GAMPANG NAMPANG INGGAL ING KATUNGURAN >

< start="1037.803" dur="6.272"> ING SITUASI. >

< start="1041.039" dur="5.806"> KANGGO ING ING KANGGO A >

< start="1044.208" dur="5.339"> CABARAN KOMONO. >

< start="1046.979" dur="6.306"> Ora ana siji sing duwe VENTILATOR KANGGO lan >

< start="1049.681" dur="4.571"> TANPA LUKU ora ana sing dingerteni A >

< start="1053.418" dur="3.07"> GAMBUNGAN ING NGANG ING KANGGO >

< start="1054.385" dur="5.707"> PENTING VENTILATOR KANGGO TO >

< start="1056.621" dur="3.904"> TENAGA karo KESIHATAN AWAM >

< start="1060.225" dur="1.468"> KESIMPULAN. >

< start="1060.659" dur="3.036"> Dadi KITA WULANG NUNGGAL JAWA >

< start="1061.827" dur="4.07"> SANGSA BISA DIBUKA. >

< start="1063.829" dur="6.106"> SAIKI ING SITUASI >

< start="1066.03" dur="6.34"> WEYRE TRYING TO ACCELERATE >

< start="1070.068" dur="4.772"> PRODUKSIFEN VENTILATOR >

< start="1072.504" dur="4.171"> Lan VENTILATOR IS DIPANGGO >

< start="1074.973" dur="3.503"> PIECE EQUIPMENT. >

< start="1076.808" dur="7.141"> PRESIDEN LAN TEAM IKI I >

< start="1078.61" dur="7.207"> Mikir Gunakake WPA DPA >

< start="1084.082" dur="5.572"> MUNGSA NATE ING ING AKSES A - IT >

< start="1085.95" dur="5.172"> IS PENTING TANPA KANGGO MUNGKUT >

< start="1089.787" dur="2.837"> DENGAN KOMUNITAS PRIVATE, BASA? >

< start="1091.256" dur="4.204"> KANGGO NAK MEMBANTU. >

< start="1092.758" dur="4.17"> KITA BISA GAMPANG GAMPANG. >

< start="1095.594" dur="2.769"> Utawa kowe bakal nyengkuyung lan >

< start="1097.062" dur="1.901"> KAMI NATE INGKE NGISI UP lan >

< start="1098.496" dur="3.538"> PRODUKTIKAN. >

< start="1099.097" dur="5.906"> NUNG DENGAN WULANG, ING IS RAMP >

< start="1102.167" dur="4.604"> WAKTU UP UNTUK KOMPUTER UNTUK PUT >

< start="1105.136" dur="3.838"> MANGSA KANGGO PUTRA, PUT >

< start="1106.904" dur="5.573"> MANGSA ING KERJA lan njaluk >

< start="1109.107" dur="4.705"> ING PURWAKING LAN KANGGO. >

< start="1112.611" dur="4.571"> Rasane ROH KANGGO NAMPUL, >

< start="1113.945" dur="5.372"> BALAYAN UMUM DENGAN NAMPANG. >

< start="1117.316" dur="4.404"> MASALAH ING NGGAK LAKON MASA INI >

< start="1119.45" dur="6.34"> KENYANAAN, KITA NENGGALU ing AN >

< start="1121.853" dur="7.808"> APEX 21 HARI ING PANJANG. >

< start="1125.924" dur="8.174"> DAPAT KANGGO VENTILATOR lan ING >

< start="1129.794" dur="7.841"> PELINDUNGAN PUTRA BISA >

< start="1134.232" dur="6.44"> TOGETHER, MANGSA KANGGO, >

< start="1137.769" dur="4.004"> KAMPUNG, RAMPED UP IS AN >

< start="1140.805" dur="2.135"> TASK BEDHANA EXTRAORDINARILY. >

< start="1141.907" dur="4.137"> Lan ITU SUKU DENGAN KAMI >

< start="1143.074" dur="4.038"> TEGO BISA KANGGO INGKANG INI >

< start="1146.178" dur="4.003"> TEU KAYU PUTIH lan AKU KANGGO >

< start="1147.245" dur="5.572"> Nampa PRESIDEN UNTUK HIS >

< start="1150.314" dur="3.07"> KOPERASI lan TEKI KANGGO >

< start="1152.95" dur="1.869"> TINDAK KANGGO. >

< start="1153.518" dur="3.771"> KAWASAN GOLEKTIF KENE, >

< start="1154.953" dur="5.072"> KANGGO NUNGGUH ING NEGARA >

< start="1157.422" dur="4.371"> Tumpakan Donya Minangka WELL AS Anyar >

< start="1160.158" dur="2.036"> KOMPUTER sing DIDIKUKAakake >

< start="1161.927" dur="3.87"> PRODUKSI. >

< start="1162.327" dur="6.706"> KANGGO NAK JAWA TENGKING ING PUTIH >

< start="1165.93" dur="4.572"> RUMAH ING TANPA KONSEP. >

< start="1169.167" dur="4.271"> KOMUNITAS BARU Duwe PAKAI sing paling apik >

< start="1170.636" dur="4.303"> ING KABEH Nomer. >

< start="1173.572" dur="3.302"> KOMUNITAS ING JAWA BARU NENG PALING HENTI >

< start="1175.072" dur="2.136"> Kritikal Kabutuhan ING KABEH >

< start="1177.008" dur="0.5"> KANGGO. >

< start="1177.341" dur="2.136"> KANAN? >

< start="1177.642" dur="4.905"> TALK KITA NGENTOT APEKA KITA, WE TALK >

< start="1179.611" dur="4.338"> TINDAKKE ING NGANGGO. >

< start="1182.68" dur="3.771"> KABUPATEN BEDAH NGENTOT >

< start="1184.082" dur="3.437"> NEGARA NEGARA BISA >

< start="1186.584" dur="3.504"> KEDAI BEDAH. >

< start="1187.653" dur="5.438"> ING ING PITANGGAL ING PITU. >

< start="1190.222" dur="5.638"> NOMBUT KES ING KAMI ING UNTUK. >

< start="1193.225" dur="6.506"> LATIHAN KAMI ING ING SUKU. >

< start="1195.994" dur="5.005"> DENGAN POTONG LONG. >

< start="1199.865" dur="3.837"> BEDHING BEDHENG MAHA NGANGGO >

< start="1201.132" dur="4.571"> TAWA ING ING KANGGO BASA. >

< start="1203.835" dur="4.905"> Apa sing dakkarepake menyang PRESIDEN lan >

< start="1205.837" dur="6.373"> TEAM SUKU WIS, NENGGALKANG, ING ING KANGGO >

< start="1208.873" dur="5.973"> SUKU BISA KANGGO NUNGGUH >

< start="1212.343" dur="5.373"> EQUIPMENT UNTUK KEBANGSAAN NEGARA >

< start="1215.013" dur="7.574"> Nuju ING SASA MUNGKU, NGAKLANG TALK NGENTOT >

< start="1217.849" dur="6.273"> MENUKAR KRITIKAL ING ING INSAN >

< start="1222.721" dur="3.003"> ING SAIKI HOT, ING INSAN ING PANAS >

< start="1224.256" dur="2.969"> TAMPILAN SPOT, KANGSA ING ANU >

< start="1225.857" dur="6.106"> APEX lan yen sampeyan wis duwe, >

< start="1227.358" dur="5.306"> Lan KANGGO ING SAIKI >

< start="1232.797" dur="3.004"> SHORT, ONCE ADDRESS ING PANAS >

< start="1234.232" dur="4.771"> SPOT TANPA INTENSITI, >

< start="1235.934" dur="5.105"> Keperluan INTENSE, INTENSE >

< start="1239.137" dur="3.103"> PERSONNEL, ING NGEDANG KANGGO >

< start="1241.172" dur="3.103"> NEXT HOT SPOT. >

< start="1242.374" dur="4.904"> Lan duwe luwih saka wong >

< start="1244.408" dur="5.039"> DEPLOYMENT ACROSS NEGARA >

< start="1247.411" dur="3.437"> Apa KANGGO STATIK, KANGGO? >

< start="1249.581" dur="4.971"> AKU ING ING SADAN PERSEKUTUAN >

< start="1250.982" dur="4.004"> Ing HUD, aku nyambut gawe ing DOZENS >

< start="1254.686" dur="1.201"> TINDAK. >

< start="1255.119" dur="2.303"> Sampeyan mati karo diskusi IN >

< start="1256.02" dur="4.638"> FRONT OF ANDA ING WAKTU lan >

< start="1257.555" dur="3.47"> Mengko sampeyan Mingkar menyang NEXT >

< start="1260.792" dur="2.002"> TULISAN. >

< start="1261.159" dur="4.271"> Lan aku mikir yen ngrampungake >

< start="1262.927" dur="3.77"> JABATAN KARYA DITOLEKI KINI lan >

< start="1265.564" dur="4.67"> ING BEHALF NEW YORK, >

< start="1266.831" dur="3.737"> INDEPENDENT KITA bakal 100% >

< start="1270.368" dur="1.469"> NAMPANG. >

< start="1270.701" dur="3.838"> Kita NATE MEMBANGKANG DARI TENAGA >

< start="1271.97" dur="4.271"> NEGARA NEGARA SAIKI. >

< start="1274.673" dur="3.736"> KANGGO NATE SUMBER SARI >

< start="1276.374" dur="5.305"> KAYANGAN NEGARA RASA SAIKI. >

< start="1278.543" dur="6.106"> Lan KANGGO APEKA KANGGO LAKIRAN >

< start="1281.812" dur="9.577"> Lan NOMBOR KAMU ING TUNGGUH. >

< start="1284.783" dur="8.474"> TAPI POEKT APEKTIK TINGGI KENE >

< start="1291.523" dur="2.869"> ACARA ACROSS Bagean. >

< start="1293.391" dur="3.67"> Dadi aku SUKU ING omah >

< start="1294.526" dur="5.205"> SUKU AS EQUIPMENT YANG KITA >

< start="1297.195" dur="5.572"> PERLU, MANGGO US PERSONNEL. >

< start="1299.865" dur="7.373"> AS DENGAN KITA NANGGO GENDANG KAMI >

< start="1302.9" dur="6.24"> IBU KRITIKAL, AKU KANGGO >

< start="1307.372" dur="5.038"> REDEPLOY sing PERLUKAN LANJUT >

< start="1309.274" dur="7.174"> PERSONNEL TO THE NEXT HOT SPOT. >

< start="1312.544" dur="6.239"> Lan AKU AKAN JAMINAN DIRI >

< start="1316.581" dur="7.541"> IT lan PERSONALLY MANAGE IT. >

< start="1318.917" dur="7.374"> KAYA Yen sampeyan LUKA US 15.000 >

< start="1324.255" dur="5.205"> VENTILATOR lan banjur MANGSA KAMI >

< start="1326.424" dur="4.572"> NGANGGUNKE ANGGOS LOS ANGGUN 15.000 >

< start="1329.594" dur="2.469"> VENTILATORS, KITA BISA NANG ING >

< start="1331.129" dur="3.603"> EQUIPMENT Saka kene, kita bisa njupuk >

< start="1332.197" dur="6.105"> Wong Wong Saka kene, Kita >

< start="1334.865" dur="4.773"> Bisa njupuk PELAJARAN Saka kene, >

< start="1338.436" dur="2.903"> Kita KANGGO PULANG, ING KANGGO BASA PIKO >

< start="1339.771" dur="2.502"> YANG NOBODY ELSE DITULU. >

< start="1341.473" dur="5.138"> KANGSA ING WISI KANGGO >

< start="1342.407" dur="5.806"> SUKU BABAD ING ING ING SUKU. >

< start="1346.745" dur="2.736"> Lan AKU JAMINAN Dhewe >

< start="1348.346" dur="2.869"> INGKANG NANGGALU MANAJELAN, KITA >

< start="1349.614" dur="3.303"> Bakal Nampilake PERSONNEL, WE'LL >

< start="1351.382" dur="3.304"> MEMBANGSA ASSISTANS TEKNIKAL >

< start="1353.05" dur="4.572"> KANGGO SPOT HOT NEXT. >

< start="1354.82" dur="4.671"> AKU SUKU DENGAN PRESIDEN, ING AKU >

< start="1357.756" dur="2.635"> Bagean saka mlebu menyang hotel sing ora cocog >

< start="1359.624" dur="4.271"> SPOT DENGAN TEAM KAMI. >

< start="1360.525" dur="3.637"> GAMPANG MENGUKU NEGARA UNTUK MEMBANGSA >

< start="1364.029" dur="2.869"> US. >

< start="1364.296" dur="4.47"> KAMI KANGGO NAKAUN TEMA. >

< start="1367.032" dur="4.438"> Lan KAMI SEMUA INGKANG INI. >

< start="1368.9" dur="3.737"> Lan kita njaluk bantuan kanggo wong liya >

< start="1371.603" dur="7.04"> Lan KONSIDERASI DIRI LAN KITA >

< start="1372.771" dur="8.474"> ING NGANGGOLA DENGAN DIVIDEN. >

< start="1378.777" dur="6.606"> SENATE ISU ING JAWABAN SAIKI A >

< start="1381.379" dur="5.972"> $ 2 TRILLION BILL NA ING >

< start="1385.516" dur="6.907"> QUOTE / TANPA KANGGO UNTUK >

< start="1387.485" dur="5.339"> Bisnis, Indhividu lan >

< start="1392.557" dur="1.034"> KANGAN. >

< start="1392.957" dur="4.538"> KANGGO MUNGGUH KANGGO SAIKI >

< start="1393.725" dur="5.539"> NEGARA ING JAWA BARU. >

< start="1397.629" dur="3.003"> ING JAMINAN $ 2, APA APA >

< start="1399.397" dur="1.635"> ITAN KANGGO UNDANG-UNDANG NEGARA >

< start="1400.765" dur="4.037"> KERAJAAN? >

< start="1401.165" dur="7.442"> ITANAN $ 3,8 Milyar. >

< start="1404.936" dur="4.304"> $ 3,8 BULANAN SUMAH NGGENHANA >

< start="1408.74" dur="2.235"> OF dhuwit. >

< start="1409.374" dur="2.636"> DIRECTOR BUDGET BISA NGENALKI INI >

< start="1411.109" dur="5.205"> INGKANG SUKU PITIK. >

< start="1412.144" dur="7.139"> TAPI GOLEKSI GOLONGAN ING SAIKI >

< start="1416.447" dur="8.542"> KEDAI saka $ 9 Yuta, $ 10 >

< start="1419.417" dur="8.909"> Bilyar, $ 15 Bilyar. >

< start="1425.123" dur="4.871"> Tanggapan ING ING VIRUS ING SANGGANG >

< start="1428.459" dur="3.438"> Cepet Cepet US $ 1 >

< start="1430.128" dur="3.17"> Milyar, KANGGO NATE PALING HATI >

< start="1432.03" dur="2.101"> DOLLAR RINGGOLAN DENGAN AS DENGAN >

< start="1433.431" dur="2.069"> WIS KANGGO. >

< start="1434.265" dur="4.805"> KOTA YORK Anyar Bener entuk $ 1,3 >

< start="1435.633" dur="6.006"> Milyar Saka PAKET INI. >

< start="1439.204" dur="6.673"> NUNG KENE TANGGO KANGGO ING BUCKET. >

< start="1441.773" dur="5.105"> Aku SPOKE Nuju TOKONO KONSUS KAMI, >

< start="1446.011" dur="1.367"> GAMBAR CONGRESSIONAL, ING >

< start="1447.012" dur="2.502"> ENJING. >

< start="1447.512" dur="2.269"> AKU SUKU ING ING INI NGGO >

< start="1449.648" dur="3.136"> IT. >

< start="1449.915" dur="5.304"> Sampeyan ngerti, Aku ora ngerti >

< start="1452.918" dur="4.337"> Téori SENATE LAN REPUBLIKAN >

< start="1455.353" dur="3.837"> TEORI, Nanging NATE NEGARA KONTENG >

< start="1457.389" dur="3.436"> NGANGGO. >

< start="1459.324" dur="4.103"> Lan RUMAH RUMAH KABUPATEN >

< start="1460.959" dur="2.969"> Saben wulan, NEW YORK NEGARA GOT $ 17 >

< start="1463.561" dur="5.806"> Bilyar. >

< start="1464.062" dur="7.44"> ING ROH SENATE, NINI NGATEN $ 3,8 >

< start="1469.501" dur="3.737"> Bilyar. >

< start="1471.636" dur="1.969"> Lan, WELL, YOU JUST - BIG >

< start="1473.371" dur="2.002"> SPENDING. >

< start="1473.738" dur="2.636"> NATE NATE NEGARA BENTUK NEGARA. >

< start="1475.507" dur="2.535"> AKU CUKAI CUKAK ING Saben taun. >

< start="1476.508" dur="4.07"> AKU KANGGO GRATIS TENAGA KANGGO >

< start="1478.175" dur="4.972"> ING BUDANG NEGARA ING MODERN >

< start="1480.711" dur="2.803"> SEJARAH POLITIK. >

< start="1483.281" dur="2.969"> NGGIH? >

< start="1483.648" dur="3.003"> KAYA KITA KITA FRUGAL LAN TARI >

< start="1486.384" dur="1.535"> KESAN. >

< start="1486.784" dur="2.77"> AKU NATE INGKU, ING ING-ING >

< start="1488.053" dur="4.604"> OGO GOLEKA LAN AKU NATE ING omah >

< start="1489.687" dur="3.604"> AHLI-AHLI YANG KANGGO DIBUAT >

< start="1492.79" dur="2.503"> Wong-wong MUNGSA. >

< start="1493.425" dur="5.071"> ING TERMA Bilangan, TOTAL >

< start="1495.426" dur="3.604"> Dicoba, NATE KANGGO NAMBUNG 103,000 >

< start="1498.63" dur="2.235"> Wong. >

< start="1499.164" dur="5.005"> KENYatan Anyar GUNUNG TOKO 12,000. >

< start="1500.999" dur="4.805"> AS YESTERDAY, TUTUP 28% OF >

< start="1504.302" dur="2.969"> Kabeh NATIONWIDE TESTING Duwe >

< start="1505.937" dur="1.635"> DIPANGGAL DENGAN NEGARA BARU >

< start="1507.405" dur="2.603"> KANGGO. >

< start="1507.705" dur="5.072"> NEGARA GUNUNG BARU ING NGANGGO >

< start="1510.141" dur="4.337"> Nyoba ING APA APA DI ING >

< start="1512.91" dur="2.904"> STATES UNIK AMERIKA. >

< start="1514.612" dur="2.536"> Lan Aku wis entuk TEAM >

< start="1515.947" dur="4.104"> ING PENTING GOLONGAN lan >

< start="1517.281" dur="3.104"> GOTTEN ING TENAGA ING UP lan >

< start="1520.185" dur="3.369"> RUNNING. >

< start="1520.518" dur="3.337"> Wong-wong ASKI KENE ING NATE TENAGA >

< start="1523.688" dur="4.438"> KARYA. >

< start="1523.988" dur="4.738"> ANY HOSPITAL ING NEGARA BISA >

< start="1528.259" dur="4.038"> PELUASAN PERFORM. >

< start="1528.86" dur="4.304"> Sampeyan bisa WALK INTO A HOSPITAL IN >

< start="1532.43" dur="3.003"> BUFFALO, NEW YORK Yen sampeyan nuduhake >

< start="1533.298" dur="4.837"> Kahanan SISTEM LAN MANGSA ING >

< start="1535.566" dur="3.937"> Protokol, Sampeyan bisa Dicoba. >

< start="1538.269" dur="4.705"> Nggegirisi, KANGGO NU GOLEKSI >

< start="1539.637" dur="5.605"> ING KAWASAN PALING KABUPATEN, ING >

< start="1543.107" dur="2.97"> GAMPANG TENAGA KANGGO GRATIS-THRUS lan >

< start="1545.376" dur="0.968"> AND CETERA. >

< start="1546.211" dur="1.501"> KENE? >

< start="1546.478" dur="2.969"> KANGGO NATE TANGGO POSITIVES. >

< start="1547.846" dur="4.837"> POSITIVES HAYTING KANGGO BISA >

< start="1549.581" dur="3.436"> BISA ISOLATE lan NENGGALAKAN >

< start="1552.817" dur="3.203"> SUKU. >

< start="1553.15" dur="5.172"> ING ING KANGGO MANGSA ING ING pikantuk >

< start="1556.154" dur="2.669"> POSITIVES ing POSITIF TINGGI >

< start="1558.456" dur="2.702"> KAWASAN, KANGGO? >

< start="1558.956" dur="6.173"> Gawe UP DRAWA-THRU ING BRONX >

< start="1561.292" dur="5.339"> VERSUS A DRIVE-THRU IN >

< start="1565.262" dur="2.803"> CHAUTAUQUA negara, Sampeyan bakal entuk >

< start="1566.765" dur="3.402"> Luwih akeh POSITIVES ING BRONX. >

< start="1568.199" dur="4.004"> Lan yen iki sing dikarepake. >

< start="1570.301" dur="3.837"> TAPI SUKU APA ING ING INI >

< start="1572.337" dur="4.404"> NEGERI, Yen sampeyan duwe SYMPTOMS, Sampeyan >

< start="1574.272" dur="3.47"> KANGGO NUNGGUH, BISA KANGGO WALK INTO >

< start="1576.875" dur="2.869"> ANY HOSPITAL LAN HOSPITAL >

< start="1577.875" dur="3.304"> BISA KANGGO NAMPI DIJAWA. >

< start="1579.878" dur="3.302"> Cacahe KOS POSITIF, WE'RE >

< start="1581.312" dur="5.472"> UP TO 30,000. >

< start="1583.314" dur="9.276"> PENTING KENCEN ASAS 5.000. >

< start="1586.918" dur="7.173"> LAMPIRAN ING Pandang Wulan. >

< start="1592.723" dur="2.169"> 13.000 - SORRY, 17,000 NEW YORK >

< start="1594.225" dur="3.904"> KOTA. >

< start="1595.026" dur="4.738"> 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN >

< start="1598.262" dur="5.406"> NASSAU NEGARA. >

< start="1599.898" dur="8.275"> PELANGSAAN KABUPATEN KITA INGGO >

< start="1603.801" dur="5.006"> Mbebayani kanthi cepet >

< start="1608.306" dur="3.236"> INGGALUSUS INGGRIS. >

< start="1608.94" dur="5.638"> Dadi LAGU PELAKON sing apik, >

< start="1611.675" dur="3.337"> BISA OGO NATE RATE ING >

< start="1614.712" dur="0.767"> INFECTION. >

< start="1615.145" dur="0.968"> YES. >

< start="1615.613" dur="3.07"> KANGGO KANGGO? >

< start="1616.247" dur="2.87"> SUKA APA KANGGO ING KANGGO >

< start="1618.817" dur="2.168"> WESTCHESTER. >

< start="1619.25" dur="4.805"> ING ING TUTUP ING PENTING >

< start="1621.118" dur="6.173"> NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA AMERIKA. >

< start="1624.189" dur="3.503"> KAMI KAMPUNG SEKOLAH, KAMI DITUTUP >

< start="1627.425" dur="1.635"> GATENGAN. >

< start="1627.825" dur="4.138"> KITA NGENTAK ING SAIKI. >

< start="1629.193" dur="4.304"> Lan KAMI KANGGO DIDUK-MUKA >

< start="1632.096" dur="4.137"> KANGGO. >

< start="1633.631" dur="5.639"> NEGARA NASSAU 3.000. >

< start="1636.367" dur="3.57"> TEMA ING RASA ING NGANGGOT >

< start="1639.404" dur="3.203"> WESTCHESTER. >

< start="1640.071" dur="3.436"> Pikirane ZERO NUNG WESTCHESTER >

< start="1642.74" dur="4.104"> HAD Miwiti. >

< start="1643.641" dur="4.004"> Dadi KITA bisa nggeser ITU lan uga >

< start="1646.977" dur="2.87"> Slowly IT. >

< start="1647.779" dur="4.537"> LAGU, Sampeyan Deleng MACAPATI >

< start="1649.98" dur="2.904"> ACROSS NEGARA sing KANGGO >

< start="1652.45" dur="5.705"> ING KANGGO. >

< start="1653.017" dur="5.639"> NOMBOR KURSUS, 30.000 dicoba >

< start="1658.289" dur="2.736"> POSITIF. >

< start="1658.79" dur="7.073"> 12% ING Wong sing Nguji POSITIF >

< start="1661.159" dur="9.208"> IS HOSPITALISI. >

< start="1665.997" dur="4.671"> 3% ING POSITIVES DI ICU. >

< start="1670.501" dur="4.037"> NGGIH? >

< start="1670.801" dur="5.373"> ING KENE PUTIH ING BASA KAMPUNG. >

< start="1674.672" dur="2.869"> AKU ANU, AKU NATE, APA >

< start="1676.307" dur="4.871"> NUKU MANAJAWA? >

< start="1677.675" dur="7.374"> 30.000 POSITIF TEST. >

< start="1681.312" dur="10.577"> 12% ING ING HOSPITAL. >

< start="1685.183" dur="9.076"> 3% ING ING ing ICU. >

< start="1692.023" dur="5.472"> Yen sampeyan bisa ndeleng 3%, dheweke >

< start="1694.392" dur="5.105"> ING SENIOR ING PRES-DOMINANTI >

< start="1697.629" dur="3.57"> CITIZENS, RAKYAT DENGAN >

< start="1699.631" dur="4.404"> UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUH, RAKANE >

< start="1701.332" dur="3.77"> DENGAN EMPHYSEMA, RAKYAT DENGAN >

< start="1704.168" dur="2.836"> SISTEM GAMBAR GAMPANG. >

< start="1705.236" dur="3.971"> NUNG KENE TUNGGUH BISA ING ING SENTIANG. >

< start="1707.138" dur="3.503"> ALL NOISE, ALL ENERGY, >

< start="1709.34" dur="5.906"> IT IS TENTANG 3%. >

< start="1710.775" dur="7.474"> NGANGGKE BREATH DEEP. >

< start="1715.38" dur="4.471"> Saiki, ING 3%, ING AKU NUNGKU >

< start="1718.383" dur="3.002"> ING NU NENG NENG SUKU >

< start="1719.984" dur="3.436"> SISYA SENDIRI, ING INI KANG KABEH >

< start="1721.519" dur="3.337"> CINTA, ING GRATIS GRATIS >

< start="1723.554" dur="2.269"> Lan kita ora bakal nggawe manawa kita >

< start="1724.989" dur="1.135"> BISA TANGGO JAWA ING SUKU >

< start="1725.957" dur="1.334"> TEMA. >

< start="1726.257" dur="2.002"> Lan Aku Menehi Wong Sadulur >

< start="1727.424" dur="1.902"> NEGARA GUNUNG WULANG GOLONG AKU >

< start="1728.393" dur="4.271"> NANGGAL NUNGGUH. >

< start="1729.46" dur="5.873"> TAPI KENE ING NGENTOT 3% OF >

< start="1732.797" dur="5.138"> Wong-wong sing Nuduhake POSITIF >

< start="1735.466" dur="7.04"> Sopo sing ora bakal ngerti. >

< start="1738.069" dur="4.771"> STATES PALING GAMPANG, PALING ATAWA >

< start="1742.639" dur="2.803"> 30.000. >

< start="1742.973" dur="3.971"> NEGARA PANUT NEXT ING JAWA BARU >

< start="1745.576" dur="2.236"> AT 3. >

< start="1747.078" dur="4.004"> CALIFORNIA 2. >

< start="1747.946" dur="3.57"> ING KENE KANG PALING DRAMATIK >

< start="1751.215" dur="3.303"> BEDAH. >

< start="1751.649" dur="6.306"> Lan INI Apa sing Aku Saran >

< start="1754.651" dur="8.176"> ANYONE SATÉ WANG SUKSIK. >

< start="1758.089" dur="5.338"> KITA NGANGGO LAKSANA MASALAH AS >

< start="1762.96" dur="3.104"> JERSEY Anyar. >

< start="1763.561" dur="4.437"> Sampeyan bisa KOMUNITAS AS TO KALIFORNIA >

< start="1766.197" dur="2.302"> KENE LARGER ING KABEH >

< start="1768.132" dur="3.47"> POPULASI. >

< start="1768.633" dur="6.839"> KANGGO 15 KANGGO PROBLEMA. >

< start="1771.736" dur="4.737"> SAIKI, INGKE INGKANG TEMA >

< start="1775.606" dur="5.606"> KENE. >

< start="1776.607" dur="5.172"> NGANGGANG KANGGO YORK ANTARI NGANGGO A >

< start="1781.345" dur="3.504"> NUMBER TINGGI. >

< start="1781.912" dur="4.171"> Lan LAMPUNG ING TOTALITI, KITA >

< start="1784.982" dur="2.336"> ING UNTUK APA ITU MUNGKIN. >

< start="1786.217" dur="3.637"> TAPI KENE ING JAWA BARU NUNGGAL >

< start="1787.451" dur="4.605"> SUMBER TINGGI? >

< start="1789.988" dur="4.271"> Lan ING PENTING AKU KANGGO. >

< start="1792.19" dur="5.204"> ING AKU NGEBUT DADI AKU >

< start="1794.392" dur="3.336"> FAKTA SEPARATE DARI PERSONAL >

< start="1797.528" dur="4.404"> OPINI. >

< start="1797.861" dur="5.306"> FAKTOR ING AKU MANGSA ING KENE >

< start="1802.066" dur="2.569"> FAKTOR BESEN AKU NUNGGAL LAN NAMPAK >

< start="1803.3" dur="2.403"> DATA NUKAR HARI INGGO. >

< start="1804.769" dur="3.036"> TETAPI AKU NATE INGKU SAIKI >

< start="1805.837" dur="3.936"> ING KUKU DENGAN HARI ING BASIS. >

< start="1807.939" dur="4.338"> OPINI PERSONAL, APA APA JENIS >

< start="1809.907" dur="4.805"> YORK NUNGGUH BASA-BISA NGANGGANG KASÉ >

< start="1812.41" dur="4.204"> APA ISU NEGARA LAIN? >

< start="1814.845" dur="5.105"> PADANG ITU? >

< start="1816.748" dur="4.07"> KABEH 15 NGANGGUR NU WANG SAWA >

< start="1820.084" dur="3.637"> CALIFORNIA. >

< start="1820.952" dur="4.57"> AKU KANGGO, KANGGO ING SUKU >

< start="1823.854" dur="2.803"> NUNGGUH NALING DITENENGKE. >

< start="1825.656" dur="4.004"> MASSAUSUS TANPA 30 JAWA >

< start="1826.79" dur="5.54"> Cacahe CASES. >

< start="1829.794" dur="3.47"> Dadi KENE SENYO WARNA >

< start="1832.463" dur="1.768"> RAKYA ASKAN AKU. >

< start="1833.398" dur="3.269"> DUA JAWAB. >

< start="1834.365" dur="6.139"> JAWAB siji ISU KANGGO NAMPI KABEH >

< start="1836.801" dur="5.739"> Wong-wong Saka ACROSS GROBE. >

< start="1840.638" dur="3.703"> Kita duwe wong sing teka ing kene >

< start="1842.673" dur="3.57"> Duwe wong sing nggawe game ing kene >

< start="1844.475" dur="5.439"> CINA, KANGGO NUNG MUNGGO ING ITALY, >

< start="1846.377" dur="5.105"> Sapa sing nggawe ING Negara saka negara >

< start="1850.048" dur="3.637"> NENGGALKKI KULIT. >

< start="1851.616" dur="6.206"> ING KASAHA ING TANGGONG ANTARABANGSA >

< start="1853.818" dur="5.705"> Sapa sing ana ing CHINA lan sing ana >

< start="1857.955" dur="2.269"> IN ITALY lan sing ana ing KOREA. >

< start="1859.657" dur="3.037"> Lan Sapa sing ngarani. >

< start="1860.358" dur="3.803"> Lan aku ora NATE INGKANG >

< start="1862.827" dur="3.536"> VIRUS ING ING TANGGUNG LAMPAHAN IN >

< start="1864.295" dur="3.737"> AN KITA KENANGAN. >

< start="1866.497" dur="3.003"> Lan aku ora NATE INGKANG >

< start="1868.165" dur="4.605"> VIRUS ING ING ING TANGGUNG >

< start="1869.634" dur="6.072"> KANGGO ING SUKU NEGARA LAIN. >

< start="1872.904" dur="3.103"> NANGSA ING WANO KANG TUTO >

< start="1875.84" dur="1.868"> UNDANG-UNDANG. >

< start="1876.14" dur="6.84"> Yaiku wong sing luwih dhisik. >

< start="1877.842" dur="6.106"> JAWABAN KEDUA KESINIANA ING KITA >

< start="1883.113" dur="5.873"> ING PANUT. >

< start="1884.082" dur="7.473"> KANGSA ING NGENTOT. >

< start="1889.12" dur="5.538"> KITA TENTI ING VIRUS LAN KANGGO >

< start="1891.688" dur="8.276"> TRANSFERS IT DI KAWASAN DENSE. >

< start="1894.792" dur="5.473"> ITU LITERAL INGKANG KENITA >

< start="1900.098" dur="3.436"> PANUT. >

< start="1900.398" dur="3.503"> MUNGKIN NATE NATE TUTUP ING SATU >

< start="1903.668" dur="0.967"> ANOT. >

< start="1904.035" dur="3.236"> MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU >

< start="1904.769" dur="6.139"> ANOTI ING KISI. >

< start="1907.404" dur="3.905"> MUNGKIN NATE NATE TUTUP >

< start="1911.042" dur="1.601"> KOMUNITAS. >

< start="1911.442" dur="3.336"> MUNGKIN NAK TUTUP ING SATU >

< start="1912.776" dur="3.804"> ANOTHER ING BUS >

< start="1914.912" dur="2.302"> Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana >

< start="1916.714" dur="1.735"> THE RESTAURANT. >

< start="1917.348" dur="4.537"> Kita Bakal Nutup Wong Ora Ana >

< start="1918.582" dur="7.141"> KANGGO MOVIE. >

< start="1922.019" dur="7.008"> Lan kita duwe salah sawijine >

< start="1925.856" dur="3.538"> DENSE PANUTUP TUTUP ING ING >

< start="1929.16" dur="4.037"> NEGARA. >

< start="1929.527" dur="8.274"> Lan sing NABI KENAPA >

< start="1933.33" dur="8.542"> KOMUNIKASI ING WANG ITU. >

< start="1937.935" dur="4.338"> PANUTUP KAMI Nggawe US >

< start="1942.006" dur="3.169"> SAIKI. >

< start="1942.406" dur="3.17"> PANUTUP KAMI Nggawe US >

< start="1945.309" dur="5.038"> SAIKI. >

< start="1945.709" dur="5.572"> ING PUTRA AKSARI NGGAL US >

< start="1950.481" dur="1.969"> SAIKI. >

< start="1951.415" dur="5.106"> TETAPI KENE TENAGA SAIKI >

< start="1952.583" dur="5.839"> TINDAKAN GOLONGGLIS ING JAWA INI >

< start="1956.654" dur="4.571"> STRENGTH sing paling apik. >

< start="1958.556" dur="6.172"> Lan PANUTUP SAIKI APA KANGGO >

< start="1961.359" dur="5.405"> AS sing KITA KITA. >

< start="1964.862" dur="6.439"> NUNG KENE KABEH YORK Anyar. >

< start="1966.898" dur="4.871"> PANUTUP KITA ADALAH APA KANGGO >

< start="1971.435" dur="2.402"> KHUSUS. >

< start="1971.903" dur="3.436"> AKSARA KITA, OPENNESS KAMI, IS >

< start="1973.971" dur="4.338"> Apa sing Gawe Khusus AS. >

< start="1975.473" dur="3.903"> Yaiku apa sing nggawe US ​​FEEL SO >

< start="1978.442" dur="3.737"> Sambungake siji kanggo wong liya. >

< start="1979.51" dur="5.572"> ITAU APA KANGGO NAMPAK ASI >

< start="1982.313" dur="5.806"> ING Sawijining wong. >

< start="1985.216" dur="6.372"> Yaiku PANUTUP sing NANGGunakake >

< start="1988.252" dur="8.209"> US ING SUKU MANUS ING KAMU. >

< start="1991.722" dur="7.841"> PANUTUP INI KANGGO YORK BARU >

< start="1996.594" dur="3.703"> HUMANITI YANG AKU NARI ING NGENTUK >

< start="1999.696" dur="4.639"> SAIKI ELSE. >

< start="2000.431" dur="7.107"> PANUTUP ING ANAK NGANGGO KAMI >

< start="2004.468" dur="6.807"> KABUPATEN KOMUNITAS. >

< start="2007.672" dur="8.341"> Lan ana wong GENTLEMAN sing aku >

< start="2011.408" dur="5.973"> MASIH UNTUK KANGGO UNTUK Pedoman lan >

< start="2016.146" dur="4.004"> PEMIMPINAN lan INSPIRASI. >

< start="2017.515" dur="3.303"> Dheweke ora ana kene. >

< start="2020.284" dur="3.604"> KANGGO. >

< start="2020.952" dur="4.771"> DIA SENTIWE INI ING AKU. >

< start="2024.021" dur="6.974"> TETAPI DENGAN LAMPIRAN LAMPIRAN >

< start="2025.857" dur="7.807"> Lan ISU INGGIT ING PALING >

< start="2031.128" dur="3.871"> LAIN-LAIN LAIN. >

< start="2033.798" dur="4.771"> Lan SATU INI ING SUKU >

< start="2035.132" dur="6.006"> SAIKI LAMPIRAN UNTUK >

< start="2038.703" dur="4.304"> HARI INGGO, KITA BISA ING ING SAIKI >

< start="2041.271" dur="3.638"> IDEA FUNDAMENTAL YANG MENYANGKE >

< start="2043.14" dur="3.17"> LATIHAN ING PALING TEXTBOOKS IN >

< start="2045.042" dur="3.437"> ANY SPEECH that I COULD WRITE >

< start="2046.443" dur="2.536"> APA PADHADU PUTRA >

< start="2048.613" dur="4.137"> BE. >

< start="2049.113" dur="5.338"> IDEA KELUARGA, MUTUALitas, >

< start="2052.884" dur="4.837"> SHARING KANGGO lan >

< start="2054.585" dur="5.372"> BUKU KANGGO ING BAB LAGI. >

< start="2057.855" dur="6.773"> MANGSA ING SUKU BUKU. >

< start="2060.091" dur="6.806"> Nuduhake Sapa wae Blok. >

< start="2064.762" dur="3.737"> PITUKU, HONEST, FAIRLY >

< start="2067.03" dur="5.506"> TANPA RESPEK ING RADI utawa SEX >

< start="2068.632" dur="5.172"> Utawa GEOGRAFI utawa POLITIKAL >

< start="2072.67" dur="2.368"> GAMBAR. >

< start="2073.938" dur="4.571"> ING JAWA BARU. >

< start="2075.172" dur="7.14"> ITAU KATUTUP, yaiku >

< start="2078.642" dur="6.406"> KONSEP KELUARGA, KABUPATEN. >

< start="2082.446" dur="2.903"> Apa sing Nggawe Warta Anyar >

< start="2085.182" dur="3.504"> KANGGO. >

< start="2085.482" dur="4.171"> Lan Apa sing Nggawe US >

< start="2088.819" dur="3.571"> SULITAN INI. >

< start="2089.787" dur="5.505"> TAPI, ING JUGA NAK TUTUP >

< start="2092.523" dur="5.706"> Lan sing Konsep lan >

< start="2095.425" dur="5.039"> KEMUDAHAN lan nate nuduhake >

< start="2098.362" dur="4.771"> IS KAYU GAMPANG. >

< start="2100.598" dur="5.505"> Lan sing Apa sing arep >

< start="2103.266" dur="5.773"> LAMPIRAN ING KARANGAN. >

< start="2106.236" dur="4.805"> AKU PROMISI INI. >

< start="2109.173" dur="2.669"> Aku NDELENG APA APA YORKERERS Anyar >

< start="2111.175" dur="2.436"> RESPONDING. >

< start="2111.976" dur="2.835"> Aku NDELENG APA APA PADAN WARNA >

< start="2113.744" dur="4.672"> TREATING ONE ANOTHER. >

< start="2114.945" dur="3.871"> KANGGO KANGGIH MUNGSA 6,000 >

< start="2118.549" dur="2.736"> VOLUNTEER. >

< start="2118.949" dur="3.77"> KANGGO KANGGO KANGGURAN 40.000 >

< start="2121.418" dur="2.703"> KARYA KARYA UP. >

< start="2122.853" dur="2.336"> SANGGO VENDORS NGGOLA AKU >

< start="2124.254" dur="2.336"> SUKU BISA KANGSA NGANGKA. >

< start="2125.323" dur="3.636"> ING JAWA BARU. >

< start="2126.724" dur="8.408"> ING JAWA BARU. >

< start="2129.093" dur="6.473"> Lan yen kanca-kanca >

< start="2135.265" dur="1.135"> IN-DEFEATABLE. >

< start="2135.699" dur="2.87"> Lan Aku Bungah ing Piye-padha >

< start="2136.533" dur="4.071"> KANGGO ING SUKU ING SITUASI >

< start="2138.702" dur="3.837"> KANGSA NUNGGUL NUNGGUH. >

< start="2140.738" dur="3.069"> Lan Kita bakal Nuduhake wong liya >

< start="2142.672" dur="3.204"> KOMUNITAS AKROSOS NEGARA >

< start="2143.94" dur="4.538"> KANGGO Nindakake. >

< start="2146.01" dur="5.305"> Kita bakal nggawe dheweke. >

< start="2148.612" dur="7.174"> KITA NGANGGO KANG INGIN ING KANGGO. >

< start="2151.448" dur="7.574"> Lan Kita bakal ING ING BISA >

< start="2155.92" dur="4.404"> LAIN-LAIN DATI NATE INGGO. >

< start="2159.156" dur="6.039"> APA TANYA pitakon? >

< start="2160.458" dur="9.876"> >> Apa NATE NEGARA NEGARA YANG NAMPI >

< start="2165.329" dur="5.739"> IS PRIORITI KANGEN NANG KANGGO TO >

< start="2170.468" dur="3.102"> VENTILATORS? >

< start="2171.202" dur="5.605"> >> Kita Ora ANTIKIPASI OF >

< start="2173.703" dur="5.139"> PANJENENGAN kanggo VENTILATOR PRIORITIZE >

< start="2176.94" dur="2.803"> USAGE. >

< start="2178.976" dur="2.035"> MATI KANGGO KAMI DENGAN VENTILATOR >

< start="2179.877" dur="3.37"> UNTUK APA APA YANG NANGGU TINDAK. >

< start="2181.145" dur="6.139"> >> Sampeyan Nuduhake nomer AS >

< start="2183.38" dur="5.306"> SUKU manawa sampeyan lagi OPTIMISTIKAL >

< start="2187.417" dur="2.136"> SA 15,000 lan sampeyan STATED >

< start="2188.819" dur="2.903"> NATE 40.000. >

< start="2189.686" dur="3.237"> SO NANGGUN NITTY-GRITTY SOAL, >

< start="2191.855" dur="2.603"> NUNG KENE TENGOK VENTILATOR >

< start="2193.057" dur="3.303"> NUNGGUH ING FEMA Miwiti. >

< start="2194.592" dur="3.203"> Apa sampeyan bakal entuk apa wae >

< start="2196.493" dur="3.07"> RUMAH PUTIH sing bakal padha >

< start="2197.928" dur="4.905"> SUKA LUKA 4,000 ING >

< start="2199.696" dur="5.573"> Wong-wong padha wis entuk apa-apa? >

< start="2202.966" dur="4.005"> Lan Apa Plancongan kanggo njaluk >

< start="2205.402" dur="2.203"> SAIKI NATE INGGU INGGRIS ING SAME ING >

< start="2207.104" dur="4.337"> BEDS HOSPITAL DITANGGUH? >

< start="2207.738" dur="5.172"> >> ING ISU SAIKI SAIKI. >

< start="2211.575" dur="3.003"> KANGGO ING VENTILATORS WE'RE >

< start="2213.043" dur="3.471"> Nuju ING ING PUTRA ING >

< start="2214.711" dur="4.505"> Gagal STOKPILE LAN WE'LL SARI >

< start="2216.647" dur="4.17"> KANGGO PENTING AS KAMI NATE ING. >

< start="2219.35" dur="2.135"> NUNGGUL JAMINAN ING PERLU >

< start="2220.951" dur="3.27"> BASIS, KARANGAN? >

< start="2221.619" dur="4.237"> Dadi Yen SATU TAWAN HOSPITAL UP lan >

< start="2224.354" dur="4.405"> SAIKI KABEH SEMUA, WE'LL >

< start="2225.989" dur="5.439"> ING POSITION TO DEPLOY. >

< start="2228.893" dur="4.17"> KANGGO BEDS ING >

< start="2231.561" dur="3.17"> DENGAN KONTROL KAMI, KARET? >

< start="2233.197" dur="2.97"> SAIKI BEDAL ING NEGARA ING. >

< start="2234.865" dur="2.603"> Wong-wong kuwi dudu BANYAK HOSPITAL LAN >

< start="2236.3" dur="2.169"> Sampeyan kudu nulungi babagan >

< start="2237.601" dur="2.402"> TUTUP ING TO BENGKONG HOSPITAL >

< start="2238.602" dur="3.037"> Lan sampeyan kudu ngindhari kepiye carane >

< start="2240.136" dur="3.704"> KANGGO ING AKU ING, ING KITA >

< start="2241.772" dur="4.972"> Duwe BEDS. >

< start="2243.974" dur="4.004"> Dadi, Iku LOGISTIKAL >

< start="2246.877" dur="2.937"> CABARAN OPERASI, BISA >

< start="2248.111" dur="2.703"> KANGGO NUNGGO JALAN DORM INTO A >

< start="2249.947" dur="2.669"> HOSPITAL BED. >

< start="2250.948" dur="2.602"> KANGGO NUNGGAL NUNGGUH BASA HOSPITAL IN >

< start="2252.749" dur="2.436"> PUSAT JAWA. >

< start="2253.684" dur="4.771"> THE VENTILATOR KANG BEDA. >

< start="2255.319" dur="4.604"> KANG ING KANGGO NATE. >

< start="2258.589" dur="2.969"> Gubernur PEDANG TANPA NATE >

< start="2260.056" dur="5.439"> NAWA INGKU KABUPATEN. >

< start="2261.692" dur="4.104"> Ora ana sing nangkep STOKPILE ING >

< start="2265.629" dur="1.735"> THESE. >

< start="2265.929" dur="2.67"> GABUNGAN PERSEKUTU ING SUKUR >

< start="2267.497" dur="2.603"> TANGGALKE ING ING NGANGGANG INGGU KITA >

< start="2268.732" dur="4.037"> ING AKU KANG ING KANGGO. >

< start="2270.234" dur="5.038"> Aku ngrampungake omah >

< start="2272.903" dur="4.971"> IN PARA CREATIF UNTUK ACQUIRE >

< start="2275.406" dur="4.838"> TEMA, GAMPANG GAMPANG GAMPANG SA RAMP >

< start="2278.008" dur="5.239"> UP, GAMPANG GAMPANG >

< start="2280.377" dur="7.374"> PULANGKOK MACINES LAIN, ING >

< start="2283.38" dur="5.339"> METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, >

< start="2287.885" dur="4.971"> TAPI NOBODY NGANGGO. >

< start="2288.853" dur="5.305"> KANG NO BISA KANGGO MEDIKAL >

< start="2292.99" dur="3.103"> WASHINGTON sing bisa diwarisake >

< start="2294.291" dur="3.237"> GAMPANG APLIK. >

< start="2296.227" dur="3.77"> >> Wiwit saiki LAPORAN ing taun 2015 >

< start="2297.661" dur="4.137"> ING NEGARA NEGARA PENTING UTAWA A >

< start="2300.13" dur="2.903"> TASK FORCE DIPANGGUT GOLEKSI NEW >

< start="2301.932" dur="1.502"> YORK DAPAT MANAJAWA ITU >

< start="2303.167" dur="2.101"> STOKPILE. >

< start="2303.567" dur="2.002"> ANY REYA YANG NUNGGUH >

< start="2305.402" dur="1.569"> APA? >

< start="2305.735" dur="2.47"> >> JIMMY, TINDAK BISAN >

< start="2307.104" dur="2.535"> Lan sampeyan ngerti. >

< start="2308.339" dur="4.57"> Waca TENAGA KAJIL FAKTOR INI. >

< start="2309.773" dur="6.34"> Yaiku KOMISI ADVISORY >

< start="2313.043" dur="7.708"> DIKINI KINI DENGAN LAN UNDANG-UNDANG sing wis didadekake >

< start="2316.247" dur="11.878"> CARTA IN 2015 ING SUKU Yen sampeyan >

< start="2320.885" dur="8.174"> HAD THE 1918 SPANISH FLU >

< start="2328.258" dur="1.669"> PANDEMIK, Sampeyan NATE NEGARA X NUMBER >

< start="2329.192" dur="5.172"> OF VENTILATOR. >

< start="2330.06" dur="5.906"> Yaiku Ora NATE NEGARA ING UNIT >

< start="2334.498" dur="4.237"> STATES sing BENTUK VENTILAOR >

< start="2336.099" dur="4.104"> KANGGO PUTEMIK FLU SPANISH. >

< start="2338.869" dur="3.737"> ING GABUNGAN PERSEKUTAN ING ora >

< start="2340.337" dur="2.936"> Tuku VENTILATOR KANGGO 1918 >

< start="2342.739" dur="3.204"> SPANISH FLU PANDEMIC. >

< start="2343.407" dur="4.871"> NOBODY ING DUNIA LATIHAN >

< start="2346.076" dur="8.108"> VENTILATOR IN PREPARATION FOR A >

< start="2348.412" dur="7.541"> 1918 PANDEMIK FLU SPANISH. >

< start="2354.318" dur="3.503"> >> NOMBOR KASES sing Sampeyan >

< start="2356.086" dur="2.102"> KABEH RANCANG, NGANGGANG MANAWA >

< start="2357.955" dur="2.603"> RESOLVED? >

< start="2358.322" dur="4.437"> UNTUK GAMPANG WANITA WANITA SUKU >

< start="2360.691" dur="4.972"> SARI IRAN, IS SHE CLEAR SAIKI LAN >

< start="2362.892" dur="4.038"> ING KENE MASIH KES REJABAT KAS >

< start="2365.796" dur="3.603"> Apa dheweke wis nampa? >

< start="2367.064" dur="4.972"> >> SUKAN JAWABAH YES. >

< start="2369.533" dur="3.303"> KENEWEH, DR. ZUCKER, THE >

< start="2372.169" dur="2.836"> NOMBOR Sapa WARING RESOL? >

< start="2372.97" dur="5.505"> >> WULANG GOLEKA KANGGO lan KANGGO >

< start="2375.139" dur="4.737"> Wong-wong sing wis Kurang Awal >

< start="2378.609" dur="2.502"> HOSPITAL lan KESELURUHAN INDIVIDU >

< start="2380.01" dur="2.669"> Wis RESOLVED lan ana MANAWA >

< start="2381.245" dur="3.403"> LAIN INDIVIDU LAIN sing ora ana >

< start="2382.813" dur="3.303"> CARI ING ING HOSPITAL LAN WE >

< start="2384.782" dur="4.403"> BISA SAIKI DAPAT KANGGO NANG TANGGO >

< start="2386.249" dur="5.673"> NUMBER ING INI. >

< start="2389.319" dur="4.138"> >> TAPI, ING NGANGGO KANGGO >

< start="2392.055" dur="3.571"> KRITERIA lan NEGARA EJABAT AS >

< start="2393.59" dur="4.071"> NUNG KENE PAKIRAN ING NGEBAT. >

< start="2395.759" dur="2.503"> Wong-wong wis diganti - >

< start="2397.794" dur="1.435"> >> KANAN. >

< start="2398.395" dur="2.002"> >> Sampeyan bisa nyandhak babagan apa sing >

< start="2399.362" dur="3.17"> NGANGGO? >

< start="2400.531" dur="3.67"> >> WELL, KANGGO NGGOLAH CDC >

< start="2402.666" dur="4.037"> Tuntunan lan pitunjuk >

< start="2404.334" dur="3.871"> NUNG NENG WULARI HARI ING, Yen kowe >

< start="2406.837" dur="2.368"> ING POSITIF LAN PANJANGGULANG >

< start="2408.338" dur="2.836"> HARI ING NGANGGO POSITIF lan AS >

< start="2409.339" dur="3.403"> LONG ING IKE LAGI IKI LAGI 72 >

< start="2411.307" dur="7.608"> KANGGO TANPA SISTEM, ING ING ING KINI >

< start="2412.876" dur="8.575"> BISA KANGGO BIKI TO RUMAH >

< start="2419.049" dur="2.703"> >> Lan ING DATA paling apik, >

< start="2421.585" dur="1.902"> NGGIH? >

< start="2421.885" dur="5.472"> ING JOHNS HOPKINS. >

< start="2423.621" dur="4.437"> KANG INGKANG ING KES TINI CINA. >

< start="2427.491" dur="2.803"> 435,000. >

< start="2428.192" dur="3.536"> 19.000 DATENG lan LAMPIRAN, Lan aku >

< start="2430.427" dur="2.736"> NATE ING ING NGANGGO >

< start="2431.862" dur="3.604"> WONTOH, KANGGO MACAPORAN >

< start="2433.297" dur="3.636"> 19,000, SENIOR CITIZENS, >

< start="2435.599" dur="3.47"> SISTEM GAMPANG GAMPANG GAMPANG, AND >

< start="2437.067" dur="2.536"> CETERA. >

< start="2439.203" dur="0.734"> RECOVERIES, 100.000. >

< start="2439.737" dur="1.734"> KANAN? >

< start="2440.07" dur="3.837"> GAMPUNG 25%. >

< start="2441.605" dur="5.339"> PENDING 300.000. >

< start="2444.041" dur="5.772"> TAPI OYE, KABUPATEN >

< start="2447.077" dur="5.973"> Rekaman. >

< start="2449.947" dur="6.072"> KANGGO NUNG - Wong sing dak kenal, >

< start="2453.183" dur="4.671"> Wong-wong mau kudu ngrampungake rong minggu, >

< start="2456.152" dur="3.504"> Lan ING-INI KENCANG NEGATIF. >

< start="2457.988" dur="3.17"> Sampeyan bisa nyoba NEGATIF ​​ING DUA >

< start="2459.79" dur="3.27"> Minggu, ing telung minggu, sampeyan bisa >

< start="2461.291" dur="2.369"> Nyoba NEGATIF ​​IN SATENG Minggu kepungkur >

< start="2463.193" dur="3.27"> Sampeyan wis IT. >

< start="2463.794" dur="4.504"> SAIKI KANGGO ING VENG >

< start="2466.596" dur="2.836"> NGANJALING WULANG KABEH. >

< start="2468.432" dur="2.535"> SUMBER paling gedhe ING INI INI >

< start="2469.566" dur="2.903"> WANGI lan KITA BISA AKTIKAN KANGGO >

< start="2471.101" dur="3.304"> Lan nyoba, ING nomer paling apik >

< start="2472.602" dur="4.071"> MANGSA BAKIN RAKO MANUNGSA SUKU >

< start="2474.538" dur="19.453"> Sapa sing ora bisa nganggep dheweke >

< start="2476.807" dur="17.184"> HAD IT. >

< start="2537.634" dur="4.271"> >> Kita bisa NATE Luwih saka ICU BEDS >

< start="2540.137" dur="4.07"> TANPA VENTILATOR ing omah. >

< start="2542.039" dur="6.573"> KAYA KITA WENISAN 14,000 VENTILATOR. >

< start="2544.341" dur="9.442"> NUNG KITA BISA ING KANGGO BAKAL >

< start="2548.746" dur="7.173"> Nggawe 14.000 BEDER POTENAN KENE >

< start="2553.917" dur="2.769"> KANGGO INGKANG TANGGAL >

< start="2556.053" dur="1.501"> KENAPA, CORRECT? >

< start="2556.82" dur="3.069"> >> CORRECT. >

< start="2557.688" dur="3.97"> NUNG KENE TEMPOH ICU BESAR IN >

< start="2560.423" dur="2.269">F $ !, dOI NGENI KARANGAN>

< start="2561.792" dur="3.203"> SAIKI BEDAH. >

< start="2562.826" dur="4.237"> BISAN KANGGO NGGAL MACAPAN A >

< start="2565.129" dur="6.806"> VENTILATOR IS ANU ICU. >

< start="2567.197" dur="7.24"> KANGGO NUNGGUH NOMBUT PENTING >

< start="2572.069" dur="2.669"> TETAPI KENE ING INFORMASI AS >

< start="2574.571" dur="7.908"> WELL. >

< start="2574.871" dur="12.579"> >> NEGARA ING SAHA TUNGGAL >

< start="2582.613" dur="7.44"> Apa Kita Plancar kanggo nganyarke >

< start="2587.584" dur="5.072"> NUMBER? >

< start="2590.487" dur="4.738">BOUT 1.2 JUTAWAN TAMBAHAN >

< start="2592.79" dur="3.903"> KARYA KARYA NGALAMI KANGGO TO >

< start="2595.359" dur="4.637"> NEGERI YORK Anyar lan Deleng >

< start="2596.827" dur="5.138"> SUKU BASA SUMBER ING PENTING >

< start="2600.13" dur="3.303"> INGGRIS NGENTANGGAL ING ASALING >

< start="2602.099" dur="3.069"> TAWAN KANGGO MACAPAT. >

< start="2603.567" dur="5.672"> ING BISA ING NEJI DI NEGARA. >

< start="2605.302" dur="8.007"> KANGGO NAK INGGE UNTUK NEGARA >

< start="2609.373" dur="7.307"> MEMBANGSAAN LAN MANGSA NULIS >

< start="2613.443" dur="4.805"> Tukang kerja lan ngrancang kanggo wong-wong mau >

< start="2616.814" dur="3.703"> KANGGO ING ING ING ING. >

< start="2618.382" dur="9.475"> >> ING WIS RESPIRATORY. >

< start="2620.651" dur="7.94"> >> WISHIRI KANGGO ING NGANGGO >

< start="2627.991" dur="3.203"> SOALAN. >

< start="2628.725" dur="5.272"> >> Apa Sampeyan bisa Nelusuri >

< start="2631.328" dur="5.004"> Nggunakake cepet kanggo wong-wong mau? >

< start="2634.131" dur="9.509"> >> Aku ngrampungake menyang Nomer >

< start="2636.466" dur="11.278"> INGKU BISA. >

< start="2643.774" dur="4.404"> Lan NOMBOR KARET ICU DENGAN >

< start="2647.878" dur="2.268"> VENTILATOR. >

< start="2648.311" dur="5.372"> ING SUKU NOMBOR. >

< start="2650.28" dur="6.473"> Yen Sampeyan Nggawe VENTILATOR KITA >

< start="2653.817" dur="7.574"> Wis ING TANGAN lan NAMBUKI TO >

< start="2656.887" dur="7.44"> BATANG YANG NGOMBUT KANGGO NANGGO UP. >

< start="2661.525" dur="7.874"> Kita bisa ngatasi wong-wong mau. >

< start="2664.461" dur="6.706"> >> Lan STOK PILE. >

< start="2669.533" dur="2.902"> STOK PILED kene. >

< start="2671.301" dur="4.638"> ING PILIH KANGGO MULTIPLE >

< start="2672.569" dur="5.939"> KANGGO KANGGO. >

< start="2676.073" dur="4.303"> BISAN KITA KANGGO NENGGOLAH KABEH KEDAI MULTIPLE. >

< start="2678.642" dur="2.535"> KAMI KANGGO ING TEMPAT ING MULTIPI >

< start="2680.51" dur="2.135"> TELPON STOK. >

< start="2681.311" dur="2.602"> KAMI KANGGO TO KOTA. >

< start="2682.779" dur="4.104"> KAMI KANGGO POKE STOK ING LONG >

< start="2684.047" dur="5.572"> ISLAND.íp ($ oH # & W ■ >

< start="2687.017" dur="5.438"> Lan STOK PILE IT ing ALBANYAN lan >

< start="2689.753" dur="5.071"> PELE STOK ING BASING. >

< start="2692.589" dur="4.538"> >> RULING sing metu. >

< start="2694.958" dur="5.038"> >> KITA KANGGO IKU. >

< start="2697.261" dur="3.903"> KITA KANGGURU VENTILATOR DI ING >

< start="2700.13" dur="2.369"> TELPON STOK. >

< start="2701.298" dur="1.568"> KANG KENE ING ING KANGGO >

< start="2702.633" dur="1.701"> HOSPITAL. >

< start="2703" dur="6.606"> Kita ora bakal duwe HOSPITAL DITAYANG >

< start="2704.468" dur="6.105"> UP YANG SUKU AKU PERLU PENTEN >

< start="2709.74" dur="2.201"> BED. >

< start="2710.707" dur="3.637"> >> MUNGKUL KANGGO. >

< start="2712.075" dur="3.336"> Wong-wong padha diumbar menyang >

< start="2714.478" dur="6.673"> TANPA BULANAN. >

< start="2715.845" dur="6.307">■ Bagean saka>

< start="2721.285" dur="10.843"> HOSPITAL. >

< start="2722.286" dur="13.913"> >> Sampeyan bisa nggawe aku. >

< start="2732.262" dur="5.906"> Aku ora bakal ngrusak dheweke >

< start="2736.333" dur="5.004"> KANGGO YP. >

< start="2738.302" dur="5.571"> Lan padha RESERVE DUA PAKET. >

< start="2741.471" dur="5.639"> Sampeyan kudu STAFF UNTUK BEDS sing anyar. >

< start="2744.007" dur="6.306"> Saiki sampeyan ora kudu milih 200 wong >

< start="2747.244" dur="6.239"> BEDS ATAWA sampeyan duwe HOSPITAL >

< start="2750.447" dur="5.905"> Nduwe SAIKI PELENGKONG DENGAN KARYA >

< start="2753.617" dur="4.737"> MUNGKIN JAMINAN LAN SIKITIK. >

< start="2756.486" dur="5.439"> TAPI JIM, AKU GUNJUK KENE >

< start="2758.488" dur="4.838"> SAIKI TANGGAP WANGSULANA. >

< start="2762.059" dur="3.703"> >> KANGGO. >

< start="2763.46" dur="5.705"> >> SAIKI DIDUK-UNTUK DITUSKUSKE >

< start="2765.896" dur="6.239"> NGENTANG KABEH KABUPATEN >

< start="2769.299" dur="3.27"> MALAYAN MEDIKAL lan >

< start="2772.269" dur="1.434"> PENDHARI. >

< start="2772.702" dur="1.702"> >> WULU GOLEKAL ING ISU KANGGO >

< start="2773.837" dur="2.002"> AS WELL. >

< start="2774.538" dur="5.972"> SAIKI KONTAK SUKU >

< start="2775.973" dur="6.572"> NUNGGUH DITANGGUH DIRI KANGGO MENTIONED >

< start="2780.644" dur="4.003"> ING PRINSIA PRESENSI PRESIA. >

< start="2782.679" dur="3.203"> KAMI AKU NGITA NGGAL-ORA KANGGO lan >

< start="2784.781" dur="2.335"> Reguler lan ADAPT >

< start="2786.016" dur="6.606"> Luwih-luwih AIR KANGGO Nindakake >

< start="2787.25" dur="6.74"> INGING AS NGANGGANG. >

< start="2792.756" dur="3.269"> ING AKU ING TELEFON DENGAN >

< start="2794.124" dur="3.703"> HOSPITAL ADMINISTRATORS. >

< start="2796.159" dur="4.371"> KESEMBANGAN KESIHATAN - >

< start="2797.961" dur="5.305"> JABATAN KESIHATAN SUKAN >

< start="2800.664" dur="4.103"> KABUPATEN MULTIPLE KANGGO BASA >

< start="2803.4" dur="3.303"> SISTEM KESIHATAN BEST ing UNIT >

< start="2804.901" dur="6.573"> LANGKAH AMERIKA. >

< start="2806.837" dur="6.139"> Lan Wong-wong sing Ndhaptar >

< start="2811.608" dur="5.472"> PARA KABUPATEN BISA SUKATAN >

< start="2813.11" dur="8.207"> DAPAT ING KANGGO PENTAKSANAAN lan >

< start="2817.214" dur="6.639"> FAKILITASI lan MOBILISASI. >

< start="2821.451" dur="3.303"> KAYA KITA NAMPAK ING KASAHA INI >

< start="2823.987" dur="2.802"> Mlaku-mlaku menyang RELAX. >

< start="2824.888" dur="4.17"> SUKU KABUPATEN >

< start="2826.923" dur="4.037"> BISA KANGGO STAF, UPANG ING NGANGGO >

< start="2829.192" dur="4.304"> Kasedhiya, sampeyan ngerti, Sampeyan IS A >

< start="2831.094" dur="5.405"> HOSPITAL KANGGO KAMPUNG. >

< start="2833.63" dur="3.303"> KITA KANGGURAN SEMUA SUKAN >

< start="2836.633" dur="2.002"> Reget. >

< start="2837.066" dur="10.077"> Dadi Sampeyan NATE ING SAKIRIA >

< start="2841.237" dur="6.173">DOçw Nindakake APA APA DENGAN NG81BI >

< start="2847.277" dur="6.139"> NGGO. >

< start="2847.544" dur="8.608"> >> AKU GALUNG. >

< start="2853.55" dur="5.572"> Yen AKU GOLEKA Nggarap Bumi Anyar >

< start="2856.286" dur="3.237"> KENAPA PUTUT RENE KANGGO RUN BY NEW >

< start="2859.256" dur="4.47"> KOTA YORK. >

< start="2859.656" dur="5.205"> >> Sampeyan Duwe POINT. >

< start="2863.86" dur="2.436"> >> KOTA YORK BARU SAIKI >

< start="2864.995" dur="4.037"> Nindakake INGKANG ING KENE. >

< start="2866.43" dur="6.105"> KITA NUNGGAL ING KOTA YORK BARU 77 >

< start="2869.166" dur="3.703"> BUKU HARI. >

< start="2872.669" dur="5.538"> >> 78. >

< start="2873.002" dur="6.34"> >> Ora. >

< start="2878.341" dur="2.669"> >> Aku bisa. >

< start="2879.476" dur="1.868"> Sampeyan ora bakal bisa ngiringan >

< start="2881.144" dur="2.969"> PERSON. >

< start="2881.477" dur="4.939"> Sampeyan ora pengin dadi SENATOR, AKU >

< start="2884.247" dur="4.438"> KOMUNIKASI DENGAN KABEH SEMUA. >

< start="2886.55" dur="2.536"> ING NGANGGO WANGGO >

< start="2888.819" dur="3.035"> BUREAUCRACY. >

< start="2889.219" dur="4.537"> ING AKU. >

< start="2891.988" dur="2.903"> TAPI TANGGULANG RANG UNDANG-UNDANG NATE AKU >

< start="2893.89" dur="3.003"> KANGGO. >

< start="2895.025" dur="4.237"> AKU NGAPAK MACAPI DENGAN NGENALKE INI NGAPAK INI >

< start="2897.027" dur="2.536"> KANGGO PENTING PAKSA ING NGETAK >

< start="2899.396" dur="5.038"> Neng kene. >

< start="2899.696" dur="6.172"> KANGGO MACARI ING KENAL DI ING >

< start="2904.568" dur="2.201"> REVENUE, APA IKI NINI NGGO >

< start="2906.002" dur="3.77"> TALKING TENTANG AKU. >

< start="2906.903" dur="5.105"> NGANGGO ING NGANGGO BUDAK NEGARA >

< start="2909.906" dur="3.637"> DENGAN RASA DI DRAMATIS ING REVENUE. >

< start="2912.142" dur="2.936"> Dheweke wis nate ngomong-ngomong >

< start="2913.677" dur="3.569"> KERAJAAN PERSEKUTU MUNGGUNG >

< start="2915.212" dur="4.103"> LUKA PAKET STIMULUS YO >

< start="2917.38" dur="3.236"> PAMBUKAN TAMBAHAN TO >

< start="2919.449" dur="1.668"> NEGARA NEGARA. >

< start="2920.75" dur="1.468"> NGGIH. >

< start="2921.251" dur="7.907"> ING PAKE KANGGO. >

< start="2922.352" dur="9.275"> IT Menehi US $ 3,8 Milyar. >

< start="2929.292" dur="2.702"> INGKU BASA AS PADHADING AS $ 15 >

< start="2931.761" dur="2.236"> Bilyar. >

< start="2932.128" dur="6.907"> >> Piye sampeyan PLUG A $ 15 Yuta >

< start="2934.131" dur="8.174"> Hole DENGAN 3,8 Milyar? >

< start="2939.169" dur="5.972"> Sampeyan ora. >

< start="2942.439" dur="3.937"> >> Kepiye sampeyan menehi panjaluk >

< start="2945.275" dur="2.368"> MENTALITI lan FILOSI >

< start="2946.51" dur="3.369"> KANGGO ING SAIKI ING ING SUKU >

< start="2947.777" dur="3.403"> PENYATA LAN GAMPANG >

< start="2950.013" dur="3.436"> PRESIDEN YANG MUNGSA ING NGANGGO >

< start="2951.314" dur="2.502"> KANGGO MUKA NEGARA BY >

< start="2953.583" dur="9.009"> EASTER? >

< start="2953.95" dur="9.543"> >> SAIKI, AKU NGAPAK Bagean >

< start="2962.726" dur="2.502"> WASA, RASA? >

< start="2963.627" dur="3.369"> >> TANPA KANGGO NUNG DENGAN ITU >

< start="2965.362" dur="1.968"> GAMPANG GAMPANG UNTUK MELAYANG EKONOMI >

< start="2967.13" dur="3.77"> DITUTUP. >

< start="2967.463" dur="9.276"> >> Sampeyan ora bisa dipercaya. >

< start="2971.034" dur="8.341"> KAMI KANGGO. >

< start="2976.873" dur="4.137"> KANGGO .1, .2. >

< start="2979.509" dur="3.837"> Bengi Sawijining AGUNG >

< start="2981.144" dur="3.703"> NEGARA INGGO. >

< start="2983.48" dur="9.175"> Kita kudu nggawe kabeh bisa >

< start="2984.981" dur="11.044"> KANGGO ING Urip. >

< start="2992.789" dur="6.373"> Iki wong-wong sing bisa nampa wong liya. >

< start="2996.159" dur="4.537"> Wong-wong mau Nemokake ING SOMETIME SOON >

< start="2999.296" dur="5.505"> ANYWAY. >

< start="3000.83" dur="5.772"> SO LET ING AKU ING. >

< start="3004.935" dur="2.368"> AKU NGENTUKKU ANS AMERIKAN >

< start="3006.736" dur="2.669"> PANJENENGAN. >

< start="3007.437" dur="3.303"> AKU NGENTUKAN KABUPATEN BARU YANG ANAK GELENG >

< start="3009.539" dur="3.136"> YAWA lan AS GOVERNOR ING >

< start="3010.874" dur="6.139"> NEGARA GUNUNG BARU BISA KANGGO MUDAH >

< start="3012.809" dur="7.24"> Sampeyan ora bakal nggawe. >

< start="3017.147" dur="3.303"> Bener, ING ING PENTING Dhewe >

< start="3020.183" dur="1.601"> SULANGAN. >

< start="3020.583" dur="2.87"> Sampeyan kudu njaluk EKONOMI >

< start="3021.918" dur="3.003"> RUNNING lan sampeyan kudu nglindhungi >

< start="3023.587" dur="6.239"> Saben WULANG sing bisa. >

< start="3025.055" dur="12.145"> AKU NGAPAK ING ADA APIK Luwih DITIKIRAN >

< start="3029.959" dur="8.308"> STRATEGI ING ING ING SAIKI >

< start="3037.334" dur="2.935"> TENTANG. >

< start="3038.401" dur="5.505"> Aku ora mikir apa maneh. >

< start="3040.403" dur="5.605"> Aku ora ngerti sampeyan ditutup >

< start="3044.04" dur="5.172"> EKONOMI PUTRA lan dibukak UP >

< start="3046.142" dur="3.404"> SOSI UNTUK PERNIAGAAN AS >

< start="3049.346" dur="1.701"> USAL. >

< start="3049.679" dur="6.006"> KANGGO SAIKI NATE INGKANG KANGGO >

< start="3051.181" dur="8.141"> SITUS PENTING STRATIFIKASI RISIKO. >

< start="3055.819" dur="6.939"> Wong-wong Sadhuwuran wis ninggali RISIKO. >

< start="3059.456" dur="5.104"> Wong-wong sing duwe VIRUS lan >

< start="3062.892" dur="3.136"> RESOLVEN Duwe RISIKO KURANG. >

< start="3064.694" dur="3.069"> Miwiti EKONOMI Dening Nggawe IN >

< start="3066.162" dur="4.871"> Wong Bangsa sing Kurang luwih Kurang Ajar >

< start="3067.897" dur="4.037"> PADA RISIKO lan MUNGGUH MENGIKUT >

< start="3071.167" dur="4.638"> MESIN sing WAYANG. >

< start="3072.068" dur="6.373"> Miwiti GAMPANG EKONOMI >

< start="3075.939" dur="4.137"> MRONO. >

< start="3078.575" dur="4.604"> KANGGO NU ING PUBLIK BEST >

< start="3080.21" dur="4.537"> STRATEGI HEALTH. >

< start="3083.313" dur="2.035"> PERSON KABUPATEN YANG KANGGO MUDAH >

< start="3084.881" dur="5.739"> ING TAMAN. >

< start="3085.482" dur="10.043"> Ora BUKAN LAMPIRAN. >

< start="3090.754" dur="6.873"> Lan banjur Nuli teka ing ndhuwur >

< start="3095.659" dur="3.236"> Omah sing ora Wigati >

< start="3097.761" dur="3.236"> STRATEGI HEALTH. >

< start="3099.029" dur="5.004"> SO PADI SUKU APA DITIMPULEN >

< start="3101.131" dur="5.605"> STRATEGI KESIHATAN AWAM lan >

< start="3104.167" dur="3.37"> Miwiti Nggawe EKONOMI lan >

< start="3106.87" dur="7.307"> Sing Apa Kita - - Sing >

< start="3107.671" dur="11.143"> KANGGO INGGO KANGGO NUNGGUH. >

< start="3114.311" dur="6.105"> >> Apa KENE KESAWA? >

< start="3118.948" dur="2.536"> Apa sampeyan kudu ngatasi >

< start="3120.55" dur="2.969"> KANGGO ING KANGGO >

< start="3121.618" dur="2.802"> >> THE FEDERALr >

< start="3123.653" dur="2.969"> Pitunjuk Wulan. >

< start="3124.554" dur="4.971"> Wong-wong padha Nelpon Tuntunan >

< start="3126.756" dur="5.405"> MANGSA ING PENTING. >

< start="3129.659" dur="3.336"> Lan KANGGO STATIS bisa ngatasi >

< start="3132.295" dur="2.469"> GARIS PANDANGAN. >

< start="3133.129" dur="5.505"> NEGARA BISA NGEDIT >

< start="3134.898" dur="4.203"> GARIS PANDANGAN GAMPANG TEMA >

< start="3138.768" dur="1.501"> KAHANAN. >

< start="3139.235" dur="2.436"> SAIKI TANPA JAWA KENE >

< start="3140.403" dur="2.302"> Nduwe BEDAHAN lan >

< start="3141.805" dur="3.536"> MASALAH INGKANG ANYWHERE ELSE IN >

< start="3142.839" dur="4.17"> NEGARA, RASA? >

< start="3145.475" dur="1.801"> WULUH NU WULANG NJAWA >

< start="3147.143" dur="2.669"> Deleng. >

< start="3147.41" dur="3.27"> ING BISA ING SAK ING KANGGO. >

< start="3149.946" dur="3.47"> SAIKI TANPA LUKU. >

< start="3150.814" dur="7.24"> ING KANGGO ING GRATIS GAMPANG >

< start="3153.55" dur="8.541"> ING KABUPATEN KOTA YORK BARU >

< start="3158.188" dur="4.304"> Lan siji saka INTENS PALING >

< start="3162.225" dur="5.271"> EKONOMI. >

< start="3162.625" dur="6.974"> Lan ISU SEMUA KANGGO NANGGALANG >

< start="3167.63" dur="3.937"> Lan aku ora ngerti ngerti IFS >

< start="3169.733" dur="4.003"> BUKH KANGGO kanggo TULSA utawa SAN >

< start="3171.701" dur="3.27"> ANTONIO. >

< start="3173.87" dur="2.702"> Dadi WE'LL Nampilake UPAN >

< start="3175.105" dur="3.102"> Sing Pakaryan kanggo YORK Anyar lan >

< start="3176.706" dur="2.402"> GABRAN PERSEKUTUAN PEDRO ING SUKU >

< start="3178.341" dur="1.535"> KANGGO MANDATE ANYTHING. >

< start="3179.242" dur="5.672"> Wong-wong lagi NAWANG KENE >

< start="3180.009" dur="6.306"> GARIS PANDANGAN. >

< start="3185.048" dur="6.673"> >> Apa sampeyan nggawe >

< start="3186.449" dur="6.706"> TEAM PRESIDEN ING SUKU >

< start="3191.855" dur="4.67"> TAMPILAN SELF-QUARANTINE LAN >

< start="3193.289" dur="7.908"> SOAL KANGGO SAIKI >

< start="3196.659" dur="5.139"> SENARAI SELF-QUARANTINE ING INI INI >

< start="3201.331" dur="1.168"> ING JAWA BARAT YESK. >

< start="3201.931" dur="1.868"> >> PRESIDEN TANGGAP APA ANYONE >

< start="3202.632" dur="2.802"> ING NGANGGUT ING KOTA YORK BARU >

< start="3203.933" dur="1.835"> TARI INGGRIS UNTUK DUA >

< start="3205.568" dur="0.667"> MINGGU. >

< start="3205.901" dur="1.535"> >> ING JAWA BARU. >

< start="3206.369" dur="3.136"> >> IN KOTA YORK BARU. >

< start="3207.57" dur="3.47"> >> TANPA, Yen sampeyan ING KOMPUTI Anyar >

< start="3209.639" dur="1.802"> KOTA Sampeyan kudu golek dhuwit ing NEW >

< start="3211.174" dur="2.302"> NEGARA YORK. >

< start="3211.574" dur="2.869"> Sampeyan ora bakal mbukak bali menyang NEW >

< start="3213.61" dur="4.804"> KOTA YORK TO QUARANTINE. >

< start="3214.577" dur="4.271"> AKU GUNUH TANPA BASA ING JAWA BARU >

< start="3218.548" dur="8.208"> NEGARA YORK. >

< start="3218.981" dur="9.009"> >> PENTING ADALAH PANJENIS MEDIKAL. >

< start="3226.89" dur="3.002"> PENTING PENTING ING ING Urip >

< start="3228.124" dur="4.704"> IS NGENTUK APA KENE ING NGETO. >

< start="3230.026" dur="4.137"> AKU TANPA MENCAPAKAN LAN AKU >

< start="3232.962" dur="3.17"> TANGGO KANGGO NANG DOKTOR. >

< start="3234.297" dur="4.037"> Aku mikir sampeyan ora bisa ngirim >

< start="3236.266" dur="3.169"> Pedoman CDC lan CDC >

< start="3238.468" dur="2.402"> GARIS SAIKI SAIKI >

< start="3239.569" dur="3.369"> SUKU PAHLAWANAN GOLEKTOR. >

< start="3241.004" dur="3.936"> SOSIAL DOKAN AS AS WELL lan >

< start="3243.072" dur="3.737"> KENE ING JAWA BARU ING AS ING >

< start="3245.074" dur="3.637"> GENTNOR MENTIONED. >

< start="3246.943" dur="9.943"> >> SPENCERy] IS INGKE SUKU >

< start="3248.845" dur="12.245"> SARI KOMPUTER. >

< start="3257.02" dur="5.638"> >> SASARANGAN SOSIAL DAPAT. >

< start="3261.224" dur="1.768"> KES ING KASAHA ING OGO BISA >

< start="3262.792" dur="3.036"> NEGARA. >

< start="3263.125" dur="20.421"> Dudu JENIS Anyar. >

< start="3265.962" dur="18.952"> KANGGO ING GRATIS. >

< start="3283.68" dur="3.469"> >> Yen ora bakal entuk luwih cepet >

< start="3285.047" dur="5.439"> Saking PAKSA, AKU TANPA NGANJAWA >

< start="3287.283" dur="5.839"> KITA NGAPAK WULANG. >

< start="3290.62" dur="5.038"> ING KENE BAKAL SENATE ING INI >

< start="3293.256" dur="11.344"> KANGGO TROUBLESOME. >

< start="3295.792" dur="11.978"> AKU NGENTAK POLITIK ING PLAY NICE >

< start="3304.734" dur="5.505"> Lan ora NATE PROSES ANYE ING >

< start="3307.904" dur="3.303"> ANU KABEH DIDENGGAL PENTING. >

< start="3310.373" dur="19.486"> LAIN-LAIN Wong-wong padha ngomong >

< start="3311.341" dur="18.518"> SHARP / íx >

< start="3374.17" dur="1.001"> BUKAN ING NGANGGO ING KANGGO. >

< start="3374.87" dur="0.301"> ITU PLEASURE. >