3403s New York Gov. Cuomo ngayakeun pengarahan dina pandemik koronavirus - 3/25/2020 images and subtitles

TERIMA KANGGO UNTUK BASA DENGAN Dinten ieu. Kuring TINGKATKEUN ATAWA KANGGO HENTEU AYEUNA IEUH. DI AKU PADANG RASA, DEPUTY JABATAN JABATAN JABATAN RABABATAN PELABURAN AKAN. TANPA DENGAN AKU JAWA DENGAN LAGU. DIA AYA BABAGAN TEAM SWAT KAMI. Kami geus hasil tina pancaran KOLEKOL, DR. ZUCKER, JIEUNAN LISA DeROSA, DAN DIREKTOR BUDGET. KAMI AYA KITA KUDU NYAWA BALITA TODAYLISA DeROSA, DAN DIREKTOR BUDGET. KAMI AYA KITA KUDU NYAWA BALAY Dinten ayeuna, KANGGURU BASA. STATUS KURUS, NINGGATKEUN AYA MANGSA TRAJEKTOR BASA ING. Kami henteu satuju HIT THE APEX. INGAT INGU KANGGO MUNGGUNG, KANGGO NUNJI NYA TANGGAL, IT AKAN TIP, IT BISA DAPAT KURUNG. Kami nyangka dina jalan ka MOUNTAIN. SUMBANGAN INFEKTIF YANG DIAJAT TUNGGUH NU, 80% MASUK DIRI RESOLVED. Ngarahkeun 15% tina Jalma anu nguji ULASAN POSITIF HOSPITALISASI. AND NU DIA NYAPAKKAN NGETENGAN HOSPITALISASI. TAPI TOTAL UNIVERSE NA Nyarios HOSPITALISASI IS 15%. KAMI GAMPANG MODEL PROJEKI. INGIN Urang CORNELL WILE INGIN Modél PROJEKI, KITA GAMPANG McKENZIE, DEPARTMENT OF KESIHATAN AYA MODEL PROJEKI. AND TEU KURING GENTING YOU SIEUN NGAJAKILANA SUKAN POSSIB BASA JEKER TO AND MEMBANGKEUN UNTUK PERLU. MODEL PROJEKI AYA AKU leres NA, ATAWA INGGUH MODEL PROJEKS, SIEUN INGNA PELANGSAAN NEGARA, TAPI IT ADALAH SAHA NYUKTAN HENTEU AYA TANGGO TO PLAN, RIGHT? ROLA DATA, NGUMPUL DATA, NGUMPUL DATA. AKTIF HISPITALISASI AKTIF DITASANGKE DI ATAWA RASA SENTANG HENTEU DENGAN Modél PROJEKTÉS, INGLAH SEMUA Modél PROJEK. KON TEU SUKIRNA KONCAK. KOMUNITAS YANG DIANGGURAN HENTEU RATE MEANS FASTER HIGHER KATAKATAN ON HOSPITALS AND ING ADALAH PO KRITIKAL UNTUK AS KAMI NOMBLAN TANGGI ANAK INTO HOSPITALS. KARUNG AYEUNA NAON KITA GELENGKEUN AT INGKEUN AYA 140,000 KES DENGAN INTO HOSPITALS, HOSPITAL KAPALITAN AYA 53.000 BEDS. INGNA MASALAH. Pamiarsa HENTEU TENTUH 40,000 ICU CASES DENGAN INTAN HOSPITALS. Kami ngabiayaan 3.000 ICU BEDS. ING ADALAH PANCARA. SAHA NYATA ANU ICU BED UNTUK KITA TUJUAN? DASARKAN A BED DENGAN A VENTILATOR. THE VENTILATOR nyaéta PALING ANTARA KRITIKAL KENARI KOMUNITAS INTENSIF CARIT UNIT BED KUMAHA ITU ADALAH AKU RESEP ILLNESS AND PEOPLE NEED MORE VENTILASI THAN USUAL. SANGKU NAON Urang HAYANG MANGGUH? MANGSA KOMUNITAS KASÉ Nuju kana dina HOSPITALS, SLOW SUMBER EKOMI DI KAWIN HOSPITALS. ING NYAU NU DR. FAUCI IS NGATALKEUN TENTI ON TV EVERY DAY. MENGKATKEUN KABEH, KANGGO CURVE, FLATTEN THE CURVE. TUMBATKEUNAN TANGGOAN RAKYAT DENGAN INTO HOSPITALSIA BISA Urang Bisa NINGKAT DENGAN TEMA DI HOSPITALS. AND Urang Pikeun Ngerjakeun ATAWA. ATAWA GAMPANG TANGGUH, NGALANGKEUN SUKU HUKUMAN HOSPITAL, RIGHT? JADI KANGING NANGGALKEUN ASAN CASES DENGAN ING HOSPITAL, MEANWHILE RAISE HOSPITAL KAU KASUKAN. Urang ngalakukeun dina kaayaan SIMULTANEOUSLY. Kami ngartos hiji dinten. MANGSA KOMUNITAS KASÉ SANGKUT IN, BISA CUKUR, INTEKTIF INFECTION LAMPIRAN FLANA. WE'RE DOING EVERYTHING WE CAN. SATU AYA UNTUK BANNING KARYA, SOSIAL DISTANCING, TUTUP GYMS, TUTUP RESTAURANTS. SATU NU TUNGGU DI KOTA YORK KOTA di mana KAMI NU TANGGANG TANGGUNG ANTANG GOLEKTUNG TERIMA KITA NANGGU KITA ESPECIALLY DI BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY DENGAN RAKYAT NYAWA, AKU DIA AS DIREKAT AS kuring BISA ARTIM AS AS AKU DAPAT KANGGO ATAWA KABAYAN PELATIHAN YANG SIEWAN. YOU DAPAT CATETAN CORONAVIRUS. INGU MUNGKIN MANUAT ING DIA SIEUN KANG SUPER HERO, DIA HENTEU DENGAN. YOU DAPAT TI. AND YOU BISA TRANSFER KANA SUKANG MANGGU HENTEU DENGAN PANGGURAN SAHA DIA SUMBANG. TAPI KARANG DIAMANAN KABUPATEN KOMUNITAS KABEH NGADE MASALAH. Kuring SAW MASALAH MASALAH PERTAMA. Kuring SPOKE TO MAYOR De BLASIO AND SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKEUN UP DENGAN RANCANGAN DI 24 JAWA AYA EVERYBODY AGREED DENGAN. TEMPAT TEMA DENGAN PERANCANG. Urang AYEUNA NAMPANG AYEUNA PLAN. Kuring GAMPANG TALI DI RANCANGAN. PELAN DENGAN PANUTUP PILOT BUKU DI KOTA YORK KOTA BUKU Urang geus ngiringan pelajaran dina énggal KOTOR YORK, KAMI NAMIN VEHICLES DI KOTA YORK KOTA. Jalan Raya anu kabuka. SAKAYU INGIN NGAJUK, UNTUK PELUNIKAN AND BASA NANGSA DIRI. YOU GAMPANG KAWASAN AYA KASING. SO PILOT PANUTUP MUKA TO KAWASAN, KANGGO BUKU TO PEDESTRIANS. WE'LL DINCANGKAN PERHATOSAN KURSUS SOSIAL PLAYGROUND. SUMAT ING KONSEP Anyar. TANPA TUTUP SUKU KOMPONUS DI A GROUND PLAY. TANPA BUKU UNTUK CONTOH. SIEUN AYA NU TIDAK. Urang nyangkut jalma pikeun ngalakukeunana ON A VOLUNTARI BASIS. KUNG ING DENGAN NONCOMPLIANCE DENGAN AYA, KITA BETUL NU MUNGGUH ITU PERCAYAAN AND Urang bakal leres-leres TUTUP TEMPAT. Urang teu bakal hoyong ngalakukeun éta GROUN PLAY AYA TEMPAT KANGGURAN PUTIH AND DAPATKEUN AIR, TAPI ANU TANGGUH NU KANGGO KAWASAN SOSIAL WILAYANA DI BUKU. AND LAGU, ITAUN VOLUNTARI. THE MAYOR AYA KANGGO NYANGGO PULANGKE INGIN SENTIASA PENTING Jalma-jalma di Kota. KUNG INGNA NANGGANG, HENTEU AYEUNA AKTU-TUTUP TUTUP TUTUP GROUNDS. Kuring teu miharep ngalakukeun éta. TAPI KITA GELENG KANGGO NABANG NGUDUH INFECTION AND NA ING AYA PENTING PALING PENTING. INI SANGGANG SUKU. KUMAHA SUKURAN ACARA ING KONTIK KONSEP PAKSIKAN MUNGKIN Gawé. AND LAGU, Urang ngalakukeun DARI PROJEKTIF. TAPI TEMPAT DI INGAN PUTIH INI PANGKAL. ING DENGAN BASA ING, PROJEKS WAS ITU AYA HOSPITALISASI NGAPUNGKEUN EUA DUA HARI. OKÉ? ON Senin, SUMBAT PINJUK Yen éta HOSPITALISASI DI SINI NGAPUNGKEUN EUA 3.4 HARI. AYEUN Dinten, PROJEKTIF SUKUJAH YG NYA HOSPITALISASI DI SINI DENGAN MANAWA 4.7 HARI. AYEUNA, DENGAN TU INGKEUN AYEUNA BAGUS KEBANGSAAN. TAPI TEORI DIAJUKAN DENSITI INGU KANGGO NU DENGAN, IT SUKU SUKU GAMPANG, TAPI IF YOU REDUCE DENSITY, KAJI Nyarioskeun langkung saé pisan. KONTUK SOAKA KANGGO, AKU MENYUKU TEMA NU DAMANGKEUN SEMUA TEMPAT DAN TUNGGU TU GAMPANG TAPI HEBAT DENGAN KUNCI DI BATANG DENGAN SATU PANUKU DENGAN SEMUA RESPEK DUA KANGGURAN KANGGURAN STAT KONSEP ING MUNGGUNG IT. TAPI LAGI, ING AYA POSITIF SIGN. AND AKU HENTEU 100% SUKA HIDUP ATAWA DANA AKSARI. TAPI ARROWS INGKEUN DI TEMA KARAH TINDAK. AND THATIS ​​HENTEU TAPI DENGAN THE ARROWS HEADED IN WRONG SAKRAK. KANG NINI DENGAN RAKYAT SANGGU Ieu kabutuhan, SOSIAL DISTANCING, NO RESTAURANTS, NO KAWASAN GOLONGAN, YES, TEU SUMBANG. DENGAN PARAWANG, INGNA SUKU AND TEMA NEGARA ARÉNGAN DIA SUKA SUKAN DI POEK INI ING MERDEKA NENGTUR HOSPITALISASI. AND INGGAL-UNTUH. SLOWING HOSPITALISASI KARANGAN, DENGAN NUNGKUNG HOSPITALS AYUH EVERY HONPITALS HISPITALS BISA NANGSAKEUN KANA RAKYA KIDUNG. DI ATAWA GAMPANG, DIUKU TANGKAP HOSPITAL, APA NYAWA TINGGI TINGGI? KOMPUTNA Anjeun DI KURING NGARONG. SAHA NYATA KANGGO, NA NYA TINGGI TINGGI YANG LIE, NYAWA APEX OF LINE. INGIN SUKU MAJLIS NU GELENG SUMBER INGGO NU SIEUN ING SISTEM HOSPITAL KONTIKAN SATU PINJAMAN GURU KANGGO NABI APEX. AND MANAWA AYA SUKU BUKU WILAYU. LAGI, ING AYA PROJEKS. LAGI, INGGAL KAHRUKAN. TAPI ANTARI MASUKNA Nuju dina 21 dinten. Janten RAMP UP NENGGALKEUN HOSPITAL KUMAHA - KASAHA INGGAL KANGGO NAON APOK APLIK. Kumaha anjeun RAMP UP HOSPITAL KARAPITAN? YOU RAMP UP BEDS, YOU RAMP UP STAFF AND YOU RAMP UP EQUIPMENT AND THE VENTILATORS nyaéta MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE DASARKAN HENTEU YANG NANGGALKEJI. SAHA TI NINI DI SAHA? BEDS, Urang BISA TANGGURAN 140.000. Kami boga 53,000. ING ADALAH KABUPATEN INI HOSPITALS. NANGKEUN TUJUH SEMUA HOSPITAL TEMA UNTUK NGADUKKEUNKAN KEKUASAAN Ku 50%. Kuring KATÉTIKAN DENGAN TEMPATNA SAYA KAWASAN TILIK YESTERDAY. INGIN ANTARA NANGGUR KANGGO HOSPITAL TO AYEUNA AYA SANGGANG NU KANGGO MANGGUH KASAHA 50%. TAPI AKU KANGGO NU MELAYU, SIEUN INGNA SUKAN NGENTOTA ITU TEMA SAHA NYAJAWA NGEMBUNGAN DENGAN. AND SATU DI SAHA NANGTANG UPEP TO PLATE. KUNG INGAN NANGGAL HOSPITAL KAPAKUAN DENGAN 50%, INGKEUNYA MÉTOH 27,000 BEDS TUNGGU LENGAN PELAKSANAN, TI NANGSA KASAHA 80. ILANG TUNGGU HOSPITALS AKU DITANGGANG AS AS PERTATUAN MANGKATKEUN DENGAN 100% DIRI KASUKAN. 50% mangrupikeun MINIMUM. TUJUAN DASAR 100. Kuring NU NGATOSKEUN AYA NU HOSPITALS AKU Sacara AKTÉTÉH TRADIKEU AYA. AND TUNGGALKEUN SUKU DENGAN KANGGO Nuju AYA NU DIA NAK KECAP SUKAN DIA SUMBANG. TAPI AYEUNA INGIN INGIN AGGRESSIVE AND DO THINGS YOU'VE Sateuacana henteu pernah aya. KUNGSAU INI DENGAN ATAWA MESIA, ATAWA NGARUJEUN PAKSA INGKEUN ING, NA MANGSA 5.000 TAMBAHAN 5.000 BEDS, Urang DAPATKEUN 85.000 BEDS. FEMA, ARMY CORPS ENGINEERS, INGIN SANGGUH-INGKEH DI JAWA ING PUSAT, KAWASAN PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, BATUR JELAS CAMPUS, NAJEAKNA KITA 89,000. THE NAVY AS SHIP "KOMPAS," THE PRESIDENT DISPATCHED, NA AYA NU KAPAL 1,000 BEDS TO BACKFILL DARI KASAR, TU KANGGO NYAWA 90,000. KUNG KITA NANGGUH SEMASA NEGARA DORMITORI DALAM NEGARA STATE BARU YORK, YAWA KUMAHA DAPAT AS AN 29,000 BEDS TAMBAHAN. Urang KAPI DI 119,000 BEDS. SIEUN NGAJAK AYA MUNGSA NU MUNGKUNG 140 NYAWA KAU GELENG, TAPI INI NGALAKKEUN DI KASUA, KITA NANGKEUN AT KOMPUTER NORMATIS NANGKEUN, KONEKTOR FIKILISAN OWE UNTUK MANGGUNGKEUN KA BEDA. KATU LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, TAPI IN KAHIRUPAN ANJEUN ANJEUN KAJIL. ATAWA INGIN YANG KANGGO ANJEUN ATAWA KANGGO BED. PERLINDUNGAN PELINDUNG, Urang TANGGIH NANGKEUN ING DUNIA. KAMI AYA KANGGUHAN TEKNÉNA AYA TUNGGUH IT. RANCANG AYEUNA NU MUNGGUH PERLINDUNGAN PELINDUNG, NUKANG, MASKI, GANDI KANGGURAN KABEH HOSPITALS STATEWIDE NA AYA DENGAN ITU. TODAY NO HOSPITAL, NO NURSE, NO DOKTOR DAPAT MANGSA LEGITIMATELY Kuring AYA TANGGUH AKTIF LINDUNG. KASAR AYA DENGAN DAN PUTIH HENTEU, Urang BASA DIPOTA. Urang henteu kedah nyobian deui DENGAN TIAS MINGGU MINGGU DARI AYEUNA, LIMA MINGGU NGARI, LIMA MINGGU TI AYEUNA. TAPI NGAPUNGKEUN PULIS. AND INI BALAK ANJEU ATAWA HENTU JANGGANG DENGAN TEAM. AND LAGU, NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN UNTUK PERTARAAN HENTEU. VENTILATORS, VENTILATORS, VENTILATORS. Kami KAYU 30,000. Kami dina HOSPITAL EXISTING SISTEM 4,000 PUSAT PERATUR. INI DI AKU DI NORMAL OPERASI HOSPITALS. Urang ngawaskeun 7,000 sareng WE'RE NGAPATKAN KEDAI. INGGAH PERSEKUTUAN PUTRA SUMBAT 4.000. NGINSUSKEUNTUK NU LUNGGUH DI WAWA SATU VENTILATOR MUNGGUH DUA DUA GAMBAR. ITALY TUNGGAL NU MUNGKIN ITU. Kuring hoyong ningali upami urang tiasa diajar IT AND LAMPIRAN ITU LITTLE SMARTER AND TILANGKEUN PAKSA HENTEU JAWA NGANJUTKEUN DENGAN ITU, TAPI WE'RE NYUTU PADA NIKMATKAN VENTILATORS. Urang nyangka damel sareng GIGNAL FEDERAL TO TRY TO TEMPAT HENTEU HENTEU. TAPI INI SAHA NU GANTI NU GAMPANG PANGKAL AYA VENTILATORS. LAGU, KAKI ICU, NAJI SUKAN BENTUK KOMUNITAS BEDA LAGI, INGIN SATU NU SATU PIEUT EQUIPMENT YANG ANTU KITA. Anjeun BEDS, Anjeun PERLUKAN, KAU PERIKUSAN STAFF, AND KAU TIDAK NEGARA STAFF UNDERSTANDING AYA SUKU NU DUKA KUMAHA SAKAT DENGAN SATUWAKNA. SATU RASA SATU AYA TANGGOLAH GAWA NGAPASKEUNKI SENTIASA KESIHATAN HENTIS KAYU. PUMUNAN KANGGO TO PELET, GO BACK Nuju KECAMASAN sareng DOKTOR SORANG DENGAN TANPA DI INGKAH HOSPITAL OCCUPASI KARÉSAN MEDIKAL, JEUNG ASK TEMA NUJUTKEUN UNTUK RESPONSIBLE RESETVE DUTY. TUHAN HENTIGA. 40,000 RAKSIA TUNGGUH AS AS UNTUK KESIHATAN KESIHATAN HEJAYA. FISSIA, ANÉS TANGKAP YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40,000 SAKSA TU SIEUN TAPI. SATU AYA NU TANGGO - SIEUN AYA BUKU, NARÉKOHAN. KEBEUNG NU DAPATKEUN BEDS, YOU BISA TELIHKEUN EQUIPMENT, KAUNEUN MANGSA KANGGO. AND YOU NYANGSA KUNCI KANGGO UNTUK BEDS TAMBAHAN KANGGO AYA AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL SISTEM. AND AND MUNGGUH DENGAN PUNJUKAN THE STAFF STAFF GETS ILL. ATAWA DENGAN PARA NU GAMPANG TUNGGUH Gawé ING RUMAH NA NGAGAH KANGGO TO Jalma nu diperyogikeun pikeun digawé. KONTOH YANG DESANG SAIKI. INGIN SIEUN HANYA NAMPANG. Kuring henteu ngartos yén hiji waé TIANG TIANG. NANGKEUN TANGGAL TENTANG EMOTIONAL STRESS yen INGKAH CARI ING Jalma. AND STRESS KESIHATAN MENTAL AND CUTUP KESIHATAN MENTAL. Henteu aya anu nyatakeun deui Ieu. NANGGUH SEMUA DIHENTEU INI GALAKAN KRITIKAL PERLU, HIDUP AND KURUSAN TAMPILAN GITUNGAN KABUPATNA, TAPI HENTEU AYA NYATA RAKYAT TRAUMA EMOTIONAL BASAAN sareng KESIHATAN EMOTIONAL Isu. NINI DENGAN KESIHATAN MENTAL PROFESIONALS TO VOLUNTARILY SIGN UP UNTUK MENTAL BENTUK ONLINE SERVISES KESIHATAN. 6,000 KESIHATAN MENTAL PROFESIONALS DITAYANGKEUN KE VOLUNTEER Pikeun Ngadamel MENTAL SERVISI KESIHATAN Pikeun Jalma PERLU IT. PELANGSA NU NU TANGGO. AND INONGAN 1-844-863-9314, KAU BISA CINCANG TEMPAT ING, JADUAL A APPOINTMENT DENGAN A PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL HANYA PERCUMA UNTUK TALK TOKON Naon anu diarsikeun ku anjeun. AND PUTRA TUHAN NGESÉTAKE 6.000 PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL WHO INGIN ING GRATIS. AND AKU SUKU DI NORMAL TEMA PRAKTIK SIEUN DI SUKA. JADI INI ADALAH UNTUK LATIHAN DENGAN TEMA. AKU SUKA DI TEMA N PRAKTIK SIEUN DI SUKA. JADI INI ADALAH UNTUK LATIHAN Demi maranéhna. Kuring SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDENT PÉLANG TENGKEUN, HARI NAMPUR, KANG NO DENGAN HIMI INGGULIS ING. AYUH GAMPANG NU DI PAKSA ING WARNA PUTIH SAHA DIAJANGAN TIUNG OPERASI ieu. AYUH GAMPANG DI WANGI PRESIDENT. AYUH GAMPANG DI JARED KUSHNER SATU AYA YURU BARU, ANU WANI YORK ÉNGGAL. AND DIA PÉMÉTÉN Gawé di PUTIH Warga sareng Anjeunna HENTEU INGKAT HENTEU INGGAH SEMUA SITUASI INSES. SAHA NINGGATKEUN DI GALING ON A PANGGILAN KOMPOT. Henteu SATU NU TIGA KANGGURANA SUKAN Teu aya sasaha anu pernah digolongkeun SITUASI DI SAHA NYATAAN NGAJAK Ieu mangrupikeun nomer VENTILATORS TO DENGAN KESIHATAN PUBLIK KASIHAN. KONLIK DENGAN KAMI NABUNGKEUN SATU DAPAT DITASIK. WEWRE AYEUNA DI SITUASI AYA WE'RE TRYING TO ACCELERATE PRODUKSEN SENTONGAN VENTILATOR AND VENTILATOR DITULUSKEUN PISI EQUIPMENT. THE PRESIDENT AND HIS TEAM I INGGU MENGGUNAKAN DPA WELL KUMAHA ITU AKAN DENGAN - IT ING GOLONG ANAK UNTUK PERUTU DENGAN PERTANDINGAN PRIVATE, HAK? Kami ngartoskeun bantuan anjeun. Urang BISA INGKONG BANTU. ATAWA KANGGU NYAJU NYAYEUN AYEUNA Kami miharep anjeun ngalakukeunana PRODUKTIKAN. WILUPANA DENGAN TI, ING DIA RAMPUT UNTUK WAKTU UNTUK COMPANY TO PUTUT MANGSAAKAK HENTEU PUTRA, PUTA Mupangate karya anu teraskeun INGKONG PUTIH INGKEUN ATAU GAMPANG. JADI HATI DENGAN PUPUNAN HENTEU, PENTA motor murangkalih ngabantosan. MASALAH AYA JENIS KURSITA ANTARI JADI PISAN, NINGGU KITA NU AN APEX 21 Dinten ING PADANG. MANGSA KOMPILATOR sareng INI TUTUPKEUN PERNIAGAAN TIUT PERSIB, NUNGGULKEUN NUNGGUL, RAMPED UP ANU TUJUAN TRANSLITIKSIFTIKASI. AND IT DIA ANTARA NU KITA TEGI AKTUNG DI PUNGKUNG TEGI PUTIH RUMAH DAN AKU KANGGO TERIMA PRESIDEN BISA Pikeun Nya COOPERATION AND HIS TEAM FOR TEMA COOPERATION. WE'RE GETTING VERY CREATIVE, WE'RE TALKING TO NEGARA NUNGKIN DUNIA AS WELL AS NEW SYARIKAT YANG KABEH HENTEUN PRODUKSI. HAYU TUJEU HENTEU DENGAN PUTIH RUMAH TENTOSI KONSEP SUMBANG. KOMUNITAS YORK KUMAHA NYATA PANGERAN DI ISTUS NOMBOR. KOMUNITAS JAWA BARAT NENGGUH TINGGI Kritikal diperyogikeun dina istilah TEUTAN. KANAK? TALK KITA NGENTOTKEUN KITA APEKTIK, WE TALK TENTANGKE TAMIN. Wates BEDA KOMUNITAS PELAKON NENG MANGSA KIEUN KABEH PANGKILAN. INGIN ING DAWA SUMAT DESA. NOMBOS KES GURU NENGGANG UP PERTAMA. TRAJEKTOR KAMI SULIT. OLEH OLEH LONG. Wates BEDA-BEDA TEMA PANGKAL ATAWA BISA BEDA. SAHA NU SAKITU NU NAHA PRESIDEN HIS TEAM WAS, SUMAT, RATITA TERIMA SAINGGO KITA NANGGUH KANGGO PERLUKAAN UNSARA NANGGARA ATAWA SATU WASA, NGENTOTKEUN TARKET TETAP NGENTUKAN KRITIKAL PERLU DI YANG PANJANG HOT, NYUKTU INGNA TUTURAN SPOT, KIEU DIA NAHA ANU ANU APEX DENGAN KANGGO NU MASA NU TUTUP. AND KURUSNA NGUMAMBIRI SHORT, ATAWA KENYANAAN ADDRES ING PANAS SPOT DENGAN INTENSITI, PERTUKUAN INTENSE, INTENSE PERSONNEL, INGKEYA MAKA KANGGO NEXT HOT SPOT. AND PUNYA HENTEU ROLLING DEPLOYMENT ACROSS NEGARA THAN PELANGSAAN STATIK, KARAK? Kuring di perdéman penguasaan AT HUD, Kuring digawé di DOZENS OF TAMPILAN. DINING DENGAN PENTAKSIRAN DI FRONT INYA DI ATAWA Waktos sareng ATAWA KANGGO MUNGGUNG TO NEXT TINDAK. AND Kuring mikiran yén ROLLING DEPLOYMENT MAJLIS KARYA DENGAN DI ATAWA ON BEHALF NEW YORK, INDEPENDENT Urang bakal 100% NGASANGKEUN. Kami kedah pangpayunna tina ENTIRE BABAR NEGARA AYEUNA. Urang KAYU RESEP RESARIU DARI KANAK NEGARA RAYA AYEUNA. AND KOMUNITAS APEKA KAMI ANTARI AND NOMBOR KAYU TANGGUNG TINGGI. TAPI TIANG APEKTIK TINGGI TINGGI Sénsor ACROSS NEGARA. JADI GURU SAYA DATANG NU KUTIHNA SUKA US EQUIPMENT YANG KAMI PERLU, SEND US PERSONNEL. AS DENGAN AS Urang DAPATKEUN KAMI PEREMPUAN KRITIKAL, Urang BAKAL REDEPLOY yen EQUIPMENT AND PERSONNEL TO NEXT HOT SPOT. AND AKU AKAN Jaminan IT IT & PAKAIAN MANUSIA. JIKA TEU SUKA US $ 15.000 VENTILATORS AND THENG AFTER KAMI ANGELES NGILOSKEUN NGILOSKEUN ANGGOS 15,000 VENTILATORS, Urang bisa nyandak PERALIHAN DARI DI SINI, Urang Bisa nyandak TEMA DENGAN PERSON ti SINI, KAMI BISA MACANG KANGGURAN PELAJARAN DI SINI, HENTEU KANGGO, PERKARA PELAJARAN WE'LL SANGGU NOBODY ELSE NU DITUTU. DAH GAMPANG KITA NANGGALKEUN SULU NU SAKIMANA NU KUTUT. Sareng Jaminan Kuring pribadi Urang bakal ngahasilkeun hasil, Urang MANGSA NAK KASAHA PERSONNEL, WE'LL MEMBANGKAN ASSISTANS TEKNIKAL TO THE NEXT HOT SPOT. Kuring SUKA KANGGURAN, SIEUN SAPURNA Bagean Bagean Ka Ngeunaan Hotél SPOT DENGAN TEAM KAMI. Urang ngartoskeun bangsa pikeun ngabantosan URANG. Urang bakal ngiringan deui. AND KAMI SEMUA DI KAWAN. AND NANGGALKEUN HENTEGA BISA HENTEGA AND KONSIDERASI ANDI KITA NANGGO KANGGURU DENGAN DIVIDENDS. SENATE ADA JUGA NYAKLUKAN A $ 2 TRILLION BILL NA YAWA QUOTE / UNQUOTE RELIEF FOR BISA TUJUAN, BUDAK sareng PERKARA. KATI NU DIAJAKAT NYATA NEGARA KOMUNITAS BARAT. RUU $ 2 TRILLION $, APA NA IT MEAN UNTUK JAWA BARAT PERCUMA? TIKI IT $ 3,8 Bilyar. $ 3.8 BUNGA DENGAN SUMBAT KUNCI KANGGO. THE BUDGET DIRECTOR DAPAT TALK TILU TUTUP ING VERSI. TAPI TETAPI WANGGO ATAWA DANAJAKAN PELABURAN $ 9 Bilyar, $ 10 Bank, $ 15 Bilyar. RESPONSE INI KEPADA VIRUS INI DISHLUKKEUN PUTRA AS $ 1 Millionaire, IT Waktosna bakal Masihan AS RAHSIA RAHSIA USUL DOLLAR WE'RE DUA. KOTA YORK KOTA HENTEU GETS $ 1,3 Milyar ANTARA PAKET INI. SATU AYA KANGGURU DI BUCKET. Kuring SPOKE TO PELUANG RUMAH KAMI, GAMBAR CONGRESSIONAL, INI BENTUK. Kuring SAKITU KANGGO BISA TIDAK BISA IEU. KAU TAHU, TEU NYANGGU Téori SENATE AND REPUBLICAN TEORI, TAPI KITA GELENG BANSA KONTOH NGARGUH ADJUSTMEN. AND RUMAH RUMAH NU TANGGO Baktos, NEW YORK STATE GOT $ 17 Bank. DI RUU SENATE, KAMI DAPAT $ 3,8 Bank. AND, BISA, BISA JAWA - BIG PENDARA. INGGRIS AYA NEGARA BENTUK NEGARA. Kuring CUKAI CUKAI ATAWA TAUN. Kuring nganggur KADAR GRATIS NGENUH THE STATE BUDGET IN MODERN SEJARAH POLITIK. OKÉ? SATU KITA NANGGUR-GAGAL ATAWA INGGU KASIHAN. Kuring nyarios ka anjeun, éta nomer NGALU DIRI AKU ARTUNG KANGGO RUMAH SUKAN AHLI KITA GELENGAN HENTEU TEMPATI SIEU. DI ISTOR NOMBOR, TOTAL Diuji, WE'RE UP TO 103,000 Jalma. Téss Anyar Nuju UPANG 12,000. AS OF YESTERDAY, NGENTOT 28% OF SEMUA NGUKSES NUJAWA TANGGUH DIPANGKAT NYAWA NEGARA BARAT KOROH. NEGERI YEWI BARAT AYEUNA BASA ANAK Cobaan INGKAN SUKAN DI NEGARA DI AMÉRIKA SERIKAT. AND AKU NAMPI TEAM TEK ON KANGGO NANGGALKEUN DAN GOTTEN ING NU TINGKAT UP AND RUNNING. SAHA NAKONKEUN INGGUP ULAN GAWE. Sakur HOSPITAL DI NEGARA BISA JABU PERFORM. KAU BISA NUNGGUH WALK INTO HOSPITAL IN BUFFALO, KABEH YORK KARU DIRI KITA SISTEM DAN PANGGILAN Protokol, KAU BISA diuji. Ngagegirakeun, Uji coba Kami DI PALING KAWASAN PALING DI, DI SAHA NANGGALKEUN NGETENGKEUN DI DRIVE-THRUS AND AND CETERA. KUMAHA? KUMAHA POSITIVES NANGGALKEUN. KATA NUJUK KANGGO NU TUNGGUH BISA ISOLATE TEU ATAWA INGKEUNANA NYEBAR. SIEUN AYA DENGAN MANGSA NAKONKE POSITIVES DI POSITIF TINGGI KOMPASAN, KAMPUNG? SUKA UPANG-DRAWA KANGGO DI KENANGAN VERSUS A DRIVE-THRU IN SUMBANG CHAUTAUQUA, ANU DIA DAPAT HANYA KANGGURU DI KASILAN. ATAWA INGIN YANG KANGGO. TAPI ANU ANTARA DI SATU NEGERI, KANGGO NU DUMASAKAN SISTEM, INGGRIS, KAU BISA NGAJUKKEUN Sakur HOSPITAL JEUNG HOSPITAL BISA DAPAT KOMUNITAS DIANGGO. EKOS KAS POSITIF, KAWIN UP TO 30,000. SUMBAT KASÉNAS 5.000. LAYAN SIEUN KANGGO NOMBOR. 13.000 - SORRY, 17.000 YORK BARU KOTA. 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN NASSAU COUNTY. PERHATOSAN PELANGSAAN HENTEU AYA GAMBAR DENGAN GAMPANG DI ANAK ANU PERTUKANAN LENGKAP. SATU LAGI GALOMBANG BARU SUKAN. BISA DAPATKAN PERJATIKANAN INI INFÉKSI. YES. KUMAHA ANJEUN TIASA TERANG? TEMPAT ATAU AYA KANGGO DENGAN WESTCHESTER. SATU ING PISANG TUTUP ING TUJUAN NEGARA AMERIKA. Urang NGARGO SEKOLAH, Urang DITUTUP BALAYAN. NINING KAMI DI Tés. AND KAMU DAPAT KAUNTIKAN PENTING NASSAU NEGARA 3.000. SENI SIEWUR SAHA NUNGGUL WESTCHESTER. PIKEUN ZERO KAPANG WESTCHESTER HAD Mimitian. KITA BISA DAPATKEUN ITAU ATAU TIAK SLOWED IT. LAGU, PELAYU TINGGI BALIK ACROSS NEGARA YANG KITA NGAKAK KAPI IT. Nomer CURRENT, 30,000 TESTED POSITIVE. 12% ING DIA Tés POSITIF HOSPITALmitted. 3% KOSAKESEN DI PUSAT di ICU. OKÉ? INI INI NUNGKULKEUN INTRA BASA SUNDA. Kuring SUMBASAN, AKU NERVOUS, APA AYA AKU KANGGO? 30,000 TESTED POSITIVE. 12% ING HOSPITAL. 3% DI ICU. KUNG KITA NU TUTOK INA 3%, TEU AYA SENTIU DENGAN PRE-DOMINANTI CITIZENS, RAKANG DENGAN NGALUJUKAN SIEUNAN, SUK DENGAN EMPHYSEMA, SAKNA DENGAN SISTEM GAMPANG TAMPILAN. ATAWA TI NU SEMO SEMUA INI MUNGKIN. ALL NOISE, ALL ENERGY, SENTIASA INI MUNGKUR 3%. TAKE BETATH DEEP. AYEUNA, AYA 3%, TIANG Ibu kuring. ING ING NYATA ING, NYAWA Sadayana anjeun, mangrupikeun Jalma CINTA, ING GRATIS PAKSA AND WE'LL NGEUNTIKAN ATAWA ATAWA KITA WANI BISA Pikeun Ngalindungan ANTARI SATU TEMA. AND KANGGO GADAK ANAK ING NEGERI KOMUNITAS BARAT PULANG WAKTU AYA WE'RE DOING IT. TAPI TANGGALKEUN TENTANG 3% OF SAKOHAN SAHA NYUTUS POSITIF SAHA NU NU TANGGAL NANGGAL. STATES PALING NINGGALKEUN, WE'RE AT 30,000. NEXT PUTRA DITUTUP AYA JAWA BARAT AT 3. CALIFORNIA 2. INI ADALAH KANGGO DENGAN DRAMATIK BEDA. AND INGIN NYAIN AKU DIAMBANGKEUN SATU SATU AYAT SAHA NYATA. Urang Ngirimkeun Masalah AS AS JERSE Énggal. KAJI MUDAH KOMPASUKAN US KANG CALIFORNIA SAHA NU DI LARGER DI TERMA DIRI POPULASI. NINING 15 NYAWA MASALAH. AYEUNA, KAJEUN NANGGUR HENTEU DIRI KAYU. MANA NGEBUT YORK BARAT YANG TANGGAL NUMER TINGGI. AND NGAPUNG DI TOTALITI, KITA UNTUK APA ITU SUKAN. TAPI KENEUH AYA KABEH YORK KUMAHA SUMBANG TINGGI? AND INGIN PUTRA PERSIB AKU. Kuring resep AKU NGEJATKEUN YANG AKU FAKTOR SEPARATE DARI PERSONAL OPINI. FAKTOS Kuring MANGSAIN NYAWA FAKTOR BESAR AKU AYA AKU DENGAN ARTÉNA DATA GAMPANG HARI ING DARI. TAPI AKU KUMENTO KANGGO NU MANA TILIK DENGAN HARI ARAWA ASAS. PILIHAN DIRI, KUMAHA ANAK YORK KAYA KUMAHA MANUSIA KASUA APA SATU NEGARA LAIN? BISA AKAN DIA? YOU 15 JANGKA NU ING TENTANGAN CALIFORNIA. Kuring KANGGURAN, HENTEU AYA BETUL SAHA ANJING PUTIH INI. MASSACHUSETTS DENGAN 30 BISA EKAS KASES. JADI KENE ANAK NU TANYA RAKYU ASKI SUKA. DUA JAWAB. JAWABAN SATUJAWA AYATKEUN KITA WELEK RAKYAT DARI ACROSS GROBE. Urang ngagaduhan jalma di dieu Boga jalma anu ngarani di dieu CINA, SADI CAKIN DI DARI ITALY, SINI NU DIAJI DIAJI DARI NEGARA SEMUA AROUND THE GLOBE. INGGU MUNGGUH PERTARA ANTARABANGSA SAHA DI DI CINA DAN DI SINI DI ITALY JEUNG DI SAHA DI KOREA. AND SADI CARI DI SINI. AND AKU TANJUNG TANPA SUKU VIRUS DIA DENGAN PULUS PELAKON DI SATU WANITA NYAHU. AND AKU TANJUNG TANPA SUKU VIRUS DIA DENGAN PULANG PELAKONAN TI SUKA DI SUMBANG LAIN. KOMPUTAN INGIN SUKAN DENGAN PERTAMA. ING JAWABAN ANTARI. JAWABAN KEDUA AYA KONTAKNA AYA TUTUP. DAH GAMPANG TUTUP. KAMI NGENTOTA KANGGO NANJAK VIRUS DENGAN KUMAHA TRANSFERS IT IN AREA DENSE. IT LITERAL KUMAHA AYA KAMI TUTUP. DESA NU TANGGO NU TUTUP NU TUR NU SEJEN. DAH GAMPANG TUTUP MANGSA DASANA SUMBANG SA SAKIT. DAH GATAS HENTEU TUTUP DI TUTUP KOMUNITAS. DAH GAMPANG TUTUP MANGSA DASANA SUMBANG DI PUKUR Urang ngacokeun ka hiji bumi di THE RESTAURANT. Urang ngacokeun ka hiji bumi di TEU MOVIE TEATER. AND KAMI NU SAKITA TANGGANG DENSE NUTUP ENVIRONEMENT IN THE Nagara. ATAWA TEGI DENGAN VIRUS KOMUNITIK INGKANG PARA NANGTUNG. PANUTUP KAMUNTUNG NANANG US VULNERABLE. PANUTUP KAMUNTUNG NANANG US VULNERABLE. ING ADALAH PANUTUP AKAUN PANGGIH AS VULNERABLE. TAPI TI SANGGU NYAWA ATAWA Panyebaran heureut deui kedah leres KULISAN pangageungna. AND PANUTUPAN KAMING ADALAH NYAHINAN AS anu Kami. ING NYAU AYA BARAT YORK. PANUTUP KITA AYA NYANGGIH ANAK AS Husus. AKÉSÉTUR KAMÉ, KANGGOAN KAMI, IS Naon anu Kuring ngajantenkeun AS. ING NYAU NYANGGEU KAKI AS SULUAT SATU UNTUK SATU. IT ITU NYANGGU KANA AS Urang NYANGGAL SATU LAIN. IT, nyaéta PANUTUP YANG MAJI AS KOMPÉNAN MANUSIA YANG AYEUNA. PANUTUP AYA NAJI BARAT YORK HUMANITI INI AKU HENTEU LATIHAN AYEUNA AYEU. PANUTUP AYA NYANGGU KANA ANAK KABAYAN KOMUNITAS. AND ADA DENGAN GENTLEMAN SAHA I MASIH BASAJUT UNTUK JABATAN DAN PEMIMPINAN sareng INSPIRASI. DIA SINI DIA ANTARA SINI. KANGGO ANJEUN. DIA AYA DITULIS DI SINI. TAPI DIA MANGSA NANGKEUN DAGANGAN KUMAHA AND Langkung leres pisan pisan SAKSA LAIN NU DENGAN. AND SATU BASA-BUTA ING DIA SAID SATU AYA NU APLISKE UNTUK Dinten ayeuna, Urang BISA INGU INGU IDEA PUTRA BENTUK ANTARA DENGAN PALING TANGKAP SATU NGUKTURAN SATU NYAWA AKAN NULIS NAON SAHA NU KIEU BUKU Kéngingkeun. IDEA KELUARGA, MUTUALitas, THE SHARING OF BENEFITS AND BURDENS UNTUK BARANG DUA. MANGKEUN SUKU BATANG. KONGSARI SATU KAHITAN SUKUR. HENTEU, HONESTLY, FAIRLY TANPA RESPEK TO RACE ATAWA SEX ATAWA GEOGRAFI ATAWA POLITIK AFFILIATION. ING AYA BARAT YORK. IT IS NA NUTUP, NA Konsep KELUARGA, KOMUNITAS. ING AYA SAHA NYANGI KUMAHA ANTARA BARAT KOROH. ATAWA INGIN YANG DENGAN US SANGKAP DI SINI. TAPI DIA SIEUN SIEUN PUTIH AND BAHASA SULU sareng PELUISAN JEUNG SAHA NIJI Nyaeta Kakuatan Kami. ATAWA INGIN YANG BISA KANGGO ATAWA ATAWA ING HARI INT. Kuring ngajukeun anjeun. Kuring BISA Nempo KAWALA PELUAS Anyar RESPONDING. Kuring BISA Nempo KAWALA PELUAS Anyar MUDAH SATU ANTARA. Kuring MELIHATKAN KESIHATAN MENTAL 6,000 VOLUNTEERS. Kuring MELIHAT 40,000 MANGSA KESIHATAN PELANGGAN NANGGUNG UP. SENGAT AKU KANGGIH NU MUNGGU SABUT AKU BISA DAPAT. ING AYA BARAT YORK. ING AYA BARAT YORK. AND NA NAK SUKA AKU IN-DEFEATABLE. AND AKU GUNUNG DI SANGGUP SANGGUP Urang ngiringan SITUASI ING KUMAHA PAKSA PELUANG. AND Urang bakal ngabebarkeun ka Sadayana KOMUNITAS ACROSS NEGARA Kumaha kuring ngalakukeunna. WE'LL DIA NYAWA. Kami hoyong aranjeunna pikeun ngalakukeunana. AND Urang AKAN ADA UNTUK BASAAN LAIN DIA NU DIA MANGSA DIA. TANYA PERTANYAAN? >> Kumaha NANGSA NEGARA NEGARA IS PRIORITI INI SUKAPNA VENTILATORS? >> KAMI SIEUN ANTICIPATION OF HAVING TO PRIORITIZE VENTILATOR USAGE. MATLI KAMI KANGGO MANGSAANG VENTILATOR UNTUK SATU SATU ANU PERLU SATU. >> DENGAN NOMBOR AS KAMI SUKAKE INGU SUKU ATAWA OPTIMISTIKAL AT15,000 AND YOU BATAS HENTEU PERLU 40,000. SO SO NITTY-GRITTY SOAL GRATIS, SAHA DIA MANA PELANGSAAN DIA TELPAT ING DARI FEMA. Naha anjeun Meunangkeun ANAK KOMUNITAS DARI YANG TUNGGU WARNA NYAWA NYAWA SENDA DENGAN 4,000 NA SAHA NU KOMITIPNA KUDU? AND APA PELAN DENGAN MEMBANGKANG SATU PINTU PINTU GAMPANG HENTEU HAYAP HOSPITAL HADAPIS? >> DAWA NU TANYA NU TANYA. PERTAMA WEENTREET VENTILATORS Kéngingkeun dina WE'LL TAPI DI STOKPILE AND TUNGGULAN WE'LL DITUTURAN PANGGUNG TANGGUNG MUNGKIN AS ANAK NEGARA TU. NUNGKUNG JAMINAN HENTEU DIPANA BASIS, RIGHT? KAYA ATAWA NU TU TUNGGU HOSPITAL UP AND DESA HENTEU KABEH, HENTEUR BE IN A POSITION TO DEPLOY. NANGGALKEUN NGUKUNGAN PANGGILAN DENGAN KONTROL DENGAN KAMI, RAF? ATAWA BEDANG DI NEGARA INI. TEMA Aranjeunna Henteu HOSPITAL BEDS AND SIEUN NYANGKEUN NU NU NUNGGUH TANGKALKEUN KECAP HOSPITAL BEDS AND KA NU AKHEUN RAJI MANGSA AKHIR KANGGO, TAPI KAMI MANGSA BEDS. KONTOH YANG ADA LOGISTIKAL CABARAN OPERASI, KUMAHA DIRI KUNCI KOMPUTOR DORM INTO A HOSPITAL BED. Kumaha carana Kami ngawangun hiji HOSPITAL PUSAT JAWA. THE VENTILATORS AYA KABEH. Urang moal resep aranjeunna. SADU GEDERAN PALING TIDAK TILIK DIA SUKAT. Henteu aya anu gaduh STOCKPILE OF TIAS. THE GEDNG FEDERAL KUMAHA TANGGALKEUN ING AKHEUN INGKEUN KITA TANGGUH TU NYANGGO. Kuring damel di bumi IN Cara-cara CREATIVE TO ACQUIRE TEMA, NGUMPULAN KOMPUTER KEPADA RAMP UP, NGUMPULAN KOMPUTER KE BALIKAN MACINES LAIN, INI METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, TAPI NOBODY TIANG KANGGO. TI INI DIA TIANG MEDIKAL STOKPILE WASHINGTON ING DAPAT BISA NGARAPATIKE AKHI. >> ATAWA NU KALAU TAPI DI 2015 AYA NEGARA NEGARA DUKSUKAN ATAWA A TASK HARI KOMUNITAS GOLONGAN BAGONG KOMUNITAS YORK NANGKANGKEUN ITS STOKPILE. SATU RASA SAHA NYAWIS DUH? >> JIMMY, TU ING SUKANG AND NU NYAHUI IT. MACAP SENI SUKAN ATAWA KOMISI ADVISORY ADVISORY DITINCAKKEUNAN HIRUP DAN ANU ANU SUKA KARTA IN 2015 NAJEJEUNG NU KASIH HAD THE 1918 SPANISH FLU PANDEMIK, MANGSA KAUNIA PERLU X NUMBER OF VENTILATORS. ATAWA TI NU ING NEGARA DI UNIT LANGKAH-LANGKAH YANG TUNGGULAN VENTILAOR UNTUK PANDEMIK FLU SPANISH. THE GEDNG FEDERAL TIDAK BISA MEMBELKEUNTIKAN UNTUK 1918 PUTEMIK FLU SPANISH. NOBODY IN WORLD BOUGHT VENTILATORS IN PREPARATION FOR A 1918 PUTEMIK FLU SPANISH. >> SUMBER KASÉNA NA SIEUN ING Wartoskeun, Kumaha MANIA RESOLVED? UNTUK CONTOH WANITA SAPAT WANITA DARI IRAN, IS SHE CLEAR AYEUNA AYEUNA Ayana Anjeun ngalaporkeun Kasus NAK NAK TIU MANGSA DENGAN MURID? >> JURAWAT JAWABAT YES. Naha anjeun terang, DR. ZUCKER, THE SATU SUMBANG DIWUJI? >> KAMI GALAS HAFTU DAN HADI SUMBANG SAHA NU TUNGGUH LEPAT HOSPITAL JEUNG INDIVIDU KOSONG TANGGAL SIEUN ATAWA ATAWA ATAWA SUMANA LAIN INDIVIDUAT KABEH HENTEUN Ngaran dina HOSPITAL AND KAMI BISA TRY MANGSA NUHAN ING PUTRA SUMBAT DI SAHA. >> TAPI ANU KANGGO NABUNG KRITERIA DAN NEGARA KUNCI AS ING INI KAKI TEU NYUKIRAN, Aranjeunna geus diubah - >> KANAK. >> KAU BISA TALK NGENTOTA NU ANAK TANGKAT ANU? >> WELL, WE'RE FOLLOWING THE CDC TARIKHAT JEUNG KANGGO NU NU NINGKU NGARI, DUKA DINA POSITIF DENGAN NAPASKEUN HARI INGING POSITIF AND AS LONG AS AND YOU LEBIH SALAWA 72 RUMAH TANPA SISTEM, ATAWA INGIN BISA PUNTIKAN BUNGKEUN KEPANG. >> AND ING DATA PANGGILAN, OKÉ? SATU JOHNS HOPKINS. IT IS EVERY KASUT HARI NAK CINA. 435,000. 19.000 KURTUH DAN AGUNG, JEUNG I AYA BETUL ING AKAN DOLLAR DONUTS, KAU TINYA DI ATAWA 19,000, SENIOR CITIZENS, SISTEM IMMUNE GAMPANG, AND CETERA. RECOVERIES, 100,000. KANAK? KASAHA 25%. 300,000. TAPI YA, ANGGOSIS NANGGAL Nyarios. YOU DAPATKEUN ITU - Jalma anu kuring kenal TINGKATKEUN HENTEU DENGAN DUA MINGGU, AND SENANGNA INGKAN BISA TUTUAN. MANUJE DAPAT NU UJI NEGATIF ​​DI DUA Minggu, Dina TIGA minggu, Anjeun tiasa Tés NEGATIF ​​DI SATUWANG Minggu SIEUNYA ITU. INGGU AYA NU DADAK AKAN KABEH TUNGGU HENTEU DAGO. SUMBIH paling ageung nalika ieu DUA AND Urang BISA DAPAT KANGGO AND DIUJITAN, SUKU HENTEU INGNA AYA KANGGO NU DIA NU SADAPNA SINO NU TANGGO SATU AYEUNA HENTEU HAD IT. >> Urang BISA NATE NGEBLIK DENGAN BUKU ICU DENGAN PUSAT DI RUMAH. SATU KITA NANGGUNG 14,000 VENTILATOR. IF KITA NU NUNG NUNG NU NU NU TAYU Nimbulkeun 14,000 BEDS PUTRA IF INGIN Urang SUMAT NGAPUNG KUKASAN, KORETAK? >> CORRECT. ING AKHI TEMPAT ICU TERM <font color="#FF0000"><u>F $!, DOI NYAWA DI PIRANG</u> </font> AYEUNA AYA SUKU. JADI KOMPOK YANG NANGKEUN DENGAN A VENTILATOR ANTU ICU BED. KON TEGAN YANG HENTEU NANGGAL NOMBOR TAPI URANG NANGSA NYANGGUH INFORMASI AS WELL. >> NEGARA-NEGARA HENTEU DENGAN AYA TANGGALU MANGSA NANCANG MANGSA SATU? <u>BOUT 1.2 JUTA TAMBAHAN</u> KAWASAN KAYU KANGGO NU KUMITA KOMUNITAS JAWA BARAT JEUNG KAJIL MANAWA SUKA NOMBOR HENTEUS HENTEU NGENTUKAN HENTEU AS PANGGILAN KUMAHA. TIANG HANGGU DI STATE. Urang Sateuacana DITANGGANG UNTUK NEGARA NEGARA PANGALAMANAN ATAS KESIHATAN HADI KAWASA ARRANGING UNTUK DIA UNTUK ING KAWASAN INI. >> NYAWA INTU RESPIRATORY. >> HENTEU UNTUK MEMBENTUKKAN PIGGY DI SATU TANJUNG. >> ANJEUN NUJAK ANJELAN DAN NGARUJUKAN ATAWA KANGGO? >> AKU NANGGALKEUN KEPADA SUMBER TI MUNGKIN. JEUNG NOMBL KARÉ ICU DENGAN VENTILATORS. AYA SATU NUMBER. KUNG NYAWAAN VENTILATORS KAMI TANGGIH DI KOMPUTA sareng TAMBAHKEUN BEDS NA NU NGALA NU NGAPUNG. Urang BISA PANGKALKEUN ON. >> AND STOK PILE. STOK DIPANGKEUN DI SINI. TUNGGULIS TULISKEH TIAP TIANG Urang KIDANG. SATANGKE KANGGURA NADISKAN PILIH STOK. KAMI HADIS KITA NU DITOKO DI KABUPATEN TUNGGU STOK. KAMI HADI KANGGO TO KOTA. KAMI KANGSA DENGAN TANGKAP STOK ISLAND.íp ($ oH # & W ■ AND KAMPUNG NANGGALKEUN DI ALBANYA DAN STOK PILE DI KASANGAN AKU. >> RULING YANG KUMENTANG. >> KAMI NADI KOKU. Kami ngadué Ventilator di THE TUNGGU STOK. Kami henteu bakal ngirimkeun aranjeunna HOSPITAL. Urang teu bakal ngagaduhan dihukum UP NU SUKA AKU PERLU DIPENGAN BED. >> DITAWANGKEUN. Aranjeunna ngirimkeun ka aranjeunna BUAH HANCANG. <font color="#FF0000"><u>■ Bagean tina</u> </font> HOSPITAL. >> KAU BISA CORRECT ME. Kuring teu bakal ngarepkeun aranjeunna YÉSA TAMPILAN. AND TEMPOH KUMAHA DUA KURSUS. KAUNIA TEU STAFF UNTUK BEDS KITA. AYEUNA KANGGO PERTUKUAN STAFF UNTUK 200 BEDS ATAWA KANGGO MUNGGUNG HOSPITAL MUNGSA PELAKSANA SUKTUR PEKERJA KOMUNITAS RUMAH JEUNG SIKIR. TAPI JIM, TEU NYAPLIS KITA WISI AYA RESPOTAN AYEUNA. >> TAMADAH SUKA. >> DITUTUPKAN SAKIT DITULUKAN TENTANG PERATURAN INCLUDING PERUBAHAN PERUBATAN DAN ATURAN. >> PITU GOLONGAN DI KANGGO ISLI AS WELL. INGIN SUKU NU KONSEP TANGGUH TANGGIH NAMPANG AS ANU MENTIONED PELUANG NANGKEUN PRESTASI. Urang bakal ningali dina saleresna sareng Pendaptaran sareng Adaptip DIRI SAHA NANGKEUN MANGGUNG INGIN DIA WELL. Kuring INUNG TUNGGULAN DENGAN FUNGTUR ADMINISTRATOR HOSPITAL. THE JABATAN KESIHATAN - THE JABATAN KESIHATAN TAMAT PERHATOSAN MEMBANGKEUN KANGGO NENG SISTEM KESIHATAN TERBASA ING aya STATES AMERIKA. AND AYA NYATOSEN NYAWA BABAR-BUDAK BOLEH SOMETIMES DAPAT IN KANGGOAN NANGKAT TAPAKAN sareng Ngobrol. SATU NU KITA NANGGAL DI KES INTEN INI BASA KANGSA. ATAWA KABUPATEN KABEH SENI BISA STAFF UP, ING BISA NGANGGO KATAKAN, KAU TAHU, KAU DINANGKA A HOSPITAL KANGGO KUDUH DOUBLE. KAMI SEMUA SUKU DIRI PERATURU. SATU DIA TIDAK PERLU BASAAN <u>Ñçw</u> AYA NU NYAWA NYAWA NU NG81BI Entong. >> Kuring PUTUS. KUNG Kuring PERKUJUKKEUN BUDAK DENGAN KUMAHA BARAT KOMUNITAS TAPI PELANGSA DENGAN PELUAR KOTOR YORK. >> KAJEUN TUNGGU MUNGGUNG. >> JAWA BARAT YORK KUMAHA MANGSA AKAN DI SENDIRI. Urang nyarioskeun ka kota YORK KOTA 77 PANJANG ARAWA. >> 78. >> Henteu. >> Kuring BISA. KAYU KANGGO KANGGO PERSON. KAKI MANGSAU SADATOR, AKU AYA KOMUNITAS DENGAN SEMUA TEMA. Kuring UNDERSTAND THE WASHINGTON BUREAUCRACY. ABDI KANTOS DI DINYA. Tapi TAPI RASA NU TELENGKEUN RÉNA RAHSIA. TEU NYAHU NYANCANG HENTEU INI TAPI Sateuacana kuring TAHU NGANJAWA HENTEU DENGAN PAKSA IEUH. KAJIL DI TILIK DI KILANG REVENUE, NAJI AYA KANGGO MANGGUH MENENGKEUN TENTANG NU DIA. Kumaha anjeun ngalakukeun perjangjian DENGAN RASA DI DRAMATIK DI ULASAN. DIA SIEUN NYAPLIS NENG WELENG BUKU PUTRA AKHIR KANGGO LUKA PAKEJI STIMULUS AYA TAMBAHAN TAMBAHAN TO GIGNATE NEGERI. OKÉ. DINA PAKET SINI. IT NGADI US $ 3,8 milyaran. HOLE IS AS NENG AS $ 15 Bank. >> Kumaha anjeun ngiringan $ 15 milyaran HAN DENGAN 3,8 milyaran? YOU DON'T. >> KUMAHA DENGAN RESPOND TO THE MENTALITI DAN FILOSIS NA PANGGILAN SUMA ANAK SESE PENYAKITAN AND GAMPANG DENGAN PRESIDEN INI DIA PANGGIHAN INGIN MUKA BUKU NEGARA DENGAN EASTER? >> LUKU, Kuring PERCAYA Bagean PULUS, RASA? >> KANGGO NU DENGAN SUKAN ITU GAMPANGKEUN UNTUK MANGKEUN EKONOMI DITUTUP. >> Sateuacana, tapi henteu. Urang DAPATKEUNYA. SUKANG .1, .2. EVER EGA AGREES DI AKU INGIN NEGARA INI. Kami bakal ngalakukeun unggal urang tiasa SAFE KAHIRUPAN. INGIN INI SUMBANG. MERDEKA HADI UNTUK MELENGKEUN SOOM SOMETIME SUMBANG. SO LET 'SANGKAT ON. Kuring mah moal ngarepkeun naon waé NABI NYAWA. AKU HENTEU BARAT YORKERS DIA TINGKATKEUN ING DENGAN DAN AS GOVERNOR ING NEGERI KOMUNITAS JAWA BARAT AKU JADI TO DIA HENTEU AYEUNA PAKSANA. SATU INGNA NU DULANG DUA PARLEL PIKIRAN. SIEUN INGGO MANGKEUN ECONOMI RUNNING AND AND MÉTÉKEUN pikeun nangtayungan BAGI HIRUP MANEH BISA. Kuring PERCAYA AYA DIA APA DITAYANG STRATEGI THAN Urang AYEUNA KUMAHA TENTANG. Kuring teu ngémutan DIA TARI. Kuring teu mikir anjeun THE EKONOMI DAN BUKA UP THE PERCUMA SOSIET TO USAHA AS USUAL. Urang AYEUNA AYA DIAJAK ANJEANA SENTONGAN RISIKO RISIKO. SAKIT DIRI KAWIN NYAWA RISIKO. SAKSA RÉTAN NANGGELENGAN VIRUS DAN RESOLVED RISIKO KURANG RISIKO. MONTAK EKONOMI DINA MEMBANG IN SUMBANG RUMAH NYAJAWA AYA KURING ATAWA RISIKO JEUNG MULISKEUN AYA MACINE INGIN. MULISKAN EKONOMI JALAN ETA. SAHA NU DIA PAKSA BAKAL TERBAIK STRATEGI KESIHATAN. PERSON KABEH YANG BOLEH AYEUNA TO TAMAN. TANPA MANGSA BUKU. AND NU NU NITUT DENGAN BACKçó IN THE Warga TU INGIN AYA AWAM STRATEGI KESIHATAN. JADI DENGAN ISTU AYA TANGGOLEH REFINES THE STRATEGI KESIHATAN PUBLIK AND MULIS NGUMPULKEUNAN EKONOMI DAN INGIN SUKU KANGGO - SADANA SAHA NUJI NA NUJAK GAWA. >> AYA AKU KESAN? AYA KANGGO DI TEMPAT TEMPAT AKU DENGAN PAKEJEU ANYA? >> THE FEDERALr DINA PANDUAN. TEMPAT TEMPATKU TEMA KUMAHA SUKU DITJUJUH. AND ANU NEGARA BISA NGUDIRAN JAMINAN. STATES BISA NGUDUT GARISAN MENGHADIRI SUKA KHUSUS CIRCUMSTANCES. Teuing INGIN YANG BISA KABEH TIANG BEDA sareng MASALAH INGGRIS INGGULIS DI ELSE IN NEGARA, KUMAHA? ATAWA ETA SATUJE AYEUNA Nempo. ATAWA ATAWA FAKTOS HENTEU ATAWA. TI SUKAN TAK DENGAN. INGIN Urang AYA PADAM ING DI KABEH YORK THAN KOTA BANDUNG AND SATU INTENSING PALING PALING EKONOMI. AND KABEH SEMUA TANGGUH KANGGO AND TEU AYA HENTEU NECESSARILY IFS BASA KANGGO UNTUK TULSA ATAWA SAN ANTONIO. KATU WANI NINGGALKEUN DI PLAN YANG BAWA KANGGO UNTUK JAWA BARAT sareng ISRUK GEDNAL PERSIB NU NGADUKAN Kami nganggur waé. TEU SAHA NGADISKEUN TARI JAMINAN. >> NAJE AYA KANGGO NUNGGUH TEKÉS PRESIDENTE NU TEH SAPI DAPATKEUN DI SELF-QUARANTINE SOAL KEDUA KAKI ANAK DINASKAN SUKU KATUJURAN DI SINI DI YORK KAHARI KOMPAS. >> PRESIDEN NU DENGAN SUMAT YANG DITASARKEUN DI KOTA YORK KOTA DAPAT DIDANGKEUN SELF-QUARANTINE DUA DUA MINGGU >> DI Bumi YORK. >> DI KOTA BARAT YORK. >> Teu, KANG DI SINI DI BARAT YORK KOTA DENGAN HENTEU DIHENTEUN DI BARAT NEGARA YORK. KAU AYEUNA HENTEU AYEUNA Pintu Anyar KOTOR YORK TO QUARANTINE. AKU BASA NYANGKEUN DI BARAT NEGARA YORK. >> IS ADAT ADALAH PERUBATAN. PALING PENTING HENTEU IN KURAWA AKU HENTEU APA YANG ANU ANU ANAK. AKU TEU NYAHUI PERIKUSAN AND I TUJUAN NYOKONG KANG DOKTOR. Kuring TINGGUH KUSAHA PERIKATUHAN PANDUAN CDC AND CDC Pitunjuk Ngagunakeun yén anjeun TINGKATKEUN ANTARA DISTANCEwuv. SOSIAL DISTANCING AS WELL AND INI SENTI JAWA BARAT ASAWA GENTNOR MENTIONED. >> SPENCERy] SATU DIAJEANA SIEUN SIEUN TUAR SUKAN. >> SIEU SAKOLA DESA SOSIAL. CASES INGKEUN KABEH SEMUA Nagara. TIANG HENTEU JAWA BARAT. WE'RE AT THE FOREFRONT. >> IF KITA WALA DAPAT NGEBUT DANA DARI KEDAI, Kuring TEU NYAHO NINI KABEH TEMBANG. INGAH INI NUNG APLIK RASA SENATE INI SAHA NU KELUAR. Kuring NGAHIN ANGGU POLITIK DENGAN PULANG AND AYA TAPI ANTARA HENTEU AYEUNA Sakur anu mana wae nu milih. LAIN-LAIN TIAK SIEUN SUKA SHARP / íx TANPA SUKUJAWA NU INGIN ANTARA. ABDI RIDO.

New York Gov. Cuomo ngayakeun pengarahan dina pandemik koronavirus - 3/25/2020

New York Governor Andrew Cuomo holds a news conference to provide an update on the coronavirus outbreak impacting the state. He called on President Donald Trump on Tuesday to use the Defense Production Act to secure more medical equipment and asked Health and Human Services Secretary Alex Azar to release the 20,000 ventilators in the U.S. stockpile to New York. Cases across the state are doubling about every three days — standing at 25,665 as of Tuesday. » Subscribe to CNBC TV: cnb.cx/SubscribeCNBCtelevision » Subscribe to CNBC: cnb.cx/SubscribeCNBC » Subscribe to CNBC Classic: cnb.cx/SubscribeCNBCclassic Turn to CNBC TV for the latest stock market news and analysis. From market futures to live price updates CNBC is the leader in business news worldwide. Connect with CNBC News Online Get the latest news: www.cnbc.com/ Follow CNBC on LinkedIn: cnb.cx/LinkedInCNBC Follow CNBC News on Facebook: cnb.cx/LikeCNBC Follow CNBC News on Twitter: cnb.cx/FollowCNBC Follow CNBC News on Instagram: cnb.cx/InstagramCNBC #CNBC #CNBC TV New York Gov. Cuomo holds briefing on the coronavirus pandemic - 3/25/2020
finance news, CNBC, temporary hospital, business news, cuomo, new york coronavirus, coronavirus new york, FEMA, new york cases, money tips, world news, army corps of engineers, finance stock, news channel, new york governor, field hospital, new york, andrew cuomo, javits convention center, gov. cuomo, breaking news, emergency hospital, money, covid-19, coronavirus, javits center, FEMA hospital, stock market, us news, coronavirus outbreak, coronavirus cases, news station,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="0.333" dur="4.27"> TERIMA KANGGO UNTUK BASA DENGAN Dinten ieu. >

< start="1.768" dur="3.136"> Kuring TINGKATKEUN ATAWA KANGGO HENTEU AYEUNA >

< start="4.737" dur="4.372"> IEUH. >

< start="5.037" dur="5.073"> DI AKU PADANG RASA, DEPUTY >

< start="9.242" dur="4.771"> JABATAN JABATAN JABATAN RABABATAN >

< start="10.243" dur="4.971"> PELABURAN AKAN. >

< start="14.147" dur="4.57"> TANPA DENGAN AKU JAWA DENGAN LAGU. >

< start="15.348" dur="6.84"> DIA AYA BABAGAN TEAM SWAT KAMI. >

< start="18.851" dur="7.441"> Kami geus hasil tina pancaran >

< start="22.322" dur="6.239"> KOLEKOL, DR. ZUCKER, JIEUNAN LISA >

< start="26.425" dur="2.837"> DeROSA, DAN DIREKTOR BUDGET. >

< start="28.695" dur="2.702"> KAMI AYA KITA KUDU NYAWA >

< start="29.395" dur="2.77"> BALITA TODAYLISA >

< start="31.531" dur="1.334"> DeROSA, DAN DIREKTOR BUDGET. >

< start="32.298" dur="2.903"> KAMI AYA KITA KUDU NYAWA >

< start="32.999" dur="3.737"> BALAY Dinten ayeuna, KANGGURU BASA. >

< start="35.335" dur="5.905"> STATUS KURUS, NINGGATKEUN AYA MANGSA >

< start="36.869" dur="6.574"> TRAJEKTOR BASA ING. >

< start="41.374" dur="3.002"> Kami henteu satuju >

< start="43.576" dur="2.336"> HIT THE APEX. >

< start="44.51" dur="2.836"> INGAT INGU KANGGO MUNGGUNG, >

< start="46.045" dur="2.936"> KANGGO NUNJI NYA TANGGAL, IT >

< start="47.479" dur="4.405"> AKAN TIP, IT BISA DAPAT KURUNG. >

< start="49.115" dur="3.136"> Kami nyangka dina jalan ka >

< start="52.018" dur="1.535"> MOUNTAIN. >

< start="52.385" dur="5.972"> SUMBANGAN INFEKTIF YANG DIAJAT >

< start="53.686" dur="5.906"> TUNGGUH NU, 80% MASUK DIRI >

< start="58.491" dur="4.571"> RESOLVED. >

< start="59.726" dur="5.271"> Ngarahkeun 15% tina Jalma anu nguji >

< start="63.196" dur="3.202"> ULASAN POSITIF >

< start="65.131" dur="3.837"> HOSPITALISASI. >

< start="66.532" dur="2.937"> AND NU DIA NYAPAKKAN NGETENGAN >

< start="69.102" dur="2.202"> HOSPITALISASI. >

< start="69.602" dur="7.841"> TAPI TOTAL UNIVERSE NA >

< start="71.437" dur="10.377"> Nyarios HOSPITALISASI IS 15%. >

< start="77.577" dur="8.575"> KAMI GAMPANG MODEL PROJEKI. >

< start="81.948" dur="5.939"> INGIN Urang CORNELL WILE INGIN >

< start="86.285" dur="4.271"> Modél PROJEKI, KITA GAMPANG >

< start="88.02" dur="5.339"> McKENZIE, DEPARTMENT OF >

< start="90.69" dur="6.273"> KESIHATAN AYA MODEL PROJEKI. >

< start="93.493" dur="7.107"> AND TEU KURING GENTING >

< start="97.096" dur="5.038"> YOU SIEUN NGAJAKILANA SUKAN >

< start="100.733" dur="3.336"> POSSIB BASA JEKER TO AND >

< start="102.267" dur="3.504"> MEMBANGKEUN UNTUK PERLU. >

< start="104.203" dur="5.172"> MODEL PROJEKI AYA AKU leres >

< start="105.905" dur="4.672"> NA, ATAWA INGGUH MODEL >

< start="109.509" dur="2.568"> PROJEKS, SIEUN INGNA >

< start="110.71" dur="3.136"> PELANGSAAN NEGARA, TAPI IT >

< start="112.211" dur="2.469"> ADALAH SAHA NYUKTAN HENTEU AYA TANGGO >

< start="113.979" dur="2.069"> TO PLAN, RIGHT? >

< start="114.814" dur="4.471"> ROLA DATA, NGUMPUL >

< start="116.182" dur="6.606"> DATA, NGUMPUL DATA. >

< start="119.419" dur="7.74"> AKTIF HISPITALISASI AKTIF >

< start="122.922" dur="6.373"> DITASANGKE DI ATAWA RASA SENTANG HENTEU DENGAN >

< start="127.292" dur="2.67"> Modél PROJEKTÉS, INGLAH SEMUA >

< start="129.428" dur="2.903"> Modél PROJEK. >

< start="130.096" dur="2.636"> KON TEU SUKIRNA >

< start="132.465" dur="3.804"> KONCAK. >

< start="132.865" dur="5.139"> KOMUNITAS YANG DIANGGURAN HENTEU >

< start="136.402" dur="4.905"> RATE MEANS FASTER HIGHER >

< start="138.137" dur="5.772"> KATAKATAN ON HOSPITALS AND >

< start="141.44" dur="4.872"> ING ADALAH PO KRITIKAL UNTUK >

< start="144.042" dur="3.504"> AS KAMI NOMBLAN TANGGI ANAK >

< start="146.446" dur="3.703"> INTO HOSPITALS. >

< start="147.68" dur="5.739"> KARUNG AYEUNA NAON KITA GELENGKEUN AT >

< start="150.282" dur="5.94"> INGKEUN AYA 140,000 KES DENGAN >

< start="153.552" dur="4.738"> INTO HOSPITALS, HOSPITAL >

< start="156.356" dur="3.769"> KAPALITAN AYA 53.000 BEDS. >

< start="158.424" dur="5.338"> INGNA MASALAH. >

< start="160.259" dur="5.472"> Pamiarsa HENTEU TENTUH 40,000 >

< start="163.896" dur="2.202"> ICU CASES DENGAN INTAN >

< start="165.865" dur="2.902"> HOSPITALS. >

< start="166.232" dur="4.304"> Kami ngabiayaan 3.000 ICU BEDS. >

< start="168.901" dur="4.204"> ING ADALAH PANCARA. >

< start="170.67" dur="2.836"> SAHA NYATA ANU ICU BED UNTUK KITA >

< start="173.239" dur="2.302"> TUJUAN? >

< start="173.639" dur="2.303"> DASARKAN A BED DENGAN A >

< start="175.675" dur="2.669"> VENTILATOR. >

< start="176.075" dur="5.372"> THE VENTILATOR nyaéta PALING >

< start="178.477" dur="4.872"> ANTARA KRITIKAL KENARI >

< start="181.58" dur="3.871"> KOMUNITAS INTENSIF CARIT UNIT BED >

< start="183.482" dur="4.405"> KUMAHA ITU ADALAH AKU RESEP >

< start="185.584" dur="3.437"> ILLNESS AND PEOPLE NEED MORE >

< start="188.02" dur="3.17"> VENTILASI THAN USUAL. >

< start="189.155" dur="3.137"> SANGKU NAON Urang HAYANG MANGGUH? >

< start="191.324" dur="3.403"> MANGSA KOMUNITAS KASÉ >

< start="192.425" dur="4.004"> Nuju kana dina HOSPITALS, SLOW >

< start="194.86" dur="3.203"> SUMBER EKOMI DI KAWIN >

< start="196.563" dur="3.136"> HOSPITALS. >

< start="198.197" dur="3.17"> ING NYAU NU DR. FAUCI IS >

< start="199.832" dur="3.036"> NGATALKEUN TENTI ON TV EVERY DAY. >

< start="201.501" dur="2.502"> MENGKATKEUN KABEH, KANGGO >

< start="203.002" dur="2.702"> CURVE, FLATTEN THE CURVE. >

< start="204.137" dur="3.736"> TUMBATKEUNAN TANGGOAN RAKYAT DENGAN >

< start="205.838" dur="4.337"> INTO HOSPITALSIA BISA Urang Bisa NINGKAT >

< start="208.007" dur="4.971"> DENGAN TEMA DI HOSPITALS. >

< start="210.309" dur="5.606"> AND Urang Pikeun Ngerjakeun ATAWA. >

< start="213.112" dur="5.072"> ATAWA GAMPANG TANGGUH, NGALANGKEUN SUKU >

< start="216.048" dur="3.571"> HUKUMAN HOSPITAL, RIGHT? >

< start="218.318" dur="3.803"> JADI KANGING NANGGALKEUN ASAN >

< start="219.752" dur="4.404"> CASES DENGAN ING HOSPITAL, >

< start="222.254" dur="2.269"> MEANWHILE RAISE HOSPITAL KAU >

< start="224.29" dur="3.403"> KASUKAN. >

< start="224.657" dur="3.537"> Urang ngalakukeun dina kaayaan >

< start="227.827" dur="2.368"> SIMULTANEOUSLY. >

< start="228.327" dur="4.605"> Kami ngartos hiji dinten. >

< start="230.329" dur="6.34"> MANGSA KOMUNITAS KASÉ >

< start="233.065" dur="8.442"> SANGKUT IN, BISA CUKUR, >

< start="236.802" dur="6.24"> INTEKTIF INFECTION LAMPIRAN FLANA. >

< start="241.641" dur="6.239"> WE'RE DOING EVERYTHING WE CAN. >

< start="243.176" dur="6.239"> SATU AYA UNTUK BANNING >

< start="250.416" dur="3.603"> KARYA, SOSIAL DISTANCING, >

< start="251.417" dur="3.003"> TUTUP GYMS, TUTUP >

< start="254.153" dur="1.335"> RESTAURANTS. >

< start="254.553" dur="2.97"> SATU NU TUNGGU DI KOTA YORK KOTA di mana >

< start="255.621" dur="3.67"> KAMI NU TANGGANG TANGGUNG ANTANG GOLEKTUNG >

< start="257.657" dur="2.936"> TERIMA KITA NANGGU KITA ESPECIALLY DI >

< start="259.425" dur="7.374"> BANDAR KOTA YORK Anyar, ESPECIALLY >

< start="260.759" dur="7.007"> DENGAN RAKYAT NYAWA, AKU DIA AS >

< start="268.934" dur="1.803"> DIREKAT AS kuring BISA ARTIM AS AS >

< start="269.768" dur="1.769"> AKU DAPAT KANGGO ATAWA KABAYAN >

< start="270.87" dur="4.237"> PELATIHAN YANG SIEWAN. >

< start="271.671" dur="5.738"> YOU DAPAT CATETAN CORONAVIRUS. >

< start="275.241" dur="3.203"> INGU MUNGKIN MANUAT ING DIA SIEUN KANG SUPER >

< start="277.543" dur="3.036"> HERO, DIA HENTEU DENGAN. >

< start="278.578" dur="5.172"> YOU DAPAT TI. >

< start="280.713" dur="3.971"> AND YOU BISA TRANSFER KANA SUKANG >

< start="283.883" dur="3.102"> MANGGU HENTEU DENGAN PANGGURAN >

< start="284.817" dur="3.803"> SAHA DIA SUMBANG. >

< start="287.119" dur="3.103"> TAPI KARANG DIAMANAN KABUPATEN KOMUNITAS KABEH >

< start="288.754" dur="3.203"> NGADE MASALAH. >

< start="290.356" dur="2.869"> Kuring SAW MASALAH MASALAH >

< start="292.091" dur="2.703"> PERTAMA. >

< start="293.359" dur="2.869"> Kuring SPOKE TO MAYOR De BLASIO AND >

< start="294.927" dur="4.004"> SPEAKER JOHNSON, KAMI NANGGALKEUN UP >

< start="296.362" dur="3.57"> DENGAN RANCANGAN DI 24 JAWA AYA >

< start="299.064" dur="3.671"> EVERYBODY AGREED DENGAN. >

< start="300.066" dur="6.139"> TEMPAT TEMA DENGAN PERANCANG. >

< start="302.869" dur="3.636"> Urang AYEUNA NAMPANG AYEUNA >

< start="306.338" dur="3.671"> PLAN. >

< start="306.638" dur="4.439"> Kuring GAMPANG TALI DI RANCANGAN. >

< start="310.142" dur="2.202"> PELAN DENGAN PANUTUP PILOT >

< start="311.21" dur="3.57"> BUKU DI KOTA YORK KOTA BUKU >

< start="312.478" dur="3.637"> Urang geus ngiringan pelajaran dina énggal >

< start="314.914" dur="2.135"> KOTOR YORK, KAMI NAMIN >

< start="316.248" dur="1.702"> VEHICLES DI KOTA YORK KOTA. >

< start="317.183" dur="1.969"> Jalan Raya anu kabuka. >

< start="318.084" dur="3.87"> SAKAYU INGIN NGAJUK, >

< start="319.285" dur="5.705"> UNTUK PELUNIKAN AND BASA NANGSA DIRI. >

< start="322.088" dur="6.439"> YOU GAMPANG KAWASAN AYA KASING. >

< start="325.124" dur="9.442"> SO PILOT PANUTUP MUKA TO >

< start="328.661" dur="6.306"> KAWASAN, KANGGO BUKU TO >

< start="334.7" dur="4.071"> PEDESTRIANS. >

< start="335.1" dur="4.838"> WE'LL DINCANGKAN PERHATOSAN >

< start="338.904" dur="4.304"> KURSUS SOSIAL PLAYGROUND. >

< start="340.072" dur="6.74"> SUMAT ING KONSEP Anyar. >

< start="343.342" dur="5.439"> TANPA TUTUP SUKU KOMPONUS DI A >

< start="346.945" dur="5.506"> GROUND PLAY. >

< start="348.915" dur="4.303"> TANPA BUKU UNTUK CONTOH. >

< start="352.585" dur="2.669"> SIEUN AYA NU TIDAK. >

< start="353.352" dur="4.805"> Urang nyangkut jalma pikeun ngalakukeunana >

< start="355.387" dur="4.438"> ON A VOLUNTARI BASIS. >

< start="358.29" dur="4.138"> KUNG ING DENGAN NONCOMPLIANCE DENGAN >

< start="359.959" dur="3.971"> AYA, KITA BETUL NU MUNGGUH ITU >

< start="362.562" dur="2.735"> PERCAYAAN AND Urang bakal leres-leres >

< start="364.063" dur="3.002"> TUTUP TEMPAT. >

< start="365.431" dur="3.437"> Urang teu bakal hoyong ngalakukeun éta >

< start="367.199" dur="5.172"> GROUN PLAY AYA TEMPAT KANGGURAN >

< start="369.001" dur="4.571"> PUTIH AND DAPATKEUN AIR, TAPI ANU >

< start="372.505" dur="4.504"> TANGGUH NU KANGGO KAWASAN SOSIAL >

< start="373.705" dur="5.639"> WILAYANA DI BUKU. >

< start="377.143" dur="4.337"> AND LAGU, ITAUN VOLUNTARI. >

< start="379.478" dur="3.136"> THE MAYOR AYA KANGGO NYANGGO >

< start="381.614" dur="3.102"> PULANGKE INGIN SENTIASA PENTING >

< start="382.748" dur="3.37"> Jalma-jalma di Kota. >

< start="384.85" dur="3.136"> KUNG INGNA NANGGANG, HENTEU AYEUNA >

< start="386.251" dur="2.069"> AKTU-TUTUP TUTUP TUTUP >

< start="388.12" dur="4.004"> GROUNDS. >

< start="388.453" dur="6.04"> Kuring teu miharep ngalakukeun éta. >

< start="392.258" dur="3.403"> TAPI KITA GELENG KANGGO NABANG >

< start="394.626" dur="3.103"> NGUDUH INFECTION AND NA >

< start="395.795" dur="3.636"> ING AYA PENTING PALING PENTING. >

< start="397.863" dur="2.937"> INI SANGGANG SUKU. >

< start="399.565" dur="4.137"> KUMAHA SUKURAN ACARA >

< start="400.933" dur="4.337"> ING KONTIK KONSEP >

< start="403.835" dur="3.471"> PAKSIKAN MUNGKIN Gawé. >

< start="405.404" dur="2.936"> AND LAGU, Urang ngalakukeun >

< start="407.439" dur="3.67"> DARI PROJEKTIF. >

< start="408.473" dur="4.071"> TAPI TEMPAT DI INGAN PUTIH INI >

< start="411.243" dur="3.036"> PANGKAL. >

< start="412.678" dur="3.403"> ING DENGAN BASA ING, PROJEKS >

< start="414.413" dur="4.838"> WAS ITU AYA HOSPITALISASI >

< start="416.214" dur="3.338"> NGAPUNGKEUN EUA DUA HARI. >

< start="419.385" dur="2.236"> OKÉ? >

< start="419.685" dur="3.737"> ON Senin, SUMBAT PINJUK >

< start="421.754" dur="5.905"> Yen éta HOSPITALISASI DI SINI >

< start="423.555" dur="5.74"> NGAPUNGKEUN EUA 3.4 HARI. >

< start="427.793" dur="2.77"> AYEUN Dinten, PROJEKTIF >

< start="429.428" dur="2.536"> SUKUJAH YG NYA >

< start="430.696" dur="4.805"> HOSPITALISASI DI SINI DENGAN >

< start="432.097" dur="7.475"> MANAWA 4.7 HARI. >

< start="435.635" dur="7.006"> AYEUNA, DENGAN TU INGKEUN AYEUNA BAGUS >

< start="439.705" dur="7.508"> KEBANGSAAN. >

< start="442.775" dur="6.072"> TAPI TEORI DIAJUKAN >

< start="447.346" dur="4.271"> DENSITI INGU KANGGO NU DENGAN, >

< start="448.981" dur="4.972"> IT SUKU SUKU GAMPANG, TAPI IF >

< start="451.751" dur="5.605"> YOU REDUCE DENSITY, KAJI >

< start="454.086" dur="5.205"> Nyarioskeun langkung saé pisan. >

< start="457.49" dur="3.136"> KONTUK SOAKA KANGGO, AKU >

< start="459.424" dur="3.271"> MENYUKU TEMA NU DAMANGKEUN SEMUA >

< start="460.76" dur="4.738"> TEMPAT DAN TUNGGU TU GAMPANG TAPI HEBAT >

< start="462.828" dur="4.038"> DENGAN KUNCI DI BATANG DENGAN SATU >

< start="465.631" dur="9.142"> PANUKU DENGAN SEMUA RESPEK DUA >

< start="466.999" dur="8.341"> KANGGURAN KANGGURAN STAT KONSEP >

< start="474.907" dur="1.234"> ING MUNGGUNG IT. >

< start="475.474" dur="0.967"> TAPI LAGI, ING AYA POSITIF >

< start="476.275" dur="2.902"> SIGN. >

< start="476.575" dur="4.338"> AND AKU HENTEU 100% SUKA HIDUP >

< start="479.311" dur="3.704"> ATAWA DANA AKSARI. >

< start="481.047" dur="2.568"> TAPI ARROWS INGKEUN DI TEMA >

< start="483.149" dur="4.337"> KARAH TINDAK. >

< start="483.749" dur="5.505"> AND THATIS ​​HENTEU TAPI DENGAN >

< start="487.619" dur="2.236"> THE ARROWS HEADED IN WRONG >

< start="489.388" dur="5.606"> SAKRAK. >

< start="489.989" dur="6.439"> KANG NINI DENGAN RAKYAT SANGGU >

< start="495.127" dur="4.571"> Ieu kabutuhan, SOSIAL >

< start="496.562" dur="5.005"> DISTANCING, NO RESTAURANTS, NO >

< start="499.832" dur="3.136"> KAWASAN GOLONGAN, YES, TEU >

< start="501.7" dur="2.269"> SUMBANG. >

< start="503.102" dur="4.104"> DENGAN PARAWANG, INGNA SUKU >

< start="504.103" dur="5.505"> AND TEMA NEGARA ARÉNGAN >

< start="507.339" dur="5.272"> DIA SUKA SUKAN DI POEK INI >

< start="509.741" dur="4.505"> ING MERDEKA NENGTUR >

< start="514.38" dur="1.501"> HOSPITALISASI. >

< start="514.88" dur="2.369"> AND INGGAL-UNTUH. >

< start="516.015" dur="2.902"> SLOWING HOSPITALISASI >

< start="517.382" dur="4.672"> KARANGAN, DENGAN NUNGKUNG HOSPITALS >

< start="519.051" dur="4.971"> AYUH EVERY HONPITALS HISPITALS >

< start="522.187" dur="2.369"> BISA NANGSAKEUN KANA RAKYA >

< start="524.156" dur="3.57"> KIDUNG. >

< start="524.69" dur="4.471"> DI ATAWA GAMPANG, DIUKU >

< start="527.859" dur="1.802"> TANGKAP HOSPITAL, APA NYAWA >

< start="529.295" dur="2.702"> TINGGI TINGGI? >

< start="529.795" dur="2.569"> KOMPUTNA Anjeun DI KURING >

< start="532.131" dur="1.801"> NGARONG. >

< start="532.498" dur="2.936"> SAHA NYATA KANGGO, NA NYA >

< start="534.065" dur="3.037"> TINGGI TINGGI YANG LIE, NYAWA >

< start="535.567" dur="3.938"> APEX OF LINE. >

< start="537.236" dur="4.003"> INGIN SUKU MAJLIS >

< start="539.638" dur="3.47"> NU GELENG SUMBER INGGO NU SIEUN >

< start="541.373" dur="5.505"> ING SISTEM HOSPITAL KONTIKAN >

< start="543.242" dur="3.937"> SATU PINJAMAN GURU KANGGO NABI >

< start="547.012" dur="2.135"> APEX. >

< start="547.312" dur="2.169"> AND MANAWA AYA SUKU BUKU >

< start="549.281" dur="2.402"> WILAYU. >

< start="549.614" dur="4.305"> LAGI, ING AYA PROJEKS. >

< start="551.817" dur="3.17"> LAGI, INGGAL KAHRUKAN. >

< start="554.053" dur="3.169"> TAPI ANTARI MASUKNA >

< start="555.12" dur="5.205"> Nuju dina 21 dinten. >

< start="557.356" dur="6.073"> Janten RAMP UP NENGGALKEUN HOSPITAL >

< start="560.459" dur="4.371"> KUMAHA - KASAHA INGGAL KANGGO >

< start="563.562" dur="3.503"> NAON APOK APLIK. >

< start="564.964" dur="2.468"> Kumaha anjeun RAMP UP HOSPITAL >

< start="567.199" dur="2.269"> KARAPITAN? >

< start="567.566" dur="3.571"> YOU RAMP UP BEDS, YOU RAMP UP >

< start="569.601" dur="3.671"> STAFF AND YOU RAMP UP EQUIPMENT >

< start="571.27" dur="3.27"> AND THE VENTILATORS nyaéta >

< start="573.405" dur="3.604"> MASALAH IN EQUIPMENT AS WE'VE >

< start="574.673" dur="5.038"> DASARKAN HENTEU YANG NANGGALKEJI. >

< start="577.143" dur="4.437"> SAHA TI NINI DI SAHA? >

< start="579.845" dur="2.969"> BEDS, Urang BISA TANGGURAN 140.000. >

< start="581.714" dur="3.202"> Kami boga 53,000. >

< start="582.948" dur="2.369"> ING ADALAH KABUPATEN INI >

< start="585.05" dur="1.835"> HOSPITALS. >

< start="585.45" dur="2.67"> NANGKEUN TUJUH SEMUA HOSPITAL TEMA >

< start="587.019" dur="2.969"> UNTUK NGADUKKEUNKAN KEKUASAAN >

< start="588.253" dur="4.639"> Ku 50%. >

< start="590.122" dur="5.572"> Kuring KATÉTIKAN DENGAN TEMPATNA SAYA >

< start="593.025" dur="5.572"> KAWASAN TILIK YESTERDAY. >

< start="595.828" dur="4.737"> INGIN ANTARA NANGGUR KANGGO >

< start="598.73" dur="2.703"> HOSPITAL TO AYEUNA AYA SANGGANG NU KANGGO >

< start="600.699" dur="2.97"> MANGGUH KASAHA 50%. >

< start="601.566" dur="3.471"> TAPI AKU KANGGO NU MELAYU, SIEUN >

< start="603.802" dur="3.17"> INGNA SUKAN NGENTOTA ITU >

< start="605.17" dur="2.469"> TEMA SAHA NYAJAWA >

< start="607.105" dur="2.236"> NGEMBUNGAN DENGAN. >

< start="607.773" dur="2.736"> AND SATU DI SAHA NANGTANG UPEP >

< start="609.474" dur="2.169"> TO PLATE. >

< start="610.643" dur="4.203"> KUNG INGAN NANGGAL HOSPITAL >

< start="611.776" dur="4.705"> KAPAKUAN DENGAN 50%, INGKEUNYA MÉTOH >

< start="614.98" dur="6.54"> 27,000 BEDS TUNGGU LENGAN >

< start="616.615" dur="7.541"> PELAKSANAN, TI NANGSA KASAHA 80. >

< start="621.654" dur="6.072"> ILANG TUNGGU HOSPITALS AKU DITANGGANG AS AS >

< start="624.29" dur="3.803"> PERTATUAN MANGKATKEUN DENGAN 100% DIRI >

< start="627.86" dur="1.668"> KASUKAN. >

< start="628.227" dur="4.604"> 50% mangrupikeun MINIMUM. >

< start="629.662" dur="4.704"> TUJUAN DASAR 100. >

< start="632.965" dur="3.203"> Kuring NU NGATOSKEUN AYA NU HOSPITALS AKU >

< start="634.499" dur="4.271"> Sacara AKTÉTÉH TRADIKEU AYA. >

< start="636.302" dur="5.271"> AND TUNGGALKEUN SUKU DENGAN KANGGO Nuju >

< start="638.904" dur="3.003"> AYA NU DIA NAK KECAP SUKAN DIA >

< start="641.707" dur="2.469"> SUMBANG. >

< start="642.04" dur="4.338"> TAPI AYEUNA INGIN INGIN >

< start="644.309" dur="3.036"> AGGRESSIVE AND DO THINGS YOU'VE >

< start="646.511" dur="4.472"> Sateuacana henteu pernah aya. >

< start="647.479" dur="4.972"> KUNGSAU INI DENGAN ATAWA MESIA, ATAWA >

< start="651.116" dur="3.136"> NGARUJEUN PAKSA INGKEUN ING, NA >

< start="652.584" dur="5.339"> MANGSA 5.000 TAMBAHAN 5.000 >

< start="654.386" dur="5.672"> BEDS, Urang DAPATKEUN 85.000 BEDS. >

< start="658.057" dur="3.97"> FEMA, ARMY CORPS ENGINEERS, >

< start="660.192" dur="3.237"> INGIN SANGGUH-INGKEH DI JAWA >

< start="662.16" dur="3.704"> ING PUSAT, KAWASAN >

< start="663.562" dur="5.205"> PUSAT, BATANG BERRY CAMPUS, BATUR >

< start="665.998" dur="3.103"> JELAS CAMPUS, NAJEAKNA KITA >

< start="668.901" dur="2.87"> 89,000. >

< start="669.234" dur="3.738"> THE NAVY AS SHIP "KOMPAS," >

< start="671.904" dur="2.835"> THE PRESIDENT DISPATCHED, NA >

< start="673.105" dur="5.105"> AYA NU KAPAL 1,000 BEDS TO BACKFILL >

< start="674.873" dur="4.538"> DARI KASAR, TU KANGGO NYAWA >

< start="678.344" dur="5.972"> 90,000. >

< start="679.545" dur="6.472"> KUNG KITA NANGGUH SEMASA NEGARA >

< start="684.449" dur="3.805"> DORMITORI DALAM NEGARA STATE BARU >

< start="686.151" dur="4.605"> YORK, YAWA KUMAHA DAPAT AS AN >

< start="688.387" dur="7.874"> 29,000 BEDS TAMBAHAN. >

< start="690.89" dur="6.706"> Urang KAPI DI 119,000 BEDS. >

< start="696.395" dur="2.669"> SIEUN NGAJAK AYA MUNGSA NU MUNGKUNG 140 NYAWA >

< start="697.73" dur="4.27"> KAU GELENG, TAPI INI NGALAKKEUN >

< start="699.198" dur="5.105"> DI KASUA, KITA NANGKEUN AT >

< start="702.133" dur="5.906"> KOMPUTER NORMATIS NANGKEUN, KONEKTOR >

< start="704.436" dur="4.037"> FIKILISAN OWE UNTUK MANGGUNGKEUN KA >

< start="708.173" dur="3.837"> BEDA. >

< start="708.606" dur="5.072"> KATU LOT, CREATIVE, AGGRESSIVE, >

< start="712.143" dur="2.103"> TAPI IN KAHIRUPAN ANJEUN ANJEUN >

< start="713.812" dur="2.67"> KAJIL. >

< start="714.38" dur="4.036"> ATAWA INGIN YANG KANGGO ANJEUN ATAWA >

< start="716.615" dur="2.67"> KANGGO BED. >

< start="718.55" dur="2.803"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, Urang >

< start="719.418" dur="3.937"> TANGGIH NANGKEUN ING DUNIA. >

< start="721.487" dur="2.735"> KAMI AYA KANGGUHAN TEKNÉNA AYA >

< start="723.488" dur="2.87"> TUNGGUH IT. >

< start="724.356" dur="5.605"> RANCANG AYEUNA NU MUNGGUH >

< start="726.491" dur="5.172"> PERLINDUNGAN PELINDUNG, NUKANG, >

< start="730.095" dur="2.703"> MASKI, GANDI KANGGURAN KABEH >

< start="731.796" dur="5.239"> HOSPITALS STATEWIDE NA AYA >

< start="732.931" dur="6.473"> DENGAN ITU. >

< start="737.169" dur="4.872"> TODAY NO HOSPITAL, NO NURSE, NO >

< start="739.537" dur="4.739"> DOKTOR DAPAT MANGSA LEGITIMATELY Kuring >

< start="742.174" dur="4.772"> AYA TANGGUH AKTIF LINDUNG. >

< start="744.41" dur="4.137"> KASAR AYA DENGAN DAN >

< start="747.079" dur="1.802"> PUTIH HENTEU, Urang BASA >

< start="748.681" dur="2.302"> DIPOTA. >

< start="749.014" dur="3.136"> Urang henteu kedah nyobian deui >

< start="751.116" dur="4.371"> DENGAN TIAS MINGGU MINGGU DARI AYEUNA, >

< start="752.284" dur="10.244"> LIMA MINGGU NGARI, LIMA MINGGU >

< start="755.62" dur="7.609"> TI AYEUNA. >

< start="763.362" dur="1.235"> TAPI NGAPUNGKEUN PULIS. >

< start="763.996" dur="1.635"> AND INI BALAK ANJEU ATAWA >

< start="764.73" dur="2.201"> HENTU JANGGANG DENGAN TEAM. >

< start="765.765" dur="2.701"> AND LAGU, NGENTOTKEUN NGENTOTKEUN >

< start="767.065" dur="4.705"> UNTUK PERTARAAN HENTEU. >

< start="768.6" dur="3.604"> VENTILATORS, VENTILATORS, >

< start="771.904" dur="1.368"> VENTILATORS. >

< start="772.337" dur="2.97"> Kami KAYU 30,000. >

< start="773.405" dur="5.939"> Kami dina HOSPITAL EXISTING >

< start="775.441" dur="5.738"> SISTEM 4,000 PUSAT PERATUR. >

< start="779.478" dur="3.403"> INI DI AKU DI NORMAL >

< start="781.313" dur="3.303"> OPERASI HOSPITALS. >

< start="783.015" dur="3.136"> Urang ngawaskeun 7,000 sareng WE'RE >

< start="784.749" dur="5.84"> NGAPATKAN KEDAI. >

< start="786.285" dur="7.607"> INGGAH PERSEKUTUAN PUTRA SUMBAT >

< start="790.722" dur="7.274"> 4.000. >

< start="798.13" dur="3.203"> NGINSUSKEUNTUK NU LUNGGUH DI WAWA >

< start="800.532" dur="1.168"> SATU VENTILATOR MUNGGUH DUA DUA >

< start="801.466" dur="0.868"> GAMBAR. >

< start="801.833" dur="1.335"> ITALY TUNGGAL NU MUNGKIN ITU. >

< start="802.467" dur="2.77"> Kuring hoyong ningali upami urang tiasa diajar IT >

< start="803.302" dur="3.103"> AND LAMPIRAN ITU LITTLE SMARTER AND >

< start="805.37" dur="3.537"> TILANGKEUN PAKSA HENTEU JAWA >

< start="806.538" dur="3.837"> NGANJUTKEUN DENGAN ITU, TAPI WE'RE >

< start="809.041" dur="1.735"> NYUTU PADA NIKMATKAN >

< start="810.509" dur="1.901"> VENTILATORS. >

< start="810.909" dur="2.603"> Urang nyangka damel sareng >

< start="812.544" dur="2.869"> GIGNAL FEDERAL TO TRY TO >

< start="813.645" dur="4.672"> TEMPAT HENTEU HENTEU. >

< start="815.547" dur="4.971"> TAPI INI SAHA NU GANTI NU GAMPANG >

< start="818.45" dur="5.972"> PANGKAL AYA VENTILATORS. >

< start="820.652" dur="6.974"> LAGU, KAKI ICU, NAJI >

< start="824.556" dur="4.772"> SUKAN BENTUK KOMUNITAS BEDA >

< start="827.76" dur="4.07"> LAGI, INGIN SATU NU SATU >

< start="829.461" dur="3.77"> PIEUT EQUIPMENT YANG ANTU KITA. >

< start="831.963" dur="3.17"> Anjeun BEDS, Anjeun >

< start="833.365" dur="2.736"> PERLUKAN, KAU PERIKUSAN STAFF, AND >

< start="835.267" dur="4.771"> KAU TIDAK NEGARA STAFF UNDERSTANDING >

< start="836.234" dur="5.773"> AYA SUKU NU DUKA KUMAHA >

< start="840.171" dur="3.271"> SAKAT DENGAN SATUWAKNA. >

< start="842.141" dur="3.97"> SATU RASA SATU AYA TANGGOLAH GAWA >

< start="843.575" dur="3.036"> NGAPASKEUNKI SENTIASA KESIHATAN >

< start="846.244" dur="2.569"> HENTIS KAYU. >

< start="846.745" dur="4.604"> PUMUNAN KANGGO TO PELET, GO BACK >

< start="848.947" dur="6.706"> Nuju KECAMASAN sareng DOKTOR SORANG DENGAN >

< start="851.483" dur="6.673"> TANPA DI INGKAH HOSPITAL >

< start="855.787" dur="6.741"> OCCUPASI KARÉSAN MEDIKAL, JEUNG ASK >

< start="858.29" dur="5.372"> TEMA NUJUTKEUN UNTUK RESPONSIBLE >

< start="862.661" dur="2.936"> RESETVE DUTY. >

< start="863.796" dur="5.405"> TUHAN HENTIGA. >

< start="865.731" dur="14.814"> 40,000 RAKSIA TUNGGUH AS AS >

< start="869.334" dur="12.579"> UNTUK KESIHATAN KESIHATAN HEJAYA. >

< start="880.679" dur="1.968"> FISSIA, ANÉS TANGKAP >

< start="882.547" dur="2.37">>

< start="882.781" dur="3.069"> YOL PANDUAN, NURSES, LPN, 40,000 >

< start="885.05" dur="4.838"> SAKSA TU SIEUN TAPI. >

< start="885.984" dur="5.305"> SATU AYA NU TANGGO - SIEUN AYA BUKU, >

< start="890.022" dur="3.569"> NARÉKOHAN. >

< start="891.423" dur="3.837"> KEBEUNG NU DAPATKEUN BEDS, YOU >

< start="893.725" dur="2.936"> BISA TELIHKEUN EQUIPMENT, KAUNEUN >

< start="895.393" dur="3.904"> MANGSA KANGGO. >

< start="896.795" dur="4.004"> AND YOU NYANGSA KUNCI KANGGO >

< start="899.43" dur="3.538"> UNTUK BEDS TAMBAHAN KANGGO >

< start="900.932" dur="2.37"> AYA AYEUNA AYEUNA DI HOSPITAL >

< start="903.101" dur="3.304"> SISTEM. >

< start="903.435" dur="4.504"> AND AND MUNGGUH DENGAN PUNJUKAN >

< start="906.538" dur="5.406"> THE STAFF STAFF GETS ILL. >

< start="908.073" dur="5.405"> ATAWA DENGAN PARA NU GAMPANG TUNGGUH Gawé >

< start="912.077" dur="2.903"> ING RUMAH NA NGAGAH KANGGO TO >

< start="913.612" dur="5.305"> Jalma nu diperyogikeun pikeun digawé. >

< start="915.114" dur="5.071"> KONTOH YANG DESANG SAIKI. >

< start="919.051" dur="2.168"> INGIN SIEUN HANYA NAMPANG. >

< start="920.319" dur="1.768"> Kuring henteu ngartos yén hiji waé >

< start="921.353" dur="2.769"> TIANG TIANG. >

< start="922.221" dur="4.437"> NANGKEUN TANGGAL TENTANG EMOTIONAL >

< start="924.256" dur="2.736"> STRESS yen INGKAH CARI ING >

< start="926.792" dur="4.137"> Jalma. >

< start="927.125" dur="4.872"> AND STRESS KESIHATAN MENTAL AND >

< start="931.063" dur="2.802"> CUTUP KESIHATAN MENTAL. >

< start="932.131" dur="2.035"> Henteu aya anu nyatakeun deui >

< start="933.999" dur="1.635"> Ieu. >

< start="934.299" dur="4.104"> NANGGUH SEMUA DIHENTEU INI >

< start="935.767" dur="5.339"> GALAKAN KRITIKAL PERLU, HIDUP >

< start="938.537" dur="6.139"> AND KURUSAN TAMPILAN >

< start="941.239" dur="4.872"> GITUNGAN KABUPATNA, TAPI >

< start="944.809" dur="2.537"> HENTEU AYA NYATA >

< start="946.244" dur="3.771"> RAKYAT TRAUMA EMOTIONAL >

< start="947.479" dur="2.87"> BASAAN sareng KESIHATAN EMOTIONAL >

< start="950.149" dur="2.602"> Isu. >

< start="950.482" dur="5.406"> NINI DENGAN KESIHATAN MENTAL >

< start="952.884" dur="5.606"> PROFESIONALS TO VOLUNTARILY >

< start="956.021" dur="5.505"> SIGN UP UNTUK MENTAL BENTUK ONLINE >

< start="958.624" dur="5.638"> SERVISES KESIHATAN. >

< start="961.66" dur="5.138"> 6,000 KESIHATAN MENTAL >

< start="964.395" dur="3.404"> PROFESIONALS DITAYANGKEUN KE >

< start="966.931" dur="3.538"> VOLUNTEER Pikeun Ngadamel MENTAL >

< start="967.933" dur="4.804"> SERVISI KESIHATAN Pikeun Jalma >

< start="970.602" dur="2.869"> PERLU IT. >

< start="972.871" dur="5.873"> PELANGSA NU NU TANGGO. >

< start="973.605" dur="10.41"> AND INONGAN 1-844-863-9314, >

< start="978.877" dur="6.473"> KAU BISA CINCANG TEMPAT ING, >

< start="984.148" dur="2.103"> JADUAL A APPOINTMENT DENGAN A >

< start="985.483" dur="5.707"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL >

< start="986.385" dur="6.272"> HANYA PERCUMA UNTUK TALK TOKON >

< start="991.323" dur="3.837"> Naon anu diarsikeun ku anjeun. >

< start="992.791" dur="5.005"> AND PUTRA TUHAN NGESÉTAKE 6.000 >

< start="995.293" dur="6.507"> PROFESIONAL KESIHATAN MENTAL WHO >

< start="997.929" dur="6.406"> INGIN ING GRATIS. >

< start="1001.934" dur="3.169"> AND AKU SUKU DI NORMAL TEMA >

< start="1004.469" dur="4.571"> PRAKTIK SIEUN DI SUKA. >

< start="1005.237" dur="6.306"> JADI INI ADALAH UNTUK LATIHAN >

< start="1009.174" dur="3.003"> DENGAN TEMA. AKU SUKA DI TEMA N >

< start="1011.676" dur="1.302"> PRAKTIK SIEUN DI SUKA. >

< start="1012.31" dur="1.602"> JADI INI ADALAH UNTUK LATIHAN >

< start="1013.111" dur="3.17"> Demi maranéhna. >

< start="1014.046" dur="4.137"> Kuring SPOKE DENGAN TRUMP PRESIDENT >

< start="1016.414" dur="2.603"> PÉLANG TENGKEUN, HARI NAMPUR, KANG NO >

< start="1018.316" dur="2.67"> DENGAN HIMI INGGULIS ING. >

< start="1019.151" dur="3.804"> AYUH GAMPANG NU DI PAKSA ING >

< start="1021.119" dur="2.936"> WARNA PUTIH SAHA DIAJANGAN >

< start="1023.088" dur="3.036"> TIUNG OPERASI ieu. >

< start="1024.189" dur="2.336"> AYUH GAMPANG DI WANGI >

< start="1026.258" dur="2.636"> PRESIDENT. >

< start="1026.658" dur="4.571"> AYUH GAMPANG DI JARED KUSHNER >

< start="1029.027" dur="2.569"> SATU AYA YURU BARU, ANU WANI >

< start="1031.363" dur="3.537"> YORK ÉNGGAL. >

< start="1031.73" dur="5.005"> AND DIA PÉMÉTÉN Gawé di PUTIH >

< start="1035.033" dur="2.636"> Warga sareng Anjeunna >

< start="1036.868" dur="4.037"> HENTEU INGKAT HENTEU INGGAH SEMUA >

< start="1037.803" dur="6.272"> SITUASI INSES. >

< start="1041.039" dur="5.806"> SAHA NINGGATKEUN DI GALING ON A >

< start="1044.208" dur="5.339"> PANGGILAN KOMPOT. >

< start="1046.979" dur="6.306"> Henteu SATU NU TIGA KANGGURANA SUKAN >

< start="1049.681" dur="4.571"> Teu aya sasaha anu pernah digolongkeun >

< start="1053.418" dur="3.07"> SITUASI DI SAHA NYATAAN NGAJAK >

< start="1054.385" dur="5.707"> Ieu mangrupikeun nomer VENTILATORS TO >

< start="1056.621" dur="3.904"> DENGAN KESIHATAN PUBLIK >

< start="1060.225" dur="1.468"> KASIHAN. >

< start="1060.659" dur="3.036"> KONLIK DENGAN KAMI NABUNGKEUN >

< start="1061.827" dur="4.07"> SATU DAPAT DITASIK. >

< start="1063.829" dur="6.106"> WEWRE AYEUNA DI SITUASI AYA >

< start="1066.03" dur="6.34"> WE'RE TRYING TO ACCELERATE >

< start="1070.068" dur="4.772"> PRODUKSEN SENTONGAN VENTILATOR >

< start="1072.504" dur="4.171"> AND VENTILATOR DITULUSKEUN >

< start="1074.973" dur="3.503"> PISI EQUIPMENT. >

< start="1076.808" dur="7.141"> THE PRESIDENT AND HIS TEAM I >

< start="1078.61" dur="7.207"> INGGU MENGGUNAKAN DPA WELL >

< start="1084.082" dur="5.572"> KUMAHA ITU AKAN DENGAN - IT >

< start="1085.95" dur="5.172"> ING GOLONG ANAK UNTUK PERUTU >

< start="1089.787" dur="2.837"> DENGAN PERTANDINGAN PRIVATE, HAK? >

< start="1091.256" dur="4.204"> Kami ngartoskeun bantuan anjeun. >

< start="1092.758" dur="4.17"> Urang BISA INGKONG BANTU. >

< start="1095.594" dur="2.769"> ATAWA KANGGU NYAJU NYAYEUN AYEUNA >

< start="1097.062" dur="1.901"> Kami miharep anjeun ngalakukeunana >

< start="1098.496" dur="3.538"> PRODUKTIKAN. >

< start="1099.097" dur="5.906"> WILUPANA DENGAN TI, ING DIA RAMPUT >

< start="1102.167" dur="4.604"> UNTUK WAKTU UNTUK COMPANY TO PUTUT >

< start="1105.136" dur="3.838"> MANGSAAKAK HENTEU PUTRA, PUTA >

< start="1106.904" dur="5.573"> Mupangate karya anu teraskeun >

< start="1109.107" dur="4.705"> INGKONG PUTIH INGKEUN ATAU GAMPANG. >

< start="1112.611" dur="4.571"> JADI HATI DENGAN PUPUNAN HENTEU, >

< start="1113.945" dur="5.372"> PENTA motor murangkalih ngabantosan. >

< start="1117.316" dur="4.404"> MASALAH AYA JENIS KURSITA ANTARI >

< start="1119.45" dur="6.34"> JADI PISAN, NINGGU KITA NU AN >

< start="1121.853" dur="7.808"> APEX 21 Dinten ING PADANG. >

< start="1125.924" dur="8.174"> MANGSA KOMPILATOR sareng INI >

< start="1129.794" dur="7.841"> TUTUPKEUN PERNIAGAAN TIUT >

< start="1134.232" dur="6.44"> PERSIB, NUNGGULKEUN >

< start="1137.769" dur="4.004"> NUNGGUL, RAMPED UP ANU >

< start="1140.805" dur="2.135"> TUJUAN TRANSLITIKSIFTIKASI. >

< start="1141.907" dur="4.137"> AND IT DIA ANTARA NU KITA >

< start="1143.074" dur="4.038"> TEGI AKTUNG DI PUNGKUNG >

< start="1146.178" dur="4.003"> TEGI PUTIH RUMAH DAN AKU KANGGO >

< start="1147.245" dur="5.572"> TERIMA PRESIDEN BISA Pikeun Nya >

< start="1150.314" dur="3.07"> COOPERATION AND HIS TEAM FOR >

< start="1152.95" dur="1.869"> TEMA COOPERATION. >

< start="1153.518" dur="3.771"> WE'RE GETTING VERY CREATIVE, >

< start="1154.953" dur="5.072"> WE'RE TALKING TO NEGARA >

< start="1157.422" dur="4.371"> NUNGKIN DUNIA AS WELL AS NEW >

< start="1160.158" dur="2.036"> SYARIKAT YANG KABEH HENTEUN >

< start="1161.927" dur="3.87"> PRODUKSI. >

< start="1162.327" dur="6.706"> HAYU TUJEU HENTEU DENGAN PUTIH >

< start="1165.93" dur="4.572"> RUMAH TENTOSI KONSEP SUMBANG. >

< start="1169.167" dur="4.271"> KOMUNITAS YORK KUMAHA NYATA PANGERAN >

< start="1170.636" dur="4.303"> DI ISTUS NOMBOR. >

< start="1173.572" dur="3.302"> KOMUNITAS JAWA BARAT NENGGUH TINGGI >

< start="1175.072" dur="2.136"> Kritikal diperyogikeun dina istilah >

< start="1177.008" dur="0.5"> TEUTAN. >

< start="1177.341" dur="2.136"> KANAK? >

< start="1177.642" dur="4.905"> TALK KITA NGENTOTKEUN KITA APEKTIK, WE TALK >

< start="1179.611" dur="4.338"> TENTANGKE TAMIN. >

< start="1182.68" dur="3.771"> Wates BEDA KOMUNITAS >

< start="1184.082" dur="3.437"> PELAKON NENG MANGSA KIEUN >

< start="1186.584" dur="3.504"> KABEH PANGKILAN. >

< start="1187.653" dur="5.438"> INGIN ING DAWA SUMAT DESA. >

< start="1190.222" dur="5.638"> NOMBOS KES GURU NENGGANG UP PERTAMA. >

< start="1193.225" dur="6.506"> TRAJEKTOR KAMI SULIT. >

< start="1195.994" dur="5.005"> OLEH OLEH LONG. >

< start="1199.865" dur="3.837"> Wates BEDA-BEDA >

< start="1201.132" dur="4.571"> TEMA PANGKAL ATAWA BISA BEDA. >

< start="1203.835" dur="4.905"> SAHA NU SAKITU NU NAHA PRESIDEN >

< start="1205.837" dur="6.373"> HIS TEAM WAS, SUMAT, RATITA TERIMA >

< start="1208.873" dur="5.973"> SAINGGO KITA NANGGUH KANGGO >

< start="1212.343" dur="5.373"> PERLUKAAN UNSARA NANGGARA >

< start="1215.013" dur="7.574"> ATAWA SATU WASA, NGENTOTKEUN TARKET TETAP >

< start="1217.849" dur="6.273"> NGENTUKAN KRITIKAL PERLU DI >

< start="1222.721" dur="3.003"> YANG PANJANG HOT, NYUKTU INGNA >

< start="1224.256" dur="2.969"> TUTURAN SPOT, KIEU DIA NAHA ANU ANU >

< start="1225.857" dur="6.106"> APEX DENGAN KANGGO NU MASA NU TUTUP. >

< start="1227.358" dur="5.306"> AND KURUSNA NGUMAMBIRI >

< start="1232.797" dur="3.004"> SHORT, ATAWA KENYANAAN ADDRES ING PANAS >

< start="1234.232" dur="4.771"> SPOT DENGAN INTENSITI, >

< start="1235.934" dur="5.105"> PERTUKUAN INTENSE, INTENSE >

< start="1239.137" dur="3.103"> PERSONNEL, INGKEYA MAKA KANGGO >

< start="1241.172" dur="3.103"> NEXT HOT SPOT. >

< start="1242.374" dur="4.904"> AND PUNYA HENTEU ROLLING >

< start="1244.408" dur="5.039"> DEPLOYMENT ACROSS NEGARA >

< start="1247.411" dur="3.437"> THAN PELANGSAAN STATIK, KARAK? >

< start="1249.581" dur="4.971"> Kuring di perdéman penguasaan >

< start="1250.982" dur="4.004"> AT HUD, Kuring digawé di DOZENS OF >

< start="1254.686" dur="1.201"> TAMPILAN. >

< start="1255.119" dur="2.303"> DINING DENGAN PENTAKSIRAN DI >

< start="1256.02" dur="4.638"> FRONT INYA DI ATAWA Waktos sareng >

< start="1257.555" dur="3.47"> ATAWA KANGGO MUNGGUNG TO NEXT >

< start="1260.792" dur="2.002"> TINDAK. >

< start="1261.159" dur="4.271"> AND Kuring mikiran yén ROLLING >

< start="1262.927" dur="3.77"> DEPLOYMENT MAJLIS KARYA DENGAN DI ATAWA >

< start="1265.564" dur="4.67"> ON BEHALF NEW YORK, >

< start="1266.831" dur="3.737"> INDEPENDENT Urang bakal 100% >

< start="1270.368" dur="1.469"> NGASANGKEUN. >

< start="1270.701" dur="3.838"> Kami kedah pangpayunna tina ENTIRE >

< start="1271.97" dur="4.271"> BABAR NEGARA AYEUNA. >

< start="1274.673" dur="3.736"> Urang KAYU RESEP RESARIU DARI >

< start="1276.374" dur="5.305"> KANAK NEGARA RAYA AYEUNA. >

< start="1278.543" dur="6.106"> AND KOMUNITAS APEKA KAMI ANTARI >

< start="1281.812" dur="9.577"> AND NOMBOR KAYU TANGGUNG TINGGI. >

< start="1284.783" dur="8.474"> TAPI TIANG APEKTIK TINGGI TINGGI >

< start="1291.523" dur="2.869"> Sénsor ACROSS NEGARA. >

< start="1293.391" dur="3.67"> JADI GURU SAYA DATANG NU KUTIHNA >

< start="1294.526" dur="5.205"> SUKA US EQUIPMENT YANG KAMI >

< start="1297.195" dur="5.572"> PERLU, SEND US PERSONNEL. >

< start="1299.865" dur="7.373"> AS DENGAN AS Urang DAPATKEUN KAMI >

< start="1302.9" dur="6.24"> PEREMPUAN KRITIKAL, Urang BAKAL >

< start="1307.372" dur="5.038"> REDEPLOY yen EQUIPMENT AND >

< start="1309.274" dur="7.174"> PERSONNEL TO NEXT HOT SPOT. >

< start="1312.544" dur="6.239"> AND AKU AKAN Jaminan >

< start="1316.581" dur="7.541"> IT IT & PAKAIAN MANUSIA. >

< start="1318.917" dur="7.374"> JIKA TEU SUKA US $ 15.000 >

< start="1324.255" dur="5.205"> VENTILATORS AND THENG AFTER KAMI >

< start="1326.424" dur="4.572"> ANGELES NGILOSKEUN NGILOSKEUN ANGGOS 15,000 >

< start="1329.594" dur="2.469"> VENTILATORS, Urang bisa nyandak >

< start="1331.129" dur="3.603"> PERALIHAN DARI DI SINI, Urang Bisa nyandak >

< start="1332.197" dur="6.105"> TEMA DENGAN PERSON ti SINI, KAMI >

< start="1334.865" dur="4.773"> BISA MACANG KANGGURAN PELAJARAN DI SINI, >

< start="1338.436" dur="2.903"> HENTEU KANGGO, PERKARA PELAJARAN WE'LL >

< start="1339.771" dur="2.502"> SANGGU NOBODY ELSE NU DITUTU. >

< start="1341.473" dur="5.138"> DAH GAMPANG KITA NANGGALKEUN >

< start="1342.407" dur="5.806"> SULU NU SAKIMANA NU KUTUT. >

< start="1346.745" dur="2.736"> Sareng Jaminan Kuring pribadi >

< start="1348.346" dur="2.869"> Urang bakal ngahasilkeun hasil, Urang >

< start="1349.614" dur="3.303"> MANGSA NAK KASAHA PERSONNEL, WE'LL >

< start="1351.382" dur="3.304"> MEMBANGKAN ASSISTANS TEKNIKAL >

< start="1353.05" dur="4.572"> TO THE NEXT HOT SPOT. >

< start="1354.82" dur="4.671"> Kuring SUKA KANGGURAN, SIEUN SAPURNA >

< start="1357.756" dur="2.635"> Bagean Bagean Ka Ngeunaan Hotél >

< start="1359.624" dur="4.271"> SPOT DENGAN TEAM KAMI. >

< start="1360.525" dur="3.637"> Urang ngartoskeun bangsa pikeun ngabantosan >

< start="1364.029" dur="2.869"> URANG. >

< start="1364.296" dur="4.47"> Urang bakal ngiringan deui. >

< start="1367.032" dur="4.438"> AND KAMI SEMUA DI KAWAN. >

< start="1368.9" dur="3.737"> AND NANGGALKEUN HENTEGA BISA HENTEGA >

< start="1371.603" dur="7.04"> AND KONSIDERASI ANDI KITA >

< start="1372.771" dur="8.474"> NANGGO KANGGURU DENGAN DIVIDENDS. >

< start="1378.777" dur="6.606"> SENATE ADA JUGA NYAKLUKAN A >

< start="1381.379" dur="5.972"> $ 2 TRILLION BILL NA YAWA >

< start="1385.516" dur="6.907"> QUOTE / UNQUOTE RELIEF FOR >

< start="1387.485" dur="5.339"> BISA TUJUAN, BUDAK sareng >

< start="1392.557" dur="1.034"> PERKARA. >

< start="1392.957" dur="4.538"> KATI NU DIAJAKAT NYATA >

< start="1393.725" dur="5.539"> NEGARA KOMUNITAS BARAT. >

< start="1397.629" dur="3.003"> RUU $ 2 TRILLION $, APA NA >

< start="1399.397" dur="1.635"> IT MEAN UNTUK JAWA BARAT >

< start="1400.765" dur="4.037"> PERCUMA? >

< start="1401.165" dur="7.442"> TIKI IT $ 3,8 Bilyar. >

< start="1404.936" dur="4.304"> $ 3.8 BUNGA DENGAN SUMBAT KUNCI >

< start="1408.74" dur="2.235"> KANGGO. >

< start="1409.374" dur="2.636"> THE BUDGET DIRECTOR DAPAT TALK TILU >

< start="1411.109" dur="5.205"> TUTUP ING VERSI. >

< start="1412.144" dur="7.139"> TAPI TETAPI WANGGO ATAWA DANAJAKAN >

< start="1416.447" dur="8.542"> PELABURAN $ 9 Bilyar, $ 10 >

< start="1419.417" dur="8.909"> Bank, $ 15 Bilyar. >

< start="1425.123" dur="4.871"> RESPONSE INI KEPADA VIRUS INI >

< start="1428.459" dur="3.438"> DISHLUKKEUN PUTRA AS $ 1 >

< start="1430.128" dur="3.17"> Millionaire, IT Waktosna bakal Masihan >

< start="1432.03" dur="2.101"> AS RAHSIA RAHSIA USUL DOLLAR >

< start="1433.431" dur="2.069"> WE'RE DUA. >

< start="1434.265" dur="4.805"> KOTA YORK KOTA HENTEU GETS $ 1,3 >

< start="1435.633" dur="6.006"> Milyar ANTARA PAKET INI. >

< start="1439.204" dur="6.673"> SATU AYA KANGGURU DI BUCKET. >

< start="1441.773" dur="5.105"> Kuring SPOKE TO PELUANG RUMAH KAMI, >

< start="1446.011" dur="1.367"> GAMBAR CONGRESSIONAL, INI >

< start="1447.012" dur="2.502"> BENTUK. >

< start="1447.512" dur="2.269"> Kuring SAKITU KANGGO BISA TIDAK BISA >

< start="1449.648" dur="3.136"> IEU. >

< start="1449.915" dur="5.304"> KAU TAHU, TEU NYANGGU >

< start="1452.918" dur="4.337"> Téori SENATE AND REPUBLICAN >

< start="1455.353" dur="3.837"> TEORI, TAPI KITA GELENG BANSA KONTOH >

< start="1457.389" dur="3.436"> NGARGUH ADJUSTMEN. >

< start="1459.324" dur="4.103"> AND RUMAH RUMAH NU TANGGO >

< start="1460.959" dur="2.969"> Baktos, NEW YORK STATE GOT $ 17 >

< start="1463.561" dur="5.806"> Bank. >

< start="1464.062" dur="7.44"> DI RUU SENATE, KAMI DAPAT $ 3,8 >

< start="1469.501" dur="3.737"> Bank. >

< start="1471.636" dur="1.969"> AND, BISA, BISA JAWA - BIG >

< start="1473.371" dur="2.002"> PENDARA. >

< start="1473.738" dur="2.636"> INGGRIS AYA NEGARA BENTUK NEGARA. >

< start="1475.507" dur="2.535"> Kuring CUKAI CUKAI ATAWA TAUN. >

< start="1476.508" dur="4.07"> Kuring nganggur KADAR GRATIS NGENUH >

< start="1478.175" dur="4.972"> THE STATE BUDGET IN MODERN >

< start="1480.711" dur="2.803"> SEJARAH POLITIK. >

< start="1483.281" dur="2.969"> OKÉ? >

< start="1483.648" dur="3.003"> SATU KITA NANGGUR-GAGAL ATAWA INGGU >

< start="1486.384" dur="1.535"> KASIHAN. >

< start="1486.784" dur="2.77"> Kuring nyarios ka anjeun, éta nomer >

< start="1488.053" dur="4.604"> NGALU DIRI AKU ARTUNG KANGGO RUMAH >

< start="1489.687" dur="3.604"> SUKAN AHLI KITA GELENGAN HENTEU >

< start="1492.79" dur="2.503"> TEMPATI SIEU. >

< start="1493.425" dur="5.071"> DI ISTOR NOMBOR, TOTAL >

< start="1495.426" dur="3.604"> Diuji, WE'RE UP TO 103,000 >

< start="1498.63" dur="2.235"> Jalma. >

< start="1499.164" dur="5.005"> Téss Anyar Nuju UPANG 12,000. >

< start="1500.999" dur="4.805"> AS OF YESTERDAY, NGENTOT 28% OF >

< start="1504.302" dur="2.969"> SEMUA NGUKSES NUJAWA TANGGUH >

< start="1505.937" dur="1.635"> DIPANGKAT NYAWA NEGARA BARAT >

< start="1507.405" dur="2.603"> KOROH. >

< start="1507.705" dur="5.072"> NEGERI YEWI BARAT AYEUNA BASA ANAK >

< start="1510.141" dur="4.337"> Cobaan INGKAN SUKAN DI NEGARA DI >

< start="1512.91" dur="2.904"> AMÉRIKA SERIKAT. >

< start="1514.612" dur="2.536"> AND AKU NAMPI TEAM TEK >

< start="1515.947" dur="4.104"> ON KANGGO NANGGALKEUN DAN >

< start="1517.281" dur="3.104"> GOTTEN ING NU TINGKAT UP AND >

< start="1520.185" dur="3.369"> RUNNING. >

< start="1520.518" dur="3.337"> SAHA NAKONKEUN INGGUP ULAN >

< start="1523.688" dur="4.438"> GAWE. >

< start="1523.988" dur="4.738"> Sakur HOSPITAL DI NEGARA BISA >

< start="1528.259" dur="4.038"> JABU PERFORM. >

< start="1528.86" dur="4.304"> KAU BISA NUNGGUH WALK INTO HOSPITAL IN >

< start="1532.43" dur="3.003"> BUFFALO, KABEH YORK KARU DIRI KITA >

< start="1533.298" dur="4.837"> SISTEM DAN PANGGILAN >

< start="1535.566" dur="3.937"> Protokol, KAU BISA diuji. >

< start="1538.269" dur="4.705"> Ngagegirakeun, Uji coba Kami >

< start="1539.637" dur="5.605"> DI PALING KAWASAN PALING DI, DI SAHA >

< start="1543.107" dur="2.97"> NANGGALKEUN NGETENGKEUN DI DRIVE-THRUS AND >

< start="1545.376" dur="0.968"> AND CETERA. >

< start="1546.211" dur="1.501"> KUMAHA? >

< start="1546.478" dur="2.969"> KUMAHA POSITIVES NANGGALKEUN. >

< start="1547.846" dur="4.837"> KATA NUJUK KANGGO NU TUNGGUH >

< start="1549.581" dur="3.436"> BISA ISOLATE TEU ATAWA INGKEUNANA >

< start="1552.817" dur="3.203"> NYEBAR. >

< start="1553.15" dur="5.172"> SIEUN AYA DENGAN MANGSA NAKONKE >

< start="1556.154" dur="2.669"> POSITIVES DI POSITIF TINGGI >

< start="1558.456" dur="2.702"> KOMPASAN, KAMPUNG? >

< start="1558.956" dur="6.173"> SUKA UPANG-DRAWA KANGGO DI KENANGAN >

< start="1561.292" dur="5.339"> VERSUS A DRIVE-THRU IN >

< start="1565.262" dur="2.803"> SUMBANG CHAUTAUQUA, ANU DIA DAPAT >

< start="1566.765" dur="3.402"> HANYA KANGGURU DI KASILAN. >

< start="1568.199" dur="4.004"> ATAWA INGIN YANG KANGGO. >

< start="1570.301" dur="3.837"> TAPI ANU ANTARA DI SATU >

< start="1572.337" dur="4.404"> NEGERI, KANGGO NU DUMASAKAN SISTEM, >

< start="1574.272" dur="3.47"> INGGRIS, KAU BISA NGAJUKKEUN >

< start="1576.875" dur="2.869"> Sakur HOSPITAL JEUNG HOSPITAL >

< start="1577.875" dur="3.304"> BISA DAPAT KOMUNITAS DIANGGO. >

< start="1579.878" dur="3.302"> EKOS KAS POSITIF, KAWIN >

< start="1581.312" dur="5.472"> UP TO 30,000. >

< start="1583.314" dur="9.276"> SUMBAT KASÉNAS 5.000. >

< start="1586.918" dur="7.173"> LAYAN SIEUN KANGGO NOMBOR. >

< start="1592.723" dur="2.169"> 13.000 - SORRY, 17.000 YORK BARU >

< start="1594.225" dur="3.904"> KOTA. >

< start="1595.026" dur="4.738"> 4,000 WESTCHESTER, 3,000 IN >

< start="1598.262" dur="5.406"> NASSAU COUNTY. >

< start="1599.898" dur="8.275"> PERHATOSAN PELANGSAAN HENTEU AYA >

< start="1603.801" dur="5.006"> GAMBAR DENGAN GAMPANG DI ANAK ANU >

< start="1608.306" dur="3.236"> PERTUKANAN LENGKAP. >

< start="1608.94" dur="5.638"> SATU LAGI GALOMBANG BARU SUKAN. >

< start="1611.675" dur="3.337"> BISA DAPATKAN PERJATIKANAN INI >

< start="1614.712" dur="0.767"> INFÉKSI. >

< start="1615.145" dur="0.968"> YES. >

< start="1615.613" dur="3.07"> KUMAHA ANJEUN TIASA TERANG? >

< start="1616.247" dur="2.87"> TEMPAT ATAU AYA KANGGO DENGAN >

< start="1618.817" dur="2.168"> WESTCHESTER. >

< start="1619.25" dur="4.805"> SATU ING PISANG TUTUP ING >

< start="1621.118" dur="6.173"> TUJUAN NEGARA AMERIKA. >

< start="1624.189" dur="3.503"> Urang NGARGO SEKOLAH, Urang DITUTUP >

< start="1627.425" dur="1.635"> BALAYAN. >

< start="1627.825" dur="4.138"> NINING KAMI DI Tés. >

< start="1629.193" dur="4.304"> AND KAMU DAPAT KAUNTIKAN >

< start="1632.096" dur="4.137"> PENTING >

< start="1633.631" dur="5.639"> NASSAU NEGARA 3.000. >

< start="1636.367" dur="3.57"> SENI SIEWUR SAHA NUNGGUL >

< start="1639.404" dur="3.203"> WESTCHESTER. >

< start="1640.071" dur="3.436"> PIKEUN ZERO KAPANG WESTCHESTER >

< start="1642.74" dur="4.104"> HAD Mimitian. >

< start="1643.641" dur="4.004"> KITA BISA DAPATKEUN ITAU ATAU TIAK >

< start="1646.977" dur="2.87"> SLOWED IT. >

< start="1647.779" dur="4.537"> LAGU, PELAYU TINGGI BALIK >

< start="1649.98" dur="2.904"> ACROSS NEGARA YANG KITA NGAKAK >

< start="1652.45" dur="5.705"> KAPI IT. >

< start="1653.017" dur="5.639"> Nomer CURRENT, 30,000 TESTED >

< start="1658.289" dur="2.736"> POSITIVE. >

< start="1658.79" dur="7.073"> 12% ING DIA Tés POSITIF >

< start="1661.159" dur="9.208"> HOSPITALmitted. >

< start="1665.997" dur="4.671"> 3% KOSAKESEN DI PUSAT di ICU. >

< start="1670.501" dur="4.037"> OKÉ? >

< start="1670.801" dur="5.373"> INI INI NUNGKULKEUN INTRA BASA SUNDA. >

< start="1674.672" dur="2.869"> Kuring SUMBASAN, AKU NERVOUS, APA >

< start="1676.307" dur="4.871"> AYA AKU KANGGO? >

< start="1677.675" dur="7.374"> 30,000 TESTED POSITIVE. >

< start="1681.312" dur="10.577"> 12% ING HOSPITAL. >

< start="1685.183" dur="9.076"> 3% DI ICU. >

< start="1692.023" dur="5.472"> KUNG KITA NU TUTOK INA 3%, TEU >

< start="1694.392" dur="5.105"> AYA SENTIU DENGAN PRE-DOMINANTI >

< start="1697.629" dur="3.57"> CITIZENS, RAKANG DENGAN >

< start="1699.631" dur="4.404"> NGALUJUKAN SIEUNAN, SUK >

< start="1701.332" dur="3.77"> DENGAN EMPHYSEMA, SAKNA DENGAN >

< start="1704.168" dur="2.836"> SISTEM GAMPANG TAMPILAN. >

< start="1705.236" dur="3.971"> ATAWA TI NU SEMO SEMUA INI MUNGKIN. >

< start="1707.138" dur="3.503"> ALL NOISE, ALL ENERGY, >

< start="1709.34" dur="5.906"> SENTIASA INI MUNGKUR 3%. >

< start="1710.775" dur="7.474"> TAKE BETATH DEEP. >

< start="1715.38" dur="4.471"> AYEUNA, AYA 3%, TIANG Ibu kuring. >

< start="1718.383" dur="3.002"> ING ING NYATA ING, NYAWA >

< start="1719.984" dur="3.436"> Sadayana anjeun, mangrupikeun Jalma >

< start="1721.519" dur="3.337"> CINTA, ING GRATIS PAKSA >

< start="1723.554" dur="2.269"> AND WE'LL NGEUNTIKAN ATAWA ATAWA KITA WANI >

< start="1724.989" dur="1.135"> BISA Pikeun Ngalindungan ANTARI SATU >

< start="1725.957" dur="1.334"> TEMA. >

< start="1726.257" dur="2.002"> AND KANGGO GADAK ANAK ING >

< start="1727.424" dur="1.902"> NEGERI KOMUNITAS BARAT PULANG WAKTU AYA >

< start="1728.393" dur="4.271"> WE'RE DOING IT. >

< start="1729.46" dur="5.873"> TAPI TANGGALKEUN TENTANG 3% OF >

< start="1732.797" dur="5.138"> SAKOHAN SAHA NYUTUS POSITIF >

< start="1735.466" dur="7.04"> SAHA NU NU TANGGAL NANGGAL. >

< start="1738.069" dur="4.771"> STATES PALING NINGGALKEUN, WE'RE AT >

< start="1742.639" dur="2.803"> 30,000. >

< start="1742.973" dur="3.971"> NEXT PUTRA DITUTUP AYA JAWA BARAT >

< start="1745.576" dur="2.236"> AT 3. >

< start="1747.078" dur="4.004"> CALIFORNIA 2. >

< start="1747.946" dur="3.57"> INI ADALAH KANGGO DENGAN DRAMATIK >

< start="1751.215" dur="3.303"> BEDA. >

< start="1751.649" dur="6.306"> AND INGIN NYAIN AKU DIAMBANGKEUN >

< start="1754.651" dur="8.176"> SATU SATU AYAT SAHA NYATA. >

< start="1758.089" dur="5.338"> Urang Ngirimkeun Masalah AS AS >

< start="1762.96" dur="3.104"> JERSE Énggal. >

< start="1763.561" dur="4.437"> KAJI MUDAH KOMPASUKAN US KANG CALIFORNIA >

< start="1766.197" dur="2.302"> SAHA NU DI LARGER DI TERMA DIRI >

< start="1768.132" dur="3.47"> POPULASI. >

< start="1768.633" dur="6.839"> NINING 15 NYAWA MASALAH. >

< start="1771.736" dur="4.737"> AYEUNA, KAJEUN NANGGUR HENTEU DIRI >

< start="1775.606" dur="5.606"> KAYU. >

< start="1776.607" dur="5.172"> MANA NGEBUT YORK BARAT YANG TANGGAL >

< start="1781.345" dur="3.504"> NUMER TINGGI. >

< start="1781.912" dur="4.171"> AND NGAPUNG DI TOTALITI, KITA >

< start="1784.982" dur="2.336"> UNTUK APA ITU SUKAN. >

< start="1786.217" dur="3.637"> TAPI KENEUH AYA KABEH YORK KUMAHA >

< start="1787.451" dur="4.605"> SUMBANG TINGGI? >

< start="1789.988" dur="4.271"> AND INGIN PUTRA PERSIB AKU. >

< start="1792.19" dur="5.204"> Kuring resep AKU NGEJATKEUN YANG AKU >

< start="1794.392" dur="3.336"> FAKTOR SEPARATE DARI PERSONAL >

< start="1797.528" dur="4.404"> OPINI. >

< start="1797.861" dur="5.306"> FAKTOS Kuring MANGSAIN NYAWA >

< start="1802.066" dur="2.569"> FAKTOR BESAR AKU AYA AKU DENGAN ARTÉNA >

< start="1803.3" dur="2.403"> DATA GAMPANG HARI ING DARI. >

< start="1804.769" dur="3.036"> TAPI AKU KUMENTO KANGGO NU MANA >

< start="1805.837" dur="3.936"> TILIK DENGAN HARI ARAWA ASAS. >

< start="1807.939" dur="4.338"> PILIHAN DIRI, KUMAHA ANAK >

< start="1809.907" dur="4.805"> YORK KAYA KUMAHA MANUSIA KASUA >

< start="1812.41" dur="4.204"> APA SATU NEGARA LAIN? >

< start="1814.845" dur="5.105"> BISA AKAN DIA? >

< start="1816.748" dur="4.07"> YOU 15 JANGKA NU ING TENTANGAN >

< start="1820.084" dur="3.637"> CALIFORNIA. >

< start="1820.952" dur="4.57"> Kuring KANGGURAN, HENTEU AYA BETUL >

< start="1823.854" dur="2.803"> SAHA ANJING PUTIH INI. >

< start="1825.656" dur="4.004"> MASSACHUSETTS DENGAN 30 BISA >

< start="1826.79" dur="5.54"> EKAS KASES. >

< start="1829.794" dur="3.47"> JADI KENE ANAK NU TANYA >

< start="1832.463" dur="1.768"> RAKYU ASKI SUKA. >

< start="1833.398" dur="3.269"> DUA JAWAB. >

< start="1834.365" dur="6.139"> JAWABAN SATUJAWA AYATKEUN KITA WELEK >

< start="1836.801" dur="5.739"> RAKYAT DARI ACROSS GROBE. >

< start="1840.638" dur="3.703"> Urang ngagaduhan jalma di dieu >

< start="1842.673" dur="3.57"> Boga jalma anu ngarani di dieu >

< start="1844.475" dur="5.439"> CINA, SADI CAKIN DI DARI ITALY, >

< start="1846.377" dur="5.105"> SINI NU DIAJI DIAJI DARI NEGARA SEMUA >

< start="1850.048" dur="3.637"> AROUND THE GLOBE. >

< start="1851.616" dur="6.206"> INGGU MUNGGUH PERTARA ANTARABANGSA >

< start="1853.818" dur="5.705"> SAHA DI DI CINA DAN DI SINI >

< start="1857.955" dur="2.269"> DI ITALY JEUNG DI SAHA DI KOREA. >

< start="1859.657" dur="3.037"> AND SADI CARI DI SINI. >

< start="1860.358" dur="3.803"> AND AKU TANJUNG TANPA SUKU >

< start="1862.827" dur="3.536"> VIRUS DIA DENGAN PULUS PELAKON DI >

< start="1864.295" dur="3.737"> SATU WANITA NYAHU. >

< start="1866.497" dur="3.003"> AND AKU TANJUNG TANPA SUKU >

< start="1868.165" dur="4.605"> VIRUS DIA DENGAN PULANG PELAKONAN >

< start="1869.634" dur="6.072"> TI SUKA DI SUMBANG LAIN. >

< start="1872.904" dur="3.103"> KOMPUTAN INGIN SUKAN DENGAN >

< start="1875.84" dur="1.868"> PERTAMA. >

< start="1876.14" dur="6.84"> ING JAWABAN ANTARI. >

< start="1877.842" dur="6.106"> JAWABAN KEDUA AYA KONTAKNA >

< start="1883.113" dur="5.873"> AYA TUTUP. >

< start="1884.082" dur="7.473"> DAH GAMPANG TUTUP. >

< start="1889.12" dur="5.538"> KAMI NGENTOTA KANGGO NANJAK VIRUS DENGAN KUMAHA >

< start="1891.688" dur="8.276"> TRANSFERS IT IN AREA DENSE. >

< start="1894.792" dur="5.473"> IT LITERAL KUMAHA AYA KAMI >

< start="1900.098" dur="3.436"> TUTUP. >

< start="1900.398" dur="3.503"> DESA NU TANGGO NU TUTUP NU TUR >

< start="1903.668" dur="0.967"> NU SEJEN. >

< start="1904.035" dur="3.236"> DAH GAMPANG TUTUP MANGSA DASANA >

< start="1904.769" dur="6.139"> SUMBANG SA SAKIT. >

< start="1907.404" dur="3.905"> DAH GATAS HENTEU TUTUP DI TUTUP >

< start="1911.042" dur="1.601"> KOMUNITAS. >

< start="1911.442" dur="3.336"> DAH GAMPANG TUTUP MANGSA DASANA >

< start="1912.776" dur="3.804"> SUMBANG DI PUKUR >

< start="1914.912" dur="2.302"> Urang ngacokeun ka hiji bumi di >

< start="1916.714" dur="1.735"> THE RESTAURANT. >

< start="1917.348" dur="4.537"> Urang ngacokeun ka hiji bumi di >

< start="1918.582" dur="7.141"> TEU MOVIE TEATER. >

< start="1922.019" dur="7.008"> AND KAMI NU SAKITA TANGGANG >

< start="1925.856" dur="3.538"> DENSE NUTUP ENVIRONEMENT IN THE >

< start="1929.16" dur="4.037"> Nagara. >

< start="1929.527" dur="8.274"> ATAWA TEGI DENGAN VIRUS >

< start="1933.33" dur="8.542"> KOMUNITIK INGKANG PARA NANGTUNG. >

< start="1937.935" dur="4.338"> PANUTUP KAMUNTUNG NANANG US >

< start="1942.006" dur="3.169"> VULNERABLE. >

< start="1942.406" dur="3.17"> PANUTUP KAMUNTUNG NANANG US >

< start="1945.309" dur="5.038"> VULNERABLE. >

< start="1945.709" dur="5.572"> ING ADALAH PANUTUP AKAUN PANGGIH AS >

< start="1950.481" dur="1.969"> VULNERABLE. >

< start="1951.415" dur="5.106"> TAPI TI SANGGU NYAWA ATAWA >

< start="1952.583" dur="5.839"> Panyebaran heureut deui kedah leres >

< start="1956.654" dur="4.571"> KULISAN pangageungna. >

< start="1958.556" dur="6.172"> AND PANUTUPAN KAMING ADALAH NYAHINAN >

< start="1961.359" dur="5.405"> AS anu Kami. >

< start="1964.862" dur="6.439"> ING NYAU AYA BARAT YORK. >

< start="1966.898" dur="4.871"> PANUTUP KITA AYA NYANGGIH ANAK AS >

< start="1971.435" dur="2.402"> Husus. >

< start="1971.903" dur="3.436"> AKÉSÉTUR KAMÉ, KANGGOAN KAMI, IS >

< start="1973.971" dur="4.338"> Naon anu Kuring ngajantenkeun AS. >

< start="1975.473" dur="3.903"> ING NYAU NYANGGEU KAKI AS >

< start="1978.442" dur="3.737"> SULUAT SATU UNTUK SATU. >

< start="1979.51" dur="5.572"> IT ITU NYANGGU KANA AS Urang NYANGGAL >

< start="1982.313" dur="5.806"> SATU LAIN. >

< start="1985.216" dur="6.372"> IT, nyaéta PANUTUP YANG MAJI >

< start="1988.252" dur="8.209"> AS KOMPÉNAN MANUSIA YANG AYEUNA. >

< start="1991.722" dur="7.841"> PANUTUP AYA NAJI BARAT YORK >

< start="1996.594" dur="3.703"> HUMANITI INI AKU HENTEU LATIHAN >

< start="1999.696" dur="4.639"> AYEUNA AYEU. >

< start="2000.431" dur="7.107"> PANUTUP AYA NYANGGU KANA ANAK >

< start="2004.468" dur="6.807"> KABAYAN KOMUNITAS. >

< start="2007.672" dur="8.341"> AND ADA DENGAN GENTLEMAN SAHA I >

< start="2011.408" dur="5.973"> MASIH BASAJUT UNTUK JABATAN DAN >

< start="2016.146" dur="4.004"> PEMIMPINAN sareng INSPIRASI. >

< start="2017.515" dur="3.303"> DIA SINI DIA ANTARA SINI. >

< start="2020.284" dur="3.604"> KANGGO ANJEUN. >

< start="2020.952" dur="4.771"> DIA AYA DITULIS DI SINI. >

< start="2024.021" dur="6.974"> TAPI DIA MANGSA NANGKEUN DAGANGAN KUMAHA >

< start="2025.857" dur="7.807"> AND Langkung leres pisan pisan >

< start="2031.128" dur="3.871"> SAKSA LAIN NU DENGAN. >

< start="2033.798" dur="4.771"> AND SATU BASA-BUTA ING DIA SAID >

< start="2035.132" dur="6.006"> SATU AYA NU APLISKE UNTUK >

< start="2038.703" dur="4.304"> Dinten ayeuna, Urang BISA INGU INGU >

< start="2041.271" dur="3.638"> IDEA PUTRA BENTUK >

< start="2043.14" dur="3.17"> ANTARA DENGAN PALING TANGKAP >

< start="2045.042" dur="3.437"> SATU NGUKTURAN SATU NYAWA AKAN NULIS >

< start="2046.443" dur="2.536"> NAON SAHA NU KIEU BUKU >

< start="2048.613" dur="4.137"> Kéngingkeun. >

< start="2049.113" dur="5.338"> IDEA KELUARGA, MUTUALitas, >

< start="2052.884" dur="4.837"> THE SHARING OF BENEFITS AND >

< start="2054.585" dur="5.372"> BURDENS UNTUK BARANG DUA. >

< start="2057.855" dur="6.773"> MANGKEUN SUKU BATANG. >

< start="2060.091" dur="6.806"> KONGSARI SATU KAHITAN SUKUR. >

< start="2064.762" dur="3.737"> HENTEU, HONESTLY, FAIRLY >

< start="2067.03" dur="5.506"> TANPA RESPEK TO RACE ATAWA SEX >

< start="2068.632" dur="5.172"> ATAWA GEOGRAFI ATAWA POLITIK >

< start="2072.67" dur="2.368"> AFFILIATION. >

< start="2073.938" dur="4.571"> ING AYA BARAT YORK. >

< start="2075.172" dur="7.14"> IT IS NA NUTUP, NA >

< start="2078.642" dur="6.406"> Konsep KELUARGA, KOMUNITAS. >

< start="2082.446" dur="2.903"> ING AYA SAHA NYANGI KUMAHA ANTARA BARAT >

< start="2085.182" dur="3.504"> KOROH. >

< start="2085.482" dur="4.171"> ATAWA INGIN YANG DENGAN US >

< start="2088.819" dur="3.571"> SANGKAP DI SINI. >

< start="2089.787" dur="5.505"> TAPI DIA SIEUN SIEUN PUTIH >

< start="2092.523" dur="5.706"> AND BAHASA SULU sareng >

< start="2095.425" dur="5.039"> PELUISAN JEUNG SAHA NIJI >

< start="2098.362" dur="4.771"> Nyaeta Kakuatan Kami. >

< start="2100.598" dur="5.505"> ATAWA INGIN YANG BISA KANGGO >

< start="2103.266" dur="5.773"> ATAWA ATAWA ING HARI INT. >

< start="2106.236" dur="4.805"> Kuring ngajukeun anjeun. >

< start="2109.173" dur="2.669"> Kuring BISA Nempo KAWALA PELUAS Anyar >

< start="2111.175" dur="2.436"> RESPONDING. >

< start="2111.976" dur="2.835"> Kuring BISA Nempo KAWALA PELUAS Anyar >

< start="2113.744" dur="4.672"> MUDAH SATU ANTARA. >

< start="2114.945" dur="3.871"> Kuring MELIHATKAN KESIHATAN MENTAL 6,000 >

< start="2118.549" dur="2.736"> VOLUNTEERS. >

< start="2118.949" dur="3.77"> Kuring MELIHAT 40,000 MANGSA KESIHATAN >

< start="2121.418" dur="2.703"> PELANGGAN NANGGUNG UP. >

< start="2122.853" dur="2.336"> SENGAT AKU KANGGIH NU MUNGGU >

< start="2124.254" dur="2.336"> SABUT AKU BISA DAPAT. >

< start="2125.323" dur="3.636"> ING AYA BARAT YORK. >

< start="2126.724" dur="8.408"> ING AYA BARAT YORK. >

< start="2129.093" dur="6.473"> AND NA NAK SUKA AKU >

< start="2135.265" dur="1.135"> IN-DEFEATABLE. >

< start="2135.699" dur="2.87"> AND AKU GUNUNG DI SANGGUP SANGGUP >

< start="2136.533" dur="4.071"> Urang ngiringan SITUASI ING >

< start="2138.702" dur="3.837"> KUMAHA PAKSA PELUANG. >

< start="2140.738" dur="3.069"> AND Urang bakal ngabebarkeun ka Sadayana >

< start="2142.672" dur="3.204"> KOMUNITAS ACROSS NEGARA >

< start="2143.94" dur="4.538"> Kumaha kuring ngalakukeunna. >

< start="2146.01" dur="5.305"> WE'LL DIA NYAWA. >

< start="2148.612" dur="7.174"> Kami hoyong aranjeunna pikeun ngalakukeunana. >

< start="2151.448" dur="7.574"> AND Urang AKAN ADA UNTUK BASAAN >

< start="2155.92" dur="4.404"> LAIN DIA NU DIA MANGSA DIA. >

< start="2159.156" dur="6.039"> TANYA PERTANYAAN? >

< start="2160.458" dur="9.876"> >> Kumaha NANGSA NEGARA NEGARA >

< start="2165.329" dur="5.739"> IS PRIORITI INI SUKAPNA >

< start="2170.468" dur="3.102"> VENTILATORS? >

< start="2171.202" dur="5.605"> >> KAMI SIEUN ANTICIPATION OF >

< start="2173.703" dur="5.139"> HAVING TO PRIORITIZE VENTILATOR >

< start="2176.94" dur="2.803"> USAGE. >

< start="2178.976" dur="2.035"> MATLI KAMI KANGGO MANGSAANG VENTILATOR >

< start="2179.877" dur="3.37"> UNTUK SATU SATU ANU PERLU SATU. >

< start="2181.145" dur="6.139"> >> DENGAN NOMBOR AS KAMI >

< start="2183.38" dur="5.306"> SUKAKE INGU SUKU ATAWA OPTIMISTIKAL >

< start="2187.417" dur="2.136"> AT15,000 AND YOU BATAS HENTEU >

< start="2188.819" dur="2.903"> PERLU 40,000. >

< start="2189.686" dur="3.237"> SO SO NITTY-GRITTY SOAL GRATIS, >

< start="2191.855" dur="2.603"> SAHA DIA MANA PELANGSAAN DIA >

< start="2193.057" dur="3.303"> TELPAT ING DARI FEMA. >

< start="2194.592" dur="3.203"> Naha anjeun Meunangkeun ANAK KOMUNITAS DARI >

< start="2196.493" dur="3.07"> YANG TUNGGU WARNA NYAWA NYAWA >

< start="2197.928" dur="4.905"> SENDA DENGAN 4,000 NA >

< start="2199.696" dur="5.573"> SAHA NU KOMITIPNA KUDU? >

< start="2202.966" dur="4.005"> AND APA PELAN DENGAN MEMBANGKANG >

< start="2205.402" dur="2.203"> SATU PINTU PINTU GAMPANG HENTEU >

< start="2207.104" dur="4.337"> HAYAP HOSPITAL HADAPIS? >

< start="2207.738" dur="5.172"> >> DAWA NU TANYA NU TANYA. >

< start="2211.575" dur="3.003"> PERTAMA WEENTREET VENTILATORS >

< start="2213.043" dur="3.471"> Kéngingkeun dina WE'LL TAPI DI >

< start="2214.711" dur="4.505"> STOKPILE AND TUNGGULAN WE'LL DITUTURAN >

< start="2216.647" dur="4.17"> PANGGUNG TANGGUNG MUNGKIN AS ANAK NEGARA TU. >

< start="2219.35" dur="2.135"> NUNGKUNG JAMINAN HENTEU DIPANA >

< start="2220.951" dur="3.27"> BASIS, RIGHT? >

< start="2221.619" dur="4.237"> KAYA ATAWA NU TU TUNGGU HOSPITAL UP AND >

< start="2224.354" dur="4.405"> DESA HENTEU KABEH, HENTEUR >

< start="2225.989" dur="5.439"> BE IN A POSITION TO DEPLOY. >

< start="2228.893" dur="4.17"> NANGGALKEUN NGUKUNGAN PANGGILAN >

< start="2231.561" dur="3.17"> DENGAN KONTROL DENGAN KAMI, RAF? >

< start="2233.197" dur="2.97"> ATAWA BEDANG DI NEGARA INI. >

< start="2234.865" dur="2.603"> TEMA Aranjeunna Henteu HOSPITAL BEDS AND >

< start="2236.3" dur="2.169"> SIEUN NYANGKEUN NU NU NUNGGUH >

< start="2237.601" dur="2.402"> TANGKALKEUN KECAP HOSPITAL BEDS >

< start="2238.602" dur="3.037"> AND KA NU AKHEUN RAJI >

< start="2240.136" dur="3.704"> MANGSA AKHIR KANGGO, TAPI KAMI >

< start="2241.772" dur="4.972"> MANGSA BEDS. >

< start="2243.974" dur="4.004"> KONTOH YANG ADA LOGISTIKAL >

< start="2246.877" dur="2.937"> CABARAN OPERASI, KUMAHA >

< start="2248.111" dur="2.703"> DIRI KUNCI KOMPUTOR DORM INTO A >

< start="2249.947" dur="2.669"> HOSPITAL BED. >

< start="2250.948" dur="2.602"> Kumaha carana Kami ngawangun hiji HOSPITAL >

< start="2252.749" dur="2.436"> PUSAT JAWA. >

< start="2253.684" dur="4.771"> THE VENTILATORS AYA KABEH. >

< start="2255.319" dur="4.604"> Urang moal resep aranjeunna. >

< start="2258.589" dur="2.969"> SADU GEDERAN PALING TIDAK >

< start="2260.056" dur="5.439"> TILIK DIA SUKAT. >

< start="2261.692" dur="4.104"> Henteu aya anu gaduh STOCKPILE OF >

< start="2265.629" dur="1.735"> TIAS. >

< start="2265.929" dur="2.67"> THE GEDNG FEDERAL KUMAHA >

< start="2267.497" dur="2.603"> TANGGALKEUN ING AKHEUN INGKEUN KITA >

< start="2268.732" dur="4.037"> TANGGUH TU NYANGGO. >

< start="2270.234" dur="5.038"> Kuring damel di bumi >

< start="2272.903" dur="4.971"> IN Cara-cara CREATIVE TO ACQUIRE >

< start="2275.406" dur="4.838"> TEMA, NGUMPULAN KOMPUTER KEPADA RAMP >

< start="2278.008" dur="5.239"> UP, NGUMPULAN KOMPUTER KE >

< start="2280.377" dur="7.374"> BALIKAN MACINES LAIN, INI >

< start="2283.38" dur="5.339"> METODOLOGI ROLLING DEPLOYMENT, >

< start="2287.885" dur="4.971"> TAPI NOBODY TIANG KANGGO. >

< start="2288.853" dur="5.305"> TI INI DIA TIANG MEDIKAL STOKPILE >

< start="2292.99" dur="3.103"> WASHINGTON ING DAPAT BISA >

< start="2294.291" dur="3.237"> NGARAPATIKE AKHI. >

< start="2296.227" dur="3.77"> >> ATAWA NU KALAU TAPI DI 2015 >

< start="2297.661" dur="4.137"> AYA NEGARA NEGARA DUKSUKAN ATAWA A >

< start="2300.13" dur="2.903"> TASK HARI KOMUNITAS GOLONGAN BAGONG >

< start="2301.932" dur="1.502"> KOMUNITAS YORK NANGKANGKEUN ITS >

< start="2303.167" dur="2.101"> STOKPILE. >

< start="2303.567" dur="2.002"> SATU RASA SAHA NYAWIS >

< start="2305.402" dur="1.569"> DUH? >

< start="2305.735" dur="2.47"> >> JIMMY, TU ING SUKANG >

< start="2307.104" dur="2.535"> AND NU NYAHUI IT. >

< start="2308.339" dur="4.57"> MACAP SENI SUKAN >

< start="2309.773" dur="6.34"> ATAWA KOMISI ADVISORY ADVISORY >

< start="2313.043" dur="7.708"> DITINCAKKEUNAN HIRUP DAN ANU ANU SUKA >

< start="2316.247" dur="11.878"> KARTA IN 2015 NAJEJEUNG NU KASIH >

< start="2320.885" dur="8.174"> HAD THE 1918 SPANISH FLU >

< start="2328.258" dur="1.669"> PANDEMIK, MANGSA KAUNIA PERLU X NUMBER >

< start="2329.192" dur="5.172"> OF VENTILATORS. >

< start="2330.06" dur="5.906"> ATAWA TI NU ING NEGARA DI UNIT >

< start="2334.498" dur="4.237"> LANGKAH-LANGKAH YANG TUNGGULAN VENTILAOR >

< start="2336.099" dur="4.104"> UNTUK PANDEMIK FLU SPANISH. >

< start="2338.869" dur="3.737"> THE GEDNG FEDERAL TIDAK BISA >

< start="2340.337" dur="2.936"> MEMBELKEUNTIKAN UNTUK 1918 >

< start="2342.739" dur="3.204"> PUTEMIK FLU SPANISH. >

< start="2343.407" dur="4.871"> NOBODY IN WORLD BOUGHT >

< start="2346.076" dur="8.108"> VENTILATORS IN PREPARATION FOR A >

< start="2348.412" dur="7.541"> 1918 PUTEMIK FLU SPANISH. >

< start="2354.318" dur="3.503"> >> SUMBER KASÉNA NA SIEUN >

< start="2356.086" dur="2.102"> ING Wartoskeun, Kumaha MANIA >

< start="2357.955" dur="2.603"> RESOLVED? >

< start="2358.322" dur="4.437"> UNTUK CONTOH WANITA SAPAT WANITA >

< start="2360.691" dur="4.972"> DARI IRAN, IS SHE CLEAR AYEUNA AYEUNA >

< start="2362.892" dur="4.038"> Ayana Anjeun ngalaporkeun Kasus >

< start="2365.796" dur="3.603"> NAK NAK TIU MANGSA DENGAN MURID? >

< start="2367.064" dur="4.972"> >> JURAWAT JAWABAT YES. >

< start="2369.533" dur="3.303"> Naha anjeun terang, DR. ZUCKER, THE >

< start="2372.169" dur="2.836"> SATU SUMBANG DIWUJI? >

< start="2372.97" dur="5.505"> >> KAMI GALAS HAFTU DAN HADI >

< start="2375.139" dur="4.737"> SUMBANG SAHA NU TUNGGUH LEPAT >

< start="2378.609" dur="2.502"> HOSPITAL JEUNG INDIVIDU KOSONG >

< start="2380.01" dur="2.669"> TANGGAL SIEUN ATAWA ATAWA ATAWA SUMANA >

< start="2381.245" dur="3.403"> LAIN INDIVIDUAT KABEH HENTEUN >

< start="2382.813" dur="3.303"> Ngaran dina HOSPITAL AND KAMI >

< start="2384.782" dur="4.403"> BISA TRY MANGSA NUHAN ING PUTRA >

< start="2386.249" dur="5.673"> SUMBAT DI SAHA. >

< start="2389.319" dur="4.138"> >> TAPI ANU KANGGO NABUNG >

< start="2392.055" dur="3.571"> KRITERIA DAN NEGARA KUNCI AS >

< start="2393.59" dur="4.071"> ING INI KAKI TEU NYUKIRAN, >

< start="2395.759" dur="2.503"> Aranjeunna geus diubah - >

< start="2397.794" dur="1.435"> >> KANAK. >

< start="2398.395" dur="2.002"> >> KAU BISA TALK NGENTOTA NU ANAK >

< start="2399.362" dur="3.17"> TANGKAT ANU? >

< start="2400.531" dur="3.67"> >> WELL, WE'RE FOLLOWING THE CDC >

< start="2402.666" dur="4.037"> TARIKHAT JEUNG KANGGO >

< start="2404.334" dur="3.871"> NU NU NINGKU NGARI, DUKA >

< start="2406.837" dur="2.368"> DINA POSITIF DENGAN NAPASKEUN >

< start="2408.338" dur="2.836"> HARI INGING POSITIF AND AS >

< start="2409.339" dur="3.403"> LONG AS AND YOU LEBIH SALAWA 72 >

< start="2411.307" dur="7.608"> RUMAH TANPA SISTEM, ATAWA INGIN >

< start="2412.876" dur="8.575"> BISA PUNTIKAN BUNGKEUN KEPANG. >

< start="2419.049" dur="2.703"> >> AND ING DATA PANGGILAN, >

< start="2421.585" dur="1.902"> OKÉ? >

< start="2421.885" dur="5.472"> SATU JOHNS HOPKINS. >

< start="2423.621" dur="4.437"> IT IS EVERY KASUT HARI NAK CINA. >

< start="2427.491" dur="2.803"> 435,000. >

< start="2428.192" dur="3.536"> 19.000 KURTUH DAN AGUNG, JEUNG I >

< start="2430.427" dur="2.736"> AYA BETUL ING AKAN DOLLAR >

< start="2431.862" dur="3.604"> DONUTS, KAU TINYA DI ATAWA >

< start="2433.297" dur="3.636"> 19,000, SENIOR CITIZENS, >

< start="2435.599" dur="3.47"> SISTEM IMMUNE GAMPANG, AND >

< start="2437.067" dur="2.536"> CETERA. >

< start="2439.203" dur="0.734"> RECOVERIES, 100,000. >

< start="2439.737" dur="1.734"> KANAK? >

< start="2440.07" dur="3.837"> KASAHA 25%. >

< start="2441.605" dur="5.339"> 300,000. >

< start="2444.041" dur="5.772"> TAPI YA, ANGGOSIS NANGGAL >

< start="2447.077" dur="5.973"> Nyarios. >

< start="2449.947" dur="6.072"> YOU DAPATKEUN ITU - Jalma anu kuring kenal >

< start="2453.183" dur="4.671"> TINGKATKEUN HENTEU DENGAN DUA MINGGU, >

< start="2456.152" dur="3.504"> AND SENANGNA INGKAN BISA TUTUAN. >

< start="2457.988" dur="3.17"> MANUJE DAPAT NU UJI NEGATIF ​​DI DUA >

< start="2459.79" dur="3.27"> Minggu, Dina TIGA minggu, Anjeun tiasa >

< start="2461.291" dur="2.369"> Tés NEGATIF ​​DI SATUWANG Minggu >

< start="2463.193" dur="3.27"> SIEUNYA ITU. >

< start="2463.794" dur="4.504"> INGGU AYA NU DADAK AKAN >

< start="2466.596" dur="2.836"> KABEH TUNGGU HENTEU DAGO. >

< start="2468.432" dur="2.535"> SUMBIH paling ageung nalika ieu >

< start="2469.566" dur="2.903"> DUA AND Urang BISA DAPAT KANGGO >

< start="2471.101" dur="3.304"> AND DIUJITAN, SUKU HENTEU INGNA >

< start="2472.602" dur="4.071"> AYA KANGGO NU DIA NU SADAPNA >

< start="2474.538" dur="19.453"> SINO NU TANGGO SATU AYEUNA HENTEU >

< start="2476.807" dur="17.184"> HAD IT. >

< start="2537.634" dur="4.271"> >> Urang BISA NATE NGEBLIK DENGAN BUKU ICU >

< start="2540.137" dur="4.07"> DENGAN PUSAT DI RUMAH. >

< start="2542.039" dur="6.573"> SATU KITA NANGGUNG 14,000 VENTILATOR. >

< start="2544.341" dur="9.442"> IF KITA NU NUNG NUNG NU NU NU TAYU >

< start="2548.746" dur="7.173"> Nimbulkeun 14,000 BEDS PUTRA IF >

< start="2553.917" dur="2.769"> INGIN Urang SUMAT NGAPUNG >

< start="2556.053" dur="1.501"> KUKASAN, KORETAK? >

< start="2556.82" dur="3.069"> >> CORRECT. >

< start="2557.688" dur="3.97"> ING AKHI TEMPAT ICU TERM >

< start="2560.423" dur="2.269">F $!, DOI NYAWA DI PIRANG>

< start="2561.792" dur="3.203"> AYEUNA AYA SUKU. >

< start="2562.826" dur="4.237"> JADI KOMPOK YANG NANGKEUN DENGAN A >

< start="2565.129" dur="6.806"> VENTILATOR ANTU ICU BED. >

< start="2567.197" dur="7.24"> KON TEGAN YANG HENTEU NANGGAL NOMBOR >

< start="2572.069" dur="2.669"> TAPI URANG NANGSA NYANGGUH INFORMASI AS >

< start="2574.571" dur="7.908"> WELL. >

< start="2574.871" dur="12.579"> >> NEGARA-NEGARA HENTEU DENGAN >

< start="2582.613" dur="7.44"> AYA TANGGALU MANGSA NANCANG MANGSA >

< start="2587.584" dur="5.072"> SATU? >

< start="2590.487" dur="4.738">BOUT 1.2 JUTA TAMBAHAN >

< start="2592.79" dur="3.903"> KAWASAN KAYU KANGGO NU KUMITA >

< start="2595.359" dur="4.637"> KOMUNITAS JAWA BARAT JEUNG KAJIL >

< start="2596.827" dur="5.138"> MANAWA SUKA NOMBOR HENTEUS >

< start="2600.13" dur="3.303"> HENTEU NGENTUKAN HENTEU AS >

< start="2602.099" dur="3.069"> PANGGILAN KUMAHA. >

< start="2603.567" dur="5.672"> TIANG HANGGU DI STATE. >

< start="2605.302" dur="8.007"> Urang Sateuacana DITANGGANG UNTUK NEGARA NEGARA >

< start="2609.373" dur="7.307"> PANGALAMANAN ATAS KESIHATAN HADI >

< start="2613.443" dur="4.805"> KAWASA ARRANGING UNTUK DIA >

< start="2616.814" dur="3.703"> UNTUK ING KAWASAN INI. >

< start="2618.382" dur="9.475"> >> NYAWA INTU RESPIRATORY. >

< start="2620.651" dur="7.94"> >> HENTEU UNTUK MEMBENTUKKAN PIGGY DI SATU >

< start="2627.991" dur="3.203"> TANJUNG. >

< start="2628.725" dur="5.272"> >> ANJEUN NUJAK ANJELAN DAN >

< start="2631.328" dur="5.004"> NGARUJUKAN ATAWA KANGGO? >

< start="2634.131" dur="9.509"> >> AKU NANGGALKEUN KEPADA SUMBER >

< start="2636.466" dur="11.278"> TI MUNGKIN. >

< start="2643.774" dur="4.404"> JEUNG NOMBL KARÉ ICU DENGAN >

< start="2647.878" dur="2.268"> VENTILATORS. >

< start="2648.311" dur="5.372"> AYA SATU NUMBER. >

< start="2650.28" dur="6.473"> KUNG NYAWAAN VENTILATORS KAMI >

< start="2653.817" dur="7.574"> TANGGIH DI KOMPUTA sareng TAMBAHKEUN >

< start="2656.887" dur="7.44"> BEDS NA NU NGALA NU NGAPUNG. >

< start="2661.525" dur="7.874"> Urang BISA PANGKALKEUN ON. >

< start="2664.461" dur="6.706"> >> AND STOK PILE. >

< start="2669.533" dur="2.902"> STOK DIPANGKEUN DI SINI. >

< start="2671.301" dur="4.638"> TUNGGULIS TULISKEH TIAP >

< start="2672.569" dur="5.939"> TIANG Urang KIDANG. >

< start="2676.073" dur="4.303"> SATANGKE KANGGURA NADISKAN PILIH STOK. >

< start="2678.642" dur="2.535"> KAMI HADIS KITA NU DITOKO DI KABUPATEN >

< start="2680.51" dur="2.135"> TUNGGU STOK. >

< start="2681.311" dur="2.602"> KAMI HADI KANGGO TO KOTA. >

< start="2682.779" dur="4.104"> KAMI KANGSA DENGAN TANGKAP STOK >

< start="2684.047" dur="5.572"> ISLAND.íp ($ oH # & W ■ >

< start="2687.017" dur="5.438"> AND KAMPUNG NANGGALKEUN DI ALBANYA DAN >

< start="2689.753" dur="5.071"> STOK PILE DI KASANGAN AKU. >

< start="2692.589" dur="4.538"> >> RULING YANG KUMENTANG. >

< start="2694.958" dur="5.038"> >> KAMI NADI KOKU. >

< start="2697.261" dur="3.903"> Kami ngadué Ventilator di THE >

< start="2700.13" dur="2.369"> TUNGGU STOK. >

< start="2701.298" dur="1.568"> Kami henteu bakal ngirimkeun aranjeunna >

< start="2702.633" dur="1.701"> HOSPITAL. >

< start="2703" dur="6.606"> Urang teu bakal ngagaduhan dihukum >

< start="2704.468" dur="6.105"> UP NU SUKA AKU PERLU DIPENGAN >

< start="2709.74" dur="2.201"> BED. >

< start="2710.707" dur="3.637"> >> DITAWANGKEUN. >

< start="2712.075" dur="3.336"> Aranjeunna ngirimkeun ka aranjeunna >

< start="2714.478" dur="6.673"> BUAH HANCANG. >

< start="2715.845" dur="6.307">■ Bagean tina>

< start="2721.285" dur="10.843"> HOSPITAL. >

< start="2722.286" dur="13.913"> >> KAU BISA CORRECT ME. >

< start="2732.262" dur="5.906"> Kuring teu bakal ngarepkeun aranjeunna >

< start="2736.333" dur="5.004"> YÉSA TAMPILAN. >

< start="2738.302" dur="5.571"> AND TEMPOH KUMAHA DUA KURSUS. >

< start="2741.471" dur="5.639"> KAUNIA TEU STAFF UNTUK BEDS KITA. >

< start="2744.007" dur="6.306"> AYEUNA KANGGO PERTUKUAN STAFF UNTUK 200 >

< start="2747.244" dur="6.239"> BEDS ATAWA KANGGO MUNGGUNG HOSPITAL >

< start="2750.447" dur="5.905"> MUNGSA PELAKSANA SUKTUR PEKERJA >

< start="2753.617" dur="4.737"> KOMUNITAS RUMAH JEUNG SIKIR. >

< start="2756.486" dur="5.439"> TAPI JIM, TEU NYAPLIS KITA WISI >

< start="2758.488" dur="4.838"> AYA RESPOTAN AYEUNA. >

< start="2762.059" dur="3.703"> >> TAMADAH SUKA. >

< start="2763.46" dur="5.705"> >> DITUTUPKAN SAKIT DITULUKAN >

< start="2765.896" dur="6.239"> TENTANG PERATURAN INCLUDING >

< start="2769.299" dur="3.27"> PERUBAHAN PERUBATAN DAN >

< start="2772.269" dur="1.434"> ATURAN. >

< start="2772.702" dur="1.702"> >> PITU GOLONGAN DI KANGGO ISLI >

< start="2773.837" dur="2.002"> AS WELL. >

< start="2774.538" dur="5.972"> INGIN SUKU NU KONSEP >

< start="2775.973" dur="6.572"> TANGGUH TANGGIH NAMPANG AS ANU MENTIONED >

< start="2780.644" dur="4.003"> PELUANG NANGKEUN PRESTASI. >

< start="2782.679" dur="3.203"> Urang bakal ningali dina saleresna sareng >

< start="2784.781" dur="2.335"> Pendaptaran sareng Adaptip >

< start="2786.016" dur="6.606"> DIRI SAHA NANGKEUN MANGGUNG >

< start="2787.25" dur="6.74"> INGIN DIA WELL. >

< start="2792.756" dur="3.269"> Kuring INUNG TUNGGULAN DENGAN FUNGTUR >

< start="2794.124" dur="3.703"> ADMINISTRATOR HOSPITAL. >

< start="2796.159" dur="4.371"> THE JABATAN KESIHATAN - THE >

< start="2797.961" dur="5.305"> JABATAN KESIHATAN TAMAT >

< start="2800.664" dur="4.103"> PERHATOSAN MEMBANGKEUN KANGGO NENG >

< start="2803.4" dur="3.303"> SISTEM KESIHATAN TERBASA ING aya >

< start="2804.901" dur="6.573"> STATES AMERIKA. >

< start="2806.837" dur="6.139"> AND AYA NYATOSEN NYAWA >

< start="2811.608" dur="5.472"> BABAR-BUDAK BOLEH SOMETIMES >

< start="2813.11" dur="8.207"> DAPAT IN KANGGOAN NANGKAT >

< start="2817.214" dur="6.639"> TAPAKAN sareng Ngobrol. >

< start="2821.451" dur="3.303"> SATU NU KITA NANGGAL DI KES INTEN INI >

< start="2823.987" dur="2.802"> BASA KANGSA. >

< start="2824.888" dur="4.17"> ATAWA KABUPATEN KABEH SENI >

< start="2826.923" dur="4.037"> BISA STAFF UP, ING BISA NGANGGO >

< start="2829.192" dur="4.304"> KATAKAN, KAU TAHU, KAU DINANGKA A >

< start="2831.094" dur="5.405"> HOSPITAL KANGGO KUDUH DOUBLE. >

< start="2833.63" dur="3.303"> KAMI SEMUA SUKU DIRI >

< start="2836.633" dur="2.002"> PERATURU. >

< start="2837.066" dur="10.077"> SATU DIA TIDAK PERLU BASAAN >

< start="2841.237" dur="6.173">Ñçw AYA NU NYAWA NYAWA NU NG81BI >

< start="2847.277" dur="6.139"> Entong. >

< start="2847.544" dur="8.608"> >> Kuring PUTUS. >

< start="2853.55" dur="5.572"> KUNG Kuring PERKUJUKKEUN BUDAK DENGAN KUMAHA BARAT >

< start="2856.286" dur="3.237"> KOMUNITAS TAPI PELANGSA DENGAN PELUAR >

< start="2859.256" dur="4.47"> KOTOR YORK. >

< start="2859.656" dur="5.205"> >> KAJEUN TUNGGU MUNGGUNG. >

< start="2863.86" dur="2.436"> >> JAWA BARAT YORK KUMAHA >

< start="2864.995" dur="4.037"> MANGSA AKAN DI SENDIRI. >

< start="2866.43" dur="6.105"> Urang nyarioskeun ka kota YORK KOTA 77 >

< start="2869.166" dur="3.703"> PANJANG ARAWA. >

< start="2872.669" dur="5.538"> >> 78. >

< start="2873.002" dur="6.34"> >> Henteu. >

< start="2878.341" dur="2.669"> >> Kuring BISA. >

< start="2879.476" dur="1.868"> KAYU KANGGO KANGGO >

< start="2881.144" dur="2.969"> PERSON. >

< start="2881.477" dur="4.939"> KAKI MANGSAU SADATOR, AKU AYA >

< start="2884.247" dur="4.438"> KOMUNITAS DENGAN SEMUA TEMA. >

< start="2886.55" dur="2.536"> Kuring UNDERSTAND THE WASHINGTON >

< start="2888.819" dur="3.035"> BUREAUCRACY. >

< start="2889.219" dur="4.537"> ABDI KANTOS DI DINYA. >

< start="2891.988" dur="2.903"> Tapi TAPI RASA NU TELENGKEUN RÉNA >

< start="2893.89" dur="3.003"> RAHSIA. >

< start="2895.025" dur="4.237"> TEU NYAHU NYANCANG HENTEU INI TAPI Sateuacana kuring >

< start="2897.027" dur="2.536"> TAHU NGANJAWA HENTEU DENGAN PAKSA >

< start="2899.396" dur="5.038"> IEUH. >

< start="2899.696" dur="6.172"> KAJIL DI TILIK DI KILANG >

< start="2904.568" dur="2.201"> REVENUE, NAJI AYA KANGGO MANGGUH >

< start="2906.002" dur="3.77"> MENENGKEUN TENTANG NU DIA. >

< start="2906.903" dur="5.105"> Kumaha anjeun ngalakukeun perjangjian >

< start="2909.906" dur="3.637"> DENGAN RASA DI DRAMATIK DI ULASAN. >

< start="2912.142" dur="2.936"> DIA SIEUN NYAPLIS NENG WELENG >

< start="2913.677" dur="3.569"> BUKU PUTRA AKHIR KANGGO >

< start="2915.212" dur="4.103"> LUKA PAKEJI STIMULUS AYA >

< start="2917.38" dur="3.236"> TAMBAHAN TAMBAHAN TO >

< start="2919.449" dur="1.668"> GIGNATE NEGERI. >

< start="2920.75" dur="1.468"> OKÉ. >

< start="2921.251" dur="7.907"> DINA PAKET SINI. >

< start="2922.352" dur="9.275"> IT NGADI US $ 3,8 milyaran. >

< start="2929.292" dur="2.702"> HOLE IS AS NENG AS $ 15 >

< start="2931.761" dur="2.236"> Bank. >

< start="2932.128" dur="6.907"> >> Kumaha anjeun ngiringan $ 15 milyaran >

< start="2934.131" dur="8.174"> HAN DENGAN 3,8 milyaran? >

< start="2939.169" dur="5.972"> YOU DON'T. >

< start="2942.439" dur="3.937"> >> KUMAHA DENGAN RESPOND TO THE >

< start="2945.275" dur="2.368"> MENTALITI DAN FILOSIS NA >

< start="2946.51" dur="3.369"> PANGGILAN SUMA ANAK SESE >

< start="2947.777" dur="3.403"> PENYAKITAN AND GAMPANG DENGAN >

< start="2950.013" dur="3.436"> PRESIDEN INI DIA PANGGIHAN INGIN >

< start="2951.314" dur="2.502"> MUKA BUKU NEGARA DENGAN >

< start="2953.583" dur="9.009"> EASTER? >

< start="2953.95" dur="9.543"> >> LUKU, Kuring PERCAYA Bagean >

< start="2962.726" dur="2.502"> PULUS, RASA? >

< start="2963.627" dur="3.369"> >> KANGGO NU DENGAN SUKAN ITU >

< start="2965.362" dur="1.968"> GAMPANGKEUN UNTUK MANGKEUN EKONOMI >

< start="2967.13" dur="3.77"> DITUTUP. >

< start="2967.463" dur="9.276"> >> Sateuacana, tapi henteu. >

< start="2971.034" dur="8.341"> Urang DAPATKEUNYA. >

< start="2976.873" dur="4.137"> SUKANG .1, .2. >

< start="2979.509" dur="3.837"> EVER EGA AGREES DI AKU INGIN >

< start="2981.144" dur="3.703"> NEGARA INI. >

< start="2983.48" dur="9.175"> Kami bakal ngalakukeun unggal urang tiasa >

< start="2984.981" dur="11.044"> SAFE KAHIRUPAN. >

< start="2992.789" dur="6.373"> INGIN INI SUMBANG. >

< start="2996.159" dur="4.537"> MERDEKA HADI UNTUK MELENGKEUN SOOM SOMETIME >

< start="2999.296" dur="5.505"> SUMBANG. >

< start="3000.83" dur="5.772"> SO LET 'SANGKAT ON. >

< start="3004.935" dur="2.368"> Kuring mah moal ngarepkeun naon waé >

< start="3006.736" dur="2.669"> NABI NYAWA. >

< start="3007.437" dur="3.303"> AKU HENTEU BARAT YORKERS DIA TINGKATKEUN >

< start="3009.539" dur="3.136"> ING DENGAN DAN AS GOVERNOR ING >

< start="3010.874" dur="6.139"> NEGERI KOMUNITAS JAWA BARAT AKU JADI TO >

< start="3012.809" dur="7.24"> DIA HENTEU AYEUNA PAKSANA. >

< start="3017.147" dur="3.303"> SATU INGNA NU DULANG DUA PARLEL >

< start="3020.183" dur="1.601"> PIKIRAN. >

< start="3020.583" dur="2.87"> SIEUN INGGO MANGKEUN ECONOMI >

< start="3021.918" dur="3.003"> RUNNING AND AND MÉTÉKEUN pikeun nangtayungan >

< start="3023.587" dur="6.239"> BAGI HIRUP MANEH BISA. >

< start="3025.055" dur="12.145"> Kuring PERCAYA AYA DIA APA DITAYANG >

< start="3029.959" dur="8.308"> STRATEGI THAN Urang AYEUNA KUMAHA >

< start="3037.334" dur="2.935"> TENTANG. >

< start="3038.401" dur="5.505"> Kuring teu ngémutan DIA TARI. >

< start="3040.403" dur="5.605"> Kuring teu mikir anjeun >

< start="3044.04" dur="5.172"> THE EKONOMI DAN BUKA UP >

< start="3046.142" dur="3.404"> THE PERCUMA SOSIET TO USAHA AS >

< start="3049.346" dur="1.701"> USUAL. >

< start="3049.679" dur="6.006"> Urang AYEUNA AYA DIAJAK ANJEANA >

< start="3051.181" dur="8.141"> SENTONGAN RISIKO RISIKO. >

< start="3055.819" dur="6.939"> SAKIT DIRI KAWIN NYAWA RISIKO. >

< start="3059.456" dur="5.104"> SAKSA RÉTAN NANGGELENGAN VIRUS DAN >

< start="3062.892" dur="3.136"> RESOLVED RISIKO KURANG RISIKO. >

< start="3064.694" dur="3.069"> MONTAK EKONOMI DINA MEMBANG IN >

< start="3066.162" dur="4.871"> SUMBANG RUMAH NYAJAWA AYA KURING >

< start="3067.897" dur="4.037"> ATAWA RISIKO JEUNG MULISKEUN AYA >

< start="3071.167" dur="4.638"> MACINE INGIN. >

< start="3072.068" dur="6.373"> MULISKAN EKONOMI >

< start="3075.939" dur="4.137"> JALAN ETA. >

< start="3078.575" dur="4.604"> SAHA NU DIA PAKSA BAKAL TERBAIK >

< start="3080.21" dur="4.537"> STRATEGI KESIHATAN. >

< start="3083.313" dur="2.035"> PERSON KABEH YANG BOLEH AYEUNA >

< start="3084.881" dur="5.739"> TO TAMAN. >

< start="3085.482" dur="10.043"> TANPA MANGSA BUKU. >

< start="3090.754" dur="6.873"> AND NU NU NITUT DENGAN BACKçó IN THE >

< start="3095.659" dur="3.236"> Warga TU INGIN AYA AWAM >

< start="3097.761" dur="3.236"> STRATEGI KESIHATAN. >

< start="3099.029" dur="5.004"> JADI DENGAN ISTU AYA TANGGOLEH REFINES >

< start="3101.131" dur="5.605"> THE STRATEGI KESIHATAN PUBLIK AND >

< start="3104.167" dur="3.37"> MULIS NGUMPULKEUNAN EKONOMI DAN >

< start="3106.87" dur="7.307"> INGIN SUKU KANGGO - SADANA >

< start="3107.671" dur="11.143"> SAHA NUJI NA NUJAK GAWA. >

< start="3114.311" dur="6.105"> >> AYA AKU KESAN? >

< start="3118.948" dur="2.536"> AYA KANGGO DI TEMPAT TEMPAT >

< start="3120.55" dur="2.969"> AKU DENGAN PAKEJEU ANYA? >

< start="3121.618" dur="2.802"> >> THE FEDERALr >

< start="3123.653" dur="2.969"> DINA PANDUAN. >

< start="3124.554" dur="4.971"> TEMPAT TEMPATKU TEMA >

< start="3126.756" dur="5.405"> KUMAHA SUKU DITJUJUH. >

< start="3129.659" dur="3.336"> AND ANU NEGARA BISA NGUDIRAN >

< start="3132.295" dur="2.469"> JAMINAN. >

< start="3133.129" dur="5.505"> STATES BISA NGUDUT >

< start="3134.898" dur="4.203"> GARISAN MENGHADIRI SUKA KHUSUS >

< start="3138.768" dur="1.501"> CIRCUMSTANCES. >

< start="3139.235" dur="2.436"> Teuing INGIN YANG BISA KABEH >

< start="3140.403" dur="2.302"> TIANG BEDA sareng >

< start="3141.805" dur="3.536"> MASALAH INGGRIS INGGULIS DI ELSE IN >

< start="3142.839" dur="4.17"> NEGARA, KUMAHA? >

< start="3145.475" dur="1.801"> ATAWA ETA SATUJE AYEUNA >

< start="3147.143" dur="2.669"> Nempo. >

< start="3147.41" dur="3.27"> ATAWA ATAWA FAKTOS HENTEU ATAWA. >

< start="3149.946" dur="3.47"> TI SUKAN TAK DENGAN. >

< start="3150.814" dur="7.24"> INGIN Urang AYA PADAM ING >

< start="3153.55" dur="8.541"> DI KABEH YORK THAN KOTA BANDUNG >

< start="3158.188" dur="4.304"> AND SATU INTENSING PALING PALING >

< start="3162.225" dur="5.271"> EKONOMI. >

< start="3162.625" dur="6.974"> AND KABEH SEMUA TANGGUH KANGGO >

< start="3167.63" dur="3.937"> AND TEU AYA HENTEU NECESSARILY IFS >

< start="3169.733" dur="4.003"> BASA KANGGO UNTUK TULSA ATAWA SAN >

< start="3171.701" dur="3.27"> ANTONIO. >

< start="3173.87" dur="2.702"> KATU WANI NINGGALKEUN DI PLAN >

< start="3175.105" dur="3.102"> YANG BAWA KANGGO UNTUK JAWA BARAT sareng >

< start="3176.706" dur="2.402"> ISRUK GEDNAL PERSIB NU NGADUKAN >

< start="3178.341" dur="1.535"> Kami nganggur waé. >

< start="3179.242" dur="5.672"> TEU SAHA NGADISKEUN TARI >

< start="3180.009" dur="6.306"> JAMINAN. >

< start="3185.048" dur="6.673"> >> NAJE AYA KANGGO NUNGGUH >

< start="3186.449" dur="6.706"> TEKÉS PRESIDENTE NU TEH SAPI >

< start="3191.855" dur="4.67"> DAPATKEUN DI SELF-QUARANTINE >

< start="3193.289" dur="7.908"> SOAL KEDUA KAKI ANAK >

< start="3196.659" dur="5.139"> DINASKAN SUKU KATUJURAN DI SINI >

< start="3201.331" dur="1.168"> DI YORK KAHARI KOMPAS. >

< start="3201.931" dur="1.868"> >> PRESIDEN NU DENGAN SUMAT >

< start="3202.632" dur="2.802"> YANG DITASARKEUN DI KOTA YORK KOTA >

< start="3203.933" dur="1.835"> DAPAT DIDANGKEUN SELF-QUARANTINE DUA DUA >

< start="3205.568" dur="0.667"> MINGGU >

< start="3205.901" dur="1.535"> >> DI Bumi YORK. >

< start="3206.369" dur="3.136"> >> DI KOTA BARAT YORK. >

< start="3207.57" dur="3.47"> >> Teu, KANG DI SINI DI BARAT YORK >

< start="3209.639" dur="1.802"> KOTA DENGAN HENTEU DIHENTEUN DI BARAT >

< start="3211.174" dur="2.302"> NEGARA YORK. >

< start="3211.574" dur="2.869"> KAU AYEUNA HENTEU AYEUNA Pintu Anyar >

< start="3213.61" dur="4.804"> KOTOR YORK TO QUARANTINE. >

< start="3214.577" dur="4.271"> AKU BASA NYANGKEUN DI BARAT >

< start="3218.548" dur="8.208"> NEGARA YORK. >

< start="3218.981" dur="9.009"> >> IS ADAT ADALAH PERUBATAN. >

< start="3226.89" dur="3.002"> PALING PENTING HENTEU IN KURAWA >

< start="3228.124" dur="4.704"> AKU HENTEU APA YANG ANU ANU ANAK. >

< start="3230.026" dur="4.137"> AKU TEU NYAHUI PERIKUSAN AND I >

< start="3232.962" dur="3.17"> TUJUAN NYOKONG KANG DOKTOR. >

< start="3234.297" dur="4.037"> Kuring TINGGUH KUSAHA PERIKATUHAN >

< start="3236.266" dur="3.169"> PANDUAN CDC AND CDC >

< start="3238.468" dur="2.402"> Pitunjuk Ngagunakeun yén anjeun >

< start="3239.569" dur="3.369"> TINGKATKEUN ANTARA DISTANCEwuv. >

< start="3241.004" dur="3.936"> SOSIAL DISTANCING AS WELL AND >

< start="3243.072" dur="3.737"> INI SENTI JAWA BARAT ASAWA >

< start="3245.074" dur="3.637"> GENTNOR MENTIONED. >

< start="3246.943" dur="9.943"> >> SPENCERy] SATU DIAJEANA SIEUN SIEUN >

< start="3248.845" dur="12.245"> TUAR SUKAN. >

< start="3257.02" dur="5.638"> >> SIEU SAKOLA DESA SOSIAL. >

< start="3261.224" dur="1.768"> CASES INGKEUN KABEH SEMUA >

< start="3262.792" dur="3.036"> Nagara. >

< start="3263.125" dur="20.421"> TIANG HENTEU JAWA BARAT. >

< start="3265.962" dur="18.952"> WE'RE AT THE FOREFRONT. >

< start="3283.68" dur="3.469"> >> IF KITA WALA DAPAT NGEBUT DANA >

< start="3285.047" dur="5.439"> DARI KEDAI, Kuring TEU NYAHO >

< start="3287.283" dur="5.839"> NINI KABEH TEMBANG. >

< start="3290.62" dur="5.038"> INGAH INI NUNG APLIK RASA SENATE INI >

< start="3293.256" dur="11.344"> SAHA NU KELUAR. >

< start="3295.792" dur="11.978"> Kuring NGAHIN ANGGU POLITIK DENGAN PULANG >

< start="3304.734" dur="5.505"> AND AYA TAPI ANTARA HENTEU AYEUNA >

< start="3307.904" dur="3.303"> Sakur anu mana wae nu milih. >

< start="3310.373" dur="19.486"> LAIN-LAIN TIAK SIEUN SUKA >

< start="3311.341" dur="18.518"> SHARP / íx >

< start="3374.17" dur="1.001"> TANPA SUKUJAWA NU INGIN ANTARA. >

< start="3374.87" dur="0.301"> ABDI RIDO. >