3497s Menteri lan pejabat kesehatan nyedhiyakake nganyari COVID-19 - 25 Maret 2020 images and subtitles

PERLUKAN Nindakake SEMUA KITA BISA KANGGO GAMBAR TRAVEL-GENTING KASES. UNTUK Kabeh Wong sing Kabeh IN SULIT-ISOLASI, KITA KITA NGADI Wis dibédakaké lan kita GRATIS UNTUK KESIMPULAN Sampeyan ING NGANGGO kanggo KANGGO LAIN [WARNA MENENGAH] >> (Swara Penerjemah): Yen sampeyan Ojo golek APIK SESEMA sing sampeyan bisa PIKE LUKU UNTUK LAGU ASING LAKIR AS KANGGO ING KANGGO BISA KANGGO ING PANAS DUA METERS SAIKI LAIN. AS SAIKI, aja nganti melu KESELAMATAN KEJAYAAN DENGAN TANGAN AS TANGGALKANG KANGGO MACAMAT MACAM Sampeyan Nggawe Omah lan Bisa Dadi AS KANGGO BOLEH DI RUMAH. Kanggo wong-wong sing nindakake SISTEM, KABUPATEN KENAPA LAYANKAN INI, ING KANGGO MUNGSA PADHA ING TANPA KANGGO. TOOL ING ING ING ING NGANGGO DETERMINE Yen Sampeyan butuh luwih EVALUATION Utawa apa Sampeyan kudu A nyoba COVID-19. >>> SAIKI NENGGALAK ING APA AT CANADA.ca - OKAY KANGGO PELANGGAN UNTUK LAGU ASAK LAGU AS Sampeyan MACAMAT ING DENGAN MUDA SAIKI LAIN ING KANGGURU BASA AS SAIKI NAMPI KOMPONEN NGAMBOL LAYAN SERTIK TANGAN lan DOORKNOBS lan ngilangke tanganmu Sadurunge sampeyan nggunakake omah lan AS BISAN ING KANGGO BALIK. >>> TAPI UNTUK Wong-wong sing Menganakake SISTEM TANPA MATRI KENE DENGAN NGETENG MUNGKIN MUNGKANE GAMPANG ING RASA ING KANGGO. SAIKI ING TOOL UNTUK MEMBANGKANG DETERMINE NUNGGUH INGGU NATE TENAGA ASSESSMENTR SUKAN KANGGO COVID-19. >>> Mriksa ING SAIKI CANADA.ca. >>> RANCANG SAIKI LUKU PANJANG KRITIKAL UNTUK KANGGO AS TO DAPAT KANGGO. KITA NGANGGO Nuli ING WANG, LET MANGSA KANGGO, INGKU KANGGO. MERCI. >>> OKAY, INGGRIS ING SAIKI, DR. NJOO. SAIKI KAMI DENGAN ING MENTERI MARKAH PERKHIDMATAN INDIGENOUS JAMINAN. MARK, >>> [WARNA MENENGAH] >> (Swara Penerjemah): apik AFTERNOON, MANGSAU. >>> ING ING NEGARA ING UNTUK LANSARI METIS KAKI AMONG ING PALING KUMPULAN VULNERABLE IN CANADA, Lan NGUKAM KRISIS ING INSES ING ING KANGGO MA FLY-IN LAMIN Bagean bagean negara kasebut UNIKAT KANGGO. Lan aku kepengin REITERATE AKU PRIORITI KANGGO Dikandhani dening KERAJAAN CANADA IS ING KESIHATAN lan KESELAMATAN INDIGENOUS RAKYA IN [WARNA MENENGAH] >> (Swara Penerjemah): KAMI MENGIKUTKAN ING KANGGO-19 Gangguan ing CANADA MANAJEN RAPIDLY. >> EKONOMI COVID-19 RANCANGAN RESPONSE DIPANGGO Dening Bagean-wektu Minggu kepungkur KERAJAAN KAMI KANGGO MUKU $ 305 JUTA DIREK TLOI SULIT Bangsa INUIT LAN METIS PEMIMPINAN UNTUK NAMPANG DENGAN DENGAN INI ING FOLEKSI MAXIMUM BAKAL Apa sing dibutuhake kanggo ndhukung wong-wong mau KOMUNITAS ING WASA KRISIS. ALLOKASI REFLEKSI DANA Diskusi DENGAN PAKSA NATE PAKSA INUIT LAN - PRIORITIES DURING PANDEMIK INI. >>> KANGGO BASA ING NGANGGO KANGGO ING TANJUNG KOMUNITAS DENGAN MAXIMUM GAMPIRHUT UNTUK NAMPANG ADAPT TANGGULUAN UNTUK LOSAL ADDRESS Kabutuhan. Kita bakal nggawe iki kanthi cepet lan SENSE ING URGENS. >>> AKU NUNGGUL UNTUK MENGIKUT ING SAIKI SUKAN KEWANGAN KITA KONEKTOR KANGGO Bangsa, INUIT lan METIS. >> ING PENTING DENGAN DIGUNAKAN DOKTIKAN SENIOR, panganan Dhukungan, ngewangi bocah-bocah lan MEMBANGUN UNTUK KANGGO UNEMPLOYED. Dhukungan MENTAL HEALTH utawa WANG SERVISES INTERVENSI EMERGENSYEN. SAIKI PADANGGIH. >>> BUKU NU INGGRIS ING NEGARA GOLEK A BES GAMPANG GAMPANG POPULASI, GAMBAR lan KOMUNITAS WELL-BEING. PELUANG INUIT ING 45 JUTA Lan bakal mabur tekan endi wae TEMPAT TANPA INUIT ORGANISASI ING AN ALLOKASI DITENTUKKE OLEH ITK lan KEPUTUSAN KABUPATEN, UNTUK METIS NUNG KULU 30 JUTAWAN YAWA AKU NGEJAT-INGKE ING SUKU GAMPANG AHLI. KANGGO ING AKU UNTUK KABUPATEN AT ORGANISASI OSSUPPORTING KULIT Sapa sing Urip SARI [WARNA MENENGAH] >> (Swara saka FU ING ADDITION TO FUND SAIKI KANGGO UNTUK KOMUNITAS lan INGKE NATE GAMPANG Nuju ISU KESIHATAN ADDRESS Cepet DENGAN PROVIDING EXAMPLE PERALATAN lan PERANCANGAN TENAGA NYOKONG. >>> KAJIAN TAKEN DENGAN KOMUNITI kanggo nglindhungi TEMA POPULASI DARI NUTI TUTUP SALAMAT UNTUK MENENGAHKE LOKAL Cithakan saka EMERGENCY. INGING AKU NGENTOTI KERJA GAMPANG lan KANGAN ING KANGGO NAMPI TETAPI LET ME BE CLEAR, ING JAWA KANGGO NGEDANG. KITA KANGGO LUKU Dhukungan Kabutuhan lan Kita bakal nggawe LUKA Ora KOMUNITAS JAMINAN IS KANGGO LEWIH. KERAJAAN KAMI DITENGKU INI SOKONG ING ING NGANGGO. >>> KANGGO INGGO. >>> OKAY. SALAMU INGGAL ING SAK TU, MARK. Saiki kita bakal ngrungokake saka MENTERI KOMUNITAS lan HERITAGE, Pak STEPHEN GURUGA, ING KABEH KANGGO. >> GURU SELEPASAN, AKU KANGEN BISA RASA TANGGO UNTUK MENGIKUT BASA SITUASI KURSUS NUNGGUH BASA KANGGO KANGGO SENGGUTAN lan NGANGGO ING LAIN LAIN. ING SITUASI COMPLEX lan NUNGGUH RASA JAWA. SEMUA SANGGO DIPANGGUH Duwe TAKEN INCC AKUN. Yaiku JURNALISI YANG DI ING SITUASI NORMAL DAN INGGRIS ING KRISIS SITUWANGAN KASUKAN BEDHANA HEBAT BEDHANA KELUARGA AD. >> SATU TANGGURAN wong Kanada bisa ngerteni INFORMASI WELL SUMBER KANGGO TO COVID-19. KENE PAKET ING KABUPATEN ING CANADA ISTUK GAMBAR TINDAKAN SO CANADIANS ING KONTAK KANGGO BASA-BENTUK AKSARI lan KABUPATEN SUMBER KABEH BALAK. >>> [SPEAKING FRENC] >> (Suara Trato AKU NUNGGUL UNGGUL NUNGGAL ING SUKU KANGGO GRATIS KANGGO MENTERI ULANGAN CANADIAN ING JAWATANKUASA INDEPENDENT ING KANGGO KANGGO ING CRA ING AKU NGANGGunakake MENYUKAR ANNOUNCE ING ING ING 2019 BUDGET. Wong-wong mau saiki lagi FORMAL, luwih Sing BASAR ING 30 yuta TARI ING ING GIGNMENT KAMI IN A CAMPAIGN GOLEKSI GAMBANG ABOUT COVID-19, KITA bakal - ING Bakal DITANYA DI CANADIAN MEDIA MUNGGUL TV, NEWSPAPER Utawa ONLINE. >>> SO PITENUHAN GENERATED BY CAMPAIGN ING BISA BREATHE NEW BISA INTO ING MEDIA, MENTERI PUBLIK Pakaryan KARYA ING ING FILE KENE BISA bisa dibukak kanthi cepet. >>> INFORMASI CAMPAIGNS AT POINT ING INI TI M ANG INITIATIF ING CANADIAN ASSOCIATION PERUBATAN, KANGGO KOLEKSI FILSISIAN KELUARGA lan KOLEKSI FILIK keluarga OF CANADA DIPENGGALKAN OLEH KESAN PUBLIK CANADIAN ASSOCIASI lan DIPANGGO WANGGO Karyawan VOLUNTEER lan nggedhekake Utawa AGENSI. >>> NAMPI INGKE ING NGANGGO CAMPAIGN KESIHATAN AWAM lan PERSEBUNGAN DENGAN CANADIAN MEDIA LAN PLATFORM ONLINE KANGGO AIR IT. >>> ING ING NGANGGO PENTING WISATA CANADIAN KUNCI TUKAR TO NAMPANG ING LAIN LAIN. AKHARI, KANGSA INGGRIS Tanggung jawab kanggo WANG IS Kritikal Kanggo MANIT EDITOR lan PEKLISI TAMPILAN ing papan kerangka PROSES UNTUK BUKU CANADIAN Donga lan PERIODAL CANADIAN GAMPANG PUTIH NGGEP KANGGO Program kasebut bakal nampa R 2 MINGGO NGGO NEXT BISA SANGGUH BASA BULANAN NEXT BULAN. KANGGO WULANGAN ING KAJAWA TO MENGGUNAKAN CANADIANS Bisa DIPANGGIH FAKTOR INFORMED INFORMED TO COVID-19 LAN NGOKONG MEDIA Lan ORGANISASI budaya. KANGGO. MERCI. >>> OKAY, MERCI, STEPHEN. KANGGO, STEPHEN. Lan SAIKI NGGO SAIKI KAMI PUTRA AKSARI. >>> BIL, KANGGO. >>> KANGGO INGGO. >>> [NO AUDIO] >>> KANGGO INGGO. SULIT SEMUA, Nuwun INGKU INGKU KANGGO TO KABUPATEN INI Digarap UNGGULAN ING BISA TO PADANGGAN UNDANGGAL UNGGUH GAMPANG GAMPANG GAMPANG TUKANG ASI UNGGUL SANGGUP KANGGO ING TARI ING KANGGO KANGGO KITA NGANGGO UNTUK NGENTANG DENGAN NGOKONG CANADIANS DURING WASA PELUANG. AS YOU HEBIT AKU CABARAN EXTRAORDINARY EKONEKSI GAMPANG Ukuran lan sing ora bisa diwenehi nilai GAMPANG GAMPANG ING KENANA Kanthi pituwas sing padha TUNGGAL KANGGO NUNGGUH CANADIANS, ING KANGGO MAJAWA TUNGGAL KANGGO NUNGGUH Bisnis lan Manfaat KANGGO NUNGGUH INGGRIS ING GRATIS EKONOMI KITA SO PITANGGO NUNGGALKE ING NGANGGUT KANG KINI. KANGGO NATE GAMPANG NU ING PANJANG MINGGAM ING WANG TUNGGAL ING ING SANGGO SOKONGAN CANADIANS sing ora ana KARYA, Wong Sakit, Wong sing Ana ing A LAMPIRAN ING INI KANGEN Ndhukung Ibu bapa sing apike Sapa sing ING SITUASI ing endi Wong-wong mau ING ING NGGI HADI Nglindhungi Tema lan Tanduran Kulawarga DENGAN NUKU DENGAN SAIKI GAMPANG GAMPANG. Dadi ING LEGISLASI KANGGO TANGGO KANGGO ING SUKU TANGGAP NGANGGO MUNGGUH KEBANGSAAN CANADA TANGGAP MANUSIA ING IDEA IS INGKU KITA KANGGO KANGGO GRATIS Saben Warga CANADIAN YANG TINDAK TEMA KABUPATEN ING SITUASI Wong-wong mau Nuli Disemak Pass 12 12 Wulan $ 5,000 UTAWA Luwih Lan Wong-wong mau ora bakal duwe duweke AS KANGGO RESEP COVID-19, ING BISA NAMPANG INGKANG GAMPANG, ING $ 2,000 A WULANG UNTUK PULIT WULANG SO APA KANGGO NUNGGUH INGGRIS YO KANGGO INGGO Wong TUKU KANGGO SAIKI ING TANGGO ING WANG SANGGO BISANING DENGI KANGGO NANG RESEPIKE Kabutuhan kanggo wong-wong mau lan padha KIRI. GAMPANG INGKE ING ING KANGGO ING WANG SUBSIDY KANGGO KANGGO NUNGGUH EMPLOYEES, TO Wong. >>> DENGAN KANGGO ING AKU INI UNTUK APA GURU BUKU INGKE KEBANGSAAN ING EMPLOYMENT ING EMPLOYE MEREKA ORGANISASI. BISAN ING WANG KENE ING ING TUNGGAL Nyengkuyung pitulung. Wong-wong mau bakal diukum NUNG KENE ING EMPLOYEE ING IS NO NAMPANG TANPA ING WANG SARI SYARIKAT ING BISA DITAYANG LAMPIRAN ING ING AKU KANGGO GAMPANG ING ING PARA ROH lan Nompo OTOS TO $ 2,000 A BULAN UNTUK PULANG PULAN. ING KENE ING KRITIKAL PENTING. APA KANGGO NATE INGKANG KURSUS MINGGU INGING MUNGSA ING ING NGANGGO KENE BISA sing bisa dadi KANGGO, BISA KANGGO ing A Cara Gampang lan Cara Gampang WANG KANGGO ING KEMUNG Cepet. >>> GAMPANG KANGGO NGGOLAH UNTUK GAMPANG LATIHAN SUKU ADMINISTRASI SAIKI KANGGO, ING NGANGGO TANGGAL MINGGU APRIL 6TH UNTUK US TO TANGGOLO ING ING KANGGO. >>>> PENTING, ING ING PENTING Luwih Gawe Nggawe BISA ING ENSUR Wong-wong sing bisa nampa karo VOLUMES LARGE sing Luwih lan Gawe Karya IS ING WARNA DUMADI GRATIS, CARLA QAULTROUGH, KOLEKSI KANGGO SAIKI KANGGO SAIKI. APA PADAN ING KANGGO BASA ING KITA EKONOMI, GAMBAR APA GAMPANG TANGGAP UNTUK EKONOMI. INGGRIS APPROACH KITA GAMPANG INGGRA NGANGGO KERAJAAN PERSEKUTUAN lan MEANSES ING KAJIAN IN TENAGAAN KANGGO EKONOMI Ndhukung sing ora bakal menehi SIFATIF PANGKENIT Wong-wong iku saiki MINGGU WULANG. >>> SATU RATI ING ING ING LAMPIRAN DOKTOR DIREK TO CANADIAN LAN TO SMALL US $ 26000000 yuta NAMPI RASA SAIKI YOJO SOKONGAN DIREKK DIPENGKE AT $ 52 Milyar BISANAN IS TUKAR SIGNIFIK KANGGO ING ING SCALE LAN SIGNIFIKAN KANGGO BEDHAN ING KANGGO. BISAN Yen sampeyan MENCAPAKAN ING KANGGO Duwe $ 52 Yuta dolan ing DOKTOR KARANGAN DIPENGKAL lan ON Ndhuwur ndhuwur sing $ 55 yuta ING CUKAI GUNUNG KANGGO NATE SUKU SAIKI NATE INGKANGne KORPORASI NOR INDIVIDUWAL NATE DITANGGANG UNTUK BAYAR PENDAPATAN TAX sadurunge OGOS kaping 31, SO POTAK TAMBAK ING $ 107 Miliar INTO EKONOMI. AKU GAMPANG PESENAN YESTERDAY ING INI TELEFON DENGAN AKHIR JEEPS MENTERI, ING BASA sadurunge WANGTU SUKU PENTING ING TELEFON DENGAN MENTERI KEWANGAN JEEPT LAN AKU BISHIS KANGGO MUNGGUNG CANADA NUNGGUL SAIKI, AKU SAIKI, LAMPIRAN TAPI TINDAK DIRI SIGNIFICANT LAMPIRAN UNTUK NANGGUT TANGGO KANGGO INGKAP INI FACING [WARNA MENENGAH] >> (Swara Penerjemah): Aku TOY PENTING NGENTANG KANGGO NUNG MUNGSA A PITENANAN ING Wong, KABUPATEN SITUASI TEMA, Yen wong-wong iku ora bakal duwe dampak apa-apa BULANAN NEXT PULANG UNTUK-APA TO Dadi ING $ 2,000 A WULANG UNTUK BULAN. WANGI NATE ING WANG SUKU SUKSIDIKAN marang wong-wong lan bakal luwih KOMPUTER MEMBANTU. ING KANG PENTING. >>> DENGAN KANGGO NUNGGUH KANGGO PIKIRAN APA KITA BISA - TAPI KAYU KANGGO DENGAN LUKIS-LAMPIRAN INI ING PENTING TIDAK TIDAK NATE JAWABAN UNTUK Wong, A JUMLAH 52 JAMINAN DI JABATAN SOKONGAN lan ING CUKAI DEFERRAL UNTUK INDIVIDU DAN KOMPUTER ING BISA KANGGO UP OGOS kaping 31 UNTUK BAYAR TEMA INJECTING ANOTHER 55 Yuta ing SAIKI INTO EKONOMI. >>> DENGAN ING JAWA $ 107 Bilyar. >>> DENGAN KITA BISA INGKE ING NGISO KANGGO Dadi AGGRISI ING NGANGGEP WANG ING HARI INGGRUK. >>> SALAH INGGAL ING ING SENING. Lan saka KURSUS AKU GAMPANG JAWABIN SOAL >> SALAH INGGULIS ING PALING APA LAN Kabeh KOLEKSE lan ING DIPANGGALKE Wacanen Wangsulan pitakon sampeyan. >>> GAMPANG MUNGKU NGAPAK ING TIGA Pitakon ing TUTUP lan Buwang Nuju KEJOHANAN. BISAN OPERATOR. >>> ING KANGGO, MERCI. PUNTUK KANGGO MULIT 1 INI BASA Yen sampeyan duwe pitakon. Yaiku BISAN NGENTOT. Nuwun INGKU ING KANGGO. SOAL KANGGO SAIKI SARI KIRKUP KRISTY SARI INGKAP "GLOBE Lan MAIL. " >> Pitakon: Apik Pungkasan SALAMU UNTUK Nindakake INGKANG INI Pungkasan. Aku UNDERSTAND YANG SIHAT MENTERI JAWA TINDAK UPPER TAMPILAN BASA ING BUNGA SADIWAK ANGGO INGKU KIDUNG AKU KANGGO ING DIPANGGUH DENGAN GAMPANG TINDAKAN LAIN THK ESSENTIAL KARYA MUNGGUH KANGGO WULANG UNTUK GAMPANG 14 HARI ISOLASI, SOAL AKU IS UNTUK PERDANA MENTERI, PUNYA NATE INGKANG KENE Gubernur Saiki Saiki njupuk iki LANGKAH KHUSUS UNTUK MENGIKUT KANGGO PENDIDIKAN ING JAWA TRAVELERS GAMPANG GAMPANG Lan sampeyan Plancar AN TOOL ENFORCEMENT KANGGO ING INI KANGSA NUNGGUH ING NGANGGO PADHAN POLIS? >> SALAH INGGAL ING ING SUKU Wangsulan lan LET ME JUST Nimbang, YES, HEALTH MINIS KANGGO NGANGGO PAKIKO SAIKI SHE NATE ING AKSARI KEBANGSAAN INGGRIS AT WULANG PUTRA UNTUK GAMPANG A GAMPANG TEMPOH 14-HARI ING GOLONGAN ING KABEH KANGGO INTO CANADA SARI LENGKAP CANADA. ISU INGKAH INGKANG TANGGAL PANJENENGAN ING CORONAVIRUS JAWATANKUASA CABINET ING Jumuah. Kabeh CANADIANS Duwe KANGGO SANGAT banget, SUKU KANGGO ING PRAKTOR PENTING FISSIKAL ING ING Gesang lan Kita Duwe, UNTUK SOMETIME SAIKI, GAMPANG GAMPANG Wong KANG TUNGGUH INTO CANADA TO Dhewe-ISOLATE UNTUK 14 HARI UPON MEREKA KANGGO. KANGGO NATE TENGAH ING SAIKI WASA NGANGGO INGKU MASA ITU GAMPANG. AKU NINGGAL KITA BISA APPRECIATE ING ITU JADI PENTING HENTE ING JAMINAN ING UNTUK NGANGGO KESIHATAN lan kaslametan saka CANADIANS. Lan AKU KANGGO NENG DR. NJOO TO KAWASAN - KANGGO INGGRIS AURORA KESIHATAN AWAM PERSPEKTIF? >> YEP. Nelusuri KESAN PULIT DARI PENTING PERSPEKTIF KANGGO MUNGSAULU KANGGO BASA, ING PENTING IN TENANAN PENTING FISSIKAL SO ING TANPA INDIVIDU WONG TANPA LUKU ANU ING POTENSI LAIN ING KANGGO VIRUS LAN JUGA YANG PUBLIK PRINSIP KESIHATAN ING 14 HARI MANGSA LIMIT PUTIH UNTUK AN TINDAK INCUBASI KANGGO RESEPU ING PRINSIP KESIHATAN AWAM MENTERI DENGAN JUGA GAMPANG TUKANG TEMBANG BACK TO CANADA KANGGO MUNGSA ING NATE DITULUTKAN INGKOH ing endi wae ING WORLD ING KANGGO-19 SO NANGGUN NANGGO NAMPANG INGNA PENTING kanggo nglindhungi Rencana sampeyan CANADIANS BID SELF-ISOLATING FOR 14 HARI SAIKI ITU JAWA AN LAMPIRAN LAMPIRAN SAIKI SARI KANGGO PUBLIK. >>> Aku bakal NAMBAHKE PROSES MINISTER LED A CALL WITH THE PROMOSI ING PROVINSES lan TERRITORI GAMPANG MINGGU ING ING. KITA NGEBAB PROSES NANGGALKE UP LAN NGAPAK ING LAKU LANGKAH KANGGO BEDHIRAN NGETENG Lan TERRITORI KESELIMAAN NGUKUT PROVINSES lan TERRITORI NAMPAK RESTRIANS IN TRAVEL SAIKI ING PROVINS LAN TERRITORY. AKU NATE SEMUA CANADIANS UNDERSTAND ING ING BASA SAIKI GAMPANG. ITE bakal entuk luwih sadurunge ngatasi BETTER. AS NEGARA KANGGO ING SUKU TO NUNGGAL NATIONAL PENTING SISTEM CARE KESIHATAN lan TERRIFIK PROFSUT KEDAI HEALTH Kabeh butuh kanggo nggawe apa bisa kita HEARD Saka DR. NJOO PADA MANGSA ING ING KANGGO, ING KANGGO KANGGO lan KANGGO MUKU KANGGO Lan ISOLING MANDATOR ING NAMPAK AKU NAMPAK AKU. >>> SUKU DENGAN lan INGKU AS FOLLOW-UP. >> Pitakenan: AKU NUNG NAMPANG KANGGO KEWANGAN KINI UNDERIKAT ING JAMINAN NUNGGUH BASA-BISA NGENTANG-ANAK Kasedhiya Nggunakake wong menyang Waca dhuwit kanggo bisnis KHUSUS. AKU NUNGGUH Yen BENTANG BISA bisa menehi pitunjuk babagan spesifik UPDATE ING PIKSA ING KENE GAMPANG. >>> KANGGO INGGO. SISTEM BANKING IS SUMBER STRENGTH FOR CANADA. KAMI NATE, AKU KANGGO, ING SISTEM BANKING sing paling kuat ing Dunya. IT GAMPANG US MANGSA ING KANGGO SISTEM BANKING UNTUK NAMPI LUKA KITA Bisa AKSUN NGEDENGKE TINDAKAN KREDIT YANG DUMASAKI PERLU, BISNES NEGARA SEMUA. >>> KANGGO NUNGGUH INGGO LAN Wis Nggawe LITERAL LAGU ORA ING OGO NGGAL MACAP KANGGO NGGALKE TANGGAL NATE INGKA TINDAK ING SUKU TANPA KANGGO Minggu kepungkur pungkasan, bisnis PROGRAM KESELAMATAN KREDIT, THE BUKU PAKSA BISNESAN BANK PEMBANGUNAN CANADA lan KORPORASI PAMPANGSAAN UNTUK PERNIAGAAN LANSARI PELANGGAN NEGARA MEDIUM-MANGSA BISA KANGGO UNGGUH BANK TO DELIVER ING SEMUA SARI BUSES TINDAKAN KREDIT Wong-wong padha Mugo njaluk INGKU WASA NAMPANG. ING AKU NATE INGKANG TINDAKAN ING NGANGGO KANGGO. LAN KABUPAKAN KANGGO NGAKAK WANG NAWI DENGAN KAMI DENGAN TIAK ING TANPA NANGKA APA APA PELULISAN ING REPORT IN TENAGA KANGGO TANGGO TEMBANG ING KANGGO NUNGGUH INGGRIS. NGAPAK AKU NUNG AKU ING AKU TEMPAT ING AKU KANGGO TRANSPARENT AS RAPIDLY AS POSSIBLE. >>> KANGGO INGGO. OPERATOR, NEXT SOALAN, KANGGO. >>> KANGGO INGGO. SOALAN NEXT DARI LENA DIB Saka CANADIAN PRESS. SAIKI KANGGO, LINE ING Panjenengan Dibukak. >> Pitakon: SUKU. Pak Luwih MORNEAU, AKU NUNGGUNG A Pitakon babagan ngatasi babagan pitakon anyar, Wangsulan EVERYBODY SAID IS PEMBANGUNAN PUTRA ING LANJUT Sawetara Wong Ora Bakal Nampa Kuwi Iki GAMPANG ING PUTRA ING TULANG Pungkasan Pungkasan. SO APA KANGGO ING NGANGGO SUKU YANG RAKO NIKO INGKU DAFTAR FUNDS? Apa sampeyan bisa mulang kabeh? >> Wangsulan: SALAMU. ING PENTING LAKSAN SOALAN. OGING PULIT BASA lan Minggu Kita bakal digarap supaya bisa nambahi KANG KENE BISA KANGGO lan GAMPANG KESIMPULAN Supaya kita Kasedhiya Bisa Cepet Mundhak FUND TO CANADIANS sing NEGARA IN SITUASI KURSUS KAMI. SATU KITA NGAPAK SISTEM FEW TANPA DENGAN KERAJAAN PERSEKUTUAN sing bisa GAMPANG KANGGO MUNGSA KANGGO SESE Lan Cepet APPLOACH. KANGGO NENG TARI ING JAWA LAN AKU SUKU NUNGGUH ING NGANGGO KANGGO SISTEM ING BISA KANGGO BISA. >>> Lan aku ngerti yen kita bakal GAMPANG PIKE ING Cepet BASA Lan ISU GAMPANG APA KANGGO TO nggawe. HARI ING NGEJATI ING ING Minggu ING APRIL 6HARI INGKANG KENE ING NGISI GOLONG UNTUK NGANGGOLAH ING KANGGO CANADIANS. >>> TAPI KENE SAIKI ANY NEW - Yen lagi ANF INFORMASI anyar Kita bakal menehi IT TO Sampeyan HARI-BY-DAY. KANGGO PENTING Ngerteni ING KANG INGGRUK ING KABEH ing A Gangguan - Iki Paling PALING Penting kanggo US, kabeh HARI INGKU LAN CARLA QAULTROUGH KANGGO ING SISTEM. Aku NATE INGKANG GAMPANG TETAPI ITU WIS KANGGO SIKAT. ING KANGGO NANG TANGGAL TIGA-minggu. >> Pitakon: WISAN KENE TALK TENTANG Dinten-dinten HARI ING SUKU TAMBAH TARI TARI APRIL 6TH AS PROSES MENTERI. Dadi KANA TANGGAL NATE PAMPUNG Lan TIGA BISAN KANGGO Nate DADAKO. BISA KOMPUTER INI. AKU NUNGGUH TANPA TANPA PENTING MENTERI QUARANTI HAJDU NAMPULKE lan DIBADI Apa Apa ing AS, Apa sampeyan arep nggawe LAMPIRAN INGKAP INI? Aku NENG INGKE INGKE INGKANG KABEH Wong KANGGO UNTUK MENGIKUT TEMA KANGGO TAPI, ING NGE ING NGANGGUT SEMEN ING Wong sing NAMPANG NEGARA LAN KANGGO UP-UP Kanthi Wong-wong mau 14 dina HARI Wong-wong iku nulis negara? >> Wangsulan: SALAMU ING KANGGO SOALAN. SUMBANG TANPA KANGGO, ING KUKU GAMPANG. SAIKI KANGGO ING TENTANG A QUARANTINE MENTATOR lan, Kanthi nyata, kita bakal entuk MEKANISMS ing TEMPAT UNTUK MUNGKU KANGGO. Sing bakal ING TRAVELERS SARI PELEMBANG ABROAD MENGENAL SARI ING ASI UNTUK kanggo para pekerja Sapa sing nindakake Pakaryan ESSENTIAL lan AKU JUGA MANEH. >> APA ASAS MEKANISMS. >> Wangsulan: AKU ING NGE UNDERSCORE NA ADVIS KAMI GAMPANG ora owah. UNTUK HARI INGKE ING KANGSA DITULUT Kabeh TRAVELERS Saka ABROAD TO PADAN-ISOLATE ING INI ING ENTER CANADA. GANTI ING SAIKI ING UNTIL PARI INGGRA, ING KANGGO Bakal NAMPANG. >> Pitakon: TAPI APA MEKANISMS Apa sampeyan takon? Sawijining Pitakonan Wigati-UP KOLEKTOR ING NGGIH. >>> SUKU NEXT ING SAIKI AL-THEA. LINE KENE KANGGO. >>> SUKU SUKU DIDUKUKAK JAWA APAKAH MEKANISI MEKANISMS AR Wong-wong padha Nggawe omah lan PENTADBAB OLEH SUKU? IT WT TANPA KANGGO ING KANGGO ING KANGGO Wong-wong ENTERING CANADA SARI SAIKI CANADA NGANGGO WANGGO KANGGO 14 HARI. AKU KANGGO KANGGO EMPHASIZE KARYA DITULISKE ING ASAH DADI KASUN karo ADING KANGAN SARI ING PRISIK DARI KAWASAN KESIHATAN AWAM UNTUK KANGGO HARI. ING ISTIKAT KHUSUS PENALTI lan ENFORCEMENT MEKANISMS, KAMI NATE MANAJAWA Sampeyan luwih saka INFORMATION LATER Pungkasan. >> Pitakonan: OKAY. KANGGO. SOAL AKU AKU SUKU UNTUK BASA MORNEAU. AKU KANGGO TALK BENTUK TENAN RUU YESTERDAY. AKU TANGGO NGEBALIKE ING NGE INGKE Pikirane, panginten iku IDEA UNTUK KEBANGSAAN UNTUK KANGGO TANGGO RANGKONG LAN TAMPUNG TANPA JAWA APLIKASI ING UNTIL Pungkasan 2021 Ora BISA ING TAHUN INI TAHUN. ING NGE ING NGE ING NGANGGO LAMPIRAN TANGGAP WANGSULANA INI KRISIS? >> Wangsulan: WELL, SALAMU DENGAN Wangsulan. Lan aku mikir apa sing bakal diwiwiti SENGALENGAN SUKU DENGAN ING AKU KANGGO Sing Nate GOLONG ING BISA ING AKTIF AT 6:00 PADANGGULIS ING ING TO KONSUS UNDANGGAL DENGAN LAIN PIHAKAN UNTUK NGANGGO ING KANGGO RANCANGAN RESPONSE UNTUK CANADIANS. KITA KITA NGETAK INI ANYA ANU PANJANGGUL ING JAWA TENGAH Wong-wong lan KAMI NATE kudu ngrampungake LAMPIRAN. Ringgit YANG KANGGO DENGAN INI Digawe Saka SISTEM IS IS siji Sing bakal menehi kita nampa ABILITI AKU KANGENUHAN. ING AKU SUKU DENGAN MINGGU ING Pungkasan KANGGO MANGSAU SUKU DENGAN CANADIAN NUNG KITA NAK TINDAK NATE INI Coba kanggo ndhukung wong-wong mau lan Ndhukung EKONOMI KAYU LUNGSARI PANJENONG NENG WULANG LAN APA APA NDELENG DENGAN YANG KANGGO NENGGALAK FORWARD ING KANGGO Nindakake. Kita bakal mikir babagan apa kita bisa Nampilake kabisan kanggo cepet-cepet KANGGO NUNGGUH ING CABARAN, ACARA ING ING KASEH ING Wong KOMUNITAS GAMPANG, APA KANGGO Deleng TANPA ING ING ING SEMBANG MUNGSA ING DUNIA INI JENIS ISU ISU KANGGO NATE TANGGO MINGGU MUNGGUN BEDHIRING BEDHANA ING ING SUKU KES ING ISI ISI KANGGO MINGGU sadurunge. CANADIANS NAMPI US KANGGO DIPANGGALKE GOLEKI DENGAN INI OWEKAN, KANGGO ING KABEH Kasedhiya kanthi cepet, supaya bisa Rampung JABUR NATE KENE KANGGO KANGGO GEAR JABAYAN PERSONAL ING CATETAN MOMENT BISA KITA KITA BISHIS PIKE ING NGETEKU KITA NGANGGO Ndhukung PENTING DENGAN KANGGO SITUIR TEMA NA ING KANGGO Kasedhiya Kanggo nindakake. KAYA KITA NJENJI MANGSA KANGGO Yen kita duwe kabisan IKU. KITA KITA NGADI SOMETIMES INGKANG AUTHORITIES bakal dibutuhake ing AT ANTARA PENTING MENENGGALKE TALK CHRISTIA PUDUL TENTANG NEED TO US NGANGGO BACK TO DENGAN KANGGO INGKU AFTERNOON ING LANGKAH PENTING. KITA KANGGO KANGGO ING ING ING ING ING ING ING ING NGGOLEK SUKU YANG KANGGO MANGGUH KANGGO Kanggo nglindhungi CANADIANS, supaya njaluk KESEBULANAN INGKANG INGGAL-LAN LAN TO Ayo metu saka kawigaten, ING IS KAMI NAMPI PENTING TETAPI ING TEMPORARY MASA TO Ayo metu saka CABARAN ING DENGAN GAMPANG EKONOMI. KAMI UNFORTUNATELY ora ngerti KANGGO BASA ING DEPTH DURASI PANGGILAN DAN LUNGKUNG KENE ING NGISI KANGGO KARYA NGANGGO DENGAN LAIN PIHAKAN NGANGGO INGGU KANGGO MANGSA KANGGO KANGGO MUNGGUNG ING ING SAIKI, INGKE ING KANGGO ING SEMUA TAK INGKE INGKE. >>> TIGA TAMAT ING TANGAN Sadurunge kita lunga menyang FONES. >> Pitakonan: JULIE VAN DUSEN, FREELAND, DONALD TRUMP PRESIDEN AMERIKAN MENENGAH TEMBANG KANGGO MACAPEN INI APRIL 12TH, HE NGANGGO AMERIKAN KARYA E-BACK ING KARYA. BISA CANADIANS EXPECT KANGGO KANGGO BISA KANGGO ING GAMPANG NU? >>> Nuwun ING UNTUK SOAL, JULIE. >>> APLIKASI KITA ING ING CANADA IS TO AKU SUKU ING AKUN ING AKSUN SAINS LAN DENGAN PENTADBANGAN KESIHATAN PUBLIK KANGGO KANGGO. MANAWA CANADIANS ING ING KARYA BISA Nyedhiyakake SERVISES ESSENTIAL lan Aku ngerti yen kabeh AS Bener, tenan GRATIS kanggo wong CANADIANS. AS FOR CANADIANS sing Nindakake Pakaryan BUKAN-ESSENTIAL UTAWA KANGGO TO Pakaryan Saka omah, Kita kudu SAIKI UNTUK MACANGGUL ING JAWA PRACTIKES PEDAN FISSIKAL KANGGO NUNG KITA BISA KANGGO MUDAH KANGGO UTAWA ING TERMA YO DR. NJOO lan TAMM NULI Nggunakake, Miwiti CURAWA lan aku Ngerti yen kita kabeh bakal ngaplikasi lan CARI-CAMPURAN SELEP JABUR IN PARIPEN ING PURWAKING NUNGING, KAMI LAMPIRAN ITU Luwih luwih. DAFTAR FISSIKAL AYE KANGGO KOS EKONOMI. KERAJAAN KAMI Dhewe TAKEN, lan Sampeyan bakal luwih ngerti saiki, Ukuran SIGNIFIKANT SANGGO TO Ndhukung CANADIANS INGKAH INI MASA TAPI ING NGE ING AKU Nuwun ING UNDANG-UNDANG CANADIANS lan aku mikir ING NEGARA NEGARA NATE INI, ING ITU LATIHAN UNTUK KESIHATAN lan Kaslametan OF CANADIANS lan ING MEDIUM TEMPAT TEMPAT ING UNTUK EKONOMI UNTUK MENJENTIKAN PENTING FISSIKAL SAIKI KANGGO WULANG lan TO ING ING KANGGO ING INI. ING KENE KABUPATEN KHUSUS, AKU NUNGGUH APA KANG INGIN TINDAK ANGGO NUNGGUH ING ING SUKU Lan Coba Deleng SITUASI PEMBANGUNAN lan ING ISU KANGGO MANGGUNYA LAN LAN MAY DR. NJOO ING NGANGGO KANGGO. >>> SERAT KENE yen sampeyan ndeleng ING GAMPANG LAN KABUPATEN LAN SAIKI NGALAMI Wong liya NEGARA INGGRIS ING DUNIA PANDEMIK KOVID-19, AKU SAIKI LUKU NINI DENGAN ING DARI LAN MINGGU BULANAN ING wulan PANDEMIK AKU TAMAT Cepet SAIKI KESIHATAN AWAM PERSPEKTIF WE'RE N THINKG ING KANGGO ING ING ING KANGSA HARI UTAWA BISA. >> Pitakonan: Kanthi Plancong INI TENAGA KANGGO LENGKAP KE GAMPANG ING VIRUS APA PELAN LIMA UNTUK MENGENAI GAMPANG DI LATIHAN UNTUK-KABEH NANGGALKE ING MENENGGALKAN KARYA ESSENTIAL? >> Wangsulan: WELL, YOU THINK I Pikirake KANGGO INGGRIS ING KANGGO LANGKAH KENAIKAN STEPPED-UP BESAR KENE ING PENTING LUKISAN. KOMUNITAS INGGULIS lan aku ING NGE ING ORA NGENTOTI KANGEN Ukuran BORDER, aku TRUST CANADIANS KANGGO. CANADIANS INGGAL BISA lan Wong Wis NGANGGO PAKLUKAN REAL KESELAMATAN UNTUK SELF-ISOLATE lan UNTUK MENJENTIKAN PENTING FISSIKAL. ING PADANGGU INGGU NUNGGUH SEMUA US MUNGKU BASA lan BASA KESELAMATAN TANPA MANDATORY QUARANTINE UNTUK TANPA ENJI CANADA. ING KAWANAN KARYA ESSENTIAL, KANGGO NATE INGKANG PITANGGUH TUTUP ING apa sing sampeyan lakoni, ING Conto Aku bakal menehi sampeyan PELUKSAN, GAMPANG SUKU DISCUSSED ING pamaréntah karo PELUISAN BISNES lan LABOR LAMPIRAN. KANGGO KAMI ING TRADE KROSS-BORDER UNTUK BARANG ESSENTIAL KENE Panganan ING GRATIS GRATIS, KANGGO SUPER MEDIKAL ESSENTIAL LAN KANGGO ING SUKU TENAGA KANGGO LENGKAP BY TRUCK. BISAN KITA NGAK AKU KANGGO TENTANGKO PARA RAKSIA Wong Wong sing Nyipta ING JAWATAN ESSENTIAL MENENGKAPKAN FACILITATING TRADE KROSS-BORDER KANGGO DIBUAT Lan sing Nate MENTERI HAJDU LUKU HARI ING NGENTANG QUARANTINE ora bakal APPLY TO KARYA ESSENTIAL. KITA, ING KURSUS, ING NGENTOT SITUASI ING DUNIA lan ING KONTINEN KAMI ADALAH FLUID lan PEMBANGUNAN LAN AS SITUASI EVOLVES ING KAMI SANGGO lan SULUSAN AKU NATE INGGAL NU SAIKI BASA-BASA SAIKI, NAHAJARI LANGKAH INGGRIS kanggo ngukur AT ING BORDER. >> Pitakon: SUKU. DYLON. >> Dr SORRY AKU Miwiti MILLER MILLER, GUNUNG SAIKI TENTANGKAP KENE KANGGO KANGGO Bener, ING DOKTOR DIPIKENE MENGIKHIRI Daripada RESERVES KE URBAN KOMUNITAS ING AN KENCANGAN TELE-HEALTH, IS Apa sing nuduhake? ING AKU DOKTOR AKU DARI Gunakake kanggo ngisi sing banjur nggawe IKU -- >> Answe KANGGO, DYLON lan Nuwun INGKANG ING KANGGO LAPORAN ING ING KANGGO ISU INDIGENOUS IN PARTIKULAR. SAIKI PENTING REALTI ING KOMUNITAS INDIGENOUS ING KENANGAN KANGGO BASA NURSES Lan DOKTOR lan AS Bagean saka Diskusi KANGGO ING SAIKI INUIT KOMUNIKASI INDIGENO METIS LAN UNGGULAN NEGARA INGGO ING KENE GAMPANG GAPAN LAN APA KANGGO ING PALING MANAGER GAMPANG. ING IS diskusi SAIKI ING ING ING ING REAL. AKU NUNGGAL UNTUK TANPA JAWABAN A TANPA TANPA KANGGO TAPI TAPI AS KANGGO MENGIKUTKAN NEGARA BUKU GAMPANG KABUKAN UNTUK MUNGSA DEPLOY INTO THE - Lan Ndhukung RAPIDLY UTAWA NGAPANGKE ING MENSES Nerangake karo Akeh diskusi OPLOSES OTIP KEWIHAN AKU TUKAR PADHE ING NGANGGO PUTRA ING JAWA SUMBER FIZIKAL KANGGO PERLINDUNGAN TINDAK Kemampuan kanggo entuk DOKTOR lan NURSES SITUS ING RAPID FASHION IN A Way sing bakal paling apik LAYAN KOMUNITAS. I'LL LET TOM ANTARI ING KENAIKAN Wangsulan. >>> SUKU INGKE INGKE ING ING SARI SOAL, KAMI KANGGO BISA NETWORK FILSIA lan NURSES lan KESIHATAN LAIN PROFESIONAL ING ORDER UNTUK KANGGO Bagean bagean saka Pencarian KAPAKITAN KANGGO MUDAH KABUPATEN IKU. >>> KANGGO INGGO. >> Pitakon: Pitakonan SOUT DR. NJOO, KAMI NATE PROSES Nampilake menyang SATELLITE LABS AWAY SARI LIRIK CENTRAL. IS SEMUA MASIH KANGGO KASUKAN DI LAB NATIONAL? APA KANGGO STANDARD SERVICE PEMBANGUNAN RESEP UNTUK PROVINSES LAN APA KANGGO BUKU ING SAMPLES sing bakal diuji AT MNL. >>> ING TERMA ING ujian Reguler, ING INGGRIS SITUASI ING JANUARI kanthi luwih SEMUA ING KANGGO KOMUNITAS ING ING ING OGO LABORATOR BIOLOGI MICRO. INGKE TANGGIH NAMPANG ING ING SUKU KOLEKTOR GRATIS KANGGO ING KAMI LABORATORY lan ING ING INS ING ING PROVINSES lan TERRITORI lan SAIKI KANGGO NUNGGUH BASA YO KANGGO INGKU KANGGO ASSAY VALIDATED DENGAN WULANG PERLU ING ING TANGGAL BISA ANGSA BISA DITUTUPKAN ING MNL KUNG ALBERTA, ONTARIO, QUEBEC, NILAI, Wong sing diadegake, TINDAK NATE ING KANGGO TO DMNL. KANGGO NULIS PROVINS SMALLER YANG TIDAK TIDAK NUNGGUH KABUPATEN lan nggegirisi ING TERMA ING TURN-AROUND ING ING ING NGANGGO ING ING SUKU NGANGGO LAKON ING KAYU. >>> OKAY. SAIKI LAH UNTUK KANGGO WANGSULAN MUNGGUNG BASA ING TANGGO. KELCEY, REUTERS. >> Pitakon: Pertanyaan Pertama IS kanggo DR. NJOO, IT ALLING GAMPANG GAMPANG Gunakake lan Jual A INSENTEN PATENAN ING PENTING NECESSARY UNGGUL NUNGGUH KAYU Kesehatan PUBLIK. >>> AKU NUNGGUL NENG JAWA APPIL NGGENAK lan NGANGGO LIRIK TO LESEN KOMPUTER? >> SARI INGGO NGGALKUS ING TENAGAAN AKSES. KAWASAN KARYA KANGGO ING WULUS CANADA TAPI Yen sampeyan ora bisa ndeleng PENDEDAHAN LICENSING AKU ING TANPA ING POSISI TO ANSWER. >>> KITA KENE KANA TAK INGGRIS MENTERI MENTERI KESIHATAN HAJDU DITENTANGKAN ING KAWAN TEKNOLOGI KANGGO ING JENIS Dadi aku BISA GAMPANG NENG WULANG PAKSA PAKET KANGGO ING KAWAN LABORA TESTING APPROACH TAPI TAPI ING ISTOR LESEN ISTEK Lan Reguler Aku ora bisa ngomong IKU. >>> KANGGO PAKAI. [GAMPANG] >> Pitakon: SAIKI AKU UP-UP MISNEAU MISNEAU, Sampeyan duwe LUKU NANG KANGGO MUNGSA TAMBAHAN AID lan TAMBAHAN MEASURES Nindakake. AKU NUNGGUH BISA KENE KENE WEE NDELENG WULAN TANPA AID lan APA KANGGO NUNGGUH ING ING ING AS KANGGO ING KENE ING NGETO KANGGO PAKEJ ING ENERGY? >> Wangsulan: KITA BISA KANGGO KANGGO GAMPANG Gawe MANAYA KANGGO MUNGSA DENGAN ING PALING JAWA lan PENTING ISU SULIT lan APA NGARI KAMI PERSPEKTUK KANGGO DIPANGGO IS INGKU BISA NGADI CANADIANS, MANAWA CANADIANS sing RASA TEMA TANPA ING NGANGGIRUT PAWAN KENE lan ING ING ING INSAH HARI INGGO LAN NANG KANGEN GAMPANG PUTRA ING ING SULIT Nuju ING JAMINAN AGENDA GAMPANG KAYU KANGGO ING SUKU KANGGO NUNGGUH NEGARA BISA BISA NGENTOTI INI ING DENGAN WANA KANGGO ING NGAKEN ING KANGGO Nompo SARI ING ISU BASA. SATU ING TANGGAL NUNGGAL BUKU KANGGURU ING JAMINAN BULANAN WANG KANGGO. KANGGO KANGGO ING SUKU NUNGGAL KEWANGAN KUPAKAN UNTUK NGGKE ORA Waktos PASA LUKIS NANG MENGENUT GAMPANG KANGGO ING NGANGGURAN LAN KANGGO NGGO SUKU YANG KREDIT KANGGO ING TO BUSINESSES SMALL AND LARGE. Lan MEANS sing Apa Sampeyan kudu Mikir ora mung ING ING SAIKI SCALE KOMPUTER ING TANPA JUGA SEKTOR PARTIKULAR. Sampeyan MENTION NATE GAS lan OTEKTOR OTAK, INTIKOR ENERGY IT IS ISTU SEKTOR KANGGO PUTIH SAIKI DAH GAMPANG Wong-wong padha duwe ING PENTING masalah TINDAKAN COVID-19 lan NAMBAH HARGA PALING HADI GAS DAN OIL AS RESOLEKA KANGGO OPEC TEMBANG. Dadi KITA ngerti yen ING UTAWA TANPA KANGGO ING KANGGO PERLU DIPENGKE INI DENGAN KANGGO ING KANGGO lan ENTERPRISES SEDIA MEDIUM INI SEKTOR KANGGO RASULIS SAIKI. TAPI, ING AKU KANGGO ING AKU Wong KANGGO ING BUDAK SEKTOR KANGGO NINGGALKAN ING SEKTOR AIRLINES, IN THE SEKTOR HOSPITALITI DADI CABUTAN FACING ENORMOUS, MENYANGKA INGKU. ING KABEH NUNGGUH ING WIS ING NGANGGO ING SUKU. ING TANGAN VENEER, ING ING TARI ING NGE ING NGANGGO Wong KANG TANJUNG ING UNGGUH BASA Saka Apa IMPACT bakal MITIGATED TO ING BASA SAIKI POSSIBLE ING PANJENONG MASA. Dina iki aku mikir apa sing sampeyan krungu IS ISU NATE ING BISAN MENYAMBUNG TINDAKAN ING AKSARA Nganti $ 2,000 UNTUK PUTUN BULAN SAIKI KANGGO NUNG TUNGGAL KOMPUTER LENGKAP KENE KANGGO SOMPUTAN ING PERLU KANGGO UNTUK GAMPANG EMPLOYEE SARI COMPANY. Wong-wong padha ora bakal bisa ngomong PAYAN ING ING NGANGGO ING BISA lan NUNG KENAPA TAK INGKANG KANGEN A LANGKAH KANGGO JAWA KANGGO kanggo wong, KANGGO UNGGUL BASA-BISA KENE AKSIP AKTIVITI NINI KABUPATEN KENE ING ING SUKU, ING INI NGANGGO MACAPAK KANGGURU UNTUK KANGGURU MACAPAN ING KANGGO NUNGGUH KRITIKAL PENTING. >>> KANGGO INGGO. KANGGO NATE TANGGUL ING SULU SOALAN SUKU ING FRENCH Miwiti. [WARNA MENENGAH] >> (Swara Penerjemah): >> Pitakon: SUKU. Pak MORNEAU, AKU NATE GAMPANG ASSISTANS UNTUK KABUPATEN GAMPANG TANGGAP WARNA PEKE MINGGU SAIKI lan Sampeyan SAIKI MENJAWA ING APRIL 6TH F UNTUK AN PORTAL ONLINE, ANTARI 10 HARI KANGGO NATE ING KE 17 ING APRIL lan Pak TRUDEAU SAIKI GAMPANG TAMPIL ING NGEJARI ING KANGGO Mriksa SARI INGING KE-27. Wong KANG TINDAK DENGAN WANG ING SAIKI lan INGKU TARI INGKU 27 HARI ING WARI INI PENGUKURAN UNTUK LAN KENE TUTUP ARRIVES. IS ISU KANGGO NATE MANGGO SITUASI KURUS. NGANGGANG MUNGKIN JAWA KANGGO ING AKU TUNDHA? >> Wangsulan: SALAMU ING KANGGO SOALAN. >>> Aku KOLEKTOR KABUPATEN INI GETARAN WISJUK lan WARNA KENE KANGGO NGGOLAH PAKET lan Cara KESAN UNTUK NGANGGOLEH AID KITA Lan ING SITUS KANGGURU KABUPATEN. KANGGO ING SISTEM SUKU ING AKU KANGGO ING Wong ING Minggu MINGGU. KITA KANG INGIN AKU Miwiti IN MINGGU APRIL 6HARI aku ora bisa dakkandhakake ING KANG TARIKHAN TANGGO NATE TANGGO NATE GAMPANG SISTEM KAMU DADI AKU Nggarap. CLEARLY, SISTEM KAMI DIDAH NGANGGO KEMUDAHAN KANGGO RISIKO INI TINDAKAN lan INGKANG KENE SAIKI PUNTUK ING ING SAIKI NGANGGO ING. ING URGENTI, PENTING LAN KANGGO INGGO. ITE AKU NATE ING JAWA NGETO I NGALU, AKU NGANGGO TANGGO BUKU RAKYA LAN KABUPATEN Bener, TAPI KITA NGAKO. Kita kudu duwe APPROACH sing Pakaryan, LAIN SITUASI Bakal KANGGO BISA. >>> ING DENGAN ING NGANGGO NGANGGO MANAUT KANG ING KANGGO, Kita bakal bisa ngomong sampeyan GAMPANG TANPA LAN WANG lan ING KURSUS KAMI AKU KANGGO Nindakake Nuwun INGKANG INGKE ING KANGGO BAKAL Duwe APLOACH apik. >>> SOAL AKU ADALAH SAHAJAK. Aku ora ngerti yen ora bisa JAWABAN TI. Yen sampeyan ora duwe masalah WAYANG OKAY NGAPAK TUNGGAL KANGGO NATE ING ING KARANGAN SISTEM UNTUK MENUTUP PUTRA TO CANADA, NUNGGUH ING TEKNIKAL KARYA AKU AKHIR KANGGO UNGGALUN SISTEM KARYA? KANGGO KANGGO ING ANOMUNIKASI Pungkasan MINGGU KANGGO NUNGGUL ING BONO KANGGO TAMBAH TETAPI KITA NGAKO KENE Sampeyan Miwiti kanggo ngatasi SISTEM KANGGO ING TO GAMBAR? >> Wangsulan: SALAMU. KITA MULIT ITU - KITA MULIS GAMPANG APLIKASI GAMPANG MINGGU JAWA NUNGGUH INGKANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNJAWA SAIKI KANGGO NU MANGGO KANGGO DITULATKE KULITAN lan TINGKAP BASA DEMAND YANG KITA BISA KENE GAMPANG TANGGO WANG JAWA PIKE ING wong kanggo wong. ING KANG PENTING. >>> NANGGALISE MANGSA KANGGO ING NGAK BASA SAIKI LUKIS ING LAN KANGGO BAKAL Miwiti AKU MINGGU BASA. Lan GOLEKA MENGGUNAKAN SISTEM PALING GOLEKS PALING ING GABUNGAN PERSEKUTU UNTUK NAMPANG ING SAH NGANGGO. >>> lan IS RUJUKAN KAMI DITENTUKKE MINGGU ING ING NGANGGO GAMPANG ing papan kanggo ALL CANADIANS ING SITUASI DENGAN TEMA ING NGANGGO ING KANGGO ING COVID-19 ISKUASA, BUTIRAN, INGKE BISA NGEBAB SISTEM IS KESEBATAN lan NGUKU KANGGO NGGALKE ING ING KANG ING KANGGO UNTUK PENTING LAN AKU NATE INGKU A SOLUSI GOLONGAN LAN KANGGO TO TINDAK BASA-BUDUH UNTUK MENGIKUTI INI SISTEM ING NGANGGOLAH PADANGGIH ING Kudu. >>> SUKU NEXT, NANGGO. >>> KANGGO INGGO. SOALAN NEXT DARI ALEX OF "TORONTO STAR." >> Pitakon: LANGGARA ING SUKU LANGKAH KANGGO ING FINANCIAL AID TARGETED DI SEKTOR CERTA, NATE APA YANG NGGALAKI KANGGO NGGO Pass dening Ong SENATE Diwenehi GOVERNING PAHLAWAN ING ENAK ING SENDIRI, KANGGO SUKU LANGKAH NEGARA NGANGGO WANG ING TANPA KANGGO NUNGGUH? TANPA NAMPEL APA ROTO? >> Wangsulan: Aku mikirake Pitakon Apa aku? >> Pitakonan: YES. >>> AKU NUNG TOO. >> Wangsulan: SO APA KANGGO WARNA PERLUKAN KANGGO ING KABEH ing Gubernur kanggo tumindak kanthi gampang. KAMI NATE TANPA ING KENE ING TENTANG ING TINDAKKE ING KANG ING KANGGO. KANG KITA BISA NGANGGO INGGO PELUANG UNTUK KREDIT TO BUSINESSES SMALL, MEDIUM lan LARGE IS PENTING PENTING. KITA KENE ING ING ORDER KANGGO NGGO KANGGO NATE ING ING AKSARA KANGGO ING WISATA BANK PEMBANGUNAN CANADA lan Eksposisi ANTARI NGENTOT Kasedhiya kanggo mupangate lan kanggo FARM KREDIT CANADA KANG JAWA AS KANGGO ING SUKU DENGAN SAIKI SENATE NATE USUS UNTUK NGENTANG KANGGO LIMIT BISA KENE TIDAK AKU KANGGO ING SITANGAN KREDIT KEWANGAN LAMPIRAN DIPANGGUH UNTUK SEMUA THG ORGANISASI lan TINDAK BENTUK KENE MORNING AS sing sampeyan ngerti ing 6 O'CLOCK Wong sing mbayar AS WANG KANGGO. ING KENE KANG KANGGO Nindakake NGANGGO ING NGANGGANG UNGGUH BISA DAPAT UNTUK KESIMPULAN UNTUK BISA sing bisa Tanggepan Paling apik sing Nindakake Kita ING ING RAPID KANGGO BISNES BS CABUTAN FACING. >> Pitakon: LAN JAWA AS A FOLLOW-UP, AKU NATE INGKU BISA UNTUK KANGGO PELANGSAAN DEPUTY ON KANGAN KABUPATEN KOMPAKEN, Kita KENE NGAKAK LOT KANGGO ING TANGGO BABAKAN SARI SARI BREAK, GAMPANG PARI WANGGO TAMPILAN ING DESA RECENT. Bakal APPLY RETROACTIVELY TO Wong sing KANGGO NANGGO BUKU TO CANADA RECENTLY? Aku NAMPAK AKU APPLY RETROACTIVELY? >> Ora. APLIKASI ISI MANDATOR KANGGO TANGGUNG JAWA KANGGO KANGGUR sadhrat TRAVELERS INTO CANADA. Lan JAWA INGKE ING ING NGANGGO SAHA DENGAN-INGO ING Wong Sumpah Loro INTO CANADA, KANGGO INGKANG KIOSKS KANGGO ING KELUARGA karo Sampeyan DAPAT GAMPANG SULU ING SUKU Nyariosake yen sampeyan SELF-ISOLATE KANGGO 14 HARI lan ING NGANGGO ACKNOWLEDGE NA INGGO DITANGGALKAN INGKAH GAMPANG. Dadi, yen wis Pungkasan ing TEMPAT, Wong KANGGO, INGING, NGUTI ADVISED ING ING BISA lan ING DITANGGU KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDUH Digadhekake kanggo nindakake iki. KAMI AKU DARI KANGGURAN WULANG TAMBAHKAN KONTAK KONTAK ING SEMUA NETENGKE - WELL, OF ALL Wong sing Nuju INGKANG INI CANADA lan NUNG NINI NATE ING NGANGGUT-MANGSA DENGAN KANGGO NAHA INGKANG INI SUKU DENGAN DITULU SELF-ISOLATING KANGGO AS MIDNIGHT YANG NAMPIKE ING KANA. TAPI LET ME EMPHASIZE, Sampeyan kudu Nindakake INGGU PUNYA. ING KENE TANGGO KITA BISA POKGAN Kangge nglindhungi KESIHATAN lan Kaslametan OF CANADIANS lan ULTIMATELY TO GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG Nampilake luwih cepet. Yen KENE BISA bisa ngudhari pitakon mau KITA BISA KANGGO MACAPAK UNGGUH NORMAL Luwih cepet. >>> OKAY, INGKOK ING, SATU INGKULIT SOAL ING TUTUP lan ING AKU WE'LL Nindakake SUKU Saka KANGGO lan TAWAN IT A >> Pitakon: SUKU. [Y . E HENTING ESSENTIAL GOODS IN CANADA lan MEDIKAL KOMUNITAS, panganan sing DIPANGGIH Wong ING Urip lan Bener Urip IN CANADA. TAPI TINDAK, KUNCI NGANGGO GAMPANG TENGAH KANGGO ING APA NAMPANG ING INSAN TENGAH. KANGGO. >> SOALAN. KE SAIKI NGGOLAH. Sampeyan apik. Sawijining Pitakon Loro ing TELPON Pungkasan. OPERATOR. >> CERLANGAN. SOALAN NEXT DARI LORNE GARDENER Saka POLITIK. KANGGO PIKE. LINE KENE KANGGO. [Speaking French] >> SAIKI UNTUK NAMPANG AKU SOALAN. ING PROSES MENTERI lan MENTERI DENGAN TANPA ING AKU WONG YANG RESTRIAN ING ING CANADA / AS BAKAL KANGGO TAMPILAN KANGGO WANGSULAN NGEDAH ING PENTING TEMPAT KASUT SAIKI KANGGO, lan MENTERI JUGA AKU SAIKI KARYA KHUSUS PEKERJA ING. BISA ROH NULIS APA ITU LAKI Coba, APA PENTING KANGGO UNTUK GAMPANG UNGGAL PADIDIK KANGGO NUNGGUH ING NGUT ING Ing BORDER lan Apa sing nggawe RANCANGAN KONTENSYEN TH TME ST PENTADE YESTERDAY ON KANGGO BORDER NGENTUK? >> WELL, aku mikir yen kita wis ndeleng HARI ING ING ING ING ING KANGGO PLAN YANG PALING PROSES MENTERI ING REFERRING KANGGO Nuju UNTUK, KANGGURU TANPA KABUPATEN ING Saben WULANG Nuju INGKANG INI CANADA IS A KANGGO BASA KANGGO. KANGGO PENTING LAN TANGGAL DAPAT-INGGU NGGAL UNTUK CANADIANS FEEL ING SAFER luwih. KANGGO TOOK LENGKAP MINGGU ING SAIKI Lan LANGKAH SIGNIFIKANT sing jelas NUNG KANGGO NUKANG DENGAN BORDER KAMI DENGAN KANGGO NEGARA, KANGGO YO KANGGO TOOK SUKU ING ING KOLABORASI lan KOLEKSI Kanthi NEGARA AMERIKAN KAMI, Lan langkah-langkah sing nggunakake DITULAKKE UNTUK NAMPAKKE INGKE KARYA ESSENTIAL, TRADE ESSENTIAL BISA KONTIN. Sampeyan kudu ngrungokake kabeh AS Bener EMPHASIZING EXTENT TO Kang panganan ING TABLES, THE RUGS ING KITA - GAMPANG ING DIDANG KANGGO kanthi nyata Tandha ING KROSS-BORDER TRADE LAN AKU NGANGGO TINDAK A MINIT UNTUK NANGGALKE ING TRUKUR Sapa NGANGGO BUKU LAN KANGGO ACROSS BORDER Saben dina, Wong-wong lagi Gawe Nggawe Pakaryan penting Kang WETO AKTIPUN Urip. KITA KITA, ING KURSUS, mikir banget TAMBAHAN TAMBAHAN LANGKAH. Sampeyan SAIKI US SAIKI ING ING KURSUS KABUPATEN ING JAWA TARI Nindakake SUKSEN REAL KANGGO TO GAMPANG KONTROL DI BORDER, MENENGGARA TINDAKAN QUARANTINE. ING SUKU ING KENE Nggantheng Nggawe lan WE'LL KONTAK kanggo ngubungi IT. AKU ING ING NGANGGANG MUNGGUT TRAFFIK KROSS-BORDER WIS KANGGO MENYAMBUNGKE ING SIGNIFIKANTEN. BISA KITA NUNGGAL NANGKA RESPONDING BOTH NGANGGO WANGehana RESTRICTIONS lan SAIKI KANG ING PESULAN BROADER, ING INI INI INGGAL ING KANGGO GOVERNMENT IN BISA CANADA lan KANGGO NEGARA LAN KANGGO Munggah Donya lan sing MESES iku saiki dadi wektu KANGGO NGOMBOT HOME, Saiki NINI MASA TO PRACTICE FISSICAL DISTANCING, Lan sing Apa Kita Deleng ING KONTINEN KAMI DI BUKU KAMI Lan mundhak ing saindenging jagad. >> Lan AS FOLLOW-UP, MENTERI BUKU, INGKANG Yen sampeyan bisa ULAH APA ITU SAHA TANGGO NGANGGO WANGSULAN ING SANG TARIKU Sampeyan wis NATE ADES ING ING UNDANG-UNDANG TERRITORY LAN PANDEMIK GLOBAL TAPI GADHANA ING ING PAKAI Nduwe SEJARAT MUNGSAU - PROJEK PENTING YANG DIBUKA TO RAKYE LUKU SUKU TEMPAT, APA KANGGO NUNG MANGGO NGANGGO ING IKI KANGGO AYAT A JUMLAH 180 ING ING KANGGO RESPEKS? >> IHEY ING ODDS TANPA KURUS GURNAN KITA BISA UTAWA AKU ING NGLUKKAN INI ANY Way. GAMPANG KANGGO KAMU KABUPUH UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUL KAMU PRIORITI DIPANGSAAN UNTUK KESIHAN Lan KESELAMATAN CANADIAN. ING PURSUIT ING, FEDERAL GAMBANG, PROVINCI GAMBAR, PEMIMPUN MUNIKIPAL, PEMIMPIN INDIGENO, CANADIANS ACROSS NEGARA Nindakake TINDAKAN EKONEKTOR. ANAK KAMI Dudu ING SEKOLAH. Wong SUKI NGANGGO, ING KANGGO Nggarap Saka Omah. MANAWA KAWEN KANG TINDAK KANGGO AT ALL. KANGGO NATE ING KANGGO AS SOSIAL DOKANCING. Aku NGEDANGKAT Kabeh AS DITULUT ING ING PAHLAWANA NUNG DUMADANG TINDAKAN ING KABEH KABEH-KENIT Yaiku Wong sing Nyambung BUKU. Lan Aku ngerti TT KITA DENGAN SEMUA IKU. Lan Owah-ewahan sing Ewah-ewahan GOLEKTIKAN PERLU Duwe GAMBAR lan Duwe GAMPANG SAIKI KANGGO ING KANGGO ING KAMI RATU. KANG ING SES TINDAK KANGGO ING SUKU BASA ING PELANGGAN KANGGO KAMI. ING ING ING NGAHA NGETI Langkah-langkah praktis kanggo nglindhungi KESIHATAN lan KESELAMATAN KANGGO CANADIANS. PUTRA 14 HARI ING SAIKI MASUKU ANU KANGGO ING SUKU, Lan WE'LL SAIKI PUTRA KASIH Lan KESELAMATAN KANAN CANADIANS Lan aku mikir kabeh AS FEEL CLEAR lan SULEH SULANGAN Yaiku DIANGGANG RASA. >> MERCI BEAUCOUP. >> (Swara Tto: THANK YO KANGGO. ING NGAPENKEN PRESEN KAMI KAWASAN UNTUK PADHARI. >> Petrus: PUTIH ING PENTING INRAN INGKANG INGKU ING NGANGGO Sampeyan. INFORM GENTING TINDAK SAIKI UPDATE FEDERAL MINIT BULAN. AKU KANGGO NATE TARI ING A NUMBER

Menteri lan pejabat kesehatan nyedhiyakake nganyari COVID-19 - 25 Maret 2020

In Ottawa, federal ministers, Dr. Theresa Tam, Canada’s chief public health officer, and Dr. Howard Njoo, deputy chief public health officer, provide an update on the COVID-19 (coronavirus) outbreak.
influenza, business, patient, self-isolate, illness, Ontario, vaccine, doctor, flu, tourism, contagion, emergency, flight, Bill Morneau, disease, government, deputy prime minister, traveller, Quarantine Act, Pablo Rodriguez, tourists, chief medical officer, returning, Theresa Tam, Ottawa, essential, Steven Guibeault, federal, infected, flatten the curve, pandemic, Canada, coronavirus, COVID-19, self-isolation, symptoms, health, outbreak, epidemic, spread, Howard Njoo, trade, Chrystia Freeland, traveler, travel, sickness,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="190.854" dur="5.238"> PERLUKAN Nindakake SEMUA KITA BISA KANGGO >

< start="193.257" dur="4.337"> GAMBAR TRAVEL-GENTING >

< start="195.759" dur="3.137"> KASES. >

< start="196.226" dur="3.637"> UNTUK Kabeh Wong sing Kabeh IN >

< start="197.728" dur="3.803"> SULIT-ISOLASI, KITA KITA NGADI >

< start="199.029" dur="5.272"> Wis dibédakaké lan kita >

< start="199.997" dur="5.538"> GRATIS UNTUK KESIMPULAN Sampeyan >

< start="201.665" dur="4.938"> ING NGANGGO kanggo KANGGO LAIN >

< start="204.434" dur="4.271"> [WARNA MENENGAH] >

< start="205.669" dur="4.805"> >> (Swara Penerjemah): Yen sampeyan >

< start="206.737" dur="7.04"> Ojo golek APIK SESEMA sing sampeyan bisa >

< start="208.872" dur="7.474"> PIKE LUKU UNTUK LAGU ASING LAKIR AS >

< start="210.607" dur="8.775"> KANGGO ING KANGGO BISA KANGGO ING PANAS >

< start="213.91" dur="7.374"> DUA METERS SAIKI LAIN. >

< start="216.48" dur="6.873"> AS SAIKI, aja nganti melu >

< start="219.516" dur="6.273"> KESELAMATAN KEJAYAAN DENGAN TANGAN AS >

< start="221.418" dur="7.641"> TANGGALKANG KANGGO MACAMAT MACAM >

< start="223.52" dur="7.674"> Sampeyan Nggawe Omah lan Bisa Dadi AS >

< start="225.923" dur="6.539"> KANGGO BOLEH DI RUMAH. >

< start="229.193" dur="6.239"> Kanggo wong-wong sing nindakake >

< start="231.328" dur="6.039"> SISTEM, KABUPATEN KENAPA >

< start="232.596" dur="7.675"> LAYANKAN INI, ING KANGGO MUNGSA >

< start="235.566" dur="8.841"> PADHA ING TANPA KANGGO. >

< start="237.501" dur="9.476"> TOOL ING ING ING ING NGANGGO >

< start="240.404" dur="7.907"> DETERMINE Yen Sampeyan butuh luwih >

< start="244.541" dur="8.675"> EVALUATION Utawa apa Sampeyan kudu >

< start="247.111" dur="8.341"> A nyoba COVID-19. >

< start="248.445" dur="8.676"> >>> SAIKI NENGGALAK ING APA AT >

< start="253.35" dur="5.505"> CANADA.ca - OKAY KANGGO >

< start="255.586" dur="6.439"> PELANGGAN UNTUK LAGU ASAK LAGU AS >

< start="257.287" dur="7.407"> Sampeyan MACAMAT ING DENGAN MUDA >

< start="258.989" dur="6.306"> SAIKI LAIN ING KANGGURU BASA AS >

< start="262.159" dur="4.304"> SAIKI NAMPI KOMPONEN NGAMBOL >

< start="264.828" dur="3.47"> LAYAN SERTIK TANGAN lan >

< start="265.428" dur="4.505"> DOORKNOBS lan ngilangke tanganmu >

< start="266.597" dur="5.405"> Sadurunge sampeyan nggunakake omah lan AS >

< start="268.432" dur="5.872"> BISAN ING KANGGO BALIK. >

< start="270.067" dur="6.94"> >>> TAPI UNTUK Wong-wong sing Menganakake >

< start="272.136" dur="7.073"> SISTEM TANPA MATRI KENE DENGAN NGETENG >

< start="274.437" dur="6.74"> MUNGKIN MUNGKANE >

< start="277.14" dur="5.44"> GAMPANG ING RASA ING KANGGO. >

< start="279.376" dur="3.904"> SAIKI ING TOOL UNTUK MEMBANGKANG >

< start="281.311" dur="3.503"> DETERMINE NUNGGUH INGGU NATE >

< start="282.713" dur="4.304"> TENAGA ASSESSMENTR SUKAN >

< start="283.414" dur="4.471"> KANGGO COVID-19. >

< start="284.948" dur="4.337"> >>> Mriksa ING SAIKI >

< start="287.151" dur="3.402"> CANADA.ca. >

< start="288.018" dur="4.704"> >>> RANCANG SAIKI LUKU >

< start="289.419" dur="5.873"> PANJANG KRITIKAL UNTUK KANGGO AS TO >

< start="290.687" dur="7.374"> DAPAT KANGGO. >

< start="292.856" dur="5.672"> KITA NGANGGO Nuli ING WANG, LET >

< start="295.425" dur="5.038"> MANGSA KANGGO, INGKU KANGGO. >

< start="298.195" dur="3.236"> MERCI. >

< start="298.662" dur="4.371"> >>> OKAY, INGGRIS ING SAIKI, >

< start="300.63" dur="4.605"> DR. NJOO. >

< start="301.565" dur="4.237"> SAIKI KAMI DENGAN ING MENTERI >

< start="303.167" dur="3.703"> MARKAH PERKHIDMATAN INDIGENOUS >

< start="305.369" dur="2.035"> JAMINAN. >

< start="305.969" dur="2.636"> MARK, >

< start="307.004" dur="2.669"> >>> >

< start="307.538" dur="3.002"> [WARNA MENENGAH] >

< start="308.739" dur="3.569"> >> (Swara Penerjemah): apik >

< start="309.807" dur="3.703"> AFTERNOON, MANGSAU. >

< start="310.674" dur="5.238"> >>> ING ING NEGARA ING UNTUK LANSARI >

< start="312.442" dur="4.404"> METIS KAKI AMONG ING PALING >

< start="313.644" dur="5.738"> KUMPULAN VULNERABLE IN CANADA, Lan >

< start="316.046" dur="4.404"> NGUKAM KRISIS ING INSES >

< start="316.98" dur="4.204"> ING ING KANGGO MA FLY-IN LAMIN >

< start="319.516" dur="5.405"> Bagean bagean negara kasebut >

< start="320.584" dur="6.306"> UNIKAT KANGGO. >

< start="321.318" dur="6.606"> Lan aku kepengin REITERATE AKU >

< start="325.055" dur="3.87"> PRIORITI KANGGO Dikandhani dening >

< start="327.057" dur="3.603"> KERAJAAN CANADA IS ING >

< start="328.058" dur="3.437"> KESIHATAN lan KESELAMATAN INDIGENOUS >

< start="329.059" dur="3.536"> RAKYA IN >

< start="330.794" dur="2.869"> [WARNA MENENGAH] >

< start="331.628" dur="5.038"> >> (Swara Penerjemah): KAMI >

< start="332.729" dur="4.471"> MENGIKUTKAN ING KANGGO-19 >

< start="333.797" dur="4.772"> Gangguan ing CANADA MANAJEN >

< start="336.8" dur="4.271"> RAPIDLY. >

< start="337.334" dur="5.038"> >> EKONOMI COVID-19 >

< start="338.702" dur="7.307"> RANCANGAN RESPONSE DIPANGGO Dening >

< start="341.238" dur="6.773"> Bagean-wektu Minggu kepungkur >

< start="342.506" dur="7.241"> KERAJAAN KAMI KANGGO MUKU >

< start="346.176" dur="5.939"> $ 305 JUTA DIREK TLOI SULIT >

< start="348.145" dur="5.939"> Bangsa INUIT LAN METIS >

< start="349.88" dur="5.905"> PEMIMPINAN UNTUK NAMPANG DENGAN DENGAN INI >

< start="352.249" dur="5.972"> ING FOLEKSI MAXIMUM BAKAL >

< start="354.218" dur="5.771"> Apa sing dibutuhake kanggo ndhukung wong-wong mau >

< start="355.919" dur="6.606"> KOMUNITAS ING WASA KRISIS. >

< start="358.388" dur="9.677"> ALLOKASI REFLEKSI DANA >

< start="360.123" dur="9.076"> Diskusi DENGAN PAKSA NATE PAKSA >

< start="362.659" dur="8.842"> INUIT LAN - PRIORITIES DURING >

< start="368.198" dur="4.305"> PANDEMIK INI. >

< start="369.332" dur="4.038"> >>> KANGGO BASA ING NGANGGO >

< start="371.635" dur="4.137"> KANGGO ING TANJUNG >

< start="372.636" dur="4.437"> KOMUNITAS DENGAN MAXIMUM >

< start="373.503" dur="4.104"> GAMPIRHUT UNTUK NAMPANG ADAPT >

< start="375.906" dur="6.339"> TANGGULUAN UNTUK LOSAL ADDRESS >

< start="377.207" dur="5.805"> Kabutuhan. >

< start="377.774" dur="8.075"> Kita bakal nggawe iki kanthi cepet lan >

< start="382.379" dur="6.172"> SENSE ING URGENS. >

< start="383.146" dur="8.075"> >>> AKU NUNGGUL UNTUK MENGIKUT >

< start="385.982" dur="7.708"> ING SAIKI SUKAN KEWANGAN >

< start="388.685" dur="8.608"> KITA KONEKTOR KANGGO >

< start="391.355" dur="7.74"> Bangsa, INUIT lan METIS. >

< start="393.857" dur="7.807"> >> ING PENTING DENGAN DIGUNAKAN >

< start="397.427" dur="6.373"> DOKTIKAN SENIOR, panganan >

< start="399.229" dur="5.539"> Dhukungan, ngewangi bocah-bocah lan >

< start="401.798" dur="8.709"> MEMBANGUN UNTUK KANGGO >

< start="403.934" dur="8.842"> UNEMPLOYED. >

< start="404.901" dur="9.676"> Dhukungan MENTAL HEALTH utawa WANG >

< start="410.641" dur="5.705"> SERVISES INTERVENSI EMERGENSYEN. >

< start="412.91" dur="5.771"> SAIKI PADANGGIH. >

< start="414.711" dur="5.439"> >>> BUKU NU INGGRIS ING NEGARA GOLEK A >

< start="416.48" dur="5.071"> BES GAMPANG GAMPANG >

< start="418.815" dur="4.304"> POPULASI, GAMBAR lan >

< start="420.317" dur="4.637"> KOMUNITAS WELL-BEING. >

< start="421.685" dur="5.171"> PELUANG INUIT ING 45 JUTA >

< start="423.253" dur="4.704"> Lan bakal mabur tekan endi wae >

< start="425.121" dur="5.606"> TEMPAT TANPA INUIT >

< start="426.99" dur="6.072"> ORGANISASI ING AN >

< start="428.091" dur="7.107"> ALLOKASI DITENTUKKE OLEH ITK lan >

< start="430.861" dur="9.042"> KEPUTUSAN KABUPATEN, UNTUK METIS >

< start="433.263" dur="7.24"> NUNG KULU 30 JUTAWAN YAWA >

< start="435.332" dur="6.64"> AKU NGEJAT-INGKE ING SUKU GAMPANG >

< start="440.037" dur="3.403"> AHLI. >

< start="440.637" dur="7.24"> KANGGO ING AKU UNTUK KABUPATEN AT >

< start="442.138" dur="6.741"> ORGANISASI OSSUPPORTING KULIT >

< start="443.573" dur="5.74"> Sapa sing Urip SARI >

< start="448.011" dur="2.903"> [WARNA MENENGAH] >

< start="449.012" dur="2.803"> >> (Swara saka >

< start="449.446" dur="5.372"> FU ING ADDITION TO FUND >

< start="451.047" dur="6.14"> SAIKI KANGGO UNTUK >

< start="452.048" dur="8.041"> KOMUNITAS lan INGKE NATE GAMPANG >

< start="454.951" dur="6.407"> Nuju ISU KESIHATAN ADDRESS >

< start="457.321" dur="4.504"> Cepet DENGAN PROVIDING EXAMPLE >

< start="460.223" dur="2.57"> PERALATAN lan PERANCANGAN TENAGA >

< start="461.491" dur="2.536"> NYOKONG. >

< start="461.958" dur="4.805"> >>> KAJIAN TAKEN DENGAN >

< start="462.926" dur="5.306"> KOMUNITI kanggo nglindhungi TEMA >

< start="464.16" dur="5.339"> POPULASI DARI NUTI TUTUP >

< start="466.896" dur="3.938"> SALAMAT UNTUK MENENGAHKE LOKAL >

< start="468.365" dur="4.004"> Cithakan saka EMERGENCY. >

< start="469.633" dur="3.736"> INGING AKU NGENTOTI >

< start="470.968" dur="4.237"> KERJA GAMPANG lan KANGAN >

< start="472.502" dur="3.403"> ING KANGGO NAMPI TETAPI LET ME BE >

< start="473.536" dur="3.737"> CLEAR, ING JAWA KANGGO >

< start="475.339" dur="3.669"> NGEDANG. >

< start="476.039" dur="4.504"> KITA KANGGO LUKU Dhukungan >

< start="477.407" dur="3.837"> Kabutuhan lan Kita bakal nggawe >

< start="479.142" dur="4.337"> LUKA Ora KOMUNITAS JAMINAN IS >

< start="480.677" dur="6.139"> KANGGO LEWIH. >

< start="481.378" dur="7.441"> KERAJAAN KAMI DITENGKU INI >

< start="483.613" dur="6.073"> SOKONG ING ING NGANGGO. >

< start="486.983" dur="5.105"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="488.952" dur="5.839"> >>> OKAY. >

< start="489.82" dur="8.641"> SALAMU INGGAL ING SAK TU, MARK. >

< start="492.222" dur="7.34"> Saiki kita bakal ngrungokake saka >

< start="494.925" dur="8.574"> MENTERI KOMUNITAS lan >

< start="498.595" dur="5.472"> HERITAGE, Pak STEPHEN >

< start="499.696" dur="6.107"> GURUGA, ING KABEH >

< start="503.633" dur="4.204"> KANGGO. >

< start="504.201" dur="5.138"> >> GURU SELEPASAN, AKU KANGEN >

< start="505.936" dur="5.004"> BISA RASA TANGGO UNTUK MENGIKUT BASA >

< start="507.971" dur="4.204"> SITUASI KURSUS NUNGGUH BASA >

< start="509.506" dur="4.037"> KANGGO KANGGO SENGGUTAN lan NGANGGO >

< start="511.074" dur="5.238"> ING LAIN LAIN. >

< start="512.309" dur="6.806"> ING SITUASI COMPLEX lan >

< start="513.676" dur="6.707"> NUNGGUH RASA JAWA. >

< start="516.446" dur="5.472"> SEMUA SANGGO DIPANGGUH Duwe >

< start="519.315" dur="3.671"> TAKEN INCC AKUN. >

< start="520.517" dur="4.738"> Yaiku JURNALISI YANG DI ING >

< start="522.052" dur="4.437"> SITUASI NORMAL DAN >

< start="523.12" dur="6.072"> INGGRIS ING KRISIS >

< start="525.388" dur="5.172"> SITUWANGAN KASUKAN >

< start="526.623" dur="6.006"> BEDHANA HEBAT BEDHANA >

< start="529.326" dur="5.572"> KELUARGA AD. >

< start="530.694" dur="5.705"> >> SATU TANGGURAN wong Kanada bisa ngerteni >

< start="532.762" dur="4.938"> INFORMASI WELL SUMBER KANGGO >

< start="535.031" dur="3.57"> TO COVID-19. >

< start="536.533" dur="3.57"> KENE PAKET ING KABUPATEN ING >

< start="537.834" dur="4.805"> CANADA ISTUK GAMBAR >

< start="538.735" dur="4.938"> TINDAKAN SO CANADIANS ING KONTAK >

< start="540.237" dur="4.07"> KANGGO BASA-BENTUK AKSARI lan KABUPATEN >

< start="542.772" dur="2.236"> SUMBER KABEH BALAK. >

< start="543.807" dur="1.702"> >>> >

< start="544.441" dur="3.636"> [SPEAKING FRENC] >

< start="545.142" dur="5.371"> >> (Suara Trato >

< start="545.642" dur="6.573"> AKU NUNGGUL UNGGUL NUNGGAL ING SUKU >

< start="548.211" dur="6.406"> KANGGO GRATIS KANGGO >

< start="550.647" dur="7.074"> MENTERI ULANGAN CANADIAN >

< start="552.348" dur="6.607"> ING JAWATANKUASA INDEPENDENT >

< start="554.751" dur="5.372"> ING KANGGO KANGGO ING CRA >

< start="557.854" dur="3.336"> ING AKU NGANGGunakake >

< start="559.089" dur="5.238"> MENYUKAR ANNOUNCE ING ING ING >

< start="560.257" dur="6.472"> 2019 BUDGET. >

< start="561.324" dur="7.574"> Wong-wong mau saiki lagi FORMAL, luwih >

< start="564.461" dur="6.473"> Sing BASAR ING 30 yuta >

< start="566.896" dur="7.441"> TARI ING ING GIGNMENT KAMI IN A >

< start="569.032" dur="6.64"> CAMPAIGN GOLEKSI GAMBANG >

< start="571.067" dur="7.008"> ABOUT COVID-19, KITA bakal - ING >

< start="574.471" dur="4.737"> Bakal DITANYA DI CANADIAN >

< start="575.806" dur="5.872"> MEDIA MUNGGUL TV, NEWSPAPER >

< start="578.208" dur="6.806"> Utawa ONLINE. >

< start="579.375" dur="7.342"> >>> SO PITENUHAN >

< start="581.812" dur="5.639"> GENERATED BY CAMPAIGN ING >

< start="585.148" dur="3.503"> BISA BREATHE NEW BISA INTO ING >

< start="586.85" dur="4.371"> MEDIA, MENTERI PUBLIK >

< start="587.584" dur="4.637"> Pakaryan KARYA ING ING FILE >

< start="588.785" dur="4.037"> KENE BISA bisa dibukak kanthi cepet. >

< start="591.454" dur="3.437"> >>> INFORMASI CAMPAIGNS AT >

< start="592.355" dur="5.038"> POINT ING INI TI M ANG >

< start="592.955" dur="5.773"> INITIATIF ING CANADIAN >

< start="595.025" dur="5.705"> ASSOCIATION PERUBATAN, KANGGO >

< start="597.56" dur="4.639"> KOLEKSI FILSISIAN KELUARGA lan >

< start="598.928" dur="3.871"> KOLEKSI FILIK keluarga >

< start="600.864" dur="3.837"> OF CANADA DIPENGGALKAN OLEH >

< start="602.332" dur="4.004"> KESAN PUBLIK CANADIAN >

< start="602.933" dur="4.604"> ASSOCIASI lan DIPANGGO WANGGO >

< start="604.835" dur="3.836"> Karyawan VOLUNTEER lan nggedhekake >

< start="606.47" dur="4.237"> Utawa AGENSI. >

< start="607.671" dur="4.404"> >>> NAMPI INGKE ING NGANGGO >

< start="608.805" dur="4.971"> CAMPAIGN KESIHATAN AWAM lan >

< start="610.907" dur="3.336"> PERSEBUNGAN DENGAN CANADIAN >

< start="612.208" dur="3.337"> MEDIA LAN PLATFORM ONLINE KANGGO AIR >

< start="613.91" dur="3.671"> IT. >

< start="614.377" dur="4.972"> >>> ING ING NGANGGO PENTING >

< start="615.679" dur="5.104"> WISATA CANADIAN KUNCI TUKAR TO >

< start="617.714" dur="6.273"> NAMPANG ING LAIN LAIN. >

< start="619.482" dur="6.974"> AKHARI, KANGSA INGGRIS >

< start="620.984" dur="9.143"> Tanggung jawab kanggo WANG IS Kritikal Kanggo >

< start="624.121" dur="7.073"> MANIT EDITOR lan PEKLISI >

< start="626.59" dur="7.64"> TAMPILAN ing papan kerangka >

< start="630.26" dur="7.04"> PROSES UNTUK BUKU CANADIAN >

< start="631.361" dur="7.04"> Donga lan PERIODAL CANADIAN >

< start="634.364" dur="6.339"> GAMPANG PUTIH NGGEP KANGGO >

< start="637.434" dur="4.604"> Program kasebut bakal nampa >

< start="638.468" dur="4.804"> R 2 >

< start="640.837" dur="4.572"> MINGGO NGGO NEXT BISA SANGGUH BASA >

< start="642.172" dur="4.571"> BULANAN NEXT BULAN. >

< start="643.406" dur="5.405"> KANGGO WULANGAN ING KAJAWA TO >

< start="645.542" dur="4.804"> MENGGUNAKAN CANADIANS Bisa DIPANGGIH >

< start="646.877" dur="4.804"> FAKTOR INFORMED INFORMED TO >

< start="648.945" dur="3.77"> COVID-19 LAN NGOKONG MEDIA >

< start="650.48" dur="2.836"> Lan ORGANISASI budaya. >

< start="651.815" dur="2.702"> KANGGO. >

< start="652.849" dur="2.736"> MERCI. >

< start="653.45" dur="3.403"> >>> OKAY, MERCI, STEPHEN. >

< start="654.651" dur="2.97"> KANGGO, STEPHEN. >

< start="655.718" dur="4.138"> Lan SAIKI NGGO SAIKI KAMI >

< start="656.986" dur="3.771"> PUTRA AKSARI. >

< start="657.754" dur="3.337"> >>> BIL, KANGGO. >

< start="659.99" dur="5.271"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="660.891" dur="10.343"> >>> >

< start="661.224" dur="10.677"> [NO AUDIO] >

< start="671.368" dur="4.303"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="672.035" dur="4.905"> SULIT SEMUA, Nuwun INGKU INGKU >

< start="673.203" dur="5.171"> KANGGO TO KABUPATEN INI >

< start="675.805" dur="3.937"> Digarap UNGGULAN ING BISA TO >

< start="677.106" dur="4.204"> PADANGGAN UNDANGGAL UNGGUH >

< start="678.508" dur="5.005"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG TUKANG ASI UNGGUL SANGGUP >

< start="679.876" dur="5.071"> KANGGO ING TARI ING KANGGO >

< start="681.444" dur="5.673"> KANGGO KITA NGANGGO UNTUK NGENTANG >

< start="683.647" dur="4.971"> DENGAN NGOKONG CANADIANS DURING >

< start="685.081" dur="6.207"> WASA PELUANG. >

< start="687.25" dur="5.205"> AS YOU HEBIT AKU >

< start="688.752" dur="5.405"> CABARAN EXTRAORDINARY >

< start="691.421" dur="4.17"> EKONEKSI GAMPANG >

< start="692.589" dur="5.605"> Ukuran lan sing ora bisa diwenehi nilai >

< start="694.291" dur="5.271"> GAMPANG GAMPANG ING KENANA >

< start="695.725" dur="5.072"> Kanthi pituwas sing padha >

< start="698.328" dur="3.67"> TUNGGAL KANGGO NUNGGUH >

< start="699.796" dur="3.436"> CANADIANS, ING KANGGO MAJAWA >

< start="700.997" dur="4.237"> TUNGGAL KANGGO NUNGGUH >

< start="702.132" dur="4.404"> Bisnis lan Manfaat >

< start="703.399" dur="5.205"> KANGGO NUNGGUH INGGRIS ING GRATIS >

< start="705.368" dur="4.204"> EKONOMI KITA >

< start="706.67" dur="5.806"> SO PITANGGO NUNGGALKE ING NGANGGUT >

< start="708.738" dur="6.139"> KANG KINI. >

< start="709.706" dur="7.574"> KANGGO NATE GAMPANG NU ING PANJANG >

< start="712.609" dur="7.507"> MINGGAM ING WANG TUNGGAL ING ING SANGGO >

< start="715.011" dur="6.106"> SOKONGAN CANADIANS sing ora ana >

< start="717.447" dur="4.671"> KARYA, Wong Sakit, Wong sing Ana ing A >

< start="720.25" dur="3.236"> LAMPIRAN ING INI KANGEN >

< start="721.251" dur="3.403"> Ndhukung Ibu bapa sing apike >

< start="722.285" dur="4.371"> Sapa sing ING SITUASI ing endi >

< start="723.62" dur="4.637"> Wong-wong mau ING ING NGGI HADI >

< start="724.788" dur="4.604"> Nglindhungi Tema lan Tanduran >

< start="726.79" dur="5.238"> Kulawarga DENGAN NUKU DENGAN SAIKI >

< start="728.424" dur="5.673"> GAMPANG GAMPANG. >

< start="729.526" dur="6.172"> Dadi ING LEGISLASI KANGGO TANGGO >

< start="732.161" dur="5.839"> KANGGO ING SUKU TANGGAP >

< start="734.231" dur="5.504"> NGANGGO MUNGGUH KEBANGSAAN CANADA >

< start="735.832" dur="6.172"> TANGGAP MANUSIA ING IDEA IS >

< start="738.134" dur="5.472"> INGKU KITA KANGGO KANGGO GRATIS >

< start="739.869" dur="5.172"> Saben Warga CANADIAN YANG TINDAK >

< start="742.138" dur="5.072"> TEMA KABUPATEN ING SITUASI >

< start="743.74" dur="5.672"> Wong-wong mau Nuli Disemak >

< start="745.175" dur="6.606"> Pass 12 12 Wulan $ 5,000 UTAWA Luwih >

< start="747.344" dur="6.239"> Lan Wong-wong mau ora bakal duwe duweke >

< start="749.545" dur="5.406"> AS KANGGO RESEP COVID-19, ING >

< start="751.915" dur="6.039"> BISA NAMPANG INGKANG GAMPANG, ING >

< start="753.717" dur="6.072"> $ 2,000 A WULANG UNTUK PULIT WULANG >

< start="755.085" dur="5.738"> SO APA KANGGO NUNGGUH INGGRIS >

< start="758.088" dur="5.439"> YO KANGGO INGGO Wong TUKU KANGGO >

< start="760.022" dur="5.139"> SAIKI ING TANGGO ING WANG SANGGO >

< start="760.957" dur="4.771"> BISANING DENGI KANGGO NANG RESEPIKE >

< start="763.66" dur="4.604"> Kabutuhan kanggo wong-wong mau lan padha >

< start="765.295" dur="5.138"> KIRI. >

< start="765.862" dur="7.04"> GAMPANG INGKE ING ING KANGGO >

< start="768.398" dur="4.938"> ING WANG SUBSIDY KANGGO >

< start="770.567" dur="4.404"> KANGGO NUNGGUH EMPLOYEES, TO >

< start="773.036" dur="4.838"> Wong. >

< start="773.47" dur="6.906"> >>> DENGAN KANGGO ING AKU INI >

< start="775.105" dur="6.806"> UNTUK APA GURU BUKU >

< start="778.007" dur="4.538"> INGKE KEBANGSAAN ING EMPLOYMENT >

< start="780.51" dur="3.536"> ING EMPLOYE MEREKA >

< start="782.045" dur="2.836"> ORGANISASI. >

< start="782.679" dur="4.871"> BISAN ING WANG KENE ING ING TUNGGAL >

< start="784.18" dur="6.707"> Nyengkuyung pitulung. >

< start="785.015" dur="7.173"> Wong-wong mau bakal diukum >

< start="787.684" dur="5.806"> NUNG KENE ING EMPLOYEE ING IS NO >

< start="791.021" dur="3.537"> NAMPANG TANPA ING WANG SARI >

< start="792.322" dur="5.038"> SYARIKAT ING BISA DITAYANG >

< start="793.623" dur="5.972"> LAMPIRAN ING ING AKU KANGGO >

< start="794.691" dur="6.272"> GAMPANG ING ING PARA ROH lan Nompo >

< start="797.494" dur="5.038"> OTOS TO $ 2,000 A BULAN UNTUK >

< start="799.729" dur="3.47"> PULANG PULAN. >

< start="801.097" dur="3.603"> ING KENE ING KRITIKAL >

< start="802.665" dur="4.238"> PENTING. >

< start="803.333" dur="4.838"> APA KANGGO NATE INGKANG KURSUS >

< start="804.834" dur="4.905"> MINGGU INGING MUNGSA ING ING NGANGGO >

< start="807.037" dur="4.904"> KENE BISA sing bisa dadi >

< start="808.305" dur="5.605"> KANGGO, BISA KANGGO ing A >

< start="809.873" dur="4.57"> Cara Gampang lan Cara Gampang >

< start="812.075" dur="4.07"> WANG KANGGO ING KEMUNG >

< start="814.044" dur="4.071"> Cepet. >

< start="814.577" dur="5.272"> >>> GAMPANG KANGGO NGGOLAH UNTUK GAMPANG >

< start="816.279" dur="5.605"> LATIHAN SUKU ADMINISTRASI SAIKI >

< start="818.248" dur="5.939"> KANGGO, ING NGANGGO TANGGAL >

< start="819.983" dur="5.238"> MINGGU APRIL 6TH UNTUK US TO >

< start="822.051" dur="5.273"> TANGGOLO ING ING KANGGO. >

< start="824.32" dur="4.472"> >>>> PENTING, ING ING PENTING >

< start="825.355" dur="5.839"> Luwih Gawe Nggawe BISA ING ENSUR >

< start="827.457" dur="7.674"> Wong-wong sing bisa nampa karo >

< start="828.925" dur="7.941"> VOLUMES LARGE sing Luwih lan Gawe Karya >

< start="831.328" dur="8.174"> IS ING WARNA DUMADI GRATIS, >

< start="835.265" dur="8.808"> CARLA QAULTROUGH, KOLEKSI KANGGO >

< start="837" dur="9.475"> SAIKI KANGGO SAIKI. >

< start="839.635" dur="9.276"> APA PADAN ING KANGGO BASA ING KITA >

< start="844.207" dur="6.172"> EKONOMI, GAMBAR APA >

< start="846.642" dur="5.372"> GAMPANG TANGGAP UNTUK EKONOMI. >

< start="849.078" dur="4.037"> INGGRIS APPROACH KITA >

< start="850.513" dur="4.404"> GAMPANG INGGRA NGANGGO >

< start="852.148" dur="4.538"> KERAJAAN PERSEKUTUAN lan >

< start="853.349" dur="4.805"> MEANSES ING KAJIAN IN >

< start="855.051" dur="4.404"> TENAGAAN KANGGO EKONOMI >

< start="856.82" dur="4.537"> Ndhukung sing ora bakal menehi >

< start="858.288" dur="4.971"> SIFATIF PANGKENIT >

< start="859.589" dur="6.106"> Wong-wong iku saiki MINGGU WULANG. >

< start="861.491" dur="5.805"> >>> SATU RATI ING ING ING >

< start="863.393" dur="6.473"> LAMPIRAN DOKTOR DIREK TO >

< start="865.829" dur="6.205"> CANADIAN LAN TO SMALL >

< start="867.43" dur="7.207"> US $ 26000000 yuta >

< start="869.999" dur="7.04"> NAMPI RASA SAIKI YOJO >

< start="872.168" dur="6.306"> SOKONGAN DIREKK DIPENGKE AT >

< start="874.771" dur="6.439"> $ 52 Milyar BISANAN IS >

< start="877.206" dur="5.205"> TUKAR SIGNIFIK KANGGO ING >

< start="878.641" dur="6.34"> ING SCALE LAN SIGNIFIKAN >

< start="881.344" dur="5.472"> KANGGO BEDHAN ING KANGGO. >

< start="882.545" dur="6.073"> BISAN Yen sampeyan MENCAPAKAN ING KANGGO >

< start="885.114" dur="7.108"> Duwe $ 52 Yuta dolan ing >

< start="886.95" dur="7.373"> DOKTOR KARANGAN DIPENGKAL lan ON >

< start="888.752" dur="6.639"> Ndhuwur ndhuwur sing $ 55 yuta >

< start="892.355" dur="4.337"> ING CUKAI GUNUNG KANGGO NATE SUKU >

< start="894.457" dur="4.071"> SAIKI NATE INGKANGne >

< start="895.525" dur="6.506"> KORPORASI NOR INDIVIDUWAL >

< start="896.826" dur="8.775"> NATE DITANGGANG UNTUK BAYAR >

< start="898.661" dur="8.275"> PENDAPATAN TAX sadurunge OGOS kaping 31, >

< start="902.165" dur="7.073"> SO POTAK TAMBAK ING >

< start="905.735" dur="5.005"> $ 107 Miliar INTO EKONOMI. >

< start="907.07" dur="5.004"> AKU GAMPANG PESENAN YESTERDAY ING INI >

< start="909.372" dur="4.804"> TELEFON DENGAN AKHIR JEEPS >

< start="910.873" dur="4.138"> MENTERI, ING BASA sadurunge >

< start="912.241" dur="5.005"> WANGTU SUKU PENTING ING TELEFON DENGAN >

< start="914.31" dur="5.739"> MENTERI KEWANGAN JEEPT LAN AKU >

< start="915.144" dur="6.74"> BISHIS KANGGO MUNGGUNG CANADA >

< start="917.38" dur="6.106"> NUNGGUL SAIKI, AKU SAIKI, >

< start="920.183" dur="4.304"> LAMPIRAN TAPI TINDAK DIRI SIGNIFICANT >

< start="922.018" dur="3.003"> LAMPIRAN UNTUK NANGGUT TANGGO >

< start="923.62" dur="2.201"> KANGGO INGKAP INI >

< start="924.654" dur="4.371"> FACING >

< start="925.155" dur="6.906"> [WARNA MENENGAH] >

< start="925.955" dur="8.542"> >> (Swara Penerjemah): Aku TOY >

< start="929.159" dur="8.208"> PENTING NGENTANG KANGGO NUNG MUNGSA A >

< start="932.195" dur="7.04"> PITENANAN ING Wong, >

< start="934.631" dur="6.372"> KABUPATEN SITUASI TEMA, >

< start="937.5" dur="6.807"> Yen wong-wong iku ora bakal duwe dampak apa-apa >

< start="939.369" dur="6.039"> BULANAN NEXT PULANG UNTUK-APA TO >

< start="941.17" dur="9.61"> Dadi ING $ 2,000 A WULANG >

< start="944.441" dur="8.275"> UNTUK BULAN. >

< start="945.542" dur="8.608"> WANGI NATE ING WANG SUKU >

< start="950.914" dur="5.071"> SUKSIDIKAN marang wong-wong lan bakal luwih >

< start="952.849" dur="5.672"> KOMPUTER MEMBANTU. >

< start="954.284" dur="10.71"> ING KANG PENTING. >

< start="956.185" dur="11.945"> >>> DENGAN KANGGO NUNGGUH >

< start="958.654" dur="10.544"> KANGGO PIKIRAN APA KITA BISA - TAPI >

< start="965.128" dur="6.34"> KAYU KANGGO DENGAN LUKIS-LAMPIRAN INI >

< start="968.264" dur="6.239"> ING PENTING TIDAK TIDAK >

< start="969.365" dur="10.277"> NATE JAWABAN UNTUK Wong, A >

< start="971.601" dur="10.276"> JUMLAH 52 JAMINAN DI JABATAN >

< start="974.637" dur="9.309"> SOKONGAN lan ING CUKAI >

< start="979.776" dur="6.94"> DEFERRAL UNTUK INDIVIDU DAN >

< start="982.011" dur="6.506"> KOMPUTER ING BISA KANGGO UP >

< start="984.08" dur="6.606"> OGOS kaping 31 UNTUK BAYAR TEMA >

< start="986.85" dur="6.839"> INJECTING ANOTHER 55 Yuta ing >

< start="988.651" dur="8.141"> SAIKI INTO EKONOMI. >

< start="990.853" dur="8.041"> >>> DENGAN ING JAWA >

< start="993.823" dur="8.074"> $ 107 Bilyar. >

< start="996.926" dur="5.839"> >>> DENGAN KITA BISA INGKE ING NGISO KANGGO >

< start="999.061" dur="4.805"> Dadi AGGRISI ING NGANGGEP WANG ING >

< start="1002.031" dur="5.806"> HARI INGGRUK. >

< start="1002.899" dur="6.139"> >>> SALAH INGGAL ING ING SENING. >

< start="1004" dur="5.872"> Lan saka KURSUS AKU GAMPANG >

< start="1007.971" dur="4.837"> JAWABIN SOAL >

< start="1009.172" dur="5.272"> >> SALAH INGGULIS ING PALING APA LAN >

< start="1010.172" dur="8.709"> Kabeh KOLEKSE lan ING DIPANGGALKE >

< start="1012.942" dur="7.441"> Wacanen Wangsulan pitakon sampeyan. >

< start="1014.577" dur="7.808"> >>> GAMPANG MUNGKU NGAPAK ING TIGA >

< start="1019.048" dur="4.438"> Pitakon ing TUTUP lan Buwang >

< start="1020.616" dur="5.539"> Nuju KEJOHANAN. >

< start="1022.519" dur="6.472"> BISAN OPERATOR. >

< start="1023.62" dur="9.008"> >>> ING KANGGO, MERCI. >

< start="1026.289" dur="13.012"> PUNTUK KANGGO MULIT 1 INI BASA >

< start="1029.125" dur="14.881"> Yen sampeyan duwe pitakon. >

< start="1032.762" dur="19.352"> Yaiku BISAN NGENTOT. >

< start="1039.435" dur="15.015"> Nuwun INGKU ING KANGGO. >

< start="1044.14" dur="10.977"> SOAL KANGGO SAIKI SARI >

< start="1052.248" dur="3.603"> KIRKUP KRISTY SARI INGKAP "GLOBE >

< start="1054.584" dur="3.237"> Lan MAIL. " >

< start="1055.251" dur="3.07"> >> Pitakon: Apik Pungkasan >

< start="1055.985" dur="4.205"> SALAMU UNTUK Nindakake INGKANG INI >

< start="1057.954" dur="4.17"> Pungkasan. >

< start="1058.454" dur="5.105"> Aku UNDERSTAND YANG SIHAT >

< start="1060.423" dur="3.904"> MENTERI JAWA TINDAK UPPER >

< start="1062.291" dur="4.304"> TAMPILAN BASA ING BUNGA >

< start="1063.693" dur="4.237"> SADIWAK ANGGO INGKU KIDUNG >

< start="1064.46" dur="5.906"> AKU KANGGO ING DIPANGGUH DENGAN >

< start="1066.729" dur="6.106"> GAMPANG TINDAKAN LAIN >

< start="1068.064" dur="6.639"> THK ESSENTIAL KARYA MUNGGUH >

< start="1070.5" dur="5.572"> KANGGO WULANG UNTUK GAMPANG 14 >

< start="1072.969" dur="4.104"> HARI ISOLASI, SOAL AKU IS >

< start="1074.837" dur="4.037"> UNTUK PERDANA MENTERI, >

< start="1076.205" dur="4.004"> PUNYA NATE INGKANG KENE >

< start="1077.206" dur="5.305"> Gubernur Saiki Saiki njupuk iki >

< start="1079.008" dur="5.005"> LANGKAH KHUSUS UNTUK MENGIKUT >

< start="1080.376" dur="4.905"> KANGGO PENDIDIKAN ING JAWA >

< start="1082.711" dur="4.038"> TRAVELERS GAMPANG GAMPANG >

< start="1084.147" dur="5.104"> Lan sampeyan Plancar AN >

< start="1085.415" dur="4.704"> TOOL ENFORCEMENT KANGGO ING INI >

< start="1086.883" dur="6.205"> KANGSA NUNGGUH ING NGANGGO >

< start="1089.385" dur="6.773"> PADHAN POLIS? >

< start="1090.253" dur="8.908"> >> SALAH INGGAL ING ING SUKU >

< start="1093.222" dur="8.242"> Wangsulan lan LET ME JUST >

< start="1096.292" dur="7.04"> Nimbang, YES, HEALTH >

< start="1099.295" dur="6.273"> MINIS KANGGO NGANGGO PAKIKO >

< start="1101.598" dur="7.039"> SAIKI SHE NATE ING >

< start="1103.466" dur="9.609"> AKSARI KEBANGSAAN INGGRIS AT >

< start="1105.701" dur="10.477"> WULANG PUTRA UNTUK GAMPANG A >

< start="1108.771" dur="12.379"> GAMPANG TEMPOH 14-HARI ING >

< start="1113.209" dur="10.777"> GOLONGAN ING KABEH KANGGO >

< start="1116.312" dur="9.376"> INTO CANADA SARI LENGKAP CANADA. >

< start="1121.284" dur="9.509"> ISU INGKAH INGKANG TANGGAL >

< start="1124.12" dur="9.609"> PANJENENGAN ING CORONAVIRUS >

< start="1125.821" dur="11.478"> JAWATANKUASA CABINET ING Jumuah. >

< start="1130.927" dur="7.774"> Kabeh CANADIANS Duwe KANGGO >

< start="1133.863" dur="8.942"> SANGAT banget, SUKU KANGGO ING PRAKTOR >

< start="1137.433" dur="8.141"> PENTING FISSIKAL ING ING >

< start="1138.835" dur="11.278"> Gesang lan Kita Duwe, UNTUK SOMETIME >

< start="1142.939" dur="10.71"> SAIKI, GAMPANG GAMPANG >

< start="1145.708" dur="9.343"> Wong KANG TUNGGUH INTO CANADA TO >

< start="1150.246" dur="8.075"> Dhewe-ISOLATE UNTUK 14 HARI UPON >

< start="1153.783" dur="8.575"> MEREKA KANGGO. >

< start="1155.184" dur="7.908"> KANGGO NATE TENGAH ING SAIKI >

< start="1158.454" dur="8.109"> WASA NGANGGO INGKU MASA ITU >

< start="1162.525" dur="7.54"> GAMPANG. >

< start="1163.226" dur="10.009"> AKU NINGGAL KITA BISA APPRECIATE >

< start="1166.696" dur="9.008"> ING ITU JADI PENTING HENTE >

< start="1170.199" dur="6.173"> ING JAMINAN ING UNTUK NGANGGO >

< start="1173.369" dur="5.305"> KESIHATAN lan kaslametan saka >

< start="1175.838" dur="4.738"> CANADIANS. >

< start="1176.505" dur="6.306"> Lan AKU KANGGO NENG DR. NJOO TO >

< start="1178.808" dur="4.637"> KAWASAN - KANGGO INGGRIS >

< start="1180.71" dur="3.67"> AURORA KESIHATAN AWAM >

< start="1182.945" dur="2.769"> PERSPEKTIF? >

< start="1183.579" dur="3.603"> >> YEP. >

< start="1184.514" dur="5.072"> Nelusuri KESAN PULIT DARI PENTING >

< start="1185.848" dur="5.539"> PERSPEKTIF KANGGO MUNGSAULU >

< start="1187.349" dur="5.239"> KANGGO BASA, ING PENTING IN >

< start="1189.719" dur="4.47"> TENANAN PENTING FISSIKAL SO >

< start="1191.521" dur="4.103"> ING TANPA INDIVIDU WONG TANPA LUKU >

< start="1192.789" dur="4.804"> ANU ING POTENSI LAIN ING KANGGO >

< start="1194.323" dur="5.873"> VIRUS LAN JUGA YANG PUBLIK >

< start="1195.758" dur="6.44"> PRINSIP KESIHATAN ING 14 HARI >

< start="1197.76" dur="5.839"> MANGSA LIMIT PUTIH UNTUK AN >

< start="1200.329" dur="5.505"> TINDAK INCUBASI KANGGO RESEPU >

< start="1202.331" dur="4.671"> ING PRINSIP KESIHATAN AWAM >

< start="1203.766" dur="5.306"> MENTERI DENGAN JUGA >

< start="1205.968" dur="4.638"> GAMPANG TUKANG TEMBANG >

< start="1207.136" dur="5.138"> BACK TO CANADA KANGGO MUNGSA ING >

< start="1209.205" dur="4.404"> NATE DITULUTKAN INGKOH ing endi wae >

< start="1210.74" dur="5.438"> ING WORLD ING KANGGO-19 SO >

< start="1212.408" dur="5.872"> NANGGUN NANGGO NAMPANG INGNA >

< start="1213.743" dur="7.507"> PENTING kanggo nglindhungi Rencana sampeyan >

< start="1216.312" dur="6.039"> CANADIANS BID SELF-ISOLATING FOR >

< start="1218.414" dur="4.605"> 14 HARI SAIKI ITU JAWA AN >

< start="1221.384" dur="2.902"> LAMPIRAN LAMPIRAN SAIKI SARI >

< start="1222.485" dur="3.903"> KANGGO PUBLIK. >

< start="1223.152" dur="4.805"> >>> Aku bakal NAMBAHKE PROSES >

< start="1224.42" dur="6.907"> MINISTER LED A CALL WITH THE >

< start="1226.655" dur="6.573"> PROMOSI ING PROVINSES lan >

< start="1228.091" dur="9.308"> TERRITORI GAMPANG MINGGU ING ING. >

< start="1231.461" dur="7.507"> KITA NGEBAB PROSES >

< start="1233.362" dur="8.276"> NANGGALKE UP LAN NGAPAK ING LAKU >

< start="1237.566" dur="6.24"> LANGKAH KANGGO BEDHIRAN NGETENG >

< start="1239.102" dur="7.139"> Lan TERRITORI KESELIMAAN NGUKUT >

< start="1241.771" dur="7.273"> PROVINSES lan TERRITORI >

< start="1243.94" dur="5.905"> NAMPAK RESTRIANS IN TRAVEL >

< start="1246.375" dur="5.305"> SAIKI ING PROVINS LAN >

< start="1249.178" dur="4.204"> TERRITORY. >

< start="1250.079" dur="3.937"> AKU NATE SEMUA CANADIANS UNDERSTAND >

< start="1251.814" dur="3.97"> ING ING BASA SAIKI >

< start="1253.516" dur="2.836"> GAMPANG. >

< start="1254.183" dur="4.905"> ITE bakal entuk luwih sadurunge ngatasi >

< start="1255.918" dur="6.139"> BETTER. >

< start="1256.486" dur="7.073"> AS NEGARA KANGGO ING SUKU TO >

< start="1259.222" dur="4.938"> NUNGGAL NATIONAL PENTING >

< start="1262.191" dur="3.737"> SISTEM CARE KESIHATAN lan TERRIFIK >

< start="1263.693" dur="4.404"> PROFSUT KEDAI HEALTH >

< start="1264.293" dur="5.139"> Kabeh butuh kanggo nggawe apa bisa kita >

< start="1266.062" dur="5.471"> HEARD Saka DR. NJOO PADA >

< start="1268.231" dur="5.838"> MANGSA ING ING KANGGO, ING KANGGO >

< start="1269.565" dur="5.906"> KANGGO lan KANGGO MUKU KANGGO >

< start="1271.667" dur="8.942"> Lan ISOLING MANDATOR ING >

< start="1274.203" dur="7.107"> NAMPAK AKU NAMPAK AKU. >

< start="1275.605" dur="7.74"> >>> SUKU DENGAN lan INGKU AS >

< start="1280.743" dur="3.304"> FOLLOW-UP. >

< start="1281.443" dur="4.672"> >> Pitakenan: AKU NUNG NAMPANG >

< start="1283.479" dur="4.438"> KANGGO KEWANGAN KINI >

< start="1284.18" dur="5.004"> UNDERIKAT ING JAMINAN >

< start="1286.248" dur="4.605"> NUNGGUH BASA-BISA NGENTANG-ANAK >

< start="1288.05" dur="3.503"> Kasedhiya Nggunakake wong menyang >

< start="1289.318" dur="3.837"> Waca dhuwit kanggo bisnis >

< start="1290.987" dur="5.305"> KHUSUS. >

< start="1291.687" dur="8.242"> AKU NUNGGUH Yen BENTANG >

< start="1293.289" dur="7.207"> BISA bisa menehi pitunjuk babagan spesifik >

< start="1296.425" dur="4.538"> UPDATE ING PIKSA ING KENE >

< start="1300.062" dur="2.97"> GAMPANG. >

< start="1300.63" dur="3.603"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="1301.097" dur="5.538"> SISTEM BANKING IS SUMBER >

< start="1303.166" dur="5.071"> STRENGTH FOR CANADA. >

< start="1304.366" dur="4.305"> KAMI NATE, AKU KANGGO, ING >

< start="1306.769" dur="3.837"> SISTEM BANKING sing paling kuat ing >

< start="1308.371" dur="4.07"> Dunya. >

< start="1308.805" dur="5.838"> IT GAMPANG US MANGSA ING KANGGO >

< start="1310.739" dur="5.572"> SISTEM BANKING UNTUK NAMPI >

< start="1312.575" dur="6.739"> LUKA KITA Bisa AKSUN NGEDENGKE >

< start="1314.777" dur="6.006"> TINDAKAN KREDIT YANG DUMASAKI >

< start="1316.445" dur="6.206"> PERLU, BISNES NEGARA SEMUA. >

< start="1319.582" dur="4.404"> >>> KANGGO NUNGGUH INGGO LAN >

< start="1320.917" dur="4.804"> Wis Nggawe LITERAL >

< start="1322.852" dur="4.237"> LAGU ORA ING OGO NGGAL MACAP >

< start="1324.153" dur="5.171"> KANGGO NGGALKE TANGGAL NATE INGKA TINDAK >

< start="1325.855" dur="5.271"> ING SUKU TANPA KANGGO >

< start="1327.223" dur="6.139"> Minggu kepungkur pungkasan, bisnis >

< start="1329.458" dur="5.872"> PROGRAM KESELAMATAN KREDIT, THE >

< start="1331.26" dur="5.539"> BUKU PAKSA BISNESAN >

< start="1333.529" dur="4.571"> BANK PEMBANGUNAN CANADA lan >

< start="1335.464" dur="3.804"> KORPORASI PAMPANGSAAN >

< start="1336.933" dur="5.138"> UNTUK PERNIAGAAN LANSARI >

< start="1338.234" dur="5.472"> PELANGGAN NEGARA MEDIUM-MANGSA >

< start="1339.401" dur="5.74"> BISA KANGGO UNGGUH BANK >

< start="1342.205" dur="4.871"> TO DELIVER ING SEMUA SARI >

< start="1343.84" dur="4.937"> BUSES TINDAKAN KREDIT >

< start="1345.274" dur="4.938"> Wong-wong padha Mugo njaluk >

< start="1347.21" dur="3.736"> INGKU WASA NAMPANG. >

< start="1348.944" dur="4.071"> ING AKU NATE INGKANG TINDAKAN >

< start="1350.346" dur="4.271"> ING NGANGGO KANGGO. >

< start="1351.113" dur="5.405"> LAN KABUPAKAN KANGGO NGAKAK WANG >

< start="1353.148" dur="5.239"> NAWI DENGAN KAMI DENGAN TIAK ING TANPA >

< start="1354.75" dur="6.506"> NANGKA APA APA PELULISAN ING REPORT IN >

< start="1356.652" dur="6.941"> TENAGA KANGGO TANGGO TEMBANG >

< start="1358.554" dur="6.606"> ING KANGGO NUNGGUH INGGRIS. >

< start="1361.423" dur="5.873"> NGAPAK AKU NUNG AKU ING AKU >

< start="1363.759" dur="4.204"> TEMPAT ING AKU KANGGO >

< start="1365.361" dur="4.704"> TRANSPARENT AS RAPIDLY AS >

< start="1367.43" dur="4.27"> POSSIBLE. >

< start="1368.097" dur="5.338"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="1370.199" dur="6.339"> OPERATOR, NEXT SOALAN, KANGGO. >

< start="1371.834" dur="7.841"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="1373.602" dur="9.109"> SOALAN NEXT DARI LENA >

< start="1376.705" dur="8.142"> DIB Saka CANADIAN PRESS. >

< start="1379.808" dur="7.041"> SAIKI KANGGO, LINE ING Panjenengan >

< start="1382.845" dur="7.44"> Dibukak. >

< start="1384.98" dur="7.241"> >> Pitakon: SUKU. >

< start="1386.983" dur="6.706"> Pak Luwih MORNEAU, AKU NUNGGUNG A >

< start="1390.452" dur="4.805"> Pitakon babagan ngatasi babagan pitakon anyar, >

< start="1392.355" dur="4.203"> Wangsulan EVERYBODY SAID IS >

< start="1393.823" dur="4.204"> PEMBANGUNAN PUTRA ING LANJUT >

< start="1395.391" dur="3.003"> Sawetara Wong Ora Bakal Nampa Kuwi Iki >

< start="1396.692" dur="3.003"> GAMPANG ING PUTRA ING TULANG Pungkasan >

< start="1398.16" dur="3.904"> Pungkasan. >

< start="1398.527" dur="6.506"> SO APA KANGGO ING NGANGGO >

< start="1399.861" dur="7.241"> SUKU YANG RAKO NIKO INGKU >

< start="1402.231" dur="6.74"> DAFTAR FUNDS? >

< start="1405.167" dur="5.339"> Apa sampeyan bisa mulang kabeh? >

< start="1407.236" dur="4.838"> >> Wangsulan: SALAMU. >

< start="1409.138" dur="6.339"> ING PENTING LAKSAN >

< start="1410.64" dur="7.673"> SOALAN. >

< start="1412.208" dur="10.076"> OGING PULIT BASA lan Minggu >

< start="1415.611" dur="8.942"> Kita bakal digarap supaya bisa nambahi >

< start="1418.447" dur="7.641"> KANG KENE BISA KANGGO lan >

< start="1422.418" dur="6.74"> GAMPANG KESIMPULAN Supaya kita Kasedhiya >

< start="1424.687" dur="5.672"> Bisa Cepet Mundhak FUND TO >

< start="1426.222" dur="7.908"> CANADIANS sing NEGARA IN >

< start="1429.292" dur="6.572"> SITUASI KURSUS KAMI. >

< start="1430.526" dur="8.108"> SATU KITA NGAPAK SISTEM FEW TANPA DENGAN >

< start="1434.263" dur="5.505"> KERAJAAN PERSEKUTUAN sing bisa >

< start="1435.998" dur="7.041"> GAMPANG KANGGO MUNGSA KANGGO SESE >

< start="1438.768" dur="5.772"> Lan Cepet APPLOACH. >

< start="1439.902" dur="7.975"> KANGGO NENG TARI ING JAWA LAN AKU SUKU >

< start="1443.172" dur="6.573"> NUNGGUH ING NGANGGO KANGGO >

< start="1444.673" dur="6.54"> SISTEM ING BISA KANGGO BISA. >

< start="1448.01" dur="8.642"> >>> Lan aku ngerti yen kita bakal >

< start="1449.879" dur="7.206"> GAMPANG PIKE ING Cepet BASA >

< start="1451.414" dur="7.84"> Lan ISU GAMPANG APA KANGGO >

< start="1456.786" dur="5.405"> TO nggawe. >

< start="1457.286" dur="8.174"> HARI ING NGEJATI ING ING Minggu >

< start="1459.388" dur="6.574"> ING APRIL 6HARI INGKANG KENE ING NGISI >

< start="1462.325" dur="7.206"> GOLONG UNTUK NGANGGOLAH ING KANGGO >

< start="1465.594" dur="5.872"> CANADIANS. >

< start="1466.095" dur="8.609"> >>> TAPI KENE SAIKI ANY NEW - >

< start="1469.665" dur="5.639"> Yen lagi ANF INFORMASI anyar >

< start="1471.6" dur="6.406"> Kita bakal menehi IT TO Sampeyan >

< start="1474.837" dur="4.738"> HARI-BY-DAY. >

< start="1475.438" dur="5.438"> KANGGO PENTING Ngerteni >

< start="1478.14" dur="5.472"> ING KANG INGGRUK ING KABEH ing A >

< start="1479.709" dur="9.942"> Gangguan - Iki Paling PALING >

< start="1481.01" dur="11.444"> Penting kanggo US, kabeh >

< start="1483.746" dur="10.41"> HARI INGKU LAN CARLA QAULTROUGH >

< start="1489.785" dur="6.64"> KANGGO ING SISTEM. >

< start="1492.588" dur="5.105"> Aku NATE INGKANG GAMPANG TETAPI ITU >

< start="1494.29" dur="4.504"> WIS KANGGO SIKAT. >

< start="1496.559" dur="3.569"> ING KANGGO NANG TANGGAL >

< start="1497.827" dur="3.904"> TIGA-minggu. >

< start="1498.927" dur="5.639"> >> Pitakon: WISAN KENE TALK >

< start="1500.262" dur="7.441"> TENTANG Dinten-dinten HARI ING SUKU >

< start="1501.864" dur="7.941"> TAMBAH TARI TARI APRIL 6TH >

< start="1504.7" dur="6.907"> AS PROSES MENTERI. >

< start="1507.837" dur="6.506"> Dadi KANA TANGGAL NATE PAMPUNG >

< start="1509.972" dur="5.772"> Lan TIGA BISAN KANGGO Nate DADAKO. >

< start="1511.741" dur="5.739"> BISA KOMPUTER INI. >

< start="1514.477" dur="4.704"> AKU NUNGGUH TANPA TANPA PENTING >

< start="1515.878" dur="4.904"> MENTERI QUARANTI >

< start="1517.613" dur="6.206"> HAJDU NAMPULKE lan DIBADI >

< start="1519.315" dur="8.107"> Apa Apa ing AS, >

< start="1520.916" dur="8.408"> Apa sampeyan arep nggawe >

< start="1523.953" dur="6.974"> LAMPIRAN INGKAP INI? >

< start="1527.556" dur="4.404"> Aku NENG INGKE INGKE INGKANG KABEH >

< start="1529.458" dur="3.537"> Wong KANGGO UNTUK MENGIKUT TEMA KANGGO >

< start="1531.06" dur="4.204"> TAPI, ING NGE ING NGANGGUT >

< start="1532.094" dur="6.139"> SEMEN ING Wong sing NAMPANG >

< start="1533.128" dur="6.907"> NEGARA LAN KANGGO UP-UP >

< start="1535.398" dur="8.141"> Kanthi Wong-wong mau 14 dina HARI >

< start="1538.367" dur="5.939"> Wong-wong iku nulis negara? >

< start="1540.169" dur="6.706"> >> Wangsulan: SALAMU ING KANGGO >

< start="1543.672" dur="4.071"> SOALAN. >

< start="1544.44" dur="6.005"> SUMBANG TANPA KANGGO, >

< start="1547.009" dur="8.041"> ING KUKU GAMPANG. >

< start="1547.877" dur="8.174"> SAIKI KANGGO ING TENTANG A >

< start="1550.579" dur="8.109"> QUARANTINE MENTATOR lan, >

< start="1555.184" dur="5.071"> Kanthi nyata, kita bakal entuk >

< start="1556.185" dur="7.14"> MEKANISMS ing TEMPAT UNTUK MUNGKU >

< start="1558.854" dur="7.507"> KANGGO. >

< start="1560.389" dur="11.578"> Sing bakal ING TRAVELERS >

< start="1563.459" dur="10.844"> SARI PELEMBANG ABROAD MENGENAL >

< start="1566.495" dur="9.109"> SARI ING ASI UNTUK kanggo para pekerja >

< start="1572.101" dur="5.271"> Sapa sing nindakake Pakaryan ESSENTIAL lan AKU >

< start="1574.437" dur="5.472"> JUGA MANEH. >

< start="1575.738" dur="5.705"> >> APA ASAS MEKANISMS. >

< start="1577.506" dur="9.276"> >> Wangsulan: AKU ING NGE >

< start="1580.042" dur="10.277"> UNDERSCORE NA ADVIS KAMI >

< start="1581.577" dur="12.212"> GAMPANG ora owah. >

< start="1586.916" dur="11.344"> UNTUK HARI INGKE ING KANGSA DITULUT >

< start="1590.453" dur="8.841"> Kabeh TRAVELERS Saka ABROAD TO >

< start="1593.922" dur="9.443"> PADAN-ISOLATE ING INI ING ENTER >

< start="1598.394" dur="10.611"> CANADA. >

< start="1599.428" dur="11.111"> GANTI ING SAIKI ING UNTIL >

< start="1603.532" dur="9.376"> PARI INGGRA, ING KANGGO >

< start="1609.138" dur="7.507"> Bakal NAMPANG. >

< start="1610.673" dur="7.573"> >> Pitakon: TAPI APA MEKANISMS >

< start="1613.041" dur="7.074"> Apa sampeyan takon? >

< start="1616.778" dur="11.111"> Sawijining Pitakonan Wigati-UP >

< start="1618.38" dur="10.177"> KOLEKTOR ING NGGIH. >

< start="1620.249" dur="9.342"> >>> SUKU NEXT ING SAIKI >

< start="1628.023" dur="4.271"> AL-THEA. >

< start="1628.691" dur="5.438"> LINE KENE KANGGO. >

< start="1629.725" dur="10.043"> >>> SUKU SUKU DIDUKUKAK JAWA >

< start="1632.427" dur="8.409"> APAKAH MEKANISI MEKANISMS AR >

< start="1634.263" dur="9.976"> Wong-wong padha Nggawe omah lan >

< start="1639.902" dur="7.474"> PENTADBAB OLEH SUKU? >

< start="1642.638" dur="7.241"> IT WT >

< start="1644.373" dur="6.94"> TANPA KANGGO ING KANGGO ING KANGGO >

< start="1647.543" dur="5.972"> Wong-wong ENTERING CANADA SARI >

< start="1650.012" dur="6.506"> SAIKI CANADA NGANGGO WANGGO >

< start="1651.447" dur="7.507"> KANGGO 14 HARI. >

< start="1653.649" dur="7.407"> AKU KANGGO KANGGO EMPHASIZE >

< start="1656.652" dur="5.906"> KARYA DITULISKE ING ASAH DADI >

< start="1659.088" dur="5.739"> KASUN karo ADING KANGAN >

< start="1661.19" dur="4.171"> SARI ING PRISIK DARI >

< start="1662.691" dur="4.037"> KAWASAN KESIHATAN AWAM UNTUK KANGGO >

< start="1664.96" dur="3.47"> HARI. >

< start="1665.494" dur="4.905"> ING ISTIKAT KHUSUS >

< start="1666.862" dur="5.772"> PENALTI lan ENFORCEMENT >

< start="1668.564" dur="4.537"> MEKANISMS, KAMI NATE MANAJAWA >

< start="1670.532" dur="3.136"> Sampeyan luwih saka INFORMATION LATER >

< start="1672.768" dur="1.368"> Pungkasan. >

< start="1673.235" dur="3.27"> >> Pitakonan: OKAY. >

< start="1673.802" dur="3.337"> KANGGO. >

< start="1674.27" dur="4.07"> SOAL AKU AKU SUKU UNTUK BASA >

< start="1676.639" dur="2.802"> MORNEAU. >

< start="1677.273" dur="3.936"> AKU KANGGO TALK BENTUK TENAN >

< start="1678.474" dur="4.837"> RUU YESTERDAY. >

< start="1679.575" dur="6.739"> AKU TANGGO NGEBALIKE ING NGE INGKE >

< start="1681.343" dur="7.841"> Pikirane, panginten iku >

< start="1683.445" dur="7.808"> IDEA UNTUK KEBANGSAAN UNTUK KANGGO >

< start="1686.448" dur="6.841"> TANGGO RANGKONG LAN TAMPUNG TANPA JAWA >

< start="1689.351" dur="4.504"> APLIKASI ING UNTIL Pungkasan >

< start="1691.386" dur="4.238"> 2021 Ora BISA ING TAHUN INI >

< start="1693.422" dur="3.336"> TAHUN. >

< start="1693.989" dur="3.336"> ING NGE ING NGE ING NGANGGO >

< start="1695.758" dur="3.67"> LAMPIRAN TANGGAP WANGSULANA INI >

< start="1696.892" dur="3.436"> KRISIS? >

< start="1697.592" dur="4.238"> >> Wangsulan: WELL, SALAMU DENGAN >

< start="1699.562" dur="4.871"> Wangsulan. >

< start="1700.462" dur="6.139"> Lan aku mikir apa sing bakal diwiwiti >

< start="1701.964" dur="6.073"> SENGALENGAN SUKU DENGAN ING AKU KANGGO >

< start="1704.567" dur="4.804"> Sing Nate GOLONG ING BISA ING AKTIF >

< start="1706.735" dur="4.237"> AT 6:00 PADANGGULIS ING ING TO >

< start="1708.17" dur="4.938"> KONSUS UNDANGGAL DENGAN LAIN >

< start="1709.538" dur="5.105"> PIHAKAN UNTUK NGANGGO ING KANGGO >

< start="1711.106" dur="5.105"> RANCANGAN RESPONSE UNTUK CANADIANS. >

< start="1713.242" dur="6.206"> KITA KITA NGETAK INI ANYA ANU >

< start="1714.777" dur="5.371"> PANJANGGUL ING JAWA TENGAH >

< start="1716.345" dur="5.872"> Wong-wong lan KAMI NATE kudu ngrampungake >

< start="1719.581" dur="3.738"> LAMPIRAN. >

< start="1720.282" dur="6.072"> Ringgit YANG KANGGO DENGAN INI >

< start="1722.384" dur="6.54"> Digawe Saka SISTEM IS IS siji >

< start="1723.452" dur="7.374"> Sing bakal menehi kita nampa >

< start="1726.488" dur="6.54"> ABILITI AKU KANGENUHAN. >

< start="1729.058" dur="5.905"> ING AKU SUKU DENGAN MINGGU ING Pungkasan >

< start="1730.96" dur="5.538"> KANGGO MANGSAU SUKU DENGAN CANADIAN >

< start="1733.162" dur="5.305"> NUNG KITA NAK TINDAK NATE INI >

< start="1735.097" dur="5.405"> Coba kanggo ndhukung wong-wong mau lan >

< start="1736.632" dur="5.038"> Ndhukung EKONOMI KAYU LUNGSARI >

< start="1738.6" dur="4.338"> PANJENONG NENG WULANG LAN APA APA >

< start="1740.636" dur="4.738"> NDELENG DENGAN YANG KANGGO NENGGALAK >

< start="1741.804" dur="7.04"> FORWARD ING KANGGO Nindakake. >

< start="1743.072" dur="7.94"> Kita bakal mikir babagan apa kita bisa >

< start="1745.507" dur="6.94"> Nampilake kabisan kanggo cepet-cepet >

< start="1748.978" dur="5.204"> KANGGO NUNGGUH ING CABARAN, ACARA >

< start="1751.146" dur="5.005"> ING ING KASEH ING Wong >

< start="1752.581" dur="4.939"> KOMUNITAS GAMPANG, APA KANGGO >

< start="1754.316" dur="5.105"> Deleng TANPA ING ING ING SEMBANG >

< start="1756.285" dur="4.204"> MUNGSA ING DUNIA INI JENIS >

< start="1757.653" dur="4.003"> ISU ISU KANGGO NATE TANGGO >

< start="1759.554" dur="4.104"> MINGGU MUNGGUN >

< start="1760.623" dur="4.103"> BEDHIRING BEDHANA ING ING SUKU >

< start="1761.79" dur="4.204"> KES ING ISI ISI KANGGO >

< start="1763.792" dur="3.97"> MINGGU sadurunge. >

< start="1764.86" dur="4.07"> CANADIANS NAMPI US KANGGO >

< start="1766.128" dur="5.539"> DIPANGGALKE GOLEKI DENGAN INI >

< start="1767.896" dur="5.772"> OWEKAN, KANGGO ING KABEH >

< start="1769.064" dur="7.24"> Kasedhiya kanthi cepet, supaya bisa >

< start="1771.8" dur="7.674"> Rampung JABUR NATE KENE >

< start="1773.802" dur="8.408"> KANGGO KANGGO GEAR JABAYAN PERSONAL >

< start="1776.438" dur="7.274"> ING CATETAN MOMENT BISA KITA KITA >

< start="1779.608" dur="4.971"> BISHIS PIKE ING NGETEKU KITA NGANGGO >

< start="1782.344" dur="3.17"> Ndhukung PENTING DENGAN KANGGO >

< start="1783.846" dur="3.77"> SITUIR TEMA NA ING KANGGO >

< start="1784.713" dur="5.138"> Kasedhiya Kanggo nindakake. >

< start="1785.648" dur="4.57"> KAYA KITA NJENJI MANGSA KANGGO >

< start="1787.749" dur="5.139"> Yen kita duwe kabisan >

< start="1789.985" dur="4.505"> IKU. >

< start="1790.352" dur="6.14"> KITA KITA NGADI SOMETIMES INGKANG >

< start="1793.022" dur="4.871"> AUTHORITIES bakal dibutuhake ing AT >

< start="1794.623" dur="4.938"> ANTARA PENTING >

< start="1796.625" dur="4.304"> MENENGGALKE TALK CHRISTIA PUDUL >

< start="1798.026" dur="4.338"> TENTANG NEED TO US NGANGGO >

< start="1799.695" dur="4.204"> BACK TO DENGAN KANGGO INGKU >

< start="1801.129" dur="5.873"> AFTERNOON ING LANGKAH PENTING. >

< start="1802.497" dur="5.707"> KITA KANGGO KANGGO ING ING ING ING ING ING ING ING NGGOLEK >

< start="1804.032" dur="5.239"> SUKU YANG KANGGO MANGGUH KANGGO >

< start="1807.136" dur="3.87"> Kanggo nglindhungi CANADIANS, supaya njaluk >

< start="1808.337" dur="4.838"> KESEBULANAN INGKANG INGGAL-LAN LAN TO >

< start="1809.405" dur="5.071"> Ayo metu saka kawigaten, ING >

< start="1811.14" dur="5.371"> IS KAMI NAMPI PENTING >

< start="1813.375" dur="4.905"> TETAPI ING TEMPORARY MASA TO >

< start="1814.643" dur="6.04"> Ayo metu saka CABARAN ING DENGAN >

< start="1816.645" dur="5.305"> GAMPANG EKONOMI. >

< start="1818.414" dur="5.271"> KAMI UNFORTUNATELY ora ngerti >

< start="1820.816" dur="4.738"> KANGGO BASA ING DEPTH >

< start="1822.084" dur="5.171"> DURASI PANGGILAN DAN >

< start="1823.819" dur="5.438"> LUNGKUNG KENE ING NGISI KANGGO >

< start="1825.688" dur="5.271"> KARYA NGANGGO DENGAN LAIN >

< start="1827.456" dur="6.907"> PIHAKAN NGANGGO INGGU KANGGO >

< start="1829.391" dur="6.406"> MANGSA KANGGO KANGGO MUNGGUNG >

< start="1831.159" dur="9.176"> ING ING SAIKI, INGKE ING KANGGO >

< start="1834.496" dur="8.241"> ING SEMUA TAK INGKE INGKE. >

< start="1835.931" dur="9.109"> >>> TIGA TAMAT ING TANGAN >

< start="1840.469" dur="6.473"> Sadurunge kita lunga menyang FONES. >

< start="1842.904" dur="5.306"> >> Pitakonan: JULIE VAN DUSEN, >

< start="1845.174" dur="5.738"> FREELAND, DONALD TRUMP >

< start="1847.075" dur="5.038"> PRESIDEN AMERIKAN MENENGAH >

< start="1848.377" dur="6.172"> TEMBANG KANGGO MACAPEN INI >

< start="1851.046" dur="6.072"> APRIL 12TH, HE NGANGGO AMERIKAN >

< start="1852.247" dur="5.706"> KARYA E-BACK ING KARYA. >

< start="1854.683" dur="7.307"> BISA CANADIANS EXPECT KANGGO >

< start="1857.252" dur="5.238"> KANGGO BISA KANGGO ING GAMPANG NU? >

< start="1858.086" dur="8.208"> >>> Nuwun ING UNTUK SOAL, >

< start="1862.157" dur="7.507"> JULIE. >

< start="1862.624" dur="9.844"> >>> APLIKASI KITA ING ING CANADA IS TO >

< start="1866.428" dur="9.409"> AKU SUKU ING AKUN ING AKSUN >

< start="1869.798" dur="6.74"> SAINS LAN DENGAN PENTADBANGAN >

< start="1872.601" dur="7.173"> KESIHATAN PUBLIK KANGGO >

< start="1875.971" dur="5.005"> KANGGO. >

< start="1876.672" dur="6.94"> MANAWA CANADIANS ING ING KARYA BISA >

< start="1879.908" dur="6.707"> Nyedhiyakake SERVISES ESSENTIAL lan >

< start="1881.11" dur="6.405"> Aku ngerti yen kabeh AS >

< start="1883.746" dur="6.472"> Bener, tenan GRATIS kanggo wong >

< start="1886.749" dur="5.272"> CANADIANS. >

< start="1887.649" dur="7.441"> AS FOR CANADIANS sing Nindakake >

< start="1890.352" dur="6.94"> Pakaryan BUKAN-ESSENTIAL UTAWA KANGGO TO >

< start="1892.154" dur="8.575"> Pakaryan Saka omah, Kita kudu >

< start="1895.224" dur="7.073"> SAIKI UNTUK MACANGGUL ING JAWA >

< start="1897.426" dur="6.44"> PRACTIKES PEDAN FISSIKAL >

< start="1900.896" dur="5.505"> KANGGO NUNG KITA BISA KANGGO MUDAH >

< start="1902.431" dur="6.506"> KANGGO UTAWA ING TERMA YO >

< start="1903.999" dur="6.974"> DR. NJOO lan TAMM NULI >

< start="1906.535" dur="5.638"> Nggunakake, Miwiti CURAWA lan aku >

< start="1909.071" dur="5.572"> Ngerti yen kita kabeh bakal ngaplikasi lan >

< start="1911.106" dur="5.805"> CARI-CAMPURAN SELEP JABUR IN >

< start="1912.34" dur="7.508"> PARIPEN ING PURWAKING NUNGING, KAMI >

< start="1914.777" dur="6.573"> LAMPIRAN ITU Luwih luwih. >

< start="1917.045" dur="5.673"> DAFTAR FISSIKAL AYE KANGGO >

< start="1919.981" dur="5.039"> KOS EKONOMI. >

< start="1921.483" dur="5.105"> KERAJAAN KAMI Dhewe TAKEN, lan >

< start="1922.851" dur="4.938"> Sampeyan bakal luwih ngerti saiki, >

< start="1925.187" dur="3.837"> Ukuran SIGNIFIKANT SANGGO TO >

< start="1926.722" dur="4.871"> Ndhukung CANADIANS INGKAH INI >

< start="1927.923" dur="7.006"> MASA TAPI ING NGE ING AKU >

< start="1929.158" dur="7.84"> Nuwun ING UNDANG-UNDANG CANADIANS lan aku mikir >

< start="1931.727" dur="7.74"> ING NEGARA NEGARA NATE INI, ING ITU >

< start="1935.063" dur="7.942"> LATIHAN UNTUK KESIHATAN lan Kaslametan >

< start="1937.132" dur="7.908"> OF CANADIANS lan ING MEDIUM >

< start="1939.601" dur="9.409"> TEMPAT TEMPAT ING UNTUK EKONOMI >

< start="1943.138" dur="8.642"> UNTUK MENJENTIKAN PENTING FISSIKAL >

< start="1945.174" dur="8.408"> SAIKI KANGGO WULANG lan TO >

< start="1949.144" dur="6.907"> ING ING KANGGO ING INI. >

< start="1951.914" dur="6.939"> ING KENE KABUPATEN KHUSUS, >

< start="1953.782" dur="7.073"> AKU NUNGGUH APA KANG INGIN TINDAK >

< start="1956.185" dur="6.639"> ANGGO NUNGGUH ING ING SUKU >

< start="1958.987" dur="5.906"> Lan Coba Deleng SITUASI >

< start="1960.989" dur="5.806"> PEMBANGUNAN lan ING ISU KANGGO >

< start="1962.958" dur="4.738"> MANGGUNYA LAN LAN MAY DR. NJOO >

< start="1965.093" dur="3.637"> ING NGANGGO KANGGO. >

< start="1966.929" dur="3.536"> >>> SERAT KENE yen sampeyan ndeleng ING >

< start="1967.83" dur="4.303"> GAMPANG LAN KABUPATEN LAN >

< start="1968.93" dur="5.305"> SAIKI NGALAMI Wong liya >

< start="1970.632" dur="6.273"> NEGARA INGGRIS ING DUNIA >

< start="1972.267" dur="5.739"> PANDEMIK KOVID-19, AKU SAIKI >

< start="1974.369" dur="5.839"> LUKU NINI DENGAN ING DARI LAN MINGGU >

< start="1977.039" dur="4.637"> BULANAN ING wulan >

< start="1978.14" dur="4.237"> PANDEMIK AKU TAMAT >

< start="1980.342" dur="5.572"> Cepet SAIKI KESIHATAN AWAM >

< start="1981.81" dur="5.572"> PERSPEKTIF WE'RE N THINKG >

< start="1982.51" dur="6.54"> ING KANGGO ING ING ING KANGSA >

< start="1986.048" dur="5.204"> HARI UTAWA BISA. >

< start="1987.516" dur="5.271"> >> Pitakonan: Kanthi Plancong INI >

< start="1989.184" dur="5.805"> TENAGA KANGGO LENGKAP KE GAMPANG >

< start="1991.386" dur="6.406"> ING VIRUS APA PELAN LIMA >

< start="1992.921" dur="6.44"> UNTUK MENGENAI GAMPANG DI >

< start="1995.123" dur="6.507"> LATIHAN UNTUK-KABEH NANGGALKE ING >

< start="1997.926" dur="6.64"> MENENGGALKAN KARYA ESSENTIAL? >

< start="1999.495" dur="7.039"> >> Wangsulan: WELL, YOU THINK I >

< start="2001.763" dur="6.807"> Pikirake KANGGO INGGRIS ING KANGGO >

< start="2004.7" dur="5.538"> LANGKAH KENAIKAN STEPPED-UP BESAR KENE >

< start="2006.668" dur="6.54"> ING PENTING LUKISAN. >

< start="2008.703" dur="6.074"> KOMUNITAS INGGULIS lan aku >

< start="2010.372" dur="5.705"> ING NGE ING ORA NGENTOTI KANGEN >

< start="2013.342" dur="5.338"> Ukuran BORDER, aku TRUST >

< start="2014.91" dur="5.739"> CANADIANS KANGGO. >

< start="2016.211" dur="5.805"> CANADIANS INGGAL BISA lan Wong >

< start="2018.847" dur="4.738"> Wis NGANGGO PAKLUKAN REAL >

< start="2020.782" dur="4.905"> KESELAMATAN UNTUK SELF-ISOLATE lan >

< start="2022.15" dur="6.674"> UNTUK MENJENTIKAN PENTING FISSIKAL. >

< start="2023.718" dur="7.675"> ING PADANGGU INGGU NUNGGUH SEMUA >

< start="2025.821" dur="7.608"> US MUNGKU BASA lan BASA >

< start="2028.957" dur="9.409"> KESELAMATAN TANPA MANDATORY QUARANTINE >

< start="2031.527" dur="9.809"> UNTUK TANPA ENJI CANADA. >

< start="2033.595" dur="9.91"> ING KAWANAN KARYA ESSENTIAL, >

< start="2038.5" dur="6.84"> KANGGO NATE INGKANG PITANGGUH >

< start="2041.47" dur="5.038"> TUTUP ING apa sing sampeyan lakoni, ING >

< start="2043.639" dur="4.304"> Conto Aku bakal menehi sampeyan >

< start="2045.474" dur="6.44"> PELUKSAN, GAMPANG SUKU >

< start="2046.641" dur="5.906"> DISCUSSED ING pamaréntah karo >

< start="2048.076" dur="7.24"> PELUISAN BISNES lan LABOR >

< start="2052.047" dur="6.439"> LAMPIRAN. >

< start="2052.681" dur="8.308"> KANGGO KAMI ING TRADE KROSS-BORDER >

< start="2055.45" dur="8.842"> UNTUK BARANG ESSENTIAL KENE >

< start="2058.653" dur="11.612"> Panganan ING GRATIS GRATIS, KANGGO >

< start="2061.122" dur="9.71"> SUPER MEDIKAL ESSENTIAL LAN >

< start="2064.426" dur="8.942"> KANGGO ING SUKU TENAGA KANGGO LENGKAP BY >

< start="2070.399" dur="6.073"> TRUCK. >

< start="2070.966" dur="7.073"> BISAN KITA NGAK AKU KANGGO >

< start="2073.502" dur="6.239"> TENTANGKO PARA RAKSIA Wong Wong sing Nyipta >

< start="2076.605" dur="7.674"> ING JAWATAN ESSENTIAL >

< start="2078.173" dur="8.975"> MENENGKAPKAN FACILITATING >

< start="2079.875" dur="8.741"> TRADE KROSS-BORDER KANGGO DIBUAT >

< start="2084.413" dur="5.571"> Lan sing Nate MENTERI HAJDU >

< start="2087.282" dur="5.372"> LUKU HARI ING NGENTANG >

< start="2088.75" dur="6.874"> QUARANTINE ora bakal APPLY TO >

< start="2090.151" dur="7.308"> KARYA ESSENTIAL. >

< start="2092.788" dur="8.274"> KITA, ING KURSUS, ING NGENTOT >

< start="2095.757" dur="7.474"> SITUASI ING DUNIA lan >

< start="2097.593" dur="8.107"> ING KONTINEN KAMI ADALAH FLUID lan >

< start="2101.196" dur="6.873"> PEMBANGUNAN LAN AS SITUASI >

< start="2103.398" dur="6.173"> EVOLVES ING KAMI SANGGO lan >

< start="2105.834" dur="5.839"> SULUSAN AKU NATE INGGAL NU SAIKI >

< start="2108.203" dur="4.504"> BASA-BASA SAIKI, NAHAJARI >

< start="2109.705" dur="7.14"> LANGKAH INGGRIS kanggo ngukur AT >

< start="2111.807" dur="5.571"> ING BORDER. >

< start="2112.841" dur="6.473"> >> Pitakon: SUKU. >

< start="2116.979" dur="3.904"> DYLON. >

< start="2117.512" dur="5.939"> >> Dr SORRY AKU Miwiti >

< start="2119.448" dur="5.304"> MILLER MILLER, GUNUNG SAIKI >

< start="2121.016" dur="5.072"> TENTANGKAP KENE KANGGO KANGGO >

< start="2123.585" dur="3.737"> Bener, ING DOKTOR DIPIKENE >

< start="2124.886" dur="4.672"> MENGIKHIRI Daripada RESERVES KE URBAN >

< start="2126.221" dur="4.471"> KOMUNITAS ING AN >

< start="2127.456" dur="6.339"> KENCANGAN TELE-HEALTH, IS >

< start="2129.691" dur="10.778"> Apa sing nuduhake? >

< start="2130.826" dur="10.21"> ING AKU DOKTOR AKU DARI >

< start="2133.929" dur="9.009"> Gunakake kanggo ngisi sing banjur nggawe >

< start="2140.836" dur="3.336"> IKU -- >

< start="2141.169" dur="4.037"> >> Answe KANGGO, DYLON lan >

< start="2143.071" dur="3.804"> Nuwun INGKANG ING KANGGO >

< start="2144.306" dur="4.671"> LAPORAN ING ING KANGGO >

< start="2145.54" dur="4.972"> ISU INDIGENOUS IN PARTIKULAR. >

< start="2147.009" dur="5.005"> SAIKI PENTING REALTI >

< start="2149.11" dur="4.805"> ING KOMUNITAS INDIGENOUS >

< start="2150.646" dur="4.771"> ING KENANGAN KANGGO BASA NURSES >

< start="2152.147" dur="3.937"> Lan DOKTOR lan AS Bagean saka >

< start="2154.049" dur="3.57"> Diskusi KANGGO ING SAIKI >

< start="2155.55" dur="5.138"> INUIT KOMUNIKASI INDIGENO >

< start="2156.217" dur="8.943"> METIS LAN UNGGULAN NEGARA INGGO >

< start="2157.753" dur="8.441"> ING KENE GAMPANG GAPAN LAN APA >

< start="2160.822" dur="6.507"> KANGGO ING PALING >

< start="2165.293" dur="3.37"> MANAGER GAMPANG. >

< start="2166.328" dur="4.371"> ING IS diskusi >

< start="2167.462" dur="6.406"> SAIKI ING ING ING ING REAL. >

< start="2168.797" dur="7.34"> AKU NUNGGAL UNTUK TANPA JAWABAN A >

< start="2170.832" dur="8.608"> TANPA TANPA KANGGO TAPI TAPI >

< start="2174.035" dur="8.942"> AS KANGGO MENGIKUTKAN NEGARA BUKU >

< start="2176.271" dur="7.974"> GAMPANG KABUKAN UNTUK MUNGSA DEPLOY INTO >

< start="2179.574" dur="6.44"> THE - Lan Ndhukung RAPIDLY UTAWA >

< start="2183.111" dur="4.805"> NGAPANGKE ING MENSES >

< start="2184.379" dur="5.739"> Nerangake karo Akeh diskusi >

< start="2186.148" dur="4.871"> OPLOSES OTIP KEWIHAN AKU >

< start="2188.05" dur="4.003"> TUKAR PADHE ING NGANGGO PUTRA ING JAWA >

< start="2190.251" dur="3.904"> SUMBER FIZIKAL KANGGO >

< start="2191.186" dur="4.438"> PERLINDUNGAN TINDAK >

< start="2192.187" dur="6.639"> Kemampuan kanggo entuk DOKTOR lan >

< start="2194.289" dur="5.639"> NURSES SITUS ING RAPID >

< start="2195.757" dur="5.839"> FASHION IN A Way sing bakal paling apik >

< start="2198.96" dur="4.305"> LAYAN KOMUNITAS. >

< start="2200.062" dur="3.937"> I'LL LET TOM ANTARI ING KENAIKAN >

< start="2201.73" dur="4.037"> Wangsulan. >

< start="2203.398" dur="5.238"> >>> SUKU INGKE INGKE ING ING SARI >

< start="2204.132" dur="6.106"> SOAL, KAMI KANGGO BISA >

< start="2205.934" dur="5.672"> NETWORK FILSIA lan >

< start="2208.77" dur="4.571"> NURSES lan KESIHATAN LAIN >

< start="2210.372" dur="6.039"> PROFESIONAL ING ORDER UNTUK >

< start="2211.773" dur="5.105"> KANGGO Bagean bagean saka Pencarian >

< start="2213.475" dur="4.037"> KAPAKITAN KANGGO MUDAH KABUPATEN >

< start="2216.545" dur="2.602"> IKU. >

< start="2217.012" dur="4.737"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="2217.646" dur="6.139"> >> Pitakon: Pitakonan SOUT DR. >

< start="2219.281" dur="6.506"> NJOO, KAMI NATE PROSES >

< start="2221.883" dur="5.972"> Nampilake menyang SATELLITE LABS AWAY >

< start="2223.952" dur="6.606"> SARI LIRIK CENTRAL. >

< start="2225.921" dur="6.773"> IS SEMUA MASIH KANGGO >

< start="2227.989" dur="7.074"> KASUKAN DI LAB NATIONAL? >

< start="2230.692" dur="7.641"> APA KANGGO STANDARD SERVICE >

< start="2232.828" dur="10.377"> PEMBANGUNAN RESEP UNTUK PROVINSES >

< start="2235.197" dur="8.608"> LAN APA KANGGO BUKU >

< start="2238.467" dur="7.573"> ING SAMPLES sing bakal diuji AT >

< start="2243.371" dur="4.204"> MNL. >

< start="2243.939" dur="5.538"> >>> ING TERMA ING ujian >

< start="2246.174" dur="5.739"> Reguler, ING INGGRIS >

< start="2247.709" dur="7.574"> SITUASI ING JANUARI kanthi luwih >

< start="2249.611" dur="7.474"> SEMUA ING KANGGO >

< start="2252.047" dur="6.606"> KOMUNITAS ING ING ING OGO >

< start="2255.417" dur="4.671"> LABORATOR BIOLOGI MICRO. >

< start="2257.219" dur="4.937"> INGKE TANGGIH NAMPANG ING ING SUKU >

< start="2258.853" dur="4.571"> KOLEKTOR GRATIS KANGGO ING KAMI >

< start="2260.222" dur="4.304"> LABORATORY lan ING ING INS ING ING >

< start="2262.29" dur="5.439"> PROVINSES lan TERRITORI lan >

< start="2263.558" dur="6.973"> SAIKI KANGGO NUNGGUH BASA >

< start="2264.659" dur="8.642"> YO KANGGO INGKU KANGGO >

< start="2267.863" dur="9.976"> ASSAY VALIDATED DENGAN WULANG >

< start="2270.665" dur="9.209"> PERLU ING ING TANGGAL BISA ANGSA BISA >

< start="2273.435" dur="9.042"> DITUTUPKAN ING MNL KUNG ALBERTA, >

< start="2277.972" dur="7.642"> ONTARIO, QUEBEC, NILAI, >

< start="2280.008" dur="7.808"> Wong sing diadegake, TINDAK NATE >

< start="2282.611" dur="7.707"> ING KANGGO TO DMNL. KANGGO NULIS >

< start="2285.747" dur="6.206"> PROVINS SMALLER YANG TIDAK TIDAK >

< start="2287.949" dur="6.807"> NUNGGUH KABUPATEN lan nggegirisi >

< start="2290.452" dur="5.606"> ING TERMA ING TURN-AROUND >

< start="2292.086" dur="5.639"> ING ING ING NGANGGO ING ING SUKU >

< start="2294.89" dur="5.738"> NGANGGO LAKON ING KAYU. >

< start="2296.191" dur="8.007"> >>> OKAY. >

< start="2297.859" dur="7.474"> SAIKI LAH UNTUK KANGGO WANGSULAN >

< start="2300.762" dur="5.772"> MUNGGUNG BASA ING TANGGO. >

< start="2304.332" dur="4.739"> KELCEY, REUTERS. >

< start="2305.5" dur="6.439"> >> Pitakon: Pertanyaan Pertama >

< start="2306.668" dur="6.74"> IS kanggo DR. NJOO, IT ALLING >

< start="2309.303" dur="5.272"> GAMPANG GAMPANG Gunakake lan Jual A >

< start="2312.073" dur="3.136"> INSENTEN PATENAN ING PENTING >

< start="2313.542" dur="2.835"> NECESSARY UNGGUL NUNGGUH >

< start="2314.709" dur="5.772"> KAYU Kesehatan PUBLIK. >

< start="2315.343" dur="10.41"> >>> AKU NUNGGUL NENG JAWA >

< start="2316.511" dur="13.013"> APPIL NGGENAK lan NGANGGO LIRIK >

< start="2320.615" dur="10.844"> TO LESEN KOMPUTER? >

< start="2325.92" dur="7.641"> >> SARI INGGO NGGALKUS ING >

< start="2329.658" dur="5.171"> TENAGAAN AKSES. >

< start="2331.593" dur="5.071"> KAWASAN KARYA KANGGO ING WULUS >

< start="2333.695" dur="4.504"> CANADA TAPI Yen sampeyan ora bisa ndeleng >

< start="2334.963" dur="6.005"> PENDEDAHAN LICENSING AKU ING TANPA ING >

< start="2336.798" dur="5.539"> POSISI TO ANSWER. >

< start="2338.366" dur="5.84"> >>> KITA KENE KANA TAK INGGRIS >

< start="2341.102" dur="5.94"> MENTERI MENTERI KESIHATAN >

< start="2342.47" dur="7.04"> HAJDU DITENTANGKAN ING KAWAN >

< start="2344.339" dur="6.139"> TEKNOLOGI KANGGO ING JENIS Dadi aku >

< start="2347.175" dur="4.438"> BISA GAMPANG NENG WULANG PAKSA PAKET >

< start="2349.644" dur="3.404"> KANGGO ING KAWAN >

< start="2350.612" dur="5.606"> LABORA TESTING APPROACH TAPI TAPI >

< start="2351.746" dur="5.005"> ING ISTOR LESEN ISTEK >

< start="2353.181" dur="6.44"> Lan Reguler Aku ora bisa ngomong >

< start="2356.351" dur="3.871"> IKU. >

< start="2356.885" dur="4.704"> >>> KANGGO PAKAI. >

< start="2359.754" dur="3.671"> [GAMPANG] >

< start="2360.355" dur="3.937"> >> Pitakon: SAIKI AKU UP-UP >

< start="2361.723" dur="4.671"> MISNEAU MISNEAU, Sampeyan duwe >

< start="2363.558" dur="4.171"> LUKU NANG KANGGO MUNGSA >

< start="2364.426" dur="5.305"> TAMBAHAN AID lan TAMBAHAN >

< start="2366.528" dur="4.871"> MEASURES Nindakake. >

< start="2367.863" dur="4.837"> AKU NUNGGUH BISA KENE KENE >

< start="2369.864" dur="5.706"> WEE NDELENG WULAN TANPA AID lan APA >

< start="2371.533" dur="5.805"> KANGGO NUNGGUH ING ING ING AS >

< start="2372.834" dur="8.375"> KANGGO ING KENE ING NGETO KANGGO >

< start="2375.704" dur="7.34"> PAKEJ ING ENERGY? >

< start="2377.472" dur="7.54"> >> Wangsulan: KITA BISA KANGGO KANGGO >

< start="2381.343" dur="5.772"> GAMPANG Gawe MANAYA KANGGO MUNGSA DENGAN >

< start="2383.211" dur="5.405"> ING PALING JAWA lan PENTING >

< start="2385.146" dur="5.505"> ISU SULIT lan APA NGARI KAMI >

< start="2387.249" dur="4.637"> PERSPEKTUK KANGGO DIPANGGO IS >

< start="2388.75" dur="4.371"> INGKU BISA NGADI CANADIANS, >

< start="2390.785" dur="3.337"> MANAWA CANADIANS sing RASA >

< start="2392.02" dur="4.771"> TEMA TANPA ING NGANGGIRUT >

< start="2393.255" dur="5.972"> PAWAN KENE lan ING ING ING INSAH >

< start="2394.256" dur="6.573"> HARI INGGO LAN NANG KANGEN >

< start="2396.925" dur="5.405"> GAMPANG PUTRA ING ING SULIT >

< start="2399.361" dur="4.438"> Nuju ING JAMINAN AGENDA >

< start="2400.962" dur="3.904"> GAMPANG KAYU KANGGO ING SUKU >

< start="2402.464" dur="3.836"> KANGGO NUNGGUH NEGARA BISA >

< start="2403.932" dur="3.369"> BISA NGENTOTI INI ING DENGAN WANA >

< start="2405" dur="3.703"> KANGGO ING NGAKEN ING KANGGO Nompo >

< start="2406.434" dur="3.604"> SARI ING ISU BASA. >

< start="2407.435" dur="3.103"> SATU ING TANGGAL NUNGGAL BUKU >

< start="2408.837" dur="4.437"> KANGGURU ING JAMINAN BULANAN >

< start="2410.204" dur="5.406"> WANG KANGGO. >

< start="2410.672" dur="6.439"> KANGGO KANGGO ING SUKU >

< start="2413.408" dur="6.273"> NUNGGAL KEWANGAN >

< start="2415.776" dur="5.406"> KUPAKAN UNTUK NGGKE ORA >

< start="2417.245" dur="5.772"> Waktos PASA LUKIS NANG MENGENUT >

< start="2419.814" dur="4.405"> GAMPANG KANGGO ING NGANGGURAN LAN KANGGO NGGO >

< start="2421.316" dur="5.905"> SUKU YANG KREDIT KANGGO ING TO >

< start="2423.151" dur="5.739"> BUSINESSES SMALL AND LARGE. >

< start="2424.352" dur="5.706"> Lan MEANS sing Apa Sampeyan kudu >

< start="2427.355" dur="3.537"> Mikir ora mung ING ING SAIKI >

< start="2429.024" dur="3.169"> SCALE KOMPUTER ING TANPA JUGA >

< start="2430.191" dur="3.437"> SEKTOR PARTIKULAR. >

< start="2431.026" dur="5.705"> Sampeyan MENTION NATE GAS lan >

< start="2432.36" dur="5.806"> OTEKTOR OTAK, INTIKOR ENERGY IT >

< start="2433.762" dur="5.872"> IS ISTU SEKTOR KANGGO >

< start="2436.865" dur="6.839"> PUTIH SAIKI DAH GAMPANG >

< start="2438.299" dur="7.341"> Wong-wong padha duwe ING PENTING masalah >

< start="2439.768" dur="7.74"> TINDAKAN COVID-19 lan >

< start="2443.838" dur="4.371"> NAMBAH HARGA PALING HADI GAS DAN >

< start="2445.773" dur="3.67"> OIL AS RESOLEKA KANGGO OPEC >

< start="2447.642" dur="3.837"> TEMBANG. >

< start="2448.343" dur="4.27"> Dadi KITA ngerti yen ING UTAWA >

< start="2449.61" dur="5.172"> TANPA KANGGO ING KANGGO >

< start="2451.612" dur="4.471"> PERLU DIPENGKE INI DENGAN >

< start="2452.78" dur="4.138"> KANGGO ING KANGGO lan >

< start="2454.916" dur="2.603"> ENTERPRISES SEDIA MEDIUM INI >

< start="2456.217" dur="3.27"> SEKTOR KANGGO RASULIS >

< start="2457.052" dur="5.071"> SAIKI. >

< start="2457.652" dur="6.506"> TAPI, ING AKU KANGGO ING AKU >

< start="2459.62" dur="7.075"> Wong KANGGO ING BUDAK >

< start="2462.257" dur="6.506"> SEKTOR KANGGO NINGGALKAN ING >

< start="2464.292" dur="5.539"> SEKTOR AIRLINES, IN THE >

< start="2466.828" dur="3.937"> SEKTOR HOSPITALITI DADI >

< start="2468.897" dur="4.171"> CABUTAN FACING ENORMOUS, >

< start="2469.965" dur="3.703"> MENYANGKA INGKU. >

< start="2470.899" dur="5.138"> ING KABEH NUNGGUH ING WIS ING NGANGGO >

< start="2473.201" dur="4.337"> ING SUKU. >

< start="2473.802" dur="6.739"> ING TANGAN VENEER, ING ING >

< start="2476.171" dur="6.873"> TARI ING NGE ING NGANGGO >

< start="2477.772" dur="6.74"> Wong KANG TANJUNG ING UNGGUH BASA >

< start="2480.675" dur="5.672"> Saka Apa IMPACT bakal >

< start="2483.178" dur="3.636"> MITIGATED TO ING BASA SAIKI >

< start="2484.678" dur="3.437"> POSSIBLE ING PANJENONG >

< start="2486.481" dur="4.237"> MASA. >

< start="2486.948" dur="5.639"> Dina iki aku mikir apa sing sampeyan krungu >

< start="2488.249" dur="6.006"> IS ISU NATE ING BISAN >

< start="2490.852" dur="5.205"> MENYAMBUNG TINDAKAN ING AKSARA >

< start="2492.721" dur="4.837"> Nganti $ 2,000 UNTUK PUTUN BULAN >

< start="2494.389" dur="5.238"> SAIKI KANGGO NUNG TUNGGAL >

< start="2496.191" dur="4.904"> KOMPUTER LENGKAP KENE >

< start="2497.692" dur="4.271"> KANGGO SOMPUTAN ING PERLU >

< start="2499.761" dur="3.803"> KANGGO UNTUK GAMPANG EMPLOYEE SARI >

< start="2501.229" dur="4.738"> COMPANY. >

< start="2502.097" dur="5.671"> Wong-wong padha ora bakal bisa ngomong >

< start="2503.698" dur="5.639"> PAYAN ING ING NGANGGO ING BISA lan >

< start="2506.101" dur="4.837"> NUNG KENAPA TAK INGKANG KANGEN A >

< start="2507.902" dur="4.504"> LANGKAH KANGGO JAWA KANGGO kanggo wong, >

< start="2509.471" dur="4.771"> KANGGO UNGGUL BASA-BISA KENE >

< start="2511.072" dur="4.671"> AKSIP AKTIVITI NINI KABUPATEN KENE >

< start="2512.54" dur="6.24"> ING ING SUKU, ING INI NGANGGO MACAPAK >

< start="2514.376" dur="4.971"> KANGGURU UNTUK KANGGURU MACAPAN ING >

< start="2515.877" dur="5.939"> KANGGO NUNGGUH KRITIKAL >

< start="2518.913" dur="4.438"> PENTING. >

< start="2519.48" dur="6.507"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="2521.95" dur="4.638"> KANGGO NATE TANGGUL ING SULU >

< start="2523.485" dur="4.003"> SOALAN SUKU ING FRENCH >

< start="2526.12" dur="6.607"> Miwiti. >

< start="2526.721" dur="10.578"> [WARNA MENENGAH] >

< start="2527.622" dur="12.646"> >> (Swara Penerjemah): >

< start="2532.861" dur="10.043"> >> Pitakon: SUKU. >

< start="2537.432" dur="7.106"> Pak MORNEAU, AKU NATE >

< start="2540.402" dur="7.707"> GAMPANG ASSISTANS UNTUK KABUPATEN >

< start="2543.038" dur="8.374"> GAMPANG TANGGAP WARNA PEKE MINGGU >

< start="2544.672" dur="9.343"> SAIKI lan Sampeyan SAIKI >

< start="2548.376" dur="8.775"> MENJAWA ING APRIL 6TH F UNTUK AN >

< start="2551.546" dur="7.273"> PORTAL ONLINE, ANTARI 10 HARI >

< start="2554.148" dur="8.575"> KANGGO NATE ING KE 17 ING >

< start="2557.285" dur="7.874"> APRIL lan Pak TRUDEAU SAIKI >

< start="2558.953" dur="7.874"> GAMPANG TAMPIL ING NGEJARI ING KANGGO >

< start="2562.857" dur="5.305"> Mriksa SARI INGING KE-27. >

< start="2565.293" dur="4.537"> Wong KANG TINDAK DENGAN WANG ING >

< start="2566.961" dur="4.571"> SAIKI lan INGKU TARI INGKU >

< start="2568.296" dur="4.471"> 27 HARI ING WARI INI >

< start="2569.964" dur="3.938"> PENGUKURAN UNTUK LAN KENE >

< start="2571.666" dur="3.304"> TUTUP ARRIVES. >

< start="2572.901" dur="3.369"> IS ISU KANGGO NATE MANGGO >

< start="2574.102" dur="3.803"> SITUASI KURUS. >

< start="2575.103" dur="4.003"> NGANGGANG MUNGKIN JAWA KANGGO ING AKU >

< start="2576.404" dur="3.303"> TUNDHA? >

< start="2578.039" dur="6.072"> >> Wangsulan: SALAMU ING KANGGO >

< start="2579.24" dur="8.775"> SOALAN. >

< start="2579.841" dur="9.742"> >>> Aku KOLEKTOR KABUPATEN INI >

< start="2584.245" dur="9.876"> GETARAN WISJUK lan WARNA >

< start="2588.149" dur="7.941"> KENE KANGGO NGGOLAH PAKET lan >

< start="2589.717" dur="9.009"> Cara KESAN UNTUK NGANGGOLEH AID KITA >

< start="2594.255" dur="8.142"> Lan ING SITUS KANGGURU KABUPATEN. >

< start="2596.224" dur="8.908"> KANGGO ING SISTEM >

< start="2598.927" dur="8.007"> SUKU ING AKU KANGGO ING Wong >

< start="2602.53" dur="8.642"> ING Minggu MINGGU. >

< start="2605.266" dur="8.175"> KITA KANG INGIN AKU Miwiti IN >

< start="2607.101" dur="13.914"> MINGGU APRIL 6HARI aku ora bisa dakkandhakake >

< start="2611.306" dur="10.611"> ING KANG TARIKHAN TANGGO NATE TANGGO NATE >

< start="2613.575" dur="11.011"> GAMPANG SISTEM KAMU DADI AKU >

< start="2621.149" dur="5.839"> Nggarap. >

< start="2622.05" dur="6.339"> CLEARLY, SISTEM KAMI DIDAH NGANGGO >

< start="2624.719" dur="5.305"> KEMUDAHAN KANGGO RISIKO INI >

< start="2627.121" dur="3.403"> TINDAKAN lan INGKANG KENE >

< start="2628.556" dur="3.503"> SAIKI PUNTUK ING ING SAIKI NGANGGO >

< start="2630.158" dur="3.503"> ING. >

< start="2630.658" dur="6.073"> ING URGENTI, PENTING LAN >

< start="2632.193" dur="5.772"> KANGGO INGGO. >

< start="2633.795" dur="5.772"> ITE AKU NATE ING JAWA NGETO I >

< start="2636.865" dur="4.003"> NGALU, AKU NGANGGO TANGGO BUKU >

< start="2638.099" dur="6.973"> RAKYA LAN KABUPATEN >

< start="2639.701" dur="7.607"> Bener, TAPI KITA NGAKO. >

< start="2641.002" dur="7.24"> Kita kudu duwe APPROACH sing >

< start="2645.206" dur="5.172"> Pakaryan, LAIN SITUASI >

< start="2647.442" dur="4.304"> Bakal KANGGO BISA. >

< start="2648.476" dur="6.039"> >>> ING DENGAN ING NGANGGO >

< start="2650.512" dur="7.173"> NGANGGO MANAUT KANG ING KANGGO, >

< start="2651.88" dur="7.908"> Kita bakal bisa ngomong sampeyan >

< start="2654.649" dur="8.641"> GAMPANG TANPA LAN WANG lan ING >

< start="2657.852" dur="8.042"> KURSUS KAMI AKU KANGGO Nindakake >

< start="2659.921" dur="8.108"> Nuwun INGKANG INGKE ING KANGGO BAKAL >

< start="2663.424" dur="6.273"> Duwe APLOACH apik. >

< start="2666.027" dur="4.871"> >>> SOAL AKU ADALAH SAHAJAK. >

< start="2668.163" dur="5.471"> Aku ora ngerti yen ora bisa >

< start="2669.831" dur="8.308"> JAWABAN TI. >

< start="2671.032" dur="10.51"> Yen sampeyan ora duwe masalah >

< start="2673.768" dur="10.01"> WAYANG OKAY NGAPAK TUNGGAL KANGGO >

< start="2678.273" dur="6.639"> NATE ING ING KARANGAN >

< start="2681.676" dur="5.105"> SISTEM UNTUK MENUTUP PUTRA TO >

< start="2683.912" dur="3.77"> CANADA, NUNGGUH ING TEKNIKAL >

< start="2685.046" dur="3.837"> KARYA AKU AKHIR KANGGO UNGGALUN >

< start="2686.915" dur="2.468"> SISTEM KARYA? >

< start="2687.815" dur="3.103"> KANGGO KANGGO ING ANOMUNIKASI Pungkasan >

< start="2689.017" dur="4.57"> MINGGU >

< start="2689.517" dur="6.806"> KANGGO NUNGGUL ING BONO KANGGO >

< start="2691.052" dur="7.141"> TAMBAH TETAPI KITA NGAKO KENE >

< start="2693.721" dur="5.339"> Sampeyan Miwiti kanggo ngatasi >

< start="2696.457" dur="5.606"> SISTEM KANGGO ING TO >

< start="2698.326" dur="7.04"> GAMBAR? >

< start="2699.194" dur="8.608"> >> Wangsulan: SALAMU. >

< start="2702.197" dur="8.174"> KITA MULIT ITU - KITA MULIS >

< start="2705.5" dur="8.675"> GAMPANG APLIKASI GAMPANG MINGGU JAWA >

< start="2707.936" dur="7.441"> NUNGGUH INGKANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNJAWA >

< start="2710.538" dur="8.341"> SAIKI KANGGO NU MANGGO KANGGO >

< start="2714.309" dur="5.638"> DITULATKE KULITAN lan TINGKAP BASA >

< start="2715.51" dur="5.706"> DEMAND YANG KITA BISA KENE >

< start="2719.013" dur="3.303"> GAMPANG TANGGO WANG JAWA PIKE >

< start="2720.081" dur="5.038"> ING wong kanggo wong. >

< start="2721.349" dur="12.045"> ING KANG PENTING. >

< start="2722.45" dur="14.014"> >>> NANGGALISE MANGSA KANGGO ING NGAK BASA >

< start="2725.253" dur="13.08"> SAIKI LUKIS ING LAN KANGGO BAKAL >

< start="2733.527" dur="6.641"> Miwiti AKU MINGGU BASA. >

< start="2736.597" dur="5.873"> Lan GOLEKA MENGGUNAKAN >

< start="2738.466" dur="5.372"> SISTEM PALING GOLEKS PALING ING >

< start="2740.301" dur="7.374"> GABUNGAN PERSEKUTU UNTUK NAMPANG >

< start="2742.603" dur="7.508"> ING SAH NGANGGO. >

< start="2743.971" dur="8.542"> >>> lan IS RUJUKAN KAMI DITENTUKKE >

< start="2747.809" dur="6.205"> MINGGU ING ING NGANGGO >

< start="2750.245" dur="6.305"> GAMPANG ing papan kanggo ALL >

< start="2752.647" dur="7.006"> CANADIANS ING SITUASI DENGAN >

< start="2754.148" dur="9.242"> TEMA ING NGANGGO ING KANGGO >

< start="2756.684" dur="10.51"> ING COVID-19 ISKUASA, BUTIRAN, >

< start="2759.787" dur="9.376"> INGKE BISA NGEBAB SISTEM >

< start="2763.524" dur="7.441"> IS KESEBATAN lan NGUKU >

< start="2767.328" dur="5.705"> KANGGO NGGALKE ING ING KANG ING KANGGO >

< start="2769.297" dur="6.773"> UNTUK PENTING LAN AKU NATE INGKU A >

< start="2771.099" dur="10.476"> SOLUSI GOLONGAN LAN KANGGO TO >

< start="2773.167" dur="8.875"> TINDAK BASA-BUDUH UNTUK MENGIKUTI INI >

< start="2776.204" dur="9.476"> SISTEM ING NGANGGOLAH PADANGGIH ING >

< start="2781.709" dur="7.608"> Kudu. >

< start="2782.176" dur="10.444"> >>> SUKU NEXT, NANGGO. >

< start="2785.813" dur="7.908"> >>> KANGGO INGGO. >

< start="2789.45" dur="6.606"> SOALAN NEXT DARI ALEX OF >

< start="2792.754" dur="5.271"> "TORONTO STAR." >

< start="2793.855" dur="5.805"> >> Pitakon: LANGGARA ING SUKU >

< start="2796.223" dur="8.076"> LANGKAH KANGGO ING FINANCIAL >

< start="2798.159" dur="8.041"> AID TARGETED DI SEKTOR CERTA, >

< start="2799.794" dur="7.474"> NATE APA YANG NGGALAKI KANGGO NGGO >

< start="2804.432" dur="5.839"> Pass dening Ong SENATE Diwenehi >

< start="2806.334" dur="5.772"> GOVERNING PAHLAWAN ING ENAK >

< start="2807.402" dur="7.707"> ING SENDIRI, KANGGO SUKU >

< start="2810.405" dur="6.205"> LANGKAH NEGARA NGANGGO WANG ING >

< start="2812.239" dur="6.84"> TANPA KANGGO NUNGGUH? >

< start="2815.243" dur="5.138"> TANPA NAMPEL APA ROTO? >

< start="2816.744" dur="5.639"> >> Wangsulan: Aku mikirake Pitakon >

< start="2819.213" dur="4.004"> Apa aku? >

< start="2820.514" dur="5.039"> >> Pitakonan: YES. >

< start="2822.517" dur="5.305"> >>> AKU NUNG TOO. >

< start="2823.351" dur="6.172"> >> Wangsulan: SO APA KANGGO WARNA >

< start="2825.686" dur="5.473"> PERLUKAN KANGGO ING KABEH ing >

< start="2827.955" dur="6.14"> Gubernur kanggo tumindak kanthi gampang. >

< start="2829.657" dur="7.507"> KAMI NATE TANPA ING KENE ING TENTANG ING >

< start="2831.292" dur="7.374"> TINDAKKE ING KANG ING KANGGO. >

< start="2834.228" dur="6.239"> KANG KITA BISA NGANGGO INGGO >

< start="2837.298" dur="6.139"> PELUANG UNTUK KREDIT TO >

< start="2838.8" dur="7.84"> BUSINESSES SMALL, MEDIUM lan >

< start="2840.601" dur="9.176"> LARGE IS PENTING PENTING. >

< start="2843.571" dur="7.675"> KITA KENE ING ING ORDER KANGGO NGGO >

< start="2846.807" dur="9.143"> KANGGO NATE ING ING AKSARA >

< start="2850.01" dur="8.275"> KANGGO ING WISATA >

< start="2851.379" dur="9.275"> BANK PEMBANGUNAN CANADA lan >

< start="2856.083" dur="5.906"> Eksposisi ANTARI NGENTOT >

< start="2858.419" dur="5.939"> Kasedhiya kanggo mupangate lan kanggo FARM >

< start="2860.788" dur="5.672"> KREDIT CANADA KANG JAWA AS >

< start="2862.123" dur="6.873"> KANGGO ING SUKU DENGAN SAIKI >

< start="2864.525" dur="9.61"> SENATE NATE USUS UNTUK NGENTANG KANGGO >

< start="2866.594" dur="9.209"> LIMIT BISA KENE TIDAK AKU KANGGO >

< start="2869.13" dur="8.842"> ING SITANGAN KREDIT KEWANGAN >

< start="2874.268" dur="6.607"> LAMPIRAN DIPANGGUH UNTUK SEMUA >

< start="2875.936" dur="6.44"> THG ORGANISASI lan >

< start="2878.106" dur="6.84"> TINDAK BENTUK KENE >

< start="2881.008" dur="4.871"> MORNING AS sing sampeyan ngerti ing 6 O'CLOCK >

< start="2882.51" dur="4.537"> Wong sing mbayar AS >

< start="2885.079" dur="3.303"> WANG KANGGO. >

< start="2886.013" dur="3.837"> ING KENE KANG KANGGO Nindakake >

< start="2887.181" dur="4.505"> NGANGGO ING NGANGGANG UNGGUH BISA DAPAT >

< start="2888.516" dur="6.139"> UNTUK KESIMPULAN UNTUK BISA sing bisa >

< start="2890.05" dur="6.407"> Tanggepan Paling apik sing Nindakake Kita >

< start="2891.819" dur="6.039"> ING ING RAPID KANGGO BISNES BS >

< start="2894.789" dur="5.872"> CABUTAN FACING. >

< start="2896.591" dur="5.972"> >> Pitakon: LAN JAWA AS A >

< start="2897.992" dur="6.507"> FOLLOW-UP, AKU NATE INGKU BISA >

< start="2900.795" dur="6.64"> UNTUK KANGGO PELANGSAAN DEPUTY ON >

< start="2902.697" dur="6.673"> KANGAN KABUPATEN >

< start="2904.632" dur="6.907"> KOMPAKEN, Kita KENE NGAKAK LOT >

< start="2907.568" dur="6.039"> KANGGO ING TANGGO BABAKAN SARI SARI >

< start="2909.504" dur="7.173"> BREAK, GAMPANG PARI WANGGO >

< start="2911.739" dur="6.54"> TAMPILAN ING DESA RECENT. >

< start="2913.741" dur="5.939"> Bakal APPLY RETROACTIVELY TO >

< start="2916.811" dur="6.206"> Wong sing KANGGO NANGGO BUKU TO >

< start="2918.413" dur="5.138"> CANADA RECENTLY? >

< start="2919.814" dur="5.038"> Aku NAMPAK AKU APPLY >

< start="2923.151" dur="6.672"> RETROACTIVELY? >

< start="2923.684" dur="9.11"> >> Ora. >

< start="2924.986" dur="9.642"> APLIKASI ISI MANDATOR >

< start="2929.99" dur="7.741"> KANGGO TANGGUNG JAWA KANGGO KANGGUR sadhrat >

< start="2932.927" dur="8.608"> TRAVELERS INTO CANADA. >

< start="2934.762" dur="8.975"> Lan JAWA INGKE ING ING NGANGGO >

< start="2937.865" dur="8.475"> SAHA DENGAN-INGO ING Wong Sumpah Loro >

< start="2941.669" dur="7.741"> INTO CANADA, KANGGO INGKANG >

< start="2943.871" dur="7.073"> KIOSKS KANGGO ING KELUARGA karo Sampeyan >

< start="2946.474" dur="7.44"> DAPAT GAMPANG SULU ING SUKU >

< start="2949.577" dur="5.605"> Nyariosake yen sampeyan SELF-ISOLATE >

< start="2951.078" dur="6.039"> KANGGO 14 HARI lan ING NGANGGO >

< start="2954.048" dur="3.67"> ACKNOWLEDGE NA INGGO >

< start="2955.316" dur="4.671"> DITANGGALKAN INGKAH >

< start="2957.251" dur="4.538"> GAMPANG. >

< start="2957.852" dur="5.572"> Dadi, yen wis Pungkasan ing TEMPAT, >

< start="2960.121" dur="4.938"> Wong KANGGO, INGING, NGUTI >

< start="2961.922" dur="5.639"> ADVISED ING ING BISA lan ING DITANGGU >

< start="2963.558" dur="7.473"> KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDUH >

< start="2965.193" dur="8.274"> Digadhekake kanggo nindakake iki. >

< start="2967.695" dur="7.575"> KAMI AKU DARI KANGGURAN WULANG >

< start="2971.165" dur="6.907"> TAMBAHKAN KONTAK KONTAK ING >

< start="2973.601" dur="7.207"> SEMUA NETENGKE - WELL, OF ALL >

< start="2975.403" dur="8.408"> Wong sing Nuju INGKANG INI CANADA lan >

< start="2978.206" dur="6.807"> NUNG NINI NATE ING NGANGGUT-MANGSA DENGAN >

< start="2980.942" dur="5.371"> KANGGO NAHA INGKANG INI SUKU DENGAN DITULU >

< start="2983.945" dur="5.538"> SELF-ISOLATING KANGGO AS >

< start="2985.146" dur="6.439"> MIDNIGHT YANG NAMPIKE ING KANA. >

< start="2986.447" dur="7.574"> TAPI LET ME EMPHASIZE, Sampeyan kudu >

< start="2989.617" dur="6.673"> Nindakake INGGU PUNYA. >

< start="2991.719" dur="7.107"> ING KENE TANGGO KITA BISA POKGAN >

< start="2994.155" dur="7.941"> Kangge nglindhungi KESIHATAN lan Kaslametan >

< start="2996.424" dur="7.073"> OF CANADIANS lan ULTIMATELY TO >

< start="2998.959" dur="6.006"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG >

< start="3002.229" dur="5.038"> Nampilake luwih cepet. >

< start="3003.631" dur="4.07"> Yen KENE BISA bisa ngudhari pitakon mau >

< start="3005.099" dur="6.406"> KITA BISA KANGGO MACAPAK UNGGUH NORMAL >

< start="3007.401" dur="5.439"> Luwih cepet. >

< start="3011.639" dur="6.506"> >>> OKAY, INGKOK ING, SATU INGKULIT >

< start="3012.974" dur="6.239"> SOAL ING TUTUP lan ING AKU >

< start="3016.11" dur="4.104"> WE'LL Nindakake SUKU Saka KANGGO lan >

< start="3018.279" dur="19.153"> TAWAN IT A >

< start="3019.346" dur="18.086"> >> Pitakon: SUKU. >

< start="3020.347" dur="17.085"> [Y >

< start="3149.543" dur="4.705"> . >

< start="3150.11" dur="6.307"> E HENTING ESSENTIAL >

< start="3151.679" dur="10.01"> GOODS IN CANADA lan MEDIKAL >

< start="3154.315" dur="7.708"> KOMUNITAS, panganan sing DIPANGGIH Wong >

< start="3156.484" dur="6.94"> ING Urip lan Bener Urip IN >

< start="3161.756" dur="3.136"> CANADA. >

< start="3162.089" dur="6.072"> TAPI TINDAK, KUNCI NGANGGO >

< start="3163.491" dur="8.575"> GAMPANG TENGAH KANGGO ING APA >

< start="3164.959" dur="7.607"> NAMPANG ING INSAN TENGAH. >

< start="3168.228" dur="5.272"> KANGGO. >

< start="3172.199" dur="2.169"> >> SOALAN. >

< start="3172.633" dur="3.637"> KE SAIKI NGGOLAH. >

< start="3173.567" dur="3.57"> Sampeyan apik. >

< start="3174.435" dur="4.304"> Sawijining Pitakon Loro ing TELPON >

< start="3176.337" dur="2.902"> Pungkasan. >

< start="3177.204" dur="6.44"> OPERATOR. >

< start="3178.872" dur="8.108"> >> CERLANGAN. >

< start="3179.306" dur="8.442"> SOALAN NEXT DARI LORNE >

< start="3183.711" dur="5.204"> GARDENER Saka POLITIK. >

< start="3187.047" dur="3.737"> KANGGO PIKE. >

< start="3187.815" dur="4.271"> LINE KENE KANGGO. >

< start="3188.982" dur="3.471"> [Speaking French] >

< start="3190.917" dur="3.971"> >> SAIKI UNTUK NAMPANG AKU >

< start="3192.153" dur="4.137"> SOALAN. >

< start="3192.52" dur="5.705"> ING PROSES MENTERI lan >

< start="3194.955" dur="5.339"> MENTERI DENGAN TANPA ING AKU >

< start="3196.357" dur="4.838"> WONG YANG RESTRIAN ING ING >

< start="3198.292" dur="4.771"> CANADA / AS BAKAL KANGGO >

< start="3200.361" dur="7.34"> TAMPILAN KANGGO WANGSULAN NGEDAH >

< start="3201.262" dur="7.44"> ING PENTING TEMPAT KASUT >

< start="3203.13" dur="6.807"> SAIKI KANGGO, lan >

< start="3207.768" dur="2.769"> MENTERI JUGA AKU SAIKI >

< start="3208.769" dur="3.17"> KARYA KHUSUS PEKERJA >

< start="3210.004" dur="3.069"> ING. >

< start="3210.604" dur="4.671"> BISA ROH NULIS APA ITU LAKI >

< start="3212.006" dur="4.371"> Coba, APA PENTING >

< start="3213.14" dur="7.074"> KANGGO UNTUK GAMPANG UNGGAL PADIDIK >

< start="3215.342" dur="5.473"> KANGGO NUNGGUH ING NGUT ING >

< start="3216.444" dur="5.672"> Ing BORDER lan Apa sing nggawe >

< start="3220.281" dur="3.47"> RANCANGAN KONTENSYEN TH TME >

< start="3220.881" dur="8.575"> ST PENTADE YESTERDAY ON >

< start="3222.183" dur="9.742"> KANGGO BORDER NGENTUK? >

< start="3223.884" dur="10.744"> >> WELL, aku mikir yen kita wis ndeleng >

< start="3229.523" dur="6.406"> HARI ING ING ING ING ING KANGGO >

< start="3231.992" dur="5.706"> PLAN YANG PALING PROSES MENTERI >

< start="3234.695" dur="4.671"> ING REFERRING KANGGO Nuju >

< start="3235.996" dur="4.505"> UNTUK, KANGGURU TANPA KABUPATEN ING >

< start="3237.765" dur="4.471"> Saben WULANG Nuju INGKANG INI CANADA IS A >

< start="3239.433" dur="8.775"> KANGGO BASA KANGGO. >

< start="3240.568" dur="9.476"> KANGGO PENTING LAN TANGGAL >

< start="3242.303" dur="9.609"> DAPAT-INGGU NGGAL UNTUK CANADIANS FEEL >

< start="3248.275" dur="4.471"> ING SAFER luwih. >

< start="3250.111" dur="5.438"> KANGGO TOOK LENGKAP MINGGU ING SAIKI >

< start="3251.979" dur="5.839"> Lan LANGKAH SIGNIFIKANT sing jelas >

< start="3252.813" dur="6.139"> NUNG KANGGO NUKANG DENGAN BORDER KAMI DENGAN >

< start="3255.616" dur="5.439"> KANGGO NEGARA, KANGGO YO >

< start="3257.885" dur="4.871"> KANGGO TOOK SUKU ING ING >

< start="3259.019" dur="5.839"> KOLABORASI lan KOLEKSI >

< start="3261.122" dur="7.74"> Kanthi NEGARA AMERIKAN KAMI, >

< start="3262.823" dur="8.242"> Lan langkah-langkah sing nggunakake >

< start="3264.925" dur="7.074"> DITULAKKE UNTUK NAMPAKKE INGKE >

< start="3268.929" dur="4.838"> KARYA ESSENTIAL, TRADE ESSENTIAL >

< start="3271.132" dur="5.972"> BISA KONTIN. >

< start="3272.066" dur="7.274"> Sampeyan kudu ngrungokake kabeh AS >

< start="3273.834" dur="7.908"> Bener EMPHASIZING EXTENT TO >

< start="3277.171" dur="8.708"> Kang panganan ING TABLES, >

< start="3279.407" dur="7.206"> THE RUGS ING KITA - >

< start="3281.809" dur="6.306"> GAMPANG ING DIDANG KANGGO kanthi nyata >

< start="3285.946" dur="3.771"> Tandha ING KROSS-BORDER >

< start="3286.68" dur="3.904"> TRADE LAN AKU NGANGGO TINDAK A >

< start="3288.182" dur="3.837"> MINIT UNTUK NANGGALKE ING TRUKUR Sapa >

< start="3289.784" dur="6.272"> NGANGGO BUKU LAN KANGGO >

< start="3290.651" dur="7.607"> ACROSS BORDER Saben dina, >

< start="3292.086" dur="6.539"> Wong-wong lagi Gawe Nggawe Pakaryan penting >

< start="3296.123" dur="5.606"> Kang WETO AKTIPUN >

< start="3298.325" dur="5.139"> Urip. >

< start="3298.692" dur="5.139"> KITA KITA, ING KURSUS, mikir banget >

< start="3301.796" dur="2.836"> TAMBAHAN TAMBAHAN >

< start="3303.531" dur="5.004"> LANGKAH. >

< start="3303.898" dur="8.508"> Sampeyan SAIKI US SAIKI ING ING >

< start="3304.699" dur="10.743"> KURSUS KABUPATEN ING JAWA TARI >

< start="3308.602" dur="8.742"> Nindakake SUKSEN REAL KANGGO TO >

< start="3312.473" dur="5.271"> GAMPANG KONTROL DI BORDER, >

< start="3315.509" dur="3.403"> MENENGGARA TINDAKAN >

< start="3317.411" dur="3.47"> QUARANTINE. >

< start="3317.811" dur="4.672"> ING SUKU ING KENE >

< start="3318.979" dur="8.575"> Nggantheng Nggawe lan WE'LL >

< start="3320.948" dur="9.042"> KONTAK kanggo ngubungi IT. >

< start="3322.55" dur="9.442"> AKU ING ING NGANGGANG MUNGGUT >

< start="3327.621" dur="8.142"> TRAFFIK KROSS-BORDER WIS KANGGO >

< start="3330.057" dur="7.708"> MENYAMBUNGKE ING SIGNIFIKANTEN. >

< start="3332.059" dur="7.441"> BISA KITA NUNGGAL NANGKA >

< start="3335.83" dur="5.505"> RESPONDING BOTH NGANGGO WANGehana >

< start="3337.832" dur="5.571"> RESTRICTIONS lan SAIKI KANG ING >

< start="3339.567" dur="6.239"> PESULAN BROADER, ING INI INI >

< start="3341.402" dur="5.438"> INGGAL ING KANGGO >

< start="3343.47" dur="4.605"> GOVERNMENT IN BISA CANADA lan >

< start="3345.873" dur="4.037"> KANGGO NEGARA LAN KANGGO >

< start="3346.907" dur="5.706"> Munggah Donya lan sing >

< start="3348.142" dur="5.705"> MESES iku saiki dadi wektu >

< start="3349.977" dur="5.605"> KANGGO NGOMBOT HOME, Saiki NINI MASA TO >

< start="3352.68" dur="5.705"> PRACTICE FISSICAL DISTANCING, >

< start="3353.914" dur="8.675"> Lan sing Apa Kita Deleng >

< start="3355.649" dur="8.942"> ING KONTINEN KAMI DI BUKU KAMI >

< start="3358.452" dur="9.309"> Lan mundhak ing saindenging jagad. >

< start="3362.722" dur="6.507"> >> Lan AS FOLLOW-UP, MENTERI >

< start="3364.658" dur="5.906"> BUKU, INGKANG Yen sampeyan bisa >

< start="3367.828" dur="4.705"> ULAH APA ITU SAHA TANGGO >

< start="3369.296" dur="4.738"> NGANGGO WANGSULAN ING SANG TARIKU >

< start="3370.631" dur="4.938"> Sampeyan wis NATE ADES >

< start="3372.6" dur="4.37"> ING ING UNDANG-UNDANG >

< start="3374.101" dur="5.572"> TERRITORY LAN PANDEMIK GLOBAL >

< start="3375.635" dur="5.273"> TAPI GADHANA ING ING PAKAI >

< start="3377.037" dur="5.806"> Nduwe SEJARAT MUNGSAU - >

< start="3379.74" dur="5.072"> PROJEK PENTING YANG DIBUKA TO >

< start="3380.975" dur="6.372"> RAKYE LUKU SUKU >

< start="3382.91" dur="8.575"> TEMPAT, APA KANGGO NUNG MANGGO >

< start="3384.879" dur="6.973"> NGANGGO ING IKI KANGGO AYAT A >

< start="3387.414" dur="5.572"> JUMLAH 180 ING ING KANGGO >

< start="3391.552" dur="3.77"> RESPEKS? >

< start="3391.985" dur="5.839"> >> IHEY ING >

< start="3393.053" dur="7.007"> ODDS TANPA KURUS GURNAN KITA >

< start="3395.388" dur="7.408"> BISA UTAWA AKU ING NGLUKKAN INI >

< start="3397.891" dur="7.041"> ANY Way. >

< start="3400.127" dur="7.908"> GAMPANG KANGGO KAMU KABUPUH >

< start="3402.863" dur="7.608"> UNGGUH-UNDANG-UNDANG-UNDANG NUNGGUL KAMU >

< start="3404.998" dur="8.409"> PRIORITI DIPANGSAAN UNTUK KESIHAN >

< start="3408.102" dur="6.74"> Lan KESELAMATAN CANADIAN. >

< start="3410.537" dur="5.806"> ING PURSUIT ING, FEDERAL >

< start="3413.474" dur="4.371"> GAMBANG, PROVINCI >

< start="3414.909" dur="4.637"> GAMBAR, PEMIMPUN MUNIKIPAL, >

< start="3416.41" dur="5.305"> PEMIMPIN INDIGENO, CANADIANS >

< start="3417.912" dur="7.54"> ACROSS NEGARA >

< start="3419.613" dur="7.541"> Nindakake TINDAKAN EKONEKTOR. >

< start="3421.782" dur="6.94"> ANAK KAMI Dudu ING SEKOLAH. >

< start="3425.519" dur="6.106"> Wong SUKI NGANGGO, ING KANGGO >

< start="3427.221" dur="4.704"> Nggarap Saka Omah. >

< start="3428.789" dur="5.572"> MANAWA KAWEN KANG TINDAK KANGGO AT >

< start="3431.692" dur="3.904"> ALL. >

< start="3431.992" dur="5.372"> KANGGO NATE ING KANGGO AS >

< start="3434.428" dur="5.138"> SOSIAL DOKANCING. >

< start="3435.662" dur="5.94"> Aku NGEDANGKAT Kabeh AS DITULUT >

< start="3437.431" dur="6.807"> ING ING PAHLAWANA NUNG DUMADANG >

< start="3439.633" dur="4.939"> TINDAKAN ING KABEH KABEH-KENIT >

< start="3441.669" dur="5.371"> Yaiku Wong sing Nyambung >

< start="3444.305" dur="3.035"> BUKU. >

< start="3444.638" dur="6.173"> Lan Aku ngerti TT KITA DENGAN SEMUA >

< start="3447.107" dur="4.972"> IKU. >

< start="3447.407" dur="6.54"> Lan Owah-ewahan sing Ewah-ewahan >

< start="3450.878" dur="5.438"> GOLEKTIKAN PERLU Duwe >

< start="3452.146" dur="4.537"> GAMBAR lan Duwe GAMPANG SAIKI >

< start="3454.014" dur="6.74"> KANGGO ING KANGGO ING KAMI >

< start="3456.383" dur="5.372"> RATU. >

< start="3456.75" dur="8.442"> KANG ING SES TINDAK KANGGO ING SUKU BASA ING >

< start="3460.821" dur="6.306"> PELANGGAN KANGGO KAMI. >

< start="3461.822" dur="8.375"> ING ING ING NGAHA NGETI >

< start="3465.258" dur="5.506"> Langkah-langkah praktis kanggo nglindhungi >

< start="3467.194" dur="6.406"> KESIHATAN lan KESELAMATAN KANGGO >

< start="3470.264" dur="5.905"> CANADIANS. >

< start="3470.831" dur="7.207"> PUTRA 14 HARI ING SAIKI >

< start="3473.667" dur="7.574"> MASUKU ANU KANGGO ING SUKU, >

< start="3476.236" dur="9.977"> Lan WE'LL SAIKI PUTRA KASIH >

< start="3478.105" dur="10.243"> Lan KESELAMATAN KANAN CANADIANS >

< start="3481.308" dur="13.68"> Lan aku mikir kabeh AS FEEL >

< start="3486.28" dur="9.943"> CLEAR lan SULEH SULANGAN >

< start="3488.415" dur="8.309"> Yaiku DIANGGANG RASA. >

< start="3495.122" dur="2.402"> >> MERCI BEAUCOUP. >

< start="3496.29" dur="2.102"> >> (Swara Tto: >

< start="3496.79" dur="9.009"> THANK YO KANGGO. >

< start="3497.591" dur="10.677"> ING NGAPENKEN PRESEN KAMI >

< start="3498.459" dur="11.144"> KAWASAN UNTUK PADHARI. >

< start="3505.866" dur="4.004"> >> Petrus: PUTIH ING PENTING >

< start="3508.335" dur="2.169"> INRAN INGKANG INGKU ING NGANGGO >

< start="3509.67" dur="2.235"> Sampeyan. >

< start="3509.937" dur="3.303"> INFORM GENTING TINDAK >

< start="3510.571" dur="4.838"> SAIKI UPDATE FEDERAL >

< start="3511.972" dur="68.001"> MINIT BULAN. >

< start="3513.307" dur="66.666"> AKU KANGGO NATE TARI ING A >

< start="3515.476" dur="64.497"> NUMBER >