3497s Menteri federal sareng pejabat kaséhatan nyayogikeun update COVID-19 - 25 Maret 2020 images and subtitles

PERLU DIHENTEU SEMUA KITA BOLEH KANGGO THE IMPACT of TRAVEL-IMPORTED Kasé. UNTUK KABEH TU AYA SANGGUH DIRI-AYAT, KITA BISA INGIN TANGGALENGAN BEDA AND Urang GRATIS UNTUK KESARAAN ANDA NGINAKKEUN KEHEJASAN LAIN [BENTUK GELENG] >> (Sora Panarjamah): KIEU TUNGGU AYA TU ANU KOMPUTER KAU BISA PELANGGANG PELIK UNTUK WALK AS AS LONG AS YOU ATAS PANJANGGANG NINGGALKEUN DI LEPAS DUA METER DARI LAIN. AS DENGAN, HENTEU HENTEU JABATAN KESELAMATAN NAMPAK ASI ASI GANDUNG DENGAN KASUTKAN TANGAN ING DIRI KUMAHA ANDA NINGGALKEUN HOME AND AS SOON AS HILANG anjeun dina RUMAH. UNTUK AYA SANGGANG MEMBANGKANG SISTEM, KABUPATEN KUMAHA SERIU MEREKA, KAU HENTEU DAPAT AT ING RUMAH ATUR GURU. TOOL ONLINE KANGGO BISA TO DETERMINE KUNG TEU MANGSAU BASAAN EVALUATION ATAWA SAHA DIA TEH DIAUJAK Tés COVID-19 Tés. >>> PUNGGALKEUN TUKANG ATAU ANAK AT CANADA.ca - TIANG KANGGURAN PELANGGAN UNTUK WALK AS AS LONG AS KATAKAN PANGGIHAN DUA KABUPATAN DUA DARI LAIN-LAIN AT ALL BUKA TAPI AS HAYU-UNTUK AVOID TOUCHING COMMON SERVISES KOMPUTA TANGAN DAN DOORKNOBS AND WASH HANDS AND DIA Sateuacana anjeun ngajemput bumi sareng AS JATI DIRI BASA ANAK. >>> TAPI KANGGARA SAHA ANTARA MEMBANGKANG SISTEM NO TI DAH ANAK NYANGGALKEUN SIEUN MUNGKIN KIEBI HENTEU INGIN HENTEIN HOME DI SEMUA PANJANGKA. INI BUKU GOLONG TO ONLINE DETERMINE ING DIA TU DIPERITA Ujian ASSESSMENTR SUKU UNTUK COVID-19. >>> PANGGILAN SATU ON CANADA.ca. >>> RANCANG AYEUNA AYA SUKU WAKTU KRITIKAL UNTUK SEMUA AS TO DAPATKEUN IT. Kami kedah nyandak ieu, nyalira TEMPAT KURUS, TERIMA DIRI. MERCI. >>> OKAY, TERIMA KASIH INGGULIS. DR. NJOO. AYEUNA AYA DENGAN DENGAN MENTERI MARKAH PERKHIDMATAN INDIGENOUS JUTUP. MARK, >>> [BENTUK GELENG] >> (Suara Panarjamah): HEUY AFTERNOON, TERIMA KASIH. >>> UNTUK NUJU INUIT PERTAMA AND METIS AYA PALING GELENG KUMPULAN VULNERABLE DI CANADA, AND DURING KRISIS INI DI PARTIKULAR INGIN INGKANG sareng BASA-INTO Bagean bagean nasional ayeuna HENTEU GAMPANG. AND INGIN HENTEU REITERATE yen AKU PRIORITI SOLE DITASARKAN OLEH DAKAIAN KEMBANG CANADA KESIHATAN DAN KESELAMATAN INDIGENOUS RAKYAT DI [BENTUK GELENG] >> (Suara Panarjamah): KITA Nyarioskeun yen ka-19 SITUASI DI CANADA IS EVOLVING GANCANG. >> THE COVID-19 EKONOMI RANCANGAN RESPONSE YANG DITAYANGKEUN DI THE Bagean-WAKTU MANGSA TANGGUNG PINGGUH KERAJAAN KAMI DIGALAKAN $ 305 JUTA DIRECT TLOI KULIT PANGGILAN INUIT AND METIS KEPIMPULANAN UNTUK MENANGGALKEUNNYA DENGAN THE MAXIMUM FLEXIBILITY TO DO SAHA TEU TANGGANG KANGGO NANGGANG KOMUNITAS DI WASA KRISIS. THE ALLOCATION réspon FUNDS DISKAUN DENGAN NOVI PERTAMA INUIT AND - PRIORITIES DURING PANDEMIK INI. >>> HENTEU UNTUK BAGUS KOMUNITAS DENGAN MAXIMUM FLEXIBILITI NAMPANGKEUN KEPASIHAN RESPONS TO ADDRESS LOKAL PERLU. Urang bakal ngalakukeun ieu sareng SENSE OF URGENCY. >>> Kuring INGIN UNTUK MULISKAN INI AYAT SATU ANTARA AKAN Kami ngawaskeun heula BUDAK, INUIT sareng METIS. >> INI MUNGKIN LEPAT UNTUK DIDANGKEUN DOKONGAN Pikeun SENIOR, Dahareun Dukung, BANTUK KATA ANAK DAN MEMBANGKE KAYU DENGAN SINO UNEMPLOYED. DAFTUK KESIHATAN MENTAL ATAWA KAHAN SERVISES KECEMERANAN SENI. SATU DIHENTE INGKANG. >>> BUKU PERTAMA NEGARA MANGSAAKAN A KASUTAN DITJUKKEUN UNTUK POPULASI, HENTEU DAN KOMUNITAS SIEUN KULIT. THE INUIT PORTION 45 JUTA AND AKAN NGUNTAKKEUN ANTARI EMPAT TAPI INUIT TANPA TANPA ORGANISASI KANGGO AN ALLOKASI DITUTURAN DENGAN ITK AND KEPIMPULAN DAFTAR, UNTUK METIS INGU AYA 30 Jutaan DENGAN AKAN NGUNTIKKEUN DENGAN PADANGGAN AHLI. PINJAMAN INGKEUN KANGGURUAN AT ORGANISASI OSSUPPORTING THOS SAHA NANGKEUN HAYANG DENGAN [BENTUK GELENG] >> (Sora tina FU AYA LAKU NUTUP DANA ANU DIHENTI UNTUK KOMUNITAS AND TIU NYANGGIH KITA Nuju ISU KESIHATAN AWAS GALAS DENGAN UNTUK BENTUK PEMBANGUNAN PERAKAUNANAN DAN PERANCANGAN PANGGAL POKUSAN. >>> KAJIAN TAKEN DENGAN KOMUNITAS Pikeun melindungi TEMA POPULASI DARI NUTUP TEMA JATI NGEJATKEUN LOKAL STATES EMERGENCY. Kuring GANTI MEMANGKE INI Gawé PENTING DAN KANGAN SAHA NU SUMBANG NAMPI TAPI LET ME BE PULAK, INGIN YANG DI JAWA NGARONG. Urang Urang terang yén bakal ngadukung Diperyogikeun sareng Urang bakal nyieun HENTEU KOMUNITAS INDIGENOUS IS NGIRI KIRI. KAWASAN KAMING DIA DI ATAS JABAR HENTEU AND NARI INI Waktos. >>> TERIMA KASIH. >>> OKAY. TERIMA KASIH INGGULIS, MARK. AYEUNA Urang bakal ngadangukeun KEMENTERAN KOMUNITAS AND HERITAGE, Mr. STEPHEN Angkatan, Perusahaan Diri Anjeun, HATUR NUHUN. >> DAHARI KASAHA, Kuring KIKI BISA NYANGKEUN KECAP ULAN NYAPIKKAN KUMAHA THE SITUASI KURSUS NUNTUK KUMAHA Kami KAYU NYANGGALKEUN ATAWA KANGGO KANGGO SINI LAIN. INGAH SITUASI COMPLEX AND IS NUNGGALKEUN RAPID. SEMUA SEKTOR anu dilarapkeun TAKEN INTO AKUN. INI JURNALISI SUKANG DI SITUASI NORMAL AND DENGAN PAKSA DI KRISIS SITUASI NGAJI HENTEU GAMPANG HENTEU DENGAN TIGA KEPUTUSAN AD. >> JADI SATU DAPAT PADANGGARAAN INFORMASI WELL SUMBER PANJUNGAN TO COVID-19. INGIN SUKU KUMAHAAN GABUNGAN CANADA ADALAH KUMENTAKI GAMBAR TINDAKAN SO CANADIANS DAPAT KONTUT UNTUK DIVERSE AKSARA DAN KANGGO SUMBER BALAK. >>> [SPEAKING FRENC] >> (Suara Trato Kuring SIEUN NYANGGO UNTUK NYAWA KECAPKAN KULITAN SAYA MENTERI JABATAN CANADIAN ING JAWATANKUASA INDEPENDENT INGAH ANU DENGAN DENGAN CRA INGKEUN AYA PELAKSANA BASA NGUKURKAN PANGGALAN DI ING 2019 BUDGET. Aranjeunna SENÉ HENTEU DIGANGSA, BALAK Yen nganggur 30 juta juta DITUTUPKAN PADA GIGNGO KITA DI A CAMPAIGN KEBANGSAAN NEGARA Ngarahkeun COVID-19, Urang bakal - ieu AKAN DIPANGGU DI CANADIAN MEDIA TI SUKAN TV SIEUN, NEWSPAPER ATAWA ATAWA ONLINE. >>> JABAT YANG REVENUES DITIPA DENGAN CAMPAIGN ING BISA KEBANSAAN KABUPATAN BARU INTAN MEDIA, MENTERI PUBLIK Gawéna Ngerjakeun kana Fila INI BISA DAPATKEUNÉHAN. >>> INFORMASI CAMPAIGNS AT POINT INI DI TI M TE INITIATIF THE CANADIAN ASSOCIATION PERUBATAN, KANGGURU KOLEKSI FILSIS KELUARASAN AND KOLEKSI FILSIS KELUARGA DENGAN CANADA DIPANGGO DENGAN KESIHATAN PUBLIK CANADIAN ASSOCIATION AND DIPENGKEUN DENGAN THE Gawéna VOLUNTEER DAN NGENTOSA ATAWA AGENSI. >>> MERDEKA INI SAHA NULISI KAMPAIGN KESIHATAN AWAM DAN PAKASKEUNAN DENGAN CANADIAN MEDIA AND PLATFORM ONLINE TO AIR IEU. >>> INI INI PEMANGSA KUMAHA CANADIANS DAPATKEUN TOGETHER TO BANTUAN ATAWA LAIN. AKHIR, TANGGIHKEJI AKSARI UNTUK NU TANGGAL KRITIKAL UNTUK ATAWA MANIT EDITOR DAN PUBLISHERS PUTTING IN PLACE A SIMPLE PROSES UNTUK BUKU CANADIAN DANA AND THE CANADIAN PERIODICAL KECAPAN DANA NGEBUTKEUN OF PROGRAM INI KANGGO NANGGO Urang Sunda 2 MINGGU BULUS NGEUWANG ASIK DENGAN DENGAN PADA BULAN NEXT FEW. KANGSA NUNGGALKEUN KANGGURAN ENSUR CANADIANS DAPAT DIHENTI FAKTOR PENTING DIPANGKATNA COVID-19 JEUNG JABATAN MEDIA AND ORGANISASI BUDAYA. HATUR NUHUN. MERCI. >>> OKAY, MERCI, STEPHEN. TERIMA KASIH, NANGSA. AND AYEUNA AYA DENGAN DENGAN KAMI TANGKAP AKAN. >>> RANCI, KANGGO. >>> TERIMA KASIH. >>> [NO AUDIO] >>> TERIMA KASIH. PERTAMA SEMUA, HENTEU INGKEU KARAWAN SATU KASÉPUHUN INGGUPUN SUKURAN GOLONGKEUN NGUKTUR GAMPANG ANTARI ANTARI DAPATKAN KONSEP UNANIMOUS ON LAMPIRAN NUNTUK KITA AS UNTUK KILIH WISI DENGAN TIASA KITA TUU NYAHU KAYU TANGGANG KANGGO KUDU DENGAN NUKANG DENGAN CANADIANS DURING Waktos EKONTEKAN. AS YOU HEARD ME SAY CABUTAN EXTRAORDINARY PERKARA PELUANG PUKURAN JEUNG SENTEU DENGAN DENGAN NEGARA NANGGUH GOTTEN INGNA DI KAMI DENGAN KEBAKASAN YANG ANTARI PUTTING KANGGO UNTUK PUKUR CANADIANS, INGKEUN KABEH WE'RE PUTTING KANGGO UNTUK PUKUR Usaha jeung hasil PUTANG PUTRA INGGRIS KANGGURU EKONOMI kami. JADI TU AKU NIKKEUNKAN SANGKUTKEUN DENGAN SAHA Kami. Urang geus ngabahas deui sabalikna MINGKAT INGU DANA PANGAIL PANGGILAN DAFTAR CANADIANS SATU KABEH Gawé, SATU AYA SAPAT, AYA ANU DI A SITUASI DI SAHA NYA KOMUNITAS ANTARA KABEH SATU DI SITUASI DI SAHA TEU ATAWA ING HENTEU DENGAN ATAU MEMBANGKAN TEMA DAN TEMA KELUUAN AYA DENGAN PELUASAN SATU MANUSIA GAMPANG. KATU IN LEGISLASI KITA GOLONG DENGAN DENGAN SATU EMAS NANGKATKEUN AYA CANADA KAWAN RESPONSE MANUSIA DI IDEA IS INGIN Urang BUKU NYANGGIH EVER CANADIAN NA TELPON TEMA DI SITUASI DI SATUASI SAHA NU MANGSAUKAN DI JABATAN PASANG 12 BULANAN $ 5,000 ATAU LAGI AND SANGGU AYA TANGGUH SANGGUH SUKU AS RESULT OF COVID-19, TEU BISA DAPTOS BENER ING, IT'S $ 2,000 AUTAE UNTUK APTOH WULAN KONTOH NAON KANGGO NU MANGSAUKAN INGIN YANG KAMU NAMPILKEO INGGO KANGGO TINGKATNA INI SANGKASA GAMPANG JADI SATUWATNA NABI SUMBANG PERLU UNTUK DENGAN ATAWA KELUARGA. Urang ngartos dina ieu hiji jalan IT SUKAN Wéb SUKU DIDANGKANG HENTEU UNTUK EMPLOYEES, TO Jalma. >>> JADI APA ITU HENTEU INI DIAAN UNTUK PELUANG GELENG SIEUN DENGAN MANGSA NANGGALKEUNAN EMPLOYMENT OF THE EMPLOYEE DARI ING ORGANISASI. KAYA DI SANGGUH NU WANGGO HENTEU Ngalanggan EMPLOYERS. MEREKA AKAN DI INGGARA SITUASI SAHA DIA ING EMPLOYEE INI BISA LONGER MANGSA KUNTEN WANG DARI SYARIKAT TEU DAPAT DIJAMINAN EMPLOYEE INI AKU BASA KUMAHA DILAKUKAN DI DANA SANG SIMPLE AND DAPATKEUN AKUN KEUNTUNG $ 2,000 SEA BULAN EMPAT BULAN. INGIN AYA KAMI KRITIKAL PENTING. SANGKU AYA KANGGO AYEUNA ATAWA KURSUS INGKHARI INTÉTING NGADATKEUN INGGAL MUNGGUNG ATAU BAKAL INGAT BISA DIDENGKU, BOLEH DITASIKKEUN DI A SIMPLE sareng Cara Ngabantosan Cara Ngabantosan INGKEUN INTAN KAKI DIPOSA GIRI. >>> KABAYAN GALONG GALONG MUNGGUNG SATU NYAWA ADMINISTRASI KUMAHA UNTUK DAWA, WE'RE TARGETING THE MINGGU 6 APRIL KANGGO TO US NUNGSAI KANGGO BASA ANAK. >>> YANG PENTING, TI Langkung Gawé jantenna deui pikeun ngajantenkeun SUKU DENGAN KAMI BISA AKAN KANGSA VOLUMES LENTE SANGKAT sareng Gawé DIA DITASARKEUN DENGAN KOLEKTUR SAYA. CARLA GAMPANG, BOLA GOLEK PERTANAN RAYA AYEUNA. INGAN SUKAN INI UNTUK GAMPANG KITA EKONOMI, IMPACT NA ING WE'RE DOING FOR EKONOMI. PANGGALAN APPROACH KITA ARI NGEBUTKEUN NGUMPULKE INGKI INI THE GEDNAL FEDERAL AND NA MEANS YANG EKLIMAT DI TERMA SUKAN TINGKATAN EKONOMI Dukung anu teu diaku SENTIASA INGGRIS TEMA INI INTING PANJAK. >>> Janten RANI SUKA LAMPIRAN NANGGUNG JAWAB KAYU TO CANADIAN JEUNG KANGGO Usaha US $ 27 Miliar Urang NANGKATKEUN AYEUNA AYEUNA AYA DAFTAR DIREKKEUN DI DAPATKEUN AT $ 52 Milyar SO YANG IS A PANGGALAN SIGNIFICANT DESANG OF THE SCALE AND SIGNIFICANCE UNTUK jalma anu dihareupeun ieu. SATU DI SIEUN NYOKO DI APA KANGGO DUA Éta $ 52 milyar IN DOKTURAN DIREKLIS SUKUJUK DAN ON Puncak Sadia $ 55 milyaran éta DI GOLEKTIKAN NU TANGGUJEUN AYA NYAPAK DIA NEGARA PERKARA INDIVIDU NOR CORPORASI INGIN PELANGGAN KANGGO CUKAI PENDARA SEGARA OGOS 31st. SO POTAKET TOTAL OF $ 107 Milliona IN EKONOMI KITA. Kuring SPENT Waktos YESTERDAY DI TEMA TELPON DENGAN PUTRA JEEPS MINIS, HARI INI Sateuacana Waktosna Waktos dina telepon PANUTUP KEPUTUSAN JEEPT AKU BISA KANGGO MIEUN KA SIEUN CANADA TAKING SANGGARA, SAPANGGU SULU. LAMPIRAN TAPI JUGA INGGRIS NAMPANGKEUN UNTUK RESPONDING TO CABARAN INGKAH GETUNG RUTING [BENTUK GELENG] >> (Suara Panarjamah): Kuring TOY PENTING UNTUK US MANGSA BASA SITUASI DI SAHA. KABUPATEN SITUASI TEMA, KUNG TEH DIA TAPI MANGGANG PELAPON PANGKAT NEGARA EMAS UNTUK DENGAN KANGGURAN KEPUNYA HENTEUN $ 2000 A WIB KOMPUT APPUL BULAN. INGGU MENYANGKEUN ITE DI WANG DIREK SUBSID KANGGO NU DIA ANAK ANTARI BANTUAN SYARIKAT. Éta pisan PENTING. >>> Janten KANGGO NENG SAMAIN UNTUK BASA-BASA INGIN Urang BISA - TAPI RANCANG AYEUNA DENGAN ITU-ANU IT telat pikeun ningali dina Kami NANGSA KEBANGSAAN SUKAN, A JUMLAH OF 52 Bilyar di jalan JABUKAN DAN DENGAN TAX DEFERRALS UNTUK INDIVIDU DAN SYARIKAT ING BISA NGUDAH UP TO OGOS anu 31 UNTUK BAYAR TEMA NAJI INJECTING ANOTHER 55 BILLION IN REVENUE IN ECONOMI. >>> TIAR ING JAWA TUTAL $ 107 milyaran. >>> Janten KITA BOLEH NYAPAR ATAON Urang BISA KUNTUNG NANGGALKEUN DI KANA SITUATION Dinten. >>> TERIMA KASIH INGGAL SUKU. AND KURSIA NAMIN AKU DENGAN JAWAPAN NANYA NU TANYA. >> TERIMA KASIH INGGAL HENTEU ATAWA ALL KOLEKSEUN ATAWA Urang DITAYANG Maca Sumputkeun Pertanyaan anjeun. >>> GAMPANG TANGGUNG MUNGGU TIGA TIGA Pertanyaan dina TANGGUNG TUNGGAL TO KANGSA. SO OPERATOR. >>> TERIMA KASEH, MERCI. PUNTUK NAMPANG KULIT 1 DI Waktos ieu KUNG AYA KASAHA. NYAWA AKAN DAPAT BUKU. TERIMA KANGGO KANGGO SUKU. SOALAN SATU AYA DARI DARI KRISTY KIRKUP DARI TEU "GLOBE AND MAIL. " >> Pertanyaan: GOOD AFTERNOON, TERIMA KANGGO BASA NANGGUH INI SUKADÉ. Kuring UNDERSTAND YANG KESIHATAN MINIS JUS DIHENTI UPPER CABUTAN AS INT PELAKON Éta POWERS DI QUARANTINE AKTIK AYA AKU DIKANGGUPKEUN MANGSAASKEUNTIKAN SUKAN LAIN THK GURU ESSENTIAL PELEK SUMATANG KEPUTUAN Pikeun 14 ISLAMAT DARI, NANYA NU TANYA UNTUK PERDANA KANGGO PELUANG, BISA KANGGO NENG NUJUT MANA GIGNNE AYEUNA AYA NUUP KUMAHA LANGKAH PANGKALAN MENGIKUTKEUNYA INGIN PUTIH-AYAT INI TRAVELERS DIPANGSAKEUN PERHATIAN AND ANAK NGANJAWA ANA TOOL ENFORCEMENT UNTUK MELENGKEUN INI KUMAHA PAKSA HENTEU AYEUNA RASA DINA? >> SUKA HENTEU HENTEU DENGAN PANGGILAN TANJUNG JEUNG HENTEU JUST REITERATE YAWA, YES, KESIHATAN MINIS AKAN MANGGOLAKKAN PAKEUN Sateuacana SHE TU NYAWA AKSARI KORPORATOR MANGSA AT CARIASA KECAPATAN UNTUK LAMPIRAN A PERMINAN 14-HARI TEMPOH ISOLASI DI SEMUA SUMBANG DENGAN INTO CANADA DARI PELABURAN CANADA. ISU INI NU TANGGALKEUN AT NENGGENGKEUN DI KORONAVIRUS JAWATANKUASA CABINET ON Dinten. ALL CANADIANS TUNGGUH Gawéna SANGAT, SANGGANG HADI KANGGO DAFTAR FISSIKAL DI TEMA KEHIDUPAN AND KAMI GAMPANG, UNTUK SOMETIME AYEUNA, AYA TANGGURU HENTEUR SUKAN DENGAN INTO CANADA TO DIRI-AYAT UNTUK 14 HARI UPON THEET RETURN. Kami bakal nampi yén ayeuna pisan WAKTU MUNGSA NGAKAK INGKU WAJIB. Kuring NGASIHKEUN KITA SEMUA APPRECIATE INGNA ITU ITU IMPORTANT TO INGIN-AYAT INGNA pikeun ngalindung KESIHATAN DAN Kasalametan OF CANADIANS. AND TEU MUNGKIN KEPADA DR. NJOO TO PELEPASAN - TANGGO NU MENGHADE AURORA KESIHATAN AWAM PERSPEKTIF? >> YEP. Néangan KASIHATAN PEDLIK DARI PUTIH PERSPEKTU TANGGALKEUN DIANGGO SUKU BASA, ING PENTING TERMA DAFTAR FISSIKAL SO INTU INDIVIDUAT DUKTU LAMPIRAN ATAWA SABAT IANYANG LAIN VIRUS AND JUGA NA NYAJAWA PRINSIP KESIHATAN 14 HARI MANGSA NU LIMIT PUTRA UNTUK AN KOMPUTUS PERIOD KANGGO RESPEKTOR THIN PUTRA KESIHATAN AWAM MENTERI NU DIA JAIA REKAT PELANGSAAN NU TARI BOLA TO KANADA KAJIN KAJAWA NANGGALKEUN AYA DAHULUANA AYEUNA IN WORLD SUKANG COVID-19 SO SAHA NU KOMPUTI KUMAHA PENTING UNTUK MENANGGALKEUN INGKEUN CANADIANS TAPAKAN DIRI BATUR 14 HARI INGU ANU JAWA ANU LAMPIRAN LATIHAN SENTUH DIKASARKAN THE PUBLIC PERSPEKTIF. >>> Kuring NU ADD NANGKE KITA PRADI MENTERI LED DI CALL DENGAN PREMIER PROVINSES DAN TERRITORI EARLIER INGKING MINGGU. Kami parantos ningali panyapaan NANGGUHKEUN ATEUNA ATAWA NGUMAMBANG PAKSISKEUN PULANG DENGAN PROVINS AND TERRITORI NABUNGKEUN SAUNING PROVINSES sareng TERRITORI NAMPILKE RESTIKASI ON TRAVEL DARI PELANGGANAN PROVINS AND TERRITORY. Kuring KIKI SEMUA CANADIANS UNDERSTAND INGIN INI SUKAN SITUATION. Kéngingkeun IT ngerjakeunana nalika dianggo BETTER. AS SAKITAS NEGARA URANG NYAWA AYA NU KANGGO NATIONAL SISTEM KAWASAN KESIHATAN DAN TERRIFIK PROFSUT KAYU KAYU KANGSA Sakabeh diperyogikeun INGIN ANU ANJEUN AYEUNA KULIT DARI DR. NJOO AT PANTU INGKANG, BISA NGAPUNG PANGGILAN ARTING MANGKUTKEUN CURAWA AND ISIKASI WAJIB INI NAMPANGKEUN US AYEUNA. >>> SUKA DENGAN AND JUST AS A TINDAK LANJUT. >> Panaroskeun: SUKU DENGAN PULANG KEPUTUAN KEWANGAN KAMI UNDERSTAND ING DIPANCANG ANDA TANGGOLEH NENGGALAKAN UNTUK BANK NGENTOT TANGGAL MENGGUNAKAN ATAWA TO PENTING WANG KANGGO NU NEGARA KHAS. AKU NUNGGUH KUNGGU MENTERI BISA DAPAT NENGGALAKKEUN AS ANJELAS TANGKATKEUN AYA NUNGGUH TALIS SENI BASA. >>> TERIMA KASIH. SISTEM BANKING IS SUMBER PANGGUNGAN UNTUK CANADA. Kami bakal Kuring, kuring SISTEM BANKING PANGGILAN DI DUNYA. IT NANGGOLKEUN US NUI Pikeun damel DENGAN SISTEM BANKING TO MAKE HENTEU DAPAT AKAN UNTUK NAGASKANKAN TINDAKKEUN KREDIT YANG BISNES HENTEU, BISA PERNIAGAAN SEMUA SAIES. >>> MUNGGU GENDENG NGEUKSANA AND TANGGU NU GELENG NUJAK ATAWA ATAWA KOMUNIKAN HARI MANGSA PADEU AYA NU MUNGGUNG HENTEU DENGAN NUNGGUNG KITA Minggu kamari akhir minggu, Usaha teh PROGRAM AVEDAMIL KREDIT, THE BAKAL NGUKAS PERNIAGAAN PERKEMBANGAN BANK OF CANADA AND CORPORASI KEMBANGSAAN TRABORO UNTUK PERNIAGAAN KECIL PINJAMAN GARIS MEDIUM-NGARGO BISA PERNIAGAAN JUGA KANGGO UNTUK BANK SUMBANG SAUNTUNG SEMUA SAKIT DIRI GELENGKEUN ANGGAL KUDU KREDIT TEMA Aranjeunna MANGGO KUMAHA TUTUP ING PANJANG. Kuring bakal nyarioskeun kana diskusi AYA NANGGAL KASAHA. AND ANAK-ANAK KANGGO KANGGO PELUANG DENGAN AS KAMI TAPI KAMI DENGAN AYA AKU AKAN APA KANGGO NABAT IN TERMA DENGAN TIAP PARAMETER DIA NGENTI KANGGURU HENTEUR. SAHA-AKS AKU NU AKU AKAN PURWAKI AKU DAPATKEUN TRANSPARENT AS RAPIDLY AS POSSIBLE. >>> TERIMA KASIH. OPERATOR, PERTANYAAN NU TANYA, KANGGO. >>> TERIMA KASIH. PANGAJUAN NEXT DIA NEGARA LENA DIB DARI PRADIA CANADIAN. PUNTIKAN PUNYE, KANGGURAN HENTEU BUKA. >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. Mr. LEBIH MORNEAU, TEU MUDAH A Pertanyaan ngeunaan Ngabagikeun Anyar, PANGAJUAN EVERYBODY SAID IS PEMBANGUNAN DANA DIRI DAN SUMBOSAN TANGGO AYA NU INGKEJI DINTUNG UNTUK ATAWA TINGKAT TIAS MINGGU SAHENTEUNA. KON TEU NYANGGU KANG GURU YANG DIANGGO NYAWA INGGAL ULI DANA SUMBAT? Naha Sadayana Anjeun kedah ngajar? >> Jawabna: TERIMA KASIH. Éta mangrupikeun PENTING TANJUNG. SATU ING DESA NINGGAL DAN Minggu Urang bakal digarap pikeun mastikeun INGIN YANG BISA DAPAT SIMPLE LAN APPLOACH KARAPAN YANG KATA ANAK BISA Cepet DAPAT MANGSA KUNCI CANADIANS YANG AYA NEGARA DI SITUASI KURSUS KAMI. Janten Urang Nyeblokkeun SISTEM FEW SAIN THE GEDNE FEDERAL NA BISA NAMPANGKEUN KITA NU NANGGANG KESIHATAN SUKU AND CEPOT APPLOACH. IT NGAPEUN HARI INJARI ARTIK SAYA INGIN AYA MANGGU NAK DI SUKA SISTEM SAHA DIA ARTU BASA. >>>> Sareng sim kuring terang yén Kami ngagaduhan SILANGKE INI SUMAT ANTARI ANTARI AND ATAWA ATAWA TAK ANU HAYANG KAJIL. HARI INI DENGAN PIKIRI DI minggu 6 APRIL 6 APA DENGAN KAMI KABEH HAYU KANGGO NUNGGULKE INI DANA CANADIANS. >>> TAPI KUNG ANTU BATANG - KUNG NYAWA SUKU INFORMASI BARU Urang bakal masihan éta pikeun anjeun DINTEN KA DINTEN. ITALIS HENTEU HENTEU HENTEU SATU AYA NU KITANG DI A SITUASI - INGGULAH PALING PENTING HENTEU UNTUK US, TUA HARI SUKAN DAN CARLA QAULTROUGH NGINJI DI SISTEM. Kuring ngémutan épék TAPI IT WONTONG AYA SIKAP. KUMAHA DIA NU NU ANTARA TIGA-minggu. >> Pananya: WALAUPUN NU KITA NU TALK NGENTOTA INGGAL-UNDANG-UNDANG PULAK INGNA ADDED TO DATE APRIL 6TH AS THE PRIME MINISTER SAID. JADI DENGAN PULIH NUNGGUH PELUANG AND ITU BISA GALAKAN. BISA KITA KOMPUTIS DI SUKUR. Kuring ngagaduhan patarosan THE MINARTER QUARANTI HAJDU NAMPANGKEUN DAN DITADANG Naon dina telepon Naon anu anjeun lakukeun TANGKAPKU SUKANGKAN INI? Kuring UNDERSTAND INGAH KAMI ORDERING SUMBANG UNTUK MORANGKATKEUN TEMA TAPI ANU DENGAN HENTEU AYA CHECK SAKNA SAHA NU ENTER NEGARA DAN UNTUK APLIK-UP DENGAN DENGAN ATAWA INGIN 14 HARI SARI Aranjeunna nuliskeun nagara? >> Jawabna: TERIMA KANGGO KANGGO TANJUNG. DENGAN RESPEK TO QUARANTINE, INGAH BAGI. AYEUNA AYA TARI KOMPUTUR A SENTONGAN MANDATORY DAN, SATU, Urang bakal MIKKISIS DI TEMPAT TO ENFORCE SASARANTIK. INGIN AYA KANGGO UNTUNG PERTUBUHAN DARI ABROAD MENUTUP TRAVELERS DARI KESEJOHAN AS UNTUK Pikeun Pekerja SATU NU ANAK Gawéna sareng Eyang SINI SAHA TO. >> APA ASAS MEKANISMS KANGGO. >> Walon: AKU NU MANGSA UNDERSCORE NA ADVIS KAMI SANGGU SUKANG. UNTUK HARI INGGRIS KANGGO DITULU SEMUA PELANGGAN DARI ABROAD TO DIRI-ISOLATE ATAWA ING ENTER CANADA. GANTI ING AYEUNA AYEUNA HARI INI DENGAN, SENTUH TANGGUNG AKAN. >> Pertanyaan: TAPI INI MEKANISMS SATU ANU NANGKEUN TENTANG? SATU NU SUKA FOLLOW-UP KOLEKTUR KUMAHA >>>> PANGKUTAN NEXT DITIPA AL-THEA. BARIS DIRI SUKA. >>> SINCE YOU DIDN'T ANSWER IT, MESIN ENKORISASI ARMIK AR SAKITU AYA NUNGGUH HOME AND ABIDING DENGAN QUARANTINE? IT WT Waktosna Tukang Ngaganggu DGN RAKYO ENTERING CANADA DARI PELABURAN CANADA TO SELF-ISOLATE UNTUK 14 HARI. Kuring miharep EMPHASIZE ESSENTIAL KAWASAN DIPIMBAKKEUN AYA ASUH PANGGILAN DENGAN KOMUNITAS STRONG DARI PRIME MENTAS DARI KOMPOTEN KASIHATAN PUBLIK UNTUK PADANG POÉ. DI ISTARI SUKU PESALUNGAN DAN PENGUKUAN MIKANISMS, Urang bakal masihan SATU INFORMASI SANGGUP SUKADÉ. >> Pertanyaan: OKAY. HATUR NUHUN. Pertanyaan kuring AKU AKHIR KANG UNDANG-UNDANG NUI MORNEAU. Kuring NGINJANG KANGGURU BENTUK ROTONG RUU YESTERDAY'S. AKU HENTEU NYAHU NYAWA NYAWA Pikirkeun yén éta ogé bakal hadé IDEA UNTUK KEHENTUAN PARLIAMENT UNTUK MANUSUN UNTUK TAJUK ATAU SPEND TANPA TEU APLIKASI UNTIL KAHIRUPAN 2021 TIDAK BISA TAHUN ITU TAPI NEXT TAHUN. SAHA NUWATI KASAHA LAMPIRAN RESPONSE TO INI KRISIS? >> Jawabna: WELL, TERIMA KASIH Pertanyaan. AND AKU INGIN APA AKU DAPAT Mimitian DENGAN SUKA DENGAN AYA AKU PAKET INGGU YANG NU GOLANG PAKSA ING AKTIK ANU AT 6:00 PADA MORNING ING TO KONSEP UNANIMOUS DENGAN LAIN PIHAK TO NGAPASKEUN ONWARD DI ATAWA RANCANGAN RESPONSE UNTUK CANADIANS. Urang terang yén ieu PANGKAL NGEIMBUTKEUN NGUKTURAN UNTUK SAKITU sareng Urang KAYU RESPOND APPLOPRIATELY. RANGKULAN YANG INGGAL BISA KITA NANGGANG Gawéna Sateuacana SISTEM AYA SATUJAK INGIN AYA KANGGO NU DENGAN MANGSA ABILITIES Urang mikirkeun Kami Kedah. SAHA TEU DAPAT SAPURA INGGUP MINGGU LENGKAP KANGGURAN NU DENGAN SUKA MUNGGUNG KANADIA INGIN AYA KAMI NU NANGKEUN DAPATKEUN UNTUK SUKANG KANGGO sareng TO JABAYAN EKONOMI KITA DENGAN INI PANJANGKA NINING AND TEU GURU PELIHAN AYA NU DIA NENGGANGKAT KAMI TANGKAP PAHLAWAN ATAWA. Urang bakal nginggilkeun KOMUNITAS Urang NGILOSKAT KABUPATEN UNTUK MINDAH Leres TO RESPOND TO CABARAN, ACARA ATAWA DI KASUA BASA Ngadaptarkeun, Sadayana JARI DENGAN HENTEU DI CANADA TAPI MUNGKIN DUNIA INI NYAWA ISU YANG TANGGAL NANGGALKEUN SATU MINGGU AYA KABEH Anu dibédakeun dina sagala rupa NGASKOSKEUN AYA NANGGUR HENTEGA Urang Urang MINGGU minggu. CANADIANS NANGGATKEUN AS TO DIPASARKEUNKEUNKE BISA DENGAN INI KAYAKAN, NANGSA KASAHA KANGGO’GKEUN, HENTEU DENGAN DAHASAAN SAHA NYAIN Sateuacana dipikabutuh MANGKEUN TANGKI KANGGURU DIPANGGU DENGAN PRIBADI ON KADISAN PEREMPUAN KAWASAN KAMI NGIMISKEUN ITU INI SAHA TIU KANGGO JABAYAN KANGSAAKAN DAH GADANG SITUASI TEMA ATAWA INGIN Urang KASUKAN Pikeun ngalakukeun. KONTOH Urang AYEUNA NGAPEUNA INGIN AYA KAMU NAMU AKU NU. Urang ngawartoskeun yén conto AUTHORITIES bakal dibutuhkeun AT DITULU ANTARA SUKU NENGAN TENGK TARI KOMPASAN TENTUH NEGARA UNTUK US TO GET BUNGKE KANGGO KEPUTUSAN HENTEU DENGAN AFTERNOON ON MEASUR PENTING. Urang bakal damel di orde SATU YANG DIANGGALKEUN KANGGO KANGGO BISA NGANGGO, BISA DAPAT PELUJUKAN INGKEUN INI ATAWA TO DENGAN KABUPATEN INI, SINI IS Urang NANGKATKEUN PEMBANGUNAN SANGSA Waktos na TAPI TEMPORARY TIME TO DENGAN KECAPANGAN INI DENGAN INTAN EKONOMI kami. Urang teu satuju DENGAN PULANG NOR THE DURATIS PANGGILAN AND SAHA NYANGI KITA NGAPAK Gawésana sareng sasama PIHAK GUNUNG NU KOMPAK KITA MANGSA AKU KANGGO MANGSA RESPOND IN AYA PADANG, HENTEU DONGENG KANGGO SEMUA PANGKAL YANG KITA GELENG. >>> TIGA TIAP KOMPUTA DI KAMPUNG Sateuacana Urang ngintunkeun kana Témonstrasi. >> Pertanyaan: JULIE VAN DUSEN, KAWASAN FREELAND, DONALD TRUMP PRESIDEN AMERIKAN MENYANGKANG DOKTENG ANTARA NU TU ANU APRIL 12th, HE WANTS AMERICAN Gawéna E-BACK DI Gawé. BISA CANADIANS NANGKAT KECAP DITAPATKEUN DI KAWASAN-KERJA DI INGGUJEUNG SAMEUN? >>> TERIMA KANGGO NU SUKA, JULIE. >>> APLIKASI KITA DI CANADA IS TO AKTIP MANUSIA INGKAP AKAUN DENGAN PELANGSAAN AND NENG ADVICE OF KESIHATAN PUBLIK KUMAHA Kami KASARASAN. MANUSNA CANADIANS AYA ATAWA DENGKEUN ATAWA MENYANGKEKAN PERKHIDMATAN ESSENTIAL AND Kuring terang yén ALL US REALLY, REHEUN GRATIS KANGGO CANADIANS. AS UNTUK CANADIANS YANG DENGAN NON-ESSENTIAL Gawé ATAWA ABLE TO Gawé DARI KUMAHA, Kami KANGGO TANGGAPKEUN UNTUK MACAPAT INI PRACTICES DISTANCING FISSIKAL INGKEUN YANG KITA BISA BISA FLATTEN KURSUS ATAWA DI TERMA NA DR. NJOO AND TAMM TANGGIH GAMPANG, MANGSA KURSARI sareng abdi TINGKATKE INGU SEMUA APPRECIATE AND CERTA NAMPILKEUN DI KABUPATAN DI PARLIAMENT MALAM MALAS, KITA LAMPIRAN ITU HENTEU HENTEUNA. DAFTAR FISSIKAL AYEUN KUMAHA KOS EKONOMI. KAMUS GAYA NANGTUNG TAKEN, AND YOU GAMPANG KULIT HENTEU AYEUNA AYEUNA, LANGKAH SANGGALA SUKUJAH KECAP JABURAN CANADIANS TIANG INI Waktos TAPI APA INGU KANGGO DATANG KEPADA CANADIANS ARI AKU MIKIR Sakumna nagara hasil, ieu ANTARI KESIHATAN DAN Kasalametan OF CANADIANS AND IN THE MEDIUM TEMPAT IT BETTER UNTUK EKONOMI KAMI UNTUK PRAKTIK FISSIKAL FISSIKAL AYEUNA KANGGO NU MENGKEHKEUN KECAPAKAN sareng TO INGKEUN UNTUK DAPATKEUN INI. DI SYARAT SULU KHUSUS, Kuring mikiran Anu Urang TAK ANTU BASA AYA NU INGKEUN PELANGSAAN AND NINJUI KUMAHA SITUASI PEMBANGUNAN sareng INGKEUN NA BUKH TO DO AND MAYBE DR. NJOO HAYU KANGGO ADD. >>> CERTA JURURAWA NUNG NU MASA NAK PANGKILAN DAN KANGGUTAN DAN JUGA NYAJUAN LAIN NEGARA NEGARA KUMAHA TANJUNG DENGAN PANDEMIK 19 COVID-19, Kuring TEU NYATA SATU ING DENGAN HARI ATAWA MINGGU SALAMU HENTEU INGAN PANDEMIK AKAN TAMAT HENTEU DARI KESIHATAN AWAM PERSPEKTOR WE'RE N THINKG ITING BISA ATAWA ING ORA DI FEW HARI ARAWA SO. >> Pertanyaan: DENGAN RANCANGAN INI TERMA BUTA HENTEU TO IMPACT THE VIRUS APA DENGAN PELAN Anjeun Ngaléngkahkeun kana acara BORDER UNTUK EOS DIA NUKANG ITU MENUTUPKAN KAWASAN ESSENTIAL? >> Jawab: WELL, YOU THINK I PIKIRI KAMI DENGAN HENTEU AYEUNA LANGKAH-LANGKAH MENGUKUNKEUN DI BORDER AYA SANGGURU HENTEJE. TEU KOMPUTER DAN ING DANA INGIN PUTIH INGIN ngeunaan LANGKAH BORDER, Kuring PERCAYA CANADIANS JAWA ATAWA. CANADIANS HEU GURU sareng SAKOLA TANGGUH NU MANGSA KANGSA NYATA KESELIMAAN UNTUK SELF-ISOLATE UNTUK PRAKTIK FISSIKAL FISSIKAL. PADA ING GAMPANG INGGU BASA Dinten AS KAMI GAMPANG AND BASAAN KESELAMATAN DENGAN TANPA KOMPUTEN UNTUK SUMBANG ENTERING CANADA. DI ISTOS KAWASA ESSENTIAL, Urang KAYU NYANGGANG KANGGURANA Ngarahkeun naon anu anjeun lakukeun, THE CONTOH ING AKU NGADANGKEUN INI PELANGGAN, KOMUNITAS PENTING DITUTUPKEUN DI GABUNGAN DENGAN PELUISAN BISA DAN SUKU LAMPIRAN. NINING KAMU DI TRADE KROSS-BORDER UNTUK MAKAN ESSENTIAL KANGGO Dahareun dina tonggong GROCERY KAMI, KANGSA GRATIS PERUBATAN ESSENTIAL AND KASUTAN INGGRIS KANGGOAN ARTENE SANGKEUN TRUKK. SATU KITA GELENG MANGSA KECAP TENTANG KUMAHA INGGO SUKU DENGAN PROVIDE TIANG PERKHIDMATAN ESSENTIAL MENUTUP FACILITATING Dagang KROSS-BORDER DIPANGKEUN ATAWA INGIN DENGAN MENTERI HAJDU SAID DENGAN KUMAHA MASUKAN SUKAN TIDAK DENGAN APA KAWASA ESSENTIAL. KAMI, DARI KURSIA, UNDERSTAND ING SITUASI DI DUNIA AND ON KONTINEN KAMI KANGSA DENGAN FLUID EVOLVING AND AS SITUATION EVOLVES KAMI DENGAN SANGGURAN AND DAYANGKU SANGGU NU NU TUNGGU HARI RUMAH, RECIEWING ADDITIONAL LANGKAH NGLAMPIRAN KASUKAN ATAS Tukang Masih. >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. DYLON. >> Dr SORRY SAYA GOLONGAN Mimitian MENTER MINYAK, MENINGGALKEUN NGENTOT A GAMPANG KOMPAK DENGAN KANGGO SOMPUT, AYA DOKTOSA DAWA PEMBANGUNAN DARI RESERVES TO URBAN KOMUNITAS SINI AN KENYUTAN TELE-HEALTH, IS SATU DENGAN NAMPANGKEUN? AYA DESA NU DESA NUKAN DARI ABROAD UNTUK NGELIMA DENGAN AND BUKHANA NU -- >> ANSAN TERIMA KASIH, DYLON TERIMA KANGGURU UNTUK EKOH Ngalaporkeun NU SIEUN ATAWA ISU INDIGENOUS DI PARTIKULAR. INGIN BANYOL REALTI SATU GAMPANG KOMUNITAS INDIGENOUS Yen ngalamar SHURAGES NURSES AND DOKTOR DAN AS Bagean DISKUSUS PENTAKSIRINGAN Urang INUIT KOMUNITAS INDIGENOUS METIS AND NUJING NYUKTIK NASI AT NU GAMPANG KAKI GAPAN ATAWA KONTAK Nge NGAPAKI KITA DI PALING PELANGGAN SAHAJA. INGIN SUKU diskusi ING AYA NU INGIN DI DAHASA GADANG. I'LL MENYANGKEUN PARA ANU ANTARI A KOMUNITAS PANGGILAN DIREK TAPI AS Urang NGADIHKIN NEGARA KANGGO PANYANGAN KASUKAN UNTUK DEPLOY INTO THE - JEUNG KOKEP RAPIDLY ATAWA NGANJUTKEUN PESESAN AYA DIDENGKEUN KOMPUTUS PUTRA KUMAHA RESEP KURING AKHIR KURU DITASARKEUN KEJEUN HARI INI TAPI JUGA PERSONAL SUMBER FIZIKAL PERLINDUNGAN PERLINDUNGAN AND GAMPANG UNTUK DAPATKEUN DOKTOR NURSES ON SITE DI RAPID TUNTUTAN DENGAN ANTARA SANGGANG BISA SERVARI KOMUNITAS. I'LL LET TOM JAWABAN REST OF Pertanyaan. >>> TERIMA KANGGO NU DIRI NUJUTAN, Urang Gawé Dianggri NETWORK OF PHYSICIANS AND NURSES DAN KESIHATAN LAIN PROFESIONALS DI BENTUK TEMA MANGSA BASAAN PANJITAN KAMPUNG MUNTUK KOMUNITI KOMUNITAS PERLU NU. >>> TERIMA KASIH. >> Pertanyaan: SUKA DENGAN DR. NJOO, KAMI NU TAYANG NANGGAL MANA NGADISKEUNNA UNTUK SATELLITE LABS AWAY DARIPA MENTA KASAHA. INGGU EHANG MANGSA NANGGANG DITANGGUP SA LAB NATIONAL? SAHA NAHA NYAJUKAN STANDARD SERVIS NGUMBANGKEUN RESULTIKAN TO PROVINCES AND APA APA KURIKULUS INSES SAMPUNG DIHENTEU AT MNL. >>> DI TUTUP KATÉNGAN, ATAWA INGGALISNA SITUASI DI JANUARI KUDU ALL LABORATORY KONFIRMASI DIA DI PARA DENGAN KITA LATORATOR BIOLOGI MICRO. SAHA NUJU AYA NU KATA SUKA KOLEKTORNGAN BAGUS ANTARA ATAWA KABAYANAN JEUNG TENTANG DI PROVINSES DAN TERRITORI DAN AYEUNA AYAUN KITA NANGGUH KOLU ING NYAIN AKU CABIN A ASALAH DIAJARKEUN Sateuacana PERLU BOLEH TILANG ANU DAPAT DITANGKATKEUN DI AKMLIKA KANGSA ALBERTA, ONTARIO, QUEBEC, NILAI NA, SINI NU DIANGKAT, TI SUKANA TANGGO KANGGO TO DMNL. TO BANTUAN SUKSARI SUKSARI TIDAK DIAJAK TANGGUH KANGGO sareng sakalangkung DI TERMA DITASA TURN-AROUND ATAWA INTI DAPATKEUN SAMPLE IT NGILANGKEUNKEUN PELAJARAN ING DARI. >>> OKAY. SATU PANJANG UNTUK KANGGO KANGGUTAN BUNGKANG BUNGKU TO TELPON. KELCEY, REUTERS. >> Pertanyaan: SOALAN SULU DIA UNTUK DR. NJOO, KANGGO NU DENGAN GIGNGE UNTUK GAMPANG sareng Jual A INVENTION YANG DITUKURKEUN KEPUTIHAN PERHATIAN TO RESPOND TO KAWASAN KESIHATAN AWAM. >>>> Kuring nyangka NAMPILAN UNTUK GAMPANG AND NAMPANGKEUN PUTRA UNTUK LICENSES KOMPUTER? >> SATUYA SUKU NU TUJU SAKTU DI TERMA PELANGGAN SAYA. PELANGGAN HENTEU HUTUP DENGAN KESIHATAN CANADA TAPI KUNG INI KANGGURAN AT PERATURAN LICENSING AKU TIDAK DI ING POSISI KANGGO NU DENGAN. >>> KAMI NU TAHU DIAJAT KAMI MENTERI KESIHATAN KESIHATAN HAJDU TUNGGUH APLIKASI DI KAWAN TEKNOLOGI PANJITAN BARAT SO Kuring BISA PIKIRAN KEPUTUSAN PUNGTURAN POSTURE KOMUNITAS IN TERMA DIRI LABORA TESTING APPROACH TAPI TAPI DI ISTAMAT PELEKA KHUSUS AND PERATURANAN AKU TEJANG UNTUK NU. >>> KERJA A SHOT. [SENTUH] >> Pertanyaan: SAYA NU SUKMAT-UP IS FOR MINIS MORNEAU, TEU SIEUN INGIN INGIN SUKANG ADDITIONAL AID DAN TAMBAHAN Ukuran datang. Kuring nyangka naha anjeun terang NINGGU WE'LL YANG DENGAN KUMAHA AYA ITU PELANGGAN DI AS KAPUNG DENGAN NAK KITA NGETAP PAKEJ ENERGY? >> Jawabna: KAMI NU ING DENGAN NU TUNGGUH HENTEU DAPATKEUN YANG KAMI NABI DENGAN THE PALING URGENT sareng GENTING ISU NEGARA DAN APA DARI KITA PERSPEKTIF TANGGALKEUN AYA IS REALIS ATAWA TI NU DIA DAPAT CANADIANS, MANAWA KANSIA TINDAKAN TEMA TANPA PUTUP PERHAPS ATAU ATAWA ATAU DI ATAS THE DENGAN DENGAN DENGAN KUMAHA Urang nganggurkeun yén éta dina mimiti NGAWUASA DI AGENDA PRETTY ATAWA GAMPANGKEUN HENTEU KITA NANGGANG NANGGO KANGGURU BISNES KITA BISA NYANGKEUN INI WAKTU DI SINI Urang AYEU DENGAN ATAWA KITA GETÉ SULIT INGKI SULU. KONTOH YANG TANGGU NU MANGSAAKU Pikeun digawekeun ON MULTIPLE FRONTS AT TEU PANJUNG. Kami Kersa Nyarioskeun Kami MANGSA KEUNTUKAN AKHIR TAMPILAN UNTUK BASA DIRI Waktos YANG NU TUNGGU NU MUNGKIN WE'RE Gawé DENGAN BANKS TO MAKE SATUYA YANG KREDIT ADA AKU TAK BISNIS NEGARA KUNINGAN sareng KAMPUNG. AND NANI ITEU KANG GURU INGIN NGUTUS TENTANG TANPA SUKAN SCALE ING PERTANJAN TAPI JUGA SEKTOR PARTISULAR. YOU MENTION NU DIA KASILAN GAS AND OTAK SEKTOR, TENAGA SEKTOR TENAGA AYA SATU SAKTU ANTARA DIRI SUKUJAWA HARD KANGGO TEMA MULIS NU GALA TUNGGUH NUNG JAWA THE COVID-19 CABARAN AND NANGKEUN HENTEUN NGGALKEUN GAS AND DINA AS AS RESEP OF OPEC TEMBANG. SATU KITA NU TAHU AYA ATAWA ATAWA ATAWA SUKAN PERKARA BISA INI KITA PERLU DAPATKEUN DENGAN DAHULISAN INGIN DIA ENTERPRISES SEDIA-SEDÉHAT DI SUKU SEKTOR SORANG DENGAN VULNERABLE. TAPI AKU INGIN MANGSAJAK SUMBANG NOLEKI MUDAH SIEUN SEKTOR WE'RE MANGSAAKAN DI SEKTOR AIRLINES, AT SEKTOR HOSPITALITI DIAJI CABUTAN FACING ENORMOUS, NOLAKI KANGGO. DI ISTARA NAK KITA NANGGUNG LAGI SABARA. DI TUNJUKAN VENEER, DI DENGAN HARI KITA NANGGANG MANGSA SUMBANG ATAWA KUMAHA ANTARA TERUS NGANJAKAL KANG APIKAL AYEUNA MITIGATED TO BEST EXTENT POSSIBLE DI PANJENAN INI Waktos. HARI INI DENGAN Pikir Kuring KANGGO ANU IS SABAR AYA NEGARA ARI MENYANGKE INSAN INSAN ADALAH AKU KANGGO $ 2,000 UNTUK APTOH BULAN TAPI SATU AYA NU DIAJAKNA KOMPUTER KOMPUTER DI KAWASAN KOMPUTES PERTUMBUHAN INGAH DIAJAK UNTUK MANGKATKEUN ING EMPLOYEE DARI SAHA TEJAR. TIAK HENTEU GURU INGKEUNAAN KAMI DAPAT BAYAR HAYAN ANDA NARI ANAK SARI SATU NYATA INGIN SUKA DIREKEJI WAYANG SUBSID KEPADA SAKITU, TO EMPLOYEES KONTUH INI BISA AKSARI LAWA NEGARA HENTEU APABILA ING SIEWE, SIEUN ING BISA DAPAT UNTUK Gawé Pikeun TANGGUH MEREKA Urang ngiringan sacara kritis PENTING. >>> TERIMA KASIH. HAYU KANGGO NU KOLEK Pertanyaan SATU DI FRENCH Mimitian. [BENTUK GELENG] >> (Sora Panarjamah): >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. Mr MORNEAU, TU AKU TO UNDERSTAND ASSISTANCE PERTAMA Anjeun PENGUMUMANAN ANTARA AGUNG MINGGU HENTEU sareng SIEUN KANGGO NGENTAS PAKAI APRIL 6TH F UNTUK AN PORTAL ONLINE, ANTARI 10 Dinten Anu nganggurkeun ka 17 taun APRIL AND Mr TRUDEAU DENGAN ITA KUDU NYEKA HARI NENG NU TARI UCAPAN SO SUKAN KA 27. SAKRAWA TAK NEGARA PERTANYAAN INI SENTIASA ATAWA INGKEUN NYAU 27 DARI DARI KASA ANDA PERSEKUTUAN SULU sareng APABILA PILIHKAN ARRIVES. ADALAH YANG DIHENTI NU DAYANG SITUASI KURUS. INGAN BISA KUNGGUPAN ANDA JUSTIFE A HAYU? >> Jawabna: TERIMA KANGGO KANGGO TANJUNG. >>> Kuring GOLONGI KOMPUTEN INI SITUASI DIA KARGETAN ATAWA ING ADA KAPI DENGAN KAMI NGAPASKEUN ATAWA Cara Ngabaran pikeun ngabantosan pitulung urang AND NA NYANGKU APA KANGGO. Urang ngangkut sareng sISTEM ING AKU KANGGO DI SAKOLA DI Minggu anu datang. INGIN Urang KAYU MUNGGUH DI MINGGU 6 APRIL TINGGI KITA NGELU DESA HENTEU DATANG MANGSA DAH GAMPANG Ningkatkeun yen SISTEM KAMING AKAN Gawé. KATAKAN, SISTEM SANGGU SANGGANG MUNGKIN Kasanggupan pikeun ngarantikeun ieu CABUTAN DAN INGIN SENTANGI NGIMUTKEUN PARA AYEUNA AYA DENGAN APA DENGAN Ieu. ITU URGENT, PENTING TULISAN NA NGINI KANGGO NANGGUR. KON TEU NYANGSAU APA Dinten I HENTEU, TU DIAJAH NYAHUI SUKAN SAKITU sareng INGKAH SUKU TRUE, TAPI KAMI NA NGANGGO. Kami bakal boga salib Gawéna, Sadérék SITUASI TIANG Gawé. >>> DI DENGAN DENGAN HARI BASA-BUTA KIEUN NU DIA TAPAK, WE'LL DAPAT KANGGO BISA-NYA HENTEU DENGAN AND WHEN AND OF KURSUS NU GAMPANG KANGGO PANTU INGKEJI anu INGIN ATAWA Boga GAMPANG APANG. >>> NUJEU SUKU NU SUKTUR SANGAT. TEU AKU JUJI KUNGSAAN SUKU BISA JAWABAN TI. KUNG ING DIA TAPI JAWABAN INGIN OKAY TAPI KERJA YANG NYATA Kéngingkeun deui dina ieu SISTEM Pikeun ngiringan dana CANADA, KUNG DIDANG TEKNIKAL Gawéna Sacara sacara AKTIK INGGALKEUN SISTEM KARYA? KAMI NINGGALKEUN ANTARI NGENTOTA MINGGU Urang nganggurkeun taun pikeun tagihanana DITULISKAN TAPI KITA NANGGANG HENTEU WHEN ANDA MENGGADE MUNGKIN SISTEM KAJIL KANGGO PENTING? >> Jawabna: TERIMA KASIH. Urang ngiringan IT - Kami nembalan LAMPIRAN PASTEK SEMASA MINGGU JATUR SATU AYA NU DIHENTEU SUKURNA AYEUNA AYA NU INGKEUN AYA MANGGUR DITABATKEUN SCALE DAN INGGRANG ARTAB DEMAND INGU KITA Nuju TO MUNGKULKE INGKEUN INI BAKAL AKAN INGIN SAKOLO. Éta pisan PENTING. >>> NANGGU KANGGO MANGSA DIA’AJEUN SABUT PULANG ITU ANAK DAN NYAWA ANAK Mimitian DARI MINGGU MINGGU MINGGU. AND NGINUH KANGGO NU MUNGKIN SISTEM PALING EKONISI DI GOVERNÉS PUTRA TO ENSUR ING DANA SUKA. >>> DAN NYAWA KASIHAN YANG ANU DIDANGATKEUN Minggu Ieu bakal boga MANUKU DI TEMPAT UNTUK SEMUA CANADIANS DI SITUASI DI SAHA TEMA SANGGUH NU MANGSA KANGGURANA OF COVID-19 ADALAH, HENTEU, Kami bakal ngagaduhan SISTEM NA ADALAH GAMPANG DAN GAMPANG CUKUP UNTUK MASA NGEJATKEUN YANG DI KABEHKEUN DI SAPI UNTUK DENGAN DENGAN MENGIKUT KITA DENGAN KAMI HAYU GOLONGAN sareng KANGGO NGAPUNG SUMBANG UNTUK BAWA KANGGURAN UNTUK MENTEBAB SISTEM AKAN NGAJADI AKTIF IT TIAR. >>>> PANGKUTAN NEXT, PLEASE. >>> TERIMA KASIH. TANPA SUKU NEGARA DARI DI ALDIA "TORONTO STAR." >> Pananya: HANYA DI NEXT UNTUK GURU AKU DATANG AID DIPENGKEUN DI SEKTOR CERTAIN, TANGGAP BILIK YANG ANTUR KITA NAMPANG GURU DENGAN SENATE MANGSA GOVERNÉS KABEH HENTEUN ENTAK ING SPENDING, KANGGO NU NU SARI LANGKAH NEGARA KANGGO KANGGO TANPA MANGSAUKAN PARLIAMENT? TANPA MANGSA NANGGALA ROTI? >> Jawabna: Kuring mikiran SOALAN WAS kuring KUMAHA? >> Pertanyaan: YES. >>> Kuring NU TOO. >> Jawabna: JADI MANUSIA INGIN KAMI PERLU BOLEH KANGGO ING GOVERNMENT TO ACT RAPIDLY. Urang Sateuacana PERTU INGIN TENTANG TINDAKAN SUKA RAKYAT. Urang terang yén ngalakukeun éta PELUANG UNTUK KREDIT TO BISNIS NEGARA, MEDIUM AND LARGE IS PENTING PENTING. Urang terang yén dina ngalakukeunana Kami miharep boga kakuatan UNTUK MANGSAUKEUN PERNIAGAAN PERKEMBANGAN BANK OF CANADA AND Ékspor Némbong Némbong Anjeun Kasedhiya Pikeun Ngadamel sareng Damel KREDIT CANADA JADI BUKA AS KASIH ING DIA AYAK ATAWA AYEUNA SENATE NANGGOLKEUN AS UNTUK NANGKEUN KANGGO LIMITS ATAWA DENGAN KAMI DAPAT AYA SUKU KREDIT KEWANGAN APPLOPRIATELY DIDAYAKAN KASAHA ATAWA ORGANISASI AND PERLU AYA NANGGALKEUN INI MENYANGKE BASA ANU ANJEUN DI 6 O'CLOCK Éta tagihkeun yen urang ngalakukeun YANG KABUPATEN. SAHA NAKI KAWIN PERSIAKAN DENGAN BANK UNTUK DAPATKEUN UNTUK KONEKTIF KONTOH BISA Pangacara anu pangsaéna anu urang nampi IN Jalan RAPID UNTUK BISNIS BS RASA PANAS. >> Pertanyaan: AND JUST AS A FOLLOW-UP, Kuring TINGKATKEUN INI MUNGKIN UNTUK PRITUS PANGGALISAN DEPUTY ON KEUJUAN ENFORCED SUKAN, HENTEU AYA NYAHUI SUMBANG RETURN DARI KIKING BREAK, NGASUTKEUN PELUAR REPATRIASI BUNGSA ING Dinten-dinten. AKU APLIKKE INI NU APLIKASI RETROACTIVELY TO SAKSA SAHA NU KOMPAK BOLEH TANJUNG TELAH? Kuring AYAU AKU APPLY RETROACTIVELY? >> Henteu. APLIK ISLIL APIKATIF ATING TARI KANGGURU BAGI KABEH TRAVELERS INTO CANADA. AND JUST LET ME INGKEUN RAKYAT INGGU SENTIASA DI SADANA RAKYAT SIEUN LIRIK INTO CANADA, ATAWA DI ATAWA KIOSKS KITA PILIHAN DENGAN SIEUN DAPATKEUN LAYAR SAIN SANGAT SUKANG SIEUN KANGGURAN SUKU DIRI UNTUK 14 HARI AND AYEUN DENGAN ACKNOWLEDGE TI SIEUN DIHATOSEYEH SANGGANG SUKLAH. SATU ING DENGAN TEMPAT, SUMBANG SUMA, ATAWA, BEDAN DITUTUKKEUN ATAWA ngalakukeun ATAWA INI DIAJAK UNTUK MENGIKUTKAN INGKI SUKU DITUJUKKEUN INGKEUNI. Kami bakal nampi pasanggiri NGUMAMBANG KONTAK KONTAK OF ALL RETURNING - WELL, OF ALL SUKAN DENGAN INTO CANADA AND INGKU BISA AKAN NGAPOLA-UPKU INGKEUN YANG DIHENTE ING SUKU DIRI-PEROLEH DENGAN PENTING MENYANGKEJI INI DIAJARKAH KECIL. TAPI ANTARA AKU EMPHASIZE, MANUJEU Kéngingkeun waé. INGAH ANTARI KITA BISA NANGGANG MANGAL KESIHATAN DAN KESELAMATAN OF CANADIANS AND ULTIMATELY TO MUNGKULKE INI GAMPANG KONEKSI EKONOMI DENGAN HANYA Cepet. KUNG KAMI BISA MUNGSAAKKEUN DI JELAS Urang BISA DAPAT BUNGKU KE ARAWA NORMAL HANYA Cepet. >>> OKAY, TERIMA DIRI, SATU LAST TANJUNG HENTEU DENGAN TELPON AND NENG WE'LL NANGKEUN SATUWATNA DARI KARANGAN DAN CALL IT A >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. [Y . JAWA ESSENTIAL BARANG DI CANADA sareng Kacilakaan BENTUK, Dahareun éta jalma nu diperyogikeun UNTUK NANGKEUN HENTEUN HUKUM DI CANADA. TAPI KOUWE, NANGSA NU NU NGASILKEUNENGKEUNAN KUMAHA DI APA NENGHENGKEUN DI STATES UNITED. HATUR NUHUN. >> SOALAN. KE DARI KELAYAKAN. ANJEUN JAGO. SATU NUJANG NUJEUNG TEMPAT HIRUP SATULUYNA. OPERATOR. >> CERTAIN. PANGAJUAN NEXT DITUTA DARI LORNE GARDENER DARI POLITIK. PUNTIKAN PIKEUN. BARIS DIRI SUKA. [Nyarios Perancis] >> HANYA UNTUK MENGAMBIL KITA TANJUNG. ANTARA PERDANA MENTERA sareng MINIS TANGGALKEUN INI PONTAK YANG RESTRICTIONS DI CANADA / AS NGARGO BORDER TANGGALKEUN NGANJABAT PERTEMBUHAN NGIRENNA KONTAK BANSA KOMUNITAS KASÉNA NANGKA DI TATA, AND MENTERI JUGA AKAN PERCAYA GURU SUKANG BENTUK IN AYA. BISA DAPATKEUN TUNGGU APA KANA BAKAL, APAKAH NA KANGGO NANGGUH UNTUK GAMPANG UNTUK BATUR TIGHTEN SAHA NU NU TUNGGU DENGAN AT THE BORDER AND APA NA RANCANGAN KOMPUTEN TH TME ST PENTADEUN YESTERDAY ON TEMPAT TEMPAT DI BORDER? >> WELL, sim kuring ngiringan SEENEU HARI INGGO SUMBANGAN RANCAK YANG PERDANA MENTERI AYA REFERRING KUMANG HUTUP, KARAPORAN SUKU TARI SEMUA DENGAN INTO CANADA IS A SERAT PELUANG DIRI. IT ANTOH GENTING DAN IT HENTEU DAPAT KUMAHA KABEH CANADIANS FEEL SUMBATNA. KAMI NGENTOTEUN NGEUNKEUN WEEK ANTARI SANGAT DENGAN AND KAUJIAN SIGNIFIKANT SANGGALA SAHA NU KOMPUTI KANGGURAN KAMI DENGAN PANGKAT ANTARI, NGUKTIKKEUN YANG NINJANGKEUN WE TOET pisan di KOLABORASI DAN KOPERASI DENGAN NEGARA AMERIKAN KAMI, AND NGUKURKEUN DI SIEUN SANGGUP DITUTUNKE UNTUK MENTEBAB Gawé ESSENTIAL, TRADE ESSENTIAL BISA KONTIN. SIEUN KAYU NANGGUR KITA GURU AS HANYA NANGGALKEUN ING UNTUK TO AYA MAKAN TUJUAN DI ATAWA THE RUGS DI GULA - GIRANG DI GOLONGAN KITA DIRI TAMPILAN ATAWA TUNGGUH KROSS-BORDER DAGANG DAN TEU MANGSA KANGGO TO MINIT UNTUK NANGKEUN KANG TRUCKERS NGADI KEMBANG DENGAN DAN KANGGO ACROSS BORDER EUN HARI, MERDEKA NAK INGKE BAKAL PENTING SAHA WETO AKU KELUAR. Kami, tina KURSUS, mikir pisan PANGGALAN TENTANGKEUN TAMBAHAN Ukuran. SIEWE NU NENG NU NU GANYA AS KURSUS JUST THE PAST DENING DARI TAKE NYUKTU KUKU KANGGO BUKU TO NAMBAH KAWALAN DI BORDER, MENUTUPKEUNTIKAN QUARANTINE. KOMUNITAS INGGU KITA GURU PANJANGKAN SULURNA sareng WE'LL SUMBANG UNTUK NAMPANGKAT IT. Kuring SIEUN ING AKHEUN SAPATNA CROSS-BORDER TRAFFIC AYA KADEUN HENTEU LAMPIRAN SANGATNA. SATU AYA NU DIAKI NANGGO RESPONDING NAMAT DENGAN BESEN INI RESTRICTIONS AND JUGA TO PESENAN BROADER, SAKUMA AYUH DENGAN TEMA GOVERNEMENT IN BOTA CANADA AND NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA ARANG Ningkatkeun dunya jeung éta PESESANNYA AYEUNA AYEUNA Waktos Pikeun ngiringan bumi, ayeuna mah dina waktuna PRACTICE FISSICAL DISTANCING, ATAWA INGIN Anu NYAWA ON KONTINEN KAMI DI BUKU KAMI AND AROUND WORLD. >> AND AS AOLEK-UP, MENTERI KAJAN, NGENTOTKEUN SUKAU DAPAT ULASKAN SAHA NYAIN SUKANG NGASILKEUNKE SORTIKEUN SUKIRNA SIEUN AYA GAMPANG UNDERSTANDING IN UNCHARTERED TERRITORY AND PANDEMIK GLOBAL TAPI DITAYANGKE ING DADI GABUNGAN INI TIANG SEJARAH MUNGKIN - PROJEK YANG KANGGO NUKANG MUKA SUMBANG DENGAN DENGAN BEDA TEMPAT, APA PADAYAH TU SANGGUH NGASILKEUNKE INSIA NUI TOTAL 180 ING INI SUKU RESPEK? >> IHEY ATAWA ODDS DENGAN KURUS GURNNG KITA BIEWAK ATAWA CORE KULITAN INGKAH DI SUMBANG APA. KAMAL-GURU KAMI DENGAN UNDERSTANDS INGGUP KAMI PRIORITI TEU KANGGO UNTUK KESIHATAN AND KESELAMATAN KANIA. IN PURSUIT ING, FEDERAL GOVERNMENT, PROVINCI GOVERNMENT, PEMBANGUNAN MUNIKIPAL, PEMBELAJARAN INDIGENOUS, CANADIANS ACROSS NEGARA NU TARI MANGSA PERKARA TANGGAL. ANAK KAMI AYEUNA DI SEKOLAH. SANGAT, SANGATNA SUKU JAWA Gawéna ti Bumi. SUKU BANYAK ANAK AYA GAWA AT ALL. Kami ngerjakeun Sadayana SISTIAL DISTANCING. Kuring HOPE SEMUA AS US PRACTICING IT IN PARA NANGGALU KANGGO HADE GAMPANG TINGKAT ING OLEH KABIRI KITA. INGIN INGIN SUKU PANJANG. AND AKU TAHU KITA DENGAN SEMUA GETÉ NU. AND TANGGAL-EBANG HENTEUS GOLEKTU TELAH MANGSA ANAK GAMPANG DAN NAMPANG NU KAKI NINGKATKEUN INGIN Urang ANAK ATAWA KAMING RATU JAWA. INGIN SUKU TUJU SANGGUH SINDIH VIEW GOVERNMENT KAMI. ING ING TENTI NINGGAL LANGKAH PRAKTIKAL Pikeun Ngalindungan KESIHATAN DAN KESELAMATAN SARI CANADIANS. 14 dinten HARI KOMPUTER SUKU SATUJE ANTARA NANGKEUN ATAWA DI ALUS. AND WE'LL SENTIASA PUTIH KESIHATAN AND KESELAMATAN KANAN CANADIANS AND Kuring INGU SEMUA AS KAMI SUKU HENTEU sareng SULAK SULAWA SATU AYA DIJAKAT RASA. >> MERCI BEAUCOUP. >> (Sora Tto: TERIMA JAUH. SAHA NULISKE PRESS KAMI PEMBANGUNAN UNTUK DENGAN. >> Pdt: ONET PUTRA PADA BUBUKA MENONKKAN ALONG DENGAN YOU. INFORM penting KANGGO DARI UPDATE FEDERAL MINIS DI ATAWA. Kami bakal resep ka aranjeunna NUMBER

Menteri federal sareng pejabat kaséhatan nyayogikeun update COVID-19 - 25 Maret 2020

In Ottawa, federal ministers, Dr. Theresa Tam, Canada’s chief public health officer, and Dr. Howard Njoo, deputy chief public health officer, provide an update on the COVID-19 (coronavirus) outbreak.
influenza, business, patient, self-isolate, illness, Ontario, vaccine, doctor, flu, tourism, contagion, emergency, flight, Bill Morneau, disease, government, deputy prime minister, traveller, Quarantine Act, Pablo Rodriguez, tourists, chief medical officer, returning, Theresa Tam, Ottawa, essential, Steven Guibeault, federal, infected, flatten the curve, pandemic, Canada, coronavirus, COVID-19, self-isolation, symptoms, health, outbreak, epidemic, spread, Howard Njoo, trade, Chrystia Freeland, traveler, travel, sickness,
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>

< start="190.854" dur="5.238"> PERLU DIHENTEU SEMUA KITA BOLEH KANGGO >

< start="193.257" dur="4.337"> THE IMPACT of TRAVEL-IMPORTED >

< start="195.759" dur="3.137"> Kasé. >

< start="196.226" dur="3.637"> UNTUK KABEH TU AYA SANGGUH >

< start="197.728" dur="3.803"> DIRI-AYAT, KITA BISA INGIN >

< start="199.029" dur="5.272"> TANGGALENGAN BEDA AND Urang >

< start="199.997" dur="5.538"> GRATIS UNTUK KESARAAN ANDA >

< start="201.665" dur="4.938"> NGINAKKEUN KEHEJASAN LAIN >

< start="204.434" dur="4.271"> [BENTUK GELENG] >

< start="205.669" dur="4.805"> >> (Sora Panarjamah): KIEU >

< start="206.737" dur="7.04"> TUNGGU AYA TU ANU KOMPUTER KAU BISA >

< start="208.872" dur="7.474"> PELANGGANG PELIK UNTUK WALK AS AS LONG AS >

< start="210.607" dur="8.775"> YOU ATAS PANJANGGANG NINGGALKEUN DI LEPAS >

< start="213.91" dur="7.374"> DUA METER DARI LAIN. >

< start="216.48" dur="6.873"> AS DENGAN, HENTEU HENTEU JABATAN >

< start="219.516" dur="6.273"> KESELAMATAN NAMPAK ASI ASI GANDUNG DENGAN >

< start="221.418" dur="7.641"> KASUTKAN TANGAN ING DIRI KUMAHA >

< start="223.52" dur="7.674"> ANDA NINGGALKEUN HOME AND AS SOON AS >

< start="225.923" dur="6.539"> HILANG anjeun dina RUMAH. >

< start="229.193" dur="6.239"> UNTUK AYA SANGGANG MEMBANGKANG >

< start="231.328" dur="6.039"> SISTEM, KABUPATEN KUMAHA >

< start="232.596" dur="7.675"> SERIU MEREKA, KAU HENTEU DAPAT >

< start="235.566" dur="8.841"> AT ING RUMAH ATUR GURU. >

< start="237.501" dur="9.476"> TOOL ONLINE KANGGO BISA TO >

< start="240.404" dur="7.907"> DETERMINE KUNG TEU MANGSAU BASAAN >

< start="244.541" dur="8.675"> EVALUATION ATAWA SAHA DIA TEH DIAUJAK >

< start="247.111" dur="8.341"> Tés COVID-19 Tés. >

< start="248.445" dur="8.676"> >>> PUNGGALKEUN TUKANG ATAU ANAK AT >

< start="253.35" dur="5.505"> CANADA.ca - TIANG KANGGURAN >

< start="255.586" dur="6.439"> PELANGGAN UNTUK WALK AS AS LONG AS >

< start="257.287" dur="7.407"> KATAKAN PANGGIHAN DUA KABUPATAN DUA >

< start="258.989" dur="6.306"> DARI LAIN-LAIN AT ALL BUKA TAPI AS >

< start="262.159" dur="4.304"> HAYU-UNTUK AVOID TOUCHING COMMON >

< start="264.828" dur="3.47"> SERVISES KOMPUTA TANGAN DAN >

< start="265.428" dur="4.505"> DOORKNOBS AND WASH HANDS AND DIA >

< start="266.597" dur="5.405"> Sateuacana anjeun ngajemput bumi sareng AS >

< start="268.432" dur="5.872"> JATI DIRI BASA ANAK. >

< start="270.067" dur="6.94"> >>> TAPI KANGGARA SAHA ANTARA MEMBANGKANG >

< start="272.136" dur="7.073"> SISTEM NO TI DAH ANAK NYANGGALKEUN SIEUN >

< start="274.437" dur="6.74"> MUNGKIN KIEBI HENTEU INGIN >

< start="277.14" dur="5.44"> HENTEIN HOME DI SEMUA PANJANGKA. >

< start="279.376" dur="3.904"> INI BUKU GOLONG TO ONLINE >

< start="281.311" dur="3.503"> DETERMINE ING DIA TU DIPERITA >

< start="282.713" dur="4.304"> Ujian ASSESSMENTR SUKU >

< start="283.414" dur="4.471"> UNTUK COVID-19. >

< start="284.948" dur="4.337"> >>> PANGGILAN SATU ON >

< start="287.151" dur="3.402"> CANADA.ca. >

< start="288.018" dur="4.704"> >>> RANCANG AYEUNA AYA SUKU >

< start="289.419" dur="5.873"> WAKTU KRITIKAL UNTUK SEMUA AS TO >

< start="290.687" dur="7.374"> DAPATKEUN IT. >

< start="292.856" dur="5.672"> Kami kedah nyandak ieu, nyalira >

< start="295.425" dur="5.038"> TEMPAT KURUS, TERIMA DIRI. >

< start="298.195" dur="3.236"> MERCI. >

< start="298.662" dur="4.371"> >>> OKAY, TERIMA KASIH INGGULIS. >

< start="300.63" dur="4.605"> DR. NJOO. >

< start="301.565" dur="4.237"> AYEUNA AYA DENGAN DENGAN MENTERI >

< start="303.167" dur="3.703"> MARKAH PERKHIDMATAN INDIGENOUS >

< start="305.369" dur="2.035"> JUTUP. >

< start="305.969" dur="2.636"> MARK, >

< start="307.004" dur="2.669"> >>> >

< start="307.538" dur="3.002"> [BENTUK GELENG] >

< start="308.739" dur="3.569"> >> (Suara Panarjamah): HEUY >

< start="309.807" dur="3.703"> AFTERNOON, TERIMA KASIH. >

< start="310.674" dur="5.238"> >>> UNTUK NUJU INUIT PERTAMA AND >

< start="312.442" dur="4.404"> METIS AYA PALING GELENG >

< start="313.644" dur="5.738"> KUMPULAN VULNERABLE DI CANADA, AND >

< start="316.046" dur="4.404"> DURING KRISIS INI DI PARTIKULAR >

< start="316.98" dur="4.204"> INGIN INGKANG sareng BASA-INTO >

< start="319.516" dur="5.405"> Bagean bagean nasional ayeuna >

< start="320.584" dur="6.306"> HENTEU GAMPANG. >

< start="321.318" dur="6.606"> AND INGIN HENTEU REITERATE yen AKU >

< start="325.055" dur="3.87"> PRIORITI SOLE DITASARKAN OLEH >

< start="327.057" dur="3.603"> DAKAIAN KEMBANG CANADA >

< start="328.058" dur="3.437"> KESIHATAN DAN KESELAMATAN INDIGENOUS >

< start="329.059" dur="3.536"> RAKYAT DI >

< start="330.794" dur="2.869"> [BENTUK GELENG] >

< start="331.628" dur="5.038"> >> (Suara Panarjamah): KITA >

< start="332.729" dur="4.471"> Nyarioskeun yen ka-19 >

< start="333.797" dur="4.772"> SITUASI DI CANADA IS EVOLVING >

< start="336.8" dur="4.271"> GANCANG. >

< start="337.334" dur="5.038"> >> THE COVID-19 EKONOMI >

< start="338.702" dur="7.307"> RANCANGAN RESPONSE YANG DITAYANGKEUN DI THE >

< start="341.238" dur="6.773"> Bagean-WAKTU MANGSA TANGGUNG PINGGUH >

< start="342.506" dur="7.241"> KERAJAAN KAMI DIGALAKAN >

< start="346.176" dur="5.939"> $ 305 JUTA DIRECT TLOI KULIT >

< start="348.145" dur="5.939"> PANGGILAN INUIT AND METIS >

< start="349.88" dur="5.905"> KEPIMPULANAN UNTUK MENANGGALKEUNNYA DENGAN >

< start="352.249" dur="5.972"> THE MAXIMUM FLEXIBILITY TO DO >

< start="354.218" dur="5.771"> SAHA TEU TANGGANG KANGGO NANGGANG >

< start="355.919" dur="6.606"> KOMUNITAS DI WASA KRISIS. >

< start="358.388" dur="9.677"> THE ALLOCATION réspon FUNDS >

< start="360.123" dur="9.076"> DISKAUN DENGAN NOVI PERTAMA >

< start="362.659" dur="8.842"> INUIT AND - PRIORITIES DURING >

< start="368.198" dur="4.305"> PANDEMIK INI. >

< start="369.332" dur="4.038"> >>> >

< start="371.635" dur="4.137"> HENTEU UNTUK BAGUS >

< start="372.636" dur="4.437"> KOMUNITAS DENGAN MAXIMUM >

< start="373.503" dur="4.104"> FLEXIBILITI NAMPANGKEUN KEPASIHAN >

< start="375.906" dur="6.339"> RESPONS TO ADDRESS LOKAL >

< start="377.207" dur="5.805"> PERLU. >

< start="377.774" dur="8.075"> Urang bakal ngalakukeun ieu sareng >

< start="382.379" dur="6.172"> SENSE OF URGENCY. >

< start="383.146" dur="8.075"> >>> Kuring INGIN UNTUK MULISKAN INI >

< start="385.982" dur="7.708"> AYAT SATU ANTARA AKAN >

< start="388.685" dur="8.608"> Kami ngawaskeun heula >

< start="391.355" dur="7.74"> BUDAK, INUIT sareng METIS. >

< start="393.857" dur="7.807"> >> INI MUNGKIN LEPAT UNTUK DIDANGKEUN >

< start="397.427" dur="6.373"> DOKONGAN Pikeun SENIOR, Dahareun >

< start="399.229" dur="5.539"> Dukung, BANTUK KATA ANAK DAN >

< start="401.798" dur="8.709"> MEMBANGKE KAYU DENGAN SINO >

< start="403.934" dur="8.842"> UNEMPLOYED. >

< start="404.901" dur="9.676"> DAFTUK KESIHATAN MENTAL ATAWA KAHAN >

< start="410.641" dur="5.705"> SERVISES KECEMERANAN SENI. >

< start="412.91" dur="5.771"> SATU DIHENTE INGKANG. >

< start="414.711" dur="5.439"> >>> BUKU PERTAMA NEGARA MANGSAAKAN A >

< start="416.48" dur="5.071"> KASUTAN DITJUKKEUN UNTUK >

< start="418.815" dur="4.304"> POPULASI, HENTEU DAN >

< start="420.317" dur="4.637"> KOMUNITAS SIEUN KULIT. >

< start="421.685" dur="5.171"> THE INUIT PORTION 45 JUTA >

< start="423.253" dur="4.704"> AND AKAN NGUNTAKKEUN ANTARI >

< start="425.121" dur="5.606"> EMPAT TAPI INUIT TANPA TANPA >

< start="426.99" dur="6.072"> ORGANISASI KANGGO AN >

< start="428.091" dur="7.107"> ALLOKASI DITUTURAN DENGAN ITK AND >

< start="430.861" dur="9.042"> KEPIMPULAN DAFTAR, UNTUK METIS >

< start="433.263" dur="7.24"> INGU AYA 30 Jutaan DENGAN >

< start="435.332" dur="6.64"> AKAN NGUNTIKKEUN DENGAN PADANGGAN >

< start="440.037" dur="3.403"> AHLI. >

< start="440.637" dur="7.24"> PINJAMAN INGKEUN KANGGURUAN AT >

< start="442.138" dur="6.741"> ORGANISASI OSSUPPORTING THOS >

< start="443.573" dur="5.74"> SAHA NANGKEUN HAYANG DENGAN >

< start="448.011" dur="2.903"> [BENTUK GELENG] >

< start="449.012" dur="2.803"> >> (Sora tina >

< start="449.446" dur="5.372"> FU AYA LAKU NUTUP DANA >

< start="451.047" dur="6.14"> ANU DIHENTI UNTUK >

< start="452.048" dur="8.041"> KOMUNITAS AND TIU NYANGGIH KITA >

< start="454.951" dur="6.407"> Nuju ISU KESIHATAN AWAS >

< start="457.321" dur="4.504"> GALAS DENGAN UNTUK BENTUK PEMBANGUNAN >

< start="460.223" dur="2.57"> PERAKAUNANAN DAN PERANCANGAN PANGGAL >

< start="461.491" dur="2.536"> POKUSAN. >

< start="461.958" dur="4.805"> >>> KAJIAN TAKEN DENGAN >

< start="462.926" dur="5.306"> KOMUNITAS Pikeun melindungi TEMA >

< start="464.16" dur="5.339"> POPULASI DARI NUTUP TEMA >

< start="466.896" dur="3.938"> JATI NGEJATKEUN LOKAL >

< start="468.365" dur="4.004"> STATES EMERGENCY. >

< start="469.633" dur="3.736"> Kuring GANTI MEMANGKE INI >

< start="470.968" dur="4.237"> Gawé PENTING DAN KANGAN >

< start="472.502" dur="3.403"> SAHA NU SUMBANG NAMPI TAPI LET ME BE >

< start="473.536" dur="3.737"> PULAK, INGIN YANG DI JAWA >

< start="475.339" dur="3.669"> NGARONG. >

< start="476.039" dur="4.504"> Urang Urang terang yén bakal ngadukung >

< start="477.407" dur="3.837"> Diperyogikeun sareng Urang bakal nyieun >

< start="479.142" dur="4.337"> HENTEU KOMUNITAS INDIGENOUS IS >

< start="480.677" dur="6.139"> NGIRI KIRI. >

< start="481.378" dur="7.441"> KAWASAN KAMING DIA DI ATAS >

< start="483.613" dur="6.073"> JABAR HENTEU AND NARI INI Waktos. >

< start="486.983" dur="5.105"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="488.952" dur="5.839"> >>> OKAY. >

< start="489.82" dur="8.641"> TERIMA KASIH INGGULIS, MARK. >

< start="492.222" dur="7.34"> AYEUNA Urang bakal ngadangukeun >

< start="494.925" dur="8.574"> KEMENTERAN KOMUNITAS AND >

< start="498.595" dur="5.472"> HERITAGE, Mr. STEPHEN >

< start="499.696" dur="6.107"> Angkatan, Perusahaan Diri Anjeun, >

< start="503.633" dur="4.204"> HATUR NUHUN. >

< start="504.201" dur="5.138"> >> DAHARI KASAHA, Kuring KIKI >

< start="505.936" dur="5.004"> BISA NYANGKEUN KECAP ULAN NYAPIKKAN KUMAHA >

< start="507.971" dur="4.204"> THE SITUASI KURSUS NUNTUK KUMAHA >

< start="509.506" dur="4.037"> Kami KAYU NYANGGALKEUN ATAWA KANGGO KANGGO >

< start="511.074" dur="5.238"> SINI LAIN. >

< start="512.309" dur="6.806"> INGAH SITUASI COMPLEX AND >

< start="513.676" dur="6.707"> IS NUNGGALKEUN RAPID. >

< start="516.446" dur="5.472"> SEMUA SEKTOR anu dilarapkeun >

< start="519.315" dur="3.671"> TAKEN INTO AKUN. >

< start="520.517" dur="4.738"> INI JURNALISI SUKANG DI >

< start="522.052" dur="4.437"> SITUASI NORMAL AND >

< start="523.12" dur="6.072"> DENGAN PAKSA DI KRISIS >

< start="525.388" dur="5.172"> SITUASI NGAJI >

< start="526.623" dur="6.006"> HENTEU GAMPANG HENTEU DENGAN TIGA >

< start="529.326" dur="5.572"> KEPUTUSAN AD. >

< start="530.694" dur="5.705"> >> JADI SATU DAPAT PADANGGARAAN >

< start="532.762" dur="4.938"> INFORMASI WELL SUMBER PANJUNGAN >

< start="535.031" dur="3.57"> TO COVID-19. >

< start="536.533" dur="3.57"> INGIN SUKU KUMAHAAN GABUNGAN >

< start="537.834" dur="4.805"> CANADA ADALAH KUMENTAKI GAMBAR >

< start="538.735" dur="4.938"> TINDAKAN SO CANADIANS DAPAT KONTUT >

< start="540.237" dur="4.07"> UNTUK DIVERSE AKSARA DAN KANGGO >

< start="542.772" dur="2.236"> SUMBER BALAK. >

< start="543.807" dur="1.702"> >>> >

< start="544.441" dur="3.636"> [SPEAKING FRENC] >

< start="545.142" dur="5.371"> >> (Suara Trato >

< start="545.642" dur="6.573"> Kuring SIEUN NYANGGO UNTUK NYAWA >

< start="548.211" dur="6.406"> KECAPKAN KULITAN SAYA >

< start="550.647" dur="7.074"> MENTERI JABATAN CANADIAN >

< start="552.348" dur="6.607"> ING JAWATANKUASA INDEPENDENT >

< start="554.751" dur="5.372"> INGAH ANU DENGAN DENGAN CRA >

< start="557.854" dur="3.336"> INGKEUN AYA PELAKSANA BASA >

< start="559.089" dur="5.238"> NGUKURKAN PANGGALAN DI ING >

< start="560.257" dur="6.472"> 2019 BUDGET. >

< start="561.324" dur="7.574"> Aranjeunna SENÉ HENTEU DIGANGSA, BALAK >

< start="564.461" dur="6.473"> Yen nganggur 30 juta juta >

< start="566.896" dur="7.441"> DITUTUPKAN PADA GIGNGO KITA DI A >

< start="569.032" dur="6.64"> CAMPAIGN KEBANGSAAN NEGARA >

< start="571.067" dur="7.008"> Ngarahkeun COVID-19, Urang bakal - ieu >

< start="574.471" dur="4.737"> AKAN DIPANGGU DI CANADIAN >

< start="575.806" dur="5.872"> MEDIA TI SUKAN TV SIEUN, NEWSPAPER >

< start="578.208" dur="6.806"> ATAWA ATAWA ONLINE. >

< start="579.375" dur="7.342"> >>> JABAT YANG REVENUES >

< start="581.812" dur="5.639"> DITIPA DENGAN CAMPAIGN ING >

< start="585.148" dur="3.503"> BISA KEBANSAAN KABUPATAN BARU INTAN >

< start="586.85" dur="4.371"> MEDIA, MENTERI PUBLIK >

< start="587.584" dur="4.637"> Gawéna Ngerjakeun kana Fila >

< start="588.785" dur="4.037"> INI BISA DAPATKEUNÉHAN. >

< start="591.454" dur="3.437"> >>> INFORMASI CAMPAIGNS AT >

< start="592.355" dur="5.038"> POINT INI DI TI M TE >

< start="592.955" dur="5.773"> INITIATIF THE CANADIAN >

< start="595.025" dur="5.705"> ASSOCIATION PERUBATAN, KANGGURU >

< start="597.56" dur="4.639"> KOLEKSI FILSIS KELUARASAN AND >

< start="598.928" dur="3.871"> KOLEKSI FILSIS KELUARGA >

< start="600.864" dur="3.837"> DENGAN CANADA DIPANGGO DENGAN >

< start="602.332" dur="4.004"> KESIHATAN PUBLIK CANADIAN >

< start="602.933" dur="4.604"> ASSOCIATION AND DIPENGKEUN DENGAN THE >

< start="604.835" dur="3.836"> Gawéna VOLUNTEER DAN NGENTOSA >

< start="606.47" dur="4.237"> ATAWA AGENSI. >

< start="607.671" dur="4.404"> >>> MERDEKA INI SAHA NULISI >

< start="608.805" dur="4.971"> KAMPAIGN KESIHATAN AWAM DAN >

< start="610.907" dur="3.336"> PAKASKEUNAN DENGAN CANADIAN >

< start="612.208" dur="3.337"> MEDIA AND PLATFORM ONLINE TO AIR >

< start="613.91" dur="3.671"> IEU. >

< start="614.377" dur="4.972"> >>> INI INI PEMANGSA KUMAHA >

< start="615.679" dur="5.104"> CANADIANS DAPATKEUN TOGETHER TO >

< start="617.714" dur="6.273"> BANTUAN ATAWA LAIN. >

< start="619.482" dur="6.974"> AKHIR, TANGGIHKEJI >

< start="620.984" dur="9.143"> AKSARI UNTUK NU TANGGAL KRITIKAL UNTUK >

< start="624.121" dur="7.073"> ATAWA MANIT EDITOR DAN PUBLISHERS >

< start="626.59" dur="7.64"> PUTTING IN PLACE A SIMPLE >

< start="630.26" dur="7.04"> PROSES UNTUK BUKU CANADIAN >

< start="631.361" dur="7.04"> DANA AND THE CANADIAN PERIODICAL >

< start="634.364" dur="6.339"> KECAPAN DANA NGEBUTKEUN OF >

< start="637.434" dur="4.604"> PROGRAM INI KANGGO NANGGO >

< start="638.468" dur="4.804"> Urang Sunda 2 >

< start="640.837" dur="4.572"> MINGGU BULUS NGEUWANG ASIK DENGAN DENGAN PADA >

< start="642.172" dur="4.571"> BULAN NEXT FEW. >

< start="643.406" dur="5.405"> KANGSA NUNGGALKEUN KANGGURAN >

< start="645.542" dur="4.804"> ENSUR CANADIANS DAPAT DIHENTI >

< start="646.877" dur="4.804"> FAKTOR PENTING DIPANGKATNA >

< start="648.945" dur="3.77"> COVID-19 JEUNG JABATAN MEDIA >

< start="650.48" dur="2.836"> AND ORGANISASI BUDAYA. >

< start="651.815" dur="2.702"> HATUR NUHUN. >

< start="652.849" dur="2.736"> MERCI. >

< start="653.45" dur="3.403"> >>> OKAY, MERCI, STEPHEN. >

< start="654.651" dur="2.97"> TERIMA KASIH, NANGSA. >

< start="655.718" dur="4.138"> AND AYEUNA AYA DENGAN DENGAN KAMI >

< start="656.986" dur="3.771"> TANGKAP AKAN. >

< start="657.754" dur="3.337"> >>> RANCI, KANGGO. >

< start="659.99" dur="5.271"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="660.891" dur="10.343"> >>> >

< start="661.224" dur="10.677"> [NO AUDIO] >

< start="671.368" dur="4.303"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="672.035" dur="4.905"> PERTAMA SEMUA, HENTEU INGKEU KARAWAN >

< start="673.203" dur="5.171"> SATU KASÉPUHUN INGGUPUN SUKURAN >

< start="675.805" dur="3.937"> GOLONGKEUN NGUKTUR GAMPANG ANTARI ANTARI >

< start="677.106" dur="4.204"> DAPATKAN KONSEP UNANIMOUS ON >

< start="678.508" dur="5.005"> LAMPIRAN NUNTUK KITA AS UNTUK KILIH >

< start="679.876" dur="5.071"> WISI DENGAN TIASA KITA >

< start="681.444" dur="5.673"> TUU NYAHU KAYU TANGGANG KANGGO KUDU >

< start="683.647" dur="4.971"> DENGAN NUKANG DENGAN CANADIANS DURING >

< start="685.081" dur="6.207"> Waktos EKONTEKAN. >

< start="687.25" dur="5.205"> AS YOU HEARD ME SAY >

< start="688.752" dur="5.405"> CABUTAN EXTRAORDINARY >

< start="691.421" dur="4.17"> PERKARA PELUANG >

< start="692.589" dur="5.605"> PUKURAN JEUNG SENTEU DENGAN DENGAN NEGARA >

< start="694.291" dur="5.271"> NANGGUH GOTTEN INGNA DI KAMI >

< start="695.725" dur="5.072"> DENGAN KEBAKASAN YANG ANTARI >

< start="698.328" dur="3.67"> PUTTING KANGGO UNTUK PUKUR >

< start="699.796" dur="3.436"> CANADIANS, INGKEUN KABEH WE'RE >

< start="700.997" dur="4.237"> PUTTING KANGGO UNTUK PUKUR >

< start="702.132" dur="4.404"> Usaha jeung hasil >

< start="703.399" dur="5.205"> PUTANG PUTRA INGGRIS KANGGURU >

< start="705.368" dur="4.204"> EKONOMI kami. >

< start="706.67" dur="5.806"> JADI TU AKU NIKKEUNKAN SANGKUTKEUN DENGAN >

< start="708.738" dur="6.139"> SAHA Kami. >

< start="709.706" dur="7.574"> Urang geus ngabahas deui sabalikna >

< start="712.609" dur="7.507"> MINGKAT INGU DANA PANGAIL PANGGILAN >

< start="715.011" dur="6.106"> DAFTAR CANADIANS SATU KABEH >

< start="717.447" dur="4.671"> Gawé, SATU AYA SAPAT, AYA ANU DI A >

< start="720.25" dur="3.236"> SITUASI DI SAHA NYA >

< start="721.251" dur="3.403"> KOMUNITAS ANTARA KABEH >

< start="722.285" dur="4.371"> SATU DI SITUASI DI SAHA >

< start="723.62" dur="4.637"> TEU ATAWA ING HENTEU DENGAN ATAU >

< start="724.788" dur="4.604"> MEMBANGKAN TEMA DAN TEMA >

< start="726.79" dur="5.238"> KELUUAN AYA DENGAN PELUASAN SATU >

< start="728.424" dur="5.673"> MANUSIA GAMPANG. >

< start="729.526" dur="6.172"> KATU IN LEGISLASI KITA GOLONG >

< start="732.161" dur="5.839"> DENGAN DENGAN SATU EMAS >

< start="734.231" dur="5.504"> NANGKATKEUN AYA CANADA KAWAN >

< start="735.832" dur="6.172"> RESPONSE MANUSIA DI IDEA IS >

< start="738.134" dur="5.472"> INGIN Urang BUKU NYANGGIH >

< start="739.869" dur="5.172"> EVER CANADIAN NA TELPON >

< start="742.138" dur="5.072"> TEMA DI SITUASI DI SATUASI >

< start="743.74" dur="5.672"> SAHA NU MANGSAUKAN DI JABATAN >

< start="745.175" dur="6.606"> PASANG 12 BULANAN $ 5,000 ATAU LAGI >

< start="747.344" dur="6.239"> AND SANGGU AYA TANGGUH SANGGUH SUKU >

< start="749.545" dur="5.406"> AS RESULT OF COVID-19, TEU >

< start="751.915" dur="6.039"> BISA DAPTOS BENER ING, IT'S >

< start="753.717" dur="6.072"> $ 2,000 AUTAE UNTUK APTOH WULAN >

< start="755.085" dur="5.738"> KONTOH NAON KANGGO NU MANGSAUKAN >

< start="758.088" dur="5.439"> INGIN YANG KAMU NAMPILKEO INGGO KANGGO >

< start="760.022" dur="5.139"> TINGKATNA INI SANGKASA GAMPANG >

< start="760.957" dur="4.771"> JADI SATUWATNA NABI SUMBANG >

< start="763.66" dur="4.604"> PERLU UNTUK DENGAN ATAWA >

< start="765.295" dur="5.138"> KELUARGA. >

< start="765.862" dur="7.04"> Urang ngartos dina ieu hiji jalan >

< start="768.398" dur="4.938"> IT SUKAN Wéb SUKU DIDANGKANG >

< start="770.567" dur="4.404"> HENTEU UNTUK EMPLOYEES, TO >

< start="773.036" dur="4.838"> Jalma. >

< start="773.47" dur="6.906"> >>> JADI APA ITU HENTEU INI DIAAN >

< start="775.105" dur="6.806"> UNTUK PELUANG GELENG SIEUN DENGAN >

< start="778.007" dur="4.538"> MANGSA NANGGALKEUNAN EMPLOYMENT >

< start="780.51" dur="3.536"> OF THE EMPLOYEE DARI ING >

< start="782.045" dur="2.836"> ORGANISASI. >

< start="782.679" dur="4.871"> KAYA DI SANGGUH NU WANGGO HENTEU >

< start="784.18" dur="6.707"> Ngalanggan EMPLOYERS. >

< start="785.015" dur="7.173"> MEREKA AKAN DI INGGARA SITUASI >

< start="787.684" dur="5.806"> SAHA DIA ING EMPLOYEE INI BISA >

< start="791.021" dur="3.537"> LONGER MANGSA KUNTEN WANG DARI >

< start="792.322" dur="5.038"> SYARIKAT TEU DAPAT DIJAMINAN >

< start="793.623" dur="5.972"> EMPLOYEE INI AKU BASA KUMAHA >

< start="794.691" dur="6.272"> DILAKUKAN DI DANA SANG SIMPLE AND DAPATKEUN >

< start="797.494" dur="5.038"> AKUN KEUNTUNG $ 2,000 SEA BULAN >

< start="799.729" dur="3.47"> EMPAT BULAN. >

< start="801.097" dur="3.603"> INGIN AYA KAMI KRITIKAL >

< start="802.665" dur="4.238"> PENTING. >

< start="803.333" dur="4.838"> SANGKU AYA KANGGO AYEUNA ATAWA KURSUS >

< start="804.834" dur="4.905"> INGKHARI INTÉTING NGADATKEUN INGGAL MUNGGUNG >

< start="807.037" dur="4.904"> ATAU BAKAL INGAT BISA >

< start="808.305" dur="5.605"> DIDENGKU, BOLEH DITASIKKEUN DI A >

< start="809.873" dur="4.57"> SIMPLE sareng Cara Ngabantosan Cara Ngabantosan >

< start="812.075" dur="4.07"> INGKEUN INTAN KAKI DIPOSA >

< start="814.044" dur="4.071"> GIRI. >

< start="814.577" dur="5.272"> >>> KABAYAN GALONG GALONG MUNGGUNG >

< start="816.279" dur="5.605"> SATU NYAWA ADMINISTRASI KUMAHA >

< start="818.248" dur="5.939"> UNTUK DAWA, WE'RE TARGETING THE >

< start="819.983" dur="5.238"> MINGGU 6 APRIL KANGGO TO US >

< start="822.051" dur="5.273"> NUNGSAI KANGGO BASA ANAK. >

< start="824.32" dur="4.472"> >>> YANG PENTING, TI >

< start="825.355" dur="5.839"> Langkung Gawé jantenna deui pikeun ngajantenkeun >

< start="827.457" dur="7.674"> SUKU DENGAN KAMI BISA AKAN KANGSA >

< start="828.925" dur="7.941"> VOLUMES LENTE SANGKAT sareng Gawé >

< start="831.328" dur="8.174"> DIA DITASARKEUN DENGAN KOLEKTUR SAYA. >

< start="835.265" dur="8.808"> CARLA GAMPANG, BOLA GOLEK >

< start="837" dur="9.475"> PERTANAN RAYA AYEUNA. >

< start="839.635" dur="9.276"> INGAN SUKAN INI UNTUK GAMPANG KITA >

< start="844.207" dur="6.172"> EKONOMI, IMPACT NA ING >

< start="846.642" dur="5.372"> WE'RE DOING FOR EKONOMI. >

< start="849.078" dur="4.037"> PANGGALAN APPROACH KITA ARI >

< start="850.513" dur="4.404"> NGEBUTKEUN NGUMPULKE INGKI INI >

< start="852.148" dur="4.538"> THE GEDNAL FEDERAL AND NA >

< start="853.349" dur="4.805"> MEANS YANG EKLIMAT DI >

< start="855.051" dur="4.404"> TERMA SUKAN TINGKATAN EKONOMI >

< start="856.82" dur="4.537"> Dukung anu teu diaku >

< start="858.288" dur="4.971"> SENTIASA INGGRIS >

< start="859.589" dur="6.106"> TEMA INI INTING PANJAK. >

< start="861.491" dur="5.805"> >>> Janten RANI SUKA >

< start="863.393" dur="6.473"> LAMPIRAN NANGGUNG JAWAB KAYU TO >

< start="865.829" dur="6.205"> CANADIAN JEUNG KANGGO >

< start="867.43" dur="7.207"> Usaha US $ 27 Miliar Urang >

< start="869.999" dur="7.04"> NANGKATKEUN AYEUNA AYEUNA AYA >

< start="872.168" dur="6.306"> DAFTAR DIREKKEUN DI DAPATKEUN AT >

< start="874.771" dur="6.439"> $ 52 Milyar SO YANG IS A >

< start="877.206" dur="5.205"> PANGGALAN SIGNIFICANT DESANG OF >

< start="878.641" dur="6.34"> THE SCALE AND SIGNIFICANCE >

< start="881.344" dur="5.472"> UNTUK jalma anu dihareupeun ieu. >

< start="882.545" dur="6.073"> SATU DI SIEUN NYOKO DI APA KANGGO >

< start="885.114" dur="7.108"> DUA Éta $ 52 milyar IN >

< start="886.95" dur="7.373"> DOKTURAN DIREKLIS SUKUJUK DAN ON >

< start="888.752" dur="6.639"> Puncak Sadia $ 55 milyaran éta >

< start="892.355" dur="4.337"> DI GOLEKTIKAN NU TANGGUJEUN AYA NYAPAK >

< start="894.457" dur="4.071"> DIA NEGARA PERKARA >

< start="895.525" dur="6.506"> INDIVIDU NOR CORPORASI >

< start="896.826" dur="8.775"> INGIN PELANGGAN KANGGO >

< start="898.661" dur="8.275"> CUKAI PENDARA SEGARA OGOS 31st. >

< start="902.165" dur="7.073"> SO POTAKET TOTAL OF >

< start="905.735" dur="5.005"> $ 107 Milliona IN EKONOMI KITA. >

< start="907.07" dur="5.004"> Kuring SPENT Waktos YESTERDAY DI TEMA >

< start="909.372" dur="4.804"> TELPON DENGAN PUTRA JEEPS >

< start="910.873" dur="4.138"> MINIS, HARI INI Sateuacana >

< start="912.241" dur="5.005"> Waktosna Waktos dina telepon >

< start="914.31" dur="5.739"> PANUTUP KEPUTUSAN JEEPT AKU >

< start="915.144" dur="6.74"> BISA KANGGO MIEUN KA SIEUN CANADA >

< start="917.38" dur="6.106"> TAKING SANGGARA, SAPANGGU SULU. >

< start="920.183" dur="4.304"> LAMPIRAN TAPI JUGA INGGRIS >

< start="922.018" dur="3.003"> NAMPANGKEUN UNTUK RESPONDING TO >

< start="923.62" dur="2.201"> CABARAN INGKAH GETUNG >

< start="924.654" dur="4.371"> RUTING >

< start="925.155" dur="6.906"> [BENTUK GELENG] >

< start="925.955" dur="8.542"> >> (Suara Panarjamah): Kuring TOY >

< start="929.159" dur="8.208"> PENTING UNTUK US MANGSA BASA >

< start="932.195" dur="7.04"> SITUASI DI SAHA. >

< start="934.631" dur="6.372"> KABUPATEN SITUASI TEMA, >

< start="937.5" dur="6.807"> KUNG TEH DIA TAPI MANGGANG PELAPON >

< start="939.369" dur="6.039"> PANGKAT NEGARA EMAS UNTUK DENGAN KANGGURAN >

< start="941.17" dur="9.61"> KEPUNYA HENTEUN $ 2000 A WIB >

< start="944.441" dur="8.275"> KOMPUT APPUL BULAN. >

< start="945.542" dur="8.608"> INGGU MENYANGKEUN ITE DI WANG DIREK >

< start="950.914" dur="5.071"> SUBSID KANGGO NU DIA ANAK ANTARI >

< start="952.849" dur="5.672"> BANTUAN SYARIKAT. >

< start="954.284" dur="10.71"> Éta pisan PENTING. >

< start="956.185" dur="11.945"> >>> Janten KANGGO NENG SAMAIN >

< start="958.654" dur="10.544"> UNTUK BASA-BASA INGIN Urang BISA - TAPI >

< start="965.128" dur="6.34"> RANCANG AYEUNA DENGAN ITU-ANU >

< start="968.264" dur="6.239"> IT telat pikeun ningali dina Kami >

< start="969.365" dur="10.277"> NANGSA KEBANGSAAN SUKAN, A >

< start="971.601" dur="10.276"> JUMLAH OF 52 Bilyar di jalan >

< start="974.637" dur="9.309"> JABUKAN DAN DENGAN TAX >

< start="979.776" dur="6.94"> DEFERRALS UNTUK INDIVIDU DAN >

< start="982.011" dur="6.506"> SYARIKAT ING BISA NGUDAH UP TO >

< start="984.08" dur="6.606"> OGOS anu 31 UNTUK BAYAR TEMA NAJI >

< start="986.85" dur="6.839"> INJECTING ANOTHER 55 BILLION IN >

< start="988.651" dur="8.141"> REVENUE IN ECONOMI. >

< start="990.853" dur="8.041"> >>> TIAR ING JAWA TUTAL >

< start="993.823" dur="8.074"> $ 107 milyaran. >

< start="996.926" dur="5.839"> >>> Janten KITA BOLEH NYAPAR ATAON Urang BISA >

< start="999.061" dur="4.805"> KUNTUNG NANGGALKEUN DI KANA >

< start="1002.031" dur="5.806"> SITUATION Dinten. >

< start="1002.899" dur="6.139"> >>> TERIMA KASIH INGGAL SUKU. >

< start="1004" dur="5.872"> AND KURSIA NAMIN AKU DENGAN >

< start="1007.971" dur="4.837"> JAWAPAN NANYA NU TANYA. >

< start="1009.172" dur="5.272"> >> TERIMA KASIH INGGAL HENTEU ATAWA >

< start="1010.172" dur="8.709"> ALL KOLEKSEUN ATAWA Urang DITAYANG >

< start="1012.942" dur="7.441"> Maca Sumputkeun Pertanyaan anjeun. >

< start="1014.577" dur="7.808"> >>> GAMPANG TANGGUNG MUNGGU TIGA TIGA >

< start="1019.048" dur="4.438"> Pertanyaan dina TANGGUNG TUNGGAL >

< start="1020.616" dur="5.539"> TO KANGSA. >

< start="1022.519" dur="6.472"> SO OPERATOR. >

< start="1023.62" dur="9.008"> >>> TERIMA KASEH, MERCI. >

< start="1026.289" dur="13.012"> PUNTUK NAMPANG KULIT 1 DI Waktos ieu >

< start="1029.125" dur="14.881"> KUNG AYA KASAHA. >

< start="1032.762" dur="19.352"> NYAWA AKAN DAPAT BUKU. >

< start="1039.435" dur="15.015"> TERIMA KANGGO KANGGO SUKU. >

< start="1044.14" dur="10.977"> SOALAN SATU AYA DARI DARI >

< start="1052.248" dur="3.603"> KRISTY KIRKUP DARI TEU "GLOBE >

< start="1054.584" dur="3.237"> AND MAIL. " >

< start="1055.251" dur="3.07"> >> Pertanyaan: GOOD AFTERNOON, >

< start="1055.985" dur="4.205"> TERIMA KANGGO BASA NANGGUH INI >

< start="1057.954" dur="4.17"> SUKADÉ. >

< start="1058.454" dur="5.105"> Kuring UNDERSTAND YANG KESIHATAN >

< start="1060.423" dur="3.904"> MINIS JUS DIHENTI UPPER >

< start="1062.291" dur="4.304"> CABUTAN AS INT PELAKON >

< start="1063.693" dur="4.237"> Éta POWERS DI QUARANTINE >

< start="1064.46" dur="5.906"> AKTIK AYA AKU DIKANGGUPKEUN >

< start="1066.729" dur="6.106"> MANGSAASKEUNTIKAN SUKAN LAIN >

< start="1068.064" dur="6.639"> THK GURU ESSENTIAL PELEK >

< start="1070.5" dur="5.572"> SUMATANG KEPUTUAN Pikeun 14 >

< start="1072.969" dur="4.104"> ISLAMAT DARI, NANYA NU TANYA >

< start="1074.837" dur="4.037"> UNTUK PERDANA KANGGO PELUANG, >

< start="1076.205" dur="4.004"> BISA KANGGO NENG NUJUT MANA >

< start="1077.206" dur="5.305"> GIGNNE AYEUNA AYA NUUP KUMAHA >

< start="1079.008" dur="5.005"> LANGKAH PANGKALAN MENGIKUTKEUNYA >

< start="1080.376" dur="4.905"> INGIN PUTIH-AYAT INI >

< start="1082.711" dur="4.038"> TRAVELERS DIPANGSAKEUN PERHATIAN >

< start="1084.147" dur="5.104"> AND ANAK NGANJAWA ANA >

< start="1085.415" dur="4.704"> TOOL ENFORCEMENT UNTUK MELENGKEUN INI >

< start="1086.883" dur="6.205"> KUMAHA PAKSA HENTEU AYEUNA >

< start="1089.385" dur="6.773"> RASA DINA? >

< start="1090.253" dur="8.908"> >> SUKA HENTEU HENTEU DENGAN PANGGILAN >

< start="1093.222" dur="8.242"> TANJUNG JEUNG HENTEU JUST >

< start="1096.292" dur="7.04"> REITERATE YAWA, YES, KESIHATAN >

< start="1099.295" dur="6.273"> MINIS AKAN MANGGOLAKKAN PAKEUN >

< start="1101.598" dur="7.039"> Sateuacana SHE TU NYAWA >

< start="1103.466" dur="9.609"> AKSARI KORPORATOR MANGSA AT >

< start="1105.701" dur="10.477"> CARIASA KECAPATAN UNTUK LAMPIRAN A >

< start="1108.771" dur="12.379"> PERMINAN 14-HARI TEMPOH >

< start="1113.209" dur="10.777"> ISOLASI DI SEMUA SUMBANG DENGAN >

< start="1116.312" dur="9.376"> INTO CANADA DARI PELABURAN CANADA. >

< start="1121.284" dur="9.509"> ISU INI NU TANGGALKEUN AT >

< start="1124.12" dur="9.609"> NENGGENGKEUN DI KORONAVIRUS >

< start="1125.821" dur="11.478"> JAWATANKUASA CABINET ON Dinten. >

< start="1130.927" dur="7.774"> ALL CANADIANS TUNGGUH Gawéna >

< start="1133.863" dur="8.942"> SANGAT, SANGGANG HADI KANGGO >

< start="1137.433" dur="8.141"> DAFTAR FISSIKAL DI TEMA >

< start="1138.835" dur="11.278"> KEHIDUPAN AND KAMI GAMPANG, UNTUK SOMETIME >

< start="1142.939" dur="10.71"> AYEUNA, AYA TANGGURU HENTEUR >

< start="1145.708" dur="9.343"> SUKAN DENGAN INTO CANADA TO >

< start="1150.246" dur="8.075"> DIRI-AYAT UNTUK 14 HARI UPON >

< start="1153.783" dur="8.575"> THEET RETURN. >

< start="1155.184" dur="7.908"> Kami bakal nampi yén ayeuna pisan >

< start="1158.454" dur="8.109"> WAKTU MUNGSA NGAKAK INGKU >

< start="1162.525" dur="7.54"> WAJIB. >

< start="1163.226" dur="10.009"> Kuring NGASIHKEUN KITA SEMUA APPRECIATE >

< start="1166.696" dur="9.008"> INGNA ITU ITU IMPORTANT TO >

< start="1170.199" dur="6.173"> INGIN-AYAT INGNA pikeun ngalindung >

< start="1173.369" dur="5.305"> KESIHATAN DAN Kasalametan OF >

< start="1175.838" dur="4.738"> CANADIANS. >

< start="1176.505" dur="6.306"> AND TEU MUNGKIN KEPADA DR. NJOO TO >

< start="1178.808" dur="4.637"> PELEPASAN - TANGGO NU MENGHADE >

< start="1180.71" dur="3.67"> AURORA KESIHATAN AWAM >

< start="1182.945" dur="2.769"> PERSPEKTIF? >

< start="1183.579" dur="3.603"> >> YEP. >

< start="1184.514" dur="5.072"> Néangan KASIHATAN PEDLIK DARI PUTIH >

< start="1185.848" dur="5.539"> PERSPEKTU TANGGALKEUN DIANGGO >

< start="1187.349" dur="5.239"> SUKU BASA, ING PENTING >

< start="1189.719" dur="4.47"> TERMA DAFTAR FISSIKAL SO >

< start="1191.521" dur="4.103"> INTU INDIVIDUAT DUKTU LAMPIRAN >

< start="1192.789" dur="4.804"> ATAWA SABAT IANYANG LAIN >

< start="1194.323" dur="5.873"> VIRUS AND JUGA NA NYAJAWA >

< start="1195.758" dur="6.44"> PRINSIP KESIHATAN 14 HARI >

< start="1197.76" dur="5.839"> MANGSA NU LIMIT PUTRA UNTUK AN >

< start="1200.329" dur="5.505"> KOMPUTUS PERIOD KANGGO RESPEKTOR >

< start="1202.331" dur="4.671"> THIN PUTRA KESIHATAN AWAM >

< start="1203.766" dur="5.306"> MENTERI NU DIA JAIA >

< start="1205.968" dur="4.638"> REKAT PELANGSAAN NU TARI >

< start="1207.136" dur="5.138"> BOLA TO KANADA KAJIN KAJAWA >

< start="1209.205" dur="4.404"> NANGGALKEUN AYA DAHULUANA AYEUNA >

< start="1210.74" dur="5.438"> IN WORLD SUKANG COVID-19 SO >

< start="1212.408" dur="5.872"> SAHA NU KOMPUTI KUMAHA >

< start="1213.743" dur="7.507"> PENTING UNTUK MENANGGALKEUN INGKEUN >

< start="1216.312" dur="6.039"> CANADIANS TAPAKAN DIRI BATUR >

< start="1218.414" dur="4.605"> 14 HARI INGU ANU JAWA ANU >

< start="1221.384" dur="2.902"> LAMPIRAN LATIHAN SENTUH DIKASARKAN >

< start="1222.485" dur="3.903"> THE PUBLIC PERSPEKTIF. >

< start="1223.152" dur="4.805"> >>> Kuring NU ADD NANGKE KITA PRADI >

< start="1224.42" dur="6.907"> MENTERI LED DI CALL DENGAN >

< start="1226.655" dur="6.573"> PREMIER PROVINSES DAN >

< start="1228.091" dur="9.308"> TERRITORI EARLIER INGKING MINGGU. >

< start="1231.461" dur="7.507"> Kami parantos ningali panyapaan >

< start="1233.362" dur="8.276"> NANGGUHKEUN ATEUNA ATAWA NGUMAMBANG >

< start="1237.566" dur="6.24"> PAKSISKEUN PULANG DENGAN PROVINS >

< start="1239.102" dur="7.139"> AND TERRITORI NABUNGKEUN SAUNING >

< start="1241.771" dur="7.273"> PROVINSES sareng TERRITORI >

< start="1243.94" dur="5.905"> NAMPILKE RESTIKASI ON TRAVEL >

< start="1246.375" dur="5.305"> DARI PELANGGANAN PROVINS AND >

< start="1249.178" dur="4.204"> TERRITORY. >

< start="1250.079" dur="3.937"> Kuring KIKI SEMUA CANADIANS UNDERSTAND >

< start="1251.814" dur="3.97"> INGIN INI SUKAN >

< start="1253.516" dur="2.836"> SITUATION. >

< start="1254.183" dur="4.905"> Kéngingkeun IT ngerjakeunana nalika dianggo >

< start="1255.918" dur="6.139"> BETTER. >

< start="1256.486" dur="7.073"> AS SAKITAS NEGARA URANG NYAWA >

< start="1259.222" dur="4.938"> AYA NU KANGGO NATIONAL >

< start="1262.191" dur="3.737"> SISTEM KAWASAN KESIHATAN DAN TERRIFIK >

< start="1263.693" dur="4.404"> PROFSUT KAYU KAYU KANGSA >

< start="1264.293" dur="5.139"> Sakabeh diperyogikeun INGIN ANU ANJEUN AYEUNA >

< start="1266.062" dur="5.471"> KULIT DARI DR. NJOO AT >

< start="1268.231" dur="5.838"> PANTU INGKANG, BISA NGAPUNG >

< start="1269.565" dur="5.906"> PANGGILAN ARTING MANGKUTKEUN CURAWA >

< start="1271.667" dur="8.942"> AND ISIKASI WAJIB INI >

< start="1274.203" dur="7.107"> NAMPANGKEUN US AYEUNA. >

< start="1275.605" dur="7.74"> >>> SUKA DENGAN AND JUST AS A >

< start="1280.743" dur="3.304"> TINDAK LANJUT. >

< start="1281.443" dur="4.672"> >> Panaroskeun: SUKU DENGAN PULANG >

< start="1283.479" dur="4.438"> KEPUTUAN KEWANGAN KAMI >

< start="1284.18" dur="5.004"> UNDERSTAND ING DIPANCANG ANDA >

< start="1286.248" dur="4.605"> TANGGOLEH NENGGALAKAN UNTUK BANK NGENTOT >

< start="1288.05" dur="3.503"> TANGGAL MENGGUNAKAN ATAWA TO >

< start="1289.318" dur="3.837"> PENTING WANG KANGGO NU NEGARA >

< start="1290.987" dur="5.305"> KHAS. >

< start="1291.687" dur="8.242"> AKU NUNGGUH KUNGGU MENTERI >

< start="1293.289" dur="7.207"> BISA DAPAT NENGGALAKKEUN AS ANJELAS >

< start="1296.425" dur="4.538"> TANGKATKEUN AYA NUNGGUH TALIS SENI >

< start="1300.062" dur="2.97"> BASA. >

< start="1300.63" dur="3.603"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="1301.097" dur="5.538"> SISTEM BANKING IS SUMBER >

< start="1303.166" dur="5.071"> PANGGUNGAN UNTUK CANADA. >

< start="1304.366" dur="4.305"> Kami bakal Kuring, kuring >

< start="1306.769" dur="3.837"> SISTEM BANKING PANGGILAN DI >

< start="1308.371" dur="4.07"> DUNYA. >

< start="1308.805" dur="5.838"> IT NANGGOLKEUN US NUI Pikeun damel >

< start="1310.739" dur="5.572"> DENGAN SISTEM BANKING TO MAKE >

< start="1312.575" dur="6.739"> HENTEU DAPAT AKAN UNTUK NAGASKANKAN >

< start="1314.777" dur="6.006"> TINDAKKEUN KREDIT YANG BISNES >

< start="1316.445" dur="6.206"> HENTEU, BISA PERNIAGAAN SEMUA SAIES. >

< start="1319.582" dur="4.404"> >>> MUNGGU GENDENG NGEUKSANA AND >

< start="1320.917" dur="4.804"> TANGGU NU GELENG NUJAK >

< start="1322.852" dur="4.237"> ATAWA ATAWA KOMUNIKAN HARI >

< start="1324.153" dur="5.171"> MANGSA PADEU AYA NU MUNGGUNG >

< start="1325.855" dur="5.271"> HENTEU DENGAN NUNGGUNG KITA >

< start="1327.223" dur="6.139"> Minggu kamari akhir minggu, Usaha teh >

< start="1329.458" dur="5.872"> PROGRAM AVEDAMIL KREDIT, THE >

< start="1331.26" dur="5.539"> BAKAL NGUKAS PERNIAGAAN >

< start="1333.529" dur="4.571"> PERKEMBANGAN BANK OF CANADA AND >

< start="1335.464" dur="3.804"> CORPORASI KEMBANGSAAN TRABORO >

< start="1336.933" dur="5.138"> UNTUK PERNIAGAAN KECIL >

< start="1338.234" dur="5.472"> PINJAMAN GARIS MEDIUM-NGARGO BISA PERNIAGAAN >

< start="1339.401" dur="5.74"> JUGA KANGGO UNTUK BANK >

< start="1342.205" dur="4.871"> SUMBANG SAUNTUNG SEMUA SAKIT DIRI >

< start="1343.84" dur="4.937"> GELENGKEUN ANGGAL KUDU KREDIT >

< start="1345.274" dur="4.938"> TEMA Aranjeunna MANGGO KUMAHA >

< start="1347.21" dur="3.736"> TUTUP ING PANJANG. >

< start="1348.944" dur="4.071"> Kuring bakal nyarioskeun kana diskusi >

< start="1350.346" dur="4.271"> AYA NANGGAL KASAHA. >

< start="1351.113" dur="5.405"> AND ANAK-ANAK KANGGO KANGGO >

< start="1353.148" dur="5.239"> PELUANG DENGAN AS KAMI TAPI KAMI DENGAN >

< start="1354.75" dur="6.506"> AYA AKU AKAN APA KANGGO NABAT IN >

< start="1356.652" dur="6.941"> TERMA DENGAN TIAP PARAMETER >

< start="1358.554" dur="6.606"> DIA NGENTI KANGGURU HENTEUR. >

< start="1361.423" dur="5.873"> SAHA-AKS AKU NU AKU AKAN >

< start="1363.759" dur="4.204"> PURWAKI AKU DAPATKEUN >

< start="1365.361" dur="4.704"> TRANSPARENT AS RAPIDLY AS >

< start="1367.43" dur="4.27"> POSSIBLE. >

< start="1368.097" dur="5.338"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="1370.199" dur="6.339"> OPERATOR, PERTANYAAN NU TANYA, KANGGO. >

< start="1371.834" dur="7.841"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="1373.602" dur="9.109"> PANGAJUAN NEXT DIA NEGARA LENA >

< start="1376.705" dur="8.142"> DIB DARI PRADIA CANADIAN. >

< start="1379.808" dur="7.041"> PUNTIKAN PUNYE, KANGGURAN HENTEU >

< start="1382.845" dur="7.44"> BUKA. >

< start="1384.98" dur="7.241"> >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. >

< start="1386.983" dur="6.706"> Mr. LEBIH MORNEAU, TEU MUDAH A >

< start="1390.452" dur="4.805"> Pertanyaan ngeunaan Ngabagikeun Anyar, >

< start="1392.355" dur="4.203"> PANGAJUAN EVERYBODY SAID IS >

< start="1393.823" dur="4.204"> PEMBANGUNAN DANA DIRI DAN >

< start="1395.391" dur="3.003"> SUMBOSAN TANGGO AYA NU INGKEJI >

< start="1396.692" dur="3.003"> DINTUNG UNTUK ATAWA TINGKAT TIAS MINGGU >

< start="1398.16" dur="3.904"> SAHENTEUNA. >

< start="1398.527" dur="6.506"> KON TEU NYANGGU KANG GURU >

< start="1399.861" dur="7.241"> YANG DIANGGO NYAWA INGGAL ULI >

< start="1402.231" dur="6.74"> DANA SUMBAT? >

< start="1405.167" dur="5.339"> Naha Sadayana Anjeun kedah ngajar? >

< start="1407.236" dur="4.838"> >> Jawabna: TERIMA KASIH. >

< start="1409.138" dur="6.339"> Éta mangrupikeun PENTING >

< start="1410.64" dur="7.673"> TANJUNG. >

< start="1412.208" dur="10.076"> SATU ING DESA NINGGAL DAN Minggu >

< start="1415.611" dur="8.942"> Urang bakal digarap pikeun mastikeun >

< start="1418.447" dur="7.641"> INGIN YANG BISA DAPAT SIMPLE LAN >

< start="1422.418" dur="6.74"> APPLOACH KARAPAN YANG KATA ANAK >

< start="1424.687" dur="5.672"> BISA Cepet DAPAT MANGSA KUNCI >

< start="1426.222" dur="7.908"> CANADIANS YANG AYA NEGARA DI >

< start="1429.292" dur="6.572"> SITUASI KURSUS KAMI. >

< start="1430.526" dur="8.108"> Janten Urang Nyeblokkeun SISTEM FEW SAIN >

< start="1434.263" dur="5.505"> THE GEDNE FEDERAL NA BISA >

< start="1435.998" dur="7.041"> NAMPANGKEUN KITA NU NANGGANG KESIHATAN SUKU >

< start="1438.768" dur="5.772"> AND CEPOT APPLOACH. >

< start="1439.902" dur="7.975"> IT NGAPEUN HARI INJARI ARTIK SAYA >

< start="1443.172" dur="6.573"> INGIN AYA MANGGU NAK DI SUKA >

< start="1444.673" dur="6.54"> SISTEM SAHA DIA ARTU BASA. >

< start="1448.01" dur="8.642"> >>>> Sareng sim kuring terang yén Kami ngagaduhan >

< start="1449.879" dur="7.206"> SILANGKE INI SUMAT ANTARI ANTARI >

< start="1451.414" dur="7.84"> AND ATAWA ATAWA TAK ANU HAYANG >

< start="1456.786" dur="5.405"> KAJIL. >

< start="1457.286" dur="8.174"> HARI INI DENGAN PIKIRI DI minggu >

< start="1459.388" dur="6.574"> 6 APRIL 6 APA DENGAN KAMI KABEH >

< start="1462.325" dur="7.206"> HAYU KANGGO NUNGGULKE INI DANA >

< start="1465.594" dur="5.872"> CANADIANS. >

< start="1466.095" dur="8.609"> >>> TAPI KUNG ANTU BATANG - >

< start="1469.665" dur="5.639"> KUNG NYAWA SUKU INFORMASI BARU >

< start="1471.6" dur="6.406"> Urang bakal masihan éta pikeun anjeun >

< start="1474.837" dur="4.738"> DINTEN KA DINTEN. >

< start="1475.438" dur="5.438"> ITALIS HENTEU HENTEU HENTEU >

< start="1478.14" dur="5.472"> SATU AYA NU KITANG DI A >

< start="1479.709" dur="9.942"> SITUASI - INGGULAH PALING >

< start="1481.01" dur="11.444"> PENTING HENTEU UNTUK US, TUA >

< start="1483.746" dur="10.41"> HARI SUKAN DAN CARLA QAULTROUGH >

< start="1489.785" dur="6.64"> NGINJI DI SISTEM. >

< start="1492.588" dur="5.105"> Kuring ngémutan épék TAPI IT >

< start="1494.29" dur="4.504"> WONTONG AYA SIKAP. >

< start="1496.559" dur="3.569"> KUMAHA DIA NU NU ANTARA >

< start="1497.827" dur="3.904"> TIGA-minggu. >

< start="1498.927" dur="5.639"> >> Pananya: WALAUPUN NU KITA NU TALK >

< start="1500.262" dur="7.441"> NGENTOTA INGGAL-UNDANG-UNDANG PULAK INGNA >

< start="1501.864" dur="7.941"> ADDED TO DATE APRIL 6TH >

< start="1504.7" dur="6.907"> AS THE PRIME MINISTER SAID. >

< start="1507.837" dur="6.506"> JADI DENGAN PULIH NUNGGUH PELUANG >

< start="1509.972" dur="5.772"> AND ITU BISA GALAKAN. >

< start="1511.741" dur="5.739"> BISA KITA KOMPUTIS DI SUKUR. >

< start="1514.477" dur="4.704"> Kuring ngagaduhan patarosan >

< start="1515.878" dur="4.904"> THE MINARTER QUARANTI >

< start="1517.613" dur="6.206"> HAJDU NAMPANGKEUN DAN DITADANG >

< start="1519.315" dur="8.107"> Naon dina telepon >

< start="1520.916" dur="8.408"> Naon anu anjeun lakukeun >

< start="1523.953" dur="6.974"> TANGKAPKU SUKANGKAN INI? >

< start="1527.556" dur="4.404"> Kuring UNDERSTAND INGAH KAMI ORDERING >

< start="1529.458" dur="3.537"> SUMBANG UNTUK MORANGKATKEUN TEMA >

< start="1531.06" dur="4.204"> TAPI ANU DENGAN HENTEU AYA >

< start="1532.094" dur="6.139"> CHECK SAKNA SAHA NU ENTER >

< start="1533.128" dur="6.907"> NEGARA DAN UNTUK APLIK-UP >

< start="1535.398" dur="8.141"> DENGAN DENGAN ATAWA INGIN 14 HARI SARI >

< start="1538.367" dur="5.939"> Aranjeunna nuliskeun nagara? >

< start="1540.169" dur="6.706"> >> Jawabna: TERIMA KANGGO KANGGO >

< start="1543.672" dur="4.071"> TANJUNG. >

< start="1544.44" dur="6.005"> DENGAN RESPEK TO QUARANTINE, >

< start="1547.009" dur="8.041"> INGAH BAGI. >

< start="1547.877" dur="8.174"> AYEUNA AYA TARI KOMPUTUR A >

< start="1550.579" dur="8.109"> SENTONGAN MANDATORY DAN, >

< start="1555.184" dur="5.071"> SATU, Urang bakal >

< start="1556.185" dur="7.14"> MIKKISIS DI TEMPAT TO ENFORCE >

< start="1558.854" dur="7.507"> SASARANTIK. >

< start="1560.389" dur="11.578"> INGIN AYA KANGGO UNTUNG PERTUBUHAN >

< start="1563.459" dur="10.844"> DARI ABROAD MENUTUP TRAVELERS >

< start="1566.495" dur="9.109"> DARI KESEJOHAN AS UNTUK Pikeun Pekerja >

< start="1572.101" dur="5.271"> SATU NU ANAK Gawéna sareng Eyang >

< start="1574.437" dur="5.472"> SINI SAHA TO. >

< start="1575.738" dur="5.705"> >> APA ASAS MEKANISMS KANGGO. >

< start="1577.506" dur="9.276"> >> Walon: AKU NU MANGSA >

< start="1580.042" dur="10.277"> UNDERSCORE NA ADVIS KAMI >

< start="1581.577" dur="12.212"> SANGGU SUKANG. >

< start="1586.916" dur="11.344"> UNTUK HARI INGGRIS KANGGO DITULU >

< start="1590.453" dur="8.841"> SEMUA PELANGGAN DARI ABROAD TO >

< start="1593.922" dur="9.443"> DIRI-ISOLATE ATAWA ING ENTER >

< start="1598.394" dur="10.611"> CANADA. >

< start="1599.428" dur="11.111"> GANTI ING AYEUNA AYEUNA >

< start="1603.532" dur="9.376"> HARI INI DENGAN, SENTUH >

< start="1609.138" dur="7.507"> TANGGUNG AKAN. >

< start="1610.673" dur="7.573"> >> Pertanyaan: TAPI INI MEKANISMS >

< start="1613.041" dur="7.074"> SATU ANU NANGKEUN TENTANG? >

< start="1616.778" dur="11.111"> SATU NU SUKA FOLLOW-UP >

< start="1618.38" dur="10.177"> KOLEKTUR KUMAHA >

< start="1620.249" dur="9.342"> >>>> PANGKUTAN NEXT DITIPA >

< start="1628.023" dur="4.271"> AL-THEA. >

< start="1628.691" dur="5.438"> BARIS DIRI SUKA. >

< start="1629.725" dur="10.043"> >>> SINCE YOU DIDN'T ANSWER IT, >

< start="1632.427" dur="8.409"> MESIN ENKORISASI ARMIK AR >

< start="1634.263" dur="9.976"> SAKITU AYA NUNGGUH HOME AND >

< start="1639.902" dur="7.474"> ABIDING DENGAN QUARANTINE? >

< start="1642.638" dur="7.241"> IT WT >

< start="1644.373" dur="6.94"> Waktosna Tukang Ngaganggu DGN >

< start="1647.543" dur="5.972"> RAKYO ENTERING CANADA DARI >

< start="1650.012" dur="6.506"> PELABURAN CANADA TO SELF-ISOLATE >

< start="1651.447" dur="7.507"> UNTUK 14 HARI. >

< start="1653.649" dur="7.407"> Kuring miharep EMPHASIZE ESSENTIAL >

< start="1656.652" dur="5.906"> KAWASAN DIPIMBAKKEUN AYA ASUH >

< start="1659.088" dur="5.739"> PANGGILAN DENGAN KOMUNITAS STRONG >

< start="1661.19" dur="4.171"> DARI PRIME MENTAS DARI >

< start="1662.691" dur="4.037"> KOMPOTEN KASIHATAN PUBLIK UNTUK PADANG >

< start="1664.96" dur="3.47"> POÉ. >

< start="1665.494" dur="4.905"> DI ISTARI SUKU >

< start="1666.862" dur="5.772"> PESALUNGAN DAN PENGUKUAN >

< start="1668.564" dur="4.537"> MIKANISMS, Urang bakal masihan >

< start="1670.532" dur="3.136"> SATU INFORMASI SANGGUP >

< start="1672.768" dur="1.368"> SUKADÉ. >

< start="1673.235" dur="3.27"> >> Pertanyaan: OKAY. >

< start="1673.802" dur="3.337"> HATUR NUHUN. >

< start="1674.27" dur="4.07"> Pertanyaan kuring AKU AKHIR KANG UNDANG-UNDANG NUI >

< start="1676.639" dur="2.802"> MORNEAU. >

< start="1677.273" dur="3.936"> Kuring NGINJANG KANGGURU BENTUK ROTONG >

< start="1678.474" dur="4.837"> RUU YESTERDAY'S. >

< start="1679.575" dur="6.739"> AKU HENTEU NYAHU NYAWA NYAWA >

< start="1681.343" dur="7.841"> Pikirkeun yén éta ogé bakal hadé >

< start="1683.445" dur="7.808"> IDEA UNTUK KEHENTUAN PARLIAMENT UNTUK >

< start="1686.448" dur="6.841"> MANUSUN UNTUK TAJUK ATAU SPEND TANPA >

< start="1689.351" dur="4.504"> TEU APLIKASI UNTIL KAHIRUPAN >

< start="1691.386" dur="4.238"> 2021 TIDAK BISA TAHUN ITU TAPI NEXT >

< start="1693.422" dur="3.336"> TAHUN. >

< start="1693.989" dur="3.336"> SAHA NUWATI KASAHA >

< start="1695.758" dur="3.67"> LAMPIRAN RESPONSE TO INI >

< start="1696.892" dur="3.436"> KRISIS? >

< start="1697.592" dur="4.238"> >> Jawabna: WELL, TERIMA KASIH >

< start="1699.562" dur="4.871"> Pertanyaan. >

< start="1700.462" dur="6.139"> AND AKU INGIN APA AKU DAPAT Mimitian >

< start="1701.964" dur="6.073"> DENGAN SUKA DENGAN AYA AKU PAKET >

< start="1704.567" dur="4.804"> INGGU YANG NU GOLANG PAKSA ING AKTIK ANU >

< start="1706.735" dur="4.237"> AT 6:00 PADA MORNING ING TO >

< start="1708.17" dur="4.938"> KONSEP UNANIMOUS DENGAN LAIN >

< start="1709.538" dur="5.105"> PIHAK TO NGAPASKEUN ONWARD DI ATAWA >

< start="1711.106" dur="5.105"> RANCANGAN RESPONSE UNTUK CANADIANS. >

< start="1713.242" dur="6.206"> Urang terang yén ieu >

< start="1714.777" dur="5.371"> PANGKAL NGEIMBUTKEUN NGUKTURAN UNTUK >

< start="1716.345" dur="5.872"> SAKITU sareng Urang KAYU RESPOND >

< start="1719.581" dur="3.738"> APPLOPRIATELY. >

< start="1720.282" dur="6.072"> RANGKULAN YANG INGGAL BISA KITA NANGGANG >

< start="1722.384" dur="6.54"> Gawéna Sateuacana SISTEM AYA SATUJAK >

< start="1723.452" dur="7.374"> INGIN AYA KANGGO NU DENGAN MANGSA >

< start="1726.488" dur="6.54"> ABILITIES Urang mikirkeun Kami Kedah. >

< start="1729.058" dur="5.905"> SAHA TEU DAPAT SAPURA INGGUP MINGGU LENGKAP >

< start="1730.96" dur="5.538"> KANGGURAN NU DENGAN SUKA MUNGGUNG KANADIA >

< start="1733.162" dur="5.305"> INGIN AYA KAMI NU NANGKEUN >

< start="1735.097" dur="5.405"> DAPATKEUN UNTUK SUKANG KANGGO sareng TO >

< start="1736.632" dur="5.038"> JABAYAN EKONOMI KITA DENGAN INI >

< start="1738.6" dur="4.338"> PANJANGKA NINING AND TEU GURU >

< start="1740.636" dur="4.738"> PELIHAN AYA NU DIA NENGGANGKAT KAMI >

< start="1741.804" dur="7.04"> TANGKAP PAHLAWAN ATAWA. >

< start="1743.072" dur="7.94"> Urang bakal nginggilkeun KOMUNITAS Urang >

< start="1745.507" dur="6.94"> NGILOSKAT KABUPATEN UNTUK MINDAH Leres >

< start="1748.978" dur="5.204"> TO RESPOND TO CABARAN, ACARA >

< start="1751.146" dur="5.005"> ATAWA DI KASUA BASA >

< start="1752.581" dur="4.939"> Ngadaptarkeun, Sadayana >

< start="1754.316" dur="5.105"> JARI DENGAN HENTEU DI CANADA TAPI >

< start="1756.285" dur="4.204"> MUNGKIN DUNIA INI NYAWA >

< start="1757.653" dur="4.003"> ISU YANG TANGGAL NANGGALKEUN SATU >

< start="1759.554" dur="4.104"> MINGGU AYA KABEH >

< start="1760.623" dur="4.103"> Anu dibédakeun dina sagala rupa >

< start="1761.79" dur="4.204"> NGASKOSKEUN AYA NANGGUR HENTEGA Urang Urang >

< start="1763.792" dur="3.97"> MINGGU minggu. >

< start="1764.86" dur="4.07"> CANADIANS NANGGATKEUN AS TO >

< start="1766.128" dur="5.539"> DIPASARKEUNKEUNKE BISA DENGAN INI >

< start="1767.896" dur="5.772"> KAYAKAN, NANGSA KASAHA >

< start="1769.064" dur="7.24"> KANGGO’GKEUN, HENTEU DENGAN >

< start="1771.8" dur="7.674"> DAHASAAN SAHA NYAIN Sateuacana dipikabutuh >

< start="1773.802" dur="8.408"> MANGKEUN TANGKI KANGGURU DIPANGGU DENGAN PRIBADI >

< start="1776.438" dur="7.274"> ON KADISAN PEREMPUAN KAWASAN KAMI >

< start="1779.608" dur="4.971"> NGIMISKEUN ITU INI SAHA TIU KANGGO >

< start="1782.344" dur="3.17"> JABAYAN KANGSAAKAN DAH GADANG >

< start="1783.846" dur="3.77"> SITUASI TEMA ATAWA INGIN Urang >

< start="1784.713" dur="5.138"> KASUKAN Pikeun ngalakukeun. >

< start="1785.648" dur="4.57"> KONTOH Urang AYEUNA NGAPEUNA >

< start="1787.749" dur="5.139"> INGIN AYA KAMU NAMU AKU >

< start="1789.985" dur="4.505"> NU. >

< start="1790.352" dur="6.14"> Urang ngawartoskeun yén conto >

< start="1793.022" dur="4.871"> AUTHORITIES bakal dibutuhkeun AT >

< start="1794.623" dur="4.938"> DITULU ANTARA SUKU >

< start="1796.625" dur="4.304"> NENGAN TENGK TARI KOMPASAN >

< start="1798.026" dur="4.338"> TENTUH NEGARA UNTUK US TO GET >

< start="1799.695" dur="4.204"> BUNGKE KANGGO KEPUTUSAN HENTEU DENGAN >

< start="1801.129" dur="5.873"> AFTERNOON ON MEASUR PENTING. >

< start="1802.497" dur="5.707"> Urang bakal damel di orde >

< start="1804.032" dur="5.239"> SATU YANG DIANGGALKEUN KANGGO >

< start="1807.136" dur="3.87"> KANGGO BISA NGANGGO, BISA DAPAT >

< start="1808.337" dur="4.838"> PELUJUKAN INGKEUN INI ATAWA TO >

< start="1809.405" dur="5.071"> DENGAN KABUPATEN INI, SINI >

< start="1811.14" dur="5.371"> IS Urang NANGKATKEUN PEMBANGUNAN SANGSA >

< start="1813.375" dur="4.905"> Waktos na TAPI TEMPORARY TIME TO >

< start="1814.643" dur="6.04"> DENGAN KECAPANGAN INI DENGAN >

< start="1816.645" dur="5.305"> INTAN EKONOMI kami. >

< start="1818.414" dur="5.271"> Urang teu satuju >

< start="1820.816" dur="4.738"> DENGAN PULANG NOR THE >

< start="1822.084" dur="5.171"> DURATIS PANGGILAN AND >

< start="1823.819" dur="5.438"> SAHA NYANGI KITA NGAPAK >

< start="1825.688" dur="5.271"> Gawésana sareng sasama >

< start="1827.456" dur="6.907"> PIHAK GUNUNG NU KOMPAK KITA >

< start="1829.391" dur="6.406"> MANGSA AKU KANGGO MANGSA RESPOND >

< start="1831.159" dur="9.176"> IN AYA PADANG, HENTEU DONGENG KANGGO >

< start="1834.496" dur="8.241"> SEMUA PANGKAL YANG KITA GELENG. >

< start="1835.931" dur="9.109"> >>> TIGA TIAP KOMPUTA DI KAMPUNG >

< start="1840.469" dur="6.473"> Sateuacana Urang ngintunkeun kana Témonstrasi. >

< start="1842.904" dur="5.306"> >> Pertanyaan: JULIE VAN DUSEN, >

< start="1845.174" dur="5.738"> KAWASAN FREELAND, DONALD TRUMP >

< start="1847.075" dur="5.038"> PRESIDEN AMERIKAN MENYANGKANG >

< start="1848.377" dur="6.172"> DOKTENG ANTARA NU TU ANU >

< start="1851.046" dur="6.072"> APRIL 12th, HE WANTS AMERICAN >

< start="1852.247" dur="5.706"> Gawéna E-BACK DI Gawé. >

< start="1854.683" dur="7.307"> BISA CANADIANS NANGKAT KECAP >

< start="1857.252" dur="5.238"> DITAPATKEUN DI KAWASAN-KERJA DI INGGUJEUNG SAMEUN? >

< start="1858.086" dur="8.208"> >>> TERIMA KANGGO NU SUKA, >

< start="1862.157" dur="7.507"> JULIE. >

< start="1862.624" dur="9.844"> >>> APLIKASI KITA DI CANADA IS TO >

< start="1866.428" dur="9.409"> AKTIP MANUSIA INGKAP AKAUN DENGAN >

< start="1869.798" dur="6.74"> PELANGSAAN AND NENG ADVICE OF >

< start="1872.601" dur="7.173"> KESIHATAN PUBLIK KUMAHA Kami >

< start="1875.971" dur="5.005"> KASARASAN. >

< start="1876.672" dur="6.94"> MANUSNA CANADIANS AYA ATAWA DENGKEUN ATAWA >

< start="1879.908" dur="6.707"> MENYANGKEKAN PERKHIDMATAN ESSENTIAL AND >

< start="1881.11" dur="6.405"> Kuring terang yén ALL US >

< start="1883.746" dur="6.472"> REALLY, REHEUN GRATIS KANGGO >

< start="1886.749" dur="5.272"> CANADIANS. >

< start="1887.649" dur="7.441"> AS UNTUK CANADIANS YANG DENGAN >

< start="1890.352" dur="6.94"> NON-ESSENTIAL Gawé ATAWA ABLE TO >

< start="1892.154" dur="8.575"> Gawé DARI KUMAHA, Kami KANGGO >

< start="1895.224" dur="7.073"> TANGGAPKEUN UNTUK MACAPAT INI >

< start="1897.426" dur="6.44"> PRACTICES DISTANCING FISSIKAL >

< start="1900.896" dur="5.505"> INGKEUN YANG KITA BISA BISA FLATTEN >

< start="1902.431" dur="6.506"> KURSUS ATAWA DI TERMA NA >

< start="1903.999" dur="6.974"> DR. NJOO AND TAMM TANGGIH >

< start="1906.535" dur="5.638"> GAMPANG, MANGSA KURSARI sareng abdi >

< start="1909.071" dur="5.572"> TINGKATKE INGU SEMUA APPRECIATE AND >

< start="1911.106" dur="5.805"> CERTA NAMPILKEUN DI KABUPATAN DI >

< start="1912.34" dur="7.508"> PARLIAMENT MALAM MALAS, KITA >

< start="1914.777" dur="6.573"> LAMPIRAN ITU HENTEU HENTEUNA. >

< start="1917.045" dur="5.673"> DAFTAR FISSIKAL AYEUN KUMAHA >

< start="1919.981" dur="5.039"> KOS EKONOMI. >

< start="1921.483" dur="5.105"> KAMUS GAYA NANGTUNG TAKEN, AND >

< start="1922.851" dur="4.938"> YOU GAMPANG KULIT HENTEU AYEUNA AYEUNA, >

< start="1925.187" dur="3.837"> LANGKAH SANGGALA SUKUJAH KECAP >

< start="1926.722" dur="4.871"> JABURAN CANADIANS TIANG INI >

< start="1927.923" dur="7.006"> Waktos TAPI APA INGU KANGGO >

< start="1929.158" dur="7.84"> DATANG KEPADA CANADIANS ARI AKU MIKIR >

< start="1931.727" dur="7.74"> Sakumna nagara hasil, ieu >

< start="1935.063" dur="7.942"> ANTARI KESIHATAN DAN Kasalametan >

< start="1937.132" dur="7.908"> OF CANADIANS AND IN THE MEDIUM >

< start="1939.601" dur="9.409"> TEMPAT IT BETTER UNTUK EKONOMI KAMI >

< start="1943.138" dur="8.642"> UNTUK PRAKTIK FISSIKAL FISSIKAL >

< start="1945.174" dur="8.408"> AYEUNA KANGGO NU MENGKEHKEUN KECAPAKAN sareng TO >

< start="1949.144" dur="6.907"> INGKEUN UNTUK DAPATKEUN INI. >

< start="1951.914" dur="6.939"> DI SYARAT SULU KHUSUS, >

< start="1953.782" dur="7.073"> Kuring mikiran Anu Urang TAK ANTU BASA >

< start="1956.185" dur="6.639"> AYA NU INGKEUN PELANGSAAN >

< start="1958.987" dur="5.906"> AND NINJUI KUMAHA SITUASI >

< start="1960.989" dur="5.806"> PEMBANGUNAN sareng INGKEUN NA >

< start="1962.958" dur="4.738"> BUKH TO DO AND MAYBE DR. NJOO >

< start="1965.093" dur="3.637"> HAYU KANGGO ADD. >

< start="1966.929" dur="3.536"> >>> CERTA JURURAWA NUNG NU MASA NAK >

< start="1967.83" dur="4.303"> PANGKILAN DAN KANGGUTAN DAN >

< start="1968.93" dur="5.305"> JUGA NYAJUAN LAIN >

< start="1970.632" dur="6.273"> NEGARA NEGARA KUMAHA TANJUNG DENGAN >

< start="1972.267" dur="5.739"> PANDEMIK 19 COVID-19, Kuring TEU NYATA >

< start="1974.369" dur="5.839"> SATU ING DENGAN HARI ATAWA MINGGU >

< start="1977.039" dur="4.637"> SALAMU HENTEU INGAN >

< start="1978.14" dur="4.237"> PANDEMIK AKAN TAMAT >

< start="1980.342" dur="5.572"> HENTEU DARI KESIHATAN AWAM >

< start="1981.81" dur="5.572"> PERSPEKTOR WE'RE N THINKG >

< start="1982.51" dur="6.54"> ITING BISA ATAWA ING ORA DI FEW >

< start="1986.048" dur="5.204"> HARI ARAWA SO. >

< start="1987.516" dur="5.271"> >> Pertanyaan: DENGAN RANCANGAN INI >

< start="1989.184" dur="5.805"> TERMA BUTA HENTEU TO IMPACT >

< start="1991.386" dur="6.406"> THE VIRUS APA DENGAN PELAN Anjeun >

< start="1992.921" dur="6.44"> Ngaléngkahkeun kana acara >

< start="1995.123" dur="6.507"> BORDER UNTUK EOS DIA NUKANG ITU >

< start="1997.926" dur="6.64"> MENUTUPKAN KAWASAN ESSENTIAL? >

< start="1999.495" dur="7.039"> >> Jawab: WELL, YOU THINK I >

< start="2001.763" dur="6.807"> PIKIRI KAMI DENGAN HENTEU AYEUNA >

< start="2004.7" dur="5.538"> LANGKAH-LANGKAH MENGUKUNKEUN DI BORDER >

< start="2006.668" dur="6.54"> AYA SANGGURU HENTEJE. >

< start="2008.703" dur="6.074"> TEU KOMPUTER DAN ING DANA >

< start="2010.372" dur="5.705"> INGIN PUTIH INGIN ngeunaan >

< start="2013.342" dur="5.338"> LANGKAH BORDER, Kuring PERCAYA >

< start="2014.91" dur="5.739"> CANADIANS JAWA ATAWA. >

< start="2016.211" dur="5.805"> CANADIANS HEU GURU sareng SAKOLA >

< start="2018.847" dur="4.738"> TANGGUH NU MANGSA KANGSA NYATA >

< start="2020.782" dur="4.905"> KESELIMAAN UNTUK SELF-ISOLATE >

< start="2022.15" dur="6.674"> UNTUK PRAKTIK FISSIKAL FISSIKAL. >

< start="2023.718" dur="7.675"> PADA ING GAMPANG INGGU BASA Dinten >

< start="2025.821" dur="7.608"> AS KAMI GAMPANG AND BASAAN >

< start="2028.957" dur="9.409"> KESELAMATAN DENGAN TANPA KOMPUTEN >

< start="2031.527" dur="9.809"> UNTUK SUMBANG ENTERING CANADA. >

< start="2033.595" dur="9.91"> DI ISTOS KAWASA ESSENTIAL, >

< start="2038.5" dur="6.84"> Urang KAYU NYANGGANG KANGGURANA >

< start="2041.47" dur="5.038"> Ngarahkeun naon anu anjeun lakukeun, THE >

< start="2043.639" dur="4.304"> CONTOH ING AKU NGADANGKEUN INI >

< start="2045.474" dur="6.44"> PELANGGAN, KOMUNITAS PENTING >

< start="2046.641" dur="5.906"> DITUTUPKEUN DI GABUNGAN DENGAN >

< start="2048.076" dur="7.24"> PELUISAN BISA DAN SUKU >

< start="2052.047" dur="6.439"> LAMPIRAN. >

< start="2052.681" dur="8.308"> NINING KAMU DI TRADE KROSS-BORDER >

< start="2055.45" dur="8.842"> UNTUK MAKAN ESSENTIAL KANGGO >

< start="2058.653" dur="11.612"> Dahareun dina tonggong GROCERY KAMI, KANGSA >

< start="2061.122" dur="9.71"> GRATIS PERUBATAN ESSENTIAL AND >

< start="2064.426" dur="8.942"> KASUTAN INGGRIS KANGGOAN ARTENE SANGKEUN >

< start="2070.399" dur="6.073"> TRUKK. >

< start="2070.966" dur="7.073"> SATU KITA GELENG MANGSA KECAP >

< start="2073.502" dur="6.239"> TENTANG KUMAHA INGGO SUKU DENGAN PROVIDE >

< start="2076.605" dur="7.674"> TIANG PERKHIDMATAN ESSENTIAL >

< start="2078.173" dur="8.975"> MENUTUP FACILITATING >

< start="2079.875" dur="8.741"> Dagang KROSS-BORDER DIPANGKEUN >

< start="2084.413" dur="5.571"> ATAWA INGIN DENGAN MENTERI HAJDU >

< start="2087.282" dur="5.372"> SAID DENGAN KUMAHA MASUKAN >

< start="2088.75" dur="6.874"> SUKAN TIDAK DENGAN APA >

< start="2090.151" dur="7.308"> KAWASA ESSENTIAL. >

< start="2092.788" dur="8.274"> KAMI, DARI KURSIA, UNDERSTAND ING >

< start="2095.757" dur="7.474"> SITUASI DI DUNIA AND >

< start="2097.593" dur="8.107"> ON KONTINEN KAMI KANGSA DENGAN FLUID >

< start="2101.196" dur="6.873"> EVOLVING AND AS SITUATION >

< start="2103.398" dur="6.173"> EVOLVES KAMI DENGAN SANGGURAN AND >

< start="2105.834" dur="5.839"> DAYANGKU SANGGU NU NU TUNGGU HARI >

< start="2108.203" dur="4.504"> RUMAH, RECIEWING ADDITIONAL >

< start="2109.705" dur="7.14"> LANGKAH NGLAMPIRAN KASUKAN ATAS >

< start="2111.807" dur="5.571"> Tukang Masih. >

< start="2112.841" dur="6.473"> >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. >

< start="2116.979" dur="3.904"> DYLON. >

< start="2117.512" dur="5.939"> >> Dr SORRY SAYA GOLONGAN Mimitian >

< start="2119.448" dur="5.304"> MENTER MINYAK, MENINGGALKEUN >

< start="2121.016" dur="5.072"> NGENTOT A GAMPANG KOMPAK DENGAN KANGGO >

< start="2123.585" dur="3.737"> SOMPUT, AYA DOKTOSA DAWA >

< start="2124.886" dur="4.672"> PEMBANGUNAN DARI RESERVES TO URBAN >

< start="2126.221" dur="4.471"> KOMUNITAS SINI AN >

< start="2127.456" dur="6.339"> KENYUTAN TELE-HEALTH, IS >

< start="2129.691" dur="10.778"> SATU DENGAN NAMPANGKEUN? >

< start="2130.826" dur="10.21"> AYA DESA NU DESA NUKAN DARI >

< start="2133.929" dur="9.009"> ABROAD UNTUK NGELIMA DENGAN AND BUKHANA >

< start="2140.836" dur="3.336"> NU -- >

< start="2141.169" dur="4.037"> >> ANSAN TERIMA KASIH, DYLON >

< start="2143.071" dur="3.804"> TERIMA KANGGURU UNTUK EKOH >

< start="2144.306" dur="4.671"> Ngalaporkeun NU SIEUN ATAWA >

< start="2145.54" dur="4.972"> ISU INDIGENOUS DI PARTIKULAR. >

< start="2147.009" dur="5.005"> INGIN BANYOL REALTI >

< start="2149.11" dur="4.805"> SATU GAMPANG KOMUNITAS INDIGENOUS >

< start="2150.646" dur="4.771"> Yen ngalamar SHURAGES NURSES >

< start="2152.147" dur="3.937"> AND DOKTOR DAN AS Bagean >

< start="2154.049" dur="3.57"> DISKUSUS PENTAKSIRINGAN Urang >

< start="2155.55" dur="5.138"> INUIT KOMUNITAS INDIGENOUS >

< start="2156.217" dur="8.943"> METIS AND NUJING NYUKTIK NASI >

< start="2157.753" dur="8.441"> AT NU GAMPANG KAKI GAPAN ATAWA KONTAK >

< start="2160.822" dur="6.507"> Nge NGAPAKI KITA DI PALING >

< start="2165.293" dur="3.37"> PELANGGAN SAHAJA. >

< start="2166.328" dur="4.371"> INGIN SUKU diskusi >

< start="2167.462" dur="6.406"> ING AYA NU INGIN DI DAHASA GADANG. >

< start="2168.797" dur="7.34"> I'LL MENYANGKEUN PARA ANU ANTARI A >

< start="2170.832" dur="8.608"> KOMUNITAS PANGGILAN DIREK TAPI >

< start="2174.035" dur="8.942"> AS Urang NGADIHKIN NEGARA KANGGO >

< start="2176.271" dur="7.974"> PANYANGAN KASUKAN UNTUK DEPLOY INTO >

< start="2179.574" dur="6.44"> THE - JEUNG KOKEP RAPIDLY ATAWA >

< start="2183.111" dur="4.805"> NGANJUTKEUN PESESAN AYA >

< start="2184.379" dur="5.739"> DIDENGKEUN KOMPUTUS PUTRA >

< start="2186.148" dur="4.871"> KUMAHA RESEP KURING AKHIR KURU >

< start="2188.05" dur="4.003"> DITASARKEUN KEJEUN HARI INI TAPI JUGA >

< start="2190.251" dur="3.904"> PERSONAL SUMBER FIZIKAL >

< start="2191.186" dur="4.438"> PERLINDUNGAN PERLINDUNGAN AND >

< start="2192.187" dur="6.639"> GAMPANG UNTUK DAPATKEUN DOKTOR >

< start="2194.289" dur="5.639"> NURSES ON SITE DI RAPID >

< start="2195.757" dur="5.839"> TUNTUTAN DENGAN ANTARA SANGGANG BISA >

< start="2198.96" dur="4.305"> SERVARI KOMUNITAS. >

< start="2200.062" dur="3.937"> I'LL LET TOM JAWABAN REST OF >

< start="2201.73" dur="4.037"> Pertanyaan. >

< start="2203.398" dur="5.238"> >>> TERIMA KANGGO NU DIRI >

< start="2204.132" dur="6.106"> NUJUTAN, Urang Gawé Dianggri >

< start="2205.934" dur="5.672"> NETWORK OF PHYSICIANS AND >

< start="2208.77" dur="4.571"> NURSES DAN KESIHATAN LAIN >

< start="2210.372" dur="6.039"> PROFESIONALS DI BENTUK TEMA >

< start="2211.773" dur="5.105"> MANGSA BASAAN PANJITAN >

< start="2213.475" dur="4.037"> KAMPUNG MUNTUK KOMUNITI KOMUNITAS PERLU >

< start="2216.545" dur="2.602"> NU. >

< start="2217.012" dur="4.737"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="2217.646" dur="6.139"> >> Pertanyaan: SUKA DENGAN DR. >

< start="2219.281" dur="6.506"> NJOO, KAMI NU TAYANG NANGGAL MANA >

< start="2221.883" dur="5.972"> NGADISKEUNNA UNTUK SATELLITE LABS AWAY >

< start="2223.952" dur="6.606"> DARIPA MENTA KASAHA. >

< start="2225.921" dur="6.773"> INGGU EHANG MANGSA NANGGANG >

< start="2227.989" dur="7.074"> DITANGGUP SA LAB NATIONAL? >

< start="2230.692" dur="7.641"> SAHA NAHA NYAJUKAN STANDARD SERVIS >

< start="2232.828" dur="10.377"> NGUMBANGKEUN RESULTIKAN TO PROVINCES >

< start="2235.197" dur="8.608"> AND APA APA KURIKULUS >

< start="2238.467" dur="7.573"> INSES SAMPUNG DIHENTEU AT >

< start="2243.371" dur="4.204"> MNL. >

< start="2243.939" dur="5.538"> >>> DI TUTUP >

< start="2246.174" dur="5.739"> KATÉNGAN, ATAWA INGGALISNA >

< start="2247.709" dur="7.574"> SITUASI DI JANUARI KUDU >

< start="2249.611" dur="7.474"> ALL LABORATORY >

< start="2252.047" dur="6.606"> KONFIRMASI DIA DI PARA DENGAN KITA >

< start="2255.417" dur="4.671"> LATORATOR BIOLOGI MICRO. >

< start="2257.219" dur="4.937"> SAHA NUJU AYA NU KATA SUKA >

< start="2258.853" dur="4.571"> KOLEKTORNGAN BAGUS ANTARA ATAWA >

< start="2260.222" dur="4.304"> KABAYANAN JEUNG TENTANG DI >

< start="2262.29" dur="5.439"> PROVINSES DAN TERRITORI DAN >

< start="2263.558" dur="6.973"> AYEUNA AYAUN KITA NANGGUH KOLU >

< start="2264.659" dur="8.642"> ING NYAIN AKU CABIN A >

< start="2267.863" dur="9.976"> ASALAH DIAJARKEUN Sateuacana >

< start="2270.665" dur="9.209"> PERLU BOLEH TILANG ANU DAPAT >

< start="2273.435" dur="9.042"> DITANGKATKEUN DI AKMLIKA KANGSA ALBERTA, >

< start="2277.972" dur="7.642"> ONTARIO, QUEBEC, NILAI NA, >

< start="2280.008" dur="7.808"> SINI NU DIANGKAT, TI SUKANA >

< start="2282.611" dur="7.707"> TANGGO KANGGO TO DMNL. TO BANTUAN >

< start="2285.747" dur="6.206"> SUKSARI SUKSARI TIDAK DIAJAK >

< start="2287.949" dur="6.807"> TANGGUH KANGGO sareng sakalangkung >

< start="2290.452" dur="5.606"> DI TERMA DITASA TURN-AROUND >

< start="2292.086" dur="5.639"> ATAWA INTI DAPATKEUN SAMPLE IT >

< start="2294.89" dur="5.738"> NGILANGKEUNKEUN PELAJARAN ING DARI. >

< start="2296.191" dur="8.007"> >>> OKAY. >

< start="2297.859" dur="7.474"> SATU PANJANG UNTUK KANGGO KANGGUTAN >

< start="2300.762" dur="5.772"> BUNGKANG BUNGKU TO TELPON. >

< start="2304.332" dur="4.739"> KELCEY, REUTERS. >

< start="2305.5" dur="6.439"> >> Pertanyaan: SOALAN SULU >

< start="2306.668" dur="6.74"> DIA UNTUK DR. NJOO, KANGGO NU DENGAN >

< start="2309.303" dur="5.272"> GIGNGE UNTUK GAMPANG sareng Jual A >

< start="2312.073" dur="3.136"> INVENTION YANG DITUKURKEUN KEPUTIHAN >

< start="2313.542" dur="2.835"> PERHATIAN TO RESPOND TO >

< start="2314.709" dur="5.772"> KAWASAN KESIHATAN AWAM. >

< start="2315.343" dur="10.41"> >>>> Kuring nyangka >

< start="2316.511" dur="13.013"> NAMPILAN UNTUK GAMPANG AND NAMPANGKEUN PUTRA >

< start="2320.615" dur="10.844"> UNTUK LICENSES KOMPUTER? >

< start="2325.92" dur="7.641"> >> SATUYA SUKU NU TUJU SAKTU DI >

< start="2329.658" dur="5.171"> TERMA PELANGGAN SAYA. >

< start="2331.593" dur="5.071"> PELANGGAN HENTEU HUTUP DENGAN KESIHATAN >

< start="2333.695" dur="4.504"> CANADA TAPI KUNG INI KANGGURAN AT >

< start="2334.963" dur="6.005"> PERATURAN LICENSING AKU TIDAK DI ING >

< start="2336.798" dur="5.539"> POSISI KANGGO NU DENGAN. >

< start="2338.366" dur="5.84"> >>> KAMI NU TAHU DIAJAT KAMI >

< start="2341.102" dur="5.94"> MENTERI KESIHATAN KESIHATAN >

< start="2342.47" dur="7.04"> HAJDU TUNGGUH APLIKASI DI KAWAN >

< start="2344.339" dur="6.139"> TEKNOLOGI PANJITAN BARAT SO Kuring >

< start="2347.175" dur="4.438"> BISA PIKIRAN KEPUTUSAN PUNGTURAN POSTURE >

< start="2349.644" dur="3.404"> KOMUNITAS IN TERMA DIRI >

< start="2350.612" dur="5.606"> LABORA TESTING APPROACH TAPI TAPI >

< start="2351.746" dur="5.005"> DI ISTAMAT PELEKA KHUSUS >

< start="2353.181" dur="6.44"> AND PERATURANAN AKU TEJANG UNTUK >

< start="2356.351" dur="3.871"> NU. >

< start="2356.885" dur="4.704"> >>> KERJA A SHOT. >

< start="2359.754" dur="3.671"> [SENTUH] >

< start="2360.355" dur="3.937"> >> Pertanyaan: SAYA NU SUKMAT-UP IS FOR >

< start="2361.723" dur="4.671"> MINIS MORNEAU, TEU SIEUN >

< start="2363.558" dur="4.171"> INGIN INGIN SUKANG >

< start="2364.426" dur="5.305"> ADDITIONAL AID DAN TAMBAHAN >

< start="2366.528" dur="4.871"> Ukuran datang. >

< start="2367.863" dur="4.837"> Kuring nyangka naha anjeun terang >

< start="2369.864" dur="5.706"> NINGGU WE'LL YANG DENGAN KUMAHA >

< start="2371.533" dur="5.805"> AYA ITU PELANGGAN DI AS >

< start="2372.834" dur="8.375"> KAPUNG DENGAN NAK KITA NGETAP >

< start="2375.704" dur="7.34"> PAKEJ ENERGY? >

< start="2377.472" dur="7.54"> >> Jawabna: KAMI NU ING DENGAN NU TUNGGUH >

< start="2381.343" dur="5.772"> HENTEU DAPATKEUN YANG KAMI NABI DENGAN >

< start="2383.211" dur="5.405"> THE PALING URGENT sareng GENTING >

< start="2385.146" dur="5.505"> ISU NEGARA DAN APA DARI KITA >

< start="2387.249" dur="4.637"> PERSPEKTIF TANGGALKEUN AYA IS REALIS >

< start="2388.75" dur="4.371"> ATAWA TI NU DIA DAPAT CANADIANS, >

< start="2390.785" dur="3.337"> MANAWA KANSIA TINDAKAN >

< start="2392.02" dur="4.771"> TEMA TANPA PUTUP >

< start="2393.255" dur="5.972"> PERHAPS ATAU ATAWA ATAU DI ATAS >

< start="2394.256" dur="6.573"> THE DENGAN DENGAN DENGAN KUMAHA >

< start="2396.925" dur="5.405"> Urang nganggurkeun yén éta dina mimiti >

< start="2399.361" dur="4.438"> NGAWUASA DI AGENDA PRETTY ATAWA >

< start="2400.962" dur="3.904"> GAMPANGKEUN HENTEU KITA NANGGANG >

< start="2402.464" dur="3.836"> NANGGO KANGGURU BISNES KITA >

< start="2403.932" dur="3.369"> BISA NYANGKEUN INI WAKTU DI SINI >

< start="2405" dur="3.703"> Urang AYEU DENGAN ATAWA KITA GETÉ >

< start="2406.434" dur="3.604"> SULIT INGKI SULU. >

< start="2407.435" dur="3.103"> KONTOH YANG TANGGU NU MANGSAAKU >

< start="2408.837" dur="4.437"> Pikeun digawekeun ON MULTIPLE FRONTS AT >

< start="2410.204" dur="5.406"> TEU PANJUNG. >

< start="2410.672" dur="6.439"> Kami Kersa Nyarioskeun Kami >

< start="2413.408" dur="6.273"> MANGSA KEUNTUKAN AKHIR >

< start="2415.776" dur="5.406"> TAMPILAN UNTUK BASA DIRI >

< start="2417.245" dur="5.772"> Waktos YANG NU TUNGGU NU MUNGKIN >

< start="2419.814" dur="4.405"> WE'RE Gawé DENGAN BANKS TO MAKE >

< start="2421.316" dur="5.905"> SATUYA YANG KREDIT ADA AKU TAK >

< start="2423.151" dur="5.739"> BISNIS NEGARA KUNINGAN sareng KAMPUNG. >

< start="2424.352" dur="5.706"> AND NANI ITEU KANG GURU INGIN >

< start="2427.355" dur="3.537"> NGUTUS TENTANG TANPA SUKAN >

< start="2429.024" dur="3.169"> SCALE ING PERTANJAN TAPI JUGA >

< start="2430.191" dur="3.437"> SEKTOR PARTISULAR. >

< start="2431.026" dur="5.705"> YOU MENTION NU DIA KASILAN GAS AND >

< start="2432.36" dur="5.806"> OTAK SEKTOR, TENAGA SEKTOR TENAGA >

< start="2433.762" dur="5.872"> AYA SATU SAKTU ANTARA >

< start="2436.865" dur="6.839"> DIRI SUKUJAWA HARD KANGGO >

< start="2438.299" dur="7.341"> TEMA MULIS NU GALA TUNGGUH NUNG JAWA >

< start="2439.768" dur="7.74"> THE COVID-19 CABARAN AND >

< start="2443.838" dur="4.371"> NANGKEUN HENTEUN NGGALKEUN GAS AND >

< start="2445.773" dur="3.67"> DINA AS AS RESEP OF OPEC >

< start="2447.642" dur="3.837"> TEMBANG. >

< start="2448.343" dur="4.27"> SATU KITA NU TAHU AYA ATAWA ATAWA ATAWA >

< start="2449.61" dur="5.172"> SUKAN PERKARA BISA INI KITA >

< start="2451.612" dur="4.471"> PERLU DAPATKEUN DENGAN >

< start="2452.78" dur="4.138"> DAHULISAN INGIN DIA >

< start="2454.916" dur="2.603"> ENTERPRISES SEDIA-SEDÉHAT DI SUKU >

< start="2456.217" dur="3.27"> SEKTOR SORANG DENGAN >

< start="2457.052" dur="5.071"> VULNERABLE. >

< start="2457.652" dur="6.506"> TAPI AKU INGIN MANGSAJAK >

< start="2459.62" dur="7.075"> SUMBANG NOLEKI MUDAH SIEUN >

< start="2462.257" dur="6.506"> SEKTOR WE'RE MANGSAAKAN DI >

< start="2464.292" dur="5.539"> SEKTOR AIRLINES, AT >

< start="2466.828" dur="3.937"> SEKTOR HOSPITALITI DIAJI >

< start="2468.897" dur="4.171"> CABUTAN FACING ENORMOUS, >

< start="2469.965" dur="3.703"> NOLAKI KANGGO. >

< start="2470.899" dur="5.138"> DI ISTARA NAK KITA NANGGUNG LAGI >

< start="2473.201" dur="4.337"> SABARA. >

< start="2473.802" dur="6.739"> DI TUNJUKAN VENEER, DI >

< start="2476.171" dur="6.873"> DENGAN HARI KITA NANGGANG MANGSA >

< start="2477.772" dur="6.74"> SUMBANG ATAWA KUMAHA ANTARA TERUS >

< start="2480.675" dur="5.672"> NGANJAKAL KANG APIKAL AYEUNA >

< start="2483.178" dur="3.636"> MITIGATED TO BEST EXTENT >

< start="2484.678" dur="3.437"> POSSIBLE DI PANJENAN INI >

< start="2486.481" dur="4.237"> Waktos. >

< start="2486.948" dur="5.639"> HARI INI DENGAN Pikir Kuring KANGGO ANU >

< start="2488.249" dur="6.006"> IS SABAR AYA NEGARA ARI >

< start="2490.852" dur="5.205"> MENYANGKE INSAN INSAN ADALAH AKU >

< start="2492.721" dur="4.837"> KANGGO $ 2,000 UNTUK APTOH BULAN TAPI >

< start="2494.389" dur="5.238"> SATU AYA NU DIAJAKNA >

< start="2496.191" dur="4.904"> KOMPUTER KOMPUTER DI KAWASAN >

< start="2497.692" dur="4.271"> KOMPUTES PERTUMBUHAN INGAH DIAJAK >

< start="2499.761" dur="3.803"> UNTUK MANGKATKEUN ING EMPLOYEE DARI >

< start="2501.229" dur="4.738"> SAHA TEJAR. >

< start="2502.097" dur="5.671"> TIAK HENTEU GURU INGKEUNAAN KAMI DAPAT >

< start="2503.698" dur="5.639"> BAYAR HAYAN ANDA NARI ANAK SARI >

< start="2506.101" dur="4.837"> SATU NYATA INGIN SUKA >

< start="2507.902" dur="4.504"> DIREKEJI WAYANG SUBSID KEPADA SAKITU, >

< start="2509.471" dur="4.771"> TO EMPLOYEES KONTUH INI BISA >

< start="2511.072" dur="4.671"> AKSARI LAWA NEGARA HENTEU APABILA >

< start="2512.54" dur="6.24"> ING SIEWE, SIEUN ING BISA DAPAT >

< start="2514.376" dur="4.971"> UNTUK Gawé Pikeun TANGGUH MEREKA >

< start="2515.877" dur="5.939"> Urang ngiringan sacara kritis >

< start="2518.913" dur="4.438"> PENTING. >

< start="2519.48" dur="6.507"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="2521.95" dur="4.638"> HAYU KANGGO NU KOLEK >

< start="2523.485" dur="4.003"> Pertanyaan SATU DI FRENCH >

< start="2526.12" dur="6.607"> Mimitian. >

< start="2526.721" dur="10.578"> [BENTUK GELENG] >

< start="2527.622" dur="12.646"> >> (Sora Panarjamah): >

< start="2532.861" dur="10.043"> >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. >

< start="2537.432" dur="7.106"> Mr MORNEAU, TU AKU TO >

< start="2540.402" dur="7.707"> UNDERSTAND ASSISTANCE PERTAMA Anjeun >

< start="2543.038" dur="8.374"> PENGUMUMANAN ANTARA AGUNG MINGGU >

< start="2544.672" dur="9.343"> HENTEU sareng SIEUN KANGGO >

< start="2548.376" dur="8.775"> NGENTAS PAKAI APRIL 6TH F UNTUK AN >

< start="2551.546" dur="7.273"> PORTAL ONLINE, ANTARI 10 Dinten >

< start="2554.148" dur="8.575"> Anu nganggurkeun ka 17 taun >

< start="2557.285" dur="7.874"> APRIL AND Mr TRUDEAU DENGAN ITA >

< start="2558.953" dur="7.874"> KUDU NYEKA HARI NENG NU TARI >

< start="2562.857" dur="5.305"> UCAPAN SO SUKAN KA 27. >

< start="2565.293" dur="4.537"> SAKRAWA TAK NEGARA PERTANYAAN INI >

< start="2566.961" dur="4.571"> SENTIASA ATAWA INGKEUN NYAU >

< start="2568.296" dur="4.471"> 27 DARI DARI KASA ANDA >

< start="2569.964" dur="3.938"> PERSEKUTUAN SULU sareng APABILA >

< start="2571.666" dur="3.304"> PILIHKAN ARRIVES. >

< start="2572.901" dur="3.369"> ADALAH YANG DIHENTI NU DAYANG >

< start="2574.102" dur="3.803"> SITUASI KURUS. >

< start="2575.103" dur="4.003"> INGAN BISA KUNGGUPAN ANDA JUSTIFE A >

< start="2576.404" dur="3.303"> HAYU? >

< start="2578.039" dur="6.072"> >> Jawabna: TERIMA KANGGO KANGGO >

< start="2579.24" dur="8.775"> TANJUNG. >

< start="2579.841" dur="9.742"> >>> Kuring GOLONGI KOMPUTEN INI >

< start="2584.245" dur="9.876"> SITUASI DIA KARGETAN ATAWA ING ADA >

< start="2588.149" dur="7.941"> KAPI DENGAN KAMI NGAPASKEUN ATAWA >

< start="2589.717" dur="9.009"> Cara Ngabaran pikeun ngabantosan pitulung urang >

< start="2594.255" dur="8.142"> AND NA NYANGKU APA KANGGO. >

< start="2596.224" dur="8.908"> Urang ngangkut sareng sISTEM >

< start="2598.927" dur="8.007"> ING AKU KANGGO DI SAKOLA >

< start="2602.53" dur="8.642"> DI Minggu anu datang. >

< start="2605.266" dur="8.175"> INGIN Urang KAYU MUNGGUH DI >

< start="2607.101" dur="13.914"> MINGGU 6 APRIL TINGGI KITA NGELU >

< start="2611.306" dur="10.611"> DESA HENTEU DATANG MANGSA DAH GAMPANG >

< start="2613.575" dur="11.011"> Ningkatkeun yen SISTEM KAMING AKAN >

< start="2621.149" dur="5.839"> Gawé. >

< start="2622.05" dur="6.339"> KATAKAN, SISTEM SANGGU SANGGANG MUNGKIN >

< start="2624.719" dur="5.305"> Kasanggupan pikeun ngarantikeun ieu >

< start="2627.121" dur="3.403"> CABUTAN DAN INGIN SENTANGI >

< start="2628.556" dur="3.503"> NGIMUTKEUN PARA AYEUNA AYA DENGAN APA DENGAN >

< start="2630.158" dur="3.503"> Ieu. >

< start="2630.658" dur="6.073"> ITU URGENT, PENTING TULISAN NA >

< start="2632.193" dur="5.772"> NGINI KANGGO NANGGUR. >

< start="2633.795" dur="5.772"> KON TEU NYANGSAU APA Dinten I >

< start="2636.865" dur="4.003"> HENTEU, TU DIAJAH NYAHUI SUKAN >

< start="2638.099" dur="6.973"> SAKITU sareng INGKAH SUKU >

< start="2639.701" dur="7.607"> TRUE, TAPI KAMI NA NGANGGO. >

< start="2641.002" dur="7.24"> Kami bakal boga salib >

< start="2645.206" dur="5.172"> Gawéna, Sadérék SITUASI >

< start="2647.442" dur="4.304"> TIANG Gawé. >

< start="2648.476" dur="6.039"> >>> DI DENGAN DENGAN HARI >

< start="2650.512" dur="7.173"> BASA-BUTA KIEUN NU DIA TAPAK, >

< start="2651.88" dur="7.908"> WE'LL DAPAT KANGGO BISA-NYA >

< start="2654.649" dur="8.641"> HENTEU DENGAN AND WHEN AND OF >

< start="2657.852" dur="8.042"> KURSUS NU GAMPANG KANGGO >

< start="2659.921" dur="8.108"> PANTU INGKEJI anu INGIN ATAWA >

< start="2663.424" dur="6.273"> Boga GAMPANG APANG. >

< start="2666.027" dur="4.871"> >>> NUJEU SUKU NU SUKTUR SANGAT. >

< start="2668.163" dur="5.471"> TEU AKU JUJI KUNGSAAN SUKU BISA >

< start="2669.831" dur="8.308"> JAWABAN TI. >

< start="2671.032" dur="10.51"> KUNG ING DIA TAPI JAWABAN >

< start="2673.768" dur="10.01"> INGIN OKAY TAPI KERJA YANG NYATA >

< start="2678.273" dur="6.639"> Kéngingkeun deui dina ieu >

< start="2681.676" dur="5.105"> SISTEM Pikeun ngiringan dana >

< start="2683.912" dur="3.77"> CANADA, KUNG DIDANG TEKNIKAL >

< start="2685.046" dur="3.837"> Gawéna Sacara sacara AKTIK INGGALKEUN >

< start="2686.915" dur="2.468"> SISTEM KARYA? >

< start="2687.815" dur="3.103"> KAMI NINGGALKEUN ANTARI NGENTOTA >

< start="2689.017" dur="4.57"> MINGGU >

< start="2689.517" dur="6.806"> Urang nganggurkeun taun pikeun tagihanana >

< start="2691.052" dur="7.141"> DITULISKAN TAPI KITA NANGGANG HENTEU WHEN >

< start="2693.721" dur="5.339"> ANDA MENGGADE MUNGKIN >

< start="2696.457" dur="5.606"> SISTEM KAJIL KANGGO >

< start="2698.326" dur="7.04"> PENTING? >

< start="2699.194" dur="8.608"> >> Jawabna: TERIMA KASIH. >

< start="2702.197" dur="8.174"> Urang ngiringan IT - Kami nembalan >

< start="2705.5" dur="8.675"> LAMPIRAN PASTEK SEMASA MINGGU JATUR >

< start="2707.936" dur="7.441"> SATU AYA NU DIHENTEU SUKURNA >

< start="2710.538" dur="8.341"> AYEUNA AYA NU INGKEUN AYA MANGGUR >

< start="2714.309" dur="5.638"> DITABATKEUN SCALE DAN INGGRANG ARTAB >

< start="2715.51" dur="5.706"> DEMAND INGU KITA Nuju TO >

< start="2719.013" dur="3.303"> MUNGKULKE INGKEUN INI BAKAL AKAN >

< start="2720.081" dur="5.038"> INGIN SAKOLO. >

< start="2721.349" dur="12.045"> Éta pisan PENTING. >

< start="2722.45" dur="14.014"> >>> NANGGU KANGGO MANGSA DIA’AJEUN >

< start="2725.253" dur="13.08"> SABUT PULANG ITU ANAK DAN NYAWA ANAK >

< start="2733.527" dur="6.641"> Mimitian DARI MINGGU MINGGU MINGGU. >

< start="2736.597" dur="5.873"> AND NGINUH KANGGO NU MUNGKIN >

< start="2738.466" dur="5.372"> SISTEM PALING EKONISI DI >

< start="2740.301" dur="7.374"> GOVERNÉS PUTRA TO ENSUR >

< start="2742.603" dur="7.508"> ING DANA SUKA. >

< start="2743.971" dur="8.542"> >>> DAN NYAWA KASIHAN YANG ANU DIDANGATKEUN >

< start="2747.809" dur="6.205"> Minggu Ieu bakal boga >

< start="2750.245" dur="6.305"> MANUKU DI TEMPAT UNTUK SEMUA >

< start="2752.647" dur="7.006"> CANADIANS DI SITUASI DI SAHA >

< start="2754.148" dur="9.242"> TEMA SANGGUH NU MANGSA KANGGURANA >

< start="2756.684" dur="10.51"> OF COVID-19 ADALAH, HENTEU, >

< start="2759.787" dur="9.376"> Kami bakal ngagaduhan SISTEM NA >

< start="2763.524" dur="7.441"> ADALAH GAMPANG DAN GAMPANG CUKUP >

< start="2767.328" dur="5.705"> UNTUK MASA NGEJATKEUN YANG DI KABEHKEUN DI SAPI >

< start="2769.297" dur="6.773"> UNTUK DENGAN DENGAN MENGIKUT KITA DENGAN KAMI >

< start="2771.099" dur="10.476"> HAYU GOLONGAN sareng KANGGO NGAPUNG >

< start="2773.167" dur="8.875"> SUMBANG UNTUK BAWA KANGGURAN UNTUK MENTEBAB >

< start="2776.204" dur="9.476"> SISTEM AKAN NGAJADI AKTIF IT >

< start="2781.709" dur="7.608"> TIAR. >

< start="2782.176" dur="10.444"> >>>> PANGKUTAN NEXT, PLEASE. >

< start="2785.813" dur="7.908"> >>> TERIMA KASIH. >

< start="2789.45" dur="6.606"> TANPA SUKU NEGARA DARI DI ALDIA >

< start="2792.754" dur="5.271"> "TORONTO STAR." >

< start="2793.855" dur="5.805"> >> Pananya: HANYA DI NEXT >

< start="2796.223" dur="8.076"> UNTUK GURU AKU DATANG >

< start="2798.159" dur="8.041"> AID DIPENGKEUN DI SEKTOR CERTAIN, >

< start="2799.794" dur="7.474"> TANGGAP BILIK YANG ANTUR KITA NAMPANG >

< start="2804.432" dur="5.839"> GURU DENGAN SENATE MANGSA >

< start="2806.334" dur="5.772"> GOVERNÉS KABEH HENTEUN ENTAK >

< start="2807.402" dur="7.707"> ING SPENDING, KANGGO NU NU SARI >

< start="2810.405" dur="6.205"> LANGKAH NEGARA KANGGO KANGGO >

< start="2812.239" dur="6.84"> TANPA MANGSAUKAN PARLIAMENT? >

< start="2815.243" dur="5.138"> TANPA MANGSA NANGGALA ROTI? >

< start="2816.744" dur="5.639"> >> Jawabna: Kuring mikiran SOALAN >

< start="2819.213" dur="4.004"> WAS kuring KUMAHA? >

< start="2820.514" dur="5.039"> >> Pertanyaan: YES. >

< start="2822.517" dur="5.305"> >>> Kuring NU TOO. >

< start="2823.351" dur="6.172"> >> Jawabna: JADI MANUSIA INGIN KAMI >

< start="2825.686" dur="5.473"> PERLU BOLEH KANGGO ING >

< start="2827.955" dur="6.14"> GOVERNMENT TO ACT RAPIDLY. >

< start="2829.657" dur="7.507"> Urang Sateuacana PERTU INGIN TENTANG >

< start="2831.292" dur="7.374"> TINDAKAN SUKA RAKYAT. >

< start="2834.228" dur="6.239"> Urang terang yén ngalakukeun éta >

< start="2837.298" dur="6.139"> PELUANG UNTUK KREDIT TO >

< start="2838.8" dur="7.84"> BISNIS NEGARA, MEDIUM AND >

< start="2840.601" dur="9.176"> LARGE IS PENTING PENTING. >

< start="2843.571" dur="7.675"> Urang terang yén dina ngalakukeunana >

< start="2846.807" dur="9.143"> Kami miharep boga kakuatan >

< start="2850.01" dur="8.275"> UNTUK MANGSAUKEUN PERNIAGAAN >

< start="2851.379" dur="9.275"> PERKEMBANGAN BANK OF CANADA AND >

< start="2856.083" dur="5.906"> Ékspor Némbong Némbong Anjeun >

< start="2858.419" dur="5.939"> Kasedhiya Pikeun Ngadamel sareng Damel >

< start="2860.788" dur="5.672"> KREDIT CANADA JADI BUKA AS >

< start="2862.123" dur="6.873"> KASIH ING DIA AYAK ATAWA AYEUNA >

< start="2864.525" dur="9.61"> SENATE NANGGOLKEUN AS UNTUK NANGKEUN KANGGO >

< start="2866.594" dur="9.209"> LIMITS ATAWA DENGAN KAMI DAPAT >

< start="2869.13" dur="8.842"> AYA SUKU KREDIT KEWANGAN >

< start="2874.268" dur="6.607"> APPLOPRIATELY DIDAYAKAN KASAHA >

< start="2875.936" dur="6.44"> ATAWA ORGANISASI AND >

< start="2878.106" dur="6.84"> PERLU AYA NANGGALKEUN INI >

< start="2881.008" dur="4.871"> MENYANGKE BASA ANU ANJEUN DI 6 O'CLOCK >

< start="2882.51" dur="4.537"> Éta tagihkeun yen urang ngalakukeun >

< start="2885.079" dur="3.303"> YANG KABUPATEN. >

< start="2886.013" dur="3.837"> SAHA NAKI KAWIN >

< start="2887.181" dur="4.505"> PERSIAKAN DENGAN BANK UNTUK DAPATKEUN >

< start="2888.516" dur="6.139"> UNTUK KONEKTIF KONTOH BISA >

< start="2890.05" dur="6.407"> Pangacara anu pangsaéna anu urang nampi >

< start="2891.819" dur="6.039"> IN Jalan RAPID UNTUK BISNIS BS >

< start="2894.789" dur="5.872"> RASA PANAS. >

< start="2896.591" dur="5.972"> >> Pertanyaan: AND JUST AS A >

< start="2897.992" dur="6.507"> FOLLOW-UP, Kuring TINGKATKEUN INI MUNGKIN >

< start="2900.795" dur="6.64"> UNTUK PRITUS PANGGALISAN DEPUTY ON >

< start="2902.697" dur="6.673"> KEUJUAN ENFORCED >

< start="2904.632" dur="6.907"> SUKAN, HENTEU AYA NYAHUI >

< start="2907.568" dur="6.039"> SUMBANG RETURN DARI KIKING >

< start="2909.504" dur="7.173"> BREAK, NGASUTKEUN PELUAR REPATRIASI >

< start="2911.739" dur="6.54"> BUNGSA ING Dinten-dinten. >

< start="2913.741" dur="5.939"> AKU APLIKKE INI NU APLIKASI RETROACTIVELY TO >

< start="2916.811" dur="6.206"> SAKSA SAHA NU KOMPAK BOLEH >

< start="2918.413" dur="5.138"> TANJUNG TELAH? >

< start="2919.814" dur="5.038"> Kuring AYAU AKU APPLY >

< start="2923.151" dur="6.672"> RETROACTIVELY? >

< start="2923.684" dur="9.11"> >> Henteu. >

< start="2924.986" dur="9.642"> APLIK ISLIL APIKATIF >

< start="2929.99" dur="7.741"> ATING TARI KANGGURU BAGI KABEH >

< start="2932.927" dur="8.608"> TRAVELERS INTO CANADA. >

< start="2934.762" dur="8.975"> AND JUST LET ME INGKEUN RAKYAT >

< start="2937.865" dur="8.475"> INGGU SENTIASA DI SADANA RAKYAT SIEUN LIRIK >

< start="2941.669" dur="7.741"> INTO CANADA, ATAWA DI ATAWA >

< start="2943.871" dur="7.073"> KIOSKS KITA PILIHAN DENGAN SIEUN >

< start="2946.474" dur="7.44"> DAPATKEUN LAYAR SAIN SANGAT >

< start="2949.577" dur="5.605"> SUKANG SIEUN KANGGURAN SUKU DIRI >

< start="2951.078" dur="6.039"> UNTUK 14 HARI AND AYEUN DENGAN >

< start="2954.048" dur="3.67"> ACKNOWLEDGE TI SIEUN >

< start="2955.316" dur="4.671"> DIHATOSEYEH SANGGANG >

< start="2957.251" dur="4.538"> SUKLAH. >

< start="2957.852" dur="5.572"> SATU ING DENGAN TEMPAT, >

< start="2960.121" dur="4.938"> SUMBANG SUMA, ATAWA, BEDAN >

< start="2961.922" dur="5.639"> DITUTUKKEUN ATAWA ngalakukeun ATAWA INI DIAJAK >

< start="2963.558" dur="7.473"> UNTUK MENGIKUTKAN INGKI SUKU >

< start="2965.193" dur="8.274"> DITUJUKKEUN INGKEUNI. >

< start="2967.695" dur="7.575"> Kami bakal nampi pasanggiri >

< start="2971.165" dur="6.907"> NGUMAMBANG KONTAK KONTAK OF >

< start="2973.601" dur="7.207"> ALL RETURNING - WELL, OF ALL >

< start="2975.403" dur="8.408"> SUKAN DENGAN INTO CANADA AND >

< start="2978.206" dur="6.807"> INGKU BISA AKAN NGAPOLA-UPKU >

< start="2980.942" dur="5.371"> INGKEUN YANG DIHENTE ING SUKU >

< start="2983.945" dur="5.538"> DIRI-PEROLEH DENGAN PENTING >

< start="2985.146" dur="6.439"> MENYANGKEJI INI DIAJARKAH KECIL. >

< start="2986.447" dur="7.574"> TAPI ANTARA AKU EMPHASIZE, MANUJEU >

< start="2989.617" dur="6.673"> Kéngingkeun waé. >

< start="2991.719" dur="7.107"> INGAH ANTARI KITA BISA NANGGANG >

< start="2994.155" dur="7.941"> MANGAL KESIHATAN DAN KESELAMATAN >

< start="2996.424" dur="7.073"> OF CANADIANS AND ULTIMATELY TO >

< start="2998.959" dur="6.006"> MUNGKULKE INI GAMPANG KONEKSI EKONOMI >

< start="3002.229" dur="5.038"> DENGAN HANYA Cepet. >

< start="3003.631" dur="4.07"> KUNG KAMI BISA MUNGSAAKKEUN DI JELAS >

< start="3005.099" dur="6.406"> Urang BISA DAPAT BUNGKU KE ARAWA NORMAL >

< start="3007.401" dur="5.439"> HANYA Cepet. >

< start="3011.639" dur="6.506"> >>> OKAY, TERIMA DIRI, SATU LAST >

< start="3012.974" dur="6.239"> TANJUNG HENTEU DENGAN TELPON AND NENG >

< start="3016.11" dur="4.104"> WE'LL NANGKEUN SATUWATNA DARI KARANGAN DAN >

< start="3018.279" dur="19.153"> CALL IT A >

< start="3019.346" dur="18.086"> >> Pertanyaan: TERIMA KASIH. >

< start="3020.347" dur="17.085"> [Y >

< start="3149.543" dur="4.705"> . >

< start="3150.11" dur="6.307"> JAWA ESSENTIAL >

< start="3151.679" dur="10.01"> BARANG DI CANADA sareng Kacilakaan >

< start="3154.315" dur="7.708"> BENTUK, Dahareun éta jalma nu diperyogikeun >

< start="3156.484" dur="6.94"> UNTUK NANGKEUN HENTEUN HUKUM DI >

< start="3161.756" dur="3.136"> CANADA. >

< start="3162.089" dur="6.072"> TAPI KOUWE, NANGSA NU NU >

< start="3163.491" dur="8.575"> NGASILKEUNENGKEUNAN KUMAHA DI APA >

< start="3164.959" dur="7.607"> NENGHENGKEUN DI STATES UNITED. >

< start="3168.228" dur="5.272"> HATUR NUHUN. >

< start="3172.199" dur="2.169"> >> SOALAN. >

< start="3172.633" dur="3.637"> KE DARI KELAYAKAN. >

< start="3173.567" dur="3.57"> ANJEUN JAGO. >

< start="3174.435" dur="4.304"> SATU NUJANG NUJEUNG TEMPAT HIRUP >

< start="3176.337" dur="2.902"> SATULUYNA. >

< start="3177.204" dur="6.44"> OPERATOR. >

< start="3178.872" dur="8.108"> >> CERTAIN. >

< start="3179.306" dur="8.442"> PANGAJUAN NEXT DITUTA DARI LORNE >

< start="3183.711" dur="5.204"> GARDENER DARI POLITIK. >

< start="3187.047" dur="3.737"> PUNTIKAN PIKEUN. >

< start="3187.815" dur="4.271"> BARIS DIRI SUKA. >

< start="3188.982" dur="3.471"> [Nyarios Perancis] >

< start="3190.917" dur="3.971"> >> HANYA UNTUK MENGAMBIL KITA >

< start="3192.153" dur="4.137"> TANJUNG. >

< start="3192.52" dur="5.705"> ANTARA PERDANA MENTERA sareng >

< start="3194.955" dur="5.339"> MINIS TANGGALKEUN INI >

< start="3196.357" dur="4.838"> PONTAK YANG RESTRICTIONS DI >

< start="3198.292" dur="4.771"> CANADA / AS NGARGO BORDER >

< start="3200.361" dur="7.34"> TANGGALKEUN NGANJABAT PERTEMBUHAN NGIRENNA >

< start="3201.262" dur="7.44"> KONTAK BANSA KOMUNITAS KASÉNA >

< start="3203.13" dur="6.807"> NANGKA DI TATA, AND >

< start="3207.768" dur="2.769"> MENTERI JUGA AKAN PERCAYA >

< start="3208.769" dur="3.17"> GURU SUKANG BENTUK >

< start="3210.004" dur="3.069"> IN AYA. >

< start="3210.604" dur="4.671"> BISA DAPATKEUN TUNGGU APA KANA >

< start="3212.006" dur="4.371"> BAKAL, APAKAH NA KANGGO >

< start="3213.14" dur="7.074"> NANGGUH UNTUK GAMPANG UNTUK BATUR >

< start="3215.342" dur="5.473"> TIGHTEN SAHA NU NU TUNGGU DENGAN >

< start="3216.444" dur="5.672"> AT THE BORDER AND APA NA >

< start="3220.281" dur="3.47"> RANCANGAN KOMPUTEN TH TME >

< start="3220.881" dur="8.575"> ST PENTADEUN YESTERDAY ON >

< start="3222.183" dur="9.742"> TEMPAT TEMPAT DI BORDER? >

< start="3223.884" dur="10.744"> >> WELL, sim kuring ngiringan SEENEU >

< start="3229.523" dur="6.406"> HARI INGGO SUMBANGAN >

< start="3231.992" dur="5.706"> RANCAK YANG PERDANA MENTERI >

< start="3234.695" dur="4.671"> AYA REFERRING KUMANG >

< start="3235.996" dur="4.505"> HUTUP, KARAPORAN SUKU TARI >

< start="3237.765" dur="4.471"> SEMUA DENGAN INTO CANADA IS A >

< start="3239.433" dur="8.775"> SERAT PELUANG DIRI. >

< start="3240.568" dur="9.476"> IT ANTOH GENTING DAN IT >

< start="3242.303" dur="9.609"> HENTEU DAPAT KUMAHA KABEH CANADIANS FEEL >

< start="3248.275" dur="4.471"> SUMBATNA. >

< start="3250.111" dur="5.438"> KAMI NGENTOTEUN NGEUNKEUN WEEK ANTARI SANGAT DENGAN >

< start="3251.979" dur="5.839"> AND KAUJIAN SIGNIFIKANT SANGGALA >

< start="3252.813" dur="6.139"> SAHA NU KOMPUTI KANGGURAN KAMI DENGAN >

< start="3255.616" dur="5.439"> PANGKAT ANTARI, NGUKTIKKEUN YANG >

< start="3257.885" dur="4.871"> NINJANGKEUN WE TOET pisan di >

< start="3259.019" dur="5.839"> KOLABORASI DAN KOPERASI >

< start="3261.122" dur="7.74"> DENGAN NEGARA AMERIKAN KAMI, >

< start="3262.823" dur="8.242"> AND NGUKURKEUN DI SIEUN SANGGUP >

< start="3264.925" dur="7.074"> DITUTUNKE UNTUK MENTEBAB >

< start="3268.929" dur="4.838"> Gawé ESSENTIAL, TRADE ESSENTIAL >

< start="3271.132" dur="5.972"> BISA KONTIN. >

< start="3272.066" dur="7.274"> SIEUN KAYU NANGGUR KITA GURU AS >

< start="3273.834" dur="7.908"> HANYA NANGGALKEUN ING UNTUK TO >

< start="3277.171" dur="8.708"> AYA MAKAN TUJUAN DI ATAWA >

< start="3279.407" dur="7.206"> THE RUGS DI GULA - >

< start="3281.809" dur="6.306"> GIRANG DI GOLONGAN KITA DIRI >

< start="3285.946" dur="3.771"> TAMPILAN ATAWA TUNGGUH KROSS-BORDER >

< start="3286.68" dur="3.904"> DAGANG DAN TEU MANGSA KANGGO TO >

< start="3288.182" dur="3.837"> MINIT UNTUK NANGKEUN KANG TRUCKERS >

< start="3289.784" dur="6.272"> NGADI KEMBANG DENGAN DAN KANGGO >

< start="3290.651" dur="7.607"> ACROSS BORDER EUN HARI, >

< start="3292.086" dur="6.539"> MERDEKA NAK INGKE BAKAL PENTING >

< start="3296.123" dur="5.606"> SAHA WETO AKU >

< start="3298.325" dur="5.139"> KELUAR. >

< start="3298.692" dur="5.139"> Kami, tina KURSUS, mikir pisan >

< start="3301.796" dur="2.836"> PANGGALAN TENTANGKEUN TAMBAHAN >

< start="3303.531" dur="5.004"> Ukuran. >

< start="3303.898" dur="8.508"> SIEWE NU NENG NU NU GANYA AS >

< start="3304.699" dur="10.743"> KURSUS JUST THE PAST DENING DARI >

< start="3308.602" dur="8.742"> TAKE NYUKTU KUKU KANGGO BUKU TO >

< start="3312.473" dur="5.271"> NAMBAH KAWALAN DI BORDER, >

< start="3315.509" dur="3.403"> MENUTUPKEUNTIKAN >

< start="3317.411" dur="3.47"> QUARANTINE. >

< start="3317.811" dur="4.672"> KOMUNITAS INGGU KITA GURU >

< start="3318.979" dur="8.575"> PANJANGKAN SULURNA sareng WE'LL >

< start="3320.948" dur="9.042"> SUMBANG UNTUK NAMPANGKAT IT. >

< start="3322.55" dur="9.442"> Kuring SIEUN ING AKHEUN SAPATNA >

< start="3327.621" dur="8.142"> CROSS-BORDER TRAFFIC AYA KADEUN >

< start="3330.057" dur="7.708"> HENTEU LAMPIRAN SANGATNA. >

< start="3332.059" dur="7.441"> SATU AYA NU DIAKI NANGGO >

< start="3335.83" dur="5.505"> RESPONDING NAMAT DENGAN BESEN INI >

< start="3337.832" dur="5.571"> RESTRICTIONS AND JUGA TO >

< start="3339.567" dur="6.239"> PESENAN BROADER, SAKUMA >

< start="3341.402" dur="5.438"> AYUH DENGAN TEMA >

< start="3343.47" dur="4.605"> GOVERNEMENT IN BOTA CANADA AND >

< start="3345.873" dur="4.037"> NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA ARANG >

< start="3346.907" dur="5.706"> Ningkatkeun dunya jeung éta >

< start="3348.142" dur="5.705"> PESESANNYA AYEUNA AYEUNA Waktos >

< start="3349.977" dur="5.605"> Pikeun ngiringan bumi, ayeuna mah dina waktuna >

< start="3352.68" dur="5.705"> PRACTICE FISSICAL DISTANCING, >

< start="3353.914" dur="8.675"> ATAWA INGIN Anu NYAWA >

< start="3355.649" dur="8.942"> ON KONTINEN KAMI DI BUKU KAMI >

< start="3358.452" dur="9.309"> AND AROUND WORLD. >

< start="3362.722" dur="6.507"> >> AND AS AOLEK-UP, MENTERI >

< start="3364.658" dur="5.906"> KAJAN, NGENTOTKEUN SUKAU DAPAT >

< start="3367.828" dur="4.705"> ULASKAN SAHA NYAIN SUKANG >

< start="3369.296" dur="4.738"> NGASILKEUNKE SORTIKEUN SUKIRNA >

< start="3370.631" dur="4.938"> SIEUN AYA GAMPANG >

< start="3372.6" dur="4.37"> UNDERSTANDING IN UNCHARTERED >

< start="3374.101" dur="5.572"> TERRITORY AND PANDEMIK GLOBAL >

< start="3375.635" dur="5.273"> TAPI DITAYANGKE ING DADI GABUNGAN INI >

< start="3377.037" dur="5.806"> TIANG SEJARAH MUNGKIN - >

< start="3379.74" dur="5.072"> PROJEK YANG KANGGO NUKANG MUKA >

< start="3380.975" dur="6.372"> SUMBANG DENGAN DENGAN BEDA >

< start="3382.91" dur="8.575"> TEMPAT, APA PADAYAH TU SANGGUH >

< start="3384.879" dur="6.973"> NGASILKEUNKE INSIA NUI >

< start="3387.414" dur="5.572"> TOTAL 180 ING INI SUKU >

< start="3391.552" dur="3.77"> RESPEK? >

< start="3391.985" dur="5.839"> >> IHEY ATAWA >

< start="3393.053" dur="7.007"> ODDS DENGAN KURUS GURNNG KITA >

< start="3395.388" dur="7.408"> BIEWAK ATAWA CORE KULITAN INGKAH DI >

< start="3397.891" dur="7.041"> SUMBANG APA. >

< start="3400.127" dur="7.908"> KAMAL-GURU KAMI DENGAN >

< start="3402.863" dur="7.608"> UNDERSTANDS INGGUP KAMI >

< start="3404.998" dur="8.409"> PRIORITI TEU KANGGO UNTUK KESIHATAN >

< start="3408.102" dur="6.74"> AND KESELAMATAN KANIA. >

< start="3410.537" dur="5.806"> IN PURSUIT ING, FEDERAL >

< start="3413.474" dur="4.371"> GOVERNMENT, PROVINCI >

< start="3414.909" dur="4.637"> GOVERNMENT, PEMBANGUNAN MUNIKIPAL, >

< start="3416.41" dur="5.305"> PEMBELAJARAN INDIGENOUS, CANADIANS >

< start="3417.912" dur="7.54"> ACROSS NEGARA NU TARI >

< start="3419.613" dur="7.541"> MANGSA PERKARA TANGGAL. >

< start="3421.782" dur="6.94"> ANAK KAMI AYEUNA DI SEKOLAH. >

< start="3425.519" dur="6.106"> SANGAT, SANGATNA SUKU JAWA >

< start="3427.221" dur="4.704"> Gawéna ti Bumi. >

< start="3428.789" dur="5.572"> SUKU BANYAK ANAK AYA GAWA AT >

< start="3431.692" dur="3.904"> ALL. >

< start="3431.992" dur="5.372"> Kami ngerjakeun Sadayana >

< start="3434.428" dur="5.138"> SISTIAL DISTANCING. >

< start="3435.662" dur="5.94"> Kuring HOPE SEMUA AS US PRACTICING >

< start="3437.431" dur="6.807"> IT IN PARA NANGGALU KANGGO HADE >

< start="3439.633" dur="4.939"> GAMPANG TINGKAT ING OLEH KABIRI KITA. >

< start="3441.669" dur="5.371"> INGIN INGIN SUKU >

< start="3444.305" dur="3.035"> PANJANG. >

< start="3444.638" dur="6.173"> AND AKU TAHU KITA DENGAN SEMUA GETÉ >

< start="3447.107" dur="4.972"> NU. >

< start="3447.407" dur="6.54"> AND TANGGAL-EBANG HENTEUS >

< start="3450.878" dur="5.438"> GOLEKTU TELAH MANGSA ANAK >

< start="3452.146" dur="4.537"> GAMPANG DAN NAMPANG NU KAKI NINGKATKEUN >

< start="3454.014" dur="6.74"> INGIN Urang ANAK ATAWA KAMING >

< start="3456.383" dur="5.372"> RATU JAWA. >

< start="3456.75" dur="8.442"> INGIN SUKU TUJU SANGGUH SINDIH >

< start="3460.821" dur="6.306"> VIEW GOVERNMENT KAMI. >

< start="3461.822" dur="8.375"> ING ING TENTI NINGGAL >

< start="3465.258" dur="5.506"> LANGKAH PRAKTIKAL Pikeun Ngalindungan >

< start="3467.194" dur="6.406"> KESIHATAN DAN KESELAMATAN SARI >

< start="3470.264" dur="5.905"> CANADIANS. >

< start="3470.831" dur="7.207"> 14 dinten HARI KOMPUTER SUKU >

< start="3473.667" dur="7.574"> SATUJE ANTARA NANGKEUN ATAWA DI ALUS. >

< start="3476.236" dur="9.977"> AND WE'LL SENTIASA PUTIH KESIHATAN >

< start="3478.105" dur="10.243"> AND KESELAMATAN KANAN CANADIANS >

< start="3481.308" dur="13.68"> AND Kuring INGU SEMUA AS KAMI SUKU >

< start="3486.28" dur="9.943"> HENTEU sareng SULAK SULAWA >

< start="3488.415" dur="8.309"> SATU AYA DIJAKAT RASA. >

< start="3495.122" dur="2.402"> >> MERCI BEAUCOUP. >

< start="3496.29" dur="2.102"> >> (Sora Tto: >

< start="3496.79" dur="9.009"> TERIMA JAUH. >

< start="3497.591" dur="10.677"> SAHA NULISKE PRESS KAMI >

< start="3498.459" dur="11.144"> PEMBANGUNAN UNTUK DENGAN. >

< start="3505.866" dur="4.004"> >> Pdt: ONET PUTRA PADA >

< start="3508.335" dur="2.169"> BUBUKA MENONKKAN ALONG DENGAN >

< start="3509.67" dur="2.235"> YOU. >

< start="3509.937" dur="3.303"> INFORM penting KANGGO >

< start="3510.571" dur="4.838"> DARI UPDATE FEDERAL >

< start="3511.972" dur="68.001"> MINIS DI ATAWA. >

< start="3513.307" dur="66.666"> Kami bakal resep ka aranjeunna >

< start="3515.476" dur="64.497"> NUMBER >